Aktuelno

Ponedeljak, 22.03.2021.

14:29

Jelena Tinska izvređala Danijelu Štajnfeld: "Jadne, sad im se dopalo da budu popularne"

Izvor: B92

Jelena Tinska izvreðala Danijelu Štajnfeld: "Jadne, sad im se dopalo da budu popularne" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Žena

pre 3 godine

Žena sam 50+
Kada sam bila mlada znala se razlika između lakih devojaka i ovih drugih. Te druge su se nećkale, ali to nije značilo i sigurno ne.
Mislim da Lečić ni sam nije svestan da se njegov postupak može okarakterisati kao silovanje, kao što sam sigurna da naši muškarci tih godina misle isto.
A verovatno i mnoge žene.

Koviljka

pre 3 godine

A Jelena po godinama kao i velikom iskustvu, zna SVE! Čini mi se da pevuši pesmu ŠTA BIH DALA DA SAM NA TVOM MESTU... užasan (ne) karakter!

Vagica

pre 3 godine

Gospođa da se edukuje o silovanju, ko to radi, zašto radi, koji su uzroci.
Može malo i o posledicama...
O rečniku jedne poznate starije žene ne znam šta bih rekla...

vanja

pre 3 godine

Ružni komentari o Jeleni, a ona samo kaže da silovanje treba odmah prijaviti, dok se ono i fizički može dokazati. Tada je sve jasno, a posle toliko godina i odlazaka po nove “porcije” silovanja, kod istog silovatelja, ipak nije najjasnije. Još nešto- još niko nije optuzio nijednog anonimusa za silovanje izvršeno pre više godina.

Ispeci, pa reci

pre 3 godine

Jelena, starija si od mene samo 3 dana i stvarno bi mogla da se uzdrzis od glupih komentara.
Ako je nekada bilo "normalno" da te neko povali tek tako, jer im se prohtelo, a ti bila pri ruci i taman posla da se zalis jer ti ionako niko nece verovati, danas je, kao sto vidis, malo drugacije. Cini se da ce konacno i muske kukavice morati da nauce da "Ne" zaista znaci NE!

Toliko o njoj

pre 3 godine

Inace Tinska je prodala stan da cerke posalje u London i time se redovno hvalila. Pozrtvovana majka.
Posle je jednom u patriotskom zanosu izjavila da treba zatvoriti granice i ne dozvoliti nikome da ode iz zemlje.
Ja je po tome pamtim i dan danas, bas mi se urezalo

Lokičica

pre 3 godine

Kad je Tako izletela, a niko je nije bitao, povećava sumnju da je i Jelena T i te kako bila zlostavljana: mlada ambiciozna i pula elena devojka koja se po studijima šetala u trikou sigurno je upala u oko nekog umišljenog ko je smatrao danje Jeleni T čast što se on baš za nju zainteresovao.
Jelena T oseća da nije bilo pravde za nju a posebno ne milosti i razumevanja. Žao mi je Jelene T jer nju to mnogo više grize

zvezdan

pre 3 godine

jelena u pravu apsolutno sto nisu odmah prijavile silovanje nego sad pazi majku mu ne verujem nijednoj a ovoj danijeli opet vise nego onoj srebrenici mileni.

Locutus

pre 3 godine

Naravno dok se sve ne pretrese neće se znati šta je tačno. Ono šta ja mislim da jeste je da joj je Lečić obaćao nešto, prodao žvaku i ona je pristala. Posle ju je ispalio.

palma

pre 3 godine

Svako spolno opstenje muskarca i zene je silovanje...odkud ja znam da li se to zeni svidja ili ne?...a mozda joj se trenutno svidja a sutra ili za 12 godina joj se nece svidjati...pod hitno se to mora zakonom regulisati ili da se zabrani spolno opstenje muskarca i zene..

Haha

pre 3 godine

A baba Tinska inače puca od popularnosti, pa nije imala nameru da skreće pažnju na sebe svojim nebitnim i neukim stavom.
Da ne pominjemo tek to što je bila udata za nekoga ko je mogao da joj bude sin. Izopačena.

Bolesni skot

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.
(Kokorovic Milica, 22. mart 2021 16:37)

E pa neko pamti šamar i poniženje celog života... jer ima ljudsko dostojanstvo... a neko zaboravi već sutradan, jer nema samopoštovanje... U tome je razlika...

Каурин

pre 3 godine

У шта ли је све Јелена била умешана...
НЕ браним никога овде, али откуд је ОНА тако сигурна?

Borg

pre 3 godine

Šta sve neko neće odvaliti zarad malo mediske pažnje . Da nisu napisali da je glumica ja pojma nebi imao ko je Jelena Timska . A gledao sam vam slike iz mlađih dana .
Vi Jelena ,nebi bili "riba" ni da živite u okeanu .
Možda se zato vremenom i nakupio gnev kod vas , pa imate ovakve nadotupave izjave a možda ste i gledali "teatralnog" Lečića na neki, samo vama poznat poželjan način.

idiocrasy

pre 3 godine

Jelena Tinska se proslavila '90-ih, kada su sve vrednosti devalvirale, pričama sa koliko muškaraca je bila i sad ona nalazi za pravo da nešto komentariše. Ko će sledeći da nam objasni, verovatno Tijana Ajfon?

. Marko

pre 3 godine

Postalo je totalno nejasno šta je silovanje. Ako neko ucenken za posao pristane na sex treba da razmišlja o svom karakteru i moralu umesto da optužuje za silovanje osobu sa kojom se grlila i ljubila. I to posle nekoliko godina.

vilja

pre 3 godine

Isfrustrirana baba...Nju ni mladju niko nije hteo da pogleda...Jadno...
(Tweety, 22. mart 2021 15:27)
O cemu ti? Bila je najzgodnija Lokica! Najbolja riba na tv-u definitivno
Ako je sada prolupala to je sruga stvar , ali je bila komad nad komadina

Nata

pre 3 godine

Jelena Tinska je tipičan predstavnik stare generacije žena. Onih koje su se vaspitavale da mere sopstvenu vrednost brojem muškaraca sa kojima su bile. Sto je muškarac moćniji (bogatiji, uživa izvesni društveni status) to je ona bolja ženka jer je uhvatila takvu "nagradu". Zato ona nema kapacitet da realno sagleda situaciju i pruži podršku drugoj ženi. Druga žena je u njenom svetu samo konkurencija. Ali došlo je novo vreme, žene se okreću jedne drugima i okreću ledja tim stereotipima. Jelena I njoj slične "ribe" izumiru a na scenu stupaju solidarne fajterke. Da se razumemo, fajterke ne treba da se bore protiv muškaraca već uz njih i sa njima za bolje društvo, za sve nas.

Los Angeles

pre 3 godine

Lako je glumicama da privuku pažnju javnosti i osudu napasnika. Šta ćemo sa onolikim sekretaricama, koleginicama, kuvaricama, čistačicama, komšinicama, sestrama, majkama, kćerkama? Ko će iza njih javno da stane, podigne prašinu, dovede so kažnjavanja “brižnih” manijaka koji na taj način pokazuju “poštovanje”?

.

pre 3 godine

"Glumica, voditeljka i spisateljica"
Glumila u filmovina za odrasle, vodila ljubav sa mnogim muskarcima, rado pise romane (preko poruka) o svojoj proslosti.

pp

pre 3 godine

Stara mačka zna šta su muško ženski odnosi. Ove feministkinje i gejevi će nas pomesti načisto. Ne smeš ni muvati devojku smekerski jer će te optužiti za napastvovanje. Svaleri i Smekeri pred skupstinu))

Мина

pre 3 godine

Госпођа Тинска је увек била "скандал мајстор", то су њена " достигнућа", којима је успела да скрене пажњу на себе.Не сећам се ничега вредног пажње, када је дотична у питању, а и године притисле, треба некако остати у жижи.

NBG

pre 3 godine

Davno zaboravljena vremesna zena samo pokusava da privuce paznju. Danijela Stajnfeld je pojam lepote u odnosu na J. Tinsku cak i iz mladjih dana.

smoraloje

pre 3 godine

Jelena je carica, zna kako se sve zavrsava u glumačkom svetu...a posle, kad vreme prodje onda bi da se osvete a neznaju kalo pa se sete da su kao silovane.

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Zena sve u pravu... provalila je ove kvazi glumice koje pokusavaju da po nalogu svojih stranih mentora ovde uvedu me too.

Sve to ista kujna.

Zagor

pre 3 godine

Kada se već javljaju glumice/spisateljice C-kategorije, znamo da će biti još "ucvalih" dama, koje je će da se jave radi svojih propalih karijera, da sada dobiju malo publiciteta.

svasta

pre 3 godine

Koliko losa osoba mozes da budes da izjavljujes ovakve gadosti? Ako neko trazi paznju, onda je to JT koja “ima misljenje” oko stvari koja je se ne tice. Ne mora da podrzi zrtvu silovanja, ali ne treba da komentarise nesto o cemu ne zna da li se desilo ili ne.

Dragoslav

pre 3 godine

Jelenu Tinsku je svojevremeno bilo nemoguće silovati, ako me razumete.
Moguće je i da su ona i Lečić istomišljenici ili su bili u šemi ranije.

Kokorovic Milica

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.

distanca

pre 3 godine

Aman,zašto vredjate J.-Tinski,pa ima pravo da iznese svoje mišljenje.Zameram mjoj primedbu na ruižno lice Danijele, ali sve ostalo je tačno. Muškarci postaju zabranjeni ,LGB stupa na scenu, sam pogleds prema ženi preti da bude okvalifikovan kao napad. Ako hoćete objavite,ako nećete - vaš problem.

Podrska Danijeli

pre 3 godine

Jelena Tinska je jedna isrustrirana žena koja je nesrećna, birala je pogrešne muškarce, onaj joj je bio narkoman teški, previše je umišljena i ogavno je pročitati na njenom fejsu da je napisala da Leka nije imao ružniju od nje, Danijele. Dno dna je ta "balerina".
Ljubomorna je na sve umetnike koji su dobili nacionalne penzije, svadjala se sa bivsom urednicom Snezanom Dakić, nju optuživala za mobing i sad se javlja. Sram je bilo.

Millennium

pre 3 godine

Ne sumnjam da je Milena doživela to što je rekla, ali isto tako mi deluje kao oportunista i manipulator. Ne bi me čudilo da je sve trpela zarad proboja na scenu. Što ne umanjuje traumu zbog onoga što joj se desilo. A Tinska, mislim žena za posmatranje.

Miki

pre 3 godine

Progovorila bi i matora, ko zna sta sve zna i u cemu je sve ucestvovala znajuci gde bila. Ali mozda su to tada pridavali drogi, alkoholu, ludilu popularnosti. Nema potrebe pljuvati po bilo kome, tu je sud da donese odluku pa cemo videte, ko ste vi da procenjujete da li je istina ili ne. Ili je to mozda podsecanje ne bolan period Lokica, ali ste vi to tada precutale.

Komša

pre 3 godine

Setih se Seksplozije i prekida predstave dok nisu izveli pokojnog Mišu Tumbasa jer je dobacivao - Jeleenaaaaaa ...
Kakva je to ludnica bila

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Pre bih rekao da ti komentarišeš da bi bila u centru pažnje ...
(daki daki, 22. mart 2021 15:04)"

E baš mi je to bila prva pomisao.

Videla žena priliku da se i ona pokaže u javnosti ne bi li i ona postala malko popularna.

Inače Jelena Tinska, ko je ona uopšte? Kakav je ona autoritet? Koga uopšte briga za njeno mišljenje?

“Spisateljica”

pre 3 godine

Doticna ne uziva nikakav ugled u javnosti (jasno je i zasto) i ocajnicki se bori za malo paznje. Ima ona poslovica s karavanima o tome. Odgovornost je na medijima da vode racuna o tome kome daju prostor.

Javilase

pre 3 godine

Ova se žena javlja samo kada treba da brani seksualne prestupnike. Mislim, daj, u čemu je fora? To je jedini publicitet do kojeg može da dođe?

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Tinska je stigla da izvređa i fizički izgled Danijele Štajnfeld, rekavši da je Lečić "imao mnogo lepše žene", te kako "ovako ružnu nije imao".


I šta sad? Po tebi ona je ružna i zato nije silovana? Zašto samo u Srbiji javnost donosi presudu u svim sferama života, od silovanja do organizovanog kriminala? Zašto nemamo državu? Nikada je ovo područje bilo primer celoj istočnoj Evropi...? Niti branim ovu niti branim Lečića...

random_ime_koga_boli_uvo

pre 3 godine

Pa nije otišla na random televiziju ili objavila na Twitteru, dala je iskaz u tužilaštvu a to su ozbiljne stvari. Kako dotičnu nije sramota da daje takve izjave? Tačno je da ovdašnji mediji prave od toga spektakl, ali to nije izgovor za ovakve izjave. I kakve veze ima fizički izgled?

John

pre 3 godine

"glumica, voditeljka i spisateljica"

U kom je ona to značajnom filmu/seriji igrala, šta je bitno vodila i šta je kvalitetno pisala? Koji je ona uopšte faktor za bilo šta? Taman joj ovo i spada - da bulazni po društvenim mrežama.

komentator

pre 3 godine

Bedno od Jelene. Bez ulaženja u to šta je istina, ne može se apriori smatrati da je optužba lažna. Suviše je ozbiljno da bi se ignorisalo.

hugo

pre 3 godine

Jako je teško biti Jelena Tinska danas. Nekada si bila ženska, vrtela si frajere oko malog prsta dok nisi prešla na piletinu i narkomane. A onda si odjednom postala stara. I to te najviše boli. Sto te niko ne....konstatuje više, sto si postala potpuno nebitna, osoba sa margine. Niti te neko zove u emisije, niti ikoga interesuje tvoje mišljenje. Ništa. I onda se hvatas za poslednju slamku, a to je vredjanje mladjih. Po cenu toga da te napljuje cela zemlja. Al bolje ista nego ništa. Samo da se piše, ‘el tako? Tuga.

Bljuzgo Drpović

pre 3 godine

Lečić nije izrazio iznenađenje i zgražavanje i meni je tu nešto mutno.Mene da neko optuzi za ovako nesto ne daj bože iz mene bi varničilo.A ova Tinska nije za komentar,kako ona zna da li jeste ili nije,nije im svecu drzala.

Ja

pre 3 godine

Jelena tinska bi da se o njoj pise pa se ubi lupetajuci,ali je zato bila prva koja je podvila rep i pobegla kad je mika aleksic bio upravnik. Zasto ljudi kad ostare postanu zli i pohotni i zeljni paznje? I koja zrtva silovanja zeli to da bude? Jelena tinska je sve odvratnija kao osoba, kako sta kaze, normalan se prekrsti, otprilike.

joj

pre 3 godine

I Danijela i Milena vise ne zive u Srbiji sto je jedan od razloga zbog koga im je i lakse da prijave ovakve likove. Tako da im je do "popularnosti" u Srbiji stalo kao do lanjskog snega. A ova baba bi mogla da objasni sto su obe devojkke pobegle iz zemlje, pri tom je Danijela bas pobegla zbog ovoga ako im je bilo bitno da ostvare popularnost. Sigurno nece u Americi da dobije popularnost zbog nekog tamo Lecica.

gost

pre 3 godine

Presumpcija nevinosti je aksiom prava.
Ima svakakvih, i muškaraca, i žena.
Čini se da ulazimo u zonu verbalnog delikta,
ako, u slučaju ovakvih optužbi,
iznesemo bilo kakav stav osim napada na opuženog/u.

random_ime_koga_boli_uvo

pre 3 godine

Pa nije otišla na random televiziju ili objavila na Twitteru, dala je iskaz u tužilaštvu a to su ozbiljne stvari. Kako dotičnu nije sramota da daje takve izjave? Tačno je da ovdašnji mediji prave od toga spektakl, ali to nije izgovor za ovakve izjave. I kakve veze ima fizički izgled?

joj

pre 3 godine

I Danijela i Milena vise ne zive u Srbiji sto je jedan od razloga zbog koga im je i lakse da prijave ovakve likove. Tako da im je do "popularnosti" u Srbiji stalo kao do lanjskog snega. A ova baba bi mogla da objasni sto su obe devojkke pobegle iz zemlje, pri tom je Danijela bas pobegla zbog ovoga ako im je bilo bitno da ostvare popularnost. Sigurno nece u Americi da dobije popularnost zbog nekog tamo Lecica.

Ja

pre 3 godine

Jelena tinska bi da se o njoj pise pa se ubi lupetajuci,ali je zato bila prva koja je podvila rep i pobegla kad je mika aleksic bio upravnik. Zasto ljudi kad ostare postanu zli i pohotni i zeljni paznje? I koja zrtva silovanja zeli to da bude? Jelena tinska je sve odvratnija kao osoba, kako sta kaze, normalan se prekrsti, otprilike.

komentator

pre 3 godine

Bedno od Jelene. Bez ulaženja u to šta je istina, ne može se apriori smatrati da je optužba lažna. Suviše je ozbiljno da bi se ignorisalo.

“Spisateljica”

pre 3 godine

Doticna ne uziva nikakav ugled u javnosti (jasno je i zasto) i ocajnicki se bori za malo paznje. Ima ona poslovica s karavanima o tome. Odgovornost je na medijima da vode racuna o tome kome daju prostor.

Javilase

pre 3 godine

Ova se žena javlja samo kada treba da brani seksualne prestupnike. Mislim, daj, u čemu je fora? To je jedini publicitet do kojeg može da dođe?

John

pre 3 godine

"glumica, voditeljka i spisateljica"

U kom je ona to značajnom filmu/seriji igrala, šta je bitno vodila i šta je kvalitetno pisala? Koji je ona uopšte faktor za bilo šta? Taman joj ovo i spada - da bulazni po društvenim mrežama.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Tinska je stigla da izvređa i fizički izgled Danijele Štajnfeld, rekavši da je Lečić "imao mnogo lepše žene", te kako "ovako ružnu nije imao".


I šta sad? Po tebi ona je ružna i zato nije silovana? Zašto samo u Srbiji javnost donosi presudu u svim sferama života, od silovanja do organizovanog kriminala? Zašto nemamo državu? Nikada je ovo područje bilo primer celoj istočnoj Evropi...? Niti branim ovu niti branim Lečića...

Los Angeles

pre 3 godine

Lako je glumicama da privuku pažnju javnosti i osudu napasnika. Šta ćemo sa onolikim sekretaricama, koleginicama, kuvaricama, čistačicama, komšinicama, sestrama, majkama, kćerkama? Ko će iza njih javno da stane, podigne prašinu, dovede so kažnjavanja “brižnih” manijaka koji na taj način pokazuju “poštovanje”?

gost

pre 3 godine

Presumpcija nevinosti je aksiom prava.
Ima svakakvih, i muškaraca, i žena.
Čini se da ulazimo u zonu verbalnog delikta,
ako, u slučaju ovakvih optužbi,
iznesemo bilo kakav stav osim napada na opuženog/u.

NBG

pre 3 godine

Davno zaboravljena vremesna zena samo pokusava da privuce paznju. Danijela Stajnfeld je pojam lepote u odnosu na J. Tinsku cak i iz mladjih dana.

Bljuzgo Drpović

pre 3 godine

Lečić nije izrazio iznenađenje i zgražavanje i meni je tu nešto mutno.Mene da neko optuzi za ovako nesto ne daj bože iz mene bi varničilo.A ova Tinska nije za komentar,kako ona zna da li jeste ili nije,nije im svecu drzala.

Nata

pre 3 godine

Jelena Tinska je tipičan predstavnik stare generacije žena. Onih koje su se vaspitavale da mere sopstvenu vrednost brojem muškaraca sa kojima su bile. Sto je muškarac moćniji (bogatiji, uživa izvesni društveni status) to je ona bolja ženka jer je uhvatila takvu "nagradu". Zato ona nema kapacitet da realno sagleda situaciju i pruži podršku drugoj ženi. Druga žena je u njenom svetu samo konkurencija. Ali došlo je novo vreme, žene se okreću jedne drugima i okreću ledja tim stereotipima. Jelena I njoj slične "ribe" izumiru a na scenu stupaju solidarne fajterke. Da se razumemo, fajterke ne treba da se bore protiv muškaraca već uz njih i sa njima za bolje društvo, za sve nas.

svasta

pre 3 godine

Koliko losa osoba mozes da budes da izjavljujes ovakve gadosti? Ako neko trazi paznju, onda je to JT koja “ima misljenje” oko stvari koja je se ne tice. Ne mora da podrzi zrtvu silovanja, ali ne treba da komentarise nesto o cemu ne zna da li se desilo ili ne.

Мина

pre 3 godine

Госпођа Тинска је увек била "скандал мајстор", то су њена " достигнућа", којима је успела да скрене пажњу на себе.Не сећам се ничега вредног пажње, када је дотична у питању, а и године притисле, треба некако остати у жижи.

idiocrasy

pre 3 godine

Jelena Tinska se proslavila '90-ih, kada su sve vrednosti devalvirale, pričama sa koliko muškaraca je bila i sad ona nalazi za pravo da nešto komentariše. Ko će sledeći da nam objasni, verovatno Tijana Ajfon?

pp

pre 3 godine

Stara mačka zna šta su muško ženski odnosi. Ove feministkinje i gejevi će nas pomesti načisto. Ne smeš ni muvati devojku smekerski jer će te optužiti za napastvovanje. Svaleri i Smekeri pred skupstinu))

.

pre 3 godine

"Glumica, voditeljka i spisateljica"
Glumila u filmovina za odrasle, vodila ljubav sa mnogim muskarcima, rado pise romane (preko poruka) o svojoj proslosti.

Haha

pre 3 godine

A baba Tinska inače puca od popularnosti, pa nije imala nameru da skreće pažnju na sebe svojim nebitnim i neukim stavom.
Da ne pominjemo tek to što je bila udata za nekoga ko je mogao da joj bude sin. Izopačena.

. Marko

pre 3 godine

Postalo je totalno nejasno šta je silovanje. Ako neko ucenken za posao pristane na sex treba da razmišlja o svom karakteru i moralu umesto da optužuje za silovanje osobu sa kojom se grlila i ljubila. I to posle nekoliko godina.

Ispeci, pa reci

pre 3 godine

Jelena, starija si od mene samo 3 dana i stvarno bi mogla da se uzdrzis od glupih komentara.
Ako je nekada bilo "normalno" da te neko povali tek tako, jer im se prohtelo, a ti bila pri ruci i taman posla da se zalis jer ti ionako niko nece verovati, danas je, kao sto vidis, malo drugacije. Cini se da ce konacno i muske kukavice morati da nauce da "Ne" zaista znaci NE!

vilja

pre 3 godine

Isfrustrirana baba...Nju ni mladju niko nije hteo da pogleda...Jadno...
(Tweety, 22. mart 2021 15:27)
O cemu ti? Bila je najzgodnija Lokica! Najbolja riba na tv-u definitivno
Ako je sada prolupala to je sruga stvar , ali je bila komad nad komadina

palma

pre 3 godine

Svako spolno opstenje muskarca i zene je silovanje...odkud ja znam da li se to zeni svidja ili ne?...a mozda joj se trenutno svidja a sutra ili za 12 godina joj se nece svidjati...pod hitno se to mora zakonom regulisati ili da se zabrani spolno opstenje muskarca i zene..

Bolesni skot

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.
(Kokorovic Milica, 22. mart 2021 16:37)

E pa neko pamti šamar i poniženje celog života... jer ima ljudsko dostojanstvo... a neko zaboravi već sutradan, jer nema samopoštovanje... U tome je razlika...

smoraloje

pre 3 godine

Jelena je carica, zna kako se sve zavrsava u glumačkom svetu...a posle, kad vreme prodje onda bi da se osvete a neznaju kalo pa se sete da su kao silovane.

Каурин

pre 3 godine

У шта ли је све Јелена била умешана...
НЕ браним никога овде, али откуд је ОНА тако сигурна?

Zagor

pre 3 godine

Kada se već javljaju glumice/spisateljice C-kategorije, znamo da će biti još "ucvalih" dama, koje je će da se jave radi svojih propalih karijera, da sada dobiju malo publiciteta.

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Zena sve u pravu... provalila je ove kvazi glumice koje pokusavaju da po nalogu svojih stranih mentora ovde uvedu me too.

Sve to ista kujna.

Lokičica

pre 3 godine

Kad je Tako izletela, a niko je nije bitao, povećava sumnju da je i Jelena T i te kako bila zlostavljana: mlada ambiciozna i pula elena devojka koja se po studijima šetala u trikou sigurno je upala u oko nekog umišljenog ko je smatrao danje Jeleni T čast što se on baš za nju zainteresovao.
Jelena T oseća da nije bilo pravde za nju a posebno ne milosti i razumevanja. Žao mi je Jelene T jer nju to mnogo više grize

Kokorovic Milica

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.

Toliko o njoj

pre 3 godine

Inace Tinska je prodala stan da cerke posalje u London i time se redovno hvalila. Pozrtvovana majka.
Posle je jednom u patriotskom zanosu izjavila da treba zatvoriti granice i ne dozvoliti nikome da ode iz zemlje.
Ja je po tome pamtim i dan danas, bas mi se urezalo

Podrska Danijeli

pre 3 godine

Jelena Tinska je jedna isrustrirana žena koja je nesrećna, birala je pogrešne muškarce, onaj joj je bio narkoman teški, previše je umišljena i ogavno je pročitati na njenom fejsu da je napisala da Leka nije imao ružniju od nje, Danijele. Dno dna je ta "balerina".
Ljubomorna je na sve umetnike koji su dobili nacionalne penzije, svadjala se sa bivsom urednicom Snezanom Dakić, nju optuživala za mobing i sad se javlja. Sram je bilo.

vanja

pre 3 godine

Ružni komentari o Jeleni, a ona samo kaže da silovanje treba odmah prijaviti, dok se ono i fizički može dokazati. Tada je sve jasno, a posle toliko godina i odlazaka po nove “porcije” silovanja, kod istog silovatelja, ipak nije najjasnije. Još nešto- još niko nije optuzio nijednog anonimusa za silovanje izvršeno pre više godina.

Koviljka

pre 3 godine

A Jelena po godinama kao i velikom iskustvu, zna SVE! Čini mi se da pevuši pesmu ŠTA BIH DALA DA SAM NA TVOM MESTU... užasan (ne) karakter!

Dragoslav

pre 3 godine

Jelenu Tinsku je svojevremeno bilo nemoguće silovati, ako me razumete.
Moguće je i da su ona i Lečić istomišljenici ili su bili u šemi ranije.

Vagica

pre 3 godine

Gospođa da se edukuje o silovanju, ko to radi, zašto radi, koji su uzroci.
Može malo i o posledicama...
O rečniku jedne poznate starije žene ne znam šta bih rekla...

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Pre bih rekao da ti komentarišeš da bi bila u centru pažnje ...
(daki daki, 22. mart 2021 15:04)"

E baš mi je to bila prva pomisao.

Videla žena priliku da se i ona pokaže u javnosti ne bi li i ona postala malko popularna.

Inače Jelena Tinska, ko je ona uopšte? Kakav je ona autoritet? Koga uopšte briga za njeno mišljenje?

hugo

pre 3 godine

Jako je teško biti Jelena Tinska danas. Nekada si bila ženska, vrtela si frajere oko malog prsta dok nisi prešla na piletinu i narkomane. A onda si odjednom postala stara. I to te najviše boli. Sto te niko ne....konstatuje više, sto si postala potpuno nebitna, osoba sa margine. Niti te neko zove u emisije, niti ikoga interesuje tvoje mišljenje. Ništa. I onda se hvatas za poslednju slamku, a to je vredjanje mladjih. Po cenu toga da te napljuje cela zemlja. Al bolje ista nego ništa. Samo da se piše, ‘el tako? Tuga.

Locutus

pre 3 godine

Naravno dok se sve ne pretrese neće se znati šta je tačno. Ono šta ja mislim da jeste je da joj je Lečić obaćao nešto, prodao žvaku i ona je pristala. Posle ju je ispalio.

zvezdan

pre 3 godine

jelena u pravu apsolutno sto nisu odmah prijavile silovanje nego sad pazi majku mu ne verujem nijednoj a ovoj danijeli opet vise nego onoj srebrenici mileni.

Borg

pre 3 godine

Šta sve neko neće odvaliti zarad malo mediske pažnje . Da nisu napisali da je glumica ja pojma nebi imao ko je Jelena Timska . A gledao sam vam slike iz mlađih dana .
Vi Jelena ,nebi bili "riba" ni da živite u okeanu .
Možda se zato vremenom i nakupio gnev kod vas , pa imate ovakve nadotupave izjave a možda ste i gledali "teatralnog" Lečića na neki, samo vama poznat poželjan način.

Komša

pre 3 godine

Setih se Seksplozije i prekida predstave dok nisu izveli pokojnog Mišu Tumbasa jer je dobacivao - Jeleenaaaaaa ...
Kakva je to ludnica bila

distanca

pre 3 godine

Aman,zašto vredjate J.-Tinski,pa ima pravo da iznese svoje mišljenje.Zameram mjoj primedbu na ruižno lice Danijele, ali sve ostalo je tačno. Muškarci postaju zabranjeni ,LGB stupa na scenu, sam pogleds prema ženi preti da bude okvalifikovan kao napad. Ako hoćete objavite,ako nećete - vaš problem.

Miki

pre 3 godine

Progovorila bi i matora, ko zna sta sve zna i u cemu je sve ucestvovala znajuci gde bila. Ali mozda su to tada pridavali drogi, alkoholu, ludilu popularnosti. Nema potrebe pljuvati po bilo kome, tu je sud da donese odluku pa cemo videte, ko ste vi da procenjujete da li je istina ili ne. Ili je to mozda podsecanje ne bolan period Lokica, ali ste vi to tada precutale.

Millennium

pre 3 godine

Ne sumnjam da je Milena doživela to što je rekla, ali isto tako mi deluje kao oportunista i manipulator. Ne bi me čudilo da je sve trpela zarad proboja na scenu. Što ne umanjuje traumu zbog onoga što joj se desilo. A Tinska, mislim žena za posmatranje.

Žena

pre 3 godine

Žena sam 50+
Kada sam bila mlada znala se razlika između lakih devojaka i ovih drugih. Te druge su se nećkale, ali to nije značilo i sigurno ne.
Mislim da Lečić ni sam nije svestan da se njegov postupak može okarakterisati kao silovanje, kao što sam sigurna da naši muškarci tih godina misle isto.
A verovatno i mnoge žene.

Kokorovic Milica

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.

smoraloje

pre 3 godine

Jelena je carica, zna kako se sve zavrsava u glumačkom svetu...a posle, kad vreme prodje onda bi da se osvete a neznaju kalo pa se sete da su kao silovane.

joj

pre 3 godine

I Danijela i Milena vise ne zive u Srbiji sto je jedan od razloga zbog koga im je i lakse da prijave ovakve likove. Tako da im je do "popularnosti" u Srbiji stalo kao do lanjskog snega. A ova baba bi mogla da objasni sto su obe devojkke pobegle iz zemlje, pri tom je Danijela bas pobegla zbog ovoga ako im je bilo bitno da ostvare popularnost. Sigurno nece u Americi da dobije popularnost zbog nekog tamo Lecica.

Sotir zvani đubre staramajko

pre 3 godine

Zena sve u pravu... provalila je ove kvazi glumice koje pokusavaju da po nalogu svojih stranih mentora ovde uvedu me too.

Sve to ista kujna.

pp

pre 3 godine

Stara mačka zna šta su muško ženski odnosi. Ove feministkinje i gejevi će nas pomesti načisto. Ne smeš ni muvati devojku smekerski jer će te optužiti za napastvovanje. Svaleri i Smekeri pred skupstinu))

Ja

pre 3 godine

Jelena tinska bi da se o njoj pise pa se ubi lupetajuci,ali je zato bila prva koja je podvila rep i pobegla kad je mika aleksic bio upravnik. Zasto ljudi kad ostare postanu zli i pohotni i zeljni paznje? I koja zrtva silovanja zeli to da bude? Jelena tinska je sve odvratnija kao osoba, kako sta kaze, normalan se prekrsti, otprilike.

“Spisateljica”

pre 3 godine

Doticna ne uziva nikakav ugled u javnosti (jasno je i zasto) i ocajnicki se bori za malo paznje. Ima ona poslovica s karavanima o tome. Odgovornost je na medijima da vode racuna o tome kome daju prostor.

zvezdan

pre 3 godine

jelena u pravu apsolutno sto nisu odmah prijavile silovanje nego sad pazi majku mu ne verujem nijednoj a ovoj danijeli opet vise nego onoj srebrenici mileni.

NBG

pre 3 godine

Davno zaboravljena vremesna zena samo pokusava da privuce paznju. Danijela Stajnfeld je pojam lepote u odnosu na J. Tinsku cak i iz mladjih dana.

komentator

pre 3 godine

Bedno od Jelene. Bez ulaženja u to šta je istina, ne može se apriori smatrati da je optužba lažna. Suviše je ozbiljno da bi se ignorisalo.

random_ime_koga_boli_uvo

pre 3 godine

Pa nije otišla na random televiziju ili objavila na Twitteru, dala je iskaz u tužilaštvu a to su ozbiljne stvari. Kako dotičnu nije sramota da daje takve izjave? Tačno je da ovdašnji mediji prave od toga spektakl, ali to nije izgovor za ovakve izjave. I kakve veze ima fizički izgled?

. Marko

pre 3 godine

Postalo je totalno nejasno šta je silovanje. Ako neko ucenken za posao pristane na sex treba da razmišlja o svom karakteru i moralu umesto da optužuje za silovanje osobu sa kojom se grlila i ljubila. I to posle nekoliko godina.

Bljuzgo Drpović

pre 3 godine

Lečić nije izrazio iznenađenje i zgražavanje i meni je tu nešto mutno.Mene da neko optuzi za ovako nesto ne daj bože iz mene bi varničilo.A ova Tinska nije za komentar,kako ona zna da li jeste ili nije,nije im svecu drzala.

svasta

pre 3 godine

Koliko losa osoba mozes da budes da izjavljujes ovakve gadosti? Ako neko trazi paznju, onda je to JT koja “ima misljenje” oko stvari koja je se ne tice. Ne mora da podrzi zrtvu silovanja, ali ne treba da komentarise nesto o cemu ne zna da li se desilo ili ne.

Javilase

pre 3 godine

Ova se žena javlja samo kada treba da brani seksualne prestupnike. Mislim, daj, u čemu je fora? To je jedini publicitet do kojeg može da dođe?

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najbolja mesta na svetu

pre 3 godine

Tinska je stigla da izvređa i fizički izgled Danijele Štajnfeld, rekavši da je Lečić "imao mnogo lepše žene", te kako "ovako ružnu nije imao".


I šta sad? Po tebi ona je ružna i zato nije silovana? Zašto samo u Srbiji javnost donosi presudu u svim sferama života, od silovanja do organizovanog kriminala? Zašto nemamo državu? Nikada je ovo područje bilo primer celoj istočnoj Evropi...? Niti branim ovu niti branim Lečića...

palma

pre 3 godine

Svako spolno opstenje muskarca i zene je silovanje...odkud ja znam da li se to zeni svidja ili ne?...a mozda joj se trenutno svidja a sutra ili za 12 godina joj se nece svidjati...pod hitno se to mora zakonom regulisati ili da se zabrani spolno opstenje muskarca i zene..

Nata

pre 3 godine

Jelena Tinska je tipičan predstavnik stare generacije žena. Onih koje su se vaspitavale da mere sopstvenu vrednost brojem muškaraca sa kojima su bile. Sto je muškarac moćniji (bogatiji, uživa izvesni društveni status) to je ona bolja ženka jer je uhvatila takvu "nagradu". Zato ona nema kapacitet da realno sagleda situaciju i pruži podršku drugoj ženi. Druga žena je u njenom svetu samo konkurencija. Ali došlo je novo vreme, žene se okreću jedne drugima i okreću ledja tim stereotipima. Jelena I njoj slične "ribe" izumiru a na scenu stupaju solidarne fajterke. Da se razumemo, fajterke ne treba da se bore protiv muškaraca već uz njih i sa njima za bolje društvo, za sve nas.

John

pre 3 godine

"glumica, voditeljka i spisateljica"

U kom je ona to značajnom filmu/seriji igrala, šta je bitno vodila i šta je kvalitetno pisala? Koji je ona uopšte faktor za bilo šta? Taman joj ovo i spada - da bulazni po društvenim mrežama.

vanja

pre 3 godine

Ružni komentari o Jeleni, a ona samo kaže da silovanje treba odmah prijaviti, dok se ono i fizički može dokazati. Tada je sve jasno, a posle toliko godina i odlazaka po nove “porcije” silovanja, kod istog silovatelja, ipak nije najjasnije. Još nešto- još niko nije optuzio nijednog anonimusa za silovanje izvršeno pre više godina.

gost

pre 3 godine

Presumpcija nevinosti je aksiom prava.
Ima svakakvih, i muškaraca, i žena.
Čini se da ulazimo u zonu verbalnog delikta,
ako, u slučaju ovakvih optužbi,
iznesemo bilo kakav stav osim napada na opuženog/u.

vilja

pre 3 godine

Isfrustrirana baba...Nju ni mladju niko nije hteo da pogleda...Jadno...
(Tweety, 22. mart 2021 15:27)
O cemu ti? Bila je najzgodnija Lokica! Najbolja riba na tv-u definitivno
Ako je sada prolupala to je sruga stvar , ali je bila komad nad komadina

Bolesni skot

pre 3 godine

Zena je u pravo.Dosta vise na tu temu.Sto se doticne nisu javljale odmah nego cekale da prodju godine I da ucvrste svoju karijeru.
(Kokorovic Milica, 22. mart 2021 16:37)

E pa neko pamti šamar i poniženje celog života... jer ima ljudsko dostojanstvo... a neko zaboravi već sutradan, jer nema samopoštovanje... U tome je razlika...

Locutus

pre 3 godine

Naravno dok se sve ne pretrese neće se znati šta je tačno. Ono šta ja mislim da jeste je da joj je Lečić obaćao nešto, prodao žvaku i ona je pristala. Posle ju je ispalio.

Ispeci, pa reci

pre 3 godine

Jelena, starija si od mene samo 3 dana i stvarno bi mogla da se uzdrzis od glupih komentara.
Ako je nekada bilo "normalno" da te neko povali tek tako, jer im se prohtelo, a ti bila pri ruci i taman posla da se zalis jer ti ionako niko nece verovati, danas je, kao sto vidis, malo drugacije. Cini se da ce konacno i muske kukavice morati da nauce da "Ne" zaista znaci NE!

Millennium

pre 3 godine

Ne sumnjam da je Milena doživela to što je rekla, ali isto tako mi deluje kao oportunista i manipulator. Ne bi me čudilo da je sve trpela zarad proboja na scenu. Što ne umanjuje traumu zbog onoga što joj se desilo. A Tinska, mislim žena za posmatranje.

distanca

pre 3 godine

Aman,zašto vredjate J.-Tinski,pa ima pravo da iznese svoje mišljenje.Zameram mjoj primedbu na ruižno lice Danijele, ali sve ostalo je tačno. Muškarci postaju zabranjeni ,LGB stupa na scenu, sam pogleds prema ženi preti da bude okvalifikovan kao napad. Ako hoćete objavite,ako nećete - vaš problem.

Zagor

pre 3 godine

Kada se već javljaju glumice/spisateljice C-kategorije, znamo da će biti još "ucvalih" dama, koje je će da se jave radi svojih propalih karijera, da sada dobiju malo publiciteta.

Koviljka

pre 3 godine

A Jelena po godinama kao i velikom iskustvu, zna SVE! Čini mi se da pevuši pesmu ŠTA BIH DALA DA SAM NA TVOM MESTU... užasan (ne) karakter!

Haha

pre 3 godine

A baba Tinska inače puca od popularnosti, pa nije imala nameru da skreće pažnju na sebe svojim nebitnim i neukim stavom.
Da ne pominjemo tek to što je bila udata za nekoga ko je mogao da joj bude sin. Izopačena.

Мина

pre 3 godine

Госпођа Тинска је увек била "скандал мајстор", то су њена " достигнућа", којима је успела да скрене пажњу на себе.Не сећам се ничега вредног пажње, када је дотична у питању, а и године притисле, треба некако остати у жижи.

.

pre 3 godine

"Glumica, voditeljka i spisateljica"
Glumila u filmovina za odrasle, vodila ljubav sa mnogim muskarcima, rado pise romane (preko poruka) o svojoj proslosti.

Vagica

pre 3 godine

Gospođa da se edukuje o silovanju, ko to radi, zašto radi, koji su uzroci.
Može malo i o posledicama...
O rečniku jedne poznate starije žene ne znam šta bih rekla...

Podrska Danijeli

pre 3 godine

Jelena Tinska je jedna isrustrirana žena koja je nesrećna, birala je pogrešne muškarce, onaj joj je bio narkoman teški, previše je umišljena i ogavno je pročitati na njenom fejsu da je napisala da Leka nije imao ružniju od nje, Danijele. Dno dna je ta "balerina".
Ljubomorna je na sve umetnike koji su dobili nacionalne penzije, svadjala se sa bivsom urednicom Snezanom Dakić, nju optuživala za mobing i sad se javlja. Sram je bilo.

Borg

pre 3 godine

Šta sve neko neće odvaliti zarad malo mediske pažnje . Da nisu napisali da je glumica ja pojma nebi imao ko je Jelena Timska . A gledao sam vam slike iz mlađih dana .
Vi Jelena ,nebi bili "riba" ni da živite u okeanu .
Možda se zato vremenom i nakupio gnev kod vas , pa imate ovakve nadotupave izjave a možda ste i gledali "teatralnog" Lečića na neki, samo vama poznat poželjan način.

Lokičica

pre 3 godine

Kad je Tako izletela, a niko je nije bitao, povećava sumnju da je i Jelena T i te kako bila zlostavljana: mlada ambiciozna i pula elena devojka koja se po studijima šetala u trikou sigurno je upala u oko nekog umišljenog ko je smatrao danje Jeleni T čast što se on baš za nju zainteresovao.
Jelena T oseća da nije bilo pravde za nju a posebno ne milosti i razumevanja. Žao mi je Jelene T jer nju to mnogo više grize

idiocrasy

pre 3 godine

Jelena Tinska se proslavila '90-ih, kada su sve vrednosti devalvirale, pričama sa koliko muškaraca je bila i sad ona nalazi za pravo da nešto komentariše. Ko će sledeći da nam objasni, verovatno Tijana Ajfon?

Dragoslav

pre 3 godine

Jelenu Tinsku je svojevremeno bilo nemoguće silovati, ako me razumete.
Moguće je i da su ona i Lečić istomišljenici ili su bili u šemi ranije.

marko_sthlm

pre 3 godine

@ "Pre bih rekao da ti komentarišeš da bi bila u centru pažnje ...
(daki daki, 22. mart 2021 15:04)"

E baš mi je to bila prva pomisao.

Videla žena priliku da se i ona pokaže u javnosti ne bi li i ona postala malko popularna.

Inače Jelena Tinska, ko je ona uopšte? Kakav je ona autoritet? Koga uopšte briga za njeno mišljenje?

Los Angeles

pre 3 godine

Lako je glumicama da privuku pažnju javnosti i osudu napasnika. Šta ćemo sa onolikim sekretaricama, koleginicama, kuvaricama, čistačicama, komšinicama, sestrama, majkama, kćerkama? Ko će iza njih javno da stane, podigne prašinu, dovede so kažnjavanja “brižnih” manijaka koji na taj način pokazuju “poštovanje”?

Каурин

pre 3 godine

У шта ли је све Јелена била умешана...
НЕ браним никога овде, али откуд је ОНА тако сигурна?

hugo

pre 3 godine

Jako je teško biti Jelena Tinska danas. Nekada si bila ženska, vrtela si frajere oko malog prsta dok nisi prešla na piletinu i narkomane. A onda si odjednom postala stara. I to te najviše boli. Sto te niko ne....konstatuje više, sto si postala potpuno nebitna, osoba sa margine. Niti te neko zove u emisije, niti ikoga interesuje tvoje mišljenje. Ništa. I onda se hvatas za poslednju slamku, a to je vredjanje mladjih. Po cenu toga da te napljuje cela zemlja. Al bolje ista nego ništa. Samo da se piše, ‘el tako? Tuga.

Toliko o njoj

pre 3 godine

Inace Tinska je prodala stan da cerke posalje u London i time se redovno hvalila. Pozrtvovana majka.
Posle je jednom u patriotskom zanosu izjavila da treba zatvoriti granice i ne dozvoliti nikome da ode iz zemlje.
Ja je po tome pamtim i dan danas, bas mi se urezalo

Žena

pre 3 godine

Žena sam 50+
Kada sam bila mlada znala se razlika između lakih devojaka i ovih drugih. Te druge su se nećkale, ali to nije značilo i sigurno ne.
Mislim da Lečić ni sam nije svestan da se njegov postupak može okarakterisati kao silovanje, kao što sam sigurna da naši muškarci tih godina misle isto.
A verovatno i mnoge žene.

Miki

pre 3 godine

Progovorila bi i matora, ko zna sta sve zna i u cemu je sve ucestvovala znajuci gde bila. Ali mozda su to tada pridavali drogi, alkoholu, ludilu popularnosti. Nema potrebe pljuvati po bilo kome, tu je sud da donese odluku pa cemo videte, ko ste vi da procenjujete da li je istina ili ne. Ili je to mozda podsecanje ne bolan period Lokica, ali ste vi to tada precutale.

Komša

pre 3 godine

Setih se Seksplozije i prekida predstave dok nisu izveli pokojnog Mišu Tumbasa jer je dobacivao - Jeleenaaaaaa ...
Kakva je to ludnica bila