Petak, 05.03.2021.

07:47

Denver se zaleteo – Jokić blizu tripl-dabla pred Ol-star VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je u svom MVP ritmu.

Izvor: MS

Denver se zaleteo – Jokiæ blizu tripl-dabla pred Ol-star VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 3 godine

Kakav lik ovaj Barton. Dribla samog sebe 12 sekundi i onda mu uzmu loptu bez ikakve muke na liniji za 3.
@el
Pa to mu je "signature move" 🤣

Milutin

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.
(., 5. mart 2021 08:18)

Portland 21-14 a Denver 21-15. Zaključak: Portland ulazi u plej of, a Denver u zoni ispadanja. Svaka ti čast.

Mani se ti košarke, slabo ti ide. A bogami i matematike.

man

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.
(Milan, 5. mart 2021 08:37)


Ne dozvoli da ti novinari izmisljaju neku laznu skromnostsa nekim glupim naslovima kako Jokicu nije bitan TD DD i takve price. Ako kazes da si gledo mec onda si mogo da vidis da je Jokic uso u igru u zadnjih 5 min kad je sve bilo gotovo na skoro plus 20 (19) i sta je prvo jurio? Skok i odma skok da osigura DD onda u napad ne ide pod obruc nego sa strane pokusava da pravi asistecije , cak jednom ga puste na kos da ide a on ne zna gde ce posto mu u glavi asistencija , i onda izmedju i naravno gubi loptu.
Dobar mec dve playOff ekipe ali nista vise od toga. Denver nije tim posebno kad Jokic nije u igru oceglidan je Rivalitet Mareja i MPJ

Moljac

pre 3 godine

Možda je čista slučajnost, ali ova serija Denvera je krenula kad se Milsap povredio i MP with a long J preselio na njegovo mesto, Barton na trojku a u startere ušao Monte Moris. To je snizilo petorku, pojačalo šut za 3, oslobodilo Jokiću više prostora u reketu i oko njega da ubacuje i kreira. Kao i kad se oslobodio Nurkića, jednostavno još jedan visok mu uzima prostor i guši ga. Videćemo kad se matorac vrati da li mi je ovaj utisak dobar, ili je do toga što su se Murij i MPJ razigrali konačno, uz standardno MVP izdanje našeg igrača.

steva

pre 3 godine

Naravno da ga je stigao umor , to se moglo videti golim okom . Npr. promasio je 3-4 zicera , inace on to uvek daje ...
Inace , ovo je statistika zvezde tima kad igra "lose" ...i ovo je jedan od nacina kako protivnicka ekipa moze da ga brani , "da bude umoran" :))
Od cele statistike jedino zabrinjavaju izgubljene lopte ... a i to mu s edesilo zbog umora . Vazno je da su pobedili i u utakmici u kojoj njihov najbiolji igrac nije bio na uobicajnom nivou .

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter sve manje ukoceniji, sve opusteniji, cak i odbranu bolje igra. Pa i mentalno se prilagodio timu. Pored Jokica tesko biti problem u timu. Postao je skromniji i igra u skladu sa ritmom igre. Sut neodbranjiv. Jokica tamo obozavaju u Denveru, a ovde se pre neki dan pise kako bi Denver bio ubedljivo najgora ekipa bez Jokica. Mislim imaju najtalentovaniju ekipu u ligi i necemo se brukati Nikoline saigrace potcenjivati( osim Bartona 😄) koji je stvarno jedan tezak mufljuz. Utakmica krece on se ispucava skoro sam igra 6-7 minuta. Juri lik statistiku za novi ugovor, ima 4 bivse zene kao legenda Ljubisa u Policajac sa Petlovog Brda. Kada ga nije bilo na terenu brzinom svetlosti napravljeno je +20 ak. Ima -12 u blowout- u sto je umetnost postici 🙄 Cak je dobio i defanzivne 3 sekunde jer je kampovao u rejetu jureci skokove vo imja oca kako bih ga slatko najurio😁

Jedna su od najispovredjivanijih ekipa u ligi. Samo Geri, Porter i Dozier imaju 10 i vise izostanaka

Povrede i tvrdoglavost Malouna oko mladih igraca su razlozi zasto vec nisu u samom vrhu

Tim Koneli je toliko dobar menadzer da je tako nakrcao tim gde im ne smeta ni kada imaju 5 igraca manje

Cak sta vise jos i bolje igraju jer klinci mnogo vise trce od Milsapa i Grina a to treba Nikoli- atletika oko njega da jure, skacu i da se trude u odbrani

Raspored u sledecih 17 im je laganica, laganeze, laganini

Moraju to iskoristiti pre foto finisa
Mnogo talenta imaju, samo Maloun jos to da slozi lepo sve

Kanidja PG

pre 3 godine

Tripl dabl Sabonisa nista ni slova 10 10 10 da je Vestbruk bilo bi pod obavezno.
Danver ceka dobar raspored i u narednih 17meceva 12 puta su domacini.I da se kompletira roster vec jednom.

boki

pre 3 godine

Cancar bas lepo koristi minute u poslednjih nekoliko utakmica,ko bi rekao.Porter se sve bolje kapira sa Jokicem takodje,sto je sjajno.

znanje-imanje

pre 3 godine

Sudije Eurolige su ne samo bolje nego i ne rade dve strahote koju NBA sudije rade. Ako neki igrač nema status onda sve što treba to je da iskusni igrač gurne nekog npr. Hartenštajna na svog igrača - to automatski sviraju kao faul Hartenštajna. Druga NBA grozota je kreiranje drame. Čim je ispod 10 razlike iskusni igrači koji jure prednost idu na šut za 3 - ali ne ako su sami. Tad mogu i da pogode i da promaše. Ali! ako je tu neko da igra odbranu oni idu na tog odbrambenog, pa kad se kakogod džilitnu dobiju tri slobodna. Tako da je sinoć bilo dosta dramatičnih završnica.
Meč Denvera dosadan, Nikola uspavan, ipak rutinski. Finiš, 15 razlike, sve što treba da se desi je da se ništa ne desi. Samo vreme da iscuri. Kad ono Maloun vadi Doziera i Nanjija?! Zašto excelu tupavi? Sve je dobro, tim ima ritam, ova dva rade sve što treba i ništa što ne treba. Ne, trtaroš uvodi "iskusne" Morisa i Bartona kao za "sigurnu" završnicu. Ne samo nepotrebno nego njih inače treba da štedi za dugu sezonu a ova dva u igri inače treba da i troši i razigrava štoviše. Naravno odmah poremećaj i frka, srećom ne prevelika.
Jedino što vredi pogledati od meča sa Indijanom je 2m 45s pre kraja poluvremena. Sabonis je na postu, već blizu koša. Pa se snažno levim ramenom ugura u Nikolu i pomeri ga malo. Zatim se osloni, i onda krene iz sve snage levim ramenom da opet ugura Nikolu. A on se samo skloni i Sabonis se srolja na patos... Ko se čudi kako to da spori buca dominira NBA tih 5 sekundi mu sve kažu.

Millennium

pre 3 godine

Kada se pravilno raspodele poeni i kada ne padne sve na Jokića, Denver dobija lagano. Što je i logično. Sad treba zadržati taj ritam i ostati konstantan.

Zoran

pre 3 godine

Reče i američki komentator sinoć: većina igrača bi ubila za procenat šuta od 50%, a kad se to desi Jokiću smatra se za loše šutersko veče.

.

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.

Milan

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.

Herbalajzer

pre 3 godine

Nije mu bilo vece, igrao je kao da je bio mamuran. Neke suteve, koje i u snu pogadja, ovaj put nije pogodio, previse TO za njegove standarde. Jbg, navikao nas je na mnogo bolja izdanja. Sam je kriv :).

Brkajlo

pre 3 godine

dobro je kada igrači Denvera rasporede poene, Jokiću to ne smeta i tada skoro po pravilu pobede. Ali pasti na tiketu od 5 mečeva samo na Barton manje poena je stvarno sportski ironično :)

DraganRS

pre 3 godine

Jel moguce da mi se zivot pretvorio da sam opterecen Jokicevom statistikom, kad sam druga smjena pripremim se za gledanja ali kad sam prva muci me san samo kad igra Denver sinoc se budim mahinalno uzimam telefon da vidim na poluvremenu statistiku, majko mila. Ljudi Denver je jos malo tu sa skorom ostalih ekipa MVP kandidata. Ide nesto laksi raspored cak mislim da mogu sledecih 6 da dobiju ako nastave u ovom ritmu, cak steta sto ih prekida All Star. Bice kradja ako Nikola nastavi u ovom ritmu Denver sa dobrim skorom i ne bude MVP. Embid ima dobre brojke i bolji je u odbrani ali svakom je jasno da nacin na koji igra Nikola je dosta ljepsi efikasniji tehnicku potkovaniji dosta tezih poena ubacuje a ima veci posto FG i dosta vise doprinosi ekipi.

Dosadnjaković

pre 3 godine

Dobra pobeda nad uvek neugodnim Pajserima. Jokiću bi bolje bilo da sledećih par dana provede odmarajući kod kuće u Den, nego da ide na ASG, ali ajde, neka bude kako Srebrni kaže. Svim momcima hvala za prvu polovinu sezone, a nekima (Barton, npr) bih se najradije zahvalio i otkačio za sva vremena.

Paja

pre 3 godine

Ma kakav Jokic i Denver nebitna vest dajte vise o "1/7" sta radi ipak je on najbolji nas igrac i raduje me sto svaki put glodari drhte kad vide o njemu vest dal je 1/5 ili surovih 1/7, iskreno hvala snajperu na uveseljavanju svih ovih godina.

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavna trojka Denvera nastavlja niz konstantnih, dobrih partija. Nikola (20p), Jamal (23p), Porter (24p), niz 20+ poena se nastavlja. Mareju je to vec 12ta, najduzi niz u karijeri. Porter fenomenalan suterski + odlicna odbrana, skokovi. Pronasao svoju ulogu, suteve i vec duze vreme igra na pravi nacin..

Nikola van suterskog ritma, dosta promasivao, ipak dovoljno pogadjao, razigravao + odlicna odbrana nad Sabonisom! Jeste ovaj imao TDouble ali ga je Nikola ogranicio na 10 poena. Nije mu Sabonis nista mogao u reketu. Svaki put isteran, odbranjen, i stolicu mu izvukao pri jednom zidanju. Primoravao ga na jako teske suteve preko ruke. Losiji sut Nikole i kao posledica odlicne odbrane M Tarnera nad njim. Smetao mu prilicno, nervirao ga.

Kad sam vec kod njega, ofanzivni deo odlicne partije Majls Tarnera (22p) nema veze sa Jokicem (za one koji ce odmah sa pricom kako svaki centar napuni Nikolu???) Jer su ga "cuvali" uglavnom Barton i ponekad Porter, Jokic samo Sabonisa. Otuda i poveci minus Bartona -12 i pored dobre suterske partije... 16p iz samo 9 suteva, sto je za njega fenomenalno. Sve preko 10 pokusaja vodi ka basketaskom izivljavanju u njegovom slucaju. I dalje je bilo napada sa milijardu driblinga, suteva u petoj sekundi napada nez ikome da doda, zaletanja, gubljenja lopti u driblingu itd. Bez toga ne moze.

Majls Tarner. Odlican igrac, zahvalan. Odbrana odlicna, pogadja i za tri.. kakav bi samo tandem takav igrac bio sa Nikolom. Ili kao zamenska 5ca ili u tandemu na 4ci. Svakako je kalibar startne petice, posebno pri manjku dobrih 5ca u ligi mimo Jokic/Vucevic/Embiid/Ejton/mooozda jos neki, pa je nerealna zamisao. Sabonisa da ne spominjem u tandemu sa Nikolom na 4ci. Monstruozno.

Opet Dozijer i Cancar najveci +/- u ekipi... +31 i +17 sto najvise govori o njihovom prvenstveno defanzivnom prisustvu na terenu. Dobri. Odmah za njima i Zeke sa +16. Klupa generalno odlicna bila. Glavna trojka u blagom + ili - dok ostatak startne petorke, Barton -12 i Moris sa -13, prilicno podbacili, odbrambeno narocito.

Sledi pauza, odmor i napokon malo sna nocu za sve nas :)))

Karlo Prvi

pre 3 godine

Lepo je videti utakmicu gde Jokić nije bio na svom uobičajenom nivou ali ekipa odigra odlično kao celina. Ako ne budu zavisili isključivo od njega to može da bude samo dobra vest. Nikola je delovao umorno, promašivao lake šuteve, gubio loptu i nije bio sasvim svoj. I i dalje imao skoro triple double! Delom zaslužna i dobra odbrana Indijane na njemu.

MPJ bio odličan, Murray ušao u igru pri kraju i dobra igra klupe (Dozier, Čančar, čak i izgubljeni Hartenstein). Kockice se polako slažu i vrh Zapada nije daleko.

Gatsby

pre 3 godine

Dolaze stvari polako na svoje mesto. Ovde su svi opalili priču o katastrofalnoj upravi Denvera, i kako će teško Nagetsi u plejof. Naime, događa im se premor, kao i Majamiju, igrali su mnogo utakmica, maltene do skoro, bez pravog letnjeg odmora, stigao ih je umor i povrede, dok su neke ekipe odmarale još od marta. Što se tiče uprave, slažem se da nisu odradili dobar posao, ali praviti od Granta i Plamlija neke superstarove je smešno, ne nedostaju mnogo oni ovoj ekipi. Problem su bile povrede, i loša forma Mareja i Portera, sada kada malo oni dignu formu, vrate se igrači, biće to ekipa koja može i u prva 4-5. Iskreno nadam se da se možda i pojačaju do kraja perioda za trejd, i napadnu nešto više. Nisam ništa o Jokiću, nekad je i glupo,jer je jedinstven, neverovatan, maestralan...

Nema stajanja

pre 3 godine

Tabela se malo pročistila i jasno je da Denver može do pete ili šeste pozicije u zavisnosti od igrarija u zadnja tri kola i procene ko će na koga u PO(treći,četvri,peti i šesti će znati ko na koga ide).

MPP

pre 3 godine

SVE BOLJE


i bolje što se tiče Denvera. Vraćaju se u svoj prošlogodišnji mod . Lagano se penju na lestvici Zapadne konf..mnogo igrača van stroja a 4 pobede za redom ! Očigledno da su više nego dobri odnosi medju igračima , fina atmosvera.... Upravo To ih čini izuzetno nezgodnim protivnikom. Izgleda da se "slegao" period prilagodjavanja na nove igrače i sad slede rezultati.
Nikola odličan ,taman koliko treba....

Cole

pre 3 godine

Sta reci, decko izasao na teren
k'o puskom da su ga naterali i umalo TD.
Ko je gledao, zna sta pricam. Tako nesto mogu
samo najveci.

P.S.
Razlog tako "lose" partije je verovatno
sto je u glavi vec na "raspustu"/OS-u.

lignjoslav

pre 3 godine

Znam da ovde ima raznih komentara, ali ja zaista uzivam u igrama ovog momka. Prizeman, normalan, sa neverovatnom kosarkaskom inteligencijom dosao je dotle da kad ubaci 25 poena za vece ili nema tripl dabl ljudi se u neku ruku i iznenade.

Jako je bitno da bude sto vise ovakvih partija njegovih saigraca, da se rastereti malo, da ima odmora i da pokaze u play off-u da je pravi MVP. Mada ja vec smatram da jeste, s obzirom na to koliko je njegov doprinos u celokupnoj igri Denvera, ni jedan tim toliko ne zavisi od pojedinca.

Sportski pozdrav, i srecan vam petak svima koji ne rade vikend.

lignjoslav

pre 3 godine

Znam da ovde ima raznih komentara, ali ja zaista uzivam u igrama ovog momka. Prizeman, normalan, sa neverovatnom kosarkaskom inteligencijom dosao je dotle da kad ubaci 25 poena za vece ili nema tripl dabl ljudi se u neku ruku i iznenade.

Jako je bitno da bude sto vise ovakvih partija njegovih saigraca, da se rastereti malo, da ima odmora i da pokaze u play off-u da je pravi MVP. Mada ja vec smatram da jeste, s obzirom na to koliko je njegov doprinos u celokupnoj igri Denvera, ni jedan tim toliko ne zavisi od pojedinca.

Sportski pozdrav, i srecan vam petak svima koji ne rade vikend.

Brkajlo

pre 3 godine

dobro je kada igrači Denvera rasporede poene, Jokiću to ne smeta i tada skoro po pravilu pobede. Ali pasti na tiketu od 5 mečeva samo na Barton manje poena je stvarno sportski ironično :)

Zoran

pre 3 godine

Reče i američki komentator sinoć: većina igrača bi ubila za procenat šuta od 50%, a kad se to desi Jokiću smatra se za loše šutersko veče.

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavna trojka Denvera nastavlja niz konstantnih, dobrih partija. Nikola (20p), Jamal (23p), Porter (24p), niz 20+ poena se nastavlja. Mareju je to vec 12ta, najduzi niz u karijeri. Porter fenomenalan suterski + odlicna odbrana, skokovi. Pronasao svoju ulogu, suteve i vec duze vreme igra na pravi nacin..

Nikola van suterskog ritma, dosta promasivao, ipak dovoljno pogadjao, razigravao + odlicna odbrana nad Sabonisom! Jeste ovaj imao TDouble ali ga je Nikola ogranicio na 10 poena. Nije mu Sabonis nista mogao u reketu. Svaki put isteran, odbranjen, i stolicu mu izvukao pri jednom zidanju. Primoravao ga na jako teske suteve preko ruke. Losiji sut Nikole i kao posledica odlicne odbrane M Tarnera nad njim. Smetao mu prilicno, nervirao ga.

Kad sam vec kod njega, ofanzivni deo odlicne partije Majls Tarnera (22p) nema veze sa Jokicem (za one koji ce odmah sa pricom kako svaki centar napuni Nikolu???) Jer su ga "cuvali" uglavnom Barton i ponekad Porter, Jokic samo Sabonisa. Otuda i poveci minus Bartona -12 i pored dobre suterske partije... 16p iz samo 9 suteva, sto je za njega fenomenalno. Sve preko 10 pokusaja vodi ka basketaskom izivljavanju u njegovom slucaju. I dalje je bilo napada sa milijardu driblinga, suteva u petoj sekundi napada nez ikome da doda, zaletanja, gubljenja lopti u driblingu itd. Bez toga ne moze.

Majls Tarner. Odlican igrac, zahvalan. Odbrana odlicna, pogadja i za tri.. kakav bi samo tandem takav igrac bio sa Nikolom. Ili kao zamenska 5ca ili u tandemu na 4ci. Svakako je kalibar startne petice, posebno pri manjku dobrih 5ca u ligi mimo Jokic/Vucevic/Embiid/Ejton/mooozda jos neki, pa je nerealna zamisao. Sabonisa da ne spominjem u tandemu sa Nikolom na 4ci. Monstruozno.

Opet Dozijer i Cancar najveci +/- u ekipi... +31 i +17 sto najvise govori o njihovom prvenstveno defanzivnom prisustvu na terenu. Dobri. Odmah za njima i Zeke sa +16. Klupa generalno odlicna bila. Glavna trojka u blagom + ili - dok ostatak startne petorke, Barton -12 i Moris sa -13, prilicno podbacili, odbrambeno narocito.

Sledi pauza, odmor i napokon malo sna nocu za sve nas :)))

Gatsby

pre 3 godine

Dolaze stvari polako na svoje mesto. Ovde su svi opalili priču o katastrofalnoj upravi Denvera, i kako će teško Nagetsi u plejof. Naime, događa im se premor, kao i Majamiju, igrali su mnogo utakmica, maltene do skoro, bez pravog letnjeg odmora, stigao ih je umor i povrede, dok su neke ekipe odmarale još od marta. Što se tiče uprave, slažem se da nisu odradili dobar posao, ali praviti od Granta i Plamlija neke superstarove je smešno, ne nedostaju mnogo oni ovoj ekipi. Problem su bile povrede, i loša forma Mareja i Portera, sada kada malo oni dignu formu, vrate se igrači, biće to ekipa koja može i u prva 4-5. Iskreno nadam se da se možda i pojačaju do kraja perioda za trejd, i napadnu nešto više. Nisam ništa o Jokiću, nekad je i glupo,jer je jedinstven, neverovatan, maestralan...

MPP

pre 3 godine

SVE BOLJE


i bolje što se tiče Denvera. Vraćaju se u svoj prošlogodišnji mod . Lagano se penju na lestvici Zapadne konf..mnogo igrača van stroja a 4 pobede za redom ! Očigledno da su više nego dobri odnosi medju igračima , fina atmosvera.... Upravo To ih čini izuzetno nezgodnim protivnikom. Izgleda da se "slegao" period prilagodjavanja na nove igrače i sad slede rezultati.
Nikola odličan ,taman koliko treba....

Cole

pre 3 godine

Sta reci, decko izasao na teren
k'o puskom da su ga naterali i umalo TD.
Ko je gledao, zna sta pricam. Tako nesto mogu
samo najveci.

P.S.
Razlog tako "lose" partije je verovatno
sto je u glavi vec na "raspustu"/OS-u.

znanje-imanje

pre 3 godine

Sudije Eurolige su ne samo bolje nego i ne rade dve strahote koju NBA sudije rade. Ako neki igrač nema status onda sve što treba to je da iskusni igrač gurne nekog npr. Hartenštajna na svog igrača - to automatski sviraju kao faul Hartenštajna. Druga NBA grozota je kreiranje drame. Čim je ispod 10 razlike iskusni igrači koji jure prednost idu na šut za 3 - ali ne ako su sami. Tad mogu i da pogode i da promaše. Ali! ako je tu neko da igra odbranu oni idu na tog odbrambenog, pa kad se kakogod džilitnu dobiju tri slobodna. Tako da je sinoć bilo dosta dramatičnih završnica.
Meč Denvera dosadan, Nikola uspavan, ipak rutinski. Finiš, 15 razlike, sve što treba da se desi je da se ništa ne desi. Samo vreme da iscuri. Kad ono Maloun vadi Doziera i Nanjija?! Zašto excelu tupavi? Sve je dobro, tim ima ritam, ova dva rade sve što treba i ništa što ne treba. Ne, trtaroš uvodi "iskusne" Morisa i Bartona kao za "sigurnu" završnicu. Ne samo nepotrebno nego njih inače treba da štedi za dugu sezonu a ova dva u igri inače treba da i troši i razigrava štoviše. Naravno odmah poremećaj i frka, srećom ne prevelika.
Jedino što vredi pogledati od meča sa Indijanom je 2m 45s pre kraja poluvremena. Sabonis je na postu, već blizu koša. Pa se snažno levim ramenom ugura u Nikolu i pomeri ga malo. Zatim se osloni, i onda krene iz sve snage levim ramenom da opet ugura Nikolu. A on se samo skloni i Sabonis se srolja na patos... Ko se čudi kako to da spori buca dominira NBA tih 5 sekundi mu sve kažu.

boki

pre 3 godine

Cancar bas lepo koristi minute u poslednjih nekoliko utakmica,ko bi rekao.Porter se sve bolje kapira sa Jokicem takodje,sto je sjajno.

Herbalajzer

pre 3 godine

Nije mu bilo vece, igrao je kao da je bio mamuran. Neke suteve, koje i u snu pogadja, ovaj put nije pogodio, previse TO za njegove standarde. Jbg, navikao nas je na mnogo bolja izdanja. Sam je kriv :).

Kanidja PG

pre 3 godine

Tripl dabl Sabonisa nista ni slova 10 10 10 da je Vestbruk bilo bi pod obavezno.
Danver ceka dobar raspored i u narednih 17meceva 12 puta su domacini.I da se kompletira roster vec jednom.

Milan

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.

Millennium

pre 3 godine

Kada se pravilno raspodele poeni i kada ne padne sve na Jokića, Denver dobija lagano. Što je i logično. Sad treba zadržati taj ritam i ostati konstantan.

DraganRS

pre 3 godine

Jel moguce da mi se zivot pretvorio da sam opterecen Jokicevom statistikom, kad sam druga smjena pripremim se za gledanja ali kad sam prva muci me san samo kad igra Denver sinoc se budim mahinalno uzimam telefon da vidim na poluvremenu statistiku, majko mila. Ljudi Denver je jos malo tu sa skorom ostalih ekipa MVP kandidata. Ide nesto laksi raspored cak mislim da mogu sledecih 6 da dobiju ako nastave u ovom ritmu, cak steta sto ih prekida All Star. Bice kradja ako Nikola nastavi u ovom ritmu Denver sa dobrim skorom i ne bude MVP. Embid ima dobre brojke i bolji je u odbrani ali svakom je jasno da nacin na koji igra Nikola je dosta ljepsi efikasniji tehnicku potkovaniji dosta tezih poena ubacuje a ima veci posto FG i dosta vise doprinosi ekipi.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Lepo je videti utakmicu gde Jokić nije bio na svom uobičajenom nivou ali ekipa odigra odlično kao celina. Ako ne budu zavisili isključivo od njega to može da bude samo dobra vest. Nikola je delovao umorno, promašivao lake šuteve, gubio loptu i nije bio sasvim svoj. I i dalje imao skoro triple double! Delom zaslužna i dobra odbrana Indijane na njemu.

MPJ bio odličan, Murray ušao u igru pri kraju i dobra igra klupe (Dozier, Čančar, čak i izgubljeni Hartenstein). Kockice se polako slažu i vrh Zapada nije daleko.

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter sve manje ukoceniji, sve opusteniji, cak i odbranu bolje igra. Pa i mentalno se prilagodio timu. Pored Jokica tesko biti problem u timu. Postao je skromniji i igra u skladu sa ritmom igre. Sut neodbranjiv. Jokica tamo obozavaju u Denveru, a ovde se pre neki dan pise kako bi Denver bio ubedljivo najgora ekipa bez Jokica. Mislim imaju najtalentovaniju ekipu u ligi i necemo se brukati Nikoline saigrace potcenjivati( osim Bartona 😄) koji je stvarno jedan tezak mufljuz. Utakmica krece on se ispucava skoro sam igra 6-7 minuta. Juri lik statistiku za novi ugovor, ima 4 bivse zene kao legenda Ljubisa u Policajac sa Petlovog Brda. Kada ga nije bilo na terenu brzinom svetlosti napravljeno je +20 ak. Ima -12 u blowout- u sto je umetnost postici 🙄 Cak je dobio i defanzivne 3 sekunde jer je kampovao u rejetu jureci skokove vo imja oca kako bih ga slatko najurio😁

Jedna su od najispovredjivanijih ekipa u ligi. Samo Geri, Porter i Dozier imaju 10 i vise izostanaka

Povrede i tvrdoglavost Malouna oko mladih igraca su razlozi zasto vec nisu u samom vrhu

Tim Koneli je toliko dobar menadzer da je tako nakrcao tim gde im ne smeta ni kada imaju 5 igraca manje

Cak sta vise jos i bolje igraju jer klinci mnogo vise trce od Milsapa i Grina a to treba Nikoli- atletika oko njega da jure, skacu i da se trude u odbrani

Raspored u sledecih 17 im je laganica, laganeze, laganini

Moraju to iskoristiti pre foto finisa
Mnogo talenta imaju, samo Maloun jos to da slozi lepo sve

steva

pre 3 godine

Naravno da ga je stigao umor , to se moglo videti golim okom . Npr. promasio je 3-4 zicera , inace on to uvek daje ...
Inace , ovo je statistika zvezde tima kad igra "lose" ...i ovo je jedan od nacina kako protivnicka ekipa moze da ga brani , "da bude umoran" :))
Od cele statistike jedino zabrinjavaju izgubljene lopte ... a i to mu s edesilo zbog umora . Vazno je da su pobedili i u utakmici u kojoj njihov najbiolji igrac nije bio na uobicajnom nivou .

Dosadnjaković

pre 3 godine

Dobra pobeda nad uvek neugodnim Pajserima. Jokiću bi bolje bilo da sledećih par dana provede odmarajući kod kuće u Den, nego da ide na ASG, ali ajde, neka bude kako Srebrni kaže. Svim momcima hvala za prvu polovinu sezone, a nekima (Barton, npr) bih se najradije zahvalio i otkačio za sva vremena.

Nema stajanja

pre 3 godine

Tabela se malo pročistila i jasno je da Denver može do pete ili šeste pozicije u zavisnosti od igrarija u zadnja tri kola i procene ko će na koga u PO(treći,četvri,peti i šesti će znati ko na koga ide).

Moljac

pre 3 godine

Možda je čista slučajnost, ali ova serija Denvera je krenula kad se Milsap povredio i MP with a long J preselio na njegovo mesto, Barton na trojku a u startere ušao Monte Moris. To je snizilo petorku, pojačalo šut za 3, oslobodilo Jokiću više prostora u reketu i oko njega da ubacuje i kreira. Kao i kad se oslobodio Nurkića, jednostavno još jedan visok mu uzima prostor i guši ga. Videćemo kad se matorac vrati da li mi je ovaj utisak dobar, ili je do toga što su se Murij i MPJ razigrali konačno, uz standardno MVP izdanje našeg igrača.

Paja

pre 3 godine

Ma kakav Jokic i Denver nebitna vest dajte vise o "1/7" sta radi ipak je on najbolji nas igrac i raduje me sto svaki put glodari drhte kad vide o njemu vest dal je 1/5 ili surovih 1/7, iskreno hvala snajperu na uveseljavanju svih ovih godina.

Milutin

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.
(., 5. mart 2021 08:18)

Portland 21-14 a Denver 21-15. Zaključak: Portland ulazi u plej of, a Denver u zoni ispadanja. Svaka ti čast.

Mani se ti košarke, slabo ti ide. A bogami i matematike.

.

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.

Pera

pre 3 godine

Kakav lik ovaj Barton. Dribla samog sebe 12 sekundi i onda mu uzmu loptu bez ikakve muke na liniji za 3.
@el
Pa to mu je "signature move" 🤣

man

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.
(Milan, 5. mart 2021 08:37)


Ne dozvoli da ti novinari izmisljaju neku laznu skromnostsa nekim glupim naslovima kako Jokicu nije bitan TD DD i takve price. Ako kazes da si gledo mec onda si mogo da vidis da je Jokic uso u igru u zadnjih 5 min kad je sve bilo gotovo na skoro plus 20 (19) i sta je prvo jurio? Skok i odma skok da osigura DD onda u napad ne ide pod obruc nego sa strane pokusava da pravi asistecije , cak jednom ga puste na kos da ide a on ne zna gde ce posto mu u glavi asistencija , i onda izmedju i naravno gubi loptu.
Dobar mec dve playOff ekipe ali nista vise od toga. Denver nije tim posebno kad Jokic nije u igru oceglidan je Rivalitet Mareja i MPJ

.

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.

Paja

pre 3 godine

Ma kakav Jokic i Denver nebitna vest dajte vise o "1/7" sta radi ipak je on najbolji nas igrac i raduje me sto svaki put glodari drhte kad vide o njemu vest dal je 1/5 ili surovih 1/7, iskreno hvala snajperu na uveseljavanju svih ovih godina.

man

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.
(Milan, 5. mart 2021 08:37)


Ne dozvoli da ti novinari izmisljaju neku laznu skromnostsa nekim glupim naslovima kako Jokicu nije bitan TD DD i takve price. Ako kazes da si gledo mec onda si mogo da vidis da je Jokic uso u igru u zadnjih 5 min kad je sve bilo gotovo na skoro plus 20 (19) i sta je prvo jurio? Skok i odma skok da osigura DD onda u napad ne ide pod obruc nego sa strane pokusava da pravi asistecije , cak jednom ga puste na kos da ide a on ne zna gde ce posto mu u glavi asistencija , i onda izmedju i naravno gubi loptu.
Dobar mec dve playOff ekipe ali nista vise od toga. Denver nije tim posebno kad Jokic nije u igru oceglidan je Rivalitet Mareja i MPJ

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavna trojka Denvera nastavlja niz konstantnih, dobrih partija. Nikola (20p), Jamal (23p), Porter (24p), niz 20+ poena se nastavlja. Mareju je to vec 12ta, najduzi niz u karijeri. Porter fenomenalan suterski + odlicna odbrana, skokovi. Pronasao svoju ulogu, suteve i vec duze vreme igra na pravi nacin..

Nikola van suterskog ritma, dosta promasivao, ipak dovoljno pogadjao, razigravao + odlicna odbrana nad Sabonisom! Jeste ovaj imao TDouble ali ga je Nikola ogranicio na 10 poena. Nije mu Sabonis nista mogao u reketu. Svaki put isteran, odbranjen, i stolicu mu izvukao pri jednom zidanju. Primoravao ga na jako teske suteve preko ruke. Losiji sut Nikole i kao posledica odlicne odbrane M Tarnera nad njim. Smetao mu prilicno, nervirao ga.

Kad sam vec kod njega, ofanzivni deo odlicne partije Majls Tarnera (22p) nema veze sa Jokicem (za one koji ce odmah sa pricom kako svaki centar napuni Nikolu???) Jer su ga "cuvali" uglavnom Barton i ponekad Porter, Jokic samo Sabonisa. Otuda i poveci minus Bartona -12 i pored dobre suterske partije... 16p iz samo 9 suteva, sto je za njega fenomenalno. Sve preko 10 pokusaja vodi ka basketaskom izivljavanju u njegovom slucaju. I dalje je bilo napada sa milijardu driblinga, suteva u petoj sekundi napada nez ikome da doda, zaletanja, gubljenja lopti u driblingu itd. Bez toga ne moze.

Majls Tarner. Odlican igrac, zahvalan. Odbrana odlicna, pogadja i za tri.. kakav bi samo tandem takav igrac bio sa Nikolom. Ili kao zamenska 5ca ili u tandemu na 4ci. Svakako je kalibar startne petice, posebno pri manjku dobrih 5ca u ligi mimo Jokic/Vucevic/Embiid/Ejton/mooozda jos neki, pa je nerealna zamisao. Sabonisa da ne spominjem u tandemu sa Nikolom na 4ci. Monstruozno.

Opet Dozijer i Cancar najveci +/- u ekipi... +31 i +17 sto najvise govori o njihovom prvenstveno defanzivnom prisustvu na terenu. Dobri. Odmah za njima i Zeke sa +16. Klupa generalno odlicna bila. Glavna trojka u blagom + ili - dok ostatak startne petorke, Barton -12 i Moris sa -13, prilicno podbacili, odbrambeno narocito.

Sledi pauza, odmor i napokon malo sna nocu za sve nas :)))

Brkajlo

pre 3 godine

dobro je kada igrači Denvera rasporede poene, Jokiću to ne smeta i tada skoro po pravilu pobede. Ali pasti na tiketu od 5 mečeva samo na Barton manje poena je stvarno sportski ironično :)

Gatsby

pre 3 godine

Dolaze stvari polako na svoje mesto. Ovde su svi opalili priču o katastrofalnoj upravi Denvera, i kako će teško Nagetsi u plejof. Naime, događa im se premor, kao i Majamiju, igrali su mnogo utakmica, maltene do skoro, bez pravog letnjeg odmora, stigao ih je umor i povrede, dok su neke ekipe odmarale još od marta. Što se tiče uprave, slažem se da nisu odradili dobar posao, ali praviti od Granta i Plamlija neke superstarove je smešno, ne nedostaju mnogo oni ovoj ekipi. Problem su bile povrede, i loša forma Mareja i Portera, sada kada malo oni dignu formu, vrate se igrači, biće to ekipa koja može i u prva 4-5. Iskreno nadam se da se možda i pojačaju do kraja perioda za trejd, i napadnu nešto više. Nisam ništa o Jokiću, nekad je i glupo,jer je jedinstven, neverovatan, maestralan...

lignjoslav

pre 3 godine

Znam da ovde ima raznih komentara, ali ja zaista uzivam u igrama ovog momka. Prizeman, normalan, sa neverovatnom kosarkaskom inteligencijom dosao je dotle da kad ubaci 25 poena za vece ili nema tripl dabl ljudi se u neku ruku i iznenade.

Jako je bitno da bude sto vise ovakvih partija njegovih saigraca, da se rastereti malo, da ima odmora i da pokaze u play off-u da je pravi MVP. Mada ja vec smatram da jeste, s obzirom na to koliko je njegov doprinos u celokupnoj igri Denvera, ni jedan tim toliko ne zavisi od pojedinca.

Sportski pozdrav, i srecan vam petak svima koji ne rade vikend.

Dosadnjaković

pre 3 godine

Dobra pobeda nad uvek neugodnim Pajserima. Jokiću bi bolje bilo da sledećih par dana provede odmarajući kod kuće u Den, nego da ide na ASG, ali ajde, neka bude kako Srebrni kaže. Svim momcima hvala za prvu polovinu sezone, a nekima (Barton, npr) bih se najradije zahvalio i otkačio za sva vremena.

MPP

pre 3 godine

SVE BOLJE


i bolje što se tiče Denvera. Vraćaju se u svoj prošlogodišnji mod . Lagano se penju na lestvici Zapadne konf..mnogo igrača van stroja a 4 pobede za redom ! Očigledno da su više nego dobri odnosi medju igračima , fina atmosvera.... Upravo To ih čini izuzetno nezgodnim protivnikom. Izgleda da se "slegao" period prilagodjavanja na nove igrače i sad slede rezultati.
Nikola odličan ,taman koliko treba....

Nema stajanja

pre 3 godine

Tabela se malo pročistila i jasno je da Denver može do pete ili šeste pozicije u zavisnosti od igrarija u zadnja tri kola i procene ko će na koga u PO(treći,četvri,peti i šesti će znati ko na koga ide).

DraganRS

pre 3 godine

Jel moguce da mi se zivot pretvorio da sam opterecen Jokicevom statistikom, kad sam druga smjena pripremim se za gledanja ali kad sam prva muci me san samo kad igra Denver sinoc se budim mahinalno uzimam telefon da vidim na poluvremenu statistiku, majko mila. Ljudi Denver je jos malo tu sa skorom ostalih ekipa MVP kandidata. Ide nesto laksi raspored cak mislim da mogu sledecih 6 da dobiju ako nastave u ovom ritmu, cak steta sto ih prekida All Star. Bice kradja ako Nikola nastavi u ovom ritmu Denver sa dobrim skorom i ne bude MVP. Embid ima dobre brojke i bolji je u odbrani ali svakom je jasno da nacin na koji igra Nikola je dosta ljepsi efikasniji tehnicku potkovaniji dosta tezih poena ubacuje a ima veci posto FG i dosta vise doprinosi ekipi.

znanje-imanje

pre 3 godine

Sudije Eurolige su ne samo bolje nego i ne rade dve strahote koju NBA sudije rade. Ako neki igrač nema status onda sve što treba to je da iskusni igrač gurne nekog npr. Hartenštajna na svog igrača - to automatski sviraju kao faul Hartenštajna. Druga NBA grozota je kreiranje drame. Čim je ispod 10 razlike iskusni igrači koji jure prednost idu na šut za 3 - ali ne ako su sami. Tad mogu i da pogode i da promaše. Ali! ako je tu neko da igra odbranu oni idu na tog odbrambenog, pa kad se kakogod džilitnu dobiju tri slobodna. Tako da je sinoć bilo dosta dramatičnih završnica.
Meč Denvera dosadan, Nikola uspavan, ipak rutinski. Finiš, 15 razlike, sve što treba da se desi je da se ništa ne desi. Samo vreme da iscuri. Kad ono Maloun vadi Doziera i Nanjija?! Zašto excelu tupavi? Sve je dobro, tim ima ritam, ova dva rade sve što treba i ništa što ne treba. Ne, trtaroš uvodi "iskusne" Morisa i Bartona kao za "sigurnu" završnicu. Ne samo nepotrebno nego njih inače treba da štedi za dugu sezonu a ova dva u igri inače treba da i troši i razigrava štoviše. Naravno odmah poremećaj i frka, srećom ne prevelika.
Jedino što vredi pogledati od meča sa Indijanom je 2m 45s pre kraja poluvremena. Sabonis je na postu, već blizu koša. Pa se snažno levim ramenom ugura u Nikolu i pomeri ga malo. Zatim se osloni, i onda krene iz sve snage levim ramenom da opet ugura Nikolu. A on se samo skloni i Sabonis se srolja na patos... Ko se čudi kako to da spori buca dominira NBA tih 5 sekundi mu sve kažu.

Kanidja PG

pre 3 godine

Tripl dabl Sabonisa nista ni slova 10 10 10 da je Vestbruk bilo bi pod obavezno.
Danver ceka dobar raspored i u narednih 17meceva 12 puta su domacini.I da se kompletira roster vec jednom.

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter sve manje ukoceniji, sve opusteniji, cak i odbranu bolje igra. Pa i mentalno se prilagodio timu. Pored Jokica tesko biti problem u timu. Postao je skromniji i igra u skladu sa ritmom igre. Sut neodbranjiv. Jokica tamo obozavaju u Denveru, a ovde se pre neki dan pise kako bi Denver bio ubedljivo najgora ekipa bez Jokica. Mislim imaju najtalentovaniju ekipu u ligi i necemo se brukati Nikoline saigrace potcenjivati( osim Bartona 😄) koji je stvarno jedan tezak mufljuz. Utakmica krece on se ispucava skoro sam igra 6-7 minuta. Juri lik statistiku za novi ugovor, ima 4 bivse zene kao legenda Ljubisa u Policajac sa Petlovog Brda. Kada ga nije bilo na terenu brzinom svetlosti napravljeno je +20 ak. Ima -12 u blowout- u sto je umetnost postici 🙄 Cak je dobio i defanzivne 3 sekunde jer je kampovao u rejetu jureci skokove vo imja oca kako bih ga slatko najurio😁

Jedna su od najispovredjivanijih ekipa u ligi. Samo Geri, Porter i Dozier imaju 10 i vise izostanaka

Povrede i tvrdoglavost Malouna oko mladih igraca su razlozi zasto vec nisu u samom vrhu

Tim Koneli je toliko dobar menadzer da je tako nakrcao tim gde im ne smeta ni kada imaju 5 igraca manje

Cak sta vise jos i bolje igraju jer klinci mnogo vise trce od Milsapa i Grina a to treba Nikoli- atletika oko njega da jure, skacu i da se trude u odbrani

Raspored u sledecih 17 im je laganica, laganeze, laganini

Moraju to iskoristiti pre foto finisa
Mnogo talenta imaju, samo Maloun jos to da slozi lepo sve

Cole

pre 3 godine

Sta reci, decko izasao na teren
k'o puskom da su ga naterali i umalo TD.
Ko je gledao, zna sta pricam. Tako nesto mogu
samo najveci.

P.S.
Razlog tako "lose" partije je verovatno
sto je u glavi vec na "raspustu"/OS-u.

Herbalajzer

pre 3 godine

Nije mu bilo vece, igrao je kao da je bio mamuran. Neke suteve, koje i u snu pogadja, ovaj put nije pogodio, previse TO za njegove standarde. Jbg, navikao nas je na mnogo bolja izdanja. Sam je kriv :).

Milan

pre 3 godine

Nije bio u svom ritmu noćas, valjda ga i stiže umor, prijaće ova pauza.
Ali gledam Sabonisa, koliko taj momak potencira lični učinak, jurio je te tri desetke za tripl dabl pred kraj kada je već sve bilo gotovo, iako se raspadao ceo meč stalno je gledao u semafor.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Lepo je videti utakmicu gde Jokić nije bio na svom uobičajenom nivou ali ekipa odigra odlično kao celina. Ako ne budu zavisili isključivo od njega to može da bude samo dobra vest. Nikola je delovao umorno, promašivao lake šuteve, gubio loptu i nije bio sasvim svoj. I i dalje imao skoro triple double! Delom zaslužna i dobra odbrana Indijane na njemu.

MPJ bio odličan, Murray ušao u igru pri kraju i dobra igra klupe (Dozier, Čančar, čak i izgubljeni Hartenstein). Kockice se polako slažu i vrh Zapada nije daleko.

Millennium

pre 3 godine

Kada se pravilno raspodele poeni i kada ne padne sve na Jokića, Denver dobija lagano. Što je i logično. Sad treba zadržati taj ritam i ostati konstantan.

Zoran

pre 3 godine

Reče i američki komentator sinoć: većina igrača bi ubila za procenat šuta od 50%, a kad se to desi Jokiću smatra se za loše šutersko veče.

boki

pre 3 godine

Cancar bas lepo koristi minute u poslednjih nekoliko utakmica,ko bi rekao.Porter se sve bolje kapira sa Jokicem takodje,sto je sjajno.

steva

pre 3 godine

Naravno da ga je stigao umor , to se moglo videti golim okom . Npr. promasio je 3-4 zicera , inace on to uvek daje ...
Inace , ovo je statistika zvezde tima kad igra "lose" ...i ovo je jedan od nacina kako protivnicka ekipa moze da ga brani , "da bude umoran" :))
Od cele statistike jedino zabrinjavaju izgubljene lopte ... a i to mu s edesilo zbog umora . Vazno je da su pobedili i u utakmici u kojoj njihov najbiolji igrac nije bio na uobicajnom nivou .

Moljac

pre 3 godine

Možda je čista slučajnost, ali ova serija Denvera je krenula kad se Milsap povredio i MP with a long J preselio na njegovo mesto, Barton na trojku a u startere ušao Monte Moris. To je snizilo petorku, pojačalo šut za 3, oslobodilo Jokiću više prostora u reketu i oko njega da ubacuje i kreira. Kao i kad se oslobodio Nurkića, jednostavno još jedan visok mu uzima prostor i guši ga. Videćemo kad se matorac vrati da li mi je ovaj utisak dobar, ili je do toga što su se Murij i MPJ razigrali konačno, uz standardno MVP izdanje našeg igrača.

Milutin

pre 3 godine

Lillard sam uvodi Porland u plej of, a Denver sa Jokicem u zoni ispadanja. Nije on MVP, ima 10x boljih igraca. A taj Denver ima bolje igrace od Portlanda pa na sredini tabele.
(., 5. mart 2021 08:18)

Portland 21-14 a Denver 21-15. Zaključak: Portland ulazi u plej of, a Denver u zoni ispadanja. Svaka ti čast.

Mani se ti košarke, slabo ti ide. A bogami i matematike.

Pera

pre 3 godine

Kakav lik ovaj Barton. Dribla samog sebe 12 sekundi i onda mu uzmu loptu bez ikakve muke na liniji za 3.
@el
Pa to mu je "signature move" 🤣