Ponedeljak, 15.02.2021.

06:40

Jokić prvim tripl-dablom posle mesec dana nadigrao Lejkerse VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 122:105 i tako ostvarili treći uzastopni trijumf u NBA ligi.

Izvor: MT

Jokiæ prvim tripl-dablom posle mesec dana nadigrao Lejkerse VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kad se Aleksej Dinoglavski vrati u Evropu, nece moci ni Eurokup da igra.
(Kukatilo, 15. februar 2021 10:20)

E da mi je znati na koju karikaturu ti tek ličiš majmune...

pravda za komentar

pre 3 godine

dajte bartonu slobodno do kraja sezone, nek resi covek privatne probleme. samim tim i denver resava 90% svojih problema.

јд123

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂
Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂
(Sid, 15. februar 2021 11:21)

Зашто би пљувао Зубца да си Хрвоје или Мате?😂 Није мене Зубац ништа спопао, него тебе, спомињеш га у сваком другом коментару.😂😂
Не би ни знао да се ругаш Зубцу да ниси сам написао у једном коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

И по чему си закључио да ја покушавам да будем духовит? Није ми то био циљ, него само да људима који читају твоје коментаре објасним на кога мислиш, да не остану збуњени као што сам био ја док нисам пронашао твој коментар крајем јануара 😂😂😂

Smeh

pre 3 godine

@D-Rouz

Da nisi i ti od onih što plaču 2 dana pa nastavljaju dalje? Razumemo da boli, isplači se slobodno. Ništa strašno što muškarac kuka kao baba, da bude plač....ka, to je izgleda u modi u današnje vreme. Samo nastavi.

Sid

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂 Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂

D-Rouz

pre 3 godine

Koliko lako primljenih zicera u prvom poluvremenu,dok su na jedvite jade u napadu drzali egal!Da je ostao Dejvis rutinirali bi na svezinu do kraja,isto su se provukli protiv Finiksa,protiv ovih slabijih izdominirali',Jokic posle dva tri lagana protivnika se napali i samo tada po obicaju odigra odlicno protiv jacih!Mislim da im je Marej najbolji igrac,ali nema previse prostora od Jokica,pogadja levom odlicno uz kontakt u gde je Jokic slab),mrtve suteve uvaljuje ko Kobi,duze da kreira da mu Jokic ne stoji stalno visoko bio na istom nivou!

Marcus Paige

pre 3 godine

Sta je ovo, samo 59 komentara na vest o pobedi Denvera, ocekivao sam da bude preko 200, izgleda da su tri uzastopna poraza Nadzetsa uticala na to da se smanji broj navijaca te ekipe. Da se Dejvis nije povredio, Lejkersi bi opet pobedili, kao u onom proslogodisnjem plej ofu. Eto sta se desi kad se odvrne jedan sraf u masini, ostali ne mogu da funkcionisu.

automatski generisan komentar

pre 3 godine

Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku (Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

Znaci ti sa 30 godina gledanja kosarke znaci min. 40 godina zivota i znaci pises ovako znaci bruka.

јд123

pre 3 godine

Чим сам видео да не игра Бартон, одмах сам знао да добијају. Када би Нађи имао више минута на терену са Јокићем, овај би имао 15 ас у просеку. После прве изгубљене против Лејкерса сам се питао зашто није играо Кампацо, после сам сазнао да је био повређен. У првом сусрету је Шредер уништио Денвер, у овој се није видео. Па и не чуди, у првој га је ”чувао” Бартон а сада му Кампацо и Хемптон нису дали да дише. Нисам га видео да нешто зуји у овој утакмици као у првој, да се баца за лоптама. Па и како би када су Кампацо и Хемптон зујали око њега да није знао шта га је снашло.

Денвер стварно има луду срећу што су му се неки играчи повредили иначе Мелоун клинцима никад не би дао шансу. Бојим се да када се врате, поготово Бартон, опет ће им ограничити минутажу а Бартон гушити игру. Ја сам се понадао да трејдују Бартона и да зато не игра.

😂😂 Jolo je najbolji😉
(Sid, 15. februar 2021 08:32)

Никако да одговориш ко је тај ”Јоло” коме се стално ругаш? Чекај, па рекао си у једном коментару:
😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Стварно ми није јасна толика мржња према Зубцу.😂 Скроз нормалан лик. Не носи мајице ратних злочинаца, ништа лоше не чујеш од њега. Шта ти је Зубац скривио да га стално погрдно зовеш ”Јоло”?😂😂

Sid

pre 3 godine

A da ne zaboravim Nemanja Zvezda je napiso "lol" u svome tekstu😂😂 "lol" e takve influensere i copy paste strebere koji su sport videli samo na Tvu i treba okaditi😂😂

zemunski kej

pre 3 godine

Povredio se Dejvis. Mozda je to razlog lakse pobede nad Lejkersima. Ahilova tetiva se ne leci za par dana.Harel je dosta nizi i nemaju zamenu. Onaj Porter Junior me podseca na Borisu Simanica ima sve ali nema cistu glavu. Trejdovi koji se najavljuju kao da razdrmaju malo igrace,vecina se i ne ostvari.

Sid

pre 3 godine

Michael Koch,ne vredjam Joloa,malo rasplamsavam masu😂 Objasnio sam da vise volim Jolo neko Joka,ko tetka neka zvuci Joka😂 Jolo nije Srbija pa da moram da ga obozavam. Koliko imate poznanika koje ne gotivite a Srbi su,komsije,nesto😂 A Kalevra i Jumko su Srbi 100%😡

Michael Koch

pre 3 godine

@Sid

Prijatelju, ne propuštaš da vređaš Jokića, vidi se iz aviona da ti je on rana ljuta, a rasprave da ustašoidom Kalevrom to ne mogu da sakriju.

Penny Hardaway

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.
(hoćeš iskreno ?!, 15. februar 2021 07:43)

Brate,ko ti je Kampako? Valjda Kampaco!?

SubmisivniDominator

pre 3 godine

gledao sam, svi isticu Mareja, ali je poceo da igra pred kraj 3 cetvrtine. do tad 5pts. da Jokic nije bio ozbiljan tad bi vec zaostajali. ako se Marej probudi izvuci ce sezonu Denver ipak. i obavezno vise minuta Nađiju i Hamptonu. momci ovako igraju protiv Nba sampiona.

BG

pre 3 godine

Cim ne igra barton odmah druga prica. Vise minuta za rukije koni su sjajni.
Ako duze vreme ostanu bez Bartona mozda i spoje par pobeda.
Pobeda nad lejkersima

IgorPa

pre 3 godine

A evo i moja dva grosa. Milsapa nece zameniti, niti ga slati u drugi tim a i ne treba. Pored Milera, Milsap je kljuc Jokicevog razvitka i veoma je dobar mentor mladjima. Milsap treba da startuje ali da ima manju minutazu (osim kada je bas hot sto se kaze). Veoma je bitan na treninzima i u svlacionici.

Drago mi je da mladi Nadji dobija priliku i da je za sada 2 od 3 puta veoma lepo i koristi. I voleo bih da nastavi u istom tempu.

Hempton je meni i dalje enigma. A evo i zasto. Decko se trudi, trci, baca se po terenu ali je i veoma smotan. Jedno 10 puta do sada (vise utakmica da naglasim) saplete se dok vodi loptu i padne kao da njegovo telo i um ne mogu da isprate njegove noge. Simpa je lik ali mi nesto tu nije kako treba a ne mogu bas da izvalim sta. Da li je prevelika zelja da se dokaze ili jednostavno je pomalo smotan.

MPJ kako se meni cini decko je enotivno nestabilan. Od prvog momenta kada se spomenulo da ga menjaju za Bradu, pa sada i za druge igrace, tako je decko emotivno propao i nema ga nigde. Na terenu radi nerezonske stvari, prazan kos ne moze da pogodi i iz veceri u vece igra sve gore. Njemu treba ozbiljan psihijatar da ga dovede u red ili ce da zavrsi kao Mogsi.

Isto tako mislim da je i Marej emotivno unisten em posle prosle sezone em i na njega uticalo sto su pokusali da ga daju za Bradu. Jer od momenta kada je glasina pustena on krece sa losim partijama a onda 1 pa 2 pa 3 povreda. Ali izgleda da se polako stabilise.

Miki

pre 3 godine

Zbog navijačke zaslepljenosti, pišete o Jočiću koji je hiljadama kilometara daleko a ne o jučerašnjem Srpskom kup takmičenju i pobedniku ovoga. Sramota!

ASV

pre 3 godine

MPJ hvata skokove samo kad treba da otme Jokicu iz ruke, ili kad mu ovaj zagradi pa moze lagano da skoči. A kad treba sam da skoči za loptu onda Kuzma zakucava preko njega.

Sid

pre 3 godine

Nemanja crvena zvezdaaa,za ovu dvojicu ili jednog ne znam al mene neces videti na fudbalskim vestima,mozda jednom u dva meseca,ne zanima me taj Mafijaski sport😂😂 Kako mrzim sve sto je Srbsko kada sam Jumka 100 puta spustio?😂jel tako Jumko,javi se Jumko potvrdi😂😂 Jolo je najbolji😉

tocka

pre 3 godine

Ovako izgleda Jokić protiv Lejkersa kada mu ne sude 3 nevidljiva faula odma na početku utakmice.
Da je ovakvo sudjenje bilo u PO, Denver bi obrisao pod sa izvikanim Lejkersima, Jokić bi svaki put imao TD.
Ulivaju nadu ova deca u Denveru, Nadji i Hempton, a i Marej je izgleda došao sebi.

goblin

pre 3 godine

Normalno suđenje,Jokić rasturio sve centre Lejkersa.Bez Bartona opet deluju sjajno, bez njega su dogurali do finala zapada prošle sezone i stvarno mi nije jasno zašto ga više Maloun ne zakuca na klupu.

tata

pre 3 godine

nadam se samo da će meloun izvući neke zaključke iz ove utakmice.
u jednom momentu ide kajron da kada jokić i marej +45 obavezno pobeđuju.
klinci, vrh.

Nemanja Crvena Zvezda

pre 3 godine

Sid, Beks, Vince Carter..to je jedan isti lik koji mrzi sve sto je srpsko domaci kompleksas i zivotno moto mu je da dokaze da je pre bilo "bolje" pa ga tako vidis na fudbalskim i kosarkaskom vestima kako prica da je 90tih sport bio bolji..lol..e samo da znate.

Sid

pre 3 godine

Hahahahaa sto volim ove sto prisivaju da su totalno drugi likovi jedna te ista osoba😂😂😂 Mozda ima i vise Sidova posto eto ja ne znam kad sam zadnji put komentariso fudbal a za ove druge sportski pozdrav😂😂

Sid

pre 3 godine

Nemanja prati tu Mafiju i navijaj sto jace i bolje..o Zvezdo o Sampioneee,uz tebe uvek smo mi i zato pobediii😂😂 Cuj Domaci kompleksas,cuj Beks,carter😂😂 Pa Kalevra me nagrdi sto sam opravdavao poraz Srbije od Jenkija u basketballu,reko mi da sam jedan od 7 miliona zatucanih ludaka😂😂

Serpiko

pre 3 godine

Denver bez Milsapa i Bartona je strasna ekipa. Gde su sad oni strucnjaci sto im predvidjaju borbu za Plej Of? Kakvu mladost imaju, jos kada se Geri vrati bice jos bolja odbrana. Kad bi samo Bartona negde zakljucali.

Sid

pre 3 godine

Pero Zderonjo ti mozes da budes strucan samo medj ovom boranijom ovde,ko o cemu i ti o sudijama😂😂 Cia,nasa,vatikan😂😂 Entoni Obrva je nebitan igrac,oni samo izgube 15 razlike od Detroita bez njega😂😂

Kikujiro

pre 3 godine

Jokič na poluvremenu 23 poena, 10 skokova, 7 asistencija, 60% šut, vodili su i pre nego što se AD povredio, Jokića niko nije mogao da zaustavi, ni MG, ni AD, ni LDŽ, ni MH, tu je utakmica praktično bila i gotova, car je u drugom poluvremenu uzeo 5 šuteva i svih 5 je promašio. Legenda naših dana,mit našeg vrenena, da, on je igrač utakmice, on je vodio Denver do pobede, on je fucking koga je briga MVP. Kome je krivo za svoj život neka plače od zavisti i lažnog ega, ko voli ovu igru neka uživa, ništa nije većno.

znanje-imanje

pre 3 godine

Zakucavanje LeFlopa krajem 1. poluvremena je dokaz da će pre Ivani Španović dosuditi trokorak nego ovom Built by black history. Podvlači ruku ispod Marija da bi kada je digne odglumio faul - očito strašna opomena NBA ga nije mnogo uzbudila.
Denver da je izmišljao ovaj meč ne bi bolje mogao. Pre svega iako su Lejkersi čuvali Dejvisa zadnje mečeve Nikola ga je izgleda solidno potkačio. Bez najboljeg igrača teško će Lejkersi i do 1. mesta i do pauza pred PO. Ovo zaista može da izmeni celu sezonu. I drugo isto bitnije i od pobede je razvoj mladih igrača. Od početka je bilo jasno da su Nanji i Hampton ono što Nikoli treba. Brzina, da se grize u odbrani i da se preuzima i tuđ čovek. U napadu da su tamo gde treba i da se kreću logično. Jesu rukiji i svašta ne znaju i greše i - sve je to manje bitno. Da ih je od početka držao kao prvu postavu Denver bi bolje stajao sada. I MPJ se izglupirao ali mora tako; dečko je potencijal ali ne i u glavi pa će dugo morati da uči. Vrlo sumnjam da sa njim rade šta treba: kako da hoda, koordinaciju, on treba bukvalno balet da vežba. Kako bilo sva tri igrača samo ovako mogu postati korisna za PO.
Ali eto ova tri igraju samo jer su ona tri povređena. Ne jer je ovaj ukapirao da treba da igraju a tek da ako mu sad ne igraju onda kad dođe frka PO neće moći. To mu ne piše u excel tabeli pa on to ne zna.

Cole

pre 3 godine

Ono kad zavrsis poluvreme
sa 23 poena i posle laganica
do TD, kakav majstor. Ko bi
rekao da ce bas protiv Lejkersa
da ostvari jedan od najlaksih
TD u karijeri.

P.S.
Znam da je degutantno al' moram.
Samo sam Nikolu cekao poene, granica
je bila 25,5 al' nema veze i nije neka lova.

Moljac

pre 3 godine

Počelo je tako što je pevačica izvela američku himnu odevena u crveno s crnom mašnom oko vrata tako aranžiranom da je izgledalo kao da se ogrnula albanskom zastavom. Barton odsustvovao iz privatnih razloga (možda mu se opet nekoliko devojaka u paraleli porađalo?). Na poluvreme je Jokić otišao sa 6 asistencija, vratio se s 5. Ne znam kako uvek revizija statistike ide na njegovu štetu, da mu nisu pretvorili skok u krađu na prošloj utakmici s LAL, sad bi imao 25 DD u nizu i sigurno išao ka rekordu. Po prvi put u životu video sam 5-point play: Moris šutirao za 3 + faul + tehnička Vogelu zato što je vršio pritisak na sudije. Na kraju, zamalo da Lejkersi budu treća uzastopna ekipa koju Denver ostavlja ispod 100 poena, ali su dali 6 u poslednjem minutu kad je ukinuta odbrana, čak su poslednja dva dali u poslednjoj sekundi dok su svi igrači Denvera stajali i čekali da vreme istekne. Zaključak: Nikola bolji od Lebrona, ne samo po statistici, ali videćemo kako će proći glasanje.

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.

Pera Ždera

pre 3 godine

No Barton, no STRUGGLE!

Njegovim odsustvom dosta vise "svezeg daha" starterima, manje gusenja, posebno za Mareja. Koliko je samo lakse gledati Denver bez njega. Slavim dan njegovog trejda.

Jokic MVP. TDouble vec u 3 cetvrtini.

Marej odlican ali i dalje mucno na momente. Bez Bartona dosta prirodniji, toliko puta dokazano (Bubble npr). Najveci +/- +27.

Porter manje pogubljen ali jakoo lose sutirao.
Hempton i Zeke se npr dosta bolje snalaze u akcijama, rotacijama u odbrani Denvera. Kao da su dosta duze tu.

Zeke Nadji FENOMENALAN! Efikasan na obe strane. 16p, 4 od 5 za 3p, Odlicno cuvao Lebrona. Jako pametan. Steta sto tek kroz povrede saigraca dobija odavnooo pozeljnu priliku. Meloun VS rukiji :(

Kampaco takodje odlican. Luuuda dodavanja "kroz usi" protivnika + pogadjao za 3p. Sekao dodavanja, pokupio skok pored Lebron i jos jednog Lejkersa :) Najbolji mec do sada. Sa njim je Denver dosta mirniji, sigurniji, ma koli(c)ko min igrao.

Hempton standardan. Neverovatna igracka zrelost za rukija.

Gasol ko? Zaustavio Jokica? Slede komentari sa Skolom? Mozda ne? hmm...

Lebron nenormalno mnogo kuka, zali se na svaku odluku sudija. Bas iritantno. Bez Dejvisa (pa i sa njim) i sudija = Denver nadigrava Lejlerse (bez sudija i Plamlija jos dve pobede Denveru prosle godine u Finalu zapada), sto Jokicu daje prednost u MVP trci ako ugura Denver bar u top 4 zapada.

Jokic + vrv ne Allstar ni ove sezone, Marej VS Lebron + jos jedan superstar, Dejvis. Objektivno zakljuciti.

Steta za 7mo mesto Denvera u ovom trenutku = tri poraza od prosecnih Kingsa. Odlicna timska a i individualna odbrana jutros/sinoc.

Dragan Borca

pre 3 godine

Tim Koneli, sta reci. 99% Denverovih navijaca kmeci nedeljama kako je roster slabiji a u stvari sve je bilo do Malouna. Bez Bartona i Milsapa rapsodija😂 Kako je covek ubo na sredini drafta 2 klinca znaci ne zna se ko je bolji. Samo sto ih Maloun nije koristio 🙄 Zeke znaci brutalan, atletika, lateralne kretnje, sut za 3, krupan, dobar bb iq, brani i sut za 3 znaci brukica, bukvalno ono sto im najvise falilo. Hempton energija ludilo trcanje. Kampaco puno bolji kada ima loptu u rukama, odlican je bio. Maloun ako vrati Bartona na 35 minuta to ce biti stvarno smesno. Jokic i Marej sa klincima i Kampacom rasturaju. Klinci trce kao ludi, mnogo vise atletike i hitrine. Denver je totalno druga ekipa bez Bartona, pogotovo u odbrani. Lik kampuje pola utakmice blizu reketa da skuplja skokove i celu odbranu im narusava. Ovo je totalno druga prica kada se brane bez opicenog Bartona. Kakva buducnost, koliko Denver ima potencijala, samo sto dalje Bartona od lopte a moze i Milsapa. Daleko su hitriji sa omladinom. Jokic se nije oznojio a vec bio blowout. E toliko su bolji kada daju Jokicu i Mareju atleticne klince i Kampacu loptu u ruke. I kao sto rekoh 10 puta videcete Mareja bez Bartona😄 Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku diskrepancu kvaliteta jednog tima kako jedan igrac moze hemiju da narusi kao Barton u Denveru. Maloun je sada na potezu🔥

Mitra

pre 3 godine

Lagani triple double. U drugom poluvremenu nije dao ni jedan kos. Al u trecoj laganih 5 asistencija. Imao bi triple double prosek da ovi pogadjaju otvorene trojke. Izgleda da Barton i Haris treba sto duze da odmaraju.

Nemanja

pre 3 godine

Jokic 0 poena u drugom poluvremenu...iritira koliko je on nesebican on uopste ne gleda kos ako njegovom timu dobro ide iako niko na svetu ne moze da ga cuva 1 na 1 najbolji na terenu itd...on moze 10 minuta bez da suta na kos..
Ta nesebicnist ce ga kostati MVP titule, ne kazem da bude Westbrook ali brate i ovo je preterano...
Jokic je bolesno nesebican nikad nism video superstatra da toliko nema ego...pa ja bi se polomio majke mi.

Pera Ždera

pre 3 godine

(Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

To je to! Svaka cast!

Kao sto napisah ispod...

1. No Barton, no struggle! Marej propeva, Denver progleda bez njega.

2.Meloun VS Rookies :((( Zeke Nnaji!! Hempton!

3. Ovako izgleda mec protiv Lejkersa bez sudija. Kada se Nikoli sude sve preocigledne licne nad njim, nezaustavljiv je. MVP!

palop

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.
(pikovi, 15. februar 2021 06:56)

Obojica su odlicni i bas mi je drago sto konacno dobijaju minute da to i pokazu.

Jos uvek verujem u MPJ-a, mada nisam bas odusevljen igrama u poslednje vreme, Milsapa mislim da nema sanse da trejduju, a Bartona slati negde sto pre ako je moguce, a ako nije, ograniciti mu slobodu i minute sto mislim da Malone nazalost nece uraditi...

Bocko

pre 3 godine

Sjajna Nikolina partija. Potpuno je nadigrao centre Lejkersa. Posto je sudjenje bilo normalno , Gasol i Herel su brzo usli u problem sa licnim greskama. Kada je i Dejvis izasao , sve je bilo jasno. Uz to je u prve tri trecine Denver isao sut za tri poena, tako da je protiv sampiona prakticno cela 4/4 bila pretvorena u " garbage time ". Zeke je odigrao odlicno i zasluzuje daleko vecu sansu. Kampaco takodje dobar, kao do povrede i Milsap. MPJ jako los. Potezi utakmice : Kuzmino kucanje iz odbojke, kada je Portera zalepio za parket i skok u napadu Kampaca ( 1.75 cm. ) preko kralja ( 2.06 ).

bmiles

pre 3 godine

Zasto ljudi diskutuju kad nisu gledali utakmicu!? Sve tTV komentatori posle utakmice puni hvale a sta drugo da kazu za igraca koji je proveo nesto vise od 30 minuta na parketu usput razbio sve centre Lejkersa sa 16 skokova 4 u napadu,a da je Porter bio na visini kao sto nije imao bi jos dodatnih 5 asistencija pored 10.Dobro je sto mladi dobijaju vise minuta Nadji posebno,a i ucinak Hemptona nije zanemarujuci pogotovo u odbrani.Nadji je pokazao da se na njega mora racunati a ucinak 4 od 6 suta za tri poena uz nekoliko skokova,odlicna odbrana (cuvao Lebrona), veoma solidne gradje nasta je ukazivao u vise navrata komentator "Perazdera".Ako se tvrdi da je MPJ talenat odgovorno tvrdim Nadji je daleko talentovaniji od njega! Milsap odlican do povrede,Moris takodje solidan i najzad Mari iako je imao nekoliko bezveznih izgubljenih lopti.Kampaco nikad bolji uz rame Jokicu i Mariju! Olaksavajuci trenutak po Denvera bila je obnovljena povreda Dejvisa(ahilova tetiva) i ocas je Denver dosao do 15 razlike i tu prednost odrzao do kraja.Jos nesto kad nema Nikole na parketu Denver nema ideju zato je kako kaze bivsi kosarkas a sad komentator Dzeferson da je Jokic ipak najozbiljniji kandidat za MVP ove godine.Uostalom jedini je igrac sa prosekom 3D u kolonama od svih konkurenata!

Legend

pre 3 godine

Kakva razlika kad ceo tim igra kako treba,pogotovu Murray. Iskreno čak i da se AD nije povredio,mislim da bi Nuggetsi ovo dobili lagano. Užasan % šuta za 3 Lakersa. Jokić k'o Jokić,igra neku svoju igru koju niko ne može da prati.

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Moje mišljenje je da je to što je Denver pobedio lepo i da treba da pobedi još. Naš Nikola Jokić je super košarkaš. Baš mi je drago što je on dao koš.

pikovi

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.

Legend

pre 3 godine

Kakva razlika kad ceo tim igra kako treba,pogotovu Murray. Iskreno čak i da se AD nije povredio,mislim da bi Nuggetsi ovo dobili lagano. Užasan % šuta za 3 Lakersa. Jokić k'o Jokić,igra neku svoju igru koju niko ne može da prati.

pikovi

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.

Dragan Borca

pre 3 godine

Tim Koneli, sta reci. 99% Denverovih navijaca kmeci nedeljama kako je roster slabiji a u stvari sve je bilo do Malouna. Bez Bartona i Milsapa rapsodija😂 Kako je covek ubo na sredini drafta 2 klinca znaci ne zna se ko je bolji. Samo sto ih Maloun nije koristio 🙄 Zeke znaci brutalan, atletika, lateralne kretnje, sut za 3, krupan, dobar bb iq, brani i sut za 3 znaci brukica, bukvalno ono sto im najvise falilo. Hempton energija ludilo trcanje. Kampaco puno bolji kada ima loptu u rukama, odlican je bio. Maloun ako vrati Bartona na 35 minuta to ce biti stvarno smesno. Jokic i Marej sa klincima i Kampacom rasturaju. Klinci trce kao ludi, mnogo vise atletike i hitrine. Denver je totalno druga ekipa bez Bartona, pogotovo u odbrani. Lik kampuje pola utakmice blizu reketa da skuplja skokove i celu odbranu im narusava. Ovo je totalno druga prica kada se brane bez opicenog Bartona. Kakva buducnost, koliko Denver ima potencijala, samo sto dalje Bartona od lopte a moze i Milsapa. Daleko su hitriji sa omladinom. Jokic se nije oznojio a vec bio blowout. E toliko su bolji kada daju Jokicu i Mareju atleticne klince i Kampacu loptu u ruke. I kao sto rekoh 10 puta videcete Mareja bez Bartona😄 Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku diskrepancu kvaliteta jednog tima kako jedan igrac moze hemiju da narusi kao Barton u Denveru. Maloun je sada na potezu🔥

Moljac

pre 3 godine

Počelo je tako što je pevačica izvela američku himnu odevena u crveno s crnom mašnom oko vrata tako aranžiranom da je izgledalo kao da se ogrnula albanskom zastavom. Barton odsustvovao iz privatnih razloga (možda mu se opet nekoliko devojaka u paraleli porađalo?). Na poluvreme je Jokić otišao sa 6 asistencija, vratio se s 5. Ne znam kako uvek revizija statistike ide na njegovu štetu, da mu nisu pretvorili skok u krađu na prošloj utakmici s LAL, sad bi imao 25 DD u nizu i sigurno išao ka rekordu. Po prvi put u životu video sam 5-point play: Moris šutirao za 3 + faul + tehnička Vogelu zato što je vršio pritisak na sudije. Na kraju, zamalo da Lejkersi budu treća uzastopna ekipa koju Denver ostavlja ispod 100 poena, ali su dali 6 u poslednjem minutu kad je ukinuta odbrana, čak su poslednja dva dali u poslednjoj sekundi dok su svi igrači Denvera stajali i čekali da vreme istekne. Zaključak: Nikola bolji od Lebrona, ne samo po statistici, ali videćemo kako će proći glasanje.

Mitra

pre 3 godine

Lagani triple double. U drugom poluvremenu nije dao ni jedan kos. Al u trecoj laganih 5 asistencija. Imao bi triple double prosek da ovi pogadjaju otvorene trojke. Izgleda da Barton i Haris treba sto duze da odmaraju.

Pera Ždera

pre 3 godine

No Barton, no STRUGGLE!

Njegovim odsustvom dosta vise "svezeg daha" starterima, manje gusenja, posebno za Mareja. Koliko je samo lakse gledati Denver bez njega. Slavim dan njegovog trejda.

Jokic MVP. TDouble vec u 3 cetvrtini.

Marej odlican ali i dalje mucno na momente. Bez Bartona dosta prirodniji, toliko puta dokazano (Bubble npr). Najveci +/- +27.

Porter manje pogubljen ali jakoo lose sutirao.
Hempton i Zeke se npr dosta bolje snalaze u akcijama, rotacijama u odbrani Denvera. Kao da su dosta duze tu.

Zeke Nadji FENOMENALAN! Efikasan na obe strane. 16p, 4 od 5 za 3p, Odlicno cuvao Lebrona. Jako pametan. Steta sto tek kroz povrede saigraca dobija odavnooo pozeljnu priliku. Meloun VS rukiji :(

Kampaco takodje odlican. Luuuda dodavanja "kroz usi" protivnika + pogadjao za 3p. Sekao dodavanja, pokupio skok pored Lebron i jos jednog Lejkersa :) Najbolji mec do sada. Sa njim je Denver dosta mirniji, sigurniji, ma koli(c)ko min igrao.

Hempton standardan. Neverovatna igracka zrelost za rukija.

Gasol ko? Zaustavio Jokica? Slede komentari sa Skolom? Mozda ne? hmm...

Lebron nenormalno mnogo kuka, zali se na svaku odluku sudija. Bas iritantno. Bez Dejvisa (pa i sa njim) i sudija = Denver nadigrava Lejlerse (bez sudija i Plamlija jos dve pobede Denveru prosle godine u Finalu zapada), sto Jokicu daje prednost u MVP trci ako ugura Denver bar u top 4 zapada.

Jokic + vrv ne Allstar ni ove sezone, Marej VS Lebron + jos jedan superstar, Dejvis. Objektivno zakljuciti.

Steta za 7mo mesto Denvera u ovom trenutku = tri poraza od prosecnih Kingsa. Odlicna timska a i individualna odbrana jutros/sinoc.

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokič na poluvremenu 23 poena, 10 skokova, 7 asistencija, 60% šut, vodili su i pre nego što se AD povredio, Jokića niko nije mogao da zaustavi, ni MG, ni AD, ni LDŽ, ni MH, tu je utakmica praktično bila i gotova, car je u drugom poluvremenu uzeo 5 šuteva i svih 5 je promašio. Legenda naših dana,mit našeg vrenena, da, on je igrač utakmice, on je vodio Denver do pobede, on je fucking koga je briga MVP. Kome je krivo za svoj život neka plače od zavisti i lažnog ega, ko voli ovu igru neka uživa, ništa nije većno.

Nemanja

pre 3 godine

Jokic 0 poena u drugom poluvremenu...iritira koliko je on nesebican on uopste ne gleda kos ako njegovom timu dobro ide iako niko na svetu ne moze da ga cuva 1 na 1 najbolji na terenu itd...on moze 10 minuta bez da suta na kos..
Ta nesebicnist ce ga kostati MVP titule, ne kazem da bude Westbrook ali brate i ovo je preterano...
Jokic je bolesno nesebican nikad nism video superstatra da toliko nema ego...pa ja bi se polomio majke mi.

Pera Ždera

pre 3 godine

(Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

To je to! Svaka cast!

Kao sto napisah ispod...

1. No Barton, no struggle! Marej propeva, Denver progleda bez njega.

2.Meloun VS Rookies :((( Zeke Nnaji!! Hempton!

3. Ovako izgleda mec protiv Lejkersa bez sudija. Kada se Nikoli sude sve preocigledne licne nad njim, nezaustavljiv je. MVP!

bmiles

pre 3 godine

Zasto ljudi diskutuju kad nisu gledali utakmicu!? Sve tTV komentatori posle utakmice puni hvale a sta drugo da kazu za igraca koji je proveo nesto vise od 30 minuta na parketu usput razbio sve centre Lejkersa sa 16 skokova 4 u napadu,a da je Porter bio na visini kao sto nije imao bi jos dodatnih 5 asistencija pored 10.Dobro je sto mladi dobijaju vise minuta Nadji posebno,a i ucinak Hemptona nije zanemarujuci pogotovo u odbrani.Nadji je pokazao da se na njega mora racunati a ucinak 4 od 6 suta za tri poena uz nekoliko skokova,odlicna odbrana (cuvao Lebrona), veoma solidne gradje nasta je ukazivao u vise navrata komentator "Perazdera".Ako se tvrdi da je MPJ talenat odgovorno tvrdim Nadji je daleko talentovaniji od njega! Milsap odlican do povrede,Moris takodje solidan i najzad Mari iako je imao nekoliko bezveznih izgubljenih lopti.Kampaco nikad bolji uz rame Jokicu i Mariju! Olaksavajuci trenutak po Denvera bila je obnovljena povreda Dejvisa(ahilova tetiva) i ocas je Denver dosao do 15 razlike i tu prednost odrzao do kraja.Jos nesto kad nema Nikole na parketu Denver nema ideju zato je kako kaze bivsi kosarkas a sad komentator Dzeferson da je Jokic ipak najozbiljniji kandidat za MVP ove godine.Uostalom jedini je igrac sa prosekom 3D u kolonama od svih konkurenata!

tocka

pre 3 godine

Ovako izgleda Jokić protiv Lejkersa kada mu ne sude 3 nevidljiva faula odma na početku utakmice.
Da je ovakvo sudjenje bilo u PO, Denver bi obrisao pod sa izvikanim Lejkersima, Jokić bi svaki put imao TD.
Ulivaju nadu ova deca u Denveru, Nadji i Hempton, a i Marej je izgleda došao sebi.

Bocko

pre 3 godine

Sjajna Nikolina partija. Potpuno je nadigrao centre Lejkersa. Posto je sudjenje bilo normalno , Gasol i Herel su brzo usli u problem sa licnim greskama. Kada je i Dejvis izasao , sve je bilo jasno. Uz to je u prve tri trecine Denver isao sut za tri poena, tako da je protiv sampiona prakticno cela 4/4 bila pretvorena u " garbage time ". Zeke je odigrao odlicno i zasluzuje daleko vecu sansu. Kampaco takodje dobar, kao do povrede i Milsap. MPJ jako los. Potezi utakmice : Kuzmino kucanje iz odbojke, kada je Portera zalepio za parket i skok u napadu Kampaca ( 1.75 cm. ) preko kralja ( 2.06 ).

Serpiko

pre 3 godine

Denver bez Milsapa i Bartona je strasna ekipa. Gde su sad oni strucnjaci sto im predvidjaju borbu za Plej Of? Kakvu mladost imaju, jos kada se Geri vrati bice jos bolja odbrana. Kad bi samo Bartona negde zakljucali.

znanje-imanje

pre 3 godine

Zakucavanje LeFlopa krajem 1. poluvremena je dokaz da će pre Ivani Španović dosuditi trokorak nego ovom Built by black history. Podvlači ruku ispod Marija da bi kada je digne odglumio faul - očito strašna opomena NBA ga nije mnogo uzbudila.
Denver da je izmišljao ovaj meč ne bi bolje mogao. Pre svega iako su Lejkersi čuvali Dejvisa zadnje mečeve Nikola ga je izgleda solidno potkačio. Bez najboljeg igrača teško će Lejkersi i do 1. mesta i do pauza pred PO. Ovo zaista može da izmeni celu sezonu. I drugo isto bitnije i od pobede je razvoj mladih igrača. Od početka je bilo jasno da su Nanji i Hampton ono što Nikoli treba. Brzina, da se grize u odbrani i da se preuzima i tuđ čovek. U napadu da su tamo gde treba i da se kreću logično. Jesu rukiji i svašta ne znaju i greše i - sve je to manje bitno. Da ih je od početka držao kao prvu postavu Denver bi bolje stajao sada. I MPJ se izglupirao ali mora tako; dečko je potencijal ali ne i u glavi pa će dugo morati da uči. Vrlo sumnjam da sa njim rade šta treba: kako da hoda, koordinaciju, on treba bukvalno balet da vežba. Kako bilo sva tri igrača samo ovako mogu postati korisna za PO.
Ali eto ova tri igraju samo jer su ona tri povređena. Ne jer je ovaj ukapirao da treba da igraju a tek da ako mu sad ne igraju onda kad dođe frka PO neće moći. To mu ne piše u excel tabeli pa on to ne zna.

Cole

pre 3 godine

Ono kad zavrsis poluvreme
sa 23 poena i posle laganica
do TD, kakav majstor. Ko bi
rekao da ce bas protiv Lejkersa
da ostvari jedan od najlaksih
TD u karijeri.

P.S.
Znam da je degutantno al' moram.
Samo sam Nikolu cekao poene, granica
je bila 25,5 al' nema veze i nije neka lova.

palop

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.
(pikovi, 15. februar 2021 06:56)

Obojica su odlicni i bas mi je drago sto konacno dobijaju minute da to i pokazu.

Jos uvek verujem u MPJ-a, mada nisam bas odusevljen igrama u poslednje vreme, Milsapa mislim da nema sanse da trejduju, a Bartona slati negde sto pre ako je moguce, a ako nije, ograniciti mu slobodu i minute sto mislim da Malone nazalost nece uraditi...

goblin

pre 3 godine

Normalno suđenje,Jokić rasturio sve centre Lejkersa.Bez Bartona opet deluju sjajno, bez njega su dogurali do finala zapada prošle sezone i stvarno mi nije jasno zašto ga više Maloun ne zakuca na klupu.

SubmisivniDominator

pre 3 godine

gledao sam, svi isticu Mareja, ali je poceo da igra pred kraj 3 cetvrtine. do tad 5pts. da Jokic nije bio ozbiljan tad bi vec zaostajali. ako se Marej probudi izvuci ce sezonu Denver ipak. i obavezno vise minuta Nađiju i Hamptonu. momci ovako igraju protiv Nba sampiona.

ASV

pre 3 godine

MPJ hvata skokove samo kad treba da otme Jokicu iz ruke, ili kad mu ovaj zagradi pa moze lagano da skoči. A kad treba sam da skoči za loptu onda Kuzma zakucava preko njega.

BG

pre 3 godine

Cim ne igra barton odmah druga prica. Vise minuta za rukije koni su sjajni.
Ako duze vreme ostanu bez Bartona mozda i spoje par pobeda.
Pobeda nad lejkersima

Penny Hardaway

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.
(hoćeš iskreno ?!, 15. februar 2021 07:43)

Brate,ko ti je Kampako? Valjda Kampaco!?

zemunski kej

pre 3 godine

Povredio se Dejvis. Mozda je to razlog lakse pobede nad Lejkersima. Ahilova tetiva se ne leci za par dana.Harel je dosta nizi i nemaju zamenu. Onaj Porter Junior me podseca na Borisu Simanica ima sve ali nema cistu glavu. Trejdovi koji se najavljuju kao da razdrmaju malo igrace,vecina se i ne ostvari.

Michael Koch

pre 3 godine

@Sid

Prijatelju, ne propuštaš da vređaš Jokića, vidi se iz aviona da ti je on rana ljuta, a rasprave da ustašoidom Kalevrom to ne mogu da sakriju.

IgorPa

pre 3 godine

A evo i moja dva grosa. Milsapa nece zameniti, niti ga slati u drugi tim a i ne treba. Pored Milera, Milsap je kljuc Jokicevog razvitka i veoma je dobar mentor mladjima. Milsap treba da startuje ali da ima manju minutazu (osim kada je bas hot sto se kaze). Veoma je bitan na treninzima i u svlacionici.

Drago mi je da mladi Nadji dobija priliku i da je za sada 2 od 3 puta veoma lepo i koristi. I voleo bih da nastavi u istom tempu.

Hempton je meni i dalje enigma. A evo i zasto. Decko se trudi, trci, baca se po terenu ali je i veoma smotan. Jedno 10 puta do sada (vise utakmica da naglasim) saplete se dok vodi loptu i padne kao da njegovo telo i um ne mogu da isprate njegove noge. Simpa je lik ali mi nesto tu nije kako treba a ne mogu bas da izvalim sta. Da li je prevelika zelja da se dokaze ili jednostavno je pomalo smotan.

MPJ kako se meni cini decko je enotivno nestabilan. Od prvog momenta kada se spomenulo da ga menjaju za Bradu, pa sada i za druge igrace, tako je decko emotivno propao i nema ga nigde. Na terenu radi nerezonske stvari, prazan kos ne moze da pogodi i iz veceri u vece igra sve gore. Njemu treba ozbiljan psihijatar da ga dovede u red ili ce da zavrsi kao Mogsi.

Isto tako mislim da je i Marej emotivno unisten em posle prosle sezone em i na njega uticalo sto su pokusali da ga daju za Bradu. Jer od momenta kada je glasina pustena on krece sa losim partijama a onda 1 pa 2 pa 3 povreda. Ali izgleda da se polako stabilise.

tata

pre 3 godine

nadam se samo da će meloun izvući neke zaključke iz ove utakmice.
u jednom momentu ide kajron da kada jokić i marej +45 obavezno pobeđuju.
klinci, vrh.

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Moje mišljenje je da je to što je Denver pobedio lepo i da treba da pobedi još. Naš Nikola Jokić je super košarkaš. Baš mi je drago što je on dao koš.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kad se Aleksej Dinoglavski vrati u Evropu, nece moci ni Eurokup da igra.
(Kukatilo, 15. februar 2021 10:20)

E da mi je znati na koju karikaturu ti tek ličiš majmune...

Sid

pre 3 godine

A da ne zaboravim Nemanja Zvezda je napiso "lol" u svome tekstu😂😂 "lol" e takve influensere i copy paste strebere koji su sport videli samo na Tvu i treba okaditi😂😂

pravda za komentar

pre 3 godine

dajte bartonu slobodno do kraja sezone, nek resi covek privatne probleme. samim tim i denver resava 90% svojih problema.

јд123

pre 3 godine

Чим сам видео да не игра Бартон, одмах сам знао да добијају. Када би Нађи имао више минута на терену са Јокићем, овај би имао 15 ас у просеку. После прве изгубљене против Лејкерса сам се питао зашто није играо Кампацо, после сам сазнао да је био повређен. У првом сусрету је Шредер уништио Денвер, у овој се није видео. Па и не чуди, у првој га је ”чувао” Бартон а сада му Кампацо и Хемптон нису дали да дише. Нисам га видео да нешто зуји у овој утакмици као у првој, да се баца за лоптама. Па и како би када су Кампацо и Хемптон зујали око њега да није знао шта га је снашло.

Денвер стварно има луду срећу што су му се неки играчи повредили иначе Мелоун клинцима никад не би дао шансу. Бојим се да када се врате, поготово Бартон, опет ће им ограничити минутажу а Бартон гушити игру. Ја сам се понадао да трејдују Бартона и да зато не игра.

😂😂 Jolo je najbolji😉
(Sid, 15. februar 2021 08:32)

Никако да одговориш ко је тај ”Јоло” коме се стално ругаш? Чекај, па рекао си у једном коментару:
😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Стварно ми није јасна толика мржња према Зубцу.😂 Скроз нормалан лик. Не носи мајице ратних злочинаца, ништа лоше не чујеш од њега. Шта ти је Зубац скривио да га стално погрдно зовеш ”Јоло”?😂😂

Nemanja Crvena Zvezda

pre 3 godine

Sid, Beks, Vince Carter..to je jedan isti lik koji mrzi sve sto je srpsko domaci kompleksas i zivotno moto mu je da dokaze da je pre bilo "bolje" pa ga tako vidis na fudbalskim i kosarkaskom vestima kako prica da je 90tih sport bio bolji..lol..e samo da znate.

Sid

pre 3 godine

Pero Zderonjo ti mozes da budes strucan samo medj ovom boranijom ovde,ko o cemu i ti o sudijama😂😂 Cia,nasa,vatikan😂😂 Entoni Obrva je nebitan igrac,oni samo izgube 15 razlike od Detroita bez njega😂😂

Sid

pre 3 godine

Hahahahaa sto volim ove sto prisivaju da su totalno drugi likovi jedna te ista osoba😂😂😂 Mozda ima i vise Sidova posto eto ja ne znam kad sam zadnji put komentariso fudbal a za ove druge sportski pozdrav😂😂

Miki

pre 3 godine

Zbog navijačke zaslepljenosti, pišete o Jočiću koji je hiljadama kilometara daleko a ne o jučerašnjem Srpskom kup takmičenju i pobedniku ovoga. Sramota!

Smeh

pre 3 godine

@D-Rouz

Da nisi i ti od onih što plaču 2 dana pa nastavljaju dalje? Razumemo da boli, isplači se slobodno. Ništa strašno što muškarac kuka kao baba, da bude plač....ka, to je izgleda u modi u današnje vreme. Samo nastavi.

Sid

pre 3 godine

Nemanja crvena zvezdaaa,za ovu dvojicu ili jednog ne znam al mene neces videti na fudbalskim vestima,mozda jednom u dva meseca,ne zanima me taj Mafijaski sport😂😂 Kako mrzim sve sto je Srbsko kada sam Jumka 100 puta spustio?😂jel tako Jumko,javi se Jumko potvrdi😂😂 Jolo je najbolji😉

Sid

pre 3 godine

Nemanja prati tu Mafiju i navijaj sto jace i bolje..o Zvezdo o Sampioneee,uz tebe uvek smo mi i zato pobediii😂😂 Cuj Domaci kompleksas,cuj Beks,carter😂😂 Pa Kalevra me nagrdi sto sam opravdavao poraz Srbije od Jenkija u basketballu,reko mi da sam jedan od 7 miliona zatucanih ludaka😂😂

Sid

pre 3 godine

Michael Koch,ne vredjam Joloa,malo rasplamsavam masu😂 Objasnio sam da vise volim Jolo neko Joka,ko tetka neka zvuci Joka😂 Jolo nije Srbija pa da moram da ga obozavam. Koliko imate poznanika koje ne gotivite a Srbi su,komsije,nesto😂 A Kalevra i Jumko su Srbi 100%😡

automatski generisan komentar

pre 3 godine

Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku (Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

Znaci ti sa 30 godina gledanja kosarke znaci min. 40 godina zivota i znaci pises ovako znaci bruka.

Marcus Paige

pre 3 godine

Sta je ovo, samo 59 komentara na vest o pobedi Denvera, ocekivao sam da bude preko 200, izgleda da su tri uzastopna poraza Nadzetsa uticala na to da se smanji broj navijaca te ekipe. Da se Dejvis nije povredio, Lejkersi bi opet pobedili, kao u onom proslogodisnjem plej ofu. Eto sta se desi kad se odvrne jedan sraf u masini, ostali ne mogu da funkcionisu.

Sid

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂 Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂

јд123

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂
Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂
(Sid, 15. februar 2021 11:21)

Зашто би пљувао Зубца да си Хрвоје или Мате?😂 Није мене Зубац ништа спопао, него тебе, спомињеш га у сваком другом коментару.😂😂
Не би ни знао да се ругаш Зубцу да ниси сам написао у једном коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

И по чему си закључио да ја покушавам да будем духовит? Није ми то био циљ, него само да људима који читају твоје коментаре објасним на кога мислиш, да не остану збуњени као што сам био ја док нисам пронашао твој коментар крајем јануара 😂😂😂

D-Rouz

pre 3 godine

Koliko lako primljenih zicera u prvom poluvremenu,dok su na jedvite jade u napadu drzali egal!Da je ostao Dejvis rutinirali bi na svezinu do kraja,isto su se provukli protiv Finiksa,protiv ovih slabijih izdominirali',Jokic posle dva tri lagana protivnika se napali i samo tada po obicaju odigra odlicno protiv jacih!Mislim da im je Marej najbolji igrac,ali nema previse prostora od Jokica,pogadja levom odlicno uz kontakt u gde je Jokic slab),mrtve suteve uvaljuje ko Kobi,duze da kreira da mu Jokic ne stoji stalno visoko bio na istom nivou!

Miki

pre 3 godine

Zbog navijačke zaslepljenosti, pišete o Jočiću koji je hiljadama kilometara daleko a ne o jučerašnjem Srpskom kup takmičenju i pobedniku ovoga. Sramota!

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Moje mišljenje je da je to što je Denver pobedio lepo i da treba da pobedi još. Naš Nikola Jokić je super košarkaš. Baš mi je drago što je on dao koš.

D-Rouz

pre 3 godine

Koliko lako primljenih zicera u prvom poluvremenu,dok su na jedvite jade u napadu drzali egal!Da je ostao Dejvis rutinirali bi na svezinu do kraja,isto su se provukli protiv Finiksa,protiv ovih slabijih izdominirali',Jokic posle dva tri lagana protivnika se napali i samo tada po obicaju odigra odlicno protiv jacih!Mislim da im je Marej najbolji igrac,ali nema previse prostora od Jokica,pogadja levom odlicno uz kontakt u gde je Jokic slab),mrtve suteve uvaljuje ko Kobi,duze da kreira da mu Jokic ne stoji stalno visoko bio na istom nivou!

Sid

pre 3 godine

Pero Zderonjo ti mozes da budes strucan samo medj ovom boranijom ovde,ko o cemu i ti o sudijama😂😂 Cia,nasa,vatikan😂😂 Entoni Obrva je nebitan igrac,oni samo izgube 15 razlike od Detroita bez njega😂😂

Marcus Paige

pre 3 godine

Sta je ovo, samo 59 komentara na vest o pobedi Denvera, ocekivao sam da bude preko 200, izgleda da su tri uzastopna poraza Nadzetsa uticala na to da se smanji broj navijaca te ekipe. Da se Dejvis nije povredio, Lejkersi bi opet pobedili, kao u onom proslogodisnjem plej ofu. Eto sta se desi kad se odvrne jedan sraf u masini, ostali ne mogu da funkcionisu.

Sid

pre 3 godine

Michael Koch,ne vredjam Joloa,malo rasplamsavam masu😂 Objasnio sam da vise volim Jolo neko Joka,ko tetka neka zvuci Joka😂 Jolo nije Srbija pa da moram da ga obozavam. Koliko imate poznanika koje ne gotivite a Srbi su,komsije,nesto😂 A Kalevra i Jumko su Srbi 100%😡

Nemanja Crvena Zvezda

pre 3 godine

Sid, Beks, Vince Carter..to je jedan isti lik koji mrzi sve sto je srpsko domaci kompleksas i zivotno moto mu je da dokaze da je pre bilo "bolje" pa ga tako vidis na fudbalskim i kosarkaskom vestima kako prica da je 90tih sport bio bolji..lol..e samo da znate.

Sid

pre 3 godine

Nemanja prati tu Mafiju i navijaj sto jace i bolje..o Zvezdo o Sampioneee,uz tebe uvek smo mi i zato pobediii😂😂 Cuj Domaci kompleksas,cuj Beks,carter😂😂 Pa Kalevra me nagrdi sto sam opravdavao poraz Srbije od Jenkija u basketballu,reko mi da sam jedan od 7 miliona zatucanih ludaka😂😂

Sid

pre 3 godine

Nemanja crvena zvezdaaa,za ovu dvojicu ili jednog ne znam al mene neces videti na fudbalskim vestima,mozda jednom u dva meseca,ne zanima me taj Mafijaski sport😂😂 Kako mrzim sve sto je Srbsko kada sam Jumka 100 puta spustio?😂jel tako Jumko,javi se Jumko potvrdi😂😂 Jolo je najbolji😉

Dragan Borca

pre 3 godine

Tim Koneli, sta reci. 99% Denverovih navijaca kmeci nedeljama kako je roster slabiji a u stvari sve je bilo do Malouna. Bez Bartona i Milsapa rapsodija😂 Kako je covek ubo na sredini drafta 2 klinca znaci ne zna se ko je bolji. Samo sto ih Maloun nije koristio 🙄 Zeke znaci brutalan, atletika, lateralne kretnje, sut za 3, krupan, dobar bb iq, brani i sut za 3 znaci brukica, bukvalno ono sto im najvise falilo. Hempton energija ludilo trcanje. Kampaco puno bolji kada ima loptu u rukama, odlican je bio. Maloun ako vrati Bartona na 35 minuta to ce biti stvarno smesno. Jokic i Marej sa klincima i Kampacom rasturaju. Klinci trce kao ludi, mnogo vise atletike i hitrine. Denver je totalno druga ekipa bez Bartona, pogotovo u odbrani. Lik kampuje pola utakmice blizu reketa da skuplja skokove i celu odbranu im narusava. Ovo je totalno druga prica kada se brane bez opicenog Bartona. Kakva buducnost, koliko Denver ima potencijala, samo sto dalje Bartona od lopte a moze i Milsapa. Daleko su hitriji sa omladinom. Jokic se nije oznojio a vec bio blowout. E toliko su bolji kada daju Jokicu i Mareju atleticne klince i Kampacu loptu u ruke. I kao sto rekoh 10 puta videcete Mareja bez Bartona😄 Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku diskrepancu kvaliteta jednog tima kako jedan igrac moze hemiju da narusi kao Barton u Denveru. Maloun je sada na potezu🔥

Sid

pre 3 godine

Hahahahaa sto volim ove sto prisivaju da su totalno drugi likovi jedna te ista osoba😂😂😂 Mozda ima i vise Sidova posto eto ja ne znam kad sam zadnji put komentariso fudbal a za ove druge sportski pozdrav😂😂

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.

Sid

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂 Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂

Nemanja

pre 3 godine

Jokic 0 poena u drugom poluvremenu...iritira koliko je on nesebican on uopste ne gleda kos ako njegovom timu dobro ide iako niko na svetu ne moze da ga cuva 1 na 1 najbolji na terenu itd...on moze 10 minuta bez da suta na kos..
Ta nesebicnist ce ga kostati MVP titule, ne kazem da bude Westbrook ali brate i ovo je preterano...
Jokic je bolesno nesebican nikad nism video superstatra da toliko nema ego...pa ja bi se polomio majke mi.

automatski generisan komentar

pre 3 godine

Za 30 godina gledanja kosarke ne videh toliku (Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

Znaci ti sa 30 godina gledanja kosarke znaci min. 40 godina zivota i znaci pises ovako znaci bruka.

Pera Ždera

pre 3 godine

No Barton, no STRUGGLE!

Njegovim odsustvom dosta vise "svezeg daha" starterima, manje gusenja, posebno za Mareja. Koliko je samo lakse gledati Denver bez njega. Slavim dan njegovog trejda.

Jokic MVP. TDouble vec u 3 cetvrtini.

Marej odlican ali i dalje mucno na momente. Bez Bartona dosta prirodniji, toliko puta dokazano (Bubble npr). Najveci +/- +27.

Porter manje pogubljen ali jakoo lose sutirao.
Hempton i Zeke se npr dosta bolje snalaze u akcijama, rotacijama u odbrani Denvera. Kao da su dosta duze tu.

Zeke Nadji FENOMENALAN! Efikasan na obe strane. 16p, 4 od 5 za 3p, Odlicno cuvao Lebrona. Jako pametan. Steta sto tek kroz povrede saigraca dobija odavnooo pozeljnu priliku. Meloun VS rukiji :(

Kampaco takodje odlican. Luuuda dodavanja "kroz usi" protivnika + pogadjao za 3p. Sekao dodavanja, pokupio skok pored Lebron i jos jednog Lejkersa :) Najbolji mec do sada. Sa njim je Denver dosta mirniji, sigurniji, ma koli(c)ko min igrao.

Hempton standardan. Neverovatna igracka zrelost za rukija.

Gasol ko? Zaustavio Jokica? Slede komentari sa Skolom? Mozda ne? hmm...

Lebron nenormalno mnogo kuka, zali se na svaku odluku sudija. Bas iritantno. Bez Dejvisa (pa i sa njim) i sudija = Denver nadigrava Lejlerse (bez sudija i Plamlija jos dve pobede Denveru prosle godine u Finalu zapada), sto Jokicu daje prednost u MVP trci ako ugura Denver bar u top 4 zapada.

Jokic + vrv ne Allstar ni ove sezone, Marej VS Lebron + jos jedan superstar, Dejvis. Objektivno zakljuciti.

Steta za 7mo mesto Denvera u ovom trenutku = tri poraza od prosecnih Kingsa. Odlicna timska a i individualna odbrana jutros/sinoc.

IgorPa

pre 3 godine

A evo i moja dva grosa. Milsapa nece zameniti, niti ga slati u drugi tim a i ne treba. Pored Milera, Milsap je kljuc Jokicevog razvitka i veoma je dobar mentor mladjima. Milsap treba da startuje ali da ima manju minutazu (osim kada je bas hot sto se kaze). Veoma je bitan na treninzima i u svlacionici.

Drago mi je da mladi Nadji dobija priliku i da je za sada 2 od 3 puta veoma lepo i koristi. I voleo bih da nastavi u istom tempu.

Hempton je meni i dalje enigma. A evo i zasto. Decko se trudi, trci, baca se po terenu ali je i veoma smotan. Jedno 10 puta do sada (vise utakmica da naglasim) saplete se dok vodi loptu i padne kao da njegovo telo i um ne mogu da isprate njegove noge. Simpa je lik ali mi nesto tu nije kako treba a ne mogu bas da izvalim sta. Da li je prevelika zelja da se dokaze ili jednostavno je pomalo smotan.

MPJ kako se meni cini decko je enotivno nestabilan. Od prvog momenta kada se spomenulo da ga menjaju za Bradu, pa sada i za druge igrace, tako je decko emotivno propao i nema ga nigde. Na terenu radi nerezonske stvari, prazan kos ne moze da pogodi i iz veceri u vece igra sve gore. Njemu treba ozbiljan psihijatar da ga dovede u red ili ce da zavrsi kao Mogsi.

Isto tako mislim da je i Marej emotivno unisten em posle prosle sezone em i na njega uticalo sto su pokusali da ga daju za Bradu. Jer od momenta kada je glasina pustena on krece sa losim partijama a onda 1 pa 2 pa 3 povreda. Ali izgleda da se polako stabilise.

Moljac

pre 3 godine

Počelo je tako što je pevačica izvela američku himnu odevena u crveno s crnom mašnom oko vrata tako aranžiranom da je izgledalo kao da se ogrnula albanskom zastavom. Barton odsustvovao iz privatnih razloga (možda mu se opet nekoliko devojaka u paraleli porađalo?). Na poluvreme je Jokić otišao sa 6 asistencija, vratio se s 5. Ne znam kako uvek revizija statistike ide na njegovu štetu, da mu nisu pretvorili skok u krađu na prošloj utakmici s LAL, sad bi imao 25 DD u nizu i sigurno išao ka rekordu. Po prvi put u životu video sam 5-point play: Moris šutirao za 3 + faul + tehnička Vogelu zato što je vršio pritisak na sudije. Na kraju, zamalo da Lejkersi budu treća uzastopna ekipa koju Denver ostavlja ispod 100 poena, ali su dali 6 u poslednjem minutu kad je ukinuta odbrana, čak su poslednja dva dali u poslednjoj sekundi dok su svi igrači Denvera stajali i čekali da vreme istekne. Zaključak: Nikola bolji od Lebrona, ne samo po statistici, ali videćemo kako će proći glasanje.

Mitra

pre 3 godine

Lagani triple double. U drugom poluvremenu nije dao ni jedan kos. Al u trecoj laganih 5 asistencija. Imao bi triple double prosek da ovi pogadjaju otvorene trojke. Izgleda da Barton i Haris treba sto duze da odmaraju.

tocka

pre 3 godine

Ovako izgleda Jokić protiv Lejkersa kada mu ne sude 3 nevidljiva faula odma na početku utakmice.
Da je ovakvo sudjenje bilo u PO, Denver bi obrisao pod sa izvikanim Lejkersima, Jokić bi svaki put imao TD.
Ulivaju nadu ova deca u Denveru, Nadji i Hempton, a i Marej je izgleda došao sebi.

znanje-imanje

pre 3 godine

Zakucavanje LeFlopa krajem 1. poluvremena je dokaz da će pre Ivani Španović dosuditi trokorak nego ovom Built by black history. Podvlači ruku ispod Marija da bi kada je digne odglumio faul - očito strašna opomena NBA ga nije mnogo uzbudila.
Denver da je izmišljao ovaj meč ne bi bolje mogao. Pre svega iako su Lejkersi čuvali Dejvisa zadnje mečeve Nikola ga je izgleda solidno potkačio. Bez najboljeg igrača teško će Lejkersi i do 1. mesta i do pauza pred PO. Ovo zaista može da izmeni celu sezonu. I drugo isto bitnije i od pobede je razvoj mladih igrača. Od početka je bilo jasno da su Nanji i Hampton ono što Nikoli treba. Brzina, da se grize u odbrani i da se preuzima i tuđ čovek. U napadu da su tamo gde treba i da se kreću logično. Jesu rukiji i svašta ne znaju i greše i - sve je to manje bitno. Da ih je od početka držao kao prvu postavu Denver bi bolje stajao sada. I MPJ se izglupirao ali mora tako; dečko je potencijal ali ne i u glavi pa će dugo morati da uči. Vrlo sumnjam da sa njim rade šta treba: kako da hoda, koordinaciju, on treba bukvalno balet da vežba. Kako bilo sva tri igrača samo ovako mogu postati korisna za PO.
Ali eto ova tri igraju samo jer su ona tri povređena. Ne jer je ovaj ukapirao da treba da igraju a tek da ako mu sad ne igraju onda kad dođe frka PO neće moći. To mu ne piše u excel tabeli pa on to ne zna.

pikovi

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.

Sid

pre 3 godine

A da ne zaboravim Nemanja Zvezda je napiso "lol" u svome tekstu😂😂 "lol" e takve influensere i copy paste strebere koji su sport videli samo na Tvu i treba okaditi😂😂

Legend

pre 3 godine

Kakva razlika kad ceo tim igra kako treba,pogotovu Murray. Iskreno čak i da se AD nije povredio,mislim da bi Nuggetsi ovo dobili lagano. Užasan % šuta za 3 Lakersa. Jokić k'o Jokić,igra neku svoju igru koju niko ne može da prati.

Cole

pre 3 godine

Ono kad zavrsis poluvreme
sa 23 poena i posle laganica
do TD, kakav majstor. Ko bi
rekao da ce bas protiv Lejkersa
da ostvari jedan od najlaksih
TD u karijeri.

P.S.
Znam da je degutantno al' moram.
Samo sam Nikolu cekao poene, granica
je bila 25,5 al' nema veze i nije neka lova.

bmiles

pre 3 godine

Zasto ljudi diskutuju kad nisu gledali utakmicu!? Sve tTV komentatori posle utakmice puni hvale a sta drugo da kazu za igraca koji je proveo nesto vise od 30 minuta na parketu usput razbio sve centre Lejkersa sa 16 skokova 4 u napadu,a da je Porter bio na visini kao sto nije imao bi jos dodatnih 5 asistencija pored 10.Dobro je sto mladi dobijaju vise minuta Nadji posebno,a i ucinak Hemptona nije zanemarujuci pogotovo u odbrani.Nadji je pokazao da se na njega mora racunati a ucinak 4 od 6 suta za tri poena uz nekoliko skokova,odlicna odbrana (cuvao Lebrona), veoma solidne gradje nasta je ukazivao u vise navrata komentator "Perazdera".Ako se tvrdi da je MPJ talenat odgovorno tvrdim Nadji je daleko talentovaniji od njega! Milsap odlican do povrede,Moris takodje solidan i najzad Mari iako je imao nekoliko bezveznih izgubljenih lopti.Kampaco nikad bolji uz rame Jokicu i Mariju! Olaksavajuci trenutak po Denvera bila je obnovljena povreda Dejvisa(ahilova tetiva) i ocas je Denver dosao do 15 razlike i tu prednost odrzao do kraja.Jos nesto kad nema Nikole na parketu Denver nema ideju zato je kako kaze bivsi kosarkas a sad komentator Dzeferson da je Jokic ipak najozbiljniji kandidat za MVP ove godine.Uostalom jedini je igrac sa prosekom 3D u kolonama od svih konkurenata!

јд123

pre 3 godine

Jd123 ti kad probas da ispadnes duhovit jedan vrabac padne na zemlju😂
Kakav Zubac te spopao pa ja nisam Hrvoje,ja sam domaca budala😂😂😂 Made in Serbia😂
(Sid, 15. februar 2021 11:21)

Зашто би пљувао Зубца да си Хрвоје или Мате?😂 Није мене Зубац ништа спопао, него тебе, спомињеш га у сваком другом коментару.😂😂
Не би ни знао да се ругаш Зубцу да ниси сам написао у једном коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

И по чему си закључио да ја покушавам да будем духовит? Није ми то био циљ, него само да људима који читају твоје коментаре објасним на кога мислиш, да не остану збуњени као што сам био ја док нисам пронашао твој коментар крајем јануара 😂😂😂

Kikujiro

pre 3 godine

Jokič na poluvremenu 23 poena, 10 skokova, 7 asistencija, 60% šut, vodili su i pre nego što se AD povredio, Jokića niko nije mogao da zaustavi, ni MG, ni AD, ni LDŽ, ni MH, tu je utakmica praktično bila i gotova, car je u drugom poluvremenu uzeo 5 šuteva i svih 5 je promašio. Legenda naših dana,mit našeg vrenena, da, on je igrač utakmice, on je vodio Denver do pobede, on je fucking koga je briga MVP. Kome je krivo za svoj život neka plače od zavisti i lažnog ega, ko voli ovu igru neka uživa, ništa nije većno.

Serpiko

pre 3 godine

Denver bez Milsapa i Bartona je strasna ekipa. Gde su sad oni strucnjaci sto im predvidjaju borbu za Plej Of? Kakvu mladost imaju, jos kada se Geri vrati bice jos bolja odbrana. Kad bi samo Bartona negde zakljucali.

ASV

pre 3 godine

MPJ hvata skokove samo kad treba da otme Jokicu iz ruke, ili kad mu ovaj zagradi pa moze lagano da skoči. A kad treba sam da skoči za loptu onda Kuzma zakucava preko njega.

Michael Koch

pre 3 godine

@Sid

Prijatelju, ne propuštaš da vređaš Jokića, vidi se iz aviona da ti je on rana ljuta, a rasprave da ustašoidom Kalevrom to ne mogu da sakriju.

Penny Hardaway

pre 3 godine

Auu , izgleda da Kampaku nisu objasnili na ovok utakmici da se u NBA ne igra odbrana i da ne smes da skupljaš lopte pored Lebrona...
Kampako odigrao odličnu utakmicu , samo da nastavi ovako.
Odlična dodavanja,driblinzi,u odbrani dosadan kao terijer, sekao lopte , ma oduševio me borbenošću.
(hoćeš iskreno ?!, 15. februar 2021 07:43)

Brate,ko ti je Kampako? Valjda Kampaco!?

Pera Ždera

pre 3 godine

(Dragan Borca, 15. februar 2021 07:30)

To je to! Svaka cast!

Kao sto napisah ispod...

1. No Barton, no struggle! Marej propeva, Denver progleda bez njega.

2.Meloun VS Rookies :((( Zeke Nnaji!! Hempton!

3. Ovako izgleda mec protiv Lejkersa bez sudija. Kada se Nikoli sude sve preocigledne licne nad njim, nezaustavljiv je. MVP!

јд123

pre 3 godine

Чим сам видео да не игра Бартон, одмах сам знао да добијају. Када би Нађи имао више минута на терену са Јокићем, овај би имао 15 ас у просеку. После прве изгубљене против Лејкерса сам се питао зашто није играо Кампацо, после сам сазнао да је био повређен. У првом сусрету је Шредер уништио Денвер, у овој се није видео. Па и не чуди, у првој га је ”чувао” Бартон а сада му Кампацо и Хемптон нису дали да дише. Нисам га видео да нешто зуји у овој утакмици као у првој, да се баца за лоптама. Па и како би када су Кампацо и Хемптон зујали око њега да није знао шта га је снашло.

Денвер стварно има луду срећу што су му се неки играчи повредили иначе Мелоун клинцима никад не би дао шансу. Бојим се да када се врате, поготово Бартон, опет ће им ограничити минутажу а Бартон гушити игру. Ја сам се понадао да трејдују Бартона и да зато не игра.

😂😂 Jolo je najbolji😉
(Sid, 15. februar 2021 08:32)

Никако да одговориш ко је тај ”Јоло” коме се стално ругаш? Чекај, па рекао си у једном коментару:
😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Стварно ми није јасна толика мржња према Зубцу.😂 Скроз нормалан лик. Не носи мајице ратних злочинаца, ништа лоше не чујеш од њега. Шта ти је Зубац скривио да га стално погрдно зовеш ”Јоло”?😂😂

Bocko

pre 3 godine

Sjajna Nikolina partija. Potpuno je nadigrao centre Lejkersa. Posto je sudjenje bilo normalno , Gasol i Herel su brzo usli u problem sa licnim greskama. Kada je i Dejvis izasao , sve je bilo jasno. Uz to je u prve tri trecine Denver isao sut za tri poena, tako da je protiv sampiona prakticno cela 4/4 bila pretvorena u " garbage time ". Zeke je odigrao odlicno i zasluzuje daleko vecu sansu. Kampaco takodje dobar, kao do povrede i Milsap. MPJ jako los. Potezi utakmice : Kuzmino kucanje iz odbojke, kada je Portera zalepio za parket i skok u napadu Kampaca ( 1.75 cm. ) preko kralja ( 2.06 ).

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Kad se Aleksej Dinoglavski vrati u Evropu, nece moci ni Eurokup da igra.
(Kukatilo, 15. februar 2021 10:20)

E da mi je znati na koju karikaturu ti tek ličiš majmune...

goblin

pre 3 godine

Normalno suđenje,Jokić rasturio sve centre Lejkersa.Bez Bartona opet deluju sjajno, bez njega su dogurali do finala zapada prošle sezone i stvarno mi nije jasno zašto ga više Maloun ne zakuca na klupu.

SubmisivniDominator

pre 3 godine

gledao sam, svi isticu Mareja, ali je poceo da igra pred kraj 3 cetvrtine. do tad 5pts. da Jokic nije bio ozbiljan tad bi vec zaostajali. ako se Marej probudi izvuci ce sezonu Denver ipak. i obavezno vise minuta Nađiju i Hamptonu. momci ovako igraju protiv Nba sampiona.

palop

pre 3 godine

Nnaji i Hampton su pun pogodak za Denver. Ne siluju, imaju mozga i igraju i napad i odbranu. Da upakuju MPJ, Bartona i Milsapa za još jednog pismenog igrača bili bi u vrhu zapada.
(pikovi, 15. februar 2021 06:56)

Obojica su odlicni i bas mi je drago sto konacno dobijaju minute da to i pokazu.

Jos uvek verujem u MPJ-a, mada nisam bas odusevljen igrama u poslednje vreme, Milsapa mislim da nema sanse da trejduju, a Bartona slati negde sto pre ako je moguce, a ako nije, ograniciti mu slobodu i minute sto mislim da Malone nazalost nece uraditi...

tata

pre 3 godine

nadam se samo da će meloun izvući neke zaključke iz ove utakmice.
u jednom momentu ide kajron da kada jokić i marej +45 obavezno pobeđuju.
klinci, vrh.

BG

pre 3 godine

Cim ne igra barton odmah druga prica. Vise minuta za rukije koni su sjajni.
Ako duze vreme ostanu bez Bartona mozda i spoje par pobeda.
Pobeda nad lejkersima

zemunski kej

pre 3 godine

Povredio se Dejvis. Mozda je to razlog lakse pobede nad Lejkersima. Ahilova tetiva se ne leci za par dana.Harel je dosta nizi i nemaju zamenu. Onaj Porter Junior me podseca na Borisu Simanica ima sve ali nema cistu glavu. Trejdovi koji se najavljuju kao da razdrmaju malo igrace,vecina se i ne ostvari.

pravda za komentar

pre 3 godine

dajte bartonu slobodno do kraja sezone, nek resi covek privatne probleme. samim tim i denver resava 90% svojih problema.

Smeh

pre 3 godine

@D-Rouz

Da nisi i ti od onih što plaču 2 dana pa nastavljaju dalje? Razumemo da boli, isplači se slobodno. Ništa strašno što muškarac kuka kao baba, da bude plač....ka, to je izgleda u modi u današnje vreme. Samo nastavi.