Subota, 13.02.2021.

05:21

Jokiću nedostajala asistencija za tripl-dabl

Još jedan sjajan meč Jokića i nova pobeda Denver Nagetsa.

Izvor:

Jokiæu nedostajala asistencija za tripl-dabl IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

јд123

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂
(Sid, 13. februar 2021 10:43)

”Јоло”? О коме причаш, ко је то? Ах да, писао си у другом коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Какве везе има Зубац са игром Денвера????😂😂

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!
(Ne znam o čemu se dešava, 13. februar 2021 05:43)

У Европи се рачуна асистенција ако фаулирани играч постигне један кош. У НБА не. И онда дођу тролови и пишу ”лако је Јокићу, када се свашта рачуна као асистенција”.

zemunski kej

pre 3 godine

Denver je losiji nego prosle godine, Jokic igra bolju sezonu ali tim se muchi. Sad se vidi da su promasili sa prelaznim rokom a Granta i Plamlija ni na vidiku. Ako ne dovedu nesto kvalitetno najvise 1 kolo plej ofa. Oklahoma je jedna od losijih ekipa ove sezone. Ako se Jokic povredi bar na 10tak dana ne vidim da bi ikoga dobili. Nemaju roster.Imaju 1 centra.

Hm

pre 3 godine

Kakva losa utakmica...Ruzna da ruznija ne moze da bude. Toliko losih odluka, toliko promasaja otvorenih suteva, toliko spora igra, pogotovo u drugom poluvremenu...Kao da sam gledao dva evropska tima..

Barton sa one dve trojke odlucio pobednika. He, sad ce nasi, forumski, strucnjaci opet da pisu kako je Barton bio najgori, kako gusi Mareja i svojim prisustvom sprecava Portera sa bude najbolji igrac lige... :D

U Denveru niko nije zasluzio prelaznu ocenu. Svi do jednog su bili losi. Dobro, to je ocekivano za Mareja i Poertera, ali ostali, na celu sa Jokicem, nisu se proslavili.

323

pre 3 godine

Jako lose igraju. Klupa ocaj. Kada su oni izasli na teren odmah plus 10 poena zaostatka. Gledao sam prvo poluvreme i nisam mogao vise, otiso na spavanje. Jokic je imao 16 poena. U drugom svega 6? Sta se ovde desava? Denver ne lici na sebe. Ima tu velikih problema...

Vox

pre 3 godine

Denver i Washington bi trebali napraviti neki trejd. MPJ(Superstar koji to nikada neće biti), Barton (brat je OK lik ali štetočina za ovu košarku, njemu bi odgovaralo divljanje), Bol Bol (nažalost Boriša Simanić No.2, a mnogo povećava vrednost trejda) i Hampton (taj momak nije ništa specijalno pokazao) za Bredli Bila (zna se), Bertansa (odličan šuter za 3 poena) i Brajanta (sasvim pristojan centar, trenutno povređen).

Sid

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂 I svaka druga ekipa koja ima pleya bi dala Jolou da vodi igru😂😂 Jolo bi delio loptu a Simons sutirao trojke😂😂 Cije je asiste upropastio Jolo sa 5 promasene trice😂

msbravo

pre 3 godine

#unknown dobro interesatno razmisljanje da nisu promasivali Jokic bi imao vise asistencija ali i on da promasuje po 10 suta na utakmici njegovi saigraci bi imali vise asistencija tako da i on sa vrlo lakih suteva sta oromasuje kosta svoih saigraca da im se upise asistencija

tocka

pre 3 godine

Komentatori na polovini prve četvrtine komentarišu kako je trebao da ima već devet asistencija, ali njegovi saigrači ne pogadjaju sa otvorenih pozicija. Nagetsi su valjda tim sa najgorim procentima šuta u NBA, ono je muka gledati. A i pored takvih saigrača Jokić skoro stigne do deset asistencija.
OKC-u nije igrao glavni igrač i još dva bitna, a ladno su mogli da pobede.
Prvi tim Denvera smanji razliku na 4, udje klupa i razlika ode na 20, ali neverovatnom brzinom. Skroz pogubljeni na terenu, govor tela haos, ko da su izašli iz rudnika, a tipovi koji jedva dobijaju minute. I Kampaco na početku, kao da je u jetlag-u, ispada mu lopta iz ruke.

Sibirac

pre 3 godine

Sve se više priča o trejdu Bredli Bila u Denver, čak i u varijanti gde bi Porter ostao u Denveru.

Kako bi to bio spektakularan potez, Denver ne bi trebao da žali za budućim pikovima, kada sada već imaju Jokića, samo mu treba prava podrška.

Aleks

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.
(Pera85, 13. februar 2021 08:33)

Pa ne bi, jer u Portlandu je lopta 80% vremena u Lilardovim rukama. Jokić ne bi mogao da igra to što igra pored njega. :)
Taj trejd Nurkića u Portland je jedan od najboljih u poslednjih par godina. Prvo, on je savršeno legao Blejzersima, idealan je centar da igra sa Dejmom i CJ-em i da vrte p'n'r. Drugo, za Jokića je idealno ovo što trenutno radi u Denveru.

bskfan

pre 3 godine

OKC je ovo trebalo da dobije ali ih je sasekao Dijalo sa onih poklonjenih 3 poena nakon mentalne blokade, ofanzivnim faulom kad se lomila utakmica i izgubljenim loptama. Barton odigrao katastrofalno a onda pogodio dve trojke. Marej po procentu suta ove godine tek na jedanaestom mestu u ekipi a Barton na trinaestom. Prosto neverovatno. Neverovatno je i da su dobili utakmicu sa promasenih 30 trojki ali eto i to se desava.

statuskan

pre 3 godine

zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .
(steva, 13. februar 2021 06:59)

Pa sada je tu negde oko 8 asistencija po meču, mislim da bi imao blizu 20 kada bi imao saigrače koji mogu nešto da ubace!

Joe Sakich

pre 3 godine

Da li je jos neko primetio kako je mrtav ladan pogledao Portera koji lezi na parketu, nije mu pruzio ruku i samo nastavio nazad ka svojoj polovini? I malo posle toga kako je zustro potrcao da podigne malog RJ. Frka je u Denveru a MPJ izgleda unosi razdor u ekipu...

Chuki

pre 3 godine

Tetiuhin,druze mozemo da se slozimo oko igre Denvera ali koja je to bolja kosaraka trenutno od NBA bas me zanima, da nije evropska?, pa posalji bilo koji tim iz eurolige tamo pa ces da vidis kako ce proci, jeste da moze statistika da vara, jeste da se tamo gledaju brojke, sad je kosarka drugacije, mnogo se sutira za 3 i to mi se ne dopada ali je NBA najbolja kosarka, u NBA ima pravilo o defanzivne 3 sekunde i to otvara dosta prostora u reketu pa i dojde do velikog broja poena i takve statistike ali evropljani ne mogu da izdrze njihov tempo.

UnKnown

pre 3 godine

Kad bi imao ko da da koš, imao bi Jokić svaku utakmicu 10+ asistencija. Trebalo bi izvući podatak koliko su promašili kad im je asistirao.

Bor'ša

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku
(Tetiuhin, 13. februar 2021 07:58
Kontam da je tesko imati bilo kakve brojke u ulici na basketu, a ne u nekoj tamo bezveze NBA ligi... Razmišljaj o tome.

montoya

pre 3 godine

Poceo ovaj Denver da me nervira opasno, skoro svaku utakmicu gube do poslednje cetvrtine, uvek u nekom zaostatku, ne mogu nikoga da dobiju kao ljudi, osim raspalog Klivlenda pre neko vece!

Smeh

pre 3 godine

Prošla utakmica Denvera je bila anomalija koja im se desi jednom u 5 ili više utakmica. Ovo je pravo stanje ekipe. Iako loše igraju opet su u borbi za doigravanje. Ko zna, možda im sreća bude naklonjena pa završe medju 8 na zapadu na kraju. A sreća će im biti potrebna jer im je igra tanka, uz naravno zdravog Jokića.

Dragan Borca

pre 3 godine

Hempton mali se opasno namece, cak i za mladjariju tvrdokorni Maloun ne moze da odoli ovako explozivnom beku sa vec odlicnom defanzivom. Sad je vec jasno zasto je Tim Koneli jurio naknadno ovog malog. Fantasticna atletika, brz kao munja, odbrana vec na zavidnom nivou. Kad se vrate Geri i Dozier konacno ce pasti i minutaza za Bartona pa ce to biti sve bolje i bolje. Ovaj mali ce im biti za Plej Of mnogo koristan. Ovi koji pisu grcevita borba za Plej Of ocigledno prate NBA samo preko vesti. Denver je imao do sada treci najtezi raspored u celoj ligi, 10 utakmica izostanka Portera, 7 Gerija, 4 Grina, 2 Mareja, 7 Doziera i zato su ovoliko igrali Barton i Milsap. Plus imaju protiv Detroita odlozenu sto je bila verovatna pobeda, nije to tako lose kako se predstavlja. Hjuston vise nema Hardena, Sakramento, Memfis i Nju Orleans su jos zeleni, San Antonio je solidan ali nista vise od toga, Portland ima povrede. Denver tesko ispod petog- sestog mesta moze da zavrsi gledajuci druge. Prosle godine u neko ovo vreme Klipersi su ih unakazili sa 30 razlika gde su im se smejali americki analiticari kako su mekani, kako nemaju sanse a onda dodje Plej Of i tu se vidi ko je ko. Marej igra polupovredjen vec dugo i kada se vrate Geri i Dozier odmorice ga verovatno par utakmica. Roster im je jaci nego u Plej Of- u samo sto to Maloun nikako da poslozi, sto zbog povreda, sto zbog forsiranja Bartona na 35+ minuta. Kada se kompletiraju bice jako opasni, pogotovo ako Tim Koneli dovede jos jedno krilo.

Pera85

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.

Tetiuhin

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku

steva

pre 3 godine

Cudo kako je i 9 skupio s obzirom koliko im je puta dao loptu za cist sut... ali denver i sut...
(skocko, 13. februar 2021 06:30)

U prvoj cetvtini posle nekih 7-8 min. imao je 3 asistencije i bacico 6 pasova na sut za 3 poena . kraljevi su promasili svih 6 suteva :))po nekad to zna da bude i frustrirajuce .
zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .

bmiles

pre 3 godine

Sve u svemu Nikola pokvario utisak slabim procentom za 3 poena,ali bez njega ne ide nikako Denveru dok se odmara! Trener opet ocajan i kriv je za jurnjavu rezultata usput opet dozvoljava divljanje Mariju i Bartonu u napadu!Kad se desi los dan Grina uz slab skok u odbrani zaista nerazumem trenera koji opet forsira nisku postavu a drzi i ne ubacije ni Bola, Hofestajna,pa i Cancara!Sve vise uvidjam da Denver ce tesko u plejof ako nastavi da igra ovako.

steva

pre 3 godine

Interesantno kako je Denver usao u mec opusteno , bez odbrane ...mislili su ovi ce da se predaju jos u prvoj cetvrtini . Oklahoma je igrala bez najboljeg igraca Shai Gilgeous-Alexander-a ...i Denver je vec unapred dobio tekmu . Posto je Oklahoma najgori trojkaski tim u ligi , oni nisu ni bralni liniju za 3 poena . Pustali Horforda da sutne . Jel se toga setio Malone , bas me interesuje...:)) Jokic , jedna asistencija manje od tripldabla...sve je nekako bilo haoticno u Denverovoj igri , pa se i Jokic nekako utopio u tu pricu . Po meni bespotrebno forsiranje suta za 3 poena , jer Oklahoma nema visokog igraca da ga brani . Da , udvajali su ga , ali on sa tim ne bi trebao da ima problema...Inace , ovako se postaje superzvezda ...odigras procescno , a fali ti asistencija za tripldabl .

Kikujiro

pre 3 godine

Jokiću moraš da budeš savršen svaku utakmicu inače teško tebi, ima da te linčuju, ti nemaš prava na slabe utakmice, drugi imaju ali ti nemaš.

Kikujiro

pre 3 godine

Kakva je to glava, kakvo je to vidjenje, kakve su to ruke, kakav je to osečaj, kako bi samo neki bolji pametniji trener čak i od ove ekipe Denvera napravio ofanzivnu mašinu, šteta, Jokićev ofanzivni potencijal da razigra saigrače je neverovatan i taj potencijal se u Denveru koristi samo nekih 70%, plus postiže poene na sve moguće načine koji postoje u košarci, i sa jedne noge ne može da promaši, interesantno bi bilo videti statistiku šuta sa jedne noge.

znanje-imanje

pre 3 godine

Šteta. Zasluženi poraz Denvera bio bi zgodna šansa da šefovi, isto toliko krivi, svale sve na Melouna i otpuste ga. A poraz se i dešavao. Krajem 3. četvrtine preforsirani Nikola izgubio je dah i do kraja bo nekoristan. (To je još jedno elementarno znanje, više osećaj koji trener mora da ima; da diše sa svojim igračima koje zna napamet) Čak su im i klinci Oklahome iskusno dali trojku u zadnjim sekundama.
A onda je vrljavi Mari ispustio loptu pa sa pola terena je bacio na tablu od koša. I neko tamo dete je skočilo, valjda da bi se igralo. I to ni iz čega bi trojka za Denver. Tako loš vudu ni bolje ekipe ne mogu da prežive, te je Denver ipak morao da dobije.
Mali Hampton je baš ono što im i što Nikoli treba. Brz, sluša, a kao buldog u odbrani. I Nanji obećava slično kao 4 koji pokriva od 3 do 5. Sva ova mučenja mogu da ispadnu najbolji razvoj događaja ako dođe do razvoja igrača; i za MPJ i za ova dva rukija koji uče puno brže od njega.

goran

pre 3 godine

krenuli ocajno, u 1/4 denver samo 16 poena (u prvih 16,5 minuta samo 20), jokic od toga 4p (2-2) i kroz 4 ass jos 10, dakle za 10 min u 1/4 od denverovih 16 kroz njega dali 14, imao je i 4 skoka, +- -4. u 2/4 12 poena 3-4 za dva, 2-3 za 3(sut na isteku napada na kraju 1/3), 1/2 zavrsava sa 7 sk, 5 as i 16 poena uz sut 7/9 (ostatak tima ima 11/33). na pocetku 3/4 daje jednu dvojku, 2 sb (do 4/4 denver je sutnuo jedino ta dva bacanja) i onda do kraja cetvrtine kos ne napada iako ga cuva onaj slabasni ruki robi osim sa tri trojke koje sve promasuje. u 4/4 jos jedna promasena trojka, izblokirana dvojka, ali na kraju u posleenjem minutu daje 2 za +1 a onda odmah pravi 9 ass bartonu za trojku i odlaze na +4 i dobijaju mec. 8 ass je imao na pola 3/4. marej opet ocajan, opet uzasna selekcija suta 8-19 (u 1/2 3/9), grin sve gori (1/7). 2/2 igrali sa 8 igraca u rotaciji, jer su stvarno i zik i kampaco lose odigrali minute u 2/4. ne uliva ovakva igra optimizam, hartenstajnu ni bolu ne daje minute, pokusava da igra sa niskom drugom petorkom, mismeč na svakoj poziciji u odbrani... videcemo sta ce biti protiv lejkersa u nedelju.

shomix

pre 3 godine

Denver ili da trejduje Jokica ili sve ostale, treceg nema. Prvi put ove sezone su ga saigraci uvukli u to svoje sivilo, u tu uzasnu igru. Bas je bezvoljno igrao drugo poluvreme. Kapa dole za mladjanog RJ.

goran

pre 3 godine

juta razbila +15 milvoki iako je trojac iz prve petorke micel, o nil, bogdanovic sutirao 9/34, dakle malo iznad 25 posto. ali iako su igrali samo sa 8 igraca u rotaciji kad ti sa klupe klarkson, fejvors i nijang sutiraju 17/25 nije ni cudo sto si najbolji tim lige.

Cole

pre 3 godine

Nikoli svaka cast.

Posto vidim da neki ljudi
nisu svesni sta decko radi
u NBA ligi, evo male pomoci
u vidu FANTASY POINTS PER GAME
(poeni, skokovi, asistencije...)
gde je Jokic na prvom mestu
https://www.nba.com/stats/players/traditional/?sort=NBA_FANTASY_PTS&dir=-1

Takodje, postoji i EFF (Efficiency),
koji je verovatno i vazniji
parametar koji ukljucuje
apsolutno sve, poene, skokove,
vreme provedeno na terenu,
ali i izgubljene lopte...
gde Nikola i to broj jedan
https://www.nba.com/stats/leaders/?Season=2020-21&SeasonType=Regular%20Season&StatCategory=EFF

Tako da...

P.S.
Melouna, kao i kompaniju,
ne bih da komentarisem.

Teoman Alibegović

pre 3 godine

Mučno je gledati koliko lošu odbranu igra Denver, pa onakvo promašivanje iz svih pozicija, najviše se sećam bar 20-ak ofanzivnih skokova Oklahome, sa ovakvim "nazadovanjem" igre daj bože da budu 8. na Zapadu, ova pobeda je više sreće nego pameti.

Mare

pre 3 godine

Šteta što je stao Jokić u drugom poluvremenu. U prvom je sam vukao Denver. Ljudi nisu ništa mogli da pogode, dok je Jokić sve pogadjao. U drugom poluvremenu je bezveze ispalio 4-5 trojke, umesto da ide na koš. Ali je zato delio odlične asistencije. Sve u svemu dobra utakmica.

GLASAJTE ZA Jokića 🏀🏀🏀

pre 3 godine

Očajan Denver ovu utakmicu, ne znam ni sam kako su ovo dobili. Jokić hteo da razigrava ekipu, ovi ne mogu okean da pogode, pa krenuo on sam. Opet ostaje velika žal za tripl dablom, jednu asistencije kratak. Tačno bi ovi bez njega bili zakuca i za dno kao Vašington na istoku.

srle

pre 3 godine

MVP partija Nikole Jokića, nastavak dobre igre u kontinuitetu. Nadam se da će Jokara izdržati ovaj ritam, ima potencijala da bude MVP, iako će biti teško da mu to dodele pred Lebrona i Karija koji sipa trojke svaku utakmicu (na prošloj je dao 10 trojki).

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!

GLASAJTE ZA Jokića 🏀🏀🏀

pre 3 godine

Očajan Denver ovu utakmicu, ne znam ni sam kako su ovo dobili. Jokić hteo da razigrava ekipu, ovi ne mogu okean da pogode, pa krenuo on sam. Opet ostaje velika žal za tripl dablom, jednu asistencije kratak. Tačno bi ovi bez njega bili zakuca i za dno kao Vašington na istoku.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokiću moraš da budeš savršen svaku utakmicu inače teško tebi, ima da te linčuju, ti nemaš prava na slabe utakmice, drugi imaju ali ti nemaš.

steva

pre 3 godine

Cudo kako je i 9 skupio s obzirom koliko im je puta dao loptu za cist sut... ali denver i sut...
(skocko, 13. februar 2021 06:30)

U prvoj cetvtini posle nekih 7-8 min. imao je 3 asistencije i bacico 6 pasova na sut za 3 poena . kraljevi su promasili svih 6 suteva :))po nekad to zna da bude i frustrirajuce .
zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .

goran

pre 3 godine

juta razbila +15 milvoki iako je trojac iz prve petorke micel, o nil, bogdanovic sutirao 9/34, dakle malo iznad 25 posto. ali iako su igrali samo sa 8 igraca u rotaciji kad ti sa klupe klarkson, fejvors i nijang sutiraju 17/25 nije ni cudo sto si najbolji tim lige.

steva

pre 3 godine

Interesantno kako je Denver usao u mec opusteno , bez odbrane ...mislili su ovi ce da se predaju jos u prvoj cetvrtini . Oklahoma je igrala bez najboljeg igraca Shai Gilgeous-Alexander-a ...i Denver je vec unapred dobio tekmu . Posto je Oklahoma najgori trojkaski tim u ligi , oni nisu ni bralni liniju za 3 poena . Pustali Horforda da sutne . Jel se toga setio Malone , bas me interesuje...:)) Jokic , jedna asistencija manje od tripldabla...sve je nekako bilo haoticno u Denverovoj igri , pa se i Jokic nekako utopio u tu pricu . Po meni bespotrebno forsiranje suta za 3 poena , jer Oklahoma nema visokog igraca da ga brani . Da , udvajali su ga , ali on sa tim ne bi trebao da ima problema...Inace , ovako se postaje superzvezda ...odigras procescno , a fali ti asistencija za tripldabl .

Cole

pre 3 godine

Nikoli svaka cast.

Posto vidim da neki ljudi
nisu svesni sta decko radi
u NBA ligi, evo male pomoci
u vidu FANTASY POINTS PER GAME
(poeni, skokovi, asistencije...)
gde je Jokic na prvom mestu
https://www.nba.com/stats/players/traditional/?sort=NBA_FANTASY_PTS&dir=-1

Takodje, postoji i EFF (Efficiency),
koji je verovatno i vazniji
parametar koji ukljucuje
apsolutno sve, poene, skokove,
vreme provedeno na terenu,
ali i izgubljene lopte...
gde Nikola i to broj jedan
https://www.nba.com/stats/leaders/?Season=2020-21&SeasonType=Regular%20Season&StatCategory=EFF

Tako da...

P.S.
Melouna, kao i kompaniju,
ne bih da komentarisem.

Kikujiro

pre 3 godine

Kakva je to glava, kakvo je to vidjenje, kakve su to ruke, kakav je to osečaj, kako bi samo neki bolji pametniji trener čak i od ove ekipe Denvera napravio ofanzivnu mašinu, šteta, Jokićev ofanzivni potencijal da razigra saigrače je neverovatan i taj potencijal se u Denveru koristi samo nekih 70%, plus postiže poene na sve moguće načine koji postoje u košarci, i sa jedne noge ne može da promaši, interesantno bi bilo videti statistiku šuta sa jedne noge.

Mare

pre 3 godine

Šteta što je stao Jokić u drugom poluvremenu. U prvom je sam vukao Denver. Ljudi nisu ništa mogli da pogode, dok je Jokić sve pogadjao. U drugom poluvremenu je bezveze ispalio 4-5 trojke, umesto da ide na koš. Ali je zato delio odlične asistencije. Sve u svemu dobra utakmica.

shomix

pre 3 godine

Denver ili da trejduje Jokica ili sve ostale, treceg nema. Prvi put ove sezone su ga saigraci uvukli u to svoje sivilo, u tu uzasnu igru. Bas je bezvoljno igrao drugo poluvreme. Kapa dole za mladjanog RJ.

znanje-imanje

pre 3 godine

Šteta. Zasluženi poraz Denvera bio bi zgodna šansa da šefovi, isto toliko krivi, svale sve na Melouna i otpuste ga. A poraz se i dešavao. Krajem 3. četvrtine preforsirani Nikola izgubio je dah i do kraja bo nekoristan. (To je još jedno elementarno znanje, više osećaj koji trener mora da ima; da diše sa svojim igračima koje zna napamet) Čak su im i klinci Oklahome iskusno dali trojku u zadnjim sekundama.
A onda je vrljavi Mari ispustio loptu pa sa pola terena je bacio na tablu od koša. I neko tamo dete je skočilo, valjda da bi se igralo. I to ni iz čega bi trojka za Denver. Tako loš vudu ni bolje ekipe ne mogu da prežive, te je Denver ipak morao da dobije.
Mali Hampton je baš ono što im i što Nikoli treba. Brz, sluša, a kao buldog u odbrani. I Nanji obećava slično kao 4 koji pokriva od 3 do 5. Sva ova mučenja mogu da ispadnu najbolji razvoj događaja ako dođe do razvoja igrača; i za MPJ i za ova dva rukija koji uče puno brže od njega.

Aleks

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.
(Pera85, 13. februar 2021 08:33)

Pa ne bi, jer u Portlandu je lopta 80% vremena u Lilardovim rukama. Jokić ne bi mogao da igra to što igra pored njega. :)
Taj trejd Nurkića u Portland je jedan od najboljih u poslednjih par godina. Prvo, on je savršeno legao Blejzersima, idealan je centar da igra sa Dejmom i CJ-em i da vrte p'n'r. Drugo, za Jokića je idealno ovo što trenutno radi u Denveru.

srle

pre 3 godine

MVP partija Nikole Jokića, nastavak dobre igre u kontinuitetu. Nadam se da će Jokara izdržati ovaj ritam, ima potencijala da bude MVP, iako će biti teško da mu to dodele pred Lebrona i Karija koji sipa trojke svaku utakmicu (na prošloj je dao 10 trojki).

Joe Sakich

pre 3 godine

Da li je jos neko primetio kako je mrtav ladan pogledao Portera koji lezi na parketu, nije mu pruzio ruku i samo nastavio nazad ka svojoj polovini? I malo posle toga kako je zustro potrcao da podigne malog RJ. Frka je u Denveru a MPJ izgleda unosi razdor u ekipu...

goran

pre 3 godine

krenuli ocajno, u 1/4 denver samo 16 poena (u prvih 16,5 minuta samo 20), jokic od toga 4p (2-2) i kroz 4 ass jos 10, dakle za 10 min u 1/4 od denverovih 16 kroz njega dali 14, imao je i 4 skoka, +- -4. u 2/4 12 poena 3-4 za dva, 2-3 za 3(sut na isteku napada na kraju 1/3), 1/2 zavrsava sa 7 sk, 5 as i 16 poena uz sut 7/9 (ostatak tima ima 11/33). na pocetku 3/4 daje jednu dvojku, 2 sb (do 4/4 denver je sutnuo jedino ta dva bacanja) i onda do kraja cetvrtine kos ne napada iako ga cuva onaj slabasni ruki robi osim sa tri trojke koje sve promasuje. u 4/4 jos jedna promasena trojka, izblokirana dvojka, ali na kraju u posleenjem minutu daje 2 za +1 a onda odmah pravi 9 ass bartonu za trojku i odlaze na +4 i dobijaju mec. 8 ass je imao na pola 3/4. marej opet ocajan, opet uzasna selekcija suta 8-19 (u 1/2 3/9), grin sve gori (1/7). 2/2 igrali sa 8 igraca u rotaciji, jer su stvarno i zik i kampaco lose odigrali minute u 2/4. ne uliva ovakva igra optimizam, hartenstajnu ni bolu ne daje minute, pokusava da igra sa niskom drugom petorkom, mismeč na svakoj poziciji u odbrani... videcemo sta ce biti protiv lejkersa u nedelju.

UnKnown

pre 3 godine

Kad bi imao ko da da koš, imao bi Jokić svaku utakmicu 10+ asistencija. Trebalo bi izvući podatak koliko su promašili kad im je asistirao.

Chuki

pre 3 godine

Tetiuhin,druze mozemo da se slozimo oko igre Denvera ali koja je to bolja kosaraka trenutno od NBA bas me zanima, da nije evropska?, pa posalji bilo koji tim iz eurolige tamo pa ces da vidis kako ce proci, jeste da moze statistika da vara, jeste da se tamo gledaju brojke, sad je kosarka drugacije, mnogo se sutira za 3 i to mi se ne dopada ali je NBA najbolja kosarka, u NBA ima pravilo o defanzivne 3 sekunde i to otvara dosta prostora u reketu pa i dojde do velikog broja poena i takve statistike ali evropljani ne mogu da izdrze njihov tempo.

bskfan

pre 3 godine

OKC je ovo trebalo da dobije ali ih je sasekao Dijalo sa onih poklonjenih 3 poena nakon mentalne blokade, ofanzivnim faulom kad se lomila utakmica i izgubljenim loptama. Barton odigrao katastrofalno a onda pogodio dve trojke. Marej po procentu suta ove godine tek na jedanaestom mestu u ekipi a Barton na trinaestom. Prosto neverovatno. Neverovatno je i da su dobili utakmicu sa promasenih 30 trojki ali eto i to se desava.

Teoman Alibegović

pre 3 godine

Mučno je gledati koliko lošu odbranu igra Denver, pa onakvo promašivanje iz svih pozicija, najviše se sećam bar 20-ak ofanzivnih skokova Oklahome, sa ovakvim "nazadovanjem" igre daj bože da budu 8. na Zapadu, ova pobeda je više sreće nego pameti.

statuskan

pre 3 godine

zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .
(steva, 13. februar 2021 06:59)

Pa sada je tu negde oko 8 asistencija po meču, mislim da bi imao blizu 20 kada bi imao saigrače koji mogu nešto da ubace!

bmiles

pre 3 godine

Sve u svemu Nikola pokvario utisak slabim procentom za 3 poena,ali bez njega ne ide nikako Denveru dok se odmara! Trener opet ocajan i kriv je za jurnjavu rezultata usput opet dozvoljava divljanje Mariju i Bartonu u napadu!Kad se desi los dan Grina uz slab skok u odbrani zaista nerazumem trenera koji opet forsira nisku postavu a drzi i ne ubacije ni Bola, Hofestajna,pa i Cancara!Sve vise uvidjam da Denver ce tesko u plejof ako nastavi da igra ovako.

Bor'ša

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku
(Tetiuhin, 13. februar 2021 07:58
Kontam da je tesko imati bilo kakve brojke u ulici na basketu, a ne u nekoj tamo bezveze NBA ligi... Razmišljaj o tome.

Pera85

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.

Sibirac

pre 3 godine

Sve se više priča o trejdu Bredli Bila u Denver, čak i u varijanti gde bi Porter ostao u Denveru.

Kako bi to bio spektakularan potez, Denver ne bi trebao da žali za budućim pikovima, kada sada već imaju Jokića, samo mu treba prava podrška.

Smeh

pre 3 godine

Prošla utakmica Denvera je bila anomalija koja im se desi jednom u 5 ili više utakmica. Ovo je pravo stanje ekipe. Iako loše igraju opet su u borbi za doigravanje. Ko zna, možda im sreća bude naklonjena pa završe medju 8 na zapadu na kraju. A sreća će im biti potrebna jer im je igra tanka, uz naravno zdravog Jokića.

montoya

pre 3 godine

Poceo ovaj Denver da me nervira opasno, skoro svaku utakmicu gube do poslednje cetvrtine, uvek u nekom zaostatku, ne mogu nikoga da dobiju kao ljudi, osim raspalog Klivlenda pre neko vece!

Dragan Borca

pre 3 godine

Hempton mali se opasno namece, cak i za mladjariju tvrdokorni Maloun ne moze da odoli ovako explozivnom beku sa vec odlicnom defanzivom. Sad je vec jasno zasto je Tim Koneli jurio naknadno ovog malog. Fantasticna atletika, brz kao munja, odbrana vec na zavidnom nivou. Kad se vrate Geri i Dozier konacno ce pasti i minutaza za Bartona pa ce to biti sve bolje i bolje. Ovaj mali ce im biti za Plej Of mnogo koristan. Ovi koji pisu grcevita borba za Plej Of ocigledno prate NBA samo preko vesti. Denver je imao do sada treci najtezi raspored u celoj ligi, 10 utakmica izostanka Portera, 7 Gerija, 4 Grina, 2 Mareja, 7 Doziera i zato su ovoliko igrali Barton i Milsap. Plus imaju protiv Detroita odlozenu sto je bila verovatna pobeda, nije to tako lose kako se predstavlja. Hjuston vise nema Hardena, Sakramento, Memfis i Nju Orleans su jos zeleni, San Antonio je solidan ali nista vise od toga, Portland ima povrede. Denver tesko ispod petog- sestog mesta moze da zavrsi gledajuci druge. Prosle godine u neko ovo vreme Klipersi su ih unakazili sa 30 razlika gde su im se smejali americki analiticari kako su mekani, kako nemaju sanse a onda dodje Plej Of i tu se vidi ko je ko. Marej igra polupovredjen vec dugo i kada se vrate Geri i Dozier odmorice ga verovatno par utakmica. Roster im je jaci nego u Plej Of- u samo sto to Maloun nikako da poslozi, sto zbog povreda, sto zbog forsiranja Bartona na 35+ minuta. Kada se kompletiraju bice jako opasni, pogotovo ako Tim Koneli dovede jos jedno krilo.

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!

zemunski kej

pre 3 godine

Denver je losiji nego prosle godine, Jokic igra bolju sezonu ali tim se muchi. Sad se vidi da su promasili sa prelaznim rokom a Granta i Plamlija ni na vidiku. Ako ne dovedu nesto kvalitetno najvise 1 kolo plej ofa. Oklahoma je jedna od losijih ekipa ove sezone. Ako se Jokic povredi bar na 10tak dana ne vidim da bi ikoga dobili. Nemaju roster.Imaju 1 centra.

tocka

pre 3 godine

Komentatori na polovini prve četvrtine komentarišu kako je trebao da ima već devet asistencija, ali njegovi saigrači ne pogadjaju sa otvorenih pozicija. Nagetsi su valjda tim sa najgorim procentima šuta u NBA, ono je muka gledati. A i pored takvih saigrača Jokić skoro stigne do deset asistencija.
OKC-u nije igrao glavni igrač i još dva bitna, a ladno su mogli da pobede.
Prvi tim Denvera smanji razliku na 4, udje klupa i razlika ode na 20, ali neverovatnom brzinom. Skroz pogubljeni na terenu, govor tela haos, ko da su izašli iz rudnika, a tipovi koji jedva dobijaju minute. I Kampaco na početku, kao da je u jetlag-u, ispada mu lopta iz ruke.

Tetiuhin

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku

Vox

pre 3 godine

Denver i Washington bi trebali napraviti neki trejd. MPJ(Superstar koji to nikada neće biti), Barton (brat je OK lik ali štetočina za ovu košarku, njemu bi odgovaralo divljanje), Bol Bol (nažalost Boriša Simanić No.2, a mnogo povećava vrednost trejda) i Hampton (taj momak nije ništa specijalno pokazao) za Bredli Bila (zna se), Bertansa (odličan šuter za 3 poena) i Brajanta (sasvim pristojan centar, trenutno povređen).

323

pre 3 godine

Jako lose igraju. Klupa ocaj. Kada su oni izasli na teren odmah plus 10 poena zaostatka. Gledao sam prvo poluvreme i nisam mogao vise, otiso na spavanje. Jokic je imao 16 poena. U drugom svega 6? Sta se ovde desava? Denver ne lici na sebe. Ima tu velikih problema...

msbravo

pre 3 godine

#unknown dobro interesatno razmisljanje da nisu promasivali Jokic bi imao vise asistencija ali i on da promasuje po 10 suta na utakmici njegovi saigraci bi imali vise asistencija tako da i on sa vrlo lakih suteva sta oromasuje kosta svoih saigraca da im se upise asistencija

Hm

pre 3 godine

Kakva losa utakmica...Ruzna da ruznija ne moze da bude. Toliko losih odluka, toliko promasaja otvorenih suteva, toliko spora igra, pogotovo u drugom poluvremenu...Kao da sam gledao dva evropska tima..

Barton sa one dve trojke odlucio pobednika. He, sad ce nasi, forumski, strucnjaci opet da pisu kako je Barton bio najgori, kako gusi Mareja i svojim prisustvom sprecava Portera sa bude najbolji igrac lige... :D

U Denveru niko nije zasluzio prelaznu ocenu. Svi do jednog su bili losi. Dobro, to je ocekivano za Mareja i Poertera, ali ostali, na celu sa Jokicem, nisu se proslavili.

Sid

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂 I svaka druga ekipa koja ima pleya bi dala Jolou da vodi igru😂😂 Jolo bi delio loptu a Simons sutirao trojke😂😂 Cije je asiste upropastio Jolo sa 5 promasene trice😂

јд123

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂
(Sid, 13. februar 2021 10:43)

”Јоло”? О коме причаш, ко је то? Ах да, писао си у другом коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Какве везе има Зубац са игром Денвера????😂😂

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!
(Ne znam o čemu se dešava, 13. februar 2021 05:43)

У Европи се рачуна асистенција ако фаулирани играч постигне један кош. У НБА не. И онда дођу тролови и пишу ”лако је Јокићу, када се свашта рачуна као асистенција”.

Tetiuhin

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku

Sid

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂 I svaka druga ekipa koja ima pleya bi dala Jolou da vodi igru😂😂 Jolo bi delio loptu a Simons sutirao trojke😂😂 Cije je asiste upropastio Jolo sa 5 promasene trice😂

Hm

pre 3 godine

Kakva losa utakmica...Ruzna da ruznija ne moze da bude. Toliko losih odluka, toliko promasaja otvorenih suteva, toliko spora igra, pogotovo u drugom poluvremenu...Kao da sam gledao dva evropska tima..

Barton sa one dve trojke odlucio pobednika. He, sad ce nasi, forumski, strucnjaci opet da pisu kako je Barton bio najgori, kako gusi Mareja i svojim prisustvom sprecava Portera sa bude najbolji igrac lige... :D

U Denveru niko nije zasluzio prelaznu ocenu. Svi do jednog su bili losi. Dobro, to je ocekivano za Mareja i Poertera, ali ostali, na celu sa Jokicem, nisu se proslavili.

bmiles

pre 3 godine

Sve u svemu Nikola pokvario utisak slabim procentom za 3 poena,ali bez njega ne ide nikako Denveru dok se odmara! Trener opet ocajan i kriv je za jurnjavu rezultata usput opet dozvoljava divljanje Mariju i Bartonu u napadu!Kad se desi los dan Grina uz slab skok u odbrani zaista nerazumem trenera koji opet forsira nisku postavu a drzi i ne ubacije ni Bola, Hofestajna,pa i Cancara!Sve vise uvidjam da Denver ce tesko u plejof ako nastavi da igra ovako.

znanje-imanje

pre 3 godine

Šteta. Zasluženi poraz Denvera bio bi zgodna šansa da šefovi, isto toliko krivi, svale sve na Melouna i otpuste ga. A poraz se i dešavao. Krajem 3. četvrtine preforsirani Nikola izgubio je dah i do kraja bo nekoristan. (To je još jedno elementarno znanje, više osećaj koji trener mora da ima; da diše sa svojim igračima koje zna napamet) Čak su im i klinci Oklahome iskusno dali trojku u zadnjim sekundama.
A onda je vrljavi Mari ispustio loptu pa sa pola terena je bacio na tablu od koša. I neko tamo dete je skočilo, valjda da bi se igralo. I to ni iz čega bi trojka za Denver. Tako loš vudu ni bolje ekipe ne mogu da prežive, te je Denver ipak morao da dobije.
Mali Hampton je baš ono što im i što Nikoli treba. Brz, sluša, a kao buldog u odbrani. I Nanji obećava slično kao 4 koji pokriva od 3 do 5. Sva ova mučenja mogu da ispadnu najbolji razvoj događaja ako dođe do razvoja igrača; i za MPJ i za ova dva rukija koji uče puno brže od njega.

msbravo

pre 3 godine

#unknown dobro interesatno razmisljanje da nisu promasivali Jokic bi imao vise asistencija ali i on da promasuje po 10 suta na utakmici njegovi saigraci bi imali vise asistencija tako da i on sa vrlo lakih suteva sta oromasuje kosta svoih saigraca da im se upise asistencija

GLASAJTE ZA Jokića 🏀🏀🏀

pre 3 godine

Očajan Denver ovu utakmicu, ne znam ni sam kako su ovo dobili. Jokić hteo da razigrava ekipu, ovi ne mogu okean da pogode, pa krenuo on sam. Opet ostaje velika žal za tripl dablom, jednu asistencije kratak. Tačno bi ovi bez njega bili zakuca i za dno kao Vašington na istoku.

Pera85

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.

Cole

pre 3 godine

Nikoli svaka cast.

Posto vidim da neki ljudi
nisu svesni sta decko radi
u NBA ligi, evo male pomoci
u vidu FANTASY POINTS PER GAME
(poeni, skokovi, asistencije...)
gde je Jokic na prvom mestu
https://www.nba.com/stats/players/traditional/?sort=NBA_FANTASY_PTS&dir=-1

Takodje, postoji i EFF (Efficiency),
koji je verovatno i vazniji
parametar koji ukljucuje
apsolutno sve, poene, skokove,
vreme provedeno na terenu,
ali i izgubljene lopte...
gde Nikola i to broj jedan
https://www.nba.com/stats/leaders/?Season=2020-21&SeasonType=Regular%20Season&StatCategory=EFF

Tako da...

P.S.
Melouna, kao i kompaniju,
ne bih da komentarisem.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokiću moraš da budeš savršen svaku utakmicu inače teško tebi, ima da te linčuju, ti nemaš prava na slabe utakmice, drugi imaju ali ti nemaš.

Mare

pre 3 godine

Šteta što je stao Jokić u drugom poluvremenu. U prvom je sam vukao Denver. Ljudi nisu ništa mogli da pogode, dok je Jokić sve pogadjao. U drugom poluvremenu je bezveze ispalio 4-5 trojke, umesto da ide na koš. Ali je zato delio odlične asistencije. Sve u svemu dobra utakmica.

Dragan Borca

pre 3 godine

Hempton mali se opasno namece, cak i za mladjariju tvrdokorni Maloun ne moze da odoli ovako explozivnom beku sa vec odlicnom defanzivom. Sad je vec jasno zasto je Tim Koneli jurio naknadno ovog malog. Fantasticna atletika, brz kao munja, odbrana vec na zavidnom nivou. Kad se vrate Geri i Dozier konacno ce pasti i minutaza za Bartona pa ce to biti sve bolje i bolje. Ovaj mali ce im biti za Plej Of mnogo koristan. Ovi koji pisu grcevita borba za Plej Of ocigledno prate NBA samo preko vesti. Denver je imao do sada treci najtezi raspored u celoj ligi, 10 utakmica izostanka Portera, 7 Gerija, 4 Grina, 2 Mareja, 7 Doziera i zato su ovoliko igrali Barton i Milsap. Plus imaju protiv Detroita odlozenu sto je bila verovatna pobeda, nije to tako lose kako se predstavlja. Hjuston vise nema Hardena, Sakramento, Memfis i Nju Orleans su jos zeleni, San Antonio je solidan ali nista vise od toga, Portland ima povrede. Denver tesko ispod petog- sestog mesta moze da zavrsi gledajuci druge. Prosle godine u neko ovo vreme Klipersi su ih unakazili sa 30 razlika gde su im se smejali americki analiticari kako su mekani, kako nemaju sanse a onda dodje Plej Of i tu se vidi ko je ko. Marej igra polupovredjen vec dugo i kada se vrate Geri i Dozier odmorice ga verovatno par utakmica. Roster im je jaci nego u Plej Of- u samo sto to Maloun nikako da poslozi, sto zbog povreda, sto zbog forsiranja Bartona na 35+ minuta. Kada se kompletiraju bice jako opasni, pogotovo ako Tim Koneli dovede jos jedno krilo.

Vox

pre 3 godine

Denver i Washington bi trebali napraviti neki trejd. MPJ(Superstar koji to nikada neće biti), Barton (brat je OK lik ali štetočina za ovu košarku, njemu bi odgovaralo divljanje), Bol Bol (nažalost Boriša Simanić No.2, a mnogo povećava vrednost trejda) i Hampton (taj momak nije ništa specijalno pokazao) za Bredli Bila (zna se), Bertansa (odličan šuter za 3 poena) i Brajanta (sasvim pristojan centar, trenutno povređen).

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!

goran

pre 3 godine

krenuli ocajno, u 1/4 denver samo 16 poena (u prvih 16,5 minuta samo 20), jokic od toga 4p (2-2) i kroz 4 ass jos 10, dakle za 10 min u 1/4 od denverovih 16 kroz njega dali 14, imao je i 4 skoka, +- -4. u 2/4 12 poena 3-4 za dva, 2-3 za 3(sut na isteku napada na kraju 1/3), 1/2 zavrsava sa 7 sk, 5 as i 16 poena uz sut 7/9 (ostatak tima ima 11/33). na pocetku 3/4 daje jednu dvojku, 2 sb (do 4/4 denver je sutnuo jedino ta dva bacanja) i onda do kraja cetvrtine kos ne napada iako ga cuva onaj slabasni ruki robi osim sa tri trojke koje sve promasuje. u 4/4 jos jedna promasena trojka, izblokirana dvojka, ali na kraju u posleenjem minutu daje 2 za +1 a onda odmah pravi 9 ass bartonu za trojku i odlaze na +4 i dobijaju mec. 8 ass je imao na pola 3/4. marej opet ocajan, opet uzasna selekcija suta 8-19 (u 1/2 3/9), grin sve gori (1/7). 2/2 igrali sa 8 igraca u rotaciji, jer su stvarno i zik i kampaco lose odigrali minute u 2/4. ne uliva ovakva igra optimizam, hartenstajnu ni bolu ne daje minute, pokusava da igra sa niskom drugom petorkom, mismeč na svakoj poziciji u odbrani... videcemo sta ce biti protiv lejkersa u nedelju.

steva

pre 3 godine

Interesantno kako je Denver usao u mec opusteno , bez odbrane ...mislili su ovi ce da se predaju jos u prvoj cetvrtini . Oklahoma je igrala bez najboljeg igraca Shai Gilgeous-Alexander-a ...i Denver je vec unapred dobio tekmu . Posto je Oklahoma najgori trojkaski tim u ligi , oni nisu ni bralni liniju za 3 poena . Pustali Horforda da sutne . Jel se toga setio Malone , bas me interesuje...:)) Jokic , jedna asistencija manje od tripldabla...sve je nekako bilo haoticno u Denverovoj igri , pa se i Jokic nekako utopio u tu pricu . Po meni bespotrebno forsiranje suta za 3 poena , jer Oklahoma nema visokog igraca da ga brani . Da , udvajali su ga , ali on sa tim ne bi trebao da ima problema...Inace , ovako se postaje superzvezda ...odigras procescno , a fali ti asistencija za tripldabl .

srle

pre 3 godine

MVP partija Nikole Jokića, nastavak dobre igre u kontinuitetu. Nadam se da će Jokara izdržati ovaj ritam, ima potencijala da bude MVP, iako će biti teško da mu to dodele pred Lebrona i Karija koji sipa trojke svaku utakmicu (na prošloj je dao 10 trojki).

Kikujiro

pre 3 godine

Kakva je to glava, kakvo je to vidjenje, kakve su to ruke, kakav je to osečaj, kako bi samo neki bolji pametniji trener čak i od ove ekipe Denvera napravio ofanzivnu mašinu, šteta, Jokićev ofanzivni potencijal da razigra saigrače je neverovatan i taj potencijal se u Denveru koristi samo nekih 70%, plus postiže poene na sve moguće načine koji postoje u košarci, i sa jedne noge ne može da promaši, interesantno bi bilo videti statistiku šuta sa jedne noge.

steva

pre 3 godine

Cudo kako je i 9 skupio s obzirom koliko im je puta dao loptu za cist sut... ali denver i sut...
(skocko, 13. februar 2021 06:30)

U prvoj cetvtini posle nekih 7-8 min. imao je 3 asistencije i bacico 6 pasova na sut za 3 poena . kraljevi su promasili svih 6 suteva :))po nekad to zna da bude i frustrirajuce .
zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .

Smeh

pre 3 godine

Prošla utakmica Denvera je bila anomalija koja im se desi jednom u 5 ili više utakmica. Ovo je pravo stanje ekipe. Iako loše igraju opet su u borbi za doigravanje. Ko zna, možda im sreća bude naklonjena pa završe medju 8 na zapadu na kraju. A sreća će im biti potrebna jer im je igra tanka, uz naravno zdravog Jokića.

Teoman Alibegović

pre 3 godine

Mučno je gledati koliko lošu odbranu igra Denver, pa onakvo promašivanje iz svih pozicija, najviše se sećam bar 20-ak ofanzivnih skokova Oklahome, sa ovakvim "nazadovanjem" igre daj bože da budu 8. na Zapadu, ova pobeda je više sreće nego pameti.

goran

pre 3 godine

juta razbila +15 milvoki iako je trojac iz prve petorke micel, o nil, bogdanovic sutirao 9/34, dakle malo iznad 25 posto. ali iako su igrali samo sa 8 igraca u rotaciji kad ti sa klupe klarkson, fejvors i nijang sutiraju 17/25 nije ni cudo sto si najbolji tim lige.

statuskan

pre 3 godine

zivotom garantujem da bi Jokic imao u proseku preko 10 asistenica , ladno...kad biga okruzili sa boljim suterima .
(steva, 13. februar 2021 06:59)

Pa sada je tu negde oko 8 asistencija po meču, mislim da bi imao blizu 20 kada bi imao saigrače koji mogu nešto da ubace!

Chuki

pre 3 godine

Tetiuhin,druze mozemo da se slozimo oko igre Denvera ali koja je to bolja kosaraka trenutno od NBA bas me zanima, da nije evropska?, pa posalji bilo koji tim iz eurolige tamo pa ces da vidis kako ce proci, jeste da moze statistika da vara, jeste da se tamo gledaju brojke, sad je kosarka drugacije, mnogo se sutira za 3 i to mi se ne dopada ali je NBA najbolja kosarka, u NBA ima pravilo o defanzivne 3 sekunde i to otvara dosta prostora u reketu pa i dojde do velikog broja poena i takve statistike ali evropljani ne mogu da izdrze njihov tempo.

shomix

pre 3 godine

Denver ili da trejduje Jokica ili sve ostale, treceg nema. Prvi put ove sezone su ga saigraci uvukli u to svoje sivilo, u tu uzasnu igru. Bas je bezvoljno igrao drugo poluvreme. Kapa dole za mladjanog RJ.

UnKnown

pre 3 godine

Kad bi imao ko da da koš, imao bi Jokić svaku utakmicu 10+ asistencija. Trebalo bi izvući podatak koliko su promašili kad im je asistirao.

montoya

pre 3 godine

Poceo ovaj Denver da me nervira opasno, skoro svaku utakmicu gube do poslednje cetvrtine, uvek u nekom zaostatku, ne mogu nikoga da dobiju kao ljudi, osim raspalog Klivlenda pre neko vece!

Sibirac

pre 3 godine

Sve se više priča o trejdu Bredli Bila u Denver, čak i u varijanti gde bi Porter ostao u Denveru.

Kako bi to bio spektakularan potez, Denver ne bi trebao da žali za budućim pikovima, kada sada već imaju Jokića, samo mu treba prava podrška.

Bor'ša

pre 3 godine

Bezlicna ekipa ovaj denver...katastrofslna igra bez ikakve ideje ...nba ne nudi nista osim lazne statistike..nije ni cudo sto Jokic u tom sivilu ima kskve takve brojke koje nista ne znace, osim nekim klincima koji ne znaju za bolju kosarku
(Tetiuhin, 13. februar 2021 07:58
Kontam da je tesko imati bilo kakve brojke u ulici na basketu, a ne u nekoj tamo bezveze NBA ligi... Razmišljaj o tome.

Joe Sakich

pre 3 godine

Da li je jos neko primetio kako je mrtav ladan pogledao Portera koji lezi na parketu, nije mu pruzio ruku i samo nastavio nazad ka svojoj polovini? I malo posle toga kako je zustro potrcao da podigne malog RJ. Frka je u Denveru a MPJ izgleda unosi razdor u ekipu...

323

pre 3 godine

Jako lose igraju. Klupa ocaj. Kada su oni izasli na teren odmah plus 10 poena zaostatka. Gledao sam prvo poluvreme i nisam mogao vise, otiso na spavanje. Jokic je imao 16 poena. U drugom svega 6? Sta se ovde desava? Denver ne lici na sebe. Ima tu velikih problema...

Aleks

pre 3 godine

Covece, da su ga trejdovali u Portland umesto Nurkica kada se lomilo imao bi prosek 15 asistencija samo sto bi izbacivao loptu da ovi pucaju trojke. Covece, ovi mentoli bas nista ne pogadjaju ove sezone.
(Pera85, 13. februar 2021 08:33)

Pa ne bi, jer u Portlandu je lopta 80% vremena u Lilardovim rukama. Jokić ne bi mogao da igra to što igra pored njega. :)
Taj trejd Nurkića u Portland je jedan od najboljih u poslednjih par godina. Prvo, on je savršeno legao Blejzersima, idealan je centar da igra sa Dejmom i CJ-em i da vrte p'n'r. Drugo, za Jokića je idealno ovo što trenutno radi u Denveru.

bskfan

pre 3 godine

OKC je ovo trebalo da dobije ali ih je sasekao Dijalo sa onih poklonjenih 3 poena nakon mentalne blokade, ofanzivnim faulom kad se lomila utakmica i izgubljenim loptama. Barton odigrao katastrofalno a onda pogodio dve trojke. Marej po procentu suta ove godine tek na jedanaestom mestu u ekipi a Barton na trinaestom. Prosto neverovatno. Neverovatno je i da su dobili utakmicu sa promasenih 30 trojki ali eto i to se desava.

tocka

pre 3 godine

Komentatori na polovini prve četvrtine komentarišu kako je trebao da ima već devet asistencija, ali njegovi saigrači ne pogadjaju sa otvorenih pozicija. Nagetsi su valjda tim sa najgorim procentima šuta u NBA, ono je muka gledati. A i pored takvih saigrača Jokić skoro stigne do deset asistencija.
OKC-u nije igrao glavni igrač i još dva bitna, a ladno su mogli da pobede.
Prvi tim Denvera smanji razliku na 4, udje klupa i razlika ode na 20, ali neverovatnom brzinom. Skroz pogubljeni na terenu, govor tela haos, ko da su izašli iz rudnika, a tipovi koji jedva dobijaju minute. I Kampaco na početku, kao da je u jetlag-u, ispada mu lopta iz ruke.

zemunski kej

pre 3 godine

Denver je losiji nego prosle godine, Jokic igra bolju sezonu ali tim se muchi. Sad se vidi da su promasili sa prelaznim rokom a Granta i Plamlija ni na vidiku. Ako ne dovedu nesto kvalitetno najvise 1 kolo plej ofa. Oklahoma je jedna od losijih ekipa ove sezone. Ako se Jokic povredi bar na 10tak dana ne vidim da bi ikoga dobili. Nemaju roster.Imaju 1 centra.

јд123

pre 3 godine

Svi ostali sutaju 100% pa bi Jolo imo 20 asistencija😂😂
(Sid, 13. februar 2021 10:43)

”Јоло”? О коме причаш, ко је то? Ах да, писао си у другом коментару

😂 Jolo,Zubac😂
(Sid, 31. januar 2021 23:5

Какве везе има Зубац са игром Денвера????😂😂

Kada nema asistencije za dodavanje nakon kojeg igrac oba bacanja realizuje.Ako je izgubljena lopta kada mu je iz auta ne uspije dodati , onda bi trebala da je asistencija kada uspije , a ovi ga odmah fauliraju.Zar mu nije dodao za te poene koje je postigao sa slobodnih?!!
(Ne znam o čemu se dešava, 13. februar 2021 05:43)

У Европи се рачуна асистенција ако фаулирани играч постигне један кош. У НБА не. И онда дођу тролови и пишу ”лако је Јокићу, када се свашта рачуна као асистенција”.