Utorak, 09.02.2021.

11:28

Ni Jokić više nema strpljenja – vikao na Portera, Meloun pognuo glavu VIDEO

Nikola Jokić igra impresivno ove sezone, ima MVP statistiku, ali Denver Nagetsi ne liče na tim koji je pre pola godine igrao finale Zapada.

Izvor: B92

Ni Jokiæ više nema strpljenja – vikao na Portera, Meloun pognuo glavu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 3 godine

Nema tu previse filozofije, MPJ je kao mlad propustio mnogo utakmica i zato se lose snalazi kada treba da donese neku odluku, da asistira i slicno. Jednostavno, on je sada samo suter. Kada je u igri neki defanzivac kao sto su Haris i Dozijer, i kada je MPJ treca opcija u napadu - sve funkcionise dobro. U bablu je MPJ igrao cetvorku a Grant trojku, sto je takodje bio razlog boljih igara. Dakle, sadasnja petorka sa Marejom, Bartonom i Milsapom je najgora moguca za MPJ-a jer nema odbrane a MPj je sveden na cetvrtu ili cak petu opciju u napadu. Ako pogledamo rezultate Denvera vidimo da su najbolje igrali kada MPJ igra sa klupe, gde oko sebe ima defanzivce Dozijera, Grina, Hartejnstajna a on ne razmislja previse nego samo sutira. Problem je u tome sto na duze staze Denveru treba starter koji igra sa Marejom i Jokicem a ne sa igrac sa klupe, a ni MPJ ne zeli da bude osrednji vec vrhunski igrac.

Za sve je kriv Tim Konoli jer je skockao nerezonski tim u kome se ne zna ko sta igra a u citavom timu nema nijednog pravog niskog krila. Marej je takodje velika greska jer se ispostavilo da je njegov plafon znatno nizi nego sto se mislilo; mnogi mladi bekovi vec igraju bolje od njega. Barton je igrac haosa i kao takav bolji za ekipe koje tankuju nego za plejof timove. Haris je vise povredjen nego sto igra. Milsap je dobar ali star i ne znam sta ocekuju od njega. Grin je odlican igrac ali on je oduvek bio igrac uloge tako da od njega ne mozes tek tako napraviti startera, itd.

Hm

pre 3 godine

Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci!
(bmiles, 9. februar 2021 17:48)

Tako je. I to se desava u svakoj utakmici. Kada god igraju dobro - ozbiljno, pocne soliranje. Zanimljivo je da uvek Marej pocne, sa nekim preteskim, nerezonskim sutevima, ulazima...i uvek promasi. Barton, koji inace voli da solira to jedva doceka, pa u sledecem napadu on (u 90% slucajeva) promasuje i za njim Porter ukoliko je na parketu.

I takvo Marejevo ponasanje je najveca steta za ekipu. Svi ce oni da pomisle, nesto kao...vidi ga ovaj, mi tu igramo ozbiljno a on se zahebava, izigrava zvezdu tima. Sad cu i ja malo da pokazem sta (ne)znam...

Denver da ima trenera sa makar malo autoriteta, a i znanja, prolazio bi mnogo bolje, ovako...mrka kapa.

bataraka

pre 3 godine

@Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.
(Nemanja, 9. februar 2021 12:25)
Bas tako. Nisam ni ja ekspert, ali se vidi iz aviona da je tim jako lose sklopljen. Kada imas igraca kao sto je Jokic, moras da sklopis ekipu koja ce da izvuce najvise od njegove igre. I tu ne mislim samo na kosarkaske kvalitete nego i ljudske, sto bi se reklo personality. Ne mozes da imas dva ego manijaka kao Barton i MPJ koji ce da divljaju svaku utakmicu bez ikakvog rezona. A sto se tice kosarke, spolja treba da budu 3&D igraci, da kidaju odbranu spolja, a ne da ih probijaju svakavi levati. I naravno u napadu, zbog cestog udvajanja Jokica, da pogode bar svaku drugu otvorenu trojku koju im ovaj servira. Treba im dobra defanzivna 4-ka da krpi Jokica u odbrani, koju po mom misljenju uopste ne igra tako lose kao sto vlada misljenje.
E sad, sto su oni stavili sve na kartu MPJ, da bude taj treci uz Jokica i Mareja, mislim da im je to pogresan potez. Neko je lepo napisao u komentaru, da je najveci problem MPJ inteligencija, i stvarno tako izgleda na terenu, kao da ne zna sta da radi, gde da stane, kako da se postavi. I mislim, da to nikad nece ni da nauci :(.

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter je dobro funkcionisao u Plej Of- u, uopste nije bio ovako los kao zadnjih par utakmica. Jokic i Marej su igrali pik a on, Grant, Kreg itd sirili igru po uglovima, cak je pogodio i jednu clutch mnogo bitnu trojku protiv Klipersa. Problem je sto sada Denver nema isti sistem igre sa Bartonom koji nit je bek nit je krilo, ne zna ni on sta je. Krece se kao plejmejker i ugusi najjace Denverovo oruzije pik Jokica i Mareja. Jokic i Marej kada igraju pik drugi igraci treba da sire po uglovima a Barton to nece, ne zeli da bude role player i zato su i Jokicu opale asistencije jer sada nema ni Gerija koji je jedini sirio i utrcavao iza ledja. Tako i Porter ne ostaje vise sam toliko i uzima dosta losih suteva. Sve to zbog Bartonovog stila igre gde ne zeli da siri igru po uglovima vec skoro uvek se mesa u organizaciju i tako dovuce svog igraca spolja i stvori se guzva a Jokic nema kome da baca one njegove paseve. Bice bolje kada se vrati Geri, mnogo im je on bitan da to ljudi nisu ni svesni. Decko je bukvalno preokrenuo seriju protiv Jute kada im se vratio u tim. Juta ih je gazila dok Geri nije igrao. Geri pravi spolja solidnu defanzivu na perimetru, i to dosta znaci Denveru koji bez Gerija nema niti jednog dobrog defanzivca. Komentari kao da ih je Maloun pisao, svaka greska Porteru se broji a to sto Barton ima 4-5 zaletanja kao muva bez glave i sto preko njega daju po 30 koseva to Maloun nekako ne vidi. Sto Milsap skoro nista ne moze da odbrani itd. Barton i Milsap previse igraju

bmiles

pre 3 godine

Dok imaju disciplinu igre deluju dobro,cim to stane sledi raspadanje i slom!
Dva su razloga koja su juce dovela do poraza.Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci! Problem je ofanzivni i defanzivni odnos skokova tima.Kod ofanzivnih skokova vide se Jokic,Milsap i Grin,drugih nema.Kod defanzivnih skokova trpaju se svi da skoce pogotovo Barton,MPJ ali ako ih neuzmu bivaju kaznjeni jer njihovi protivnici imaju otvorene suteve koje lako realizuju.Zato fale Kreg i Grant a i Plamli od prosle godine,jer akvizicije ove godine izuzev Grina nisu na tom nivou.Primetio sam da je lopta mnogo u rukama Marija u napadu.Neznam dali je to do trenera ali uvek su u skripcu zbog toga da izgrade otvorene suteve,jer on zaista preterano drzi loptu sa jednom mislju da zavrsi on sutem!Daleko bolje se slazu Moris i Jokic,pa se slazem sa misljenjem pojedinih komentatora da je bolje da Mari igra 2 a Moris bude taj plej koji ce sa Jokicem organizovati napad uostalom bolje je islo.Mladi Hempton je juce iznenadio pozitivno sa nekim skokovimab u odbrani obzirom na njegovu visinu!Kljucni momenti igre kad se uslo na dva minuta pre kraja pri vodjstvu Baksa od 8 poena su promasaj Marija za 3 poena,zatim kradja nakon Milsapovog vodjenja lopte i razlika se povecala na vise od 10 poena a bila je prilika da se udje u neizvesnu zavrsnicu!Jokic sa 23 DD, u trci za MVP ali?

ja45

pre 3 godine

Resenje za Denver je da Jokic koliko sledece godine, inicijalizuje trejd i napusti ovu G League ekipu sa mediokritetom od trenera! Dok se oni saberu/oduzmu, Jokicev talent i godine odlaze u nepovrat!

Freak On a Leash

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)
Pa imao je povredu ledja a ne glave.Dodaj nekom brate mili,uradi nesto drugo a ne samo skoci i šutni.Decko ima na poslednjih 10 utakmica 0,7 asistencija u proseku a porede ga sa Durentom pa on ima skoro 5 asistencija u proseku.Odavno nisam video igraca koji ono gleda samo pravo.Kao sto sam vec pisao njegov kosarkaski IQ je u debelom minusu.

76er

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave, kraj vica.

tocka

pre 3 godine

Srz Denvera su Jokić, Marej i Heris. Njihova najlepša igra je bila pre dve sezone kada je protok lopte bio nevidjen, a Heris nije bio povredjen i igrao je sjajnu odbranu i sekao kao niko tada. Heris nakon povrede nikako da se vrati na taj nivo, njima je on neophodan da bi funkcionisali u odbrani. Jako potcenjen igrač, ne u smislu cele NBa, nego za Denver. Tačno kada se Heris vratio u PO su proigrali. E ovo sad sa Marejem nikako nije dobro jer umesto da nastavi kako je igrao u PO on je loše krenuo, pa sad još i povreda. Denver malo i nema sreće. Milsep je sasvim solidan igrač. MPJ se dobro razvija iako ima te nerezonske poteze, ali to će morati da ispravi. Barton je tip igrača koji je Denveru potreban. Kada sve stane jedino Barton zaletanjem nekada uspe da probije odbranu, medjutim isto tako ume od gotove stvari da napravi problem.
Mozemo mi da maštamo i da zelimo Kleja kao skorera i odbrambenog igrača i Sijakama kao krilo, ali to je nerealno. Za Denver je sad pitanje da li i koga sve mogu da utope za Bredli Bila. Bojim se da im je jedina nada da još ekipa udje u trejd, jer čak i da Bredli pristane da ide u Denver ko će uzeti ludačke ugovore Mareja, Herisa i Bartona? A to znači da će opet morati da pristanu na kompromise kako bi se oslobodili ovih i opet da uzmu polovne igrače sa štetnim ugovorima. Koneli je stvorio GSW, nije to bio Litvanac. Uostalom Litvanac je prešao u Čikago, a tamo je tek bunar. Tako da treba videti šta će Koneli sledeće napraviti.

JPR24

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Problem sa odbranom je sto je on ni ne igra uopšte. Okej to sa povredom. Okej ne može čvršću ili šta ti ja znam. Ali pogledaj ga u odbrani : kao muva bez glave ! Prosto ne zna šta treba da radi.
Nije ni Jokic ultra defanzivac, svi to znamo, ali ima dovoljno znanja da se postavi, zna gde treba da bude. Barem da to osnovno radi MPJ, to bi već bilo daleko bolje, ali on izgleda ko blesav.
A u napadu, tu trenutno izgleda kao još veća Truba !

јд123

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant.
(Ivan Ivanovic, 9. februar 2021 15:49)

Нисам знао да су га трејдовали. Шта су добили за њега? Трејд значи размена. Знчи Дитроит добио Гранта, а којег играча је Денвер добио из Дитроита?

Читајући коментаре понекад се питам да ли људи уопште прате Денвер? Ко је играо прошле сезоне ниско крило? МПЈ, Грант? Не, играо је сићушни бек Бартон. Тек када се он повредио почињао је Грант или МПЈ. Грант је улазио са клупе и био ужасан током регуларне сезоне. Он је тек експлодирао дефанзивно у плеј-офу. Човек је рекао управи Денвера да хоће да буде прва опција у нападау и да зато неће потписати нови уговор, иако су му нудили исти новац као Дитроит.

С његове стране сасвим у реду. Сада је прва опција у нападу Дитроита, диже личну статистику и тако ће му следећи уговор бити још већи, има шансу и да постане ол-стар играч. У Денверу би био тек четврта опција у нападу и играч задатка. Нормално да му Денвер то није могао понудити. А и како би, када га Малоун није користио на тај начин. Могао је у неколико утакмица да испроба. Али не, види се и ове сезоне, Малоне новим играчима скоро да и не даје шансу, само ако се неко повреди.

Aleks

pre 3 godine

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !
(JPR24, 9. februar 2021 16:50)

Grentu je, očigledno s pravom, bilo više dosta toga da radi sve korisno za ekipu dok neki drugi na uštrb njega budže svoju statistiku. To treba poštovati.
Vi biste da svi batale lični učinak i dođu u Denver i podrede se Jokiću, 'oće ali do mo'ega. Čovek je dugo bio taj šraf u ekipi kog su svi uzimali zdravo za gotovo i sad se vidi na šta ekipa liči kad se izvuče jedan takav šraf. Ali je kasno.

NBG

pre 3 godine

"nisu trebali da trejduju Granta"
"velika greška je što su trejdovali Granta"
"tako im i treba kad su trejdovali Granta"

Ljudi, znate li vi šta znači trejdovati?
NIKO NIJE TREJDOVAO GRANTA!

Malone, Malone

pre 3 godine

Kakva ekipa:
Jokic - gubi vreme medju luzerima
Marej - povredjen, a i inace toplo hladno
Barton - juri ugovor pa pokusava da siluje sto vise, a i inace nije mnogo bistar
MPJ - jak kao bik i skoro isto toliko pametan. Mnogo potencijala i vrlo malo mozga. Buduci Milicic.
Milsap - za jednog coveka od 35 godina sasvim korektno igra, da je na klupi bio bi super
Moris - pravi bek, zahvalan igrac
Grin - dobar igrac i zahvalan
Kampaco - dobar, ali ga Malone potpuno pogresno koristi. Mali je on da igra 3&D.
Haris - upropasten nazalost nacisto povredama, ali ipak kada moze dobro igra odbranu i ne uzima ovakve tupave suteve
Hampton - jos mlad i neisproban, ali deluje da bi mogao da postane dobar
Dozier - postaje pravi igrac postepeno

Iskreno zelim Nikoli da za 2 godine kada istekne ugovor predje u neki GSW ili tako nesto i naredja par titula, a posle da ima laganu karijeru islusnog igraca koji igra kljucne minute sa klupe za silne pare.

pant-La

pre 3 godine

Otisla ova trojica koji su pre svega odbrambeni igraci, povredjeni Heris, Dozier i Kampaco koji su dobri defanzivci, ko ce da igra odbranu, pod kosem i nekako da se zakrpe, ne moze se zameriti grinu sto ne moze da cuva janisa, solidan je kao i milsap i Jokic (osim zaštite obruca, tu su svi katastrofa), ali krila, bekovi, uzas.. promaja na sve strane, previse igraca koji ne mogu dobro da brane svoju poziciju i jednostavno previse je opcija u napadu za protivnike, uz to dodas i zute minute u napadu vecine igraca i shvatis da oni ne mogu u ovom sastavu da dobiju ozbiljniju ekipu, osim ako bas ne polude u napadu, a to je 1/5.. Mpj bolje igra sa klupe, nema toliko uigranih akcija, pa moze da igra svoju igru, bariton sta reci, gledamo ga vec 4god, moze on da odigra kao u prvom poluvremenu ali u 90% sucajeva igra kao u drugom.. Marej moze da poludi ali uglavnom to ne radi, ovi klinci nesto i ne dobijaju sansu, uglavnom tuga.. Secate se jokica sa drugom postavom vise od pola sezone, kad su svi bili povredjeni, 2. na zapadu, ali su barem svi igrali kolko toliko odbranu, u napadu pogodi pola otvorenih suteva ali u odbrani grizi, a ostalo ce jokic..

JPR24

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.
(Ivan Ivanovic, 09. februar 2021 15:49)

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !

Ivan Ivanovic

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.

Spoljni momak

pre 3 godine

Nisu mi jasni ovi što ne vole Jokića, a gledaju ga. Gledajte neki drugi tim. Odgledao sam meč sa Sakramentom od subote, dečko igra solidnu odbranu, lupio je Whiteside-u takvu ?, da je ovaj sat vremena kasnije glumio da ga boli glava. Niži igrači Denvera su najgori u ligi, zajedno sa ovim furundzijom Meriem. Pitao sam se kako igra uopšte ovaj Henri, pa ovi ostali nemaju pojma. Igrači za Aba ligu.

2CRAZY

pre 3 godine

Ocigledno je da Denver nema ambicije za titulu, to govori prelazni rok, nisu nikog doveli, jos su se cak i oslabili, a potreban im je bar jos jedan all star igrac.
Tako da dok ne vidite da je Denver ulozio i napravio ekipu, doveo neke kvalitetne igrace, nemojte nista ni da se nadate.
Problem je i taj sto Denver nije privlacna fransiza i tesko je dovesti kvalitetne igrace.
Sa ovakvim timom, plejof puna kapa, izgleda da se i oni zadovoljavaju sa time, sudeci po sastavu tima.

Kikujiro

pre 3 godine

da ponovimo životnu mudrost:

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Ko mozga nema ovo će teško da shvati, Jok bi to odmah ukapirao i rekao hvala.

Da, tačno je Jokić igra više nego dobru odbranu, samo to ne zna onaj ko gleda košarku površno i ko se ni milimetar ne razume u nju, u skraćenici obične neznalice koji lupetaju kao papagaji, plus sekta provokatora, plus sekta mentalno bolesnih tj ljudi zli, zlobni.

Demar Derozan

pre 3 godine

Ima opravdamja za kritiku Jokiceve igre u odbrani i ponekad sebicnosti, ali ipak mora da se kaza da je on prvi igrac Denvera, igra i tim se prilagodjavaju njemu ... ok, tako se tesko dolazi do titule, ali ako predje u neki drugi tim koji je kandidat za prsten i vec ima dve velike zvezde, njegova igra ce biti potpuno drugacija, imace manju minutazu, nece moci da carini loptu kao sada, bice podredjen timu i uspostavljenoi hijerarhiji ...tako se dolazi do prstena

Mrdrag89

pre 3 godine

Treba da ispadnu iz play offa, mozda tako shvate da moraju bolje da trejduju sledece sezone. Kao da smo svi videli cemu ovo vodi. Ne moze Jokic sam. Zapinje ove sezone koliko moze ali dzabe kad je sam.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Ne želim da više budemo uporni tim koji se stalno vraća, želim da mi udarimo prvi", rekao je razočarani Marej.

Pa ako ne želiš, onda igraj umesto što filozofiraš.
I tako ove sezone ni za k nisi...

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Bar igra napad, dok ostali ni toliko ne igraju. Denver gubi jer je truba od kluba, da im nije njega , ne bi imali ni 5 pobeda ove sezone.
Svaka čast za nick, savršeno te opisuje. Samo što bih ja stavio veću nulu, jer mala nisi...

sye

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.
(Kikujiro, 09. februar 2021 12:04)

Evo sigurno te citao Jokic, posto se kao niemu licno obracas. Zahvalice ti na tako dubokoumnoj analizi. Ne zna on sta bi i kako bi da nije tebe. E jesi papak slinavi balavi alavi

NBG

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Prosto mi je neverovatno da ti nisi tim - menadžer neke ekipe

o

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.

Janko

pre 3 godine

Jokić sada kao dokazani superstar, lice franšize i kao jedan od najboljih igrača koji je više godina u NBA bi zaista trebalo da sazove sastanak sa vlasnicima i upravom i da se popriča o timu i ambicijama jer nešto nije u redu. LeBronu se zamera što sastavlja svoje timove i bira saigrače ali to se pokazalo kao uspešno jer je osvojio titule sa svim timovima u kojima je igrao. Pored toga kao igrač i vođa tima ima bolji uvid u to ko je kakav saigrač naročito što se inteligencije u igri tiče.

Milos Teodosic

pre 3 godine

Greska je bila dati Mareju maksimalni ugovor to nije sporno
Sto se tice Granta mislim da svima treba da bude jasno da on nije hteo da ostane u Denveru, posle njegove izjave da je hteo da igraju timu gdeje trener Crnac i da je hteo da zivi u gradu gde je izrazena crbacka zajednica.
Porteru treba jos vremena da nauci neke stvari
Za Bartona se takodje odavno zna da je los i pogrešna odluka ekipe da potpisu novi ugovor sa njim

aabb

pre 3 godine

Pod hitno u neki bolji klub. Najvise bih voleo da bude tandem sa Doncicem i Bobijem.
Bila bi paklena ekipa da igra i sa Karijem i Klejom, sa njegovim asistencijama i njihovim sutem, dominirali bi.
Takodje bi mu bilo dobro i u Atlanti, sa Bogijem Jangom i Galinarijem, takodje svi dobri suteri. Mogli bi titulu sa tim timom..vise bi i gledali na tvu jer je manja razlika u satima na istoku.

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

321

pre 3 godine

(Kikujiro, 9. februar 2021 12:29)


Kazes, tu je Milsap, verovatko kao iskusan, na to si mislio? Pa taj Milsap igra lose i u napadu i u odbrani? Kos ne moze da pogodi ako mu Jokic ne asistira. I njemu Jokic treba da odrzi slovo. Ne samo njemu i Porteru..Da oni rade svoj posao Jokic nebi imao 8,5 asistencija nego preko 10 kao sto je imao. Pao mu je prosek u asistencijama jer saigraci promasuju. Ne koriste njegova dodavanja. Jokic je pre mesec dana imao 3/2 u statistici a sada, PTS 27,5, AST 8,5, REB 11,5?

111

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!
(deniro, 9. februar 2021 13:13)

Verovatno mislis na Jokica? Ima 25 godina..

Tragikomedija

pre 3 godine

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.
(..., 9. februar 2021 11:47)

Pa većina trenera u NBA-u drugarski vode ekipe, pogotovo bivši igrači koji su postali treneri. Greg Popovič je najistaknutiji izuzetak. Stiv Neš je doveden da drugarski vodi Netse, da stvara dobru atmosferu jer imaju već i višak kvaliteta. Dejv Džerger imao sasvim korektnu sezonu sa Kingsima pre par sezona, ali se zamerio Hildu kada ga je kritikovao što je šutnuo sa skoro pola terena da reši utakmicu, iako je pogodio, pa su ga smenili i doveli Voltona da drugarski vodi ekipu. Džima Bojlena su prošle sezone izmasakrirali mediji što je imao oštriji pristup prema igračima i Lavinu, a igrači su prestali da ga konstatuju potpuno i izgubio je njihovo poštovanje dok trepneš (iako je čovek svakako očajan trener za NBA). Ovaj novi trener Roketsa nije imao odgovor na pitanje kad će Harden da se pridruži ekipi, iako su već krenuli sa pripremnim utakmicama, i rekao da sređuje neke lične stvari, dok čovek izlazi po žurkama i striptiz klubovima. Jednostavno 99% trenera drugarski vode ekipe i ne smeju se zameriti zvezdi/zvezdama tima nikako ako hoće da zadrže svoj posao.

Gambeeet

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!

Istina i samo istina

pre 3 godine

ili ćeš se žrtvovati za kolektiv a drugi da kupi kajmak radi rezultata ..ili ćeš biti prva zvezda ekipe koja dodje do prve runde plej ofa i to je to .... Jokić je vezivno tkivo Denvera ....

Bezrezervni

pre 3 godine

(roronja, 09. februar 2021 12:51)

Ne mogu da shvatim da ovakav komentar neko ostavi!!!Druze niti se razumes u kosarku,a najgore je sto jos ostavljas ovako tunjave komentare.Ovo nema veze sa vezom!

ja

pre 3 godine

pisao sam pre a evo opet pisem. to kakvu je gresku Denver napravio trejdovanjem Granta nije niko u ovom prelaznom roku. Bukvalno su trebali da trejduju MPJ i Bola Bola za Holidaya iz NOP i da budu u 2 kandidata za titulu. Marej bi bio 2ka i ne bi toliko vremena provodio sa loptom u rukama i bilo bi mu lakse da mu dodje sur do izrazaja koji je odlican. A Holidej je paklen i odbrambeno. Holiday Murray Grant Millsap Jokic pakleni bi bili i napadacki a i odbrambeno ovako su defanzivna kanta od ekipe a ofanzivno ne znas sta od koga da ocekujes

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim Jokica kao da mi je sestric ali brate Nidzo vici malo na Bartona, nemoj na klinca samo da se istresas. Bolje ti i Maloun pogledajte snimke, 34 kosa su vam dali preko Bartona. Preko Portera 10- ak. Zapitajte se ko vam nije igrao kada ste razbili Kkiperse. Ko vam nije igrao kada ste 2019.godine bili mesec dana prvi ispred Ratnika u punom sastavu. Denver od 2018.godine ima 6-19 kada Barton igra preko 37 minuta kao jutros. A 34-14 kada igra manje od 27. Da li vama uopste neko radi analitiku i sto vam Maloun ima toliko sazaljenja na Bartona, koga je terao da ima 4 bivse zene i 4 deteta, zbog njegovog novog ugovora ceo tim ispasta. Milsapa i Bartona na klupu i ima da meljete.

Astra

pre 3 godine

Ma sta ce im Harden, ne daj Boze da on dodje u Denver, bolji je Marej. Jel bese tako islo, strucnjaci? 😆😆😆

Eto, ostvarila vam se PRAVA zelja, nema ko da sprecava Jokica da bude glavni i budzi statse. Tuzno je sto je to vama vaznije nego njemu.

crnobeli delija

pre 3 godine

ne znam da li treba da to radi na terenu, ali u svlačionici mora da podvikne. imaju trenera beskičmenjaka i tim koji zajedno ne vredi pola Nikole.
Kobe, Jordan, Barkli, Hakim, Garnet... svi su znali da podviknu i celom tomu i pojedincima. i to spada u karakter vođe.

steppenwolf

pre 3 godine

Zasto? Pa zato sto je Porter glup igrac, zato sto vidi samo kos. Nema pojma da napravi driblin, oslobodi se igraca, dodje do pozicije za sut ili asistira. O odbrani necu da pricam. I onda kuka da hoce vecu minutazu , da sve ide preko Jokica i Mareja , da nema lopti a kada mu trener da 20, 26, 27 min. Igrao je i 30. njega nigde nema. Postize po 8 poena? Mi kukamo na Bartona, on se makar nesto trudi, probija, sutira..I on pravi nerezonske poteze ali se trudi. Ovaj Porter samo da sutne? I sada ce neko da ceka da ga krene sut? Jednom u 5 meceva? Jokic treba svima da izvuce usi jer ga potpuno razumem. Treba da ih je sramota i da spuste pogled kada prolaze pored Jokica.

Micko

pre 3 godine

Nema vece rupe u odbrani od Bartona, svaku utakmicu ga napuni ko stigne. Barton kvari ceo tim. Porter je bio dobar u Plej Of- u. Barton se u sve mesa i kvari sponu- Jokic- Marej.

Max

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.

Karlo Prvi

pre 3 godine

MPJ igra kao u bloku i kao da nikada nije naucio kako da igra 5 na 5. U napadu je to cisto soliranje, odmah sut ili, kao sto je neko drugi rekao, ide ka lopti da bi onda sam resio stvar. Sa njime ekipne akcije ne postoje, a taman posla da nekoga proigra. E sada posto ima fenomenalan potencijal to moze da upali i onda pokrije sustinske nedostatke u njegovoj igri.

deniro

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!

323

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.
(roronja, 9. februar 2021 12:51)


Mislis da Jokic treba da organizuje napad, asistira, poentira po 35 , 47, 50 poena i da igra odbranu? Da li ima jos igraca u Denveru , jer je petorka na terenu? A sta oni treba da rade?

111

pre 3 godine

Grant i Plamli su Detroitu ne zbog Džamala nego zbog jednog drugog igrača. Šta mislite kojeg?
(Darčin, 9. februar 2021 12:33)

Da, da..nadavali se oni koseva na Jokicevim asistencijama. Pa im on smeta. Plamli je i trebao da ode jer nije imao sta da trazi pored Jokica , kao centar. Ali kakve veze ima Grant sa centrom?

Istina leči....

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.

M

pre 3 godine

Ne bi se iznenadio ako Jokića pokupi neki tim sledeće godine. Ima 26 godina, puca od snage i umeća a naročito inteligencije. Denver je luzerska ekipa. Nikada u njoj neće postići ništa a to bi bio greh prema košarci, da jedan ovakav igrač ne osvoji titulu.

Locutus

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!
(Gambeeet, 9. februar 2021 13:17)

Preforsiran. Njemu je otac trener i driluje ga od 4-5 godine života. Krenuo jako rano i rano dostigao zenit. Očigledno je neke stvari pogrešno naučio (to stalno bežanje od koša i šutevi iz okreta). Pitanje je da li će ikada ponoviti svoje najbolje partije. Što se Jokića tiče on igra glavom i kako poboljšava fizikalije tako napreduje. Ima još dosta prostora.

софроније

pre 3 godine

портер има све осим мозга. не знам да ли то може да се надокнади. вероватно само до неке мере, да буде лимитиран играч. као што бен симонс има све осим шута, али то је то, колико год тренирао, неће постати тројкаш. тако и портер. мека рука, прототип модерне кошаркашке грађе, али невероватно глуп. невероватно. пре неки дан цела екипа ту негде са +/- око 0, он типа -25. при томе није да он неће да игра одбрану, као што харден (једно време) није хтео. он просто не зна где се налази. у нападу не уме да се отвори, да утрчи... да су га летос увалили некоме, имао је огромну цену. сада му цена већ доста пада, јер се види да има низак IQ. не само кошаркашки, него генерално. то је једноставно хендикеп. а кажем, по мени лик није ни нешто неваспитан, лењ, тако нешто... само пглу. то је моје мишљење.

Popi

pre 3 godine

Ja zaista ne znam šta su ljudi videli u ovom Porteru? Nedostatak discipline i osnovnih košarkaških elemenata. Ne zna da spusti loptu na parket i predribla. Jednostavno ne zna da loptom. Igru ledjima nema, sve mu se svodi na šut čim primi loptu u ruke, ili eventualno natrčavanje na neki odbitak ili utrčavanje. Odbranu nema... Umislio je da je Durant lično... Zreo je za trade u paketu sa Harisom, Barton om, Marejom. Haris večito povredjeni, nema zamene za Jokića, Marej nekonstantan... Barton, njega ne treba ni komentarisati. Prva runda plejofa plafon ove godine.

Kikujiro

pre 3 godine

Šta radi Jokić ljudi pa ovo nije normalno, sa 27,5 poena sada je na mestu broj 7 po poenima, a bio je pre dve nedelje na 16 mestu, sedmi po poenima u celoj NBA, ludilo, sa 11.5 šesti je po skokovima i sa 8.5 četvrti po asistencijama, jedini igrač u NBA koji je u prvih deset u sve tri najvažnije osnovne kategorije. Čoveka koji radi na sebi da se popravi kada to uradi treba i pohvaliti, kritikovapo sam ga pre dve nedelje da mora da spusti izgubljene lopte sa 6.0 na bar 4.0, Jokič je sada na 3.6, noćas nula izgubljenih lopti, nuuuuula, kritikovao sam ga da mora da podigne šut za tri poena sa 34% na bar 40, i to je uradio, svaka čast. Šalio sam se i nisam bio ozbiljan kada sam napisao da mu je ime Genije a prezime Umetnik, a ispada da stvarno jeste tako, a ove njegove asistencije su najveće moguće uživanje i atrakcija koje košarkaška igra može da ponudi. Pravi istinski MVP.

U vremenu kada dominiraju atleticizam, brzina i skočnost u NBA dominira košarkaš koji je spor, koji usporava igru do maksimuma i koji ne može da skoči više od visine leskovačkog paradajza. Hahahahahahaha kakav super trol i anti-heroj.
(Kikujiro, 09. februar 2021 09:45)

I kombinovano to sve: Efficiency, Jokic je prvi sa 37,1 pa sledi Embiid sa 32,7 i tek onda idu ostali sa 30 i kusur... Zato i nije čudo sto su Jokic i Embiid najbolji igra i proteklog meseca.
(JPR24, 9. februar 2021 11:13)

I da dodamo NAJVAŽNIJE: uvek dobar u odbrani, baš baš dobar, a noćas odličan.

76er

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.
(Istina leči...., 09. februar 2021 13:04)

Nema brate ni beka, ajde da se ne lazemo vise sa tom povredom Mareja. Svi smo ocekivali posle onakvog plej ofa, da odrzi slican kontinuitet, ne mislim da ima 35pp, ali da ima sigurnih 22/3 poena u rukama. Ovo nije smesno vise, Jokic ili da ide iz Denvera ili da dovedu Bredlija Bila, neka daju ovaj trio Barton, MPJ i Marej. Cancar neka igra startnu 3 gori od ove dvojice ne moze biti.

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

Milan

pre 3 godine

Iskren da budem, poslednje sto bi radio je da svaljujem krivicu na mladog igraca. Ima Denver mnogo vecih problema nego MPJ. Po meni i pored loseg prelaznog roka, najveci problem ekipe je trener. Covek nije talentovan, ne oseca igru niti zna da ubode petorku i reaguje na vreme. Tvrdoglav je, treba mu mesec dana da ukapira nesto sto mu cela javnost prica. Igra svoj stil uporno, a ne prilagodjava se rosteru. To sto dodje u Sombor i pije rakiju, to ne znaci da je faca i 100% super lik, vec da zna kome treba da se cepi da bi posao zadrzao sto duze.

bruskloddzekinorislee

pre 3 godine

Grant je igracina koristan I u napadu a posebno u odbrani
ako se neko ne probudi ili povecaju procenat za trojke nece ni I play off.
Sad svi ocekuju da Jokic Ili Marej Resavaju utakmoce Marej nije u formi I povredjen
Ostali su prosek ili losiji

Doca Dijagnoza

pre 3 godine

Umislio Porter posle ispod 500 poena u NBA da je velika zvezda !
I to baš u vreme kada je Marej u životnoj formi i kada se igra super odbrana.
Nije ni čudo da Jokara ludi. Bolje bi mu bilo da počne da se raspituje treba li kome ALL STAR centar i MVP lige...

Nemanja

pre 3 godine

Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Prosečan tim Denvera od prošle godine, postao je katastrofalan tim ove godine.
Onaj ko je sklapao ovaj tim,ove sezone treba debelo da plati za greške.
Lakav Denver i kakva titula,o čemu vi pričate? Tim sa dva igrača...

Aspera

pre 3 godine

Kad god sam napisao da bih mirne duse trejdovao MPJ za nekog, bilo kakvog, 3&D igraca ljudi mi nalupaju minuse. Kako vreme ide ja sam sve sigurniji da bi to bila odlicna odluka.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Stipsa

pre 3 godine

Generalno odbranu igraju svi od reda igraju katastrofalnu.Jokić ne može sve sam primer je 4/4 utakmice sa Kingsima kada je bukvalno sam igrao i 50 poena nisu bili dovoljni.Marej opterećen povredama očigledno mora na pauzu jer ovako stanje preti da mu još više ugrozi zdravlje ,sinoć je i Herris nedostajao.Jedino gde ove sezone nisu pogrešili je Green koji izgleda solidno i mogao bi u prvih 5 umesto Milsapa.Barton i MPJ hendikepirani u odbrani stim da ovaj prvi odigra jednu dobru pa dve loše utakmice a partije ovog drugog nisu vredne pomena.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Legolas

pre 3 godine

Mora da viče. Autoritet je glavom, igrom.
E sad mora i batina da radi. Naravno ona verbalna, i teranje saigrača na ozbiljnost.
Da misle, svo vreme, a ne samo kad imaju loptu.
Mora da se isprsi i da bude onaj koji će da im podvikne,da ih zapali, i zapreti, mora da se postavi kao tata. Jer on to i jeste.
Dečurlija, koja se zabavlja, bez odgovornosti ikakve.
Ako primaš milione, onda ima i da gineš, a ne da se zezaš.
Mora da imaju i strah od njega, pa ko ne sluša, na klupu.
MPJ, je užasan, ali neka radi odbranu, i šutira i dovoljno, s'tim, kad šutira da se ne glupira, a u odbrani ili da zategne, ili više da ne ulazi uopšte.
Mali Hempton treba da mu je primer, MPJ je bezobrazan,koliko je lenj u odbrani.

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

roronja

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.

Legend

pre 3 godine

Najjače što mu je rekao "Shoot it like that" u napadu kada je Jokić dao trojku. Da sam MPJ ozbiljno bih se zabrinuo,ne samo da trener nema poverenja u njega,nego sada već ni najbolji igrač tima isto nema poverenja u njega. Na sve to Murray je izjavio kako povrede počinju previše da utiču na njega (ko je gledao interview posle meča) i to se vidi da je istina,što znači da ako Murray ne može,MPJ mora biti taj koji će pomoći Jokiću.

Chris Mullin

pre 3 godine

MPJ ima dva principa po kojima igra. Jedan je “igraj tamo gde je lopta”. Ako vidi loptu na liniji za 3, nikada ne pravi kretnju od lopte, ili ka reketu, vec iskljucivo ka lopti. A drugi princip je “ko ne sutne celava mu keva”. Ako je neko gledao utakmicu protiv Sakramenta, mogao je da vidi u poslednjoj cetvrtini kako vise puta pravi tu istu kretnju, i kako ga Jokic ignorise, iako kod takvih kretnji gotovo uvek urucuje loptu saigracu. Mozda je to i sinoc radio, ali se ogradjujem jer nisam gledao. On je momak sa odredjenim potencijalom, ali mora da se razvije na pravi nacin. I mora da se prilagodjava ritmu utakmice. Ameri imaju dva dobra izraza za to. Pick your spots i let the game come to you. Medjutim Porter to ne konta, on ide ka lopti i pali za tri svaku koja mu padne pod ruke. Ako ide to izgleda solidno, ako ne ide izgleda kao najveci indijanac na terenu.

...

pre 3 godine

Aman ljudi - Denver je izjednačio ponudu Detroita za Granta, ali je ovaj sam odlučio da ode.

Što se tiče vikanja. Pre je bilo loše što Jokić nema inicijativu i više verbalan. Sada kada to radi opet ne valja čitajući komentare nekih stranaca.

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.

BorisSrb

pre 3 godine

Porter ima 6, 7 takvih suteva na svakoj utakmici. Najgori je kad napravi ofanzivni skok, onda nece da doda loptu nikome i ide sam na 3 igraca i masi uvek ali ne dodaje. Ocigledno je da je Denver uradio nekoliko pogresnih poteza sa trejdovima prije pocetka sezone i sa dolascima pojedinih igraca koji su igrac prosek aba lige, a daleko od nba.

Miloš

pre 3 godine

Prije cca 30 dana ostavio sam komentar da je Denver odradio loš posao prije sezone i da će morati u trejd jer su u obrani jako loši...
Populjvali me "znalci", pa hajde da vas čujem sada.

...

pre 3 godine

Aman ljudi - Denver je izjednačio ponudu Detroita za Granta, ali je ovaj sam odlučio da ode.

Što se tiče vikanja. Pre je bilo loše što Jokić nema inicijativu i više verbalan. Sada kada to radi opet ne valja čitajući komentare nekih stranaca.

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.

Chris Mullin

pre 3 godine

MPJ ima dva principa po kojima igra. Jedan je “igraj tamo gde je lopta”. Ako vidi loptu na liniji za 3, nikada ne pravi kretnju od lopte, ili ka reketu, vec iskljucivo ka lopti. A drugi princip je “ko ne sutne celava mu keva”. Ako je neko gledao utakmicu protiv Sakramenta, mogao je da vidi u poslednjoj cetvrtini kako vise puta pravi tu istu kretnju, i kako ga Jokic ignorise, iako kod takvih kretnji gotovo uvek urucuje loptu saigracu. Mozda je to i sinoc radio, ali se ogradjujem jer nisam gledao. On je momak sa odredjenim potencijalom, ali mora da se razvije na pravi nacin. I mora da se prilagodjava ritmu utakmice. Ameri imaju dva dobra izraza za to. Pick your spots i let the game come to you. Medjutim Porter to ne konta, on ide ka lopti i pali za tri svaku koja mu padne pod ruke. Ako ide to izgleda solidno, ako ne ide izgleda kao najveci indijanac na terenu.

Legend

pre 3 godine

Najjače što mu je rekao "Shoot it like that" u napadu kada je Jokić dao trojku. Da sam MPJ ozbiljno bih se zabrinuo,ne samo da trener nema poverenja u njega,nego sada već ni najbolji igrač tima isto nema poverenja u njega. Na sve to Murray je izjavio kako povrede počinju previše da utiču na njega (ko je gledao interview posle meča) i to se vidi da je istina,što znači da ako Murray ne može,MPJ mora biti taj koji će pomoći Jokiću.

BorisSrb

pre 3 godine

Porter ima 6, 7 takvih suteva na svakoj utakmici. Najgori je kad napravi ofanzivni skok, onda nece da doda loptu nikome i ide sam na 3 igraca i masi uvek ali ne dodaje. Ocigledno je da je Denver uradio nekoliko pogresnih poteza sa trejdovima prije pocetka sezone i sa dolascima pojedinih igraca koji su igrac prosek aba lige, a daleko od nba.

Miloš

pre 3 godine

Prije cca 30 dana ostavio sam komentar da je Denver odradio loš posao prije sezone i da će morati u trejd jer su u obrani jako loši...
Populjvali me "znalci", pa hajde da vas čujem sada.

Legolas

pre 3 godine

Mora da viče. Autoritet je glavom, igrom.
E sad mora i batina da radi. Naravno ona verbalna, i teranje saigrača na ozbiljnost.
Da misle, svo vreme, a ne samo kad imaju loptu.
Mora da se isprsi i da bude onaj koji će da im podvikne,da ih zapali, i zapreti, mora da se postavi kao tata. Jer on to i jeste.
Dečurlija, koja se zabavlja, bez odgovornosti ikakve.
Ako primaš milione, onda ima i da gineš, a ne da se zezaš.
Mora da imaju i strah od njega, pa ko ne sluša, na klupu.
MPJ, je užasan, ali neka radi odbranu, i šutira i dovoljno, s'tim, kad šutira da se ne glupira, a u odbrani ili da zategne, ili više da ne ulazi uopšte.
Mali Hempton treba da mu je primer, MPJ je bezobrazan,koliko je lenj u odbrani.

софроније

pre 3 godine

портер има све осим мозга. не знам да ли то може да се надокнади. вероватно само до неке мере, да буде лимитиран играч. као што бен симонс има све осим шута, али то је то, колико год тренирао, неће постати тројкаш. тако и портер. мека рука, прототип модерне кошаркашке грађе, али невероватно глуп. невероватно. пре неки дан цела екипа ту негде са +/- око 0, он типа -25. при томе није да он неће да игра одбрану, као што харден (једно време) није хтео. он просто не зна где се налази. у нападу не уме да се отвори, да утрчи... да су га летос увалили некоме, имао је огромну цену. сада му цена већ доста пада, јер се види да има низак IQ. не само кошаркашки, него генерално. то је једноставно хендикеп. а кажем, по мени лик није ни нешто неваспитан, лењ, тако нешто... само пглу. то је моје мишљење.

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Prosečan tim Denvera od prošle godine, postao je katastrofalan tim ove godine.
Onaj ko je sklapao ovaj tim,ove sezone treba debelo da plati za greške.
Lakav Denver i kakva titula,o čemu vi pričate? Tim sa dva igrača...

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim Jokica kao da mi je sestric ali brate Nidzo vici malo na Bartona, nemoj na klinca samo da se istresas. Bolje ti i Maloun pogledajte snimke, 34 kosa su vam dali preko Bartona. Preko Portera 10- ak. Zapitajte se ko vam nije igrao kada ste razbili Kkiperse. Ko vam nije igrao kada ste 2019.godine bili mesec dana prvi ispred Ratnika u punom sastavu. Denver od 2018.godine ima 6-19 kada Barton igra preko 37 minuta kao jutros. A 34-14 kada igra manje od 27. Da li vama uopste neko radi analitiku i sto vam Maloun ima toliko sazaljenja na Bartona, koga je terao da ima 4 bivse zene i 4 deteta, zbog njegovog novog ugovora ceo tim ispasta. Milsapa i Bartona na klupu i ima da meljete.

Stipsa

pre 3 godine

Generalno odbranu igraju svi od reda igraju katastrofalnu.Jokić ne može sve sam primer je 4/4 utakmice sa Kingsima kada je bukvalno sam igrao i 50 poena nisu bili dovoljni.Marej opterećen povredama očigledno mora na pauzu jer ovako stanje preti da mu još više ugrozi zdravlje ,sinoć je i Herris nedostajao.Jedino gde ove sezone nisu pogrešili je Green koji izgleda solidno i mogao bi u prvih 5 umesto Milsapa.Barton i MPJ hendikepirani u odbrani stim da ovaj prvi odigra jednu dobru pa dve loše utakmice a partije ovog drugog nisu vredne pomena.

Doca Dijagnoza

pre 3 godine

Umislio Porter posle ispod 500 poena u NBA da je velika zvezda !
I to baš u vreme kada je Marej u životnoj formi i kada se igra super odbrana.
Nije ni čudo da Jokara ludi. Bolje bi mu bilo da počne da se raspituje treba li kome ALL STAR centar i MVP lige...

M

pre 3 godine

Ne bi se iznenadio ako Jokića pokupi neki tim sledeće godine. Ima 26 godina, puca od snage i umeća a naročito inteligencije. Denver je luzerska ekipa. Nikada u njoj neće postići ništa a to bi bio greh prema košarci, da jedan ovakav igrač ne osvoji titulu.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Ne želim da više budemo uporni tim koji se stalno vraća, želim da mi udarimo prvi", rekao je razočarani Marej.

Pa ako ne želiš, onda igraj umesto što filozofiraš.
I tako ove sezone ni za k nisi...

NBG

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Prosto mi je neverovatno da ti nisi tim - menadžer neke ekipe

323

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.
(roronja, 9. februar 2021 12:51)


Mislis da Jokic treba da organizuje napad, asistira, poentira po 35 , 47, 50 poena i da igra odbranu? Da li ima jos igraca u Denveru , jer je petorka na terenu? A sta oni treba da rade?

111

pre 3 godine

Grant i Plamli su Detroitu ne zbog Džamala nego zbog jednog drugog igrača. Šta mislite kojeg?
(Darčin, 9. februar 2021 12:33)

Da, da..nadavali se oni koseva na Jokicevim asistencijama. Pa im on smeta. Plamli je i trebao da ode jer nije imao sta da trazi pored Jokica , kao centar. Ali kakve veze ima Grant sa centrom?

Locutus

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!
(Gambeeet, 9. februar 2021 13:17)

Preforsiran. Njemu je otac trener i driluje ga od 4-5 godine života. Krenuo jako rano i rano dostigao zenit. Očigledno je neke stvari pogrešno naučio (to stalno bežanje od koša i šutevi iz okreta). Pitanje je da li će ikada ponoviti svoje najbolje partije. Što se Jokića tiče on igra glavom i kako poboljšava fizikalije tako napreduje. Ima još dosta prostora.

Nemanja

pre 3 godine

Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Bar igra napad, dok ostali ni toliko ne igraju. Denver gubi jer je truba od kluba, da im nije njega , ne bi imali ni 5 pobeda ove sezone.
Svaka čast za nick, savršeno te opisuje. Samo što bih ja stavio veću nulu, jer mala nisi...

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

crnobeli delija

pre 3 godine

ne znam da li treba da to radi na terenu, ali u svlačionici mora da podvikne. imaju trenera beskičmenjaka i tim koji zajedno ne vredi pola Nikole.
Kobe, Jordan, Barkli, Hakim, Garnet... svi su znali da podviknu i celom tomu i pojedincima. i to spada u karakter vođe.

111

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!
(deniro, 9. februar 2021 13:13)

Verovatno mislis na Jokica? Ima 25 godina..

76er

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.
(Istina leči...., 09. februar 2021 13:04)

Nema brate ni beka, ajde da se ne lazemo vise sa tom povredom Mareja. Svi smo ocekivali posle onakvog plej ofa, da odrzi slican kontinuitet, ne mislim da ima 35pp, ali da ima sigurnih 22/3 poena u rukama. Ovo nije smesno vise, Jokic ili da ide iz Denvera ili da dovedu Bredlija Bila, neka daju ovaj trio Barton, MPJ i Marej. Cancar neka igra startnu 3 gori od ove dvojice ne moze biti.

Janko

pre 3 godine

Jokić sada kao dokazani superstar, lice franšize i kao jedan od najboljih igrača koji je više godina u NBA bi zaista trebalo da sazove sastanak sa vlasnicima i upravom i da se popriča o timu i ambicijama jer nešto nije u redu. LeBronu se zamera što sastavlja svoje timove i bira saigrače ali to se pokazalo kao uspešno jer je osvojio titule sa svim timovima u kojima je igrao. Pored toga kao igrač i vođa tima ima bolji uvid u to ko je kakav saigrač naročito što se inteligencije u igri tiče.

NBG

pre 3 godine

"nisu trebali da trejduju Granta"
"velika greška je što su trejdovali Granta"
"tako im i treba kad su trejdovali Granta"

Ljudi, znate li vi šta znači trejdovati?
NIKO NIJE TREJDOVAO GRANTA!

Aspera

pre 3 godine

Kad god sam napisao da bih mirne duse trejdovao MPJ za nekog, bilo kakvog, 3&D igraca ljudi mi nalupaju minuse. Kako vreme ide ja sam sve sigurniji da bi to bila odlicna odluka.

Milan

pre 3 godine

Iskren da budem, poslednje sto bi radio je da svaljujem krivicu na mladog igraca. Ima Denver mnogo vecih problema nego MPJ. Po meni i pored loseg prelaznog roka, najveci problem ekipe je trener. Covek nije talentovan, ne oseca igru niti zna da ubode petorku i reaguje na vreme. Tvrdoglav je, treba mu mesec dana da ukapira nesto sto mu cela javnost prica. Igra svoj stil uporno, a ne prilagodjava se rosteru. To sto dodje u Sombor i pije rakiju, to ne znaci da je faca i 100% super lik, vec da zna kome treba da se cepi da bi posao zadrzao sto duze.

Tragikomedija

pre 3 godine

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.
(..., 9. februar 2021 11:47)

Pa većina trenera u NBA-u drugarski vode ekipe, pogotovo bivši igrači koji su postali treneri. Greg Popovič je najistaknutiji izuzetak. Stiv Neš je doveden da drugarski vodi Netse, da stvara dobru atmosferu jer imaju već i višak kvaliteta. Dejv Džerger imao sasvim korektnu sezonu sa Kingsima pre par sezona, ali se zamerio Hildu kada ga je kritikovao što je šutnuo sa skoro pola terena da reši utakmicu, iako je pogodio, pa su ga smenili i doveli Voltona da drugarski vodi ekipu. Džima Bojlena su prošle sezone izmasakrirali mediji što je imao oštriji pristup prema igračima i Lavinu, a igrači su prestali da ga konstatuju potpuno i izgubio je njihovo poštovanje dok trepneš (iako je čovek svakako očajan trener za NBA). Ovaj novi trener Roketsa nije imao odgovor na pitanje kad će Harden da se pridruži ekipi, iako su već krenuli sa pripremnim utakmicama, i rekao da sređuje neke lične stvari, dok čovek izlazi po žurkama i striptiz klubovima. Jednostavno 99% trenera drugarski vode ekipe i ne smeju se zameriti zvezdi/zvezdama tima nikako ako hoće da zadrže svoj posao.

steppenwolf

pre 3 godine

Zasto? Pa zato sto je Porter glup igrac, zato sto vidi samo kos. Nema pojma da napravi driblin, oslobodi se igraca, dodje do pozicije za sut ili asistira. O odbrani necu da pricam. I onda kuka da hoce vecu minutazu , da sve ide preko Jokica i Mareja , da nema lopti a kada mu trener da 20, 26, 27 min. Igrao je i 30. njega nigde nema. Postize po 8 poena? Mi kukamo na Bartona, on se makar nesto trudi, probija, sutira..I on pravi nerezonske poteze ali se trudi. Ovaj Porter samo da sutne? I sada ce neko da ceka da ga krene sut? Jednom u 5 meceva? Jokic treba svima da izvuce usi jer ga potpuno razumem. Treba da ih je sramota i da spuste pogled kada prolaze pored Jokica.

321

pre 3 godine

(Kikujiro, 9. februar 2021 12:29)


Kazes, tu je Milsap, verovatko kao iskusan, na to si mislio? Pa taj Milsap igra lose i u napadu i u odbrani? Kos ne moze da pogodi ako mu Jokic ne asistira. I njemu Jokic treba da odrzi slovo. Ne samo njemu i Porteru..Da oni rade svoj posao Jokic nebi imao 8,5 asistencija nego preko 10 kao sto je imao. Pao mu je prosek u asistencijama jer saigraci promasuju. Ne koriste njegova dodavanja. Jokic je pre mesec dana imao 3/2 u statistici a sada, PTS 27,5, AST 8,5, REB 11,5?

Micko

pre 3 godine

Nema vece rupe u odbrani od Bartona, svaku utakmicu ga napuni ko stigne. Barton kvari ceo tim. Porter je bio dobar u Plej Of- u. Barton se u sve mesa i kvari sponu- Jokic- Marej.

sye

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.
(Kikujiro, 09. februar 2021 12:04)

Evo sigurno te citao Jokic, posto se kao niemu licno obracas. Zahvalice ti na tako dubokoumnoj analizi. Ne zna on sta bi i kako bi da nije tebe. E jesi papak slinavi balavi alavi

Milos Teodosic

pre 3 godine

Greska je bila dati Mareju maksimalni ugovor to nije sporno
Sto se tice Granta mislim da svima treba da bude jasno da on nije hteo da ostane u Denveru, posle njegove izjave da je hteo da igraju timu gdeje trener Crnac i da je hteo da zivi u gradu gde je izrazena crbacka zajednica.
Porteru treba jos vremena da nauci neke stvari
Za Bartona se takodje odavno zna da je los i pogrešna odluka ekipe da potpisu novi ugovor sa njim

2CRAZY

pre 3 godine

Ocigledno je da Denver nema ambicije za titulu, to govori prelazni rok, nisu nikog doveli, jos su se cak i oslabili, a potreban im je bar jos jedan all star igrac.
Tako da dok ne vidite da je Denver ulozio i napravio ekipu, doveo neke kvalitetne igrace, nemojte nista ni da se nadate.
Problem je i taj sto Denver nije privlacna fransiza i tesko je dovesti kvalitetne igrace.
Sa ovakvim timom, plejof puna kapa, izgleda da se i oni zadovoljavaju sa time, sudeci po sastavu tima.

Spoljni momak

pre 3 godine

Nisu mi jasni ovi što ne vole Jokića, a gledaju ga. Gledajte neki drugi tim. Odgledao sam meč sa Sakramentom od subote, dečko igra solidnu odbranu, lupio je Whiteside-u takvu ?, da je ovaj sat vremena kasnije glumio da ga boli glava. Niži igrači Denvera su najgori u ligi, zajedno sa ovim furundzijom Meriem. Pitao sam se kako igra uopšte ovaj Henri, pa ovi ostali nemaju pojma. Igrači za Aba ligu.

bruskloddzekinorislee

pre 3 godine

Grant je igracina koristan I u napadu a posebno u odbrani
ako se neko ne probudi ili povecaju procenat za trojke nece ni I play off.
Sad svi ocekuju da Jokic Ili Marej Resavaju utakmoce Marej nije u formi I povredjen
Ostali su prosek ili losiji

Gambeeet

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!

Karlo Prvi

pre 3 godine

MPJ igra kao u bloku i kao da nikada nije naucio kako da igra 5 na 5. U napadu je to cisto soliranje, odmah sut ili, kao sto je neko drugi rekao, ide ka lopti da bi onda sam resio stvar. Sa njime ekipne akcije ne postoje, a taman posla da nekoga proigra. E sada posto ima fenomenalan potencijal to moze da upali i onda pokrije sustinske nedostatke u njegovoj igri.

Malone, Malone

pre 3 godine

Kakva ekipa:
Jokic - gubi vreme medju luzerima
Marej - povredjen, a i inace toplo hladno
Barton - juri ugovor pa pokusava da siluje sto vise, a i inace nije mnogo bistar
MPJ - jak kao bik i skoro isto toliko pametan. Mnogo potencijala i vrlo malo mozga. Buduci Milicic.
Milsap - za jednog coveka od 35 godina sasvim korektno igra, da je na klupi bio bi super
Moris - pravi bek, zahvalan igrac
Grin - dobar igrac i zahvalan
Kampaco - dobar, ali ga Malone potpuno pogresno koristi. Mali je on da igra 3&D.
Haris - upropasten nazalost nacisto povredama, ali ipak kada moze dobro igra odbranu i ne uzima ovakve tupave suteve
Hampton - jos mlad i neisproban, ali deluje da bi mogao da postane dobar
Dozier - postaje pravi igrac postepeno

Iskreno zelim Nikoli da za 2 godine kada istekne ugovor predje u neki GSW ili tako nesto i naredja par titula, a posle da ima laganu karijeru islusnog igraca koji igra kljucne minute sa klupe za silne pare.

ja

pre 3 godine

pisao sam pre a evo opet pisem. to kakvu je gresku Denver napravio trejdovanjem Granta nije niko u ovom prelaznom roku. Bukvalno su trebali da trejduju MPJ i Bola Bola za Holidaya iz NOP i da budu u 2 kandidata za titulu. Marej bi bio 2ka i ne bi toliko vremena provodio sa loptom u rukama i bilo bi mu lakse da mu dodje sur do izrazaja koji je odlican. A Holidej je paklen i odbrambeno. Holiday Murray Grant Millsap Jokic pakleni bi bili i napadacki a i odbrambeno ovako su defanzivna kanta od ekipe a ofanzivno ne znas sta od koga da ocekujes

Istina leči....

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.

Mrdrag89

pre 3 godine

Treba da ispadnu iz play offa, mozda tako shvate da moraju bolje da trejduju sledece sezone. Kao da smo svi videli cemu ovo vodi. Ne moze Jokic sam. Zapinje ove sezone koliko moze ali dzabe kad je sam.

Max

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

Popi

pre 3 godine

Ja zaista ne znam šta su ljudi videli u ovom Porteru? Nedostatak discipline i osnovnih košarkaških elemenata. Ne zna da spusti loptu na parket i predribla. Jednostavno ne zna da loptom. Igru ledjima nema, sve mu se svodi na šut čim primi loptu u ruke, ili eventualno natrčavanje na neki odbitak ili utrčavanje. Odbranu nema... Umislio je da je Durant lično... Zreo je za trade u paketu sa Harisom, Barton om, Marejom. Haris večito povredjeni, nema zamene za Jokića, Marej nekonstantan... Barton, njega ne treba ni komentarisati. Prva runda plejofa plafon ove godine.

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

Freak On a Leash

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)
Pa imao je povredu ledja a ne glave.Dodaj nekom brate mili,uradi nesto drugo a ne samo skoci i šutni.Decko ima na poslednjih 10 utakmica 0,7 asistencija u proseku a porede ga sa Durentom pa on ima skoro 5 asistencija u proseku.Odavno nisam video igraca koji ono gleda samo pravo.Kao sto sam vec pisao njegov kosarkaski IQ je u debelom minusu.

76er

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave, kraj vica.

bskfan

pre 3 godine

Nema tu previse filozofije, MPJ je kao mlad propustio mnogo utakmica i zato se lose snalazi kada treba da donese neku odluku, da asistira i slicno. Jednostavno, on je sada samo suter. Kada je u igri neki defanzivac kao sto su Haris i Dozijer, i kada je MPJ treca opcija u napadu - sve funkcionise dobro. U bablu je MPJ igrao cetvorku a Grant trojku, sto je takodje bio razlog boljih igara. Dakle, sadasnja petorka sa Marejom, Bartonom i Milsapom je najgora moguca za MPJ-a jer nema odbrane a MPj je sveden na cetvrtu ili cak petu opciju u napadu. Ako pogledamo rezultate Denvera vidimo da su najbolje igrali kada MPJ igra sa klupe, gde oko sebe ima defanzivce Dozijera, Grina, Hartejnstajna a on ne razmislja previse nego samo sutira. Problem je u tome sto na duze staze Denveru treba starter koji igra sa Marejom i Jokicem a ne sa igrac sa klupe, a ni MPJ ne zeli da bude osrednji vec vrhunski igrac.

Za sve je kriv Tim Konoli jer je skockao nerezonski tim u kome se ne zna ko sta igra a u citavom timu nema nijednog pravog niskog krila. Marej je takodje velika greska jer se ispostavilo da je njegov plafon znatno nizi nego sto se mislilo; mnogi mladi bekovi vec igraju bolje od njega. Barton je igrac haosa i kao takav bolji za ekipe koje tankuju nego za plejof timove. Haris je vise povredjen nego sto igra. Milsap je dobar ali star i ne znam sta ocekuju od njega. Grin je odlican igrac ali on je oduvek bio igrac uloge tako da od njega ne mozes tek tako napraviti startera, itd.

Kikujiro

pre 3 godine

Šta radi Jokić ljudi pa ovo nije normalno, sa 27,5 poena sada je na mestu broj 7 po poenima, a bio je pre dve nedelje na 16 mestu, sedmi po poenima u celoj NBA, ludilo, sa 11.5 šesti je po skokovima i sa 8.5 četvrti po asistencijama, jedini igrač u NBA koji je u prvih deset u sve tri najvažnije osnovne kategorije. Čoveka koji radi na sebi da se popravi kada to uradi treba i pohvaliti, kritikovapo sam ga pre dve nedelje da mora da spusti izgubljene lopte sa 6.0 na bar 4.0, Jokič je sada na 3.6, noćas nula izgubljenih lopti, nuuuuula, kritikovao sam ga da mora da podigne šut za tri poena sa 34% na bar 40, i to je uradio, svaka čast. Šalio sam se i nisam bio ozbiljan kada sam napisao da mu je ime Genije a prezime Umetnik, a ispada da stvarno jeste tako, a ove njegove asistencije su najveće moguće uživanje i atrakcija koje košarkaška igra može da ponudi. Pravi istinski MVP.

U vremenu kada dominiraju atleticizam, brzina i skočnost u NBA dominira košarkaš koji je spor, koji usporava igru do maksimuma i koji ne može da skoči više od visine leskovačkog paradajza. Hahahahahahaha kakav super trol i anti-heroj.
(Kikujiro, 09. februar 2021 09:45)

I kombinovano to sve: Efficiency, Jokic je prvi sa 37,1 pa sledi Embiid sa 32,7 i tek onda idu ostali sa 30 i kusur... Zato i nije čudo sto su Jokic i Embiid najbolji igra i proteklog meseca.
(JPR24, 9. februar 2021 11:13)

I da dodamo NAJVAŽNIJE: uvek dobar u odbrani, baš baš dobar, a noćas odličan.

pant-La

pre 3 godine

Otisla ova trojica koji su pre svega odbrambeni igraci, povredjeni Heris, Dozier i Kampaco koji su dobri defanzivci, ko ce da igra odbranu, pod kosem i nekako da se zakrpe, ne moze se zameriti grinu sto ne moze da cuva janisa, solidan je kao i milsap i Jokic (osim zaštite obruca, tu su svi katastrofa), ali krila, bekovi, uzas.. promaja na sve strane, previse igraca koji ne mogu dobro da brane svoju poziciju i jednostavno previse je opcija u napadu za protivnike, uz to dodas i zute minute u napadu vecine igraca i shvatis da oni ne mogu u ovom sastavu da dobiju ozbiljniju ekipu, osim ako bas ne polude u napadu, a to je 1/5.. Mpj bolje igra sa klupe, nema toliko uigranih akcija, pa moze da igra svoju igru, bariton sta reci, gledamo ga vec 4god, moze on da odigra kao u prvom poluvremenu ali u 90% sucajeva igra kao u drugom.. Marej moze da poludi ali uglavnom to ne radi, ovi klinci nesto i ne dobijaju sansu, uglavnom tuga.. Secate se jokica sa drugom postavom vise od pola sezone, kad su svi bili povredjeni, 2. na zapadu, ali su barem svi igrali kolko toliko odbranu, u napadu pogodi pola otvorenih suteva ali u odbrani grizi, a ostalo ce jokic..

ja45

pre 3 godine

Resenje za Denver je da Jokic koliko sledece godine, inicijalizuje trejd i napusti ovu G League ekipu sa mediokritetom od trenera! Dok se oni saberu/oduzmu, Jokicev talent i godine odlaze u nepovrat!

JPR24

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Problem sa odbranom je sto je on ni ne igra uopšte. Okej to sa povredom. Okej ne može čvršću ili šta ti ja znam. Ali pogledaj ga u odbrani : kao muva bez glave ! Prosto ne zna šta treba da radi.
Nije ni Jokic ultra defanzivac, svi to znamo, ali ima dovoljno znanja da se postavi, zna gde treba da bude. Barem da to osnovno radi MPJ, to bi već bilo daleko bolje, ali on izgleda ko blesav.
A u napadu, tu trenutno izgleda kao još veća Truba !

јд123

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant.
(Ivan Ivanovic, 9. februar 2021 15:49)

Нисам знао да су га трејдовали. Шта су добили за њега? Трејд значи размена. Знчи Дитроит добио Гранта, а којег играча је Денвер добио из Дитроита?

Читајући коментаре понекад се питам да ли људи уопште прате Денвер? Ко је играо прошле сезоне ниско крило? МПЈ, Грант? Не, играо је сићушни бек Бартон. Тек када се он повредио почињао је Грант или МПЈ. Грант је улазио са клупе и био ужасан током регуларне сезоне. Он је тек експлодирао дефанзивно у плеј-офу. Човек је рекао управи Денвера да хоће да буде прва опција у нападау и да зато неће потписати нови уговор, иако су му нудили исти новац као Дитроит.

С његове стране сасвим у реду. Сада је прва опција у нападу Дитроита, диже личну статистику и тако ће му следећи уговор бити још већи, има шансу и да постане ол-стар играч. У Денверу би био тек четврта опција у нападу и играч задатка. Нормално да му Денвер то није могао понудити. А и како би, када га Малоун није користио на тај начин. Могао је у неколико утакмица да испроба. Али не, види се и ове сезоне, Малоне новим играчима скоро да и не даје шансу, само ако се неко повреди.

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter je dobro funkcionisao u Plej Of- u, uopste nije bio ovako los kao zadnjih par utakmica. Jokic i Marej su igrali pik a on, Grant, Kreg itd sirili igru po uglovima, cak je pogodio i jednu clutch mnogo bitnu trojku protiv Klipersa. Problem je sto sada Denver nema isti sistem igre sa Bartonom koji nit je bek nit je krilo, ne zna ni on sta je. Krece se kao plejmejker i ugusi najjace Denverovo oruzije pik Jokica i Mareja. Jokic i Marej kada igraju pik drugi igraci treba da sire po uglovima a Barton to nece, ne zeli da bude role player i zato su i Jokicu opale asistencije jer sada nema ni Gerija koji je jedini sirio i utrcavao iza ledja. Tako i Porter ne ostaje vise sam toliko i uzima dosta losih suteva. Sve to zbog Bartonovog stila igre gde ne zeli da siri igru po uglovima vec skoro uvek se mesa u organizaciju i tako dovuce svog igraca spolja i stvori se guzva a Jokic nema kome da baca one njegove paseve. Bice bolje kada se vrati Geri, mnogo im je on bitan da to ljudi nisu ni svesni. Decko je bukvalno preokrenuo seriju protiv Jute kada im se vratio u tim. Juta ih je gazila dok Geri nije igrao. Geri pravi spolja solidnu defanzivu na perimetru, i to dosta znaci Denveru koji bez Gerija nema niti jednog dobrog defanzivca. Komentari kao da ih je Maloun pisao, svaka greska Porteru se broji a to sto Barton ima 4-5 zaletanja kao muva bez glave i sto preko njega daju po 30 koseva to Maloun nekako ne vidi. Sto Milsap skoro nista ne moze da odbrani itd. Barton i Milsap previse igraju

JPR24

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.
(Ivan Ivanovic, 09. februar 2021 15:49)

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !

Kikujiro

pre 3 godine

da ponovimo životnu mudrost:

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Ko mozga nema ovo će teško da shvati, Jok bi to odmah ukapirao i rekao hvala.

Da, tačno je Jokić igra više nego dobru odbranu, samo to ne zna onaj ko gleda košarku površno i ko se ni milimetar ne razume u nju, u skraćenici obične neznalice koji lupetaju kao papagaji, plus sekta provokatora, plus sekta mentalno bolesnih tj ljudi zli, zlobni.

Aleks

pre 3 godine

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !
(JPR24, 9. februar 2021 16:50)

Grentu je, očigledno s pravom, bilo više dosta toga da radi sve korisno za ekipu dok neki drugi na uštrb njega budže svoju statistiku. To treba poštovati.
Vi biste da svi batale lični učinak i dođu u Denver i podrede se Jokiću, 'oće ali do mo'ega. Čovek je dugo bio taj šraf u ekipi kog su svi uzimali zdravo za gotovo i sad se vidi na šta ekipa liči kad se izvuče jedan takav šraf. Ali je kasno.

bataraka

pre 3 godine

@Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.
(Nemanja, 9. februar 2021 12:25)
Bas tako. Nisam ni ja ekspert, ali se vidi iz aviona da je tim jako lose sklopljen. Kada imas igraca kao sto je Jokic, moras da sklopis ekipu koja ce da izvuce najvise od njegove igre. I tu ne mislim samo na kosarkaske kvalitete nego i ljudske, sto bi se reklo personality. Ne mozes da imas dva ego manijaka kao Barton i MPJ koji ce da divljaju svaku utakmicu bez ikakvog rezona. A sto se tice kosarke, spolja treba da budu 3&D igraci, da kidaju odbranu spolja, a ne da ih probijaju svakavi levati. I naravno u napadu, zbog cestog udvajanja Jokica, da pogode bar svaku drugu otvorenu trojku koju im ovaj servira. Treba im dobra defanzivna 4-ka da krpi Jokica u odbrani, koju po mom misljenju uopste ne igra tako lose kao sto vlada misljenje.
E sad, sto su oni stavili sve na kartu MPJ, da bude taj treci uz Jokica i Mareja, mislim da im je to pogresan potez. Neko je lepo napisao u komentaru, da je najveci problem MPJ inteligencija, i stvarno tako izgleda na terenu, kao da ne zna sta da radi, gde da stane, kako da se postavi. I mislim, da to nikad nece ni da nauci :(.

tocka

pre 3 godine

Srz Denvera su Jokić, Marej i Heris. Njihova najlepša igra je bila pre dve sezone kada je protok lopte bio nevidjen, a Heris nije bio povredjen i igrao je sjajnu odbranu i sekao kao niko tada. Heris nakon povrede nikako da se vrati na taj nivo, njima je on neophodan da bi funkcionisali u odbrani. Jako potcenjen igrač, ne u smislu cele NBa, nego za Denver. Tačno kada se Heris vratio u PO su proigrali. E ovo sad sa Marejem nikako nije dobro jer umesto da nastavi kako je igrao u PO on je loše krenuo, pa sad još i povreda. Denver malo i nema sreće. Milsep je sasvim solidan igrač. MPJ se dobro razvija iako ima te nerezonske poteze, ali to će morati da ispravi. Barton je tip igrača koji je Denveru potreban. Kada sve stane jedino Barton zaletanjem nekada uspe da probije odbranu, medjutim isto tako ume od gotove stvari da napravi problem.
Mozemo mi da maštamo i da zelimo Kleja kao skorera i odbrambenog igrača i Sijakama kao krilo, ali to je nerealno. Za Denver je sad pitanje da li i koga sve mogu da utope za Bredli Bila. Bojim se da im je jedina nada da još ekipa udje u trejd, jer čak i da Bredli pristane da ide u Denver ko će uzeti ludačke ugovore Mareja, Herisa i Bartona? A to znači da će opet morati da pristanu na kompromise kako bi se oslobodili ovih i opet da uzmu polovne igrače sa štetnim ugovorima. Koneli je stvorio GSW, nije to bio Litvanac. Uostalom Litvanac je prešao u Čikago, a tamo je tek bunar. Tako da treba videti šta će Koneli sledeće napraviti.

Hm

pre 3 godine

Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci!
(bmiles, 9. februar 2021 17:48)

Tako je. I to se desava u svakoj utakmici. Kada god igraju dobro - ozbiljno, pocne soliranje. Zanimljivo je da uvek Marej pocne, sa nekim preteskim, nerezonskim sutevima, ulazima...i uvek promasi. Barton, koji inace voli da solira to jedva doceka, pa u sledecem napadu on (u 90% slucajeva) promasuje i za njim Porter ukoliko je na parketu.

I takvo Marejevo ponasanje je najveca steta za ekipu. Svi ce oni da pomisle, nesto kao...vidi ga ovaj, mi tu igramo ozbiljno a on se zahebava, izigrava zvezdu tima. Sad cu i ja malo da pokazem sta (ne)znam...

Denver da ima trenera sa makar malo autoriteta, a i znanja, prolazio bi mnogo bolje, ovako...mrka kapa.

Astra

pre 3 godine

Ma sta ce im Harden, ne daj Boze da on dodje u Denver, bolji je Marej. Jel bese tako islo, strucnjaci? 😆😆😆

Eto, ostvarila vam se PRAVA zelja, nema ko da sprecava Jokica da bude glavni i budzi statse. Tuzno je sto je to vama vaznije nego njemu.

Istina i samo istina

pre 3 godine

ili ćeš se žrtvovati za kolektiv a drugi da kupi kajmak radi rezultata ..ili ćeš biti prva zvezda ekipe koja dodje do prve runde plej ofa i to je to .... Jokić je vezivno tkivo Denvera ....

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

bmiles

pre 3 godine

Dok imaju disciplinu igre deluju dobro,cim to stane sledi raspadanje i slom!
Dva su razloga koja su juce dovela do poraza.Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci! Problem je ofanzivni i defanzivni odnos skokova tima.Kod ofanzivnih skokova vide se Jokic,Milsap i Grin,drugih nema.Kod defanzivnih skokova trpaju se svi da skoce pogotovo Barton,MPJ ali ako ih neuzmu bivaju kaznjeni jer njihovi protivnici imaju otvorene suteve koje lako realizuju.Zato fale Kreg i Grant a i Plamli od prosle godine,jer akvizicije ove godine izuzev Grina nisu na tom nivou.Primetio sam da je lopta mnogo u rukama Marija u napadu.Neznam dali je to do trenera ali uvek su u skripcu zbog toga da izgrade otvorene suteve,jer on zaista preterano drzi loptu sa jednom mislju da zavrsi on sutem!Daleko bolje se slazu Moris i Jokic,pa se slazem sa misljenjem pojedinih komentatora da je bolje da Mari igra 2 a Moris bude taj plej koji ce sa Jokicem organizovati napad uostalom bolje je islo.Mladi Hempton je juce iznenadio pozitivno sa nekim skokovimab u odbrani obzirom na njegovu visinu!Kljucni momenti igre kad se uslo na dva minuta pre kraja pri vodjstvu Baksa od 8 poena su promasaj Marija za 3 poena,zatim kradja nakon Milsapovog vodjenja lopte i razlika se povecala na vise od 10 poena a bila je prilika da se udje u neizvesnu zavrsnicu!Jokic sa 23 DD, u trci za MVP ali?

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

roronja

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Ivan Ivanovic

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.

aabb

pre 3 godine

Pod hitno u neki bolji klub. Najvise bih voleo da bude tandem sa Doncicem i Bobijem.
Bila bi paklena ekipa da igra i sa Karijem i Klejom, sa njegovim asistencijama i njihovim sutem, dominirali bi.
Takodje bi mu bilo dobro i u Atlanti, sa Bogijem Jangom i Galinarijem, takodje svi dobri suteri. Mogli bi titulu sa tim timom..vise bi i gledali na tvu jer je manja razlika u satima na istoku.

o

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.

deniro

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!

Demar Derozan

pre 3 godine

Ima opravdamja za kritiku Jokiceve igre u odbrani i ponekad sebicnosti, ali ipak mora da se kaza da je on prvi igrac Denvera, igra i tim se prilagodjavaju njemu ... ok, tako se tesko dolazi do titule, ali ako predje u neki drugi tim koji je kandidat za prsten i vec ima dve velike zvezde, njegova igra ce biti potpuno drugacija, imace manju minutazu, nece moci da carini loptu kao sada, bice podredjen timu i uspostavljenoi hijerarhiji ...tako se dolazi do prstena

Bezrezervni

pre 3 godine

(roronja, 09. februar 2021 12:51)

Ne mogu da shvatim da ovakav komentar neko ostavi!!!Druze niti se razumes u kosarku,a najgore je sto jos ostavljas ovako tunjave komentare.Ovo nema veze sa vezom!

o

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Kikujiro

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Miloš

pre 3 godine

Prije cca 30 dana ostavio sam komentar da je Denver odradio loš posao prije sezone i da će morati u trejd jer su u obrani jako loši...
Populjvali me "znalci", pa hajde da vas čujem sada.

roronja

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.

Astra

pre 3 godine

Ma sta ce im Harden, ne daj Boze da on dodje u Denver, bolji je Marej. Jel bese tako islo, strucnjaci? 😆😆😆

Eto, ostvarila vam se PRAVA zelja, nema ko da sprecava Jokica da bude glavni i budzi statse. Tuzno je sto je to vama vaznije nego njemu.

Demar Derozan

pre 3 godine

Ima opravdamja za kritiku Jokiceve igre u odbrani i ponekad sebicnosti, ali ipak mora da se kaza da je on prvi igrac Denvera, igra i tim se prilagodjavaju njemu ... ok, tako se tesko dolazi do titule, ali ako predje u neki drugi tim koji je kandidat za prsten i vec ima dve velike zvezde, njegova igra ce biti potpuno drugacija, imace manju minutazu, nece moci da carini loptu kao sada, bice podredjen timu i uspostavljenoi hijerarhiji ...tako se dolazi do prstena

Kikujiro

pre 3 godine

da ponovimo životnu mudrost:

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.

Ko mozga nema ovo će teško da shvati, Jok bi to odmah ukapirao i rekao hvala.

Da, tačno je Jokić igra više nego dobru odbranu, samo to ne zna onaj ko gleda košarku površno i ko se ni milimetar ne razume u nju, u skraćenici obične neznalice koji lupetaju kao papagaji, plus sekta provokatora, plus sekta mentalno bolesnih tj ljudi zli, zlobni.

Ivan Ivanovic

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.

aabb

pre 3 godine

Pod hitno u neki bolji klub. Najvise bih voleo da bude tandem sa Doncicem i Bobijem.
Bila bi paklena ekipa da igra i sa Karijem i Klejom, sa njegovim asistencijama i njihovim sutem, dominirali bi.
Takodje bi mu bilo dobro i u Atlanti, sa Bogijem Jangom i Galinarijem, takodje svi dobri suteri. Mogli bi titulu sa tim timom..vise bi i gledali na tvu jer je manja razlika u satima na istoku.

deniro

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!

sye

pre 3 godine

Mislim da je Jokić na pogrešnom putu što se ovoga tiče, tu je Milsep, tu je trener da rešava takve stvari, on baš sada treba da ide u suprotnom pravcu, da se ne ističe, da ne savetuje, da se ne meša šta i kako u ekipi treba da se radi, njega su kritikovali i to baš dosta što ne uzima više šuteva, sada ga kritikuju da treba manje da šutira, da pusti druge igrače da igraju, na kraju će on ispasti kriv za sve što se dogadja u Denveru, nije on GM, nije on trener i nije on najiskusniji igrač u ekipi. Denver ima mnogo problema na više nivoa a unutar tih problema i u igri i van terena Jokić nije u nijednom od njih, u stvari je obrnuto, on je jedini koji radi svoj posao kvalitetno, profesionalno i skoro pa savršeno. Neka se opet seti da je košarka igra, i da su rezultati prolazni i privremeni, sve dodje i prodje, ostane ono kako si ti lično igrao i kako si se ti ponašao, u trenucima kad se nije pobedjivalo i kada je vladalo opšte nezadovoljstvo, zato prestani da šutiraš stolice i da vičeš na saigrače, ne znam da li je to bolje za tim, ali za tebe sigurno jeste.
(Kikujiro, 09. februar 2021 12:04)

Evo sigurno te citao Jokic, posto se kao niemu licno obracas. Zahvalice ti na tako dubokoumnoj analizi. Ne zna on sta bi i kako bi da nije tebe. E jesi papak slinavi balavi alavi

Kikujiro

pre 3 godine

Šta radi Jokić ljudi pa ovo nije normalno, sa 27,5 poena sada je na mestu broj 7 po poenima, a bio je pre dve nedelje na 16 mestu, sedmi po poenima u celoj NBA, ludilo, sa 11.5 šesti je po skokovima i sa 8.5 četvrti po asistencijama, jedini igrač u NBA koji je u prvih deset u sve tri najvažnije osnovne kategorije. Čoveka koji radi na sebi da se popravi kada to uradi treba i pohvaliti, kritikovapo sam ga pre dve nedelje da mora da spusti izgubljene lopte sa 6.0 na bar 4.0, Jokič je sada na 3.6, noćas nula izgubljenih lopti, nuuuuula, kritikovao sam ga da mora da podigne šut za tri poena sa 34% na bar 40, i to je uradio, svaka čast. Šalio sam se i nisam bio ozbiljan kada sam napisao da mu je ime Genije a prezime Umetnik, a ispada da stvarno jeste tako, a ove njegove asistencije su najveće moguće uživanje i atrakcija koje košarkaška igra može da ponudi. Pravi istinski MVP.

U vremenu kada dominiraju atleticizam, brzina i skočnost u NBA dominira košarkaš koji je spor, koji usporava igru do maksimuma i koji ne može da skoči više od visine leskovačkog paradajza. Hahahahahahaha kakav super trol i anti-heroj.
(Kikujiro, 09. februar 2021 09:45)

I kombinovano to sve: Efficiency, Jokic je prvi sa 37,1 pa sledi Embiid sa 32,7 i tek onda idu ostali sa 30 i kusur... Zato i nije čudo sto su Jokic i Embiid najbolji igra i proteklog meseca.
(JPR24, 9. februar 2021 11:13)

I da dodamo NAJVAŽNIJE: uvek dobar u odbrani, baš baš dobar, a noćas odličan.

...

pre 3 godine

Aman ljudi - Denver je izjednačio ponudu Detroita za Granta, ali je ovaj sam odlučio da ode.

Što se tiče vikanja. Pre je bilo loše što Jokić nema inicijativu i više verbalan. Sada kada to radi opet ne valja čitajući komentare nekih stranaca.

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.

Milan

pre 3 godine

Iskren da budem, poslednje sto bi radio je da svaljujem krivicu na mladog igraca. Ima Denver mnogo vecih problema nego MPJ. Po meni i pored loseg prelaznog roka, najveci problem ekipe je trener. Covek nije talentovan, ne oseca igru niti zna da ubode petorku i reaguje na vreme. Tvrdoglav je, treba mu mesec dana da ukapira nesto sto mu cela javnost prica. Igra svoj stil uporno, a ne prilagodjava se rosteru. To sto dodje u Sombor i pije rakiju, to ne znaci da je faca i 100% super lik, vec da zna kome treba da se cepi da bi posao zadrzao sto duze.

NBG

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Prosto mi je neverovatno da ti nisi tim - menadžer neke ekipe

ja

pre 3 godine

pisao sam pre a evo opet pisem. to kakvu je gresku Denver napravio trejdovanjem Granta nije niko u ovom prelaznom roku. Bukvalno su trebali da trejduju MPJ i Bola Bola za Holidaya iz NOP i da budu u 2 kandidata za titulu. Marej bi bio 2ka i ne bi toliko vremena provodio sa loptom u rukama i bilo bi mu lakse da mu dodje sur do izrazaja koji je odlican. A Holidej je paklen i odbrambeno. Holiday Murray Grant Millsap Jokic pakleni bi bili i napadacki a i odbrambeno ovako su defanzivna kanta od ekipe a ofanzivno ne znas sta od koga da ocekujes

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Ne želim da više budemo uporni tim koji se stalno vraća, želim da mi udarimo prvi", rekao je razočarani Marej.

Pa ako ne želiš, onda igraj umesto što filozofiraš.
I tako ove sezone ni za k nisi...

Max

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim Jokica kao da mi je sestric ali brate Nidzo vici malo na Bartona, nemoj na klinca samo da se istresas. Bolje ti i Maloun pogledajte snimke, 34 kosa su vam dali preko Bartona. Preko Portera 10- ak. Zapitajte se ko vam nije igrao kada ste razbili Kkiperse. Ko vam nije igrao kada ste 2019.godine bili mesec dana prvi ispred Ratnika u punom sastavu. Denver od 2018.godine ima 6-19 kada Barton igra preko 37 minuta kao jutros. A 34-14 kada igra manje od 27. Da li vama uopste neko radi analitiku i sto vam Maloun ima toliko sazaljenja na Bartona, koga je terao da ima 4 bivse zene i 4 deteta, zbog njegovog novog ugovora ceo tim ispasta. Milsapa i Bartona na klupu i ima da meljete.

Stipsa

pre 3 godine

Generalno odbranu igraju svi od reda igraju katastrofalnu.Jokić ne može sve sam primer je 4/4 utakmice sa Kingsima kada je bukvalno sam igrao i 50 poena nisu bili dovoljni.Marej opterećen povredama očigledno mora na pauzu jer ovako stanje preti da mu još više ugrozi zdravlje ,sinoć je i Herris nedostajao.Jedino gde ove sezone nisu pogrešili je Green koji izgleda solidno i mogao bi u prvih 5 umesto Milsapa.Barton i MPJ hendikepirani u odbrani stim da ovaj prvi odigra jednu dobru pa dve loše utakmice a partije ovog drugog nisu vredne pomena.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

On ne igra odbranu, a drugima soli pamet!
Marej nije na njega vriskao kada Jokica nigde nije bilo u plej ofu, a Marej sa 50 poena vadio Denver iz ponora.
Denver gubi jer Jokic forsira, nabija statistiku, ispucava se i ne da loptu saigracima, osim dok ne skupi dovoljno asistencija.
Denver treba da ga mrsne u neki drugi klub, pa da vidimo ko ce da mu tolerise neigranje odbrane i divljanje u napadu.
(o, 09. februar 2021 14:42)

Bar igra napad, dok ostali ni toliko ne igraju. Denver gubi jer je truba od kluba, da im nije njega , ne bi imali ni 5 pobeda ove sezone.
Svaka čast za nick, savršeno te opisuje. Samo što bih ja stavio veću nulu, jer mala nisi...

Aleks

pre 3 godine

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !
(JPR24, 9. februar 2021 16:50)

Grentu je, očigledno s pravom, bilo više dosta toga da radi sve korisno za ekipu dok neki drugi na uštrb njega budže svoju statistiku. To treba poštovati.
Vi biste da svi batale lični učinak i dođu u Denver i podrede se Jokiću, 'oće ali do mo'ega. Čovek je dugo bio taj šraf u ekipi kog su svi uzimali zdravo za gotovo i sad se vidi na šta ekipa liči kad se izvuče jedan takav šraf. Ali je kasno.

Nemanja

pre 3 godine

Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.

Istina i samo istina

pre 3 godine

ili ćeš se žrtvovati za kolektiv a drugi da kupi kajmak radi rezultata ..ili ćeš biti prva zvezda ekipe koja dodje do prve runde plej ofa i to je to .... Jokić je vezivno tkivo Denvera ....

Locutus

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!
(Gambeeet, 9. februar 2021 13:17)

Preforsiran. Njemu je otac trener i driluje ga od 4-5 godine života. Krenuo jako rano i rano dostigao zenit. Očigledno je neke stvari pogrešno naučio (to stalno bežanje od koša i šutevi iz okreta). Pitanje je da li će ikada ponoviti svoje najbolje partije. Što se Jokića tiče on igra glavom i kako poboljšava fizikalije tako napreduje. Ima još dosta prostora.

Chris Mullin

pre 3 godine

MPJ ima dva principa po kojima igra. Jedan je “igraj tamo gde je lopta”. Ako vidi loptu na liniji za 3, nikada ne pravi kretnju od lopte, ili ka reketu, vec iskljucivo ka lopti. A drugi princip je “ko ne sutne celava mu keva”. Ako je neko gledao utakmicu protiv Sakramenta, mogao je da vidi u poslednjoj cetvrtini kako vise puta pravi tu istu kretnju, i kako ga Jokic ignorise, iako kod takvih kretnji gotovo uvek urucuje loptu saigracu. Mozda je to i sinoc radio, ali se ogradjujem jer nisam gledao. On je momak sa odredjenim potencijalom, ali mora da se razvije na pravi nacin. I mora da se prilagodjava ritmu utakmice. Ameri imaju dva dobra izraza za to. Pick your spots i let the game come to you. Medjutim Porter to ne konta, on ide ka lopti i pali za tri svaku koja mu padne pod ruke. Ako ide to izgleda solidno, ako ne ide izgleda kao najveci indijanac na terenu.

76er

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.
(Istina leči...., 09. februar 2021 13:04)

Nema brate ni beka, ajde da se ne lazemo vise sa tom povredom Mareja. Svi smo ocekivali posle onakvog plej ofa, da odrzi slican kontinuitet, ne mislim da ima 35pp, ali da ima sigurnih 22/3 poena u rukama. Ovo nije smesno vise, Jokic ili da ide iz Denvera ili da dovedu Bredlija Bila, neka daju ovaj trio Barton, MPJ i Marej. Cancar neka igra startnu 3 gori od ove dvojice ne moze biti.

M

pre 3 godine

Ne bi se iznenadio ako Jokića pokupi neki tim sledeće godine. Ima 26 godina, puca od snage i umeća a naročito inteligencije. Denver je luzerska ekipa. Nikada u njoj neće postići ništa a to bi bio greh prema košarci, da jedan ovakav igrač ne osvoji titulu.

Micko

pre 3 godine

Nema vece rupe u odbrani od Bartona, svaku utakmicu ga napuni ko stigne. Barton kvari ceo tim. Porter je bio dobar u Plej Of- u. Barton se u sve mesa i kvari sponu- Jokic- Marej.

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

Spoljni momak

pre 3 godine

Nisu mi jasni ovi što ne vole Jokića, a gledaju ga. Gledajte neki drugi tim. Odgledao sam meč sa Sakramentom od subote, dečko igra solidnu odbranu, lupio je Whiteside-u takvu ?, da je ovaj sat vremena kasnije glumio da ga boli glava. Niži igrači Denvera su najgori u ligi, zajedno sa ovim furundzijom Meriem. Pitao sam se kako igra uopšte ovaj Henri, pa ovi ostali nemaju pojma. Igrači za Aba ligu.

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

miksx

pre 3 godine

Ovaj tim bi bio na dnu tabele da se Jokic kojim slucajem povredi. Ocigledno da Jokic iako je veoma strpljiv pocinje da gubi zivce. Ovi koji ulaze sa klupe nemaju nikakav osecaj za timsku igru vec bezuspesno pokusavaju da sutiraju cim dobiju loptu iako nema logike za to a tu je pre svega trener kriv.

Aspera

pre 3 godine

Kad god sam napisao da bih mirne duse trejdovao MPJ za nekog, bilo kakvog, 3&D igraca ljudi mi nalupaju minuse. Kako vreme ide ja sam sve sigurniji da bi to bila odlicna odluka.

Doca Dijagnoza

pre 3 godine

Umislio Porter posle ispod 500 poena u NBA da je velika zvezda !
I to baš u vreme kada je Marej u životnoj formi i kada se igra super odbrana.
Nije ni čudo da Jokara ludi. Bolje bi mu bilo da počne da se raspituje treba li kome ALL STAR centar i MVP lige...

Bezrezervni

pre 3 godine

(roronja, 09. februar 2021 12:51)

Ne mogu da shvatim da ovakav komentar neko ostavi!!!Druze niti se razumes u kosarku,a najgore je sto jos ostavljas ovako tunjave komentare.Ovo nema veze sa vezom!

Gambeeet

pre 3 godine

Od Portera, koji u poslednje vreme igra skandalozno, više me nervira i brine ovaj Marej, NAJPLAĆENIJI igrač Denvera, pa nisu mu oduzeli talenat za košarku i šuterske sposobnosti u roku od 4 meseca, gde je ove brojke beležio za 1/4 i po. Ako ga muče nagomilane sitne povrede, što uopšte nije isključeno, nek ga odmori Meloun par mečeva ili neki određeni vremenski period, da ne gledamo više ono mučenje i otaljavanje posla na parketu i da se vrati svež nakon toga i grize u tandemu sa Jokićem. Milvoki opasan i unutra i spolja, sa tako raznovrsnom igrom mogu daleko, ali nam samo preostaje, kao i do sada, da vidimo da li ovakva izdanja mogu da prikažu i onda kada je najbitnije - u plejofu!

Milos Teodosic

pre 3 godine

Greska je bila dati Mareju maksimalni ugovor to nije sporno
Sto se tice Granta mislim da svima treba da bude jasno da on nije hteo da ostane u Denveru, posle njegove izjave da je hteo da igraju timu gdeje trener Crnac i da je hteo da zivi u gradu gde je izrazena crbacka zajednica.
Porteru treba jos vremena da nauci neke stvari
Za Bartona se takodje odavno zna da je los i pogrešna odluka ekipe da potpisu novi ugovor sa njim

Janko

pre 3 godine

Jokić sada kao dokazani superstar, lice franšize i kao jedan od najboljih igrača koji je više godina u NBA bi zaista trebalo da sazove sastanak sa vlasnicima i upravom i da se popriča o timu i ambicijama jer nešto nije u redu. LeBronu se zamera što sastavlja svoje timove i bira saigrače ali to se pokazalo kao uspešno jer je osvojio titule sa svim timovima u kojima je igrao. Pored toga kao igrač i vođa tima ima bolji uvid u to ko je kakav saigrač naročito što se inteligencije u igri tiče.

Dragan Borca

pre 3 godine

Porter je dobro funkcionisao u Plej Of- u, uopste nije bio ovako los kao zadnjih par utakmica. Jokic i Marej su igrali pik a on, Grant, Kreg itd sirili igru po uglovima, cak je pogodio i jednu clutch mnogo bitnu trojku protiv Klipersa. Problem je sto sada Denver nema isti sistem igre sa Bartonom koji nit je bek nit je krilo, ne zna ni on sta je. Krece se kao plejmejker i ugusi najjace Denverovo oruzije pik Jokica i Mareja. Jokic i Marej kada igraju pik drugi igraci treba da sire po uglovima a Barton to nece, ne zeli da bude role player i zato su i Jokicu opale asistencije jer sada nema ni Gerija koji je jedini sirio i utrcavao iza ledja. Tako i Porter ne ostaje vise sam toliko i uzima dosta losih suteva. Sve to zbog Bartonovog stila igre gde ne zeli da siri igru po uglovima vec skoro uvek se mesa u organizaciju i tako dovuce svog igraca spolja i stvori se guzva a Jokic nema kome da baca one njegove paseve. Bice bolje kada se vrati Geri, mnogo im je on bitan da to ljudi nisu ni svesni. Decko je bukvalno preokrenuo seriju protiv Jute kada im se vratio u tim. Juta ih je gazila dok Geri nije igrao. Geri pravi spolja solidnu defanzivu na perimetru, i to dosta znaci Denveru koji bez Gerija nema niti jednog dobrog defanzivca. Komentari kao da ih je Maloun pisao, svaka greska Porteru se broji a to sto Barton ima 4-5 zaletanja kao muva bez glave i sto preko njega daju po 30 koseva to Maloun nekako ne vidi. Sto Milsap skoro nista ne moze da odbrani itd. Barton i Milsap previse igraju

Legolas

pre 3 godine

Mora da viče. Autoritet je glavom, igrom.
E sad mora i batina da radi. Naravno ona verbalna, i teranje saigrača na ozbiljnost.
Da misle, svo vreme, a ne samo kad imaju loptu.
Mora da se isprsi i da bude onaj koji će da im podvikne,da ih zapali, i zapreti, mora da se postavi kao tata. Jer on to i jeste.
Dečurlija, koja se zabavlja, bez odgovornosti ikakve.
Ako primaš milione, onda ima i da gineš, a ne da se zezaš.
Mora da imaju i strah od njega, pa ko ne sluša, na klupu.
MPJ, je užasan, ali neka radi odbranu, i šutira i dovoljno, s'tim, kad šutira da se ne glupira, a u odbrani ili da zategne, ili više da ne ulazi uopšte.
Mali Hempton treba da mu je primer, MPJ je bezobrazan,koliko je lenj u odbrani.

hoćeš iskreno ?!

pre 3 godine

Prosečan tim Denvera od prošle godine, postao je katastrofalan tim ove godine.
Onaj ko je sklapao ovaj tim,ove sezone treba debelo da plati za greške.
Lakav Denver i kakva titula,o čemu vi pričate? Tim sa dva igrača...

Wladosu@gmail.com

pre 3 godine

Jokic u gsw i 4 titule zaredom resene
Vodiće loptu i imati trple double prosek ( ili tripl singl sto kaze barklu za greena)

Popi

pre 3 godine

Ja zaista ne znam šta su ljudi videli u ovom Porteru? Nedostatak discipline i osnovnih košarkaških elemenata. Ne zna da spusti loptu na parket i predribla. Jednostavno ne zna da loptom. Igru ledjima nema, sve mu se svodi na šut čim primi loptu u ruke, ili eventualno natrčavanje na neki odbitak ili utrčavanje. Odbranu nema... Umislio je da je Durant lično... Zreo je za trade u paketu sa Harisom, Barton om, Marejom. Haris večito povredjeni, nema zamene za Jokića, Marej nekonstantan... Barton, njega ne treba ni komentarisati. Prva runda plejofa plafon ove godine.

Tragikomedija

pre 3 godine

Malone uopšte nema autoritet u toj ekipi. Više nekako drugarski vodi ovaj tim, što nije dobro kada se gube utakmice jer neke princezice poput MPJ nisu navikle na povišen ton.
(..., 9. februar 2021 11:47)

Pa većina trenera u NBA-u drugarski vode ekipe, pogotovo bivši igrači koji su postali treneri. Greg Popovič je najistaknutiji izuzetak. Stiv Neš je doveden da drugarski vodi Netse, da stvara dobru atmosferu jer imaju već i višak kvaliteta. Dejv Džerger imao sasvim korektnu sezonu sa Kingsima pre par sezona, ali se zamerio Hildu kada ga je kritikovao što je šutnuo sa skoro pola terena da reši utakmicu, iako je pogodio, pa su ga smenili i doveli Voltona da drugarski vodi ekipu. Džima Bojlena su prošle sezone izmasakrirali mediji što je imao oštriji pristup prema igračima i Lavinu, a igrači su prestali da ga konstatuju potpuno i izgubio je njihovo poštovanje dok trepneš (iako je čovek svakako očajan trener za NBA). Ovaj novi trener Roketsa nije imao odgovor na pitanje kad će Harden da se pridruži ekipi, iako su već krenuli sa pripremnim utakmicama, i rekao da sređuje neke lične stvari, dok čovek izlazi po žurkama i striptiz klubovima. Jednostavno 99% trenera drugarski vode ekipe i ne smeju se zameriti zvezdi/zvezdama tima nikako ako hoće da zadrže svoj posao.

Legend

pre 3 godine

Najjače što mu je rekao "Shoot it like that" u napadu kada je Jokić dao trojku. Da sam MPJ ozbiljno bih se zabrinuo,ne samo da trener nema poverenja u njega,nego sada već ni najbolji igrač tima isto nema poverenja u njega. Na sve to Murray je izjavio kako povrede počinju previše da utiču na njega (ko je gledao interview posle meča) i to se vidi da je istina,što znači da ako Murray ne može,MPJ mora biti taj koji će pomoći Jokiću.

BorisSrb

pre 3 godine

Porter ima 6, 7 takvih suteva na svakoj utakmici. Najgori je kad napravi ofanzivni skok, onda nece da doda loptu nikome i ide sam na 3 igraca i masi uvek ali ne dodaje. Ocigledno je da je Denver uradio nekoliko pogresnih poteza sa trejdovima prije pocetka sezone i sa dolascima pojedinih igraca koji su igrac prosek aba lige, a daleko od nba.

Istina leči....

pre 3 godine

Velike franšize su uzimale i uzimaju titule jer su imale triling asova: bek, krilo, centar!
Na žalost, Dnever ima centra, verovatno i beka, ali krilo je problem, a ta pozicija zapravo treba da donose prevagu.
Setite se Jordan-a, Kobija, danas Džejmsa, Lenarda, Dončića. Krilo koje u napadu igra podjednako dobro na poziciji 1, 2 i 3, i podjednako dobro može da brani iste te pozicije, donosi prevagu. DŽejms sve ovo radi odlično, a vrlo dobro na pozicijama 4 i 5, zbog toga je jedinstven.
Porter na žalost nema taj kvalitet. Limitiran igrač, ima samo šut, slab u prodoru, limitiran u odbrani.
Denver će morati da ga trejduje, njega i još nekoliko dobrih igrača za igrača koji će pokriti pozicije 1,2 i 3 na način kako sam opisao. Da li će ga naći ili ne, videćemo. Nisu mnogo atraktivni, no, ko voli košarku, kome je do prstena, neće se mnogo premišljati.

323

pre 3 godine

Kad sam vidio naslov,mislio sam da je iz ko zna kakve pozicije šutirao,možda je moglo bolje,nije to problem uopste, problem je što ne čuvaju koš, zakucava im ko stigne a tu bi Jokić mogao bolje da odigra u odbrani.moraju popraviti odbranu inače će biti pusti prosjek ove sezone.
(roronja, 9. februar 2021 12:51)


Mislis da Jokic treba da organizuje napad, asistira, poentira po 35 , 47, 50 poena i da igra odbranu? Da li ima jos igraca u Denveru , jer je petorka na terenu? A sta oni treba da rade?

111

pre 3 godine

Grant i Plamli su Detroitu ne zbog Džamala nego zbog jednog drugog igrača. Šta mislite kojeg?
(Darčin, 9. februar 2021 12:33)

Da, da..nadavali se oni koseva na Jokicevim asistencijama. Pa im on smeta. Plamli je i trebao da ode jer nije imao sta da trazi pored Jokica , kao centar. Ali kakve veze ima Grant sa centrom?

софроније

pre 3 godine

портер има све осим мозга. не знам да ли то може да се надокнади. вероватно само до неке мере, да буде лимитиран играч. као што бен симонс има све осим шута, али то је то, колико год тренирао, неће постати тројкаш. тако и портер. мека рука, прототип модерне кошаркашке грађе, али невероватно глуп. невероватно. пре неки дан цела екипа ту негде са +/- око 0, он типа -25. при томе није да он неће да игра одбрану, као што харден (једно време) није хтео. он просто не зна где се налази. у нападу не уме да се отвори, да утрчи... да су га летос увалили некоме, имао је огромну цену. сада му цена већ доста пада, јер се види да има низак IQ. не само кошаркашки, него генерално. то је једноставно хендикеп. а кажем, по мени лик није ни нешто неваспитан, лењ, тако нешто... само пглу. то је моје мишљење.

bmiles

pre 3 godine

Dok imaju disciplinu igre deluju dobro,cim to stane sledi raspadanje i slom!
Dva su razloga koja su juce dovela do poraza.Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci! Problem je ofanzivni i defanzivni odnos skokova tima.Kod ofanzivnih skokova vide se Jokic,Milsap i Grin,drugih nema.Kod defanzivnih skokova trpaju se svi da skoce pogotovo Barton,MPJ ali ako ih neuzmu bivaju kaznjeni jer njihovi protivnici imaju otvorene suteve koje lako realizuju.Zato fale Kreg i Grant a i Plamli od prosle godine,jer akvizicije ove godine izuzev Grina nisu na tom nivou.Primetio sam da je lopta mnogo u rukama Marija u napadu.Neznam dali je to do trenera ali uvek su u skripcu zbog toga da izgrade otvorene suteve,jer on zaista preterano drzi loptu sa jednom mislju da zavrsi on sutem!Daleko bolje se slazu Moris i Jokic,pa se slazem sa misljenjem pojedinih komentatora da je bolje da Mari igra 2 a Moris bude taj plej koji ce sa Jokicem organizovati napad uostalom bolje je islo.Mladi Hempton je juce iznenadio pozitivno sa nekim skokovimab u odbrani obzirom na njegovu visinu!Kljucni momenti igre kad se uslo na dva minuta pre kraja pri vodjstvu Baksa od 8 poena su promasaj Marija za 3 poena,zatim kradja nakon Milsapovog vodjenja lopte i razlika se povecala na vise od 10 poena a bila je prilika da se udje u neizvesnu zavrsnicu!Jokic sa 23 DD, u trci za MVP ali?

crnobeli delija

pre 3 godine

ne znam da li treba da to radi na terenu, ali u svlačionici mora da podvikne. imaju trenera beskičmenjaka i tim koji zajedno ne vredi pola Nikole.
Kobe, Jordan, Barkli, Hakim, Garnet... svi su znali da podviknu i celom tomu i pojedincima. i to spada u karakter vođe.

steppenwolf

pre 3 godine

Zasto? Pa zato sto je Porter glup igrac, zato sto vidi samo kos. Nema pojma da napravi driblin, oslobodi se igraca, dodje do pozicije za sut ili asistira. O odbrani necu da pricam. I onda kuka da hoce vecu minutazu , da sve ide preko Jokica i Mareja , da nema lopti a kada mu trener da 20, 26, 27 min. Igrao je i 30. njega nigde nema. Postize po 8 poena? Mi kukamo na Bartona, on se makar nesto trudi, probija, sutira..I on pravi nerezonske poteze ali se trudi. Ovaj Porter samo da sutne? I sada ce neko da ceka da ga krene sut? Jednom u 5 meceva? Jokic treba svima da izvuce usi jer ga potpuno razumem. Treba da ih je sramota i da spuste pogled kada prolaze pored Jokica.

321

pre 3 godine

(Kikujiro, 9. februar 2021 12:29)


Kazes, tu je Milsap, verovatko kao iskusan, na to si mislio? Pa taj Milsap igra lose i u napadu i u odbrani? Kos ne moze da pogodi ako mu Jokic ne asistira. I njemu Jokic treba da odrzi slovo. Ne samo njemu i Porteru..Da oni rade svoj posao Jokic nebi imao 8,5 asistencija nego preko 10 kao sto je imao. Pao mu je prosek u asistencijama jer saigraci promasuju. Ne koriste njegova dodavanja. Jokic je pre mesec dana imao 3/2 u statistici a sada, PTS 27,5, AST 8,5, REB 11,5?

111

pre 3 godine

Tuga i žalost.Uz sav trud i kvaltet koji neosporno ima čoveku bukvalno prolazi vreme (gazi 27. godinu) a da bukvalno ništa osvojio nije!
(deniro, 9. februar 2021 13:13)

Verovatno mislis na Jokica? Ima 25 godina..

2CRAZY

pre 3 godine

Ocigledno je da Denver nema ambicije za titulu, to govori prelazni rok, nisu nikog doveli, jos su se cak i oslabili, a potreban im je bar jos jedan all star igrac.
Tako da dok ne vidite da je Denver ulozio i napravio ekipu, doveo neke kvalitetne igrace, nemojte nista ni da se nadate.
Problem je i taj sto Denver nije privlacna fransiza i tesko je dovesti kvalitetne igrace.
Sa ovakvim timom, plejof puna kapa, izgleda da se i oni zadovoljavaju sa time, sudeci po sastavu tima.

Mrdrag89

pre 3 godine

Treba da ispadnu iz play offa, mozda tako shvate da moraju bolje da trejduju sledece sezone. Kao da smo svi videli cemu ovo vodi. Ne moze Jokic sam. Zapinje ove sezone koliko moze ali dzabe kad je sam.

NBG

pre 3 godine

"nisu trebali da trejduju Granta"
"velika greška je što su trejdovali Granta"
"tako im i treba kad su trejdovali Granta"

Ljudi, znate li vi šta znači trejdovati?
NIKO NIJE TREJDOVAO GRANTA!

pant-La

pre 3 godine

Otisla ova trojica koji su pre svega odbrambeni igraci, povredjeni Heris, Dozier i Kampaco koji su dobri defanzivci, ko ce da igra odbranu, pod kosem i nekako da se zakrpe, ne moze se zameriti grinu sto ne moze da cuva janisa, solidan je kao i milsap i Jokic (osim zaštite obruca, tu su svi katastrofa), ali krila, bekovi, uzas.. promaja na sve strane, previse igraca koji ne mogu dobro da brane svoju poziciju i jednostavno previse je opcija u napadu za protivnike, uz to dodas i zute minute u napadu vecine igraca i shvatis da oni ne mogu u ovom sastavu da dobiju ozbiljniju ekipu, osim ako bas ne polude u napadu, a to je 1/5.. Mpj bolje igra sa klupe, nema toliko uigranih akcija, pa moze da igra svoju igru, bariton sta reci, gledamo ga vec 4god, moze on da odigra kao u prvom poluvremenu ali u 90% sucajeva igra kao u drugom.. Marej moze da poludi ali uglavnom to ne radi, ovi klinci nesto i ne dobijaju sansu, uglavnom tuga.. Secate se jokica sa drugom postavom vise od pola sezone, kad su svi bili povredjeni, 2. na zapadu, ali su barem svi igrali kolko toliko odbranu, u napadu pogodi pola otvorenih suteva ali u odbrani grizi, a ostalo ce jokic..

Malone, Malone

pre 3 godine

Kakva ekipa:
Jokic - gubi vreme medju luzerima
Marej - povredjen, a i inace toplo hladno
Barton - juri ugovor pa pokusava da siluje sto vise, a i inace nije mnogo bistar
MPJ - jak kao bik i skoro isto toliko pametan. Mnogo potencijala i vrlo malo mozga. Buduci Milicic.
Milsap - za jednog coveka od 35 godina sasvim korektno igra, da je na klupi bio bi super
Moris - pravi bek, zahvalan igrac
Grin - dobar igrac i zahvalan
Kampaco - dobar, ali ga Malone potpuno pogresno koristi. Mali je on da igra 3&D.
Haris - upropasten nazalost nacisto povredama, ali ipak kada moze dobro igra odbranu i ne uzima ovakve tupave suteve
Hampton - jos mlad i neisproban, ali deluje da bi mogao da postane dobar
Dozier - postaje pravi igrac postepeno

Iskreno zelim Nikoli da za 2 godine kada istekne ugovor predje u neki GSW ili tako nesto i naredja par titula, a posle da ima laganu karijeru islusnog igraca koji igra kljucne minute sa klupe za silne pare.

ja45

pre 3 godine

Resenje za Denver je da Jokic koliko sledece godine, inicijalizuje trejd i napusti ovu G League ekipu sa mediokritetom od trenera! Dok se oni saberu/oduzmu, Jokicev talent i godine odlaze u nepovrat!

јд123

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant.
(Ivan Ivanovic, 9. februar 2021 15:49)

Нисам знао да су га трејдовали. Шта су добили за њега? Трејд значи размена. Знчи Дитроит добио Гранта, а којег играча је Денвер добио из Дитроита?

Читајући коментаре понекад се питам да ли људи уопште прате Денвер? Ко је играо прошле сезоне ниско крило? МПЈ, Грант? Не, играо је сићушни бек Бартон. Тек када се он повредио почињао је Грант или МПЈ. Грант је улазио са клупе и био ужасан током регуларне сезоне. Он је тек експлодирао дефанзивно у плеј-офу. Човек је рекао управи Денвера да хоће да буде прва опција у нападау и да зато неће потписати нови уговор, иако су му нудили исти новац као Дитроит.

С његове стране сасвим у реду. Сада је прва опција у нападу Дитроита, диже личну статистику и тако ће му следећи уговор бити још већи, има шансу и да постане ол-стар играч. У Денверу би био тек четврта опција у нападу и играч задатка. Нормално да му Денвер то није могао понудити. А и како би, када га Малоун није користио на тај начин. Могао је у неколико утакмица да испроба. Али не, види се и ове сезоне, Малоне новим играчима скоро да и не даје шансу, само ако се неко повреди.

76er

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave, kraj vica.

bruskloddzekinorislee

pre 3 godine

Grant je igracina koristan I u napadu a posebno u odbrani
ako se neko ne probudi ili povecaju procenat za trojke nece ni I play off.
Sad svi ocekuju da Jokic Ili Marej Resavaju utakmoce Marej nije u formi I povredjen
Ostali su prosek ili losiji

Karlo Prvi

pre 3 godine

MPJ igra kao u bloku i kao da nikada nije naucio kako da igra 5 na 5. U napadu je to cisto soliranje, odmah sut ili, kao sto je neko drugi rekao, ide ka lopti da bi onda sam resio stvar. Sa njime ekipne akcije ne postoje, a taman posla da nekoga proigra. E sada posto ima fenomenalan potencijal to moze da upali i onda pokrije sustinske nedostatke u njegovoj igri.

JPR24

pre 3 godine

Najveca greska koju su napravili je sto je trejdovan Dzeremi Grant. To je covek koji osetno fali denveru i koji bi bio prevaga i u odbrani i u napadu. Uostalom pogledajte kakvu ima statistiku u Ditroitu.
(Ivan Ivanovic, 09. februar 2021 15:49)

Statistika u Detroitu nije nikakvo merilo. Tu ima minute, ali je ekipa zadnja u celoj ligi !!
Ono sto je realnije je šta je Grant radio u Denveru, to je daleko važniji parametar, pružao je solidne partije, imao dobru saradnju sa saigračima, igrao odbranu, dobro uklopljen, i uz veću minutažu bi sigurno davao više ekipi. Koliko... ne znam, ali sugurno više nego ovi trenutni buzdovani !

JPR24

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)

Problem sa odbranom je sto je on ni ne igra uopšte. Okej to sa povredom. Okej ne može čvršću ili šta ti ja znam. Ali pogledaj ga u odbrani : kao muva bez glave ! Prosto ne zna šta treba da radi.
Nije ni Jokic ultra defanzivac, svi to znamo, ali ima dovoljno znanja da se postavi, zna gde treba da bude. Barem da to osnovno radi MPJ, to bi već bilo daleko bolje, ali on izgleda ko blesav.
A u napadu, tu trenutno izgleda kao još veća Truba !

tocka

pre 3 godine

Srz Denvera su Jokić, Marej i Heris. Njihova najlepša igra je bila pre dve sezone kada je protok lopte bio nevidjen, a Heris nije bio povredjen i igrao je sjajnu odbranu i sekao kao niko tada. Heris nakon povrede nikako da se vrati na taj nivo, njima je on neophodan da bi funkcionisali u odbrani. Jako potcenjen igrač, ne u smislu cele NBa, nego za Denver. Tačno kada se Heris vratio u PO su proigrali. E ovo sad sa Marejem nikako nije dobro jer umesto da nastavi kako je igrao u PO on je loše krenuo, pa sad još i povreda. Denver malo i nema sreće. Milsep je sasvim solidan igrač. MPJ se dobro razvija iako ima te nerezonske poteze, ali to će morati da ispravi. Barton je tip igrača koji je Denveru potreban. Kada sve stane jedino Barton zaletanjem nekada uspe da probije odbranu, medjutim isto tako ume od gotove stvari da napravi problem.
Mozemo mi da maštamo i da zelimo Kleja kao skorera i odbrambenog igrača i Sijakama kao krilo, ali to je nerealno. Za Denver je sad pitanje da li i koga sve mogu da utope za Bredli Bila. Bojim se da im je jedina nada da još ekipa udje u trejd, jer čak i da Bredli pristane da ide u Denver ko će uzeti ludačke ugovore Mareja, Herisa i Bartona? A to znači da će opet morati da pristanu na kompromise kako bi se oslobodili ovih i opet da uzmu polovne igrače sa štetnim ugovorima. Koneli je stvorio GSW, nije to bio Litvanac. Uostalom Litvanac je prešao u Čikago, a tamo je tek bunar. Tako da treba videti šta će Koneli sledeće napraviti.

Freak On a Leash

pre 3 godine

Porter, odbrana pa odbrana - smorili ste vise o tome! Decko je dosao u NBA sa izuzetno gadnom povredom ledja i bilo je pitanje da li ce uopste zaigrati na prof. nivou. Razlog sto ne igra cvrscu odbranu i ne ulazi u klinceve sa protiv. igracima, ne postavlja se ispred njih kad ovi krenu u prodor i sl. je upravo u tome i to je svesno ukalkulisano od strane trenera i uprave - da bi im sto duze trajao na drugoj strani parketa. Medjutim, problem je sto on ne opravdava ni svoje ofanz. potencijale, igra vrlo nerezonski, itd. Stoga, sve izgleda da su u Denveru nspravili sebi medvedju uslugu.
(Max, 09. februar 2021 13:16)
Pa imao je povredu ledja a ne glave.Dodaj nekom brate mili,uradi nesto drugo a ne samo skoci i šutni.Decko ima na poslednjih 10 utakmica 0,7 asistencija u proseku a porede ga sa Durentom pa on ima skoro 5 asistencija u proseku.Odavno nisam video igraca koji ono gleda samo pravo.Kao sto sam vec pisao njegov kosarkaski IQ je u debelom minusu.

bataraka

pre 3 godine

@Nisam neki ekspert za kosarku, cak i ja vidim da ova ekipa uopste ne stima zajedno. MPJ hoce da bude junak i pravi greske, Marej igra povredjen, nemaju centra da zameni Jokica, koji ako se kojim slucajem povredi, Denver je propao. Na trejdu su izgubili. Moje skromno misljenje je da mu je boje da ode u Golden Stejt Warriorse, tu bi se dobro uklopio.
(Nemanja, 9. februar 2021 12:25)
Bas tako. Nisam ni ja ekspert, ali se vidi iz aviona da je tim jako lose sklopljen. Kada imas igraca kao sto je Jokic, moras da sklopis ekipu koja ce da izvuce najvise od njegove igre. I tu ne mislim samo na kosarkaske kvalitete nego i ljudske, sto bi se reklo personality. Ne mozes da imas dva ego manijaka kao Barton i MPJ koji ce da divljaju svaku utakmicu bez ikakvog rezona. A sto se tice kosarke, spolja treba da budu 3&D igraci, da kidaju odbranu spolja, a ne da ih probijaju svakavi levati. I naravno u napadu, zbog cestog udvajanja Jokica, da pogode bar svaku drugu otvorenu trojku koju im ovaj servira. Treba im dobra defanzivna 4-ka da krpi Jokica u odbrani, koju po mom misljenju uopste ne igra tako lose kao sto vlada misljenje.
E sad, sto su oni stavili sve na kartu MPJ, da bude taj treci uz Jokica i Mareja, mislim da im je to pogresan potez. Neko je lepo napisao u komentaru, da je najveci problem MPJ inteligencija, i stvarno tako izgleda na terenu, kao da ne zna sta da radi, gde da stane, kako da se postavi. I mislim, da to nikad nece ni da nauci :(.

bskfan

pre 3 godine

Nema tu previse filozofije, MPJ je kao mlad propustio mnogo utakmica i zato se lose snalazi kada treba da donese neku odluku, da asistira i slicno. Jednostavno, on je sada samo suter. Kada je u igri neki defanzivac kao sto su Haris i Dozijer, i kada je MPJ treca opcija u napadu - sve funkcionise dobro. U bablu je MPJ igrao cetvorku a Grant trojku, sto je takodje bio razlog boljih igara. Dakle, sadasnja petorka sa Marejom, Bartonom i Milsapom je najgora moguca za MPJ-a jer nema odbrane a MPj je sveden na cetvrtu ili cak petu opciju u napadu. Ako pogledamo rezultate Denvera vidimo da su najbolje igrali kada MPJ igra sa klupe, gde oko sebe ima defanzivce Dozijera, Grina, Hartejnstajna a on ne razmislja previse nego samo sutira. Problem je u tome sto na duze staze Denveru treba starter koji igra sa Marejom i Jokicem a ne sa igrac sa klupe, a ni MPJ ne zeli da bude osrednji vec vrhunski igrac.

Za sve je kriv Tim Konoli jer je skockao nerezonski tim u kome se ne zna ko sta igra a u citavom timu nema nijednog pravog niskog krila. Marej je takodje velika greska jer se ispostavilo da je njegov plafon znatno nizi nego sto se mislilo; mnogi mladi bekovi vec igraju bolje od njega. Barton je igrac haosa i kao takav bolji za ekipe koje tankuju nego za plejof timove. Haris je vise povredjen nego sto igra. Milsap je dobar ali star i ne znam sta ocekuju od njega. Grin je odlican igrac ali on je oduvek bio igrac uloge tako da od njega ne mozes tek tako napraviti startera, itd.

Hm

pre 3 godine

Kad Denver stekne razliku od 7-8 poena nastaje anarhikja u timu gde Mari,Barton i MPJ uzimaju slobodu za nerezonskim sutevima i to kad nikog nema u reketu protivnika da eventualno skoci!
(bmiles, 9. februar 2021 17:48)

Tako je. I to se desava u svakoj utakmici. Kada god igraju dobro - ozbiljno, pocne soliranje. Zanimljivo je da uvek Marej pocne, sa nekim preteskim, nerezonskim sutevima, ulazima...i uvek promasi. Barton, koji inace voli da solira to jedva doceka, pa u sledecem napadu on (u 90% slucajeva) promasuje i za njim Porter ukoliko je na parketu.

I takvo Marejevo ponasanje je najveca steta za ekipu. Svi ce oni da pomisle, nesto kao...vidi ga ovaj, mi tu igramo ozbiljno a on se zahebava, izigrava zvezdu tima. Sad cu i ja malo da pokazem sta (ne)znam...

Denver da ima trenera sa makar malo autoriteta, a i znanja, prolazio bi mnogo bolje, ovako...mrka kapa.