Četvrtak, 04.02.2021.

19:22

Glasanje za Ol Star: Jokić iza Lebrona

Sve smo bliži ovogodišnjem Ol Star vikendu.

Izvor: SN

Glasanje za Ol Star: Jokiæ iza Lebrona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Sch..

pre 3 godine

tim zapada će biti baš onako kako sam i ja glasao Jokić , Lebron , Lenard , Dončić , Stef . Eto i ja nešto da pogodi što se tiče sporta mada ove godine sam bukvalno sve utakmice odgledao Denvera i par utakmica Wizzarda i Hoksa.

Sid

pre 3 godine

Kikujiro je zvanicno najgluplji lik ikada na sajtu b92,pedja zbog povrede nije igrao u finalu ni 15 minuta,Kid 38 godina,teri i marion 34 i 33 godine,a najjaca stvar sto je Dirk sa timom ranga Hemofarma osvojio srebro na euru dok je Joloa demolirao Scola sa 40 godina😂😂😂😂😂

Komsija

pre 3 godine

nteresantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!
(Fikio, 04. februar 2021 23:09)
Ti onda bas slabo pratis kosarku(nba) ako tako mislis

NikolaKG80

pre 3 godine

@detektiv, minus zato što smo isto godište, a kažeš da si mator. Nikad se više neće pratiti košarka u Srbiji kao što smo pratili Sakramento. Druga je sad liga, izgubili je dušu

che

pre 3 godine

od kad je kavaj avaj frontcourt? tipičan bek šuter, ne može ni nisko krilo da igra, pa po tome bi MJ23 igrao krilo, a dront court bi realno po nekim starim pozicijama bilo centar/teski centar/ krilni centar/krilo. kakav kavaj

Kikujiro

pre 3 godine

" Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin."

Suština ostaje suština bez obzira što nekima pena izlazi na usta, uskoro će i na uši.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Prva petorka zapada:
1. Nikola Jokić
2.LeBron James
3.Anthony Davis
4.Kawhi Leonard
5.Luka Dončić (Stephen Curry)

Kakva ubitačna petorka....Njih skupiti u Denver i garantovan prsten...Njihova vrednost ko budžet Srbije....

saeKn

pre 3 godine

Ja glasam realno Murray,Doncic,Pokusevski(bolji od Lebrona),Bjelica(Leonard),Jokic.Dragic(Young),Bogdanovic(Harden),Durent,Antetokounmpo,Vucevic(Embid)

Fikio

pre 3 godine

Interesantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!

Milan

pre 3 godine

Ja glasam na zapadu za Jokiča, Bogdanoviča, Marjanoviča i Dončiča. Na istoku glasam za Dragiča, Bogdanoviča i Vučeviča. Ne glasajte za Amere. Cela bivša jugoslavija bi imala drim tim, koji bi pobedio Amere ako bi igrali još najbolji iz EX YU, koji igraju u Euroligi.

Nebojsa

pre 3 godine

@ Stef
Za prsten on mora da menja klub, nikad ga nece osvojiti sa Denverom.
E sad da li ce vise zeleti popunjene kolone a da nema prstena, ili ce otici neki drugi klub gde ce imati mnogo slabije kolone ali ce imati sanse da uzme prsten.

chiefOFjustice

pre 3 godine

Pola igraca sa spiska su bolji igraci za gledanje od Lebrona, igrač bez stila, koji umije samo da zakuca, sirovina. Nikad nece dostici Jordana, Kobija, Grent Hila, Ajversona, Irvinga, Hardena, Kavaija Leonarda, Rouza, Doncica...

Dusan

pre 3 godine

Ovo je fantasticno za Jokaru.I da Jokić ima 30 poena 15 skokova i 10 asistencija a LeBron ima 10 poena u proseku opet bi LeBron imao više glasova zato što bi se LeBron ponovo provukao na svoje ime.(Nemojte da mislite da hejtujem LeBrona)

Aleks

pre 3 godine

Kol'ko me nervira ovo glasanje za All Star, ali glasam redovno samo zbog Dejmijana, Jokića i Janisa. Da ih podržim...

Oni su mi sigurica a ostalo menjam, kako mi dođe. Evo npr. sad sam glasala ovako:

West: Jokić, Lebron, Kavaj, Dame, CJ (razmišljala sam oko Stefa ali čovek ima 2M glasova, pa bar da podržim CJ-a)
East: Janis, Embiid, Tatum, Beal, Lavine

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

@Mrdrag89

Na foru sto se glasa odabirom petorki 2 niska + 3 visoka zapad i isto tako istok.
Na zapadu su visoki : LeBron , Jokic , Lenard , Dejvis , Dzirdz , Zion...

Na istoku : Durant , Janis , Embid , Tejtum , Batler , Adebajo...

Dejvis ima 300.000 glasova vise od Tejtuma , tako da tu mozes traziti odgovor zasto je Embid 100.000 vise puta bio u petorci istoka , nego Nikola na zapadu tj Dejvis je uz npr LeBrona i Lenarda bio medju 3 visoka , a Jokic ostajao bez glasa!

Stef

pre 3 godine

Mnogo mi je drago što jedan takav karakter postaje naš ubedljivo najbolji, a uskoro i ubedljivo najplaćeniji sportista.
Prsten NBA šampiona će biti kruna. :)
Joka brat.

Cugcvang

pre 3 godine

Nama srbima nije dovoljna ni ovo druga pozicija da bi ustali i poklonili se ovom izvrsnom sportisti. Mi jos ne vjerujemo da je on zapravo jedan od najboljih.

No name

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Dragan spin Borča. Ha,ha.
Dzejson Kid 37 godina, stariji od Milsapa. Butler se povredio nije igrao u playoffu. Šon Merion 5 godina pre toga bio all- star. Dzejson Terry 3 godina pre titule bio najbolji 6 igrač. Okej još uvek igrao dobro. Cender igrao dobro u odbrani. Svi iskusni i dobra podrška Novickom, zadovoljili se titulom. Zbog godina posle naravno ništa.
Jokić, Milsap ( 4x all star) Marej koji daje 50p više puta u play offu, Kampaco najbolji pley Evrope.
Barton kad ga prosere može da reši nezavisnu utakmicu. I još solidnih igrača.
Znam , znam boli što osećaš da Jokić u Denveru nikad neće uzeti titulu. Dobar si, prošao si za Vučićev dnevnik, dobio bi zaposlenje.
A ovo za Stojakovića. Njegov uloga je bila kao da Dragan Borča ode u Lekjerse i osvoji sa njima titulu sa klupe! Pa da Srbija otvara šampanjac i slavi Borču :)))) Ajmo i ajde

Memfis

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Па нешто си погрешно гледао јер Батлер је био повређен и није играо у финалу, а са друге стране је уз Леброна био играч који је у топ 5 у лиги и још један који је био топ 15 у лиги.

Sloven sam strelac ,ali samo svoj!

pre 3 godine

Glasanje pokazuje da nije bitno drzavljanstvo,klubastvo,boja koze i druge insunacije sklone nasem podneblju!? Svet je globalizovan i pelcovan protiv razno raznih zavera kojima se opterecuje nasi narodi Balkanski! Cemu ta stalna pisanja ispred Nikolinog imena Srbin!? Zar to treba stalno da se pise.Samo kod nas je izgleda to vazno iako to bar u nasim medijima ili socijalnoj mrezi stalno se istice mislim da je to previse.Svi zmaju koje Jokic,za koga igra i odakle potice.To sto Ameri to isticu mozda je njima bitno,za nas koji znamo koje Nikola zaista je nepotrebno da se pocinje ili upotrebljavaju ti nacionalni epiteti.Srbija nije zemlja samo Srba ima i drugih pripadnika nacija koji se ponose sto su drzavljani Srbije,zar ne!?To isticanje lici mi malo na nacionalizam koji se vise naglasava kod onih preko Drine i Save/ Svi znamo ko smo i koju drzavu volimo,ta stalna podsecanja na to malo smara.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više glasova nego prošle godine, očito da i navijači bez obzira na nedostatak atletskih sposobnosti (što je za većinu navijača primarna kategorija) polako prepoznaju Jokića kao jednog od najboljih igrača u NBA (struka je to odavno prepoznala) . Po ovom preseku rekao bih da ima velike šanse da zaigra u prvoj petorci, mada mislim da će uticaj na konačne rezultate imati i njegov nivo igre u narednih nekoliko utakmica. Ukoliko bude na dosadašnjem nivou eto ga u prvoj petorci što će biti i novo individualno priznanje. Bravo Nikola.

detektiv

pre 3 godine

Respekt Nikola. Jos jednom. Veliko priznanje za jednog NBA igraca. Pratim NBA 25 godina i ovo je nesto o čemu sam sanjao kao klinac, a sada kao matorac od 40 godina osjecam ponos. Da nas covjek bude prava i priznata zvijezda NBA lige. Nekada Divac, Pedja ali ovo je svasvim drugi nivo. Nikola moze sve sta hoce. Koliko mi obaveze dozvole uvijek nadjem malo vremena za NBA.

Dragan Borca

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik

JPR24

pre 3 godine

Celi svet prati NBA a lebron samo 2,5 mio glasova ? Kako svi imaju tako malo glasova ne razumem
(maki Stuttgart, 04. februar 2021 19:36)

90% sveta ima život, i to ne lak, pored ovog... Pa sad malo upali mozak !

🏀🔥🏀

pre 3 godine

Ovo je odlično za prvi presek, važno je da ima više od Dejvisa!

Danas se računa dupli glas, glasajte za našeg Srbina! A usput i za Doncic, Janisa, Vucevica i Dragica. 👍

break

pre 3 godine

Smiješno, da glasanje nije namješteno uživo bi se moglo pratiti brojčano stanje glasova. Zar netko kod vas ručno prebrojava klikove zamišljam kako bi išle reklame

Ronaldinjo

pre 3 godine

Glasam svaki dan, par sekundi treba.
Nisam ocekivao da ce Jokic stojati ovako dobro posle prvog preseka jer ima prejaku konkurenciju u vidu tandema iz Lejkersa koji su ogromna fransiza + Kavai
koji je opste omiljen igrac.
Ali izgleda da je ceo svet video Nikolin kvalitet tako da su realne sanse da zavrsi u prvoj petorci.

Ronaldinjo

pre 3 godine

Glasam svaki dan, par sekundi treba.
Nisam ocekivao da ce Jokic stojati ovako dobro posle prvog preseka jer ima prejaku konkurenciju u vidu tandema iz Lejkersa koji su ogromna fransiza + Kavai
koji je opste omiljen igrac.
Ali izgleda da je ceo svet video Nikolin kvalitet tako da su realne sanse da zavrsi u prvoj petorci.

detektiv

pre 3 godine

Respekt Nikola. Jos jednom. Veliko priznanje za jednog NBA igraca. Pratim NBA 25 godina i ovo je nesto o čemu sam sanjao kao klinac, a sada kao matorac od 40 godina osjecam ponos. Da nas covjek bude prava i priznata zvijezda NBA lige. Nekada Divac, Pedja ali ovo je svasvim drugi nivo. Nikola moze sve sta hoce. Koliko mi obaveze dozvole uvijek nadjem malo vremena za NBA.

JPR24

pre 3 godine

Celi svet prati NBA a lebron samo 2,5 mio glasova ? Kako svi imaju tako malo glasova ne razumem
(maki Stuttgart, 04. februar 2021 19:36)

90% sveta ima život, i to ne lak, pored ovog... Pa sad malo upali mozak !

🏀🔥🏀

pre 3 godine

Ovo je odlično za prvi presek, važno je da ima više od Dejvisa!

Danas se računa dupli glas, glasajte za našeg Srbina! A usput i za Doncic, Janisa, Vucevica i Dragica. 👍

Dragan Borca

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik

Stef

pre 3 godine

Mnogo mi je drago što jedan takav karakter postaje naš ubedljivo najbolji, a uskoro i ubedljivo najplaćeniji sportista.
Prsten NBA šampiona će biti kruna. :)
Joka brat.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više glasova nego prošle godine, očito da i navijači bez obzira na nedostatak atletskih sposobnosti (što je za većinu navijača primarna kategorija) polako prepoznaju Jokića kao jednog od najboljih igrača u NBA (struka je to odavno prepoznala) . Po ovom preseku rekao bih da ima velike šanse da zaigra u prvoj petorci, mada mislim da će uticaj na konačne rezultate imati i njegov nivo igre u narednih nekoliko utakmica. Ukoliko bude na dosadašnjem nivou eto ga u prvoj petorci što će biti i novo individualno priznanje. Bravo Nikola.

Cugcvang

pre 3 godine

Nama srbima nije dovoljna ni ovo druga pozicija da bi ustali i poklonili se ovom izvrsnom sportisti. Mi jos ne vjerujemo da je on zapravo jedan od najboljih.

chiefOFjustice

pre 3 godine

Pola igraca sa spiska su bolji igraci za gledanje od Lebrona, igrač bez stila, koji umije samo da zakuca, sirovina. Nikad nece dostici Jordana, Kobija, Grent Hila, Ajversona, Irvinga, Hardena, Kavaija Leonarda, Rouza, Doncica...

Sloven sam strelac ,ali samo svoj!

pre 3 godine

Glasanje pokazuje da nije bitno drzavljanstvo,klubastvo,boja koze i druge insunacije sklone nasem podneblju!? Svet je globalizovan i pelcovan protiv razno raznih zavera kojima se opterecuje nasi narodi Balkanski! Cemu ta stalna pisanja ispred Nikolinog imena Srbin!? Zar to treba stalno da se pise.Samo kod nas je izgleda to vazno iako to bar u nasim medijima ili socijalnoj mrezi stalno se istice mislim da je to previse.Svi zmaju koje Jokic,za koga igra i odakle potice.To sto Ameri to isticu mozda je njima bitno,za nas koji znamo koje Nikola zaista je nepotrebno da se pocinje ili upotrebljavaju ti nacionalni epiteti.Srbija nije zemlja samo Srba ima i drugih pripadnika nacija koji se ponose sto su drzavljani Srbije,zar ne!?To isticanje lici mi malo na nacionalizam koji se vise naglasava kod onih preko Drine i Save/ Svi znamo ko smo i koju drzavu volimo,ta stalna podsecanja na to malo smara.

Dusan

pre 3 godine

Ovo je fantasticno za Jokaru.I da Jokić ima 30 poena 15 skokova i 10 asistencija a LeBron ima 10 poena u proseku opet bi LeBron imao više glasova zato što bi se LeBron ponovo provukao na svoje ime.(Nemojte da mislite da hejtujem LeBrona)

Milan

pre 3 godine

Ja glasam na zapadu za Jokiča, Bogdanoviča, Marjanoviča i Dončiča. Na istoku glasam za Dragiča, Bogdanoviča i Vučeviča. Ne glasajte za Amere. Cela bivša jugoslavija bi imala drim tim, koji bi pobedio Amere ako bi igrali još najbolji iz EX YU, koji igraju u Euroligi.

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

@Mrdrag89

Na foru sto se glasa odabirom petorki 2 niska + 3 visoka zapad i isto tako istok.
Na zapadu su visoki : LeBron , Jokic , Lenard , Dejvis , Dzirdz , Zion...

Na istoku : Durant , Janis , Embid , Tejtum , Batler , Adebajo...

Dejvis ima 300.000 glasova vise od Tejtuma , tako da tu mozes traziti odgovor zasto je Embid 100.000 vise puta bio u petorci istoka , nego Nikola na zapadu tj Dejvis je uz npr LeBrona i Lenarda bio medju 3 visoka , a Jokic ostajao bez glasa!

Fikio

pre 3 godine

Interesantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!

break

pre 3 godine

Smiješno, da glasanje nije namješteno uživo bi se moglo pratiti brojčano stanje glasova. Zar netko kod vas ručno prebrojava klikove zamišljam kako bi išle reklame

Aleks

pre 3 godine

Kol'ko me nervira ovo glasanje za All Star, ali glasam redovno samo zbog Dejmijana, Jokića i Janisa. Da ih podržim...

Oni su mi sigurica a ostalo menjam, kako mi dođe. Evo npr. sad sam glasala ovako:

West: Jokić, Lebron, Kavaj, Dame, CJ (razmišljala sam oko Stefa ali čovek ima 2M glasova, pa bar da podržim CJ-a)
East: Janis, Embiid, Tatum, Beal, Lavine

Kikujiro

pre 3 godine

" Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin."

Suština ostaje suština bez obzira što nekima pena izlazi na usta, uskoro će i na uši.

Komsija

pre 3 godine

nteresantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!
(Fikio, 04. februar 2021 23:09)
Ti onda bas slabo pratis kosarku(nba) ako tako mislis

Memfis

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Па нешто си погрешно гледао јер Батлер је био повређен и није играо у финалу, а са друге стране је уз Леброна био играч који је у топ 5 у лиги и још један који је био топ 15 у лиги.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Prva petorka zapada:
1. Nikola Jokić
2.LeBron James
3.Anthony Davis
4.Kawhi Leonard
5.Luka Dončić (Stephen Curry)

Kakva ubitačna petorka....Njih skupiti u Denver i garantovan prsten...Njihova vrednost ko budžet Srbije....

No name

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Dragan spin Borča. Ha,ha.
Dzejson Kid 37 godina, stariji od Milsapa. Butler se povredio nije igrao u playoffu. Šon Merion 5 godina pre toga bio all- star. Dzejson Terry 3 godina pre titule bio najbolji 6 igrač. Okej još uvek igrao dobro. Cender igrao dobro u odbrani. Svi iskusni i dobra podrška Novickom, zadovoljili se titulom. Zbog godina posle naravno ništa.
Jokić, Milsap ( 4x all star) Marej koji daje 50p više puta u play offu, Kampaco najbolji pley Evrope.
Barton kad ga prosere može da reši nezavisnu utakmicu. I još solidnih igrača.
Znam , znam boli što osećaš da Jokić u Denveru nikad neće uzeti titulu. Dobar si, prošao si za Vučićev dnevnik, dobio bi zaposlenje.
A ovo za Stojakovića. Njegov uloga je bila kao da Dragan Borča ode u Lekjerse i osvoji sa njima titulu sa klupe! Pa da Srbija otvara šampanjac i slavi Borču :)))) Ajmo i ajde

NikolaKG80

pre 3 godine

@detektiv, minus zato što smo isto godište, a kažeš da si mator. Nikad se više neće pratiti košarka u Srbiji kao što smo pratili Sakramento. Druga je sad liga, izgubili je dušu

saeKn

pre 3 godine

Ja glasam realno Murray,Doncic,Pokusevski(bolji od Lebrona),Bjelica(Leonard),Jokic.Dragic(Young),Bogdanovic(Harden),Durent,Antetokounmpo,Vucevic(Embid)

Nebojsa

pre 3 godine

@ Stef
Za prsten on mora da menja klub, nikad ga nece osvojiti sa Denverom.
E sad da li ce vise zeleti popunjene kolone a da nema prstena, ili ce otici neki drugi klub gde ce imati mnogo slabije kolone ali ce imati sanse da uzme prsten.

che

pre 3 godine

od kad je kavaj avaj frontcourt? tipičan bek šuter, ne može ni nisko krilo da igra, pa po tome bi MJ23 igrao krilo, a dront court bi realno po nekim starim pozicijama bilo centar/teski centar/ krilni centar/krilo. kakav kavaj

Sid

pre 3 godine

Kikujiro je zvanicno najgluplji lik ikada na sajtu b92,pedja zbog povrede nije igrao u finalu ni 15 minuta,Kid 38 godina,teri i marion 34 i 33 godine,a najjaca stvar sto je Dirk sa timom ranga Hemofarma osvojio srebro na euru dok je Joloa demolirao Scola sa 40 godina😂😂😂😂😂

Sch..

pre 3 godine

tim zapada će biti baš onako kako sam i ja glasao Jokić , Lebron , Lenard , Dončić , Stef . Eto i ja nešto da pogodi što se tiče sporta mada ove godine sam bukvalno sve utakmice odgledao Denvera i par utakmica Wizzarda i Hoksa.

chiefOFjustice

pre 3 godine

Pola igraca sa spiska su bolji igraci za gledanje od Lebrona, igrač bez stila, koji umije samo da zakuca, sirovina. Nikad nece dostici Jordana, Kobija, Grent Hila, Ajversona, Irvinga, Hardena, Kavaija Leonarda, Rouza, Doncica...

break

pre 3 godine

Smiješno, da glasanje nije namješteno uživo bi se moglo pratiti brojčano stanje glasova. Zar netko kod vas ručno prebrojava klikove zamišljam kako bi išle reklame

No name

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Dragan spin Borča. Ha,ha.
Dzejson Kid 37 godina, stariji od Milsapa. Butler se povredio nije igrao u playoffu. Šon Merion 5 godina pre toga bio all- star. Dzejson Terry 3 godina pre titule bio najbolji 6 igrač. Okej još uvek igrao dobro. Cender igrao dobro u odbrani. Svi iskusni i dobra podrška Novickom, zadovoljili se titulom. Zbog godina posle naravno ništa.
Jokić, Milsap ( 4x all star) Marej koji daje 50p više puta u play offu, Kampaco najbolji pley Evrope.
Barton kad ga prosere može da reši nezavisnu utakmicu. I još solidnih igrača.
Znam , znam boli što osećaš da Jokić u Denveru nikad neće uzeti titulu. Dobar si, prošao si za Vučićev dnevnik, dobio bi zaposlenje.
A ovo za Stojakovića. Njegov uloga je bila kao da Dragan Borča ode u Lekjerse i osvoji sa njima titulu sa klupe! Pa da Srbija otvara šampanjac i slavi Borču :)))) Ajmo i ajde

🏀🔥🏀

pre 3 godine

Ovo je odlično za prvi presek, važno je da ima više od Dejvisa!

Danas se računa dupli glas, glasajte za našeg Srbina! A usput i za Doncic, Janisa, Vucevica i Dragica. 👍

Aleks

pre 3 godine

Kol'ko me nervira ovo glasanje za All Star, ali glasam redovno samo zbog Dejmijana, Jokića i Janisa. Da ih podržim...

Oni su mi sigurica a ostalo menjam, kako mi dođe. Evo npr. sad sam glasala ovako:

West: Jokić, Lebron, Kavaj, Dame, CJ (razmišljala sam oko Stefa ali čovek ima 2M glasova, pa bar da podržim CJ-a)
East: Janis, Embiid, Tatum, Beal, Lavine

Milan

pre 3 godine

Ja glasam na zapadu za Jokiča, Bogdanoviča, Marjanoviča i Dončiča. Na istoku glasam za Dragiča, Bogdanoviča i Vučeviča. Ne glasajte za Amere. Cela bivša jugoslavija bi imala drim tim, koji bi pobedio Amere ako bi igrali još najbolji iz EX YU, koji igraju u Euroligi.

Ronaldinjo

pre 3 godine

Glasam svaki dan, par sekundi treba.
Nisam ocekivao da ce Jokic stojati ovako dobro posle prvog preseka jer ima prejaku konkurenciju u vidu tandema iz Lejkersa koji su ogromna fransiza + Kavai
koji je opste omiljen igrac.
Ali izgleda da je ceo svet video Nikolin kvalitet tako da su realne sanse da zavrsi u prvoj petorci.

Sloven sam strelac ,ali samo svoj!

pre 3 godine

Glasanje pokazuje da nije bitno drzavljanstvo,klubastvo,boja koze i druge insunacije sklone nasem podneblju!? Svet je globalizovan i pelcovan protiv razno raznih zavera kojima se opterecuje nasi narodi Balkanski! Cemu ta stalna pisanja ispred Nikolinog imena Srbin!? Zar to treba stalno da se pise.Samo kod nas je izgleda to vazno iako to bar u nasim medijima ili socijalnoj mrezi stalno se istice mislim da je to previse.Svi zmaju koje Jokic,za koga igra i odakle potice.To sto Ameri to isticu mozda je njima bitno,za nas koji znamo koje Nikola zaista je nepotrebno da se pocinje ili upotrebljavaju ti nacionalni epiteti.Srbija nije zemlja samo Srba ima i drugih pripadnika nacija koji se ponose sto su drzavljani Srbije,zar ne!?To isticanje lici mi malo na nacionalizam koji se vise naglasava kod onih preko Drine i Save/ Svi znamo ko smo i koju drzavu volimo,ta stalna podsecanja na to malo smara.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Prva petorka zapada:
1. Nikola Jokić
2.LeBron James
3.Anthony Davis
4.Kawhi Leonard
5.Luka Dončić (Stephen Curry)

Kakva ubitačna petorka....Njih skupiti u Denver i garantovan prsten...Njihova vrednost ko budžet Srbije....

detektiv

pre 3 godine

Respekt Nikola. Jos jednom. Veliko priznanje za jednog NBA igraca. Pratim NBA 25 godina i ovo je nesto o čemu sam sanjao kao klinac, a sada kao matorac od 40 godina osjecam ponos. Da nas covjek bude prava i priznata zvijezda NBA lige. Nekada Divac, Pedja ali ovo je svasvim drugi nivo. Nikola moze sve sta hoce. Koliko mi obaveze dozvole uvijek nadjem malo vremena za NBA.

Dragan Borca

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik

Nebojsa

pre 3 godine

@ Stef
Za prsten on mora da menja klub, nikad ga nece osvojiti sa Denverom.
E sad da li ce vise zeleti popunjene kolone a da nema prstena, ili ce otici neki drugi klub gde ce imati mnogo slabije kolone ali ce imati sanse da uzme prsten.

che

pre 3 godine

od kad je kavaj avaj frontcourt? tipičan bek šuter, ne može ni nisko krilo da igra, pa po tome bi MJ23 igrao krilo, a dront court bi realno po nekim starim pozicijama bilo centar/teski centar/ krilni centar/krilo. kakav kavaj

Fikio

pre 3 godine

Interesantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!

NikolaKG80

pre 3 godine

@detektiv, minus zato što smo isto godište, a kažeš da si mator. Nikad se više neće pratiti košarka u Srbiji kao što smo pratili Sakramento. Druga je sad liga, izgubili je dušu

saeKn

pre 3 godine

Ja glasam realno Murray,Doncic,Pokusevski(bolji od Lebrona),Bjelica(Leonard),Jokic.Dragic(Young),Bogdanovic(Harden),Durent,Antetokounmpo,Vucevic(Embid)

Sid

pre 3 godine

Kikujiro je zvanicno najgluplji lik ikada na sajtu b92,pedja zbog povrede nije igrao u finalu ni 15 minuta,Kid 38 godina,teri i marion 34 i 33 godine,a najjaca stvar sto je Dirk sa timom ranga Hemofarma osvojio srebro na euru dok je Joloa demolirao Scola sa 40 godina😂😂😂😂😂

JPR24

pre 3 godine

Celi svet prati NBA a lebron samo 2,5 mio glasova ? Kako svi imaju tako malo glasova ne razumem
(maki Stuttgart, 04. februar 2021 19:36)

90% sveta ima život, i to ne lak, pored ovog... Pa sad malo upali mozak !

Dusan

pre 3 godine

Ovo je fantasticno za Jokaru.I da Jokić ima 30 poena 15 skokova i 10 asistencija a LeBron ima 10 poena u proseku opet bi LeBron imao više glasova zato što bi se LeBron ponovo provukao na svoje ime.(Nemojte da mislite da hejtujem LeBrona)

Memfis

pre 3 godine

Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin. Samo toliko za Dnevnik
(Dragan Borca, 4. februar 2021 20:30)

Па нешто си погрешно гледао јер Батлер је био повређен и није играо у финалу, а са друге стране је уз Леброна био играч који је у топ 5 у лиги и још један који је био топ 15 у лиги.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više glasova nego prošle godine, očito da i navijači bez obzira na nedostatak atletskih sposobnosti (što je za većinu navijača primarna kategorija) polako prepoznaju Jokića kao jednog od najboljih igrača u NBA (struka je to odavno prepoznala) . Po ovom preseku rekao bih da ima velike šanse da zaigra u prvoj petorci, mada mislim da će uticaj na konačne rezultate imati i njegov nivo igre u narednih nekoliko utakmica. Ukoliko bude na dosadašnjem nivou eto ga u prvoj petorci što će biti i novo individualno priznanje. Bravo Nikola.

Stef

pre 3 godine

Mnogo mi je drago što jedan takav karakter postaje naš ubedljivo najbolji, a uskoro i ubedljivo najplaćeniji sportista.
Prsten NBA šampiona će biti kruna. :)
Joka brat.

Cugcvang

pre 3 godine

Nama srbima nije dovoljna ni ovo druga pozicija da bi ustali i poklonili se ovom izvrsnom sportisti. Mi jos ne vjerujemo da je on zapravo jedan od najboljih.

Kikujiro

pre 3 godine

" Gledam sad neki dan postavu Dalasa kada su pobedili Lebrona: Novicki, Dzejson Kid, Karon Butler( 2 puta Ol Star igrac), Son Merion( 4 puta Ol Star igrac), Dzejson Teri najbolji sesti igrac NBA, Tajson Cendler top 5 defanzivac u to vreme, a Pedja sa 33 godine bio sedmi- osmi igrac tima. A Jokicu na cetvorci Milsap koji jedva trci, nekonstantni Marej, haoticni Barton, jos zeleni Porter i jos par tek solidnih igraca. Novickom je Stojakovic sa 33 bio sedmi- osmi igrac tima a Jokicu su sedmi i osmi igrac Dozier i Grin."

Suština ostaje suština bez obzira što nekima pena izlazi na usta, uskoro će i na uši.

Sch..

pre 3 godine

tim zapada će biti baš onako kako sam i ja glasao Jokić , Lebron , Lenard , Dončić , Stef . Eto i ja nešto da pogodi što se tiče sporta mada ove godine sam bukvalno sve utakmice odgledao Denvera i par utakmica Wizzarda i Hoksa.

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

@Mrdrag89

Na foru sto se glasa odabirom petorki 2 niska + 3 visoka zapad i isto tako istok.
Na zapadu su visoki : LeBron , Jokic , Lenard , Dejvis , Dzirdz , Zion...

Na istoku : Durant , Janis , Embid , Tejtum , Batler , Adebajo...

Dejvis ima 300.000 glasova vise od Tejtuma , tako da tu mozes traziti odgovor zasto je Embid 100.000 vise puta bio u petorci istoka , nego Nikola na zapadu tj Dejvis je uz npr LeBrona i Lenarda bio medju 3 visoka , a Jokic ostajao bez glasa!

Komsija

pre 3 godine

nteresantan podatak, svega 4 od 40 igraca na toj listi su belci, a to su Jokic, Doncic, Sabonis i Hejvard. A, sad opet pa od njih, samo je Hejvard amerikanac... Prosto neverovatno da u zemlji od 360 miliona, koja toliko voli i igra kosarku, da je to najbolji belac igrac. Pa ja iskreno ne verujem da bi on bio u startnoj petorci nase reprezentacije, ali najozbiljnije!
(Fikio, 04. februar 2021 23:09)
Ti onda bas slabo pratis kosarku(nba) ako tako mislis