Utorak, 19.01.2021.

19:00

Džamal Marej i "glavobolja" Denvera

Šta se dešava sa bekom šuterom Denver nagetsa?

Izvor: SN

Džamal Marej i "glavobolja" Denvera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Locutus

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Davao je matorom Inglesu i Mičelu koji mu je sve to vratio. I jedan i drugi su praktično igrali samo napad. Protiv Klipersa se nije video.

Pop

pre 3 godine

Marej je u plejofu igrao u stvari jako slabo sa par utakmica na nivou a ostalo nevidljiv. Sko je povredjen treba a je ne listi povredjenih igraca i da igraju oni koji su zdravi. Ako je tako to je trenerova greska. Povtedjen igrac ne sme da igra.

dragce

pre 3 godine

Nije problem u Mareju, problem je u ostalim igračima tipa Barton, Milsap, Haris... Oni su glavni problem i uprava nagetsa, koja ne može da se odresi par miliona za bolji tim. Pustili su Bizlija koji ima istu platu kao Barton, dečko sutira sl.bacanja 90%, daleko konstantniji i bolji od bartona, oko 25 poena prosek. Umesto da su pustili Milsapa i dodali 10ak miliona za Grenta, sada bi tim izgledao daleko ozbiljnije + Porter. Bio bi to mlad tim za visoke domete u narednim godinama. Jokic, Grant, Porter, Bizli, Marej, uz odličnog Morisa i ove rezerve bio bi to jak tim. Ali uprava se stegla i napravice od denvera isto što su i od arsenala napravili, od nečega ništa. A imali su dobar potencijal.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Džamal Marej je za realno 3.klase bolji od svih igrača sa jokičem u ekipi Denvera sjajan igrač,ko god bi se dočepao Džamal Mareja bio bi veliki favorit za uzimanje prstena ali ova ekipa Denvera je jednostavno prespora bez skoka Jokič jedva da može,da zakuca a pogledajte mu visinu crnci bi sa ovolikom visinom polomili obruč sa kapice gde se bacaju trojke a njemu nemožeš ni Wc papir,da podvučeš pod noge kad poželiš,da se odlepi od poda.Nije ni čudo kad igra protiv marjanovipča ovaj ga pojede u igri za doručak dobar je al,da prevrče gume a igrači denvera,da trče i istrčavaju iz svih mogučih uglova kako bi ovome nabili statistiku u asistencijama krle je za Jokiča doktor košarke.

pazi

pre 3 godine

Igra loše 20p u proseku! I sada vi meni recite kako je ovo kosarka!? Čekam Zoca da se vrati da uživam u čarima košarke dok je još ima!

realno

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Jel si to citao na nba.com ili rezultati? Posto ocigledno ni jedan mec nisi gledao (citaj nula).

Глупо ми да пљујем лика као углавном сви ви

pre 3 godine

Амери, кад гледам преносе, изговарају његово презиме - Мури.

Што се њега тиче, мени је у старту деловао повређено, некако је уплашен, али опет - 20 поена у просеку.

Буквално Денверу фали тих његових 5+ више поена по утакмици за више победа.

Back in Black

pre 3 godine

Pa dobro 20,3 poena u proseku sa 45 posto šutom iz igre nije uopšte loše,cak sta vise to je odlicno.Nije Marej problem,problem su ostali igraci.

Zoki

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.

dan

pre 3 godine

@Andrej
Jokica da proguraju do MVP-a a tim ima negativan skor pobeda i poraza?!
Da li si ti svestan sta je MVP i koji igrac moze da dobije tu titulu? Posto nisi, nemoj da komentarises.

bmiles

pre 3 godine

Prvo cita se MARI njegovo prezime! Drugo za sve one koji sumnjaju u dostignuce ovog igraca da se razvije u boljeg igraca treba mu bolki trener da ga nauci.
Previse drzi loptu u fazi napada i nek se ugleda na Srefi Karija,kad vec igru vodi Jokic.Za Jokica sam iznenadjen kakve sam procitao u nekim komentarima!? Za njih ima video na Youtube nek pogledaju:
Nikola Jokic The Best Passing Big Man in NBA history,valja se
Denveru treba ili da se razviju Porter i Bol kako treba i jedan dobar centar u rotaciji za Jokica da ga odmori na par minuta u svakoj cetvrtini.
Sa ovakvim parom igraca Jokic i Mari uz ove moje primedbe, Denver ima sanse u buducnosti da bude strava ekipa.Mozda i bolji trener?Strpljenja molim godine rade za njih.

Alek

pre 3 godine

Ne desava se nista, covek igra na svom nivou. To sto je u plejofu odigrao seriju protiv Jute kao Dzordan pa su svi krenuli od njega da prave superstara je druga prica.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić trenutno MVP, trenutno najbolji igrač NBA lige, uživancija, košarkaš čiju je igru apsolutno uživanje gledati, budi nam zdrav i ostani do kraja karijere u Denveru, nije titula najvažnija stvar u košarci, možda za one koji površno gledaju na košarku ali za nas koji gledamo malo dublje i kojima je lepota i suština igre najvažnija Jokić je car u svakom pogledu, unikat.

dan

pre 3 godine

Marej je najbolji igrac Denvera, najbolje placen i najbolji kada je najpotrebnije (plej of).
Ima 20 poena u proseku i pored povrede jer ne forsira sut i svoju statistiku za razliku od Jokica, zbog kojeg tim ima katastrofalne rezultate.

Astra

pre 3 godine

Ma bolji je Marej od Hardena, jel tako internet strucnjaci?

Toboze, zabrinuo se Srbin za Mareja, za zapravo se svi bili poplašili da ne dodje Harden jer bi oduzeo statistiku Jokicu.

Ironija je sto jedino samom Jokicu to ne bi smetalo.

Sid

pre 3 godine

Jeste jeste,Jokic je najbolji igrac Nba lige ali i svih vremena,on je izmislio sve kosarkaske poteze,Duranta jede za dorucak. Raduljica protiv Jokica moze da ubaci 25-30 poena,kako ste samo realisticni. Po cemu je cuven bio Bodiroga Dejan,po fintama i cudesnim potezima,raznim sutevima,reko bih da bi i on protiv ovih vazio za nesto nevidjeno medju nasim objektivnim fanovima,jel realno bacao bi ih i slao po burek. Sa jedne strane u Nba su najbolji,najprecizniji igraci a ovi iz Denvera jedino slucajno zalutali u Nba,neki momak rekao danas svaki tim ima 3 superstara😂😂😂😂

Sid

pre 3 godine

Mitchel isto ne igra konstantno ove sezone,sut ga nije isao uopste protiv Denvera i da to je to uradio u Denveru ni Mitchel vam ne bi valjao,a pao sam od smeha kad sam procitao Young za Mareya,kakva bi ti tek promaja u odbrani bila. A kad bi Jokic presao u drugi tim i tamo bio druga viliona ili kad u tom timu ne bi bio organizator igre onda vam to ne bi valjalo. Jos onaj komentar da bi dolaskom Bojana ili Bogdana Bogdanovica Denver postao prvi favorit za titulu. Durant ih pobedio bukvalno sam,bez 15 asistencija na utakmici.

marko

pre 3 godine

Ne vredi on 160 miliona kraj priče. Istina je da ume da se " zapali" i ubaci 50pts ali to je retko ima padove u igri. On pola poena daje preko pika sa Jokićem.

Mladen

pre 3 godine

Ako je povredjen ne treba da igra. Oni su krs tim s njim ovakvim rovitim ili bez njega. Sledece godine ako opet naprave haos prelazni rok i ne dovedu nikakvog krstenog igraca Jokic lepo nek trazi trejd i kaze im da nece da ostane nakon isteka ugovora ako ga ne trejduju. On treba da traci godine u prajmu dok oni stalno iznova prave tim i posle sve to puste za nista.

Straight Outta München

pre 3 godine

Denver ovu sezonu treba da tankuje...da pokupe nekog krstenog igraca, jer trenutno imaju dva. Jokica i Mareja. Visok pik i Marej, pa dovesti pleja sa kojim moze da se napadne titula.

losmi

pre 3 godine

Kad su druga 2 beka, barton i heris malo je reći očajni. Ne znam dal neki tim u NBA ima toliko loše startere na pozicijama 2 i 3, pa čak ni ovi što tankuju, pa Marej mora da igra povredjen na samom početku sezone. Ako denver uskoro ne trejduje ove 2 štetočine ne pise im se dobro

tocka

pre 3 godine

Problem sa Marejem je što je on stalno u nekim oscilacijama i kada se ne radi o povredama.
Da su bili pametni pa trejdovali Mareja, Herisa i Bartona za Hardena sada bi to bila druga priča. Marej kada je na terenu sa MPJ-em radije bi se u zid zakucao nego mu dodao loptu. Trenutno jedina Denverova šansa je da MPJ naprasno sazre, a uz to da se i Bol Bol do kraja sezone nekako ubaci u mehanizam. Ovako sa mlitavim Marejem i ranjivim MPJ-em i neoredvidivim Bol Bolom Denver moze samo da se nada plejofu i to je to. Jokić definitivno treba da se fokusira na statistiku ove sezone i pumpa koliko ume.

ViscoSalejo

pre 3 godine

Apsolutno su najveci gubitnici prelaznog roka...Razumem da su budzetski bili ograniceni, ali su poremetili timsku hemiju, a kvalitet je otisao nanize.
Klupa im je skroz tanka, a nisu dobili nikakvo poboljsanje medju prvih 6-7-8 igraca...Katastrofalan prelazni rok!

bob

pre 3 godine

nista strasno niti nista novo. nikola ih nosi na grbaci svake godine. jedino je on superstar koga ne kaci load management...
sto se ticd ove sezone, jeste da gube, ali i nemaju srece. izgubili su dosta utakmica na posed. sve je pocelo sa onim suludim zavrsetkom protiv kingsa. verujem da ce to sve leci.
denver je objektivno prilicno dobra ekipa i ovo nije realno stanje. verujem da ce u par navrata napraviti neku seriju pobeda i bice na cc 60ak posto pobeda na kraju...
jedino me brine malone koji insistira na drugoj small ball petorci sa 3 beka.. da ne bude na kraju tvrdoglav ko djordjevic na sp.
za sad klupa nekonzistentna ko marej..

Andrej

pre 3 godine

Ja razumem da su oni vrhunski profesionalci i da im je fokus uvek na pobedi. Al nestvarno je da oni misle da mogu do titule u ovoj sezoni pored Lejkersa, Baksa, Klipersa i Netsa. Najbolje bi im bilo da odmore Mareja koliko mogu, ako treba i operisu i da ne igra celu sezonu, pokusaju da Nikolu poguraju do MVPja a da od sledece sezone vide sta i kako, a Boga mi i Nikola da malo preceslja trziste.

brm

pre 3 godine

"Međutim, otkako je sezona počela, on igra ispod svog nivoa."

Pre bih rekao da on ove sezone igra na svom nivou, potpuno nekonstantan kao tokom cele karijere. A onaj plejof u "bablu" je bio izuzetak. Za njega se zna da ima potencijal, ali nikada nije bio konstantan i to je već sada pravilo. Da li u Denveru ne znaju sa njime ili je do njega, ne znam.

Andrej

pre 3 godine

Ja razumem da su oni vrhunski profesionalci i da im je fokus uvek na pobedi. Al nestvarno je da oni misle da mogu do titule u ovoj sezoni pored Lejkersa, Baksa, Klipersa i Netsa. Najbolje bi im bilo da odmore Mareja koliko mogu, ako treba i operisu i da ne igra celu sezonu, pokusaju da Nikolu poguraju do MVPja a da od sledece sezone vide sta i kako, a Boga mi i Nikola da malo preceslja trziste.

brm

pre 3 godine

"Međutim, otkako je sezona počela, on igra ispod svog nivoa."

Pre bih rekao da on ove sezone igra na svom nivou, potpuno nekonstantan kao tokom cele karijere. A onaj plejof u "bablu" je bio izuzetak. Za njega se zna da ima potencijal, ali nikada nije bio konstantan i to je već sada pravilo. Da li u Denveru ne znaju sa njime ili je do njega, ne znam.

losmi

pre 3 godine

Kad su druga 2 beka, barton i heris malo je reći očajni. Ne znam dal neki tim u NBA ima toliko loše startere na pozicijama 2 i 3, pa čak ni ovi što tankuju, pa Marej mora da igra povredjen na samom početku sezone. Ako denver uskoro ne trejduje ove 2 štetočine ne pise im se dobro

ViscoSalejo

pre 3 godine

Apsolutno su najveci gubitnici prelaznog roka...Razumem da su budzetski bili ograniceni, ali su poremetili timsku hemiju, a kvalitet je otisao nanize.
Klupa im je skroz tanka, a nisu dobili nikakvo poboljsanje medju prvih 6-7-8 igraca...Katastrofalan prelazni rok!

tocka

pre 3 godine

Problem sa Marejem je što je on stalno u nekim oscilacijama i kada se ne radi o povredama.
Da su bili pametni pa trejdovali Mareja, Herisa i Bartona za Hardena sada bi to bila druga priča. Marej kada je na terenu sa MPJ-em radije bi se u zid zakucao nego mu dodao loptu. Trenutno jedina Denverova šansa je da MPJ naprasno sazre, a uz to da se i Bol Bol do kraja sezone nekako ubaci u mehanizam. Ovako sa mlitavim Marejem i ranjivim MPJ-em i neoredvidivim Bol Bolom Denver moze samo da se nada plejofu i to je to. Jokić definitivno treba da se fokusira na statistiku ove sezone i pumpa koliko ume.

bob

pre 3 godine

nista strasno niti nista novo. nikola ih nosi na grbaci svake godine. jedino je on superstar koga ne kaci load management...
sto se ticd ove sezone, jeste da gube, ali i nemaju srece. izgubili su dosta utakmica na posed. sve je pocelo sa onim suludim zavrsetkom protiv kingsa. verujem da ce to sve leci.
denver je objektivno prilicno dobra ekipa i ovo nije realno stanje. verujem da ce u par navrata napraviti neku seriju pobeda i bice na cc 60ak posto pobeda na kraju...
jedino me brine malone koji insistira na drugoj small ball petorci sa 3 beka.. da ne bude na kraju tvrdoglav ko djordjevic na sp.
za sad klupa nekonzistentna ko marej..

Mladen

pre 3 godine

Ako je povredjen ne treba da igra. Oni su krs tim s njim ovakvim rovitim ili bez njega. Sledece godine ako opet naprave haos prelazni rok i ne dovedu nikakvog krstenog igraca Jokic lepo nek trazi trejd i kaze im da nece da ostane nakon isteka ugovora ako ga ne trejduju. On treba da traci godine u prajmu dok oni stalno iznova prave tim i posle sve to puste za nista.

realno

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Jel si to citao na nba.com ili rezultati? Posto ocigledno ni jedan mec nisi gledao (citaj nula).

Alek

pre 3 godine

Ne desava se nista, covek igra na svom nivou. To sto je u plejofu odigrao seriju protiv Jute kao Dzordan pa su svi krenuli od njega da prave superstara je druga prica.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić trenutno MVP, trenutno najbolji igrač NBA lige, uživancija, košarkaš čiju je igru apsolutno uživanje gledati, budi nam zdrav i ostani do kraja karijere u Denveru, nije titula najvažnija stvar u košarci, možda za one koji površno gledaju na košarku ali za nas koji gledamo malo dublje i kojima je lepota i suština igre najvažnija Jokić je car u svakom pogledu, unikat.

Back in Black

pre 3 godine

Pa dobro 20,3 poena u proseku sa 45 posto šutom iz igre nije uopšte loše,cak sta vise to je odlicno.Nije Marej problem,problem su ostali igraci.

marko

pre 3 godine

Ne vredi on 160 miliona kraj priče. Istina je da ume da se " zapali" i ubaci 50pts ali to je retko ima padove u igri. On pola poena daje preko pika sa Jokićem.

Astra

pre 3 godine

Ma bolji je Marej od Hardena, jel tako internet strucnjaci?

Toboze, zabrinuo se Srbin za Mareja, za zapravo se svi bili poplašili da ne dodje Harden jer bi oduzeo statistiku Jokicu.

Ironija je sto jedino samom Jokicu to ne bi smetalo.

Sid

pre 3 godine

Mitchel isto ne igra konstantno ove sezone,sut ga nije isao uopste protiv Denvera i da to je to uradio u Denveru ni Mitchel vam ne bi valjao,a pao sam od smeha kad sam procitao Young za Mareya,kakva bi ti tek promaja u odbrani bila. A kad bi Jokic presao u drugi tim i tamo bio druga viliona ili kad u tom timu ne bi bio organizator igre onda vam to ne bi valjalo. Jos onaj komentar da bi dolaskom Bojana ili Bogdana Bogdanovica Denver postao prvi favorit za titulu. Durant ih pobedio bukvalno sam,bez 15 asistencija na utakmici.

dan

pre 3 godine

@Andrej
Jokica da proguraju do MVP-a a tim ima negativan skor pobeda i poraza?!
Da li si ti svestan sta je MVP i koji igrac moze da dobije tu titulu? Posto nisi, nemoj da komentarises.

bmiles

pre 3 godine

Prvo cita se MARI njegovo prezime! Drugo za sve one koji sumnjaju u dostignuce ovog igraca da se razvije u boljeg igraca treba mu bolki trener da ga nauci.
Previse drzi loptu u fazi napada i nek se ugleda na Srefi Karija,kad vec igru vodi Jokic.Za Jokica sam iznenadjen kakve sam procitao u nekim komentarima!? Za njih ima video na Youtube nek pogledaju:
Nikola Jokic The Best Passing Big Man in NBA history,valja se
Denveru treba ili da se razviju Porter i Bol kako treba i jedan dobar centar u rotaciji za Jokica da ga odmori na par minuta u svakoj cetvrtini.
Sa ovakvim parom igraca Jokic i Mari uz ove moje primedbe, Denver ima sanse u buducnosti da bude strava ekipa.Mozda i bolji trener?Strpljenja molim godine rade za njih.

Straight Outta München

pre 3 godine

Denver ovu sezonu treba da tankuje...da pokupe nekog krstenog igraca, jer trenutno imaju dva. Jokica i Mareja. Visok pik i Marej, pa dovesti pleja sa kojim moze da se napadne titula.

Глупо ми да пљујем лика као углавном сви ви

pre 3 godine

Амери, кад гледам преносе, изговарају његово презиме - Мури.

Што се њега тиче, мени је у старту деловао повређено, некако је уплашен, али опет - 20 поена у просеку.

Буквално Денверу фали тих његових 5+ више поена по утакмици за више победа.

dragce

pre 3 godine

Nije problem u Mareju, problem je u ostalim igračima tipa Barton, Milsap, Haris... Oni su glavni problem i uprava nagetsa, koja ne može da se odresi par miliona za bolji tim. Pustili su Bizlija koji ima istu platu kao Barton, dečko sutira sl.bacanja 90%, daleko konstantniji i bolji od bartona, oko 25 poena prosek. Umesto da su pustili Milsapa i dodali 10ak miliona za Grenta, sada bi tim izgledao daleko ozbiljnije + Porter. Bio bi to mlad tim za visoke domete u narednim godinama. Jokic, Grant, Porter, Bizli, Marej, uz odličnog Morisa i ove rezerve bio bi to jak tim. Ali uprava se stegla i napravice od denvera isto što su i od arsenala napravili, od nečega ništa. A imali su dobar potencijal.

Zoki

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.

Sid

pre 3 godine

Jeste jeste,Jokic je najbolji igrac Nba lige ali i svih vremena,on je izmislio sve kosarkaske poteze,Duranta jede za dorucak. Raduljica protiv Jokica moze da ubaci 25-30 poena,kako ste samo realisticni. Po cemu je cuven bio Bodiroga Dejan,po fintama i cudesnim potezima,raznim sutevima,reko bih da bi i on protiv ovih vazio za nesto nevidjeno medju nasim objektivnim fanovima,jel realno bacao bi ih i slao po burek. Sa jedne strane u Nba su najbolji,najprecizniji igraci a ovi iz Denvera jedino slucajno zalutali u Nba,neki momak rekao danas svaki tim ima 3 superstara😂😂😂😂

dan

pre 3 godine

Marej je najbolji igrac Denvera, najbolje placen i najbolji kada je najpotrebnije (plej of).
Ima 20 poena u proseku i pored povrede jer ne forsira sut i svoju statistiku za razliku od Jokica, zbog kojeg tim ima katastrofalne rezultate.

Pop

pre 3 godine

Marej je u plejofu igrao u stvari jako slabo sa par utakmica na nivou a ostalo nevidljiv. Sko je povredjen treba a je ne listi povredjenih igraca i da igraju oni koji su zdravi. Ako je tako to je trenerova greska. Povtedjen igrac ne sme da igra.

Locutus

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Davao je matorom Inglesu i Mičelu koji mu je sve to vratio. I jedan i drugi su praktično igrali samo napad. Protiv Klipersa se nije video.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Džamal Marej je za realno 3.klase bolji od svih igrača sa jokičem u ekipi Denvera sjajan igrač,ko god bi se dočepao Džamal Mareja bio bi veliki favorit za uzimanje prstena ali ova ekipa Denvera je jednostavno prespora bez skoka Jokič jedva da može,da zakuca a pogledajte mu visinu crnci bi sa ovolikom visinom polomili obruč sa kapice gde se bacaju trojke a njemu nemožeš ni Wc papir,da podvučeš pod noge kad poželiš,da se odlepi od poda.Nije ni čudo kad igra protiv marjanovipča ovaj ga pojede u igri za doručak dobar je al,da prevrče gume a igrači denvera,da trče i istrčavaju iz svih mogučih uglova kako bi ovome nabili statistiku u asistencijama krle je za Jokiča doktor košarke.

pazi

pre 3 godine

Igra loše 20p u proseku! I sada vi meni recite kako je ovo kosarka!? Čekam Zoca da se vrati da uživam u čarima košarke dok je još ima!

Zoki

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.

dan

pre 3 godine

Marej je najbolji igrac Denvera, najbolje placen i najbolji kada je najpotrebnije (plej of).
Ima 20 poena u proseku i pored povrede jer ne forsira sut i svoju statistiku za razliku od Jokica, zbog kojeg tim ima katastrofalne rezultate.

Sid

pre 3 godine

Jeste jeste,Jokic je najbolji igrac Nba lige ali i svih vremena,on je izmislio sve kosarkaske poteze,Duranta jede za dorucak. Raduljica protiv Jokica moze da ubaci 25-30 poena,kako ste samo realisticni. Po cemu je cuven bio Bodiroga Dejan,po fintama i cudesnim potezima,raznim sutevima,reko bih da bi i on protiv ovih vazio za nesto nevidjeno medju nasim objektivnim fanovima,jel realno bacao bi ih i slao po burek. Sa jedne strane u Nba su najbolji,najprecizniji igraci a ovi iz Denvera jedino slucajno zalutali u Nba,neki momak rekao danas svaki tim ima 3 superstara😂😂😂😂

slaviša šmigič

pre 3 godine

Džamal Marej je za realno 3.klase bolji od svih igrača sa jokičem u ekipi Denvera sjajan igrač,ko god bi se dočepao Džamal Mareja bio bi veliki favorit za uzimanje prstena ali ova ekipa Denvera je jednostavno prespora bez skoka Jokič jedva da može,da zakuca a pogledajte mu visinu crnci bi sa ovolikom visinom polomili obruč sa kapice gde se bacaju trojke a njemu nemožeš ni Wc papir,da podvučeš pod noge kad poželiš,da se odlepi od poda.Nije ni čudo kad igra protiv marjanovipča ovaj ga pojede u igri za doručak dobar je al,da prevrče gume a igrači denvera,da trče i istrčavaju iz svih mogučih uglova kako bi ovome nabili statistiku u asistencijama krle je za Jokiča doktor košarke.

Astra

pre 3 godine

Ma bolji je Marej od Hardena, jel tako internet strucnjaci?

Toboze, zabrinuo se Srbin za Mareja, za zapravo se svi bili poplašili da ne dodje Harden jer bi oduzeo statistiku Jokicu.

Ironija je sto jedino samom Jokicu to ne bi smetalo.

Andrej

pre 3 godine

Ja razumem da su oni vrhunski profesionalci i da im je fokus uvek na pobedi. Al nestvarno je da oni misle da mogu do titule u ovoj sezoni pored Lejkersa, Baksa, Klipersa i Netsa. Najbolje bi im bilo da odmore Mareja koliko mogu, ako treba i operisu i da ne igra celu sezonu, pokusaju da Nikolu poguraju do MVPja a da od sledece sezone vide sta i kako, a Boga mi i Nikola da malo preceslja trziste.

Sid

pre 3 godine

Mitchel isto ne igra konstantno ove sezone,sut ga nije isao uopste protiv Denvera i da to je to uradio u Denveru ni Mitchel vam ne bi valjao,a pao sam od smeha kad sam procitao Young za Mareya,kakva bi ti tek promaja u odbrani bila. A kad bi Jokic presao u drugi tim i tamo bio druga viliona ili kad u tom timu ne bi bio organizator igre onda vam to ne bi valjalo. Jos onaj komentar da bi dolaskom Bojana ili Bogdana Bogdanovica Denver postao prvi favorit za titulu. Durant ih pobedio bukvalno sam,bez 15 asistencija na utakmici.

tocka

pre 3 godine

Problem sa Marejem je što je on stalno u nekim oscilacijama i kada se ne radi o povredama.
Da su bili pametni pa trejdovali Mareja, Herisa i Bartona za Hardena sada bi to bila druga priča. Marej kada je na terenu sa MPJ-em radije bi se u zid zakucao nego mu dodao loptu. Trenutno jedina Denverova šansa je da MPJ naprasno sazre, a uz to da se i Bol Bol do kraja sezone nekako ubaci u mehanizam. Ovako sa mlitavim Marejem i ranjivim MPJ-em i neoredvidivim Bol Bolom Denver moze samo da se nada plejofu i to je to. Jokić definitivno treba da se fokusira na statistiku ove sezone i pumpa koliko ume.

Straight Outta München

pre 3 godine

Denver ovu sezonu treba da tankuje...da pokupe nekog krstenog igraca, jer trenutno imaju dva. Jokica i Mareja. Visok pik i Marej, pa dovesti pleja sa kojim moze da se napadne titula.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić trenutno MVP, trenutno najbolji igrač NBA lige, uživancija, košarkaš čiju je igru apsolutno uživanje gledati, budi nam zdrav i ostani do kraja karijere u Denveru, nije titula najvažnija stvar u košarci, možda za one koji površno gledaju na košarku ali za nas koji gledamo malo dublje i kojima je lepota i suština igre najvažnija Jokić je car u svakom pogledu, unikat.

brm

pre 3 godine

"Međutim, otkako je sezona počela, on igra ispod svog nivoa."

Pre bih rekao da on ove sezone igra na svom nivou, potpuno nekonstantan kao tokom cele karijere. A onaj plejof u "bablu" je bio izuzetak. Za njega se zna da ima potencijal, ali nikada nije bio konstantan i to je već sada pravilo. Da li u Denveru ne znaju sa njime ili je do njega, ne znam.

realno

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Jel si to citao na nba.com ili rezultati? Posto ocigledno ni jedan mec nisi gledao (citaj nula).

bmiles

pre 3 godine

Prvo cita se MARI njegovo prezime! Drugo za sve one koji sumnjaju u dostignuce ovog igraca da se razvije u boljeg igraca treba mu bolki trener da ga nauci.
Previse drzi loptu u fazi napada i nek se ugleda na Srefi Karija,kad vec igru vodi Jokic.Za Jokica sam iznenadjen kakve sam procitao u nekim komentarima!? Za njih ima video na Youtube nek pogledaju:
Nikola Jokic The Best Passing Big Man in NBA history,valja se
Denveru treba ili da se razviju Porter i Bol kako treba i jedan dobar centar u rotaciji za Jokica da ga odmori na par minuta u svakoj cetvrtini.
Sa ovakvim parom igraca Jokic i Mari uz ove moje primedbe, Denver ima sanse u buducnosti da bude strava ekipa.Mozda i bolji trener?Strpljenja molim godine rade za njih.

dan

pre 3 godine

@Andrej
Jokica da proguraju do MVP-a a tim ima negativan skor pobeda i poraza?!
Da li si ti svestan sta je MVP i koji igrac moze da dobije tu titulu? Posto nisi, nemoj da komentarises.

pazi

pre 3 godine

Igra loše 20p u proseku! I sada vi meni recite kako je ovo kosarka!? Čekam Zoca da se vrati da uživam u čarima košarke dok je još ima!

marko

pre 3 godine

Ne vredi on 160 miliona kraj priče. Istina je da ume da se " zapali" i ubaci 50pts ali to je retko ima padove u igri. On pola poena daje preko pika sa Jokićem.

Alek

pre 3 godine

Ne desava se nista, covek igra na svom nivou. To sto je u plejofu odigrao seriju protiv Jute kao Dzordan pa su svi krenuli od njega da prave superstara je druga prica.

Глупо ми да пљујем лика као углавном сви ви

pre 3 godine

Амери, кад гледам преносе, изговарају његово презиме - Мури.

Што се њега тиче, мени је у старту деловао повређено, некако је уплашен, али опет - 20 поена у просеку.

Буквално Денверу фали тих његових 5+ више поена по утакмици за више победа.

Back in Black

pre 3 godine

Pa dobro 20,3 poena u proseku sa 45 posto šutom iz igre nije uopšte loše,cak sta vise to je odlicno.Nije Marej problem,problem su ostali igraci.

ViscoSalejo

pre 3 godine

Apsolutno su najveci gubitnici prelaznog roka...Razumem da su budzetski bili ograniceni, ali su poremetili timsku hemiju, a kvalitet je otisao nanize.
Klupa im je skroz tanka, a nisu dobili nikakvo poboljsanje medju prvih 6-7-8 igraca...Katastrofalan prelazni rok!

Pop

pre 3 godine

Marej je u plejofu igrao u stvari jako slabo sa par utakmica na nivou a ostalo nevidljiv. Sko je povredjen treba a je ne listi povredjenih igraca i da igraju oni koji su zdravi. Ako je tako to je trenerova greska. Povtedjen igrac ne sme da igra.

bob

pre 3 godine

nista strasno niti nista novo. nikola ih nosi na grbaci svake godine. jedino je on superstar koga ne kaci load management...
sto se ticd ove sezone, jeste da gube, ali i nemaju srece. izgubili su dosta utakmica na posed. sve je pocelo sa onim suludim zavrsetkom protiv kingsa. verujem da ce to sve leci.
denver je objektivno prilicno dobra ekipa i ovo nije realno stanje. verujem da ce u par navrata napraviti neku seriju pobeda i bice na cc 60ak posto pobeda na kraju...
jedino me brine malone koji insistira na drugoj small ball petorci sa 3 beka.. da ne bude na kraju tvrdoglav ko djordjevic na sp.
za sad klupa nekonzistentna ko marej..

Mladen

pre 3 godine

Ako je povredjen ne treba da igra. Oni su krs tim s njim ovakvim rovitim ili bez njega. Sledece godine ako opet naprave haos prelazni rok i ne dovedu nikakvog krstenog igraca Jokic lepo nek trazi trejd i kaze im da nece da ostane nakon isteka ugovora ako ga ne trejduju. On treba da traci godine u prajmu dok oni stalno iznova prave tim i posle sve to puste za nista.

Locutus

pre 3 godine

Ne desava se nista. Marej igra kada je najpotrebnije. U plej ofu je davao po 50 poena i izvlacio Denver iz ponora vise puta, dok su Jokic i ostali bili neprimetni.
Sada igra lagano, zbog povrede, a ipak ima 20 poena po utakmici, dok Jokic nabija statistiku, ispucava se, a Denver zato gubi.
(Zoki, 19. januar 2021 22:56)

Davao je matorom Inglesu i Mičelu koji mu je sve to vratio. I jedan i drugi su praktično igrali samo napad. Protiv Klipersa se nije video.

losmi

pre 3 godine

Kad su druga 2 beka, barton i heris malo je reći očajni. Ne znam dal neki tim u NBA ima toliko loše startere na pozicijama 2 i 3, pa čak ni ovi što tankuju, pa Marej mora da igra povredjen na samom početku sezone. Ako denver uskoro ne trejduje ove 2 štetočine ne pise im se dobro

dragce

pre 3 godine

Nije problem u Mareju, problem je u ostalim igračima tipa Barton, Milsap, Haris... Oni su glavni problem i uprava nagetsa, koja ne može da se odresi par miliona za bolji tim. Pustili su Bizlija koji ima istu platu kao Barton, dečko sutira sl.bacanja 90%, daleko konstantniji i bolji od bartona, oko 25 poena prosek. Umesto da su pustili Milsapa i dodali 10ak miliona za Grenta, sada bi tim izgledao daleko ozbiljnije + Porter. Bio bi to mlad tim za visoke domete u narednim godinama. Jokic, Grant, Porter, Bizli, Marej, uz odličnog Morisa i ove rezerve bio bi to jak tim. Ali uprava se stegla i napravice od denvera isto što su i od arsenala napravili, od nečega ništa. A imali su dobar potencijal.