Nedelja, 17.01.2021.

19:33

Sevnuo volej – prelep gol Luke Jovića na debiju za Ajntraht! VIDEO

Fantastičan novi debi Luke Jovića u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

Izvor: SS

Sevnuo volej – prelep gol Luke Joviæa na debiju za Ajntraht! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Salle

pre 3 godine

I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...
(One night in May, 17. januar 2021 22:03)

A Luka nije grejao mesto na tribini??

Prvi u zaseoku

pre 3 godine

Neki igraci stvoreni su za male klubove jer nemaju glavu za velike. Bravo Luka!
(Prvi u selu, 17. januar 2021 21:41)

Neki igraci nisu stvoreni ni za velike ni za male klubove, nego za jos manje od malih. Bravo Mitre!

chupavi

pre 3 godine

Luka je dobio sansu i odma je iskoristio. I za reprezentaciju je poatogao nekoliko golova cim je bio u timu i dobio upotrebljive lopte, samo u Realu ne ide ali tamo igra svako za sebe...

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.
(Amerikanac, 17. januar 2021 20:32)


I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...

Zoran YNWA

pre 3 godine

Imamo Vlahovića i Jovica,ali se uporno gura Mitrović protiv koga nemam nista,nego su po meni ova dvojica kompletniji napadači.

budibogsnama

pre 3 godine

Sad Zidanu nista nije jasno :-)
(Dzova, 17. januar 2021 19:41)

Sad mu tek ništa nije jasno.
(..., 17. januar 2021 19:57) Ma jok i nije;) On verovatno nije ni bio za Jovicev dolazak, ali se ponasao kurtoazno i cekao da sam shvati i ode. Pa dan pre nego sto se ovaj vratio u Frankfurt, on kaze novinarima da ne zna nista o tome:))) Folirant...Jovic jeste pekar i splavar, ali je shvatio, iza tapsanja po ramenu i lepih reci, Zidanovo foliranje i konacno shvatio da je bolje sam da ode nego da ga uvale Huelvi ili Hueski ili tako nekom gigantu...i

Marko99

pre 3 godine

Bravo Luka idi sad u Barsu pa o začepi usza svima.
(gledaoc, 17. januar 2021 20:00)

Luka je Realov igrac. Jedino da ga Barca kupi od njih. A kome da zacepi usta? Kao da je ovima u Realu krivo sto njihov igrac zabija. Lako ga oni vrate. Nek samo nastavi ovako. Manite se teorija zavjere.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

@penetrator

A ko je od njih osim Levandovskog centralni napadač?
(dex, 17. januar 2021 20:39

Ajde sad iskreno, da li ti mislis da je Bajernu potreban neko kao sto je Jovic? Dečko koji krši mere tokom karantina, kojem su promiskuitetne žene popile mozak ce da igra u Bajernu gde je disciplina na najvisem nivou. Kada su napunili zvezdu 6 0 nisu isli da slave vec su odradili trening posle meča. U Realu bi imao veće šanse da dodje do startne postave nego u Bajernu. Bajern ne zna sta ce sa igračima a da dovodi Luku Jovica. Ja tvrdim da je dečko odličan fudbaler, ali za Bajern ili bilo koji veliku ekipu nije. Maksimalno u Nemačkoj moze do Bajer Leverkuzena i to je pitanje, moze kod sms u Lacio i to je to, dečko će biti zvezda tamo gde nema zvezda, ne moze on u tim gde su zvezde vec u timu. Nije poenta mog komentara da diskreditujem Srbina ili ex igrača zvezde, vec realno pricam. Nije uspeo u Realu jer Real smatrate uništiteljem talenata. Kako taj Real ne uništi Benzemu, Ronalda, Modrića, Ramosa, Iska, Asensija, Kazemira, Vinisijusa itd itd??? Nije problem u Realu, nije se uklopio u njihov tim i to je to. Po meni neka ostane jos koji sezonu tu gde jeste, mozda ce tad biti dobar za nekog velikana, za sada nije, ni igrački ni psihički. Bez ikakve pristrasnosti

bmiles

pre 3 godine

Toliko o procenama cuvenih "stratega Real" na celu sa ZZ koji se pravio pametan u smislu "pa dao sam mu sanse"i novinara neobjektivnog lista spanske Marke koje su brojile nastupe ali ne i minute.Usao je u 62-drugoj minuti sa klupe(bilo mi iznenadjenje) ali bar ga svi saigraci traze a ne kao u Realu gde su ga ignorisali!Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu a Real se jos jednom pokazao kao "ubica" talentovanih mladih igraca za koje nema strpljenje da saceka i forsira!Niko nije postao igrac na klupi i igri za par minuta 'da vreme prodje"!Upropastili su mnoge igrace Iska takodje koji je bio a i sada je glavni sraf Spanske reprezentacije!Zao mi je sto jos uvek poseduju Luku a neznam da li Ajntraht ima klauzulu da ga otkupi pa da ga udomi Bajernu jer Lavandovski nece jos dugo a vreme mu je da naplati ovo sto je najbolji fudbaler sveta poslednjim ugovorom.

Kanidja PG

pre 3 godine

Zadnjih 17 meceva u Real nije dobio ni 1min igre.Zadnje sto je odigrao do ovih pola sata bilo je za reprezentaciju 2 gola Rusima i 1 Skotskoj.
Tek je napunio 23 god kvalitet je neosporan.
Progutao je Real na desetine vrhunskih igraca nije Jovic prvi ni poslednji.
Ajntraht je uzeo dobre pare i vratio igraca koji se savrseno uklapa u igru kluba.
Bravo majstore trpaj u Bundes ligu prvak Evrope igra u istoj.Levandovski ulazi u 34 god sve je moguce pa i 9 Bavaraca u dogledno vrijeme.

Dejan CZ

pre 3 godine

Real klub pun sujetnih i nadobudnih igraca...ubedljivo najgora sredina za svakog igraca cak i one u zenitu a kamoli igraca koji treba tek da gradi karijeru...Uspeli su unistiti Rodrigesa,Azara,Ozila,Bejla koji je dosoeo da bude suvisan ...Kros ni bleda senka onog iz Bajerna.Real je u startu bio gubljenje vremena u fudbalskom napretku...jedino sto se isplatilo je uzeti im novac.Luka ce do kraja sezone sigurno pokazati svoj stari sjaj kada je bio vodeci strelac bundes lige a po isteku sezone kao pozajmljen igrac najbolje da se u Real i ne vraca vise...Engleska i Italia ili ostanak u Nemackoj u nekom.klubu koji igra LS su destinacije gde treba da se usmeri....Od nakaznog Reala a nista bolje i Baselone kojoj je Ibrahimovic bio suvisan i od spanskog fudbala bezati sto dalje.

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Za razliku od neznalice koja nema mesto u timu uskoro drugoligasa Fulama...

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Luka ce na ljeto u Bayern. Mali zna nogometa. Real je groblje za nogometase.
(Pijani zlotvor, 17. januar 2021 19:45

Sta ce tamo pored zivih fudbalera poput Levandovskog, Gnabrija, Kimiha, Komana, Alkantare, Milera, Sanea. Gde ces ga, na mesto golmana???? Pa i tamo ima Nojer. Kreće opet ložana da je vrhunski fudbaler. Dobar jeste ali za ekipe poput Ajntrahta, osrednje ekipe, za velikane nije. Toliko!!!

Gosa placa porodicna firma

pre 3 godine

Sad Zidanu ništa nije jasno.
@Dzova

Zidan i ne zna gde je Jović. Toliko će se nasekirati što je ovaj igrao 10 min

*

pre 3 godine

Očekivano je da će na debiju postići gol(ove). Tada je pravilo da ti ekipa pomogne da izgradiš samopuzdanje i, praktično, jedini slučaj kad gotovo ceo tim igra za tebe (drugi je na oproštaju). Tek na narednim utakmicama videće se valja li Jović ili jedna lasta, ipak, ne čini proleće.

sportdetective

pre 3 godine

Dok Benzema ne ode u penziju, ne vracaj se u Real. Secam se Karima, pre par godina, jedne sezone van forme, u tom trenutku daleko najslabija karika u Realu, Morata daleko efikasniji, za mizernu minutazu zabijo vise golova od Benzemaja, i tada je Zidan, konstantno branijo Benza, a Morata i ako je bilo evidentno da je u golgeterskoj formi, nije pocinjao utakmice. Tako da ako bi Jovic zabijo svaki put kad bi uso u igru opet bi Benz pocinjo utakmice. I tesko je tako igrati kad znas, sta god uradis ne vredi.

Mare

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.
(Mali Hijavata, 17. januar 2021 19:42)

Ti da si ispratio neku utakmicu ti bi znao da je to sto pricas velika glupost. Kakve je on stopostotne prilike propustao, promašivao prazan gol, nije hteo da trči i da se otvara. Nije tu Real kriv nego Luka.

Amerikanac

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.

bradina

pre 3 godine

Nemorate mi verovati ali mi je proslo kroz glavu kad je ulazio u igru,kako bi lepo bilo da da gol!Kad ono on da dva!Velicanstven povratak,bravo Luka sa Vlahovicem u spicu pa da najzad i Srbija pocne da pobedjuje!

Gro8ar

pre 3 godine

Nema on glavu za najbolje evropske klubove.. ali to može da se promeni još uvek je ralativno mlad, u klubovima poput Ajntrahta može uvek i ovako da igra i bude najbolji strelac..

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kad sam pricao da osamdeset posto utakmica nije dobijao loptu u noge u Realu, meni nalupase minuse. Udje mucenik sa klupe, dodirne jednom loptu.. Pa kako da da gol? Trebalo mu je dati sansu, i bazirati igru i gurati na njega, ne kazem da je bolji od Benzeme, ali morali su da mu daju sansu kako treba. Evo ne zbog ovog gola, ali mislim da ce decko da pokida u Ajntrahtu ovu pozajmicu, i ako je pametan da kad to odradi da trazi drugu sredinu. Real bazira igru na veteranu Benzemi, i neka ih. On je jos relativno mlad, i glupo bi bilo da sedi na klupi i srozava svoje samopouzdanje, pa da su ne znam kakve pare u pitanju. Uzeo je vec dovoljno.

veliki strumf

pre 3 godine

Gde je sad onaj hejter od danas koji je rekao da će samo na treninzima i davati golove??? Zlobnika medju nama koliko hoćeš. Nažalost. Dečko igrač Real Madrida a neko ko loptu nije sutnuo u životu daje sebi za pravo da se podsmeva igrači koji je plaćen 60 miliona! Samo u Srbistanu, zato nam tako i ide sto ne gledamo sebe već se podsmevamo drugima, po pravilu onima koji su bolji od nas! Bravo Luka, samo napred. U inat hejterima!

Genije

pre 3 godine

Vi sto pljujet po Jovicu samo dokazujete svoje neznanje.
Prva stvar, Jovic je sam jedan od hiljade fudbalera koji je najavljivan kao veliko pojacanje a nije to i potvrdio. Znaci da samo 0,1% igrača opravda svoj dolazak u prvih godinu dana. Znaci nista bolji, nista goru.
Druga stvar koliko igraca su veliki/bigati timovi upropastili. Dovedu ih i greju klupu, samo zato jer im se mize.
Trece da li mu je pruzena prava prilika i da li su radili sa njim, da li su ga adaptirali, ja tvrdim da nisu.

Evi dok sam ja kuckam Jovic dade i drugi gol.

Toliko o "velikim poznavaocima" fudbala ovde na komentarima.

Pedja

pre 3 godine

Eto, u AJntrahtu prva utakmica i odmah gol. Stvar je u tome da AJtraht i Real igraju drugacije i velika greska je sto je Jovic isao u Real. Da je otisao u neki engleski klub, takodje bi davao golove.

duledudule

pre 3 godine

Mene su učili kao malog da je poluvolrj ako lopta odskoči od pod pre šuta, a volej ako je direktno iz vazduha sutne igrac
(Dragonborn, 17. januar 2021 19:41)
Meni je ovo najblize dropkicku

uros

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Da da gol Bajernu , naci ces neku manu . Cepaj Luka , bar 10 do kraja sezone.

Mladen cg

pre 3 godine

Forma je prolazna, a klasa je vječna! Ovo nije obična fraza! Luka je pokazao za 20-tak minuta da posjeduje izvanredan kvalitet! Srećno Luka!

Native

pre 3 godine

Ovo se zove drop-kick ili poluvolej. I to nije bio vrlo težak. Momak sam sebi stoji na putu. Velika je razlika između klubova kao Real i Bajern ili Frankfurt. Ako su u Frankfurtu 100% profesionalci, onda su ova dva 101%.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.

djule

pre 3 godine

Nije stvar u golu, već i načinu koji to radi Luka. Sa puno osećaja i sigurnosti u sebe. Tu ulogu nikad nije imao u Realu, poverenje da je klasicna devetka.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.

uros

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Da da gol Bajernu , naci ces neku manu . Cepaj Luka , bar 10 do kraja sezone.

veliki strumf

pre 3 godine

Gde je sad onaj hejter od danas koji je rekao da će samo na treninzima i davati golove??? Zlobnika medju nama koliko hoćeš. Nažalost. Dečko igrač Real Madrida a neko ko loptu nije sutnuo u životu daje sebi za pravo da se podsmeva igrači koji je plaćen 60 miliona! Samo u Srbistanu, zato nam tako i ide sto ne gledamo sebe već se podsmevamo drugima, po pravilu onima koji su bolji od nas! Bravo Luka, samo napred. U inat hejterima!

djule

pre 3 godine

Nije stvar u golu, već i načinu koji to radi Luka. Sa puno osećaja i sigurnosti u sebe. Tu ulogu nikad nije imao u Realu, poverenje da je klasicna devetka.

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kad sam pricao da osamdeset posto utakmica nije dobijao loptu u noge u Realu, meni nalupase minuse. Udje mucenik sa klupe, dodirne jednom loptu.. Pa kako da da gol? Trebalo mu je dati sansu, i bazirati igru i gurati na njega, ne kazem da je bolji od Benzeme, ali morali su da mu daju sansu kako treba. Evo ne zbog ovog gola, ali mislim da ce decko da pokida u Ajntrahtu ovu pozajmicu, i ako je pametan da kad to odradi da trazi drugu sredinu. Real bazira igru na veteranu Benzemi, i neka ih. On je jos relativno mlad, i glupo bi bilo da sedi na klupi i srozava svoje samopouzdanje, pa da su ne znam kakve pare u pitanju. Uzeo je vec dovoljno.

Pedja

pre 3 godine

Eto, u AJntrahtu prva utakmica i odmah gol. Stvar je u tome da AJtraht i Real igraju drugacije i velika greska je sto je Jovic isao u Real. Da je otisao u neki engleski klub, takodje bi davao golove.

bradina

pre 3 godine

Nemorate mi verovati ali mi je proslo kroz glavu kad je ulazio u igru,kako bi lepo bilo da da gol!Kad ono on da dva!Velicanstven povratak,bravo Luka sa Vlahovicem u spicu pa da najzad i Srbija pocne da pobedjuje!

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

@penetrator

A ko je od njih osim Levandovskog centralni napadač?
(dex, 17. januar 2021 20:39

Ajde sad iskreno, da li ti mislis da je Bajernu potreban neko kao sto je Jovic? Dečko koji krši mere tokom karantina, kojem su promiskuitetne žene popile mozak ce da igra u Bajernu gde je disciplina na najvisem nivou. Kada su napunili zvezdu 6 0 nisu isli da slave vec su odradili trening posle meča. U Realu bi imao veće šanse da dodje do startne postave nego u Bajernu. Bajern ne zna sta ce sa igračima a da dovodi Luku Jovica. Ja tvrdim da je dečko odličan fudbaler, ali za Bajern ili bilo koji veliku ekipu nije. Maksimalno u Nemačkoj moze do Bajer Leverkuzena i to je pitanje, moze kod sms u Lacio i to je to, dečko će biti zvezda tamo gde nema zvezda, ne moze on u tim gde su zvezde vec u timu. Nije poenta mog komentara da diskreditujem Srbina ili ex igrača zvezde, vec realno pricam. Nije uspeo u Realu jer Real smatrate uništiteljem talenata. Kako taj Real ne uništi Benzemu, Ronalda, Modrića, Ramosa, Iska, Asensija, Kazemira, Vinisijusa itd itd??? Nije problem u Realu, nije se uklopio u njihov tim i to je to. Po meni neka ostane jos koji sezonu tu gde jeste, mozda ce tad biti dobar za nekog velikana, za sada nije, ni igrački ni psihički. Bez ikakve pristrasnosti

Zoran YNWA

pre 3 godine

Imamo Vlahovića i Jovica,ali se uporno gura Mitrović protiv koga nemam nista,nego su po meni ova dvojica kompletniji napadači.

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Za razliku od neznalice koja nema mesto u timu uskoro drugoligasa Fulama...

chupavi

pre 3 godine

Luka je dobio sansu i odma je iskoristio. I za reprezentaciju je poatogao nekoliko golova cim je bio u timu i dobio upotrebljive lopte, samo u Realu ne ide ali tamo igra svako za sebe...

duledudule

pre 3 godine

Mene su učili kao malog da je poluvolrj ako lopta odskoči od pod pre šuta, a volej ako je direktno iz vazduha sutne igrac
(Dragonborn, 17. januar 2021 19:41)
Meni je ovo najblize dropkicku

Kanidja PG

pre 3 godine

Zadnjih 17 meceva u Real nije dobio ni 1min igre.Zadnje sto je odigrao do ovih pola sata bilo je za reprezentaciju 2 gola Rusima i 1 Skotskoj.
Tek je napunio 23 god kvalitet je neosporan.
Progutao je Real na desetine vrhunskih igraca nije Jovic prvi ni poslednji.
Ajntraht je uzeo dobre pare i vratio igraca koji se savrseno uklapa u igru kluba.
Bravo majstore trpaj u Bundes ligu prvak Evrope igra u istoj.Levandovski ulazi u 34 god sve je moguce pa i 9 Bavaraca u dogledno vrijeme.

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.
(Amerikanac, 17. januar 2021 20:32)


I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...

bmiles

pre 3 godine

Toliko o procenama cuvenih "stratega Real" na celu sa ZZ koji se pravio pametan u smislu "pa dao sam mu sanse"i novinara neobjektivnog lista spanske Marke koje su brojile nastupe ali ne i minute.Usao je u 62-drugoj minuti sa klupe(bilo mi iznenadjenje) ali bar ga svi saigraci traze a ne kao u Realu gde su ga ignorisali!Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu a Real se jos jednom pokazao kao "ubica" talentovanih mladih igraca za koje nema strpljenje da saceka i forsira!Niko nije postao igrac na klupi i igri za par minuta 'da vreme prodje"!Upropastili su mnoge igrace Iska takodje koji je bio a i sada je glavni sraf Spanske reprezentacije!Zao mi je sto jos uvek poseduju Luku a neznam da li Ajntraht ima klauzulu da ga otkupi pa da ga udomi Bajernu jer Lavandovski nece jos dugo a vreme mu je da naplati ovo sto je najbolji fudbaler sveta poslednjim ugovorom.

Mladen cg

pre 3 godine

Forma je prolazna, a klasa je vječna! Ovo nije obična fraza! Luka je pokazao za 20-tak minuta da posjeduje izvanredan kvalitet! Srećno Luka!

Dejan CZ

pre 3 godine

Real klub pun sujetnih i nadobudnih igraca...ubedljivo najgora sredina za svakog igraca cak i one u zenitu a kamoli igraca koji treba tek da gradi karijeru...Uspeli su unistiti Rodrigesa,Azara,Ozila,Bejla koji je dosoeo da bude suvisan ...Kros ni bleda senka onog iz Bajerna.Real je u startu bio gubljenje vremena u fudbalskom napretku...jedino sto se isplatilo je uzeti im novac.Luka ce do kraja sezone sigurno pokazati svoj stari sjaj kada je bio vodeci strelac bundes lige a po isteku sezone kao pozajmljen igrac najbolje da se u Real i ne vraca vise...Engleska i Italia ili ostanak u Nemackoj u nekom.klubu koji igra LS su destinacije gde treba da se usmeri....Od nakaznog Reala a nista bolje i Baselone kojoj je Ibrahimovic bio suvisan i od spanskog fudbala bezati sto dalje.

sportdetective

pre 3 godine

Dok Benzema ne ode u penziju, ne vracaj se u Real. Secam se Karima, pre par godina, jedne sezone van forme, u tom trenutku daleko najslabija karika u Realu, Morata daleko efikasniji, za mizernu minutazu zabijo vise golova od Benzemaja, i tada je Zidan, konstantno branijo Benza, a Morata i ako je bilo evidentno da je u golgeterskoj formi, nije pocinjao utakmice. Tako da ako bi Jovic zabijo svaki put kad bi uso u igru opet bi Benz pocinjo utakmice. I tesko je tako igrati kad znas, sta god uradis ne vredi.

budibogsnama

pre 3 godine

Sad Zidanu nista nije jasno :-)
(Dzova, 17. januar 2021 19:41)

Sad mu tek ništa nije jasno.
(..., 17. januar 2021 19:57) Ma jok i nije;) On verovatno nije ni bio za Jovicev dolazak, ali se ponasao kurtoazno i cekao da sam shvati i ode. Pa dan pre nego sto se ovaj vratio u Frankfurt, on kaze novinarima da ne zna nista o tome:))) Folirant...Jovic jeste pekar i splavar, ali je shvatio, iza tapsanja po ramenu i lepih reci, Zidanovo foliranje i konacno shvatio da je bolje sam da ode nego da ga uvale Huelvi ili Hueski ili tako nekom gigantu...i

Genije

pre 3 godine

Vi sto pljujet po Jovicu samo dokazujete svoje neznanje.
Prva stvar, Jovic je sam jedan od hiljade fudbalera koji je najavljivan kao veliko pojacanje a nije to i potvrdio. Znaci da samo 0,1% igrača opravda svoj dolazak u prvih godinu dana. Znaci nista bolji, nista goru.
Druga stvar koliko igraca su veliki/bigati timovi upropastili. Dovedu ih i greju klupu, samo zato jer im se mize.
Trece da li mu je pruzena prava prilika i da li su radili sa njim, da li su ga adaptirali, ja tvrdim da nisu.

Evi dok sam ja kuckam Jovic dade i drugi gol.

Toliko o "velikim poznavaocima" fudbala ovde na komentarima.

Prvi u zaseoku

pre 3 godine

Neki igraci stvoreni su za male klubove jer nemaju glavu za velike. Bravo Luka!
(Prvi u selu, 17. januar 2021 21:41)

Neki igraci nisu stvoreni ni za velike ni za male klubove, nego za jos manje od malih. Bravo Mitre!

Marko99

pre 3 godine

Bravo Luka idi sad u Barsu pa o začepi usza svima.
(gledaoc, 17. januar 2021 20:00)

Luka je Realov igrac. Jedino da ga Barca kupi od njih. A kome da zacepi usta? Kao da je ovima u Realu krivo sto njihov igrac zabija. Lako ga oni vrate. Nek samo nastavi ovako. Manite se teorija zavjere.

Gro8ar

pre 3 godine

Nema on glavu za najbolje evropske klubove.. ali to može da se promeni još uvek je ralativno mlad, u klubovima poput Ajntrahta može uvek i ovako da igra i bude najbolji strelac..

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Luka ce na ljeto u Bayern. Mali zna nogometa. Real je groblje za nogometase.
(Pijani zlotvor, 17. januar 2021 19:45

Sta ce tamo pored zivih fudbalera poput Levandovskog, Gnabrija, Kimiha, Komana, Alkantare, Milera, Sanea. Gde ces ga, na mesto golmana???? Pa i tamo ima Nojer. Kreće opet ložana da je vrhunski fudbaler. Dobar jeste ali za ekipe poput Ajntrahta, osrednje ekipe, za velikane nije. Toliko!!!

Gosa placa porodicna firma

pre 3 godine

Sad Zidanu ništa nije jasno.
@Dzova

Zidan i ne zna gde je Jović. Toliko će se nasekirati što je ovaj igrao 10 min

Mare

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.
(Mali Hijavata, 17. januar 2021 19:42)

Ti da si ispratio neku utakmicu ti bi znao da je to sto pricas velika glupost. Kakve je on stopostotne prilike propustao, promašivao prazan gol, nije hteo da trči i da se otvara. Nije tu Real kriv nego Luka.

Native

pre 3 godine

Ovo se zove drop-kick ili poluvolej. I to nije bio vrlo težak. Momak sam sebi stoji na putu. Velika je razlika između klubova kao Real i Bajern ili Frankfurt. Ako su u Frankfurtu 100% profesionalci, onda su ova dva 101%.

*

pre 3 godine

Očekivano je da će na debiju postići gol(ove). Tada je pravilo da ti ekipa pomogne da izgradiš samopuzdanje i, praktično, jedini slučaj kad gotovo ceo tim igra za tebe (drugi je na oproštaju). Tek na narednim utakmicama videće se valja li Jović ili jedna lasta, ipak, ne čini proleće.

Amerikanac

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.

Salle

pre 3 godine

I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...
(One night in May, 17. januar 2021 22:03)

A Luka nije grejao mesto na tribini??

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Luka ce na ljeto u Bayern. Mali zna nogometa. Real je groblje za nogometase.
(Pijani zlotvor, 17. januar 2021 19:45

Sta ce tamo pored zivih fudbalera poput Levandovskog, Gnabrija, Kimiha, Komana, Alkantare, Milera, Sanea. Gde ces ga, na mesto golmana???? Pa i tamo ima Nojer. Kreće opet ložana da je vrhunski fudbaler. Dobar jeste ali za ekipe poput Ajntrahta, osrednje ekipe, za velikane nije. Toliko!!!

Mare

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.
(Mali Hijavata, 17. januar 2021 19:42)

Ti da si ispratio neku utakmicu ti bi znao da je to sto pricas velika glupost. Kakve je on stopostotne prilike propustao, promašivao prazan gol, nije hteo da trči i da se otvara. Nije tu Real kriv nego Luka.

Amerikanac

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

@penetrator

A ko je od njih osim Levandovskog centralni napadač?
(dex, 17. januar 2021 20:39

Ajde sad iskreno, da li ti mislis da je Bajernu potreban neko kao sto je Jovic? Dečko koji krši mere tokom karantina, kojem su promiskuitetne žene popile mozak ce da igra u Bajernu gde je disciplina na najvisem nivou. Kada su napunili zvezdu 6 0 nisu isli da slave vec su odradili trening posle meča. U Realu bi imao veće šanse da dodje do startne postave nego u Bajernu. Bajern ne zna sta ce sa igračima a da dovodi Luku Jovica. Ja tvrdim da je dečko odličan fudbaler, ali za Bajern ili bilo koji veliku ekipu nije. Maksimalno u Nemačkoj moze do Bajer Leverkuzena i to je pitanje, moze kod sms u Lacio i to je to, dečko će biti zvezda tamo gde nema zvezda, ne moze on u tim gde su zvezde vec u timu. Nije poenta mog komentara da diskreditujem Srbina ili ex igrača zvezde, vec realno pricam. Nije uspeo u Realu jer Real smatrate uništiteljem talenata. Kako taj Real ne uništi Benzemu, Ronalda, Modrića, Ramosa, Iska, Asensija, Kazemira, Vinisijusa itd itd??? Nije problem u Realu, nije se uklopio u njihov tim i to je to. Po meni neka ostane jos koji sezonu tu gde jeste, mozda ce tad biti dobar za nekog velikana, za sada nije, ni igrački ni psihički. Bez ikakve pristrasnosti

Gro8ar

pre 3 godine

Nema on glavu za najbolje evropske klubove.. ali to može da se promeni još uvek je ralativno mlad, u klubovima poput Ajntrahta može uvek i ovako da igra i bude najbolji strelac..

Gosa placa porodicna firma

pre 3 godine

Sad Zidanu ništa nije jasno.
@Dzova

Zidan i ne zna gde je Jović. Toliko će se nasekirati što je ovaj igrao 10 min

*

pre 3 godine

Očekivano je da će na debiju postići gol(ove). Tada je pravilo da ti ekipa pomogne da izgradiš samopuzdanje i, praktično, jedini slučaj kad gotovo ceo tim igra za tebe (drugi je na oproštaju). Tek na narednim utakmicama videće se valja li Jović ili jedna lasta, ipak, ne čini proleće.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Da je pravio greske od dolaska u Real, pravio je,ali da je kljucan razlog njegovog neuspeha u Realu, sam Real kao takav sa Zidanom na celu, i to je tacno. Tek cete videti ko je Luka Jovic.

uros

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Da da gol Bajernu , naci ces neku manu . Cepaj Luka , bar 10 do kraja sezone.

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

Za razliku od neznalice koja nema mesto u timu uskoro drugoligasa Fulama...

Dejan CZ

pre 3 godine

Real klub pun sujetnih i nadobudnih igraca...ubedljivo najgora sredina za svakog igraca cak i one u zenitu a kamoli igraca koji treba tek da gradi karijeru...Uspeli su unistiti Rodrigesa,Azara,Ozila,Bejla koji je dosoeo da bude suvisan ...Kros ni bleda senka onog iz Bajerna.Real je u startu bio gubljenje vremena u fudbalskom napretku...jedino sto se isplatilo je uzeti im novac.Luka ce do kraja sezone sigurno pokazati svoj stari sjaj kada je bio vodeci strelac bundes lige a po isteku sezone kao pozajmljen igrac najbolje da se u Real i ne vraca vise...Engleska i Italia ili ostanak u Nemackoj u nekom.klubu koji igra LS su destinacije gde treba da se usmeri....Od nakaznog Reala a nista bolje i Baselone kojoj je Ibrahimovic bio suvisan i od spanskog fudbala bezati sto dalje.

veliki strumf

pre 3 godine

Gde je sad onaj hejter od danas koji je rekao da će samo na treninzima i davati golove??? Zlobnika medju nama koliko hoćeš. Nažalost. Dečko igrač Real Madrida a neko ko loptu nije sutnuo u životu daje sebi za pravo da se podsmeva igrači koji je plaćen 60 miliona! Samo u Srbistanu, zato nam tako i ide sto ne gledamo sebe već se podsmevamo drugima, po pravilu onima koji su bolji od nas! Bravo Luka, samo napred. U inat hejterima!

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kad sam pricao da osamdeset posto utakmica nije dobijao loptu u noge u Realu, meni nalupase minuse. Udje mucenik sa klupe, dodirne jednom loptu.. Pa kako da da gol? Trebalo mu je dati sansu, i bazirati igru i gurati na njega, ne kazem da je bolji od Benzeme, ali morali su da mu daju sansu kako treba. Evo ne zbog ovog gola, ali mislim da ce decko da pokida u Ajntrahtu ovu pozajmicu, i ako je pametan da kad to odradi da trazi drugu sredinu. Real bazira igru na veteranu Benzemi, i neka ih. On je jos relativno mlad, i glupo bi bilo da sedi na klupi i srozava svoje samopouzdanje, pa da su ne znam kakve pare u pitanju. Uzeo je vec dovoljno.

bmiles

pre 3 godine

Toliko o procenama cuvenih "stratega Real" na celu sa ZZ koji se pravio pametan u smislu "pa dao sam mu sanse"i novinara neobjektivnog lista spanske Marke koje su brojile nastupe ali ne i minute.Usao je u 62-drugoj minuti sa klupe(bilo mi iznenadjenje) ali bar ga svi saigraci traze a ne kao u Realu gde su ga ignorisali!Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu a Real se jos jednom pokazao kao "ubica" talentovanih mladih igraca za koje nema strpljenje da saceka i forsira!Niko nije postao igrac na klupi i igri za par minuta 'da vreme prodje"!Upropastili su mnoge igrace Iska takodje koji je bio a i sada je glavni sraf Spanske reprezentacije!Zao mi je sto jos uvek poseduju Luku a neznam da li Ajntraht ima klauzulu da ga otkupi pa da ga udomi Bajernu jer Lavandovski nece jos dugo a vreme mu je da naplati ovo sto je najbolji fudbaler sveta poslednjim ugovorom.

One night in May

pre 3 godine

gol protiv premocnog, uskoro drugoligasa, salkea hahah, to je njegov nivo.
(dr. Roddick, 17. januar 2021 19:42)

I to sa 6-7 metara sam oči u oči sa golmanom.
(Amerikanac, 17. januar 2021 20:32)


I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...

Prvi u zaseoku

pre 3 godine

Neki igraci stvoreni su za male klubove jer nemaju glavu za velike. Bravo Luka!
(Prvi u selu, 17. januar 2021 21:41)

Neki igraci nisu stvoreni ni za velike ni za male klubove, nego za jos manje od malih. Bravo Mitre!

Native

pre 3 godine

Ovo se zove drop-kick ili poluvolej. I to nije bio vrlo težak. Momak sam sebi stoji na putu. Velika je razlika između klubova kao Real i Bajern ili Frankfurt. Ako su u Frankfurtu 100% profesionalci, onda su ova dva 101%.

budibogsnama

pre 3 godine

Sad Zidanu nista nije jasno :-)
(Dzova, 17. januar 2021 19:41)

Sad mu tek ništa nije jasno.
(..., 17. januar 2021 19:57) Ma jok i nije;) On verovatno nije ni bio za Jovicev dolazak, ali se ponasao kurtoazno i cekao da sam shvati i ode. Pa dan pre nego sto se ovaj vratio u Frankfurt, on kaze novinarima da ne zna nista o tome:))) Folirant...Jovic jeste pekar i splavar, ali je shvatio, iza tapsanja po ramenu i lepih reci, Zidanovo foliranje i konacno shvatio da je bolje sam da ode nego da ga uvale Huelvi ili Hueski ili tako nekom gigantu...i

Zoran YNWA

pre 3 godine

Imamo Vlahovića i Jovica,ali se uporno gura Mitrović protiv koga nemam nista,nego su po meni ova dvojica kompletniji napadači.

Kanidja PG

pre 3 godine

Zadnjih 17 meceva u Real nije dobio ni 1min igre.Zadnje sto je odigrao do ovih pola sata bilo je za reprezentaciju 2 gola Rusima i 1 Skotskoj.
Tek je napunio 23 god kvalitet je neosporan.
Progutao je Real na desetine vrhunskih igraca nije Jovic prvi ni poslednji.
Ajntraht je uzeo dobre pare i vratio igraca koji se savrseno uklapa u igru kluba.
Bravo majstore trpaj u Bundes ligu prvak Evrope igra u istoj.Levandovski ulazi u 34 god sve je moguce pa i 9 Bavaraca u dogledno vrijeme.

sportdetective

pre 3 godine

Dok Benzema ne ode u penziju, ne vracaj se u Real. Secam se Karima, pre par godina, jedne sezone van forme, u tom trenutku daleko najslabija karika u Realu, Morata daleko efikasniji, za mizernu minutazu zabijo vise golova od Benzemaja, i tada je Zidan, konstantno branijo Benza, a Morata i ako je bilo evidentno da je u golgeterskoj formi, nije pocinjao utakmice. Tako da ako bi Jovic zabijo svaki put kad bi uso u igru opet bi Benz pocinjo utakmice. I tesko je tako igrati kad znas, sta god uradis ne vredi.

bradina

pre 3 godine

Nemorate mi verovati ali mi je proslo kroz glavu kad je ulazio u igru,kako bi lepo bilo da da gol!Kad ono on da dva!Velicanstven povratak,bravo Luka sa Vlahovicem u spicu pa da najzad i Srbija pocne da pobedjuje!

chupavi

pre 3 godine

Luka je dobio sansu i odma je iskoristio. I za reprezentaciju je poatogao nekoliko golova cim je bio u timu i dobio upotrebljive lopte, samo u Realu ne ide ali tamo igra svako za sebe...

duledudule

pre 3 godine

Mene su učili kao malog da je poluvolrj ako lopta odskoči od pod pre šuta, a volej ako je direktno iz vazduha sutne igrac
(Dragonborn, 17. januar 2021 19:41)
Meni je ovo najblize dropkicku

djule

pre 3 godine

Nije stvar u golu, već i načinu koji to radi Luka. Sa puno osećaja i sigurnosti u sebe. Tu ulogu nikad nije imao u Realu, poverenje da je klasicna devetka.

Pedja

pre 3 godine

Eto, u AJntrahtu prva utakmica i odmah gol. Stvar je u tome da AJtraht i Real igraju drugacije i velika greska je sto je Jovic isao u Real. Da je otisao u neki engleski klub, takodje bi davao golove.

Marko99

pre 3 godine

Bravo Luka idi sad u Barsu pa o začepi usza svima.
(gledaoc, 17. januar 2021 20:00)

Luka je Realov igrac. Jedino da ga Barca kupi od njih. A kome da zacepi usta? Kao da je ovima u Realu krivo sto njihov igrac zabija. Lako ga oni vrate. Nek samo nastavi ovako. Manite se teorija zavjere.

Genije

pre 3 godine

Vi sto pljujet po Jovicu samo dokazujete svoje neznanje.
Prva stvar, Jovic je sam jedan od hiljade fudbalera koji je najavljivan kao veliko pojacanje a nije to i potvrdio. Znaci da samo 0,1% igrača opravda svoj dolazak u prvih godinu dana. Znaci nista bolji, nista goru.
Druga stvar koliko igraca su veliki/bigati timovi upropastili. Dovedu ih i greju klupu, samo zato jer im se mize.
Trece da li mu je pruzena prava prilika i da li su radili sa njim, da li su ga adaptirali, ja tvrdim da nisu.

Evi dok sam ja kuckam Jovic dade i drugi gol.

Toliko o "velikim poznavaocima" fudbala ovde na komentarima.

Mladen cg

pre 3 godine

Forma je prolazna, a klasa je vječna! Ovo nije obična fraza! Luka je pokazao za 20-tak minuta da posjeduje izvanredan kvalitet! Srećno Luka!

Salle

pre 3 godine

I za to moras da budes na terenu, a ne grejac mesta na tribini poput Mitra...
(One night in May, 17. januar 2021 22:03)

A Luka nije grejao mesto na tribini??