Subota, 09.01.2021.

20:30

Jokić kao Medžik – Denver "pregazio" desetkovanu Filadelfiju

Košarkaši Denver Nagetsa su rezultatom 115:103 bili bolji od Filadelfija Seventisiksersa.

Izvor: SN

Jokiæ kao Medžik – Denver "pregazio" desetkovanu Filadelfiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

pant-L.A.

pre 3 godine

Ovaj mali crnac ubi decko, kakva je ovo liga, koliko talenata, koliko samo igraca koji su u drugom, trecem planu, a ako im se da uloga prve violine da na utakmici ispale dovoljan broj suteva daju lagano po 30-40-50+ uz dobre procente.. Cini mi se prosle sezone, hjuston desetkovan, kao sad fila, igraju sa 8 igraca gde Gordon koji ceo zivot coskari dobija ulogu hardena, nezaustavljiv, lagano 40+ izneverovao sam, nisam imao pojma sta sve npr On moze, a koliko ima takvih, bukvalno na stotine..

shilmo

pre 3 godine

Ovo sa propustenim TD je postalo neodgovorno i neprofesionalno od strabe ekipe a i samog Jokica. On je vec dugo u NBA i trebalo bi da zna da su licni ucinci znacajni za tim skoro koliko i sa samog igraca. NBA je vec dugo, a sada sve vise liga igraca a ne klubova. Sto znaci da ako Jokic prakticno svako vece ima TD to ce njemu a i timu doneti minute po highlighovima, blogovima, itd. Zasto je to bitno? Zato sto ce ga to uciniti u ocima NBA masinerije jos boljim. Sto znaci bolja protekcija kod sudija, vece zainteresovanje igraca u fracizu koje je inace nebitna, i jos mnogo stvari koji ce mu pomoci da dodje do prstena. Doncic je to vec naucio i evo navlaci TDove sa po 10/11 skokova ili asistencija. To Jokicu ocigledno nije prirodno ali ce kao i svi ostali morati da izadje iz svoje komfort zone ako hoce sa osvaja ozbiljno. Ne treba da juri TDove po cenu pobede tima, ali ne treba ni da ih ispusta kad su vec tu.

Mad Max

pre 3 godine

Da su se u Medzikovo vrijeme asistencije upisivale po ovim danasnjim pravilima, taj carobnjak bi ih imao bar tridesetak prosjecno po utakmici. Stariji dobri poznavaoci kosarke i oni koji su ga gledali znaju o cemu govorim. Svejedno, Jokara je fantastican u svakom pogledu (osim mozda malcice u odbrani), a mislim da bi bio igracina i da je igrao u ono, nekadasnje vrijeme.

Ivan

pre 3 godine

Kad jokic nije u igri, ko uhvati loptu u odbrani taj i zavrsava napad, otprilike kao neka deca na igralistu. Takav tim bi izgubio od bilo kog organizovanog tima

Lokos

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.
(Memfis, 10. januar 2021 00:40

Amin!
90 posto komentara o jednom skoku.Ne interesuje ih ni igra, niti bilo šta drugo samo do besvesti ponavljaju tripl dabl,tripl dabl..
A kada Rasel ostvari tripl dabl onda ili svi ćute ili ga zovu statističarem.
Licemeri.

drvobradi

pre 3 godine

@Миле, молер из Батајнице
Hauard je svoju igru zasnivao na fizikalijama. Ogroman odraz, brz, visok, raspon ruku. Bukvalno sam zatvori reket. Pre 10g bi verovatno spustio Jokića na ispod 10p lagano.
Ali ne zna da igra košarku, pokusavali su godinama da ga nauce i nista. Tocilo. Kada su fizikalije propale, kosarka se promenila, ostao je bez ugovora i postao igrac zadatka, da radi sta mu kazu. Zbog toga je frustriran, nekada bio zvezda a danas veteran koji nema sta da ponudi. Da zna da igra, ucio bi mladje, ovako sluzi za kavgu.

Bane

pre 3 godine

Jokicu Denver odgovara najviše. Njega očigledno ne zanima TD iako mu fali jedan skok i to bar 20-ak puta do sada. Na osnovu toga možemo pretpostaviti da ga nesto naročito ne zanima ni NBA prsten. Da je on makar malo ambiciozniji tražio bi taj jedan skok, tražio bi kvalitetne saigrače, pretio da će preći u drugi klub. Ovako ovakav kakav je, individualni kvalitet mu obezbedjuje status superzvezde u Denveru bez ikakvog dodatnog napora kao i verovatno još dva supermax ugovora na po 4-5 godina. Po toj logici ako dodje titula dobro došla ako ne dodje nije prevelika šteta.

Dragan Borca

pre 3 godine

Slobodane@
Da nije bilo Mareja Denver ne bi ni igrao finale Zapada, mislim volim ja Nikolu kao brata ali niko nije sam osvojio prsten. Marej je protiv Lejkersa, Klipersa i Jute u Plej Of- u imao 26/5/7 sa fantasticnim procentima. Nije problem Marej vec sto Maloun ne shvata da Barton njega ugusi. Kada imas Jokica koji ima mnogo lopte u rukama i Mareja kome isto treba puno lopte, onda ti neko poput Bartona koji se skoro u svaki napad mesa jednostavno ne treba, vec ih okruzis defanzivcima i suterima. Barton strasno lose utice na Mareja jer dosta lopte uzima i ne moze Marej da udje u njegov ritam. On je takav igrac, kada " udje u igru" nezaustavljiv je. Ali to tesko sa Bartonom jer ovaj svuda trpa svoj nos a pomocna je snaga. Porter je druga prica jer Porter ne davi loptu vec ili sutne odmah ili prosledi. Mnogo bolje Marej igra kada je Porter na trojci. Barton igra krilo a ima kretanja kao plejmejker i onda zagusi Mareja spolja. A Porter coskari i otkriva se po krilu i odvlaci igrace na sebe i onda Marej puno vise prostora ima da igra pik sa Jokicem gde je najjaci. Barton dovuce na perimetar svog igraca i napravi guzvu. To Maloun nikako da shvati i zato losije igraju sa Bartonom. Srecom mali Porter se uskoro vraca pa ce Barton na klupu.

ins

pre 3 godine

Jokara bezi iz Denvera,svi bi da budu najbitniji i najbolji.Jamal,MPJ,Barton..oni ubijaju ovu ekipu...Sujeta puca po savovima posebno MPJ!

ins

pre 3 godine

Sledecu Niksi ima da ih ubiju..Ova kosarka sto sada igra Denver je bruka..Ne mogu kola na parkingu da cuvaju.Uzmite nekog krstenog igraca da vam bar malo tu odbranu zakrpi..

Slobodan

pre 3 godine

Marej ce biti ubica Denvera, zbog njega nece osvojiti nikada prsten. A ovi iz Denvera su toliki slepci da to nece uvideti nikada. Jokic im se desio kao loto nema tu promisli ni minimum. Ono kako su sinoc igrali govori da ove godine nece u play off. Daleko bilo da Joka mora da pauzira malo da li iko veruje da bi oni mogli i jednu pobedu da izvuku, sa kim? Uzas od tima, Jokic ce da bega odatle od naredne sezone.

ins

pre 3 godine

Jokic provodi kljucne MVP godine u Denveru..Bezi odatle cim ti se ukaze prilika nemoj da protracis jos 3-4 god ovako..Mladi igraci i buducnost...a oni veze sa zivotom.Bezi Jokara bilo gde samo nemoj da budes u Koloradu!

Che

pre 3 godine

Ovaj naš Beli Magic bi imao duplo više tripldablova da je na nekim utakmicama imao asistenciju ili skok vise. Mene nekad više to naživcira nego poraz Denvera. Majke mi.

Vuki

pre 3 godine

Znam da je košarka kolektivan sport i da sam subjektivan kad želim što bolju Jokićevu statistiku, ali zaista nije fer ostaviti ga na klupu pola utakmice koju je odigrao gotovo savršeno. MORAO je da odigra bar još 7 - 8 minuta, imao bi verovatno 14 - 14 asistencija, 12 - 13 skokova i 20 + poena. Nekad kad se budu gledali brojevi i rekordi, niko neće reći "da, njemu je na polovini utakmica falio po jedan skok ili jedna asistencija za tripl - dabl. Mislim da ono sinoć zaista nije fer od strane trenera.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ne kapiram zašto je ljudima toliko krivo za Nidžina indivudualna priznanja i rekorde. Da li je moguće da ga toliko ne poznajete? Čoveka to ne zanima. Bukvalno ne za ni ma.

Da mu sad ponude MVP cele lige ili 8. mesto za plejof, izabrao bi plejof na keca. To je on.

Kad je neko operisan od sujete i egomanije, apsolutno je spreman da izađe i ne razmišlja o jednom skoku i tripl dablu. Zato je unikat. Nonšalantni umetnik, majstor košarke koji zadovoljan i ispunjen čini druge još srećnijim. Brojke i statistika njega ne čine košarkašem.
Njemu to ne treba. Navikavajte se na to.

Ja45

pre 3 godine

Za Vas koji "kukate " sto terner nije ubacio Jokica, za taj jedan skok, itd. Sam Jokic kaze da ga je bas briga za triple-double ukoliko njegov tim dobija utakmice. Tako da taj skok danas sto je falilo, njemu ne znaci nista. Verujem da nije ni znao da mu fali jedan skok.

Miško R.

pre 3 godine

Čovek je superstar, prvo lice franšize, ako bude tražio Melounu da mu u toku tekme skoči po burek ovaj će to morati da uradi. I još će da pita jel treba jogurt. Da je Jokiću bitan TD on bi igrao 4č, ali boli ga uvo, zato i jeste samo pitanje vremena kad će osvojiti prsten. A Westbrick i Harden neka gruvaju statistiku.

Mirko

pre 3 godine

Moj najjači utisak je što su delovali jadno dok ih je razbijao drugi i treći tim Sixersa. Da se nisu umorili mislim da bi ovo bio najstramotniji poraz Denvera.

Tim igra letargično, kao da su prvi tim lige i kao da imaju sve vreme ovog sveta da dobiju meč, i kao da će biti u vrhu konferencije igrali ili ne, da im je to pravo dao rođenjem. Skroz pogrešan pristup.
Nikad nismo imali zvezde, ali smo imali sve ozbiljne igrače i takmičare.
Ovo je kindergarden.
Klinci su potencijal ali niko od njih ne može da potegne i dobije ili makar preokrene rezultat u našu korist. Ovo je nivo letnje lige i 2.e i 3.će postave nekog NBA tima.
Vreme prolazi, ništa se ne menja. Žali Bože najboljeg centra lige.

Mare

pre 3 godine

Nije me mrzelo da racunam - ovo je osamnaesta Jokiceva utakmica u NBA da mu je falila jedna asistencija ili jedan skok za TD. Na 12 mu je falila jedna asistencija, na 6 po jedan skok, a na jednoj je imao po devet skokova i asistencija.
Da je tih 18 utakmica pretvorio u TD, sada bi ih imao isti broj kao i Larry Bird, a ispred njega bi bio Wilt Chamberlain sa 19 vise.

Aca Petrovic

pre 3 godine

Nikolu baš briga za taj skok, nije Vestbruk ili Harden da mora da siluje svoju Statistiku. Čovek igra za tim, verujem da u toku utakmice i ne zna koliko čega ima, dok na primer Harden svaka 3 minuta pita za statistiku..

MIXY

pre 3 godine

Ja vas stvarno ne razumem, sve vreme pricate o “Amerima i njihovim statistikama, itd itd”, a na svaku utakmicu se zalite za Jokica i njegov TD i slicno... Pa jel vam bitna statistika ili nije, ne razumem vise, valjda je pobeda bitnija i da ostane odmoran za sledeci mec, a ne da se povredi zbog jednog skoka...

76er

pre 3 godine

Ok ja navijam za Filadelfiju, ali evo jednog objektivnog komentara.
Denver je ovo morao dobiti 30 razlike, o kakvom gazenju vi pricate u naslovu?!
Da su bili kompletni razbila bi ih Fila.
Jokicu ovi iz Denvera da dignu XXL spomenik, one man team, za*bi ovog Mareja.
U NBA ima toliko elitnih 3 and D igraca i oni nikoga nisu uspeli da pokupe, aman... Dokle ce to Jokic trpeti, pitanje je. Sve u svemu, u MVP formi je, greota da propadne ova sezona.
Sto se tice Filadelfije konacno sam jako prijatno iznenadjen, i draftom i trejdovima/potpisima. Nadam se da je ovo i tim za PO, ne samo za regularnu sezonu, sportski pozdrav.

bmiles

pre 3 godine

Predstanite vise sa uporedjivanjima!
Jokic je unikat,unapredio je kosarku na svoj nacin,zato se o njemu toliko pise! MJ,Medzik,Kobi su unikati druge dimenzije nisu za uporedjivanje sa bilo kojim kosarkasima.Bice to isto sa Lebronom.
Nikola je uneo novinu kao centar-plej.Posto pratim kosarku vise od pola veka.Mislim da je najblizi poredjenju sa pokojnim Kresimirom Cosicem,a posto mi slike igranja ovog Hrvata iz vremena Juge vec blede,cini mi se da ga je Nikola vec polako nadmasio.Nikola je zato unikat sto svoju kosarku igra u najjacoj ligi na svetu,dominira,na svoj originalan nacin.Od njega licno ocekujem jos vise,kako rece danasnji komentator na NBA TV kanalu,tek mu je 26. a mozemo samo naslutiti kako ce igrati kad nabaci godine i iskustva u narednom periodu!

Cole

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:53)

Slazem se sa tobom 99%, da ne kazem 100%
i to bi uradilo 29 od 30 trenera u NBA
ligi ali ne i Meloun, citaj Greg Popovic
i bez obzira na to sto mislim da moze
mnogo bolje da vodi Denver, ipak, mozda
i u tom razmisljanju vodjenja ekipe lezi
mali Greg, odnosno novi Dankan, bez obzira
na poziciju koju je Dankan igrao u odnosu
na Jokica. Poz i sve najbolje.

zemunski kej

pre 3 godine

Najbolje na utakmici je kada je izvozao Dvajta Hauarda.A taj Kauard je nekada najavljivan kao super zvezda. Cini se da su Nagetsi nesto losiji nego prosle godine a gledam ih redovno na internetu par godina Narocito im nedostaje Tori Krejg ,cudim se da ga nisu potpisali jer nije bio skup. Dzeremi Grant je bio odlican a i Plamli je bio koristan. Ranije otisli solidni Bizli,Hauncho i jos ranije Mudiaj. Onaj Porter nikako da odigra nesto ,stalno povredjen mislim da je greska kluba. Moraju da dovedu krilo.Onaj centar sa nemackim prezimenom ne izgleda da je za NBA,

raxx

pre 3 godine

cuj trener mu nije dao da pokupi 10 skok! jel ta brojka njemu nesto znaci? jel ekipi nesto znaci? jel vama nesto znaci? zbog cega vi gledate uopste kosarku?

steva

pre 3 godine

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.
===========================

Niko ne bi bio prozivan , u NBA je to normalno i uradjeno je X puta . Mislim na to da trener ostavi igraca , cak i u garbidztajmu , kome nedostaju skok ili aistencija za tripldabl , ne bi li igrac dosao do tripldabla .
Elem , nije ovo prvi put , odgovorno tvrdim da Nikola Jokic u NBA drzi rekord u kategoriji "nedostajao mu je poen , skok ili asistencija za tripldabl". I , ja vam garantujem da treneri ne bi smeli da izvade iz igre 75% zvezda lige (igraca) sve dok oni ne bi ostvarili tripldabl ...inace bi se oni ozbiljni naljutili .

Zuja

pre 3 godine

Kakav Irving Medžik Dzonson pa on je ubavivao po 30-35 poena svaki meč uz dvocifren broj skokova i asistencija. Još mora Jokić da pojača poene ako misli da bude kao Medžik a ne samo 10-15. Koliko su bili oslabljeni i igrali sa trećim timom ovde sve ispod 30 poena je loše za njegove mogućnosti.

eto tako

pre 3 godine

Na žalost, na žalost denver je objektivno jedan nivoić iznad sakramenta i te buranije. Imaju Jokica i nemaju ništa. S tim što sacramento, minesota i sl. imaju barem par divljaka koji ubadaju, a denver povremeno, ono bas katkad i retko, jednog sutra (marej ili mpj). Ni odbrane ni suta ni skoka ni organizacije. Bez Jokica bi bili na dnu zapada. Ne kapiram menadžment ali ni ljude koji veruju u Denver :) Jer Realno i prošle godine, kada su bili ihaaj jači za plamlija i granta, ne bi prošli možda ni prvu rundu plejofa da nije marej eksplodirao. Moze jokic imati 40 20 15 svaku, ove sezone, nedovoljno. Ukratko, Nikola bež odatle. Makar imao lupam 15 10 8. Ispod toga ne može :)

sasha

pre 3 godine

@Tetiuhin
Po tvojoj logici, Tomislav Ivkovic Maradonu stavio u dzep, odbranio mu dva penala, prema tome Maradona prevara od igraca...

Ljubo

pre 3 godine

Meni uopšte nije jasno kako jedna iole ozbiljna ekipa može da igra bez centra,doduše ima jednoga ali on više igra pleja nego centra.Reše se onoga panja Plamlija i dovedu još većega panja kojem ni ime ne znam da izgovorim.Oni uopšte nemaju skokove u napadu a i u odbrani čim naiđu na malu bolju ekipu koja ima 2 jaka centra oni će ih uništiti.I što mi je još fascinantnije oni igraju sa toliko niskom postavom a šut tim igračima je katastrofalan sa distance i za tricu.Ja sve mislim da sa ovakvim timom u kojem jedini centar koga imaju igra pleja da oni neće videti plej of ove godine.

Memfis

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.

padaju mi kapci

pre 3 godine

Ovi sto govore zasto ne ubaci tog i tog ocigledno se nikad nosu bavili sportom u zivotu.Za te stvari mora prvo na treningu da se zasluzi.

stombergas

pre 3 godine

Ovo je bila antikosarka. Kad nema Nikole na terenu dodavanje je naucna fantastika. Svako trci from coast to coast i resava. A o odbrani da ne pricamo

bmiles

pre 3 godine

Nazalost nista od novog 3D Jokica treci put mu falio jedan skok.Veliki trener Meloun,opet izmislja novo razigravanje promasenih investicija.Totalno pogresno bar po meni.U ovakvim ytakmicama kas se pobeda ne dovodi u pitanje onda vezbas neke akcije ili kombinacije postava,ovo je kao na treningu igrajte svi i upisite koje minute.Strasno!

neko ko zna

pre 3 godine

Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.
(mladen, 09. januar 2021 23:17)

odsustvo nekog kvaliteta?
u redu je sa ga ne volis.
nije u redu da to potkrepljujes pisanjem besmislica

Tetiuhin

pre 3 godine

Preterujete o Jokicu, cime dokazujete da ste deo jolomanije...sve je deo Nba cirkusa.
Samo je jedan legenda deda Skola, koji je Jokica u dzep stavio

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Randy Marsh

pre 3 godine

Kako asistira čovek, prosto ga je uživanje gledati. Čini mi se da bi na svakom meču mogao da ima po 20 asistencija, samo da hoće.
Nešto najlepše što se može videti u ovom lepom sportu.

Sova

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:33)

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.

satelit

pre 3 godine

Pravi trener ostavi najboljeg igraca da otvori poslednju cetrvtinu ,pokupi ta skok..Pa ga izvede uz ovacije,ali ovj coveculjak glumi nekog strucnjaka a nikakav uticaj nema na ekipu,sve improvizacija i talenat Jokica i Marija..Jokic bi mogao kao rasel W.,da ima taj poriv i da to ocekuje od trenera

aleksandar

pre 3 godine

Definitivno Meloun veze sa kosarkom nema. Umesto da ovu trening utakmicu iskoristi da isproba klince on ih je zakucao za klupu. Pa posalji ih onda sve kuci, sto deca da gledaju utakmicu sa klupe kad mogu od kuce na TV. Sta je sa Bolom, ne uklapa mu se u koncepciju, cuva ga za 2-3 godine? Gde su nasli onog Frankenstajna? Pa kod Vujosevica ili Obradovica bi svi igrali i upisali se, Denver ove godine odustao od kosarke. Savet za Jokaru: igraj 25 minuta, rokni tripl-dabl na svakoj utakmici i spremaj se za odlazak

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Bogi Li Snajper

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 09. januar 2021 22:49)to je obezvređena kategorija, čovek je doktor košarke, neka odmori, zaslužio je.

Koki 99

pre 3 godine

Jokic je od 9 meceva ove sezone na tri zavrsio sa 9 skokova.
Kad je +20, kao veceras, i ima cijelu 1/4 ne razumijem zasto ga se ne ispostuje.

Dragan Borca

pre 3 godine

Koji je lik Maloun, vode 20 razlika protiv drugog tima Filadelfije i on umesto da ubaci ova 2 talentovana klinca sa drafta ladno ni minuta im nece dati. Jedina 2 klinca sa drafta koja ne igraju i jos bili prilicno visoko rangirani oko 20.mesta. on igra sa Dozierom strasno 🙄 Ovaj mali Zeke atletican cetvorka bas sto im treba a on mu ni sada ne pruza sansu

Haos

pre 3 godine

U Denveru bukvalno jedino Jokića vredi gledati. Ostalo sve zumzare neke. Broncos - Bills bilo lepših poteza od ove NBA utakmice. Cirkus kakav shit od ekipe i igre.

Gde ja živim

pre 3 godine

Nidža je ovo odradio u leru. Mogao je i taj jedan skok, ali znamo da ni njemu verovatno nije previše bitno. Važno je da se pobeđuje. Šteta što nije bilo Embida pa da gledamo ozbiljan duel, ali šta je tu je. Biće dana za megdana.

Denver, u prvom poluvremenu prilično kilav. Napad bez Nikole kada makar ne pipne loptu je izgledao negdledljivo na momente. Na kraju dobiše ipak na brojnost i malo veće iskustvo.

Mlađani Tajris, strašan meč. Opustio se dečko, sve se otvorilo i poklopilo i napuni koš do vrha. Svaka čast.

Smeh

pre 3 godine

Kako se bekovi iz protivničke ekipe raspucaju kada igraju protiv Denvera. Da dodje ruki izabran u trećoj rundi drafta sasuo bi spoljnoj liniji Denvera 30+ poena kao iz šale. Zaista neverovatno.

Pera Ždera

pre 3 godine

Mec bez mnogo novog za komentarisati, osim uobicajenog, do sada vidjenog.

Nikola standardno maestralan. Mastovit, leprsav.
Igrao 3 cetvrtine, taman da odmori, ali zar opet skok od TDla (treci put) :(

Meloun sa briljantim rotacijama. Fali vise od pola File, plasi se da malo eksperimentise, proba, da sansu. Zadrt ili ne ume, ne vidi? Bar na +20 postaje svestan postojanja ruki igraca.

Barton sa maloumnim zaletanjima i zadrskama na obrucu umesto da ga napadne, zavrsi. Uvek dribling vise, pas manje. Par dobrih poteza ne mogu to sakriti.

Milsap prespor, mator a i dalje u startnoj postavi umesto Grina.

Hartenstajn = polovni Plamli. Koseve daje iz loba, samo ako ga neko spoji sa obrucem. Odbrana, dodavanja, sve losije od loseg Plamlija.

Apsolutno nepostojanje prve linije odbrane. Megzi, ruki, razneo bekove Denvera (36p). Nikola po pravilu terorisanjem sudija i ranim licnim greskama primoran da sve pusta na obrucu, u nastavku.

Izgubljene lopte Jokica su def razultat prevelike zelje da razigra uspavane saigrace. Suvisni pas kada treba on da zavrsava. Ili to ili nepaznja saigraca, ne prate loptu, ne nastavljaju zapocetu kretnju itd. Nista za vecu brigu.

Raduje Herisov sut u poslednja dva meca, posebno vcrs. Odlican. Na tragu boljih procenata, nadajmo se.

Vruć burek i masan jogurt

pre 3 godine

Pa čoveče bre pusti ga da skoči jednom..pa zar nije bolje da tvoj igrač i tvoja zvezda ima na kraju sezone 35 tripple doublova od na primer 10 ? To dize reklamu i samom timu i svemu...da se nepreteruje kao da neko nešto sili ovde ali čoveče u laganom ritmu ti čovek igra na skok od triple i to mu udariš cajper na kraju po ko zna koji put...sabotaža

Ivan V.

pre 3 godine

Sramotno da trener ne uvodi u igru Jokica da ostvari jos jedan skok do tripl dabla...Ovo je Nba gde se gleda statistika i to je bitna stavka u ovom cirkusu...ovo nije Evroliga gde je bitan tim,nego je bitno da napravis shou...neverovatno da ni Jokic nije trazio da udje u igru.Nervira me njegova nezainteresovanost.

Pop

pre 3 godine

Dosadni ste nemoguce. Da , Filadelfija igra bez 657 igraca a Denver je dosao u tenku na teren. Dosta bre, igrao je i Denver bez pola tima pa sta??? Pola utakmice igraju rezerve. Portera nema pa nema pa sta? Igras sa onim sto imas. Ko im je kriv kada ne paze sta rade?

Jedni druge nervirajmo komentarima

pre 3 godine

Ali ove ložane koje se pale na statistiku...

Utakmica nije ni trebalo da bude odigrana. Tim koji igra sa 7 igrača može da npr. u timu nema nijednog centra ili pleja, potpuno sumanuta odluka da se igra meč.

Гиле

pre 3 godine

Treci utakmica na kojoj mu fali jedan skok ili asistencija za Triple-double i ovaj nece da ga pusti celu cetvrtinu.
(nike, 09. januar 2021 22:59)
Човеку је битније да га одмори за следеће мечеве, а не да неко тамо гледа статистику. Ако већ добијају, сваки тренер би га одморио. Ове године има већу минутажу, а клупа се није уиграла. Ово је и за њих прилика.

Toni Bandera

pre 3 godine

Sutra izgleda dan žalosti zbog Jokarinog desetog skoka, ameri opet neće čuti za njega jer ga rodjeni trener sabotira da uzme mvp-ija

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Za sve koji umanjuju pobedu zbog samo sedam igrača Filadelfije, podsećanje da je pre godinu dana Denver pobedio Jutu isto sa sedam igrača u rotaciji. Jokić TD 30/20/10.

Mare

pre 3 godine

Jokicu jos od kraja 3/4 fali 1 skok za tripl dabl, i ovaj Meloun ne planira da ga pusti. Koliko je smesan taj covek. Isto se desilo i na pocetku sezone u drugoj utakmici.

kaokakao

pre 3 godine

Aj cik Hardena ne pusti da ima skok ili Dzejmsa. Mislim, to je nebitno, ali ameri su nas naucili da se lozimo na to. Napravili su individualni sport i gledamo kosarku ktoz brojke .

BorisSrv

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gleda par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio hedan skok, asistencije, oon za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Nece Malone svom najboljem igracu da pomogne da udje u MVP trku i ubaci ga za taj 1 skok. Lep nacin da se oduzi svom najboljem igracu..

comi

pre 3 godine

jokic nabija statistiku ?. pa njemu trener ne dozvoljava da ima bolju statistiku. umesto da pusti coveka da skoci jos jednom, on ga drzi na klupi.

mladen

pre 3 godine

Kakav TD, kome je to bitno u ovakvoj jednoj uzasnoj utakmici, u ligi gde pola igraca ne zanima kosarka.
Jokic izgleda kao teski amater, ja se smejem svaki put kada vodi loptu. To su neki neartikulisani potezi rukama, nogama i glavom.
Znaci Raznatovicu treba dodeliti Nobelovu nagradu za prevaru veka.
Kakva je ovo igra centra, niti odbrane, niti skoka, rampe, post igre.
Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.

Biću Slobodan

pre 3 godine

Glupi Meloun nije mogao da ubaci Nikolu za taj još 1 skok. Koliko god zvučalo debilnonu NBA su takve stvari bitne, ako žele da Denver bude popularna franšiza.

Bogoljub

pre 3 godine

Koji je pik bio ovaj Maxey? Vec dve utakmice od kad nema Karija i Simonsa decko rastura. Najverovatnije najveca "kradja" na draftu ove sezone. Filadelfija posle par pehova poput Fultza i Okafora, bi konacno mogla i da ubode i to onda kad se nije ni nadala.

WillyWonka

pre 3 godine

Zaista neshvatljivo, pa pusti čovjeka da napravi još jedan skok, iako je utakmica riješena, znači to puno.
Ne razumijem ni zašto nije ranije ubacio Bol Bola i ekipu, ovako nikad od njih neće dobiti igrače. Evo, vidjeli smo kako Meksi iz Filadelfije pokaza da zna. 39 poena, nije šala. Možda i u Denveru sjedi neki momak sa 20 poena, 10 skokova, ali izgleda da to nikad nećemo saznati. A zatrebaće svaki igrač, sezona je duga.

2CRAZY

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 9. januar 2021 22:49)

i meni je krivo, ali navikli smo na to vec do sad...
a i bolje da se odmori i da ne rizikuje povredu...
kolko vidim najvece sanse da Jokic postigne tripl dabl su neizvesne utakmice, kad ga najvise drze u igri...
mada sve zavisi, ume on jos i u prvom poluvremenu da upise tripl dabl, vlasnik je najbrzeg tripl dabla u istoriji lige.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад ноћас Боги наштима "снајпер" и стане "решетати", од Шарлоте "неће ништа остати".

Rade Pendrek

pre 3 godine

Mareju je ruki Maxey, sasuo 22 poena za poluvreme. Na stranu sto ne igra odbranu, Marej takodje ne razigrava svoje saigrace, a igra na poziciji pleja. Na sve cinjenice nedovoljnog kvaliteta stize I pecat o precenjenosti u vidu plate od 30+M godisnje. Naravno, odigra on I dobru utakmicu, ali prave superzvezde su konstantno dobri, ne svaki peti mec. Barton, Heris, Milsap takodje kriminalni. Trener Meloun sa streberskim izmenama bez osecaja pravog momenta. Zao mi naseg Nikole koji traci vreme, talenat I kvalitet sa ovom luzerskom fransizom.

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A Jokic opet dobar, gotovo bez greske.

Idemo Jokaraaaaa

pre 3 godine

Filadelfiji igra bez sedmorice igrača i to onih najbitnijih i Denver se protiv njih muči.....!!!!
(Kalevra, 9. januar 2021 22:27)

Vode 20 razlike s pola snage, jedino ako si corav pa ne vidis rezultat, trebao je Embid da igra, da se i sa njim posprda Jokic kao i sa siledzijom Hauardom

Pop

pre 3 godine

Barton - to je suprotni pojam od kosarke. A sto se tice Plamlija pa oterali su jednog a doveli mu blizanca.Treba da teraju Bola da igra a taj decko ce propasti na klupi.

rambo

pre 3 godine

U kakvoj utakmici Jokic svaki kontakt sa Howardom flopira. Izudaraj ga Howarde molim te i izadji, samo napljesti pokvarenu, umisljenu gergu.
Juri asistencije protiv neke dece iz Phile, ma Westbrook je gospodin za njega.

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A

Back in Black

pre 3 godine

Meksi poludeja skroz na skroz.Ali to ti je NBA, cim nekog nema drugi žele da pokažu sta znaju.To im je šansa koju ne smeju da propuste.

Enis

pre 3 godine

Jokić mi ponekad izgleda kao nečiji stariji brat koji je sa treninga u prolazu svratio na igralište za basket ali je previše kul da bi mnogo zapinjao nego se malo igra i uživa sa dečicom.

Dandalo

pre 3 godine

Hoce neko da mi objasniti? Kosarkas, koji ceo zivot ubaciju u kos , kome je sve obezbedjeno posebno u nba (kako da napredujes u svim segmentima igre , bukvalno nacrtano ). On stagnira cak je unazadio sebe posebno na Denverove igrace mislim oni sve gori i gori, nije mi jasno . Posebno Maraj za koga kazu da ima neverovatnu radnu etiku i da je neverobatan talenat, bi trebao da ima na svakoj utakmmici 20 plus poena, mada ja i dalje verujem u njega. Iskreno ne ocekuje od centra da vodi ekipu, nije vreme 90 80 pa i 00 ne znam.

Grey

pre 3 godine

Jedino gore od odbrane Denvera, za koju su neresiva enigma Tajriz Meksi i Ajzeja Dzo, veceras je komentarisanje ovog novinara.
Potpuno nepoznavanje NBA kosarke i pravila (npr 3 sekunde u odbrani proglasi za tehnicku Milsapa) i nonsalantni stav kao da je u kafani.
Dozvoljava sebi da za Jokica kaze da "nema vise onog sala na koje smo navikli" , kao da je Jokic marginalac za ismevanje koga je video na plazi a on lokalni saljivdzija.

goran

pre 3 godine

to je to od jokica za veceras, treci put u ovih 9 utakmica da ce mu faliti jedan skok za td. 15 poena iz samo osam suteva (6/8), za jedan promasaj bio fauliran, drugi je uhvatio odmah posle promasaja, do 11 ass nije imao nijednu izgubljenu i onda 4 za 3-4 minuta. ko je gledao mogao je da i pored ovako ocajnog protivika vidi koliki je uticaj jokica na igru denvera, a tako je svako drugo vece koje denver igra.

bmiles

pre 3 godine

@KoleCZ.

Tesko pored ovih panjeva brate,ali navijam bar da zakaci jos jedan 3D.
Za skokove ce tesko ici jer ovi narocito Maxi,bas ne masi.Brojao sam bar 4 asistencije koje su mogle biti uknjizene Nikoli,po dve Milsap i Heris.Marej me sve vise razocarava.Nigde ga nema u odbrani a igra u napadu protiv rukija je na nivou amatera.Ako ovako nastavi nece moci da doceka da se ponovi proslogodisnji PO mecevi! Monte Moris je daleko bolji od njega na toj poziciji plejera.Zasto se vec jednom ne kaze da je ipak najbolja petorka koja uvek sigurnije igra kad su na parketu Jokic,Grin,Moris,Heris i Barton(po meni danas jedna od boljih partija do sada)!?

fenomen

pre 3 godine

Žali Bože vremena što sam odgledao prvo poluvreme. Ovo nije košarka. Odbrane ne postoje i ona ekipa koju bolje služi šut pobedjuje. Ni na jednoj utakmici nema favorita. Može Denver da pibedi a može i Filadelfija. Odoh na spavanje, ujutru procitam statistiku i ništa nisam propustio. Bolje da sam neki film gledao.

Western Devil

pre 3 godine

Gledao sam sve utakmice ove sezone. Jokic nece izdrzati ovaj tempo do plejofa. Muri ne moze da dominira ni protiv jedva sklepanog tima i rukija. Meloun mi nije jasan. Igra protiv 7 igraca u rotaciji, umesto sto sutaju trojke, treba da izvuku sto vise faulova na ulazima gde su solidni.

Nikola

pre 3 godine

Očekujem da Jokić bude u minusu u odnosu na svoj prosek večeras, uz max 20 minuta provedenih na terenu. Mora malo i da odmori, a gde ćeš bolji momenat nego sad. Na poluvremenu će biti +30 za Denver...

miloš

pre 3 godine

Ovi bekovi Denvera su strasni, Jokic ih ostavi same kao duhove na sutu za 3 i oni ne mogu pogoditi. Ovi rookie Filadelfije su za njih Reggie Miller...

tocka

pre 3 godine

Eto, to je taj Denver koji se muči i sa Filinim rukijima.
Mislim da Meloun svaku noć sanja kako davi Tim Konelija. Ovi mu uništili tim koji je bio u finalu zapada.

woe

pre 3 godine

Jokic mora da bezi iz Denvera. Sam covek igra, protracice sav talenat, izgubiti motivaciju umesto da leti 3 metra iznad neba sa iole boljom ekipom

LecleriuS Maximus

pre 3 godine

prva cetvrtina-mwrej igra celu cetvrtinu apsolutno nista covek statira trcka tamo ovamo nema odbrwne nema napada ispucao par lopti totalno nerezonski sa takvim marejem denver nema sanse pa sve da Jokic bude mvp...jokic 5 asistencija i presedi pola na klupi

boki

pre 3 godine

Mogu slobodno reci da Denver ove sezone nece videti pley off....u egalu sa timom kome od bitnih igraca igraju samo Grin I Hauard a oni su 6 i 7 opcija u timu,strasno!

bmiles

pre 3 godine

Otvorio odlicno ima vec 2 skoka i 5 asistencija,a onda sudije dolaze na scenu i dodeljuju mu drugu licnu kojiu je samo sudija video.Mora se pomoci do,acinu,koji je istina desetkovan povredama i kovid protokolom!Ne igraju Heris,Embid i Simons!Sve osim pobede bilo bi ravno tragediji.Filadelfija ima samo 8 na spisku za ovu utakmicu!Nrema Jokica na parketu i odmah preokret File!?

Mare

pre 3 godine

Čim su sudije videle da će Jokić da ima odličnu sezonu, krenuli su da mu sviraju faulove za sve i svašta. Ko prati utakmice zna o čemu pričam. Sviraju mu bar 2 u prvoj četvrtini i to uglavnom vezana, i onda ti igraj posle.

игор

pre 3 godine

bracale, koji je sajt trenutno naj za lajv strimove, nisam dugo u tome pa sam pozaboravljao?
(key and peele, 9. januar 2021 20:59)


https://nbabite.com/

Ево бате,само користи неки блокер за интрузивне рекламе и гледај увек први стрим са списка,најбољи је.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Двајт Хауард је болестан човек. Сећам га се на почетку каријере, моћан играч који је пуно обећавао а сада га користе углавном за малтретирања противничких играча, а Никола му је специјалност. Мука ми је да гледам кошарку кад он игра.

Back in Black

pre 3 godine

Ne razumem otišao Plamli a oni doveli igraca za kojeg je Plamli Jordan licno i personalno.Pa zar nisu mogli da nadju nekog iole krštenog centra.Pa bolje Štimca da su doveli.

veliki strumf

pre 3 godine

Sramna odbrana Denvera, nepostojeća. Sramni šuteri spolja koji pogode svaki deseti otvoreni šut. I Nikola mi nije jasan - šta im uopšte dodaje lopte kad lepo može sam da šutira i završava.

Ivan Milinkovic

pre 3 godine

Nema veze sto Embid ne igra, tu je Dwight Howard koji svakako nije ono sto je nekada bio ali je i dalje dobar igrac. Navijam za novi Jokicev "tripl dabl".

Momcilovac

pre 3 godine

Počnu Jokić i Mari i odmah 10 razlike, a onda krenu Heris, Barton i Milsap i Filadelfija povede. Pa ovi nemaju mesta ni u ABA ligašima.

bradina

pre 3 godine

Sta je novo na pocetku ove sezone sto vec ne vidimo nakon ove 1/4? Nista!
Da bi pobedio Denvera,odsviras mu odmah licne i znas da ce te tesko pobediti,a mozda ih i pobedis u potpisu Don Rivers.Pogotovo sto trener Denvera se drzi svog plana i rotira bez obzira na rezultat.Svaki drugi trener bi iskoristio neigranje 3 standarda igraca na pocetku i napravio dovol;jnu razliku da mirno onda rotira i razigrava ostale.Ovako bice povuci potegni dok se Filini igraci ne umore!

limun

pre 3 godine

Steta, izostaje duel Embid-Jokic. Jokic ce verovatno biti nemotivisan, a nece puno ni igrati protiv skrpljenog protivnika, jer za tim nece biti potrebe.

Enis

pre 3 godine

Jokić mi ponekad izgleda kao nečiji stariji brat koji je sa treninga u prolazu svratio na igralište za basket ali je previše kul da bi mnogo zapinjao nego se malo igra i uživa sa dečicom.

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Back in Black

pre 3 godine

Ne razumem otišao Plamli a oni doveli igraca za kojeg je Plamli Jordan licno i personalno.Pa zar nisu mogli da nadju nekog iole krštenog centra.Pa bolje Štimca da su doveli.

Grey

pre 3 godine

Jedino gore od odbrane Denvera, za koju su neresiva enigma Tajriz Meksi i Ajzeja Dzo, veceras je komentarisanje ovog novinara.
Potpuno nepoznavanje NBA kosarke i pravila (npr 3 sekunde u odbrani proglasi za tehnicku Milsapa) i nonsalantni stav kao da je u kafani.
Dozvoljava sebi da za Jokica kaze da "nema vise onog sala na koje smo navikli" , kao da je Jokic marginalac za ismevanje koga je video na plazi a on lokalni saljivdzija.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Двајт Хауард је болестан човек. Сећам га се на почетку каријере, моћан играч који је пуно обећавао а сада га користе углавном за малтретирања противничких играча, а Никола му је специјалност. Мука ми је да гледам кошарку кад он игра.

Mare

pre 3 godine

Čim su sudije videle da će Jokić da ima odličnu sezonu, krenuli su da mu sviraju faulove za sve i svašta. Ko prati utakmice zna o čemu pričam. Sviraju mu bar 2 u prvoj četvrtini i to uglavnom vezana, i onda ti igraj posle.

neko ko zna

pre 3 godine

Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.
(mladen, 09. januar 2021 23:17)

odsustvo nekog kvaliteta?
u redu je sa ga ne volis.
nije u redu da to potkrepljujes pisanjem besmislica

comi

pre 3 godine

jokic nabija statistiku ?. pa njemu trener ne dozvoljava da ima bolju statistiku. umesto da pusti coveka da skoci jos jednom, on ga drzi na klupi.

woe

pre 3 godine

Jokic mora da bezi iz Denvera. Sam covek igra, protracice sav talenat, izgubiti motivaciju umesto da leti 3 metra iznad neba sa iole boljom ekipom

Smeh

pre 3 godine

Kako se bekovi iz protivničke ekipe raspucaju kada igraju protiv Denvera. Da dodje ruki izabran u trećoj rundi drafta sasuo bi spoljnoj liniji Denvera 30+ poena kao iz šale. Zaista neverovatno.

miloš

pre 3 godine

Ovi bekovi Denvera su strasni, Jokic ih ostavi same kao duhove na sutu za 3 i oni ne mogu pogoditi. Ovi rookie Filadelfije su za njih Reggie Miller...

goran

pre 3 godine

to je to od jokica za veceras, treci put u ovih 9 utakmica da ce mu faliti jedan skok za td. 15 poena iz samo osam suteva (6/8), za jedan promasaj bio fauliran, drugi je uhvatio odmah posle promasaja, do 11 ass nije imao nijednu izgubljenu i onda 4 za 3-4 minuta. ko je gledao mogao je da i pored ovako ocajnog protivika vidi koliki je uticaj jokica na igru denvera, a tako je svako drugo vece koje denver igra.

Vruć burek i masan jogurt

pre 3 godine

Pa čoveče bre pusti ga da skoči jednom..pa zar nije bolje da tvoj igrač i tvoja zvezda ima na kraju sezone 35 tripple doublova od na primer 10 ? To dize reklamu i samom timu i svemu...da se nepreteruje kao da neko nešto sili ovde ali čoveče u laganom ritmu ti čovek igra na skok od triple i to mu udariš cajper na kraju po ko zna koji put...sabotaža

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Za sve koji umanjuju pobedu zbog samo sedam igrača Filadelfije, podsećanje da je pre godinu dana Denver pobedio Jutu isto sa sedam igrača u rotaciji. Jokić TD 30/20/10.

Sova

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:33)

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.

satelit

pre 3 godine

Pravi trener ostavi najboljeg igraca da otvori poslednju cetrvtinu ,pokupi ta skok..Pa ga izvede uz ovacije,ali ovj coveculjak glumi nekog strucnjaka a nikakav uticaj nema na ekipu,sve improvizacija i talenat Jokica i Marija..Jokic bi mogao kao rasel W.,da ima taj poriv i da to ocekuje od trenera

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Nece Malone svom najboljem igracu da pomogne da udje u MVP trku i ubaci ga za taj 1 skok. Lep nacin da se oduzi svom najboljem igracu..

Koki 99

pre 3 godine

Jokic je od 9 meceva ove sezone na tri zavrsio sa 9 skokova.
Kad je +20, kao veceras, i ima cijelu 1/4 ne razumijem zasto ga se ne ispostuje.

Rade Pendrek

pre 3 godine

Mareju je ruki Maxey, sasuo 22 poena za poluvreme. Na stranu sto ne igra odbranu, Marej takodje ne razigrava svoje saigrace, a igra na poziciji pleja. Na sve cinjenice nedovoljnog kvaliteta stize I pecat o precenjenosti u vidu plate od 30+M godisnje. Naravno, odigra on I dobru utakmicu, ali prave superzvezde su konstantno dobri, ne svaki peti mec. Barton, Heris, Milsap takodje kriminalni. Trener Meloun sa streberskim izmenama bez osecaja pravog momenta. Zao mi naseg Nikole koji traci vreme, talenat I kvalitet sa ovom luzerskom fransizom.

kaokakao

pre 3 godine

Aj cik Hardena ne pusti da ima skok ili Dzejmsa. Mislim, to je nebitno, ali ameri su nas naucili da se lozimo na to. Napravili su individualni sport i gledamo kosarku ktoz brojke .

Dragan Borca

pre 3 godine

Koji je lik Maloun, vode 20 razlika protiv drugog tima Filadelfije i on umesto da ubaci ova 2 talentovana klinca sa drafta ladno ni minuta im nece dati. Jedina 2 klinca sa drafta koja ne igraju i jos bili prilicno visoko rangirani oko 20.mesta. on igra sa Dozierom strasno 🙄 Ovaj mali Zeke atletican cetvorka bas sto im treba a on mu ni sada ne pruza sansu

2CRAZY

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 9. januar 2021 22:49)

i meni je krivo, ali navikli smo na to vec do sad...
a i bolje da se odmori i da ne rizikuje povredu...
kolko vidim najvece sanse da Jokic postigne tripl dabl su neizvesne utakmice, kad ga najvise drze u igri...
mada sve zavisi, ume on jos i u prvom poluvremenu da upise tripl dabl, vlasnik je najbrzeg tripl dabla u istoriji lige.

fenomen

pre 3 godine

Žali Bože vremena što sam odgledao prvo poluvreme. Ovo nije košarka. Odbrane ne postoje i ona ekipa koju bolje služi šut pobedjuje. Ni na jednoj utakmici nema favorita. Može Denver da pibedi a može i Filadelfija. Odoh na spavanje, ujutru procitam statistiku i ništa nisam propustio. Bolje da sam neki film gledao.

aleksandar

pre 3 godine

Definitivno Meloun veze sa kosarkom nema. Umesto da ovu trening utakmicu iskoristi da isproba klince on ih je zakucao za klupu. Pa posalji ih onda sve kuci, sto deca da gledaju utakmicu sa klupe kad mogu od kuce na TV. Sta je sa Bolom, ne uklapa mu se u koncepciju, cuva ga za 2-3 godine? Gde su nasli onog Frankenstajna? Pa kod Vujosevica ili Obradovica bi svi igrali i upisali se, Denver ove godine odustao od kosarke. Savet za Jokaru: igraj 25 minuta, rokni tripl-dabl na svakoj utakmici i spremaj se za odlazak

Idemo Jokaraaaaa

pre 3 godine

Filadelfiji igra bez sedmorice igrača i to onih najbitnijih i Denver se protiv njih muči.....!!!!
(Kalevra, 9. januar 2021 22:27)

Vode 20 razlike s pola snage, jedino ako si corav pa ne vidis rezultat, trebao je Embid da igra, da se i sa njim posprda Jokic kao i sa siledzijom Hauardom

Momcilovac

pre 3 godine

Počnu Jokić i Mari i odmah 10 razlike, a onda krenu Heris, Barton i Milsap i Filadelfija povede. Pa ovi nemaju mesta ni u ABA ligašima.

bmiles

pre 3 godine

Nazalost nista od novog 3D Jokica treci put mu falio jedan skok.Veliki trener Meloun,opet izmislja novo razigravanje promasenih investicija.Totalno pogresno bar po meni.U ovakvim ytakmicama kas se pobeda ne dovodi u pitanje onda vezbas neke akcije ili kombinacije postava,ovo je kao na treningu igrajte svi i upisite koje minute.Strasno!

boki

pre 3 godine

Mogu slobodno reci da Denver ove sezone nece videti pley off....u egalu sa timom kome od bitnih igraca igraju samo Grin I Hauard a oni su 6 i 7 opcija u timu,strasno!

WillyWonka

pre 3 godine

Zaista neshvatljivo, pa pusti čovjeka da napravi još jedan skok, iako je utakmica riješena, znači to puno.
Ne razumijem ni zašto nije ranije ubacio Bol Bola i ekipu, ovako nikad od njih neće dobiti igrače. Evo, vidjeli smo kako Meksi iz Filadelfije pokaza da zna. 39 poena, nije šala. Možda i u Denveru sjedi neki momak sa 20 poena, 10 skokova, ali izgleda da to nikad nećemo saznati. A zatrebaće svaki igrač, sezona je duga.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ne kapiram zašto je ljudima toliko krivo za Nidžina indivudualna priznanja i rekorde. Da li je moguće da ga toliko ne poznajete? Čoveka to ne zanima. Bukvalno ne za ni ma.

Da mu sad ponude MVP cele lige ili 8. mesto za plejof, izabrao bi plejof na keca. To je on.

Kad je neko operisan od sujete i egomanije, apsolutno je spreman da izađe i ne razmišlja o jednom skoku i tripl dablu. Zato je unikat. Nonšalantni umetnik, majstor košarke koji zadovoljan i ispunjen čini druge još srećnijim. Brojke i statistika njega ne čine košarkašem.
Njemu to ne treba. Navikavajte se na to.

Pera Ždera

pre 3 godine

Mec bez mnogo novog za komentarisati, osim uobicajenog, do sada vidjenog.

Nikola standardno maestralan. Mastovit, leprsav.
Igrao 3 cetvrtine, taman da odmori, ali zar opet skok od TDla (treci put) :(

Meloun sa briljantim rotacijama. Fali vise od pola File, plasi se da malo eksperimentise, proba, da sansu. Zadrt ili ne ume, ne vidi? Bar na +20 postaje svestan postojanja ruki igraca.

Barton sa maloumnim zaletanjima i zadrskama na obrucu umesto da ga napadne, zavrsi. Uvek dribling vise, pas manje. Par dobrih poteza ne mogu to sakriti.

Milsap prespor, mator a i dalje u startnoj postavi umesto Grina.

Hartenstajn = polovni Plamli. Koseve daje iz loba, samo ako ga neko spoji sa obrucem. Odbrana, dodavanja, sve losije od loseg Plamlija.

Apsolutno nepostojanje prve linije odbrane. Megzi, ruki, razneo bekove Denvera (36p). Nikola po pravilu terorisanjem sudija i ranim licnim greskama primoran da sve pusta na obrucu, u nastavku.

Izgubljene lopte Jokica su def razultat prevelike zelje da razigra uspavane saigrace. Suvisni pas kada treba on da zavrsava. Ili to ili nepaznja saigraca, ne prate loptu, ne nastavljaju zapocetu kretnju itd. Nista za vecu brigu.

Raduje Herisov sut u poslednja dva meca, posebno vcrs. Odlican. Na tragu boljih procenata, nadajmo se.

Bogoljub

pre 3 godine

Koji je pik bio ovaj Maxey? Vec dve utakmice od kad nema Karija i Simonsa decko rastura. Najverovatnije najveca "kradja" na draftu ove sezone. Filadelfija posle par pehova poput Fultza i Okafora, bi konacno mogla i da ubode i to onda kad se nije ni nadala.

Mare

pre 3 godine

Jokicu jos od kraja 3/4 fali 1 skok za tripl dabl, i ovaj Meloun ne planira da ga pusti. Koliko je smesan taj covek. Isto se desilo i na pocetku sezone u drugoj utakmici.

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Pop

pre 3 godine

Barton - to je suprotni pojam od kosarke. A sto se tice Plamlija pa oterali su jednog a doveli mu blizanca.Treba da teraju Bola da igra a taj decko ce propasti na klupi.

Pop

pre 3 godine

Dosadni ste nemoguce. Da , Filadelfija igra bez 657 igraca a Denver je dosao u tenku na teren. Dosta bre, igrao je i Denver bez pola tima pa sta??? Pola utakmice igraju rezerve. Portera nema pa nema pa sta? Igras sa onim sto imas. Ko im je kriv kada ne paze sta rade?

Gde ja živim

pre 3 godine

Nidža je ovo odradio u leru. Mogao je i taj jedan skok, ali znamo da ni njemu verovatno nije previše bitno. Važno je da se pobeđuje. Šteta što nije bilo Embida pa da gledamo ozbiljan duel, ali šta je tu je. Biće dana za megdana.

Denver, u prvom poluvremenu prilično kilav. Napad bez Nikole kada makar ne pipne loptu je izgledao negdledljivo na momente. Na kraju dobiše ipak na brojnost i malo veće iskustvo.

Mlađani Tajris, strašan meč. Opustio se dečko, sve se otvorilo i poklopilo i napuni koš do vrha. Svaka čast.

Randy Marsh

pre 3 godine

Kako asistira čovek, prosto ga je uživanje gledati. Čini mi se da bi na svakom meču mogao da ima po 20 asistencija, samo da hoće.
Nešto najlepše što se može videti u ovom lepom sportu.

Vuki

pre 3 godine

Znam da je košarka kolektivan sport i da sam subjektivan kad želim što bolju Jokićevu statistiku, ali zaista nije fer ostaviti ga na klupu pola utakmice koju je odigrao gotovo savršeno. MORAO je da odigra bar još 7 - 8 minuta, imao bi verovatno 14 - 14 asistencija, 12 - 13 skokova i 20 + poena. Nekad kad se budu gledali brojevi i rekordi, niko neće reći "da, njemu je na polovini utakmica falio po jedan skok ili jedna asistencija za tripl - dabl. Mislim da ono sinoć zaista nije fer od strane trenera.

Bogi Li Snajper

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 09. januar 2021 22:49)to je obezvređena kategorija, čovek je doktor košarke, neka odmori, zaslužio je.

Ivan Milinkovic

pre 3 godine

Nema veze sto Embid ne igra, tu je Dwight Howard koji svakako nije ono sto je nekada bio ali je i dalje dobar igrac. Navijam za novi Jokicev "tripl dabl".

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A Jokic opet dobar, gotovo bez greske.

veliki strumf

pre 3 godine

Sramna odbrana Denvera, nepostojeća. Sramni šuteri spolja koji pogode svaki deseti otvoreni šut. I Nikola mi nije jasan - šta im uopšte dodaje lopte kad lepo može sam da šutira i završava.

Jedni druge nervirajmo komentarima

pre 3 godine

Ali ove ložane koje se pale na statistiku...

Utakmica nije ni trebalo da bude odigrana. Tim koji igra sa 7 igrača može da npr. u timu nema nijednog centra ili pleja, potpuno sumanuta odluka da se igra meč.

Ivan V.

pre 3 godine

Sramotno da trener ne uvodi u igru Jokica da ostvari jos jedan skok do tripl dabla...Ovo je Nba gde se gleda statistika i to je bitna stavka u ovom cirkusu...ovo nije Evroliga gde je bitan tim,nego je bitno da napravis shou...neverovatno da ni Jokic nije trazio da udje u igru.Nervira me njegova nezainteresovanost.

Toni Bandera

pre 3 godine

Sutra izgleda dan žalosti zbog Jokarinog desetog skoka, ameri opet neće čuti za njega jer ga rodjeni trener sabotira da uzme mvp-ija

bradina

pre 3 godine

Sta je novo na pocetku ove sezone sto vec ne vidimo nakon ove 1/4? Nista!
Da bi pobedio Denvera,odsviras mu odmah licne i znas da ce te tesko pobediti,a mozda ih i pobedis u potpisu Don Rivers.Pogotovo sto trener Denvera se drzi svog plana i rotira bez obzira na rezultat.Svaki drugi trener bi iskoristio neigranje 3 standarda igraca na pocetku i napravio dovol;jnu razliku da mirno onda rotira i razigrava ostale.Ovako bice povuci potegni dok se Filini igraci ne umore!

bmiles

pre 3 godine

Otvorio odlicno ima vec 2 skoka i 5 asistencija,a onda sudije dolaze na scenu i dodeljuju mu drugu licnu kojiu je samo sudija video.Mora se pomoci do,acinu,koji je istina desetkovan povredama i kovid protokolom!Ne igraju Heris,Embid i Simons!Sve osim pobede bilo bi ravno tragediji.Filadelfija ima samo 8 na spisku za ovu utakmicu!Nrema Jokica na parketu i odmah preokret File!?

Biću Slobodan

pre 3 godine

Glupi Meloun nije mogao da ubaci Nikolu za taj još 1 skok. Koliko god zvučalo debilnonu NBA su takve stvari bitne, ako žele da Denver bude popularna franšiza.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад ноћас Боги наштима "снајпер" и стане "решетати", од Шарлоте "неће ништа остати".

Ja45

pre 3 godine

Za Vas koji "kukate " sto terner nije ubacio Jokica, za taj jedan skok, itd. Sam Jokic kaze da ga je bas briga za triple-double ukoliko njegov tim dobija utakmice. Tako da taj skok danas sto je falilo, njemu ne znaci nista. Verujem da nije ni znao da mu fali jedan skok.

Slobodan

pre 3 godine

Marej ce biti ubica Denvera, zbog njega nece osvojiti nikada prsten. A ovi iz Denvera su toliki slepci da to nece uvideti nikada. Jokic im se desio kao loto nema tu promisli ni minimum. Ono kako su sinoc igrali govori da ove godine nece u play off. Daleko bilo da Joka mora da pauzira malo da li iko veruje da bi oni mogli i jednu pobedu da izvuku, sa kim? Uzas od tima, Jokic ce da bega odatle od naredne sezone.

LecleriuS Maximus

pre 3 godine

prva cetvrtina-mwrej igra celu cetvrtinu apsolutno nista covek statira trcka tamo ovamo nema odbrwne nema napada ispucao par lopti totalno nerezonski sa takvim marejem denver nema sanse pa sve da Jokic bude mvp...jokic 5 asistencija i presedi pola na klupi

Che

pre 3 godine

Ovaj naš Beli Magic bi imao duplo više tripldablova da je na nekim utakmicama imao asistenciju ili skok vise. Mene nekad više to naživcira nego poraz Denvera. Majke mi.

BorisSrv

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gleda par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio hedan skok, asistencije, oon za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Tetiuhin

pre 3 godine

Preterujete o Jokicu, cime dokazujete da ste deo jolomanije...sve je deo Nba cirkusa.
Samo je jedan legenda deda Skola, koji je Jokica u dzep stavio

limun

pre 3 godine

Steta, izostaje duel Embid-Jokic. Jokic ce verovatno biti nemotivisan, a nece puno ni igrati protiv skrpljenog protivnika, jer za tim nece biti potrebe.

tocka

pre 3 godine

Eto, to je taj Denver koji se muči i sa Filinim rukijima.
Mislim da Meloun svaku noć sanja kako davi Tim Konelija. Ovi mu uništili tim koji je bio u finalu zapada.

Гиле

pre 3 godine

Treci utakmica na kojoj mu fali jedan skok ili asistencija za Triple-double i ovaj nece da ga pusti celu cetvrtinu.
(nike, 09. januar 2021 22:59)
Човеку је битније да га одмори за следеће мечеве, а не да неко тамо гледа статистику. Ако већ добијају, сваки тренер би га одморио. Ове године има већу минутажу, а клупа се није уиграла. Ово је и за њих прилика.

Haos

pre 3 godine

U Denveru bukvalno jedino Jokića vredi gledati. Ostalo sve zumzare neke. Broncos - Bills bilo lepših poteza od ove NBA utakmice. Cirkus kakav shit od ekipe i igre.

Miško R.

pre 3 godine

Čovek je superstar, prvo lice franšize, ako bude tražio Melounu da mu u toku tekme skoči po burek ovaj će to morati da uradi. I još će da pita jel treba jogurt. Da je Jokiću bitan TD on bi igrao 4č, ali boli ga uvo, zato i jeste samo pitanje vremena kad će osvojiti prsten. A Westbrick i Harden neka gruvaju statistiku.

Mare

pre 3 godine

Nije me mrzelo da racunam - ovo je osamnaesta Jokiceva utakmica u NBA da mu je falila jedna asistencija ili jedan skok za TD. Na 12 mu je falila jedna asistencija, na 6 po jedan skok, a na jednoj je imao po devet skokova i asistencija.
Da je tih 18 utakmica pretvorio u TD, sada bi ih imao isti broj kao i Larry Bird, a ispred njega bi bio Wilt Chamberlain sa 19 vise.

Back in Black

pre 3 godine

Meksi poludeja skroz na skroz.Ali to ti je NBA, cim nekog nema drugi žele da pokažu sta znaju.To im je šansa koju ne smeju da propuste.

drvobradi

pre 3 godine

@Миле, молер из Батајнице
Hauard je svoju igru zasnivao na fizikalijama. Ogroman odraz, brz, visok, raspon ruku. Bukvalno sam zatvori reket. Pre 10g bi verovatno spustio Jokića na ispod 10p lagano.
Ali ne zna da igra košarku, pokusavali su godinama da ga nauce i nista. Tocilo. Kada su fizikalije propale, kosarka se promenila, ostao je bez ugovora i postao igrac zadatka, da radi sta mu kazu. Zbog toga je frustriran, nekada bio zvezda a danas veteran koji nema sta da ponudi. Da zna da igra, ucio bi mladje, ovako sluzi za kavgu.

Dandalo

pre 3 godine

Hoce neko da mi objasniti? Kosarkas, koji ceo zivot ubaciju u kos , kome je sve obezbedjeno posebno u nba (kako da napredujes u svim segmentima igre , bukvalno nacrtano ). On stagnira cak je unazadio sebe posebno na Denverove igrace mislim oni sve gori i gori, nije mi jasno . Posebno Maraj za koga kazu da ima neverovatnu radnu etiku i da je neverobatan talenat, bi trebao da ima na svakoj utakmmici 20 plus poena, mada ja i dalje verujem u njega. Iskreno ne ocekuje od centra da vodi ekipu, nije vreme 90 80 pa i 00 ne znam.

Western Devil

pre 3 godine

Gledao sam sve utakmice ove sezone. Jokic nece izdrzati ovaj tempo do plejofa. Muri ne moze da dominira ni protiv jedva sklepanog tima i rukija. Meloun mi nije jasan. Igra protiv 7 igraca u rotaciji, umesto sto sutaju trojke, treba da izvuku sto vise faulova na ulazima gde su solidni.

Mirko

pre 3 godine

Moj najjači utisak je što su delovali jadno dok ih je razbijao drugi i treći tim Sixersa. Da se nisu umorili mislim da bi ovo bio najstramotniji poraz Denvera.

Tim igra letargično, kao da su prvi tim lige i kao da imaju sve vreme ovog sveta da dobiju meč, i kao da će biti u vrhu konferencije igrali ili ne, da im je to pravo dao rođenjem. Skroz pogrešan pristup.
Nikad nismo imali zvezde, ali smo imali sve ozbiljne igrače i takmičare.
Ovo je kindergarden.
Klinci su potencijal ali niko od njih ne može da potegne i dobije ili makar preokrene rezultat u našu korist. Ovo je nivo letnje lige i 2.e i 3.će postave nekog NBA tima.
Vreme prolazi, ništa se ne menja. Žali Bože najboljeg centra lige.

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A

bmiles

pre 3 godine

Predstanite vise sa uporedjivanjima!
Jokic je unikat,unapredio je kosarku na svoj nacin,zato se o njemu toliko pise! MJ,Medzik,Kobi su unikati druge dimenzije nisu za uporedjivanje sa bilo kojim kosarkasima.Bice to isto sa Lebronom.
Nikola je uneo novinu kao centar-plej.Posto pratim kosarku vise od pola veka.Mislim da je najblizi poredjenju sa pokojnim Kresimirom Cosicem,a posto mi slike igranja ovog Hrvata iz vremena Juge vec blede,cini mi se da ga je Nikola vec polako nadmasio.Nikola je zato unikat sto svoju kosarku igra u najjacoj ligi na svetu,dominira,na svoj originalan nacin.Od njega licno ocekujem jos vise,kako rece danasnji komentator na NBA TV kanalu,tek mu je 26. a mozemo samo naslutiti kako ce igrati kad nabaci godine i iskustva u narednom periodu!

eto tako

pre 3 godine

Na žalost, na žalost denver je objektivno jedan nivoić iznad sakramenta i te buranije. Imaju Jokica i nemaju ništa. S tim što sacramento, minesota i sl. imaju barem par divljaka koji ubadaju, a denver povremeno, ono bas katkad i retko, jednog sutra (marej ili mpj). Ni odbrane ni suta ni skoka ni organizacije. Bez Jokica bi bili na dnu zapada. Ne kapiram menadžment ali ni ljude koji veruju u Denver :) Jer Realno i prošle godine, kada su bili ihaaj jači za plamlija i granta, ne bi prošli možda ni prvu rundu plejofa da nije marej eksplodirao. Moze jokic imati 40 20 15 svaku, ove sezone, nedovoljno. Ukratko, Nikola bež odatle. Makar imao lupam 15 10 8. Ispod toga ne može :)

ins

pre 3 godine

Jokic provodi kljucne MVP godine u Denveru..Bezi odatle cim ti se ukaze prilika nemoj da protracis jos 3-4 god ovako..Mladi igraci i buducnost...a oni veze sa zivotom.Bezi Jokara bilo gde samo nemoj da budes u Koloradu!

Dragan Borca

pre 3 godine

Slobodane@
Da nije bilo Mareja Denver ne bi ni igrao finale Zapada, mislim volim ja Nikolu kao brata ali niko nije sam osvojio prsten. Marej je protiv Lejkersa, Klipersa i Jute u Plej Of- u imao 26/5/7 sa fantasticnim procentima. Nije problem Marej vec sto Maloun ne shvata da Barton njega ugusi. Kada imas Jokica koji ima mnogo lopte u rukama i Mareja kome isto treba puno lopte, onda ti neko poput Bartona koji se skoro u svaki napad mesa jednostavno ne treba, vec ih okruzis defanzivcima i suterima. Barton strasno lose utice na Mareja jer dosta lopte uzima i ne moze Marej da udje u njegov ritam. On je takav igrac, kada " udje u igru" nezaustavljiv je. Ali to tesko sa Bartonom jer ovaj svuda trpa svoj nos a pomocna je snaga. Porter je druga prica jer Porter ne davi loptu vec ili sutne odmah ili prosledi. Mnogo bolje Marej igra kada je Porter na trojci. Barton igra krilo a ima kretanja kao plejmejker i onda zagusi Mareja spolja. A Porter coskari i otkriva se po krilu i odvlaci igrace na sebe i onda Marej puno vise prostora ima da igra pik sa Jokicem gde je najjaci. Barton dovuce na perimetar svog igraca i napravi guzvu. To Maloun nikako da shvati i zato losije igraju sa Bartonom. Srecom mali Porter se uskoro vraca pa ce Barton na klupu.

76er

pre 3 godine

Ok ja navijam za Filadelfiju, ali evo jednog objektivnog komentara.
Denver je ovo morao dobiti 30 razlike, o kakvom gazenju vi pricate u naslovu?!
Da su bili kompletni razbila bi ih Fila.
Jokicu ovi iz Denvera da dignu XXL spomenik, one man team, za*bi ovog Mareja.
U NBA ima toliko elitnih 3 and D igraca i oni nikoga nisu uspeli da pokupe, aman... Dokle ce to Jokic trpeti, pitanje je. Sve u svemu, u MVP formi je, greota da propadne ova sezona.
Sto se tice Filadelfije konacno sam jako prijatno iznenadjen, i draftom i trejdovima/potpisima. Nadam se da je ovo i tim za PO, ne samo za regularnu sezonu, sportski pozdrav.

Memfis

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.

ins

pre 3 godine

Sledecu Niksi ima da ih ubiju..Ova kosarka sto sada igra Denver je bruka..Ne mogu kola na parkingu da cuvaju.Uzmite nekog krstenog igraca da vam bar malo tu odbranu zakrpi..

MIXY

pre 3 godine

Ja vas stvarno ne razumem, sve vreme pricate o “Amerima i njihovim statistikama, itd itd”, a na svaku utakmicu se zalite za Jokica i njegov TD i slicno... Pa jel vam bitna statistika ili nije, ne razumem vise, valjda je pobeda bitnija i da ostane odmoran za sledeci mec, a ne da se povredi zbog jednog skoka...

bmiles

pre 3 godine

@KoleCZ.

Tesko pored ovih panjeva brate,ali navijam bar da zakaci jos jedan 3D.
Za skokove ce tesko ici jer ovi narocito Maxi,bas ne masi.Brojao sam bar 4 asistencije koje su mogle biti uknjizene Nikoli,po dve Milsap i Heris.Marej me sve vise razocarava.Nigde ga nema u odbrani a igra u napadu protiv rukija je na nivou amatera.Ako ovako nastavi nece moci da doceka da se ponovi proslogodisnji PO mecevi! Monte Moris je daleko bolji od njega na toj poziciji plejera.Zasto se vec jednom ne kaze da je ipak najbolja petorka koja uvek sigurnije igra kad su na parketu Jokic,Grin,Moris,Heris i Barton(po meni danas jedna od boljih partija do sada)!?

mladen

pre 3 godine

Kakav TD, kome je to bitno u ovakvoj jednoj uzasnoj utakmici, u ligi gde pola igraca ne zanima kosarka.
Jokic izgleda kao teski amater, ja se smejem svaki put kada vodi loptu. To su neki neartikulisani potezi rukama, nogama i glavom.
Znaci Raznatovicu treba dodeliti Nobelovu nagradu za prevaru veka.
Kakva je ovo igra centra, niti odbrane, niti skoka, rampe, post igre.
Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.

rambo

pre 3 godine

U kakvoj utakmici Jokic svaki kontakt sa Howardom flopira. Izudaraj ga Howarde molim te i izadji, samo napljesti pokvarenu, umisljenu gergu.
Juri asistencije protiv neke dece iz Phile, ma Westbrook je gospodin za njega.

Cole

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:53)

Slazem se sa tobom 99%, da ne kazem 100%
i to bi uradilo 29 od 30 trenera u NBA
ligi ali ne i Meloun, citaj Greg Popovic
i bez obzira na to sto mislim da moze
mnogo bolje da vodi Denver, ipak, mozda
i u tom razmisljanju vodjenja ekipe lezi
mali Greg, odnosno novi Dankan, bez obzira
na poziciju koju je Dankan igrao u odnosu
na Jokica. Poz i sve najbolje.

игор

pre 3 godine

bracale, koji je sajt trenutno naj za lajv strimove, nisam dugo u tome pa sam pozaboravljao?
(key and peele, 9. januar 2021 20:59)


https://nbabite.com/

Ево бате,само користи неки блокер за интрузивне рекламе и гледај увек први стрим са списка,најбољи је.

ins

pre 3 godine

Jokara bezi iz Denvera,svi bi da budu najbitniji i najbolji.Jamal,MPJ,Barton..oni ubijaju ovu ekipu...Sujeta puca po savovima posebno MPJ!

pant-L.A.

pre 3 godine

Ovaj mali crnac ubi decko, kakva je ovo liga, koliko talenata, koliko samo igraca koji su u drugom, trecem planu, a ako im se da uloga prve violine da na utakmici ispale dovoljan broj suteva daju lagano po 30-40-50+ uz dobre procente.. Cini mi se prosle sezone, hjuston desetkovan, kao sad fila, igraju sa 8 igraca gde Gordon koji ceo zivot coskari dobija ulogu hardena, nezaustavljiv, lagano 40+ izneverovao sam, nisam imao pojma sta sve npr On moze, a koliko ima takvih, bukvalno na stotine..

shilmo

pre 3 godine

Ovo sa propustenim TD je postalo neodgovorno i neprofesionalno od strabe ekipe a i samog Jokica. On je vec dugo u NBA i trebalo bi da zna da su licni ucinci znacajni za tim skoro koliko i sa samog igraca. NBA je vec dugo, a sada sve vise liga igraca a ne klubova. Sto znaci da ako Jokic prakticno svako vece ima TD to ce njemu a i timu doneti minute po highlighovima, blogovima, itd. Zasto je to bitno? Zato sto ce ga to uciniti u ocima NBA masinerije jos boljim. Sto znaci bolja protekcija kod sudija, vece zainteresovanje igraca u fracizu koje je inace nebitna, i jos mnogo stvari koji ce mu pomoci da dodje do prstena. Doncic je to vec naucio i evo navlaci TDove sa po 10/11 skokova ili asistencija. To Jokicu ocigledno nije prirodno ali ce kao i svi ostali morati da izadje iz svoje komfort zone ako hoce sa osvaja ozbiljno. Ne treba da juri TDove po cenu pobede tima, ali ne treba ni da ih ispusta kad su vec tu.

stombergas

pre 3 godine

Ovo je bila antikosarka. Kad nema Nikole na terenu dodavanje je naucna fantastika. Svako trci from coast to coast i resava. A o odbrani da ne pricamo

Bane

pre 3 godine

Jokicu Denver odgovara najviše. Njega očigledno ne zanima TD iako mu fali jedan skok i to bar 20-ak puta do sada. Na osnovu toga možemo pretpostaviti da ga nesto naročito ne zanima ni NBA prsten. Da je on makar malo ambiciozniji tražio bi taj jedan skok, tražio bi kvalitetne saigrače, pretio da će preći u drugi klub. Ovako ovakav kakav je, individualni kvalitet mu obezbedjuje status superzvezde u Denveru bez ikakvog dodatnog napora kao i verovatno još dva supermax ugovora na po 4-5 godina. Po toj logici ako dodje titula dobro došla ako ne dodje nije prevelika šteta.

raxx

pre 3 godine

cuj trener mu nije dao da pokupi 10 skok! jel ta brojka njemu nesto znaci? jel ekipi nesto znaci? jel vama nesto znaci? zbog cega vi gledate uopste kosarku?

Mad Max

pre 3 godine

Da su se u Medzikovo vrijeme asistencije upisivale po ovim danasnjim pravilima, taj carobnjak bi ih imao bar tridesetak prosjecno po utakmici. Stariji dobri poznavaoci kosarke i oni koji su ga gledali znaju o cemu govorim. Svejedno, Jokara je fantastican u svakom pogledu (osim mozda malcice u odbrani), a mislim da bi bio igracina i da je igrao u ono, nekadasnje vrijeme.

Nikola

pre 3 godine

Očekujem da Jokić bude u minusu u odnosu na svoj prosek večeras, uz max 20 minuta provedenih na terenu. Mora malo i da odmori, a gde ćeš bolji momenat nego sad. Na poluvremenu će biti +30 za Denver...

Ljubo

pre 3 godine

Meni uopšte nije jasno kako jedna iole ozbiljna ekipa može da igra bez centra,doduše ima jednoga ali on više igra pleja nego centra.Reše se onoga panja Plamlija i dovedu još većega panja kojem ni ime ne znam da izgovorim.Oni uopšte nemaju skokove u napadu a i u odbrani čim naiđu na malu bolju ekipu koja ima 2 jaka centra oni će ih uništiti.I što mi je još fascinantnije oni igraju sa toliko niskom postavom a šut tim igračima je katastrofalan sa distance i za tricu.Ja sve mislim da sa ovakvim timom u kojem jedini centar koga imaju igra pleja da oni neće videti plej of ove godine.

steva

pre 3 godine

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.
===========================

Niko ne bi bio prozivan , u NBA je to normalno i uradjeno je X puta . Mislim na to da trener ostavi igraca , cak i u garbidztajmu , kome nedostaju skok ili aistencija za tripldabl , ne bi li igrac dosao do tripldabla .
Elem , nije ovo prvi put , odgovorno tvrdim da Nikola Jokic u NBA drzi rekord u kategoriji "nedostajao mu je poen , skok ili asistencija za tripldabl". I , ja vam garantujem da treneri ne bi smeli da izvade iz igre 75% zvezda lige (igraca) sve dok oni ne bi ostvarili tripldabl ...inace bi se oni ozbiljni naljutili .

Aca Petrovic

pre 3 godine

Nikolu baš briga za taj skok, nije Vestbruk ili Harden da mora da siluje svoju Statistiku. Čovek igra za tim, verujem da u toku utakmice i ne zna koliko čega ima, dok na primer Harden svaka 3 minuta pita za statistiku..

Lokos

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.
(Memfis, 10. januar 2021 00:40

Amin!
90 posto komentara o jednom skoku.Ne interesuje ih ni igra, niti bilo šta drugo samo do besvesti ponavljaju tripl dabl,tripl dabl..
A kada Rasel ostvari tripl dabl onda ili svi ćute ili ga zovu statističarem.
Licemeri.

sasha

pre 3 godine

@Tetiuhin
Po tvojoj logici, Tomislav Ivkovic Maradonu stavio u dzep, odbranio mu dva penala, prema tome Maradona prevara od igraca...

zemunski kej

pre 3 godine

Najbolje na utakmici je kada je izvozao Dvajta Hauarda.A taj Kauard je nekada najavljivan kao super zvezda. Cini se da su Nagetsi nesto losiji nego prosle godine a gledam ih redovno na internetu par godina Narocito im nedostaje Tori Krejg ,cudim se da ga nisu potpisali jer nije bio skup. Dzeremi Grant je bio odlican a i Plamli je bio koristan. Ranije otisli solidni Bizli,Hauncho i jos ranije Mudiaj. Onaj Porter nikako da odigra nesto ,stalno povredjen mislim da je greska kluba. Moraju da dovedu krilo.Onaj centar sa nemackim prezimenom ne izgleda da je za NBA,

Ivan

pre 3 godine

Kad jokic nije u igri, ko uhvati loptu u odbrani taj i zavrsava napad, otprilike kao neka deca na igralistu. Takav tim bi izgubio od bilo kog organizovanog tima

padaju mi kapci

pre 3 godine

Ovi sto govore zasto ne ubaci tog i tog ocigledno se nikad nosu bavili sportom u zivotu.Za te stvari mora prvo na treningu da se zasluzi.

Zuja

pre 3 godine

Kakav Irving Medžik Dzonson pa on je ubavivao po 30-35 poena svaki meč uz dvocifren broj skokova i asistencija. Još mora Jokić da pojača poene ako misli da bude kao Medžik a ne samo 10-15. Koliko su bili oslabljeni i igrali sa trećim timom ovde sve ispod 30 poena je loše za njegove mogućnosti.

Tetiuhin

pre 3 godine

Preterujete o Jokicu, cime dokazujete da ste deo jolomanije...sve je deo Nba cirkusa.
Samo je jedan legenda deda Skola, koji je Jokica u dzep stavio

rambo

pre 3 godine

U kakvoj utakmici Jokic svaki kontakt sa Howardom flopira. Izudaraj ga Howarde molim te i izadji, samo napljesti pokvarenu, umisljenu gergu.
Juri asistencije protiv neke dece iz Phile, ma Westbrook je gospodin za njega.

mladen

pre 3 godine

Kakav TD, kome je to bitno u ovakvoj jednoj uzasnoj utakmici, u ligi gde pola igraca ne zanima kosarka.
Jokic izgleda kao teski amater, ja se smejem svaki put kada vodi loptu. To su neki neartikulisani potezi rukama, nogama i glavom.
Znaci Raznatovicu treba dodeliti Nobelovu nagradu za prevaru veka.
Kakva je ovo igra centra, niti odbrane, niti skoka, rampe, post igre.
Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Toni Bandera

pre 3 godine

Sutra izgleda dan žalosti zbog Jokarinog desetog skoka, ameri opet neće čuti za njega jer ga rodjeni trener sabotira da uzme mvp-ija

Mare

pre 3 godine

Čim su sudije videle da će Jokić da ima odličnu sezonu, krenuli su da mu sviraju faulove za sve i svašta. Ko prati utakmice zna o čemu pričam. Sviraju mu bar 2 u prvoj četvrtini i to uglavnom vezana, i onda ti igraj posle.

satelit

pre 3 godine

Pravi trener ostavi najboljeg igraca da otvori poslednju cetrvtinu ,pokupi ta skok..Pa ga izvede uz ovacije,ali ovj coveculjak glumi nekog strucnjaka a nikakav uticaj nema na ekipu,sve improvizacija i talenat Jokica i Marija..Jokic bi mogao kao rasel W.,da ima taj poriv i da to ocekuje od trenera

Back in Black

pre 3 godine

Ne razumem otišao Plamli a oni doveli igraca za kojeg je Plamli Jordan licno i personalno.Pa zar nisu mogli da nadju nekog iole krštenog centra.Pa bolje Štimca da su doveli.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Кад ноћас Боги наштима "снајпер" и стане "решетати", од Шарлоте "неће ништа остати".

Jedni druge nervirajmo komentarima

pre 3 godine

Ali ove ložane koje se pale na statistiku...

Utakmica nije ni trebalo da bude odigrana. Tim koji igra sa 7 igrača može da npr. u timu nema nijednog centra ili pleja, potpuno sumanuta odluka da se igra meč.

Гиле

pre 3 godine

Treci utakmica na kojoj mu fali jedan skok ili asistencija za Triple-double i ovaj nece da ga pusti celu cetvrtinu.
(nike, 09. januar 2021 22:59)
Човеку је битније да га одмори за следеће мечеве, а не да неко тамо гледа статистику. Ако већ добијају, сваки тренер би га одморио. Ове године има већу минутажу, а клупа се није уиграла. Ово је и за њих прилика.

Sova

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:33)

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.

aleksandar

pre 3 godine

Definitivno Meloun veze sa kosarkom nema. Umesto da ovu trening utakmicu iskoristi da isproba klince on ih je zakucao za klupu. Pa posalji ih onda sve kuci, sto deca da gledaju utakmicu sa klupe kad mogu od kuce na TV. Sta je sa Bolom, ne uklapa mu se u koncepciju, cuva ga za 2-3 godine? Gde su nasli onog Frankenstajna? Pa kod Vujosevica ili Obradovica bi svi igrali i upisali se, Denver ove godine odustao od kosarke. Savet za Jokaru: igraj 25 minuta, rokni tripl-dabl na svakoj utakmici i spremaj se za odlazak

fenomen

pre 3 godine

Žali Bože vremena što sam odgledao prvo poluvreme. Ovo nije košarka. Odbrane ne postoje i ona ekipa koju bolje služi šut pobedjuje. Ni na jednoj utakmici nema favorita. Može Denver da pibedi a može i Filadelfija. Odoh na spavanje, ujutru procitam statistiku i ništa nisam propustio. Bolje da sam neki film gledao.

neko ko zna

pre 3 godine

Sve neko guranje, flopiranje, batrganje, uzasno.
Asistencije mu broje za neko urucivanje lopte, kakve su ono asistencije?
Ne kazem, covek zna da igra kosarku, ali ljudi ovo je vise odsustvo nekog kvaliteta u NBA , nego neka vrhunska igra centra.
Znate sta je P.Gasol bio za Jokica, svemirski brod bukvalno.
(mladen, 09. januar 2021 23:17)

odsustvo nekog kvaliteta?
u redu je sa ga ne volis.
nije u redu da to potkrepljujes pisanjem besmislica

Nikola

pre 3 godine

Očekujem da Jokić bude u minusu u odnosu na svoj prosek večeras, uz max 20 minuta provedenih na terenu. Mora malo i da odmori, a gde ćeš bolji momenat nego sad. Na poluvremenu će biti +30 za Denver...

Bogi Li Snajper

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 09. januar 2021 22:49)to je obezvređena kategorija, čovek je doktor košarke, neka odmori, zaslužio je.

Rade Pendrek

pre 3 godine

Mareju je ruki Maxey, sasuo 22 poena za poluvreme. Na stranu sto ne igra odbranu, Marej takodje ne razigrava svoje saigrace, a igra na poziciji pleja. Na sve cinjenice nedovoljnog kvaliteta stize I pecat o precenjenosti u vidu plate od 30+M godisnje. Naravno, odigra on I dobru utakmicu, ali prave superzvezde su konstantno dobri, ne svaki peti mec. Barton, Heris, Milsap takodje kriminalni. Trener Meloun sa streberskim izmenama bez osecaja pravog momenta. Zao mi naseg Nikole koji traci vreme, talenat I kvalitet sa ovom luzerskom fransizom.

BorisSrb

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Двајт Хауард је болестан човек. Сећам га се на почетку каријере, моћан играч који је пуно обећавао а сада га користе углавном за малтретирања противничких играча, а Никола му је специјалност. Мука ми је да гледам кошарку кад он игра.

Western Devil

pre 3 godine

Gledao sam sve utakmice ove sezone. Jokic nece izdrzati ovaj tempo do plejofa. Muri ne moze da dominira ni protiv jedva sklepanog tima i rukija. Meloun mi nije jasan. Igra protiv 7 igraca u rotaciji, umesto sto sutaju trojke, treba da izvuku sto vise faulova na ulazima gde su solidni.

Ivan V.

pre 3 godine

Sramotno da trener ne uvodi u igru Jokica da ostvari jos jedan skok do tripl dabla...Ovo je Nba gde se gleda statistika i to je bitna stavka u ovom cirkusu...ovo nije Evroliga gde je bitan tim,nego je bitno da napravis shou...neverovatno da ni Jokic nije trazio da udje u igru.Nervira me njegova nezainteresovanost.

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Za sve koji umanjuju pobedu zbog samo sedam igrača Filadelfije, podsećanje da je pre godinu dana Denver pobedio Jutu isto sa sedam igrača u rotaciji. Jokić TD 30/20/10.

woe

pre 3 godine

Jokic mora da bezi iz Denvera. Sam covek igra, protracice sav talenat, izgubiti motivaciju umesto da leti 3 metra iznad neba sa iole boljom ekipom

Zuja

pre 3 godine

Kakav Irving Medžik Dzonson pa on je ubavivao po 30-35 poena svaki meč uz dvocifren broj skokova i asistencija. Još mora Jokić da pojača poene ako misli da bude kao Medžik a ne samo 10-15. Koliko su bili oslabljeni i igrali sa trećim timom ovde sve ispod 30 poena je loše za njegove mogućnosti.

Vruć burek i masan jogurt

pre 3 godine

Pa čoveče bre pusti ga da skoči jednom..pa zar nije bolje da tvoj igrač i tvoja zvezda ima na kraju sezone 35 tripple doublova od na primer 10 ? To dize reklamu i samom timu i svemu...da se nepreteruje kao da neko nešto sili ovde ali čoveče u laganom ritmu ti čovek igra na skok od triple i to mu udariš cajper na kraju po ko zna koji put...sabotaža

kaokakao

pre 3 godine

Aj cik Hardena ne pusti da ima skok ili Dzejmsa. Mislim, to je nebitno, ali ameri su nas naucili da se lozimo na to. Napravili su individualni sport i gledamo kosarku ktoz brojke .

Vuki

pre 3 godine

Znam da je košarka kolektivan sport i da sam subjektivan kad želim što bolju Jokićevu statistiku, ali zaista nije fer ostaviti ga na klupu pola utakmice koju je odigrao gotovo savršeno. MORAO je da odigra bar još 7 - 8 minuta, imao bi verovatno 14 - 14 asistencija, 12 - 13 skokova i 20 + poena. Nekad kad se budu gledali brojevi i rekordi, niko neće reći "da, njemu je na polovini utakmica falio po jedan skok ili jedna asistencija za tripl - dabl. Mislim da ono sinoć zaista nije fer od strane trenera.

Enis

pre 3 godine

Jokić mi ponekad izgleda kao nečiji stariji brat koji je sa treninga u prolazu svratio na igralište za basket ali je previše kul da bi mnogo zapinjao nego se malo igra i uživa sa dečicom.

Idemo Jokaraaaaa

pre 3 godine

Filadelfiji igra bez sedmorice igrača i to onih najbitnijih i Denver se protiv njih muči.....!!!!
(Kalevra, 9. januar 2021 22:27)

Vode 20 razlike s pola snage, jedino ako si corav pa ne vidis rezultat, trebao je Embid da igra, da se i sa njim posprda Jokic kao i sa siledzijom Hauardom

comi

pre 3 godine

jokic nabija statistiku ?. pa njemu trener ne dozvoljava da ima bolju statistiku. umesto da pusti coveka da skoci jos jednom, on ga drzi na klupi.

Mad Max

pre 3 godine

Da su se u Medzikovo vrijeme asistencije upisivale po ovim danasnjim pravilima, taj carobnjak bi ih imao bar tridesetak prosjecno po utakmici. Stariji dobri poznavaoci kosarke i oni koji su ga gledali znaju o cemu govorim. Svejedno, Jokara je fantastican u svakom pogledu (osim mozda malcice u odbrani), a mislim da bi bio igracina i da je igrao u ono, nekadasnje vrijeme.

bradina

pre 3 godine

Sta je novo na pocetku ove sezone sto vec ne vidimo nakon ove 1/4? Nista!
Da bi pobedio Denvera,odsviras mu odmah licne i znas da ce te tesko pobediti,a mozda ih i pobedis u potpisu Don Rivers.Pogotovo sto trener Denvera se drzi svog plana i rotira bez obzira na rezultat.Svaki drugi trener bi iskoristio neigranje 3 standarda igraca na pocetku i napravio dovol;jnu razliku da mirno onda rotira i razigrava ostale.Ovako bice povuci potegni dok se Filini igraci ne umore!

Grey

pre 3 godine

Jedino gore od odbrane Denvera, za koju su neresiva enigma Tajriz Meksi i Ajzeja Dzo, veceras je komentarisanje ovog novinara.
Potpuno nepoznavanje NBA kosarke i pravila (npr 3 sekunde u odbrani proglasi za tehnicku Milsapa) i nonsalantni stav kao da je u kafani.
Dozvoljava sebi da za Jokica kaze da "nema vise onog sala na koje smo navikli" , kao da je Jokic marginalac za ismevanje koga je video na plazi a on lokalni saljivdzija.

Pop

pre 3 godine

Dosadni ste nemoguce. Da , Filadelfija igra bez 657 igraca a Denver je dosao u tenku na teren. Dosta bre, igrao je i Denver bez pola tima pa sta??? Pola utakmice igraju rezerve. Portera nema pa nema pa sta? Igras sa onim sto imas. Ko im je kriv kada ne paze sta rade?

Haos

pre 3 godine

U Denveru bukvalno jedino Jokića vredi gledati. Ostalo sve zumzare neke. Broncos - Bills bilo lepših poteza od ove NBA utakmice. Cirkus kakav shit od ekipe i igre.

bmiles

pre 3 godine

@KoleCZ.

Tesko pored ovih panjeva brate,ali navijam bar da zakaci jos jedan 3D.
Za skokove ce tesko ici jer ovi narocito Maxi,bas ne masi.Brojao sam bar 4 asistencije koje su mogle biti uknjizene Nikoli,po dve Milsap i Heris.Marej me sve vise razocarava.Nigde ga nema u odbrani a igra u napadu protiv rukija je na nivou amatera.Ako ovako nastavi nece moci da doceka da se ponovi proslogodisnji PO mecevi! Monte Moris je daleko bolji od njega na toj poziciji plejera.Zasto se vec jednom ne kaze da je ipak najbolja petorka koja uvek sigurnije igra kad su na parketu Jokic,Grin,Moris,Heris i Barton(po meni danas jedna od boljih partija do sada)!?

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Nece Malone svom najboljem igracu da pomogne da udje u MVP trku i ubaci ga za taj 1 skok. Lep nacin da se oduzi svom najboljem igracu..

bmiles

pre 3 godine

Nazalost nista od novog 3D Jokica treci put mu falio jedan skok.Veliki trener Meloun,opet izmislja novo razigravanje promasenih investicija.Totalno pogresno bar po meni.U ovakvim ytakmicama kas se pobeda ne dovodi u pitanje onda vezbas neke akcije ili kombinacije postava,ovo je kao na treningu igrajte svi i upisite koje minute.Strasno!

Gde ja živim

pre 3 godine

Nidža je ovo odradio u leru. Mogao je i taj jedan skok, ali znamo da ni njemu verovatno nije previše bitno. Važno je da se pobeđuje. Šteta što nije bilo Embida pa da gledamo ozbiljan duel, ali šta je tu je. Biće dana za megdana.

Denver, u prvom poluvremenu prilično kilav. Napad bez Nikole kada makar ne pipne loptu je izgledao negdledljivo na momente. Na kraju dobiše ipak na brojnost i malo veće iskustvo.

Mlađani Tajris, strašan meč. Opustio se dečko, sve se otvorilo i poklopilo i napuni koš do vrha. Svaka čast.

boki

pre 3 godine

Mogu slobodno reci da Denver ove sezone nece videti pley off....u egalu sa timom kome od bitnih igraca igraju samo Grin I Hauard a oni su 6 i 7 opcija u timu,strasno!

Mare

pre 3 godine

Jokicu jos od kraja 3/4 fali 1 skok za tripl dabl, i ovaj Meloun ne planira da ga pusti. Koliko je smesan taj covek. Isto se desilo i na pocetku sezone u drugoj utakmici.

BorisSrv

pre 3 godine

Ranije predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA sam gleda par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio hedan skok, asistencije, oon za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..

WillyWonka

pre 3 godine

Zaista neshvatljivo, pa pusti čovjeka da napravi još jedan skok, iako je utakmica riješena, znači to puno.
Ne razumijem ni zašto nije ranije ubacio Bol Bola i ekipu, ovako nikad od njih neće dobiti igrače. Evo, vidjeli smo kako Meksi iz Filadelfije pokaza da zna. 39 poena, nije šala. Možda i u Denveru sjedi neki momak sa 20 poena, 10 skokova, ali izgleda da to nikad nećemo saznati. A zatrebaće svaki igrač, sezona je duga.

Smeh

pre 3 godine

Kako se bekovi iz protivničke ekipe raspucaju kada igraju protiv Denvera. Da dodje ruki izabran u trećoj rundi drafta sasuo bi spoljnoj liniji Denvera 30+ poena kao iz šale. Zaista neverovatno.

Slobodan

pre 3 godine

Marej ce biti ubica Denvera, zbog njega nece osvojiti nikada prsten. A ovi iz Denvera su toliki slepci da to nece uvideti nikada. Jokic im se desio kao loto nema tu promisli ni minimum. Ono kako su sinoc igrali govori da ove godine nece u play off. Daleko bilo da Joka mora da pauzira malo da li iko veruje da bi oni mogli i jednu pobedu da izvuku, sa kim? Uzas od tima, Jokic ce da bega odatle od naredne sezone.

Bane

pre 3 godine

Jokicu Denver odgovara najviše. Njega očigledno ne zanima TD iako mu fali jedan skok i to bar 20-ak puta do sada. Na osnovu toga možemo pretpostaviti da ga nesto naročito ne zanima ni NBA prsten. Da je on makar malo ambiciozniji tražio bi taj jedan skok, tražio bi kvalitetne saigrače, pretio da će preći u drugi klub. Ovako ovakav kakav je, individualni kvalitet mu obezbedjuje status superzvezde u Denveru bez ikakvog dodatnog napora kao i verovatno još dva supermax ugovora na po 4-5 godina. Po toj logici ako dodje titula dobro došla ako ne dodje nije prevelika šteta.

Momcilovac

pre 3 godine

Počnu Jokić i Mari i odmah 10 razlike, a onda krenu Heris, Barton i Milsap i Filadelfija povede. Pa ovi nemaju mesta ni u ABA ligašima.

veliki strumf

pre 3 godine

Sramna odbrana Denvera, nepostojeća. Sramni šuteri spolja koji pogode svaki deseti otvoreni šut. I Nikola mi nije jasan - šta im uopšte dodaje lopte kad lepo može sam da šutira i završava.

Dandalo

pre 3 godine

Hoce neko da mi objasniti? Kosarkas, koji ceo zivot ubaciju u kos , kome je sve obezbedjeno posebno u nba (kako da napredujes u svim segmentima igre , bukvalno nacrtano ). On stagnira cak je unazadio sebe posebno na Denverove igrace mislim oni sve gori i gori, nije mi jasno . Posebno Maraj za koga kazu da ima neverovatnu radnu etiku i da je neverobatan talenat, bi trebao da ima na svakoj utakmmici 20 plus poena, mada ja i dalje verujem u njega. Iskreno ne ocekuje od centra da vodi ekipu, nije vreme 90 80 pa i 00 ne znam.

Pera Ždera

pre 3 godine

Mec bez mnogo novog za komentarisati, osim uobicajenog, do sada vidjenog.

Nikola standardno maestralan. Mastovit, leprsav.
Igrao 3 cetvrtine, taman da odmori, ali zar opet skok od TDla (treci put) :(

Meloun sa briljantim rotacijama. Fali vise od pola File, plasi se da malo eksperimentise, proba, da sansu. Zadrt ili ne ume, ne vidi? Bar na +20 postaje svestan postojanja ruki igraca.

Barton sa maloumnim zaletanjima i zadrskama na obrucu umesto da ga napadne, zavrsi. Uvek dribling vise, pas manje. Par dobrih poteza ne mogu to sakriti.

Milsap prespor, mator a i dalje u startnoj postavi umesto Grina.

Hartenstajn = polovni Plamli. Koseve daje iz loba, samo ako ga neko spoji sa obrucem. Odbrana, dodavanja, sve losije od loseg Plamlija.

Apsolutno nepostojanje prve linije odbrane. Megzi, ruki, razneo bekove Denvera (36p). Nikola po pravilu terorisanjem sudija i ranim licnim greskama primoran da sve pusta na obrucu, u nastavku.

Izgubljene lopte Jokica su def razultat prevelike zelje da razigra uspavane saigrace. Suvisni pas kada treba on da zavrsava. Ili to ili nepaznja saigraca, ne prate loptu, ne nastavljaju zapocetu kretnju itd. Nista za vecu brigu.

Raduje Herisov sut u poslednja dva meca, posebno vcrs. Odlican. Na tragu boljih procenata, nadajmo se.

tocka

pre 3 godine

Eto, to je taj Denver koji se muči i sa Filinim rukijima.
Mislim da Meloun svaku noć sanja kako davi Tim Konelija. Ovi mu uništili tim koji je bio u finalu zapada.

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A Jokic opet dobar, gotovo bez greske.

goran

pre 3 godine

to je to od jokica za veceras, treci put u ovih 9 utakmica da ce mu faliti jedan skok za td. 15 poena iz samo osam suteva (6/8), za jedan promasaj bio fauliran, drugi je uhvatio odmah posle promasaja, do 11 ass nije imao nijednu izgubljenu i onda 4 za 3-4 minuta. ko je gledao mogao je da i pored ovako ocajnog protivika vidi koliki je uticaj jokica na igru denvera, a tako je svako drugo vece koje denver igra.

Randy Marsh

pre 3 godine

Kako asistira čovek, prosto ga je uživanje gledati. Čini mi se da bi na svakom meču mogao da ima po 20 asistencija, samo da hoće.
Nešto najlepše što se može videti u ovom lepom sportu.

ins

pre 3 godine

Jokic provodi kljucne MVP godine u Denveru..Bezi odatle cim ti se ukaze prilika nemoj da protracis jos 3-4 god ovako..Mladi igraci i buducnost...a oni veze sa zivotom.Bezi Jokara bilo gde samo nemoj da budes u Koloradu!

Koki 99

pre 3 godine

Jokic je od 9 meceva ove sezone na tri zavrsio sa 9 skokova.
Kad je +20, kao veceras, i ima cijelu 1/4 ne razumijem zasto ga se ne ispostuje.

Biću Slobodan

pre 3 godine

Glupi Meloun nije mogao da ubaci Nikolu za taj još 1 skok. Koliko god zvučalo debilnonu NBA su takve stvari bitne, ako žele da Denver bude popularna franšiza.

2CRAZY

pre 3 godine

Ostace Jokara opet na skok od tripl dabla. Nece uci na parket u cetvrtoj cetvrtni osim ako se ovi ne priblize na 10 poena.
(sadasd, 9. januar 2021 22:49)

i meni je krivo, ali navikli smo na to vec do sad...
a i bolje da se odmori i da ne rizikuje povredu...
kolko vidim najvece sanse da Jokic postigne tripl dabl su neizvesne utakmice, kad ga najvise drze u igri...
mada sve zavisi, ume on jos i u prvom poluvremenu da upise tripl dabl, vlasnik je najbrzeg tripl dabla u istoriji lige.

Dragan Borca

pre 3 godine

Slobodane@
Da nije bilo Mareja Denver ne bi ni igrao finale Zapada, mislim volim ja Nikolu kao brata ali niko nije sam osvojio prsten. Marej je protiv Lejkersa, Klipersa i Jute u Plej Of- u imao 26/5/7 sa fantasticnim procentima. Nije problem Marej vec sto Maloun ne shvata da Barton njega ugusi. Kada imas Jokica koji ima mnogo lopte u rukama i Mareja kome isto treba puno lopte, onda ti neko poput Bartona koji se skoro u svaki napad mesa jednostavno ne treba, vec ih okruzis defanzivcima i suterima. Barton strasno lose utice na Mareja jer dosta lopte uzima i ne moze Marej da udje u njegov ritam. On je takav igrac, kada " udje u igru" nezaustavljiv je. Ali to tesko sa Bartonom jer ovaj svuda trpa svoj nos a pomocna je snaga. Porter je druga prica jer Porter ne davi loptu vec ili sutne odmah ili prosledi. Mnogo bolje Marej igra kada je Porter na trojci. Barton igra krilo a ima kretanja kao plejmejker i onda zagusi Mareja spolja. A Porter coskari i otkriva se po krilu i odvlaci igrace na sebe i onda Marej puno vise prostora ima da igra pik sa Jokicem gde je najjaci. Barton dovuce na perimetar svog igraca i napravi guzvu. To Maloun nikako da shvati i zato losije igraju sa Bartonom. Srecom mali Porter se uskoro vraca pa ce Barton na klupu.

Ivan Milinkovic

pre 3 godine

Nema veze sto Embid ne igra, tu je Dwight Howard koji svakako nije ono sto je nekada bio ali je i dalje dobar igrac. Navijam za novi Jokicev "tripl dabl".

LecleriuS Maximus

pre 3 godine

prva cetvrtina-mwrej igra celu cetvrtinu apsolutno nista covek statira trcka tamo ovamo nema odbrwne nema napada ispucao par lopti totalno nerezonski sa takvim marejem denver nema sanse pa sve da Jokic bude mvp...jokic 5 asistencija i presedi pola na klupi

miloš

pre 3 godine

Ovi bekovi Denvera su strasni, Jokic ih ostavi same kao duhove na sutu za 3 i oni ne mogu pogoditi. Ovi rookie Filadelfije su za njih Reggie Miller...

Pop

pre 3 godine

Barton - to je suprotni pojam od kosarke. A sto se tice Plamlija pa oterali su jednog a doveli mu blizanca.Treba da teraju Bola da igra a taj decko ce propasti na klupi.

Miško R.

pre 3 godine

Čovek je superstar, prvo lice franšize, ako bude tražio Melounu da mu u toku tekme skoči po burek ovaj će to morati da uradi. I još će da pita jel treba jogurt. Da je Jokiću bitan TD on bi igrao 4č, ali boli ga uvo, zato i jeste samo pitanje vremena kad će osvojiti prsten. A Westbrick i Harden neka gruvaju statistiku.

Che

pre 3 godine

Ovaj naš Beli Magic bi imao duplo više tripldablova da je na nekim utakmicama imao asistenciju ili skok vise. Mene nekad više to naživcira nego poraz Denvera. Majke mi.

ins

pre 3 godine

Jokara bezi iz Denvera,svi bi da budu najbitniji i najbolji.Jamal,MPJ,Barton..oni ubijaju ovu ekipu...Sujeta puca po savovima posebno MPJ!

bmiles

pre 3 godine

Otvorio odlicno ima vec 2 skoka i 5 asistencija,a onda sudije dolaze na scenu i dodeljuju mu drugu licnu kojiu je samo sudija video.Mora se pomoci do,acinu,koji je istina desetkovan povredama i kovid protokolom!Ne igraju Heris,Embid i Simons!Sve osim pobede bilo bi ravno tragediji.Filadelfija ima samo 8 na spisku za ovu utakmicu!Nrema Jokica na parketu i odmah preokret File!?

No name

pre 3 godine

Ma sta sudije ovo, ono. Denver je katastrofalan. Ne zna se ko pije ko placa, ne mogu zaustaviti jedinog opasnog protivnickog igraca. I to rukija. Pobedice, Fila igra sa 7 igraca, ali ovo ne lici ni na sta. Opsti raspad. A

Bogoljub

pre 3 godine

Koji je pik bio ovaj Maxey? Vec dve utakmice od kad nema Karija i Simonsa decko rastura. Najverovatnije najveca "kradja" na draftu ove sezone. Filadelfija posle par pehova poput Fultza i Okafora, bi konacno mogla i da ubode i to onda kad se nije ni nadala.

Ja45

pre 3 godine

Za Vas koji "kukate " sto terner nije ubacio Jokica, za taj jedan skok, itd. Sam Jokic kaze da ga je bas briga za triple-double ukoliko njegov tim dobija utakmice. Tako da taj skok danas sto je falilo, njemu ne znaci nista. Verujem da nije ni znao da mu fali jedan skok.

ins

pre 3 godine

Sledecu Niksi ima da ih ubiju..Ova kosarka sto sada igra Denver je bruka..Ne mogu kola na parkingu da cuvaju.Uzmite nekog krstenog igraca da vam bar malo tu odbranu zakrpi..

shilmo

pre 3 godine

Ovo sa propustenim TD je postalo neodgovorno i neprofesionalno od strabe ekipe a i samog Jokica. On je vec dugo u NBA i trebalo bi da zna da su licni ucinci znacajni za tim skoro koliko i sa samog igraca. NBA je vec dugo, a sada sve vise liga igraca a ne klubova. Sto znaci da ako Jokic prakticno svako vece ima TD to ce njemu a i timu doneti minute po highlighovima, blogovima, itd. Zasto je to bitno? Zato sto ce ga to uciniti u ocima NBA masinerije jos boljim. Sto znaci bolja protekcija kod sudija, vece zainteresovanje igraca u fracizu koje je inace nebitna, i jos mnogo stvari koji ce mu pomoci da dodje do prstena. Doncic je to vec naucio i evo navlaci TDove sa po 10/11 skokova ili asistencija. To Jokicu ocigledno nije prirodno ali ce kao i svi ostali morati da izadje iz svoje komfort zone ako hoce sa osvaja ozbiljno. Ne treba da juri TDove po cenu pobede tima, ali ne treba ni da ih ispusta kad su vec tu.

Dragan Borca

pre 3 godine

Koji je lik Maloun, vode 20 razlika protiv drugog tima Filadelfije i on umesto da ubaci ova 2 talentovana klinca sa drafta ladno ni minuta im nece dati. Jedina 2 klinca sa drafta koja ne igraju i jos bili prilicno visoko rangirani oko 20.mesta. on igra sa Dozierom strasno 🙄 Ovaj mali Zeke atletican cetvorka bas sto im treba a on mu ni sada ne pruza sansu

zemunski kej

pre 3 godine

Najbolje na utakmici je kada je izvozao Dvajta Hauarda.A taj Kauard je nekada najavljivan kao super zvezda. Cini se da su Nagetsi nesto losiji nego prosle godine a gledam ih redovno na internetu par godina Narocito im nedostaje Tori Krejg ,cudim se da ga nisu potpisali jer nije bio skup. Dzeremi Grant je bio odlican a i Plamli je bio koristan. Ranije otisli solidni Bizli,Hauncho i jos ranije Mudiaj. Onaj Porter nikako da odigra nesto ,stalno povredjen mislim da je greska kluba. Moraju da dovedu krilo.Onaj centar sa nemackim prezimenom ne izgleda da je za NBA,

steva

pre 3 godine

Jeste, ali bilo bi glupo i providno, sutra bi prozivali i njega i trenera po mrežama, plus Fili sa 8 klupaša, 20 razlike u 4-toj, a sutra New York, nema smisla. Za Denver i Nikolu, pogotovo zbog lošeg starta, jedino je pobeda bitna.
===========================

Niko ne bi bio prozivan , u NBA je to normalno i uradjeno je X puta . Mislim na to da trener ostavi igraca , cak i u garbidztajmu , kome nedostaju skok ili aistencija za tripldabl , ne bi li igrac dosao do tripldabla .
Elem , nije ovo prvi put , odgovorno tvrdim da Nikola Jokic u NBA drzi rekord u kategoriji "nedostajao mu je poen , skok ili asistencija za tripldabl". I , ja vam garantujem da treneri ne bi smeli da izvade iz igre 75% zvezda lige (igraca) sve dok oni ne bi ostvarili tripldabl ...inace bi se oni ozbiljni naljutili .

Aca Petrovic

pre 3 godine

Nikolu baš briga za taj skok, nije Vestbruk ili Harden da mora da siluje svoju Statistiku. Čovek igra za tim, verujem da u toku utakmice i ne zna koliko čega ima, dok na primer Harden svaka 3 minuta pita za statistiku..

Mare

pre 3 godine

Nije me mrzelo da racunam - ovo je osamnaesta Jokiceva utakmica u NBA da mu je falila jedna asistencija ili jedan skok za TD. Na 12 mu je falila jedna asistencija, na 6 po jedan skok, a na jednoj je imao po devet skokova i asistencija.
Da je tih 18 utakmica pretvorio u TD, sada bi ih imao isti broj kao i Larry Bird, a ispred njega bi bio Wilt Chamberlain sa 19 vise.

Ivan

pre 3 godine

Kad jokic nije u igri, ko uhvati loptu u odbrani taj i zavrsava napad, otprilike kao neka deca na igralistu. Takav tim bi izgubio od bilo kog organizovanog tima

limun

pre 3 godine

Steta, izostaje duel Embid-Jokic. Jokic ce verovatno biti nemotivisan, a nece puno ni igrati protiv skrpljenog protivnika, jer za tim nece biti potrebe.

Back in Black

pre 3 godine

Meksi poludeja skroz na skroz.Ali to ti je NBA, cim nekog nema drugi žele da pokažu sta znaju.To im je šansa koju ne smeju da propuste.

padaju mi kapci

pre 3 godine

Ovi sto govore zasto ne ubaci tog i tog ocigledno se nikad nosu bavili sportom u zivotu.Za te stvari mora prvo na treningu da se zasluzi.

stombergas

pre 3 godine

Ovo je bila antikosarka. Kad nema Nikole na terenu dodavanje je naucna fantastika. Svako trci from coast to coast i resava. A o odbrani da ne pricamo

eto tako

pre 3 godine

Na žalost, na žalost denver je objektivno jedan nivoić iznad sakramenta i te buranije. Imaju Jokica i nemaju ništa. S tim što sacramento, minesota i sl. imaju barem par divljaka koji ubadaju, a denver povremeno, ono bas katkad i retko, jednog sutra (marej ili mpj). Ni odbrane ni suta ni skoka ni organizacije. Bez Jokica bi bili na dnu zapada. Ne kapiram menadžment ali ni ljude koji veruju u Denver :) Jer Realno i prošle godine, kada su bili ihaaj jači za plamlija i granta, ne bi prošli možda ni prvu rundu plejofa da nije marej eksplodirao. Moze jokic imati 40 20 15 svaku, ove sezone, nedovoljno. Ukratko, Nikola bež odatle. Makar imao lupam 15 10 8. Ispod toga ne može :)

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ne kapiram zašto je ljudima toliko krivo za Nidžina indivudualna priznanja i rekorde. Da li je moguće da ga toliko ne poznajete? Čoveka to ne zanima. Bukvalno ne za ni ma.

Da mu sad ponude MVP cele lige ili 8. mesto za plejof, izabrao bi plejof na keca. To je on.

Kad je neko operisan od sujete i egomanije, apsolutno je spreman da izađe i ne razmišlja o jednom skoku i tripl dablu. Zato je unikat. Nonšalantni umetnik, majstor košarke koji zadovoljan i ispunjen čini druge još srećnijim. Brojke i statistika njega ne čine košarkašem.
Njemu to ne treba. Navikavajte se na to.

Lokos

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.
(Memfis, 10. januar 2021 00:40

Amin!
90 posto komentara o jednom skoku.Ne interesuje ih ni igra, niti bilo šta drugo samo do besvesti ponavljaju tripl dabl,tripl dabl..
A kada Rasel ostvari tripl dabl onda ili svi ćute ili ga zovu statističarem.
Licemeri.

игор

pre 3 godine

bracale, koji je sajt trenutno naj za lajv strimove, nisam dugo u tome pa sam pozaboravljao?
(key and peele, 9. januar 2021 20:59)


https://nbabite.com/

Ево бате,само користи неки блокер за интрузивне рекламе и гледај увек први стрим са списка,најбољи је.

raxx

pre 3 godine

cuj trener mu nije dao da pokupi 10 skok! jel ta brojka njemu nesto znaci? jel ekipi nesto znaci? jel vama nesto znaci? zbog cega vi gledate uopste kosarku?

Cole

pre 3 godine

Ranije, predhodnih 25 sezona koliko pratim NBA, sam gledao par stotina utakmica kad je pojedinim igracima falio jedan skok, asistencija, poen za tripl dabl i sa klupe bi asistenti govorili glavnom treneru i taj igrac bi imao par extra minuta da bi ostvario tripl dabl, u Denveru je bilo sigurno 10-tak mozda i 20.. utakmica u kojima je Jokicu trebao skok ili asistenciaj ili poen za tripl dabl i on je celu zadnju cetvrtinu presedio na klupi.. razumijem da od pocetka sezone igra puno i da ga je odmarao al opet cini mi se da je u pitanju bio americki igrac da bi dobio bar 2 min da proba da ostvari tripl dabl..
(BorisSrb, 9. januar 2021 23:53)

Slazem se sa tobom 99%, da ne kazem 100%
i to bi uradilo 29 od 30 trenera u NBA
ligi ali ne i Meloun, citaj Greg Popovic
i bez obzira na to sto mislim da moze
mnogo bolje da vodi Denver, ipak, mozda
i u tom razmisljanju vodjenja ekipe lezi
mali Greg, odnosno novi Dankan, bez obzira
na poziciju koju je Dankan igrao u odnosu
na Jokica. Poz i sve najbolje.

Mirko

pre 3 godine

Moj najjači utisak je što su delovali jadno dok ih je razbijao drugi i treći tim Sixersa. Da se nisu umorili mislim da bi ovo bio najstramotniji poraz Denvera.

Tim igra letargično, kao da su prvi tim lige i kao da imaju sve vreme ovog sveta da dobiju meč, i kao da će biti u vrhu konferencije igrali ili ne, da im je to pravo dao rođenjem. Skroz pogrešan pristup.
Nikad nismo imali zvezde, ali smo imali sve ozbiljne igrače i takmičare.
Ovo je kindergarden.
Klinci su potencijal ali niko od njih ne može da potegne i dobije ili makar preokrene rezultat u našu korist. Ovo je nivo letnje lige i 2.e i 3.će postave nekog NBA tima.
Vreme prolazi, ništa se ne menja. Žali Bože najboljeg centra lige.

drvobradi

pre 3 godine

@Миле, молер из Батајнице
Hauard je svoju igru zasnivao na fizikalijama. Ogroman odraz, brz, visok, raspon ruku. Bukvalno sam zatvori reket. Pre 10g bi verovatno spustio Jokića na ispod 10p lagano.
Ali ne zna da igra košarku, pokusavali su godinama da ga nauce i nista. Tocilo. Kada su fizikalije propale, kosarka se promenila, ostao je bez ugovora i postao igrac zadatka, da radi sta mu kazu. Zbog toga je frustriran, nekada bio zvezda a danas veteran koji nema sta da ponudi. Da zna da igra, ucio bi mladje, ovako sluzi za kavgu.

Ljubo

pre 3 godine

Meni uopšte nije jasno kako jedna iole ozbiljna ekipa može da igra bez centra,doduše ima jednoga ali on više igra pleja nego centra.Reše se onoga panja Plamlija i dovedu još većega panja kojem ni ime ne znam da izgovorim.Oni uopšte nemaju skokove u napadu a i u odbrani čim naiđu na malu bolju ekipu koja ima 2 jaka centra oni će ih uništiti.I što mi je još fascinantnije oni igraju sa toliko niskom postavom a šut tim igračima je katastrofalan sa distance i za tricu.Ja sve mislim da sa ovakvim timom u kojem jedini centar koga imaju igra pleja da oni neće videti plej of ove godine.

sasha

pre 3 godine

@Tetiuhin
Po tvojoj logici, Tomislav Ivkovic Maradonu stavio u dzep, odbranio mu dva penala, prema tome Maradona prevara od igraca...

76er

pre 3 godine

Ok ja navijam za Filadelfiju, ali evo jednog objektivnog komentara.
Denver je ovo morao dobiti 30 razlike, o kakvom gazenju vi pricate u naslovu?!
Da su bili kompletni razbila bi ih Fila.
Jokicu ovi iz Denvera da dignu XXL spomenik, one man team, za*bi ovog Mareja.
U NBA ima toliko elitnih 3 and D igraca i oni nikoga nisu uspeli da pokupe, aman... Dokle ce to Jokic trpeti, pitanje je. Sve u svemu, u MVP formi je, greota da propadne ova sezona.
Sto se tice Filadelfije konacno sam jako prijatno iznenadjen, i draftom i trejdovima/potpisima. Nadam se da je ovo i tim za PO, ne samo za regularnu sezonu, sportski pozdrav.

bmiles

pre 3 godine

Predstanite vise sa uporedjivanjima!
Jokic je unikat,unapredio je kosarku na svoj nacin,zato se o njemu toliko pise! MJ,Medzik,Kobi su unikati druge dimenzije nisu za uporedjivanje sa bilo kojim kosarkasima.Bice to isto sa Lebronom.
Nikola je uneo novinu kao centar-plej.Posto pratim kosarku vise od pola veka.Mislim da je najblizi poredjenju sa pokojnim Kresimirom Cosicem,a posto mi slike igranja ovog Hrvata iz vremena Juge vec blede,cini mi se da ga je Nikola vec polako nadmasio.Nikola je zato unikat sto svoju kosarku igra u najjacoj ligi na svetu,dominira,na svoj originalan nacin.Od njega licno ocekujem jos vise,kako rece danasnji komentator na NBA TV kanalu,tek mu je 26. a mozemo samo naslutiti kako ce igrati kad nabaci godine i iskustva u narednom periodu!

pant-L.A.

pre 3 godine

Ovaj mali crnac ubi decko, kakva je ovo liga, koliko talenata, koliko samo igraca koji su u drugom, trecem planu, a ako im se da uloga prve violine da na utakmici ispale dovoljan broj suteva daju lagano po 30-40-50+ uz dobre procente.. Cini mi se prosle sezone, hjuston desetkovan, kao sad fila, igraju sa 8 igraca gde Gordon koji ceo zivot coskari dobija ulogu hardena, nezaustavljiv, lagano 40+ izneverovao sam, nisam imao pojma sta sve npr On moze, a koliko ima takvih, bukvalno na stotine..

Memfis

pre 3 godine

На шта се свело праћење кошарке овде, то је жалосно. Сви причају о једном скоку за трипл дабл, а Јокића за тај један скок баш заболе. И онда још прозивају Амере што гледају глупу статистику, а гори су од њих дупло.

MIXY

pre 3 godine

Ja vas stvarno ne razumem, sve vreme pricate o “Amerima i njihovim statistikama, itd itd”, a na svaku utakmicu se zalite za Jokica i njegov TD i slicno... Pa jel vam bitna statistika ili nije, ne razumem vise, valjda je pobeda bitnija i da ostane odmoran za sledeci mec, a ne da se povredi zbog jednog skoka...