Nedelja, 02.10.2005.

14:12

Dinkić: DS zabija klipove u točkove

Mlađan Dinikić optužio poslanike DS da su pomogli usvajanju amandmana na zakon o penzijama koji ugrožavaju dogovor sa MMF-om.

Izvor: B92

Dinkiæ: DS zabija klipove u toèkove IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Marija

pre 18 godina

Nedopustivo je kako se DS igra ovim narodom, pa i sudbinom drzave, kad odbija da glasa za neki zakon, ne zato sto je los, ne zato sto ga svet nece, nego zato sto za njega glasaju socijalisti.
Izgleda da SPS ima vise politicke pameti od DSa, a bojim se da pomislim, i vise odgovornosti.

Dusan

pre 18 godina

Da li je moguce da zarad politikanstva i jeftinih poilitickih poena neko blokira reforme u Srbiji, gospodo zamislite se pre nego sto stanete rame uz rame sa radikalima.

Ko to tamo peva

pre 18 godina

Komšiji (vladi) još nije crkla krava, a kad će ne znamo. To što će država Srbija (njeni građani) da ispašta nije bitno.
Tranzicija je bolna, a mi moramo da je učinimo još bolnijom i dugotrajnijom da je narod dobro upamti.

nsv

pre 18 godina

Neka Dinkic prvo zauzda inflaciju pa mu onda nece trebati glasovi za uskladjivanje penzija jednom godisnje. U saci ga drze tajkuni koji se pomocu dvocifrene inflacije i dalje nezasluzeno bogate, a kriva mu je DS sto uopste glasa. Bolesno!

SrdjanSt

pre 18 godina

Mislim da je Dinkic jedini pravi reformator i covek koji se zaista bori da se nesto promeni! Ali kao i svi veliki ljudi nije shvacen, kao sto je to bio slucaj i sa Zoranom Djindjicem!

nos

pre 18 godina

Neki ocigledno ne vide dalje od nosa. Covek zaista treba pazljivo da procita sta je Dinkic rekao i sta se sve tu desava. Puna podrska za ministra Dinkica.
A sto se tice zakona o mesu - sad kad imamo sanse na Evropskom trzistu mesa zbog raznih ludih krava, DS glasa protiv. Da li je moguce da DS radi protiv svojih uverenja da bi srusila vladu i pokupila par politickih poena? Izgleda da je tako.

g.m.

pre 18 godina

Bogme Dinkic totalno prolupao! Krivi poslanici DS sto su svojim dolaskom "podigli kvorum", pa "zabijaju klipove u tockove", a istovremeno to "nece uticati na budzet, a i MMF ce se sloziti", dok je napad na Nacionalnu stedionicu napad na Dinkica i njegovu stranku, naravno i vladu, itd., itd. U ovoj vesti nedostaje samo jos Dinkicev (danas izgovoren) umotvor kako ce "drzava da se pita", iako je vecinski vlasnik - grcki sa 62 odsto!

Jelena

pre 18 godina

Uz ogradu da nisam pročitala tekst do kraja, jer me je treći pasus do te mere izbacio iz takta, moram odmah da reagujem :Pa gospodine Dinkiću, i od Vas je ovo previše. DS Vam kriv što su Vaši socijalisti glasali za zakon i na taj način proturili svoje amandmane? Pa sa kim ste vi u koaliciji? Sa DS-om ili sa SPS-om? Pa normalno je da Vam za zakon glasaju Vaši socijalisti, oni Vas drže na vlasti, ne DS. Sram Vas bilo, kad Vam trebaju glasovi da ostanete na vlasti, onda Vam je SPS dobar, ali kad oni traže svoj deo kolača, ovaj put u vidu amandmana onda Vam je DS kriv.

Тодоровић Божидар

pre 18 godina

Ово да са 37% акција можемо путем вета да контролишемо оног који има 63% акција Националне Штедионице уопште нисам разумео. Ако је неко разумео нека објасни. Или ово може да објасни "геније" Динкић за такве немогуће финансијске малверзације. Мислим да то још нико у свету није успео осим нашег "генија за паре". Уствари наша влада може све кад хоће. Ево они са далеко мањим процентом бирача стопроцентно контролишу власт и финансије, па мисле да то могу и са иностраним власницима акција Националне штедионице. Овога пута то им неће упалити. Што се тиче присуства посланика ДС и њиховог гласања у Скупштини о реформама пензионог система и ту је Млађо у право. Па шта хоће тај ДС. Кад се не слажу са неким законом владе они НЕ СМЕЈУ доћи да гласају и тако стварају проблеме влади Слободана Коштунице те мора да набавља посланике из других посланичких група да би остали на власт. Промените пословник и одредите да нико ко је од посланика опозиција не може да присуствује гласању. То је легално, зар не.

Aca

pre 18 godina

Pa, nema druge, nego nanovo prociscavati DS. Ono prosli put ocigledno nije bilo savrseno. Neka lepo Kostunica, Dinkic, Stojkovic, DB, Akademija i Crkva sastave spisak podobnih za clanstvo u DS-u, pa da se izglasa.

Bobi Čarlton

pre 18 godina

E vidi ti ove iz DS-a. Malo, malo pa dodju kompletni na zasedanje Skupštine. A pa ne može to tako. Ne, ne. Slušaj Mladjo, ja sam sad uveren - oni tebe to namerno. Ljubomorni su na to što si dobar drugar sa čestitim magistrom Veljom, što si nerazdvojan sa onim brzim, munjevitim i turbo premijerom Koštunicom, što oni ne mogu da imaju drugare kao što su Baki i bucko Dačić. Aha. Sram ih bilo.

misa rex

pre 18 godina

Nesto mi nije jasno. Kako je, uopste, mogla biti doneta odluka o dokapitalizaciji bez saglasnosti drzave, ako je ta drzava u tom trenutku bila vecinski vlasnik NS? Bas me interesuje kako je doneta odluka o dokapitalizaciji i koliko je akcionara glasalo za nju, tj koji je vlasnicki procenat doneo odluku o dokapitalizaciji. Dinkicu, dissmr na kilometar.

Ana

pre 18 godina

Molim Dinkica da i on pocne da zabija klipove Hamovicu ,Lazarevicu,Miskovicu i ostalima koji imaju njegovu apsolutnu zastitu.A ova bolesna mrznja prema DS-u je vec vrlo neukusna i smesna.

Ljubo,Banjaluka

pre 18 godina

Ko to priča o izdaji. Pa vi ste izdali pokojnig Djindjića. Hoće Labus da bude predsednik Srbije. Odakle ste vi potekli iz DS,pa kada niste mogli da osvojite vlast u stranci vi onda osnovaste svoju. Zamislite kada neko ne prodje do vrha u jednoj od stranaka Amerike drzne se da osnuje novu stranku. To se zove nemoral. Naravno da ste našli zajednički jezik sa Koštunicom pošto je i on to isto uradio. Ako sebe nazivate ekspertima treba da osnujete sekciju za MORAL. Izgledadaniste bili na času kada se recitovala pesma Ženidba kralja Vukašina.

Kursula

pre 18 godina

Da li je iko ikada uspeo da saplete kornjacu?
Dinkicu, zarad pukog ocuvanja vlast vaskrsli ste vampira olicenog u Milosevicevoj kamarili pa sada sa njom delite i dobro i zlo.
Pa SPS je vas koalicioni partner i ne vidim bilo kakav razlog za ljutnju!!!

Srba

pre 18 godina

Ovaj Dinkic zaista postaje mnogo nervozan. Nacionalna stedionica svi se secamo njegovo je cedo, Narod se zbog imena i angazovanja prostorija ZOP kao i zaposlajvanja radnika ZOP kao sluzbenika prevario i mislio da se osniva prava nacionalna ustanova. To sto je osnovana privatna banka koja je dobila na poklon( od koga ?) atratktivne prostore i unosne poslove i sto je vlasnistvo nekih ciji imetak je pod zestokom sumnjom da ne upotrebim jace reci je ono sto iritira javnost.

Stedionicar

pre 18 godina

Au, pa ovaj Dinkic je politicki genije. Kriva mu opozicija sto nije izglasan zakon u formi u kojoj je on zeleo! Pa on izgleda jos nije shvatio sustinu politike a time se navodno bavi... Strasno!
Pa ako nisi sposoban da napravis takav politicki kompromis da zakon bude izglasan u skupstini onda pravi drugacije dogovore sa MMF-om.
Ili je mozda sledeca izjava g. Dinkica da nas g. George Bush minira jer nece da pokloni Srbiji jedno pet milijardi dolara a to bi nam tako bas svima pomoglo...
Kakva zamena teza! Nivo, cca 10 godina. Ne voli me uciteljica.

Cika Sava

pre 18 godina

Vidi, vidi njega! Ovog coveka je vlast totalno osamutila! Mali Napoleon pokusava da diktira Demokratskoj stranci i njezinim poslanicima u kom broju treba da dodju u Skupstinu i kako da glasaju! Zar je trebalo smanjiti penzije od kojih vecina penzionera jedva prezivljava?! Bolje bi mu bilo da se zapita zasto G17 plus nema vise poslanika i zasto ih biraci toliko "vole".

Bata

pre 18 godina

Ne razumem, Dinkic prvo prica o stetnim amandmanima koji ruse kompletno penzioni sistem i saradnju sa MMF-om, a posle tvrdi da su efekti amandmana beznacajni?!? U stvari, nije ni vazno jesu li ti amandmani losi ili ne, vazno je istaci da je DS ta "snaga" koja minira ministarstvo finansija koje tezi Nobelovoj nagradi.
Lakse malo Dinkicu, pozabavi se malo vise resorom nego odnosima sa javnoscu. Ovako dobro nije ni Milosevicevoj vlasti islo, prema njihovim sopstvenim propagandnim izjavama. Ovako deluje kao marketinski overkill; i hipervitaminoza je stetna...

Sasa

pre 18 godina

Evo opozicija je kriva sto vlada nema vecinu u skupstini. 'Alo prijatelju, pa ako ti ne prolaze zakoni u skupstini izgleda imas neki problem s vecinom ...
E lepo se nasmejah danas!

diggi

pre 18 godina

...e Dinkicu, postajes vec neizdrzljiv. Toliko kompleksa je stvarno vise neizdrzljivo. Samo sto jos ne prozoves DS, da su krivi za postojanje tvoje partije sa kvazi "ekspertima"....koji prave jednu aferom za drugom.
Zapazila sam da nema komentatora "Subotica", da te uzdize u nebesa....ili si to ti sam koji pise komentare. Ne bi me cudilo, jer neverovatno volis da se hvalis.

dimitros

pre 18 godina

Da li ovaj čovek ponekad razmisli o onome što priča? DS je kriv što je došao u Skupštinu?! Sledeći put ih sve pohapsite kao Batića, pa nećete imati problema! I kako je moguće da je SPS dobar kada daje podršku manjinskoj vladi,a samim tim i Dinkiću u njedovim mafijaško-kriminalnim poslovima, a kada se "drznu" da predlože neki amandman i time uslove podršku zakonskom predlogu, potrebno je da DS ne dođe na sednicu i time smanji potreban broj glasova za usvajanje zakona, kako isti ne bi zavisio od glasova poslanika SPS-a?! Kada se bude pisala istorija političke (i ljudske) gluposti, Dinkić će zauzeti počasno mesto u predgovoru!!!

Nono

pre 18 godina

Čak i od Dinkića, ovo je, brate, isuviše! Zamislite, poslanici DS su bili protiv Zakona o penzijama, pa su došli da tako i glasaju. Valjda je opozicionim poslanicima važnije šta o njihovom ponašanju i glasanju u Skupštini misle njihovi (opozicioni) birači nego Vlada. No, Dinkić se ovim komentarom najzad sasvim razgolitio. Izričito je priznao da je vlada morala da prihvati amandmane Socijalista suprotne dogovoru sa MMF da ne bi ostala u manjini i morala da raspisuje nove izbore. Priznade Dinkić javno da mu je fotelja važnija od reči. Znalo se to odavno, ali posle ovoga ne treba više dokazivati. Priznao čovek sam!

mama ludaca

pre 18 godina

Socijalisti su benigni, a demokrate maligni?!
A sta tek da kazemo na predloge gdje Matkovic i g.Djelica za manje opterecenje najugrozenijih kategorija gradjana-cist zlocin!
Vazne su plate poslanika i ministara i da ostanemo sto duze na vlasti,zar ne?
Za to ste se borili g.Dinkicu,ali nam to tada niste objasnili da i to znamo pa da ne stojimo i vristimo na preobrazenskoj omorini ne tako davne 2000-te.

Nono

pre 18 godina

Čak i od Dinkića, ovo je, brate, isuviše! Zamislite, poslanici DS su bili protiv Zakona o penzijama, pa su došli da tako i glasaju. Valjda je opozicionim poslanicima važnije šta o njihovom ponašanju i glasanju u Skupštini misle njihovi (opozicioni) birači nego Vlada. No, Dinkić se ovim komentarom najzad sasvim razgolitio. Izričito je priznao da je vlada morala da prihvati amandmane Socijalista suprotne dogovoru sa MMF da ne bi ostala u manjini i morala da raspisuje nove izbore. Priznade Dinkić javno da mu je fotelja važnija od reči. Znalo se to odavno, ali posle ovoga ne treba više dokazivati. Priznao čovek sam!

mama ludaca

pre 18 godina

Socijalisti su benigni, a demokrate maligni?!
A sta tek da kazemo na predloge gdje Matkovic i g.Djelica za manje opterecenje najugrozenijih kategorija gradjana-cist zlocin!
Vazne su plate poslanika i ministara i da ostanemo sto duze na vlasti,zar ne?
Za to ste se borili g.Dinkicu,ali nam to tada niste objasnili da i to znamo pa da ne stojimo i vristimo na preobrazenskoj omorini ne tako davne 2000-te.

Sasa

pre 18 godina

Evo opozicija je kriva sto vlada nema vecinu u skupstini. 'Alo prijatelju, pa ako ti ne prolaze zakoni u skupstini izgleda imas neki problem s vecinom ...
E lepo se nasmejah danas!

dimitros

pre 18 godina

Da li ovaj čovek ponekad razmisli o onome što priča? DS je kriv što je došao u Skupštinu?! Sledeći put ih sve pohapsite kao Batića, pa nećete imati problema! I kako je moguće da je SPS dobar kada daje podršku manjinskoj vladi,a samim tim i Dinkiću u njedovim mafijaško-kriminalnim poslovima, a kada se "drznu" da predlože neki amandman i time uslove podršku zakonskom predlogu, potrebno je da DS ne dođe na sednicu i time smanji potreban broj glasova za usvajanje zakona, kako isti ne bi zavisio od glasova poslanika SPS-a?! Kada se bude pisala istorija političke (i ljudske) gluposti, Dinkić će zauzeti počasno mesto u predgovoru!!!

diggi

pre 18 godina

...e Dinkicu, postajes vec neizdrzljiv. Toliko kompleksa je stvarno vise neizdrzljivo. Samo sto jos ne prozoves DS, da su krivi za postojanje tvoje partije sa kvazi "ekspertima"....koji prave jednu aferom za drugom.
Zapazila sam da nema komentatora "Subotica", da te uzdize u nebesa....ili si to ti sam koji pise komentare. Ne bi me cudilo, jer neverovatno volis da se hvalis.

Stedionicar

pre 18 godina

Au, pa ovaj Dinkic je politicki genije. Kriva mu opozicija sto nije izglasan zakon u formi u kojoj je on zeleo! Pa on izgleda jos nije shvatio sustinu politike a time se navodno bavi... Strasno!
Pa ako nisi sposoban da napravis takav politicki kompromis da zakon bude izglasan u skupstini onda pravi drugacije dogovore sa MMF-om.
Ili je mozda sledeca izjava g. Dinkica da nas g. George Bush minira jer nece da pokloni Srbiji jedno pet milijardi dolara a to bi nam tako bas svima pomoglo...
Kakva zamena teza! Nivo, cca 10 godina. Ne voli me uciteljica.

Cika Sava

pre 18 godina

Vidi, vidi njega! Ovog coveka je vlast totalno osamutila! Mali Napoleon pokusava da diktira Demokratskoj stranci i njezinim poslanicima u kom broju treba da dodju u Skupstinu i kako da glasaju! Zar je trebalo smanjiti penzije od kojih vecina penzionera jedva prezivljava?! Bolje bi mu bilo da se zapita zasto G17 plus nema vise poslanika i zasto ih biraci toliko "vole".

Bata

pre 18 godina

Ne razumem, Dinkic prvo prica o stetnim amandmanima koji ruse kompletno penzioni sistem i saradnju sa MMF-om, a posle tvrdi da su efekti amandmana beznacajni?!? U stvari, nije ni vazno jesu li ti amandmani losi ili ne, vazno je istaci da je DS ta "snaga" koja minira ministarstvo finansija koje tezi Nobelovoj nagradi.
Lakse malo Dinkicu, pozabavi se malo vise resorom nego odnosima sa javnoscu. Ovako dobro nije ni Milosevicevoj vlasti islo, prema njihovim sopstvenim propagandnim izjavama. Ovako deluje kao marketinski overkill; i hipervitaminoza je stetna...

Kursula

pre 18 godina

Da li je iko ikada uspeo da saplete kornjacu?
Dinkicu, zarad pukog ocuvanja vlast vaskrsli ste vampira olicenog u Milosevicevoj kamarili pa sada sa njom delite i dobro i zlo.
Pa SPS je vas koalicioni partner i ne vidim bilo kakav razlog za ljutnju!!!

Srba

pre 18 godina

Ovaj Dinkic zaista postaje mnogo nervozan. Nacionalna stedionica svi se secamo njegovo je cedo, Narod se zbog imena i angazovanja prostorija ZOP kao i zaposlajvanja radnika ZOP kao sluzbenika prevario i mislio da se osniva prava nacionalna ustanova. To sto je osnovana privatna banka koja je dobila na poklon( od koga ?) atratktivne prostore i unosne poslove i sto je vlasnistvo nekih ciji imetak je pod zestokom sumnjom da ne upotrebim jace reci je ono sto iritira javnost.

Ana

pre 18 godina

Molim Dinkica da i on pocne da zabija klipove Hamovicu ,Lazarevicu,Miskovicu i ostalima koji imaju njegovu apsolutnu zastitu.A ova bolesna mrznja prema DS-u je vec vrlo neukusna i smesna.

misa rex

pre 18 godina

Nesto mi nije jasno. Kako je, uopste, mogla biti doneta odluka o dokapitalizaciji bez saglasnosti drzave, ako je ta drzava u tom trenutku bila vecinski vlasnik NS? Bas me interesuje kako je doneta odluka o dokapitalizaciji i koliko je akcionara glasalo za nju, tj koji je vlasnicki procenat doneo odluku o dokapitalizaciji. Dinkicu, dissmr na kilometar.

Ljubo,Banjaluka

pre 18 godina

Ko to priča o izdaji. Pa vi ste izdali pokojnig Djindjića. Hoće Labus da bude predsednik Srbije. Odakle ste vi potekli iz DS,pa kada niste mogli da osvojite vlast u stranci vi onda osnovaste svoju. Zamislite kada neko ne prodje do vrha u jednoj od stranaka Amerike drzne se da osnuje novu stranku. To se zove nemoral. Naravno da ste našli zajednički jezik sa Koštunicom pošto je i on to isto uradio. Ako sebe nazivate ekspertima treba da osnujete sekciju za MORAL. Izgledadaniste bili na času kada se recitovala pesma Ženidba kralja Vukašina.

Bobi Čarlton

pre 18 godina

E vidi ti ove iz DS-a. Malo, malo pa dodju kompletni na zasedanje Skupštine. A pa ne može to tako. Ne, ne. Slušaj Mladjo, ja sam sad uveren - oni tebe to namerno. Ljubomorni su na to što si dobar drugar sa čestitim magistrom Veljom, što si nerazdvojan sa onim brzim, munjevitim i turbo premijerom Koštunicom, što oni ne mogu da imaju drugare kao što su Baki i bucko Dačić. Aha. Sram ih bilo.

Aca

pre 18 godina

Pa, nema druge, nego nanovo prociscavati DS. Ono prosli put ocigledno nije bilo savrseno. Neka lepo Kostunica, Dinkic, Stojkovic, DB, Akademija i Crkva sastave spisak podobnih za clanstvo u DS-u, pa da se izglasa.

Тодоровић Божидар

pre 18 godina

Ово да са 37% акција можемо путем вета да контролишемо оног који има 63% акција Националне Штедионице уопште нисам разумео. Ако је неко разумео нека објасни. Или ово може да објасни "геније" Динкић за такве немогуће финансијске малверзације. Мислим да то још нико у свету није успео осим нашег "генија за паре". Уствари наша влада може све кад хоће. Ево они са далеко мањим процентом бирача стопроцентно контролишу власт и финансије, па мисле да то могу и са иностраним власницима акција Националне штедионице. Овога пута то им неће упалити. Што се тиче присуства посланика ДС и њиховог гласања у Скупштини о реформама пензионог система и ту је Млађо у право. Па шта хоће тај ДС. Кад се не слажу са неким законом владе они НЕ СМЕЈУ доћи да гласају и тако стварају проблеме влади Слободана Коштунице те мора да набавља посланике из других посланичких група да би остали на власт. Промените пословник и одредите да нико ко је од посланика опозиција не може да присуствује гласању. То је легално, зар не.

Jelena

pre 18 godina

Uz ogradu da nisam pročitala tekst do kraja, jer me je treći pasus do te mere izbacio iz takta, moram odmah da reagujem :Pa gospodine Dinkiću, i od Vas je ovo previše. DS Vam kriv što su Vaši socijalisti glasali za zakon i na taj način proturili svoje amandmane? Pa sa kim ste vi u koaliciji? Sa DS-om ili sa SPS-om? Pa normalno je da Vam za zakon glasaju Vaši socijalisti, oni Vas drže na vlasti, ne DS. Sram Vas bilo, kad Vam trebaju glasovi da ostanete na vlasti, onda Vam je SPS dobar, ali kad oni traže svoj deo kolača, ovaj put u vidu amandmana onda Vam je DS kriv.

g.m.

pre 18 godina

Bogme Dinkic totalno prolupao! Krivi poslanici DS sto su svojim dolaskom "podigli kvorum", pa "zabijaju klipove u tockove", a istovremeno to "nece uticati na budzet, a i MMF ce se sloziti", dok je napad na Nacionalnu stedionicu napad na Dinkica i njegovu stranku, naravno i vladu, itd., itd. U ovoj vesti nedostaje samo jos Dinkicev (danas izgovoren) umotvor kako ce "drzava da se pita", iako je vecinski vlasnik - grcki sa 62 odsto!

nos

pre 18 godina

Neki ocigledno ne vide dalje od nosa. Covek zaista treba pazljivo da procita sta je Dinkic rekao i sta se sve tu desava. Puna podrska za ministra Dinkica.
A sto se tice zakona o mesu - sad kad imamo sanse na Evropskom trzistu mesa zbog raznih ludih krava, DS glasa protiv. Da li je moguce da DS radi protiv svojih uverenja da bi srusila vladu i pokupila par politickih poena? Izgleda da je tako.

SrdjanSt

pre 18 godina

Mislim da je Dinkic jedini pravi reformator i covek koji se zaista bori da se nesto promeni! Ali kao i svi veliki ljudi nije shvacen, kao sto je to bio slucaj i sa Zoranom Djindjicem!

nsv

pre 18 godina

Neka Dinkic prvo zauzda inflaciju pa mu onda nece trebati glasovi za uskladjivanje penzija jednom godisnje. U saci ga drze tajkuni koji se pomocu dvocifrene inflacije i dalje nezasluzeno bogate, a kriva mu je DS sto uopste glasa. Bolesno!

Ko to tamo peva

pre 18 godina

Komšiji (vladi) još nije crkla krava, a kad će ne znamo. To što će država Srbija (njeni građani) da ispašta nije bitno.
Tranzicija je bolna, a mi moramo da je učinimo još bolnijom i dugotrajnijom da je narod dobro upamti.

Dusan

pre 18 godina

Da li je moguce da zarad politikanstva i jeftinih poilitickih poena neko blokira reforme u Srbiji, gospodo zamislite se pre nego sto stanete rame uz rame sa radikalima.

Marija

pre 18 godina

Nedopustivo je kako se DS igra ovim narodom, pa i sudbinom drzave, kad odbija da glasa za neki zakon, ne zato sto je los, ne zato sto ga svet nece, nego zato sto za njega glasaju socijalisti.
Izgleda da SPS ima vise politicke pameti od DSa, a bojim se da pomislim, i vise odgovornosti.

Nono

pre 18 godina

Čak i od Dinkića, ovo je, brate, isuviše! Zamislite, poslanici DS su bili protiv Zakona o penzijama, pa su došli da tako i glasaju. Valjda je opozicionim poslanicima važnije šta o njihovom ponašanju i glasanju u Skupštini misle njihovi (opozicioni) birači nego Vlada. No, Dinkić se ovim komentarom najzad sasvim razgolitio. Izričito je priznao da je vlada morala da prihvati amandmane Socijalista suprotne dogovoru sa MMF da ne bi ostala u manjini i morala da raspisuje nove izbore. Priznade Dinkić javno da mu je fotelja važnija od reči. Znalo se to odavno, ali posle ovoga ne treba više dokazivati. Priznao čovek sam!

mama ludaca

pre 18 godina

Socijalisti su benigni, a demokrate maligni?!
A sta tek da kazemo na predloge gdje Matkovic i g.Djelica za manje opterecenje najugrozenijih kategorija gradjana-cist zlocin!
Vazne su plate poslanika i ministara i da ostanemo sto duze na vlasti,zar ne?
Za to ste se borili g.Dinkicu,ali nam to tada niste objasnili da i to znamo pa da ne stojimo i vristimo na preobrazenskoj omorini ne tako davne 2000-te.

Sasa

pre 18 godina

Evo opozicija je kriva sto vlada nema vecinu u skupstini. 'Alo prijatelju, pa ako ti ne prolaze zakoni u skupstini izgleda imas neki problem s vecinom ...
E lepo se nasmejah danas!

dimitros

pre 18 godina

Da li ovaj čovek ponekad razmisli o onome što priča? DS je kriv što je došao u Skupštinu?! Sledeći put ih sve pohapsite kao Batića, pa nećete imati problema! I kako je moguće da je SPS dobar kada daje podršku manjinskoj vladi,a samim tim i Dinkiću u njedovim mafijaško-kriminalnim poslovima, a kada se "drznu" da predlože neki amandman i time uslove podršku zakonskom predlogu, potrebno je da DS ne dođe na sednicu i time smanji potreban broj glasova za usvajanje zakona, kako isti ne bi zavisio od glasova poslanika SPS-a?! Kada se bude pisala istorija političke (i ljudske) gluposti, Dinkić će zauzeti počasno mesto u predgovoru!!!

diggi

pre 18 godina

...e Dinkicu, postajes vec neizdrzljiv. Toliko kompleksa je stvarno vise neizdrzljivo. Samo sto jos ne prozoves DS, da su krivi za postojanje tvoje partije sa kvazi "ekspertima"....koji prave jednu aferom za drugom.
Zapazila sam da nema komentatora "Subotica", da te uzdize u nebesa....ili si to ti sam koji pise komentare. Ne bi me cudilo, jer neverovatno volis da se hvalis.

Stedionicar

pre 18 godina

Au, pa ovaj Dinkic je politicki genije. Kriva mu opozicija sto nije izglasan zakon u formi u kojoj je on zeleo! Pa on izgleda jos nije shvatio sustinu politike a time se navodno bavi... Strasno!
Pa ako nisi sposoban da napravis takav politicki kompromis da zakon bude izglasan u skupstini onda pravi drugacije dogovore sa MMF-om.
Ili je mozda sledeca izjava g. Dinkica da nas g. George Bush minira jer nece da pokloni Srbiji jedno pet milijardi dolara a to bi nam tako bas svima pomoglo...
Kakva zamena teza! Nivo, cca 10 godina. Ne voli me uciteljica.

Cika Sava

pre 18 godina

Vidi, vidi njega! Ovog coveka je vlast totalno osamutila! Mali Napoleon pokusava da diktira Demokratskoj stranci i njezinim poslanicima u kom broju treba da dodju u Skupstinu i kako da glasaju! Zar je trebalo smanjiti penzije od kojih vecina penzionera jedva prezivljava?! Bolje bi mu bilo da se zapita zasto G17 plus nema vise poslanika i zasto ih biraci toliko "vole".

Bata

pre 18 godina

Ne razumem, Dinkic prvo prica o stetnim amandmanima koji ruse kompletno penzioni sistem i saradnju sa MMF-om, a posle tvrdi da su efekti amandmana beznacajni?!? U stvari, nije ni vazno jesu li ti amandmani losi ili ne, vazno je istaci da je DS ta "snaga" koja minira ministarstvo finansija koje tezi Nobelovoj nagradi.
Lakse malo Dinkicu, pozabavi se malo vise resorom nego odnosima sa javnoscu. Ovako dobro nije ni Milosevicevoj vlasti islo, prema njihovim sopstvenim propagandnim izjavama. Ovako deluje kao marketinski overkill; i hipervitaminoza je stetna...

Kursula

pre 18 godina

Da li je iko ikada uspeo da saplete kornjacu?
Dinkicu, zarad pukog ocuvanja vlast vaskrsli ste vampira olicenog u Milosevicevoj kamarili pa sada sa njom delite i dobro i zlo.
Pa SPS je vas koalicioni partner i ne vidim bilo kakav razlog za ljutnju!!!

Srba

pre 18 godina

Ovaj Dinkic zaista postaje mnogo nervozan. Nacionalna stedionica svi se secamo njegovo je cedo, Narod se zbog imena i angazovanja prostorija ZOP kao i zaposlajvanja radnika ZOP kao sluzbenika prevario i mislio da se osniva prava nacionalna ustanova. To sto je osnovana privatna banka koja je dobila na poklon( od koga ?) atratktivne prostore i unosne poslove i sto je vlasnistvo nekih ciji imetak je pod zestokom sumnjom da ne upotrebim jace reci je ono sto iritira javnost.

Ana

pre 18 godina

Molim Dinkica da i on pocne da zabija klipove Hamovicu ,Lazarevicu,Miskovicu i ostalima koji imaju njegovu apsolutnu zastitu.A ova bolesna mrznja prema DS-u je vec vrlo neukusna i smesna.

misa rex

pre 18 godina

Nesto mi nije jasno. Kako je, uopste, mogla biti doneta odluka o dokapitalizaciji bez saglasnosti drzave, ako je ta drzava u tom trenutku bila vecinski vlasnik NS? Bas me interesuje kako je doneta odluka o dokapitalizaciji i koliko je akcionara glasalo za nju, tj koji je vlasnicki procenat doneo odluku o dokapitalizaciji. Dinkicu, dissmr na kilometar.

Ljubo,Banjaluka

pre 18 godina

Ko to priča o izdaji. Pa vi ste izdali pokojnig Djindjića. Hoće Labus da bude predsednik Srbije. Odakle ste vi potekli iz DS,pa kada niste mogli da osvojite vlast u stranci vi onda osnovaste svoju. Zamislite kada neko ne prodje do vrha u jednoj od stranaka Amerike drzne se da osnuje novu stranku. To se zove nemoral. Naravno da ste našli zajednički jezik sa Koštunicom pošto je i on to isto uradio. Ako sebe nazivate ekspertima treba da osnujete sekciju za MORAL. Izgledadaniste bili na času kada se recitovala pesma Ženidba kralja Vukašina.

Bobi Čarlton

pre 18 godina

E vidi ti ove iz DS-a. Malo, malo pa dodju kompletni na zasedanje Skupštine. A pa ne može to tako. Ne, ne. Slušaj Mladjo, ja sam sad uveren - oni tebe to namerno. Ljubomorni su na to što si dobar drugar sa čestitim magistrom Veljom, što si nerazdvojan sa onim brzim, munjevitim i turbo premijerom Koštunicom, što oni ne mogu da imaju drugare kao što su Baki i bucko Dačić. Aha. Sram ih bilo.

Aca

pre 18 godina

Pa, nema druge, nego nanovo prociscavati DS. Ono prosli put ocigledno nije bilo savrseno. Neka lepo Kostunica, Dinkic, Stojkovic, DB, Akademija i Crkva sastave spisak podobnih za clanstvo u DS-u, pa da se izglasa.

Тодоровић Божидар

pre 18 godina

Ово да са 37% акција можемо путем вета да контролишемо оног који има 63% акција Националне Штедионице уопште нисам разумео. Ако је неко разумео нека објасни. Или ово може да објасни "геније" Динкић за такве немогуће финансијске малверзације. Мислим да то још нико у свету није успео осим нашег "генија за паре". Уствари наша влада може све кад хоће. Ево они са далеко мањим процентом бирача стопроцентно контролишу власт и финансије, па мисле да то могу и са иностраним власницима акција Националне штедионице. Овога пута то им неће упалити. Што се тиче присуства посланика ДС и њиховог гласања у Скупштини о реформама пензионог система и ту је Млађо у право. Па шта хоће тај ДС. Кад се не слажу са неким законом владе они НЕ СМЕЈУ доћи да гласају и тако стварају проблеме влади Слободана Коштунице те мора да набавља посланике из других посланичких група да би остали на власт. Промените пословник и одредите да нико ко је од посланика опозиција не може да присуствује гласању. То је легално, зар не.

Jelena

pre 18 godina

Uz ogradu da nisam pročitala tekst do kraja, jer me je treći pasus do te mere izbacio iz takta, moram odmah da reagujem :Pa gospodine Dinkiću, i od Vas je ovo previše. DS Vam kriv što su Vaši socijalisti glasali za zakon i na taj način proturili svoje amandmane? Pa sa kim ste vi u koaliciji? Sa DS-om ili sa SPS-om? Pa normalno je da Vam za zakon glasaju Vaši socijalisti, oni Vas drže na vlasti, ne DS. Sram Vas bilo, kad Vam trebaju glasovi da ostanete na vlasti, onda Vam je SPS dobar, ali kad oni traže svoj deo kolača, ovaj put u vidu amandmana onda Vam je DS kriv.

g.m.

pre 18 godina

Bogme Dinkic totalno prolupao! Krivi poslanici DS sto su svojim dolaskom "podigli kvorum", pa "zabijaju klipove u tockove", a istovremeno to "nece uticati na budzet, a i MMF ce se sloziti", dok je napad na Nacionalnu stedionicu napad na Dinkica i njegovu stranku, naravno i vladu, itd., itd. U ovoj vesti nedostaje samo jos Dinkicev (danas izgovoren) umotvor kako ce "drzava da se pita", iako je vecinski vlasnik - grcki sa 62 odsto!

nos

pre 18 godina

Neki ocigledno ne vide dalje od nosa. Covek zaista treba pazljivo da procita sta je Dinkic rekao i sta se sve tu desava. Puna podrska za ministra Dinkica.
A sto se tice zakona o mesu - sad kad imamo sanse na Evropskom trzistu mesa zbog raznih ludih krava, DS glasa protiv. Da li je moguce da DS radi protiv svojih uverenja da bi srusila vladu i pokupila par politickih poena? Izgleda da je tako.

SrdjanSt

pre 18 godina

Mislim da je Dinkic jedini pravi reformator i covek koji se zaista bori da se nesto promeni! Ali kao i svi veliki ljudi nije shvacen, kao sto je to bio slucaj i sa Zoranom Djindjicem!

nsv

pre 18 godina

Neka Dinkic prvo zauzda inflaciju pa mu onda nece trebati glasovi za uskladjivanje penzija jednom godisnje. U saci ga drze tajkuni koji se pomocu dvocifrene inflacije i dalje nezasluzeno bogate, a kriva mu je DS sto uopste glasa. Bolesno!

Ko to tamo peva

pre 18 godina

Komšiji (vladi) još nije crkla krava, a kad će ne znamo. To što će država Srbija (njeni građani) da ispašta nije bitno.
Tranzicija je bolna, a mi moramo da je učinimo još bolnijom i dugotrajnijom da je narod dobro upamti.

Dusan

pre 18 godina

Da li je moguce da zarad politikanstva i jeftinih poilitickih poena neko blokira reforme u Srbiji, gospodo zamislite se pre nego sto stanete rame uz rame sa radikalima.

Marija

pre 18 godina

Nedopustivo je kako se DS igra ovim narodom, pa i sudbinom drzave, kad odbija da glasa za neki zakon, ne zato sto je los, ne zato sto ga svet nece, nego zato sto za njega glasaju socijalisti.
Izgleda da SPS ima vise politicke pameti od DSa, a bojim se da pomislim, i vise odgovornosti.