Ponedeljak, 23.11.2020.

23:19

Obradović: Greške i umor – zadovoljan sam samo rezultatom

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je u večerašnjoj pobedi nad Partizanom zadovoljan samo rezultatom.

Izvor:

Obradoviæ: Greške i umor – zadovoljan sam samo rezultatom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

o logici

pre 3 godine

Reći da su sudije navijale za Partizan je neverovatna glupost jer zašto onda nisu svirali faul na Mekintajeru koji je postojao, pa čak i da nije, ako već navijaju? Oni za koje sudije navijaju, a kod nas uvek i navijaju, oni i pobeđuju, uvek. Verovati da su sudije navijale protiv Zvezde već je suludo, čista patologija ili dečija vetrljivost.

Jg

pre 3 godine

Nemoj slucajno da si pohvalio protivnika, umor umor umor, kao papagaj. Evo dobric ti nije umoran ali njega smes da kaznis...i na tajmautu, gajs gajs, lisn, bla bla...rocesti dribla 15sec i promasi za tri, milina. Na prosloj utakmici urlas na davidovca da to ne radi, pas pas pas...zadrzali ste domace da bi imao na koga da vices

MileR

pre 3 godine

Mi nemamo trenera. Samo priča o umoru igrača pa "treneru" oni rade svoj posao, a to je igranje košarke. Šta mislite, da jedan radnik u fabrici kaže da je umoran i zbog toga nije mogao ispuniti normu, šta bi mu reka šef?
Pričao si o umoru igrača već u prvoj utakmici u novembru, sada ponavljaš isto pa raspusti umorne i idite na odmor. Šta bi Partizanov trener rekao za njih, najbolji igrači povređeni a izgubiše nesrećno.

Realni

pre 3 godine

Hajde da budemo realni, pobeda posle zaista teske serije, pobeda posle povrede Hola i pobeda posle katastrofalnog sudjenja, mislim da nema bas smisla za previse kritika!

coldplayer

pre 3 godine

Posle svih rezultata u poslednje vreme,a bilo je odlicnih,ovde se komentarise vodjenje ekipe na los nacin.Ajde lepo batalite vi ovaj sport i postedite sebe nerviranja a i nas ostale vasih komentara.A mozete i lepo da odete na yt i glesate vam omiljenog Alimpija kao trenera i uzivate.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ma pusti Obradovič kolko su sudije vukle i pomagale partizanu dobro smo i izvukli pobedu pa oni svaki napad slobodna bacanja najbolje da več otpočetka utkmice dogovoriš,da treba partizan imati barem duplo više bacanja kako bi bio blizu zvezsde,da nismo tolko dobro danas gadjali iz igre nebi jih dobio ni real Madrid šta real ni Lebron sa ekipom.Zahvaljuči sjajnom procentu šuta mi smo izvukli pobedu a to što oni imqaju 30 i neznasm koliko bacanja nasprem naših 13.govori sve o sudjenju sramota šta se danas radi

Драгивоје

pre 3 godine

Требало би овај оОбрадовић да нешто научи гледајући како је тренерчина Резенде водио одбојкаше Бразила...који је одмах мењао оне који коче остали део екипе.С код оОбрадовића игра један баксуз лЛазић, незаинтересовани рРочести, таман толико дуго да, скоро, упропасте оно што други саиграчи сасвим солидно ураде...Крајње себично, неспортски...А лЛазић је кобајаги "капитен", срам га било!

EUFORIJA

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?
(323, 23. novembar 2020 23:25)

Jedno je igrati sa najboljim klubovima Evrope, a drugo relax kup sa indijancima

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Izuzetna izjava i bez osvrta na tendeciozno suđenje. Gospodski i šampionski. To je Saša.

Ima da se prigovori dosta toga na temu čestih tj. prečestih rotacija tokom meča koje nam saseku ritam raspoloženih igrača. To Saša mora da rasudi kako valja. Nismo baš Karijeva reprezentacija da možemo da vrtimo 12 moćnih igrača za poluvreme. To može kad se ima. Ko nema, upada u vrtešku.

Opet sa druge strane razum kaže i da je ovo 7. meč u 15 dana. 5 gostovanja. 4 meča u ovoj nedelji. Skor 3-0 u Aba, 2-2 u Evroligi.

Sasvim dobro se gura na oba fronta. Saši i momcima podrška u ova teška vremena. Čuvajte zdravlje, nijedna pobeda nije vrednija od toga. Brz oporavak našem bratu Holu. Zvezda!

Milan

pre 3 godine

Budimo realni.Oni su igrali bez najboljeg igraca Jaramaza.Prosle sezone Jaramaz je protiv nas dominirao. Bilo je gusto. Al pobeda je pobeda.

Ivan

pre 3 godine

Realno, igra nam je nikakva. Sve se svodi na individualni kvalitet Lojda, Voldena i donekle O Brajanta i na sut za 3. Doduse i ne moze da se osmisli neka jrstena akcija za reket, kad nemamo krstenog centra. Teri ume da skace i to je to. Ne zna covek da zagradi igraca prilikom skoka, strasno. I dalje mi nije jasno zasto Stimac nije zadrzan i zasto Ristic nije dobio sansu. Ne verujem da je gori od ovoga sto imamo. Hitno nam treba ozbiljna 5 ako mislimo nesto da uradimo.

Mang

pre 3 godine

Covek bi pomislio da smo izgubili 20 razlike po ovim komnetarima laznih zvezdasa i foteljasa.. Ljudi imamo 8/0 u aba ligi i 4/6 u evroligi i vama je to lose ..

SkankHunt42

pre 3 godine

Zvezda kompletna u punoj formi, Partizan nekompletan, tek sad Filipovski počinje da gradi tim. Morala je Zvezda lakše ovo da dobije...
(ja, 24. novembar 2020 00:00)

Ovako je slađe sine.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cinjenice, Zvezda ima 5 puta veci budzet od Partizana? U kom univerzumu? Zvanicno, Zvezdin budzet je najmanji u EL i iznosi oko 8m eur. Zvanicno, Partizan ima najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja i on nije ispod 6.5m eur. Dzaba vam spinovi kada postoje zvanicni finansijski izvestaji.

legolas

pre 3 godine

Bravo legendo, ti si nas usrećio, ti si sve ovo novo i odlične rezultate doneo kao nekada dulo dok je trenirao partizan a ja bio njohov okoreli navijač kada su oni bili najbolji i igrali evroligu, a sada sam delija još veći kada su oni propali a mi haramo u košarci.

Grobar

pre 3 godine

Kad morate uz pomoc sudija da dobijete!!

Faul na CMM pri sutu za pobedu se nije svirao!!!

A CMM je oducio u ovoj utakmici Voldena od Kosarke!!Pogotovo kad je bilo bitno!!!Volden mucenik od nemoci napravio faul u napadu kad je dobio 5 licnu!!!

A sramota da tim od 30M evra nemoze da dobije tim od 2M evra!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja sam iskreno zadovoljan. Ok, pravili smo neke greske na kraju, ali to je zato sto smo stalno bili u bonusu u prvih par minuta, dok je Partizan mogao nesmetano da bije do minut-dva pred kraj cetvrtine. I pored 38 bacanja za Partizan, mi smo pobedili. Jednostavno, u ABA nam sudije ne daju da igramo odbranu kao u EL. Ali dobro, bitna je pobeda, celu utakmicu smo vodili i na kraju se umorili, pala je koncentracija i to je Partizan stigao. Idemo dalje, EFES je mnogo bitna utakmica. Nadam se uz Hola. Uvek uz vas, verujem u vas.

Miki ciganin

pre 3 godine

Sale bre čoveče, OK sve, i umor i svaki drugi dan jake utakmice, ali dajte brate pod hitno jurite neku ozbiljniju peticu, Kuz je definitivno van svake forme i to je to, nažalost na njega više ne možemo da računamo, Teri je igrač za dva nivoa ispod EL, dakle peticu nemamo i tačka. A za večeras, pa što ne pomeneš ti kad na Areni čuveni par Edin i Kole ni reč ne rekoše da je odnos u bacanjima 38:13 za Partizan, nevidjeno u derbiju, ko da smo mi igrali ragbi, a oni balet, možda ja grešim ili nešto nisam video ali takvu razliku u agresivnosti nisam nigde video, kriterijum je bio potpuno neujednačen.

Hulio

pre 3 godine

Obradovic nema kvalitetne igrace...setite se one zvezde sa radonjicem sa vilijamsom jovicem dzenkinsom kalinom gudurom qvinsijem marjanovic ma bruka igraci u nakjboljim godinama...a sta sada imamo hola koji je max za eurokup i to prosek ekipu pa terija koji je za igokeu...kuzmic vise nije kosarkas ...rit je fmp i nista vise...obrajant igrao pre 7 meseci posldnju utakmicu skroz nespreman i fizicki i psihicki ...dakle zbezda igra bez centra bukvalno i sta da ocekujemo...i ovo je dobro

CzP

pre 3 godine

Ma ovi su dobijali bacanja za mrki pogled, a kamoli za blagi kontakt. Bravo Zvezdo, velika pobeda iako je samo poen razlike, ali kad je suđenje ovako bedno, pobeda je VELIKA.

kimiko

pre 3 godine

Mislim da je kod Zvezde kvaka....neuigranost ekipe. Igraci imaju kvalitet, to se vidi, ali previse bacenih lopti narocito u napadu. Kao da nema sigurnih kombinacija, pa se onda lopta drzi dugo na pleju. Onda naravno ide iznudjen sut za trojku jer nema opcija. Kosarka je ipak kolektivna igra i mora se ekipa dovesti na neki nivo gde igraci tacno znaju sta da rade u konkretnim situacijama.

Srle

pre 3 godine

Covece doveo si igrace koji ne znaju odmorni ili ne da zagrade svoj kos, prate igru pri sutu i skoce u odbrani. Pobuni se jednom protiv sudija koji su nas krali celu utakmicu. Reci nesto, kao 3 sekunde koje su krsene minimum 5 puta, podrzi ekipu i ono sto stvaras.

Стара школа

pre 3 godine

Браво, Сале, све је било изврсно осим финиша. Најавио сам овакво суђење, али добили смо упркос Болтаузерима (Јаворима, Пукловима итд.).
Следећи пут озбиљније у финишу, а обезбедили смо са ових 8/0 и победом у следећем колу прво место за плеј-оф.
И, коначно, похвала и за 22-21 у дербијима!!!

tyson

pre 3 godine

Sale, postoji li tvoj rukopis kao trenera? ako igras odbranu, to ne mozes sa vecinom ovih igraca. ako igras napad, treba ti akcija. barem jedna. tu ne mislim na ove iznudjene akcije kad iz dodavanja neko ostane sam, to se desava i u najvecim krsevima od ekipa, nego o akciji kad pley primi loptu, podigne ruku i pozove akciju, onda u narednih 10 sekundi igraci kretanjama prave poziciju za tu prozvanu akciju, i na kraju se 70% takvih akcija zavrsi kosem. e na tu akciju mislim, a pazljivo sam gledao utakmicu.

legolas

pre 3 godine

Realno kalendar je mnogo gust, i igrači po dve veoma jake utakmice igraju, pad koncentracije zbog umora je očigledan pogotovo u odbrani.

Ne želim da kritikujem nakon pobede, ima mnogo toga da se unapredi pogotovo kod Rita i Terija, zagrađivanje najpre.Faulovi ko na traci su nam svirani, mnogi su bili ali bilo je dosta i nepostojećih.

Ono što primećujem je da je O'Brajan prosek,za sada. Ništa posebno nije doneo u ekipu, a već je par nedelja tu.Ni ne nazire se šta je to posebno što poseduje,da bude odlučujuće prvenstveno u evroligaškim utakmicama.
Nadam se da Hol nije ozbiljnije povređen. Volden konstantan i dobar,kao i Davidovac.

cinjenice

pre 3 godine

Kako li si ti stekao trenersku diplomu da mi je znati? Ekipa ti samo sutira trojke, veze nemate, a imate budzet 5 puta veci od Partizana. Ovako kako ti vodis Zvezdu moze bilo koji kosarkaski laik.

veliki strumf

pre 3 godine

Ti si druže napravio nebrojeno gresaka!!! Bas ti! O Brajant ti preuzima Pejdza 2 puta koji lagano polaze pored njega. Preuzima Kodija koji ga laganica prolazi. Čuva Zagorca - ovaj ubaci trojku. 9 poena za koje je direktno kriv i ti sve to mirno gledaš. Šta radi kapiten??? Ušao da pravi glupe faulove još ga ubacuješ na kraju i lik šutira trojku na 2 min pre kraja. Pa gde to ima??? Gde ti je Volden zadnjih nekoliko minuta??? Zašto Lojd ne preuzima odgovornost??? Konačno, NA ŠTA LIČI ONAJ ZADNJI NAPAD??? Šta si to nacrtao - da Rocesti drži loptu 22 sekunde i onda opali trojku?! To li je ideja? Pa bilo koji student DIF-a i bilo koji prosečni gledalac bi osmislio neuporedivo bolji napad. Ovo je bilo apsolutno katastrofalno vodjenje utakmice, naročito zadnjih 4-5 minuta. Očajno, sa gomilom gresaka.

Bradilic

pre 3 godine

Ne treba mračiti, posebno nakon pobede u derbiju, ali Obradović jako tanko za sad na klupi. Dosta nerezonskih izmena, poslednji sut uzima Rocesti koji ide za par dana...i protiv Splita i Mege smo se provukli, pitanje je kad ce nas stati. Ekipa je vec duze vremena na okupu, a realno ne vidi se nikakav napredak.

323

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?

veliki strumf

pre 3 godine

Ti si druže napravio nebrojeno gresaka!!! Bas ti! O Brajant ti preuzima Pejdza 2 puta koji lagano polaze pored njega. Preuzima Kodija koji ga laganica prolazi. Čuva Zagorca - ovaj ubaci trojku. 9 poena za koje je direktno kriv i ti sve to mirno gledaš. Šta radi kapiten??? Ušao da pravi glupe faulove još ga ubacuješ na kraju i lik šutira trojku na 2 min pre kraja. Pa gde to ima??? Gde ti je Volden zadnjih nekoliko minuta??? Zašto Lojd ne preuzima odgovornost??? Konačno, NA ŠTA LIČI ONAJ ZADNJI NAPAD??? Šta si to nacrtao - da Rocesti drži loptu 22 sekunde i onda opali trojku?! To li je ideja? Pa bilo koji student DIF-a i bilo koji prosečni gledalac bi osmislio neuporedivo bolji napad. Ovo je bilo apsolutno katastrofalno vodjenje utakmice, naročito zadnjih 4-5 minuta. Očajno, sa gomilom gresaka.

tyson

pre 3 godine

Sale, postoji li tvoj rukopis kao trenera? ako igras odbranu, to ne mozes sa vecinom ovih igraca. ako igras napad, treba ti akcija. barem jedna. tu ne mislim na ove iznudjene akcije kad iz dodavanja neko ostane sam, to se desava i u najvecim krsevima od ekipa, nego o akciji kad pley primi loptu, podigne ruku i pozove akciju, onda u narednih 10 sekundi igraci kretanjama prave poziciju za tu prozvanu akciju, i na kraju se 70% takvih akcija zavrsi kosem. e na tu akciju mislim, a pazljivo sam gledao utakmicu.

Miki ciganin

pre 3 godine

Sale bre čoveče, OK sve, i umor i svaki drugi dan jake utakmice, ali dajte brate pod hitno jurite neku ozbiljniju peticu, Kuz je definitivno van svake forme i to je to, nažalost na njega više ne možemo da računamo, Teri je igrač za dva nivoa ispod EL, dakle peticu nemamo i tačka. A za večeras, pa što ne pomeneš ti kad na Areni čuveni par Edin i Kole ni reč ne rekoše da je odnos u bacanjima 38:13 za Partizan, nevidjeno u derbiju, ko da smo mi igrali ragbi, a oni balet, možda ja grešim ili nešto nisam video ali takvu razliku u agresivnosti nisam nigde video, kriterijum je bio potpuno neujednačen.

kimiko

pre 3 godine

Mislim da je kod Zvezde kvaka....neuigranost ekipe. Igraci imaju kvalitet, to se vidi, ali previse bacenih lopti narocito u napadu. Kao da nema sigurnih kombinacija, pa se onda lopta drzi dugo na pleju. Onda naravno ide iznudjen sut za trojku jer nema opcija. Kosarka je ipak kolektivna igra i mora se ekipa dovesti na neki nivo gde igraci tacno znaju sta da rade u konkretnim situacijama.

CzP

pre 3 godine

Ma ovi su dobijali bacanja za mrki pogled, a kamoli za blagi kontakt. Bravo Zvezdo, velika pobeda iako je samo poen razlike, ali kad je suđenje ovako bedno, pobeda je VELIKA.

Стара школа

pre 3 godine

Браво, Сале, све је било изврсно осим финиша. Најавио сам овакво суђење, али добили смо упркос Болтаузерима (Јаворима, Пукловима итд.).
Следећи пут озбиљније у финишу, а обезбедили смо са ових 8/0 и победом у следећем колу прво место за плеј-оф.
И, коначно, похвала и за 22-21 у дербијима!!!

Bradilic

pre 3 godine

Ne treba mračiti, posebno nakon pobede u derbiju, ali Obradović jako tanko za sad na klupi. Dosta nerezonskih izmena, poslednji sut uzima Rocesti koji ide za par dana...i protiv Splita i Mege smo se provukli, pitanje je kad ce nas stati. Ekipa je vec duze vremena na okupu, a realno ne vidi se nikakav napredak.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja sam iskreno zadovoljan. Ok, pravili smo neke greske na kraju, ali to je zato sto smo stalno bili u bonusu u prvih par minuta, dok je Partizan mogao nesmetano da bije do minut-dva pred kraj cetvrtine. I pored 38 bacanja za Partizan, mi smo pobedili. Jednostavno, u ABA nam sudije ne daju da igramo odbranu kao u EL. Ali dobro, bitna je pobeda, celu utakmicu smo vodili i na kraju se umorili, pala je koncentracija i to je Partizan stigao. Idemo dalje, EFES je mnogo bitna utakmica. Nadam se uz Hola. Uvek uz vas, verujem u vas.

legolas

pre 3 godine

Realno kalendar je mnogo gust, i igrači po dve veoma jake utakmice igraju, pad koncentracije zbog umora je očigledan pogotovo u odbrani.

Ne želim da kritikujem nakon pobede, ima mnogo toga da se unapredi pogotovo kod Rita i Terija, zagrađivanje najpre.Faulovi ko na traci su nam svirani, mnogi su bili ali bilo je dosta i nepostojećih.

Ono što primećujem je da je O'Brajan prosek,za sada. Ništa posebno nije doneo u ekipu, a već je par nedelja tu.Ni ne nazire se šta je to posebno što poseduje,da bude odlučujuće prvenstveno u evroligaškim utakmicama.
Nadam se da Hol nije ozbiljnije povređen. Volden konstantan i dobar,kao i Davidovac.

Hulio

pre 3 godine

Obradovic nema kvalitetne igrace...setite se one zvezde sa radonjicem sa vilijamsom jovicem dzenkinsom kalinom gudurom qvinsijem marjanovic ma bruka igraci u nakjboljim godinama...a sta sada imamo hola koji je max za eurokup i to prosek ekipu pa terija koji je za igokeu...kuzmic vise nije kosarkas ...rit je fmp i nista vise...obrajant igrao pre 7 meseci posldnju utakmicu skroz nespreman i fizicki i psihicki ...dakle zbezda igra bez centra bukvalno i sta da ocekujemo...i ovo je dobro

Srle

pre 3 godine

Covece doveo si igrace koji ne znaju odmorni ili ne da zagrade svoj kos, prate igru pri sutu i skoce u odbrani. Pobuni se jednom protiv sudija koji su nas krali celu utakmicu. Reci nesto, kao 3 sekunde koje su krsene minimum 5 puta, podrzi ekipu i ono sto stvaras.

cinjenice

pre 3 godine

Kako li si ti stekao trenersku diplomu da mi je znati? Ekipa ti samo sutira trojke, veze nemate, a imate budzet 5 puta veci od Partizana. Ovako kako ti vodis Zvezdu moze bilo koji kosarkaski laik.

323

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?

Mang

pre 3 godine

Covek bi pomislio da smo izgubili 20 razlike po ovim komnetarima laznih zvezdasa i foteljasa.. Ljudi imamo 8/0 u aba ligi i 4/6 u evroligi i vama je to lose ..

EUFORIJA

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?
(323, 23. novembar 2020 23:25)

Jedno je igrati sa najboljim klubovima Evrope, a drugo relax kup sa indijancima

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Izuzetna izjava i bez osvrta na tendeciozno suđenje. Gospodski i šampionski. To je Saša.

Ima da se prigovori dosta toga na temu čestih tj. prečestih rotacija tokom meča koje nam saseku ritam raspoloženih igrača. To Saša mora da rasudi kako valja. Nismo baš Karijeva reprezentacija da možemo da vrtimo 12 moćnih igrača za poluvreme. To može kad se ima. Ko nema, upada u vrtešku.

Opet sa druge strane razum kaže i da je ovo 7. meč u 15 dana. 5 gostovanja. 4 meča u ovoj nedelji. Skor 3-0 u Aba, 2-2 u Evroligi.

Sasvim dobro se gura na oba fronta. Saši i momcima podrška u ova teška vremena. Čuvajte zdravlje, nijedna pobeda nije vrednija od toga. Brz oporavak našem bratu Holu. Zvezda!

Milan

pre 3 godine

Budimo realni.Oni su igrali bez najboljeg igraca Jaramaza.Prosle sezone Jaramaz je protiv nas dominirao. Bilo je gusto. Al pobeda je pobeda.

Ivan

pre 3 godine

Realno, igra nam je nikakva. Sve se svodi na individualni kvalitet Lojda, Voldena i donekle O Brajanta i na sut za 3. Doduse i ne moze da se osmisli neka jrstena akcija za reket, kad nemamo krstenog centra. Teri ume da skace i to je to. Ne zna covek da zagradi igraca prilikom skoka, strasno. I dalje mi nije jasno zasto Stimac nije zadrzan i zasto Ristic nije dobio sansu. Ne verujem da je gori od ovoga sto imamo. Hitno nam treba ozbiljna 5 ako mislimo nesto da uradimo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cinjenice, Zvezda ima 5 puta veci budzet od Partizana? U kom univerzumu? Zvanicno, Zvezdin budzet je najmanji u EL i iznosi oko 8m eur. Zvanicno, Partizan ima najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja i on nije ispod 6.5m eur. Dzaba vam spinovi kada postoje zvanicni finansijski izvestaji.

SkankHunt42

pre 3 godine

Zvezda kompletna u punoj formi, Partizan nekompletan, tek sad Filipovski počinje da gradi tim. Morala je Zvezda lakše ovo da dobije...
(ja, 24. novembar 2020 00:00)

Ovako je slađe sine.

Grobar

pre 3 godine

Kad morate uz pomoc sudija da dobijete!!

Faul na CMM pri sutu za pobedu se nije svirao!!!

A CMM je oducio u ovoj utakmici Voldena od Kosarke!!Pogotovo kad je bilo bitno!!!Volden mucenik od nemoci napravio faul u napadu kad je dobio 5 licnu!!!

A sramota da tim od 30M evra nemoze da dobije tim od 2M evra!!

legolas

pre 3 godine

Bravo legendo, ti si nas usrećio, ti si sve ovo novo i odlične rezultate doneo kao nekada dulo dok je trenirao partizan a ja bio njohov okoreli navijač kada su oni bili najbolji i igrali evroligu, a sada sam delija još veći kada su oni propali a mi haramo u košarci.

coldplayer

pre 3 godine

Posle svih rezultata u poslednje vreme,a bilo je odlicnih,ovde se komentarise vodjenje ekipe na los nacin.Ajde lepo batalite vi ovaj sport i postedite sebe nerviranja a i nas ostale vasih komentara.A mozete i lepo da odete na yt i glesate vam omiljenog Alimpija kao trenera i uzivate.

Драгивоје

pre 3 godine

Требало би овај оОбрадовић да нешто научи гледајући како је тренерчина Резенде водио одбојкаше Бразила...који је одмах мењао оне који коче остали део екипе.С код оОбрадовића игра један баксуз лЛазић, незаинтересовани рРочести, таман толико дуго да, скоро, упропасте оно што други саиграчи сасвим солидно ураде...Крајње себично, неспортски...А лЛазић је кобајаги "капитен", срам га било!

Realni

pre 3 godine

Hajde da budemo realni, pobeda posle zaista teske serije, pobeda posle povrede Hola i pobeda posle katastrofalnog sudjenja, mislim da nema bas smisla za previse kritika!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ma pusti Obradovič kolko su sudije vukle i pomagale partizanu dobro smo i izvukli pobedu pa oni svaki napad slobodna bacanja najbolje da več otpočetka utkmice dogovoriš,da treba partizan imati barem duplo više bacanja kako bi bio blizu zvezsde,da nismo tolko dobro danas gadjali iz igre nebi jih dobio ni real Madrid šta real ni Lebron sa ekipom.Zahvaljuči sjajnom procentu šuta mi smo izvukli pobedu a to što oni imqaju 30 i neznasm koliko bacanja nasprem naših 13.govori sve o sudjenju sramota šta se danas radi

Jg

pre 3 godine

Nemoj slucajno da si pohvalio protivnika, umor umor umor, kao papagaj. Evo dobric ti nije umoran ali njega smes da kaznis...i na tajmautu, gajs gajs, lisn, bla bla...rocesti dribla 15sec i promasi za tri, milina. Na prosloj utakmici urlas na davidovca da to ne radi, pas pas pas...zadrzali ste domace da bi imao na koga da vices

MileR

pre 3 godine

Mi nemamo trenera. Samo priča o umoru igrača pa "treneru" oni rade svoj posao, a to je igranje košarke. Šta mislite, da jedan radnik u fabrici kaže da je umoran i zbog toga nije mogao ispuniti normu, šta bi mu reka šef?
Pričao si o umoru igrača već u prvoj utakmici u novembru, sada ponavljaš isto pa raspusti umorne i idite na odmor. Šta bi Partizanov trener rekao za njih, najbolji igrači povređeni a izgubiše nesrećno.

o logici

pre 3 godine

Reći da su sudije navijale za Partizan je neverovatna glupost jer zašto onda nisu svirali faul na Mekintajeru koji je postojao, pa čak i da nije, ako već navijaju? Oni za koje sudije navijaju, a kod nas uvek i navijaju, oni i pobeđuju, uvek. Verovati da su sudije navijale protiv Zvezde već je suludo, čista patologija ili dečija vetrljivost.

cinjenice

pre 3 godine

Kako li si ti stekao trenersku diplomu da mi je znati? Ekipa ti samo sutira trojke, veze nemate, a imate budzet 5 puta veci od Partizana. Ovako kako ti vodis Zvezdu moze bilo koji kosarkaski laik.

Grobar

pre 3 godine

Kad morate uz pomoc sudija da dobijete!!

Faul na CMM pri sutu za pobedu se nije svirao!!!

A CMM je oducio u ovoj utakmici Voldena od Kosarke!!Pogotovo kad je bilo bitno!!!Volden mucenik od nemoci napravio faul u napadu kad je dobio 5 licnu!!!

A sramota da tim od 30M evra nemoze da dobije tim od 2M evra!!

323

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?

legolas

pre 3 godine

Bravo legendo, ti si nas usrećio, ti si sve ovo novo i odlične rezultate doneo kao nekada dulo dok je trenirao partizan a ja bio njohov okoreli navijač kada su oni bili najbolji i igrali evroligu, a sada sam delija još veći kada su oni propali a mi haramo u košarci.

CzP

pre 3 godine

Ma ovi su dobijali bacanja za mrki pogled, a kamoli za blagi kontakt. Bravo Zvezdo, velika pobeda iako je samo poen razlike, ali kad je suđenje ovako bedno, pobeda je VELIKA.

Стара школа

pre 3 godine

Браво, Сале, све је било изврсно осим финиша. Најавио сам овакво суђење, али добили смо упркос Болтаузерима (Јаворима, Пукловима итд.).
Следећи пут озбиљније у финишу, а обезбедили смо са ових 8/0 и победом у следећем колу прво место за плеј-оф.
И, коначно, похвала и за 22-21 у дербијима!!!

veliki strumf

pre 3 godine

Ti si druže napravio nebrojeno gresaka!!! Bas ti! O Brajant ti preuzima Pejdza 2 puta koji lagano polaze pored njega. Preuzima Kodija koji ga laganica prolazi. Čuva Zagorca - ovaj ubaci trojku. 9 poena za koje je direktno kriv i ti sve to mirno gledaš. Šta radi kapiten??? Ušao da pravi glupe faulove još ga ubacuješ na kraju i lik šutira trojku na 2 min pre kraja. Pa gde to ima??? Gde ti je Volden zadnjih nekoliko minuta??? Zašto Lojd ne preuzima odgovornost??? Konačno, NA ŠTA LIČI ONAJ ZADNJI NAPAD??? Šta si to nacrtao - da Rocesti drži loptu 22 sekunde i onda opali trojku?! To li je ideja? Pa bilo koji student DIF-a i bilo koji prosečni gledalac bi osmislio neuporedivo bolji napad. Ovo je bilo apsolutno katastrofalno vodjenje utakmice, naročito zadnjih 4-5 minuta. Očajno, sa gomilom gresaka.

Miki ciganin

pre 3 godine

Sale bre čoveče, OK sve, i umor i svaki drugi dan jake utakmice, ali dajte brate pod hitno jurite neku ozbiljniju peticu, Kuz je definitivno van svake forme i to je to, nažalost na njega više ne možemo da računamo, Teri je igrač za dva nivoa ispod EL, dakle peticu nemamo i tačka. A za večeras, pa što ne pomeneš ti kad na Areni čuveni par Edin i Kole ni reč ne rekoše da je odnos u bacanjima 38:13 za Partizan, nevidjeno u derbiju, ko da smo mi igrali ragbi, a oni balet, možda ja grešim ili nešto nisam video ali takvu razliku u agresivnosti nisam nigde video, kriterijum je bio potpuno neujednačen.

Srle

pre 3 godine

Covece doveo si igrace koji ne znaju odmorni ili ne da zagrade svoj kos, prate igru pri sutu i skoce u odbrani. Pobuni se jednom protiv sudija koji su nas krali celu utakmicu. Reci nesto, kao 3 sekunde koje su krsene minimum 5 puta, podrzi ekipu i ono sto stvaras.

Драгивоје

pre 3 godine

Требало би овај оОбрадовић да нешто научи гледајући како је тренерчина Резенде водио одбојкаше Бразила...који је одмах мењао оне који коче остали део екипе.С код оОбрадовића игра један баксуз лЛазић, незаинтересовани рРочести, таман толико дуго да, скоро, упропасте оно што други саиграчи сасвим солидно ураде...Крајње себично, неспортски...А лЛазић је кобајаги "капитен", срам га било!

tyson

pre 3 godine

Sale, postoji li tvoj rukopis kao trenera? ako igras odbranu, to ne mozes sa vecinom ovih igraca. ako igras napad, treba ti akcija. barem jedna. tu ne mislim na ove iznudjene akcije kad iz dodavanja neko ostane sam, to se desava i u najvecim krsevima od ekipa, nego o akciji kad pley primi loptu, podigne ruku i pozove akciju, onda u narednih 10 sekundi igraci kretanjama prave poziciju za tu prozvanu akciju, i na kraju se 70% takvih akcija zavrsi kosem. e na tu akciju mislim, a pazljivo sam gledao utakmicu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja sam iskreno zadovoljan. Ok, pravili smo neke greske na kraju, ali to je zato sto smo stalno bili u bonusu u prvih par minuta, dok je Partizan mogao nesmetano da bije do minut-dva pred kraj cetvrtine. I pored 38 bacanja za Partizan, mi smo pobedili. Jednostavno, u ABA nam sudije ne daju da igramo odbranu kao u EL. Ali dobro, bitna je pobeda, celu utakmicu smo vodili i na kraju se umorili, pala je koncentracija i to je Partizan stigao. Idemo dalje, EFES je mnogo bitna utakmica. Nadam se uz Hola. Uvek uz vas, verujem u vas.

Bradilic

pre 3 godine

Ne treba mračiti, posebno nakon pobede u derbiju, ali Obradović jako tanko za sad na klupi. Dosta nerezonskih izmena, poslednji sut uzima Rocesti koji ide za par dana...i protiv Splita i Mege smo se provukli, pitanje je kad ce nas stati. Ekipa je vec duze vremena na okupu, a realno ne vidi se nikakav napredak.

Hulio

pre 3 godine

Obradovic nema kvalitetne igrace...setite se one zvezde sa radonjicem sa vilijamsom jovicem dzenkinsom kalinom gudurom qvinsijem marjanovic ma bruka igraci u nakjboljim godinama...a sta sada imamo hola koji je max za eurokup i to prosek ekipu pa terija koji je za igokeu...kuzmic vise nije kosarkas ...rit je fmp i nista vise...obrajant igrao pre 7 meseci posldnju utakmicu skroz nespreman i fizicki i psihicki ...dakle zbezda igra bez centra bukvalno i sta da ocekujemo...i ovo je dobro

EUFORIJA

pre 3 godine

Opet ste umorni? Samo vi igrate u Evropi? Aaaa..znam..mora jos da ucite..Jasno mi je. A krive su sudije i slobodna bacanja?? I to znam. Nego , zasto te sudije ne sudise duplu gresku u bitnom trenutku za Partizan? I jos smo na kraju imali napad za pobedu ali covek je sebican..Zamisli se ti koji samo mases pored linije..Pola kosa pobeda? Gde je onih 20 sto citam danima?
(323, 23. novembar 2020 23:25)

Jedno je igrati sa najboljim klubovima Evrope, a drugo relax kup sa indijancima

SkankHunt42

pre 3 godine

Zvezda kompletna u punoj formi, Partizan nekompletan, tek sad Filipovski počinje da gradi tim. Morala je Zvezda lakše ovo da dobije...
(ja, 24. novembar 2020 00:00)

Ovako je slađe sine.

legolas

pre 3 godine

Realno kalendar je mnogo gust, i igrači po dve veoma jake utakmice igraju, pad koncentracije zbog umora je očigledan pogotovo u odbrani.

Ne želim da kritikujem nakon pobede, ima mnogo toga da se unapredi pogotovo kod Rita i Terija, zagrađivanje najpre.Faulovi ko na traci su nam svirani, mnogi su bili ali bilo je dosta i nepostojećih.

Ono što primećujem je da je O'Brajan prosek,za sada. Ništa posebno nije doneo u ekipu, a već je par nedelja tu.Ni ne nazire se šta je to posebno što poseduje,da bude odlučujuće prvenstveno u evroligaškim utakmicama.
Nadam se da Hol nije ozbiljnije povređen. Volden konstantan i dobar,kao i Davidovac.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cinjenice, Zvezda ima 5 puta veci budzet od Partizana? U kom univerzumu? Zvanicno, Zvezdin budzet je najmanji u EL i iznosi oko 8m eur. Zvanicno, Partizan ima najveci budzet u istoriji kako kaze Ostoja i on nije ispod 6.5m eur. Dzaba vam spinovi kada postoje zvanicni finansijski izvestaji.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Izuzetna izjava i bez osvrta na tendeciozno suđenje. Gospodski i šampionski. To je Saša.

Ima da se prigovori dosta toga na temu čestih tj. prečestih rotacija tokom meča koje nam saseku ritam raspoloženih igrača. To Saša mora da rasudi kako valja. Nismo baš Karijeva reprezentacija da možemo da vrtimo 12 moćnih igrača za poluvreme. To može kad se ima. Ko nema, upada u vrtešku.

Opet sa druge strane razum kaže i da je ovo 7. meč u 15 dana. 5 gostovanja. 4 meča u ovoj nedelji. Skor 3-0 u Aba, 2-2 u Evroligi.

Sasvim dobro se gura na oba fronta. Saši i momcima podrška u ova teška vremena. Čuvajte zdravlje, nijedna pobeda nije vrednija od toga. Brz oporavak našem bratu Holu. Zvezda!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ma pusti Obradovič kolko su sudije vukle i pomagale partizanu dobro smo i izvukli pobedu pa oni svaki napad slobodna bacanja najbolje da več otpočetka utkmice dogovoriš,da treba partizan imati barem duplo više bacanja kako bi bio blizu zvezsde,da nismo tolko dobro danas gadjali iz igre nebi jih dobio ni real Madrid šta real ni Lebron sa ekipom.Zahvaljuči sjajnom procentu šuta mi smo izvukli pobedu a to što oni imqaju 30 i neznasm koliko bacanja nasprem naših 13.govori sve o sudjenju sramota šta se danas radi

Ivan

pre 3 godine

Realno, igra nam je nikakva. Sve se svodi na individualni kvalitet Lojda, Voldena i donekle O Brajanta i na sut za 3. Doduse i ne moze da se osmisli neka jrstena akcija za reket, kad nemamo krstenog centra. Teri ume da skace i to je to. Ne zna covek da zagradi igraca prilikom skoka, strasno. I dalje mi nije jasno zasto Stimac nije zadrzan i zasto Ristic nije dobio sansu. Ne verujem da je gori od ovoga sto imamo. Hitno nam treba ozbiljna 5 ako mislimo nesto da uradimo.

kimiko

pre 3 godine

Mislim da je kod Zvezde kvaka....neuigranost ekipe. Igraci imaju kvalitet, to se vidi, ali previse bacenih lopti narocito u napadu. Kao da nema sigurnih kombinacija, pa se onda lopta drzi dugo na pleju. Onda naravno ide iznudjen sut za trojku jer nema opcija. Kosarka je ipak kolektivna igra i mora se ekipa dovesti na neki nivo gde igraci tacno znaju sta da rade u konkretnim situacijama.

coldplayer

pre 3 godine

Posle svih rezultata u poslednje vreme,a bilo je odlicnih,ovde se komentarise vodjenje ekipe na los nacin.Ajde lepo batalite vi ovaj sport i postedite sebe nerviranja a i nas ostale vasih komentara.A mozete i lepo da odete na yt i glesate vam omiljenog Alimpija kao trenera i uzivate.

Mang

pre 3 godine

Covek bi pomislio da smo izgubili 20 razlike po ovim komnetarima laznih zvezdasa i foteljasa.. Ljudi imamo 8/0 u aba ligi i 4/6 u evroligi i vama je to lose ..

Milan

pre 3 godine

Budimo realni.Oni su igrali bez najboljeg igraca Jaramaza.Prosle sezone Jaramaz je protiv nas dominirao. Bilo je gusto. Al pobeda je pobeda.

Realni

pre 3 godine

Hajde da budemo realni, pobeda posle zaista teske serije, pobeda posle povrede Hola i pobeda posle katastrofalnog sudjenja, mislim da nema bas smisla za previse kritika!

MileR

pre 3 godine

Mi nemamo trenera. Samo priča o umoru igrača pa "treneru" oni rade svoj posao, a to je igranje košarke. Šta mislite, da jedan radnik u fabrici kaže da je umoran i zbog toga nije mogao ispuniti normu, šta bi mu reka šef?
Pričao si o umoru igrača već u prvoj utakmici u novembru, sada ponavljaš isto pa raspusti umorne i idite na odmor. Šta bi Partizanov trener rekao za njih, najbolji igrači povređeni a izgubiše nesrećno.

o logici

pre 3 godine

Reći da su sudije navijale za Partizan je neverovatna glupost jer zašto onda nisu svirali faul na Mekintajeru koji je postojao, pa čak i da nije, ako već navijaju? Oni za koje sudije navijaju, a kod nas uvek i navijaju, oni i pobeđuju, uvek. Verovati da su sudije navijale protiv Zvezde već je suludo, čista patologija ili dečija vetrljivost.

Jg

pre 3 godine

Nemoj slucajno da si pohvalio protivnika, umor umor umor, kao papagaj. Evo dobric ti nije umoran ali njega smes da kaznis...i na tajmautu, gajs gajs, lisn, bla bla...rocesti dribla 15sec i promasi za tri, milina. Na prosloj utakmici urlas na davidovca da to ne radi, pas pas pas...zadrzali ste domace da bi imao na koga da vices