Ponedeljak, 23.11.2020.

11:07

Lako su ih se odrekli – unosni ugovori za Denverovu decu

Huanćo Ernangomes, nekadašnji košarkaš Denver Nagetsa, potpisao je trogodišnji ugovor sa Minesotom Timbervulvs.

Izvor: PT

Lako su ih se odrekli – unosni ugovori za Denverovu decu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

No name

pre 3 godine

Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
(milos, 23. novembar 2020 15:21)

https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

Ima se godina, gledam da li nisam oćaoravio pa gledam, gledam.
I vidim ugovor u plavom za 2021/22

I šta ja mogu sto ši ti funkcionalno nepismen.

Znači Porter odradjuje poslednju godinu sa malim ugovorom. Jasnije?

Locutus

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.
(Trejd, 23. novembar 2020 11:53)

Čovek se preziva Barton.

Kosarka fan

pre 3 godine

Denver je sezone koja je istekla imao bolju odbranu i statisticki i vizuelno. Pricam o regularnom delu. Pretprosle se raspadao...

Dulepop

pre 3 godine

Teško je nama miševima biti pametan...mnogo toga ne razumemo. Evo ja npr.ne razumem zašto su trejdovali Donovana Mitchela 2017 za Trey Laylesa i 24.pik prve runde...? Ovam je sad top bek i zvezda na maks ugovoru...

Pera

pre 3 godine

Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je.
@NO
Denver jeste ponudio 20M po sezoni Grentu, ali je on odlucio da ode.
Zasto? Valjda nezadovoljan tretmanom, (skoro) celu sezonu je ulazio u igru sa klupe, bio rezerva.

milos

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.
(No name, 23. novembar 2020 14:00)
Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
Link https://salarysport.com/basketball/player/michael-porter-jr./

milos

pre 3 godine

Ameri spekulisu da ce Denver uzeti Grifina iz Pistonsa.
To bi tek bila katastrofa!
Covek zaradjuje 36m godisnje, ima ugovor na jos jednu sezonu + player option za sezonu posle toga.
Uskoro puni 32 godine, vise ne igra nego sto igra.
Nadam se da nisu toliko glupi?

No name

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.

nebitan srbin

pre 3 godine

ko je bolji ko je brzi ko sporiji nije bas toliko bitno( gledajuci jokica kako "trci" rekao bi covek raspasce se a on dvaput ol star ili recimo bizli je sigurno bolji od juniora ali nije poslusan kao junior a trener ako drzi do sebe mora to da sasece.jedno su analize nas strucnjaka a nesto sasvim drugo su desavanja u kuci.

E stručnjaci

pre 3 godine

Bizli je katastrofa u odbrani i kao takav nije komplementaran sa Marejom koji nije dobar defanzivac. Zato su izabrali Herisa, a morali su da biraju između njih dvojice...Bizli je preskup za rezervu. Moguće da će biti nekog trejda u kome će biti uključeni Monte Moris i Barton, previše je bekova u rotaciji. Na tržištu slobodnih agenata nije bilo zanimljivih igrača, sve prosek...

Dag Kristi

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška. 
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede. 
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris. 
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo. 
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.
(fidelio, 23. novembar 2020 11:21)

Bizlija su trejdovali zbog njegove lude glave

IRONIJA

pre 3 godine

ma , ljudi, ne brinite. To Denver pravi temelj za DRAFT 2021, da dobiju sto bolkeg pika na draftu ;)
da se rijese Jokica i Mareja pa da idu na siguricu No1 na draftu

milos

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument

dtb_pro

pre 3 godine

@Back in Black

Upravo tako. Ovdje očigledno komentarišu likovu koji NBA gledaju samo na Youtube-u preko "hajlajtsa", ako i toliko. Pisao sam već o tome. Majkl Porter Mlađi je ušasno izvikan igrač. I što je najcrnje - razumljivo je onom ko iole ozbiljno prati NBA. Denver je nepopularna franšiza i jako loše tržište. Mnogi igrači jednostavno ne žele tamo. Posljednje veliko ime Nagetsa prije ove ekipe je bio Karmelo Entoni, a znate koji je on bio pik i na kojem draftu i Denver ga je draftovao. Milsap je bio posljednji All-Star igrač kojeg su doveli i to pod kojim uslovima. To je jednostavno tako. MPJ-a su dobili nisko na draftu isključivo zahvaljujući tome što je bio povrijeđen i to ozbiljno (leđa), inače prije povrede je projektovan kao top 3 pik na draftu. E sad je problem što se on i ponaša kao da je bio top 3 pik. Nadobudni, bezobrazni balavac koji ne vidi ništa osim lopte u svojim rukama i koša. A odbrana mu je kriminalna. Osim toga kretanje na terenu, naročito u odbrani pokazuje odsustvo bilo kakve košarkaške inteligencije. On je jednostavno atleta koji to koristi za soliranje i statistiku. E sad... Jokić je (koliko god mi njega voljeli ili ne) marketinški neupotrebljiv. Marej je Kanađanin. Njima je jednostavno potrebno novo lice od kojeg će praviti na silu superstara i lice franšize i koji će im marketinški biti isplativ. I toga je on svjestan i to koristi. Čak i onako malouman sa sve žvakaćom u ustima dok daje intervjue na pres-konferencijama.

IgorPa

pre 3 godine

@Back in Black

Pocinjem da verujem da si smo veoma los trol jer mi je za neverovati koliko si ti spreman da iz sebe izbacis nevidjenu kolic8nu gluposti sa tolikim samopouzdanjem i ubedjenosti. Malik Bizli je zeleo da igra za Denver, da, ali isto tako je zeleo da bude i prva opcija za gadjanje na kos kada Jok8c kreira akciju. Denver je vise zeleo Mareja nego Malika koji ocigledno pride ima i gomilu mentalnih problema i Denver je resio da ga se resi. Grent nije hteo da ostane u Denveru i otisao u Detroit, davao mu Denver iste pare kao Detroit i ovaj je odlucio da ode. Tori je solidan ispod proseka igrac u napadu a u odbrani je okej i cisto okej. Jedino sto je pozitivan i sto daje energiju (Kao i Huanco nekada) pa mi je zato zao sto ga nisu ostavili (isto kao i Huanca)."Mali" Porter je jedan od najvecih talenata ali zbog veoma lose konstitucije podlozan je povredama (vecina vide krivca u njegovoj ishrani i 8shrani njegove porodice). On se da nauciti odbrani a napad mu je vec na nivou. Nurmica su onomad morali da stave na razmenu jer je bio veoma negativan i bilo je daj sta das i dobili Plamlija ali barem je ostalo da bude pozitivno u svlacionici.

Proka

pre 3 godine

Ako se odigra utakmica bez Mareja Denver moze da dobije. A ako se odigra bez Jokica ... Problem sa Marejem je da nijedan tim u NBA ne bi hteo da ga uzme u ma kakvom trejdu. Placen je duplo nego sto vredi. Denver se potpuno zakucao sa tim ugovorom a ovo sada je tek posebna prica.

Sch..

pre 3 godine

Sve je počelo od Hernangomesa i Bizlia kad su otišli. Mada nakon toga došao je Grant koji je odlično odmestio Hernangomesa sa visinom , Bizli je i onako bio nezadovoljan zbog manjka minutažu po meni bez prava jer i Herris i Burton su tad bili bolji a on željan igre i lopte i ako se još tad videlo da ima ogroman potencijal kao i Španac sa spoljašnjim šutem ali manjka borbenosti u odbrani. Milsap nije trebao da ostane Grenta nisu smeli da izgube jer su zbog njega pustili Her. i Biz. Videćemo šta će doneti ovaj mali Argentinac sad imaju klasičnu jedinicu koji poznaje evropsku košarku a dovoljno je brz za NBA . Murrey dolazi na svoju prirodnu poziciju 2 Jokić će ostati na 5, MPJ će verovatno više dobiti prostora na 4 i ako mislim da je još uvek neiživljen i neiskusan a i slab u odbrani . Herris ako ga zdravlje posluži na trojci je dobar ali snjim nikad ne znaš na čemu si kao ni sa Burtonom. Klupa je baš mlada kao i ceo tim sem Milsap što kvari prosek . Ništa nećemo znati dok ih ne vidimo . Toronto je neočekivano osvojio prsten .

jovica

pre 3 godine

Najveci problem kod ljudi je sto imaju kratko pamcenje. Koji je igrac koji nas je najvise nervirao i najvise bitnih utakmica upropastio, u zadnjih 4 godine? Pa Barton(plamlija ne racunam, drvo, je ipak igrao 10 minuta maks.), i protiv minesote pre 3 godine i kasnije kad su ispali u prvom kolu, onda u drugom, a kad nije igrao stigli su do finala konferencije. Uzasan igrac u odbrani, 1.95 prenizak za 3, pa on bi trebao da cuva lenarda, uvek je njegov igrac slobodan u napadu a on kampuje kod kosem. Marej koji relativno ima spore noge za bekove, mnogo bolje cita odbranu nego on. A u napadu kad je najbitnije, krene sam na trojicu, i skoci i ne zna sta da radi sa loptom. tek je prosle godine naucio da ponekad da napravi povratni pas prema Jokicu. Zna da ubode neku nebitnu trojku, i 80% poena daje u prve 2 cetvrtine, u to u regular NBa, u play-off katastrofa. NIjednu bitnu utakmicu nije prelomio. Pa bez njega su stigli do finala, i oni trejduju Granta,koji je bio najbolji RIM protektor, mozda i jedini sa kregom a to je najvise falilo u odbrani.

Back in Black

pre 3 godine

Bizli Denveru treba ko lebac,baš takav igrac tog tipa.Pre bi trejdovao Portera i mnoge druge a ostavio Bizlija.Alo bre pa on decko ima 20 poena u proseku.Znaci konstantan,pa njima bas takvi igraci fale.A te fore sto ovde neki prepametni srbi prosipaju nisu tacne jer je Bizli bio baš besan sto su ga trejdovali.Cak je i reagovala i njegova majka koja je pljuvala Denver.Ali imamo mi pametnije u komentarima od Adrijana Vojnarovskog koji sve znaju,cak i ono sto u Denveru ne znaju.

King of snake

pre 3 godine

Neka niko ne brine za Denver, odradili su oni odlican posao i prosle i ove godine. Imaju dva all star igraca, dva potencijalna all star igraca, dva rukija prve runde drafta.Nisu nikog preplatili a imaju odlican trejd paket (Barton,Heris,Moris i Milsap, u bilo kojoj varijanti).Nemojte zaboraviti da ce Jokic i Marej od sledece sezone(21-22) zaradjivati preko 30 miliona i da Denver mora da vodi racuna o seleriju na duzi vremenski period. Mogli su oni i sada da pojure nekog slobodnog agenta ali Bol Bol i MPJ imaju "visok plafon" i ovo ce biti sezona njihove afirmacije.Rekao bih da Meloun zeli malo da promeni koncept, doveli su brze igrace na nizim pozicijama i pokretne na visokim. Sad imaju tri centra pored Jokica koji mogu barem polu distancu da pogode, sto sa Plumdogom nisu mogli.Birali su izmedju Portera i Grenta i logicno odabrali prvog. Ne znam zasto se svi cude sto imaju ovoliko bekova, cim Jokic nije u igri nastaje raspad ofanzivno.Kampaco je iskusan igrac, igra brzo,razmislja brzo,uklopice se on odlicno. Mozda ce probati i varijantu sa dva pleja kada je NIkola na klupi.
Bizliju i Huancu svaka cast ali nista specijalno Denver nije izgubio njihovim trejdom. Imaju potencijalno 4 all star igraca koje su draftovali i ucinice sve da ih razviju do krajnjih limita. Pri tom, ni Jokic ni Marej nisu ni blizu svog prajma. Nemojte da zaboravite da je Meloun defanzivan trener, unapredice dosta toga on kod ovih momaka ali to je ipak proces.
Dinastija se ne pravi preko noci.

Drake

pre 3 godine

Stvarno su imali veliki izbor dobrih igrača. I pored toga što su ostali bez Bizlija, Ernangomeza, Plamlija, Granta, Krega. Imaju odličnu prvu petorku: Moris, Marej, Barton, Porter i Jokić. Verovatno znaju šta rade.

Saša

pre 3 godine

Heris i Barton igraju na njihovim pozicijama i imaju jake ugovore koji se ne mogu raskinuti.
Mislim da je Bizli mnogo bolji od njih. Ugovori Bartona i Herisa su primeri kako se pravi greška. Sa Bizlijem umesto njih bili bi vrhunski tim i on je tačno ono što nedostaje ovom Denverovom timu.

Mladen

pre 3 godine

Poenta trejda je da nesto das i nesto dobijes a oni nista poslednjih godina za sve te igrace nisu dobili, pocevsi od Nurkica koga su trejdovali za panja Plamlija koga su se konacno otarasili. A nije da nisu mogli da skrpe neki paket od Bizlija, Hernangomeza, Herisa (pre nego sto je degradirao kao suter) Bartona, Lajlsa...ovako im sve to otislo za dzaba. Ubedljivo najgori GM u ligi, dzaba dobar draft kad sve to prospes.

NO

pre 3 godine

Imali su u poslednje dve-tri godine, brdo odlicnih sporednih igraca. Nekih su morali da se odreknu (bizli, ernangomez, trej lajs, tori grejg, grant, plamli) a neke su zadrzali (mpj, bol, barton, moris). E sad vreme ce pozati kako su poslovali ali vecina tih sto su otisli su sad preplaceni (pogotovo bizli, ernangomez, grant, plamli). Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je. Mislim da im je naredna godina prilika da razigraju sve ove mlade, i za dve godine sa nekim trejdom eto njih na vrhu. (sad zvucim kao pojedini diktatori). Realno su ove godine, prebacili ocekivanja, trebali su ispasti dvaputa pre finala, nemaju jos tim za titulu. Ne volim ja ove trejdove za titulu odmah i sad... (bruklin, hjuston, klipersi)

Back in Black

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Svaka cast MPJ ali taj decko je izvikan za medalju.Ako ti nije jasno procitaj slobodno ponovo.Previše se ovde u komentarima o NBA prave neki pametni,vi bre znate bolje odavde iz Srbije od njih tamo u klubu.Ti znas sta oni rade i zasto rade.Svi u NBA se cude za ovakve poteze Denvera posebno zbog Krejga i Grenta ali evo ga prepametni Srbin da nam objasni zasto je to tako.Denver žrtvuje sezonu.Adrijan Vojnarovski kadar nevera.

oxoxoposum

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.

Dylan Dog

pre 3 godine

@invizibl
Bizli je hteo da bude u startnoj petorci i mislim vise para nego sto je sad potpisao. Jednostavno ne moze sve. Dugorocno MPJ je bolji izbor.

Trejd

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.

fidelio

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška.
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede.
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris.
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo.
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.

fidelio

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška.
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede.
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris.
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo.
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.

King of snake

pre 3 godine

Neka niko ne brine za Denver, odradili su oni odlican posao i prosle i ove godine. Imaju dva all star igraca, dva potencijalna all star igraca, dva rukija prve runde drafta.Nisu nikog preplatili a imaju odlican trejd paket (Barton,Heris,Moris i Milsap, u bilo kojoj varijanti).Nemojte zaboraviti da ce Jokic i Marej od sledece sezone(21-22) zaradjivati preko 30 miliona i da Denver mora da vodi racuna o seleriju na duzi vremenski period. Mogli su oni i sada da pojure nekog slobodnog agenta ali Bol Bol i MPJ imaju "visok plafon" i ovo ce biti sezona njihove afirmacije.Rekao bih da Meloun zeli malo da promeni koncept, doveli su brze igrace na nizim pozicijama i pokretne na visokim. Sad imaju tri centra pored Jokica koji mogu barem polu distancu da pogode, sto sa Plumdogom nisu mogli.Birali su izmedju Portera i Grenta i logicno odabrali prvog. Ne znam zasto se svi cude sto imaju ovoliko bekova, cim Jokic nije u igri nastaje raspad ofanzivno.Kampaco je iskusan igrac, igra brzo,razmislja brzo,uklopice se on odlicno. Mozda ce probati i varijantu sa dva pleja kada je NIkola na klupi.
Bizliju i Huancu svaka cast ali nista specijalno Denver nije izgubio njihovim trejdom. Imaju potencijalno 4 all star igraca koje su draftovali i ucinice sve da ih razviju do krajnjih limita. Pri tom, ni Jokic ni Marej nisu ni blizu svog prajma. Nemojte da zaboravite da je Meloun defanzivan trener, unapredice dosta toga on kod ovih momaka ali to je ipak proces.
Dinastija se ne pravi preko noci.

NO

pre 3 godine

Imali su u poslednje dve-tri godine, brdo odlicnih sporednih igraca. Nekih su morali da se odreknu (bizli, ernangomez, trej lajs, tori grejg, grant, plamli) a neke su zadrzali (mpj, bol, barton, moris). E sad vreme ce pozati kako su poslovali ali vecina tih sto su otisli su sad preplaceni (pogotovo bizli, ernangomez, grant, plamli). Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je. Mislim da im je naredna godina prilika da razigraju sve ove mlade, i za dve godine sa nekim trejdom eto njih na vrhu. (sad zvucim kao pojedini diktatori). Realno su ove godine, prebacili ocekivanja, trebali su ispasti dvaputa pre finala, nemaju jos tim za titulu. Ne volim ja ove trejdove za titulu odmah i sad... (bruklin, hjuston, klipersi)

Mladen

pre 3 godine

Poenta trejda je da nesto das i nesto dobijes a oni nista poslednjih godina za sve te igrace nisu dobili, pocevsi od Nurkica koga su trejdovali za panja Plamlija koga su se konacno otarasili. A nije da nisu mogli da skrpe neki paket od Bizlija, Hernangomeza, Herisa (pre nego sto je degradirao kao suter) Bartona, Lajlsa...ovako im sve to otislo za dzaba. Ubedljivo najgori GM u ligi, dzaba dobar draft kad sve to prospes.

Back in Black

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Svaka cast MPJ ali taj decko je izvikan za medalju.Ako ti nije jasno procitaj slobodno ponovo.Previše se ovde u komentarima o NBA prave neki pametni,vi bre znate bolje odavde iz Srbije od njih tamo u klubu.Ti znas sta oni rade i zasto rade.Svi u NBA se cude za ovakve poteze Denvera posebno zbog Krejga i Grenta ali evo ga prepametni Srbin da nam objasni zasto je to tako.Denver žrtvuje sezonu.Adrijan Vojnarovski kadar nevera.

jovica

pre 3 godine

Najveci problem kod ljudi je sto imaju kratko pamcenje. Koji je igrac koji nas je najvise nervirao i najvise bitnih utakmica upropastio, u zadnjih 4 godine? Pa Barton(plamlija ne racunam, drvo, je ipak igrao 10 minuta maks.), i protiv minesote pre 3 godine i kasnije kad su ispali u prvom kolu, onda u drugom, a kad nije igrao stigli su do finala konferencije. Uzasan igrac u odbrani, 1.95 prenizak za 3, pa on bi trebao da cuva lenarda, uvek je njegov igrac slobodan u napadu a on kampuje kod kosem. Marej koji relativno ima spore noge za bekove, mnogo bolje cita odbranu nego on. A u napadu kad je najbitnije, krene sam na trojicu, i skoci i ne zna sta da radi sa loptom. tek je prosle godine naucio da ponekad da napravi povratni pas prema Jokicu. Zna da ubode neku nebitnu trojku, i 80% poena daje u prve 2 cetvrtine, u to u regular NBa, u play-off katastrofa. NIjednu bitnu utakmicu nije prelomio. Pa bez njega su stigli do finala, i oni trejduju Granta,koji je bio najbolji RIM protektor, mozda i jedini sa kregom a to je najvise falilo u odbrani.

oxoxoposum

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.

milos

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument

IRONIJA

pre 3 godine

ma , ljudi, ne brinite. To Denver pravi temelj za DRAFT 2021, da dobiju sto bolkeg pika na draftu ;)
da se rijese Jokica i Mareja pa da idu na siguricu No1 na draftu

Dylan Dog

pre 3 godine

@invizibl
Bizli je hteo da bude u startnoj petorci i mislim vise para nego sto je sad potpisao. Jednostavno ne moze sve. Dugorocno MPJ je bolji izbor.

IgorPa

pre 3 godine

@Back in Black

Pocinjem da verujem da si smo veoma los trol jer mi je za neverovati koliko si ti spreman da iz sebe izbacis nevidjenu kolic8nu gluposti sa tolikim samopouzdanjem i ubedjenosti. Malik Bizli je zeleo da igra za Denver, da, ali isto tako je zeleo da bude i prva opcija za gadjanje na kos kada Jok8c kreira akciju. Denver je vise zeleo Mareja nego Malika koji ocigledno pride ima i gomilu mentalnih problema i Denver je resio da ga se resi. Grent nije hteo da ostane u Denveru i otisao u Detroit, davao mu Denver iste pare kao Detroit i ovaj je odlucio da ode. Tori je solidan ispod proseka igrac u napadu a u odbrani je okej i cisto okej. Jedino sto je pozitivan i sto daje energiju (Kao i Huanco nekada) pa mi je zato zao sto ga nisu ostavili (isto kao i Huanca)."Mali" Porter je jedan od najvecih talenata ali zbog veoma lose konstitucije podlozan je povredama (vecina vide krivca u njegovoj ishrani i 8shrani njegove porodice). On se da nauciti odbrani a napad mu je vec na nivou. Nurmica su onomad morali da stave na razmenu jer je bio veoma negativan i bilo je daj sta das i dobili Plamlija ali barem je ostalo da bude pozitivno u svlacionici.

Back in Black

pre 3 godine

Bizli Denveru treba ko lebac,baš takav igrac tog tipa.Pre bi trejdovao Portera i mnoge druge a ostavio Bizlija.Alo bre pa on decko ima 20 poena u proseku.Znaci konstantan,pa njima bas takvi igraci fale.A te fore sto ovde neki prepametni srbi prosipaju nisu tacne jer je Bizli bio baš besan sto su ga trejdovali.Cak je i reagovala i njegova majka koja je pljuvala Denver.Ali imamo mi pametnije u komentarima od Adrijana Vojnarovskog koji sve znaju,cak i ono sto u Denveru ne znaju.

Dag Kristi

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška. 
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede. 
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris. 
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo. 
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.
(fidelio, 23. novembar 2020 11:21)

Bizlija su trejdovali zbog njegove lude glave

dtb_pro

pre 3 godine

@Back in Black

Upravo tako. Ovdje očigledno komentarišu likovu koji NBA gledaju samo na Youtube-u preko "hajlajtsa", ako i toliko. Pisao sam već o tome. Majkl Porter Mlađi je ušasno izvikan igrač. I što je najcrnje - razumljivo je onom ko iole ozbiljno prati NBA. Denver je nepopularna franšiza i jako loše tržište. Mnogi igrači jednostavno ne žele tamo. Posljednje veliko ime Nagetsa prije ove ekipe je bio Karmelo Entoni, a znate koji je on bio pik i na kojem draftu i Denver ga je draftovao. Milsap je bio posljednji All-Star igrač kojeg su doveli i to pod kojim uslovima. To je jednostavno tako. MPJ-a su dobili nisko na draftu isključivo zahvaljujući tome što je bio povrijeđen i to ozbiljno (leđa), inače prije povrede je projektovan kao top 3 pik na draftu. E sad je problem što se on i ponaša kao da je bio top 3 pik. Nadobudni, bezobrazni balavac koji ne vidi ništa osim lopte u svojim rukama i koša. A odbrana mu je kriminalna. Osim toga kretanje na terenu, naročito u odbrani pokazuje odsustvo bilo kakve košarkaške inteligencije. On je jednostavno atleta koji to koristi za soliranje i statistiku. E sad... Jokić je (koliko god mi njega voljeli ili ne) marketinški neupotrebljiv. Marej je Kanađanin. Njima je jednostavno potrebno novo lice od kojeg će praviti na silu superstara i lice franšize i koji će im marketinški biti isplativ. I toga je on svjestan i to koristi. Čak i onako malouman sa sve žvakaćom u ustima dok daje intervjue na pres-konferencijama.

milos

pre 3 godine

Ameri spekulisu da ce Denver uzeti Grifina iz Pistonsa.
To bi tek bila katastrofa!
Covek zaradjuje 36m godisnje, ima ugovor na jos jednu sezonu + player option za sezonu posle toga.
Uskoro puni 32 godine, vise ne igra nego sto igra.
Nadam se da nisu toliko glupi?

Trejd

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.

nebitan srbin

pre 3 godine

ko je bolji ko je brzi ko sporiji nije bas toliko bitno( gledajuci jokica kako "trci" rekao bi covek raspasce se a on dvaput ol star ili recimo bizli je sigurno bolji od juniora ali nije poslusan kao junior a trener ako drzi do sebe mora to da sasece.jedno su analize nas strucnjaka a nesto sasvim drugo su desavanja u kuci.

Sch..

pre 3 godine

Sve je počelo od Hernangomesa i Bizlia kad su otišli. Mada nakon toga došao je Grant koji je odlično odmestio Hernangomesa sa visinom , Bizli je i onako bio nezadovoljan zbog manjka minutažu po meni bez prava jer i Herris i Burton su tad bili bolji a on željan igre i lopte i ako se još tad videlo da ima ogroman potencijal kao i Španac sa spoljašnjim šutem ali manjka borbenosti u odbrani. Milsap nije trebao da ostane Grenta nisu smeli da izgube jer su zbog njega pustili Her. i Biz. Videćemo šta će doneti ovaj mali Argentinac sad imaju klasičnu jedinicu koji poznaje evropsku košarku a dovoljno je brz za NBA . Murrey dolazi na svoju prirodnu poziciju 2 Jokić će ostati na 5, MPJ će verovatno više dobiti prostora na 4 i ako mislim da je još uvek neiživljen i neiskusan a i slab u odbrani . Herris ako ga zdravlje posluži na trojci je dobar ali snjim nikad ne znaš na čemu si kao ni sa Burtonom. Klupa je baš mlada kao i ceo tim sem Milsap što kvari prosek . Ništa nećemo znati dok ih ne vidimo . Toronto je neočekivano osvojio prsten .

Pera

pre 3 godine

Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je.
@NO
Denver jeste ponudio 20M po sezoni Grentu, ali je on odlucio da ode.
Zasto? Valjda nezadovoljan tretmanom, (skoro) celu sezonu je ulazio u igru sa klupe, bio rezerva.

Saša

pre 3 godine

Heris i Barton igraju na njihovim pozicijama i imaju jake ugovore koji se ne mogu raskinuti.
Mislim da je Bizli mnogo bolji od njih. Ugovori Bartona i Herisa su primeri kako se pravi greška. Sa Bizlijem umesto njih bili bi vrhunski tim i on je tačno ono što nedostaje ovom Denverovom timu.

Drake

pre 3 godine

Stvarno su imali veliki izbor dobrih igrača. I pored toga što su ostali bez Bizlija, Ernangomeza, Plamlija, Granta, Krega. Imaju odličnu prvu petorku: Moris, Marej, Barton, Porter i Jokić. Verovatno znaju šta rade.

E stručnjaci

pre 3 godine

Bizli je katastrofa u odbrani i kao takav nije komplementaran sa Marejom koji nije dobar defanzivac. Zato su izabrali Herisa, a morali su da biraju između njih dvojice...Bizli je preskup za rezervu. Moguće da će biti nekog trejda u kome će biti uključeni Monte Moris i Barton, previše je bekova u rotaciji. Na tržištu slobodnih agenata nije bilo zanimljivih igrača, sve prosek...

Proka

pre 3 godine

Ako se odigra utakmica bez Mareja Denver moze da dobije. A ako se odigra bez Jokica ... Problem sa Marejem je da nijedan tim u NBA ne bi hteo da ga uzme u ma kakvom trejdu. Placen je duplo nego sto vredi. Denver se potpuno zakucao sa tim ugovorom a ovo sada je tek posebna prica.

Dulepop

pre 3 godine

Teško je nama miševima biti pametan...mnogo toga ne razumemo. Evo ja npr.ne razumem zašto su trejdovali Donovana Mitchela 2017 za Trey Laylesa i 24.pik prve runde...? Ovam je sad top bek i zvezda na maks ugovoru...

milos

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.
(No name, 23. novembar 2020 14:00)
Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
Link https://salarysport.com/basketball/player/michael-porter-jr./

Locutus

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.
(Trejd, 23. novembar 2020 11:53)

Čovek se preziva Barton.

No name

pre 3 godine

Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
(milos, 23. novembar 2020 15:21)

https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

Ima se godina, gledam da li nisam oćaoravio pa gledam, gledam.
I vidim ugovor u plavom za 2021/22

I šta ja mogu sto ši ti funkcionalno nepismen.

Znači Porter odradjuje poslednju godinu sa malim ugovorom. Jasnije?

No name

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.

Kosarka fan

pre 3 godine

Denver je sezone koja je istekla imao bolju odbranu i statisticki i vizuelno. Pricam o regularnom delu. Pretprosle se raspadao...

oxoxoposum

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.

Back in Black

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Svaka cast MPJ ali taj decko je izvikan za medalju.Ako ti nije jasno procitaj slobodno ponovo.Previše se ovde u komentarima o NBA prave neki pametni,vi bre znate bolje odavde iz Srbije od njih tamo u klubu.Ti znas sta oni rade i zasto rade.Svi u NBA se cude za ovakve poteze Denvera posebno zbog Krejga i Grenta ali evo ga prepametni Srbin da nam objasni zasto je to tako.Denver žrtvuje sezonu.Adrijan Vojnarovski kadar nevera.

Proka

pre 3 godine

Ako se odigra utakmica bez Mareja Denver moze da dobije. A ako se odigra bez Jokica ... Problem sa Marejem je da nijedan tim u NBA ne bi hteo da ga uzme u ma kakvom trejdu. Placen je duplo nego sto vredi. Denver se potpuno zakucao sa tim ugovorom a ovo sada je tek posebna prica.

Back in Black

pre 3 godine

Bizli Denveru treba ko lebac,baš takav igrac tog tipa.Pre bi trejdovao Portera i mnoge druge a ostavio Bizlija.Alo bre pa on decko ima 20 poena u proseku.Znaci konstantan,pa njima bas takvi igraci fale.A te fore sto ovde neki prepametni srbi prosipaju nisu tacne jer je Bizli bio baš besan sto su ga trejdovali.Cak je i reagovala i njegova majka koja je pljuvala Denver.Ali imamo mi pametnije u komentarima od Adrijana Vojnarovskog koji sve znaju,cak i ono sto u Denveru ne znaju.

dtb_pro

pre 3 godine

@Back in Black

Upravo tako. Ovdje očigledno komentarišu likovu koji NBA gledaju samo na Youtube-u preko "hajlajtsa", ako i toliko. Pisao sam već o tome. Majkl Porter Mlađi je ušasno izvikan igrač. I što je najcrnje - razumljivo je onom ko iole ozbiljno prati NBA. Denver je nepopularna franšiza i jako loše tržište. Mnogi igrači jednostavno ne žele tamo. Posljednje veliko ime Nagetsa prije ove ekipe je bio Karmelo Entoni, a znate koji je on bio pik i na kojem draftu i Denver ga je draftovao. Milsap je bio posljednji All-Star igrač kojeg su doveli i to pod kojim uslovima. To je jednostavno tako. MPJ-a su dobili nisko na draftu isključivo zahvaljujući tome što je bio povrijeđen i to ozbiljno (leđa), inače prije povrede je projektovan kao top 3 pik na draftu. E sad je problem što se on i ponaša kao da je bio top 3 pik. Nadobudni, bezobrazni balavac koji ne vidi ništa osim lopte u svojim rukama i koša. A odbrana mu je kriminalna. Osim toga kretanje na terenu, naročito u odbrani pokazuje odsustvo bilo kakve košarkaške inteligencije. On je jednostavno atleta koji to koristi za soliranje i statistiku. E sad... Jokić je (koliko god mi njega voljeli ili ne) marketinški neupotrebljiv. Marej je Kanađanin. Njima je jednostavno potrebno novo lice od kojeg će praviti na silu superstara i lice franšize i koji će im marketinški biti isplativ. I toga je on svjestan i to koristi. Čak i onako malouman sa sve žvakaćom u ustima dok daje intervjue na pres-konferencijama.

King of snake

pre 3 godine

Neka niko ne brine za Denver, odradili su oni odlican posao i prosle i ove godine. Imaju dva all star igraca, dva potencijalna all star igraca, dva rukija prve runde drafta.Nisu nikog preplatili a imaju odlican trejd paket (Barton,Heris,Moris i Milsap, u bilo kojoj varijanti).Nemojte zaboraviti da ce Jokic i Marej od sledece sezone(21-22) zaradjivati preko 30 miliona i da Denver mora da vodi racuna o seleriju na duzi vremenski period. Mogli su oni i sada da pojure nekog slobodnog agenta ali Bol Bol i MPJ imaju "visok plafon" i ovo ce biti sezona njihove afirmacije.Rekao bih da Meloun zeli malo da promeni koncept, doveli su brze igrace na nizim pozicijama i pokretne na visokim. Sad imaju tri centra pored Jokica koji mogu barem polu distancu da pogode, sto sa Plumdogom nisu mogli.Birali su izmedju Portera i Grenta i logicno odabrali prvog. Ne znam zasto se svi cude sto imaju ovoliko bekova, cim Jokic nije u igri nastaje raspad ofanzivno.Kampaco je iskusan igrac, igra brzo,razmislja brzo,uklopice se on odlicno. Mozda ce probati i varijantu sa dva pleja kada je NIkola na klupi.
Bizliju i Huancu svaka cast ali nista specijalno Denver nije izgubio njihovim trejdom. Imaju potencijalno 4 all star igraca koje su draftovali i ucinice sve da ih razviju do krajnjih limita. Pri tom, ni Jokic ni Marej nisu ni blizu svog prajma. Nemojte da zaboravite da je Meloun defanzivan trener, unapredice dosta toga on kod ovih momaka ali to je ipak proces.
Dinastija se ne pravi preko noci.

Mladen

pre 3 godine

Poenta trejda je da nesto das i nesto dobijes a oni nista poslednjih godina za sve te igrace nisu dobili, pocevsi od Nurkica koga su trejdovali za panja Plamlija koga su se konacno otarasili. A nije da nisu mogli da skrpe neki paket od Bizlija, Hernangomeza, Herisa (pre nego sto je degradirao kao suter) Bartona, Lajlsa...ovako im sve to otislo za dzaba. Ubedljivo najgori GM u ligi, dzaba dobar draft kad sve to prospes.

fidelio

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška.
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede.
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris.
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo.
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.

NO

pre 3 godine

Imali su u poslednje dve-tri godine, brdo odlicnih sporednih igraca. Nekih su morali da se odreknu (bizli, ernangomez, trej lajs, tori grejg, grant, plamli) a neke su zadrzali (mpj, bol, barton, moris). E sad vreme ce pozati kako su poslovali ali vecina tih sto su otisli su sad preplaceni (pogotovo bizli, ernangomez, grant, plamli). Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je. Mislim da im je naredna godina prilika da razigraju sve ove mlade, i za dve godine sa nekim trejdom eto njih na vrhu. (sad zvucim kao pojedini diktatori). Realno su ove godine, prebacili ocekivanja, trebali su ispasti dvaputa pre finala, nemaju jos tim za titulu. Ne volim ja ove trejdove za titulu odmah i sad... (bruklin, hjuston, klipersi)

jovica

pre 3 godine

Najveci problem kod ljudi je sto imaju kratko pamcenje. Koji je igrac koji nas je najvise nervirao i najvise bitnih utakmica upropastio, u zadnjih 4 godine? Pa Barton(plamlija ne racunam, drvo, je ipak igrao 10 minuta maks.), i protiv minesote pre 3 godine i kasnije kad su ispali u prvom kolu, onda u drugom, a kad nije igrao stigli su do finala konferencije. Uzasan igrac u odbrani, 1.95 prenizak za 3, pa on bi trebao da cuva lenarda, uvek je njegov igrac slobodan u napadu a on kampuje kod kosem. Marej koji relativno ima spore noge za bekove, mnogo bolje cita odbranu nego on. A u napadu kad je najbitnije, krene sam na trojicu, i skoci i ne zna sta da radi sa loptom. tek je prosle godine naucio da ponekad da napravi povratni pas prema Jokicu. Zna da ubode neku nebitnu trojku, i 80% poena daje u prve 2 cetvrtine, u to u regular NBa, u play-off katastrofa. NIjednu bitnu utakmicu nije prelomio. Pa bez njega su stigli do finala, i oni trejduju Granta,koji je bio najbolji RIM protektor, mozda i jedini sa kregom a to je najvise falilo u odbrani.

IRONIJA

pre 3 godine

ma , ljudi, ne brinite. To Denver pravi temelj za DRAFT 2021, da dobiju sto bolkeg pika na draftu ;)
da se rijese Jokica i Mareja pa da idu na siguricu No1 na draftu

Saša

pre 3 godine

Heris i Barton igraju na njihovim pozicijama i imaju jake ugovore koji se ne mogu raskinuti.
Mislim da je Bizli mnogo bolji od njih. Ugovori Bartona i Herisa su primeri kako se pravi greška. Sa Bizlijem umesto njih bili bi vrhunski tim i on je tačno ono što nedostaje ovom Denverovom timu.

Trejd

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.

No name

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.

IgorPa

pre 3 godine

@Back in Black

Pocinjem da verujem da si smo veoma los trol jer mi je za neverovati koliko si ti spreman da iz sebe izbacis nevidjenu kolic8nu gluposti sa tolikim samopouzdanjem i ubedjenosti. Malik Bizli je zeleo da igra za Denver, da, ali isto tako je zeleo da bude i prva opcija za gadjanje na kos kada Jok8c kreira akciju. Denver je vise zeleo Mareja nego Malika koji ocigledno pride ima i gomilu mentalnih problema i Denver je resio da ga se resi. Grent nije hteo da ostane u Denveru i otisao u Detroit, davao mu Denver iste pare kao Detroit i ovaj je odlucio da ode. Tori je solidan ispod proseka igrac u napadu a u odbrani je okej i cisto okej. Jedino sto je pozitivan i sto daje energiju (Kao i Huanco nekada) pa mi je zato zao sto ga nisu ostavili (isto kao i Huanca)."Mali" Porter je jedan od najvecih talenata ali zbog veoma lose konstitucije podlozan je povredama (vecina vide krivca u njegovoj ishrani i 8shrani njegove porodice). On se da nauciti odbrani a napad mu je vec na nivou. Nurmica su onomad morali da stave na razmenu jer je bio veoma negativan i bilo je daj sta das i dobili Plamlija ali barem je ostalo da bude pozitivno u svlacionici.

Drake

pre 3 godine

Stvarno su imali veliki izbor dobrih igrača. I pored toga što su ostali bez Bizlija, Ernangomeza, Plamlija, Granta, Krega. Imaju odličnu prvu petorku: Moris, Marej, Barton, Porter i Jokić. Verovatno znaju šta rade.

nebitan srbin

pre 3 godine

ko je bolji ko je brzi ko sporiji nije bas toliko bitno( gledajuci jokica kako "trci" rekao bi covek raspasce se a on dvaput ol star ili recimo bizli je sigurno bolji od juniora ali nije poslusan kao junior a trener ako drzi do sebe mora to da sasece.jedno su analize nas strucnjaka a nesto sasvim drugo su desavanja u kuci.

milos

pre 3 godine

Ameri spekulisu da ce Denver uzeti Grifina iz Pistonsa.
To bi tek bila katastrofa!
Covek zaradjuje 36m godisnje, ima ugovor na jos jednu sezonu + player option za sezonu posle toga.
Uskoro puni 32 godine, vise ne igra nego sto igra.
Nadam se da nisu toliko glupi?

Dylan Dog

pre 3 godine

@invizibl
Bizli je hteo da bude u startnoj petorci i mislim vise para nego sto je sad potpisao. Jednostavno ne moze sve. Dugorocno MPJ je bolji izbor.

Sch..

pre 3 godine

Sve je počelo od Hernangomesa i Bizlia kad su otišli. Mada nakon toga došao je Grant koji je odlično odmestio Hernangomesa sa visinom , Bizli je i onako bio nezadovoljan zbog manjka minutažu po meni bez prava jer i Herris i Burton su tad bili bolji a on željan igre i lopte i ako se još tad videlo da ima ogroman potencijal kao i Španac sa spoljašnjim šutem ali manjka borbenosti u odbrani. Milsap nije trebao da ostane Grenta nisu smeli da izgube jer su zbog njega pustili Her. i Biz. Videćemo šta će doneti ovaj mali Argentinac sad imaju klasičnu jedinicu koji poznaje evropsku košarku a dovoljno je brz za NBA . Murrey dolazi na svoju prirodnu poziciju 2 Jokić će ostati na 5, MPJ će verovatno više dobiti prostora na 4 i ako mislim da je još uvek neiživljen i neiskusan a i slab u odbrani . Herris ako ga zdravlje posluži na trojci je dobar ali snjim nikad ne znaš na čemu si kao ni sa Burtonom. Klupa je baš mlada kao i ceo tim sem Milsap što kvari prosek . Ništa nećemo znati dok ih ne vidimo . Toronto je neočekivano osvojio prsten .

Dulepop

pre 3 godine

Teško je nama miševima biti pametan...mnogo toga ne razumemo. Evo ja npr.ne razumem zašto su trejdovali Donovana Mitchela 2017 za Trey Laylesa i 24.pik prve runde...? Ovam je sad top bek i zvezda na maks ugovoru...

milos

pre 3 godine

Denver žrtvuje ovu sezonu da bi uigrao ekipu i sačuvao sredstva u budžetu za potpisivanje MPJ sledeće godine. Kada budu imali dugorocne ugovore sa tri all star igraca (NJ, JM, MPJ) moci ce da napadnu titulu. Ako vam nije jasno, procitajte ponovo.
(oxoxoposum, 23. novembar 2020 11:34)
Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument

E stručnjaci

pre 3 godine

Bizli je katastrofa u odbrani i kao takav nije komplementaran sa Marejom koji nije dobar defanzivac. Zato su izabrali Herisa, a morali su da biraju između njih dvojice...Bizli je preskup za rezervu. Moguće da će biti nekog trejda u kome će biti uključeni Monte Moris i Barton, previše je bekova u rotaciji. Na tržištu slobodnih agenata nije bilo zanimljivih igrača, sve prosek...

Dag Kristi

pre 3 godine

Trejd Bizlija im je, po mom mišljenju, najveća greška. 
Mislim da je dobro igrao i da bi već ove sezone zaslužio mesto startera ispred Herisa. Pogotovo ako se uzmu u obzir Gerijeve povrede. 
Dobar šut, izuzetno dobar u tranziciji i što je najbitnije, ne promašuje polaganja u meri u kojoj to radi Heris. 
Ali jasno je da Denver ide u pravcu pravljenja mesta u seleri kepu za MPJ-a, što je potpuno razumljivo. 
Imaće veliku trojku koja može i mora da vuče franšizu ka tituli. Ostaje da sačuvaju odlične rol plejere, kao što je Morris ili PJ Dozier. Jedino mislim da je šteta što su se rešili Krega, s obzirom da je mnogo jeftiniji od Bartona i da nema problema sa povredama.
(fidelio, 23. novembar 2020 11:21)

Bizlija su trejdovali zbog njegove lude glave

Locutus

pre 3 godine

Sve što treba da urade jeste da trejduju Will Burton-a i imaju super ekipu. Jedna od retkih franšiza koja planski radi. Rezultati su dokaz za to.
(Trejd, 23. novembar 2020 11:53)

Čovek se preziva Barton.

milos

pre 3 godine

Denver ima ugovor sa MPJ jos dve sezone tako da ti ne stoji argument
(milos, 23. novembar 2020 12:07)

Ne ovo mu je treća godina. Sledeće godine ide prvi veći ugovor. Ko zna koliko će para tražiti. Jao Denveru. Ja sam Portera mnogo kritikovao , ali može on do nekih 20p kao granični all-star. Da dovedu Stojakovića da ga napravi pobednika u šutiranju trojki.

Nego šta će biti sa Dalasom? Porgingis se povredio. Jao Kapetan Amerike raspala se ekipa. Sledi tankovanje. Teška sezona u najavi.

P.s Denver nema ekipu za titulu,ali mesto Dalasa su sigurno u playoffu.
(No name, 23. novembar 2020 14:00)
Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
Link https://salarysport.com/basketball/player/michael-porter-jr./

Pera

pre 3 godine

Pa taj Grent jeste odlican, ali da platis 20 miliona cetvrtu opciju u timu, previse je.
@NO
Denver jeste ponudio 20M po sezoni Grentu, ali je on odlucio da ode.
Zasto? Valjda nezadovoljan tretmanom, (skoro) celu sezonu je ulazio u igru sa klupe, bio rezerva.

Kosarka fan

pre 3 godine

Denver je sezone koja je istekla imao bolju odbranu i statisticki i vizuelno. Pricam o regularnom delu. Pretprosle se raspadao...

No name

pre 3 godine

Zar je toliko tesko proveriti cinjenice na internetu?
(milos, 23. novembar 2020 15:21)

https://www.basketball-reference.com/contracts/DEN.html

Ima se godina, gledam da li nisam oćaoravio pa gledam, gledam.
I vidim ugovor u plavom za 2021/22

I šta ja mogu sto ši ti funkcionalno nepismen.

Znači Porter odradjuje poslednju godinu sa malim ugovorom. Jasnije?