Subota, 21.11.2020.

08:39

Đoković veruje u pobedu nad Timom

Novak Đoković veruje u pobedu nad Dominikom Timom.

Izvor: LN

Ðokoviæ veruje u pobedu nad Timom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

neca

pre 3 godine

Novek je ove godine bio bolji na kraju sezone nego prošle, pobedio u Sinsinatiju, prošle ispao od Medvedeva, igrao finale Rolan Garos prošle ispao u polufinalu od Tima, na zavšnom mastersu u polufinalu prošle ispao u grupi. Sve je bolji tako da od njega možemo još dugo da očekujemo bolje rezultate. A to što mediokriteti prave spletke to je njemu najmanji problem.
A juče napisah šta je profesionalni tenis. Tenis je takmičenje koje počinje 1.og januara a prestaje 31.og decembra. Ko na kraju goine ima najviše poena dobija pehar kao najbolji teniser ili svetski prvak. Novak će na kraju godine biti prvak.
Takmičenje se sastoji od puno turnira različitih kategorija. GS obezbeđuje najviše poena pa radosledom koji svi znate. Suština jee u tome da se oni mogu poredit sa derbi utakmicama u fudbalu na primer.
Ipak prvenstvo dobija onaj koji dobije najviše poena a ne ko osvoji najviše derbija.
Do sada s novak i Sampras bili šest puta prvaci, najviše od svih tenisera.
Nadam se da će Novak uspeti da osvoji barem još jedno svetko pvenstvo i zato mu danas želim pobedu koja znači na tom putu ali ništa više nego neki drugi uspesi. Ako ne pobedi danas pobediće drugi put. U to sm siguran.

neca

pre 3 godine

Obadvoje označava de osobe različitog pola. Obadva dve osobe muškog a obadve ženkog pola.Češće se koriste reče obojica i obe.

......

pre 3 godine

@agd
"Oba dvoje", misliš "dvoje oba", a šta ti je ovo Thiem? Nepismeni, šta ti znaš o tenisu?
(Srbin Novak goat, 21. novembar 2020 10:54)

Zove drugoga nepismenim a ne zna da postoji izraz "Obadvoje", dok propagira "dvoje oba".

Ne zna šta je i koje "Thiem" a potpisuje se sa "goat". Istovremeno drži predavanja nekom o tenisu.

Živ nam bio ti "pismeni" čoveče.

Lukavi

pre 3 godine

Veliki sam Novakov navijac ali mislim da tesko moze da prodje. To pre svega mislim zbog meca protiv Medvedeva, tu se videlo da je Novak dosta izgubio na agresivnosti u igri. Mislim da je to posledica gubitka samopouzdanja zbog ove turbulentne sezone za njega van teniskog terena a i zbog one diskfalifikacije. To je naravno normalno za svakog sportistu, dobro je sto se to desilo sada pa Novak ima vremena da se sabere i odmori za sledecu sezonu.

Protiv Zvereva u drugom setu igrao je slican tenis kao protiv Medvedeva samo sto je Sasa u losijoj formi od rusa pa je to proslo.

Novak je Medvedeva pobedio na atp kupu zato sto je igrao motivisano agresivno i sa puno samopouzdanja sto ovde nedostaje. Protiv Tima nece prolaziti nista od mlake igre, tu mora da se odigra brutalan tenis sa jakim razmenama da bi se pobedilo a Tim deluje u dosta boljoj formi trenutno. Moja prognoza je Tim- Nadal finale, a Nadal mozda i uzme ovo.

Naravno voleo bih da gresim i da Novak pobedi danas i da ode onda osvoji turnir. U svakom slucaju navijacu za njega sta god da se desi.

nike

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....
(Zoran M., 21. novembar 2020 09:57)
Navijacu i ja uvek samo sve vise nemam zivaca pogotovo kad od gotovog napravi veresiju.
Sto se Djokovica tice nije motivacija ili samopouzdanje, vec snaga i energija su ono sto mu sve vise nedostaje. I to je posledica godina i ishrane. Izgleda da ce teniski brze ostariti od Nadala i Federera. Ne moze da izdrzi duge razmene udaraca, udarci su mu slabiji. Nakon 2 vezana turnira dolazi do pada u fizickoj spremi. Ishrana mu ne utice na snagu na prva dva ali mu vec za treci turnir nedostaje snage.Toga je, misim, i on svestan i zato pokusava da miksa igru. Nije to nesta sto treba da menja jer mu ocigledno odgovara zbog zdravlja a verovatno se i bolje mentalno oseca, ali nazalost pre svega mi, njegovi navijaci, moramo da smanjimo ocekivanja u naredne 2-3 godine koliko ce jos da igra. Na njemu je da me demantuje i manje kida zivce.

Grobar España

pre 3 godine

Volim Noleta i zelim mu sve najbolje, ali neko bi morao da mu kaze da mu je igra ocajna. Samo po nekad podseti na pravog Novaka. Servís nikakav, prebacuje onu jadnu lopticu preko mreze vez smisla i cilja. Podseca me na onoga Noleta kad je bio u kanalu. Nadam se da gresim, ali sa ovom igrom nema sanse da primirise velike trofeje. Izgleda da opet una problem u glavi i da nije svestan koliko je daleko od onog pravog Noleta koji je bio strah i trepet.

Milan_PT

pre 3 godine

@igor

Jumko ostavi se insinuacija. Ti si govorio da Novak neće osvojiti nijedan GS ove godine pa je osvojio AO. Ako gospodar osvoji Završni masters izjednačiće se sa Federerom, a ja ću se sladiti Pedigree junetinom i dobiću novi povodac. Ti ćeš nažalost i dalje pisati protiv Novaka, a i sam znaš da je to uzalud.

Рајко масни Четник - гибаничар

pre 3 godine

Друже Ноло ми ти се кунемо. Бог да да и даће Бог и Богу хвала.

igor

pre 3 godine

Nazalost ove jeseni Tim je jaci. Pocetkom godine bilo je obrnuto. Medvedev takodje ponavlja uspesnu jesen, kao sto je vec bilo u njegovoj karijeri. Nole voli pocetak godine, kad se dobro pripremi, zaceli povrede i krene furiozno. Ako ga nesto sa strane ne poremeti ta godina je njegova gotovo u svemu najbitnijem. Ako se desi nesto pa ga omete, on bi najradije onako streberski sve da pusti i da krene ispocetka, da bude savrseno. Nova strategija u kojoj forsira samo GS nije njegov stil.

Tema

pre 3 godine

Mozda i pobedi Tima ako bude igrao na visokom nivou Ali najnezgodniji teniser u narednom periodu ce mu biti Medvedev. Jer protiv njega nema oruzja. Rus je visok ima snazan servis duge ruke na dropu ga cita u onoj razmeni udaraca Medo je apsolutno spreman i Novak psihicki pada jer nema resenja. Daj Boze da gresim ali ja sam jos pre turnira tipovao da ovo Medvedev osvaja. Novaku ce biti sve teze protiv njega Ni Tim ni Nadal niti Federer niti Cicipas ili Zverev mu ne migu praviti probleme kao Rus.

agdo

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...
(CroFed, 21. novembar 2020 09:04)

Mislim da Thiem ima nešto manje ekplozivne udarce i za nijansu udara slabije loptu ali mnogo manje greši i bolje se kreće po terenu. Oba dvoje uz Medvedeva udaraju loptu veoma ravno.

Novak je isto stariji pa neće da se troši skroz na ovakve turnire i rizikuje povredu. Ako Djoković uspe da mu uđe u glavu onda postoji dobre šanse. Po meni Novak ima problema sa levom rukom što pokazuje slab i neprecizan Backhand.

Nadam se pobedi Noleta.

Nemo

pre 3 godine

Juče mu se igralo što je i pokazao na terenu. Ako bude imao isti pristup onda ima šanse protiv Tima koji je u odličnoj formi zajedno s Medvedevim. Drago mi je da sam video tu želju za igru koja mu je nestala na RG krajem trećeg seta protiv Cicipasa i nije je bilo do juče.

Silton

pre 3 godine

Ponekad je dobro za Noleta da ulogu favorita prepusti nekom drugom. Tim i Medvedev su u životnoj formi i ravnomjerno pariraju ovoj trojici.

Noletu je potrebna pobjeda i da osvoji London, da prije svega stekne potrebno samopouzdanje, da dokaže svima a posebno sebi da hoće i da može i da opravda No.1.

fenomen

pre 3 godine

Valjda ima dovoljno motiva da se izjednaci sa Rodjom po broju osvojenih zavrsnih turnira i u narednim godinama osvoji jos jedan zavrsni i bude najbolji i u toj statistici. I onda juriš na GS titule.

Zoran M.

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....

Cane

pre 3 godine

Iskreno, nisam oduševljen ni Novakovom igrom protiv Zvereva, ali ako je on zadovoljan, koga zabole da li sam ja.
I u ovom meču najverovatnije, odlućiće kome se bude manje igralo. Moguće da se Novak pokrene i zaigra kako ume; kad nije ispao dosad, sada mu se više i ne isplati. Novak je u takvoj nekakvoj letargiji da bi najradije igrao samo finala, pa sve pre toga igra kao da mora. A i mora.

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..

Nole Goat

pre 3 godine

Ako pobedi Tima to ce mu podici samopouzdanje za finale, iskreno ako Nole udje u finale prvi, ja cu navijati za Nadala da pobedi onog smaraca.

Mihael

pre 3 godine

Sve drugo osim Timove i Nadalove pobede bi me iznenadilo. Na stranu koliko navijam za Novaka ali treba biti malo objektivan u prognozama. Novak zadnjih mesec dana ne igra na nivou i sad dal je sposoban odjednom dignit formu bar za 30% nisam siguran jer forma se tempira. Nadal ima iza sebe odlčan mesec dana i to se vidi na terenu- ne sumnjam da danas Medvedev ide kuči. Novak je izgubio na RG videli smo na kakv način, ni blizu nije bio, pa onda u Beču od nekog anonimusa, ovde je izgubio ubedljivo od Medvedeva. Čim je malo postalo gusto, da treba potegnil kakvu liniju njega nigde nema. Fali mu oštrina, agresivnost da napada. Ako ste pratili sinočnji meč.Novak je napravijo u 2 setu ako se ne varam neznam 2-3 vinera. Znači defanzivni tenis. Pa zar neko može pomislit da se Tima da dobit sa 2-3 vinera? Navijam za Novaka ali ključ do pobede je oštrina, agresivnost, udaranje na liniju, dobar servis. Dal je to moguče postignit posle ovakvog očajnog meseca iza njega, ostaje da vidimo. Ali kao uvjek sam uz tebe i navijam uz tebe i ako izgubiš. Ipak si ti šampion i ti možeš sve. Idemooo

...

pre 3 godine

Možda grešim ali činimi se da Djoković i dalje vuče povredu leve ruke koja izgleda je povezana bolom u vratu. Sećamo se kako je udarao ruku i imao onu traku što greje tokom Roland Garrosa.

Kažem to jer očigledno mu backhand (koji mu je bio najveće oružje tokom karijere) veoma slab i vraća ga bukvalno na centar terena gde na tanjiru daje protivniku šansu da uđe i diktira tempo.

Pozitivna stvar je da mu Forehand dosta napredovao (koji ironično mu bio slabiji tokom karijere) i ako mu prvi servis bude radio onda može da pobedi.

Kako god, puno sreće Novaku. Najvažnije po meni posle ovog turnira da se on oporavi skroz naredna 2-3 meseca do Aus Opena.

Lakic

pre 3 godine

Novak mora drasticno da popravi igru ako hoce da parira ovim momcima. Sa prilicno losom igrom evo ga u polufinalu,Duguje navijacima dobru igru i volju. U principu prvi je stalno je u finalima ali lose igra i osim Ao i dobre igre u finalu ove godine nema bas dobre partije.Mislim da je Rafa glavni favorit al ajd videcemo.

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..

Banja Luka

pre 3 godine

Tim je mnogo pitom momak, jako finog karaktera. Nemam nista protiv toga da osvoji mnogo GS titula nakon sto Djokovic dodje do broja 21 u GS titulama i obori rekord od 310 sedmica na mjestu br. 1.

CroFed

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...

Dragoslav

pre 3 godine

Ubiće ga Timi k'o zeca.
:-)
Snažan servis, jednoručni forhend, brzina, smanjen broj (ne)iznuđenih grešaka... Grešim li?
Napred, Nole!

unknown

pre 3 godine

Zverev nije ni malo na nivou Tima pogotovu kao borac zato ako budes onaj pravi Novak nemam sumnje jer tada ti nemoze niko nista,posle 2min na terenu vec covek zna sta ce videti od tebe ili ces da DOMINIras ili ces da igras sam protiv sebe i igraca prekoputa mreze!

Zoran M.

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....

Nemo

pre 3 godine

Juče mu se igralo što je i pokazao na terenu. Ako bude imao isti pristup onda ima šanse protiv Tima koji je u odličnoj formi zajedno s Medvedevim. Drago mi je da sam video tu želju za igru koja mu je nestala na RG krajem trećeg seta protiv Cicipasa i nije je bilo do juče.

Mihael

pre 3 godine

Sve drugo osim Timove i Nadalove pobede bi me iznenadilo. Na stranu koliko navijam za Novaka ali treba biti malo objektivan u prognozama. Novak zadnjih mesec dana ne igra na nivou i sad dal je sposoban odjednom dignit formu bar za 30% nisam siguran jer forma se tempira. Nadal ima iza sebe odlčan mesec dana i to se vidi na terenu- ne sumnjam da danas Medvedev ide kuči. Novak je izgubio na RG videli smo na kakv način, ni blizu nije bio, pa onda u Beču od nekog anonimusa, ovde je izgubio ubedljivo od Medvedeva. Čim je malo postalo gusto, da treba potegnil kakvu liniju njega nigde nema. Fali mu oštrina, agresivnost da napada. Ako ste pratili sinočnji meč.Novak je napravijo u 2 setu ako se ne varam neznam 2-3 vinera. Znači defanzivni tenis. Pa zar neko može pomislit da se Tima da dobit sa 2-3 vinera? Navijam za Novaka ali ključ do pobede je oštrina, agresivnost, udaranje na liniju, dobar servis. Dal je to moguče postignit posle ovakvog očajnog meseca iza njega, ostaje da vidimo. Ali kao uvjek sam uz tebe i navijam uz tebe i ako izgubiš. Ipak si ti šampion i ti možeš sve. Idemooo

...

pre 3 godine

Možda grešim ali činimi se da Djoković i dalje vuče povredu leve ruke koja izgleda je povezana bolom u vratu. Sećamo se kako je udarao ruku i imao onu traku što greje tokom Roland Garrosa.

Kažem to jer očigledno mu backhand (koji mu je bio najveće oružje tokom karijere) veoma slab i vraća ga bukvalno na centar terena gde na tanjiru daje protivniku šansu da uđe i diktira tempo.

Pozitivna stvar je da mu Forehand dosta napredovao (koji ironično mu bio slabiji tokom karijere) i ako mu prvi servis bude radio onda može da pobedi.

Kako god, puno sreće Novaku. Najvažnije po meni posle ovog turnira da se on oporavi skroz naredna 2-3 meseca do Aus Opena.

Banja Luka

pre 3 godine

Tim je mnogo pitom momak, jako finog karaktera. Nemam nista protiv toga da osvoji mnogo GS titula nakon sto Djokovic dodje do broja 21 u GS titulama i obori rekord od 310 sedmica na mjestu br. 1.

Nole Goat

pre 3 godine

Ako pobedi Tima to ce mu podici samopouzdanje za finale, iskreno ako Nole udje u finale prvi, ja cu navijati za Nadala da pobedi onog smaraca.

Cane

pre 3 godine

Iskreno, nisam oduševljen ni Novakovom igrom protiv Zvereva, ali ako je on zadovoljan, koga zabole da li sam ja.
I u ovom meču najverovatnije, odlućiće kome se bude manje igralo. Moguće da se Novak pokrene i zaigra kako ume; kad nije ispao dosad, sada mu se više i ne isplati. Novak je u takvoj nekakvoj letargiji da bi najradije igrao samo finala, pa sve pre toga igra kao da mora. A i mora.

Tema

pre 3 godine

Mozda i pobedi Tima ako bude igrao na visokom nivou Ali najnezgodniji teniser u narednom periodu ce mu biti Medvedev. Jer protiv njega nema oruzja. Rus je visok ima snazan servis duge ruke na dropu ga cita u onoj razmeni udaraca Medo je apsolutno spreman i Novak psihicki pada jer nema resenja. Daj Boze da gresim ali ja sam jos pre turnira tipovao da ovo Medvedev osvaja. Novaku ce biti sve teze protiv njega Ni Tim ni Nadal niti Federer niti Cicipas ili Zverev mu ne migu praviti probleme kao Rus.

agdo

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...
(CroFed, 21. novembar 2020 09:04)

Mislim da Thiem ima nešto manje ekplozivne udarce i za nijansu udara slabije loptu ali mnogo manje greši i bolje se kreće po terenu. Oba dvoje uz Medvedeva udaraju loptu veoma ravno.

Novak je isto stariji pa neće da se troši skroz na ovakve turnire i rizikuje povredu. Ako Djoković uspe da mu uđe u glavu onda postoji dobre šanse. Po meni Novak ima problema sa levom rukom što pokazuje slab i neprecizan Backhand.

Nadam se pobedi Noleta.

unknown

pre 3 godine

Zverev nije ni malo na nivou Tima pogotovu kao borac zato ako budes onaj pravi Novak nemam sumnje jer tada ti nemoze niko nista,posle 2min na terenu vec covek zna sta ce videti od tebe ili ces da DOMINIras ili ces da igras sam protiv sebe i igraca prekoputa mreze!

CroFed

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...

Silton

pre 3 godine

Ponekad je dobro za Noleta da ulogu favorita prepusti nekom drugom. Tim i Medvedev su u životnoj formi i ravnomjerno pariraju ovoj trojici.

Noletu je potrebna pobjeda i da osvoji London, da prije svega stekne potrebno samopouzdanje, da dokaže svima a posebno sebi da hoće i da može i da opravda No.1.

fenomen

pre 3 godine

Valjda ima dovoljno motiva da se izjednaci sa Rodjom po broju osvojenih zavrsnih turnira i u narednim godinama osvoji jos jedan zavrsni i bude najbolji i u toj statistici. I onda juriš na GS titule.

Grobar España

pre 3 godine

Volim Noleta i zelim mu sve najbolje, ali neko bi morao da mu kaze da mu je igra ocajna. Samo po nekad podseti na pravog Novaka. Servís nikakav, prebacuje onu jadnu lopticu preko mreze vez smisla i cilja. Podseca me na onoga Noleta kad je bio u kanalu. Nadam se da gresim, ali sa ovom igrom nema sanse da primirise velike trofeje. Izgleda da opet una problem u glavi i da nije svestan koliko je daleko od onog pravog Noleta koji je bio strah i trepet.

Lakic

pre 3 godine

Novak mora drasticno da popravi igru ako hoce da parira ovim momcima. Sa prilicno losom igrom evo ga u polufinalu,Duguje navijacima dobru igru i volju. U principu prvi je stalno je u finalima ali lose igra i osim Ao i dobre igre u finalu ove godine nema bas dobre partije.Mislim da je Rafa glavni favorit al ajd videcemo.

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..

igor

pre 3 godine

Nazalost ove jeseni Tim je jaci. Pocetkom godine bilo je obrnuto. Medvedev takodje ponavlja uspesnu jesen, kao sto je vec bilo u njegovoj karijeri. Nole voli pocetak godine, kad se dobro pripremi, zaceli povrede i krene furiozno. Ako ga nesto sa strane ne poremeti ta godina je njegova gotovo u svemu najbitnijem. Ako se desi nesto pa ga omete, on bi najradije onako streberski sve da pusti i da krene ispocetka, da bude savrseno. Nova strategija u kojoj forsira samo GS nije njegov stil.

Dragoslav

pre 3 godine

Ubiće ga Timi k'o zeca.
:-)
Snažan servis, jednoručni forhend, brzina, smanjen broj (ne)iznuđenih grešaka... Grešim li?
Napred, Nole!

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..

Milan_PT

pre 3 godine

@igor

Jumko ostavi se insinuacija. Ti si govorio da Novak neće osvojiti nijedan GS ove godine pa je osvojio AO. Ako gospodar osvoji Završni masters izjednačiće se sa Federerom, a ja ću se sladiti Pedigree junetinom i dobiću novi povodac. Ti ćeš nažalost i dalje pisati protiv Novaka, a i sam znaš da je to uzalud.

......

pre 3 godine

@agd
"Oba dvoje", misliš "dvoje oba", a šta ti je ovo Thiem? Nepismeni, šta ti znaš o tenisu?
(Srbin Novak goat, 21. novembar 2020 10:54)

Zove drugoga nepismenim a ne zna da postoji izraz "Obadvoje", dok propagira "dvoje oba".

Ne zna šta je i koje "Thiem" a potpisuje se sa "goat". Istovremeno drži predavanja nekom o tenisu.

Živ nam bio ti "pismeni" čoveče.

Lukavi

pre 3 godine

Veliki sam Novakov navijac ali mislim da tesko moze da prodje. To pre svega mislim zbog meca protiv Medvedeva, tu se videlo da je Novak dosta izgubio na agresivnosti u igri. Mislim da je to posledica gubitka samopouzdanja zbog ove turbulentne sezone za njega van teniskog terena a i zbog one diskfalifikacije. To je naravno normalno za svakog sportistu, dobro je sto se to desilo sada pa Novak ima vremena da se sabere i odmori za sledecu sezonu.

Protiv Zvereva u drugom setu igrao je slican tenis kao protiv Medvedeva samo sto je Sasa u losijoj formi od rusa pa je to proslo.

Novak je Medvedeva pobedio na atp kupu zato sto je igrao motivisano agresivno i sa puno samopouzdanja sto ovde nedostaje. Protiv Tima nece prolaziti nista od mlake igre, tu mora da se odigra brutalan tenis sa jakim razmenama da bi se pobedilo a Tim deluje u dosta boljoj formi trenutno. Moja prognoza je Tim- Nadal finale, a Nadal mozda i uzme ovo.

Naravno voleo bih da gresim i da Novak pobedi danas i da ode onda osvoji turnir. U svakom slucaju navijacu za njega sta god da se desi.

nike

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....
(Zoran M., 21. novembar 2020 09:57)
Navijacu i ja uvek samo sve vise nemam zivaca pogotovo kad od gotovog napravi veresiju.
Sto se Djokovica tice nije motivacija ili samopouzdanje, vec snaga i energija su ono sto mu sve vise nedostaje. I to je posledica godina i ishrane. Izgleda da ce teniski brze ostariti od Nadala i Federera. Ne moze da izdrzi duge razmene udaraca, udarci su mu slabiji. Nakon 2 vezana turnira dolazi do pada u fizickoj spremi. Ishrana mu ne utice na snagu na prva dva ali mu vec za treci turnir nedostaje snage.Toga je, misim, i on svestan i zato pokusava da miksa igru. Nije to nesta sto treba da menja jer mu ocigledno odgovara zbog zdravlja a verovatno se i bolje mentalno oseca, ali nazalost pre svega mi, njegovi navijaci, moramo da smanjimo ocekivanja u naredne 2-3 godine koliko ce jos da igra. Na njemu je da me demantuje i manje kida zivce.

neca

pre 3 godine

Novek je ove godine bio bolji na kraju sezone nego prošle, pobedio u Sinsinatiju, prošle ispao od Medvedeva, igrao finale Rolan Garos prošle ispao u polufinalu od Tima, na zavšnom mastersu u polufinalu prošle ispao u grupi. Sve je bolji tako da od njega možemo još dugo da očekujemo bolje rezultate. A to što mediokriteti prave spletke to je njemu najmanji problem.
A juče napisah šta je profesionalni tenis. Tenis je takmičenje koje počinje 1.og januara a prestaje 31.og decembra. Ko na kraju goine ima najviše poena dobija pehar kao najbolji teniser ili svetski prvak. Novak će na kraju godine biti prvak.
Takmičenje se sastoji od puno turnira različitih kategorija. GS obezbeđuje najviše poena pa radosledom koji svi znate. Suština jee u tome da se oni mogu poredit sa derbi utakmicama u fudbalu na primer.
Ipak prvenstvo dobija onaj koji dobije najviše poena a ne ko osvoji najviše derbija.
Do sada s novak i Sampras bili šest puta prvaci, najviše od svih tenisera.
Nadam se da će Novak uspeti da osvoji barem još jedno svetko pvenstvo i zato mu danas želim pobedu koja znači na tom putu ali ništa više nego neki drugi uspesi. Ako ne pobedi danas pobediće drugi put. U to sm siguran.

Рајко масни Четник - гибаничар

pre 3 godine

Друже Ноло ми ти се кунемо. Бог да да и даће Бог и Богу хвала.

neca

pre 3 godine

Obadvoje označava de osobe različitog pola. Obadva dve osobe muškog a obadve ženkog pola.Češće se koriste reče obojica i obe.

Mihael

pre 3 godine

Sve drugo osim Timove i Nadalove pobede bi me iznenadilo. Na stranu koliko navijam za Novaka ali treba biti malo objektivan u prognozama. Novak zadnjih mesec dana ne igra na nivou i sad dal je sposoban odjednom dignit formu bar za 30% nisam siguran jer forma se tempira. Nadal ima iza sebe odlčan mesec dana i to se vidi na terenu- ne sumnjam da danas Medvedev ide kuči. Novak je izgubio na RG videli smo na kakv način, ni blizu nije bio, pa onda u Beču od nekog anonimusa, ovde je izgubio ubedljivo od Medvedeva. Čim je malo postalo gusto, da treba potegnil kakvu liniju njega nigde nema. Fali mu oštrina, agresivnost da napada. Ako ste pratili sinočnji meč.Novak je napravijo u 2 setu ako se ne varam neznam 2-3 vinera. Znači defanzivni tenis. Pa zar neko može pomislit da se Tima da dobit sa 2-3 vinera? Navijam za Novaka ali ključ do pobede je oštrina, agresivnost, udaranje na liniju, dobar servis. Dal je to moguče postignit posle ovakvog očajnog meseca iza njega, ostaje da vidimo. Ali kao uvjek sam uz tebe i navijam uz tebe i ako izgubiš. Ipak si ti šampion i ti možeš sve. Idemooo

Dragoslav

pre 3 godine

Ubiće ga Timi k'o zeca.
:-)
Snažan servis, jednoručni forhend, brzina, smanjen broj (ne)iznuđenih grešaka... Grešim li?
Napred, Nole!

Nole Goat

pre 3 godine

Ako pobedi Tima to ce mu podici samopouzdanje za finale, iskreno ako Nole udje u finale prvi, ja cu navijati za Nadala da pobedi onog smaraca.

CroFed

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...

fenomen

pre 3 godine

Valjda ima dovoljno motiva da se izjednaci sa Rodjom po broju osvojenih zavrsnih turnira i u narednim godinama osvoji jos jedan zavrsni i bude najbolji i u toj statistici. I onda juriš na GS titule.

Milan_PT

pre 3 godine

@igor

Jumko ostavi se insinuacija. Ti si govorio da Novak neće osvojiti nijedan GS ove godine pa je osvojio AO. Ako gospodar osvoji Završni masters izjednačiće se sa Federerom, a ja ću se sladiti Pedigree junetinom i dobiću novi povodac. Ti ćeš nažalost i dalje pisati protiv Novaka, a i sam znaš da je to uzalud.

Рајко масни Четник - гибаничар

pre 3 godine

Друже Ноло ми ти се кунемо. Бог да да и даће Бог и Богу хвала.

Nemo

pre 3 godine

Juče mu se igralo što je i pokazao na terenu. Ako bude imao isti pristup onda ima šanse protiv Tima koji je u odličnoj formi zajedno s Medvedevim. Drago mi je da sam video tu želju za igru koja mu je nestala na RG krajem trećeg seta protiv Cicipasa i nije je bilo do juče.

agdo

pre 3 godine

Thiem je mlađa i nešto konstantnija verzija Wawrinke. Svi znamo što se dogodi kada se Stan raspištolji, ako se i Dominic raspištolji...
(CroFed, 21. novembar 2020 09:04)

Mislim da Thiem ima nešto manje ekplozivne udarce i za nijansu udara slabije loptu ali mnogo manje greši i bolje se kreće po terenu. Oba dvoje uz Medvedeva udaraju loptu veoma ravno.

Novak je isto stariji pa neće da se troši skroz na ovakve turnire i rizikuje povredu. Ako Djoković uspe da mu uđe u glavu onda postoji dobre šanse. Po meni Novak ima problema sa levom rukom što pokazuje slab i neprecizan Backhand.

Nadam se pobedi Noleta.

neca

pre 3 godine

Obadvoje označava de osobe različitog pola. Obadva dve osobe muškog a obadve ženkog pola.Češće se koriste reče obojica i obe.

Banja Luka

pre 3 godine

Tim je mnogo pitom momak, jako finog karaktera. Nemam nista protiv toga da osvoji mnogo GS titula nakon sto Djokovic dodje do broja 21 u GS titulama i obori rekord od 310 sedmica na mjestu br. 1.

nike

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....
(Zoran M., 21. novembar 2020 09:57)
Navijacu i ja uvek samo sve vise nemam zivaca pogotovo kad od gotovog napravi veresiju.
Sto se Djokovica tice nije motivacija ili samopouzdanje, vec snaga i energija su ono sto mu sve vise nedostaje. I to je posledica godina i ishrane. Izgleda da ce teniski brze ostariti od Nadala i Federera. Ne moze da izdrzi duge razmene udaraca, udarci su mu slabiji. Nakon 2 vezana turnira dolazi do pada u fizickoj spremi. Ishrana mu ne utice na snagu na prva dva ali mu vec za treci turnir nedostaje snage.Toga je, misim, i on svestan i zato pokusava da miksa igru. Nije to nesta sto treba da menja jer mu ocigledno odgovara zbog zdravlja a verovatno se i bolje mentalno oseca, ali nazalost pre svega mi, njegovi navijaci, moramo da smanjimo ocekivanja u naredne 2-3 godine koliko ce jos da igra. Na njemu je da me demantuje i manje kida zivce.

Lakic

pre 3 godine

Novak mora drasticno da popravi igru ako hoce da parira ovim momcima. Sa prilicno losom igrom evo ga u polufinalu,Duguje navijacima dobru igru i volju. U principu prvi je stalno je u finalima ali lose igra i osim Ao i dobre igre u finalu ove godine nema bas dobre partije.Mislim da je Rafa glavni favorit al ajd videcemo.

Tema

pre 3 godine

Mozda i pobedi Tima ako bude igrao na visokom nivou Ali najnezgodniji teniser u narednom periodu ce mu biti Medvedev. Jer protiv njega nema oruzja. Rus je visok ima snazan servis duge ruke na dropu ga cita u onoj razmeni udaraca Medo je apsolutno spreman i Novak psihicki pada jer nema resenja. Daj Boze da gresim ali ja sam jos pre turnira tipovao da ovo Medvedev osvaja. Novaku ce biti sve teze protiv njega Ni Tim ni Nadal niti Federer niti Cicipas ili Zverev mu ne migu praviti probleme kao Rus.

Lukavi

pre 3 godine

Veliki sam Novakov navijac ali mislim da tesko moze da prodje. To pre svega mislim zbog meca protiv Medvedeva, tu se videlo da je Novak dosta izgubio na agresivnosti u igri. Mislim da je to posledica gubitka samopouzdanja zbog ove turbulentne sezone za njega van teniskog terena a i zbog one diskfalifikacije. To je naravno normalno za svakog sportistu, dobro je sto se to desilo sada pa Novak ima vremena da se sabere i odmori za sledecu sezonu.

Protiv Zvereva u drugom setu igrao je slican tenis kao protiv Medvedeva samo sto je Sasa u losijoj formi od rusa pa je to proslo.

Novak je Medvedeva pobedio na atp kupu zato sto je igrao motivisano agresivno i sa puno samopouzdanja sto ovde nedostaje. Protiv Tima nece prolaziti nista od mlake igre, tu mora da se odigra brutalan tenis sa jakim razmenama da bi se pobedilo a Tim deluje u dosta boljoj formi trenutno. Moja prognoza je Tim- Nadal finale, a Nadal mozda i uzme ovo.

Naravno voleo bih da gresim i da Novak pobedi danas i da ode onda osvoji turnir. U svakom slucaju navijacu za njega sta god da se desi.

......

pre 3 godine

@agd
"Oba dvoje", misliš "dvoje oba", a šta ti je ovo Thiem? Nepismeni, šta ti znaš o tenisu?
(Srbin Novak goat, 21. novembar 2020 10:54)

Zove drugoga nepismenim a ne zna da postoji izraz "Obadvoje", dok propagira "dvoje oba".

Ne zna šta je i koje "Thiem" a potpisuje se sa "goat". Istovremeno drži predavanja nekom o tenisu.

Živ nam bio ti "pismeni" čoveče.

unknown

pre 3 godine

Zverev nije ni malo na nivou Tima pogotovu kao borac zato ako budes onaj pravi Novak nemam sumnje jer tada ti nemoze niko nista,posle 2min na terenu vec covek zna sta ce videti od tebe ili ces da DOMINIras ili ces da igras sam protiv sebe i igraca prekoputa mreze!

Silton

pre 3 godine

Ponekad je dobro za Noleta da ulogu favorita prepusti nekom drugom. Tim i Medvedev su u životnoj formi i ravnomjerno pariraju ovoj trojici.

Noletu je potrebna pobjeda i da osvoji London, da prije svega stekne potrebno samopouzdanje, da dokaže svima a posebno sebi da hoće i da može i da opravda No.1.

...

pre 3 godine

Možda grešim ali činimi se da Djoković i dalje vuče povredu leve ruke koja izgleda je povezana bolom u vratu. Sećamo se kako je udarao ruku i imao onu traku što greje tokom Roland Garrosa.

Kažem to jer očigledno mu backhand (koji mu je bio najveće oružje tokom karijere) veoma slab i vraća ga bukvalno na centar terena gde na tanjiru daje protivniku šansu da uđe i diktira tempo.

Pozitivna stvar je da mu Forehand dosta napredovao (koji ironično mu bio slabiji tokom karijere) i ako mu prvi servis bude radio onda može da pobedi.

Kako god, puno sreće Novaku. Najvažnije po meni posle ovog turnira da se on oporavi skroz naredna 2-3 meseca do Aus Opena.

Zoran M.

pre 3 godine

Nole je daleko od velike forme i ti svi vide. Da li je u pitanju samopouzdanje ili manjak otivacije ?
Usvakom slucaju cu navijati za naseg sampiona...pa sta bude.....

igor

pre 3 godine

Nazalost ove jeseni Tim je jaci. Pocetkom godine bilo je obrnuto. Medvedev takodje ponavlja uspesnu jesen, kao sto je vec bilo u njegovoj karijeri. Nole voli pocetak godine, kad se dobro pripremi, zaceli povrede i krene furiozno. Ako ga nesto sa strane ne poremeti ta godina je njegova gotovo u svemu najbitnijem. Ako se desi nesto pa ga omete, on bi najradije onako streberski sve da pusti i da krene ispocetka, da bude savrseno. Nova strategija u kojoj forsira samo GS nije njegov stil.

Grobar España

pre 3 godine

Volim Noleta i zelim mu sve najbolje, ali neko bi morao da mu kaze da mu je igra ocajna. Samo po nekad podseti na pravog Novaka. Servís nikakav, prebacuje onu jadnu lopticu preko mreze vez smisla i cilja. Podseca me na onoga Noleta kad je bio u kanalu. Nadam se da gresim, ali sa ovom igrom nema sanse da primirise velike trofeje. Izgleda da opet una problem u glavi i da nije svestan koliko je daleko od onog pravog Noleta koji je bio strah i trepet.

neca

pre 3 godine

Novek je ove godine bio bolji na kraju sezone nego prošle, pobedio u Sinsinatiju, prošle ispao od Medvedeva, igrao finale Rolan Garos prošle ispao u polufinalu od Tima, na zavšnom mastersu u polufinalu prošle ispao u grupi. Sve je bolji tako da od njega možemo još dugo da očekujemo bolje rezultate. A to što mediokriteti prave spletke to je njemu najmanji problem.
A juče napisah šta je profesionalni tenis. Tenis je takmičenje koje počinje 1.og januara a prestaje 31.og decembra. Ko na kraju goine ima najviše poena dobija pehar kao najbolji teniser ili svetski prvak. Novak će na kraju godine biti prvak.
Takmičenje se sastoji od puno turnira različitih kategorija. GS obezbeđuje najviše poena pa radosledom koji svi znate. Suština jee u tome da se oni mogu poredit sa derbi utakmicama u fudbalu na primer.
Ipak prvenstvo dobija onaj koji dobije najviše poena a ne ko osvoji najviše derbija.
Do sada s novak i Sampras bili šest puta prvaci, najviše od svih tenisera.
Nadam se da će Novak uspeti da osvoji barem još jedno svetko pvenstvo i zato mu danas želim pobedu koja znači na tom putu ali ništa više nego neki drugi uspesi. Ako ne pobedi danas pobediće drugi put. U to sm siguran.

Cane

pre 3 godine

Iskreno, nisam oduševljen ni Novakovom igrom protiv Zvereva, ali ako je on zadovoljan, koga zabole da li sam ja.
I u ovom meču najverovatnije, odlućiće kome se bude manje igralo. Moguće da se Novak pokrene i zaigra kako ume; kad nije ispao dosad, sada mu se više i ne isplati. Novak je u takvoj nekakvoj letargiji da bi najradije igrao samo finala, pa sve pre toga igra kao da mora. A i mora.

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..

Dejan

pre 3 godine

Niti znam da li igraju danas, niti znam u koliko sati. Niti se potpisao taj sto je pisao clanak. Dobro.. Desava se u brzini.. Ajd da ga razumemo.. Deluje kao da je tek poceo sa ovom profesijom..