Ponedeljak, 16.11.2020.

20:30

Navijači Zvezde upali na teren, držali govor igračima VIDEO

Nemile scene tokom utakmice.

Izvor: SN

Navijaèi Zvezde upali na teren, držali govor igraèima VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

316 Komentari

Sortiraj po:

Idiokratija

pre 3 godine

Ma kada im se izgradi novi stadion od 200.000.000 ima da se smire. Biće to najveći navijački tržni centar u Evropi za dilovanje i obračune "navijača" i njihovih "vodja".Za bolesnu decu ćemo mi preko sms poruka skupljati da im spašavamo živote kao i za ostale ugrožene. Da rasteretimo državu barem oko tih gluposti.

Kumovi

pre 3 godine

Pa ,,navijači" vladaju Srbijom već 15-20 godina i nema šta da se čudimo. Oni vladaju i sportom i privredom a i politikom, tako da... Sve je jasno.Klasična mafija sa državom za leđima koja se osilila jer joj niko ništa ne može.

Tatami

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!
(Stari Zvezdaš, 17. novembar 2020 02:55)

Moji su na stadionu od 3-ce godine. Nije stadion samo Sever, ima jos tribina. Ne vodis ga zato sto te mrzi, ili si toliko sludjen da verujes svemu sto procitas.

Milan

pre 3 godine

Hahahaahaaaa...mora kod nas po seljacki pa to ti je. Degradiranje uloge kluba, nekada velikog kluba, koji i sada igra dobro u Evropi. Ali sta ces, ljudi koji navijaju za njega su izgleda u velikoj vecini seljacine. Ovakve likove strogo kazniti. Ali cini se da se ovakvih kod nas svi boje. Drzava hajducija i tako unazad 40 godina. Tuzno.

marsbregaraganimars

pre 3 godine

 je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.
(Vladan R, 17. novembar 2020
Zlatibor se sklonio, vidi se jasno. Ni ja ne verujem da je Savija razlog, nego neko mocniji. Jedan poziv menja sve.

aaaa

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.
(kiza D, 17. novembar 2020 10:04)

Ma nije voli on to....

cosmo

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .
(Andrea Djani, 17. novembar 2020 11:08)

Nije bilo drzave ni u Tomilslava Karadzica.Sad ste se setili...

Andrea Djani

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .

Vladan R

pre 3 godine

@ sone

Da je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pdjoni, 16. novembar 2020 21:53 NJemu slava i hvala, ali mogao je da se održi minut ćutanja, ima mnogo načina da se oda pošta i da se klub zahvali. A ne da vođa navijača upada na teren usred utakmice i drži motivacioni govor. To se ne radi, nema opravdanja.

Salaso

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.
(Ervin, 17. novembar 2020 08:08)
Zato je Britanija tu gde jeste, a mi takodje gde jesmo- dno civilizacije.

kiza D

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

A pitanja novinara upucena Dejanu Stankovicu na ovu temu da li je bilo?? Pitam samo nisam gledao konferenciju za stampu

Vladan R

pre 3 godine

Koji god da je razlog, bruka i sramota kako za klub, tako i za državu. Dešavali su se bliski kontakti navijača sa igračima i u Italiji, inter čini mi se, i u Portugaliji, Sporting, kad su nezadovoljni navijači napadali igrače, pa i u komsiluku, kad je skidana kapitenska traka, pa i u CZ svojevremeno, ali se nikad nije dešavalo, da u toku utakmice udju u teren, da nešto saopšte igračima. Da li je neko u upravi da li se obeležava neka godišnjica, šta god, na teren u toku utakmice mogu samo 11+11 igrača ih sudije. Još jednom bruka i sramota.

Dejan

pre 3 godine

Sta li se tek desava u svlacionici, a da i ne govorim
kako ulaze kod Terzica u kancelariju, meni rekli nogom.
Tada nisam verovao ali sad vidim da treba verovati.

ljubisa

pre 3 godine

Sto bi rekao muta Nikolic 'sve je to normalno' a ja cu dodati i regularno 🤣🤣🤣 Samo zamislite tu istu situaciju recimo u Nemackoj, Spaniji, Engleskoj..pitam se, sta bi bilo sa klubom ciji su navijaci prekinuli utakmicu? 🤔🤔🤔

branko

pre 3 godine

Nisu krivi navijaci, krivi smo mi koj dozvoljavamo deci da treniraju u zvezdu i da takvom sljajmu dajemo legitimitet. Na zalost u Srbiju postoje i svetle primere klubova...Cuka, Vozdovac, TSC...Klubovi koji nikome nista ne duguju!

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.
(ccc, 17. novembar 2020 07:55)

Волим људе оптимисте. Свака част на томе, али искуство нам говори другачије. Пре ће бити да ће клубове приватизовати ликови којима ће то бити "машина за прање новца", каои 90% приватизација у Србији од 2000. на овамо. Имате пример Румуније и Бугарске где су Стеауа, Динамо, ЦСКА и Левски сенке некадашњих клубова, а газде, кад им је играчка досадила, дигоше руке и "ћао ђаци". Некако, ближи мије тај модел приватизације, него онај у Чешкој. Чак су и у Пољској приватизацијом уништили лигу, која је чак била и прекинута једне године и до данаданашњег се опоравила није. Јесте уложено у стадионе, али клупски коефицијент јегори од нашег. Тако да, иако се чини да је приватизација решење, некад и то није довољно. Стварно не знам шта би у нашим условима било добро решење.

kiki

pre 3 godine

Volim Zvezdu! Obozavam je porodicno ,navijaci najveci! Ne poistovecujem Srbiju i Zvezdu,ne poistovecujem Sever i kvazi navijace i Zvezdu! Svi kapiramo i izlizana prica kog profila su vodje navijaca itd itd. Pitanje da li i te navijacke pesme izlaze iz srca ili im treba napuniti dzepove da bi bili tu. A ova slika je ruzna,da tamo neki sljajm ima snage da se spusti dole i naredjuje kako treba da igraju jace!!! Pa zamisli Englesku i ovo,Bozeeeeee 5 god zatvora iz udarca!!!

Ares

pre 3 godine

Ulaz neovlascenih lica u ogradjeni deo terena za igru je propust organizatora utakmice za koji sledi kazna po DPFSS.Utakmica se prekida dok se ova lica ne udalje.Propust obezbedjenja-redara i lica zaduzenog za bezbednost na utakmici.Utakmica se mora prijaviti PU jer u suprotnom domacin gubi sl.rezultatom.Policija treba biti prisutna jer neredi mogu nastati na terenu izmedju sl.lica,igraca i sl.lica i igraca.

Spin doktor

pre 3 godine

Vas stotinak sto analizirate ovo sto se zove lakrdilja, da li ste svesni da ovde vise nema sporta? Ponavljam mora da postoji jaka politicka volja i malo jaca drzava koje ce sve huligane da kazni i da se fudbal proglasi amaterskim sportom u Srbiji za duze vreme. Ovo sto gledamo nije sportski vec drsutveni problem.

Vladimir

pre 3 godine

Bruto dohodak veci 10%,nacionalni 5,7%,plate pekarima 3.8,molerima 2,9,profesorima 2,1,lekarima 5,2,nezaposlenost smanjena 5,8,povecana likvidnost 5,3 ekonomija bolja 7.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 17,9 sto znaci to statistika jasno pokazuje a i nase misljenje je da je realno povecanje daleko vece ali nebi da se hvalimo,razumece to nas narod,nismo mi ovde zbog nas nego da vama bude bolje.I da samo jos jednom ponovim sto da bi nas obican narod to sve razumeo:Bruto dohodak veci 30%,nacionalni 15,7%,plate pekarima 13.8,molerima 12,9,profesorima 12,1,lekarima 15,2,nezaposlenost smanjena 15,8,povecana likvidnost 15,3 ekonomija bolja 27.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 57,9.
I kazete neki Sovija tamo ....da da samo da pojasnim da me svako razume:Bruto dohodak veci 130%,nacionalni 150,7%,plate pekarima ...

Sima

pre 3 godine

Bedno da bednije ne može biti, posle se neko pita zašto mladi beže u inostranstvo - jel ima nekoga da mu to nije jasno nakon ove scene?

Ervin

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.

Profesor BG

pre 3 godine

Da je ovo ozbiljna drzava, pohapsili i osudili bi se mnogi koji su u ovakvom organizovanom kriminalu zvanom srpski fudbal, ovakav fudbal u Srbiji bi se ugasio, vratio ss na amaterski nivo i sve bi se zapocelo od nule.

mt

pre 3 godine

Drugar je 2002god bio među 17 navijača koji su upali na trening Crvene Zvezde, na pomoćnom terenu i malo ih nalupali i održali lekciju. Bila je jaka lekcija, igrali su mnogo bolje nakon tog incidenta.

Lako je njima kada izgube, opet će ući u svoje skupe automobile, otići u svoje luksuzne stanove, biti sa top ribama, a običan narod će se kod kuće nervirati jer im je voljeni klub izgubio.

Неко из масе

pre 3 godine

@Mik

Ко су или ко су били дотични ме савршено не интересује!

Утакмица је била без публике а навијачима није место на атлетској стази.

Оба разлога довољна за прекид утакмице и службени резултат у иоле нормалној држави.

За све вас који се палите на којекакве “вође са севера” - зовите их правим именом - криминалци и дилери

Damir 1965

pre 3 godine

Nisu to navijači Zvezde. To su delije 1989. To su navijači koji na utakmici Zvezda-Ludogorec kod rezultata 2-2 u 90' skandiraju političke poruke, onda izjave "postoje viši ciljevi". Taj pokojni Zele je izjavio da mu je žao što nije bio na Maksimiru, ali morao je da ide postaviti spomen-ploču na Ravnu Goru. To je"viši cilj".

ccc

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.

ja

pre 3 godine

Svaki komentar je suvišan, jer ovo je nama već normalno. Ali zanima me šta ovi domaći igrači objasne strancima ko su ovi ljudi što upadaju sa tribine i drže govore? Kakvo objašnjenje im razlože? Šta oni kažu na to? :D

Steve

pre 3 godine

Iz 2 u 1. Sampion drzave protiv novoizmisljenog kluba koji je tako i dosao do ovde. Pametnome dosta. Sve ostalo u nasem fudbalu je predstava za javnost...

Baba Stanojka

pre 3 godine

Alo ljudi, pa svi vi koji pokusavate da opravdate ovo niste normalni. Ovo je klasican prekrsaj, upad na teren, prekid utakmice, kaznjivo zakonom...sta tu nije jasno!?
Pitanje je gde je policija, redari?

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.
(Svarozic, 16. novembar 2020 22:35)

Prvi put cujem za gospodina. A i prekinuo je utakmicu.

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Pa tog Piksija su isti takvi šamarali kada je bio na stadionu i terali ga da vrati pare...

Srx

pre 3 godine

Sta bre lupetate, koji je bre Savija zasluzan za promenu rezultata. Posle njega je Zvezda primila jos jedan gol, koga je on motivisao, ekipu koja je rastrzala one jadnike, nisu znali sta ih je snaslo, 30 suteva na gol, 15 u okvir gola, 10 mrtvih sansi za gol. Umuvali dva kiks gola Degeneku i onda resio Savija. Zvezda je odigrala predobru utakmicu, vidi se i po statistici, dobila tim koji je 6 klasa ispod nje i utakmicu su dobili igraci a ne neki navijac koji za to prima pare, shodno tome nije navijac i nije mu mesto pored klupe na ovakvom mecu. Tacka, kraj. Inace sam okoreli navijac i volim Zvezdu 100 puta vise od tog Savije, takodje ne trazim da budem placen sto je volim, volim je i srcem i telom i to besplatno.

jedanodmnogih

pre 3 godine

Navijam i pratim Zvezdu citav zivot, besplatno, onako od srca, i u pobedama i u porazima. Ove spodobe, ladno izmislise sebi zanimanje od kog moze lepo da se zaradi, karijera da se napravi, da ti posteno zgade i klub i sport.

kk

pre 3 godine

Savija i Deki su jako dobri prijatelji...

Jednostavno ako nekom nije jasno sta se desilo je to da je nekoliko navijača obelezavaolo 10g od smrti jednog navijača i da su samo zamolili igrače da daju sve od sebe kako bi pobedili na ovoj utakmici iz tog razloga, nije se desio nikakav incident, iako naravno nije trebalo ni ovo da se desi.

Jug Bogdan

pre 3 godine

Tog 24. maja 2016. predsednik Vučić je rekao: "Država trenutno nema dovoljno snage za borbu protiv fudbalskih huligana jer je za tako nešto potreban društveni konsenzus." Sad, da li nema snage ili ne želi isto nam se hvata. Izgleda da su ovu poruku razumeli samo navijači.

Stari Zvezdaš

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!

basista

pre 3 godine

Tuzan trenutak (jos jedan u nizu) za nas fudbal. Totalno nadrealni komentari navijaca Partizana kao u soku, kao da se to u njohovom klubu ne desava. Kao da nije bilo samaranja i skidanja traka. Mozete da nastavite da zivite u toj iluziji da vase navijacke grupe ne ratuju i ne ubijaju se i da je na vasim tribinama vlada ljubav, da je za stanje u partizanu kriva zvezda i da sve ovo svedete na prepucavanja klinaca, ali dok ne shvatimo da smo svi u istom problemu, nema resenja

nikola88pfc

pre 3 godine

ne podrzavam ali razumem postupak...
nije bas normalno da se ovo desava, ali iskreno ne znam licno mnogo junaka koji bi se direktno suprostavili Saviji u o oj situaciji, makar za sebe znam da ne bih to uradfio da sam npr.redar na utakmici...tako da bih molio moraliste da pokazu hrabrost na delu a ne u komentarima 🙂
i kao sto sam na pocetku rekao, ne podrzavam sve ovo, ali cirkus je u drzavi, cirkus u sportu, pa zasto ne bi bio i na terenu, ionako su manje-vise isti akteri svuda

Marko

pre 3 godine

predsednik fss 3 razreda srednje skole predsednik zvezde i dalje u istraznom postupku godinama...sve je to normalno sto bi rekao Muta ..

afrogipsy

pre 3 godine

Nikakve velike frke nije bilo , niti postrojavanja, ama bas nista strasno. Ne znam cemu toliko frustriranih izjava u postovima ovde...

Hepek

pre 3 godine

Inace borba sa kriminalom je u punom jeku i imamo odlicne rezultate . Nemamo vise huligane na tribinama potisnuli smo ih . Sada su na terenu

ja

pre 3 godine

Zao mi je sto ovo moram da napisem jer smatram da je protivno svakom razumu ali Delije su vecinski vlasnici FK Crvene Zvezde od promene Statuta 2012. godine. Naime u toj promeni Statuta vecinski broj delegata Skupstine koji biraju rukovodstvo i Predsednika FK, daju navijaci Zvezde. Evidencija navijaca je poverena Delijama. Znaci u ovom slucaju je vlasnik kluba porazgovarao sa trenerom i igracima i to je surova istina.

Bojan

pre 3 godine

Citam i ne verujem. Ovi sto je njima ovo normalno definitivno nisu normalni, a ovi sto predlazu privatizaciju klubova oni su jos nenormalniji od ovih nenormalnih. Pa, nase klubove ne bi kupili ni Arapi, Indici i Kinezi. Jedino da kupe zbog zemljista, pa da zidaju zgrade.

323

pre 3 godine

Kakvi navijaci. To su kriminalci.Pritisak na igrace Zlatibora. Kako oni da daju gol? I na kraju ,taman posla da pobede? Jer treba izaci sa stadiona zive glave..Tezak olos..A to je nas fudbal. Dno.

Lorimer

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog istog koga ste onomad najurili iz Zvezdinog restorana, Beograda i Srbije? Bitno da znate šta hoćete.

znaOnKoSam

pre 3 godine

Postoji Zakon drzave Srbije koji jasno definise zatvorsku kaznu za lice koje neovlasceno udje na sportski teren za vreme desavanja. Isto tako Zakon tereti one koji tako ne postupe protiv lica koje je uslo u teren. E sad ima tu jedna zackoljica. Predsednik je javno rekao da drzava ne moze nista protiv navijaca. Tacka.

Ivan

pre 3 godine

Mafijaska drzava. Sta je ovde cudno? Kriminalci drze nas fudbal decenijama uz cutanje drzave, to svi znamo samo sto je sada to transparentnije nego ikad. Dace bog da nas UEFA izbaci iz evrope na 10 godina i klubove i reprezentaciju zbog povezanosti kriminalnih struktura i drzave u fudbalu pa neka pikaju fudbal Partizan i Zvezda po Surdulici, Vlasotincu, Galibabincu i Donjem Medjurovu a evropu ni u ludilu da vide. Mozda ce se nesto promeniti. Makar ce pocrkati od starosti fosili koji vedre i oblace poslednjih decenija u fudbalu i vlasti pa ce doci na red neki mladji manje iskvareni ljudi da vode nas fudbal bez mesanja mafije i drzave.

Марко

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)

Вама који се много бринете за Србију и спрски фудбал чисто да кажем да су навијачи Лација ТУКЛИ своје фудбалере. А воле, кад дођу у Београд, и Арканов гроб да посете, исто као и навијачи Лиона. Наши навијачи су све што је лоше научили од Италијана и Енглеза. Док им они нису постали узор пре четрдесет година, били су сасвим коректни. Хтели смо западну "културу", ето нам је. Другачије је то мало изгледало шездесетих и до половине седамдесетих, а није била ништа лошија атмосфера.

321

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog sto optuzujete da je zaduzio CZ? Onu vasu legendu sto ovakvi likovi izbacuju iz restorana CZ da ne moze kafu da popije? Onog Piksija koji je vasa legenda i koji je pljuvao krv za vas dres? Mislis da je on idijot? Taj zivi ili u Japanu ili u Francuskoj kao gospodin, sto i zasluzuje. Mislis da ce ovde da se vrati u ovo dno i propast od fudbala i drzave?

Srdjan

pre 3 godine

(komentator, 16. novembar 2020 23:38)

Eto opet neznanja. Procitajte Zakon o privatnom obezbedjenju, Zakon o sprecavanju nasilja i nedolicnog ponasanja na sportskim priredbama, Zakon o okupljanju gradjana i Zakon o policiji i bice Vam jasno ko je bio duzan da obezbedi ovu utakmicu, bice Vam jasno da se utakmica ne moze smatrati javnom, jer nije dozvoljen pristup bilo kom licu, te samim tim policija nije bila duzna da obezbedi ovu sportsku utakmicu. Mnogo frustracije je medju ljudima, pljuju se lekari, a onda im se aplaudira kad naidje strah od nepoznatog, pljuje se policija, a onda se obracate policiji kad vam neko nesto ukrade, pljuje se vojska, a onda dodje do rata i ta vojska rizikuje svoje zivote. Smanjite malo prihvatanje nametnutnih vrednosti, radite na svojoj edukaciji, znanje je moc.

Igor

pre 3 godine

Ogadiste deci sport.

Ne zna se sta je jadnije ovde, dal' ovi sto trce za loptom za silne pare, a veze nemaju ili ovi drugi sto se oko toga nerviraju i ubadaju nozevima.

Gasi fudbal.

dr Sokrates Dorćol

pre 3 godine

480
Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...
(Ogi, 16. novembar 2020 21:16
Za tako nešto su prvo neophodne korenite promene u državi...

ccc?

pre 3 godine

Pa kada ti ovakvi likovi udju na teren, prekinu utakmicu, nije ti sve jedno kao gostu da pobedis. Znaju oni dobro ko su oni. I posle primis 4 gola za 20 minuta..To tako ide..

Srdjan

pre 3 godine

(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 16. novembar 2020 23:16)

Nije tacno da je prekinuo utakmicu. Utakmica je prekinuta zbog sudara dva igraca na terenu. Ali hajde da napisemo ovde u komentarima da je veceras zapocet treci svetski rat. Trebalo bi postaviti pitanje upravi kluba otkud Saviji legitimacija da bude na terenu. Na to je trebalo da se odnosi ovaj clanak, jer nikakvih nemilih scena nije bilo, pa ni postrojavanja igraca.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Vidim ima ovih dušebrižnika pa pominju Italije, Turske...Partizan..
Alo bre, čovek ušao na teren na prvoj utakmici kupa, prekinuo utakmicu i držao slovo igračima? Pa to nema ni u Argentini ni u Kolumbiji. Šta vam nije jasno?

cosmo

pre 3 godine

Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu.
(Srdjan, 16. novembar 2020 22:52)

Ako ne znas - trener ne sme da napusti svoju restriktivnu zonu,a ne navijac da upadne u sred utakmice na teren.Eto,sad znas.

C i n i k

pre 3 godine

Možemo li niže da padnemo...šta je ovo, ljudi...
(Aluge, 16. novembar 2020 22:00)


Ovo se desavalo i u IT i te kako onda u TR, nije da pravdam al ne desava se samo u SRB, vanredna su vremena pa zato imamo i vanredne dogadjaje...moze i tako da se posmatra cela stvar, a posle SCO i HUNG pa vise nije ni vazno, beton ping/pong liga..

Max

pre 3 godine

Pa ovakvoga ima svuda u Evropi. Sta se sad svi kao nesto cude. Setite se malo unazad sta su pravili navijaci Lacija ili Rome, a mozda I Intera, kada su igrace jurili po trening centru. Mislim da je ipak bio Inter, ispravite me ako gresim.
Pa I jedan partizanov igrac je stajao mirno dok mu je skidan dres, jos su posle I na konferenciji za medije bili zajedno sa doticnim navijacem, gde igrac nije smeo da pisne.
S obzirom na to kako su igrali protiv recimo Omonije, koliko se lopta gura nazad, umesto napred, koliko sve sporo ide, promasaji sa pojacanjima....mozda im I treba ocitati bukvicu. Doduse, ne na terenu I ovako, Al da su zreli za jednu, Jesu.

MJ23

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?

Bombastik

pre 3 godine

Kompleksaši na jaslama kluba od rođenja svog. Razlika između pravih navijača i ovih je ta što pravi vole svoj klub iz ljubavi, a ovi iz koristi.

Pedja

pre 3 godine

Ko je da je neka je i treba ,zar nije ono bila bruka.Meni je doslo da razbijem TV da primamo od nizeligasa raznih redovno golove i to na Marakani,bruka.Od tad smo i poceli igrati.Sta me briga ko je u pravu je bio.A od tad smo i poceli igrati.Ocito Deki ne zna da motivise igrace,previse je na prijateljsku foru sa njima to ne ide,e kad trener ne zna onda mora neko drugi da izvuce usi,pa ma ko bio.Ko je ,da je.,sad mi je jasno da je on zasluzan sto smo dobili.Daj Stankovicu ostavi se tih fora,utegni to malo,kritikuj i obuci vise odijelo molim te!

Richard Harrow

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari i onakvog fudbala ne pada mi na pamet da pratim ni ligu ni reprezentaciju. Dno dna, nema dalje od ovog. I nikom ništa, sutra sve ostaje po starom, nema ostavki, nema promena nikakvih...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕЋЕШ ПРОЋИ - Добро човјече што си се наврз'о, кад сам то рекао мислио сам у нормалним условима кад не постоје епидемијске мјере да је НАВИЈАЧИМА МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА и да одатле држе говор. Што се правиш "енглез"?

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Nije bitno šta je rekao, već je bitno da je prekinuo utakmicu.
Ej ljudi, ovaj prekinuo utakmicu, Bogdanov svima poznat, onaj Šćepoviću skida traku pa o čemu pričamo...
Nama ne trebaju neprijatelji jer smo mi sami sebi najveći neprijatelji.

johnny

pre 3 godine

Mohikanac
ovim komentarom si istakao ozbiljnu kandidaturu za najvećeg,kako se to među nama mladima moderno kaže ,autošovinistu u modernoj istoriji Srbije,od mene imaš siguran glas,baš kao i Šavija za ovaj najkraći motivacioni govor u modernoj istoriji Srbije

Jovan

pre 3 godine

Sramno.Nerazumljivo,bez opravdanja,odraz društva i stanja u kome se nalazimo poslednjih 30 godina...Gde svi rade sve,i gde svako sebi za pravo daje sve.

Millennium

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.

Nikola

pre 3 godine

Fudbal u Srbiji je davno umro,ovo sve su posledice toga...Cak ni plasman na SP nije mogao nista da pokrene...Kakvi ljudi vode tako je...

TnT

pre 3 godine

I kako ja sad da ocekujem da mene anonimusa koji placa porez (cak i onaj godisnji jer sam "milioner") drzava zastiti od nasilnika, kad ne moze ni fudbalere drzavnog i nekada evropskog prvaka? Pa jos u sred utakmice na stadionu. Nije ovo incident, ovo je pravilo, patologija svakodnevnog zivota u Srbiji, regularno stanje, demonstracija sile i dokaz beznadja.

A sto ja placam porez? Da policija stiti politicare, dok huligani terorisu Srbiju. Rekao bih da je ovo Kolumbija, ali necu da vredjam tu zemlju tamo, tako da mi ostaje samo jedna asocijacija, BANANA DRZAVA.

krajišnik

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.

čovek

pre 3 godine

Ne čudim se ja ovim "navijačima". Oni su samo deo jednog crnosivog miljea oko Zvezde.
O pojavi lica na tribinama da i ne pričam.
Mene čudi UEFA koja ne reaguje na sve ovo.
Mogu samo da zamislim kakvi se pritisci vrše na sudije, representaciju, FSS...
Ovo je samo podsetnik gde i s kim živimo.

DS

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
(krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)


Ne,trener se grli sa njima!!!

dejan

pre 3 godine

Ovo se već dešavalo, nije prvi put. Treba zabraniti fudbal u Srbiji bar na 10 godina. Sramota za državu koja ne sme da reaguje. Tužno i žalosno. Zašto UEFA ne pogleda snimke i lepo nas izbace iz svih mogućih takmičenja

nećeš proći

pre 3 godine

НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪

ej ! nije im dozvoljen ulaz na stadion ! a kamoli na teren !

Svarozic

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.

Srdjan

pre 3 godine

Savija je clan skupstine kluba i po tom osnovu ima pravo boravka na stadionu tokom utakmice. Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu. Nije mu mesto na terenu svakako, cak i da ima pravo. Ne verujem da je bilo postrojavanja jer je rezultat u tom momentu bio 0:1, sto je s obzirom da je Zvezda bila nadmocna, bilo apsolutno nadoknadivo. Sto se tice navijaca, pojedini imaju interes, a pojedini ,,bolesno” vole Zvezdu. Deluje mi da je Savija od ovih drugih. Verovatno je istina da je hteo da oda cast tom preminulom navijacu, ali to zbog pravnih propisa nije bilo moguce. Prica da je Zlatibor posustao nakon ovog dogadjaja ne pije vodu, jer je par minuta nakon toga poveo sa 0:2. Sa druge strane na kraju utakmice Zvezda je imala ukupno 30 suteva na gol (od toga 15 u okvir gola), a Zlatibor samo 3 (od toga 2 u okvir gola). Oni koji nisu gledali utakmicu sve vreme su bulaznili kao da Zlatibor gazi Zvezdu danas, a u stvari je bilo obrnuto cak i na 0:2. Jednostavno, nije htela lopta u gol. Zvezda je imala i 12 kornera, naspram 0 kornera Zlatibora. U jednom momentu Stankovic je uveo 3 nova igraca i jos vise pojacao pritisak na odbranu Zlatibora. To se na kraju isplatilo i Zvezda je sasvim zasluzeno prosla dalje. Mozemo da pricamo o neregularnom ili regularnom prvenstvu, ali upamtite jedno, Zvezda vec 4 godine igra grupnu fazu evropskih takmicenja i svake godine je konkurentna. Ako nekom nije jasno zasto to pisem, objasnicu. Prve godine Zvezda je prosla grupu u LE. Druge godine je pobedila Liverpul i odigrala nereseno sa Napolijem. Pobeda protiv PSG-a u poslednjem kolu (izgubili smo 1:4 iako nismo nadigrani onoliko koliko rezultat govori, jer je prvi gol bio posledica nedosudjenog faula na sredini terena, a poslednji posledica Borjanovog loseg pasa, dok je Jovancic imao sansu za 2:2) mogla je uz poklapanje rezultata sa utakmice Liverpul-Napoli da joj donese prolaz u play-off Lige Evrope. Trece godine u poslednjem kolu smo pred sam kraj utakmice izbaceni iz Evrope neshvatljivim potezom Zandera. Ove godine smo nadomak plasmana u play-off u LE. Pricam pre neki dan sa poznanikom koji navija za Partizan i on mi ni 5 ni 6 kaze da smo pobedili Liverpul jer je utakmica bila namestena zbog kladionice. Prema navijacima Partizana svaka Zvezdina pobeda je namestaljka, a svaka Partizanova je zasluzena. Ne slazem se sa tim. Svaka cast Partizanu na sve i jednom uspehu u evropskim takmicenjima, ali svaka cast i Zvezdi. U poslednje 4 godine (a i u celoj istoriji) Zvezda je neprikosnoveno nas najveci klub. Nemojte da vas zavaravaju rezultati sa derbija. Derbi je u poslednjih 10 godina opsta tuca, utakmica sa najvise oprostenih zutih i crvenih kartona i jednoj i drugoj strani. Potrebno je naci nacin da pobedis u tuci, a to nije lako. Zato sam rekao tom svom poznaniku da me interesuju samo rezultati u evropskim takmicenjima (i to jos u periodu dok je Zvezdu vodio Prosinecki) i da su samo oni merodavni da ocenimo pravi kvalitet nasih klubova.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Када овако лоше играју треба им одржати говор и то жесток. Ал се не смије дозволити да то навијачи раде. НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.

Goran

pre 3 godine

Ko su ti ljudi koji uzimaju sebi za pravo da postrojavaju Zvezdine igrace? Zasto im se ne stane u kraj? Zvezda je institucija, Srbija je drzava. Valjda?

marko992

pre 3 godine

Meni vise lici da treba da se opere ovo iz 2 u 1 pa se pravi scena da ne bude ocigledno. Zvezdas sam ali mi je muka od domaceg fudbala.
(chypsy, 16. novembar 2020 22:

Naravno,to sam i napisao pre par sati.

Bane

pre 3 godine

Cuo sam od jednog ozbiljnog coveka da ce pasti namestaljka danas iz dvojke u keca, ovo je sada i jasnije da je namestaljka. Cuj drzao im predavanje :D ova zemlja je najveca lakrdija na svetu kunem se

Boško

pre 3 godine

Ako ovo nije pokazatelj ljubavi prema klubu, ja ne znam šta je. Šavija ljudina, bio i ostao. Kamo sreće da Srbija ima makar 1000 ovakvih momaka, bili bismo sila.

Neko iz mase

pre 3 godine

Otac me je u septembru 1976.godine prvi put odveo na Marakanu. Zvezda-Hajduk...2-0. Tada sam dobio i prvu člansku kartu kluba. I eto, produženje 45 puta. Pamtim mnoge utakmice, pobede i poraze, velikane koje sam uživo gledao zahvaljujući mojoj Zvezdi. Slikao se sa Maradonom...danas me je sramota....Mnogo

Ogi

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...

punimlimenke

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.
(gl, 16. novembar 2020 21:15)

ko je rekao da je namesteno?!?!?!?
Sto moras da pises, kime se pravdas I objasnjavas....?
A da....sam sebi.:)

Заувек Звездаши

pre 3 godine

Док Звезда не реши овакве проблеме ја са децом на стадион више не идем. Иначе не знам ни сам где Звезду нисмо пратили по Европи.

strahovlada

pre 3 godine

Neuobicajeno malo komentara:)...nema ni Zvezdasa, nema ni Grobara...posle cuvenih 2:6 na Obilicevom stadionu, kada je OFK vodio 2:0, evo nam novog (ne)verovatnog preokreta. Ovog puta preokret nije dosao kao posledica posete protivnickoj svlacionici, vec demonstracijom strahovlade na terenu. Sta li kaze Dejan Stankovic? Zlatiborci pokazali da mogu, a onda se pretvorili u dobrotvorno drustvo. U nebitnoj Kup utakmici? Mozda i bude objavljeno:)

Djed Gavrilo

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.

Lazarevac

pre 3 godine

E, moji vi...sve ovo je jedan obican cirkus i cista fora i predstava, za siroke narodne mase, a vi se lozite slobodno... Neko je uzeo lovudzu za sve ovo i kraj price... Partizanovac sam, ali priznajem, negde mi je drago sto Srbija ne ide na EP, drago mi je, ako nista, barem milioni i milioni evra koji se dobijaju za plasman, nece zavrsiti u nasem divnom savezu. Zbog toga mi je milo. Dotakli smo bre dno. Vlada jedno bezakonje, u svim sferama...

Taurunum

pre 3 godine

Ovog Šaviju sam gotivio do sada. Nisam iz sveta huligana i navijača, već sam na osnovu većine komentara na internetu stekao utisak da je ok lik. Sad kad vidim da on ulazi na teren, prekida utakmicu hoće da pali baklje a onda i on drži govor igračima. Kako i odakle on na terenu uz čije dopuštenje, zar ne postoji zakon gde ako navijač kroči na teren ide u zatvor. Svi koji su pametni, neka odu iz Zvezde, sta im treba ovo da trpe. Ovo govorim kao navijač Zvezde koji prvenstveno voli sport i ne propušta utakmice KK i FK uglavnom uz male ekrane ali ne retko i na tribinama ali ne sa ovim huliganima. STOP HULIGANIMA I KRIMINALCIMA U SPORTU.

play..

pre 3 godine

Posle nije ni čudo što se ne mogu privatizovati klubovi u Srbiji kad navijači vode glavnu reč...Zamislite kada bi Barsa, Real, Bajern i ostali klubovi slušali navijače i polagali račune...i još opušteno lagano ulazili na teren, šta bi bilo sa tim klubovima, šta mislite..

pdjoni

pre 3 godine

Kada bi samo znali kakva je velicina bio Zelja,Srbin,patriota,Delija.
Nazivali ste ga na portalima svakakvim epitetima i stavljali u isti kos sa kriminalcima i dilerima a on je bio tako obican a tako unikatan,dobar ortak,covek koji je bio hodajuca enciklopedija o nekim dogadjajima za koje vecina nije ni cula.
Imao sam cast da dobar deo zivota provedem u njegovom drustvu,znam mu porodicu,cestiti i posteni ljudi.
Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...

DžejAr65

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.
(Djed Gavrilo, 16. novembar 2020 21:28)
Alo bre grobari, razumeo bih da nas izbace iz kupa ali bodove iz prvenstva, mnogo je i za vas

Stipsa

pre 3 godine

Ako je jedini problem i razlog za nezadovoljstvo što Zvezda gubi 2: 0 od tamo nekog Zlatibora onda nema problema ovde je nešto drugo u pitanju ...

Bjeste braco

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.

Gagi

pre 3 godine

Kao sto je Engleska vlada zabranila njihovim navijacima da prate van Engleske njihove klubove i reprezentaciju, tako i vlada Srbije treba da ukine na 10 godina fudbal u Srbiji.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Neko iz mase
Generacijo tako je.Ista utakmica mi je prva, sa matorim, odmah i Ferencvaroš, 106000 ...O putovanjima po Evropi i svetu neću , ali putovao sam u Split, Mostar, Skoplje,Zagreb...Ovo je baš sramotno.Pa to se nije dešavalo ni u srpskoj ligi.

milos

pre 3 godine

mozete da zamislite ko je i kako postrojavao ove nesrecnike sa zlatibora kad lagano pustise 4 komada za 15 minuta.Tek ce nas fudbal.propadati ovo sada je nista.

žile

pre 3 godine

Otkud navijač na stadionu bez publike??koronavirus??kolika je kazna za igranje pred navijačima?alkatraz recept,najtužnije na svetu??dal će da skida traku kao kimi?kaznjava li ovo neko??zemljo junaka??da li su mladi fudbaleri pametni sto beze iz srpskog fudbala???ima li kraja sramoti našeg fudbala??hiljadu zašto,ima li normalno jedno zato?

srb

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.

Ron Džeremić

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.
(Bjeste braco, 16. novembar 2020 21:19)

U kakvoj si ti zabludi, što se tiče Italije. Tamo tifozi još veće budale, za ostalo se slažem...

micko

pre 3 godine

Sramno. Upravu je bio Den Tana. Treba da klub napravi crtu između navijača i igrača, i doslovno da kaže šta se može a šta ne. Ovo je dokaz neozbiljnosti prvo šavije pa stankovića i kluba.

ls

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

Postoje i drugi nacini da se pita uprava za tako nesto, a ne ovaj cirkus. Sta je sledece, ulece Borjanov komsija na teren da ga pita hoce li mu ovaj kosilicu pozajmiti jer mu je hitno? Hajde svi tako da upadamo u sred utakmice samo nesto da pripitamo.

Mad Max

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo
(Zvezda, 16. novembar 2020 20:58)

Izbaciti jedne i druge u neku opstinsku ligu, ionako nisu za bolje.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Peđa J7
Kakva privatizacija , ta priča sa životom veze nema.Šta misliš koja budala bi prvo kupila klub a da ga ko stigne šamara i postrojava, a država ne reaguje.Drugo,Kod nas nema nikakvog finansijsko-komercijalnog interesa za kupovinu jer nismo nikakvo tržište.Treće , Zvezda je društveno dobro, i ako je trenutno vodi grupa ljudi, kao i FSS, koji nisu legitimni predstavnici tog dela društvene zajednice-i sve to čini situaciju prilično komplikovanom.Četvrto, neko kupi Zvezdu ili Partizan, a posle godinu dana ugasi klub i rasproda zemljište i imovinuJoš pet ozbiljnih razloga mogu da navedem ali me mrzi da kucam.Zato , nemojte da komentarišete ako niste u materiji ili ste od nekog to čuli, pa ajde...

Aca

pre 3 godine

Mene je sramota
Odavno ne gledam srpski tzv fudbal, dno je ovde odavno dotaknuto, ovo je sad crna rupa
Ne mogu shvatim da ljudi koji zaradjuju na hiljade eura mesecno dozvoljavaju ovakvo ponizavanje

Nemanja

pre 3 godine

@ srb, 16. novembar 2020 21:20

Ko je Zelja i zasto bi uopste navijaci usli kada su jasno propisana pravila da nema navijaca? Po cemu Savija moze da udje a ostali ne smeju? Dok je ljudi koji tako razmisljaju i brane ovo, crni dani ce i dalje ostati. Alo, navijacima je zabranjen ulaz i niko sem fudbalera, redara i ostalih sluzbenih lica ne sme da bude na terenu niti stadionu. Ej, ti jos pljujes ostale zato sto ne znaju ko je Zelja. Nije godisnjica smrti Rajka Mitica ili neke legende Zvezde.

gl

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.

punimlimenke

pre 3 godine

Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

A sta je trebalo da se tacno uradi u 60 om minutu.
Daj malo vise informacija za nas iz unitrasnjosti.
Da li ce to biti sada praksa ili je ovo izolivan slucaj, mislim izolovana molba.

Лале

pre 3 godine

Мислите да ће бити неко кажњен због кршења једно 5 прописа. А не, не. Тај филм нећете гледати. Дивља држава, дивљи ФСС

Zvezda

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo

g4

pre 3 godine

Treba da se zna za koji dres se igra, i da nema sale sa tim. Jednom je Zvezda, u vreme svojih najvecih uspeha igrala prvenstvenu utakmicu i vodila 4-5 prema 0, a onda je greskom Najdoskog primila gol. Najdoski je bio kritikovan kao da nije bilo ubedljivog vodjstva, i to od strane strucnog staba i uprave. Zato je Zvezda bila najbolja na svetu.

grobar1

pre 3 godine

Ma sve moze jedan klub,savez i ostala elita fudbala u Srbiji.....sve nam se vraca sto putem reprezentcije sto putem klubova koji su u ovakvom stanju

Pedja J7

pre 3 godine

Veliki sam navijač Crvene zvezde, ne priznajem nikome, ni ovom Šaviji da je voli više od mene!
Pitam se, ko je on da drži slovo igračima?
Sa koje funkcije tačno?
Da li mogu ja da upadnem sledeći put kad igraju ko babe, malo da ih psujem?
Ovo je slika i prilika fudbala u Srbiji!
Zato nema PRIVATIZACIJE!
Pa ko bi normalan ulagao u klub, kome navijači vode reč?
Nego da plati i trpi svakojake karikature?
Zato i političarima i navijačima ne odgovara PRIVATIZACIJA!
Ovako se iznosi mnogo lakše, jer je svačije tj. ničije.
A gazda bi pitao, ko je ovo, šta traži, kako može na teren.....jasno vam je...
PRIVATIZACIJA JEDINI SPAS!

Dejan

pre 3 godine

Au, gde ja zivim..U zenlji gde je normalno da navijaci udju u sred utakmice na teren, prekinu je i drze predavanje igracima. Kao neko ko se dugo bavio fudbalom, ovo je ponizavajuce za svakog fudbalera, i svaki od njih bi ih poslao gde treba, da se ne plase da ce posle imati problema. Koliko nasem fudbalu treba jedan ozbiljan reset.

mille grobar

pre 3 godine

Koje smooo miii DNOOOOOOOO!!! Sramota me je! Nema ovo veze dal si grobar ili cigan,fudbal nam je otisao u majcinu,sve selekcije,klubovi,savez...

Ivan

pre 3 godine

Ljudi moji, kakav kriminal. Zamislite ovo u Spaniji, Francuskoj, Nemackoj... A vlast prica o "obracunu s mafijom". Gospodo, evo vam mafije. Pohapsite te huligane i bar 50% manje ce droge biti na ulicama. Pa zar ne vidite da je svako drugo ubistvo u gradu, neko ko je povezan sa fudbalskim grupama.

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima. 
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54) 

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.
(Zlatko, 16. novembar 2020 19:36)

Kopirano sa glavne vesti. Samo da dodam, ja mislim da je sve Zvezdaše sramota. Zvezda Zvezdašima.

Dejan

pre 3 godine

Au, gde ja zivim..U zenlji gde je normalno da navijaci udju u sred utakmice na teren, prekinu je i drze predavanje igracima. Kao neko ko se dugo bavio fudbalom, ovo je ponizavajuce za svakog fudbalera, i svaki od njih bi ih poslao gde treba, da se ne plase da ce posle imati problema. Koliko nasem fudbalu treba jedan ozbiljan reset.

Pedja J7

pre 3 godine

Veliki sam navijač Crvene zvezde, ne priznajem nikome, ni ovom Šaviji da je voli više od mene!
Pitam se, ko je on da drži slovo igračima?
Sa koje funkcije tačno?
Da li mogu ja da upadnem sledeći put kad igraju ko babe, malo da ih psujem?
Ovo je slika i prilika fudbala u Srbiji!
Zato nema PRIVATIZACIJE!
Pa ko bi normalan ulagao u klub, kome navijači vode reč?
Nego da plati i trpi svakojake karikature?
Zato i političarima i navijačima ne odgovara PRIVATIZACIJA!
Ovako se iznosi mnogo lakše, jer je svačije tj. ničije.
A gazda bi pitao, ko je ovo, šta traži, kako može na teren.....jasno vam je...
PRIVATIZACIJA JEDINI SPAS!

Ivan

pre 3 godine

Ljudi moji, kakav kriminal. Zamislite ovo u Spaniji, Francuskoj, Nemackoj... A vlast prica o "obracunu s mafijom". Gospodo, evo vam mafije. Pohapsite te huligane i bar 50% manje ce droge biti na ulicama. Pa zar ne vidite da je svako drugo ubistvo u gradu, neko ko je povezan sa fudbalskim grupama.

mille grobar

pre 3 godine

Koje smooo miii DNOOOOOOOO!!! Sramota me je! Nema ovo veze dal si grobar ili cigan,fudbal nam je otisao u majcinu,sve selekcije,klubovi,savez...

Лале

pre 3 godine

Мислите да ће бити неко кажњен због кршења једно 5 прописа. А не, не. Тај филм нећете гледати. Дивља држава, дивљи ФСС

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Vidim ima ovih dušebrižnika pa pominju Italije, Turske...Partizan..
Alo bre, čovek ušao na teren na prvoj utakmici kupa, prekinuo utakmicu i držao slovo igračima? Pa to nema ni u Argentini ni u Kolumbiji. Šta vam nije jasno?

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima. 
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54) 

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.
(Zlatko, 16. novembar 2020 19:36)

Kopirano sa glavne vesti. Samo da dodam, ja mislim da je sve Zvezdaše sramota. Zvezda Zvezdašima.

Neko iz mase

pre 3 godine

Otac me je u septembru 1976.godine prvi put odveo na Marakanu. Zvezda-Hajduk...2-0. Tada sam dobio i prvu člansku kartu kluba. I eto, produženje 45 puta. Pamtim mnoge utakmice, pobede i poraze, velikane koje sam uživo gledao zahvaljujući mojoj Zvezdi. Slikao se sa Maradonom...danas me je sramota....Mnogo

Taurunum

pre 3 godine

Ovog Šaviju sam gotivio do sada. Nisam iz sveta huligana i navijača, već sam na osnovu većine komentara na internetu stekao utisak da je ok lik. Sad kad vidim da on ulazi na teren, prekida utakmicu hoće da pali baklje a onda i on drži govor igračima. Kako i odakle on na terenu uz čije dopuštenje, zar ne postoji zakon gde ako navijač kroči na teren ide u zatvor. Svi koji su pametni, neka odu iz Zvezde, sta im treba ovo da trpe. Ovo govorim kao navijač Zvezde koji prvenstveno voli sport i ne propušta utakmice KK i FK uglavnom uz male ekrane ali ne retko i na tribinama ali ne sa ovim huliganima. STOP HULIGANIMA I KRIMINALCIMA U SPORTU.

milos

pre 3 godine

mozete da zamislite ko je i kako postrojavao ove nesrecnike sa zlatibora kad lagano pustise 4 komada za 15 minuta.Tek ce nas fudbal.propadati ovo sada je nista.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Nije bitno šta je rekao, već je bitno da je prekinuo utakmicu.
Ej ljudi, ovaj prekinuo utakmicu, Bogdanov svima poznat, onaj Šćepoviću skida traku pa o čemu pričamo...
Nama ne trebaju neprijatelji jer smo mi sami sebi najveći neprijatelji.

TnT

pre 3 godine

I kako ja sad da ocekujem da mene anonimusa koji placa porez (cak i onaj godisnji jer sam "milioner") drzava zastiti od nasilnika, kad ne moze ni fudbalere drzavnog i nekada evropskog prvaka? Pa jos u sred utakmice na stadionu. Nije ovo incident, ovo je pravilo, patologija svakodnevnog zivota u Srbiji, regularno stanje, demonstracija sile i dokaz beznadja.

A sto ja placam porez? Da policija stiti politicare, dok huligani terorisu Srbiju. Rekao bih da je ovo Kolumbija, ali necu da vredjam tu zemlju tamo, tako da mi ostaje samo jedna asocijacija, BANANA DRZAVA.

ls

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

Postoje i drugi nacini da se pita uprava za tako nesto, a ne ovaj cirkus. Sta je sledece, ulece Borjanov komsija na teren da ga pita hoce li mu ovaj kosilicu pozajmiti jer mu je hitno? Hajde svi tako da upadamo u sred utakmice samo nesto da pripitamo.

Nemanja

pre 3 godine

@ srb, 16. novembar 2020 21:20

Ko je Zelja i zasto bi uopste navijaci usli kada su jasno propisana pravila da nema navijaca? Po cemu Savija moze da udje a ostali ne smeju? Dok je ljudi koji tako razmisljaju i brane ovo, crni dani ce i dalje ostati. Alo, navijacima je zabranjen ulaz i niko sem fudbalera, redara i ostalih sluzbenih lica ne sme da bude na terenu niti stadionu. Ej, ti jos pljujes ostale zato sto ne znaju ko je Zelja. Nije godisnjica smrti Rajka Mitica ili neke legende Zvezde.

Bane

pre 3 godine

Cuo sam od jednog ozbiljnog coveka da ce pasti namestaljka danas iz dvojke u keca, ovo je sada i jasnije da je namestaljka. Cuj drzao im predavanje :D ova zemlja je najveca lakrdija na svetu kunem se

cosmo

pre 3 godine

Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu.
(Srdjan, 16. novembar 2020 22:52)

Ako ne znas - trener ne sme da napusti svoju restriktivnu zonu,a ne navijac da upadne u sred utakmice na teren.Eto,sad znas.

Ogi

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...

grobar1

pre 3 godine

Ma sve moze jedan klub,savez i ostala elita fudbala u Srbiji.....sve nam se vraca sto putem reprezentcije sto putem klubova koji su u ovakvom stanju

dejan

pre 3 godine

Ovo se već dešavalo, nije prvi put. Treba zabraniti fudbal u Srbiji bar na 10 godina. Sramota za državu koja ne sme da reaguje. Tužno i žalosno. Zašto UEFA ne pogleda snimke i lepo nas izbace iz svih mogućih takmičenja

play..

pre 3 godine

Posle nije ni čudo što se ne mogu privatizovati klubovi u Srbiji kad navijači vode glavnu reč...Zamislite kada bi Barsa, Real, Bajern i ostali klubovi slušali navijače i polagali račune...i još opušteno lagano ulazili na teren, šta bi bilo sa tim klubovima, šta mislite..

Bjeste braco

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.

micko

pre 3 godine

Sramno. Upravu je bio Den Tana. Treba da klub napravi crtu između navijača i igrača, i doslovno da kaže šta se može a šta ne. Ovo je dokaz neozbiljnosti prvo šavije pa stankovića i kluba.

Millennium

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.

DS

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
(krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)


Ne,trener se grli sa njima!!!

Nikola

pre 3 godine

Fudbal u Srbiji je davno umro,ovo sve su posledice toga...Cak ni plasman na SP nije mogao nista da pokrene...Kakvi ljudi vode tako je...

strahovlada

pre 3 godine

Neuobicajeno malo komentara:)...nema ni Zvezdasa, nema ni Grobara...posle cuvenih 2:6 na Obilicevom stadionu, kada je OFK vodio 2:0, evo nam novog (ne)verovatnog preokreta. Ovog puta preokret nije dosao kao posledica posete protivnickoj svlacionici, vec demonstracijom strahovlade na terenu. Sta li kaze Dejan Stankovic? Zlatiborci pokazali da mogu, a onda se pretvorili u dobrotvorno drustvo. U nebitnoj Kup utakmici? Mozda i bude objavljeno:)

Bombastik

pre 3 godine

Kompleksaši na jaslama kluba od rođenja svog. Razlika između pravih navijača i ovih je ta što pravi vole svoj klub iz ljubavi, a ovi iz koristi.

žile

pre 3 godine

Otkud navijač na stadionu bez publike??koronavirus??kolika je kazna za igranje pred navijačima?alkatraz recept,najtužnije na svetu??dal će da skida traku kao kimi?kaznjava li ovo neko??zemljo junaka??da li su mladi fudbaleri pametni sto beze iz srpskog fudbala???ima li kraja sramoti našeg fudbala??hiljadu zašto,ima li normalno jedno zato?

Djed Gavrilo

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.

Richard Harrow

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari i onakvog fudbala ne pada mi na pamet da pratim ni ligu ni reprezentaciju. Dno dna, nema dalje od ovog. I nikom ništa, sutra sve ostaje po starom, nema ostavki, nema promena nikakvih...

Lazarevac

pre 3 godine

E, moji vi...sve ovo je jedan obican cirkus i cista fora i predstava, za siroke narodne mase, a vi se lozite slobodno... Neko je uzeo lovudzu za sve ovo i kraj price... Partizanovac sam, ali priznajem, negde mi je drago sto Srbija ne ide na EP, drago mi je, ako nista, barem milioni i milioni evra koji se dobijaju za plasman, nece zavrsiti u nasem divnom savezu. Zbog toga mi je milo. Dotakli smo bre dno. Vlada jedno bezakonje, u svim sferama...

punimlimenke

pre 3 godine

Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

A sta je trebalo da se tacno uradi u 60 om minutu.
Daj malo vise informacija za nas iz unitrasnjosti.
Da li ce to biti sada praksa ili je ovo izolivan slucaj, mislim izolovana molba.

krajišnik

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.

čovek

pre 3 godine

Ne čudim se ja ovim "navijačima". Oni su samo deo jednog crnosivog miljea oko Zvezde.
O pojavi lica na tribinama da i ne pričam.
Mene čudi UEFA koja ne reaguje na sve ovo.
Mogu samo da zamislim kakvi se pritisci vrše na sudije, representaciju, FSS...
Ovo je samo podsetnik gde i s kim živimo.

Заувек Звездаши

pre 3 godine

Док Звезда не реши овакве проблеме ја са децом на стадион више не идем. Иначе не знам ни сам где Звезду нисмо пратили по Европи.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Neko iz mase
Generacijo tako je.Ista utakmica mi je prva, sa matorim, odmah i Ferencvaroš, 106000 ...O putovanjima po Evropi i svetu neću , ali putovao sam u Split, Mostar, Skoplje,Zagreb...Ovo je baš sramotno.Pa to se nije dešavalo ni u srpskoj ligi.

Неко из масе

pre 3 godine

@Mik

Ко су или ко су били дотични ме савршено не интересује!

Утакмица је била без публике а навијачима није место на атлетској стази.

Оба разлога довољна за прекид утакмице и службени резултат у иоле нормалној држави.

За све вас који се палите на којекакве “вође са севера” - зовите их правим именом - криминалци и дилери

nećeš proći

pre 3 godine

НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪

ej ! nije im dozvoljen ulaz na stadion ! a kamoli na teren !

Goran

pre 3 godine

Ko su ti ljudi koji uzimaju sebi za pravo da postrojavaju Zvezdine igrace? Zasto im se ne stane u kraj? Zvezda je institucija, Srbija je drzava. Valjda?

Gagi

pre 3 godine

Kao sto je Engleska vlada zabranila njihovim navijacima da prate van Engleske njihove klubove i reprezentaciju, tako i vlada Srbije treba da ukine na 10 godina fudbal u Srbiji.

Jovan

pre 3 godine

Sramno.Nerazumljivo,bez opravdanja,odraz društva i stanja u kome se nalazimo poslednjih 30 godina...Gde svi rade sve,i gde svako sebi za pravo daje sve.

Aca

pre 3 godine

Mene je sramota
Odavno ne gledam srpski tzv fudbal, dno je ovde odavno dotaknuto, ovo je sad crna rupa
Ne mogu shvatim da ljudi koji zaradjuju na hiljade eura mesecno dozvoljavaju ovakvo ponizavanje

DžejAr65

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.
(Djed Gavrilo, 16. novembar 2020 21:28)
Alo bre grobari, razumeo bih da nas izbace iz kupa ali bodove iz prvenstva, mnogo je i za vas

marko992

pre 3 godine

Meni vise lici da treba da se opere ovo iz 2 u 1 pa se pravi scena da ne bude ocigledno. Zvezdas sam ali mi je muka od domaceg fudbala.
(chypsy, 16. novembar 2020 22:

Naravno,to sam i napisao pre par sati.

Mad Max

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo
(Zvezda, 16. novembar 2020 20:58)

Izbaciti jedne i druge u neku opstinsku ligu, ionako nisu za bolje.

Ervin

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.

Stipsa

pre 3 godine

Ako je jedini problem i razlog za nezadovoljstvo što Zvezda gubi 2: 0 od tamo nekog Zlatibora onda nema problema ovde je nešto drugo u pitanju ...

Spin doktor

pre 3 godine

Vas stotinak sto analizirate ovo sto se zove lakrdilja, da li ste svesni da ovde vise nema sporta? Ponavljam mora da postoji jaka politicka volja i malo jaca drzava koje ce sve huligane da kazni i da se fudbal proglasi amaterskim sportom u Srbiji za duze vreme. Ovo sto gledamo nije sportski vec drsutveni problem.

punimlimenke

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.
(gl, 16. novembar 2020 21:15)

ko je rekao da je namesteno?!?!?!?
Sto moras da pises, kime se pravdas I objasnjavas....?
A da....sam sebi.:)

kiki

pre 3 godine

Volim Zvezdu! Obozavam je porodicno ,navijaci najveci! Ne poistovecujem Srbiju i Zvezdu,ne poistovecujem Sever i kvazi navijace i Zvezdu! Svi kapiramo i izlizana prica kog profila su vodje navijaca itd itd. Pitanje da li i te navijacke pesme izlaze iz srca ili im treba napuniti dzepove da bi bili tu. A ova slika je ruzna,da tamo neki sljajm ima snage da se spusti dole i naredjuje kako treba da igraju jace!!! Pa zamisli Englesku i ovo,Bozeeeeee 5 god zatvora iz udarca!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Када овако лоше играју треба им одржати говор и то жесток. Ал се не смије дозволити да то навијачи раде. НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.

Dejan

pre 3 godine

Sta li se tek desava u svlacionici, a da i ne govorim
kako ulaze kod Terzica u kancelariju, meni rekli nogom.
Tada nisam verovao ali sad vidim da treba verovati.

Vladan R

pre 3 godine

Koji god da je razlog, bruka i sramota kako za klub, tako i za državu. Dešavali su se bliski kontakti navijača sa igračima i u Italiji, inter čini mi se, i u Portugaliji, Sporting, kad su nezadovoljni navijači napadali igrače, pa i u komsiluku, kad je skidana kapitenska traka, pa i u CZ svojevremeno, ali se nikad nije dešavalo, da u toku utakmice udju u teren, da nešto saopšte igračima. Da li je neko u upravi da li se obeležava neka godišnjica, šta god, na teren u toku utakmice mogu samo 11+11 igrača ih sudije. Još jednom bruka i sramota.

ljubisa

pre 3 godine

Sto bi rekao muta Nikolic 'sve je to normalno' a ja cu dodati i regularno 🤣🤣🤣 Samo zamislite tu istu situaciju recimo u Nemackoj, Spaniji, Engleskoj..pitam se, sta bi bilo sa klubom ciji su navijaci prekinuli utakmicu? 🤔🤔🤔

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Pa tog Piksija su isti takvi šamarali kada je bio na stadionu i terali ga da vrati pare...

ja

pre 3 godine

Svaki komentar je suvišan, jer ovo je nama već normalno. Ali zanima me šta ovi domaći igrači objasne strancima ko su ovi ljudi što upadaju sa tribine i drže govore? Kakvo objašnjenje im razlože? Šta oni kažu na to? :D

ccc

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.

Kumovi

pre 3 godine

Pa ,,navijači" vladaju Srbijom već 15-20 godina i nema šta da se čudimo. Oni vladaju i sportom i privredom a i politikom, tako da... Sve je jasno.Klasična mafija sa državom za leđima koja se osilila jer joj niko ništa ne može.

Srdjan

pre 3 godine

Savija je clan skupstine kluba i po tom osnovu ima pravo boravka na stadionu tokom utakmice. Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu. Nije mu mesto na terenu svakako, cak i da ima pravo. Ne verujem da je bilo postrojavanja jer je rezultat u tom momentu bio 0:1, sto je s obzirom da je Zvezda bila nadmocna, bilo apsolutno nadoknadivo. Sto se tice navijaca, pojedini imaju interes, a pojedini ,,bolesno” vole Zvezdu. Deluje mi da je Savija od ovih drugih. Verovatno je istina da je hteo da oda cast tom preminulom navijacu, ali to zbog pravnih propisa nije bilo moguce. Prica da je Zlatibor posustao nakon ovog dogadjaja ne pije vodu, jer je par minuta nakon toga poveo sa 0:2. Sa druge strane na kraju utakmice Zvezda je imala ukupno 30 suteva na gol (od toga 15 u okvir gola), a Zlatibor samo 3 (od toga 2 u okvir gola). Oni koji nisu gledali utakmicu sve vreme su bulaznili kao da Zlatibor gazi Zvezdu danas, a u stvari je bilo obrnuto cak i na 0:2. Jednostavno, nije htela lopta u gol. Zvezda je imala i 12 kornera, naspram 0 kornera Zlatibora. U jednom momentu Stankovic je uveo 3 nova igraca i jos vise pojacao pritisak na odbranu Zlatibora. To se na kraju isplatilo i Zvezda je sasvim zasluzeno prosla dalje. Mozemo da pricamo o neregularnom ili regularnom prvenstvu, ali upamtite jedno, Zvezda vec 4 godine igra grupnu fazu evropskih takmicenja i svake godine je konkurentna. Ako nekom nije jasno zasto to pisem, objasnicu. Prve godine Zvezda je prosla grupu u LE. Druge godine je pobedila Liverpul i odigrala nereseno sa Napolijem. Pobeda protiv PSG-a u poslednjem kolu (izgubili smo 1:4 iako nismo nadigrani onoliko koliko rezultat govori, jer je prvi gol bio posledica nedosudjenog faula na sredini terena, a poslednji posledica Borjanovog loseg pasa, dok je Jovancic imao sansu za 2:2) mogla je uz poklapanje rezultata sa utakmice Liverpul-Napoli da joj donese prolaz u play-off Lige Evrope. Trece godine u poslednjem kolu smo pred sam kraj utakmice izbaceni iz Evrope neshvatljivim potezom Zandera. Ove godine smo nadomak plasmana u play-off u LE. Pricam pre neki dan sa poznanikom koji navija za Partizan i on mi ni 5 ni 6 kaze da smo pobedili Liverpul jer je utakmica bila namestena zbog kladionice. Prema navijacima Partizana svaka Zvezdina pobeda je namestaljka, a svaka Partizanova je zasluzena. Ne slazem se sa tim. Svaka cast Partizanu na sve i jednom uspehu u evropskim takmicenjima, ali svaka cast i Zvezdi. U poslednje 4 godine (a i u celoj istoriji) Zvezda je neprikosnoveno nas najveci klub. Nemojte da vas zavaravaju rezultati sa derbija. Derbi je u poslednjih 10 godina opsta tuca, utakmica sa najvise oprostenih zutih i crvenih kartona i jednoj i drugoj strani. Potrebno je naci nacin da pobedis u tuci, a to nije lako. Zato sam rekao tom svom poznaniku da me interesuju samo rezultati u evropskim takmicenjima (i to jos u periodu dok je Zvezdu vodio Prosinecki) i da su samo oni merodavni da ocenimo pravi kvalitet nasih klubova.

Salaso

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.
(Ervin, 17. novembar 2020 08:08)
Zato je Britanija tu gde jeste, a mi takodje gde jesmo- dno civilizacije.

kiza D

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.

Damir 1965

pre 3 godine

Nisu to navijači Zvezde. To su delije 1989. To su navijači koji na utakmici Zvezda-Ludogorec kod rezultata 2-2 u 90' skandiraju političke poruke, onda izjave "postoje viši ciljevi". Taj pokojni Zele je izjavio da mu je žao što nije bio na Maksimiru, ali morao je da ide postaviti spomen-ploču na Ravnu Goru. To je"viši cilj".

Idiokratija

pre 3 godine

Ma kada im se izgradi novi stadion od 200.000.000 ima da se smire. Biće to najveći navijački tržni centar u Evropi za dilovanje i obračune "navijača" i njihovih "vodja".Za bolesnu decu ćemo mi preko sms poruka skupljati da im spašavamo živote kao i za ostale ugrožene. Da rasteretimo državu barem oko tih gluposti.

branko

pre 3 godine

Nisu krivi navijaci, krivi smo mi koj dozvoljavamo deci da treniraju u zvezdu i da takvom sljajmu dajemo legitimitet. Na zalost u Srbiju postoje i svetle primere klubova...Cuka, Vozdovac, TSC...Klubovi koji nikome nista ne duguju!

Sima

pre 3 godine

Bedno da bednije ne može biti, posle se neko pita zašto mladi beže u inostranstvo - jel ima nekoga da mu to nije jasno nakon ove scene?

Vladimir

pre 3 godine

Bruto dohodak veci 10%,nacionalni 5,7%,plate pekarima 3.8,molerima 2,9,profesorima 2,1,lekarima 5,2,nezaposlenost smanjena 5,8,povecana likvidnost 5,3 ekonomija bolja 7.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 17,9 sto znaci to statistika jasno pokazuje a i nase misljenje je da je realno povecanje daleko vece ali nebi da se hvalimo,razumece to nas narod,nismo mi ovde zbog nas nego da vama bude bolje.I da samo jos jednom ponovim sto da bi nas obican narod to sve razumeo:Bruto dohodak veci 30%,nacionalni 15,7%,plate pekarima 13.8,molerima 12,9,profesorima 12,1,lekarima 15,2,nezaposlenost smanjena 15,8,povecana likvidnost 15,3 ekonomija bolja 27.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 57,9.
I kazete neki Sovija tamo ....da da samo da pojasnim da me svako razume:Bruto dohodak veci 130%,nacionalni 150,7%,plate pekarima ...

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

A pitanja novinara upucena Dejanu Stankovicu na ovu temu da li je bilo?? Pitam samo nisam gledao konferenciju za stampu

Baba Stanojka

pre 3 godine

Alo ljudi, pa svi vi koji pokusavate da opravdate ovo niste normalni. Ovo je klasican prekrsaj, upad na teren, prekid utakmice, kaznjivo zakonom...sta tu nije jasno!?
Pitanje je gde je policija, redari?

Ares

pre 3 godine

Ulaz neovlascenih lica u ogradjeni deo terena za igru je propust organizatora utakmice za koji sledi kazna po DPFSS.Utakmica se prekida dok se ova lica ne udalje.Propust obezbedjenja-redara i lica zaduzenog za bezbednost na utakmici.Utakmica se mora prijaviti PU jer u suprotnom domacin gubi sl.rezultatom.Policija treba biti prisutna jer neredi mogu nastati na terenu izmedju sl.lica,igraca i sl.lica i igraca.

Profesor BG

pre 3 godine

Da je ovo ozbiljna drzava, pohapsili i osudili bi se mnogi koji su u ovakvom organizovanom kriminalu zvanom srpski fudbal, ovakav fudbal u Srbiji bi se ugasio, vratio ss na amaterski nivo i sve bi se zapocelo od nule.

Milan

pre 3 godine

Hahahaahaaaa...mora kod nas po seljacki pa to ti je. Degradiranje uloge kluba, nekada velikog kluba, koji i sada igra dobro u Evropi. Ali sta ces, ljudi koji navijaju za njega su izgleda u velikoj vecini seljacine. Ovakve likove strogo kazniti. Ali cini se da se ovakvih kod nas svi boje. Drzava hajducija i tako unazad 40 godina. Tuzno.

aaaa

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.
(kiza D, 17. novembar 2020 10:04)

Ma nije voli on to....

marsbregaraganimars

pre 3 godine

 je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.
(Vladan R, 17. novembar 2020
Zlatibor se sklonio, vidi se jasno. Ni ja ne verujem da je Savija razlog, nego neko mocniji. Jedan poziv menja sve.

jedanodmnogih

pre 3 godine

Navijam i pratim Zvezdu citav zivot, besplatno, onako od srca, i u pobedama i u porazima. Ove spodobe, ladno izmislise sebi zanimanje od kog moze lepo da se zaradi, karijera da se napravi, da ti posteno zgade i klub i sport.

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.
(Svarozic, 16. novembar 2020 22:35)

Prvi put cujem za gospodina. A i prekinuo je utakmicu.

Andrea Djani

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.
(ccc, 17. novembar 2020 07:55)

Волим људе оптимисте. Свака част на томе, али искуство нам говори другачије. Пре ће бити да ће клубове приватизовати ликови којима ће то бити "машина за прање новца", каои 90% приватизација у Србији од 2000. на овамо. Имате пример Румуније и Бугарске где су Стеауа, Динамо, ЦСКА и Левски сенке некадашњих клубова, а газде, кад им је играчка досадила, дигоше руке и "ћао ђаци". Некако, ближи мије тај модел приватизације, него онај у Чешкој. Чак су и у Пољској приватизацијом уништили лигу, која је чак била и прекинута једне године и до данаданашњег се опоравила није. Јесте уложено у стадионе, али клупски коефицијент јегори од нашег. Тако да, иако се чини да је приватизација решење, некад и то није довољно. Стварно не знам шта би у нашим условима било добро решење.

Marko

pre 3 godine

predsednik fss 3 razreda srednje skole predsednik zvezde i dalje u istraznom postupku godinama...sve je to normalno sto bi rekao Muta ..

Jug Bogdan

pre 3 godine

Tog 24. maja 2016. predsednik Vučić je rekao: "Država trenutno nema dovoljno snage za borbu protiv fudbalskih huligana jer je za tako nešto potreban društveni konsenzus." Sad, da li nema snage ili ne želi isto nam se hvata. Izgleda da su ovu poruku razumeli samo navijači.

Hepek

pre 3 godine

Inace borba sa kriminalom je u punom jeku i imamo odlicne rezultate . Nemamo vise huligane na tribinama potisnuli smo ih . Sada su na terenu

Zvezda

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo

pdjoni

pre 3 godine

Kada bi samo znali kakva je velicina bio Zelja,Srbin,patriota,Delija.
Nazivali ste ga na portalima svakakvim epitetima i stavljali u isti kos sa kriminalcima i dilerima a on je bio tako obican a tako unikatan,dobar ortak,covek koji je bio hodajuca enciklopedija o nekim dogadjajima za koje vecina nije ni cula.
Imao sam cast da dobar deo zivota provedem u njegovom drustvu,znam mu porodicu,cestiti i posteni ljudi.
Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...

Boško

pre 3 godine

Ako ovo nije pokazatelj ljubavi prema klubu, ja ne znam šta je. Šavija ljudina, bio i ostao. Kamo sreće da Srbija ima makar 1000 ovakvih momaka, bili bismo sila.

Ron Džeremić

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.
(Bjeste braco, 16. novembar 2020 21:19)

U kakvoj si ti zabludi, što se tiče Italije. Tamo tifozi još veće budale, za ostalo se slažem...

Stari Zvezdaš

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!

Steve

pre 3 godine

Iz 2 u 1. Sampion drzave protiv novoizmisljenog kluba koji je tako i dosao do ovde. Pametnome dosta. Sve ostalo u nasem fudbalu je predstava za javnost...

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pdjoni, 16. novembar 2020 21:53 NJemu slava i hvala, ali mogao je da se održi minut ćutanja, ima mnogo načina da se oda pošta i da se klub zahvali. A ne da vođa navijača upada na teren usred utakmice i drži motivacioni govor. To se ne radi, nema opravdanja.

321

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog sto optuzujete da je zaduzio CZ? Onu vasu legendu sto ovakvi likovi izbacuju iz restorana CZ da ne moze kafu da popije? Onog Piksija koji je vasa legenda i koji je pljuvao krv za vas dres? Mislis da je on idijot? Taj zivi ili u Japanu ili u Francuskoj kao gospodin, sto i zasluzuje. Mislis da ce ovde da se vrati u ovo dno i propast od fudbala i drzave?

g4

pre 3 godine

Treba da se zna za koji dres se igra, i da nema sale sa tim. Jednom je Zvezda, u vreme svojih najvecih uspeha igrala prvenstvenu utakmicu i vodila 4-5 prema 0, a onda je greskom Najdoskog primila gol. Najdoski je bio kritikovan kao da nije bilo ubedljivog vodjstva, i to od strane strucnog staba i uprave. Zato je Zvezda bila najbolja na svetu.

znaOnKoSam

pre 3 godine

Postoji Zakon drzave Srbije koji jasno definise zatvorsku kaznu za lice koje neovlasceno udje na sportski teren za vreme desavanja. Isto tako Zakon tereti one koji tako ne postupe protiv lica koje je uslo u teren. E sad ima tu jedna zackoljica. Predsednik je javno rekao da drzava ne moze nista protiv navijaca. Tacka.

dr Sokrates Dorćol

pre 3 godine

480
Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...
(Ogi, 16. novembar 2020 21:16
Za tako nešto su prvo neophodne korenite promene u državi...

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Peđa J7
Kakva privatizacija , ta priča sa životom veze nema.Šta misliš koja budala bi prvo kupila klub a da ga ko stigne šamara i postrojava, a država ne reaguje.Drugo,Kod nas nema nikakvog finansijsko-komercijalnog interesa za kupovinu jer nismo nikakvo tržište.Treće , Zvezda je društveno dobro, i ako je trenutno vodi grupa ljudi, kao i FSS, koji nisu legitimni predstavnici tog dela društvene zajednice-i sve to čini situaciju prilično komplikovanom.Četvrto, neko kupi Zvezdu ili Partizan, a posle godinu dana ugasi klub i rasproda zemljište i imovinuJoš pet ozbiljnih razloga mogu da navedem ali me mrzi da kucam.Zato , nemojte da komentarišete ako niste u materiji ili ste od nekog to čuli, pa ajde...

MJ23

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?

Ivan

pre 3 godine

Mafijaska drzava. Sta je ovde cudno? Kriminalci drze nas fudbal decenijama uz cutanje drzave, to svi znamo samo sto je sada to transparentnije nego ikad. Dace bog da nas UEFA izbaci iz evrope na 10 godina i klubove i reprezentaciju zbog povezanosti kriminalnih struktura i drzave u fudbalu pa neka pikaju fudbal Partizan i Zvezda po Surdulici, Vlasotincu, Galibabincu i Donjem Medjurovu a evropu ni u ludilu da vide. Mozda ce se nesto promeniti. Makar ce pocrkati od starosti fosili koji vedre i oblace poslednjih decenija u fudbalu i vlasti pa ce doci na red neki mladji manje iskvareni ljudi da vode nas fudbal bez mesanja mafije i drzave.

johnny

pre 3 godine

Mohikanac
ovim komentarom si istakao ozbiljnu kandidaturu za najvećeg,kako se to među nama mladima moderno kaže ,autošovinistu u modernoj istoriji Srbije,od mene imaš siguran glas,baš kao i Šavija za ovaj najkraći motivacioni govor u modernoj istoriji Srbije

basista

pre 3 godine

Tuzan trenutak (jos jedan u nizu) za nas fudbal. Totalno nadrealni komentari navijaca Partizana kao u soku, kao da se to u njohovom klubu ne desava. Kao da nije bilo samaranja i skidanja traka. Mozete da nastavite da zivite u toj iluziji da vase navijacke grupe ne ratuju i ne ubijaju se i da je na vasim tribinama vlada ljubav, da je za stanje u partizanu kriva zvezda i da sve ovo svedete na prepucavanja klinaca, ali dok ne shvatimo da smo svi u istom problemu, nema resenja

323

pre 3 godine

Kakvi navijaci. To su kriminalci.Pritisak na igrace Zlatibora. Kako oni da daju gol? I na kraju ,taman posla da pobede? Jer treba izaci sa stadiona zive glave..Tezak olos..A to je nas fudbal. Dno.

Lorimer

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog istog koga ste onomad najurili iz Zvezdinog restorana, Beograda i Srbije? Bitno da znate šta hoćete.

Bojan

pre 3 godine

Citam i ne verujem. Ovi sto je njima ovo normalno definitivno nisu normalni, a ovi sto predlazu privatizaciju klubova oni su jos nenormalniji od ovih nenormalnih. Pa, nase klubove ne bi kupili ni Arapi, Indici i Kinezi. Jedino da kupe zbog zemljista, pa da zidaju zgrade.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕЋЕШ ПРОЋИ - Добро човјече што си се наврз'о, кад сам то рекао мислио сам у нормалним условима кад не постоје епидемијске мјере да је НАВИЈАЧИМА МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА и да одатле држе говор. Што се правиш "енглез"?

cosmo

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .
(Andrea Djani, 17. novembar 2020 11:08)

Nije bilo drzave ni u Tomilslava Karadzica.Sad ste se setili...

Svarozic

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.

Max

pre 3 godine

Pa ovakvoga ima svuda u Evropi. Sta se sad svi kao nesto cude. Setite se malo unazad sta su pravili navijaci Lacija ili Rome, a mozda I Intera, kada su igrace jurili po trening centru. Mislim da je ipak bio Inter, ispravite me ako gresim.
Pa I jedan partizanov igrac je stajao mirno dok mu je skidan dres, jos su posle I na konferenciji za medije bili zajedno sa doticnim navijacem, gde igrac nije smeo da pisne.
S obzirom na to kako su igrali protiv recimo Omonije, koliko se lopta gura nazad, umesto napred, koliko sve sporo ide, promasaji sa pojacanjima....mozda im I treba ocitati bukvicu. Doduse, ne na terenu I ovako, Al da su zreli za jednu, Jesu.

srb

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.

Pedja

pre 3 godine

Ko je da je neka je i treba ,zar nije ono bila bruka.Meni je doslo da razbijem TV da primamo od nizeligasa raznih redovno golove i to na Marakani,bruka.Od tad smo i poceli igrati.Sta me briga ko je u pravu je bio.A od tad smo i poceli igrati.Ocito Deki ne zna da motivise igrace,previse je na prijateljsku foru sa njima to ne ide,e kad trener ne zna onda mora neko drugi da izvuce usi,pa ma ko bio.Ko je ,da je.,sad mi je jasno da je on zasluzan sto smo dobili.Daj Stankovicu ostavi se tih fora,utegni to malo,kritikuj i obuci vise odijelo molim te!

Igor

pre 3 godine

Ogadiste deci sport.

Ne zna se sta je jadnije ovde, dal' ovi sto trce za loptom za silne pare, a veze nemaju ili ovi drugi sto se oko toga nerviraju i ubadaju nozevima.

Gasi fudbal.

Srx

pre 3 godine

Sta bre lupetate, koji je bre Savija zasluzan za promenu rezultata. Posle njega je Zvezda primila jos jedan gol, koga je on motivisao, ekipu koja je rastrzala one jadnike, nisu znali sta ih je snaslo, 30 suteva na gol, 15 u okvir gola, 10 mrtvih sansi za gol. Umuvali dva kiks gola Degeneku i onda resio Savija. Zvezda je odigrala predobru utakmicu, vidi se i po statistici, dobila tim koji je 6 klasa ispod nje i utakmicu su dobili igraci a ne neki navijac koji za to prima pare, shodno tome nije navijac i nije mu mesto pored klupe na ovakvom mecu. Tacka, kraj. Inace sam okoreli navijac i volim Zvezdu 100 puta vise od tog Savije, takodje ne trazim da budem placen sto je volim, volim je i srcem i telom i to besplatno.

ccc?

pre 3 godine

Pa kada ti ovakvi likovi udju na teren, prekinu utakmicu, nije ti sve jedno kao gostu da pobedis. Znaju oni dobro ko su oni. I posle primis 4 gola za 20 minuta..To tako ide..

ja

pre 3 godine

Zao mi je sto ovo moram da napisem jer smatram da je protivno svakom razumu ali Delije su vecinski vlasnici FK Crvene Zvezde od promene Statuta 2012. godine. Naime u toj promeni Statuta vecinski broj delegata Skupstine koji biraju rukovodstvo i Predsednika FK, daju navijaci Zvezde. Evidencija navijaca je poverena Delijama. Znaci u ovom slucaju je vlasnik kluba porazgovarao sa trenerom i igracima i to je surova istina.

gl

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.

C i n i k

pre 3 godine

Možemo li niže da padnemo...šta je ovo, ljudi...
(Aluge, 16. novembar 2020 22:00)


Ovo se desavalo i u IT i te kako onda u TR, nije da pravdam al ne desava se samo u SRB, vanredna su vremena pa zato imamo i vanredne dogadjaje...moze i tako da se posmatra cela stvar, a posle SCO i HUNG pa vise nije ni vazno, beton ping/pong liga..

nikola88pfc

pre 3 godine

ne podrzavam ali razumem postupak...
nije bas normalno da se ovo desava, ali iskreno ne znam licno mnogo junaka koji bi se direktno suprostavili Saviji u o oj situaciji, makar za sebe znam da ne bih to uradfio da sam npr.redar na utakmici...tako da bih molio moraliste da pokazu hrabrost na delu a ne u komentarima 🙂
i kao sto sam na pocetku rekao, ne podrzavam sve ovo, ali cirkus je u drzavi, cirkus u sportu, pa zasto ne bi bio i na terenu, ionako su manje-vise isti akteri svuda

mt

pre 3 godine

Drugar je 2002god bio među 17 navijača koji su upali na trening Crvene Zvezde, na pomoćnom terenu i malo ih nalupali i održali lekciju. Bila je jaka lekcija, igrali su mnogo bolje nakon tog incidenta.

Lako je njima kada izgube, opet će ući u svoje skupe automobile, otići u svoje luksuzne stanove, biti sa top ribama, a običan narod će se kod kuće nervirati jer im je voljeni klub izgubio.

kk

pre 3 godine

Savija i Deki su jako dobri prijatelji...

Jednostavno ako nekom nije jasno sta se desilo je to da je nekoliko navijača obelezavaolo 10g od smrti jednog navijača i da su samo zamolili igrače da daju sve od sebe kako bi pobedili na ovoj utakmici iz tog razloga, nije se desio nikakav incident, iako naravno nije trebalo ni ovo da se desi.

Tatami

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!
(Stari Zvezdaš, 17. novembar 2020 02:55)

Moji su na stadionu od 3-ce godine. Nije stadion samo Sever, ima jos tribina. Ne vodis ga zato sto te mrzi, ili si toliko sludjen da verujes svemu sto procitas.

Srdjan

pre 3 godine

(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 16. novembar 2020 23:16)

Nije tacno da je prekinuo utakmicu. Utakmica je prekinuta zbog sudara dva igraca na terenu. Ali hajde da napisemo ovde u komentarima da je veceras zapocet treci svetski rat. Trebalo bi postaviti pitanje upravi kluba otkud Saviji legitimacija da bude na terenu. Na to je trebalo da se odnosi ovaj clanak, jer nikakvih nemilih scena nije bilo, pa ni postrojavanja igraca.

Vladan R

pre 3 godine

@ sone

Da je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.

afrogipsy

pre 3 godine

Nikakve velike frke nije bilo , niti postrojavanja, ama bas nista strasno. Ne znam cemu toliko frustriranih izjava u postovima ovde...

Srdjan

pre 3 godine

(komentator, 16. novembar 2020 23:38)

Eto opet neznanja. Procitajte Zakon o privatnom obezbedjenju, Zakon o sprecavanju nasilja i nedolicnog ponasanja na sportskim priredbama, Zakon o okupljanju gradjana i Zakon o policiji i bice Vam jasno ko je bio duzan da obezbedi ovu utakmicu, bice Vam jasno da se utakmica ne moze smatrati javnom, jer nije dozvoljen pristup bilo kom licu, te samim tim policija nije bila duzna da obezbedi ovu sportsku utakmicu. Mnogo frustracije je medju ljudima, pljuju se lekari, a onda im se aplaudira kad naidje strah od nepoznatog, pljuje se policija, a onda se obracate policiji kad vam neko nesto ukrade, pljuje se vojska, a onda dodje do rata i ta vojska rizikuje svoje zivote. Smanjite malo prihvatanje nametnutnih vrednosti, radite na svojoj edukaciji, znanje je moc.

Марко

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)

Вама који се много бринете за Србију и спрски фудбал чисто да кажем да су навијачи Лација ТУКЛИ своје фудбалере. А воле, кад дођу у Београд, и Арканов гроб да посете, исто као и навијачи Лиона. Наши навијачи су све што је лоше научили од Италијана и Енглеза. Док им они нису постали узор пре четрдесет година, били су сасвим коректни. Хтели смо западну "културу", ето нам је. Другачије је то мало изгледало шездесетих и до половине седамдесетих, а није била ништа лошија атмосфера.

Boško

pre 3 godine

Ako ovo nije pokazatelj ljubavi prema klubu, ja ne znam šta je. Šavija ljudina, bio i ostao. Kamo sreće da Srbija ima makar 1000 ovakvih momaka, bili bismo sila.

g4

pre 3 godine

Treba da se zna za koji dres se igra, i da nema sale sa tim. Jednom je Zvezda, u vreme svojih najvecih uspeha igrala prvenstvenu utakmicu i vodila 4-5 prema 0, a onda je greskom Najdoskog primila gol. Najdoski je bio kritikovan kao da nije bilo ubedljivog vodjstva, i to od strane strucnog staba i uprave. Zato je Zvezda bila najbolja na svetu.

Max

pre 3 godine

Pa ovakvoga ima svuda u Evropi. Sta se sad svi kao nesto cude. Setite se malo unazad sta su pravili navijaci Lacija ili Rome, a mozda I Intera, kada su igrace jurili po trening centru. Mislim da je ipak bio Inter, ispravite me ako gresim.
Pa I jedan partizanov igrac je stajao mirno dok mu je skidan dres, jos su posle I na konferenciji za medije bili zajedno sa doticnim navijacem, gde igrac nije smeo da pisne.
S obzirom na to kako su igrali protiv recimo Omonije, koliko se lopta gura nazad, umesto napred, koliko sve sporo ide, promasaji sa pojacanjima....mozda im I treba ocitati bukvicu. Doduse, ne na terenu I ovako, Al da su zreli za jednu, Jesu.

srb

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.

Srdjan

pre 3 godine

Savija je clan skupstine kluba i po tom osnovu ima pravo boravka na stadionu tokom utakmice. Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu. Nije mu mesto na terenu svakako, cak i da ima pravo. Ne verujem da je bilo postrojavanja jer je rezultat u tom momentu bio 0:1, sto je s obzirom da je Zvezda bila nadmocna, bilo apsolutno nadoknadivo. Sto se tice navijaca, pojedini imaju interes, a pojedini ,,bolesno” vole Zvezdu. Deluje mi da je Savija od ovih drugih. Verovatno je istina da je hteo da oda cast tom preminulom navijacu, ali to zbog pravnih propisa nije bilo moguce. Prica da je Zlatibor posustao nakon ovog dogadjaja ne pije vodu, jer je par minuta nakon toga poveo sa 0:2. Sa druge strane na kraju utakmice Zvezda je imala ukupno 30 suteva na gol (od toga 15 u okvir gola), a Zlatibor samo 3 (od toga 2 u okvir gola). Oni koji nisu gledali utakmicu sve vreme su bulaznili kao da Zlatibor gazi Zvezdu danas, a u stvari je bilo obrnuto cak i na 0:2. Jednostavno, nije htela lopta u gol. Zvezda je imala i 12 kornera, naspram 0 kornera Zlatibora. U jednom momentu Stankovic je uveo 3 nova igraca i jos vise pojacao pritisak na odbranu Zlatibora. To se na kraju isplatilo i Zvezda je sasvim zasluzeno prosla dalje. Mozemo da pricamo o neregularnom ili regularnom prvenstvu, ali upamtite jedno, Zvezda vec 4 godine igra grupnu fazu evropskih takmicenja i svake godine je konkurentna. Ako nekom nije jasno zasto to pisem, objasnicu. Prve godine Zvezda je prosla grupu u LE. Druge godine je pobedila Liverpul i odigrala nereseno sa Napolijem. Pobeda protiv PSG-a u poslednjem kolu (izgubili smo 1:4 iako nismo nadigrani onoliko koliko rezultat govori, jer je prvi gol bio posledica nedosudjenog faula na sredini terena, a poslednji posledica Borjanovog loseg pasa, dok je Jovancic imao sansu za 2:2) mogla je uz poklapanje rezultata sa utakmice Liverpul-Napoli da joj donese prolaz u play-off Lige Evrope. Trece godine u poslednjem kolu smo pred sam kraj utakmice izbaceni iz Evrope neshvatljivim potezom Zandera. Ove godine smo nadomak plasmana u play-off u LE. Pricam pre neki dan sa poznanikom koji navija za Partizan i on mi ni 5 ni 6 kaze da smo pobedili Liverpul jer je utakmica bila namestena zbog kladionice. Prema navijacima Partizana svaka Zvezdina pobeda je namestaljka, a svaka Partizanova je zasluzena. Ne slazem se sa tim. Svaka cast Partizanu na sve i jednom uspehu u evropskim takmicenjima, ali svaka cast i Zvezdi. U poslednje 4 godine (a i u celoj istoriji) Zvezda je neprikosnoveno nas najveci klub. Nemojte da vas zavaravaju rezultati sa derbija. Derbi je u poslednjih 10 godina opsta tuca, utakmica sa najvise oprostenih zutih i crvenih kartona i jednoj i drugoj strani. Potrebno je naci nacin da pobedis u tuci, a to nije lako. Zato sam rekao tom svom poznaniku da me interesuju samo rezultati u evropskim takmicenjima (i to jos u periodu dok je Zvezdu vodio Prosinecki) i da su samo oni merodavni da ocenimo pravi kvalitet nasih klubova.

Svarozic

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.

Zvezda

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo

Pedja

pre 3 godine

Ko je da je neka je i treba ,zar nije ono bila bruka.Meni je doslo da razbijem TV da primamo od nizeligasa raznih redovno golove i to na Marakani,bruka.Od tad smo i poceli igrati.Sta me briga ko je u pravu je bio.A od tad smo i poceli igrati.Ocito Deki ne zna da motivise igrace,previse je na prijateljsku foru sa njima to ne ide,e kad trener ne zna onda mora neko drugi da izvuce usi,pa ma ko bio.Ko je ,da je.,sad mi je jasno da je on zasluzan sto smo dobili.Daj Stankovicu ostavi se tih fora,utegni to malo,kritikuj i obuci vise odijelo molim te!

MJ23

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?

pdjoni

pre 3 godine

Kada bi samo znali kakva je velicina bio Zelja,Srbin,patriota,Delija.
Nazivali ste ga na portalima svakakvim epitetima i stavljali u isti kos sa kriminalcima i dilerima a on je bio tako obican a tako unikatan,dobar ortak,covek koji je bio hodajuca enciklopedija o nekim dogadjajima za koje vecina nije ni cula.
Imao sam cast da dobar deo zivota provedem u njegovom drustvu,znam mu porodicu,cestiti i posteni ljudi.
Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...

gl

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.

DžejAr65

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.
(Djed Gavrilo, 16. novembar 2020 21:28)
Alo bre grobari, razumeo bih da nas izbace iz kupa ali bodove iz prvenstva, mnogo je i za vas

mt

pre 3 godine

Drugar je 2002god bio među 17 navijača koji su upali na trening Crvene Zvezde, na pomoćnom terenu i malo ih nalupali i održali lekciju. Bila je jaka lekcija, igrali su mnogo bolje nakon tog incidenta.

Lako je njima kada izgube, opet će ući u svoje skupe automobile, otići u svoje luksuzne stanove, biti sa top ribama, a običan narod će se kod kuće nervirati jer im je voljeni klub izgubio.

C i n i k

pre 3 godine

Možemo li niže da padnemo...šta je ovo, ljudi...
(Aluge, 16. novembar 2020 22:00)


Ovo se desavalo i u IT i te kako onda u TR, nije da pravdam al ne desava se samo u SRB, vanredna su vremena pa zato imamo i vanredne dogadjaje...moze i tako da se posmatra cela stvar, a posle SCO i HUNG pa vise nije ni vazno, beton ping/pong liga..

Tatami

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!
(Stari Zvezdaš, 17. novembar 2020 02:55)

Moji su na stadionu od 3-ce godine. Nije stadion samo Sever, ima jos tribina. Ne vodis ga zato sto te mrzi, ili si toliko sludjen da verujes svemu sto procitas.

Ron Džeremić

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.
(Bjeste braco, 16. novembar 2020 21:19)

U kakvoj si ti zabludi, što se tiče Italije. Tamo tifozi još veće budale, za ostalo se slažem...

kk

pre 3 godine

Savija i Deki su jako dobri prijatelji...

Jednostavno ako nekom nije jasno sta se desilo je to da je nekoliko navijača obelezavaolo 10g od smrti jednog navijača i da su samo zamolili igrače da daju sve od sebe kako bi pobedili na ovoj utakmici iz tog razloga, nije se desio nikakav incident, iako naravno nije trebalo ni ovo da se desi.

afrogipsy

pre 3 godine

Nikakve velike frke nije bilo , niti postrojavanja, ama bas nista strasno. Ne znam cemu toliko frustriranih izjava u postovima ovde...

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Peđa J7
Kakva privatizacija , ta priča sa životom veze nema.Šta misliš koja budala bi prvo kupila klub a da ga ko stigne šamara i postrojava, a država ne reaguje.Drugo,Kod nas nema nikakvog finansijsko-komercijalnog interesa za kupovinu jer nismo nikakvo tržište.Treće , Zvezda je društveno dobro, i ako je trenutno vodi grupa ljudi, kao i FSS, koji nisu legitimni predstavnici tog dela društvene zajednice-i sve to čini situaciju prilično komplikovanom.Četvrto, neko kupi Zvezdu ili Partizan, a posle godinu dana ugasi klub i rasproda zemljište i imovinuJoš pet ozbiljnih razloga mogu da navedem ali me mrzi da kucam.Zato , nemojte da komentarišete ako niste u materiji ili ste od nekog to čuli, pa ajde...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@НЕЋЕШ ПРОЋИ - Добро човјече што си се наврз'о, кад сам то рекао мислио сам у нормалним условима кад не постоје епидемијске мјере да је НАВИЈАЧИМА МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА и да одатле држе говор. Што се правиш "енглез"?

Srx

pre 3 godine

Sta bre lupetate, koji je bre Savija zasluzan za promenu rezultata. Posle njega je Zvezda primila jos jedan gol, koga je on motivisao, ekipu koja je rastrzala one jadnike, nisu znali sta ih je snaslo, 30 suteva na gol, 15 u okvir gola, 10 mrtvih sansi za gol. Umuvali dva kiks gola Degeneku i onda resio Savija. Zvezda je odigrala predobru utakmicu, vidi se i po statistici, dobila tim koji je 6 klasa ispod nje i utakmicu su dobili igraci a ne neki navijac koji za to prima pare, shodno tome nije navijac i nije mu mesto pored klupe na ovakvom mecu. Tacka, kraj. Inace sam okoreli navijac i volim Zvezdu 100 puta vise od tog Savije, takodje ne trazim da budem placen sto je volim, volim je i srcem i telom i to besplatno.

Djed Gavrilo

pre 3 godine

U svim ozbiljnim ligama i državama bi bilo sledeće:
Zaseda FS ,po hitnom postupku i registruje 3:0 za Zlatibor.Zvezdi se oduzima 10 bodova u prvenstvu,a sledeći slican,ne fudbalski postupak navijača i fudbalera,prebacivanje u niži rang takmicenja.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Када овако лоше играју треба им одржати говор и то жесток. Ал се не смије дозволити да то навијачи раде. НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.

johnny

pre 3 godine

Mohikanac
ovim komentarom si istakao ozbiljnu kandidaturu za najvećeg,kako se to među nama mladima moderno kaže ,autošovinistu u modernoj istoriji Srbije,od mene imaš siguran glas,baš kao i Šavija za ovaj najkraći motivacioni govor u modernoj istoriji Srbije

cosmo

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .
(Andrea Djani, 17. novembar 2020 11:08)

Nije bilo drzave ni u Tomilslava Karadzica.Sad ste se setili...

Марко

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)

Вама који се много бринете за Србију и спрски фудбал чисто да кажем да су навијачи Лација ТУКЛИ своје фудбалере. А воле, кад дођу у Београд, и Арканов гроб да посете, исто као и навијачи Лиона. Наши навијачи су све што је лоше научили од Италијана и Енглеза. Док им они нису постали узор пре четрдесет година, били су сасвим коректни. Хтели смо западну "културу", ето нам је. Другачије је то мало изгледало шездесетих и до половине седамдесетих, а није била ништа лошија атмосфера.

Bane

pre 3 godine

Cuo sam od jednog ozbiljnog coveka da ce pasti namestaljka danas iz dvojke u keca, ovo je sada i jasnije da je namestaljka. Cuj drzao im predavanje :D ova zemlja je najveca lakrdija na svetu kunem se

punimlimenke

pre 3 godine

Verujem da 101% vas sto vicete da je namestaljka nije ni pogledalo bar pregled utakmice. Ostali je jasno, da je poluvreme moglo biti 3-4-5 komada za zvezdu, a da ne govorim konacan ishod, ali pukom srecom i sjajnim odbranama golmana Zlatibora. Svih 6 golova cisto kao suza.
(gl, 16. novembar 2020 21:15)

ko je rekao da je namesteno?!?!?!?
Sto moras da pises, kime se pravdas I objasnjavas....?
A da....sam sebi.:)

Dejan

pre 3 godine

Au, gde ja zivim..U zenlji gde je normalno da navijaci udju u sred utakmice na teren, prekinu je i drze predavanje igracima. Kao neko ko se dugo bavio fudbalom, ovo je ponizavajuce za svakog fudbalera, i svaki od njih bi ih poslao gde treba, da se ne plase da ce posle imati problema. Koliko nasem fudbalu treba jedan ozbiljan reset.

Pedja J7

pre 3 godine

Veliki sam navijač Crvene zvezde, ne priznajem nikome, ni ovom Šaviji da je voli više od mene!
Pitam se, ko je on da drži slovo igračima?
Sa koje funkcije tačno?
Da li mogu ja da upadnem sledeći put kad igraju ko babe, malo da ih psujem?
Ovo je slika i prilika fudbala u Srbiji!
Zato nema PRIVATIZACIJE!
Pa ko bi normalan ulagao u klub, kome navijači vode reč?
Nego da plati i trpi svakojake karikature?
Zato i političarima i navijačima ne odgovara PRIVATIZACIJA!
Ovako se iznosi mnogo lakše, jer je svačije tj. ničije.
A gazda bi pitao, ko je ovo, šta traži, kako može na teren.....jasno vam je...
PRIVATIZACIJA JEDINI SPAS!

Vladan R

pre 3 godine

@ sone

Da je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.

strahovlada

pre 3 godine

Neuobicajeno malo komentara:)...nema ni Zvezdasa, nema ni Grobara...posle cuvenih 2:6 na Obilicevom stadionu, kada je OFK vodio 2:0, evo nam novog (ne)verovatnog preokreta. Ovog puta preokret nije dosao kao posledica posete protivnickoj svlacionici, vec demonstracijom strahovlade na terenu. Sta li kaze Dejan Stankovic? Zlatiborci pokazali da mogu, a onda se pretvorili u dobrotvorno drustvo. U nebitnoj Kup utakmici? Mozda i bude objavljeno:)

nikola88pfc

pre 3 godine

ne podrzavam ali razumem postupak...
nije bas normalno da se ovo desava, ali iskreno ne znam licno mnogo junaka koji bi se direktno suprostavili Saviji u o oj situaciji, makar za sebe znam da ne bih to uradfio da sam npr.redar na utakmici...tako da bih molio moraliste da pokazu hrabrost na delu a ne u komentarima 🙂
i kao sto sam na pocetku rekao, ne podrzavam sve ovo, ali cirkus je u drzavi, cirkus u sportu, pa zasto ne bi bio i na terenu, ionako su manje-vise isti akteri svuda

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Vidim ima ovih dušebrižnika pa pominju Italije, Turske...Partizan..
Alo bre, čovek ušao na teren na prvoj utakmici kupa, prekinuo utakmicu i držao slovo igračima? Pa to nema ni u Argentini ni u Kolumbiji. Šta vam nije jasno?

ls

pre 3 godine

Ajde ovako buduci da ne znate o cemu se radi da vas malo informisem. Godisnjica je smrti Zelje i navijaci su se skupili, Savija se sisao dole da zamoli Dekija i ekipu da vide sa delegatom da puste sve koji su hteli da udju, Deki je pitao ali nije moglo tako da je na tribinama ostalo samo nekoliko njih koji su u upravi kluba i koji imaju pravo da budu tu.

Umesto da pljujete drzavu i zvezdu i partizan i radnicki iz surdulice raspitajte se malo, ako zivite u bgu nemate opravdanje za neznanje ukoliko ste iz unutrasnjosti razumljivo je sto niste znali.


Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

Postoje i drugi nacini da se pita uprava za tako nesto, a ne ovaj cirkus. Sta je sledece, ulece Borjanov komsija na teren da ga pita hoce li mu ovaj kosilicu pozajmiti jer mu je hitno? Hajde svi tako da upadamo u sred utakmice samo nesto da pripitamo.

Srdjan

pre 3 godine

(ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 16. novembar 2020 23:16)

Nije tacno da je prekinuo utakmicu. Utakmica je prekinuta zbog sudara dva igraca na terenu. Ali hajde da napisemo ovde u komentarima da je veceras zapocet treci svetski rat. Trebalo bi postaviti pitanje upravi kluba otkud Saviji legitimacija da bude na terenu. Na to je trebalo da se odnosi ovaj clanak, jer nikakvih nemilih scena nije bilo, pa ni postrojavanja igraca.

Goran

pre 3 godine

Ko su ti ljudi koji uzimaju sebi za pravo da postrojavaju Zvezdine igrace? Zasto im se ne stane u kraj? Zvezda je institucija, Srbija je drzava. Valjda?

marko992

pre 3 godine

Meni vise lici da treba da se opere ovo iz 2 u 1 pa se pravi scena da ne bude ocigledno. Zvezdas sam ali mi je muka od domaceg fudbala.
(chypsy, 16. novembar 2020 22:

Naravno,to sam i napisao pre par sati.

punimlimenke

pre 3 godine

Ne radi se o postrojavanju i drzanju nekih "govora" vec o prijateljskoj molbi da se odradi tako nesto u cast pokojnog navijaca zvezde.
(srb, 16. novembar 2020 21:20)

A sta je trebalo da se tacno uradi u 60 om minutu.
Daj malo vise informacija za nas iz unitrasnjosti.
Da li ce to biti sada praksa ili je ovo izolivan slucaj, mislim izolovana molba.

milos

pre 3 godine

mozete da zamislite ko je i kako postrojavao ove nesrecnike sa zlatibora kad lagano pustise 4 komada za 15 minuta.Tek ce nas fudbal.propadati ovo sada je nista.

čovek

pre 3 godine

Ne čudim se ja ovim "navijačima". Oni su samo deo jednog crnosivog miljea oko Zvezde.
O pojavi lica na tribinama da i ne pričam.
Mene čudi UEFA koja ne reaguje na sve ovo.
Mogu samo da zamislim kakvi se pritisci vrše na sudije, representaciju, FSS...
Ovo je samo podsetnik gde i s kim živimo.

Nemanja

pre 3 godine

@ srb, 16. novembar 2020 21:20

Ko je Zelja i zasto bi uopste navijaci usli kada su jasno propisana pravila da nema navijaca? Po cemu Savija moze da udje a ostali ne smeju? Dok je ljudi koji tako razmisljaju i brane ovo, crni dani ce i dalje ostati. Alo, navijacima je zabranjen ulaz i niko sem fudbalera, redara i ostalih sluzbenih lica ne sme da bude na terenu niti stadionu. Ej, ti jos pljujes ostale zato sto ne znaju ko je Zelja. Nije godisnjica smrti Rajka Mitica ili neke legende Zvezde.

Vladimir

pre 3 godine

Bruto dohodak veci 10%,nacionalni 5,7%,plate pekarima 3.8,molerima 2,9,profesorima 2,1,lekarima 5,2,nezaposlenost smanjena 5,8,povecana likvidnost 5,3 ekonomija bolja 7.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 17,9 sto znaci to statistika jasno pokazuje a i nase misljenje je da je realno povecanje daleko vece ali nebi da se hvalimo,razumece to nas narod,nismo mi ovde zbog nas nego da vama bude bolje.I da samo jos jednom ponovim sto da bi nas obican narod to sve razumeo:Bruto dohodak veci 30%,nacionalni 15,7%,plate pekarima 13.8,molerima 12,9,profesorima 12,1,lekarima 15,2,nezaposlenost smanjena 15,8,povecana likvidnost 15,3 ekonomija bolja 27.9 nego prosle godine,a u odnosu na Đilasa 57,9.
I kazete neki Sovija tamo ....da da samo da pojasnim da me svako razume:Bruto dohodak veci 130%,nacionalni 150,7%,plate pekarima ...

Ivan

pre 3 godine

Ljudi moji, kakav kriminal. Zamislite ovo u Spaniji, Francuskoj, Nemackoj... A vlast prica o "obracunu s mafijom". Gospodo, evo vam mafije. Pohapsite te huligane i bar 50% manje ce droge biti na ulicama. Pa zar ne vidite da je svako drugo ubistvo u gradu, neko ko je povezan sa fudbalskim grupama.

mille grobar

pre 3 godine

Koje smooo miii DNOOOOOOOO!!! Sramota me je! Nema ovo veze dal si grobar ili cigan,fudbal nam je otisao u majcinu,sve selekcije,klubovi,savez...

Taurunum

pre 3 godine

Ovog Šaviju sam gotivio do sada. Nisam iz sveta huligana i navijača, već sam na osnovu većine komentara na internetu stekao utisak da je ok lik. Sad kad vidim da on ulazi na teren, prekida utakmicu hoće da pali baklje a onda i on drži govor igračima. Kako i odakle on na terenu uz čije dopuštenje, zar ne postoji zakon gde ako navijač kroči na teren ide u zatvor. Svi koji su pametni, neka odu iz Zvezde, sta im treba ovo da trpe. Ovo govorim kao navijač Zvezde koji prvenstveno voli sport i ne propušta utakmice KK i FK uglavnom uz male ekrane ali ne retko i na tribinama ali ne sa ovim huliganima. STOP HULIGANIMA I KRIMINALCIMA U SPORTU.

Ogi

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...

Neko iz mase

pre 3 godine

Otac me je u septembru 1976.godine prvi put odveo na Marakanu. Zvezda-Hajduk...2-0. Tada sam dobio i prvu člansku kartu kluba. I eto, produženje 45 puta. Pamtim mnoge utakmice, pobede i poraze, velikane koje sam uživo gledao zahvaljujući mojoj Zvezdi. Slikao se sa Maradonom...danas me je sramota....Mnogo

marsbregaraganimars

pre 3 godine

 je neviđena bruka i sramota da se tako nešto desi jeste, ali pusti molim te tu priču o sklanjanju nekoga posle pomenutog dogadjaja. Pod jedan rezultat je tad bio 0:1 i Zlatibor je nedugo potom dao drugi gol. Pod dva ne do prvog Zvezdinog gola, već do pomenutog incidenta, promašeno je bar 6 mrtvih šansu. Falcineli prečka i glavom pored gola, Boaci 2 ako ne i 3 puta, sa pet metara u golmana, plus volej tik pored stative i Spiridonovic, na samom početku meča, neometan sa 10tak metara preko gola. 6 nabrojanih na prvu pomisao a bili je verovatno još i poneka. Onda je sva sreća što se promašaja tiče, posle 70og minuta, došla na naplatu.
(Vladan R, 17. novembar 2020
Zlatibor se sklonio, vidi se jasno. Ni ja ne verujem da je Savija razlog, nego neko mocniji. Jedan poziv menja sve.

Лале

pre 3 godine

Мислите да ће бити неко кажњен због кршења једно 5 прописа. А не, не. Тај филм нећете гледати. Дивља држава, дивљи ФСС

Mad Max

pre 3 godine

izbacivanje u najniži rang i rešena stvar
(PC, 16. novembar 2020 20:33)

Ja znam da bi ti da se ugasi celo JSD i da onda imaš radosti u životu. Pokušao to Mirko Marjanović u onom režimu gde ste vi bili miljenici ali nije uspeo
(Zvezda, 16. novembar 2020 20:58)

Izbaciti jedne i druge u neku opstinsku ligu, ionako nisu za bolje.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Nije bitno šta je rekao, već je bitno da je prekinuo utakmicu.
Ej ljudi, ovaj prekinuo utakmicu, Bogdanov svima poznat, onaj Šćepoviću skida traku pa o čemu pričamo...
Nama ne trebaju neprijatelji jer smo mi sami sebi najveći neprijatelji.

cosmo

pre 3 godine

Ne znam da li i ne verujem da ima pravo da bude na terenu.
(Srdjan, 16. novembar 2020 22:52)

Ako ne znas - trener ne sme da napusti svoju restriktivnu zonu,a ne navijac da upadne u sred utakmice na teren.Eto,sad znas.

Ervin

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.

Srdjan

pre 3 godine

(komentator, 16. novembar 2020 23:38)

Eto opet neznanja. Procitajte Zakon o privatnom obezbedjenju, Zakon o sprecavanju nasilja i nedolicnog ponasanja na sportskim priredbama, Zakon o okupljanju gradjana i Zakon o policiji i bice Vam jasno ko je bio duzan da obezbedi ovu utakmicu, bice Vam jasno da se utakmica ne moze smatrati javnom, jer nije dozvoljen pristup bilo kom licu, te samim tim policija nije bila duzna da obezbedi ovu sportsku utakmicu. Mnogo frustracije je medju ljudima, pljuju se lekari, a onda im se aplaudira kad naidje strah od nepoznatog, pljuje se policija, a onda se obracate policiji kad vam neko nesto ukrade, pljuje se vojska, a onda dodje do rata i ta vojska rizikuje svoje zivote. Smanjite malo prihvatanje nametnutnih vrednosti, radite na svojoj edukaciji, znanje je moc.

Andrea Djani

pre 3 godine

Nema ovde mnogo polemike . Zvezdu za pocetak izbaciti iz kupa , a onda drzava da stupi na scenu . Ukoliko se ne reaguje na ovo onda drzave i nema i to treba javno reci .

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima. 
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54) 

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.
(Zlatko, 16. novembar 2020 19:36)

Kopirano sa glavne vesti. Samo da dodam, ja mislim da je sve Zvezdaše sramota. Zvezda Zvezdašima.

Заувек Звездаши

pre 3 godine

Док Звезда не реши овакве проблеме ја са децом на стадион више не идем. Иначе не знам ни сам где Звезду нисмо пратили по Европи.

DS

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.
(krajišnik, 16. novembar 2020 22:14)


Ne,trener se grli sa njima!!!

grobar1

pre 3 godine

Ma sve moze jedan klub,savez i ostala elita fudbala u Srbiji.....sve nam se vraca sto putem reprezentcije sto putem klubova koji su u ovakvom stanju

dejan

pre 3 godine

Ovo se već dešavalo, nije prvi put. Treba zabraniti fudbal u Srbiji bar na 10 godina. Sramota za državu koja ne sme da reaguje. Tužno i žalosno. Zašto UEFA ne pogleda snimke i lepo nas izbace iz svih mogućih takmičenja

Millennium

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.

Jovan

pre 3 godine

Sramno.Nerazumljivo,bez opravdanja,odraz društva i stanja u kome se nalazimo poslednjih 30 godina...Gde svi rade sve,i gde svako sebi za pravo daje sve.

Bombastik

pre 3 godine

Kompleksaši na jaslama kluba od rođenja svog. Razlika između pravih navijača i ovih je ta što pravi vole svoj klub iz ljubavi, a ovi iz koristi.

Bjeste braco

pre 3 godine

Tesko tim fudbalerima posebno ako neki dolazi iz normalne zemlje kao onaj Italijan. Nije cudo sto nasi mladi fudbaleri odlaze rano odmah cim dobiji prvu ponudu iz inostranstva. Beze od nasilja i kriminala kao i ostali talentovan, mlad i pametan svet. Ovde je sve bedak i sivilo cak i tako lepa stvar kao sto je igranje u Crvenoj Zvezdi se coveku napravi mucnom. Neverovatno drustvo nemoguca sredina.

Lazarevac

pre 3 godine

E, moji vi...sve ovo je jedan obican cirkus i cista fora i predstava, za siroke narodne mase, a vi se lozite slobodno... Neko je uzeo lovudzu za sve ovo i kraj price... Partizanovac sam, ali priznajem, negde mi je drago sto Srbija ne ide na EP, drago mi je, ako nista, barem milioni i milioni evra koji se dobijaju za plasman, nece zavrsiti u nasem divnom savezu. Zbog toga mi je milo. Dotakli smo bre dno. Vlada jedno bezakonje, u svim sferama...

Gagi

pre 3 godine

Kao sto je Engleska vlada zabranila njihovim navijacima da prate van Engleske njihove klubove i reprezentaciju, tako i vlada Srbije treba da ukine na 10 godina fudbal u Srbiji.

krajišnik

pre 3 godine

Bruka velika.
Da neki navijač "drži slovo" igračima Zvezde u sred utakmice,a trener ne sme da zucne,vec se svi povlače?
Pa treba emisiju novu "Insajder" da radi.
Ovo ne znam da li bilo gdje u Evropi ovako nesto postoji.

TnT

pre 3 godine

I kako ja sad da ocekujem da mene anonimusa koji placa porez (cak i onaj godisnji jer sam "milioner") drzava zastiti od nasilnika, kad ne moze ni fudbalere drzavnog i nekada evropskog prvaka? Pa jos u sred utakmice na stadionu. Nije ovo incident, ovo je pravilo, patologija svakodnevnog zivota u Srbiji, regularno stanje, demonstracija sile i dokaz beznadja.

A sto ja placam porez? Da policija stiti politicare, dok huligani terorisu Srbiju. Rekao bih da je ovo Kolumbija, ali necu da vredjam tu zemlju tamo, tako da mi ostaje samo jedna asocijacija, BANANA DRZAVA.

ja

pre 3 godine

Zao mi je sto ovo moram da napisem jer smatram da je protivno svakom razumu ali Delije su vecinski vlasnici FK Crvene Zvezde od promene Statuta 2012. godine. Naime u toj promeni Statuta vecinski broj delegata Skupstine koji biraju rukovodstvo i Predsednika FK, daju navijaci Zvezde. Evidencija navijaca je poverena Delijama. Znaci u ovom slucaju je vlasnik kluba porazgovarao sa trenerom i igracima i to je surova istina.

basista

pre 3 godine

Tuzan trenutak (jos jedan u nizu) za nas fudbal. Totalno nadrealni komentari navijaca Partizana kao u soku, kao da se to u njohovom klubu ne desava. Kao da nije bilo samaranja i skidanja traka. Mozete da nastavite da zivite u toj iluziji da vase navijacke grupe ne ratuju i ne ubijaju se i da je na vasim tribinama vlada ljubav, da je za stanje u partizanu kriva zvezda i da sve ovo svedete na prepucavanja klinaca, ali dok ne shvatimo da smo svi u istom problemu, nema resenja

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Meni nije jasno šta je ovde toliko strašno i koje su to nemile scene?! Ja ne vidim i da je glas povisio. Šavija je član uprave Zvezde i on će biti tu kad ne bude ni jedan od ovih igrača. Navijači su Zvezda više nego Terzić, Stanković i igrači.
(Svarozic, 16. novembar 2020 22:35)

Prvi put cujem za gospodina. A i prekinuo je utakmicu.

Damir 1965

pre 3 godine

Nisu to navijači Zvezde. To su delije 1989. To su navijači koji na utakmici Zvezda-Ludogorec kod rezultata 2-2 u 90' skandiraju političke poruke, onda izjave "postoje viši ciljevi". Taj pokojni Zele je izjavio da mu je žao što nije bio na Maksimiru, ali morao je da ide postaviti spomen-ploču na Ravnu Goru. To je"viši cilj".

Spin doktor

pre 3 godine

Vas stotinak sto analizirate ovo sto se zove lakrdilja, da li ste svesni da ovde vise nema sporta? Ponavljam mora da postoji jaka politicka volja i malo jaca drzava koje ce sve huligane da kazni i da se fudbal proglasi amaterskim sportom u Srbiji za duze vreme. Ovo sto gledamo nije sportski vec drsutveni problem.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

@Neko iz mase
Generacijo tako je.Ista utakmica mi je prva, sa matorim, odmah i Ferencvaroš, 106000 ...O putovanjima po Evropi i svetu neću , ali putovao sam u Split, Mostar, Skoplje,Zagreb...Ovo je baš sramotno.Pa to se nije dešavalo ni u srpskoj ligi.

Richard Harrow

pre 3 godine

Zbog ovakvih stvari i onakvog fudbala ne pada mi na pamet da pratim ni ligu ni reprezentaciju. Dno dna, nema dalje od ovog. I nikom ništa, sutra sve ostaje po starom, nema ostavki, nema promena nikakvih...

Nikola

pre 3 godine

Fudbal u Srbiji je davno umro,ovo sve su posledice toga...Cak ni plasman na SP nije mogao nista da pokrene...Kakvi ljudi vode tako je...

branko

pre 3 godine

Nisu krivi navijaci, krivi smo mi koj dozvoljavamo deci da treniraju u zvezdu i da takvom sljajmu dajemo legitimitet. Na zalost u Srbiju postoje i svetle primere klubova...Cuka, Vozdovac, TSC...Klubovi koji nikome nista ne duguju!

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.
(ccc, 17. novembar 2020 07:55)

Волим људе оптимисте. Свака част на томе, али искуство нам говори другачије. Пре ће бити да ће клубове приватизовати ликови којима ће то бити "машина за прање новца", каои 90% приватизација у Србији од 2000. на овамо. Имате пример Румуније и Бугарске где су Стеауа, Динамо, ЦСКА и Левски сенке некадашњих клубова, а газде, кад им је играчка досадила, дигоше руке и "ћао ђаци". Некако, ближи мије тај модел приватизације, него онај у Чешкој. Чак су и у Пољској приватизацијом уништили лигу, која је чак била и прекинута једне године и до данаданашњег се опоравила није. Јесте уложено у стадионе, али клупски коефицијент јегори од нашег. Тако да, иако се чини да је приватизација решење, некад и то није довољно. Стварно не знам шта би у нашим условима било добро решење.

Milan

pre 3 godine

Hahahaahaaaa...mora kod nas po seljacki pa to ti je. Degradiranje uloge kluba, nekada velikog kluba, koji i sada igra dobro u Evropi. Ali sta ces, ljudi koji navijaju za njega su izgleda u velikoj vecini seljacine. Ovakve likove strogo kazniti. Ali cini se da se ovakvih kod nas svi boje. Drzava hajducija i tako unazad 40 godina. Tuzno.

micko

pre 3 godine

Sramno. Upravu je bio Den Tana. Treba da klub napravi crtu između navijača i igrača, i doslovno da kaže šta se može a šta ne. Ovo je dokaz neozbiljnosti prvo šavije pa stankovića i kluba.

ccc?

pre 3 godine

Pa kada ti ovakvi likovi udju na teren, prekinu utakmicu, nije ti sve jedno kao gostu da pobedis. Znaju oni dobro ko su oni. I posle primis 4 gola za 20 minuta..To tako ide..

kiza D

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.

Aca

pre 3 godine

Mene je sramota
Odavno ne gledam srpski tzv fudbal, dno je ovde odavno dotaknuto, ovo je sad crna rupa
Ne mogu shvatim da ljudi koji zaradjuju na hiljade eura mesecno dozvoljavaju ovakvo ponizavanje

žile

pre 3 godine

Otkud navijač na stadionu bez publike??koronavirus??kolika je kazna za igranje pred navijačima?alkatraz recept,najtužnije na svetu??dal će da skida traku kao kimi?kaznjava li ovo neko??zemljo junaka??da li su mladi fudbaleri pametni sto beze iz srpskog fudbala???ima li kraja sramoti našeg fudbala??hiljadu zašto,ima li normalno jedno zato?

323

pre 3 godine

Kakvi navijaci. To su kriminalci.Pritisak na igrace Zlatibora. Kako oni da daju gol? I na kraju ,taman posla da pobede? Jer treba izaci sa stadiona zive glave..Tezak olos..A to je nas fudbal. Dno.

Stari Zvezdaš

pre 3 godine

Imam sina od 17 godina, nisam ga odveo na stadion. Za to vreme, svaki put kad sam se spremao, prethodio je neki haos. Nazovi navijači, dileri, narkomani, neredi, nigde fudbala. Njega sada više fudbal i Zvezda ni ne zanimaju, bavi se drugim stvarima. Nisam uspeo da ga ubedim, a izgleda i da je u pravu. A, ja se setim Zvezde, protiv Reala, protiv Bajerna...tuga!

Steve

pre 3 godine

Iz 2 u 1. Sampion drzave protiv novoizmisljenog kluba koji je tako i dosao do ovde. Pametnome dosta. Sve ostalo u nasem fudbalu je predstava za javnost...

Неко из масе

pre 3 godine

@Mik

Ко су или ко су били дотични ме савршено не интересује!

Утакмица је била без публике а навијачима није место на атлетској стази.

Оба разлога довољна за прекид утакмице и службени резултат у иоле нормалној држави.

За све вас који се палите на којекакве “вође са севера” - зовите их правим именом - криминалци и дилери

ljubisa

pre 3 godine

Sto bi rekao muta Nikolic 'sve je to normalno' a ja cu dodati i regularno 🤣🤣🤣 Samo zamislite tu istu situaciju recimo u Nemackoj, Spaniji, Engleskoj..pitam se, sta bi bilo sa klubom ciji su navijaci prekinuli utakmicu? 🤔🤔🤔

nećeš proći

pre 3 godine

НАВИЈАЧИМА ЈЕ МЈЕСТО НА ТРИБИНАМА. И са трибина нека држе говор.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪

ej ! nije im dozvoljen ulaz na stadion ! a kamoli na teren !

ccc

pre 3 godine

Doci ce dan kada ce klubovi postati privatno vlasnistvo, kada ovakve njuske nece moci da udju na stadion jer ce biti bitan profit od ulaznica i zelja vlasnika da bude pun stadion, dok ovakvi budu na tribinama pravi i iskreni navijaci kluba ce utakmice gledati putem tv a. Za ovakavo maltretiranje bi isti u normalnoj drzavi momentalno bio sproveden na sud sa zabranom prilaska stadionu od godinu dana.

Dejan

pre 3 godine

Sta li se tek desava u svlacionici, a da i ne govorim
kako ulaze kod Terzica u kancelariju, meni rekli nogom.
Tada nisam verovao ali sad vidim da treba verovati.

Salaso

pre 3 godine

Sami ste putem sporta gajili i širili nacizam i nacionalizam, popularizovali kriminal i sad komentarišete. Za ovo bi ovde u Britaniji dobio 20 godina iza brave a kompletno obezbeđenje i policija kolektivnu suspenziju a moguće i otkaz.
(Ervin, 17. novembar 2020 08:08)
Zato je Britanija tu gde jeste, a mi takodje gde jesmo- dno civilizacije.

Lorimer

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog istog koga ste onomad najurili iz Zvezdinog restorana, Beograda i Srbije? Bitno da znate šta hoćete.

kiki

pre 3 godine

Volim Zvezdu! Obozavam je porodicno ,navijaci najveci! Ne poistovecujem Srbiju i Zvezdu,ne poistovecujem Sever i kvazi navijace i Zvezdu! Svi kapiramo i izlizana prica kog profila su vodje navijaca itd itd. Pitanje da li i te navijacke pesme izlaze iz srca ili im treba napuniti dzepove da bi bili tu. A ova slika je ruzna,da tamo neki sljajm ima snage da se spusti dole i naredjuje kako treba da igraju jace!!! Pa zamisli Englesku i ovo,Bozeeeeee 5 god zatvora iz udarca!!!

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Zeljkovicu vecna ti slava i hvala za svaki minut proveden sa tobom na Severu,kafani,kuci ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pdjoni, 16. novembar 2020 21:53 NJemu slava i hvala, ali mogao je da se održi minut ćutanja, ima mnogo načina da se oda pošta i da se klub zahvali. A ne da vođa navijača upada na teren usred utakmice i drži motivacioni govor. To se ne radi, nema opravdanja.

aaaa

pre 3 godine

Dejane Stankovicu,ovo je ponizavanje tebe kao civeka i kao trenera. Piksija su najurili isti jer im jerasprodao igrace pod njihovim ugovorima.Zvezda je tad samo Bajkovica iBastu imala svi ostali privatni.
Stankovicu da imas ponosa vec danas bi bio u Italijii.
(kiza D, 17. novembar 2020 10:04)

Ma nije voli on to....

play..

pre 3 godine

Posle nije ni čudo što se ne mogu privatizovati klubovi u Srbiji kad navijači vode glavnu reč...Zamislite kada bi Barsa, Real, Bajern i ostali klubovi slušali navijače i polagali račune...i još opušteno lagano ulazili na teren, šta bi bilo sa tim klubovima, šta mislite..

Stipsa

pre 3 godine

Ako je jedini problem i razlog za nezadovoljstvo što Zvezda gubi 2: 0 od tamo nekog Zlatibora onda nema problema ovde je nešto drugo u pitanju ...

Bojan

pre 3 godine

Citam i ne verujem. Ovi sto je njima ovo normalno definitivno nisu normalni, a ovi sto predlazu privatizaciju klubova oni su jos nenormalniji od ovih nenormalnih. Pa, nase klubove ne bi kupili ni Arapi, Indici i Kinezi. Jedino da kupe zbog zemljista, pa da zidaju zgrade.

Marko

pre 3 godine

predsednik fss 3 razreda srednje skole predsednik zvezde i dalje u istraznom postupku godinama...sve je to normalno sto bi rekao Muta ..

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

I vi hoćete da sutra neki Paunović ili Jokanović vode reprezentaciju? Ma ajte molim vas. Pa ti ljudi sto puta bolje nego mi znaju kakva je situacija ovde i neće više primirisati srpskom fudbalu. Bar dok se nešto ne promeni. A neće.
(Millennium, 16. novembar 2020 23:00)

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
(MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Pa tog Piksija su isti takvi šamarali kada je bio na stadionu i terali ga da vrati pare...

Vladan R

pre 3 godine

Koji god da je razlog, bruka i sramota kako za klub, tako i za državu. Dešavali su se bliski kontakti navijača sa igračima i u Italiji, inter čini mi se, i u Portugaliji, Sporting, kad su nezadovoljni navijači napadali igrače, pa i u komsiluku, kad je skidana kapitenska traka, pa i u CZ svojevremeno, ali se nikad nije dešavalo, da u toku utakmice udju u teren, da nešto saopšte igračima. Da li je neko u upravi da li se obeležava neka godišnjica, šta god, na teren u toku utakmice mogu samo 11+11 igrača ih sudije. Još jednom bruka i sramota.

321

pre 3 godine

Ne želimo njih nego Piksija za selektora, ok?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MJ23, 16. novembar 2020 23:09)

Onog sto optuzujete da je zaduzio CZ? Onu vasu legendu sto ovakvi likovi izbacuju iz restorana CZ da ne moze kafu da popije? Onog Piksija koji je vasa legenda i koji je pljuvao krv za vas dres? Mislis da je on idijot? Taj zivi ili u Japanu ili u Francuskoj kao gospodin, sto i zasluzuje. Mislis da ce ovde da se vrati u ovo dno i propast od fudbala i drzave?

znaOnKoSam

pre 3 godine

Postoji Zakon drzave Srbije koji jasno definise zatvorsku kaznu za lice koje neovlasceno udje na sportski teren za vreme desavanja. Isto tako Zakon tereti one koji tako ne postupe protiv lica koje je uslo u teren. E sad ima tu jedna zackoljica. Predsednik je javno rekao da drzava ne moze nista protiv navijaca. Tacka.

jedanodmnogih

pre 3 godine

Navijam i pratim Zvezdu citav zivot, besplatno, onako od srca, i u pobedama i u porazima. Ove spodobe, ladno izmislise sebi zanimanje od kog moze lepo da se zaradi, karijera da se napravi, da ti posteno zgade i klub i sport.

Baba Stanojka

pre 3 godine

Alo ljudi, pa svi vi koji pokusavate da opravdate ovo niste normalni. Ovo je klasican prekrsaj, upad na teren, prekid utakmice, kaznjivo zakonom...sta tu nije jasno!?
Pitanje je gde je policija, redari?

Profesor BG

pre 3 godine

Da je ovo ozbiljna drzava, pohapsili i osudili bi se mnogi koji su u ovakvom organizovanom kriminalu zvanom srpski fudbal, ovakav fudbal u Srbiji bi se ugasio, vratio ss na amaterski nivo i sve bi se zapocelo od nule.

ja

pre 3 godine

Svaki komentar je suvišan, jer ovo je nama već normalno. Ali zanima me šta ovi domaći igrači objasne strancima ko su ovi ljudi što upadaju sa tribine i drže govore? Kakvo objašnjenje im razlože? Šta oni kažu na to? :D

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

A pitanja novinara upucena Dejanu Stankovicu na ovu temu da li je bilo?? Pitam samo nisam gledao konferenciju za stampu

Idiokratija

pre 3 godine

Ma kada im se izgradi novi stadion od 200.000.000 ima da se smire. Biće to najveći navijački tržni centar u Evropi za dilovanje i obračune "navijača" i njihovih "vodja".Za bolesnu decu ćemo mi preko sms poruka skupljati da im spašavamo živote kao i za ostale ugrožene. Da rasteretimo državu barem oko tih gluposti.

Kumovi

pre 3 godine

Pa ,,navijači" vladaju Srbijom već 15-20 godina i nema šta da se čudimo. Oni vladaju i sportom i privredom a i politikom, tako da... Sve je jasno.Klasična mafija sa državom za leđima koja se osilila jer joj niko ništa ne može.

Igor

pre 3 godine

Ogadiste deci sport.

Ne zna se sta je jadnije ovde, dal' ovi sto trce za loptom za silne pare, a veze nemaju ili ovi drugi sto se oko toga nerviraju i ubadaju nozevima.

Gasi fudbal.

dr Sokrates Dorćol

pre 3 godine

480
Zbog ovakvih stvari mi 24 godine nismo igrali na Evropskom prvenstvu... A verovatno ni nećemo sve dok se ne donese zakon o privatizaciji fudbalskih klubova i dok država ne odluči da se obračuna sa kriminalcima sa tribuna...
(Ogi, 16. novembar 2020 21:16
Za tako nešto su prvo neophodne korenite promene u državi...

Hepek

pre 3 godine

Inace borba sa kriminalom je u punom jeku i imamo odlicne rezultate . Nemamo vise huligane na tribinama potisnuli smo ih . Sada su na terenu

Sima

pre 3 godine

Bedno da bednije ne može biti, posle se neko pita zašto mladi beže u inostranstvo - jel ima nekoga da mu to nije jasno nakon ove scene?

Ares

pre 3 godine

Ulaz neovlascenih lica u ogradjeni deo terena za igru je propust organizatora utakmice za koji sledi kazna po DPFSS.Utakmica se prekida dok se ova lica ne udalje.Propust obezbedjenja-redara i lica zaduzenog za bezbednost na utakmici.Utakmica se mora prijaviti PU jer u suprotnom domacin gubi sl.rezultatom.Policija treba biti prisutna jer neredi mogu nastati na terenu izmedju sl.lica,igraca i sl.lica i igraca.

Ivan

pre 3 godine

Mafijaska drzava. Sta je ovde cudno? Kriminalci drze nas fudbal decenijama uz cutanje drzave, to svi znamo samo sto je sada to transparentnije nego ikad. Dace bog da nas UEFA izbaci iz evrope na 10 godina i klubove i reprezentaciju zbog povezanosti kriminalnih struktura i drzave u fudbalu pa neka pikaju fudbal Partizan i Zvezda po Surdulici, Vlasotincu, Galibabincu i Donjem Medjurovu a evropu ni u ludilu da vide. Mozda ce se nesto promeniti. Makar ce pocrkati od starosti fosili koji vedre i oblace poslednjih decenija u fudbalu i vlasti pa ce doci na red neki mladji manje iskvareni ljudi da vode nas fudbal bez mesanja mafije i drzave.

Jug Bogdan

pre 3 godine

Tog 24. maja 2016. predsednik Vučić je rekao: "Država trenutno nema dovoljno snage za borbu protiv fudbalskih huligana jer je za tako nešto potreban društveni konsenzus." Sad, da li nema snage ili ne želi isto nam se hvata. Izgleda da su ovu poruku razumeli samo navijači.