Petak, 25.09.2020.

21:30

"Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?"

Teniski ekspert Mats Vilander komentarisao je dešavanja na US Openu i predstojeći Rolan Garos.

Izvor:

"Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

153 Komentari

Sortiraj po:

Malo nam

pre 3 godine

Novak je godinama podizao lestvicu, tako je podigao I lestvicu nasih ocekivanja I zadovoljstva. U senci se nalazi I to sto je jos uvek neporazen ove sezone. Ljudi? Neporazen je ove sezone

Илија

pre 3 godine

Тешко је ту нешто коментарисати, када човјек прочита овакве негативне коментаре и види како Србин више воли неког тамо странца,јер од зависти и љубоморе нос не може да подигне... Кроз вјекове нас је та неслога убијала и нажалост ће трајати... Новак је нешто много више од тениса!

Čvorović

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Važi, baš je ulizivački stavio prst u oko osnivanjem nove asocijacije i tako se zamerio najvećim moćnicima. Ako baš tražimo ulizice, onda nam evo Feda i Rafe kako poltronski i srčano brane ATP. Vrlo je ulizivački progovoriti protiv vakcine i u opštoj paranoji od kovida organizovati turnir, da , da...

Bubica

pre 3 godine

Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.
(neoboriva činjenica, 26. septembar 2020 12:47)

Valjda je obrnuto?? Kako može onaj (Novak) koji celu poslednju DECENIJU na sportskom polju ubedljivo i nadmoćno nadigrava i rezultatima ostavlja svog takmaca iza sebe (Federera) da bude u senci?? Ako ste mislili u medijskoj senci, to je tačno, ali ta vrsta premoći Federera ima gorak ukus i njemu intimno sigurno nije satisfakcija, iako se njegovi navijači, ko davljenik za slamku, hvataju za tu mantru o lepoti i popularnosti. Neoboriva je činjenica da je presmešno da bolji sportista bude u senci slabijeg, i to onoga koga uredno pobeđuje godinama, ali šta da se radi, takav je vrli novi svet...

Komšinica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

Na moje pitanje : Jel znaš ko je No1E 6godišnji dečak, unuk mojih komšija odgovori: " To je onaj što UVEK pobeđuje"!

Vi zavidni i zlobni sramite se.
Umesto da ste srećni što je NAŠ vi ga nipodaštavate.
Što ga više napadate Nole je sve JAČI.

Grk

pre 3 godine

Maconi@
Sta lupas , nema to veze što je on Srbin ,čak suprotno bi reko da Srbi sportisti većinom su dragi i poznati i omiljeni u svetu.i u grčkoj vole noleta jer je legenda ali eto Federer zbog načina kako igra imam utisak da ga vole više iako znamo da Federer nema veze sa grčkom dok čak Nole je i na neki način filelinas. Nego eto i ja igram tenis godinama ih Srbiji naučio igrati ali ipak Federer je klasa. Volim igrače koji igraju jednim ruke i atraktivno. Zamislite da Lajović sa njegovim pojavom i način igranjem da ima 20 Grand Slam,bio bi bas omiljen.pa i dan danas volim kako igra Lajović tako lepo iako nema ni jedan Grand Slam.tako da nije sve u trofejima..svakako boleo je legenda i ako predje sve u brojevima znači ali ne znacibda će ga voleti više niti kopirati niti se svideti način igranja! Pozdfav

Smilica

pre 3 godine

Novak je naše SRBsko dete
NAJBOLJI IGRAČ PLANETE.
Novak je onaj koji utiša 22.000 nepristojnih ljudi,


NOVAK JE ONAJ ZBOG KOGA SE ZAPAD TRULI
NAĐE U BULI.

IAKO MU CELU KARIJERU PODMEĆU NOGU,
ZAUSTAVITI GA NE MOGU!

No1E SOKOLE,
ŽIV I ZDRAV NAM BIO
I RG OSVOJIO!

neoboriva činjenica

pre 3 godine

@Uroše,očito je da si ti frustriran na svaki komentar koji se ne slaže sa tvojim mišljenjem.Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.

Nisam hteo da kazem ali...

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.
(nolofam, 25. septembar 2020 22:3Leah5)

Mislim da je ovo tvoje komentarisanje jedna teza dijagnoza...

Uros

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Al je tebi Djokovic nabio komplekse, jecaš od mrznje.

Smilica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

NOVAK JE NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO MU JE GRANICA!

NOVAK JE NEPOBEDIV
NOVAK JE NEUNIŠTIV
NOVAK JE NAJBOLJI TENISER
I NAJBOLJI ČOVEK!

NOVAK JE NAJBOLJI TENISER IKADA
TO NE ZABORAVITE NIKADADAAAA!

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Zar je teško pogoditi šta je Novak? Novak je ELEGENTNI RATNIK. Gladijator, koji se uvek bori sam protiv svih, zbog čega su njegove pobede posebno vredne i "slatke". Zar ima većeg uživanja nego kada se pametnim, lepo smišljenim potezom, utiša raspomamljena publika, koja je najčešće onog raspoloženja koje prelazi granice pristojnost? Kao Srbin sa "urodjeničkim" imenom i prezimenom, nikada neće biti po volji zapadnih licemera, koji punih usta jednakosti i poštenja, neguju nejednakost i licemerje. On će zauvek biti elegantni ratnik, male Srbije, koji će se lavovski boriti SAM PROTIV SVIH. Zar, postoji časnija i izazovnija bitka?

gogo

pre 3 godine

Novače, ako čitaš..... Igraj se brate... To je samo igra... Toliko ima bitnijih stvari u životu. Naprimer zdravlje, porodica, otadžbina... Igraj se Nole ???

Bumerang

pre 3 godine

Sta god ko mislio o Matsu, ja licno uvek citam njegove izjave i intervjue od pocetka do kraja. Vrlo elokventan i beskrajno zanimljiv covek. Razume sve tajne teniske igre jer ga je i sam igrao na vrhunskom nivou. A vidi se da mu ni zivotnog iskustva ne nedostaje i dobar je psiholog. Obicno pogadja sustinu, bar po mom misljenju. Ne mislim da je ikada bio zlonameran prema Novaku. Moramo da shvatimo da je Novak Srbin, mi takodje Srbi, vezali smo se za njega i identifikovali sa njegovim uspesima. U takvom smo mentalnom stanju da ne mozemo da budemo objektivni, pa svaku i dobronamernu kritiku shvatamo kao napad na Novakov integritet.

macconi

pre 3 godine

Ovo je pravo poredjenje:Federer je Svajcarac,Nadal je Spanac...da je Novak Svajcarac ili Spanac,a kamo li Amerikanac,Englez ili Nemac...bio bi najbolji sportista na svetu svih vremena,lider...ne bi smeli ovako da ga komentarisu...ali posto je Srbin nece nikada imati takvu reputaciju u svetu...a da je bolji od ove dvojice,jeste i sa 70 posto mogucnosti kad su ovi na 100

da,da,da

pre 3 godine

Novak je preživeo vaše bombardovanje, kakav god da je tabela kaže da je najbolji na svetu. Ja ću ti reci - Novak je ispravan i kulturan momak. Možete da pišete šta hoćete to vam je to i ostavite ga više na miru!

dc fan

pre 3 godine

Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.
(Ivan, 26. septembar 2020 00:13)
Bilo bi dobro da je tako kako pises. Ali kontam da je zbog cinjenice da imaju istog sponzora.

Rac

pre 3 godine

A šta je Novak?
Pa on je deceniju najbolji teniser na planeti.
Eto jednostavne definicije.
Ta superiornost će još portrajati.
Dok ne obori i ono malo rekorda što je ostalo.
TO je Novak Đoković!

Srpkinja

pre 3 godine

Rodjer elegantan, Nadal hrabar, Novak najinteligentniji teniser svih vremena i verovatno najbolji. Rodjer ne trci za shvaku loptu cak i ako bi neku mozda i stigao. Jednostavno on to nece dozvoliti ali ce graditi svoj poen i iguboti ali oraviti budalu od njega necete sigurno. Rafa igra od pocetka do kraja hrabro i snazni i mislim da je on pokvario lepotu tenisa. Novak ima sve i igra onako kako on zeli i zato je i NAJBOLJI.

ПИТАМ ЗА ДРУГА

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.
(Mozda me pamcenje ne sluzi, 25. septembar 2020 23:28)

НИСАМ СИГУРАН ШТА САМ НАПИСАО, АЛИ СВЕ ЈЕ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА, ПА САМ СВАКАКО У ПРАВУ. ИНАЧЕ, ПАМЋЕЊЕ МЕ НЕ СЛУЖИ, ПОЈМА НЕМАМ ЈЕСАМ ЛИ УЗЕО ЛЕК ЈУТРОС.

Underground

pre 3 godine

Novak je sve sto nisu oni...decko/covek iz naroda...onaj kome karte zivota nisu podeljene onako dobro kao Rafi i Rodzeru...onaj koji je bukvalno iz blata i gliba zemlje (i ljudi) u rasulu morao da se uzdigne i poleti na 10.000 metara i to bez padobrana...onaj bolesljivi mladic, sklon alergijama i vecitom nipodastavanju okoline..e taj Nole...a da ne bude zabune kapa dole i Rafi i Rodzeru ne zna se ko je veci od njih dvojice..i po meni za onog onakvog Noleta koji je krenuo iz ozbiljnog hendikepa u ondosu na njih,i samo poredjenje sa njima vec je nezamisliv uspeh...

Miodrag

pre 3 godine

Ako je Rodžer elegantan, a Rafa ratnik, onda Novak za njih mentalna glava. Novak ne samo da ima takav temperament nego čovek izadje i pokaže pravo lice i vrati se jači na terenu.

očajno pero

pre 3 godine

A novak je Čovek. Znate ima ona stara priča kako je Grčki filozof išao po danu sa upaljenim fenjerom i zagledao ljude. Začuđeno su ga gledali i pitali šta traži? On im odgovori"Čoveka". Na to će prisutni, ali vidiš li koliko ovde ima ljudi? On im ponovo odgovori "Da, ali ja tražim čoveka!" Naš Nole je čovek. Ne trči za parama kao Federer i Nadal. Ima empatiju za druge ljude i spreman je uvek da pomogne na bilo koji način pa i materijali dok ova dvojica su dva našminkana lipicanera.

Ivan

pre 3 godine

Vilander od najveceg djokovicevog hejtera, postao njegov najveci postovalac medju komentatorima. Najbolje od svega je sto se uopste ne folira stvarno to misli. Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.

predrag slučajno sa androida

pre 3 godine

Novak je retko nesimpatican lik na terenu.
Van terena potpuno suprotno.
A trudi se da i na terenu bude dopadljiv i to je problem. To mu ne polazi za rukom.
I taj trud, to veštačko, to ne može da se sakrije. Šta mu to treba, da ga vole svi, ne znam (možda neko ko poznaje njegovu ličnost bliže može o tome detaljnije i preciznije).
Moje skromno mišljenje.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koji lik komentarise? KOJI SI TI FAKTOR,BOLJE RECI CIJI SI?
ZLO IZBIJA IZ ISKOMPLEKSIRANOG MALOG COVEKA
MOZES DA MU PLJUNES POD PROZOR.,UH SVASTA BIH TI NAPISALA,ALI NECU NA TVOJ ZLOBNI NIVO.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.

xxl

pre 3 godine

Mozda i bolje sto je ispao, ne znam da li bi pobedio Tima. I u Australiji je bilo neizvesno sa njim, iako je to najbolji turnir. Mislim da je Mats ovog puta u pravu, Novak ce posle US Opena izaci jos jaci sto je dokazao i u Rimu. Osvojice 20+GS, 310+ nedelja i jedini ce imati po 2, a mozda i 3 slema od svakog. Idemo Noleee kralju !!!

Uros

pre 3 godine

Zanimljivo da ovo Goat sve cesce citam i na drugim stranim stranicama na drustvenim mrezama, definitivno ljudi vide ono sto i mi, od Novaka boljeg nema.

fff

pre 3 godine

"Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?" Djoka je Distrojer razarač poslije koga trava ne raste. Žver bre dok ste vi ostali ljepotice.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

I tako se nekome sklope kockice u životu da priča gomilu gluposti, i to od početka do kraja, i za to bude debelo plaćen.Naravno , za to postoje najmanje dva preduslova.Jedan, da si nekada bio solidan teniser i drugi, da konstantno, bez trunke morala i mozga blatiš i ponižavaš Novaka Đokovića.Nisu važne besmislice koje priča, važan je uslov.

nolofam

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.

Tema

pre 3 godine

Novak je kralj Vilandere. Bio si njegov veliki kriticar pokusavao na razne nacine tokom karijere da ga nipodastavas omalovazis njegovu igru ali nisi uspevao Nole se uvek vracao jaci i bolji. I ti si Matse sad promenio plicu na neki nacin ga dozivljavas kao velikiga ali u podsvesti kao i vecini zapadnjaka ne zelite da ga vidite prviga i najveceg ikada. Ali malo strpljenja to ce se desiti uskoro. Kao igrac sa najvise GS Mastersa najbolhi u medjusobnom skoru sa najvecim i najvise lrovedenih nedelja na ATP listu. Zato ce biti kralj Matse eto sta je Nole ako ti nije jasno.

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

nolofam

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

Tema

pre 3 godine

Novak je kralj Vilandere. Bio si njegov veliki kriticar pokusavao na razne nacine tokom karijere da ga nipodastavas omalovazis njegovu igru ali nisi uspevao Nole se uvek vracao jaci i bolji. I ti si Matse sad promenio plicu na neki nacin ga dozivljavas kao velikiga ali u podsvesti kao i vecini zapadnjaka ne zelite da ga vidite prviga i najveceg ikada. Ali malo strpljenja to ce se desiti uskoro. Kao igrac sa najvise GS Mastersa najbolhi u medjusobnom skoru sa najvecim i najvise lrovedenih nedelja na ATP listu. Zato ce biti kralj Matse eto sta je Nole ako ti nije jasno.

xxl

pre 3 godine

Mozda i bolje sto je ispao, ne znam da li bi pobedio Tima. I u Australiji je bilo neizvesno sa njim, iako je to najbolji turnir. Mislim da je Mats ovog puta u pravu, Novak ce posle US Opena izaci jos jaci sto je dokazao i u Rimu. Osvojice 20+GS, 310+ nedelja i jedini ce imati po 2, a mozda i 3 slema od svakog. Idemo Noleee kralju !!!

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

očajno pero

pre 3 godine

A novak je Čovek. Znate ima ona stara priča kako je Grčki filozof išao po danu sa upaljenim fenjerom i zagledao ljude. Začuđeno su ga gledali i pitali šta traži? On im odgovori"Čoveka". Na to će prisutni, ali vidiš li koliko ovde ima ljudi? On im ponovo odgovori "Da, ali ja tražim čoveka!" Naš Nole je čovek. Ne trči za parama kao Federer i Nadal. Ima empatiju za druge ljude i spreman je uvek da pomogne na bilo koji način pa i materijali dok ova dvojica su dva našminkana lipicanera.

Uros

pre 3 godine

Zanimljivo da ovo Goat sve cesce citam i na drugim stranim stranicama na drustvenim mrezama, definitivno ljudi vide ono sto i mi, od Novaka boljeg nema.

Ivan

pre 3 godine

Vilander od najveceg djokovicevog hejtera, postao njegov najveci postovalac medju komentatorima. Najbolje od svega je sto se uopste ne folira stvarno to misli. Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.

Bumerang

pre 3 godine

Sta god ko mislio o Matsu, ja licno uvek citam njegove izjave i intervjue od pocetka do kraja. Vrlo elokventan i beskrajno zanimljiv covek. Razume sve tajne teniske igre jer ga je i sam igrao na vrhunskom nivou. A vidi se da mu ni zivotnog iskustva ne nedostaje i dobar je psiholog. Obicno pogadja sustinu, bar po mom misljenju. Ne mislim da je ikada bio zlonameran prema Novaku. Moramo da shvatimo da je Novak Srbin, mi takodje Srbi, vezali smo se za njega i identifikovali sa njegovim uspesima. U takvom smo mentalnom stanju da ne mozemo da budemo objektivni, pa svaku i dobronamernu kritiku shvatamo kao napad na Novakov integritet.

fff

pre 3 godine

"Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?" Djoka je Distrojer razarač poslije koga trava ne raste. Žver bre dok ste vi ostali ljepotice.

Underground

pre 3 godine

Novak je sve sto nisu oni...decko/covek iz naroda...onaj kome karte zivota nisu podeljene onako dobro kao Rafi i Rodzeru...onaj koji je bukvalno iz blata i gliba zemlje (i ljudi) u rasulu morao da se uzdigne i poleti na 10.000 metara i to bez padobrana...onaj bolesljivi mladic, sklon alergijama i vecitom nipodastavanju okoline..e taj Nole...a da ne bude zabune kapa dole i Rafi i Rodzeru ne zna se ko je veci od njih dvojice..i po meni za onog onakvog Noleta koji je krenuo iz ozbiljnog hendikepa u ondosu na njih,i samo poredjenje sa njima vec je nezamisliv uspeh...

Rac

pre 3 godine

A šta je Novak?
Pa on je deceniju najbolji teniser na planeti.
Eto jednostavne definicije.
Ta superiornost će još portrajati.
Dok ne obori i ono malo rekorda što je ostalo.
TO je Novak Đoković!

macconi

pre 3 godine

Ovo je pravo poredjenje:Federer je Svajcarac,Nadal je Spanac...da je Novak Svajcarac ili Spanac,a kamo li Amerikanac,Englez ili Nemac...bio bi najbolji sportista na svetu svih vremena,lider...ne bi smeli ovako da ga komentarisu...ali posto je Srbin nece nikada imati takvu reputaciju u svetu...a da je bolji od ove dvojice,jeste i sa 70 posto mogucnosti kad su ovi na 100

da,da,da

pre 3 godine

Novak je preživeo vaše bombardovanje, kakav god da je tabela kaže da je najbolji na svetu. Ja ću ti reci - Novak je ispravan i kulturan momak. Možete da pišete šta hoćete to vam je to i ostavite ga više na miru!

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Zar je teško pogoditi šta je Novak? Novak je ELEGENTNI RATNIK. Gladijator, koji se uvek bori sam protiv svih, zbog čega su njegove pobede posebno vredne i "slatke". Zar ima većeg uživanja nego kada se pametnim, lepo smišljenim potezom, utiša raspomamljena publika, koja je najčešće onog raspoloženja koje prelazi granice pristojnost? Kao Srbin sa "urodjeničkim" imenom i prezimenom, nikada neće biti po volji zapadnih licemera, koji punih usta jednakosti i poštenja, neguju nejednakost i licemerje. On će zauvek biti elegantni ratnik, male Srbije, koji će se lavovski boriti SAM PROTIV SVIH. Zar, postoji časnija i izazovnija bitka?

predrag slučajno sa androida

pre 3 godine

Novak je retko nesimpatican lik na terenu.
Van terena potpuno suprotno.
A trudi se da i na terenu bude dopadljiv i to je problem. To mu ne polazi za rukom.
I taj trud, to veštačko, to ne može da se sakrije. Šta mu to treba, da ga vole svi, ne znam (možda neko ko poznaje njegovu ličnost bliže može o tome detaljnije i preciznije).
Moje skromno mišljenje.

Srpkinja

pre 3 godine

Rodjer elegantan, Nadal hrabar, Novak najinteligentniji teniser svih vremena i verovatno najbolji. Rodjer ne trci za shvaku loptu cak i ako bi neku mozda i stigao. Jednostavno on to nece dozvoliti ali ce graditi svoj poen i iguboti ali oraviti budalu od njega necete sigurno. Rafa igra od pocetka do kraja hrabro i snazni i mislim da je on pokvario lepotu tenisa. Novak ima sve i igra onako kako on zeli i zato je i NAJBOLJI.

Smilica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

NOVAK JE NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO MU JE GRANICA!

NOVAK JE NEPOBEDIV
NOVAK JE NEUNIŠTIV
NOVAK JE NAJBOLJI TENISER
I NAJBOLJI ČOVEK!

NOVAK JE NAJBOLJI TENISER IKADA
TO NE ZABORAVITE NIKADADAAAA!

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

I tako se nekome sklope kockice u životu da priča gomilu gluposti, i to od početka do kraja, i za to bude debelo plaćen.Naravno , za to postoje najmanje dva preduslova.Jedan, da si nekada bio solidan teniser i drugi, da konstantno, bez trunke morala i mozga blatiš i ponižavaš Novaka Đokovića.Nisu važne besmislice koje priča, važan je uslov.

Uros

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Al je tebi Djokovic nabio komplekse, jecaš od mrznje.

gogo

pre 3 godine

Novače, ako čitaš..... Igraj se brate... To je samo igra... Toliko ima bitnijih stvari u životu. Naprimer zdravlje, porodica, otadžbina... Igraj se Nole ???

Čvorović

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Važi, baš je ulizivački stavio prst u oko osnivanjem nove asocijacije i tako se zamerio najvećim moćnicima. Ako baš tražimo ulizice, onda nam evo Feda i Rafe kako poltronski i srčano brane ATP. Vrlo je ulizivački progovoriti protiv vakcine i u opštoj paranoji od kovida organizovati turnir, da , da...

Miodrag

pre 3 godine

Ako je Rodžer elegantan, a Rafa ratnik, onda Novak za njih mentalna glava. Novak ne samo da ima takav temperament nego čovek izadje i pokaže pravo lice i vrati se jači na terenu.

Smilica

pre 3 godine

Novak je naše SRBsko dete
NAJBOLJI IGRAČ PLANETE.
Novak je onaj koji utiša 22.000 nepristojnih ljudi,


NOVAK JE ONAJ ZBOG KOGA SE ZAPAD TRULI
NAĐE U BULI.

IAKO MU CELU KARIJERU PODMEĆU NOGU,
ZAUSTAVITI GA NE MOGU!

No1E SOKOLE,
ŽIV I ZDRAV NAM BIO
I RG OSVOJIO!

dc fan

pre 3 godine

Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.
(Ivan, 26. septembar 2020 00:13)
Bilo bi dobro da je tako kako pises. Ali kontam da je zbog cinjenice da imaju istog sponzora.

Bubica

pre 3 godine

Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.
(neoboriva činjenica, 26. septembar 2020 12:47)

Valjda je obrnuto?? Kako može onaj (Novak) koji celu poslednju DECENIJU na sportskom polju ubedljivo i nadmoćno nadigrava i rezultatima ostavlja svog takmaca iza sebe (Federera) da bude u senci?? Ako ste mislili u medijskoj senci, to je tačno, ali ta vrsta premoći Federera ima gorak ukus i njemu intimno sigurno nije satisfakcija, iako se njegovi navijači, ko davljenik za slamku, hvataju za tu mantru o lepoti i popularnosti. Neoboriva je činjenica da je presmešno da bolji sportista bude u senci slabijeg, i to onoga koga uredno pobeđuje godinama, ali šta da se radi, takav je vrli novi svet...

Komšinica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

Na moje pitanje : Jel znaš ko je No1E 6godišnji dečak, unuk mojih komšija odgovori: " To je onaj što UVEK pobeđuje"!

Vi zavidni i zlobni sramite se.
Umesto da ste srećni što je NAŠ vi ga nipodaštavate.
Što ga više napadate Nole je sve JAČI.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koji lik komentarise? KOJI SI TI FAKTOR,BOLJE RECI CIJI SI?
ZLO IZBIJA IZ ISKOMPLEKSIRANOG MALOG COVEKA
MOZES DA MU PLJUNES POD PROZOR.,UH SVASTA BIH TI NAPISALA,ALI NECU NA TVOJ ZLOBNI NIVO.

ПИТАМ ЗА ДРУГА

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.
(Mozda me pamcenje ne sluzi, 25. septembar 2020 23:28)

НИСАМ СИГУРАН ШТА САМ НАПИСАО, АЛИ СВЕ ЈЕ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА, ПА САМ СВАКАКО У ПРАВУ. ИНАЧЕ, ПАМЋЕЊЕ МЕ НЕ СЛУЖИ, ПОЈМА НЕМАМ ЈЕСАМ ЛИ УЗЕО ЛЕК ЈУТРОС.

Илија

pre 3 godine

Тешко је ту нешто коментарисати, када човјек прочита овакве негативне коментаре и види како Србин више воли неког тамо странца,јер од зависти и љубоморе нос не може да подигне... Кроз вјекове нас је та неслога убијала и нажалост ће трајати... Новак је нешто много више од тениса!

Nisam hteo da kazem ali...

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.
(nolofam, 25. septembar 2020 22:3Leah5)

Mislim da je ovo tvoje komentarisanje jedna teza dijagnoza...

neoboriva činjenica

pre 3 godine

@Uroše,očito je da si ti frustriran na svaki komentar koji se ne slaže sa tvojim mišljenjem.Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.

Grk

pre 3 godine

Maconi@
Sta lupas , nema to veze što je on Srbin ,čak suprotno bi reko da Srbi sportisti većinom su dragi i poznati i omiljeni u svetu.i u grčkoj vole noleta jer je legenda ali eto Federer zbog načina kako igra imam utisak da ga vole više iako znamo da Federer nema veze sa grčkom dok čak Nole je i na neki način filelinas. Nego eto i ja igram tenis godinama ih Srbiji naučio igrati ali ipak Federer je klasa. Volim igrače koji igraju jednim ruke i atraktivno. Zamislite da Lajović sa njegovim pojavom i način igranjem da ima 20 Grand Slam,bio bi bas omiljen.pa i dan danas volim kako igra Lajović tako lepo iako nema ni jedan Grand Slam.tako da nije sve u trofejima..svakako boleo je legenda i ako predje sve u brojevima znači ali ne znacibda će ga voleti više niti kopirati niti se svideti način igranja! Pozdfav

Malo nam

pre 3 godine

Novak je godinama podizao lestvicu, tako je podigao I lestvicu nasih ocekivanja I zadovoljstva. U senci se nalazi I to sto je jos uvek neporazen ove sezone. Ljudi? Neporazen je ove sezone

predrag slučajno sa androida

pre 3 godine

Novak je retko nesimpatican lik na terenu.
Van terena potpuno suprotno.
A trudi se da i na terenu bude dopadljiv i to je problem. To mu ne polazi za rukom.
I taj trud, to veštačko, to ne može da se sakrije. Šta mu to treba, da ga vole svi, ne znam (možda neko ko poznaje njegovu ličnost bliže može o tome detaljnije i preciznije).
Moje skromno mišljenje.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.

Mozda me pamcenje ne sluzi

pre 3 godine

Koji lik komentarise? KOJI SI TI FAKTOR,BOLJE RECI CIJI SI?
ZLO IZBIJA IZ ISKOMPLEKSIRANOG MALOG COVEKA
MOZES DA MU PLJUNES POD PROZOR.,UH SVASTA BIH TI NAPISALA,ALI NECU NA TVOJ ZLOBNI NIVO.

Tema

pre 3 godine

Novak je kralj Vilandere. Bio si njegov veliki kriticar pokusavao na razne nacine tokom karijere da ga nipodastavas omalovazis njegovu igru ali nisi uspevao Nole se uvek vracao jaci i bolji. I ti si Matse sad promenio plicu na neki nacin ga dozivljavas kao velikiga ali u podsvesti kao i vecini zapadnjaka ne zelite da ga vidite prviga i najveceg ikada. Ali malo strpljenja to ce se desiti uskoro. Kao igrac sa najvise GS Mastersa najbolhi u medjusobnom skoru sa najvecim i najvise lrovedenih nedelja na ATP listu. Zato ce biti kralj Matse eto sta je Nole ako ti nije jasno.

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

nolofam

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.

očajno pero

pre 3 godine

A novak je Čovek. Znate ima ona stara priča kako je Grčki filozof išao po danu sa upaljenim fenjerom i zagledao ljude. Začuđeno su ga gledali i pitali šta traži? On im odgovori"Čoveka". Na to će prisutni, ali vidiš li koliko ovde ima ljudi? On im ponovo odgovori "Da, ali ja tražim čoveka!" Naš Nole je čovek. Ne trči za parama kao Federer i Nadal. Ima empatiju za druge ljude i spreman je uvek da pomogne na bilo koji način pa i materijali dok ova dvojica su dva našminkana lipicanera.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

I tako se nekome sklope kockice u životu da priča gomilu gluposti, i to od početka do kraja, i za to bude debelo plaćen.Naravno , za to postoje najmanje dva preduslova.Jedan, da si nekada bio solidan teniser i drugi, da konstantno, bez trunke morala i mozga blatiš i ponižavaš Novaka Đokovića.Nisu važne besmislice koje priča, važan je uslov.

Sorbija

pre 3 godine

Nolo je folirant pre svega pa onda tek odlican teniser ali daleko od top 5 a kamoli najveceg ikada.Statistika nije navaznija stvar a nema ni te parametre niti ce ikada imati
(Goran Loznica, 25. septembar 2020 21:38)

Imaš li ti nešto novo da kažeš, genijalče, ili ćeš da vrtiš jednu te istu priču do kraja ovog milenijuma? Hajde što nama dosađuješ, ali sad si dosadio i samom Bogu Ocu.

ПИТАМ ЗА ДРУГА

pre 3 godine

VILANDER?
NE MOZETE MU OPROSTITI STO NIJE UZEO ENGLESKO DRZAVLJANSTVO.
SAMO MU PLJUNITE POD PROZOR,TO JEDINO MOZETE ,JER OD ZLOBE NE MOZETE DALJE DOBACITI.
(Mozda me pamcenje ne sluzi, 25. septembar 2020 23:28)

НИСАМ СИГУРАН ШТА САМ НАПИСАО, АЛИ СВЕ ЈЕ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА, ПА САМ СВАКАКО У ПРАВУ. ИНАЧЕ, ПАМЋЕЊЕ МЕ НЕ СЛУЖИ, ПОЈМА НЕМАМ ЈЕСАМ ЛИ УЗЕО ЛЕК ЈУТРОС.

neoboriva činjenica

pre 3 godine

@Uroše,očito je da si ti frustriran na svaki komentar koji se ne slaže sa tvojim mišljenjem.Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.

Nisam hteo da kazem ali...

pre 3 godine

Bas tako. Osvojice RG, odmoriti, a onda se prosetati na Australian openu. Ako se kockice lepo sloze, osvojice i Vimbldon i pazi sad, bas u Njujorku sledece godine mozda upise 21.slem. Kako bi to bilo skockano negde odozgo.
(nolofam, 25. septembar 2020 22:3Leah5)

Mislim da je ovo tvoje komentarisanje jedna teza dijagnoza...

gogo

pre 3 godine

Novače, ako čitaš..... Igraj se brate... To je samo igra... Toliko ima bitnijih stvari u životu. Naprimer zdravlje, porodica, otadžbina... Igraj se Nole ???

macconi

pre 3 godine

Ovo je pravo poredjenje:Federer je Svajcarac,Nadal je Spanac...da je Novak Svajcarac ili Spanac,a kamo li Amerikanac,Englez ili Nemac...bio bi najbolji sportista na svetu svih vremena,lider...ne bi smeli ovako da ga komentarisu...ali posto je Srbin nece nikada imati takvu reputaciju u svetu...a da je bolji od ove dvojice,jeste i sa 70 posto mogucnosti kad su ovi na 100

xxl

pre 3 godine

Mozda i bolje sto je ispao, ne znam da li bi pobedio Tima. I u Australiji je bilo neizvesno sa njim, iako je to najbolji turnir. Mislim da je Mats ovog puta u pravu, Novak ce posle US Opena izaci jos jaci sto je dokazao i u Rimu. Osvojice 20+GS, 310+ nedelja i jedini ce imati po 2, a mozda i 3 slema od svakog. Idemo Noleee kralju !!!

fff

pre 3 godine

"Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?" Djoka je Distrojer razarač poslije koga trava ne raste. Žver bre dok ste vi ostali ljepotice.

Zoran Knezevic

pre 3 godine

Zar je teško pogoditi šta je Novak? Novak je ELEGENTNI RATNIK. Gladijator, koji se uvek bori sam protiv svih, zbog čega su njegove pobede posebno vredne i "slatke". Zar ima većeg uživanja nego kada se pametnim, lepo smišljenim potezom, utiša raspomamljena publika, koja je najčešće onog raspoloženja koje prelazi granice pristojnost? Kao Srbin sa "urodjeničkim" imenom i prezimenom, nikada neće biti po volji zapadnih licemera, koji punih usta jednakosti i poštenja, neguju nejednakost i licemerje. On će zauvek biti elegantni ratnik, male Srbije, koji će se lavovski boriti SAM PROTIV SVIH. Zar, postoji časnija i izazovnija bitka?

da,da,da

pre 3 godine

Novak je preživeo vaše bombardovanje, kakav god da je tabela kaže da je najbolji na svetu. Ja ću ti reci - Novak je ispravan i kulturan momak. Možete da pišete šta hoćete to vam je to i ostavite ga više na miru!

Bumerang

pre 3 godine

Sta god ko mislio o Matsu, ja licno uvek citam njegove izjave i intervjue od pocetka do kraja. Vrlo elokventan i beskrajno zanimljiv covek. Razume sve tajne teniske igre jer ga je i sam igrao na vrhunskom nivou. A vidi se da mu ni zivotnog iskustva ne nedostaje i dobar je psiholog. Obicno pogadja sustinu, bar po mom misljenju. Ne mislim da je ikada bio zlonameran prema Novaku. Moramo da shvatimo da je Novak Srbin, mi takodje Srbi, vezali smo se za njega i identifikovali sa njegovim uspesima. U takvom smo mentalnom stanju da ne mozemo da budemo objektivni, pa svaku i dobronamernu kritiku shvatamo kao napad na Novakov integritet.

Smilica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

NOVAK JE NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO MU JE GRANICA!

NOVAK JE NEPOBEDIV
NOVAK JE NEUNIŠTIV
NOVAK JE NAJBOLJI TENISER
I NAJBOLJI ČOVEK!

NOVAK JE NAJBOLJI TENISER IKADA
TO NE ZABORAVITE NIKADADAAAA!

Grk

pre 3 godine

Maconi@
Sta lupas , nema to veze što je on Srbin ,čak suprotno bi reko da Srbi sportisti većinom su dragi i poznati i omiljeni u svetu.i u grčkoj vole noleta jer je legenda ali eto Federer zbog načina kako igra imam utisak da ga vole više iako znamo da Federer nema veze sa grčkom dok čak Nole je i na neki način filelinas. Nego eto i ja igram tenis godinama ih Srbiji naučio igrati ali ipak Federer je klasa. Volim igrače koji igraju jednim ruke i atraktivno. Zamislite da Lajović sa njegovim pojavom i način igranjem da ima 20 Grand Slam,bio bi bas omiljen.pa i dan danas volim kako igra Lajović tako lepo iako nema ni jedan Grand Slam.tako da nije sve u trofejima..svakako boleo je legenda i ako predje sve u brojevima znači ali ne znacibda će ga voleti više niti kopirati niti se svideti način igranja! Pozdfav

Uros

pre 3 godine

Zanimljivo da ovo Goat sve cesce citam i na drugim stranim stranicama na drustvenim mrezama, definitivno ljudi vide ono sto i mi, od Novaka boljeg nema.

Ivan

pre 3 godine

Vilander od najveceg djokovicevog hejtera, postao njegov najveci postovalac medju komentatorima. Najbolje od svega je sto se uopste ne folira stvarno to misli. Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.

Uros

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Al je tebi Djokovic nabio komplekse, jecaš od mrznje.

Miodrag

pre 3 godine

Ako je Rodžer elegantan, a Rafa ratnik, onda Novak za njih mentalna glava. Novak ne samo da ima takav temperament nego čovek izadje i pokaže pravo lice i vrati se jači na terenu.

Rac

pre 3 godine

A šta je Novak?
Pa on je deceniju najbolji teniser na planeti.
Eto jednostavne definicije.
Ta superiornost će još portrajati.
Dok ne obori i ono malo rekorda što je ostalo.
TO je Novak Đoković!

Srpkinja

pre 3 godine

Rodjer elegantan, Nadal hrabar, Novak najinteligentniji teniser svih vremena i verovatno najbolji. Rodjer ne trci za shvaku loptu cak i ako bi neku mozda i stigao. Jednostavno on to nece dozvoliti ali ce graditi svoj poen i iguboti ali oraviti budalu od njega necete sigurno. Rafa igra od pocetka do kraja hrabro i snazni i mislim da je on pokvario lepotu tenisa. Novak ima sve i igra onako kako on zeli i zato je i NAJBOLJI.

Underground

pre 3 godine

Novak je sve sto nisu oni...decko/covek iz naroda...onaj kome karte zivota nisu podeljene onako dobro kao Rafi i Rodzeru...onaj koji je bukvalno iz blata i gliba zemlje (i ljudi) u rasulu morao da se uzdigne i poleti na 10.000 metara i to bez padobrana...onaj bolesljivi mladic, sklon alergijama i vecitom nipodastavanju okoline..e taj Nole...a da ne bude zabune kapa dole i Rafi i Rodzeru ne zna se ko je veci od njih dvojice..i po meni za onog onakvog Noleta koji je krenuo iz ozbiljnog hendikepa u ondosu na njih,i samo poredjenje sa njima vec je nezamisliv uspeh...

Komšinica

pre 3 godine

Rodžer je elegantan, Rafa je ratnik, a šta je Novak?

Na moje pitanje : Jel znaš ko je No1E 6godišnji dečak, unuk mojih komšija odgovori: " To je onaj što UVEK pobeđuje"!

Vi zavidni i zlobni sramite se.
Umesto da ste srećni što je NAŠ vi ga nipodaštavate.
Što ga više napadate Nole je sve JAČI.

Smilica

pre 3 godine

Novak je naše SRBsko dete
NAJBOLJI IGRAČ PLANETE.
Novak je onaj koji utiša 22.000 nepristojnih ljudi,


NOVAK JE ONAJ ZBOG KOGA SE ZAPAD TRULI
NAĐE U BULI.

IAKO MU CELU KARIJERU PODMEĆU NOGU,
ZAUSTAVITI GA NE MOGU!

No1E SOKOLE,
ŽIV I ZDRAV NAM BIO
I RG OSVOJIO!

Čvorović

pre 3 godine

On jeste vrhunski teniser ,ali je i najveći ulizica svim i svakom u istoriji tenisa i jedan od najantipatičnijih tenisera.
(najiskrenije., 26. septembar 2020 08:58)

Važi, baš je ulizivački stavio prst u oko osnivanjem nove asocijacije i tako se zamerio najvećim moćnicima. Ako baš tražimo ulizice, onda nam evo Feda i Rafe kako poltronski i srčano brane ATP. Vrlo je ulizivački progovoriti protiv vakcine i u opštoj paranoji od kovida organizovati turnir, da , da...

dc fan

pre 3 godine

Ne vidim razlog zasto bi mu se dodvoravao, nema nikakvu korist od toga, moze samo da trpi kritike, jer nije popularno hvaliti djokovica.
(Ivan, 26. septembar 2020 00:13)
Bilo bi dobro da je tako kako pises. Ali kontam da je zbog cinjenice da imaju istog sponzora.

Bubica

pre 3 godine

Ponavljam ,Novak jeste vrhunski teniser,ali je u Federerovoj sjenci i nikad neće iz nje izići.
(neoboriva činjenica, 26. septembar 2020 12:47)

Valjda je obrnuto?? Kako može onaj (Novak) koji celu poslednju DECENIJU na sportskom polju ubedljivo i nadmoćno nadigrava i rezultatima ostavlja svog takmaca iza sebe (Federera) da bude u senci?? Ako ste mislili u medijskoj senci, to je tačno, ali ta vrsta premoći Federera ima gorak ukus i njemu intimno sigurno nije satisfakcija, iako se njegovi navijači, ko davljenik za slamku, hvataju za tu mantru o lepoti i popularnosti. Neoboriva je činjenica da je presmešno da bolji sportista bude u senci slabijeg, i to onoga koga uredno pobeđuje godinama, ali šta da se radi, takav je vrli novi svet...

Илија

pre 3 godine

Тешко је ту нешто коментарисати, када човјек прочита овакве негативне коментаре и види како Србин више воли неког тамо странца,јер од зависти и љубоморе нос не може да подигне... Кроз вјекове нас је та неслога убијала и нажалост ће трајати... Новак је нешто много више од тениса!

Malo nam

pre 3 godine

Novak je godinama podizao lestvicu, tako je podigao I lestvicu nasih ocekivanja I zadovoljstva. U senci se nalazi I to sto je jos uvek neporazen ove sezone. Ljudi? Neporazen je ove sezone