Petak, 25.09.2020.

10:25

"Marej nije zaslužio da dobije faul u tom trenutku meča"

Drejmond Grin dao je zanimljiv odgovor na konstataciju jednog navijača da je Lebron Džejms faulirao Džamala Mareja u završnici četvrtog meča finala Zapada.

Izvor: PT

"Marej nije zaslužio da dobije faul u tom trenutku meèa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Nisam iz Kanade

pre 3 godine

1. Grin da ima malo sramote cutao bi, i svaki dan zahvaljivao bogu sto igra u GSW, nas i rusa 300 miliona
2. LeBron nije nikakav Goat ali ako moze isforsirani Kobi da bude u tom razgovoru onda moze i LeBron. Klivlend koji je on odveo u finale, Kobi ne bi doveo do plej-ofa.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

(JeRemija, 25. septembar 2020 16:35)

Jadniji bot od tebe ne postoji. Za statistiku tvoje kraljice mogu reci samo jedno...... SKUPLJENI A NE KUPLJENI

Pera

pre 3 godine

ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:51

Zanimljivo kako ne napisaste da su odmah posle usporenog snimka rekli da je bio faul i vise puta do kraja utakmice ponovili da je Denver ostecen.

WillyWonka

pre 3 godine

"Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.
(MethodManWu, 25. septembar 2020 12:14)"

Možda u zadnjih 40 godina, i tu bi se dalo razgovarati, ali poredati 5 najboljih svih vremena bez Čembrlejna i Robertsona, znak je nepoznavanja osnova NBA istorije.

bradina

pre 3 godine

Kad usporite snimak vidi se da je Marej izbegao blok a onda sledi udarac Lebrona ocigledno frustriran sto ga je Marej prethodno"stavio u okvir" nakon onog poput MJ-a kosa!

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan Jeste i Milicic uzeo titulu, lepo ste rekli. Iskren da budem, nisam fan igre LBJ, on se mnogo oslanja na atleticizam i snagu, mnogo lepse za oko mi je bilo da gledam MJ. Ali svakako, obojica ce vrlo verovatno ostati upamceni kao najbolji ikada.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Nije bitno da li ce po broju prstenova prestici Jordana, vec o kakvoj klasi od igraca se radi. LJ je uzimao titule kao glavni igrac svojih timova, kao MJ, ali ipak LB je odmah iza MJ po kvalitetu, i u tome se slazem sa vama. Ostavite brojeve po strani, jer je npr. bilo mnogo Nba igraca koji su osvajali titule a nisu skoro ni sekund proveli na terenu, sto je poznato za Tabaka i verovatno Milicica (nisam siguran za njega) sa ovih prostora.

Neko iz mase

pre 3 godine

@miki znas i sam onu izreku "da baba ima nesto izmedju nogu, bila bi deda". Lebron jeste jedan od najvecih ikada, to niko ne moze da spori. Ali najveca mrlja u njegovoj karijeri je to sto je otisao iz CLE kad je video da ne moze nista da uradi i dosao u Majami gde je vec imao MVP finala lige u D Wade-u i fenomenalnog Bosh-a. Tu su posle jos dosli Ray Allen i jos par iskusnih veterana. Pa "Lebronove" dve titule su ISKLJUCIVO zahvaljujuci trojkama DRUGIH igraca pred sam kraj utakmice. Dok sa druge strane, svi znamo gde je i sta je radio tokom cele karijere MJ. Ovde ne racunam njegov izlet u Vasington, gde je opet belezio brutalne brojke sa 35+ godina. Evo ti jos jedan primer, Dzabar je najbolji strelac svih vremena, pa ne pricaju o njemu kao GOAT-u. Maloun (postar) je bio do skoro drugi najbolji strelac svih vremena pa ni o njemu ne pricaju kao o GOAT-u. Medzik ima najvise asistencija svih vremena u PO pa ne pricaju o njemu kao o GOAT-u. Jel trebam da nastavim dalje ili ti je dosta?

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Da li je 17 ta ili 21-va sezona Lebrona je nevazno za sustinu. Ok ima 35 god, njegova 17-ta sezona, skoro sve je odigrao na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi je kao klinac napunio Kingse sa Divcem i Pedjom, nisu mogli klincu nista. Pogledajte tu tekmu da bi vam neke stvari bile jasnije, a ne da pisete da li 17 ili 21 sto ne menja sustinu. Potrudite se da ucite kosarku, a ne da suvoparno pamtite brojeve i stvarate utiske, sto govori da je niste igrali.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan gresis prijatelju, same greske u startu tvoje izjave govore koliko pratis NBA. Ja nijednog trenutka nisam rekao da je Lebron odlican igrac, sto i svakako jeste. Ali u ovom trenutku njegove karijere, on je svestan da ne moze da prestigne MJ po broju titula i sad pokusava da nabije statistiku, koja je daleko od toga da prikazuje realno stanje na parketu. Pa evo ti (opet) Jokic, kad pogledas njegovu statistiku prosle sezone (ne racunam PO), 20/10/7, nista spektakularno, a opet je zavrsio kao PRVI centar lige i CETVRTI u ukupnom glasanju za najboljeg igraca lige. Cim krenes sa argumentom "statistika" ili "nikad nisi igrao u zivotu" samo govori da to sto pricas nema apsolutno nikakve veze sa realnim stanjem na terenu.

JeRemija

pre 3 godine

Au kakvo kmecanje Lebronovih hejtera, da li ste vi ljudi realni sta pisete?

Te nije u top 20, te nije ni u top5 trenutno, te ce ostati upamcen po porazima od "gerijatrije" Dalasa (koja je btw odvalila Lejkerse te godine)

Ponovicu jos jednom.
Najjaci zvizduci dolaze sa najjeftinijih sedista...
Ko razume, shvatice.

Dacha

pre 3 godine

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.
(Futre, 25. septembar 2020 14:09)

Recimo da si u pravu ali onda objasni nama ostalima koji smatramo da nisi zasto se onda Hardenu sve to i mnogo gore stvari redovno sviraju i izvodi izmedju 15 i 20 bacanja po utakmici? Nba je jedan veliki cirkus,sudjenje u istom rangu i dzaba svim igracima svo to znanje,tehnika,fizicka snaga,pripremljenost,umetnost u igri,zvanje najboljih na svetu kad u mnogo slucajeva odlucuje rejting igraca a ne trenutno izdanje i situacija na terenu i vrlo cesto to utice direktno na konacan rezultat.

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo ko prati Nba duze od 30 god moze da realno sagleda danasnji plej of. Ne bih se slozio sa onima koji misle da sudjenje ide u prilog LAL. Oni igraju jako cistu i fer odbranu, npr. kad god je Mari bio na ulazu i trazio kontakt, skoro nikad nije bio fauliran, cak su svirali nekada odbrani bez razloga, a ne Mareju koji se oslanja na igraca. Lebron, mozda sada nije prvi igrac LAL, ali je tu odmah iza Dejvisa, jedini glavom moze da brani Mareja sto je u zadnjoj cetvrtini sjajno radio. On je igracina, igra vec preko 20 god na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi sa 17 god daje skoro 40 poena Kingsima sa Divcem i Pedjom. Odmaj je iza Dzordana. U LAL Monkrif Moris pravi stetu i bez njega su 30% bolji tim. Klupa Nagetsa je sinoc dala veliki doprinos da ostanu u prikljucku.

neki veliki dr

pre 3 godine

@kolubarski

Pljujes ameriku, a u svoje dvorište ne gledas. Kakvi god da su, ispred nas su svetlosnim godinama udaljeni. Ovde je krem srpskog sporta Terza Madjija, Vuletic, Vucelic, Covic, Ostoja... Treba Ameri da uče od nas kako da budu čisti i pošteni jel da?

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan preko 20 godina kazes? Dao sa 17 godina preko 40 poena kazes? Po tvojoj logici on bi sada trebao da ima 37+ godina, mozda i vise. Matematika ti izgleda nije jaca strana. Inace, ima 35 i igra 17. sezonu. Ti pratis 30 godina NBA, sedi jedan. Jedino sto se slazem sa tobom je da je MJ najveci ikada i apsolutno nista vise.

Ko je Džon Jovanović?

pre 3 godine

žešča glupost Grina, ali nažalost u pravu je, samoprozvanog kralja štite ko belog medveda, uglavnom, pošteno su se sudije pobrinule da pokradu grumenje u seriji a svi znamo da nije slučajno, Kobi, Lejkersi i sileđija, sve to godi NBAu, to je pre svega biznis.

petarczv

pre 3 godine

Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

Jordan je došao u jedan od najgorih timova lige. I već prve sezone je bio najbolji igrač u ligi. Odma je ušao u playoff ali nije imao nikakvu pomoc saigrača. Onda se povredio i nije ga bilo celu sezonu i jače. Tukao ga je detroit sa 4 hall of fame igrača, pravili su taktiku iskljucivo za njega. Nikad se nije predavao i prelazio u jače klubove već trenirao kao lud i reko ne želim da igram sa najboljima vec da ih pobedim. Svi prucaju o pomoci pipena i trenera phila Jacksona. Ali niko ne kaže da niko za njih nije čuo dok nisu igrali sa jordanom! On ih ne napravio velikim. Jer pipen je bio golobradi rookie a phil Jackson trenerbu u australiji. A nije kao lebron reko e hocu tog i tog igraca i tog trenera. A kad je jednom uspeo da udje u finale jordan se nije vise osvrtao vec samo pobedjivao i t9 6x zaredom!!!

Extream

pre 3 godine

Preterujete sa hejtovanjem LBJ. On svakako jeste u top 10 svih vremena, top 5 na granici, ali to je to. Mnogi pominju statistiku? Pa ako je tako, Westbrook je vidjen za TOP 3 igraca u istoriji. Nidje veze. Zasto ekipe posle LBJ ne mogu da se sastave? Jer dovode igrace koji idgovaraju LBJ, daju im duze ugovore, a ovaj se pokupi i zapali... Ostavi staru ekipu u kanalu, ali nema veze sve je to marketing. On ce ostati upamcen kao superstar koga je u svom primu odvalio rezervista gerijatrije Dalasa, matori Jason Terry. To je takav udarac za njegov Legacy, da je glupo pricati o tome da je GOAT. Pominje se Pippen da je doneo sve Jordanu? Da je stvarno bio predvidjen da bude toliko dobar, ne bi bio 5. Pik na draftu. Koliko je Jordanu znacio Pippen, toliko je Pippenu znacio Jordan. Tesko da bi Pippan ikad bio na nivou na kom je bio, da nije zavrsio u ekipi sa Jordanom.
Stonse tice sudjenja, apsolutno favorizofanje LAL. Kad je bitno favorizujes ekipu da se odlepi koliko treba, posle kad je sve reseno iskompenzujes to i na kraju deluje sve cisto. To je klasicna varijanta ljudi koji gledaju statistiku, a ne gledaju same utakmice. Stoji da ce LBJ i AD dobijati bacanja za los pogled (kako je Milsap smeo da bude na pola metra od AD, kad je ovaj sam izvrnuo zglob), dok Murray i Jokic moraju da dobiju ozbiljne batine da bi im se svirao faul. Nakaradnost sudijske organizacije danas... Ali i dalje verujem u Denver :)

Neko iz mase

pre 3 godine

@Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad sta pricas ti? Ako izuzmemo Den-LAL, naravno da je bilo programirano da bude "battle of LA", svi su to znali, cak je i Medzik sam izjavio kako mu je krivo sto do toga nece doci, drugo, takodje naravno, finale LAL-Boston je daleko najvece finale u istoriji lige, samim tim i najvise para donosi samoj ligi. Na sve nacine pokusavaju na silu da ozive LAL fransizu, a daleko su od tima koji to zasluzuje, pa mladjani DEN ih je umalo dobio i drugu, a dobio trecu kad je bilo pravedno sudjenje. Niko ne zeli DEN u finalu zato sto je to lose za biznis NBA.

Futre

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.
(remax, 25. septembar 2020 12:11)

Tačno. Ali, živimo u eri statistike, najglupljeg novinarskog izuma u sportu. Po statistici, Maradona je vezara, a Kobi Brajant tek iznad proseka. A to što je Garbahosa razvalio Lebrona u finalu Olimpijade (Lebron je bio u naponu snage, ispod trideset godina), i tek kad je ušao matori Kobi u zadnjoj četvrtini, Ameri su osvojili zlato. Da ne pričamo da bi sada, samo da je Lebron povredjen, Lejkersi odrali Denver sa 4-0 i to dvocifrenom razlikom u svakom meču. Čovek direktno pokloni deset napada protivniku na svakom meču.
Pusti klince nek uživaju u statistici i površnim pogledima na sport i život.

Futre

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.
(Hulijan_k, 25. septembar 2020 13:25)

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.

Dragan Borca

pre 3 godine

Kada Dejvis primadona naskoci, na kako kazu pravila " landing area" na Milsapa( koji se matori maltene ni pomerio prema njemu) onda dobije bacanja i jos se folira kao povredjen da bi sudijama ostavio utisak. A kada Lebron Jokicu udje u landing area onda ne vazi to pravilo. Bas su smradovi teski hehe. Ovde se Lebron pomerao prema Jokicu cak i vise nego Milsap prema Dejvisu. I aj sad ostavi ravnodusan na ovakvo licemerje
https://twitter.com/i/status/1309334308767764485

basket majstor NS

pre 3 godine

nisam gledao ceo meč, samo ovaj klip, pa stoga: nije korektno ako sudije imaju različit kriterijum za 2 ekipe (možda se to sinoć desilo?), a uz ovu akciju idu sledeće činjenice -
1. nepisano pravilo - sudije ne žele da odluče meč
(primer: SP2002, 1/2finale sa ARG, nije sviran faul za ARG 2sec pre kraja - otišlo u produžetke, pa... igrači da odluče!)
2. faul je NISKOG intenziteta;
3. Mari je imao korak prednosti, sam se zavukao pod koš, išao unazad, dospeo "pod krušku", sorry Jamal, sam si kriv;
4. autoritet kraljice iz Ohaja je neupitan (videti pod "2", mora brutalnije faulirati pa da mu/joj se sudi)

mogao bi još nabrajati,al dosta je, Mari je trebao rešiti već na prvom koraku polaganjem (protutnjao je pored LBJ-a).
Navijam za Denver ali Radenko Dobraš i Neša Ilić bi dali koš u toj akciji (da ne pominjem bolje igrače iz te generacije) nadam se biće 3:2 nakon 5-e.

ZELJKO

pre 3 godine

Do juče je u Srbiji bilo klanjanja istom tom Lebronu,kao uostalom i Kariju,Durentu...,a sad opšta hajka i to samo zato što Marej ( koji inače nema dvd pišanja u NBA) igra sa našim Jokarom (uzgred neizmerno mu "hvala" za "izuzetan" doprinos u reprezentaciji).Malo VIŠE OBJEKTIVNOSTI...
A Jokara zvani Džoker kada bude ovako izgarao u reprezentativnom dresu,pa ga neko ovako "stravično" faulira, e tada opšta hajka...

kantica blata

pre 3 godine

možete da komentatišete šta hoćete, ali LBJ je za svoju konstituciju vrlo nežan igrač i ne igra prljavo odbranu. Igrači poput Melouna, Rodmana i sličnih su bukvalno išli da povrede. I sad je čovek išao na bananu, ako je i bio faul bio je telom.

gao

pre 3 godine

sav besmisao takmicenja u jednoj recenici, pazi, igras finale konferencije, ali te sudije ne postuju dovoljno da bi sudile ocigledne faulove nad tobom...

Hulijan_k

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

NBA nije zasluzila da se nastavi plejof.Pustite ljude da idu kucama iz tog "zatvora u Orlandu" , dajte "Larry O'Brien-a" , napravite sagu o tituli posvjecenu Mambi , naka se rasplacu LBJ i AD i oduseve svi koji ne zele da vide sta se desava u ovom plejofu...

Bar nas nemojte praviti budalama i vrijedjati inteligenciju.Budim se u 3 ujutro , da bi me ovi nesretnici sa pistaljkama maltretirali :)

Tenis

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.
(Kolubarski, 25. septembar 2020 11:10)
Ako je neko navikao da zivi barabski, to smo mi.

Sombor Safl

pre 3 godine

 Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

ma da legendo, a lebron igra sa birčom i kuzmicem sve sam resava, de god je igrao kmečao je da mu se dovedu 2-3 vrhunska igraca, tu pricu ti prosipaj nekom drugom, ne kazem da je lebron prevara ali nikad u istom kosu sa kobijem dzordanom medzikom itd, i da, kazes do pre 2 3 god bi ovaj denver gazio sa 30 razlike, daj lebronu protivnike iz kobijeve ere ili jos gore dzordanove, tad bi video kakav je on igrac, ni upola od ovoga trenutno

miki

pre 3 godine

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:13) Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.

Heisenberg

pre 3 godine

Nikada mi nisu bili jasne konstrukcije "domaćinsko suđenje", "faul u zavisnosti od trenutka meča" itd itd.

Majstore, suđenje je suđenje i faul je faul. Kraj.

petarczv

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...

MethodManWu

pre 3 godine

(miki, 25. septembar 2020 11:55)
Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.

Sombor Safl

pre 3 godine

 ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin

alen

pre 3 godine

faul za devisa je bio ko suza cist kad je izvrnuo nogu moze milsap da siri ruke koliko oce to je cak opasna igra ja sam na basketu sto imam dobar sut unistavao protivnika tako ligamenat pokidao u zglobu elem milsap je usao telom u medjunozje devisa i tu je bio kontakt u vazduhu i time mu narusio ravnotezu u doskoku prljava igra milsapa to stalno radi gren dok mu neko glavu ne osisa zbog toga...

laki

pre 3 godine

Nikakve lepote u igri Lebrona nema,nista graciozno i mastovito a ni tehnika suta nije za oko,sve je bukvalno na silu i snagu i uopste ga ne smatram za GOAT ,Durent je za njega igracina a naravno dosta drugih pre a i sada.Statistika je veza sa vezom i njihova odbrana u NBA koja favorizuje igru 1-1 a u Evropi i on i Janis a i u Americi da nema defan.3 sec bio bi malo iznad proseka igrac posto sa sutom nebi napravio karijeru!

Sombor Safl

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.

petarczv

pre 3 godine

Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

Jedan podsetnik za tebe. Kosarka je timski sport i bitna je uspešnost ekipe za koje igraš a ne "individualna" statistika. Rasel Vestbruk je imao tri sezone za redomu proseku tripl dabl. Najviše tripldablova i jel on najbolji igrač?? A da ti napišem u kojim sve individulnim statistikama nikad neće biti prvi. Najvise osvojenih prstenova,najboljeg strelca lige najvise titula najboljeg defanzivnog igraca, najviše titula najboljeg kradljivca lige, titula najboljeg skakaca, blokera,najviše titula u zakucavanju... Mogao bi ovako do sutra

Sombor Safl

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!

Nenad

pre 3 godine

Ja da sam novinar priupitao bi Lebrona da li mu je bar malo muka što je on ovoliko privilegovan u trenucima kada se zalaže za jednakost svih ljudi, jer to je u suprotnosti sa njegovim moralnim načelima. Mada bi dobio momentalan otkaz:) šta ti je ironija

vlasta

pre 3 godine

Hm..
Covek ne moze da prati razvoj tehnologije. Sto kamera oko terena mogu da registruju svaku gresku sudija, da nadju dlaku u jajetu. A sudije nisu roboti, grese. Ne ulazim u to da li je ovo namerna ili slucajna gresaka.
A njih je uvek bilo. Greske su sastavni deo sporta. Zamislite samo da je postojao VAR 1986 na Mundijalu u Meksiku. Tada bi Maradona mozda bio zaustavljen pre finala. Ima li neko da bi voleo da se sve to odigralo drugacije. Finale Nemacka- Engleska? A to je za mene najlepsi Mundijal ikada. Izmedju ostalog, za to je zasluzna i ta velika sudijska greska, kada Maradoni nije svirano igranje rukom.

remax

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.

Kolubarski

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.

Bane

pre 3 godine

Koliko samo ljudi dođe ovde da se istresa na Lebronu. Navijam i ja za Jokićev Denver ali polako ljudi, saberite se. Najstrašnije uvrede i izmišljotine o jednom od najboljih igrača svih vremena, koji nikada ni nesportski faul nije napravio.

cole

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

U teoriji jeste ali u praksi nije, sto si mogao da vidis u ovoj utakmici

Velike zvjezde kao dzejms ce uvijek imati poseban tretman kod sudija, kao sto nisu svirali faul dzejmsu ne bi ga svirali ni dzordanu ni brajantu ni durentu i ostalim superstarovima

Roki

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.

Dragan Milošević

pre 3 godine

Sad će da zategnu maksimalno i da daju srce i dušu Denveru u narednoj utakmici da ispeglaju dosadašnje propuste..i tako ukrug opet da vuku malo za Lejkerse u onoj tamo tekmi posle sledeće..Treba se izdići protiv par sumnjivih sudijskih odluka biti jači i od ekipe Lejkersa i od sudijskog navlačenja. neće biti lako jokiću i ekipi ali to se znalo još u početku..

X

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Kakav bre najbolji ikada... Pa on trenutno (poslednjih 5 godina) nije ni blizu najboljeg.
Bolji su sigurno Kavaj, Janis i Kari.
U ranijem periodu karijere bolji od njega je bio Kobi. Dakle, ako nikada nije bio najbolji u svom vremenu, kako će onda biti u konkurenciji za sva vremena?!

веверица

pre 3 godine

па да. прво те покраду 2019/2020 да би обезбедили већ припремљен сценарио за лејкерсе (коби, леброн... повратак франшизе... трећина америке навија за лејкерсе, а за денвер навија мање људи у америци него у србији... све то мора да се испоштује...), а онда ти то врате у на редним годинама.
е сад, питање је да ли ће денвер наредне сезоне имати "среће" као ове, да сви буду здрави и расположени и да опет буду у прилици да се боре за прстен. уз мало среће, ако задрже континуитет, можемо да очекујемо да ће наредних сезона да им лига враћа то што их ове године краду.
тако су и новицког мрцварили годинама, али је на крају ипак дошао до прстена.
о њујорку и јути у џорданово време да не причам. сви причају (са правом) о џордановој величини, али ретко ко прича да је он тада био много заштићенији код судија него леброн данас. судије чикагу нису ништа узеле, а јути и њујорку богами јесу. мало по мало... али ако ти у свакој утакмици серије узму 5-6 поена, на крају то буде та разлика што џордан има 6 титула а мелоун и јуинг 0.

Salle

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.
(Roki, 25. septembar 2020 11:07)

Nije to glupost, naprotiv. Nisi shvatio, Grin je objasnio da je nepravda stvarna u svim aspektima života, i da prestiž ima veliku ulogu. Nažalost stvari tako funkcionišu.

gle

pre 3 godine

Covek je, nazalost, u pravu. Poenta price jeste da napucanog smrdljivka sudije stite poslednjih 10 godina najmanje. A posle se busa u grudi da je goat. Pa nikada sine goat biti neces.

Dragan Borca

pre 3 godine

Sta kaze Grin greske se desavaju
Pa kako to onda uvek se dese na stetu Denvera u odlucujucim trenucima uvek sudije vise postuju americke igrace?
Pre 3 godine pljacka protiv Denvera sa Minesotom zadnja utakmica borba za Plej Of. Batler dobio bacanja drugo poluvreme za skoro sve a ovamo bukvalno saketali Jokica
Proslu sezonu Lilard i Mekalum cist faul nad Marejem sudija ne svira na kraju i Portland povede 2- 1.
Lebron gura Mareja rukama na sutu Karuza, lopta se odbija do Grina i posle pobedjuju
Kako to uvek da se desi da americki igraci u kljucnim trenucima budu favorizovani
Crnci kada dodju u Zvezdu ili Partizan imaju isti tretman kao domaci igraci.
Jokic tamo dobija najmanje bacanja od top 30 igraca. Cuvena americka demokratija.
Ovo je sport, zabava i ne bi trebalo se puno nervirati ali kad neko kao Lebron igra na silu ugurava se u igraca godinama dodje coveku da ne gleda vise kada tako favorizuju to sto Lebron i Dejvis iskoriscavaju naklonost americkih sudija
Jokic pusti Lebrona samog na 4- 5 metara jer zna da ovaj kuburi odatle, "kralj" promasi, a onda lepo uzme pozabija se na silu u igrace a nazad moze da radi sta hoce. U finalu ce imati Batlera koji isto kao oni flopuje i Adebaja da zastiti obruc, kao i lude klince Majamija. Voleo bih da ih Majami shokira. Klipersi i Lejkersi su tako 2 vestacki ogavna preko noci stvorena tima. Pokupili su skoro sve "djubretare" da im obavljaju prljave poslove za zvezde. A Denver da nadje visoku atletski mocnu cetvorku pod hitno

321

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.
(Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 25. septembar 2020 11:13)


Ali nisi rekao osnovno. Da LAL mora da igraju finale.

Masariko

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Ma on je jedan od najgorih košarkaša ikada.

Bole

pre 3 godine

Kakva stručna analiza tripl-singla. Prvi bi kukao, skakao, vikao na sudije da je on bio u Marejevoj situaciji, a sad kao šatro "nije zaslužio faul"...

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.

Bocko

pre 3 godine

Kakvo bre nepostavanje! Ovo je velika kradja, pogotovo sto su u pitanju odlucujuci momenti utakmice finala zapadne konferencije. Ovog sudiju sto stoji dva-tri metra od dogadjaja bih dozivotno suspendovao za primer!

Гиле

pre 3 godine

Шта је човек лоше рекао. Прочитајте текст како треба. Он је рекао или се свима свира оваква ситуација, или се поштују велика имена. Сада је стање да се поштују велика имена у НБА. Што значи све је у сврху новца. Следеће године је Денвер и бољи као екипа и имаће веће поштовање.

Mare

pre 3 godine

Valjda kapirate da je Grin rekao istinu, a usput je zaobišao da je kaže direktno. A istina jeste da je bio faul, i nema tu neke filozofije - vidi se na usporenom snimku da ga udara po ruci. I naravno, ostaje ono "šta bi bilo kad bi bilo" s obzirom da je bilo 105-102, pa bi onda možda bilo 105-104 itd itd... Možda sad to iskoristi Denver za dodatnu motivaciju.

miki

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.

Kolja

pre 3 godine

Nazalost bilo je nemoguce da ovo sudija ne vidi jer je bio tacno gde treba.Ruka udara ispod lopte.Da je bar zakacio loptu pa da mu i progledaju kroz prste.Ali to je namera i zadatak Jasno kao dan.To se znalo i ranije da Denver mora da bude bolji za 20 razlike da bi dobili utakmicu.Kao u prošloj.Ali Lejkersi imaju jači tim,dva fenomenalna igrača plus dva bivša all star igraca sa zavidnim iskustvom i celu ligu iza sebe.Denver moze da se ponosi ovom sezonom i ovim igrama u plej ofu.Ako u naredne dve,tri godine zadrže trenera,Mareja,Jokica,MPJ,Grenta,Harisa i dovedu jos dva dobra igraca jednog top centra i jednog beka bice kandidati za titulu.Ove godine ovo je maksimum.Bravo.

ccc?

pre 3 godine

Djokovica suspenduju sa meca jer su to pravila? AD sam od sebe lose doskoci, gotovo da je iscasio zglob, sude faul. Lebronu ne sude faul..to nisu pravila? I to na 6 poena prednosti? Ovakvi LAL su bolji za 6 poena?

IRONemke

pre 3 godine

Moraju da zasluze postovanje, mi smo to decenijama gradili kroz titule i imena koja su prosla - kobi sek hori pa za one starije ljubitelje kosarke divac i medzik, tako da podrska grinu

zmajognjeni

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

Pa nije bas tako. Sudije za neku utakmicu imaju stroziji a za neku blazi kriterijum - “pusta se jaca igra” i “svira se svaki kontakt”. I onda nije bas svaki kontakt koji je faul na jednoj utakmici faul faul i na drugoj. Nekada se kriterijum smenjuje u toku utakmice, a vrlo cesto kada je odluka izmedju, da li je ili nije faul sudi se u korist poznatijeg igraca. Jednostavno, ljudski faktor u sudjenju.

Kolubarski

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.

gle

pre 3 godine

Covek je, nazalost, u pravu. Poenta price jeste da napucanog smrdljivka sudije stite poslednjih 10 godina najmanje. A posle se busa u grudi da je goat. Pa nikada sine goat biti neces.

Bocko

pre 3 godine

Kakvo bre nepostavanje! Ovo je velika kradja, pogotovo sto su u pitanju odlucujuci momenti utakmice finala zapadne konferencije. Ovog sudiju sto stoji dva-tri metra od dogadjaja bih dozivotno suspendovao za primer!

веверица

pre 3 godine

па да. прво те покраду 2019/2020 да би обезбедили већ припремљен сценарио за лејкерсе (коби, леброн... повратак франшизе... трећина америке навија за лејкерсе, а за денвер навија мање људи у америци него у србији... све то мора да се испоштује...), а онда ти то врате у на редним годинама.
е сад, питање је да ли ће денвер наредне сезоне имати "среће" као ове, да сви буду здрави и расположени и да опет буду у прилици да се боре за прстен. уз мало среће, ако задрже континуитет, можемо да очекујемо да ће наредних сезона да им лига враћа то што их ове године краду.
тако су и новицког мрцварили годинама, али је на крају ипак дошао до прстена.
о њујорку и јути у џорданово време да не причам. сви причају (са правом) о џордановој величини, али ретко ко прича да је он тада био много заштићенији код судија него леброн данас. судије чикагу нису ништа узеле, а јути и њујорку богами јесу. мало по мало... али ако ти у свакој утакмици серије узму 5-6 поена, на крају то буде та разлика што џордан има 6 титула а мелоун и јуинг 0.

Roki

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.

Nenad

pre 3 godine

Ja da sam novinar priupitao bi Lebrona da li mu je bar malo muka što je on ovoliko privilegovan u trenucima kada se zalaže za jednakost svih ljudi, jer to je u suprotnosti sa njegovim moralnim načelima. Mada bi dobio momentalan otkaz:) šta ti je ironija

ccc?

pre 3 godine

Djokovica suspenduju sa meca jer su to pravila? AD sam od sebe lose doskoci, gotovo da je iscasio zglob, sude faul. Lebronu ne sude faul..to nisu pravila? I to na 6 poena prednosti? Ovakvi LAL su bolji za 6 poena?

Kolja

pre 3 godine

Nazalost bilo je nemoguce da ovo sudija ne vidi jer je bio tacno gde treba.Ruka udara ispod lopte.Da je bar zakacio loptu pa da mu i progledaju kroz prste.Ali to je namera i zadatak Jasno kao dan.To se znalo i ranije da Denver mora da bude bolji za 20 razlike da bi dobili utakmicu.Kao u prošloj.Ali Lejkersi imaju jači tim,dva fenomenalna igrača plus dva bivša all star igraca sa zavidnim iskustvom i celu ligu iza sebe.Denver moze da se ponosi ovom sezonom i ovim igrama u plej ofu.Ako u naredne dve,tri godine zadrže trenera,Mareja,Jokica,MPJ,Grenta,Harisa i dovedu jos dva dobra igraca jednog top centra i jednog beka bice kandidati za titulu.Ove godine ovo je maksimum.Bravo.

321

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.
(Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 25. septembar 2020 11:13)


Ali nisi rekao osnovno. Da LAL mora da igraju finale.

Sombor Safl

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.

X

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Kakav bre najbolji ikada... Pa on trenutno (poslednjih 5 godina) nije ni blizu najboljeg.
Bolji su sigurno Kavaj, Janis i Kari.
U ranijem periodu karijere bolji od njega je bio Kobi. Dakle, ako nikada nije bio najbolji u svom vremenu, kako će onda biti u konkurenciji za sva vremena?!

Salle

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.
(Roki, 25. septembar 2020 11:07)

Nije to glupost, naprotiv. Nisi shvatio, Grin je objasnio da je nepravda stvarna u svim aspektima života, i da prestiž ima veliku ulogu. Nažalost stvari tako funkcionišu.

Sombor Safl

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!

Mare

pre 3 godine

Valjda kapirate da je Grin rekao istinu, a usput je zaobišao da je kaže direktno. A istina jeste da je bio faul, i nema tu neke filozofije - vidi se na usporenom snimku da ga udara po ruci. I naravno, ostaje ono "šta bi bilo kad bi bilo" s obzirom da je bilo 105-102, pa bi onda možda bilo 105-104 itd itd... Možda sad to iskoristi Denver za dodatnu motivaciju.

Sombor Safl

pre 3 godine

 ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin

Dragan Borca

pre 3 godine

Sta kaze Grin greske se desavaju
Pa kako to onda uvek se dese na stetu Denvera u odlucujucim trenucima uvek sudije vise postuju americke igrace?
Pre 3 godine pljacka protiv Denvera sa Minesotom zadnja utakmica borba za Plej Of. Batler dobio bacanja drugo poluvreme za skoro sve a ovamo bukvalno saketali Jokica
Proslu sezonu Lilard i Mekalum cist faul nad Marejem sudija ne svira na kraju i Portland povede 2- 1.
Lebron gura Mareja rukama na sutu Karuza, lopta se odbija do Grina i posle pobedjuju
Kako to uvek da se desi da americki igraci u kljucnim trenucima budu favorizovani
Crnci kada dodju u Zvezdu ili Partizan imaju isti tretman kao domaci igraci.
Jokic tamo dobija najmanje bacanja od top 30 igraca. Cuvena americka demokratija.
Ovo je sport, zabava i ne bi trebalo se puno nervirati ali kad neko kao Lebron igra na silu ugurava se u igraca godinama dodje coveku da ne gleda vise kada tako favorizuju to sto Lebron i Dejvis iskoriscavaju naklonost americkih sudija
Jokic pusti Lebrona samog na 4- 5 metara jer zna da ovaj kuburi odatle, "kralj" promasi, a onda lepo uzme pozabija se na silu u igrace a nazad moze da radi sta hoce. U finalu ce imati Batlera koji isto kao oni flopuje i Adebaja da zastiti obruc, kao i lude klince Majamija. Voleo bih da ih Majami shokira. Klipersi i Lejkersi su tako 2 vestacki ogavna preko noci stvorena tima. Pokupili su skoro sve "djubretare" da im obavljaju prljave poslove za zvezde. A Denver da nadje visoku atletski mocnu cetvorku pod hitno

remax

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.

MethodManWu

pre 3 godine

(miki, 25. septembar 2020 11:55)
Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.

Dragan Milošević

pre 3 godine

Sad će da zategnu maksimalno i da daju srce i dušu Denveru u narednoj utakmici da ispeglaju dosadašnje propuste..i tako ukrug opet da vuku malo za Lejkerse u onoj tamo tekmi posle sledeće..Treba se izdići protiv par sumnjivih sudijskih odluka biti jači i od ekipe Lejkersa i od sudijskog navlačenja. neće biti lako jokiću i ekipi ali to se znalo još u početku..

petarczv

pre 3 godine

Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

Jedan podsetnik za tebe. Kosarka je timski sport i bitna je uspešnost ekipe za koje igraš a ne "individualna" statistika. Rasel Vestbruk je imao tri sezone za redomu proseku tripl dabl. Najviše tripldablova i jel on najbolji igrač?? A da ti napišem u kojim sve individulnim statistikama nikad neće biti prvi. Najvise osvojenih prstenova,najboljeg strelca lige najvise titula najboljeg defanzivnog igraca, najviše titula najboljeg kradljivca lige, titula najboljeg skakaca, blokera,najviše titula u zakucavanju... Mogao bi ovako do sutra

petarczv

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...

Sombor Safl

pre 3 godine

 Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

ma da legendo, a lebron igra sa birčom i kuzmicem sve sam resava, de god je igrao kmečao je da mu se dovedu 2-3 vrhunska igraca, tu pricu ti prosipaj nekom drugom, ne kazem da je lebron prevara ali nikad u istom kosu sa kobijem dzordanom medzikom itd, i da, kazes do pre 2 3 god bi ovaj denver gazio sa 30 razlike, daj lebronu protivnike iz kobijeve ere ili jos gore dzordanove, tad bi video kakav je on igrac, ni upola od ovoga trenutno

Masariko

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Ma on je jedan od najgorih košarkaša ikada.

laki

pre 3 godine

Nikakve lepote u igri Lebrona nema,nista graciozno i mastovito a ni tehnika suta nije za oko,sve je bukvalno na silu i snagu i uopste ga ne smatram za GOAT ,Durent je za njega igracina a naravno dosta drugih pre a i sada.Statistika je veza sa vezom i njihova odbrana u NBA koja favorizuje igru 1-1 a u Evropi i on i Janis a i u Americi da nema defan.3 sec bio bi malo iznad proseka igrac posto sa sutom nebi napravio karijeru!

petarczv

pre 3 godine

Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

Jordan je došao u jedan od najgorih timova lige. I već prve sezone je bio najbolji igrač u ligi. Odma je ušao u playoff ali nije imao nikakvu pomoc saigrača. Onda se povredio i nije ga bilo celu sezonu i jače. Tukao ga je detroit sa 4 hall of fame igrača, pravili su taktiku iskljucivo za njega. Nikad se nije predavao i prelazio u jače klubove već trenirao kao lud i reko ne želim da igram sa najboljima vec da ih pobedim. Svi prucaju o pomoci pipena i trenera phila Jacksona. Ali niko ne kaže da niko za njih nije čuo dok nisu igrali sa jordanom! On ih ne napravio velikim. Jer pipen je bio golobradi rookie a phil Jackson trenerbu u australiji. A nije kao lebron reko e hocu tog i tog igraca i tog trenera. A kad je jednom uspeo da udje u finale jordan se nije vise osvrtao vec samo pobedjivao i t9 6x zaredom!!!

cole

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

U teoriji jeste ali u praksi nije, sto si mogao da vidis u ovoj utakmici

Velike zvjezde kao dzejms ce uvijek imati poseban tretman kod sudija, kao sto nisu svirali faul dzejmsu ne bi ga svirali ni dzordanu ni brajantu ni durentu i ostalim superstarovima

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

NBA nije zasluzila da se nastavi plejof.Pustite ljude da idu kucama iz tog "zatvora u Orlandu" , dajte "Larry O'Brien-a" , napravite sagu o tituli posvjecenu Mambi , naka se rasplacu LBJ i AD i oduseve svi koji ne zele da vide sta se desava u ovom plejofu...

Bar nas nemojte praviti budalama i vrijedjati inteligenciju.Budim se u 3 ujutro , da bi me ovi nesretnici sa pistaljkama maltretirali :)

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.

Dragan Borca

pre 3 godine

Kada Dejvis primadona naskoci, na kako kazu pravila " landing area" na Milsapa( koji se matori maltene ni pomerio prema njemu) onda dobije bacanja i jos se folira kao povredjen da bi sudijama ostavio utisak. A kada Lebron Jokicu udje u landing area onda ne vazi to pravilo. Bas su smradovi teski hehe. Ovde se Lebron pomerao prema Jokicu cak i vise nego Milsap prema Dejvisu. I aj sad ostavi ravnodusan na ovakvo licemerje
https://twitter.com/i/status/1309334308767764485

Bole

pre 3 godine

Kakva stručna analiza tripl-singla. Prvi bi kukao, skakao, vikao na sudije da je on bio u Marejevoj situaciji, a sad kao šatro "nije zaslužio faul"...

gao

pre 3 godine

sav besmisao takmicenja u jednoj recenici, pazi, igras finale konferencije, ali te sudije ne postuju dovoljno da bi sudile ocigledne faulove nad tobom...

Гиле

pre 3 godine

Шта је човек лоше рекао. Прочитајте текст како треба. Он је рекао или се свима свира оваква ситуација, или се поштују велика имена. Сада је стање да се поштују велика имена у НБА. Што значи све је у сврху новца. Следеће године је Денвер и бољи као екипа и имаће веће поштовање.

Hulijan_k

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.

Heisenberg

pre 3 godine

Nikada mi nisu bili jasne konstrukcije "domaćinsko suđenje", "faul u zavisnosti od trenutka meča" itd itd.

Majstore, suđenje je suđenje i faul je faul. Kraj.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad sta pricas ti? Ako izuzmemo Den-LAL, naravno da je bilo programirano da bude "battle of LA", svi su to znali, cak je i Medzik sam izjavio kako mu je krivo sto do toga nece doci, drugo, takodje naravno, finale LAL-Boston je daleko najvece finale u istoriji lige, samim tim i najvise para donosi samoj ligi. Na sve nacine pokusavaju na silu da ozive LAL fransizu, a daleko su od tima koji to zasluzuje, pa mladjani DEN ih je umalo dobio i drugu, a dobio trecu kad je bilo pravedno sudjenje. Niko ne zeli DEN u finalu zato sto je to lose za biznis NBA.

Bane

pre 3 godine

Koliko samo ljudi dođe ovde da se istresa na Lebronu. Navijam i ja za Jokićev Denver ali polako ljudi, saberite se. Najstrašnije uvrede i izmišljotine o jednom od najboljih igrača svih vremena, koji nikada ni nesportski faul nije napravio.

miki

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.

zmajognjeni

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

Pa nije bas tako. Sudije za neku utakmicu imaju stroziji a za neku blazi kriterijum - “pusta se jaca igra” i “svira se svaki kontakt”. I onda nije bas svaki kontakt koji je faul na jednoj utakmici faul faul i na drugoj. Nekada se kriterijum smenjuje u toku utakmice, a vrlo cesto kada je odluka izmedju, da li je ili nije faul sudi se u korist poznatijeg igraca. Jednostavno, ljudski faktor u sudjenju.

Futre

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.
(remax, 25. septembar 2020 12:11)

Tačno. Ali, živimo u eri statistike, najglupljeg novinarskog izuma u sportu. Po statistici, Maradona je vezara, a Kobi Brajant tek iznad proseka. A to što je Garbahosa razvalio Lebrona u finalu Olimpijade (Lebron je bio u naponu snage, ispod trideset godina), i tek kad je ušao matori Kobi u zadnjoj četvrtini, Ameri su osvojili zlato. Da ne pričamo da bi sada, samo da je Lebron povredjen, Lejkersi odrali Denver sa 4-0 i to dvocifrenom razlikom u svakom meču. Čovek direktno pokloni deset napada protivniku na svakom meču.
Pusti klince nek uživaju u statistici i površnim pogledima na sport i život.

neki veliki dr

pre 3 godine

@kolubarski

Pljujes ameriku, a u svoje dvorište ne gledas. Kakvi god da su, ispred nas su svetlosnim godinama udaljeni. Ovde je krem srpskog sporta Terza Madjija, Vuletic, Vucelic, Covic, Ostoja... Treba Ameri da uče od nas kako da budu čisti i pošteni jel da?

Pera

pre 3 godine

ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:51

Zanimljivo kako ne napisaste da su odmah posle usporenog snimka rekli da je bio faul i vise puta do kraja utakmice ponovili da je Denver ostecen.

IRONemke

pre 3 godine

Moraju da zasluze postovanje, mi smo to decenijama gradili kroz titule i imena koja su prosla - kobi sek hori pa za one starije ljubitelje kosarke divac i medzik, tako da podrska grinu

vlasta

pre 3 godine

Hm..
Covek ne moze da prati razvoj tehnologije. Sto kamera oko terena mogu da registruju svaku gresku sudija, da nadju dlaku u jajetu. A sudije nisu roboti, grese. Ne ulazim u to da li je ovo namerna ili slucajna gresaka.
A njih je uvek bilo. Greske su sastavni deo sporta. Zamislite samo da je postojao VAR 1986 na Mundijalu u Meksiku. Tada bi Maradona mozda bio zaustavljen pre finala. Ima li neko da bi voleo da se sve to odigralo drugacije. Finale Nemacka- Engleska? A to je za mene najlepsi Mundijal ikada. Izmedju ostalog, za to je zasluzna i ta velika sudijska greska, kada Maradoni nije svirano igranje rukom.

Dacha

pre 3 godine

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.
(Futre, 25. septembar 2020 14:09)

Recimo da si u pravu ali onda objasni nama ostalima koji smatramo da nisi zasto se onda Hardenu sve to i mnogo gore stvari redovno sviraju i izvodi izmedju 15 i 20 bacanja po utakmici? Nba je jedan veliki cirkus,sudjenje u istom rangu i dzaba svim igracima svo to znanje,tehnika,fizicka snaga,pripremljenost,umetnost u igri,zvanje najboljih na svetu kad u mnogo slucajeva odlucuje rejting igraca a ne trenutno izdanje i situacija na terenu i vrlo cesto to utice direktno na konacan rezultat.

JeRemija

pre 3 godine

Au kakvo kmecanje Lebronovih hejtera, da li ste vi ljudi realni sta pisete?

Te nije u top 20, te nije ni u top5 trenutno, te ce ostati upamcen po porazima od "gerijatrije" Dalasa (koja je btw odvalila Lejkerse te godine)

Ponovicu jos jednom.
Najjaci zvizduci dolaze sa najjeftinijih sedista...
Ko razume, shvatice.

miki

pre 3 godine

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:13) Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.

Ko je Džon Jovanović?

pre 3 godine

žešča glupost Grina, ali nažalost u pravu je, samoprozvanog kralja štite ko belog medveda, uglavnom, pošteno su se sudije pobrinule da pokradu grumenje u seriji a svi znamo da nije slučajno, Kobi, Lejkersi i sileđija, sve to godi NBAu, to je pre svega biznis.

Neko iz mase

pre 3 godine

@miki znas i sam onu izreku "da baba ima nesto izmedju nogu, bila bi deda". Lebron jeste jedan od najvecih ikada, to niko ne moze da spori. Ali najveca mrlja u njegovoj karijeri je to sto je otisao iz CLE kad je video da ne moze nista da uradi i dosao u Majami gde je vec imao MVP finala lige u D Wade-u i fenomenalnog Bosh-a. Tu su posle jos dosli Ray Allen i jos par iskusnih veterana. Pa "Lebronove" dve titule su ISKLJUCIVO zahvaljujuci trojkama DRUGIH igraca pred sam kraj utakmice. Dok sa druge strane, svi znamo gde je i sta je radio tokom cele karijere MJ. Ovde ne racunam njegov izlet u Vasington, gde je opet belezio brutalne brojke sa 35+ godina. Evo ti jos jedan primer, Dzabar je najbolji strelac svih vremena, pa ne pricaju o njemu kao GOAT-u. Maloun (postar) je bio do skoro drugi najbolji strelac svih vremena pa ni o njemu ne pricaju kao o GOAT-u. Medzik ima najvise asistencija svih vremena u PO pa ne pricaju o njemu kao o GOAT-u. Jel trebam da nastavim dalje ili ti je dosta?

WillyWonka

pre 3 godine

"Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.
(MethodManWu, 25. septembar 2020 12:14)"

Možda u zadnjih 40 godina, i tu bi se dalo razgovarati, ali poredati 5 najboljih svih vremena bez Čembrlejna i Robertsona, znak je nepoznavanja osnova NBA istorije.

kantica blata

pre 3 godine

možete da komentatišete šta hoćete, ali LBJ je za svoju konstituciju vrlo nežan igrač i ne igra prljavo odbranu. Igrači poput Melouna, Rodmana i sličnih su bukvalno išli da povrede. I sad je čovek išao na bananu, ako je i bio faul bio je telom.

Tenis

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.
(Kolubarski, 25. septembar 2020 11:10)
Ako je neko navikao da zivi barabski, to smo mi.

Extream

pre 3 godine

Preterujete sa hejtovanjem LBJ. On svakako jeste u top 10 svih vremena, top 5 na granici, ali to je to. Mnogi pominju statistiku? Pa ako je tako, Westbrook je vidjen za TOP 3 igraca u istoriji. Nidje veze. Zasto ekipe posle LBJ ne mogu da se sastave? Jer dovode igrace koji idgovaraju LBJ, daju im duze ugovore, a ovaj se pokupi i zapali... Ostavi staru ekipu u kanalu, ali nema veze sve je to marketing. On ce ostati upamcen kao superstar koga je u svom primu odvalio rezervista gerijatrije Dalasa, matori Jason Terry. To je takav udarac za njegov Legacy, da je glupo pricati o tome da je GOAT. Pominje se Pippen da je doneo sve Jordanu? Da je stvarno bio predvidjen da bude toliko dobar, ne bi bio 5. Pik na draftu. Koliko je Jordanu znacio Pippen, toliko je Pippenu znacio Jordan. Tesko da bi Pippan ikad bio na nivou na kom je bio, da nije zavrsio u ekipi sa Jordanom.
Stonse tice sudjenja, apsolutno favorizofanje LAL. Kad je bitno favorizujes ekipu da se odlepi koliko treba, posle kad je sve reseno iskompenzujes to i na kraju deluje sve cisto. To je klasicna varijanta ljudi koji gledaju statistiku, a ne gledaju same utakmice. Stoji da ce LBJ i AD dobijati bacanja za los pogled (kako je Milsap smeo da bude na pola metra od AD, kad je ovaj sam izvrnuo zglob), dok Murray i Jokic moraju da dobiju ozbiljne batine da bi im se svirao faul. Nakaradnost sudijske organizacije danas... Ali i dalje verujem u Denver :)

Futre

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.
(Hulijan_k, 25. septembar 2020 13:25)

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Da li je 17 ta ili 21-va sezona Lebrona je nevazno za sustinu. Ok ima 35 god, njegova 17-ta sezona, skoro sve je odigrao na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi je kao klinac napunio Kingse sa Divcem i Pedjom, nisu mogli klincu nista. Pogledajte tu tekmu da bi vam neke stvari bile jasnije, a ne da pisete da li 17 ili 21 sto ne menja sustinu. Potrudite se da ucite kosarku, a ne da suvoparno pamtite brojeve i stvarate utiske, sto govori da je niste igrali.

ZELJKO

pre 3 godine

Do juče je u Srbiji bilo klanjanja istom tom Lebronu,kao uostalom i Kariju,Durentu...,a sad opšta hajka i to samo zato što Marej ( koji inače nema dvd pišanja u NBA) igra sa našim Jokarom (uzgred neizmerno mu "hvala" za "izuzetan" doprinos u reprezentaciji).Malo VIŠE OBJEKTIVNOSTI...
A Jokara zvani Džoker kada bude ovako izgarao u reprezentativnom dresu,pa ga neko ovako "stravično" faulira, e tada opšta hajka...

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan preko 20 godina kazes? Dao sa 17 godina preko 40 poena kazes? Po tvojoj logici on bi sada trebao da ima 37+ godina, mozda i vise. Matematika ti izgleda nije jaca strana. Inace, ima 35 i igra 17. sezonu. Ti pratis 30 godina NBA, sedi jedan. Jedino sto se slazem sa tobom je da je MJ najveci ikada i apsolutno nista vise.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan gresis prijatelju, same greske u startu tvoje izjave govore koliko pratis NBA. Ja nijednog trenutka nisam rekao da je Lebron odlican igrac, sto i svakako jeste. Ali u ovom trenutku njegove karijere, on je svestan da ne moze da prestigne MJ po broju titula i sad pokusava da nabije statistiku, koja je daleko od toga da prikazuje realno stanje na parketu. Pa evo ti (opet) Jokic, kad pogledas njegovu statistiku prosle sezone (ne racunam PO), 20/10/7, nista spektakularno, a opet je zavrsio kao PRVI centar lige i CETVRTI u ukupnom glasanju za najboljeg igraca lige. Cim krenes sa argumentom "statistika" ili "nikad nisi igrao u zivotu" samo govori da to sto pricas nema apsolutno nikakve veze sa realnim stanjem na terenu.

alen

pre 3 godine

faul za devisa je bio ko suza cist kad je izvrnuo nogu moze milsap da siri ruke koliko oce to je cak opasna igra ja sam na basketu sto imam dobar sut unistavao protivnika tako ligamenat pokidao u zglobu elem milsap je usao telom u medjunozje devisa i tu je bio kontakt u vazduhu i time mu narusio ravnotezu u doskoku prljava igra milsapa to stalno radi gren dok mu neko glavu ne osisa zbog toga...

basket majstor NS

pre 3 godine

nisam gledao ceo meč, samo ovaj klip, pa stoga: nije korektno ako sudije imaju različit kriterijum za 2 ekipe (možda se to sinoć desilo?), a uz ovu akciju idu sledeće činjenice -
1. nepisano pravilo - sudije ne žele da odluče meč
(primer: SP2002, 1/2finale sa ARG, nije sviran faul za ARG 2sec pre kraja - otišlo u produžetke, pa... igrači da odluče!)
2. faul je NISKOG intenziteta;
3. Mari je imao korak prednosti, sam se zavukao pod koš, išao unazad, dospeo "pod krušku", sorry Jamal, sam si kriv;
4. autoritet kraljice iz Ohaja je neupitan (videti pod "2", mora brutalnije faulirati pa da mu/joj se sudi)

mogao bi još nabrajati,al dosta je, Mari je trebao rešiti već na prvom koraku polaganjem (protutnjao je pored LBJ-a).
Navijam za Denver ali Radenko Dobraš i Neša Ilić bi dali koš u toj akciji (da ne pominjem bolje igrače iz te generacije) nadam se biće 3:2 nakon 5-e.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

(JeRemija, 25. septembar 2020 16:35)

Jadniji bot od tebe ne postoji. Za statistiku tvoje kraljice mogu reci samo jedno...... SKUPLJENI A NE KUPLJENI

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Nije bitno da li ce po broju prstenova prestici Jordana, vec o kakvoj klasi od igraca se radi. LJ je uzimao titule kao glavni igrac svojih timova, kao MJ, ali ipak LB je odmah iza MJ po kvalitetu, i u tome se slazem sa vama. Ostavite brojeve po strani, jer je npr. bilo mnogo Nba igraca koji su osvajali titule a nisu skoro ni sekund proveli na terenu, sto je poznato za Tabaka i verovatno Milicica (nisam siguran za njega) sa ovih prostora.

bradina

pre 3 godine

Kad usporite snimak vidi se da je Marej izbegao blok a onda sledi udarac Lebrona ocigledno frustriran sto ga je Marej prethodno"stavio u okvir" nakon onog poput MJ-a kosa!

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo ko prati Nba duze od 30 god moze da realno sagleda danasnji plej of. Ne bih se slozio sa onima koji misle da sudjenje ide u prilog LAL. Oni igraju jako cistu i fer odbranu, npr. kad god je Mari bio na ulazu i trazio kontakt, skoro nikad nije bio fauliran, cak su svirali nekada odbrani bez razloga, a ne Mareju koji se oslanja na igraca. Lebron, mozda sada nije prvi igrac LAL, ali je tu odmah iza Dejvisa, jedini glavom moze da brani Mareja sto je u zadnjoj cetvrtini sjajno radio. On je igracina, igra vec preko 20 god na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi sa 17 god daje skoro 40 poena Kingsima sa Divcem i Pedjom. Odmaj je iza Dzordana. U LAL Monkrif Moris pravi stetu i bez njega su 30% bolji tim. Klupa Nagetsa je sinoc dala veliki doprinos da ostanu u prikljucku.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan Jeste i Milicic uzeo titulu, lepo ste rekli. Iskren da budem, nisam fan igre LBJ, on se mnogo oslanja na atleticizam i snagu, mnogo lepse za oko mi je bilo da gledam MJ. Ali svakako, obojica ce vrlo verovatno ostati upamceni kao najbolji ikada.

Nisam iz Kanade

pre 3 godine

1. Grin da ima malo sramote cutao bi, i svaki dan zahvaljivao bogu sto igra u GSW, nas i rusa 300 miliona
2. LeBron nije nikakav Goat ali ako moze isforsirani Kobi da bude u tom razgovoru onda moze i LeBron. Klivlend koji je on odveo u finale, Kobi ne bi doveo do plej-ofa.

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.

IRONemke

pre 3 godine

Moraju da zasluze postovanje, mi smo to decenijama gradili kroz titule i imena koja su prosla - kobi sek hori pa za one starije ljubitelje kosarke divac i medzik, tako da podrska grinu

alen

pre 3 godine

faul za devisa je bio ko suza cist kad je izvrnuo nogu moze milsap da siri ruke koliko oce to je cak opasna igra ja sam na basketu sto imam dobar sut unistavao protivnika tako ligamenat pokidao u zglobu elem milsap je usao telom u medjunozje devisa i tu je bio kontakt u vazduhu i time mu narusio ravnotezu u doskoku prljava igra milsapa to stalno radi gren dok mu neko glavu ne osisa zbog toga...

miki

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.

Bane

pre 3 godine

Koliko samo ljudi dođe ovde da se istresa na Lebronu. Navijam i ja za Jokićev Denver ali polako ljudi, saberite se. Najstrašnije uvrede i izmišljotine o jednom od najboljih igrača svih vremena, koji nikada ni nesportski faul nije napravio.

Masariko

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Ma on je jedan od najgorih košarkaša ikada.

gle

pre 3 godine

Covek je, nazalost, u pravu. Poenta price jeste da napucanog smrdljivka sudije stite poslednjih 10 godina najmanje. A posle se busa u grudi da je goat. Pa nikada sine goat biti neces.

Futre

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.
(Hulijan_k, 25. septembar 2020 13:25)

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.

Kolubarski

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.

веверица

pre 3 godine

па да. прво те покраду 2019/2020 да би обезбедили већ припремљен сценарио за лејкерсе (коби, леброн... повратак франшизе... трећина америке навија за лејкерсе, а за денвер навија мање људи у америци него у србији... све то мора да се испоштује...), а онда ти то врате у на редним годинама.
е сад, питање је да ли ће денвер наредне сезоне имати "среће" као ове, да сви буду здрави и расположени и да опет буду у прилици да се боре за прстен. уз мало среће, ако задрже континуитет, можемо да очекујемо да ће наредних сезона да им лига враћа то што их ове године краду.
тако су и новицког мрцварили годинама, али је на крају ипак дошао до прстена.
о њујорку и јути у џорданово време да не причам. сви причају (са правом) о џордановој величини, али ретко ко прича да је он тада био много заштићенији код судија него леброн данас. судије чикагу нису ништа узеле, а јути и њујорку богами јесу. мало по мало... али ако ти у свакој утакмици серије узму 5-6 поена, на крају то буде та разлика што џордан има 6 титула а мелоун и јуинг 0.

kantica blata

pre 3 godine

možete da komentatišete šta hoćete, ali LBJ je za svoju konstituciju vrlo nežan igrač i ne igra prljavo odbranu. Igrači poput Melouna, Rodmana i sličnih su bukvalno išli da povrede. I sad je čovek išao na bananu, ako je i bio faul bio je telom.

miki

pre 3 godine

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:13) Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo ko prati Nba duze od 30 god moze da realno sagleda danasnji plej of. Ne bih se slozio sa onima koji misle da sudjenje ide u prilog LAL. Oni igraju jako cistu i fer odbranu, npr. kad god je Mari bio na ulazu i trazio kontakt, skoro nikad nije bio fauliran, cak su svirali nekada odbrani bez razloga, a ne Mareju koji se oslanja na igraca. Lebron, mozda sada nije prvi igrac LAL, ali je tu odmah iza Dejvisa, jedini glavom moze da brani Mareja sto je u zadnjoj cetvrtini sjajno radio. On je igracina, igra vec preko 20 god na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi sa 17 god daje skoro 40 poena Kingsima sa Divcem i Pedjom. Odmaj je iza Dzordana. U LAL Monkrif Moris pravi stetu i bez njega su 30% bolji tim. Klupa Nagetsa je sinoc dala veliki doprinos da ostanu u prikljucku.

ZELJKO

pre 3 godine

Do juče je u Srbiji bilo klanjanja istom tom Lebronu,kao uostalom i Kariju,Durentu...,a sad opšta hajka i to samo zato što Marej ( koji inače nema dvd pišanja u NBA) igra sa našim Jokarom (uzgred neizmerno mu "hvala" za "izuzetan" doprinos u reprezentaciji).Malo VIŠE OBJEKTIVNOSTI...
A Jokara zvani Džoker kada bude ovako izgarao u reprezentativnom dresu,pa ga neko ovako "stravično" faulira, e tada opšta hajka...

Tenis

pre 3 godine

Zamislite u fudbalu da sudija ne svira penal "iz poštovanja"zato što ga je skrivio, recimo Bufon, nad nekom početniku.
Po istom principu "poštovanja" Lejkersi imaju protekciju kod sudija.
Pošteno, baš američki.
Kultura i uopšte način života, barabski.
(Kolubarski, 25. septembar 2020 11:10)
Ako je neko navikao da zivi barabski, to smo mi.

Roki

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.

vlasta

pre 3 godine

Hm..
Covek ne moze da prati razvoj tehnologije. Sto kamera oko terena mogu da registruju svaku gresku sudija, da nadju dlaku u jajetu. A sudije nisu roboti, grese. Ne ulazim u to da li je ovo namerna ili slucajna gresaka.
A njih je uvek bilo. Greske su sastavni deo sporta. Zamislite samo da je postojao VAR 1986 na Mundijalu u Meksiku. Tada bi Maradona mozda bio zaustavljen pre finala. Ima li neko da bi voleo da se sve to odigralo drugacije. Finale Nemacka- Engleska? A to je za mene najlepsi Mundijal ikada. Izmedju ostalog, za to je zasluzna i ta velika sudijska greska, kada Maradoni nije svirano igranje rukom.

remax

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.

Sombor Safl

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15) Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

ne brukaj se leba ti, ima vise izgubljenih finala nego juve i atletiko zajedno u fudbalu, da mu nije dejvisa ne bi sad dogurali ni do polufinala konferencije, a tu statistiku okaci macki o rep, od toga se ne postaje najveci i najbolji, daj gradju lebronu pokojnog kobija, pa taj ne bi ni polufinala vidjao, svaki napad mu je prodor na snagu razguravanje, bez driblinga bez icega, zakuca preko mareja koji je za dve glave nizi i busa se u grudi. Bas iz daljine gleda u ledja Kobiju, o Dzordanu da ne pricam, miljama je ispred.

zmajognjeni

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

Pa nije bas tako. Sudije za neku utakmicu imaju stroziji a za neku blazi kriterijum - “pusta se jaca igra” i “svira se svaki kontakt”. I onda nije bas svaki kontakt koji je faul na jednoj utakmici faul faul i na drugoj. Nekada se kriterijum smenjuje u toku utakmice, a vrlo cesto kada je odluka izmedju, da li je ili nije faul sudi se u korist poznatijeg igraca. Jednostavno, ljudski faktor u sudjenju.

X

pre 3 godine

Lebron Džejms ne da nije najbolji ikada nego nije ni u top 5
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 11:15)

Kakav bre najbolji ikada... Pa on trenutno (poslednjih 5 godina) nije ni blizu najboljeg.
Bolji su sigurno Kavaj, Janis i Kari.
U ranijem periodu karijere bolji od njega je bio Kobi. Dakle, ako nikada nije bio najbolji u svom vremenu, kako će onda biti u konkurenciji za sva vremena?!

MethodManWu

pre 3 godine

(miki, 25. septembar 2020 11:55)
Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.

JeRemija

pre 3 godine

Au kakvo kmecanje Lebronovih hejtera, da li ste vi ljudi realni sta pisete?

Te nije u top 20, te nije ni u top5 trenutno, te ce ostati upamcen po porazima od "gerijatrije" Dalasa (koja je btw odvalila Lejkerse te godine)

Ponovicu jos jednom.
Najjaci zvizduci dolaze sa najjeftinijih sedista...
Ko razume, shvatice.

basket majstor NS

pre 3 godine

nisam gledao ceo meč, samo ovaj klip, pa stoga: nije korektno ako sudije imaju različit kriterijum za 2 ekipe (možda se to sinoć desilo?), a uz ovu akciju idu sledeće činjenice -
1. nepisano pravilo - sudije ne žele da odluče meč
(primer: SP2002, 1/2finale sa ARG, nije sviran faul za ARG 2sec pre kraja - otišlo u produžetke, pa... igrači da odluče!)
2. faul je NISKOG intenziteta;
3. Mari je imao korak prednosti, sam se zavukao pod koš, išao unazad, dospeo "pod krušku", sorry Jamal, sam si kriv;
4. autoritet kraljice iz Ohaja je neupitan (videti pod "2", mora brutalnije faulirati pa da mu/joj se sudi)

mogao bi još nabrajati,al dosta je, Mari je trebao rešiti već na prvom koraku polaganjem (protutnjao je pored LBJ-a).
Navijam za Denver ali Radenko Dobraš i Neša Ilić bi dali koš u toj akciji (da ne pominjem bolje igrače iz te generacije) nadam se biće 3:2 nakon 5-e.

Bocko

pre 3 godine

Kakvo bre nepostavanje! Ovo je velika kradja, pogotovo sto su u pitanju odlucujuci momenti utakmice finala zapadne konferencije. Ovog sudiju sto stoji dva-tri metra od dogadjaja bih dozivotno suspendovao za primer!

petarczv

pre 3 godine

Po svim individualnim statistikama kada zavrsi karijeru bice najbolji, a ocekivati od coveeka da u 17 ili 18toj sezoni na zalasku karijere igra kao do prije par godina je apsurdno, licemerno i ograniceno.Koliko finala lige su igrale ekipe u kojima je Lebron igrao do danas, koliko finala je propustio, ne znas ti nista.
(miki, 25. septembar 2020 11:55)

Jedan podsetnik za tebe. Kosarka je timski sport i bitna je uspešnost ekipe za koje igraš a ne "individualna" statistika. Rasel Vestbruk je imao tri sezone za redomu proseku tripl dabl. Najviše tripldablova i jel on najbolji igrač?? A da ti napišem u kojim sve individulnim statistikama nikad neće biti prvi. Najvise osvojenih prstenova,najboljeg strelca lige najvise titula najboljeg defanzivnog igraca, najviše titula najboljeg kradljivca lige, titula najboljeg skakaca, blokera,najviše titula u zakucavanju... Mogao bi ovako do sutra

Extream

pre 3 godine

Preterujete sa hejtovanjem LBJ. On svakako jeste u top 10 svih vremena, top 5 na granici, ali to je to. Mnogi pominju statistiku? Pa ako je tako, Westbrook je vidjen za TOP 3 igraca u istoriji. Nidje veze. Zasto ekipe posle LBJ ne mogu da se sastave? Jer dovode igrace koji idgovaraju LBJ, daju im duze ugovore, a ovaj se pokupi i zapali... Ostavi staru ekipu u kanalu, ali nema veze sve je to marketing. On ce ostati upamcen kao superstar koga je u svom primu odvalio rezervista gerijatrije Dalasa, matori Jason Terry. To je takav udarac za njegov Legacy, da je glupo pricati o tome da je GOAT. Pominje se Pippen da je doneo sve Jordanu? Da je stvarno bio predvidjen da bude toliko dobar, ne bi bio 5. Pik na draftu. Koliko je Jordanu znacio Pippen, toliko je Pippenu znacio Jordan. Tesko da bi Pippan ikad bio na nivou na kom je bio, da nije zavrsio u ekipi sa Jordanom.
Stonse tice sudjenja, apsolutno favorizofanje LAL. Kad je bitno favorizujes ekipu da se odlepi koliko treba, posle kad je sve reseno iskompenzujes to i na kraju deluje sve cisto. To je klasicna varijanta ljudi koji gledaju statistiku, a ne gledaju same utakmice. Stoji da ce LBJ i AD dobijati bacanja za los pogled (kako je Milsap smeo da bude na pola metra od AD, kad je ovaj sam izvrnuo zglob), dok Murray i Jokic moraju da dobiju ozbiljne batine da bi im se svirao faul. Nakaradnost sudijske organizacije danas... Ali i dalje verujem u Denver :)

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Da li je 17 ta ili 21-va sezona Lebrona je nevazno za sustinu. Ok ima 35 god, njegova 17-ta sezona, skoro sve je odigrao na najvisem nivou, a u prvoj Nba tekmi je kao klinac napunio Kingse sa Divcem i Pedjom, nisu mogli klincu nista. Pogledajte tu tekmu da bi vam neke stvari bile jasnije, a ne da pisete da li 17 ili 21 sto ne menja sustinu. Potrudite se da ucite kosarku, a ne da suvoparno pamtite brojeve i stvarate utiske, sto govori da je niste igrali.

321

pre 3 godine

113-113 bacanja.

Gledati samo sudačke greške na štetu Nugeca, a na greške na štetu Lejkersa u dosadasnje 4 utskmice - zatvarati oči je - smjesno i patetično.

Prvo je bila teorija zavjere da se namjesta finale Klipersi-Lejkersi.

Pa terija zavjre da mora biti finale Seltiski-Lejkersi...

Pa sad najnovija "Kralj mora osvojiti prsten".

Ha ha ha.
(Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad, 25. septembar 2020 11:13)


Ali nisi rekao osnovno. Da LAL mora da igraju finale.

Kolja

pre 3 godine

Nazalost bilo je nemoguce da ovo sudija ne vidi jer je bio tacno gde treba.Ruka udara ispod lopte.Da je bar zakacio loptu pa da mu i progledaju kroz prste.Ali to je namera i zadatak Jasno kao dan.To se znalo i ranije da Denver mora da bude bolji za 20 razlike da bi dobili utakmicu.Kao u prošloj.Ali Lejkersi imaju jači tim,dva fenomenalna igrača plus dva bivša all star igraca sa zavidnim iskustvom i celu ligu iza sebe.Denver moze da se ponosi ovom sezonom i ovim igrama u plej ofu.Ako u naredne dve,tri godine zadrže trenera,Mareja,Jokica,MPJ,Grenta,Harisa i dovedu jos dva dobra igraca jednog top centra i jednog beka bice kandidati za titulu.Ove godine ovo je maksimum.Bravo.

Dacha

pre 3 godine

Tipično nepoznavanje košarke i sporta uopšte. Marej je, kad je video da nije uspeo da prodje Lebrona i da mu sleduje žestoka rampa, pokušao već u padu da iznudi faul tako što pomera ruke, i na to nijedan NBA sudija nema šanse da "padne", naročito kad to pokušava u prelomnim trenucima protiv jedne od legendi NBA. Kad je Divac to uradio, to nam nije smetalo.
(Futre, 25. septembar 2020 14:09)

Recimo da si u pravu ali onda objasni nama ostalima koji smatramo da nisi zasto se onda Hardenu sve to i mnogo gore stvari redovno sviraju i izvodi izmedju 15 i 20 bacanja po utakmici? Nba je jedan veliki cirkus,sudjenje u istom rangu i dzaba svim igracima svo to znanje,tehnika,fizicka snaga,pripremljenost,umetnost u igri,zvanje najboljih na svetu kad u mnogo slucajeva odlucuje rejting igraca a ne trenutno izdanje i situacija na terenu i vrlo cesto to utice direktno na konacan rezultat.

ccc?

pre 3 godine

Djokovica suspenduju sa meca jer su to pravila? AD sam od sebe lose doskoci, gotovo da je iscasio zglob, sude faul. Lebronu ne sude faul..to nisu pravila? I to na 6 poena prednosti? Ovakvi LAL su bolji za 6 poena?

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan preko 20 godina kazes? Dao sa 17 godina preko 40 poena kazes? Po tvojoj logici on bi sada trebao da ima 37+ godina, mozda i vise. Matematika ti izgleda nije jaca strana. Inace, ima 35 i igra 17. sezonu. Ti pratis 30 godina NBA, sedi jedan. Jedino sto se slazem sa tobom je da je MJ najveci ikada i apsolutno nista vise.

Nenad

pre 3 godine

Ja da sam novinar priupitao bi Lebrona da li mu je bar malo muka što je on ovoliko privilegovan u trenucima kada se zalaže za jednakost svih ljudi, jer to je u suprotnosti sa njegovim moralnim načelima. Mada bi dobio momentalan otkaz:) šta ti je ironija

petarczv

pre 3 godine

Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

Jordan je došao u jedan od najgorih timova lige. I već prve sezone je bio najbolji igrač u ligi. Odma je ušao u playoff ali nije imao nikakvu pomoc saigrača. Onda se povredio i nije ga bilo celu sezonu i jače. Tukao ga je detroit sa 4 hall of fame igrača, pravili su taktiku iskljucivo za njega. Nikad se nije predavao i prelazio u jače klubove već trenirao kao lud i reko ne želim da igram sa najboljima vec da ih pobedim. Svi prucaju o pomoci pipena i trenera phila Jacksona. Ali niko ne kaže da niko za njih nije čuo dok nisu igrali sa jordanom! On ih ne napravio velikim. Jer pipen je bio golobradi rookie a phil Jackson trenerbu u australiji. A nije kao lebron reko e hocu tog i tog igraca i tog trenera. A kad je jednom uspeo da udje u finale jordan se nije vise osvrtao vec samo pobedjivao i t9 6x zaredom!!!

Futre

pre 3 godine

Mnogo je naporna ta priča o Lebronu kao goat-u, uopšte ta rasprava je isključivo uticaj masovne hipnoze i marketinga američkih medija.
Pa čovek nije među 20 najboljih igrača otkad ja pratim košarku.
Nije trenutno ni najbolji igrač svoje ekipe, o ligi da ne govorim.
Samo Dejvis, Lenard, Jokić, Dončić, Harden i Durent su za njega bogovi košarke, a ima tu i još boljih igrača ali niko nema takvu sudijsku protekciju i marketing,
Samo klinac koji ne zna ništa o košarci može da proguta takvu glupost da se ovaj drvoseča svrstava među najveće igrače ikada.
(remax, 25. septembar 2020 12:11)

Tačno. Ali, živimo u eri statistike, najglupljeg novinarskog izuma u sportu. Po statistici, Maradona je vezara, a Kobi Brajant tek iznad proseka. A to što je Garbahosa razvalio Lebrona u finalu Olimpijade (Lebron je bio u naponu snage, ispod trideset godina), i tek kad je ušao matori Kobi u zadnjoj četvrtini, Ameri su osvojili zlato. Da ne pričamo da bi sada, samo da je Lebron povredjen, Lejkersi odrali Denver sa 4-0 i to dvocifrenom razlikom u svakom meču. Čovek direktno pokloni deset napada protivniku na svakom meču.
Pusti klince nek uživaju u statistici i površnim pogledima na sport i život.

Dragan Milošević

pre 3 godine

Sad će da zategnu maksimalno i da daju srce i dušu Denveru u narednoj utakmici da ispeglaju dosadašnje propuste..i tako ukrug opet da vuku malo za Lejkerse u onoj tamo tekmi posle sledeće..Treba se izdići protiv par sumnjivih sudijskih odluka biti jači i od ekipe Lejkersa i od sudijskog navlačenja. neće biti lako jokiću i ekipi ali to se znalo još u početku..

Sombor Safl

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!

laki

pre 3 godine

Nikakve lepote u igri Lebrona nema,nista graciozno i mastovito a ni tehnika suta nije za oko,sve je bukvalno na silu i snagu i uopste ga ne smatram za GOAT ,Durent je za njega igracina a naravno dosta drugih pre a i sada.Statistika je veza sa vezom i njihova odbrana u NBA koja favorizuje igru 1-1 a u Evropi i on i Janis a i u Americi da nema defan.3 sec bio bi malo iznad proseka igrac posto sa sutom nebi napravio karijeru!

petarczv

pre 3 godine

Ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...

Sombor Safl

pre 3 godine

 ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin

Neko iz mase

pre 3 godine

@miki znas i sam onu izreku "da baba ima nesto izmedju nogu, bila bi deda". Lebron jeste jedan od najvecih ikada, to niko ne moze da spori. Ali najveca mrlja u njegovoj karijeri je to sto je otisao iz CLE kad je video da ne moze nista da uradi i dosao u Majami gde je vec imao MVP finala lige u D Wade-u i fenomenalnog Bosh-a. Tu su posle jos dosli Ray Allen i jos par iskusnih veterana. Pa "Lebronove" dve titule su ISKLJUCIVO zahvaljujuci trojkama DRUGIH igraca pred sam kraj utakmice. Dok sa druge strane, svi znamo gde je i sta je radio tokom cele karijere MJ. Ovde ne racunam njegov izlet u Vasington, gde je opet belezio brutalne brojke sa 35+ godina. Evo ti jos jedan primer, Dzabar je najbolji strelac svih vremena, pa ne pricaju o njemu kao GOAT-u. Maloun (postar) je bio do skoro drugi najbolji strelac svih vremena pa ni o njemu ne pricaju kao o GOAT-u. Medzik ima najvise asistencija svih vremena u PO pa ne pricaju o njemu kao o GOAT-u. Jel trebam da nastavim dalje ili ti je dosta?

Dragan Borca

pre 3 godine

Sta kaze Grin greske se desavaju
Pa kako to onda uvek se dese na stetu Denvera u odlucujucim trenucima uvek sudije vise postuju americke igrace?
Pre 3 godine pljacka protiv Denvera sa Minesotom zadnja utakmica borba za Plej Of. Batler dobio bacanja drugo poluvreme za skoro sve a ovamo bukvalno saketali Jokica
Proslu sezonu Lilard i Mekalum cist faul nad Marejem sudija ne svira na kraju i Portland povede 2- 1.
Lebron gura Mareja rukama na sutu Karuza, lopta se odbija do Grina i posle pobedjuju
Kako to uvek da se desi da americki igraci u kljucnim trenucima budu favorizovani
Crnci kada dodju u Zvezdu ili Partizan imaju isti tretman kao domaci igraci.
Jokic tamo dobija najmanje bacanja od top 30 igraca. Cuvena americka demokratija.
Ovo je sport, zabava i ne bi trebalo se puno nervirati ali kad neko kao Lebron igra na silu ugurava se u igraca godinama dodje coveku da ne gleda vise kada tako favorizuju to sto Lebron i Dejvis iskoriscavaju naklonost americkih sudija
Jokic pusti Lebrona samog na 4- 5 metara jer zna da ovaj kuburi odatle, "kralj" promasi, a onda lepo uzme pozabija se na silu u igrace a nazad moze da radi sta hoce. U finalu ce imati Batlera koji isto kao oni flopuje i Adebaja da zastiti obruc, kao i lude klince Majamija. Voleo bih da ih Majami shokira. Klipersi i Lejkersi su tako 2 vestacki ogavna preko noci stvorena tima. Pokupili su skoro sve "djubretare" da im obavljaju prljave poslove za zvezde. A Denver da nadje visoku atletski mocnu cetvorku pod hitno

Ne znam o čemu se dešava

pre 3 godine

NBA nije zasluzila da se nastavi plejof.Pustite ljude da idu kucama iz tog "zatvora u Orlandu" , dajte "Larry O'Brien-a" , napravite sagu o tituli posvjecenu Mambi , naka se rasplacu LBJ i AD i oduseve svi koji ne zele da vide sta se desava u ovom plejofu...

Bar nas nemojte praviti budalama i vrijedjati inteligenciju.Budim se u 3 ujutro , da bi me ovi nesretnici sa pistaljkama maltretirali :)

Гиле

pre 3 godine

Шта је човек лоше рекао. Прочитајте текст како треба. Он је рекао или се свима свира оваква ситуација, или се поштују велика имена. Сада је стање да се поштују велика имена у НБА. Што значи све је у сврху новца. Следеће године је Денвер и бољи као екипа и имаће веће поштовање.

Salle

pre 3 godine

Koliko gluposti od Grina. Dakle po njemu su sudije videle da je faul, ali nisu hteli da sviraju. S druge strane su hteli da sviraju faul na AD kad je nezgodno doskocio, a niko ga ni taknuo nije. Onda Grin prvi nije zaslužio da sviraju bilo šta u njegovu korist.
(Roki, 25. septembar 2020 11:07)

Nije to glupost, naprotiv. Nisi shvatio, Grin je objasnio da je nepravda stvarna u svim aspektima života, i da prestiž ima veliku ulogu. Nažalost stvari tako funkcionišu.

Mare

pre 3 godine

Valjda kapirate da je Grin rekao istinu, a usput je zaobišao da je kaže direktno. A istina jeste da je bio faul, i nema tu neke filozofije - vidi se na usporenom snimku da ga udara po ruci. I naravno, ostaje ono "šta bi bilo kad bi bilo" s obzirom da je bilo 105-102, pa bi onda možda bilo 105-104 itd itd... Možda sad to iskoristi Denver za dodatnu motivaciju.

gao

pre 3 godine

sav besmisao takmicenja u jednoj recenici, pazi, igras finale konferencije, ali te sudije ne postuju dovoljno da bi sudile ocigledne faulove nad tobom...

Sombor Safl

pre 3 godine

 Upravo fizicka snaga, telesna konstrukcija Lebrona omogucava da ima eleganciju i " mekocu" suta Jordana i njegove kopije pokojnog Kobia, pa mi tio reci sta bio to Kobi uradio da u svome timu nije imao prvo Shaqa i kasnije dominatnog GAsola, da ne govorim o onim tricama u zadnjim stotinkama protiv Kingsa od strane Horija.Koliko je Jordan , koji ima 100 % ni ucinak igranih finala, propustio sezona sda mu Bullsi ne igraju play off uopste ili da ne dolaze ni blizu finala? Lebron je najkompletniji igreac svih vremena, covek dao 33000 poena u regzularnom delu, u play offu ubedljivo najvise, medju 10 je prvih asistenata svih vremena, do prije 2, 3 godine bi sa ovim istim Lakersima Denver gazio 30 razlike, svaku utakmicu.Eto niko na planeti veze nema samo su hejteri Lebronovi pametni.
(miki, 25. septembar 2020 13:00)

ma da legendo, a lebron igra sa birčom i kuzmicem sve sam resava, de god je igrao kmečao je da mu se dovedu 2-3 vrhunska igraca, tu pricu ti prosipaj nekom drugom, ne kazem da je lebron prevara ali nikad u istom kosu sa kobijem dzordanom medzikom itd, i da, kazes do pre 2 3 god bi ovaj denver gazio sa 30 razlike, daj lebronu protivnike iz kobijeve ere ili jos gore dzordanove, tad bi video kakav je on igrac, ni upola od ovoga trenutno

Neko iz mase

pre 3 godine

@Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad sta pricas ti? Ako izuzmemo Den-LAL, naravno da je bilo programirano da bude "battle of LA", svi su to znali, cak je i Medzik sam izjavio kako mu je krivo sto do toga nece doci, drugo, takodje naravno, finale LAL-Boston je daleko najvece finale u istoriji lige, samim tim i najvise para donosi samoj ligi. Na sve nacine pokusavaju na silu da ozive LAL fransizu, a daleko su od tima koji to zasluzuje, pa mladjani DEN ih je umalo dobio i drugu, a dobio trecu kad je bilo pravedno sudjenje. Niko ne zeli DEN u finalu zato sto je to lose za biznis NBA.

Ko je Džon Jovanović?

pre 3 godine

žešča glupost Grina, ali nažalost u pravu je, samoprozvanog kralja štite ko belog medveda, uglavnom, pošteno su se sudije pobrinule da pokradu grumenje u seriji a svi znamo da nije slučajno, Kobi, Lejkersi i sileđija, sve to godi NBAu, to je pre svega biznis.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan gresis prijatelju, same greske u startu tvoje izjave govore koliko pratis NBA. Ja nijednog trenutka nisam rekao da je Lebron odlican igrac, sto i svakako jeste. Ali u ovom trenutku njegove karijere, on je svestan da ne moze da prestigne MJ po broju titula i sad pokusava da nabije statistiku, koja je daleko od toga da prikazuje realno stanje na parketu. Pa evo ti (opet) Jokic, kad pogledas njegovu statistiku prosle sezone (ne racunam PO), 20/10/7, nista spektakularno, a opet je zavrsio kao PRVI centar lige i CETVRTI u ukupnom glasanju za najboljeg igraca lige. Cim krenes sa argumentom "statistika" ili "nikad nisi igrao u zivotu" samo govori da to sto pricas nema apsolutno nikakve veze sa realnim stanjem na terenu.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Neko iz mase
Nije bitno da li ce po broju prstenova prestici Jordana, vec o kakvoj klasi od igraca se radi. LJ je uzimao titule kao glavni igrac svojih timova, kao MJ, ali ipak LB je odmah iza MJ po kvalitetu, i u tome se slazem sa vama. Ostavite brojeve po strani, jer je npr. bilo mnogo Nba igraca koji su osvajali titule a nisu skoro ni sekund proveli na terenu, sto je poznato za Tabaka i verovatno Milicica (nisam siguran za njega) sa ovih prostora.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Demar Derozan Jeste i Milicic uzeo titulu, lepo ste rekli. Iskren da budem, nisam fan igre LBJ, on se mnogo oslanja na atleticizam i snagu, mnogo lepse za oko mi je bilo da gledam MJ. Ali svakako, obojica ce vrlo verovatno ostati upamceni kao najbolji ikada.

bradina

pre 3 godine

Kad usporite snimak vidi se da je Marej izbegao blok a onda sledi udarac Lebrona ocigledno frustriran sto ga je Marej prethodno"stavio u okvir" nakon onog poput MJ-a kosa!

Nisam iz Kanade

pre 3 godine

1. Grin da ima malo sramote cutao bi, i svaki dan zahvaljivao bogu sto igra u GSW, nas i rusa 300 miliona
2. LeBron nije nikakav Goat ali ako moze isforsirani Kobi da bude u tom razgovoru onda moze i LeBron. Klivlend koji je on odveo u finale, Kobi ne bi doveo do plej-ofa.

cole

pre 3 godine

Faul je faul u bilo kom momentu meca!!! Sramota!!!
(POPE, 25. septembar 2020 11:06)

U teoriji jeste ali u praksi nije, sto si mogao da vidis u ovoj utakmici

Velike zvjezde kao dzejms ce uvijek imati poseban tretman kod sudija, kao sto nisu svirali faul dzejmsu ne bi ga svirali ni dzordanu ni brajantu ni durentu i ostalim superstarovima

Heisenberg

pre 3 godine

Nikada mi nisu bili jasne konstrukcije "domaćinsko suđenje", "faul u zavisnosti od trenutka meča" itd itd.

Majstore, suđenje je suđenje i faul je faul. Kraj.

Hulijan_k

pre 3 godine

Kakva glupost!
Ili je faul ili nije, bez obzira ko ga je napravio i na kome ga je napravio. Ako je već tako kako veli dotični gospodin, neka onda sudije sastave spisak igrača koji u ovakvim situacijama "zaslužuju" faul. Čisto da znaju ljudi čemu da se nadaju.

Dragan Borca

pre 3 godine

Kada Dejvis primadona naskoci, na kako kazu pravila " landing area" na Milsapa( koji se matori maltene ni pomerio prema njemu) onda dobije bacanja i jos se folira kao povredjen da bi sudijama ostavio utisak. A kada Lebron Jokicu udje u landing area onda ne vazi to pravilo. Bas su smradovi teski hehe. Ovde se Lebron pomerao prema Jokicu cak i vise nego Milsap prema Dejvisu. I aj sad ostavi ravnodusan na ovakvo licemerje
https://twitter.com/i/status/1309334308767764485

neki veliki dr

pre 3 godine

@kolubarski

Pljujes ameriku, a u svoje dvorište ne gledas. Kakvi god da su, ispred nas su svetlosnim godinama udaljeni. Ovde je krem srpskog sporta Terza Madjija, Vuletic, Vucelic, Covic, Ostoja... Treba Ameri da uče od nas kako da budu čisti i pošteni jel da?

WillyWonka

pre 3 godine

"Logično da neće biti najbolji, ni u prvih 5. Dzordan, Medzik, Jabar, Bird i Dankan. 5 najboljih košarkaša svih vremena, Lebron je dobar, ali ne dovoljno dobar da uđe na listu 5 najboljih igrača svih vremena, jer sva petorica koje sam nabrojao su bili bolji igrači od njega i imali uspješnije karijere.
(MethodManWu, 25. septembar 2020 12:14)"

Možda u zadnjih 40 godina, i tu bi se dalo razgovarati, ali poredati 5 najboljih svih vremena bez Čembrlejna i Robertsona, znak je nepoznavanja osnova NBA istorije.

Bole

pre 3 godine

Kakva stručna analiza tripl-singla. Prvi bi kukao, skakao, vikao na sudije da je on bio u Marejevoj situaciji, a sad kao šatro "nije zaslužio faul"...

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

(JeRemija, 25. septembar 2020 16:35)

Jadniji bot od tebe ne postoji. Za statistiku tvoje kraljice mogu reci samo jedno...... SKUPLJENI A NE KUPLJENI

Pera

pre 3 godine

ali komentatori na areni posle ovog nedosudjenog kriminal faula, ovi na areni se jos dive edin i kole "wooow kakva rampa lebrona sta je ovo bilo ugasio je svetlo mareju" rece edin, bravo strucnjaci!
(Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:24)

Iako ih gotivim neverovatno je da su kao neka dva klinca zaludjena likom i delom kraljice...
(petarczv, 25. septembar 2020 12:37)

takodje, delimo misljenje, umeju i da nasmeju i sve ali klanjanje u svakoj prilici lebronu je krajnje neprofesionalno, narocito edin
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sombor Safl, 25. septembar 2020 12:51

Zanimljivo kako ne napisaste da su odmah posle usporenog snimka rekli da je bio faul i vise puta do kraja utakmice ponovili da je Denver ostecen.