Aktuelno

Sreda, 16.09.2020.

09:47

Emili Ratajkovski optužila fotografa za seksualno napastvovanje

Izvor: B92

Emili Ratajkovski optužila fotografa za seksualno napastvovanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Leo

pre 3 godine

Šta ćemo sa onim da žene ne vole likove kojima moraš sve da kažeš?
Zamislite podrejanu atmosferu, nešto je u vazduhu, prilaziš joj usnama i onda pitanje: "Da li si pijana? Smem li da te poljubim? Razmisli kako se osećaš pa ako nađeš da ti nije nelagodno, javi mi pa ću te poljubiti". A onda malo kasnije, "Ja skinuo gaće do pola. Ako te ne vređa, nastavio bih dalje. Da li se slažeš da skinemo i tvoje?". Pa zatim, "Slažeš li se sa dodirom a zatim penetracijom?". Šonja... A ona bi verovatno mislila da je budala i ugasila bi se želja.

Zoki

pre 3 godine

Imam žensku decu i poslednja stvar koju želim je da budu žrtve seksualnog zlostavljanja. To ne želim nikome. Međutim, cela ova priča koju je ona napisala je šuplja kao bubanj. Način na koji se pojedine žene probijaju u svetu šou biznisa je takav kakav je, Madona je svojevremeno otvoreno pričala o tome. Na temu toga da li je imao pravo da objavi njene fotografije ili ne, neke stvari trebaju da se znaju. Generalno, modeli potpisuju ugovor (saglasnost) kojim dozvoljavaju upotrebu fotografija bez ograničenja. To je standardna forma. Ukoliko se insistira na nekim ograničenjima, onda se pravi drugačiji ugovor. Verbalni dogovor ima snagu ugovora. U ovom slučaju je sve jasno, postoje pisani tragovi, zato nije mogla ni da spreči objavljivanje tih fotografija u knjigama. Apsolutno je nebitno da li je ona kasnije postala poznata ili nije. Te fotografije nisu njeno vlasništvo, ona je na njima samo model.

Silverfox

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.
(You go girl, 16. septembar 2020 18:18) Kakva profesionalna i lična zloupotreba? U državi Njujork je alkohol zabranjen do 21. godine, fotografije su nastale u maju 2012. - a ona je napunila 21 godinu 7. juna. Ko garantuje da nije rekla da je 21? Ako su prekršili zakon, prekršili su oboje, jer je i njoj bilo zabranjeno da pije. Što se tiče njegovog prava da objavi fotografije, to je već izgubila na sudu. Te fotografije su već bile objavljene 2012, nema tu ništa novo.
Konačno, radi se o fotografijama koje su snimane - POLAROIDOM!

hm

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 16. septembar 2020 20:52) # Link komentara

Pricajte vi sta god hocete ali ovo je slika i prilika muskaraca u Srbiji. Vama nije problem ni seksualno zlostavljanje ni silovanje zato sto po vasoj logici, zene koje hoce karijeru koju vi ne odobravate i zasluzuju da budu zlostavljane i silovane.

A ovog ima u svakoj profesiji vrv i tvojoj.

holivudski frizer

pre 3 godine

Treba mu uraditi isto što je on uradio njoj. Znači prvo ga napojiti vinom sumnjivog kvaliteta dok mu se ne pojave kojekakve crne mrlje ispred očiju, a zatim šta ono beše......

Džu

pre 3 godine

"Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom."

Nisi shvatio. Dakle, po tvojoj logici ako ti ližeš sladoled na plaži u kupaćim gaćama i naiđe gej ragbista, ti si njega zaveo provokativnim ponašanjem i oskudnim odevanjem, i on ima puno pravo da te odvuče u žbunje? I šta ćemo sad, da l da ti nikad ne ližeš sladoled u kupaćim gaćama jer se nikad ne zna ko će da se "isprovocira", ili možda ipak ragbista ne sme da te odvlači u žbunje kad se oseti "isprovocirano"?

milan

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.

Silverfox

pre 3 godine

Ovo je stvarno otišlo predaleko. Trebalo joj je 8 godina da osveži pamćenje. U tome su joj verovatno pomogli sporovi koje je 2016. i 2019. vodila sa fotografom, kada je bez uspeha pokušala da spreči objavljivanje njegovih knjiga sa tim fotografijama. 2012. je bila spremna da prespava kod fotografa i da se slika bez ikakve nadoknade, kako bi se njene fotografije pojavile u magazinu. 2016. se setila da ona nije dala saglasnost da autor može da objavi fotografije u svojoj knjizi. 2019. se setila da fotografije koje su objavljene u mekom povezu ne mogu da se objave u tvrdom povezu. 2020. se setila da je bila pijana i da ju je on seksualno dodirivao. Kakav progres! Šta nas čeka za godinu-dve? Možda se Emily seti još nečega.

Vagica

pre 3 godine

Jedno je pristanak i sopstvena volja, drugo je nepristanak i napijanje pa koriščenje. Ne podnosim alkohol, ali gledam ljude koji posle dve čaše ne znaju šta rade, valjda im iskaču frustracije i kompleksi. Neki nisu ni svesni svog ponašanja. Takođe se čedto dešava da im nešto sipaju u alkohol, jednom sam gledala devojku kako posle dva gutljaja počinje da posrće i ne može da priča... Sve ima i drugu stranu.
Ako neko neće, neće. Ako neko nije dao pristanak, to nije znak da hoće. Svi vi dobro znate da razlikujete kada neko nešto hoće od svega ostalog. Takvo ponašanje je bolesno. Posebno je užasno kada se nekome nakači da je hteo, a sad se pokajao. Isto koliko i izmišljena optužba. Prebrojte čega ima više.

You go girl

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.

Milica Jovic

pre 3 godine

to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.
(kasno paljenje, 16. septembar 2020 16:48) # Link komentara

A kako su izlozili druge zene opasnosti? Zar nije logicno da ce sad muskarci vise plasiti da siluju zene kad znaju da cak i ako ne zavrse na sudu sigurno ce zavrsiti u novinama.

Sam si rekao da je dovoljno da te optuzi i ode karijera. Ko ce sad rizikovati karijeru pitam.

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Nije ona uopšte glupa koliko izgleda. To su predrasude prema devojkama sa velikim grudima. Poslednja istraživanja pokazuju visoku korelaciju između veličine grudi i inteligencije žena. Pozdrav svim dobrim ljudima.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Čitajući ovo ja dolazim do zaključka da sam ja polovinu devojaka sa kojima sam bio silovao a da je druga polovina silovala mene! Izadjemo u grad, popijem ja, popije ona, dodjemo kod mene kući ili kod nje ili u autu i silujemo se, zavisno ko je pijaniji, taj je silovan.

Terzio

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle..

*****

Jasno, ako moze i sve napismeno i unapred i overeno kod notara, sa specijalnim aneksom ugovora da 20 godina kasnije nece traziti pare jer ju je silovao "majke mi".

lamper guru

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

@

Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom.

Ako hocete da to prestane trebalo bi uvesti drakonske, ali zaista zastrasujuce kazne sto za ove klevete, ali bogami i za oskudno oblacenje i provokativno ponasanje.

Васа

pre 3 godine

Чувена народна пословица “после ј...ња нема кајања” у овом случају има буквално значење.

Venger

pre 3 godine

Posle pregledanih fotografija sa pomenute foto sesije reći ću sledeće. Emili je bila više nego spremna za ono zbog čega se sada kaje. Emili je inače na slikama čista petica.

kasno paljenje

pre 3 godine

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.
(Zika, 16. septembar 2020 14:59

Vise nije dovoljno da dokaze na sudu, dovoljno je da vam ocrni u novinama... pa cak i ako niste krivi, karijera vam je gotova. Koliko su god u Srbiji zene nezasticene ovo u USA se pretvorilo u farsu. Sve su se setile da prijave silovatelje nakon sto su cutale 10-20 godina, napravile karijeru itt... to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.

dodji sebi

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.
(Stefan, 16. septembar 2020 12:45) # Link komentara

Tako je brat, a to sto joj je doticni uopste dao vino iako je u Americi NELEGALNO davati pice osobama mladjim od 21 godinu se naravno ne racuna. Verovatno je ukrala tih 8 flasa
I kako je osoba nakon 8 flasa uopste u stanju da PRISTANE na bilo sta da mi se objasni.d

Dosta je bilo!

pre 3 godine

Poziranje i dodirivanje nisu ista stvar. Odlicno poredjenje je navedeno u komentaru gde ste zamoljeni da se zamislite u poziciji da vas fizicki nadmocniji gay muskarac prisiljava na nesto. Ako vam je tesko da zamislite, naucicete kad Emili dobije slucaj. Zene su predugo cutale i trpele i svaka, anonimna ili poznata, a to znaci i vasa majka, zena, cerka, sestra ima bar jedno nezeljeno iskustvo ove vrste iza sebe. Dosta je bilo! Mozete da kmecite i dalje za tastaturom, a mozete i da naucite sta je da i sta NE. Vecina vas granicu i zna, ali se pravi luda. Molim da objavite komentar.

IguAna

pre 3 godine

"Kasnije, kada je majstor šminke koji je radio na snimanju otišao na spavanje, Ratajkovski kaže da se osećala kao da je potpuno budna, ali "vrlo, vrlo pijana". Napisala je da su se ona i Leder ogrnuli ćebetom na kauču i..."

A sto se ti nesreco ne obuce posle snimanja i napornog radnog dana i ne ode u krevet? Sta imas da se sa fotografom uvlacis gola pod cebe? Treba da te tuzi za klevetu i odere na sudu.

Veliki broj ovakvih "uspesnih" zena je izgradio karijeru preko ledjnih misica pa se tek posle x godina sete da su "silovane". Niste nego ste trgovale onim sto imate jer vam je to bilo lakse nego da se borite samo svojim talentom i napornim radom. Pokvareno i licemerno do bola.

Džu

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle...

Smesko

pre 3 godine

Treba je tuziti za klevetu, pa neka dokazuje na sudu svoju izjavu. A ako ne dokaze, da je odere od kazne. Ovome treba vise stati na put. Sve se one sete posle x godina da su bile napastvovane...

Zika

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.
(Necko, 16. septembar 2020 13:25)

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.

Nele

pre 3 godine

"Može i monahinja da bude žrtva seksualnog napastvovanja podjednako kao i prostitutka. Bez dozvole je bez dozvole, uvek i važi za sve.
@Vagica"
Sve se slazem. Ali se ne slazem da tada, na licu mesta das pristanak a onda 8godina kasnije taj pristanak povuces i optuzis nekog sa napastvovanje.
Zalosno je prema zenama koje su stvarno napastvovane/silovane. Ove koje su preko kreveta jurile karijeru su same trazile tante za kukuriku.

humanista

pre 3 godine

Jeste sve je bilo kako ona kaze.I ja sam bio tamo, kacio sam zavese i sve sam video.Posle sam popio tog istog vina i vise se nicega ne secam.

Necko

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.

Nemanja

pre 3 godine

Veruje li neko u ovo ? Mlada, glupa, zeljna svega, ovo je bilo sve samo ne seksualno uznemiravanje, dala pa sada kada je shvatila sta je uradila, pokajala se .

Tor

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovo, 16. septembar 2020 12:16)

hmmm da, pricas kao pravi muftija. sledeca scena - mi smo islamabad

Jovo

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..

#toofar

pre 3 godine

Uz svu podrsku zenama koje stvarno prezivljavaju seksualne napade i druge vrste diskriminacije, mislim da niko ko je stvarno seksualno napadnut ne bi pisao tako nadahnut i sa gustom sastav sta se dogodilo te veceri. Zvezda instagrama u potrebi za paznjom javnosti samo skrecu paznju sa pravog problema.

Stefan

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.

samo kazem

pre 3 godine

Ne znam vama, ali meni devojka izgleda toliko "tupo" i glupo da je to neverovatno, kad je vidiš nekako izgleda kao da nema pojma nista sem da se skine i namesti za slikanje i jos po nesto...

samo kazem

pre 3 godine

Ne znam vama, ali meni devojka izgleda toliko "tupo" i glupo da je to neverovatno, kad je vidiš nekako izgleda kao da nema pojma nista sem da se skine i namesti za slikanje i jos po nesto...

#toofar

pre 3 godine

Uz svu podrsku zenama koje stvarno prezivljavaju seksualne napade i druge vrste diskriminacije, mislim da niko ko je stvarno seksualno napadnut ne bi pisao tako nadahnut i sa gustom sastav sta se dogodilo te veceri. Zvezda instagrama u potrebi za paznjom javnosti samo skrecu paznju sa pravog problema.

Stefan

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.

humanista

pre 3 godine

Jeste sve je bilo kako ona kaze.I ja sam bio tamo, kacio sam zavese i sve sam video.Posle sam popio tog istog vina i vise se nicega ne secam.

Nemanja

pre 3 godine

Veruje li neko u ovo ? Mlada, glupa, zeljna svega, ovo je bilo sve samo ne seksualno uznemiravanje, dala pa sada kada je shvatila sta je uradila, pokajala se .

Necko

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.

Jovo

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..

Smesko

pre 3 godine

Treba je tuziti za klevetu, pa neka dokazuje na sudu svoju izjavu. A ako ne dokaze, da je odere od kazne. Ovome treba vise stati na put. Sve se one sete posle x godina da su bile napastvovane...

Nele

pre 3 godine

"Može i monahinja da bude žrtva seksualnog napastvovanja podjednako kao i prostitutka. Bez dozvole je bez dozvole, uvek i važi za sve.
@Vagica"
Sve se slazem. Ali se ne slazem da tada, na licu mesta das pristanak a onda 8godina kasnije taj pristanak povuces i optuzis nekog sa napastvovanje.
Zalosno je prema zenama koje su stvarno napastvovane/silovane. Ove koje su preko kreveta jurile karijeru su same trazile tante za kukuriku.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Čitajući ovo ja dolazim do zaključka da sam ja polovinu devojaka sa kojima sam bio silovao a da je druga polovina silovala mene! Izadjemo u grad, popijem ja, popije ona, dodjemo kod mene kući ili kod nje ili u autu i silujemo se, zavisno ko je pijaniji, taj je silovan.

Zika

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.
(Necko, 16. septembar 2020 13:25)

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.

Tor

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovo, 16. septembar 2020 12:16)

hmmm da, pricas kao pravi muftija. sledeca scena - mi smo islamabad

IguAna

pre 3 godine

"Kasnije, kada je majstor šminke koji je radio na snimanju otišao na spavanje, Ratajkovski kaže da se osećala kao da je potpuno budna, ali "vrlo, vrlo pijana". Napisala je da su se ona i Leder ogrnuli ćebetom na kauču i..."

A sto se ti nesreco ne obuce posle snimanja i napornog radnog dana i ne ode u krevet? Sta imas da se sa fotografom uvlacis gola pod cebe? Treba da te tuzi za klevetu i odere na sudu.

Veliki broj ovakvih "uspesnih" zena je izgradio karijeru preko ledjnih misica pa se tek posle x godina sete da su "silovane". Niste nego ste trgovale onim sto imate jer vam je to bilo lakse nego da se borite samo svojim talentom i napornim radom. Pokvareno i licemerno do bola.

Terzio

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle..

*****

Jasno, ako moze i sve napismeno i unapred i overeno kod notara, sa specijalnim aneksom ugovora da 20 godina kasnije nece traziti pare jer ju je silovao "majke mi".

Džu

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle...

kasno paljenje

pre 3 godine

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.
(Zika, 16. septembar 2020 14:59

Vise nije dovoljno da dokaze na sudu, dovoljno je da vam ocrni u novinama... pa cak i ako niste krivi, karijera vam je gotova. Koliko su god u Srbiji zene nezasticene ovo u USA se pretvorilo u farsu. Sve su se setile da prijave silovatelje nakon sto su cutale 10-20 godina, napravile karijeru itt... to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.

Васа

pre 3 godine

Чувена народна пословица “после ј...ња нема кајања” у овом случају има буквално значење.

You go girl

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.

Venger

pre 3 godine

Posle pregledanih fotografija sa pomenute foto sesije reći ću sledeće. Emili je bila više nego spremna za ono zbog čega se sada kaje. Emili je inače na slikama čista petica.

dodji sebi

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.
(Stefan, 16. septembar 2020 12:45) # Link komentara

Tako je brat, a to sto joj je doticni uopste dao vino iako je u Americi NELEGALNO davati pice osobama mladjim od 21 godinu se naravno ne racuna. Verovatno je ukrala tih 8 flasa
I kako je osoba nakon 8 flasa uopste u stanju da PRISTANE na bilo sta da mi se objasni.d

Dosta je bilo!

pre 3 godine

Poziranje i dodirivanje nisu ista stvar. Odlicno poredjenje je navedeno u komentaru gde ste zamoljeni da se zamislite u poziciji da vas fizicki nadmocniji gay muskarac prisiljava na nesto. Ako vam je tesko da zamislite, naucicete kad Emili dobije slucaj. Zene su predugo cutale i trpele i svaka, anonimna ili poznata, a to znaci i vasa majka, zena, cerka, sestra ima bar jedno nezeljeno iskustvo ove vrste iza sebe. Dosta je bilo! Mozete da kmecite i dalje za tastaturom, a mozete i da naucite sta je da i sta NE. Vecina vas granicu i zna, ali se pravi luda. Molim da objavite komentar.

Silverfox

pre 3 godine

Ovo je stvarno otišlo predaleko. Trebalo joj je 8 godina da osveži pamćenje. U tome su joj verovatno pomogli sporovi koje je 2016. i 2019. vodila sa fotografom, kada je bez uspeha pokušala da spreči objavljivanje njegovih knjiga sa tim fotografijama. 2012. je bila spremna da prespava kod fotografa i da se slika bez ikakve nadoknade, kako bi se njene fotografije pojavile u magazinu. 2016. se setila da ona nije dala saglasnost da autor može da objavi fotografije u svojoj knjizi. 2019. se setila da fotografije koje su objavljene u mekom povezu ne mogu da se objave u tvrdom povezu. 2020. se setila da je bila pijana i da ju je on seksualno dodirivao. Kakav progres! Šta nas čeka za godinu-dve? Možda se Emily seti još nečega.

lamper guru

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

@

Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom.

Ako hocete da to prestane trebalo bi uvesti drakonske, ali zaista zastrasujuce kazne sto za ove klevete, ali bogami i za oskudno oblacenje i provokativno ponasanje.

Vagica

pre 3 godine

Jedno je pristanak i sopstvena volja, drugo je nepristanak i napijanje pa koriščenje. Ne podnosim alkohol, ali gledam ljude koji posle dve čaše ne znaju šta rade, valjda im iskaču frustracije i kompleksi. Neki nisu ni svesni svog ponašanja. Takođe se čedto dešava da im nešto sipaju u alkohol, jednom sam gledala devojku kako posle dva gutljaja počinje da posrće i ne može da priča... Sve ima i drugu stranu.
Ako neko neće, neće. Ako neko nije dao pristanak, to nije znak da hoće. Svi vi dobro znate da razlikujete kada neko nešto hoće od svega ostalog. Takvo ponašanje je bolesno. Posebno je užasno kada se nekome nakači da je hteo, a sad se pokajao. Isto koliko i izmišljena optužba. Prebrojte čega ima više.

Džu

pre 3 godine

"Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom."

Nisi shvatio. Dakle, po tvojoj logici ako ti ližeš sladoled na plaži u kupaćim gaćama i naiđe gej ragbista, ti si njega zaveo provokativnim ponašanjem i oskudnim odevanjem, i on ima puno pravo da te odvuče u žbunje? I šta ćemo sad, da l da ti nikad ne ližeš sladoled u kupaćim gaćama jer se nikad ne zna ko će da se "isprovocira", ili možda ipak ragbista ne sme da te odvlači u žbunje kad se oseti "isprovocirano"?

milan

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Nije ona uopšte glupa koliko izgleda. To su predrasude prema devojkama sa velikim grudima. Poslednja istraživanja pokazuju visoku korelaciju između veličine grudi i inteligencije žena. Pozdrav svim dobrim ljudima.

holivudski frizer

pre 3 godine

Treba mu uraditi isto što je on uradio njoj. Znači prvo ga napojiti vinom sumnjivog kvaliteta dok mu se ne pojave kojekakve crne mrlje ispred očiju, a zatim šta ono beše......

hm

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 16. septembar 2020 20:52) # Link komentara

Pricajte vi sta god hocete ali ovo je slika i prilika muskaraca u Srbiji. Vama nije problem ni seksualno zlostavljanje ni silovanje zato sto po vasoj logici, zene koje hoce karijeru koju vi ne odobravate i zasluzuju da budu zlostavljane i silovane.

A ovog ima u svakoj profesiji vrv i tvojoj.

Milica Jovic

pre 3 godine

to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.
(kasno paljenje, 16. septembar 2020 16:48) # Link komentara

A kako su izlozili druge zene opasnosti? Zar nije logicno da ce sad muskarci vise plasiti da siluju zene kad znaju da cak i ako ne zavrse na sudu sigurno ce zavrsiti u novinama.

Sam si rekao da je dovoljno da te optuzi i ode karijera. Ko ce sad rizikovati karijeru pitam.

Silverfox

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.
(You go girl, 16. septembar 2020 18:18) Kakva profesionalna i lična zloupotreba? U državi Njujork je alkohol zabranjen do 21. godine, fotografije su nastale u maju 2012. - a ona je napunila 21 godinu 7. juna. Ko garantuje da nije rekla da je 21? Ako su prekršili zakon, prekršili su oboje, jer je i njoj bilo zabranjeno da pije. Što se tiče njegovog prava da objavi fotografije, to je već izgubila na sudu. Te fotografije su već bile objavljene 2012, nema tu ništa novo.
Konačno, radi se o fotografijama koje su snimane - POLAROIDOM!

Leo

pre 3 godine

Šta ćemo sa onim da žene ne vole likove kojima moraš sve da kažeš?
Zamislite podrejanu atmosferu, nešto je u vazduhu, prilaziš joj usnama i onda pitanje: "Da li si pijana? Smem li da te poljubim? Razmisli kako se osećaš pa ako nađeš da ti nije nelagodno, javi mi pa ću te poljubiti". A onda malo kasnije, "Ja skinuo gaće do pola. Ako te ne vređa, nastavio bih dalje. Da li se slažeš da skinemo i tvoje?". Pa zatim, "Slažeš li se sa dodirom a zatim penetracijom?". Šonja... A ona bi verovatno mislila da je budala i ugasila bi se želja.

Zoki

pre 3 godine

Imam žensku decu i poslednja stvar koju želim je da budu žrtve seksualnog zlostavljanja. To ne želim nikome. Međutim, cela ova priča koju je ona napisala je šuplja kao bubanj. Način na koji se pojedine žene probijaju u svetu šou biznisa je takav kakav je, Madona je svojevremeno otvoreno pričala o tome. Na temu toga da li je imao pravo da objavi njene fotografije ili ne, neke stvari trebaju da se znaju. Generalno, modeli potpisuju ugovor (saglasnost) kojim dozvoljavaju upotrebu fotografija bez ograničenja. To je standardna forma. Ukoliko se insistira na nekim ograničenjima, onda se pravi drugačiji ugovor. Verbalni dogovor ima snagu ugovora. U ovom slučaju je sve jasno, postoje pisani tragovi, zato nije mogla ni da spreči objavljivanje tih fotografija u knjigama. Apsolutno je nebitno da li je ona kasnije postala poznata ili nije. Te fotografije nisu njeno vlasništvo, ona je na njima samo model.

Tor

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovo, 16. septembar 2020 12:16)

hmmm da, pricas kao pravi muftija. sledeca scena - mi smo islamabad

Džu

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle...

Jovo

pre 3 godine

Kaze zena kojoj je posao da se slika skoro pa gola i u provokativnim pozama, pa ljudi moji kada ce zene shvatiti da ne treba tako da se ponasaju ipak nesto treba da ostave skriveno za svog decka, muza itd ..

You go girl

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.

samo kazem

pre 3 godine

Ne znam vama, ali meni devojka izgleda toliko "tupo" i glupo da je to neverovatno, kad je vidiš nekako izgleda kao da nema pojma nista sem da se skine i namesti za slikanje i jos po nesto...

Dosta je bilo!

pre 3 godine

Poziranje i dodirivanje nisu ista stvar. Odlicno poredjenje je navedeno u komentaru gde ste zamoljeni da se zamislite u poziciji da vas fizicki nadmocniji gay muskarac prisiljava na nesto. Ako vam je tesko da zamislite, naucicete kad Emili dobije slucaj. Zene su predugo cutale i trpele i svaka, anonimna ili poznata, a to znaci i vasa majka, zena, cerka, sestra ima bar jedno nezeljeno iskustvo ove vrste iza sebe. Dosta je bilo! Mozete da kmecite i dalje za tastaturom, a mozete i da naucite sta je da i sta NE. Vecina vas granicu i zna, ali se pravi luda. Molim da objavite komentar.

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Nije ona uopšte glupa koliko izgleda. To su predrasude prema devojkama sa velikim grudima. Poslednja istraživanja pokazuju visoku korelaciju između veličine grudi i inteligencije žena. Pozdrav svim dobrim ljudima.

#toofar

pre 3 godine

Uz svu podrsku zenama koje stvarno prezivljavaju seksualne napade i druge vrste diskriminacije, mislim da niko ko je stvarno seksualno napadnut ne bi pisao tako nadahnut i sa gustom sastav sta se dogodilo te veceri. Zvezda instagrama u potrebi za paznjom javnosti samo skrecu paznju sa pravog problema.

Smesko

pre 3 godine

Treba je tuziti za klevetu, pa neka dokazuje na sudu svoju izjavu. A ako ne dokaze, da je odere od kazne. Ovome treba vise stati na put. Sve se one sete posle x godina da su bile napastvovane...

Zika

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.
(Necko, 16. septembar 2020 13:25)

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.

Stefan

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.

Necko

pre 3 godine

Uspešni muškarci treba dva puta da razmisle kad im neka anonimna devojka ponudi seksualne usluge u zamenu za karijeru. Platiće to s kamatom kad tad.

Nemanja

pre 3 godine

Veruje li neko u ovo ? Mlada, glupa, zeljna svega, ovo je bilo sve samo ne seksualno uznemiravanje, dala pa sada kada je shvatila sta je uradila, pokajala se .

Kum Žoržo

pre 3 godine

Čitajući ovo ja dolazim do zaključka da sam ja polovinu devojaka sa kojima sam bio silovao a da je druga polovina silovala mene! Izadjemo u grad, popijem ja, popije ona, dodjemo kod mene kući ili kod nje ili u autu i silujemo se, zavisno ko je pijaniji, taj je silovan.

humanista

pre 3 godine

Jeste sve je bilo kako ona kaze.I ja sam bio tamo, kacio sam zavese i sve sam video.Posle sam popio tog istog vina i vise se nicega ne secam.

dodji sebi

pre 3 godine

"Ja sam samo htela da bude profesionalac koji nece da kuka". Ok.
Ode na set, sabije verovatno 3 flase vina, pijanija od Mileta Skele ispred dragstora, odluci da se slika gola i da "da" fotografu, 8 godina kasnije ipak odluci da je to bilo silovanje.
Kad si vec tu, nadji koje si vino pila da tuzis i firmu koja ga proizvodi jer te napilo, samo se sipalo u grlo.
(Stefan, 16. septembar 2020 12:45) # Link komentara

Tako je brat, a to sto joj je doticni uopste dao vino iako je u Americi NELEGALNO davati pice osobama mladjim od 21 godinu se naravno ne racuna. Verovatno je ukrala tih 8 flasa
I kako je osoba nakon 8 flasa uopste u stanju da PRISTANE na bilo sta da mi se objasni.d

hm

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 16. septembar 2020 20:52) # Link komentara

Pricajte vi sta god hocete ali ovo je slika i prilika muskaraca u Srbiji. Vama nije problem ni seksualno zlostavljanje ni silovanje zato sto po vasoj logici, zene koje hoce karijeru koju vi ne odobravate i zasluzuju da budu zlostavljane i silovane.

A ovog ima u svakoj profesiji vrv i tvojoj.

lamper guru

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

@

Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom.

Ako hocete da to prestane trebalo bi uvesti drakonske, ali zaista zastrasujuce kazne sto za ove klevete, ali bogami i za oskudno oblacenje i provokativno ponasanje.

Vagica

pre 3 godine

Jedno je pristanak i sopstvena volja, drugo je nepristanak i napijanje pa koriščenje. Ne podnosim alkohol, ali gledam ljude koji posle dve čaše ne znaju šta rade, valjda im iskaču frustracije i kompleksi. Neki nisu ni svesni svog ponašanja. Takođe se čedto dešava da im nešto sipaju u alkohol, jednom sam gledala devojku kako posle dva gutljaja počinje da posrće i ne može da priča... Sve ima i drugu stranu.
Ako neko neće, neće. Ako neko nije dao pristanak, to nije znak da hoće. Svi vi dobro znate da razlikujete kada neko nešto hoće od svega ostalog. Takvo ponašanje je bolesno. Posebno je užasno kada se nekome nakači da je hteo, a sad se pokajao. Isto koliko i izmišljena optužba. Prebrojte čega ima više.

Terzio

pre 3 godine

Bukvalno žene treba da vrište sve dok ne shvatite da ne može bez jasne i svesne saglasnosti, bez obzira da l je gola, pijana, glupa ili luda...

Naravno, to vam je zapravo već itekako jasno, ali vas mrzi da zamislite svet u kome gejevi od 2 metra i 150 kila žive vage "ne mogu da se suzdrže zbog vaše lepote", računaju da ste sami tražili jer se slikate, želite da napredujete u karijeri, ili nosite provokativne pertle..

*****

Jasno, ako moze i sve napismeno i unapred i overeno kod notara, sa specijalnim aneksom ugovora da 20 godina kasnije nece traziti pare jer ju je silovao "majke mi".

milan

pre 3 godine

Realno ove glumice i manekenke služe svrsi, zadovoljavaju ove likove da bi se probile i uzele pare. Šta očekuješ kad ti je jedini kvalitet da pokazuje guzi.. u I grudi.

Ima dosta lepih zena koje se posteno bore kroz život i nemaju takvih problema.

Nele

pre 3 godine

"Može i monahinja da bude žrtva seksualnog napastvovanja podjednako kao i prostitutka. Bez dozvole je bez dozvole, uvek i važi za sve.
@Vagica"
Sve se slazem. Ali se ne slazem da tada, na licu mesta das pristanak a onda 8godina kasnije taj pristanak povuces i optuzis nekog sa napastvovanje.
Zalosno je prema zenama koje su stvarno napastvovane/silovane. Ove koje su preko kreveta jurile karijeru su same trazile tante za kukuriku.

Venger

pre 3 godine

Posle pregledanih fotografija sa pomenute foto sesije reći ću sledeće. Emili je bila više nego spremna za ono zbog čega se sada kaje. Emili je inače na slikama čista petica.

Silverfox

pre 3 godine

Ovo je stvarno otišlo predaleko. Trebalo joj je 8 godina da osveži pamćenje. U tome su joj verovatno pomogli sporovi koje je 2016. i 2019. vodila sa fotografom, kada je bez uspeha pokušala da spreči objavljivanje njegovih knjiga sa tim fotografijama. 2012. je bila spremna da prespava kod fotografa i da se slika bez ikakve nadoknade, kako bi se njene fotografije pojavile u magazinu. 2016. se setila da ona nije dala saglasnost da autor može da objavi fotografije u svojoj knjizi. 2019. se setila da fotografije koje su objavljene u mekom povezu ne mogu da se objave u tvrdom povezu. 2020. se setila da je bila pijana i da ju je on seksualno dodirivao. Kakav progres! Šta nas čeka za godinu-dve? Možda se Emily seti još nečega.

IguAna

pre 3 godine

"Kasnije, kada je majstor šminke koji je radio na snimanju otišao na spavanje, Ratajkovski kaže da se osećala kao da je potpuno budna, ali "vrlo, vrlo pijana". Napisala je da su se ona i Leder ogrnuli ćebetom na kauču i..."

A sto se ti nesreco ne obuce posle snimanja i napornog radnog dana i ne ode u krevet? Sta imas da se sa fotografom uvlacis gola pod cebe? Treba da te tuzi za klevetu i odere na sudu.

Veliki broj ovakvih "uspesnih" zena je izgradio karijeru preko ledjnih misica pa se tek posle x godina sete da su "silovane". Niste nego ste trgovale onim sto imate jer vam je to bilo lakse nego da se borite samo svojim talentom i napornim radom. Pokvareno i licemerno do bola.

kasno paljenje

pre 3 godine

Zasto bi platili, nek dokaze na sudu.

Ja ne znam ni jednog muskarca koji ne bi iskoristio priliku da mu se mlada i zgodna devojka otvoreno nudi.
(Zika, 16. septembar 2020 14:59

Vise nije dovoljno da dokaze na sudu, dovoljno je da vam ocrni u novinama... pa cak i ako niste krivi, karijera vam je gotova. Koliko su god u Srbiji zene nezasticene ovo u USA se pretvorilo u farsu. Sve su se setile da prijave silovatelje nakon sto su cutale 10-20 godina, napravile karijeru itt... to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.

Džu

pre 3 godine

"Ako sam dobro shvatio, vi biste da mozete ama bas sve a da nikada nizasta ne odgovarate.

To zasto muskarci reaguju na zavodjenje je starije i iskonskije od bilo kog zakona napisanog ljudskom rukom."

Nisi shvatio. Dakle, po tvojoj logici ako ti ližeš sladoled na plaži u kupaćim gaćama i naiđe gej ragbista, ti si njega zaveo provokativnim ponašanjem i oskudnim odevanjem, i on ima puno pravo da te odvuče u žbunje? I šta ćemo sad, da l da ti nikad ne ližeš sladoled u kupaćim gaćama jer se nikad ne zna ko će da se "isprovocira", ili možda ipak ragbista ne sme da te odvlači u žbunje kad se oseti "isprovocirano"?

Васа

pre 3 godine

Чувена народна пословица “после ј...ња нема кајања” у овом случају има буквално значење.

holivudski frizer

pre 3 godine

Treba mu uraditi isto što je on uradio njoj. Znači prvo ga napojiti vinom sumnjivog kvaliteta dok mu se ne pojave kojekakve crne mrlje ispred očiju, a zatim šta ono beše......

Milica Jovic

pre 3 godine

to je sebicno i neposteno ponasanje kojim su izlozile druge zene opasnosti... Ali, izgleda da mainstream mediji nemaju problema sa takvim ponasanjem.
(kasno paljenje, 16. septembar 2020 16:48) # Link komentara

A kako su izlozili druge zene opasnosti? Zar nije logicno da ce sad muskarci vise plasiti da siluju zene kad znaju da cak i ako ne zavrse na sudu sigurno ce zavrsiti u novinama.

Sam si rekao da je dovoljno da te optuzi i ode karijera. Ko ce sad rizikovati karijeru pitam.

Silverfox

pre 3 godine

Pogledala sam fotografije, i on je sacekao da ona postane najplaceniji model da objavi fotke koje nije platio ne bi li zaradio na njoj.
Nije smio da nudi alkohol osobi mladjoj od 21.god. I profesionalna i licna zloupotreba.
Neka ga tuzi, neka ga odere na sudu.
(You go girl, 16. septembar 2020 18:18) Kakva profesionalna i lična zloupotreba? U državi Njujork je alkohol zabranjen do 21. godine, fotografije su nastale u maju 2012. - a ona je napunila 21 godinu 7. juna. Ko garantuje da nije rekla da je 21? Ako su prekršili zakon, prekršili su oboje, jer je i njoj bilo zabranjeno da pije. Što se tiče njegovog prava da objavi fotografije, to je već izgubila na sudu. Te fotografije su već bile objavljene 2012, nema tu ništa novo.
Konačno, radi se o fotografijama koje su snimane - POLAROIDOM!

Zoki

pre 3 godine

Imam žensku decu i poslednja stvar koju želim je da budu žrtve seksualnog zlostavljanja. To ne želim nikome. Međutim, cela ova priča koju je ona napisala je šuplja kao bubanj. Način na koji se pojedine žene probijaju u svetu šou biznisa je takav kakav je, Madona je svojevremeno otvoreno pričala o tome. Na temu toga da li je imao pravo da objavi njene fotografije ili ne, neke stvari trebaju da se znaju. Generalno, modeli potpisuju ugovor (saglasnost) kojim dozvoljavaju upotrebu fotografija bez ograničenja. To je standardna forma. Ukoliko se insistira na nekim ograničenjima, onda se pravi drugačiji ugovor. Verbalni dogovor ima snagu ugovora. U ovom slučaju je sve jasno, postoje pisani tragovi, zato nije mogla ni da spreči objavljivanje tih fotografija u knjigama. Apsolutno je nebitno da li je ona kasnije postala poznata ili nije. Te fotografije nisu njeno vlasništvo, ona je na njima samo model.

Leo

pre 3 godine

Šta ćemo sa onim da žene ne vole likove kojima moraš sve da kažeš?
Zamislite podrejanu atmosferu, nešto je u vazduhu, prilaziš joj usnama i onda pitanje: "Da li si pijana? Smem li da te poljubim? Razmisli kako se osećaš pa ako nađeš da ti nije nelagodno, javi mi pa ću te poljubiti". A onda malo kasnije, "Ja skinuo gaće do pola. Ako te ne vređa, nastavio bih dalje. Da li se slažeš da skinemo i tvoje?". Pa zatim, "Slažeš li se sa dodirom a zatim penetracijom?". Šonja... A ona bi verovatno mislila da je budala i ugasila bi se želja.