Utorak, 15.09.2020.

20:49

Đoković trenirao, Vajda zamenio Ivaniševića FOTO/VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković u utorak se spremao za početak Mastersa u Rimu.

Izvor: LN

Ðokoviæ trenirao, Vajda zamenio Ivaniševiæa FOTO/VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Ovaj

pre 3 godine

Da li je Novak...?
Sto se tice meditacije ima tu istine, ali to nema veze sa paganskom verom. Ne znam zasto se toliko potencira na pravoslavlju i da je to jedina prava vera. Veganska ishrana moze biti dobra, sve dok neko to radi umereno. Ne znam zasto je on kao sportista presao na tu ishranu, pa uzima razne suplemente da nadomesti proteine. Nije mi jasno kako nesto sto je vestacko, moze biti zdravije od neceg sto je prirodno. Moze da bude i vegetarijanac. Ne ubija se kokoska da bi mogli da pojedemo jaje. Ne ubija se koza, krava, ovca, da bi pili mleko, jeli sir i ostale mlecne proizvode. Sto se mene tice to je preterivanje.

vrg

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.
(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

i nemoj dalje. bices pametniji.

Рајко Четник

pre 3 godine

О хвала Ти Боже, напокон Вајда у боксу. Већ сам се уплашио да је та сарадња прекинута.
Биће још великих трофеја а можда падне и Ролангарос.
Са Вајдом биће вајде!

nikol dz femija

pre 3 godine

(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

Novak je sportista a ne maneken. Izgleda kako izgleda, nebitno je. Svojoj ženi je najbolji. Kao i roditeljima.

Može se nekomen ne dopadati ili dopadati njegov izgled ali to je nebitno za ovaj tekst. Vi brinete ? Zašto. Zdrav je.

A očigledno da ga nikada niste videli u prirodi,uživo.
Izgleda veoma ali veoma mladoliko !!

Novak je pravi muškarac po izgledu, ni malo sladunjav niti lepuškast što uvek znači pomalo ženskast, jer muško ako je lepo ono je kao devojka lepo, a Nole je baš muško, a muško nije lepo,nema ništa lepuškasto što znači ništa ženskast slatko, nego grubo i muško !! A to Novak upravo jeste.

Njegova građa je lepa i zgodna. Ima dobro telo. Dobre noge, građu, tanak je i tu je lepo građen, a čim je tu lep onda je odmah i malo ženski lepo građen, što i jeste, uzan i visok, elegantan, a ne muški robustan.

SREĆNO NOVAKU.

Đole Mahabharata

pre 3 godine

@box
"Fakir je indijski religiozni askeza koji upornim vežbama i odricanjem postiže medicinski nemoguća stanja", šta sam drugo napisao nego da je Novak postigao upornim vežbama nemoguće medicinsko stanje i da je na terenu fakir, lišen emocija. Moislim da bi on posle tenisa mogao da hoda po ekserima, kao fakir. Federeru, koji nije fakir, omakla se ruka i nije iskoristio dve meč lopte, zadrhtala mu je ruka jer nije fakir, a upravo je majstor servisa i asova. To finale dobio je fakir, a izgubio je teniser.

Runzo Objektivni

pre 3 godine

Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi ...

(Koma, 15. septembar 2020 21:14)

Pa koliko više puta da ih dobije, Rafu na šljaci pobedio 5x (4 finala mastersa - 2x Rim, 1x Madrid, 1x Monte Karlo + RG četvrtfinale 2015 čišćenje 3:0), Federeru 3x uzeo finale Vimbldona (2014, 2015, 2019) ... Pritom me sramota u njihovo ime da pišem rezultate na betonu ...

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato
se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.
(veliki strumf, 15. septembar 2020 23:13)
Upravo sam na tu silu i mislio, ocekujem da posle ove nesrecne eliminacije zapne jos jace. Sve ovo ostalo si lepo rekao, nema greske. Novak i jeste najveci ikada po meni vec sada, jer je u stanju da parira svima na svim podlogama, dok je Federer nemocan na šljaci, Nadal na betonu, o Mareju necu ni da govorim... Samo to treba valorizovati u vidu broja osvojenih slemova i to je to, imacemo zvanicno najboljeg na planeti ikada...

veliki strumf

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato ce se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.

Kako je kajman porastao

pre 3 godine

Lakost je napravio mnogo većeg kajmana na majici u čast proglašenja Novaka za "goata", na osnovu nove rang-liste i novih propisa iz "Novog sindikata" (Novak's tennis players' union), na majuicama koje kupujemo za dosta love - kajmani ostaju mali. Nismo mi Novaci.

driggy

pre 3 godine

Lacoste ce, izgleda, uskoro poceti da pravi one krokodile u prirodnoj velicini, i kaciti ih na majice tako da strce, tj. budu siri od samih majica. Tako da, ako neko gleda da kupi, bolje neka kupuje i ovu karakondzulu na vreme, jer prognoze nisu dobre.

box

pre 3 godine

Daj bre ljudi manite se tih saman i fakir prica. Novak ima poseban rezim ishrane i psihicke pripreme koji je optimizovao njegovo telo i zato je nepobediv. Njegova snaga je u agilnosti, elasticnosti i kratkom vremenu za postizanje balansa pri udarcu. Za tako nesto ne moze imati puno misica. Jel mislite da bi bodibilder hvatao servise od 210 km/h i kontrolisano ih vracao pred osnovnu liniju? Novak je mungos, fizicki upadljivo superioran u odnosu na ostale tenisere i to upravo zbog tih svojih rutina. Sa druge strane, upravo zbog tih kako vi kazete "meditacija" odnosno njegove filozofije zivota on uspeva da 15:40 pretvori u vimbldonski trofej.

dominus

pre 3 godine

Da li je Novak žrtva@

Ti da nešto znaš o meditaciji i šta uopšte predstavlja ne bi pisao takav komentar.
Čovek ima 33 godine. Ne može uvek isto izgledati, naročito ne sa 20 i sa 33. Onda bi i za Nadala isto mogao tvrditi ako takav rezon imaš.

II

pre 3 godine

(matori, 15. septembar 2020 21:35)

Imate raspored igranja meceva na ATP sajtu a Djokovicev mec je sutra drugi po redu, posle meca Beretini - Koria koji pocinje u 11h.

Novakov radnički sindikat sve jači

pre 3 godine

Možda ja i ne znam baš mnogo o meditaciji primitivnih plemena - kod šamana, što bih znao (tek sam Srbin), ali video sam kako izgledaju ti hinduistički fakiri, šamanski vračevi (na primer onaj Imaz Pepe), kao da su jeli gloginje, i ništa drugo. Mene Novak zaista podseća na fakira, tako je mršav. Čitam danas ovde da je počeo da jede burek, e to već može da bude dobro.

Da li je Novak nečija žrtva?

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.

matori

pre 3 godine

da li zna neko u kom terminu igra ova Novakova strana žreba? u podne ili uveče?
ovo je bitno, jer ako se sećate, raspored polufinala je takav da ko igra noćno polufinale, skoro nema šanse da osvoji trofej. to je poslednji put uradio Novak 2011. protiv Rafe, ali sećamo se svi kakva je to bila godina. sve ostalo je osvajao igrač koji igra prvo polufinale.
svakako na RG, sada sa krovom i reflektorima, treba očekivati da se oba polufinala igraju u petak, tako da u finale ulaze dva igrača koja su imala dva noćenja, a ne jedno, kao više puta do sada, kada pobednik drugog polufinala često završi meč u subotu. u nedelju protiv odmornog Rafe ( ili prvog pobednika polufinala) šanse nema.
ako Novak stigne u to finale, dajem mu 60% šanse da pobedi koga god sa druge strane...

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...

box

pre 3 godine

Daj bre ljudi manite se tih saman i fakir prica. Novak ima poseban rezim ishrane i psihicke pripreme koji je optimizovao njegovo telo i zato je nepobediv. Njegova snaga je u agilnosti, elasticnosti i kratkom vremenu za postizanje balansa pri udarcu. Za tako nesto ne moze imati puno misica. Jel mislite da bi bodibilder hvatao servise od 210 km/h i kontrolisano ih vracao pred osnovnu liniju? Novak je mungos, fizicki upadljivo superioran u odnosu na ostale tenisere i to upravo zbog tih svojih rutina. Sa druge strane, upravo zbog tih kako vi kazete "meditacija" odnosno njegove filozofije zivota on uspeva da 15:40 pretvori u vimbldonski trofej.

dominus

pre 3 godine

Da li je Novak žrtva@

Ti da nešto znaš o meditaciji i šta uopšte predstavlja ne bi pisao takav komentar.
Čovek ima 33 godine. Ne može uvek isto izgledati, naročito ne sa 20 i sa 33. Onda bi i za Nadala isto mogao tvrditi ako takav rezon imaš.

Da li je Novak nečija žrtva?

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.

veliki strumf

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato ce se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.

vrg

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.
(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

i nemoj dalje. bices pametniji.

Рајко Четник

pre 3 godine

О хвала Ти Боже, напокон Вајда у боксу. Већ сам се уплашио да је та сарадња прекинута.
Биће још великих трофеја а можда падне и Ролангарос.
Са Вајдом биће вајде!

Runzo Objektivni

pre 3 godine

Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi ...

(Koma, 15. septembar 2020 21:14)

Pa koliko više puta da ih dobije, Rafu na šljaci pobedio 5x (4 finala mastersa - 2x Rim, 1x Madrid, 1x Monte Karlo + RG četvrtfinale 2015 čišćenje 3:0), Federeru 3x uzeo finale Vimbldona (2014, 2015, 2019) ... Pritom me sramota u njihovo ime da pišem rezultate na betonu ...

II

pre 3 godine

(matori, 15. septembar 2020 21:35)

Imate raspored igranja meceva na ATP sajtu a Djokovicev mec je sutra drugi po redu, posle meca Beretini - Koria koji pocinje u 11h.

nikol dz femija

pre 3 godine

(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

Novak je sportista a ne maneken. Izgleda kako izgleda, nebitno je. Svojoj ženi je najbolji. Kao i roditeljima.

Može se nekomen ne dopadati ili dopadati njegov izgled ali to je nebitno za ovaj tekst. Vi brinete ? Zašto. Zdrav je.

A očigledno da ga nikada niste videli u prirodi,uživo.
Izgleda veoma ali veoma mladoliko !!

Novak je pravi muškarac po izgledu, ni malo sladunjav niti lepuškast što uvek znači pomalo ženskast, jer muško ako je lepo ono je kao devojka lepo, a Nole je baš muško, a muško nije lepo,nema ništa lepuškasto što znači ništa ženskast slatko, nego grubo i muško !! A to Novak upravo jeste.

Njegova građa je lepa i zgodna. Ima dobro telo. Dobre noge, građu, tanak je i tu je lepo građen, a čim je tu lep onda je odmah i malo ženski lepo građen, što i jeste, uzan i visok, elegantan, a ne muški robustan.

SREĆNO NOVAKU.

matori

pre 3 godine

da li zna neko u kom terminu igra ova Novakova strana žreba? u podne ili uveče?
ovo je bitno, jer ako se sećate, raspored polufinala je takav da ko igra noćno polufinale, skoro nema šanse da osvoji trofej. to je poslednji put uradio Novak 2011. protiv Rafe, ali sećamo se svi kakva je to bila godina. sve ostalo je osvajao igrač koji igra prvo polufinale.
svakako na RG, sada sa krovom i reflektorima, treba očekivati da se oba polufinala igraju u petak, tako da u finale ulaze dva igrača koja su imala dva noćenja, a ne jedno, kao više puta do sada, kada pobednik drugog polufinala često završi meč u subotu. u nedelju protiv odmornog Rafe ( ili prvog pobednika polufinala) šanse nema.
ako Novak stigne u to finale, dajem mu 60% šanse da pobedi koga god sa druge strane...

Ovaj

pre 3 godine

Da li je Novak...?
Sto se tice meditacije ima tu istine, ali to nema veze sa paganskom verom. Ne znam zasto se toliko potencira na pravoslavlju i da je to jedina prava vera. Veganska ishrana moze biti dobra, sve dok neko to radi umereno. Ne znam zasto je on kao sportista presao na tu ishranu, pa uzima razne suplemente da nadomesti proteine. Nije mi jasno kako nesto sto je vestacko, moze biti zdravije od neceg sto je prirodno. Moze da bude i vegetarijanac. Ne ubija se kokoska da bi mogli da pojedemo jaje. Ne ubija se koza, krava, ovca, da bi pili mleko, jeli sir i ostale mlecne proizvode. Sto se mene tice to je preterivanje.

Novakov radnički sindikat sve jači

pre 3 godine

Možda ja i ne znam baš mnogo o meditaciji primitivnih plemena - kod šamana, što bih znao (tek sam Srbin), ali video sam kako izgledaju ti hinduistički fakiri, šamanski vračevi (na primer onaj Imaz Pepe), kao da su jeli gloginje, i ništa drugo. Mene Novak zaista podseća na fakira, tako je mršav. Čitam danas ovde da je počeo da jede burek, e to već može da bude dobro.

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato
se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.
(veliki strumf, 15. septembar 2020 23:13)
Upravo sam na tu silu i mislio, ocekujem da posle ove nesrecne eliminacije zapne jos jace. Sve ovo ostalo si lepo rekao, nema greske. Novak i jeste najveci ikada po meni vec sada, jer je u stanju da parira svima na svim podlogama, dok je Federer nemocan na šljaci, Nadal na betonu, o Mareju necu ni da govorim... Samo to treba valorizovati u vidu broja osvojenih slemova i to je to, imacemo zvanicno najboljeg na planeti ikada...

Đole Mahabharata

pre 3 godine

@box
"Fakir je indijski religiozni askeza koji upornim vežbama i odricanjem postiže medicinski nemoguća stanja", šta sam drugo napisao nego da je Novak postigao upornim vežbama nemoguće medicinsko stanje i da je na terenu fakir, lišen emocija. Moislim da bi on posle tenisa mogao da hoda po ekserima, kao fakir. Federeru, koji nije fakir, omakla se ruka i nije iskoristio dve meč lopte, zadrhtala mu je ruka jer nije fakir, a upravo je majstor servisa i asova. To finale dobio je fakir, a izgubio je teniser.

Kako je kajman porastao

pre 3 godine

Lakost je napravio mnogo većeg kajmana na majici u čast proglašenja Novaka za "goata", na osnovu nove rang-liste i novih propisa iz "Novog sindikata" (Novak's tennis players' union), na majuicama koje kupujemo za dosta love - kajmani ostaju mali. Nismo mi Novaci.

driggy

pre 3 godine

Lacoste ce, izgleda, uskoro poceti da pravi one krokodile u prirodnoj velicini, i kaciti ih na majice tako da strce, tj. budu siri od samih majica. Tako da, ako neko gleda da kupi, bolje neka kupuje i ovu karakondzulu na vreme, jer prognoze nisu dobre.

Da li je Novak nečija žrtva?

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.

Novakov radnički sindikat sve jači

pre 3 godine

Možda ja i ne znam baš mnogo o meditaciji primitivnih plemena - kod šamana, što bih znao (tek sam Srbin), ali video sam kako izgledaju ti hinduistički fakiri, šamanski vračevi (na primer onaj Imaz Pepe), kao da su jeli gloginje, i ništa drugo. Mene Novak zaista podseća na fakira, tako je mršav. Čitam danas ovde da je počeo da jede burek, e to već može da bude dobro.

Kako je kajman porastao

pre 3 godine

Lakost je napravio mnogo većeg kajmana na majici u čast proglašenja Novaka za "goata", na osnovu nove rang-liste i novih propisa iz "Novog sindikata" (Novak's tennis players' union), na majuicama koje kupujemo za dosta love - kajmani ostaju mali. Nismo mi Novaci.

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...

driggy

pre 3 godine

Lacoste ce, izgleda, uskoro poceti da pravi one krokodile u prirodnoj velicini, i kaciti ih na majice tako da strce, tj. budu siri od samih majica. Tako da, ako neko gleda da kupi, bolje neka kupuje i ovu karakondzulu na vreme, jer prognoze nisu dobre.

matori

pre 3 godine

da li zna neko u kom terminu igra ova Novakova strana žreba? u podne ili uveče?
ovo je bitno, jer ako se sećate, raspored polufinala je takav da ko igra noćno polufinale, skoro nema šanse da osvoji trofej. to je poslednji put uradio Novak 2011. protiv Rafe, ali sećamo se svi kakva je to bila godina. sve ostalo je osvajao igrač koji igra prvo polufinale.
svakako na RG, sada sa krovom i reflektorima, treba očekivati da se oba polufinala igraju u petak, tako da u finale ulaze dva igrača koja su imala dva noćenja, a ne jedno, kao više puta do sada, kada pobednik drugog polufinala često završi meč u subotu. u nedelju protiv odmornog Rafe ( ili prvog pobednika polufinala) šanse nema.
ako Novak stigne u to finale, dajem mu 60% šanse da pobedi koga god sa druge strane...

Đole Mahabharata

pre 3 godine

@box
"Fakir je indijski religiozni askeza koji upornim vežbama i odricanjem postiže medicinski nemoguća stanja", šta sam drugo napisao nego da je Novak postigao upornim vežbama nemoguće medicinsko stanje i da je na terenu fakir, lišen emocija. Moislim da bi on posle tenisa mogao da hoda po ekserima, kao fakir. Federeru, koji nije fakir, omakla se ruka i nije iskoristio dve meč lopte, zadrhtala mu je ruka jer nije fakir, a upravo je majstor servisa i asova. To finale dobio je fakir, a izgubio je teniser.

nikol dz femija

pre 3 godine

(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

Novak je sportista a ne maneken. Izgleda kako izgleda, nebitno je. Svojoj ženi je najbolji. Kao i roditeljima.

Može se nekomen ne dopadati ili dopadati njegov izgled ali to je nebitno za ovaj tekst. Vi brinete ? Zašto. Zdrav je.

A očigledno da ga nikada niste videli u prirodi,uživo.
Izgleda veoma ali veoma mladoliko !!

Novak je pravi muškarac po izgledu, ni malo sladunjav niti lepuškast što uvek znači pomalo ženskast, jer muško ako je lepo ono je kao devojka lepo, a Nole je baš muško, a muško nije lepo,nema ništa lepuškasto što znači ništa ženskast slatko, nego grubo i muško !! A to Novak upravo jeste.

Njegova građa je lepa i zgodna. Ima dobro telo. Dobre noge, građu, tanak je i tu je lepo građen, a čim je tu lep onda je odmah i malo ženski lepo građen, što i jeste, uzan i visok, elegantan, a ne muški robustan.

SREĆNO NOVAKU.

dominus

pre 3 godine

Da li je Novak žrtva@

Ti da nešto znaš o meditaciji i šta uopšte predstavlja ne bi pisao takav komentar.
Čovek ima 33 godine. Ne može uvek isto izgledati, naročito ne sa 20 i sa 33. Onda bi i za Nadala isto mogao tvrditi ako takav rezon imaš.

veliki strumf

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato ce se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.

box

pre 3 godine

Daj bre ljudi manite se tih saman i fakir prica. Novak ima poseban rezim ishrane i psihicke pripreme koji je optimizovao njegovo telo i zato je nepobediv. Njegova snaga je u agilnosti, elasticnosti i kratkom vremenu za postizanje balansa pri udarcu. Za tako nesto ne moze imati puno misica. Jel mislite da bi bodibilder hvatao servise od 210 km/h i kontrolisano ih vracao pred osnovnu liniju? Novak je mungos, fizicki upadljivo superioran u odnosu na ostale tenisere i to upravo zbog tih svojih rutina. Sa druge strane, upravo zbog tih kako vi kazete "meditacija" odnosno njegove filozofije zivota on uspeva da 15:40 pretvori u vimbldonski trofej.

vrg

pre 3 godine

Gledam Novakove slike iz mladosti, vrlo simpatično i lepo lice, danas, gledam ove forke iz Rima, i ne mogu da verujem kako izgleda?! Prvo, jako je ostario, lice mu ima neki grub izraz i, nezavisno od vašeg glasanja, verujem da su mu šamanske meditacije i beduinska ishrana izmenile ne samo psihu, nego i prirodni izgled kakav je imao. Meditirati, slušati glasove duhova (angela ili demona) koji stižu iz kosmosa, meni nije normalno i to ostavlja i psihičke i somatske traume na čoveka. Vidim da svi očekuju još sedam velikih titula, a niko ne razmišlja o Novakom današnjem izgledu isposnika i mučenika, iz neke vere koja nije naša. Srpska pravoslavna vera osuđuje paganstvo, misticizam i prinošenje žrtve. "Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene", ne bih dalje.
(Da li je Novak nečija žrtva?, 15. septembar 2020 22:00)

i nemoj dalje. bices pametniji.

Рајко Четник

pre 3 godine

О хвала Ти Боже, напокон Вајда у боксу. Већ сам се уплашио да је та сарадња прекинута.
Биће још великих трофеја а можда падне и Ролангарос.
Са Вајдом биће вајде!

Runzo Objektivni

pre 3 godine

Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi ...

(Koma, 15. septembar 2020 21:14)

Pa koliko više puta da ih dobije, Rafu na šljaci pobedio 5x (4 finala mastersa - 2x Rim, 1x Madrid, 1x Monte Karlo + RG četvrtfinale 2015 čišćenje 3:0), Federeru 3x uzeo finale Vimbldona (2014, 2015, 2019) ... Pritom me sramota u njihovo ime da pišem rezultate na betonu ...

Ovaj

pre 3 godine

Da li je Novak...?
Sto se tice meditacije ima tu istine, ali to nema veze sa paganskom verom. Ne znam zasto se toliko potencira na pravoslavlju i da je to jedina prava vera. Veganska ishrana moze biti dobra, sve dok neko to radi umereno. Ne znam zasto je on kao sportista presao na tu ishranu, pa uzima razne suplemente da nadomesti proteine. Nije mi jasno kako nesto sto je vestacko, moze biti zdravije od neceg sto je prirodno. Moze da bude i vegetarijanac. Ne ubija se kokoska da bi mogli da pojedemo jaje. Ne ubija se koza, krava, ovca, da bi pili mleko, jeli sir i ostale mlecne proizvode. Sto se mene tice to je preterivanje.

Koma

pre 3 godine

Možda i nije loše što Nole nije ,,uzeo,, ovaj US open u godini korone, kada već nije učestvovala ,,velika trojka,, mada Nadal i Roger odavno nisu najjači igrači na betonu. Svakako će Novak, da bi bio najveći svih vremena morati da dobija Nadala na šljaci, a Federera na travi, uz naravno Australiju gde je neprikosnoven, tek onda niko nikad neće moći da mu išta prigovori za osvojene grend slemove.
Svakako sve dolazi na svoje, samo polako, Nole ranjeni lav...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koma, 15. septembar 2020 21:14) Pa i Federer je uzeo prvih 6 GS bez Rafe i Noleta, pa mu to niko ne osporava. A jos nekoliko ih je uzeo dok su ova dvojica bili jos tinejdzeri. Osim toga, Novak je 3 puta dobio Federera u finalu Vimbldona. Nadala je dobijao gomilu puta na sljaci, pobedio ga je i na Rolan Garosu i to 3-0 (sto Federer na Garosu nikad nije uspeo). Ima medjusobni bolji skor protiv obojice (29-26 sa rafom, 27-23 sa Fedom - dakle na ogromnom uzorku). Nema on tu sta vise da dokazuje, niko tu nista ne moze da mu ospori. Mogu samo da ga osporavaju kao uljeza, nekog ko je dosao iz neke po njima divljacke zemlje, umesao se u sport belaca (misli se na sport bogatih zapadnjaka), ko je razorio rivalstvo njihova 2 bozanstva i to nikako ne mogu da mu oproste. Zato
se svim silama truditi da ih prestigne po svim parametrima - i po broju GS i po broju mastersa a vrlo je izvesno da ce brzo prestici Feda po broju nedelja na broju 1.
(veliki strumf, 15. septembar 2020 23:13)
Upravo sam na tu silu i mislio, ocekujem da posle ove nesrecne eliminacije zapne jos jace. Sve ovo ostalo si lepo rekao, nema greske. Novak i jeste najveci ikada po meni vec sada, jer je u stanju da parira svima na svim podlogama, dok je Federer nemocan na šljaci, Nadal na betonu, o Mareju necu ni da govorim... Samo to treba valorizovati u vidu broja osvojenih slemova i to je to, imacemo zvanicno najboljeg na planeti ikada...

II

pre 3 godine

(matori, 15. septembar 2020 21:35)

Imate raspored igranja meceva na ATP sajtu a Djokovicev mec je sutra drugi po redu, posle meca Beretini - Koria koji pocinje u 11h.