Utorak, 15.09.2020.

08:11

"Opsednut sam Jokićem – nije dobar za moje zdravlje"

Džejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, toliko je opsednut Nikolom Jokićem da će mu možda trebati medicinska usluga ukoliko Denver pobedi LA Kliperse.

Izvor: PT

"Opsednut sam Jokiæem – nije dobar za moje zdravlje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Mister Vo

pre 3 godine

@tocka
Ima istine u tvom komentaru, ali put za Sombor ne vodi nigde drugde osim u Sombor. Nekad bio centar, sad je slepa ulica...

I hate Laettner!

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...
(Brajant rouz)

Zbog Fab Five sa Micigena. Rose je bio drugi najbolji igrac na tom timu (iza Kris Vebera) i vodja ekipe na terenu i van njega. Pocetak devedesetih je oznacio kulminaciju koledz kosarke u Americi, a Micigen je bio ubedljivo najpopularniji tim u to vreme i iako nisu uspeli da osvoje titulu pored bolje vodjenih Duke i UNLV, uostalom, kao ni Sek sa LSU, ostavili su neizbrisiv kosarkaski i kulturoloski trag koji traje do dan-danas.

Brajant rouz

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...

Filip

pre 3 godine

Stručnjak!
Đorđević zna košarku, ali u svakom trenutku imamo bar 4 trenera koja su više kompetentna za klupu reprezentacije Srbije od njega.
Što se toga tiče ceo svet može da nam zavidi.

Sale nacionale

pre 3 godine

Koliko ne poznajte kosarku govori cinjenica da uporno pojedine analfabete insistiraju na tezi "Bircevic u petorci pre Jokica". Pa sta ako je Bircevic zapocinjao utakmice? Jokic je i kao igrac sa klupe bio jedan od igraca sa najvise minuta na terenu, tako da je potpuno nevazno ko zapocinje utakmicu, posebno sto se u vecini utakmica Bircevic ne bi ni vracao na teren.

Drugo, kad pricate o jednom, jedinom najvecem Aleksandru Saletu Djordjevicu da ustanete u stav mirno. Evropsko zlato, svetsko zlato, olimpijsko srebro, trojka Hrvatima u najvaznijoj utakmici koju cemo ikad odigrati sa njima, 40+ poena Litvancima u finalu, trojka za titulu EL Partizana. Kao selektor na 3 od 5 najvecih takmicenja doneo medalje. Hvala ti Sale, i u ime svih nezahvalnih Srba, za sve radosti koje si nam doneo.

Trece, Jokic je dosao proslo leto na pripreme reprezantacije potpuno zapusten, sa 15-ak kilograma viska, kasnio je na pripreme, poslednji je stigao, sve mu se tolerisalo, a on je sve "vratio", tako sto je cascavao prisustvom, dobijao iskljucujuce tehnicke, i dozvolio da ga penzioneri Gasol i Skola potpuno poniste i uniste, kao da se nije ni pojavio na prvenstu.

Stevan

pre 3 godine

E moj Djordjevicu, egoisto.
Da si pustio Jokica da nam bude i trener i igrac, sad bismo imali medalju sa SP.
Nisi mogao sebi da dozvolis da priznas da je Jokic u svakom smislu iznad tebe- i u igrackom, a i sto se samog taktickog poznavanja kosarke i razumevanja igre tice.
Sramoto jedna, dozvolio si da ti najbolji centar na svetu i top 10 igraca na svetu bude izmena Bircevicu?
NULO!!!

веверица

pre 3 godine

не знам. гледајући ове утакмице, можда је јокић ипак мало бољи играч од бирчевића? можда није требало да му буде измена? не знам. треба питати салета легенду.

Srbija

pre 3 godine

More sad se setio jos jedan liberal da pricu o Joki nasem. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Tacno se vidi kako ovaj Rouz sa predumisljajem sve radi, kao hvali Joku, a sve najgore mu misli.

Stevan

pre 3 godine

Jokic svakom klincu, bez obzira sta ga u zivotu interesovalo, da li je to sport, muzika, nauka, zanat- treba da posluzi kao inspiracija i uzor.
Da li postoji kosarkaski strucnjak u celom svetu, koji bi na osnovu toga kako je Jokic izgledao i igrao kad je imao 14-15 godina, mogao da pretpostavi da ce on za 10 godina uopste i dalje da bude kosarkas, a kamoli da ce time da se bavi i bude NAJBOLJI na svetu na svojoj poziciji?

E zato treba verovati u svoju decu cak i onda kad svi odustanu!!!
Mnogi roditelji su prestali da podrzavaju decu koja su bila pretalentovana(ne mislim samo na sport, vec uopsteno), zbog misljenja i saveta raznoraznih “strucnjaka” i “eksperata” da njihova deca nisu dovoljno dobra ili nisu za to.

Nikola, hvala za inspiraciju!

tocka

pre 3 godine

Ni za moje. Idem na mali izlet do Sombora ovog vikenda, cisto da disem samo.
(IntruderBrokoli, 15. septembar 2020 08:22)
Srećan put, trebaće ti sreća jer su drumovi toliko očajni oko Sombora da rizikuješ zivot ako nemaš tenk ili bar traktor. Sve to zahvaljujući tome što smo odlučili da investiramo u povezivanje sa civilizovanim svetom... khmkhm Albanijom, Makedonijom i ekipom sa juga. To je doduše logično jer su vekovima kulturni uzor svima i centar Evrope. Što da se povezujemo sa Madjarskom i Austrijom, oni su nas khmkhm unazadili, pa treba i ono malo veza sa severom pustiti da istrunu i lupiti zid da nas ne truju njihovom khmkhm zaostalošću. Uostalom Sombor pa i cela Vojvodina su tako pogodni za pravljenje jedne deponije velike za naše albanske prijatelje.

duledudule

pre 3 godine

Mislim da ce ovi biti prvi put da ce pola Srbije (naravno ljubitelji sporta) gledati NBA utakmicu u 3 ujutru , posle one izmedju LA i Sacramenta kad je Robert Ori srusio nase snove.Nadamo se da ce ovaj putcsnovi postati stvarnost , da uzivamo jos malo

big

pre 3 godine

Upravo je klupa Klipersa najveći njihov problem, iako imaju dvojac nagradjivanih šestih igrača, ispalo je da su protiv Denvera dve velike rupe u odbrani, Harel ne može ništa Jokiću, uz to su mu brojke u napadu mnogo lošije, a Lu svakako nije poznat po odbrani. Zubac mora da igra kad je Jokić u igri, a ono što niko nije primetio, i Plamli je prošlu utakicu svoje minute ekstra odigrao na oba kraja. Mladost je ključna reč, koja će odlučiti pobednika, da li mladost - neiskustvo ili mladost - energija, videćemo. Jedno je sigurno, Kawai, George, Lu, su na svojim maksimumima, tu više nema mesta za napredak, Jokić, Mari i MPJ imaju još jako puno prostora da napreduju, tek im je drugi plej of i polako grade mentalitet pobednika, samo da Denver zadrži svoju okosnicu, i na sitnicama još malo posloži tim. Bilo bi lepo i da Denver prođe, zbog samopouzdanja, iskustva, ali i da ne prodje. taman ima dosta grešaka da izvuču pouke.

bskfan

pre 3 godine

Ima tu nekoliko kosarkasa i novinara koji su podrzavali Jokica jos od pocetka, kao Zach Lowe (njemu je valjda zena srpkinja), zatim Dzelen Rouz, Richard Dzeferson itd. Veceras ce da odluci jaca glava, ko se bolje izbori sa pritiskom. Mozemo samo da se nadamo da Malone nece da pravi neke egzibicije vec ce pustiti malog Portera da igra barem 30 minuta jer je jasno da bez njega Denver ima velikih problema u napadu. U utakmicu mora da se udje argesivno ali i kontrolisano i bez faulova, to se posebno odnosi na Jokica. Bice tu provokacija Morisa, Beverlija i Harela, na to moraju da budu spremni. Po kvalitetu igraca Klipersi su u prednosti ali bi Denver trebalo da ima prednost u glavi: Marej voli jake utakmice i adrenalin, MPJ ima jaku glavu kao da je veteran a ne ruki, a Jokic je operisan od pritiska. Kavaji je kao robot, njemu pritisak ne smeta ali bi PG lako mogao da padne jer mu je to slaba tacka. Ako Denver u cetvrtu cetvrtinu udje egal ima sansu da dobije jer u sedmoj utakmici tesko moze da racuna na vracanje u zivot ako udju u veliki minus. Do sada su uspeli da eliminisu Lu Vilijamsa, tako treba i da ostane jer ako on udje u ritam onda ce biti u opasnom problemu. Treba igrati brzo i jednostavno kako bi se smanjile izgubljene lopte jer posle njih dolaze laki poeni a veceras lakih poena ne sme biti. Zupca i Harela, kao i do sada, treba samo spreciti da prime loptu ispod kosa, sto znaci treba spreciti lake ulaze u reket. Nema tu sta mnogo da se prica, udjes u utakmicu i igras.

basket majstor NS

pre 3 godine

za ekipu iz Denvera, za sezone koje slede, jako je korisno što su sve oči sada uprte u njih i to u najpozitivnijem svetlu!! (nema drugih NBA utakmica, ova sedma ima iščekivanje i pažnju kao da je za Božić) stiču respekt velikim koracima (postavljaju se na mapu ozbiljnih ekipa, i za ljude van Kolorada i Srbije :-) kojima je to, jel, od ranije znano)

"seoske ekipe" teško mogu do titule (sećamo se Sakramenta)

CisTo_onAKo

pre 3 godine

Ili će Jokara izaći iz duela sa 40p ili će imati 2p za celu utakmicu..... Na štitu ili pored!
(made in Serbia, 15. septembar 2020 08:49)

Bas suprotno od toga,Jokic od kako igra plej of i ove a i prosle sezone nema prakticno utakmicu ispod 20,jedina protiv klipersa prva u seriji(15) ali nije igrao poslednju cetvrtinu jer su predali mec.Tako da je Jokic i vise nego konstantan kad je plej of u pitanju...samo je pitanje koliko dobro ce da odigra,a 20p+ mu ne gine.

vaxilar

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.
(Xander, 15. septembar 2020 08:39) # Link komentara

Bas cudno da clan cuvene generacije Indijana Pejsersa koji su naterali Bulse na 7 utakmica u finalu konferencije gde su cak imali i ozbiljnu prednost bude pismeniji od Skipa Bejlisa i Stivena Ej Smita.

mighty banana

pre 3 godine

Džejlen je jedan od retkih koji ne pada pod uticaj jedne utakmice ili serije utakmica, on od početka ima mišljenje i drži se toga. Često mu se iščuđavaju ali je jedan od najboljih ako ne i najbolji analitičar po tim glavnim Američkim televizijama.

bakicar

pre 3 godine

U Denveru je Jokić jedini pravi star sa kontinuitetom performansi, ostatak ekipe su bolešljivi treferi. Lično ne bih volio da upropaste epsko finale Klipersa i Lejkersa.

Nikola

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.

Xander

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.

Igor

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.
(Nikola, 15. septembar 2020 08:35)
Zaboravili su ključnu reč, a to je "dvaput". Još niko nije uspeo dvaput da preokrene 1-3 na 4-3 u jednom plejofu.

Xander

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.

Igor

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.
(Nikola, 15. septembar 2020 08:35)
Zaboravili su ključnu reč, a to je "dvaput". Još niko nije uspeo dvaput da preokrene 1-3 na 4-3 u jednom plejofu.

vaxilar

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.
(Xander, 15. septembar 2020 08:39) # Link komentara

Bas cudno da clan cuvene generacije Indijana Pejsersa koji su naterali Bulse na 7 utakmica u finalu konferencije gde su cak imali i ozbiljnu prednost bude pismeniji od Skipa Bejlisa i Stivena Ej Smita.

веверица

pre 3 godine

не знам. гледајући ове утакмице, можда је јокић ипак мало бољи играч од бирчевића? можда није требало да му буде измена? не знам. треба питати салета легенду.

mighty banana

pre 3 godine

Džejlen je jedan od retkih koji ne pada pod uticaj jedne utakmice ili serije utakmica, on od početka ima mišljenje i drži se toga. Često mu se iščuđavaju ali je jedan od najboljih ako ne i najbolji analitičar po tim glavnim Američkim televizijama.

basket majstor NS

pre 3 godine

za ekipu iz Denvera, za sezone koje slede, jako je korisno što su sve oči sada uprte u njih i to u najpozitivnijem svetlu!! (nema drugih NBA utakmica, ova sedma ima iščekivanje i pažnju kao da je za Božić) stiču respekt velikim koracima (postavljaju se na mapu ozbiljnih ekipa, i za ljude van Kolorada i Srbije :-) kojima je to, jel, od ranije znano)

"seoske ekipe" teško mogu do titule (sećamo se Sakramenta)

bskfan

pre 3 godine

Ima tu nekoliko kosarkasa i novinara koji su podrzavali Jokica jos od pocetka, kao Zach Lowe (njemu je valjda zena srpkinja), zatim Dzelen Rouz, Richard Dzeferson itd. Veceras ce da odluci jaca glava, ko se bolje izbori sa pritiskom. Mozemo samo da se nadamo da Malone nece da pravi neke egzibicije vec ce pustiti malog Portera da igra barem 30 minuta jer je jasno da bez njega Denver ima velikih problema u napadu. U utakmicu mora da se udje argesivno ali i kontrolisano i bez faulova, to se posebno odnosi na Jokica. Bice tu provokacija Morisa, Beverlija i Harela, na to moraju da budu spremni. Po kvalitetu igraca Klipersi su u prednosti ali bi Denver trebalo da ima prednost u glavi: Marej voli jake utakmice i adrenalin, MPJ ima jaku glavu kao da je veteran a ne ruki, a Jokic je operisan od pritiska. Kavaji je kao robot, njemu pritisak ne smeta ali bi PG lako mogao da padne jer mu je to slaba tacka. Ako Denver u cetvrtu cetvrtinu udje egal ima sansu da dobije jer u sedmoj utakmici tesko moze da racuna na vracanje u zivot ako udju u veliki minus. Do sada su uspeli da eliminisu Lu Vilijamsa, tako treba i da ostane jer ako on udje u ritam onda ce biti u opasnom problemu. Treba igrati brzo i jednostavno kako bi se smanjile izgubljene lopte jer posle njih dolaze laki poeni a veceras lakih poena ne sme biti. Zupca i Harela, kao i do sada, treba samo spreciti da prime loptu ispod kosa, sto znaci treba spreciti lake ulaze u reket. Nema tu sta mnogo da se prica, udjes u utakmicu i igras.

duledudule

pre 3 godine

Mislim da ce ovi biti prvi put da ce pola Srbije (naravno ljubitelji sporta) gledati NBA utakmicu u 3 ujutru , posle one izmedju LA i Sacramenta kad je Robert Ori srusio nase snove.Nadamo se da ce ovaj putcsnovi postati stvarnost , da uzivamo jos malo

CisTo_onAKo

pre 3 godine

Ili će Jokara izaći iz duela sa 40p ili će imati 2p za celu utakmicu..... Na štitu ili pored!
(made in Serbia, 15. septembar 2020 08:49)

Bas suprotno od toga,Jokic od kako igra plej of i ove a i prosle sezone nema prakticno utakmicu ispod 20,jedina protiv klipersa prva u seriji(15) ali nije igrao poslednju cetvrtinu jer su predali mec.Tako da je Jokic i vise nego konstantan kad je plej of u pitanju...samo je pitanje koliko dobro ce da odigra,a 20p+ mu ne gine.

Stevan

pre 3 godine

Jokic svakom klincu, bez obzira sta ga u zivotu interesovalo, da li je to sport, muzika, nauka, zanat- treba da posluzi kao inspiracija i uzor.
Da li postoji kosarkaski strucnjak u celom svetu, koji bi na osnovu toga kako je Jokic izgledao i igrao kad je imao 14-15 godina, mogao da pretpostavi da ce on za 10 godina uopste i dalje da bude kosarkas, a kamoli da ce time da se bavi i bude NAJBOLJI na svetu na svojoj poziciji?

E zato treba verovati u svoju decu cak i onda kad svi odustanu!!!
Mnogi roditelji su prestali da podrzavaju decu koja su bila pretalentovana(ne mislim samo na sport, vec uopsteno), zbog misljenja i saveta raznoraznih “strucnjaka” i “eksperata” da njihova deca nisu dovoljno dobra ili nisu za to.

Nikola, hvala za inspiraciju!

tocka

pre 3 godine

Ni za moje. Idem na mali izlet do Sombora ovog vikenda, cisto da disem samo.
(IntruderBrokoli, 15. septembar 2020 08:22)
Srećan put, trebaće ti sreća jer su drumovi toliko očajni oko Sombora da rizikuješ zivot ako nemaš tenk ili bar traktor. Sve to zahvaljujući tome što smo odlučili da investiramo u povezivanje sa civilizovanim svetom... khmkhm Albanijom, Makedonijom i ekipom sa juga. To je doduše logično jer su vekovima kulturni uzor svima i centar Evrope. Što da se povezujemo sa Madjarskom i Austrijom, oni su nas khmkhm unazadili, pa treba i ono malo veza sa severom pustiti da istrunu i lupiti zid da nas ne truju njihovom khmkhm zaostalošću. Uostalom Sombor pa i cela Vojvodina su tako pogodni za pravljenje jedne deponije velike za naše albanske prijatelje.

big

pre 3 godine

Upravo je klupa Klipersa najveći njihov problem, iako imaju dvojac nagradjivanih šestih igrača, ispalo je da su protiv Denvera dve velike rupe u odbrani, Harel ne može ništa Jokiću, uz to su mu brojke u napadu mnogo lošije, a Lu svakako nije poznat po odbrani. Zubac mora da igra kad je Jokić u igri, a ono što niko nije primetio, i Plamli je prošlu utakicu svoje minute ekstra odigrao na oba kraja. Mladost je ključna reč, koja će odlučiti pobednika, da li mladost - neiskustvo ili mladost - energija, videćemo. Jedno je sigurno, Kawai, George, Lu, su na svojim maksimumima, tu više nema mesta za napredak, Jokić, Mari i MPJ imaju još jako puno prostora da napreduju, tek im je drugi plej of i polako grade mentalitet pobednika, samo da Denver zadrži svoju okosnicu, i na sitnicama još malo posloži tim. Bilo bi lepo i da Denver prođe, zbog samopouzdanja, iskustva, ali i da ne prodje. taman ima dosta grešaka da izvuču pouke.

Sale nacionale

pre 3 godine

Koliko ne poznajte kosarku govori cinjenica da uporno pojedine analfabete insistiraju na tezi "Bircevic u petorci pre Jokica". Pa sta ako je Bircevic zapocinjao utakmice? Jokic je i kao igrac sa klupe bio jedan od igraca sa najvise minuta na terenu, tako da je potpuno nevazno ko zapocinje utakmicu, posebno sto se u vecini utakmica Bircevic ne bi ni vracao na teren.

Drugo, kad pricate o jednom, jedinom najvecem Aleksandru Saletu Djordjevicu da ustanete u stav mirno. Evropsko zlato, svetsko zlato, olimpijsko srebro, trojka Hrvatima u najvaznijoj utakmici koju cemo ikad odigrati sa njima, 40+ poena Litvancima u finalu, trojka za titulu EL Partizana. Kao selektor na 3 od 5 najvecih takmicenja doneo medalje. Hvala ti Sale, i u ime svih nezahvalnih Srba, za sve radosti koje si nam doneo.

Trece, Jokic je dosao proslo leto na pripreme reprezantacije potpuno zapusten, sa 15-ak kilograma viska, kasnio je na pripreme, poslednji je stigao, sve mu se tolerisalo, a on je sve "vratio", tako sto je cascavao prisustvom, dobijao iskljucujuce tehnicke, i dozvolio da ga penzioneri Gasol i Skola potpuno poniste i uniste, kao da se nije ni pojavio na prvenstu.

Stevan

pre 3 godine

E moj Djordjevicu, egoisto.
Da si pustio Jokica da nam bude i trener i igrac, sad bismo imali medalju sa SP.
Nisi mogao sebi da dozvolis da priznas da je Jokic u svakom smislu iznad tebe- i u igrackom, a i sto se samog taktickog poznavanja kosarke i razumevanja igre tice.
Sramoto jedna, dozvolio si da ti najbolji centar na svetu i top 10 igraca na svetu bude izmena Bircevicu?
NULO!!!

Filip

pre 3 godine

Stručnjak!
Đorđević zna košarku, ali u svakom trenutku imamo bar 4 trenera koja su više kompetentna za klupu reprezentacije Srbije od njega.
Što se toga tiče ceo svet može da nam zavidi.

Nikola

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.

bakicar

pre 3 godine

U Denveru je Jokić jedini pravi star sa kontinuitetom performansi, ostatak ekipe su bolešljivi treferi. Lično ne bih volio da upropaste epsko finale Klipersa i Lejkersa.

I hate Laettner!

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...
(Brajant rouz)

Zbog Fab Five sa Micigena. Rose je bio drugi najbolji igrac na tom timu (iza Kris Vebera) i vodja ekipe na terenu i van njega. Pocetak devedesetih je oznacio kulminaciju koledz kosarke u Americi, a Micigen je bio ubedljivo najpopularniji tim u to vreme i iako nisu uspeli da osvoje titulu pored bolje vodjenih Duke i UNLV, uostalom, kao ni Sek sa LSU, ostavili su neizbrisiv kosarkaski i kulturoloski trag koji traje do dan-danas.

Srbija

pre 3 godine

More sad se setio jos jedan liberal da pricu o Joki nasem. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Tacno se vidi kako ovaj Rouz sa predumisljajem sve radi, kao hvali Joku, a sve najgore mu misli.

Brajant rouz

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...

Mister Vo

pre 3 godine

@tocka
Ima istine u tvom komentaru, ali put za Sombor ne vodi nigde drugde osim u Sombor. Nekad bio centar, sad je slepa ulica...

bakicar

pre 3 godine

U Denveru je Jokić jedini pravi star sa kontinuitetom performansi, ostatak ekipe su bolešljivi treferi. Lično ne bih volio da upropaste epsko finale Klipersa i Lejkersa.

Nikola

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.

Sale nacionale

pre 3 godine

Koliko ne poznajte kosarku govori cinjenica da uporno pojedine analfabete insistiraju na tezi "Bircevic u petorci pre Jokica". Pa sta ako je Bircevic zapocinjao utakmice? Jokic je i kao igrac sa klupe bio jedan od igraca sa najvise minuta na terenu, tako da je potpuno nevazno ko zapocinje utakmicu, posebno sto se u vecini utakmica Bircevic ne bi ni vracao na teren.

Drugo, kad pricate o jednom, jedinom najvecem Aleksandru Saletu Djordjevicu da ustanete u stav mirno. Evropsko zlato, svetsko zlato, olimpijsko srebro, trojka Hrvatima u najvaznijoj utakmici koju cemo ikad odigrati sa njima, 40+ poena Litvancima u finalu, trojka za titulu EL Partizana. Kao selektor na 3 od 5 najvecih takmicenja doneo medalje. Hvala ti Sale, i u ime svih nezahvalnih Srba, za sve radosti koje si nam doneo.

Trece, Jokic je dosao proslo leto na pripreme reprezantacije potpuno zapusten, sa 15-ak kilograma viska, kasnio je na pripreme, poslednji je stigao, sve mu se tolerisalo, a on je sve "vratio", tako sto je cascavao prisustvom, dobijao iskljucujuce tehnicke, i dozvolio da ga penzioneri Gasol i Skola potpuno poniste i uniste, kao da se nije ni pojavio na prvenstu.

Srbija

pre 3 godine

More sad se setio jos jedan liberal da pricu o Joki nasem. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Tacno se vidi kako ovaj Rouz sa predumisljajem sve radi, kao hvali Joku, a sve najgore mu misli.

Stevan

pre 3 godine

E moj Djordjevicu, egoisto.
Da si pustio Jokica da nam bude i trener i igrac, sad bismo imali medalju sa SP.
Nisi mogao sebi da dozvolis da priznas da je Jokic u svakom smislu iznad tebe- i u igrackom, a i sto se samog taktickog poznavanja kosarke i razumevanja igre tice.
Sramoto jedna, dozvolio si da ti najbolji centar na svetu i top 10 igraca na svetu bude izmena Bircevicu?
NULO!!!

веверица

pre 3 godine

не знам. гледајући ове утакмице, можда је јокић ипак мало бољи играч од бирчевића? можда није требало да му буде измена? не знам. треба питати салета легенду.

tocka

pre 3 godine

Ni za moje. Idem na mali izlet do Sombora ovog vikenda, cisto da disem samo.
(IntruderBrokoli, 15. septembar 2020 08:22)
Srećan put, trebaće ti sreća jer su drumovi toliko očajni oko Sombora da rizikuješ zivot ako nemaš tenk ili bar traktor. Sve to zahvaljujući tome što smo odlučili da investiramo u povezivanje sa civilizovanim svetom... khmkhm Albanijom, Makedonijom i ekipom sa juga. To je doduše logično jer su vekovima kulturni uzor svima i centar Evrope. Što da se povezujemo sa Madjarskom i Austrijom, oni su nas khmkhm unazadili, pa treba i ono malo veza sa severom pustiti da istrunu i lupiti zid da nas ne truju njihovom khmkhm zaostalošću. Uostalom Sombor pa i cela Vojvodina su tako pogodni za pravljenje jedne deponije velike za naše albanske prijatelje.

Xander

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.

Igor

pre 3 godine

"a da li će postati prva ekipa u istoriji koja je preokrenula ovaj rezultat u jednom plej-ofu saznaćemo uskoro."

Pa i Jutu su pobedili 4-3 posle 1-3.
(Nikola, 15. septembar 2020 08:35)
Zaboravili su ključnu reč, a to je "dvaput". Još niko nije uspeo dvaput da preokrene 1-3 na 4-3 u jednom plejofu.

Filip

pre 3 godine

Stručnjak!
Đorđević zna košarku, ali u svakom trenutku imamo bar 4 trenera koja su više kompetentna za klupu reprezentacije Srbije od njega.
Što se toga tiče ceo svet može da nam zavidi.

vaxilar

pre 3 godine

Džejlen Rouz već godinama govori kako treba obratiti pažnju na Jokića i Nagetse. Da su budući konkurenti za titulu. Istrajao je i ismevanje ostalih "analitičara" i kolega i dosta puta bio jedini koji je verovao u njega u NBA medijima. Lik je možda i košarkaški najpismeniji od svih iz medijskog sveta.
(Xander, 15. septembar 2020 08:39) # Link komentara

Bas cudno da clan cuvene generacije Indijana Pejsersa koji su naterali Bulse na 7 utakmica u finalu konferencije gde su cak imali i ozbiljnu prednost bude pismeniji od Skipa Bejlisa i Stivena Ej Smita.

basket majstor NS

pre 3 godine

za ekipu iz Denvera, za sezone koje slede, jako je korisno što su sve oči sada uprte u njih i to u najpozitivnijem svetlu!! (nema drugih NBA utakmica, ova sedma ima iščekivanje i pažnju kao da je za Božić) stiču respekt velikim koracima (postavljaju se na mapu ozbiljnih ekipa, i za ljude van Kolorada i Srbije :-) kojima je to, jel, od ranije znano)

"seoske ekipe" teško mogu do titule (sećamo se Sakramenta)

bskfan

pre 3 godine

Ima tu nekoliko kosarkasa i novinara koji su podrzavali Jokica jos od pocetka, kao Zach Lowe (njemu je valjda zena srpkinja), zatim Dzelen Rouz, Richard Dzeferson itd. Veceras ce da odluci jaca glava, ko se bolje izbori sa pritiskom. Mozemo samo da se nadamo da Malone nece da pravi neke egzibicije vec ce pustiti malog Portera da igra barem 30 minuta jer je jasno da bez njega Denver ima velikih problema u napadu. U utakmicu mora da se udje argesivno ali i kontrolisano i bez faulova, to se posebno odnosi na Jokica. Bice tu provokacija Morisa, Beverlija i Harela, na to moraju da budu spremni. Po kvalitetu igraca Klipersi su u prednosti ali bi Denver trebalo da ima prednost u glavi: Marej voli jake utakmice i adrenalin, MPJ ima jaku glavu kao da je veteran a ne ruki, a Jokic je operisan od pritiska. Kavaji je kao robot, njemu pritisak ne smeta ali bi PG lako mogao da padne jer mu je to slaba tacka. Ako Denver u cetvrtu cetvrtinu udje egal ima sansu da dobije jer u sedmoj utakmici tesko moze da racuna na vracanje u zivot ako udju u veliki minus. Do sada su uspeli da eliminisu Lu Vilijamsa, tako treba i da ostane jer ako on udje u ritam onda ce biti u opasnom problemu. Treba igrati brzo i jednostavno kako bi se smanjile izgubljene lopte jer posle njih dolaze laki poeni a veceras lakih poena ne sme biti. Zupca i Harela, kao i do sada, treba samo spreciti da prime loptu ispod kosa, sto znaci treba spreciti lake ulaze u reket. Nema tu sta mnogo da se prica, udjes u utakmicu i igras.

big

pre 3 godine

Upravo je klupa Klipersa najveći njihov problem, iako imaju dvojac nagradjivanih šestih igrača, ispalo je da su protiv Denvera dve velike rupe u odbrani, Harel ne može ništa Jokiću, uz to su mu brojke u napadu mnogo lošije, a Lu svakako nije poznat po odbrani. Zubac mora da igra kad je Jokić u igri, a ono što niko nije primetio, i Plamli je prošlu utakicu svoje minute ekstra odigrao na oba kraja. Mladost je ključna reč, koja će odlučiti pobednika, da li mladost - neiskustvo ili mladost - energija, videćemo. Jedno je sigurno, Kawai, George, Lu, su na svojim maksimumima, tu više nema mesta za napredak, Jokić, Mari i MPJ imaju još jako puno prostora da napreduju, tek im je drugi plej of i polako grade mentalitet pobednika, samo da Denver zadrži svoju okosnicu, i na sitnicama još malo posloži tim. Bilo bi lepo i da Denver prođe, zbog samopouzdanja, iskustva, ali i da ne prodje. taman ima dosta grešaka da izvuču pouke.

mighty banana

pre 3 godine

Džejlen je jedan od retkih koji ne pada pod uticaj jedne utakmice ili serije utakmica, on od početka ima mišljenje i drži se toga. Često mu se iščuđavaju ali je jedan od najboljih ako ne i najbolji analitičar po tim glavnim Američkim televizijama.

duledudule

pre 3 godine

Mislim da ce ovi biti prvi put da ce pola Srbije (naravno ljubitelji sporta) gledati NBA utakmicu u 3 ujutru , posle one izmedju LA i Sacramenta kad je Robert Ori srusio nase snove.Nadamo se da ce ovaj putcsnovi postati stvarnost , da uzivamo jos malo

Stevan

pre 3 godine

Jokic svakom klincu, bez obzira sta ga u zivotu interesovalo, da li je to sport, muzika, nauka, zanat- treba da posluzi kao inspiracija i uzor.
Da li postoji kosarkaski strucnjak u celom svetu, koji bi na osnovu toga kako je Jokic izgledao i igrao kad je imao 14-15 godina, mogao da pretpostavi da ce on za 10 godina uopste i dalje da bude kosarkas, a kamoli da ce time da se bavi i bude NAJBOLJI na svetu na svojoj poziciji?

E zato treba verovati u svoju decu cak i onda kad svi odustanu!!!
Mnogi roditelji su prestali da podrzavaju decu koja su bila pretalentovana(ne mislim samo na sport, vec uopsteno), zbog misljenja i saveta raznoraznih “strucnjaka” i “eksperata” da njihova deca nisu dovoljno dobra ili nisu za to.

Nikola, hvala za inspiraciju!

Brajant rouz

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...

CisTo_onAKo

pre 3 godine

Ili će Jokara izaći iz duela sa 40p ili će imati 2p za celu utakmicu..... Na štitu ili pored!
(made in Serbia, 15. septembar 2020 08:49)

Bas suprotno od toga,Jokic od kako igra plej of i ove a i prosle sezone nema prakticno utakmicu ispod 20,jedina protiv klipersa prva u seriji(15) ali nije igrao poslednju cetvrtinu jer su predali mec.Tako da je Jokic i vise nego konstantan kad je plej of u pitanju...samo je pitanje koliko dobro ce da odigra,a 20p+ mu ne gine.

Mister Vo

pre 3 godine

@tocka
Ima istine u tvom komentaru, ali put za Sombor ne vodi nigde drugde osim u Sombor. Nekad bio centar, sad je slepa ulica...

I hate Laettner!

pre 3 godine

Je l zna neko zbog cega je Brajant svojevremeno (kada je ulazio u NBA) rekao da mu je omiljeni igrac upravo Dzelen Rouz? Ok, dobar je bio ali tek posle u torontu. U tom momentu kada ue brajant to rekao on je bio solidan ili prosecan...
(Brajant rouz)

Zbog Fab Five sa Micigena. Rose je bio drugi najbolji igrac na tom timu (iza Kris Vebera) i vodja ekipe na terenu i van njega. Pocetak devedesetih je oznacio kulminaciju koledz kosarke u Americi, a Micigen je bio ubedljivo najpopularniji tim u to vreme i iako nisu uspeli da osvoje titulu pored bolje vodjenih Duke i UNLV, uostalom, kao ni Sek sa LSU, ostavili su neizbrisiv kosarkaski i kulturoloski trag koji traje do dan-danas.