Četvrtak, 21.07.2005.

13:35

Dete zlostavljano i ubijeno

Trogodišnja devojčica K. J. umrla je pošto joj je Mališa Jevtović (31) iz Beograda naneno teške telesne povrede.

Izvor: B92

Dete zlostavljano i ubijeno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Tatjana

pre 18 godina

Ja vec danima ne mogu da se oporavim od soka! Kroz kakav horor je jadna devojcica prosla! Za ova dva bednika nesmem da napisem sta bi volela da im se dogodi!!!
Neka pociva u miru!

horo

pre 18 godina

Ljudi moji pa ovo je previse monstruozno i za dobar horor, po mom misljenju najdelotvornija kazna bi bila ne smrtna nego kraca vremenska kazna za oboje. Vjerujte mi da ne bi dugo jeli hljeba.

Zorica i Jelena

pre 18 godina

Potresene strahovitim mukama i smrcu malog neduznog andjela,male K.,
od dva bezumna monstruma, zahtevamo od institucija ovog drustva kao i savesti gradjana da se ucini sve da se ovakvi uzasi sprece na vreme.

Chupa

pre 18 godina

Mislio sam, da su deca pod okriljem roditeljske ljubavi i paznje zaštićena ali... nebriga je učinila svoje. Lekari su odgovorni za smrt ove devojčice, pa znali su da osumnjičeni za ovaj zločin boluje od " Vijetnamskog sindroma" pa njega je trebalo drzati zatvorenog u " Lazi Lazareviću" a majku tog nesrećnog deteta odmah su trebali psiholozi pregledati jer je zivela sa takvim poremećenim tipom. Ma ja se slazem sa ogorčenom javnošcu pustite ih na ulicu da im narod presudi.Kakav sud...izaći ce iz zatvora kad -tad. Bar to dete da osvetimo.

gabrijela

pre 18 godina

Zasto u ovoj zemlji neko nekada ne odreaguje adekvatno pre nego sto se nesto ruzno i strasno desi? Ne postoje reci koje mogu da iskazu bol.. neduzno dete kome su dva bolesnika presudila..
trebalo bi im istom merom vratiti ....ma to je nista, ne osecaju bol, ne pate, nema adekvatne kazne za njih dvoje..smrtna kazna? NIJE DOVOLJNO... Njima je Bog odavno presudio...Pitam samo jedno: ZASTO DETE?

igor

pre 18 godina

To sto niko nije reagovao ranije pokazuje samo kakvi smo jadni i bedni. Ja odgovorno tvrdim da bi tog gmaza zadavio golim rukama bez i malo grize savesti.
A u stvari tragicno je sto ovo nije prvi slucaj (setimo se coveka iz nekog mesta iz unutrasnjosti sto je silovao sina, zaglavi zatvor , pusten nakon godinu dana i onda ubio dete), i sto niko nece preuzeti OSTRE mere protiv ovoga...tuzno. Oguglao sam u zadnjih 15 godina i na leseve i na bombe i na smrt, ali kada sam video sliku ove devojcice kao da mi je neko iscupao srce.

A.Ignjatovic

pre 18 godina

Hvala Bogu devojcica je u Raju i nece morati da trpi vise ta bolesna izivljavanja.
To mi daje utehu jer ne mogu razumeti ovakav zlocin. Ni ovde u US nisam cuo za tako nesto. Ovde ako udaris dete posalju te odmah u zatvor.

trudnica

pre 18 godina

Molim drustvo da vec jednom ispravno odreaguje kada su ovakvi slucajevi u pitanju!Ovo je pre za rubriku "bez komentara", ali toliko sam se potresla da mogu samo da molim da svi zajedno reagujemo.Gde je dozivotna kazna????

sanjap

pre 18 godina

Život to dvoje bednika nikako nije vredniji od života te devojčice.Vrlo temeljno,precizno i zakonski treba se postarati da više nikad ne vide svetlost dana na slobodi(stvarno je metak nekada lek). Andjelu laka zemlja,sada je Bog čuva!

Lidija

pre 18 godina

Nista nevredi sto mi mozemo da napisemo komentar koji ne dolazi do onih koji bi trebalo da ga procitaju trebalo bi svi mi kao javnost da reagujemo inace ce se ovakvi monstrumi brzo izvuci zahvaljujuci nekom advokatu koji je isti kao i oni cim ih zastupa treba izaci u velikom broju na ulicu i traziti smrtnu kaznu.

ML

pre 18 godina

Smrtna kazna ? Ne bih rekla - izvrsenje suvise kratko traje!!! Suditi im u Srbiji je isto kao da ste ih poslali na dug godisnji odmor - odmaraju, drzava ih hrani i cuva a na kraju i pusti da sve urade ponovo!!!! Nisam sadista niti ludak, ali, treba ih oboje muciti narednih milion godina. Silovati devojcicu od tri godine ?!?

Mija Petrovic

pre 18 godina

Ovo je strasno! Toliko me je uznemirilo. Ja sam majka jednogodisnjeg deteta. Prosto mi je ne shvatljivo sta se dogodilo! Dopustiti takve stvari.

Srce malo kroz sta je proslo i u kakvim je mukama umrla.
Treba ih oboje ...

zorica ns

pre 18 godina

STRASNO. Slazem se sa svima sto se tice kazni...
Saosecam sa devojcicinom rodbinom. Imam dvoje dece i strasno se bojim za njihov zivot u ovoj zemlji (koju inace jako volim) u kojoj se svi bave propagiranjem rasta nataliteta, a za uzvrat ne garantuju nista. Najlakse ih je roditi...

iva

pre 18 godina

Zbog ovakvih zlotvora treba vratiti smrtnu kaznu. Njima je odredjen PRITVOR! A majka tvrdi da je dete ISPALO iz kreveca!!! Za njih je i smrtna kazna premalo.

Vera Rankovic

pre 18 godina

Eto to su posledice naseg ratovanja i agresivnog ponasanja poslednjih 15 godina: nasilje i ludilo se okrece prema nasim najblizima. Smesno je da je covek koji ubija drugu nacionalnost heroj, a kad to cini svojoj deci, onda je psihopata. Ovo je samo vrh ledenog brega, ko zna kakav se pakao odvija iza svakih vrata stanova u soliterima. Ali, problem je u drzavi, koja ne ume da zastiti deo svoje populacije, i to onaj deo koji cini njenu buducnost, socijalnim sluzbama, skolama, policiji koje sve bas briga, vazno je, kako neko ovde napisa, da cuvamo Mladica! Najmonstuoznije izivljavanje nad detetom ovde se tretira kao obljuba i protivprirodni blud! Totalno moralno posrnuce zavrsilo se sociopatijom od koje stradaju najneduzniji -mala deca.
Djavo je, kako su mnogi upozoravali, dosao po svoje!

Cera

pre 18 godina

Vidim da zakon predvidja 15 godina za monstrume. To je nista. To cudoviste treba analizirati, njegovu celu familiju takodje kao i okruzenje. Samo neka postane delimicno svestan onoga sto je uradio pa neka zivi u samici.

TATJANA

pre 18 godina

Uzasno je to sto su ti monstrumi uradili, maloj curici. Treba pomisliti kako se to detence osecalo. Samo smrt kriminalcu i ubici, zajedno sa nemajkom. I vlast je kriva, sto ne vodi racuna o deci, a naravno i ostali, kao komsije i rodbina...
duboko ozaloscena baka

irac

pre 18 godina

Po pisanju Politike radi se o bivsem radniku SUP-a sa cinom potpukovnika i opet clanu JSO.
Ne znam sta vise da kazem, to je ocigledno jos jedan od heroja koji su branili srpski narod.
Koliko ima jos takvih?
Kakva je preporuka za rad u takvim sluzbama?
Da li ce moci da odrastu normalna deca u zemlji Srbiji?
Mrak i tuga.

Kvazimodo

pre 18 godina

Najiskrenije saucesce baki, deki i ostaloj rodbini nesrecne male Katarine. Monstrumu od majke saucesce i ne treba.
Ovo je definitivno najmonstruoznija vest koju sam odavno cuo i dusa me zabolela kad sam cuo ovo danas.
To dvoje monstruma ne treba na psihijatriju, njih jednostavno treba iskoreniti sa lica zemlje. Trebalo bi ih dezintegrisati da se moze.

I.B.

pre 18 godina

Evo bas pre nekoliko trenutaka sam o slicnim stvarima citala u britanskoj stampi i vec sam se toliko potresla da me je ovo sada dokusurilo. Sramota da je sve koji znaju da se ovakve stvari desavaju u njihovoj okolini a ne urade nista po tom pitanju. Jeste nasa stvar, mi smo duzni da ne zatvaramo oci pred ovakvim stvarima! Verujem da ce se pocinioci primereno zlocinu koji su izvrsili kazniti. A ovo je zlocin nad zlocinima pedofilija i ubistvo! A skole i zdravstvene ustanove mogu mnogo vise da se ukljuce. Sta doktor uradi ukoliko vidi cudne modrice ili ogrebotine na decijem telu? Precuti?

Marija

pre 18 godina

U kakvom drustvu zivimo? Neko nije primetio modrice na jadnom malom ljudskom bicu?! Majku i to djubre treba osuditi na dozivotnu robiju u samicama, a rodbinu i komsije na minimum godinu dana zatvora! Ako ne prijavite krivicno delo, Vi ste saucesnici!!!!

Niko, Derventa

pre 18 godina

Nitko od susjeda i ostatka obitelji nema oci i usi? Mislim da je to problem i drustva i socijalizacije, a ne samo nepostojanja institucija.
Kao vjernik smatram da je mala pacenica na boljem mjestu, gdje nitko vise ne moze povrijediti i izdati.
A njezina nepotrebna patnja i smrt neka budu na sramotu svima, citavom drustvu.

mama

pre 18 godina

Postoji predstava u svetu da su zapadne nacije bolesne jer se to u zapadnom svetu cesto desava dok smo mi zdrava nacija jer su ovakve pojave kao izuzetci. Istina je da sakrivenog porodicnog i seksulanog nasilja nema manje kod nas ali se taj problem tretira privatnim (dok se ne dogodi najtragicniji ishod) dok se u zapadnim zemljama taj prljav ves iznosi na otvoreno da bi se narod ohrabrio i edukovao da je psihopatama mesto u bolnici i u zatvoru a ne u skrivanju pod okrilje privatnosti porodce.

guc

pre 18 godina

vazno je da cvrsto zatvorimo oci i onda okrenemo glave i zivimo svoje bedne zivote. Sta vas briga sta su radili detetu, vazno je da ima piva i da Mladic jos seta slobodno Beogradom...eto to su posledice, to su te abnormalna ponasanje,sve izlazi posle ovih 15 godina uzasa!

Umetnica

pre 18 godina

Umesto već tradicionalnih poziva na linč, streljanje i sakaćenje (izgleda da Srbi genetski nisu sposobni da smisle drugačiji način tretiranja zločinaca) treba postaviti pitanje zbog čega ovde nema službi koje bi se bavile zbrinjavanjem dece za koju se sumnja da su zlostavljana? Mi mnogo volimo da cinkarimo jedni druge, a kada bi to bilo moguće anonimno, ta nesrećna mala devojčica bi sigurno bila živa, a majka i njen švaler bi bili iza rešetaka, gde ne mogu povređivati nikoga. Takvi užasi postoje svuda, samo što takođe i postoje socijalne službe koje se bave time i sprečavaju kada je to moguće da do tragičnih ishoda dođe.

JA

pre 18 godina

Ja bih njemu i majci isto sto su i oni ovoj jadnoj devojcici, i to dok ne izdahnu!!!
Sta to treba da se dogodi coveku pa da postane takav!!!

Sync

pre 18 godina

Kako je moguce da ovakva majka rodi to neduzno dete. Ona je morala biti mentalno bolesna ili tesko poremecena osoba. Gde su bili lekari koji su je pregledali...porodiliste, razne ustanove?

Dragana

pre 18 godina

Da covek ne poveruje ko sve seta gradovima. Zivim u inostranstvu, i ovde se stalno nesto desava.
Skoro je ubijena devojcica, a ubio je covek koji je dan pre izasao iz zatvora zbog silovanja!
To su ti glupi zakoni EU koji osudjuju coveka na po tri godine zatvora za teske slucajeve silovanja i misle da ce se promeniti.
Steta sto je za to ukinuta smrtna kazna, da se takvim monstrumima ne omoguci sudjenje i odbrana!
Jadno dete!

Enver Kelmendi

pre 18 godina

Malisu Jevtovica i Anu Filipovic ne terba u zatovr nego u bolnici i to u psihatriji. Na zalost u svet ima i takvi ljudi. Devojcici K.J laka mu zemlja. Ako postoj raj i pakao ona ce otici sigurno u raj. Ona nije mogla nikako da gresi dusu. Ona je bila u pogresne ruke i u pogresno vreme.
Daj boze da niko u svet nama ovakvu sudbinu kao ova mala.

Ivana Inic

pre 18 godina

Kako tuzba nije podneta za ubistvo? Malo je smrtna kazna (kada bi je bilo) ili obicna kazna u zatvoru za takve kako sto su ti bolesnici...Trebalo bi zakonom doneti posebnu kaznu koja bi samo na njih bila primenjivana. Toliko sam potresena da reci nemam!!!

Pedja Markovic

pre 18 godina

Ne postoji dovoljna kazna. I ako ga sad osude na 5-6 godina zbog neznamnijacega, punu odgovornost snosice sud i sudije koji ne omoguce da se ovakvi zlikovci smeste u zatvor zauvek!!!

Petar

pre 18 godina

E kako to Kinezi lako resavaju ....
A tek tuzba - pa to je sramota. On - ubistvo, majka - saucesnistvo u ubistvu, kakvo crno zanemarivanje duznosti.....

Aleksandra V.

pre 18 godina

Gde su, komšije, rođaci, doktori? Da li je to jadno dete neko VIDEO proteklih meseci? Kada ćemo prestati da okrećemo glavu od ovakvih strašnih događaja, da se ne bismo mešali u TUĐE stvari? Pokušajte da zamislite šta je bilo u glavi tom malom biću, maloj devojčici, u njenom malom, takvom, životu! Smrtna kazna za oboje je malo!

Mirjana

pre 18 godina

On je tukao a nista se nije videlo, tako da ni najblize komsije nista nisu primetile i nisu slucaj prijavile?! U ovakvim slucajevima kada su roditelji ili staratelji dusevno bolesni najveca odgovornost, po mom misljenju, lezi na komsijama i rodbini. Ali, kod nas niko nece da se "mesa" i onda se ovako monstrouzne stvari dogode. Jadno dete!

Jovan Jovanovic

pre 18 godina

Pa tog treba odmah uz zid zajedno sa neodgovornom "majkom" ..To cudoviste ne treba videti dana. Kakva odbrana, kakvo sudjenje...

Jovan Jovanovic

pre 18 godina

Pa tog treba odmah uz zid zajedno sa neodgovornom "majkom" ..To cudoviste ne treba videti dana. Kakva odbrana, kakvo sudjenje...

Aleksandra V.

pre 18 godina

Gde su, komšije, rođaci, doktori? Da li je to jadno dete neko VIDEO proteklih meseci? Kada ćemo prestati da okrećemo glavu od ovakvih strašnih događaja, da se ne bismo mešali u TUĐE stvari? Pokušajte da zamislite šta je bilo u glavi tom malom biću, maloj devojčici, u njenom malom, takvom, životu! Smrtna kazna za oboje je malo!

Mirjana

pre 18 godina

On je tukao a nista se nije videlo, tako da ni najblize komsije nista nisu primetile i nisu slucaj prijavile?! U ovakvim slucajevima kada su roditelji ili staratelji dusevno bolesni najveca odgovornost, po mom misljenju, lezi na komsijama i rodbini. Ali, kod nas niko nece da se "mesa" i onda se ovako monstrouzne stvari dogode. Jadno dete!

Dragana

pre 18 godina

Da covek ne poveruje ko sve seta gradovima. Zivim u inostranstvu, i ovde se stalno nesto desava.
Skoro je ubijena devojcica, a ubio je covek koji je dan pre izasao iz zatvora zbog silovanja!
To su ti glupi zakoni EU koji osudjuju coveka na po tri godine zatvora za teske slucajeve silovanja i misle da ce se promeniti.
Steta sto je za to ukinuta smrtna kazna, da se takvim monstrumima ne omoguci sudjenje i odbrana!
Jadno dete!

Enver Kelmendi

pre 18 godina

Malisu Jevtovica i Anu Filipovic ne terba u zatovr nego u bolnici i to u psihatriji. Na zalost u svet ima i takvi ljudi. Devojcici K.J laka mu zemlja. Ako postoj raj i pakao ona ce otici sigurno u raj. Ona nije mogla nikako da gresi dusu. Ona je bila u pogresne ruke i u pogresno vreme.
Daj boze da niko u svet nama ovakvu sudbinu kao ova mala.

Ivana Inic

pre 18 godina

Kako tuzba nije podneta za ubistvo? Malo je smrtna kazna (kada bi je bilo) ili obicna kazna u zatvoru za takve kako sto su ti bolesnici...Trebalo bi zakonom doneti posebnu kaznu koja bi samo na njih bila primenjivana. Toliko sam potresena da reci nemam!!!

Petar

pre 18 godina

E kako to Kinezi lako resavaju ....
A tek tuzba - pa to je sramota. On - ubistvo, majka - saucesnistvo u ubistvu, kakvo crno zanemarivanje duznosti.....

Pedja Markovic

pre 18 godina

Ne postoji dovoljna kazna. I ako ga sad osude na 5-6 godina zbog neznamnijacega, punu odgovornost snosice sud i sudije koji ne omoguce da se ovakvi zlikovci smeste u zatvor zauvek!!!

JA

pre 18 godina

Ja bih njemu i majci isto sto su i oni ovoj jadnoj devojcici, i to dok ne izdahnu!!!
Sta to treba da se dogodi coveku pa da postane takav!!!

Sync

pre 18 godina

Kako je moguce da ovakva majka rodi to neduzno dete. Ona je morala biti mentalno bolesna ili tesko poremecena osoba. Gde su bili lekari koji su je pregledali...porodiliste, razne ustanove?

Umetnica

pre 18 godina

Umesto već tradicionalnih poziva na linč, streljanje i sakaćenje (izgleda da Srbi genetski nisu sposobni da smisle drugačiji način tretiranja zločinaca) treba postaviti pitanje zbog čega ovde nema službi koje bi se bavile zbrinjavanjem dece za koju se sumnja da su zlostavljana? Mi mnogo volimo da cinkarimo jedni druge, a kada bi to bilo moguće anonimno, ta nesrećna mala devojčica bi sigurno bila živa, a majka i njen švaler bi bili iza rešetaka, gde ne mogu povređivati nikoga. Takvi užasi postoje svuda, samo što takođe i postoje socijalne službe koje se bave time i sprečavaju kada je to moguće da do tragičnih ishoda dođe.

guc

pre 18 godina

vazno je da cvrsto zatvorimo oci i onda okrenemo glave i zivimo svoje bedne zivote. Sta vas briga sta su radili detetu, vazno je da ima piva i da Mladic jos seta slobodno Beogradom...eto to su posledice, to su te abnormalna ponasanje,sve izlazi posle ovih 15 godina uzasa!

Niko, Derventa

pre 18 godina

Nitko od susjeda i ostatka obitelji nema oci i usi? Mislim da je to problem i drustva i socijalizacije, a ne samo nepostojanja institucija.
Kao vjernik smatram da je mala pacenica na boljem mjestu, gdje nitko vise ne moze povrijediti i izdati.
A njezina nepotrebna patnja i smrt neka budu na sramotu svima, citavom drustvu.

mama

pre 18 godina

Postoji predstava u svetu da su zapadne nacije bolesne jer se to u zapadnom svetu cesto desava dok smo mi zdrava nacija jer su ovakve pojave kao izuzetci. Istina je da sakrivenog porodicnog i seksulanog nasilja nema manje kod nas ali se taj problem tretira privatnim (dok se ne dogodi najtragicniji ishod) dok se u zapadnim zemljama taj prljav ves iznosi na otvoreno da bi se narod ohrabrio i edukovao da je psihopatama mesto u bolnici i u zatvoru a ne u skrivanju pod okrilje privatnosti porodce.

Marija

pre 18 godina

U kakvom drustvu zivimo? Neko nije primetio modrice na jadnom malom ljudskom bicu?! Majku i to djubre treba osuditi na dozivotnu robiju u samicama, a rodbinu i komsije na minimum godinu dana zatvora! Ako ne prijavite krivicno delo, Vi ste saucesnici!!!!

I.B.

pre 18 godina

Evo bas pre nekoliko trenutaka sam o slicnim stvarima citala u britanskoj stampi i vec sam se toliko potresla da me je ovo sada dokusurilo. Sramota da je sve koji znaju da se ovakve stvari desavaju u njihovoj okolini a ne urade nista po tom pitanju. Jeste nasa stvar, mi smo duzni da ne zatvaramo oci pred ovakvim stvarima! Verujem da ce se pocinioci primereno zlocinu koji su izvrsili kazniti. A ovo je zlocin nad zlocinima pedofilija i ubistvo! A skole i zdravstvene ustanove mogu mnogo vise da se ukljuce. Sta doktor uradi ukoliko vidi cudne modrice ili ogrebotine na decijem telu? Precuti?

Kvazimodo

pre 18 godina

Najiskrenije saucesce baki, deki i ostaloj rodbini nesrecne male Katarine. Monstrumu od majke saucesce i ne treba.
Ovo je definitivno najmonstruoznija vest koju sam odavno cuo i dusa me zabolela kad sam cuo ovo danas.
To dvoje monstruma ne treba na psihijatriju, njih jednostavno treba iskoreniti sa lica zemlje. Trebalo bi ih dezintegrisati da se moze.

irac

pre 18 godina

Po pisanju Politike radi se o bivsem radniku SUP-a sa cinom potpukovnika i opet clanu JSO.
Ne znam sta vise da kazem, to je ocigledno jos jedan od heroja koji su branili srpski narod.
Koliko ima jos takvih?
Kakva je preporuka za rad u takvim sluzbama?
Da li ce moci da odrastu normalna deca u zemlji Srbiji?
Mrak i tuga.

TATJANA

pre 18 godina

Uzasno je to sto su ti monstrumi uradili, maloj curici. Treba pomisliti kako se to detence osecalo. Samo smrt kriminalcu i ubici, zajedno sa nemajkom. I vlast je kriva, sto ne vodi racuna o deci, a naravno i ostali, kao komsije i rodbina...
duboko ozaloscena baka

Vera Rankovic

pre 18 godina

Eto to su posledice naseg ratovanja i agresivnog ponasanja poslednjih 15 godina: nasilje i ludilo se okrece prema nasim najblizima. Smesno je da je covek koji ubija drugu nacionalnost heroj, a kad to cini svojoj deci, onda je psihopata. Ovo je samo vrh ledenog brega, ko zna kakav se pakao odvija iza svakih vrata stanova u soliterima. Ali, problem je u drzavi, koja ne ume da zastiti deo svoje populacije, i to onaj deo koji cini njenu buducnost, socijalnim sluzbama, skolama, policiji koje sve bas briga, vazno je, kako neko ovde napisa, da cuvamo Mladica! Najmonstuoznije izivljavanje nad detetom ovde se tretira kao obljuba i protivprirodni blud! Totalno moralno posrnuce zavrsilo se sociopatijom od koje stradaju najneduzniji -mala deca.
Djavo je, kako su mnogi upozoravali, dosao po svoje!

Cera

pre 18 godina

Vidim da zakon predvidja 15 godina za monstrume. To je nista. To cudoviste treba analizirati, njegovu celu familiju takodje kao i okruzenje. Samo neka postane delimicno svestan onoga sto je uradio pa neka zivi u samici.

iva

pre 18 godina

Zbog ovakvih zlotvora treba vratiti smrtnu kaznu. Njima je odredjen PRITVOR! A majka tvrdi da je dete ISPALO iz kreveca!!! Za njih je i smrtna kazna premalo.

zorica ns

pre 18 godina

STRASNO. Slazem se sa svima sto se tice kazni...
Saosecam sa devojcicinom rodbinom. Imam dvoje dece i strasno se bojim za njihov zivot u ovoj zemlji (koju inace jako volim) u kojoj se svi bave propagiranjem rasta nataliteta, a za uzvrat ne garantuju nista. Najlakse ih je roditi...

Mija Petrovic

pre 18 godina

Ovo je strasno! Toliko me je uznemirilo. Ja sam majka jednogodisnjeg deteta. Prosto mi je ne shvatljivo sta se dogodilo! Dopustiti takve stvari.

Srce malo kroz sta je proslo i u kakvim je mukama umrla.
Treba ih oboje ...

ML

pre 18 godina

Smrtna kazna ? Ne bih rekla - izvrsenje suvise kratko traje!!! Suditi im u Srbiji je isto kao da ste ih poslali na dug godisnji odmor - odmaraju, drzava ih hrani i cuva a na kraju i pusti da sve urade ponovo!!!! Nisam sadista niti ludak, ali, treba ih oboje muciti narednih milion godina. Silovati devojcicu od tri godine ?!?

Lidija

pre 18 godina

Nista nevredi sto mi mozemo da napisemo komentar koji ne dolazi do onih koji bi trebalo da ga procitaju trebalo bi svi mi kao javnost da reagujemo inace ce se ovakvi monstrumi brzo izvuci zahvaljujuci nekom advokatu koji je isti kao i oni cim ih zastupa treba izaci u velikom broju na ulicu i traziti smrtnu kaznu.

sanjap

pre 18 godina

Život to dvoje bednika nikako nije vredniji od života te devojčice.Vrlo temeljno,precizno i zakonski treba se postarati da više nikad ne vide svetlost dana na slobodi(stvarno je metak nekada lek). Andjelu laka zemlja,sada je Bog čuva!

trudnica

pre 18 godina

Molim drustvo da vec jednom ispravno odreaguje kada su ovakvi slucajevi u pitanju!Ovo je pre za rubriku "bez komentara", ali toliko sam se potresla da mogu samo da molim da svi zajedno reagujemo.Gde je dozivotna kazna????

A.Ignjatovic

pre 18 godina

Hvala Bogu devojcica je u Raju i nece morati da trpi vise ta bolesna izivljavanja.
To mi daje utehu jer ne mogu razumeti ovakav zlocin. Ni ovde u US nisam cuo za tako nesto. Ovde ako udaris dete posalju te odmah u zatvor.

igor

pre 18 godina

To sto niko nije reagovao ranije pokazuje samo kakvi smo jadni i bedni. Ja odgovorno tvrdim da bi tog gmaza zadavio golim rukama bez i malo grize savesti.
A u stvari tragicno je sto ovo nije prvi slucaj (setimo se coveka iz nekog mesta iz unutrasnjosti sto je silovao sina, zaglavi zatvor , pusten nakon godinu dana i onda ubio dete), i sto niko nece preuzeti OSTRE mere protiv ovoga...tuzno. Oguglao sam u zadnjih 15 godina i na leseve i na bombe i na smrt, ali kada sam video sliku ove devojcice kao da mi je neko iscupao srce.

gabrijela

pre 18 godina

Zasto u ovoj zemlji neko nekada ne odreaguje adekvatno pre nego sto se nesto ruzno i strasno desi? Ne postoje reci koje mogu da iskazu bol.. neduzno dete kome su dva bolesnika presudila..
trebalo bi im istom merom vratiti ....ma to je nista, ne osecaju bol, ne pate, nema adekvatne kazne za njih dvoje..smrtna kazna? NIJE DOVOLJNO... Njima je Bog odavno presudio...Pitam samo jedno: ZASTO DETE?

Chupa

pre 18 godina

Mislio sam, da su deca pod okriljem roditeljske ljubavi i paznje zaštićena ali... nebriga je učinila svoje. Lekari su odgovorni za smrt ove devojčice, pa znali su da osumnjičeni za ovaj zločin boluje od " Vijetnamskog sindroma" pa njega je trebalo drzati zatvorenog u " Lazi Lazareviću" a majku tog nesrećnog deteta odmah su trebali psiholozi pregledati jer je zivela sa takvim poremećenim tipom. Ma ja se slazem sa ogorčenom javnošcu pustite ih na ulicu da im narod presudi.Kakav sud...izaći ce iz zatvora kad -tad. Bar to dete da osvetimo.

Zorica i Jelena

pre 18 godina

Potresene strahovitim mukama i smrcu malog neduznog andjela,male K.,
od dva bezumna monstruma, zahtevamo od institucija ovog drustva kao i savesti gradjana da se ucini sve da se ovakvi uzasi sprece na vreme.

horo

pre 18 godina

Ljudi moji pa ovo je previse monstruozno i za dobar horor, po mom misljenju najdelotvornija kazna bi bila ne smrtna nego kraca vremenska kazna za oboje. Vjerujte mi da ne bi dugo jeli hljeba.

Tatjana

pre 18 godina

Ja vec danima ne mogu da se oporavim od soka! Kroz kakav horor je jadna devojcica prosla! Za ova dva bednika nesmem da napisem sta bi volela da im se dogodi!!!
Neka pociva u miru!

Jovan Jovanovic

pre 18 godina

Pa tog treba odmah uz zid zajedno sa neodgovornom "majkom" ..To cudoviste ne treba videti dana. Kakva odbrana, kakvo sudjenje...

Aleksandra V.

pre 18 godina

Gde su, komšije, rođaci, doktori? Da li je to jadno dete neko VIDEO proteklih meseci? Kada ćemo prestati da okrećemo glavu od ovakvih strašnih događaja, da se ne bismo mešali u TUĐE stvari? Pokušajte da zamislite šta je bilo u glavi tom malom biću, maloj devojčici, u njenom malom, takvom, životu! Smrtna kazna za oboje je malo!

Mirjana

pre 18 godina

On je tukao a nista se nije videlo, tako da ni najblize komsije nista nisu primetile i nisu slucaj prijavile?! U ovakvim slucajevima kada su roditelji ili staratelji dusevno bolesni najveca odgovornost, po mom misljenju, lezi na komsijama i rodbini. Ali, kod nas niko nece da se "mesa" i onda se ovako monstrouzne stvari dogode. Jadno dete!

Dragana

pre 18 godina

Da covek ne poveruje ko sve seta gradovima. Zivim u inostranstvu, i ovde se stalno nesto desava.
Skoro je ubijena devojcica, a ubio je covek koji je dan pre izasao iz zatvora zbog silovanja!
To su ti glupi zakoni EU koji osudjuju coveka na po tri godine zatvora za teske slucajeve silovanja i misle da ce se promeniti.
Steta sto je za to ukinuta smrtna kazna, da se takvim monstrumima ne omoguci sudjenje i odbrana!
Jadno dete!

Enver Kelmendi

pre 18 godina

Malisu Jevtovica i Anu Filipovic ne terba u zatovr nego u bolnici i to u psihatriji. Na zalost u svet ima i takvi ljudi. Devojcici K.J laka mu zemlja. Ako postoj raj i pakao ona ce otici sigurno u raj. Ona nije mogla nikako da gresi dusu. Ona je bila u pogresne ruke i u pogresno vreme.
Daj boze da niko u svet nama ovakvu sudbinu kao ova mala.

Ivana Inic

pre 18 godina

Kako tuzba nije podneta za ubistvo? Malo je smrtna kazna (kada bi je bilo) ili obicna kazna u zatvoru za takve kako sto su ti bolesnici...Trebalo bi zakonom doneti posebnu kaznu koja bi samo na njih bila primenjivana. Toliko sam potresena da reci nemam!!!

Petar

pre 18 godina

E kako to Kinezi lako resavaju ....
A tek tuzba - pa to je sramota. On - ubistvo, majka - saucesnistvo u ubistvu, kakvo crno zanemarivanje duznosti.....

Pedja Markovic

pre 18 godina

Ne postoji dovoljna kazna. I ako ga sad osude na 5-6 godina zbog neznamnijacega, punu odgovornost snosice sud i sudije koji ne omoguce da se ovakvi zlikovci smeste u zatvor zauvek!!!

JA

pre 18 godina

Ja bih njemu i majci isto sto su i oni ovoj jadnoj devojcici, i to dok ne izdahnu!!!
Sta to treba da se dogodi coveku pa da postane takav!!!

Sync

pre 18 godina

Kako je moguce da ovakva majka rodi to neduzno dete. Ona je morala biti mentalno bolesna ili tesko poremecena osoba. Gde su bili lekari koji su je pregledali...porodiliste, razne ustanove?

Umetnica

pre 18 godina

Umesto već tradicionalnih poziva na linč, streljanje i sakaćenje (izgleda da Srbi genetski nisu sposobni da smisle drugačiji način tretiranja zločinaca) treba postaviti pitanje zbog čega ovde nema službi koje bi se bavile zbrinjavanjem dece za koju se sumnja da su zlostavljana? Mi mnogo volimo da cinkarimo jedni druge, a kada bi to bilo moguće anonimno, ta nesrećna mala devojčica bi sigurno bila živa, a majka i njen švaler bi bili iza rešetaka, gde ne mogu povređivati nikoga. Takvi užasi postoje svuda, samo što takođe i postoje socijalne službe koje se bave time i sprečavaju kada je to moguće da do tragičnih ishoda dođe.

guc

pre 18 godina

vazno je da cvrsto zatvorimo oci i onda okrenemo glave i zivimo svoje bedne zivote. Sta vas briga sta su radili detetu, vazno je da ima piva i da Mladic jos seta slobodno Beogradom...eto to su posledice, to su te abnormalna ponasanje,sve izlazi posle ovih 15 godina uzasa!

Niko, Derventa

pre 18 godina

Nitko od susjeda i ostatka obitelji nema oci i usi? Mislim da je to problem i drustva i socijalizacije, a ne samo nepostojanja institucija.
Kao vjernik smatram da je mala pacenica na boljem mjestu, gdje nitko vise ne moze povrijediti i izdati.
A njezina nepotrebna patnja i smrt neka budu na sramotu svima, citavom drustvu.

mama

pre 18 godina

Postoji predstava u svetu da su zapadne nacije bolesne jer se to u zapadnom svetu cesto desava dok smo mi zdrava nacija jer su ovakve pojave kao izuzetci. Istina je da sakrivenog porodicnog i seksulanog nasilja nema manje kod nas ali se taj problem tretira privatnim (dok se ne dogodi najtragicniji ishod) dok se u zapadnim zemljama taj prljav ves iznosi na otvoreno da bi se narod ohrabrio i edukovao da je psihopatama mesto u bolnici i u zatvoru a ne u skrivanju pod okrilje privatnosti porodce.

Marija

pre 18 godina

U kakvom drustvu zivimo? Neko nije primetio modrice na jadnom malom ljudskom bicu?! Majku i to djubre treba osuditi na dozivotnu robiju u samicama, a rodbinu i komsije na minimum godinu dana zatvora! Ako ne prijavite krivicno delo, Vi ste saucesnici!!!!

I.B.

pre 18 godina

Evo bas pre nekoliko trenutaka sam o slicnim stvarima citala u britanskoj stampi i vec sam se toliko potresla da me je ovo sada dokusurilo. Sramota da je sve koji znaju da se ovakve stvari desavaju u njihovoj okolini a ne urade nista po tom pitanju. Jeste nasa stvar, mi smo duzni da ne zatvaramo oci pred ovakvim stvarima! Verujem da ce se pocinioci primereno zlocinu koji su izvrsili kazniti. A ovo je zlocin nad zlocinima pedofilija i ubistvo! A skole i zdravstvene ustanove mogu mnogo vise da se ukljuce. Sta doktor uradi ukoliko vidi cudne modrice ili ogrebotine na decijem telu? Precuti?

Kvazimodo

pre 18 godina

Najiskrenije saucesce baki, deki i ostaloj rodbini nesrecne male Katarine. Monstrumu od majke saucesce i ne treba.
Ovo je definitivno najmonstruoznija vest koju sam odavno cuo i dusa me zabolela kad sam cuo ovo danas.
To dvoje monstruma ne treba na psihijatriju, njih jednostavno treba iskoreniti sa lica zemlje. Trebalo bi ih dezintegrisati da se moze.

irac

pre 18 godina

Po pisanju Politike radi se o bivsem radniku SUP-a sa cinom potpukovnika i opet clanu JSO.
Ne znam sta vise da kazem, to je ocigledno jos jedan od heroja koji su branili srpski narod.
Koliko ima jos takvih?
Kakva je preporuka za rad u takvim sluzbama?
Da li ce moci da odrastu normalna deca u zemlji Srbiji?
Mrak i tuga.

TATJANA

pre 18 godina

Uzasno je to sto su ti monstrumi uradili, maloj curici. Treba pomisliti kako se to detence osecalo. Samo smrt kriminalcu i ubici, zajedno sa nemajkom. I vlast je kriva, sto ne vodi racuna o deci, a naravno i ostali, kao komsije i rodbina...
duboko ozaloscena baka

Vera Rankovic

pre 18 godina

Eto to su posledice naseg ratovanja i agresivnog ponasanja poslednjih 15 godina: nasilje i ludilo se okrece prema nasim najblizima. Smesno je da je covek koji ubija drugu nacionalnost heroj, a kad to cini svojoj deci, onda je psihopata. Ovo je samo vrh ledenog brega, ko zna kakav se pakao odvija iza svakih vrata stanova u soliterima. Ali, problem je u drzavi, koja ne ume da zastiti deo svoje populacije, i to onaj deo koji cini njenu buducnost, socijalnim sluzbama, skolama, policiji koje sve bas briga, vazno je, kako neko ovde napisa, da cuvamo Mladica! Najmonstuoznije izivljavanje nad detetom ovde se tretira kao obljuba i protivprirodni blud! Totalno moralno posrnuce zavrsilo se sociopatijom od koje stradaju najneduzniji -mala deca.
Djavo je, kako su mnogi upozoravali, dosao po svoje!

Cera

pre 18 godina

Vidim da zakon predvidja 15 godina za monstrume. To je nista. To cudoviste treba analizirati, njegovu celu familiju takodje kao i okruzenje. Samo neka postane delimicno svestan onoga sto je uradio pa neka zivi u samici.

iva

pre 18 godina

Zbog ovakvih zlotvora treba vratiti smrtnu kaznu. Njima je odredjen PRITVOR! A majka tvrdi da je dete ISPALO iz kreveca!!! Za njih je i smrtna kazna premalo.

zorica ns

pre 18 godina

STRASNO. Slazem se sa svima sto se tice kazni...
Saosecam sa devojcicinom rodbinom. Imam dvoje dece i strasno se bojim za njihov zivot u ovoj zemlji (koju inace jako volim) u kojoj se svi bave propagiranjem rasta nataliteta, a za uzvrat ne garantuju nista. Najlakse ih je roditi...

Mija Petrovic

pre 18 godina

Ovo je strasno! Toliko me je uznemirilo. Ja sam majka jednogodisnjeg deteta. Prosto mi je ne shvatljivo sta se dogodilo! Dopustiti takve stvari.

Srce malo kroz sta je proslo i u kakvim je mukama umrla.
Treba ih oboje ...

ML

pre 18 godina

Smrtna kazna ? Ne bih rekla - izvrsenje suvise kratko traje!!! Suditi im u Srbiji je isto kao da ste ih poslali na dug godisnji odmor - odmaraju, drzava ih hrani i cuva a na kraju i pusti da sve urade ponovo!!!! Nisam sadista niti ludak, ali, treba ih oboje muciti narednih milion godina. Silovati devojcicu od tri godine ?!?

Lidija

pre 18 godina

Nista nevredi sto mi mozemo da napisemo komentar koji ne dolazi do onih koji bi trebalo da ga procitaju trebalo bi svi mi kao javnost da reagujemo inace ce se ovakvi monstrumi brzo izvuci zahvaljujuci nekom advokatu koji je isti kao i oni cim ih zastupa treba izaci u velikom broju na ulicu i traziti smrtnu kaznu.

sanjap

pre 18 godina

Život to dvoje bednika nikako nije vredniji od života te devojčice.Vrlo temeljno,precizno i zakonski treba se postarati da više nikad ne vide svetlost dana na slobodi(stvarno je metak nekada lek). Andjelu laka zemlja,sada je Bog čuva!

trudnica

pre 18 godina

Molim drustvo da vec jednom ispravno odreaguje kada su ovakvi slucajevi u pitanju!Ovo je pre za rubriku "bez komentara", ali toliko sam se potresla da mogu samo da molim da svi zajedno reagujemo.Gde je dozivotna kazna????

A.Ignjatovic

pre 18 godina

Hvala Bogu devojcica je u Raju i nece morati da trpi vise ta bolesna izivljavanja.
To mi daje utehu jer ne mogu razumeti ovakav zlocin. Ni ovde u US nisam cuo za tako nesto. Ovde ako udaris dete posalju te odmah u zatvor.

igor

pre 18 godina

To sto niko nije reagovao ranije pokazuje samo kakvi smo jadni i bedni. Ja odgovorno tvrdim da bi tog gmaza zadavio golim rukama bez i malo grize savesti.
A u stvari tragicno je sto ovo nije prvi slucaj (setimo se coveka iz nekog mesta iz unutrasnjosti sto je silovao sina, zaglavi zatvor , pusten nakon godinu dana i onda ubio dete), i sto niko nece preuzeti OSTRE mere protiv ovoga...tuzno. Oguglao sam u zadnjih 15 godina i na leseve i na bombe i na smrt, ali kada sam video sliku ove devojcice kao da mi je neko iscupao srce.

gabrijela

pre 18 godina

Zasto u ovoj zemlji neko nekada ne odreaguje adekvatno pre nego sto se nesto ruzno i strasno desi? Ne postoje reci koje mogu da iskazu bol.. neduzno dete kome su dva bolesnika presudila..
trebalo bi im istom merom vratiti ....ma to je nista, ne osecaju bol, ne pate, nema adekvatne kazne za njih dvoje..smrtna kazna? NIJE DOVOLJNO... Njima je Bog odavno presudio...Pitam samo jedno: ZASTO DETE?

Chupa

pre 18 godina

Mislio sam, da su deca pod okriljem roditeljske ljubavi i paznje zaštićena ali... nebriga je učinila svoje. Lekari su odgovorni za smrt ove devojčice, pa znali su da osumnjičeni za ovaj zločin boluje od " Vijetnamskog sindroma" pa njega je trebalo drzati zatvorenog u " Lazi Lazareviću" a majku tog nesrećnog deteta odmah su trebali psiholozi pregledati jer je zivela sa takvim poremećenim tipom. Ma ja se slazem sa ogorčenom javnošcu pustite ih na ulicu da im narod presudi.Kakav sud...izaći ce iz zatvora kad -tad. Bar to dete da osvetimo.

Zorica i Jelena

pre 18 godina

Potresene strahovitim mukama i smrcu malog neduznog andjela,male K.,
od dva bezumna monstruma, zahtevamo od institucija ovog drustva kao i savesti gradjana da se ucini sve da se ovakvi uzasi sprece na vreme.

horo

pre 18 godina

Ljudi moji pa ovo je previse monstruozno i za dobar horor, po mom misljenju najdelotvornija kazna bi bila ne smrtna nego kraca vremenska kazna za oboje. Vjerujte mi da ne bi dugo jeli hljeba.

Tatjana

pre 18 godina

Ja vec danima ne mogu da se oporavim od soka! Kroz kakav horor je jadna devojcica prosla! Za ova dva bednika nesmem da napisem sta bi volela da im se dogodi!!!
Neka pociva u miru!