Nedelja, 06.09.2020.

02:30

Sjajni Jokić i Marej – Denver odgovorio Klipersima i izjednačio u seriji!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Kliperse 110:101, čime su izjednačili na 1-1 u polufinalu Zapada.

Izvor: PT

Sjajni Jokiæ i Marej – Denver odgovorio Klipersima i izjednaèio u seriji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

246 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 3 godine

Niko ne pominje sudjenje?
U jednom trenutku Denver je imao 11 bacanja prema 29 za LAC. Njihovi su dobijali faul ako ih pogledas, i us sutu i kad udju u guzvu, a Jokica su neprestano usporavali dok se krece kroz reket, drzanjem, podmetanjem, vucenjem. Nikola je prvi faul dobio (mogao je da bude i viuse od obicnog) kad je namerno faulirao/udario Beverlija koji mu se podmetnuo i zadnjicom ga dodatno izbacio iz ravnoteze na metar od sudije.... Kad Klipersi to rade, zove se "tvrda odbrana"?!?

CarloNS

pre 3 godine

Ako Heris ne obnovi povredu daleko mogu da doguraju. Heris, Grent i Krejg su pravi pitbulovi u odbrani, a pored toga Heris i Grent i znaju. Krejg je malo manje potkovan, ali je borben.

Jedino što mi se ne dopada je što se Mari jako uživeo u ulogu. U drugom poluvremenu niko ne može da dođe do lopte od njega.

Sid

pre 3 godine

Vidim Jeremija zakopao samog sebe,neko je vec pomenuo mec Lebrona protiv Bostona 2-18 sut uz 10 izgubljenih lopti a cavsi izgubili samo 4 razlike,12 poena ubacio. Ni u drugoj nije bio bolji. Ukupno u seriji 35% suta uz 6 izgubljenih lopti,slicno je bilo i protiv Spursa a 2015 je imao najvise promasaja u istpriji finala jos od 1967 godine. A bilo je jos meceva,kao sto je bilo i kod Dzordana. Kad vec pljujes po nekom igracu ne pominji onog ko je imao jos gore meceve.

Dvojnik

pre 3 godine

Denver ima odgovor za LA I u tome lezi zec, sa druge strane ne bi se bas reklo da LA ima resenja za sve sto Denver moze da odigra tako da ocekujem Denver u finalu jer pod LA ne mislim samo na Kliperse.

objektivno

pre 3 godine

Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA.
(VOSAK, 6. septembar 2020 06:15)

To ne opravdava totalni raspad sistema igre Denvera, trener moze da trazi tajm-out, moze da nesto promeni u igri, moze da zameni igrace koji se ne snalaze. Mozemo da kazemo da Denver nije u stanju da uradi nista od svega toga. Kako se to onda zove? Losa igra zbog opravdanih razloga, odnosno ne tako losa igra?

Ovde se radi o skoro celom poluvremenu nepovezane igre, ocajnickih poteza, dodavanja protivniku... Pobedili su jer su i sami igrali agresivnu odbranu, sto je zbunilo Kliperse. Ako stane Kavai, ostali u Klipersima izgube samopouzdanje, nemaju plan B.

No name

pre 3 godine

(sgdp, 6. septembar 2020 12:54)

Baš tako Kavaj je imao lošu utakmicu, katastrofalnu. Kao neko ko je trenirao košarku, menjanje hale i obruča utiče na šut. Ali izgleda da isto može da se desi kad šutiraš na isti obruč.
Denver je odigrao odličnu prvu červrtinu i na tome živeo. Nudio se ali Klipersi igrali očajno u napadu. U neizvesnoj završnici koš za koš ne vidim kako Denver može da pobedi. I to je sprečio Heris sa 2 trice, posle Marej sa 1 , pa opet Heris sa još jednom. Ostavljali su Herisa samog i osvetilo se Klipersima. Klipersi će sledeću utakmicu sigurno igrati odbranu od početka, neće zakasniti na utakmicu i videćemo šta će biti. Moraće baš nekog da s*** u Deneru, da bi pobedili. Marej ili Jokić na 40+ poena.

Eto i Denver će uzeti barem 2 utakmice Klipersima. Nisu oni toliko jaki, nepobedivi, imaju mane, jer su ovde neki veličali Dalas. Videćemo šta će biti dalje.

veliki strumf

pre 3 godine

Slažem se da je odbrana dobila meč. Sto se Jokica tiče - 18 skokova! To davno nije vidjeno, i to u polufinalu plej ofa! Uz to, ubelezene su mu samo 3 rampe, a imao ih je bar 5, mislim 6. Ne znam ko vodi tu statistiku, ali slabo vidi šta se dešava na terenu.

prolaznik

pre 3 godine

Jokic-Marej u prvom poluvremenu 44 kosa, u drugom 9. Jel realno to.?? Doduse i Klipersi su bili ocajni u drugom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stef, 6. septembar 2020 06:05)
Realno, nije realno ali ako nije realno onda bi sa druge strane moglo da bude realno.

nevski

pre 3 godine

Zaboraviš da napišem,Milsapu ističe ugovor,i Plamliju,treba videti koliko traži Montrez Harel,on bi bio baš ok s Jokićem,kao zamena,a i kao četvorka da kreće,zašto da ne. Igra za 6 miliona po sezoni,mislim da bi za 15 ladno došao u Denver,bar na godinu dve dok MPJ ne potpiše MAX.Trenutno,Denver će baš toliko imati u seleri kepu,15-20 milki.

sgdp

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JeRemija, 6. septembar 2020 08:26)

Lebron Džejms, prva utakmica polufinala Istoka 2008. godine protiv Seltiksa, šut iz igre 2/18.
Majkl Džordan, treća utakmica finala Istoka 1993. godine protiv Niksa, šut iz igre 3/18 (imao je 22 poena doduše i Bulsi su ipak dobili taj meč).
Poenta priče, i najvećima se dešava da imaju loše šutersko veče.

defense

pre 3 godine

Retko ko ovde rece (mada ih je bilo ruku na srce) da je odbrana Denvera ustvari dobila juce mec. Provalili Lenarda i cekali ga u reketu. Covek je popio 10-ak blokada lagano sto ne znam da li mu se je ikad desilo.
Idalje ne verujem da Denver ima neku veliku realnu sansu da dobije ovu seriju, ali su pokazali konacno da umeju da odigraju kvalitetnu timsku odbranu (Geri Heris i Dzeremi Grent se isticu kao “kapiteni” u ovom segmentu), a i Meloun je konacno pokazao da i nije toliko los trener koliko cesto ovde razni “strucnjaci” misle

Aleksandar

pre 3 godine

Ali ovi sto pricaju da nije islo Kliperse i Denver zato dobio hahaha, pa pogledajte utakmicu alo! Pa odbrana Denvera je bila najbolja do sada od pocetka plejofa! Da su imali Herisa od pocetka sa Jutom, dosta bi lakse prosli taj duel.. Covek lagano cuva George-a kao i da ne vazi za superstara i plus dve jako bitne trojke kad su klipersi malo krenuli da stizu.. Za odbranu na Leonardu, sta reci? Krene covek u reket, trojica igraca Denvera ga zaustavi, ne zna gde ce decko..

Milsap me iznenadio kako je dobro odigrao, mozda i prva njegova skroz dobra partija u plejofu..

Za Jokica nema sta da se prica, standardno odlican, Marej isto bas dobar, ne moze se ocekivati da daje po 40, 50 kao protiv Jute jer Klipersi igraju dosta jacu odbranu, ali zaista sjajan posao sinoc i dobro odigrana utakmica!

Mislim da je kljuc ove utakmice osim sacuvanog Lenarda, sjajna odbrana na Morisu koji je bio dosta losiji nego proslu utakmicu kao i dobra odbrana na Vilijamsu koji je sutirao samo 6-16..

Lenard je cesto standardan i on daje svojih 30-ak poena skoro pa stalno i stvarno kad ga krene nekad mid-range (a cesto ga ide), tesko ga je zaustaviti.. Zato je bitno sacuvati neke od ostalih igraca koji znaju da udju u seriju pogodjenih suteva kao sto su Dzordz, Moris i Lu Vilijams..
Denver je uspeo bukvalno sve da ih sacuva sinoc! Tako da cak iako krene Lenarda a sprece ove druge igrace da daju dosta poena i da imaju dosta otvorenih suteva, Denver ima odlicnu sansu!

POSMATRAC

pre 3 godine

Ovo je pravi haos... kako ljudi vole da pljuju i pricaju gluposti. Kosarka je timski sport i naravno ako se odbrana postavi na neke igrace.. kandzu i pg da ce lac ostati bez ubojitog tandema u napadu. kandza jeste imao los procenat ali desava se to i desavalo se i drugim igracima ..
citam komentar precenjen igrac i da lebron nikad ovako nije nestao .. druze isti taj king kako ga zovu trazio je kandzu da dodje u la ... treba mu sampionski tim da uradi nesto .. zato sto i sam zna da kawai jeste igrac za velike tekme i to ce pokazati.
malo o denveru posto vidim opet paljba po mareju i jokari. oni su generalno klinci za igrace koji predvode druge fransize. kakva lakoca jokica i osecaj .. to je neverovatno.. ne kapiram cemu hejt? rekose prvo gober pa sad zubac ima da ga pojedu? gde su .. lik ima odlicne brojke i ima mesta za napredak ali statistika za pohvalu.. marej i dalje na klackalici ali kad udje u zonu ... CUDOOOO..
ocekuje se lagan prolazak lac .. ali iskreno nadam se da ce ih grumenje namuciti i pokazati da je ekipa oko koje se treba namuciti 🏀🏀🏀

Dag Kristi

pre 3 godine

Lenard podbacio i pukli. Da je bio na svom nivou, bilo bi 10 poena vise za Kliperse.
(igor_t, 06. septembar 2020 11:58)

Prošlu utakmicu Jokić i Marej podbacili, da dali po 30,dobio bi Denver 5 razlike.

Marcus Paige

pre 3 godine

Bila bi sramota da ovaj suntavi denver igra finale bilo zapada, bilo cele lige.
(stoler, 06. septembar 2020 11:54)

Slazem se, to je kao da je Atalanta osvojila titulu u Seriji A.

RedStarForever

pre 3 godine

Konačno prava timska odbrana, preuzimanja, nedozvoljavanje "lakih poena", nikome, pa ni Klipersima, nije lako kod takve odbrane. Vidim neki pominju "Lenardu nije išlo", pa naravno da se izgubi sigurnost i "opuštenost" kada te neko "stegne", počneš da gubiš "pola sekunde" i kod "otvorenih šuteva" na razmišljanje "da se nije neko iza zaleteo da mi lupi blokadu?". Sve u svemu, biće ovo zanimljiva serija, igrači Denvera su videli da mogu, kada želja postoji.
Jokić, nestvarno prvo poluvreme, kao i svi ostali, naravno da tako ne može celu utakmicu, ali, tu je utakmica dobijena. Jokić samo jedan koš u drugom poluvremenu, ali u jako bitnom trenutku, posle niza promašaja i na 5 razlike, najniža razlika na koju su uspeli Klipersi da se "spuste" u drugom poluvremenu.
Vredelo je zaspati u 6 ujutru :)
Pozdrav

111

pre 3 godine

Neverovatno prvo poluvreme i OCAJNO drugo. Utakmica je dobijena zahvaljujuci odlicnoj igri u prvom, kao i odbrani u drugom, to im je samo ostalo. Odbrana. Koliko su sve pogadjali u prvom, toliko su sve promasili u drugom. Jokic 2 poena u drugom poluvremenu, utopio se u igru tima. Sreca je sto LAC to nije uspeo da iskoristi. Da li ce u narednoj utakmici Beverli, Lu i pre svega Kavai igrati na ovom nivou? Nece, siguran sam. Prvi je problem , kada Jokic sedne na klupu. Marej igra manje kvalitetno, Plamlija ne mogu da gledam, zbog neinteligencije i u svakoj utakmici ako Denver vodi, smanji se razlika ili se poveca za protivnika. Takodje, Meloun , MORA da nadje resenje kada pocnu da udvajaju Jokica, udvajali su i Mareja. To znaci, da Denver u tom trenutku uvek ima igraca vise, zbog udvajanja ali se igraci ne krecu dovoljno da bi ih Jokic uposlio a kada to uspe, oni promasuju? Zbog udvajanja i 4 licne, Jokic je bio sprecen da nastavi sa poentiranjem. Primer, Jokic samo 3 asistencije u ovom mecu? Ovakvo drugo poluvreme, nece biti dobro u nastavku serije jer LAC ima odlicene igrace, nece oni igrati ovako i zaboraviti da igraju kosarku..

Marcus Paige

pre 3 godine

Slucajno su Nadzetsi pobedili, naredna 2 meca dobijaju Klipersi i prolaze dalje. Nadam se da se u sastav Klipersa vracaju Pol Dzordz i Blejk Grifin.

zoran

pre 3 godine

- Mnogo sta bih rekao
Mislio sam da će Denver ispasti od Jute i bili su nadomak poraza a onda je Marey eksplodirao igrački .
3 :1 je bilo za Jutu . Tu se budi i Jokić ...Vraća se Heris .
-pobeda Denvera protiv Klipersa i to laka pokazuje da nista tu Klipers nije mnogo bolji ...ono sto hoću reći igrači Denvera pokazali su da to mogu .....dal će uspeti zavisi od samopouzdanja i kako se uđe u meč i forme igrača i x nekih stvari .
-Jokić briljirao ,ne radi se samo o poenima ...18 skokova pa to je 18 napada ,ogromna korist po tim .
-Pol Dzordz pa sinoć stetio timu .

Pera Ždera

pre 3 godine

Joki odlican. Po ko zna koji put demonstrira da kad go zeli moze zatrpati kos na toliko mnogo nacina. Malo kvare utisak 6 izgubljenih lopti.

Eto i odbrane. Koliko samo lako dolaze do izrazaja njegovi solidni kvaliteti u istoj kada postoji odbrana u bekovskoj liniji. Kada ne mora da izlece i konstantno ostaje u situacijama 2 na 1, u zoni rizika licnih gresaka. Odlicno udvajao, smetao, ceprkao lopte, sekao pasove, 3 blokade + 18 skokova. U poslednjoj cetvrtini njegovih par klasicnih sklanjanja od igraca koji je probio ali usled 4 licne i neizvesnosti meca sto samo pokazuje da je naizgled cesti nedostatak truda ipak toliko puta objasnjavano cuvanje od licnih jer mu zamene nema. Kada ne mora da igra ono sto nije (zastitnik ibruca), jako solidan utisak u defanzivi.

Kad smo vec kod nje, Grent ocajan sinoc u napadu ali razvalio odbranu. Doktorski spakovao u dzep Lenarda. Toliki promasaji sa druge strane vrv posledica potrosnje energije na konstanti flaster i presiju na Lenarda. Maestralna odbrana.

Sta reci za Herisa. Oslicno sacuvao Dzordza koji se poena nadavao dok je Geri bio na klupi. Jokic ga maestralno vraca u ofanzivni ritam savrsenim asistencijama za tri kljucne trojke. Ako vrati bar delic one nenormalne ofanzive pre dve sezone + ovakva odbrana, Denver bolji za 20+%.

Milsap napokon opravdava svojih bar 10 miliona plate od nenormalnih 30.

Za sve one koji su najavljivali metlu, svako ko iole duze prati NBA zna da su sve to mahom odlicni igraci, da nema zalutalih timova u POffu (posebno ove sezone) i da sve zavisi os trenutne energije, ritma, taktike, odgovora na tempo, odbranu itd... Da ono sto gledas jednu utakmicu moze skroz suprotno biti u sledecoj.Toliko puta vidjeno.

Uuzivajno u do sada jako zaninljivom i nikad neizvesnijem POffu.

Back in Black

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)
Pritisak brate,oni su pod ogromnih pritiskom.Koliko god Lenard delovao bez emocija mogu da zamislim sa kojim se on pritiskom bori.Kod Pola Dzordza se vidi iz aviona da nije isti.Najveci fazon sto sve timove ubija protisak to se vidi po njihovoj igri jedino su Majami i Denver rastereceni.Denver su u ovoj seriiji bukvalno svi otpisali,verujem cak i sami navijaci Denvera,i oni igraju rastereceno.Protiv Jute su uradili nesto sto se retko vidja,onakav povratak posle 3:1 i u prvoj utakmici protiv Klipersa su bili emotivno potroseni,jer je ono bila triler utakmica.I sada kada su se malo oporavili bole ih uši igraj onako kako znas pa sta bude.

Marcus Paige

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)

I sudije, sto nisu kaznile ono simuliranje povrede Jokica.

Gambeeet

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???
(Jaran, 06. septembar 2020 06:09)

Jako malo ovako loših partija je imao Kavaj (govorimo o plejofu) poslednjih godina, teško ih je nabrojati i na prste jedne ruke. Imao je jedan dosta slab meč protiv Orlanda prošle godine, ali je Toronto na kraju izašao kao pobednik. Lenard je po pravilu protiv direktnih rivala gotovo uvek izlazio kao pobednik. S Džordžom je dok nisu zaigrali u LAC redovno čistio patos, u duelima s LeBronom pretežno izlazio kao pobednik, kako individualno, tako i timski, Batleru uvek pričinjavao nevolje, Džimi je gotovo uvek teško izlazio na kraj sa "Kandžom". Ipak, jedan košarkaš se izdvojio i Kavaju i njegovim timovima redovno nanosio štetu, a reč je o, pretpostavljate, Kevinu Durentu. U 1/2 seriji 2016. protiv OKC Kavaj se dosta mučio u napadu, u toj seriji ga je Durent u potpunosti nadigrao, naročito u 6. i poslednjem meču. Pamtim i 51 poen prošle godine (doduše u tesnom porazu u OT i bez Karija msm u tom trenutku, dobar deo poena upravo je ubacio preko Lenarda, iako je i on bio odličan u tom susretu). Verovatno je KD jedini košarkaš koji je dobio većinu tih mini-duela(okršaja) protiv Kavaja i predstavljao mu najveći problem za čuvanje, a kome i ne bi... Ne sporim ni da je KL imao zapažene partije, sećam se jednog otvaranje sezone i 35 poena Lenarda protiv GSW. Nadam se praćenju još mnogo njihovih duela u budućnosti, 2 majstora košarke koja je uživanje gledati kako (se) igraju.

Marcus Paige

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi. 
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu. 
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27) 

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.

nevski

pre 3 godine

Favoriti postoje,svuda,u ovom duelu su to Klipersi.
Možda je to i najveća šansa Denvera,rasterećenost,sinoć su odigrali prvo poluvreme sjajno,ne znam kad je iko onoliko ubacio šuteva(znam,Juta u utakmicama 2,3,4 protiv Denvera,ali ajde).
Drugo poluvreme,davali su bezbroj šansi Klipersima da se vrate,sad,da li je važnost utakmice i stegnutost,ili i oni nisu bog zna šta(mislim da je ipak ono prvo) videćemo vrlo brzo.
Denver je luda,divlja ekipa,koja je u stanju da napravi 20 razlike za pet,šest minuta ali i da istu prednost prospe za isto vreme.
Jokić i Marej su bili odlični,prvo poluvreme,samo,uskočili su Milsap(konačno),MPJ i Heris,ipak je on dobar igrač,dobar ali ne zdrav stalno.
Klipersi,videćemo,ako Kavaj zakaže kao noćas,proći će Denver,ne sumnjam uopšte...
Što se ostalih tiče...kad ono Majami odvali Denver u drugom poluvremenu na početku babla, rekoh ja svojim drugarima da je to skroz ozbiljna ekipa,sad tako i deluje.Volim Boston,imaju skill,ali, mislim da će pobediti will,a Toronto Ima najveći voljni momenat,možda čak dovoljan i da odbrani titulu.
Lejkersi....samo neka se sudi pošteno,i,možda ispadaju i pre finala,Harden mi je od jednog od najomraženijih igrača postao jedan od omiljenih....BTW...obratite pažnju kako se krsti kad god ulazi na teren,neko bi rekao brat pravoslavac:) a ja se samo nadam da mu je Troj Polamalu prvi komšija,to će sve objasniti.Elem,jeste ili nije pravoslavac,malo se šalim,ali,četiri godine nosi ceo Hjuston na ledjima,a od ove plus i Vestbruka,kapa njemu do poda i kao igraču,i kao čoveku.
Šta na kraju,da zažmurim,navijam još mesec i koji dan,i,kad otvorim oči,naš Jokić MVP finala plej ofa,hehehe.
Voleo bih,čik da vidim ko će njega da natera da potpiše nešto....
Realno,ako Denver ne može,nek se biju Hjuston i Toronto u sedam mečeva,pa šta bude.....Mada,Majami.......

zemunski kej

pre 3 godine

Ukratko da prepricam. Klipersi nista nisu pogadjali,nista ih nije islo. Denver je odigrao svoje ono sto najbolje rade ,sporiji ritam i kolektivna igra. Nista ni oni nisu odigrali posebno,manje su bili losi. Utakmica kao da nije plaj of. Ne verujem da ce Kavaj ovako ponovo da odigra.Mislio sam da su Klipersi bolji i favoriti za prvaka ali nisu bas a Denver ovo mu je plafon.

dr igy

pre 3 godine

Jeremy Grant i Gery Harris zakljucali George i Kawhija, i zato ide pobeda Denveru. Uz Torey Craig za pomoc odbrane, velike sanse Denvera da prodju dalje, Joka i Jamal da nastave ovako sipati, i idemo u finale zapada.

dobro je, nije metla

pre 3 godine

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marcus Paige, 6. septembar 2020 11:30)

E sad se nasmejah baš, prvi komentar kaže komentator navija za LAC a odgovor je a što bi za Denver, tim bez tradicije. Pošto svi znamo velike uspehe i tradiciju Klipersa, jelte?

Ljubo

pre 3 godine

Probudim se na polovici treće četvrtine i gledao sam sve do kraja utakmicu i Jokić sem par skokova nije ništa uradio.I kada sam pogledao na kraju statistiku Jokić ima 26 poena,18 skokova i 4 asistencije,i tako svaki puta.Šta hoću reći hoću reći da on ima toliko oraznoga hoda u svojoj igri bukvalno ga nema celu jednu četvrtinu,jednu četvrtinu ga onaj trener iz neznam koga razloga drži na klupi tako da on igra samo 2 četvrtine u kojoj napravi sjajne rezultate a 2 četvrtine ga bukvalno nema nigde i tako skoro svaku utakmicu.Pa se ja pitam kakva bi bila statistika da igra kao u prve dve četvrtine celu utakmicu.

Marcus Paige

pre 3 godine

Cak 211 komentara. Kako je to "zanimljivo" da uvek bude mnogo komentara kad god Denver pobedi. Ovo je bilo slabo vece za Kliperse ali ocekujem da odigraju najbolje sto umeju naredne 2-3 tekme ili koliko vec ima. Napred Klipersi, verujem u vas.

Sid

pre 3 godine

@Jeremija Imao je katastrofalno sutersko vece,sta trebam da opravdam tu? Lik pokusava da predstavi Kavaja kao Janisa,Milvoki vodi 2:0 Kavaj ga preuzme i 2-4,njih dvojica nemaju nikakve slicnosti i Janis ne ume da kreira svoje suteve,niti ima tehniku. Nisam uopste ostavljao komentare posle prve utakmice ali sam citao nesto,kao sto rekoh kako vetar duva. Sid!!

Ostin A

pre 3 godine

18 skokova. 18 rebounds on his big f*ing head...
(Pseudoharms, 6. septembar 2020 10:21)

17 u odbrani, od kojih 14 "not contested". Klipersi vola nisu mogli da pogode. Nije da ih je Denver svojom odbranom savladao (kao Jutu u sedmoj). Klipersima da je ovo bilo lošije šutersko veče bi dali 120minimum. Toliko su otvorenih šuteva promašili, da to ABA liga nije videla do sada, a kamoli NBA :)

koki

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno
(Barolo, 06. septembar 2020 09:15)

Zahvaljujemo se na glas
I ja sam mislio da odgovorim na ovaj komentar pre neki dan nego me mrzelo. Kad se u bilo kom poslu pravi plan za sledeću godinu uvek se za cilj stavi bar stepenik više nego što je ostvareno tekuće godine , ni Denver Nagetsi kao ni bilo koja firma neće biti zadovoljni ako stagniraju.

Back in Black

pre 3 godine

Verovatno sada jedno 90 posto komentara ono hvalopsevi na racun Denvera.Za razliku od oni od pre dva dana.Uglavnom sto se tice sportskih komentara stanje redovno.

Makaveli

pre 3 godine

Jokic odigrao doktorski...na nivou, sto bi se reklo.
Gde su napaceni eksperti, koji su prognozirali "metlu" za Denver u komentarima pre pocetka serije?
O ovima koji u istoj recenici sa Jokicem spominju tamo nekog Zupca tek ne bih trosio reci. Presmesno...

Sid

pre 3 godine

SRBO molim te batali komentarisanje,ti si jedan kd najgorih komentatora ikada,sujeta i ljubomora izbija iz svakog tvog komentara. San Antonio nije bio sampion ravno od 2007 dok i Lenard nije stasao kao igrac. Golden stejt je gubio 20 razlike od Spursa bez dankana do povreda Kavaja. Cak su i taj mec izgubili u zadnjih 10 minuta i tu razliku. Lenard je od toronta napravio sampionsku ekipu,ispali bi jos od kompletne filadelfije u drugom kolu. E sad sto ovde idu komentari kako vetar duva to je druga prica.

Sumadin

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.
(Madred, 06. septembar 2020 07:58)

Grant ima player option na poslednjoj godini ugovora. Govirkanja su da ce odbiti 9.35mil $
i potraziti novi ugovor. Ne znaci da denver nece ponuditi vise jer se oslobadjaju milsapovih 30m i plamlijevih 15 ali Grant verovatno nece prihvatiti ni tu ponudu ako je izjednaci veca fransiza.

ANALiticar

pre 3 godine

Kada i Jokic i Marej ubodu 20+ mogu da pobede bilo koju ekipu. Ono sto su prikazali u 1/4 je otprilike najbolje sto moze da odigra jedna ekipa u NBA. Ni jedna ekipa nije konstantna svako vece sto najbolje pokazuju dosadasnji rezultati, tako da su im sanse 50:50. Zavisice od trenutne inspiracije svoja dva najbolja igraca, kao i 90% drugih ekipa. Jokic i Marej su najmladji igraci koji vode jednu fransizu i za razumeti je ako ih neka odbrana zaustavi ili nemaju dobro vece isl. Imaju i jednog od slabijih trenera realno. Denveru sve najbolje, ove godine im zelim bar finale zapada, vreme radi za njih.

realno

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27)

Komentator je zavrsio sa kredibilitetom kad je Kavaja nazvao šapom a sam sebi se najsmejao kad je rekao da nema strelice kad je heris zaglavio loptu na obrucu. Edin je mag sto se tice komentarisanja za ovoga.

Back in Black

pre 3 godine

NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)
Virtualnih karata.

x-ray

pre 3 godine

I NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)

Kakvih karata druze? :)))

JeRemija

pre 3 godine

@Sid

Vince, nadam se da imas neki pozitivan komentar na Lenardovo katastrofalno izdanje 4-17...
Covek je promasio 13 suteva od upucenih 17, i to u vrlo bitnom plej of mecu.
Videcemo ga sledeci mec, ali ne bih tek tako otpisivao Denver.

JaSam

pre 3 godine

@ Srba Postovani gospodine, oprostite, ali Vas komentar odise neopisivim neznanjem svih elemenata kosarke kao igre, i sveukupno timskog sporta. To sto umete da koristite reci i da pisete, ne znaci da znate kosarku. Nadam se da se razumemo.

Barolo

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno

Srba

pre 3 godine

@Milutin, ne lajemo mi, nego cio svijet da je Jokic truba u odbrani. Kod 91-81 za njih zalijepi ga Herel, iz toga napad Klipersa i Pol Dzordz krenu direktno na Jokica, i polozi bukvalno preko njega. Kazu komentatori "in jour fejs big fela", a drugi komentator "bukvalno u njegovo lice, i to se cesto desava".
Izvini sto te s ovim potresoh. To sto ti vidis da se drugi kriju i izlazu Jokica, to nazalost ne vide drugi. Valjda nemaju to trece oko, sesto culo, sta li je vec potrebno.
Inace, naslov neprikladan jer Jokic i Marej nisu pojma imali u drugom poluvremenu, kada se utakmica rjesava. Stvarno Marej pogodi trojku preko Kavaja i rijesi mec, ali sve ostalo... Dodjosmo do one moje price, koja je dozivjela stotinr minusa, da he Kavaj jedan prenahajpovan igrac koji i ne donosi toliko prstene kako se pokusava predstaviti. Zalomilo mu se dva puta da igra u sampionskim timovima, odlicnim organizacijama. Evo sada ima strasan tim oko sebe i 30p po mecu maks. To su Janisove brojke i svi mislimo da je los.

Rhyzm

pre 3 godine

Sve u redu, ali bi sve ove timove u playoff-u Golden State od pre par sezona pocistio da po 4:0 vise puta uzastopno. Svi timovi po dva tri extra igraca ovo ostalo tesla skrnavstina.

nislija

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 06. septembar
Jokic igra cetvrtfinale NBA i daje 25+ poena decko

Roki

pre 3 godine

Gde su sad ovi sto su do početka utakmice pisali kako je Denver grupa građana, kako nemaju šanse, Klipersi prolaze lagano? Bukvalno menjaju mišljenje zavisno od ishoda utakmice? Ne računam standardne trolove. Njima je i dalje Zubac bolji od Jokica, ali oni bar ostaju dosledni svojim predjasnjim objavama.

Dirty

pre 3 godine

Tekma rešena u prvoj četvrtini, kasnije održavana razlika. Denver s malo agresivnijom odbranom i fokusom na dva igrača, udvajanje i usmeravanje u suprotnu stranu, rešili otvorene šuteve i lak ulaz... To je teško ponoviti al ima šanse da dobiju još koju tekmu... Deluju opušteno i stihijski napadaju a to je teško braniti???

Žare

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)
Bravo, rodjen si za trenera.

Marija

pre 3 godine

Za one koji kažu da je Joker nestao u 2. poluvremenu, prosto je odbrana bila mnogo jača, a on je na +5 ubacio svoja 2 poena u 2. poluvremenu kada je bilo najteže, a nakon toga sa 2 sjajne asistencije našao samog Harisa koji vezuje 2 trojke i Denver opet stiže do lepe prednosti. Odbranu je čak igrao super za svoje standarde, par blokada, par dobrih udvajanja. Jeste da je par puta ispratio prodor bekova samo pogledom, ali to su ionako bili skoro sigurni poeni, a on je imao 4 penala. Da bar zna da ima malo bolju zamenu od Plamlija, imao bi luksuz da rizikuje 5. faul ranije. Ovako, Jokić je gotovo jedini igrač Denvera koji ne sme sebi da dozvoli da ispadne sa 6 penala.

milutin

pre 3 godine

Niko da pomene Millsapa , dal imate oci dali vidite kako se taj covek krije i gde stoji u odbrani.Niti koga cuva niti protivnici obracaju paznju na njega.Toliku rupu vi ne komentarisete.Ostavlja Jokica samog i ne stiti obruc niti skace .203 visok a ne moze da skoci u 36 godina i sta radi nista u odbrani u napadu pod kosem nista ili ako nekad sutne trojku iz nemoci za 30 miliona. NIKO GA NE POMINJE A LAJETE LOSA ODBRANA JOKICA pa udvajaju ga i biju jel pustaju bukvu Millsapa koji pravi samo probleme svom timu

OneManShow

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)

... pa dobro...

NBA

pre 3 godine

Lenard je odigrao katastrofa utakmicu sa 13 poena (4/17 iz igre).
Neko ovog lika smatra najboljim kosarkasem danasnjice?!
Cirkus.
Realno je da je covek u top 10 igraca lige, tu nema spora.

JeRemija

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...

JPR24

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.
(hm, 06. septembar 2020 06:58)

Još jedan dokaz da nemaš pojma. Hvala ! U prvom poluvremenu, Denver je pojeo kliperse, u drugom su klipersi stisli odbranu, promenili taktiku, videli da Zubac ne može ništa, i to je naravno odmah drugačija igra. Ali džabe objasnjavati magarcu da pije vodu kad nije žedan.

Madred

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.

JPR24

pre 3 godine

Kad Joka skupi 3 blokade, a i Porter počne da lupa rampe, onda znaš da su svi zagrizli ! Denver odlično otvorio utakmicu, pojeli su ih u reketu, Klipersi se probudili u drugom delu, ali nije bilo dovoljno, stigli na -6, ali je Denver opet nagazio i serija 8-0 i tu je bio kraj priče. I još jedan podatak : Klipersi nisu vodili ni jednom u utakmici. Denver je pokazao da može, a Klipersi ostaju ipak favoriti i dalje u seriji.

matori

pre 3 godine

@Fascinantno je koliko su skoro svi komentatori u srbiji irintatni i netalentovani
(petarczv, 06. septembar 2020 04:39)

jedan je Šareni !

bricktop

pre 3 godine

hajde da jednom svi zajedno naucimo da se ne izgovara kavaj nego kauaj i nije marej nego mari..onaj jedan rece da je denver mali klub kao da su iz trstenika i da je ovo veliki uspeh za njih.pa i san antonio je mali grad za americke standarde pa su vec preko 20 godina u samom vrhu uz mali prekid u zadnjih par godina.bitan je vlasnik,gm i trener da naprave neku osnovu..new york je uslovno receno jedan od najvecih fransiza u nba pa su vec 25 godina na dnu..

hm

pre 3 godine

2 poena u drugom poluvremenu za Jokica?!
Denver pod hitno mora da nabavi pouzdanog centra, nekog ko igra celu utakmicu, ne samo poluvreme, ko zna da igra odbranu i mozs biti pouzdana podrska Mareju.

po zasluzi

pre 3 godine

Ono kad se Hrvati, Bosnjaci i naravno Milogorci u rane sate lepe za Srpske vesti......zadovoljstvo je samo nase! Nabijamo komplekse jos jedan cm!

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

NoName

pre 3 godine

Ovaj komentator navija za Kliperse ocigledno . Dere se na svaki kos Dzordza,mozda je igrao vise koseva.
(Danilio, 06. septembar 2020 05:24)


A možda je Grobar pa navija za Zubca.

Ratko

pre 3 godine

Kakva strašna odbrana Denvera. Iznenadili su i Kliperse. Imao sam osećaj kao da gledam meč iz 90ih godina po intezitetu odbrane, gomila faulova nije suđena, prava jedna lavovska borba na terenu. Denver može dosta bolje u napadu, imali su mali pad početkom 4/4 ali je Jokić sa par asistencija otklonio svaku dilemu.

KRUNSKA

pre 3 godine

Alal vera, Denver!!! prvo poluvreme - rapsodija, totalno sporo, reklo bi se i potcenjivacko sproro "paljenje" Clipersa, pogresna taktika da se Nikola ostavlja na trojci (cetiri ako se ne varam u seriji), konacno sjajan mec Milsapa (trojke i specijalno u odbrani, dok je imao snage), a Krejg, Heris i specijalno Grant - pokidase odbranu! I veoma potentan napad Denvera, potpuni sumrak Lenarda i - +20! A u drugom, sjajna taktika s klupe Clipersa koja je potpuno iznenadila Denver i nazalost Jokica sa guranjem lopte pod kos Zupcu, licne se gomilaju, i krecu problemi. U cetvrtoj - ludacka plejof odbrana Clipersa koja je umalo rezultirala totalnom povratku, ali OPET Jokic (prvo 2 poena pod kosem a zatim dve maestralne asistencije Herisu, dve trojkee!) i izvukose se na kraju! Malo i srece (Beverlijeva glupost -iskljucenje, 3 bacanja) ali posteno i preposteno! Nisam siguran da ce ovakva utakmica (i sa ovakvim krajnjim skorom) da se ponovi, mada bih od srca zeleo kao i verujem vecina nas, ali je Denver POKAZAO da moze s ovima da se igra! p.s. pozdrav za ser Barklija, bas bih voleo da cujem sad njegov komentar na TNT :)

Prndjoza

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.
(Ika, 6. septembar 2020 06:08)

Ika druze, za veceras si potpuno u pravu. Odlicna odbrana. Pogledaj prvu utakmicu i vidi sta je Kawhi radio tom istom Grentu. Kontam ja, ali nece se vise ponoviti ovako lose izdanje Klipersa. Svi su odigrali lose, kao da nisu dosli na utakmicu, ili su jeli bunike. Cak je i protiv ovako losih Klipersa veceras, Denver umalo prosuo pobedu. Ako Denver misli da pobedi jos neku, morace i Grent da ubode nesto. Ako sutne 15+ puta na kos, mora da postigne vise od 5 poena. Ili da razigrava druge u napadu. Zato sto ce svaka sitnica na dalje odlucivati protiv nezgodnih Klipersa.

VOSAK

pre 3 godine

Jokic i Marej katastrofalni u drugom poluvremenu, al katastrofalni, al zato su u prvom bili nevjerovatni, zbirno 44 kosa, nevjerovatno!!
(sin, 06. septembar 2020 06:01)

Jel si ćorav? Jokića drugo poluvreme skoro celo Rivers naterao na KRILO, čuvao ga Džamajkl Grin.

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

Jaran

pre 3 godine

Djeriiiiiiii!!!! Kakav je to ludak!!!

- pogodi prvu trojku (1/1)
- promasi sledece tri (1/4)
- pogodi sledece tri (4/7)


Gde su sad Drejmond i ostali penzos-strucnjaci sa ESPN/TNT televizija da nam objasne kako je Jokic generalno los i da je u odbrani katastrofalan???

Smeh

pre 3 godine

Zašto su ljudi uopšte brinuli posle one 2 uzastopne trojke Milsapa? Čudo se dogodilo, čovek pogodio 2 trojke zaredom i nije bilo šanse da Denver izgubi utakmicu. Jokić i Marej ne mogu sami da pobede Kliperse. Trebaju im barem još 2 igrača da budu dvocifreni u ovoj seriji ako žele prolaz dalje. Svaka čast na večerašnjoj partiji i to je putokaz kako treba da se igra. Čvrsta igra, da se smanji srljanje na minimum plus konstantna kretnja igrača u napadu. Da ne očekuju sve od Jokića i Mareja. A sada na pijacu pa spremanje doručka. Prijatan dan.

Vojkan

pre 3 godine

Hvala Bogu,sinoc odem na sofu da odgledam celu analizu prve utakmice,pa onda odem na espen slusao Greena,Meluona posle utakmice i vidim da cedobiti drugu,odem do mog druga Mladje,pozajmim dve hiljade i stavim na denver i toronto,eto.....da sam slusao komentare pljuvaca i mrzitelja svog zivota,posle prvog poraza,ne bih bio ubedjen u pobedu....ljudi,mnogo bre pljujete jedni druge,mrzite tudje uspehe,zavidni ste,idite bre u plani e,kupite koze,naucite da nahranite ptice prvo,pa vam mozda krene bolje...

VOSAK

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?
(objektivno, 06. septembar 2020 05:50)


Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Evo zašto su kako kažeš " loši " bili drugo poluvreme.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA !!!
Više su udvajali Mareja i Jokića, agresivniji bili na loptu, stegli obruč, i najvažnije, Rivers je stavio VEOMA POKRETLJIVE KRILNE CENTRE I KRILA NA JOKIĆA, da bi ga time ugušili i koliko toliko su uspeli i tako je do kraja držao Grina na njemu, Jokiću je očito smetao niski, pokretljiviji igrač jer je u prvom poluvremenu UNIŠTIO ZUBCA.
DAKLE, nisu Marej i Jokić bili loši, NEGO IH JE RIVERS MAKSIMALNO opteretio i branio.
Što je bilo očito, a ostatak tima baš u napadu nije toliko doprineo ko njih dvojica.

Jaran

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???

hm

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.

legolas

pre 3 godine

Cestitam kao prvo, kao drugo odmorite se Nagetsi i to dobro, Grent i Heris razvalili u odbrani.
Zasto bre pobogu I Plamli i Kreg i Grent i Moris i mali Porter na kraju krajeva, ZASTO, kada vidis da ne ide sut, ne ostanes nakon treninga i sutiras sat vremena, profesionalac si.
Pa nije sramota vezbati,ostanes malo i vezbas. Stvarno ne razumem, kao da dobijaju batine ako ostanu i rade, a ne milione u pm.

Nole

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!

kejt winslet

pre 3 godine

Sta je sa Bartonom?
(Herbalajzer, 06. septembar 2020 06:01)

Otiso je nazad u Denver da mu opet pregledaju povredu. Zavrsio je on ovu sazonu(nazalost).

bskfan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmice Denvera u sezoni zna da Grant moze da cuva i Kavajia i Luku sto je velika stvar. Videlo se da Jokic i Marej ne mogu sve sami jer je Dok Rivers brzo pojacao odbranu nad njima i Jokica cak udvajao. Mora da proradi barem jos jedan igrac, sto je nocas bio Haris koji je podsetio na Harisa od pre dve godine kada nije znao da promasi. Od Harisa i Granta ne treba ocekivati vodjenje lopte, ulazak pod kos i asistencije; dovoljno je da igraju dobru odbranu, pogadjaju otvorene trojke i eventualno ubacivanje pod kos za lako zakucavanje. Toliko i o tome da je Kavaji nezaustavljiv, Grant ga je nocas stavio u mali dzep pa je Kavaji dao samo 13 koseva za 39 minuta, i to uz katastrofalan sut od 4/17. Videcemo da li ce da ga popljuvaju kao Jokica. Videlo se i da Lu Vilijams moze da se zakljuca pa je trojke sutirao 0/6 mada je zavrsio u plusu. Ni najbolji sesti igrac "snagator" Harel se nije proslavio, cak ni protiv Plamlija koji je stvarno katastrofa od igraca. Eto jos jednog dokaza da Denver moze da pobedi svaku ekipu u NBA ali im objektivno fali barem jedan ili dva igraca (jedan dobar rezervni bek umesto Morisa i jedan kvalitetan krilni centar tipa Iguadola) da bi imali sansu da tuku najbolje timove kao sto su Klipersi, Lejkresi, Toronto, Majami, a tu su i Boston i Milvoki. Denver je na putu da bude u top 6 timova sto je za mali klub veliki uspeh.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više energije nego u prvom meču, što je i normalno jer su taj prvi meč igrali ne toliko fizički koliko psihički ispražnjeni nakon iscrpljujuće serije sa Jutom. Napadački monstruozna prva četvrtina Denvera koja je i odredila čitav tok utakmice. Ali ni ova utakmica sigurno nije ogledalo odnosa snaga dve ekipe, kao što to nije bila ni prva. Teško da će Klipersi (pogotovo Lenard i Vilijams) odigrati ponovo ovako lošu utakmicu. Nadam se samo da se Denver neće zadovoljiti ovom jednom pobedom, i da će bar energetski nastaviti u ovom ritmu. Treća utakmica može odrediti dalji tok ove serije, Klipersima treba pobeda za povratak samopouzdanja, a Denveru igra koliko god to zvučalo čudno čak i tesan poraz jer bi im to i definitivno dokazalo da mogu da se nose sa Klipersima. Iako navijački žestoko navijam za Denver, mislim i dalje da su Klipersi i kvalitetniji , iskusniji, namazaniji i bolje vođeni sa klupe, i samim tim bliži prolazu. Jedino mladost i pozitivno ludilo Jokića i Mareja mogu Denveru doneti prevagu.

Ika

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!
(Nole, 06. septembar 2020 06:07)

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.

aleks

pre 3 godine

Jokic je jedan od najgorih defanzivaca u ligi covek sve pusta kroz njega se prolazi kao da je Kasper, i neznam zasto ali ovo se desava cesto da odigra dobro poluvreme i onda kao da je usao neki zemara sa ulice

Ozymandias

pre 3 godine

Vidim da dosta ljudi pričaju na račun komentatora. Ja sam njega poslednji put slušao Denver- Juta regularni deo, produžetak beše. Ono nikako nije za pohvalu, komentator treba da služi da poboljša ugođaj,ne da kvari. Edin Avdić i Srđan Radojević su majstori svog zanata kod nas, svi koji prate košarku to znaju,nemojte kako niko ne valja. O tekmi, bravo za Denver, iskreno nisam očekivao.

legolas

pre 3 godine

Heris, Marej Jokic, su igraci, koji imaju jedini i znanje i igru,ostalih devet igraca su daleko od nivoa. Trojka napravi prednost, ovi ostali kao da su im protivnici, istope sopstveno vođstvo silnim promasajima.
Na zalost ne mogu trojica sami, i zao mi ih je iskreno.

voja

pre 3 godine

Ovo pisem sredinom cetvrte cetvrtine, Denver ima 7 poena prednosti, ako ovo Denver izgubi ce biti samo zbog trenera Malonea, covek ladno drzi prvu postavu na klupi, stvarno neznam sta ih toliko odmara, i Klipersi ladno sa plus 20 i nesto na plus 7...neka neko kaze Maloneu da je ovo plejof i ako neko oce da odmara neka ide kuci, ili mozda Melone treba da trazi drugi posao. Utakmica danas pre ove, Lowry iz Raptorsa ladno veteran se ubi na terenu sa 40tak minuta, jedva hoda al se bori kao da sutra ne postoji, e to fali Denveru, neko da grize, al opet ko je ikada video lalu da grize :) bas cudno vecina igraca Denvera su mladi momci a nemaju nimalo zara borbe, opt kazem Malone je prosecan trener.

Dusan

pre 3 godine

Ovim putem biih zeleo da pozdravim sve koji su predvidjali ciscenje Nagetsa i molio da vise ne komentarisu jer su pokazali svoje kosarkasko znanje. Onaj komentator na Areni navija za Kliperse, i to mi placamo. Ovi nabudzeni su i dalje favoriti ali bice svega.

Da da

pre 3 godine

Pored standardne dvojice, pohvala i za Harisa i Granta. Ostali uzas blagi. Mada mislim da MPJ bolje izgleda od Milsapa, posebno sa kupljenem lopti.

stefan

pre 3 godine

Pozivate grenta a momak u odbrani više vredi od svih igrača Denvera. Šta mislite ko je čuvao lenarda celu utakmicu i ko ga je ostavio na 20% iz igre?

Frza

pre 3 godine

Kraj.... znas kad ću da ih gledam u četiri a.m???? NIKADA
(made in Serbia, 06. septembar 2020 05:46)

Nismo mogli sebi da dođemo da nam nisi rekao... Hvala ti veliko, sada ćemo svi biti mirni...

goran

pre 3 godine

dobise, za 22 minuta u drugom marej i jokic po dva poena, ali sa jedina dva poena i dve ass herisu zabtri, sad na minut do kraja i za trecu jokic opet resi, kakav zastitnik obruca jokic 18 skokova, 4-5 rampi, sledece godine istice kandidaturu za defanzivca godine, smejte se, ali videcete ?

milann

pre 3 godine

Jako je bitan Haris, jos inajmanje zbog ove 2 trojke. Jako lepo odradi odbranu sa Grentom. U stanju je da zadrzi igrace kao sto su Michel,Lenard, Dzordz.. Nema puno takvih igraca posebno ne sa takvom konstitucijom.
Dobija ovo Denver, videcemo sa sledece utakmice. Cini mi se da Klipersi sporije krecu kako ofanzivno kako defanzivno, barem je tako bilo u prve 2 utakmice. Treba tu praviti talas

petarczv

pre 3 godine

Heris zaglavljuje loptu na obruču i komentator mrtav ladan kaže lopta ce biti za cliperse ako se nevaram. I onda kad je video podbacivanje kaže nema strelice i smeje se... Pakao

objektivno

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?

Cole

pre 3 godine

Ајде дебели шибни им 40+ да не знају шта их је снашло
(Даки 26, 6. septembar 2020 02:35)

Pa sibn'o im je, ne 40+ ali 26+ jeste.
Nije 40+ ali i ovo je dovoljno da
oci ispadaju.

Dejan

pre 3 godine

"Mali" Moris prvo popije blokadu od Lua, zatim se u sledecem napadu zalece i masa, da bi potom faulirao istog Lua i ovaj dobio 2+1. I eto samo u pola minuta je napravio stete koliko i koristi u prethodnom delu utakmice. Grant je dobar u odbrani ali ne smem ni da zamislim njegov procenat suta. Plamli je Plamli. E to vam je Denver.

goran

pre 3 godine

stisli ih klipersi i sudije opasno, sa ovakvomnmigrom u napadu 45 poena u drugoj i trecoj zajedno ( u prvoj 44) tesko ce odbraniti ovih +12 u 4/4, jokic za 8,5 minuta u trecoj tri licne i 0/2 sut

steva

pre 3 godine

Au ne zna se ko je gori u ovom 3 kvoteru . Sreca pa Clipersi nisu odigrali kako treba , da jesu vec bi ih stigli . Sta se desava sa Jokicem i Murijem , nije mi jasno . Koliko su Clipersi penala promasili u 3 kvoteru ?

Jewish

pre 3 godine

Jos samo fali da Lenard ukljuci sve svoje procesore i da Denver izgubi u poslednjim minutima. Vode celu utakmicu ali Jokic i Mari promasuju suteve.

ElHombre

pre 3 godine

Bravo! 1:1 prvo poluvreme Nikole i Dzamala dovoljno za pobedu ali i mnogo bolja odbrana. Za nastavak ne smeju da se umore ovako, Nikola je promasio 2-3 suta oblizu reketa u drugom poluvremenu koja bi inace bez problema pogodio.

doktor

pre 3 godine

Heris i Barton ,mozete ih mrzeti ali ti ljudi na perimetru prave probleme protivnickim bekovima.. Velika steta za bartoba,Denver bi s njim imao sa da kaze u borbi za titulu!

Rokabili

pre 3 godine

Svaka čast ovom Denver kad je i dovde došao, imaju dva krštenja igrača, koji skoro da ništa ne igraju u drugom poluvremenu, i ostatak ekipe gde neko nekad i ume nešto da da, ali ko krava kad prospe mleko tako i još više da upropasti raznoraznim glupostima...

veliki strumf

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12) Mogu ja. Prvo, sada protivnici to od njega očekuju, pa brane pas od Jokica. Drugo, čovek dao za poluvreme 24, a ti bi još i asistencije. I trece: deli on asistencije sli džaba kad ovi bekovi ni sami ništa ne mogu da ubodu (a to onda nije asistencije). Pa Nikola ko veli: kad su oni takvi pajseri, neću ni da im dajem loptu nego cu lepo sam da sutiram i pogadjao.

alex

pre 3 godine

Pa šta Grant treba da uradi da bi ga trener Denvera izveo iz igre. 3 ili 4 nerezonske trice fula za redom lad se resultant lomi i još je u igri. To samo može u cirkusu zvanom NBA...

Drnch

pre 3 godine

Sek objasnio na poluvremenu: " Don't forget, Denver has two teams. One that show up, and one that don't show up. Tonight, they decided to show up."

mr

pre 3 godine

Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

Човек дао 24 поена и рецимо да је имао 8 асистенција и нек су неке биле тројке. Јел теби лгоично да постоји таква статистика? То би значило да нико други скоро није ни играо пошто Јокић да кош или неком дода лопту да тај да кош. Реално могуће, али чудо. Тако да ово је одлично. Нек на крају дође до 30 так поена, 12-15 скокова, и око 10 асистенција, и то је сасвим довољно за турбо партију и највероватнију победу Денвера.

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena
(Tuz, 06. septembar 2020 03:14)
U tebra, od 7 u nedelju ujutru.

steva

pre 3 godine

Dobro poluvreme , zaocekivati je da Klipersi bas stisnu 3 cetvrtinu . Jokic fenomenalan ...Muri vrlodobar , mozda malice da se dozove , da ne solira , davi loptu po 12 sek , igra sam . Selekcija suta , isto tako , trcis u kontru 4 na 2 i iz trka sutnes sa 8 metara , da je bar prisao blize . U drugom poluvremenu ce im trebati jos neko , nece moci sami . Grant je nestao u napadu , ne znam...mora jos neko da pomogne u napadu , ko ?

ElHombre

pre 3 godine

Prestali su da igraju akcije i posle jedno 8 suteva iz trka koji im je smanjio procenat na manje od 60%, Klipersi su na 13 poena zaostatka...Nikola objasni im da ne divljaju!

made in Serbia

pre 3 godine

Sad mi je malo jasnije zašto Jokić i Marej imaju toliko poena po utakmici. Iako s’vremena na vreme dodaju, njihovi saigrači NE MOGU “vola da ubodu”. Desi se jednom u sto godina da neko “zasvetli” od njih na utakmici....

Rokabili

pre 3 godine

Koja je sebičnjara ovaj Marej, pa da se nađe iza koša ne bi dodao već bi šutirao na isti ili se 5s vrteo oko sebe bez cilja...
Jokić odličan, trudi se i u odbrani, samo i dalje me nervira kad se premišlja, recimo dobije loptu sa strane na 2m od koša, Zubac daleko od njega, sigurna poludistanca, on fintira nešto, Zubac prilazi, i on tek onda iz onog stepbeka sa jedne noge šutira i naravno maši jer je bilo baš nezgodno... Samo da koriguje tu selekciju šuta, i da radi svoje i da shvati da je glavni pa makar sve lopte on uzeo, bolje i to nego da se drugi ispromašuju bezveze...

goran

pre 3 godine

od poslednjih 12 suteva denver nije dao nijedan, jednostavno ne znaju da odrze prednost, uz to u tom intervalu i dve izg lopte, kakvo rasulo nemam reci, posle 44 u 1/4 za osam minuta u 2/4 dali 13

Dzokara

pre 3 godine

Kaže komentator:
"Kako šutira Nikola Jokić... Pa nogom da je šutnuo pogodio bi."
Po meni, nepoštovanje umeća.
Dosta više čuđenja.
Sasvim otvoreni šutevi, znamo da ume da pogodi.

remax

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ni iščuđivač nije bolji.
Čuđenja, lapsusi, Zubaka, mnogo gluposti.

Locky

pre 3 godine

Jako dobra partija Nikole i Mareja. Nista još nije gotovo. Mora čvrsta odbrana u drugom poluvremenu, a u napadu neka rešavaju njih dvojica

Dejan

pre 3 godine

Ne znam koliko je pametna taktika da se u svakoj utakmici u isto vreme izvede Jokic da bi usao Plamli. Ako ga je vec krenulo onako trebali bi to i iskoristi. Od kada je usao 2 promasaja, ohladila se ruka. Jasno mi je da mora i da odmori, ali je prosle godine znao i po 45 minuta da igra i uvek je davao dobre rezultate. Nisam strucnjak, ali tako bih rekao.

veliki strumf

pre 3 godine

E tu me Meloun izludjuje. Sredinom 2/4 bar 10, a verovatno i više uzastopnih napada Denver je promašio, a čovek nema osecaj da traži tajm aut. Ništa ne mogu da ubodu (srećom ni Klipersi nisu nešto raspucani bili), i tek kad su Klipersi prepolovili razliku i dosli na -11 zove tajm aut. Pa seci to ranije majstore, nacrtaj 2 akcije, da ubace, da se vrate. Ovako od 24 za svega nekoliko minuta 11 razlike. Tačno se vidi kad udju Plamli i Kreg kako stane igra, šut, stane sve.

Lars

pre 3 godine

Deda Milsap je generalno katastrofalan od starta play off-a. Mislio sam da ne moze gore da odigra ali svaku utakmicu dodatno razocarava. Nervira me u NBA najvise taj sistem garantovanih minuta, cesto na stetu tima ali korasarka je srecom fenomenalna!

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.
(Dzokara, 06. septembar 2020 03:52)

Na B92 nije komentator, nego "čovek koji komentariše".

milann

pre 3 godine

(remax, 06. septembar 2020 04:39)

To za Zubaka,nije bio lapsus,nego saigraci ga zovu tako. I to su poceli da govore iz z......je komentatori u SAD u ovoj utakmici,jer je to bio viknuo Harel. Sto je jos gore,izgleda da srpski komentator slusa jednim uhom Americku tv dok komentarisu i "krade" fazone :D

Nemanja

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse

shamanNS

pre 3 godine

Prema je ovo razlika s obzirom koliko ih s*re šut, a još će da se smanji do poluvremena Već je serija 13-14 poena za Kliperse. Uvek loše odigraju završnicu poluvremena...

gandagyn

pre 3 godine

Zaista retko ostavljam komentare, narocito na racun sportskih komentatora, ali prosto ne mogu da verujem da B92 ne moze da nadje neku kvalitetniju opciju da prenosi NBA.

Ovaj decko, osim sto nema bas prijatnu boju glasa, nije ni preterano upucen u kosarku kao igru. U jednoj od situacija mu nije bilo jasno da Lenardu nije sviran faul u napadu zato sto se Grant kasno postavio, tj. nije bio sa obe noge na zemlji, a ne zato sto "Lenard nije nedozvoljeno koristio ruke", kako je komentator rekao, pogresno povezujuci to sa faulom u napadu koji je nesto ranije sviran Lenardu.

Takodje, cesto se neartikulisano smeje sam sa sobom i ponavlja iste informacije (kako je Lu Vilijams bio u striptiz klubu, kako Ivicu zovu Zubaka).

Decko, ako citas ovo... Faul u napadu moze da se sudi iz vise razloga (pritom je ono zakljucavanje ruke koje si danas video jedan od redjih). Zubaka nije referenca na Marvelove heroje, vec na Ratove zvezda, a Lenarda ne zovu "Sapa", nego Kandza.

Bez uvrede komentatoru i redakciji, ali mora to mnogo bolje.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

A pogađanje šuta jel daleko od nule?

1. Kad šutira (i, vidiš, pogađa), onda nema asistencija puno.

2. Kad se saigrači ne kreću kako treba onda takođe nema puno asistencija.

Nekad i ne pogode. Ne zavisi tu sve od njega. Kapiraš?

petarczv

pre 3 godine

Jao kad se zetim reprezentacije i djordjevica koji je držao najboljeg igrača u istoriji našeg naroda na klupi a pocinjao sa bircevicem...to je kao da umesto lenarda počinje neki igrac iz g lige...

Western Devil

pre 3 godine

Sve im je ušlo. Sada da vidimo koliko su sazreli u ovih 7 utakmica što igraju svake godine, hoće li se uplašiti uspeha ili će igrati čvrsto do kraja i održavati bilo kakvu prednost. Samo da ne počnu da divljaju. Poz iz USA za sve budne u Srbiji.

Avangarda

pre 3 godine

Pol Dzordz i Lenard ne mogu sami kao sto nisu mogli ni Micel i Gober, ako zaustave Vilijamsa i Beverlija prolaze ovo lakse nego Jutu.

Slavko Vrekic

pre 3 godine

Jokic kad se igra podseca na Dzordana ali bukvalno haha. Predobra cetvrtina Denvera...
Pokazali su reakciju nakon prve utakmice.

Primetime

pre 3 godine

Bokte, ovaj Plamli dobar momak ali brate moze i u nekoj Evropskoj ligi pristojno da zaradi, da ga ne gledamo kako kvari igru Denvera.

Subjektivno

pre 3 godine

Dobro otvaranje utakmice od strane Denvera. Malo zabrinjava Jokićeva odbrana, nisam gledao prvu utakmicu ali jesam Grinovu izjavu o njegovoj odbrani, ponavlja iste stvari. Marej dobro ide od starta, ako nastavi i ako Jokić proradi u drugom poluvremenu dobijaju.

Aleksa

pre 3 godine

Ja ne znam koja sila moze da nas spase od tako inteligentnih klipersa ... koji se ni ne busaju u grudi, dok nasima puca sa 10 prednosti.

Tuz

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena

invizibl

pre 3 godine

Nemam reci za trenutnu igru sem da sam odusevljen, da ne ureknem, nadam se da ova odbrana nece da traje samo u prvoj cetvrtini kao prosli put...

Sabre

pre 3 godine

Au brate. Ovo je najbolja cetvrtina nekog tima koju pamtim. Kakva brutala. Problem je samo sto nema teoretske sanse da ovako igraju do kraja. Ali svakako sjajno. Jokara je prosto cudo prirode.. svaki put kad sutne onu svoju smesnu trojku znas da ne da ce da udje nego da ce SAVRSENO da udje. Covek je neverovatan suter, ali neverovatan.

Lee Bruce

pre 3 godine

Sve da izgubi do kraja karijere opet je puno uradio. Sa svojih 25...
A jel misli neko da ce sve da izgubi makar i do kraja serije sa Klipersima?

Doduse veceras je red Marej da proradi. Ili i jednom i drugom? Mozda i Porter iznenadi? Kako god, uzivajmo... :)

ljAXE

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 6. septembar 2020 02:39)

A sta tu nismo u pravu?

Солшер

pre 3 godine

Након овакве 1/4, Нагетси морају да одиграју невероватно јаку одбрану. Одбрана је довољна за победу у преостале 3 четвртине. У супротном, мораће да погађају као у овој првој, а то ће вероватно бити немогућа мисија. Ајмо одбрана!!

satelit

pre 3 godine

Klipersi su prejaki po svim osnovama za verovatno sve koji su ostali u borbi za titulu! Ne vidim ko ih moze dobiti 4 puta do kraja popularnog "Mehura".Jeedno su zelje drugo realnost..Ove Kliperse samo GSW sa Karijem i Tompsonom moze da unisti sa serijom brutalnih trojki,naravno racunam tu i Duranta koji je otisao

nema smisla

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Nažalost takav je i kad je naspavan.
Mnogo ponavlja neke stvari tipa kakav početak Denvera ili Jokića, a daleko je meč od početka.
Što se matematike tiče, na Denverovih 44 poena u prvoj četvrtini kaže ako ovako nastave prebaciće 120 poena.
44 x 4 = 176. Normalno je i da ne pogađaju non-stop, ali to kako je rekao...

joker

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Izgleda da nisi ni ti čim ne možeš dugme na tastaturi da ubodeš.

veliki strumf

pre 3 godine

2/2 za 1, 2/3 za 2, 3/3 za 3, 15 poena, 6 skokova, 1 asistencija (bile ji bar još 2 da nisu promašili čiste suteve Moris i Heris), 2 blokade!!! Kakav ucinak za samo jednu četvrtinu! I sjajna igra Denvera, odlična i u odbrani. Za razliku od Jute koja dosta igra timski, gde lopta kruži, Klipersi igraju dosta 1-1, soliraju i nadam se da će Denver to moći malo bolje da brani, mada su to sve sjajni individualci.

Dzokara

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.

goran

pre 3 godine

daj boze da se ovako nastavi, sto manje suteva za ostale, samo jokic i marej do kraja da uzmu sezdeset posto suteva i bice sve ok, za sad i jedan i drugi 5/6 iz igre, jokic perfektan, samo da nam se pupu daleko bilo ne povredi, ako vec treba nekom to da se desi neka bude kavaji

oskar

pre 3 godine

Denver nije konzistenat, kako je prosli mec bio jako slab nadam se da ce ovaj biti mnogo bolji i da ce izjednaciti na 1:1. Naravno sanse su jako male da pobede 4 meca, ali idemo polako,mec po mec.

Marko Marković

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca

Drnch

pre 3 godine

Sek objasnio na poluvremenu: " Don't forget, Denver has two teams. One that show up, and one that don't show up. Tonight, they decided to show up."

gandagyn

pre 3 godine

Zaista retko ostavljam komentare, narocito na racun sportskih komentatora, ali prosto ne mogu da verujem da B92 ne moze da nadje neku kvalitetniju opciju da prenosi NBA.

Ovaj decko, osim sto nema bas prijatnu boju glasa, nije ni preterano upucen u kosarku kao igru. U jednoj od situacija mu nije bilo jasno da Lenardu nije sviran faul u napadu zato sto se Grant kasno postavio, tj. nije bio sa obe noge na zemlji, a ne zato sto "Lenard nije nedozvoljeno koristio ruke", kako je komentator rekao, pogresno povezujuci to sa faulom u napadu koji je nesto ranije sviran Lenardu.

Takodje, cesto se neartikulisano smeje sam sa sobom i ponavlja iste informacije (kako je Lu Vilijams bio u striptiz klubu, kako Ivicu zovu Zubaka).

Decko, ako citas ovo... Faul u napadu moze da se sudi iz vise razloga (pritom je ono zakljucavanje ruke koje si danas video jedan od redjih). Zubaka nije referenca na Marvelove heroje, vec na Ratove zvezda, a Lenarda ne zovu "Sapa", nego Kandza.

Bez uvrede komentatoru i redakciji, ali mora to mnogo bolje.

stefan

pre 3 godine

Pozivate grenta a momak u odbrani više vredi od svih igrača Denvera. Šta mislite ko je čuvao lenarda celu utakmicu i ko ga je ostavio na 20% iz igre?

petarczv

pre 3 godine

Heris zaglavljuje loptu na obruču i komentator mrtav ladan kaže lopta ce biti za cliperse ako se nevaram. I onda kad je video podbacivanje kaže nema strelice i smeje se... Pakao

Dzokara

pre 3 godine

Kaže komentator:
"Kako šutira Nikola Jokić... Pa nogom da je šutnuo pogodio bi."
Po meni, nepoštovanje umeća.
Dosta više čuđenja.
Sasvim otvoreni šutevi, znamo da ume da pogodi.

petarczv

pre 3 godine

Jao kad se zetim reprezentacije i djordjevica koji je držao najboljeg igrača u istoriji našeg naroda na klupi a pocinjao sa bircevicem...to je kao da umesto lenarda počinje neki igrac iz g lige...

veliki strumf

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12) Mogu ja. Prvo, sada protivnici to od njega očekuju, pa brane pas od Jokica. Drugo, čovek dao za poluvreme 24, a ti bi još i asistencije. I trece: deli on asistencije sli džaba kad ovi bekovi ni sami ništa ne mogu da ubodu (a to onda nije asistencije). Pa Nikola ko veli: kad su oni takvi pajseri, neću ni da im dajem loptu nego cu lepo sam da sutiram i pogadjao.

VOSAK

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?
(objektivno, 06. septembar 2020 05:50)


Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Evo zašto su kako kažeš " loši " bili drugo poluvreme.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA !!!
Više su udvajali Mareja i Jokića, agresivniji bili na loptu, stegli obruč, i najvažnije, Rivers je stavio VEOMA POKRETLJIVE KRILNE CENTRE I KRILA NA JOKIĆA, da bi ga time ugušili i koliko toliko su uspeli i tako je do kraja držao Grina na njemu, Jokiću je očito smetao niski, pokretljiviji igrač jer je u prvom poluvremenu UNIŠTIO ZUBCA.
DAKLE, nisu Marej i Jokić bili loši, NEGO IH JE RIVERS MAKSIMALNO opteretio i branio.
Što je bilo očito, a ostatak tima baš u napadu nije toliko doprineo ko njih dvojica.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!
(Nole, 06. septembar 2020 06:07)

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.

nislija

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 06. septembar
Jokic igra cetvrtfinale NBA i daje 25+ poena decko

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena
(Tuz, 06. septembar 2020 03:14)
U tebra, od 7 u nedelju ujutru.

bskfan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmice Denvera u sezoni zna da Grant moze da cuva i Kavajia i Luku sto je velika stvar. Videlo se da Jokic i Marej ne mogu sve sami jer je Dok Rivers brzo pojacao odbranu nad njima i Jokica cak udvajao. Mora da proradi barem jos jedan igrac, sto je nocas bio Haris koji je podsetio na Harisa od pre dve godine kada nije znao da promasi. Od Harisa i Granta ne treba ocekivati vodjenje lopte, ulazak pod kos i asistencije; dovoljno je da igraju dobru odbranu, pogadjaju otvorene trojke i eventualno ubacivanje pod kos za lako zakucavanje. Toliko i o tome da je Kavaji nezaustavljiv, Grant ga je nocas stavio u mali dzep pa je Kavaji dao samo 13 koseva za 39 minuta, i to uz katastrofalan sut od 4/17. Videcemo da li ce da ga popljuvaju kao Jokica. Videlo se i da Lu Vilijams moze da se zakljuca pa je trojke sutirao 0/6 mada je zavrsio u plusu. Ni najbolji sesti igrac "snagator" Harel se nije proslavio, cak ni protiv Plamlija koji je stvarno katastrofa od igraca. Eto jos jednog dokaza da Denver moze da pobedi svaku ekipu u NBA ali im objektivno fali barem jedan ili dva igraca (jedan dobar rezervni bek umesto Morisa i jedan kvalitetan krilni centar tipa Iguadola) da bi imali sansu da tuku najbolje timove kao sto su Klipersi, Lejkresi, Toronto, Majami, a tu su i Boston i Milvoki. Denver je na putu da bude u top 6 timova sto je za mali klub veliki uspeh.

Tuz

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena

JPR24

pre 3 godine

Kad Joka skupi 3 blokade, a i Porter počne da lupa rampe, onda znaš da su svi zagrizli ! Denver odlično otvorio utakmicu, pojeli su ih u reketu, Klipersi se probudili u drugom delu, ali nije bilo dovoljno, stigli na -6, ali je Denver opet nagazio i serija 8-0 i tu je bio kraj priče. I još jedan podatak : Klipersi nisu vodili ni jednom u utakmici. Denver je pokazao da može, a Klipersi ostaju ipak favoriti i dalje u seriji.

Dzokara

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.

Back in Black

pre 3 godine

NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)
Virtualnih karata.

JPR24

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.
(hm, 06. septembar 2020 06:58)

Još jedan dokaz da nemaš pojma. Hvala ! U prvom poluvremenu, Denver je pojeo kliperse, u drugom su klipersi stisli odbranu, promenili taktiku, videli da Zubac ne može ništa, i to je naravno odmah drugačija igra. Ali džabe objasnjavati magarcu da pije vodu kad nije žedan.

Dusan

pre 3 godine

Ovim putem biih zeleo da pozdravim sve koji su predvidjali ciscenje Nagetsa i molio da vise ne komentarisu jer su pokazali svoje kosarkasko znanje. Onaj komentator na Areni navija za Kliperse, i to mi placamo. Ovi nabudzeni su i dalje favoriti ali bice svega.

x-ray

pre 3 godine

I NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)

Kakvih karata druze? :)))

Barolo

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno

Ozymandias

pre 3 godine

Vidim da dosta ljudi pričaju na račun komentatora. Ja sam njega poslednji put slušao Denver- Juta regularni deo, produžetak beše. Ono nikako nije za pohvalu, komentator treba da služi da poboljša ugođaj,ne da kvari. Edin Avdić i Srđan Radojević su majstori svog zanata kod nas, svi koji prate košarku to znaju,nemojte kako niko ne valja. O tekmi, bravo za Denver, iskreno nisam očekivao.

OneManShow

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)

... pa dobro...

Marija

pre 3 godine

Za one koji kažu da je Joker nestao u 2. poluvremenu, prosto je odbrana bila mnogo jača, a on je na +5 ubacio svoja 2 poena u 2. poluvremenu kada je bilo najteže, a nakon toga sa 2 sjajne asistencije našao samog Harisa koji vezuje 2 trojke i Denver opet stiže do lepe prednosti. Odbranu je čak igrao super za svoje standarde, par blokada, par dobrih udvajanja. Jeste da je par puta ispratio prodor bekova samo pogledom, ali to su ionako bili skoro sigurni poeni, a on je imao 4 penala. Da bar zna da ima malo bolju zamenu od Plamlija, imao bi luksuz da rizikuje 5. faul ranije. Ovako, Jokić je gotovo jedini igrač Denvera koji ne sme sebi da dozvoli da ispadne sa 6 penala.

Sabre

pre 3 godine

Au brate. Ovo je najbolja cetvrtina nekog tima koju pamtim. Kakva brutala. Problem je samo sto nema teoretske sanse da ovako igraju do kraja. Ali svakako sjajno. Jokara je prosto cudo prirode.. svaki put kad sutne onu svoju smesnu trojku znas da ne da ce da udje nego da ce SAVRSENO da udje. Covek je neverovatan suter, ali neverovatan.

ElHombre

pre 3 godine

Prestali su da igraju akcije i posle jedno 8 suteva iz trka koji im je smanjio procenat na manje od 60%, Klipersi su na 13 poena zaostatka...Nikola objasni im da ne divljaju!

Ratko

pre 3 godine

Kakva strašna odbrana Denvera. Iznenadili su i Kliperse. Imao sam osećaj kao da gledam meč iz 90ih godina po intezitetu odbrane, gomila faulova nije suđena, prava jedna lavovska borba na terenu. Denver može dosta bolje u napadu, imali su mali pad početkom 4/4 ali je Jokić sa par asistencija otklonio svaku dilemu.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više energije nego u prvom meču, što je i normalno jer su taj prvi meč igrali ne toliko fizički koliko psihički ispražnjeni nakon iscrpljujuće serije sa Jutom. Napadački monstruozna prva četvrtina Denvera koja je i odredila čitav tok utakmice. Ali ni ova utakmica sigurno nije ogledalo odnosa snaga dve ekipe, kao što to nije bila ni prva. Teško da će Klipersi (pogotovo Lenard i Vilijams) odigrati ponovo ovako lošu utakmicu. Nadam se samo da se Denver neće zadovoljiti ovom jednom pobedom, i da će bar energetski nastaviti u ovom ritmu. Treća utakmica može odrediti dalji tok ove serije, Klipersima treba pobeda za povratak samopouzdanja, a Denveru igra koliko god to zvučalo čudno čak i tesan poraz jer bi im to i definitivno dokazalo da mogu da se nose sa Klipersima. Iako navijački žestoko navijam za Denver, mislim i dalje da su Klipersi i kvalitetniji , iskusniji, namazaniji i bolje vođeni sa klupe, i samim tim bliži prolazu. Jedino mladost i pozitivno ludilo Jokića i Mareja mogu Denveru doneti prevagu.

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

Dejan

pre 3 godine

Ne znam koliko je pametna taktika da se u svakoj utakmici u isto vreme izvede Jokic da bi usao Plamli. Ako ga je vec krenulo onako trebali bi to i iskoristi. Od kada je usao 2 promasaja, ohladila se ruka. Jasno mi je da mora i da odmori, ali je prosle godine znao i po 45 minuta da igra i uvek je davao dobre rezultate. Nisam strucnjak, ali tako bih rekao.

po zasluzi

pre 3 godine

Ono kad se Hrvati, Bosnjaci i naravno Milogorci u rane sate lepe za Srpske vesti......zadovoljstvo je samo nase! Nabijamo komplekse jos jedan cm!

KRUNSKA

pre 3 godine

Alal vera, Denver!!! prvo poluvreme - rapsodija, totalno sporo, reklo bi se i potcenjivacko sproro "paljenje" Clipersa, pogresna taktika da se Nikola ostavlja na trojci (cetiri ako se ne varam u seriji), konacno sjajan mec Milsapa (trojke i specijalno u odbrani, dok je imao snage), a Krejg, Heris i specijalno Grant - pokidase odbranu! I veoma potentan napad Denvera, potpuni sumrak Lenarda i - +20! A u drugom, sjajna taktika s klupe Clipersa koja je potpuno iznenadila Denver i nazalost Jokica sa guranjem lopte pod kos Zupcu, licne se gomilaju, i krecu problemi. U cetvrtoj - ludacka plejof odbrana Clipersa koja je umalo rezultirala totalnom povratku, ali OPET Jokic (prvo 2 poena pod kosem a zatim dve maestralne asistencije Herisu, dve trojkee!) i izvukose se na kraju! Malo i srece (Beverlijeva glupost -iskljucenje, 3 bacanja) ali posteno i preposteno! Nisam siguran da ce ovakva utakmica (i sa ovakvim krajnjim skorom) da se ponovi, mada bih od srca zeleo kao i verujem vecina nas, ali je Denver POKAZAO da moze s ovima da se igra! p.s. pozdrav za ser Barklija, bas bih voleo da cujem sad njegov komentar na TNT :)

milann

pre 3 godine

Jako je bitan Haris, jos inajmanje zbog ove 2 trojke. Jako lepo odradi odbranu sa Grentom. U stanju je da zadrzi igrace kao sto su Michel,Lenard, Dzordz.. Nema puno takvih igraca posebno ne sa takvom konstitucijom.
Dobija ovo Denver, videcemo sa sledece utakmice. Cini mi se da Klipersi sporije krecu kako ofanzivno kako defanzivno, barem je tako bilo u prve 2 utakmice. Treba tu praviti talas

Roki

pre 3 godine

Gde su sad ovi sto su do početka utakmice pisali kako je Denver grupa građana, kako nemaju šanse, Klipersi prolaze lagano? Bukvalno menjaju mišljenje zavisno od ishoda utakmice? Ne računam standardne trolove. Njima je i dalje Zubac bolji od Jokica, ali oni bar ostaju dosledni svojim predjasnjim objavama.

milutin

pre 3 godine

Niko da pomene Millsapa , dal imate oci dali vidite kako se taj covek krije i gde stoji u odbrani.Niti koga cuva niti protivnici obracaju paznju na njega.Toliku rupu vi ne komentarisete.Ostavlja Jokica samog i ne stiti obruc niti skace .203 visok a ne moze da skoci u 36 godina i sta radi nista u odbrani u napadu pod kosem nista ili ako nekad sutne trojku iz nemoci za 30 miliona. NIKO GA NE POMINJE A LAJETE LOSA ODBRANA JOKICA pa udvajaju ga i biju jel pustaju bukvu Millsapa koji pravi samo probleme svom timu

Jaran

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???

realno

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27)

Komentator je zavrsio sa kredibilitetom kad je Kavaja nazvao šapom a sam sebi se najsmejao kad je rekao da nema strelice kad je heris zaglavio loptu na obrucu. Edin je mag sto se tice komentarisanja za ovoga.

Žare

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)
Bravo, rodjen si za trenera.

VOSAK

pre 3 godine

Jokic i Marej katastrofalni u drugom poluvremenu, al katastrofalni, al zato su u prvom bili nevjerovatni, zbirno 44 kosa, nevjerovatno!!
(sin, 06. septembar 2020 06:01)

Jel si ćorav? Jokića drugo poluvreme skoro celo Rivers naterao na KRILO, čuvao ga Džamajkl Grin.

ANALiticar

pre 3 godine

Kada i Jokic i Marej ubodu 20+ mogu da pobede bilo koju ekipu. Ono sto su prikazali u 1/4 je otprilike najbolje sto moze da odigra jedna ekipa u NBA. Ni jedna ekipa nije konstantna svako vece sto najbolje pokazuju dosadasnji rezultati, tako da su im sanse 50:50. Zavisice od trenutne inspiracije svoja dva najbolja igraca, kao i 90% drugih ekipa. Jokic i Marej su najmladji igraci koji vode jednu fransizu i za razumeti je ako ih neka odbrana zaustavi ili nemaju dobro vece isl. Imaju i jednog od slabijih trenera realno. Denveru sve najbolje, ove godine im zelim bar finale zapada, vreme radi za njih.

dobro je, nije metla

pre 3 godine

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marcus Paige, 6. septembar 2020 11:30)

E sad se nasmejah baš, prvi komentar kaže komentator navija za LAC a odgovor je a što bi za Denver, tim bez tradicije. Pošto svi znamo velike uspehe i tradiciju Klipersa, jelte?

Makaveli

pre 3 godine

Jokic odigrao doktorski...na nivou, sto bi se reklo.
Gde su napaceni eksperti, koji su prognozirali "metlu" za Denver u komentarima pre pocetka serije?
O ovima koji u istoj recenici sa Jokicem spominju tamo nekog Zupca tek ne bih trosio reci. Presmesno...

Frza

pre 3 godine

Kraj.... znas kad ću da ih gledam u četiri a.m???? NIKADA
(made in Serbia, 06. septembar 2020 05:46)

Nismo mogli sebi da dođemo da nam nisi rekao... Hvala ti veliko, sada ćemo svi biti mirni...

Vojkan

pre 3 godine

Hvala Bogu,sinoc odem na sofu da odgledam celu analizu prve utakmice,pa onda odem na espen slusao Greena,Meluona posle utakmice i vidim da cedobiti drugu,odem do mog druga Mladje,pozajmim dve hiljade i stavim na denver i toronto,eto.....da sam slusao komentare pljuvaca i mrzitelja svog zivota,posle prvog poraza,ne bih bio ubedjen u pobedu....ljudi,mnogo bre pljujete jedni druge,mrzite tudje uspehe,zavidni ste,idite bre u plani e,kupite koze,naucite da nahranite ptice prvo,pa vam mozda krene bolje...

kejt winslet

pre 3 godine

Sta je sa Bartonom?
(Herbalajzer, 06. septembar 2020 06:01)

Otiso je nazad u Denver da mu opet pregledaju povredu. Zavrsio je on ovu sazonu(nazalost).

Dag Kristi

pre 3 godine

Lenard podbacio i pukli. Da je bio na svom nivou, bilo bi 10 poena vise za Kliperse.
(igor_t, 06. septembar 2020 11:58)

Prošlu utakmicu Jokić i Marej podbacili, da dali po 30,dobio bi Denver 5 razlike.

sgdp

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JeRemija, 6. septembar 2020 08:26)

Lebron Džejms, prva utakmica polufinala Istoka 2008. godine protiv Seltiksa, šut iz igre 2/18.
Majkl Džordan, treća utakmica finala Istoka 1993. godine protiv Niksa, šut iz igre 3/18 (imao je 22 poena doduše i Bulsi su ipak dobili taj meč).
Poenta priče, i najvećima se dešava da imaju loše šutersko veče.

Back in Black

pre 3 godine

Verovatno sada jedno 90 posto komentara ono hvalopsevi na racun Denvera.Za razliku od oni od pre dva dana.Uglavnom sto se tice sportskih komentara stanje redovno.

remax

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ni iščuđivač nije bolji.
Čuđenja, lapsusi, Zubaka, mnogo gluposti.

objektivno

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?

JeRemija

pre 3 godine

@Sid

Vince, nadam se da imas neki pozitivan komentar na Lenardovo katastrofalno izdanje 4-17...
Covek je promasio 13 suteva od upucenih 17, i to u vrlo bitnom plej of mecu.
Videcemo ga sledeci mec, ali ne bih tek tako otpisivao Denver.

Western Devil

pre 3 godine

Sve im je ušlo. Sada da vidimo koliko su sazreli u ovih 7 utakmica što igraju svake godine, hoće li se uplašiti uspeha ili će igrati čvrsto do kraja i održavati bilo kakvu prednost. Samo da ne počnu da divljaju. Poz iz USA za sve budne u Srbiji.

Jaran

pre 3 godine

Djeriiiiiiii!!!! Kakav je to ludak!!!

- pogodi prvu trojku (1/1)
- promasi sledece tri (1/4)
- pogodi sledece tri (4/7)


Gde su sad Drejmond i ostali penzos-strucnjaci sa ESPN/TNT televizija da nam objasne kako je Jokic generalno los i da je u odbrani katastrofalan???

bricktop

pre 3 godine

hajde da jednom svi zajedno naucimo da se ne izgovara kavaj nego kauaj i nije marej nego mari..onaj jedan rece da je denver mali klub kao da su iz trstenika i da je ovo veliki uspeh za njih.pa i san antonio je mali grad za americke standarde pa su vec preko 20 godina u samom vrhu uz mali prekid u zadnjih par godina.bitan je vlasnik,gm i trener da naprave neku osnovu..new york je uslovno receno jedan od najvecih fransiza u nba pa su vec 25 godina na dnu..

Smeh

pre 3 godine

Zašto su ljudi uopšte brinuli posle one 2 uzastopne trojke Milsapa? Čudo se dogodilo, čovek pogodio 2 trojke zaredom i nije bilo šanse da Denver izgubi utakmicu. Jokić i Marej ne mogu sami da pobede Kliperse. Trebaju im barem još 2 igrača da budu dvocifreni u ovoj seriji ako žele prolaz dalje. Svaka čast na večerašnjoj partiji i to je putokaz kako treba da se igra. Čvrsta igra, da se smanji srljanje na minimum plus konstantna kretnja igrača u napadu. Da ne očekuju sve od Jokića i Mareja. A sada na pijacu pa spremanje doručka. Prijatan dan.

Madred

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.

Back in Black

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)
Pritisak brate,oni su pod ogromnih pritiskom.Koliko god Lenard delovao bez emocija mogu da zamislim sa kojim se on pritiskom bori.Kod Pola Dzordza se vidi iz aviona da nije isti.Najveci fazon sto sve timove ubija protisak to se vidi po njihovoj igri jedino su Majami i Denver rastereceni.Denver su u ovoj seriiji bukvalno svi otpisali,verujem cak i sami navijaci Denvera,i oni igraju rastereceno.Protiv Jute su uradili nesto sto se retko vidja,onakav povratak posle 3:1 i u prvoj utakmici protiv Klipersa su bili emotivno potroseni,jer je ono bila triler utakmica.I sada kada su se malo oporavili bole ih uši igraj onako kako znas pa sta bude.

Primetime

pre 3 godine

Bokte, ovaj Plamli dobar momak ali brate moze i u nekoj Evropskoj ligi pristojno da zaradi, da ga ne gledamo kako kvari igru Denvera.

RedStarForever

pre 3 godine

Konačno prava timska odbrana, preuzimanja, nedozvoljavanje "lakih poena", nikome, pa ni Klipersima, nije lako kod takve odbrane. Vidim neki pominju "Lenardu nije išlo", pa naravno da se izgubi sigurnost i "opuštenost" kada te neko "stegne", počneš da gubiš "pola sekunde" i kod "otvorenih šuteva" na razmišljanje "da se nije neko iza zaleteo da mi lupi blokadu?". Sve u svemu, biće ovo zanimljiva serija, igrači Denvera su videli da mogu, kada želja postoji.
Jokić, nestvarno prvo poluvreme, kao i svi ostali, naravno da tako ne može celu utakmicu, ali, tu je utakmica dobijena. Jokić samo jedan koš u drugom poluvremenu, ali u jako bitnom trenutku, posle niza promašaja i na 5 razlike, najniža razlika na koju su uspeli Klipersi da se "spuste" u drugom poluvremenu.
Vredelo je zaspati u 6 ujutru :)
Pozdrav

Dejan

pre 3 godine

"Mali" Moris prvo popije blokadu od Lua, zatim se u sledecem napadu zalece i masa, da bi potom faulirao istog Lua i ovaj dobio 2+1. I eto samo u pola minuta je napravio stete koliko i koristi u prethodnom delu utakmice. Grant je dobar u odbrani ali ne smem ni da zamislim njegov procenat suta. Plamli je Plamli. E to vam je Denver.

Dirty

pre 3 godine

Tekma rešena u prvoj četvrtini, kasnije održavana razlika. Denver s malo agresivnijom odbranom i fokusom na dva igrača, udvajanje i usmeravanje u suprotnu stranu, rešili otvorene šuteve i lak ulaz... To je teško ponoviti al ima šanse da dobiju još koju tekmu... Deluju opušteno i stihijski napadaju a to je teško braniti???

oskar

pre 3 godine

Denver nije konzistenat, kako je prosli mec bio jako slab nadam se da ce ovaj biti mnogo bolji i da ce izjednaciti na 1:1. Naravno sanse su jako male da pobede 4 meca, ali idemo polako,mec po mec.

voja

pre 3 godine

Ovo pisem sredinom cetvrte cetvrtine, Denver ima 7 poena prednosti, ako ovo Denver izgubi ce biti samo zbog trenera Malonea, covek ladno drzi prvu postavu na klupi, stvarno neznam sta ih toliko odmara, i Klipersi ladno sa plus 20 i nesto na plus 7...neka neko kaze Maloneu da je ovo plejof i ako neko oce da odmara neka ide kuci, ili mozda Melone treba da trazi drugi posao. Utakmica danas pre ove, Lowry iz Raptorsa ladno veteran se ubi na terenu sa 40tak minuta, jedva hoda al se bori kao da sutra ne postoji, e to fali Denveru, neko da grize, al opet ko je ikada video lalu da grize :) bas cudno vecina igraca Denvera su mladi momci a nemaju nimalo zara borbe, opt kazem Malone je prosecan trener.

defense

pre 3 godine

Retko ko ovde rece (mada ih je bilo ruku na srce) da je odbrana Denvera ustvari dobila juce mec. Provalili Lenarda i cekali ga u reketu. Covek je popio 10-ak blokada lagano sto ne znam da li mu se je ikad desilo.
Idalje ne verujem da Denver ima neku veliku realnu sansu da dobije ovu seriju, ali su pokazali konacno da umeju da odigraju kvalitetnu timsku odbranu (Geri Heris i Dzeremi Grent se isticu kao “kapiteni” u ovom segmentu), a i Meloun je konacno pokazao da i nije toliko los trener koliko cesto ovde razni “strucnjaci” misle

Aleksandar

pre 3 godine

Ali ovi sto pricaju da nije islo Kliperse i Denver zato dobio hahaha, pa pogledajte utakmicu alo! Pa odbrana Denvera je bila najbolja do sada od pocetka plejofa! Da su imali Herisa od pocetka sa Jutom, dosta bi lakse prosli taj duel.. Covek lagano cuva George-a kao i da ne vazi za superstara i plus dve jako bitne trojke kad su klipersi malo krenuli da stizu.. Za odbranu na Leonardu, sta reci? Krene covek u reket, trojica igraca Denvera ga zaustavi, ne zna gde ce decko..

Milsap me iznenadio kako je dobro odigrao, mozda i prva njegova skroz dobra partija u plejofu..

Za Jokica nema sta da se prica, standardno odlican, Marej isto bas dobar, ne moze se ocekivati da daje po 40, 50 kao protiv Jute jer Klipersi igraju dosta jacu odbranu, ali zaista sjajan posao sinoc i dobro odigrana utakmica!

Mislim da je kljuc ove utakmice osim sacuvanog Lenarda, sjajna odbrana na Morisu koji je bio dosta losiji nego proslu utakmicu kao i dobra odbrana na Vilijamsu koji je sutirao samo 6-16..

Lenard je cesto standardan i on daje svojih 30-ak poena skoro pa stalno i stvarno kad ga krene nekad mid-range (a cesto ga ide), tesko ga je zaustaviti.. Zato je bitno sacuvati neke od ostalih igraca koji znaju da udju u seriju pogodjenih suteva kao sto su Dzordz, Moris i Lu Vilijams..
Denver je uspeo bukvalno sve da ih sacuva sinoc! Tako da cak iako krene Lenarda a sprece ove druge igrace da daju dosta poena i da imaju dosta otvorenih suteva, Denver ima odlicnu sansu!

Lars

pre 3 godine

Deda Milsap je generalno katastrofalan od starta play off-a. Mislio sam da ne moze gore da odigra ali svaku utakmicu dodatno razocarava. Nervira me u NBA najvise taj sistem garantovanih minuta, cesto na stetu tima ali korasarka je srecom fenomenalna!

NoName

pre 3 godine

Ovaj komentator navija za Kliperse ocigledno . Dere se na svaki kos Dzordza,mozda je igrao vise koseva.
(Danilio, 06. septembar 2020 05:24)


A možda je Grobar pa navija za Zubca.

matori

pre 3 godine

@Fascinantno je koliko su skoro svi komentatori u srbiji irintatni i netalentovani
(petarczv, 06. septembar 2020 04:39)

jedan je Šareni !

legolas

pre 3 godine

Cestitam kao prvo, kao drugo odmorite se Nagetsi i to dobro, Grent i Heris razvalili u odbrani.
Zasto bre pobogu I Plamli i Kreg i Grent i Moris i mali Porter na kraju krajeva, ZASTO, kada vidis da ne ide sut, ne ostanes nakon treninga i sutiras sat vremena, profesionalac si.
Pa nije sramota vezbati,ostanes malo i vezbas. Stvarno ne razumem, kao da dobijaju batine ako ostanu i rade, a ne milione u pm.

Pera Ždera

pre 3 godine

Joki odlican. Po ko zna koji put demonstrira da kad go zeli moze zatrpati kos na toliko mnogo nacina. Malo kvare utisak 6 izgubljenih lopti.

Eto i odbrane. Koliko samo lako dolaze do izrazaja njegovi solidni kvaliteti u istoj kada postoji odbrana u bekovskoj liniji. Kada ne mora da izlece i konstantno ostaje u situacijama 2 na 1, u zoni rizika licnih gresaka. Odlicno udvajao, smetao, ceprkao lopte, sekao pasove, 3 blokade + 18 skokova. U poslednjoj cetvrtini njegovih par klasicnih sklanjanja od igraca koji je probio ali usled 4 licne i neizvesnosti meca sto samo pokazuje da je naizgled cesti nedostatak truda ipak toliko puta objasnjavano cuvanje od licnih jer mu zamene nema. Kada ne mora da igra ono sto nije (zastitnik ibruca), jako solidan utisak u defanzivi.

Kad smo vec kod nje, Grent ocajan sinoc u napadu ali razvalio odbranu. Doktorski spakovao u dzep Lenarda. Toliki promasaji sa druge strane vrv posledica potrosnje energije na konstanti flaster i presiju na Lenarda. Maestralna odbrana.

Sta reci za Herisa. Oslicno sacuvao Dzordza koji se poena nadavao dok je Geri bio na klupi. Jokic ga maestralno vraca u ofanzivni ritam savrsenim asistencijama za tri kljucne trojke. Ako vrati bar delic one nenormalne ofanzive pre dve sezone + ovakva odbrana, Denver bolji za 20+%.

Milsap napokon opravdava svojih bar 10 miliona plate od nenormalnih 30.

Za sve one koji su najavljivali metlu, svako ko iole duze prati NBA zna da su sve to mahom odlicni igraci, da nema zalutalih timova u POffu (posebno ove sezone) i da sve zavisi os trenutne energije, ritma, taktike, odgovora na tempo, odbranu itd... Da ono sto gledas jednu utakmicu moze skroz suprotno biti u sledecoj.Toliko puta vidjeno.

Uuzivajno u do sada jako zaninljivom i nikad neizvesnijem POffu.

veliki strumf

pre 3 godine

E tu me Meloun izludjuje. Sredinom 2/4 bar 10, a verovatno i više uzastopnih napada Denver je promašio, a čovek nema osecaj da traži tajm aut. Ništa ne mogu da ubodu (srećom ni Klipersi nisu nešto raspucani bili), i tek kad su Klipersi prepolovili razliku i dosli na -11 zove tajm aut. Pa seci to ranije majstore, nacrtaj 2 akcije, da ubace, da se vrate. Ovako od 24 za svega nekoliko minuta 11 razlike. Tačno se vidi kad udju Plamli i Kreg kako stane igra, šut, stane sve.

dr igy

pre 3 godine

Jeremy Grant i Gery Harris zakljucali George i Kawhija, i zato ide pobeda Denveru. Uz Torey Craig za pomoc odbrane, velike sanse Denvera da prodju dalje, Joka i Jamal da nastave ovako sipati, i idemo u finale zapada.

invizibl

pre 3 godine

Nemam reci za trenutnu igru sem da sam odusevljen, da ne ureknem, nadam se da ova odbrana nece da traje samo u prvoj cetvrtini kao prosli put...

Cole

pre 3 godine

Ајде дебели шибни им 40+ да не знају шта их је снашло
(Даки 26, 6. septembar 2020 02:35)

Pa sibn'o im je, ne 40+ ali 26+ jeste.
Nije 40+ ali i ovo je dovoljno da
oci ispadaju.

veliki strumf

pre 3 godine

Slažem se da je odbrana dobila meč. Sto se Jokica tiče - 18 skokova! To davno nije vidjeno, i to u polufinalu plej ofa! Uz to, ubelezene su mu samo 3 rampe, a imao ih je bar 5, mislim 6. Ne znam ko vodi tu statistiku, ali slabo vidi šta se dešava na terenu.

joker

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Izgleda da nisi ni ti čim ne možeš dugme na tastaturi da ubodeš.

doktor

pre 3 godine

Heris i Barton ,mozete ih mrzeti ali ti ljudi na perimetru prave probleme protivnickim bekovima.. Velika steta za bartoba,Denver bi s njim imao sa da kaze u borbi za titulu!

Prndjoza

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.
(Ika, 6. septembar 2020 06:08)

Ika druze, za veceras si potpuno u pravu. Odlicna odbrana. Pogledaj prvu utakmicu i vidi sta je Kawhi radio tom istom Grentu. Kontam ja, ali nece se vise ponoviti ovako lose izdanje Klipersa. Svi su odigrali lose, kao da nisu dosli na utakmicu, ili su jeli bunike. Cak je i protiv ovako losih Klipersa veceras, Denver umalo prosuo pobedu. Ako Denver misli da pobedi jos neku, morace i Grent da ubode nesto. Ako sutne 15+ puta na kos, mora da postigne vise od 5 poena. Ili da razigrava druge u napadu. Zato sto ce svaka sitnica na dalje odlucivati protiv nezgodnih Klipersa.

nevski

pre 3 godine

Favoriti postoje,svuda,u ovom duelu su to Klipersi.
Možda je to i najveća šansa Denvera,rasterećenost,sinoć su odigrali prvo poluvreme sjajno,ne znam kad je iko onoliko ubacio šuteva(znam,Juta u utakmicama 2,3,4 protiv Denvera,ali ajde).
Drugo poluvreme,davali su bezbroj šansi Klipersima da se vrate,sad,da li je važnost utakmice i stegnutost,ili i oni nisu bog zna šta(mislim da je ipak ono prvo) videćemo vrlo brzo.
Denver je luda,divlja ekipa,koja je u stanju da napravi 20 razlike za pet,šest minuta ali i da istu prednost prospe za isto vreme.
Jokić i Marej su bili odlični,prvo poluvreme,samo,uskočili su Milsap(konačno),MPJ i Heris,ipak je on dobar igrač,dobar ali ne zdrav stalno.
Klipersi,videćemo,ako Kavaj zakaže kao noćas,proći će Denver,ne sumnjam uopšte...
Što se ostalih tiče...kad ono Majami odvali Denver u drugom poluvremenu na početku babla, rekoh ja svojim drugarima da je to skroz ozbiljna ekipa,sad tako i deluje.Volim Boston,imaju skill,ali, mislim da će pobediti will,a Toronto Ima najveći voljni momenat,možda čak dovoljan i da odbrani titulu.
Lejkersi....samo neka se sudi pošteno,i,možda ispadaju i pre finala,Harden mi je od jednog od najomraženijih igrača postao jedan od omiljenih....BTW...obratite pažnju kako se krsti kad god ulazi na teren,neko bi rekao brat pravoslavac:) a ja se samo nadam da mu je Troj Polamalu prvi komšija,to će sve objasniti.Elem,jeste ili nije pravoslavac,malo se šalim,ali,četiri godine nosi ceo Hjuston na ledjima,a od ove plus i Vestbruka,kapa njemu do poda i kao igraču,i kao čoveku.
Šta na kraju,da zažmurim,navijam još mesec i koji dan,i,kad otvorim oči,naš Jokić MVP finala plej ofa,hehehe.
Voleo bih,čik da vidim ko će njega da natera da potpiše nešto....
Realno,ako Denver ne može,nek se biju Hjuston i Toronto u sedam mečeva,pa šta bude.....Mada,Majami.......

ljAXE

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 6. septembar 2020 02:39)

A sta tu nismo u pravu?

goran

pre 3 godine

dobise, za 22 minuta u drugom marej i jokic po dva poena, ali sa jedina dva poena i dve ass herisu zabtri, sad na minut do kraja i za trecu jokic opet resi, kakav zastitnik obruca jokic 18 skokova, 4-5 rampi, sledece godine istice kandidaturu za defanzivca godine, smejte se, ali videcete ?

Sid

pre 3 godine

SRBO molim te batali komentarisanje,ti si jedan kd najgorih komentatora ikada,sujeta i ljubomora izbija iz svakog tvog komentara. San Antonio nije bio sampion ravno od 2007 dok i Lenard nije stasao kao igrac. Golden stejt je gubio 20 razlike od Spursa bez dankana do povreda Kavaja. Cak su i taj mec izgubili u zadnjih 10 minuta i tu razliku. Lenard je od toronta napravio sampionsku ekipu,ispali bi jos od kompletne filadelfije u drugom kolu. E sad sto ovde idu komentari kako vetar duva to je druga prica.

koki

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno
(Barolo, 06. septembar 2020 09:15)

Zahvaljujemo se na glas
I ja sam mislio da odgovorim na ovaj komentar pre neki dan nego me mrzelo. Kad se u bilo kom poslu pravi plan za sledeću godinu uvek se za cilj stavi bar stepenik više nego što je ostvareno tekuće godine , ni Denver Nagetsi kao ni bilo koja firma neće biti zadovoljni ako stagniraju.

prolaznik

pre 3 godine

Jokic-Marej u prvom poluvremenu 44 kosa, u drugom 9. Jel realno to.?? Doduse i Klipersi su bili ocajni u drugom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stef, 6. septembar 2020 06:05)
Realno, nije realno ali ako nije realno onda bi sa druge strane moglo da bude realno.

Da da

pre 3 godine

Pored standardne dvojice, pohvala i za Harisa i Granta. Ostali uzas blagi. Mada mislim da MPJ bolje izgleda od Milsapa, posebno sa kupljenem lopti.

Ika

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.

Ljubo

pre 3 godine

Probudim se na polovici treće četvrtine i gledao sam sve do kraja utakmicu i Jokić sem par skokova nije ništa uradio.I kada sam pogledao na kraju statistiku Jokić ima 26 poena,18 skokova i 4 asistencije,i tako svaki puta.Šta hoću reći hoću reći da on ima toliko oraznoga hoda u svojoj igri bukvalno ga nema celu jednu četvrtinu,jednu četvrtinu ga onaj trener iz neznam koga razloga drži na klupi tako da on igra samo 2 četvrtine u kojoj napravi sjajne rezultate a 2 četvrtine ga bukvalno nema nigde i tako skoro svaku utakmicu.Pa se ja pitam kakva bi bila statistika da igra kao u prve dve četvrtine celu utakmicu.

Gambeeet

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???
(Jaran, 06. septembar 2020 06:09)

Jako malo ovako loših partija je imao Kavaj (govorimo o plejofu) poslednjih godina, teško ih je nabrojati i na prste jedne ruke. Imao je jedan dosta slab meč protiv Orlanda prošle godine, ali je Toronto na kraju izašao kao pobednik. Lenard je po pravilu protiv direktnih rivala gotovo uvek izlazio kao pobednik. S Džordžom je dok nisu zaigrali u LAC redovno čistio patos, u duelima s LeBronom pretežno izlazio kao pobednik, kako individualno, tako i timski, Batleru uvek pričinjavao nevolje, Džimi je gotovo uvek teško izlazio na kraj sa "Kandžom". Ipak, jedan košarkaš se izdvojio i Kavaju i njegovim timovima redovno nanosio štetu, a reč je o, pretpostavljate, Kevinu Durentu. U 1/2 seriji 2016. protiv OKC Kavaj se dosta mučio u napadu, u toj seriji ga je Durent u potpunosti nadigrao, naročito u 6. i poslednjem meču. Pamtim i 51 poen prošle godine (doduše u tesnom porazu u OT i bez Karija msm u tom trenutku, dobar deo poena upravo je ubacio preko Lenarda, iako je i on bio odličan u tom susretu). Verovatno je KD jedini košarkaš koji je dobio većinu tih mini-duela(okršaja) protiv Kavaja i predstavljao mu najveći problem za čuvanje, a kome i ne bi... Ne sporim ni da je KL imao zapažene partije, sećam se jednog otvaranje sezone i 35 poena Lenarda protiv GSW. Nadam se praćenju još mnogo njihovih duela u budućnosti, 2 majstora košarke koja je uživanje gledati kako (se) igraju.

nema smisla

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Nažalost takav je i kad je naspavan.
Mnogo ponavlja neke stvari tipa kakav početak Denvera ili Jokića, a daleko je meč od početka.
Što se matematike tiče, na Denverovih 44 poena u prvoj četvrtini kaže ako ovako nastave prebaciće 120 poena.
44 x 4 = 176. Normalno je i da ne pogađaju non-stop, ali to kako je rekao...

POSMATRAC

pre 3 godine

Ovo je pravi haos... kako ljudi vole da pljuju i pricaju gluposti. Kosarka je timski sport i naravno ako se odbrana postavi na neke igrace.. kandzu i pg da ce lac ostati bez ubojitog tandema u napadu. kandza jeste imao los procenat ali desava se to i desavalo se i drugim igracima ..
citam komentar precenjen igrac i da lebron nikad ovako nije nestao .. druze isti taj king kako ga zovu trazio je kandzu da dodje u la ... treba mu sampionski tim da uradi nesto .. zato sto i sam zna da kawai jeste igrac za velike tekme i to ce pokazati.
malo o denveru posto vidim opet paljba po mareju i jokari. oni su generalno klinci za igrace koji predvode druge fransize. kakva lakoca jokica i osecaj .. to je neverovatno.. ne kapiram cemu hejt? rekose prvo gober pa sad zubac ima da ga pojedu? gde su .. lik ima odlicne brojke i ima mesta za napredak ali statistika za pohvalu.. marej i dalje na klackalici ali kad udje u zonu ... CUDOOOO..
ocekuje se lagan prolazak lac .. ali iskreno nadam se da ce ih grumenje namuciti i pokazati da je ekipa oko koje se treba namuciti 🏀🏀🏀

ElHombre

pre 3 godine

Bravo! 1:1 prvo poluvreme Nikole i Dzamala dovoljno za pobedu ali i mnogo bolja odbrana. Za nastavak ne smeju da se umore ovako, Nikola je promasio 2-3 suta oblizu reketa u drugom poluvremenu koja bi inace bez problema pogodio.

JaSam

pre 3 godine

@ Srba Postovani gospodine, oprostite, ali Vas komentar odise neopisivim neznanjem svih elemenata kosarke kao igre, i sveukupno timskog sporta. To sto umete da koristite reci i da pisete, ne znaci da znate kosarku. Nadam se da se razumemo.

legolas

pre 3 godine

Heris, Marej Jokic, su igraci, koji imaju jedini i znanje i igru,ostalih devet igraca su daleko od nivoa. Trojka napravi prednost, ovi ostali kao da su im protivnici, istope sopstveno vođstvo silnim promasajima.
Na zalost ne mogu trojica sami, i zao mi ih je iskreno.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

A pogađanje šuta jel daleko od nule?

1. Kad šutira (i, vidiš, pogađa), onda nema asistencija puno.

2. Kad se saigrači ne kreću kako treba onda takođe nema puno asistencija.

Nekad i ne pogode. Ne zavisi tu sve od njega. Kapiraš?

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

nevski

pre 3 godine

Zaboraviš da napišem,Milsapu ističe ugovor,i Plamliju,treba videti koliko traži Montrez Harel,on bi bio baš ok s Jokićem,kao zamena,a i kao četvorka da kreće,zašto da ne. Igra za 6 miliona po sezoni,mislim da bi za 15 ladno došao u Denver,bar na godinu dve dok MPJ ne potpiše MAX.Trenutno,Denver će baš toliko imati u seleri kepu,15-20 milki.

made in Serbia

pre 3 godine

Sad mi je malo jasnije zašto Jokić i Marej imaju toliko poena po utakmici. Iako s’vremena na vreme dodaju, njihovi saigrači NE MOGU “vola da ubodu”. Desi se jednom u sto godina da neko “zasvetli” od njih na utakmici....

veliki strumf

pre 3 godine

2/2 za 1, 2/3 za 2, 3/3 za 3, 15 poena, 6 skokova, 1 asistencija (bile ji bar još 2 da nisu promašili čiste suteve Moris i Heris), 2 blokade!!! Kakav ucinak za samo jednu četvrtinu! I sjajna igra Denvera, odlična i u odbrani. Za razliku od Jute koja dosta igra timski, gde lopta kruži, Klipersi igraju dosta 1-1, soliraju i nadam se da će Denver to moći malo bolje da brani, mada su to sve sjajni individualci.

hm

pre 3 godine

2 poena u drugom poluvremenu za Jokica?!
Denver pod hitno mora da nabavi pouzdanog centra, nekog ko igra celu utakmicu, ne samo poluvreme, ko zna da igra odbranu i mozs biti pouzdana podrska Mareju.

goran

pre 3 godine

daj boze da se ovako nastavi, sto manje suteva za ostale, samo jokic i marej do kraja da uzmu sezdeset posto suteva i bice sve ok, za sad i jedan i drugi 5/6 iz igre, jokic perfektan, samo da nam se pupu daleko bilo ne povredi, ako vec treba nekom to da se desi neka bude kavaji

mr

pre 3 godine

Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

Човек дао 24 поена и рецимо да је имао 8 асистенција и нек су неке биле тројке. Јел теби лгоично да постоји таква статистика? То би значило да нико други скоро није ни играо пошто Јокић да кош или неком дода лопту да тај да кош. Реално могуће, али чудо. Тако да ово је одлично. Нек на крају дође до 30 так поена, 12-15 скокова, и око 10 асистенција, и то је сасвим довољно за турбо партију и највероватнију победу Денвера.

JeRemija

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...

Slavko Vrekic

pre 3 godine

Jokic kad se igra podseca na Dzordana ali bukvalno haha. Predobra cetvrtina Denvera...
Pokazali su reakciju nakon prve utakmice.

Rokabili

pre 3 godine

Svaka čast ovom Denver kad je i dovde došao, imaju dva krštenja igrača, koji skoro da ništa ne igraju u drugom poluvremenu, i ostatak ekipe gde neko nekad i ume nešto da da, ali ko krava kad prospe mleko tako i još više da upropasti raznoraznim glupostima...

111

pre 3 godine

Neverovatno prvo poluvreme i OCAJNO drugo. Utakmica je dobijena zahvaljujuci odlicnoj igri u prvom, kao i odbrani u drugom, to im je samo ostalo. Odbrana. Koliko su sve pogadjali u prvom, toliko su sve promasili u drugom. Jokic 2 poena u drugom poluvremenu, utopio se u igru tima. Sreca je sto LAC to nije uspeo da iskoristi. Da li ce u narednoj utakmici Beverli, Lu i pre svega Kavai igrati na ovom nivou? Nece, siguran sam. Prvi je problem , kada Jokic sedne na klupu. Marej igra manje kvalitetno, Plamlija ne mogu da gledam, zbog neinteligencije i u svakoj utakmici ako Denver vodi, smanji se razlika ili se poveca za protivnika. Takodje, Meloun , MORA da nadje resenje kada pocnu da udvajaju Jokica, udvajali su i Mareja. To znaci, da Denver u tom trenutku uvek ima igraca vise, zbog udvajanja ali se igraci ne krecu dovoljno da bi ih Jokic uposlio a kada to uspe, oni promasuju? Zbog udvajanja i 4 licne, Jokic je bio sprecen da nastavi sa poentiranjem. Primer, Jokic samo 3 asistencije u ovom mecu? Ovakvo drugo poluvreme, nece biti dobro u nastavku serije jer LAC ima odlicene igrace, nece oni igrati ovako i zaboraviti da igraju kosarku..

Marko Marković

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.
(Dzokara, 06. septembar 2020 03:52)

Na B92 nije komentator, nego "čovek koji komentariše".

steva

pre 3 godine

Dobro poluvreme , zaocekivati je da Klipersi bas stisnu 3 cetvrtinu . Jokic fenomenalan ...Muri vrlodobar , mozda malice da se dozove , da ne solira , davi loptu po 12 sek , igra sam . Selekcija suta , isto tako , trcis u kontru 4 na 2 i iz trka sutnes sa 8 metara , da je bar prisao blize . U drugom poluvremenu ce im trebati jos neko , nece moci sami . Grant je nestao u napadu , ne znam...mora jos neko da pomogne u napadu , ko ?

milann

pre 3 godine

(remax, 06. septembar 2020 04:39)

To za Zubaka,nije bio lapsus,nego saigraci ga zovu tako. I to su poceli da govore iz z......je komentatori u SAD u ovoj utakmici,jer je to bio viknuo Harel. Sto je jos gore,izgleda da srpski komentator slusa jednim uhom Americku tv dok komentarisu i "krade" fazone :D

CarloNS

pre 3 godine

Ako Heris ne obnovi povredu daleko mogu da doguraju. Heris, Grent i Krejg su pravi pitbulovi u odbrani, a pored toga Heris i Grent i znaju. Krejg je malo manje potkovan, ali je borben.

Jedino što mi se ne dopada je što se Mari jako uživeo u ulogu. U drugom poluvremenu niko ne može da dođe do lopte od njega.

Солшер

pre 3 godine

Након овакве 1/4, Нагетси морају да одиграју невероватно јаку одбрану. Одбрана је довољна за победу у преостале 3 четвртине. У супротном, мораће да погађају као у овој првој, а то ће вероватно бити немогућа мисија. Ајмо одбрана!!

Rokabili

pre 3 godine

Koja je sebičnjara ovaj Marej, pa da se nađe iza koša ne bi dodao već bi šutirao na isti ili se 5s vrteo oko sebe bez cilja...
Jokić odličan, trudi se i u odbrani, samo i dalje me nervira kad se premišlja, recimo dobije loptu sa strane na 2m od koša, Zubac daleko od njega, sigurna poludistanca, on fintira nešto, Zubac prilazi, i on tek onda iz onog stepbeka sa jedne noge šutira i naravno maši jer je bilo baš nezgodno... Samo da koriguje tu selekciju šuta, i da radi svoje i da shvati da je glavni pa makar sve lopte on uzeo, bolje i to nego da se drugi ispromašuju bezveze...

Dvojnik

pre 3 godine

Denver ima odgovor za LA I u tome lezi zec, sa druge strane ne bi se bas reklo da LA ima resenja za sve sto Denver moze da odigra tako da ocekujem Denver u finalu jer pod LA ne mislim samo na Kliperse.

objektivno

pre 3 godine

Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA.
(VOSAK, 6. septembar 2020 06:15)

To ne opravdava totalni raspad sistema igre Denvera, trener moze da trazi tajm-out, moze da nesto promeni u igri, moze da zameni igrace koji se ne snalaze. Mozemo da kazemo da Denver nije u stanju da uradi nista od svega toga. Kako se to onda zove? Losa igra zbog opravdanih razloga, odnosno ne tako losa igra?

Ovde se radi o skoro celom poluvremenu nepovezane igre, ocajnickih poteza, dodavanja protivniku... Pobedili su jer su i sami igrali agresivnu odbranu, sto je zbunilo Kliperse. Ako stane Kavai, ostali u Klipersima izgube samopouzdanje, nemaju plan B.

hm

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.

Lee Bruce

pre 3 godine

Sve da izgubi do kraja karijere opet je puno uradio. Sa svojih 25...
A jel misli neko da ce sve da izgubi makar i do kraja serije sa Klipersima?

Doduse veceras je red Marej da proradi. Ili i jednom i drugom? Mozda i Porter iznenadi? Kako god, uzivajmo... :)

Avangarda

pre 3 godine

Pol Dzordz i Lenard ne mogu sami kao sto nisu mogli ni Micel i Gober, ako zaustave Vilijamsa i Beverlija prolaze ovo lakse nego Jutu.

Nole

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!

Rhyzm

pre 3 godine

Sve u redu, ali bi sve ove timove u playoff-u Golden State od pre par sezona pocistio da po 4:0 vise puta uzastopno. Svi timovi po dva tri extra igraca ovo ostalo tesla skrnavstina.

Locky

pre 3 godine

Jako dobra partija Nikole i Mareja. Nista još nije gotovo. Mora čvrsta odbrana u drugom poluvremenu, a u napadu neka rešavaju njih dvojica

alex

pre 3 godine

Pa šta Grant treba da uradi da bi ga trener Denvera izveo iz igre. 3 ili 4 nerezonske trice fula za redom lad se resultant lomi i još je u igri. To samo može u cirkusu zvanom NBA...

Sumadin

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.
(Madred, 06. septembar 2020 07:58)

Grant ima player option na poslednjoj godini ugovora. Govirkanja su da ce odbiti 9.35mil $
i potraziti novi ugovor. Ne znaci da denver nece ponuditi vise jer se oslobadjaju milsapovih 30m i plamlijevih 15 ali Grant verovatno nece prihvatiti ni tu ponudu ako je izjednaci veca fransiza.

aleks

pre 3 godine

Jokic je jedan od najgorih defanzivaca u ligi covek sve pusta kroz njega se prolazi kao da je Kasper, i neznam zasto ali ovo se desava cesto da odigra dobro poluvreme i onda kao da je usao neki zemara sa ulice

NBA

pre 3 godine

Lenard je odigrao katastrofa utakmicu sa 13 poena (4/17 iz igre).
Neko ovog lika smatra najboljim kosarkasem danasnjice?!
Cirkus.
Realno je da je covek u top 10 igraca lige, tu nema spora.

Pera

pre 3 godine

Niko ne pominje sudjenje?
U jednom trenutku Denver je imao 11 bacanja prema 29 za LAC. Njihovi su dobijali faul ako ih pogledas, i us sutu i kad udju u guzvu, a Jokica su neprestano usporavali dok se krece kroz reket, drzanjem, podmetanjem, vucenjem. Nikola je prvi faul dobio (mogao je da bude i viuse od obicnog) kad je namerno faulirao/udario Beverlija koji mu se podmetnuo i zadnjicom ga dodatno izbacio iz ravnoteze na metar od sudije.... Kad Klipersi to rade, zove se "tvrda odbrana"?!?

goran

pre 3 godine

od poslednjih 12 suteva denver nije dao nijedan, jednostavno ne znaju da odrze prednost, uz to u tom intervalu i dve izg lopte, kakvo rasulo nemam reci, posle 44 u 1/4 za osam minuta u 2/4 dali 13

Sid

pre 3 godine

@Jeremija Imao je katastrofalno sutersko vece,sta trebam da opravdam tu? Lik pokusava da predstavi Kavaja kao Janisa,Milvoki vodi 2:0 Kavaj ga preuzme i 2-4,njih dvojica nemaju nikakve slicnosti i Janis ne ume da kreira svoje suteve,niti ima tehniku. Nisam uopste ostavljao komentare posle prve utakmice ali sam citao nesto,kao sto rekoh kako vetar duva. Sid!!

zoran

pre 3 godine

- Mnogo sta bih rekao
Mislio sam da će Denver ispasti od Jute i bili su nadomak poraza a onda je Marey eksplodirao igrački .
3 :1 je bilo za Jutu . Tu se budi i Jokić ...Vraća se Heris .
-pobeda Denvera protiv Klipersa i to laka pokazuje da nista tu Klipers nije mnogo bolji ...ono sto hoću reći igrači Denvera pokazali su da to mogu .....dal će uspeti zavisi od samopouzdanja i kako se uđe u meč i forme igrača i x nekih stvari .
-Jokić briljirao ,ne radi se samo o poenima ...18 skokova pa to je 18 napada ,ogromna korist po tim .
-Pol Dzordz pa sinoć stetio timu .

No name

pre 3 godine

(sgdp, 6. septembar 2020 12:54)

Baš tako Kavaj je imao lošu utakmicu, katastrofalnu. Kao neko ko je trenirao košarku, menjanje hale i obruča utiče na šut. Ali izgleda da isto može da se desi kad šutiraš na isti obruč.
Denver je odigrao odličnu prvu červrtinu i na tome živeo. Nudio se ali Klipersi igrali očajno u napadu. U neizvesnoj završnici koš za koš ne vidim kako Denver može da pobedi. I to je sprečio Heris sa 2 trice, posle Marej sa 1 , pa opet Heris sa još jednom. Ostavljali su Herisa samog i osvetilo se Klipersima. Klipersi će sledeću utakmicu sigurno igrati odbranu od početka, neće zakasniti na utakmicu i videćemo šta će biti. Moraće baš nekog da s*** u Deneru, da bi pobedili. Marej ili Jokić na 40+ poena.

Eto i Denver će uzeti barem 2 utakmice Klipersima. Nisu oni toliko jaki, nepobedivi, imaju mane, jer su ovde neki veličali Dalas. Videćemo šta će biti dalje.

shamanNS

pre 3 godine

Prema je ovo razlika s obzirom koliko ih s*re šut, a još će da se smanji do poluvremena Već je serija 13-14 poena za Kliperse. Uvek loše odigraju završnicu poluvremena...

zemunski kej

pre 3 godine

Ukratko da prepricam. Klipersi nista nisu pogadjali,nista ih nije islo. Denver je odigrao svoje ono sto najbolje rade ,sporiji ritam i kolektivna igra. Nista ni oni nisu odigrali posebno,manje su bili losi. Utakmica kao da nije plaj of. Ne verujem da ce Kavaj ovako ponovo da odigra.Mislio sam da su Klipersi bolji i favoriti za prvaka ali nisu bas a Denver ovo mu je plafon.

Srba

pre 3 godine

@Milutin, ne lajemo mi, nego cio svijet da je Jokic truba u odbrani. Kod 91-81 za njih zalijepi ga Herel, iz toga napad Klipersa i Pol Dzordz krenu direktno na Jokica, i polozi bukvalno preko njega. Kazu komentatori "in jour fejs big fela", a drugi komentator "bukvalno u njegovo lice, i to se cesto desava".
Izvini sto te s ovim potresoh. To sto ti vidis da se drugi kriju i izlazu Jokica, to nazalost ne vide drugi. Valjda nemaju to trece oko, sesto culo, sta li je vec potrebno.
Inace, naslov neprikladan jer Jokic i Marej nisu pojma imali u drugom poluvremenu, kada se utakmica rjesava. Stvarno Marej pogodi trojku preko Kavaja i rijesi mec, ali sve ostalo... Dodjosmo do one moje price, koja je dozivjela stotinr minusa, da he Kavaj jedan prenahajpovan igrac koji i ne donosi toliko prstene kako se pokusava predstaviti. Zalomilo mu se dva puta da igra u sampionskim timovima, odlicnim organizacijama. Evo sada ima strasan tim oko sebe i 30p po mecu maks. To su Janisove brojke i svi mislimo da je los.

Ostin A

pre 3 godine

18 skokova. 18 rebounds on his big f*ing head...
(Pseudoharms, 6. septembar 2020 10:21)

17 u odbrani, od kojih 14 "not contested". Klipersi vola nisu mogli da pogode. Nije da ih je Denver svojom odbranom savladao (kao Jutu u sedmoj). Klipersima da je ovo bilo lošije šutersko veče bi dali 120minimum. Toliko su otvorenih šuteva promašili, da to ABA liga nije videla do sada, a kamoli NBA :)

Sid

pre 3 godine

Vidim Jeremija zakopao samog sebe,neko je vec pomenuo mec Lebrona protiv Bostona 2-18 sut uz 10 izgubljenih lopti a cavsi izgubili samo 4 razlike,12 poena ubacio. Ni u drugoj nije bio bolji. Ukupno u seriji 35% suta uz 6 izgubljenih lopti,slicno je bilo i protiv Spursa a 2015 je imao najvise promasaja u istpriji finala jos od 1967 godine. A bilo je jos meceva,kao sto je bilo i kod Dzordana. Kad vec pljujes po nekom igracu ne pominji onog ko je imao jos gore meceve.

Marcus Paige

pre 3 godine

Slucajno su Nadzetsi pobedili, naredna 2 meca dobijaju Klipersi i prolaze dalje. Nadam se da se u sastav Klipersa vracaju Pol Dzordz i Blejk Grifin.

steva

pre 3 godine

Au ne zna se ko je gori u ovom 3 kvoteru . Sreca pa Clipersi nisu odigrali kako treba , da jesu vec bi ih stigli . Sta se desava sa Jokicem i Murijem , nije mi jasno . Koliko su Clipersi penala promasili u 3 kvoteru ?

Nemanja

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse

satelit

pre 3 godine

Klipersi su prejaki po svim osnovama za verovatno sve koji su ostali u borbi za titulu! Ne vidim ko ih moze dobiti 4 puta do kraja popularnog "Mehura".Jeedno su zelje drugo realnost..Ove Kliperse samo GSW sa Karijem i Tompsonom moze da unisti sa serijom brutalnih trojki,naravno racunam tu i Duranta koji je otisao

Jewish

pre 3 godine

Jos samo fali da Lenard ukljuci sve svoje procesore i da Denver izgubi u poslednjim minutima. Vode celu utakmicu ali Jokic i Mari promasuju suteve.

Marcus Paige

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi. 
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu. 
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27) 

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.

Marcus Paige

pre 3 godine

Cak 211 komentara. Kako je to "zanimljivo" da uvek bude mnogo komentara kad god Denver pobedi. Ovo je bilo slabo vece za Kliperse ali ocekujem da odigraju najbolje sto umeju naredne 2-3 tekme ili koliko vec ima. Napred Klipersi, verujem u vas.

Subjektivno

pre 3 godine

Dobro otvaranje utakmice od strane Denvera. Malo zabrinjava Jokićeva odbrana, nisam gledao prvu utakmicu ali jesam Grinovu izjavu o njegovoj odbrani, ponavlja iste stvari. Marej dobro ide od starta, ako nastavi i ako Jokić proradi u drugom poluvremenu dobijaju.

Aleksa

pre 3 godine

Ja ne znam koja sila moze da nas spase od tako inteligentnih klipersa ... koji se ni ne busaju u grudi, dok nasima puca sa 10 prednosti.

goran

pre 3 godine

stisli ih klipersi i sudije opasno, sa ovakvomnmigrom u napadu 45 poena u drugoj i trecoj zajedno ( u prvoj 44) tesko ce odbraniti ovih +12 u 4/4, jokic za 8,5 minuta u trecoj tri licne i 0/2 sut

Marcus Paige

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)

I sudije, sto nisu kaznile ono simuliranje povrede Jokica.

Marcus Paige

pre 3 godine

Bila bi sramota da ovaj suntavi denver igra finale bilo zapada, bilo cele lige.
(stoler, 06. septembar 2020 11:54)

Slazem se, to je kao da je Atalanta osvojila titulu u Seriji A.

hm

pre 3 godine

2 poena u drugom poluvremenu za Jokica?!
Denver pod hitno mora da nabavi pouzdanog centra, nekog ko igra celu utakmicu, ne samo poluvreme, ko zna da igra odbranu i mozs biti pouzdana podrska Mareju.

hm

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.

aleks

pre 3 godine

Jokic je jedan od najgorih defanzivaca u ligi covek sve pusta kroz njega se prolazi kao da je Kasper, i neznam zasto ali ovo se desava cesto da odigra dobro poluvreme i onda kao da je usao neki zemara sa ulice

Srba

pre 3 godine

@Milutin, ne lajemo mi, nego cio svijet da je Jokic truba u odbrani. Kod 91-81 za njih zalijepi ga Herel, iz toga napad Klipersa i Pol Dzordz krenu direktno na Jokica, i polozi bukvalno preko njega. Kazu komentatori "in jour fejs big fela", a drugi komentator "bukvalno u njegovo lice, i to se cesto desava".
Izvini sto te s ovim potresoh. To sto ti vidis da se drugi kriju i izlazu Jokica, to nazalost ne vide drugi. Valjda nemaju to trece oko, sesto culo, sta li je vec potrebno.
Inace, naslov neprikladan jer Jokic i Marej nisu pojma imali u drugom poluvremenu, kada se utakmica rjesava. Stvarno Marej pogodi trojku preko Kavaja i rijesi mec, ali sve ostalo... Dodjosmo do one moje price, koja je dozivjela stotinr minusa, da he Kavaj jedan prenahajpovan igrac koji i ne donosi toliko prstene kako se pokusava predstaviti. Zalomilo mu se dva puta da igra u sampionskim timovima, odlicnim organizacijama. Evo sada ima strasan tim oko sebe i 30p po mecu maks. To su Janisove brojke i svi mislimo da je los.

NoName

pre 3 godine

Ovaj komentator navija za Kliperse ocigledno . Dere se na svaki kos Dzordza,mozda je igrao vise koseva.
(Danilio, 06. septembar 2020 05:24)


A možda je Grobar pa navija za Zubca.

Rhyzm

pre 3 godine

Sve u redu, ali bi sve ove timove u playoff-u Golden State od pre par sezona pocistio da po 4:0 vise puta uzastopno. Svi timovi po dva tri extra igraca ovo ostalo tesla skrnavstina.

Marcus Paige

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi. 
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu. 
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27) 

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.

petarczv

pre 3 godine

Jao kad se zetim reprezentacije i djordjevica koji je držao najboljeg igrača u istoriji našeg naroda na klupi a pocinjao sa bircevicem...to je kao da umesto lenarda počinje neki igrac iz g lige...

Marcus Paige

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)

I sudije, sto nisu kaznile ono simuliranje povrede Jokica.

Marko Marković

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca

Marcus Paige

pre 3 godine

Slucajno su Nadzetsi pobedili, naredna 2 meca dobijaju Klipersi i prolaze dalje. Nadam se da se u sastav Klipersa vracaju Pol Dzordz i Blejk Grifin.

NBA

pre 3 godine

Lenard je odigrao katastrofa utakmicu sa 13 poena (4/17 iz igre).
Neko ovog lika smatra najboljim kosarkasem danasnjice?!
Cirkus.
Realno je da je covek u top 10 igraca lige, tu nema spora.

Marcus Paige

pre 3 godine

Bila bi sramota da ovaj suntavi denver igra finale bilo zapada, bilo cele lige.
(stoler, 06. septembar 2020 11:54)

Slazem se, to je kao da je Atalanta osvojila titulu u Seriji A.

Marcus Paige

pre 3 godine

Cak 211 komentara. Kako je to "zanimljivo" da uvek bude mnogo komentara kad god Denver pobedi. Ovo je bilo slabo vece za Kliperse ali ocekujem da odigraju najbolje sto umeju naredne 2-3 tekme ili koliko vec ima. Napred Klipersi, verujem u vas.

Ostin A

pre 3 godine

18 skokova. 18 rebounds on his big f*ing head...
(Pseudoharms, 6. septembar 2020 10:21)

17 u odbrani, od kojih 14 "not contested". Klipersi vola nisu mogli da pogode. Nije da ih je Denver svojom odbranom savladao (kao Jutu u sedmoj). Klipersima da je ovo bilo lošije šutersko veče bi dali 120minimum. Toliko su otvorenih šuteva promašili, da to ABA liga nije videla do sada, a kamoli NBA :)

Jewish

pre 3 godine

Jos samo fali da Lenard ukljuci sve svoje procesore i da Denver izgubi u poslednjim minutima. Vode celu utakmicu ali Jokic i Mari promasuju suteve.

zemunski kej

pre 3 godine

Ukratko da prepricam. Klipersi nista nisu pogadjali,nista ih nije islo. Denver je odigrao svoje ono sto najbolje rade ,sporiji ritam i kolektivna igra. Nista ni oni nisu odigrali posebno,manje su bili losi. Utakmica kao da nije plaj of. Ne verujem da ce Kavaj ovako ponovo da odigra.Mislio sam da su Klipersi bolji i favoriti za prvaka ali nisu bas a Denver ovo mu je plafon.

bricktop

pre 3 godine

hajde da jednom svi zajedno naucimo da se ne izgovara kavaj nego kauaj i nije marej nego mari..onaj jedan rece da je denver mali klub kao da su iz trstenika i da je ovo veliki uspeh za njih.pa i san antonio je mali grad za americke standarde pa su vec preko 20 godina u samom vrhu uz mali prekid u zadnjih par godina.bitan je vlasnik,gm i trener da naprave neku osnovu..new york je uslovno receno jedan od najvecih fransiza u nba pa su vec 25 godina na dnu..

Nemanja

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse

Subjektivno

pre 3 godine

Dobro otvaranje utakmice od strane Denvera. Malo zabrinjava Jokićeva odbrana, nisam gledao prvu utakmicu ali jesam Grinovu izjavu o njegovoj odbrani, ponavlja iste stvari. Marej dobro ide od starta, ako nastavi i ako Jokić proradi u drugom poluvremenu dobijaju.

Aleksa

pre 3 godine

Ja ne znam koja sila moze da nas spase od tako inteligentnih klipersa ... koji se ni ne busaju u grudi, dok nasima puca sa 10 prednosti.

voja

pre 3 godine

Ovo pisem sredinom cetvrte cetvrtine, Denver ima 7 poena prednosti, ako ovo Denver izgubi ce biti samo zbog trenera Malonea, covek ladno drzi prvu postavu na klupi, stvarno neznam sta ih toliko odmara, i Klipersi ladno sa plus 20 i nesto na plus 7...neka neko kaze Maloneu da je ovo plejof i ako neko oce da odmara neka ide kuci, ili mozda Melone treba da trazi drugi posao. Utakmica danas pre ove, Lowry iz Raptorsa ladno veteran se ubi na terenu sa 40tak minuta, jedva hoda al se bori kao da sutra ne postoji, e to fali Denveru, neko da grize, al opet ko je ikada video lalu da grize :) bas cudno vecina igraca Denvera su mladi momci a nemaju nimalo zara borbe, opt kazem Malone je prosecan trener.

Tuz

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena

JeRemija

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...

satelit

pre 3 godine

Klipersi su prejaki po svim osnovama za verovatno sve koji su ostali u borbi za titulu! Ne vidim ko ih moze dobiti 4 puta do kraja popularnog "Mehura".Jeedno su zelje drugo realnost..Ove Kliperse samo GSW sa Karijem i Tompsonom moze da unisti sa serijom brutalnih trojki,naravno racunam tu i Duranta koji je otisao

petarczv

pre 3 godine

Heris zaglavljuje loptu na obruču i komentator mrtav ladan kaže lopta ce biti za cliperse ako se nevaram. I onda kad je video podbacivanje kaže nema strelice i smeje se... Pakao

milutin

pre 3 godine

Niko da pomene Millsapa , dal imate oci dali vidite kako se taj covek krije i gde stoji u odbrani.Niti koga cuva niti protivnici obracaju paznju na njega.Toliku rupu vi ne komentarisete.Ostavlja Jokica samog i ne stiti obruc niti skace .203 visok a ne moze da skoci u 36 godina i sta radi nista u odbrani u napadu pod kosem nista ili ako nekad sutne trojku iz nemoci za 30 miliona. NIKO GA NE POMINJE A LAJETE LOSA ODBRANA JOKICA pa udvajaju ga i biju jel pustaju bukvu Millsapa koji pravi samo probleme svom timu

gandagyn

pre 3 godine

Zaista retko ostavljam komentare, narocito na racun sportskih komentatora, ali prosto ne mogu da verujem da B92 ne moze da nadje neku kvalitetniju opciju da prenosi NBA.

Ovaj decko, osim sto nema bas prijatnu boju glasa, nije ni preterano upucen u kosarku kao igru. U jednoj od situacija mu nije bilo jasno da Lenardu nije sviran faul u napadu zato sto se Grant kasno postavio, tj. nije bio sa obe noge na zemlji, a ne zato sto "Lenard nije nedozvoljeno koristio ruke", kako je komentator rekao, pogresno povezujuci to sa faulom u napadu koji je nesto ranije sviran Lenardu.

Takodje, cesto se neartikulisano smeje sam sa sobom i ponavlja iste informacije (kako je Lu Vilijams bio u striptiz klubu, kako Ivicu zovu Zubaka).

Decko, ako citas ovo... Faul u napadu moze da se sudi iz vise razloga (pritom je ono zakljucavanje ruke koje si danas video jedan od redjih). Zubaka nije referenca na Marvelove heroje, vec na Ratove zvezda, a Lenarda ne zovu "Sapa", nego Kandza.

Bez uvrede komentatoru i redakciji, ali mora to mnogo bolje.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!
(Nole, 06. septembar 2020 06:07)

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.

steva

pre 3 godine

Au ne zna se ko je gori u ovom 3 kvoteru . Sreca pa Clipersi nisu odigrali kako treba , da jesu vec bi ih stigli . Sta se desava sa Jokicem i Murijem , nije mi jasno . Koliko su Clipersi penala promasili u 3 kvoteru ?

Vojkan

pre 3 godine

Hvala Bogu,sinoc odem na sofu da odgledam celu analizu prve utakmice,pa onda odem na espen slusao Greena,Meluona posle utakmice i vidim da cedobiti drugu,odem do mog druga Mladje,pozajmim dve hiljade i stavim na denver i toronto,eto.....da sam slusao komentare pljuvaca i mrzitelja svog zivota,posle prvog poraza,ne bih bio ubedjen u pobedu....ljudi,mnogo bre pljujete jedni druge,mrzite tudje uspehe,zavidni ste,idite bre u plani e,kupite koze,naucite da nahranite ptice prvo,pa vam mozda krene bolje...

po zasluzi

pre 3 godine

Ono kad se Hrvati, Bosnjaci i naravno Milogorci u rane sate lepe za Srpske vesti......zadovoljstvo je samo nase! Nabijamo komplekse jos jedan cm!

Dzokara

pre 3 godine

Kaže komentator:
"Kako šutira Nikola Jokić... Pa nogom da je šutnuo pogodio bi."
Po meni, nepoštovanje umeća.
Dosta više čuđenja.
Sasvim otvoreni šutevi, znamo da ume da pogodi.

alex

pre 3 godine

Pa šta Grant treba da uradi da bi ga trener Denvera izveo iz igre. 3 ili 4 nerezonske trice fula za redom lad se resultant lomi i još je u igri. To samo može u cirkusu zvanom NBA...

Back in Black

pre 3 godine

NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)
Virtualnih karata.

veliki strumf

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12) Mogu ja. Prvo, sada protivnici to od njega očekuju, pa brane pas od Jokica. Drugo, čovek dao za poluvreme 24, a ti bi još i asistencije. I trece: deli on asistencije sli džaba kad ovi bekovi ni sami ništa ne mogu da ubodu (a to onda nije asistencije). Pa Nikola ko veli: kad su oni takvi pajseri, neću ni da im dajem loptu nego cu lepo sam da sutiram i pogadjao.

Jaran

pre 3 godine

Djeriiiiiiii!!!! Kakav je to ludak!!!

- pogodi prvu trojku (1/1)
- promasi sledece tri (1/4)
- pogodi sledece tri (4/7)


Gde su sad Drejmond i ostali penzos-strucnjaci sa ESPN/TNT televizija da nam objasne kako je Jokic generalno los i da je u odbrani katastrofalan???

VOSAK

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?
(objektivno, 06. septembar 2020 05:50)


Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Evo zašto su kako kažeš " loši " bili drugo poluvreme.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA !!!
Više su udvajali Mareja i Jokića, agresivniji bili na loptu, stegli obruč, i najvažnije, Rivers je stavio VEOMA POKRETLJIVE KRILNE CENTRE I KRILA NA JOKIĆA, da bi ga time ugušili i koliko toliko su uspeli i tako je do kraja držao Grina na njemu, Jokiću je očito smetao niski, pokretljiviji igrač jer je u prvom poluvremenu UNIŠTIO ZUBCA.
DAKLE, nisu Marej i Jokić bili loši, NEGO IH JE RIVERS MAKSIMALNO opteretio i branio.
Što je bilo očito, a ostatak tima baš u napadu nije toliko doprineo ko njih dvojica.

oskar

pre 3 godine

Denver nije konzistenat, kako je prosli mec bio jako slab nadam se da ce ovaj biti mnogo bolji i da ce izjednaciti na 1:1. Naravno sanse su jako male da pobede 4 meca, ali idemo polako,mec po mec.

Drnch

pre 3 godine

Sek objasnio na poluvremenu: " Don't forget, Denver has two teams. One that show up, and one that don't show up. Tonight, they decided to show up."

Dusan

pre 3 godine

Ovim putem biih zeleo da pozdravim sve koji su predvidjali ciscenje Nagetsa i molio da vise ne komentarisu jer su pokazali svoje kosarkasko znanje. Onaj komentator na Areni navija za Kliperse, i to mi placamo. Ovi nabudzeni su i dalje favoriti ali bice svega.

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

Sid

pre 3 godine

SRBO molim te batali komentarisanje,ti si jedan kd najgorih komentatora ikada,sujeta i ljubomora izbija iz svakog tvog komentara. San Antonio nije bio sampion ravno od 2007 dok i Lenard nije stasao kao igrac. Golden stejt je gubio 20 razlike od Spursa bez dankana do povreda Kavaja. Cak su i taj mec izgubili u zadnjih 10 minuta i tu razliku. Lenard je od toronta napravio sampionsku ekipu,ispali bi jos od kompletne filadelfije u drugom kolu. E sad sto ovde idu komentari kako vetar duva to je druga prica.

x-ray

pre 3 godine

I NBA je samo cist biznis, pusteno od strane klipersa da bi se odigralo svih sedam utakmica i da bi se prodao sto veci broj karata.
(menadjer, 06. septembar 2020 09:18)

Kakvih karata druze? :)))

doktor

pre 3 godine

Heris i Barton ,mozete ih mrzeti ali ti ljudi na perimetru prave probleme protivnickim bekovima.. Velika steta za bartoba,Denver bi s njim imao sa da kaze u borbi za titulu!

objektivno

pre 3 godine

Budimo malo objektivni, ja navijam za Denver zbog Jokica, ali celo drugo poluvreme su igrali katastrofalno. Imali su toliko konfuznih napada, nikakvo kretanje, gomila gresaka, ocajnickih poteza. Naravno da je sve tako crno onda bi i izgubili, imali su i nekoliko odlicnih odbrana, dobrih dodavanja, a Klipersi su ocigledno bili u soku od odlicnog prvog poluvremena Denvera i nisu znali sta ih snadje... navikli su samo da dobijaju faul za faulom, otkud sad odjednom nije svaki put faul nego ponekad i banana?

Dusan

pre 3 godine

Utakmicu su dobili Grant i Harris odbranom u drugom poluvremenu kada im je sut potpuno stao.
Lenard je najbolji kosarkas na svetu. Od 1996 niko ga nije sveo na manje od 15 poena. Skoro isto vazii i za Georga. Grant je takodje fenomenalno krpio Jokica u odbrani.
Sjajna pobeda. Nadajmo se da imaju snage da ponove ovu igru.
P.S. Beverly je totalni ludak, koji je odrastao u "hood"-u. Doc-u sluzi da digne intezitet I isprovocira protivnika. Osim kada se otme kontroli.

OneManShow

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)

... pa dobro...

joker

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Izgleda da nisi ni ti čim ne možeš dugme na tastaturi da ubodeš.

Avangarda

pre 3 godine

Pol Dzordz i Lenard ne mogu sami kao sto nisu mogli ni Micel i Gober, ako zaustave Vilijamsa i Beverlija prolaze ovo lakse nego Jutu.

Rokabili

pre 3 godine

Koja je sebičnjara ovaj Marej, pa da se nađe iza koša ne bi dodao već bi šutirao na isti ili se 5s vrteo oko sebe bez cilja...
Jokić odličan, trudi se i u odbrani, samo i dalje me nervira kad se premišlja, recimo dobije loptu sa strane na 2m od koša, Zubac daleko od njega, sigurna poludistanca, on fintira nešto, Zubac prilazi, i on tek onda iz onog stepbeka sa jedne noge šutira i naravno maši jer je bilo baš nezgodno... Samo da koriguje tu selekciju šuta, i da radi svoje i da shvati da je glavni pa makar sve lopte on uzeo, bolje i to nego da se drugi ispromašuju bezveze...

remax

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ni iščuđivač nije bolji.
Čuđenja, lapsusi, Zubaka, mnogo gluposti.

milann

pre 3 godine

(remax, 06. septembar 2020 04:39)

To za Zubaka,nije bio lapsus,nego saigraci ga zovu tako. I to su poceli da govore iz z......je komentatori u SAD u ovoj utakmici,jer je to bio viknuo Harel. Sto je jos gore,izgleda da srpski komentator slusa jednim uhom Americku tv dok komentarisu i "krade" fazone :D

Nole

pre 3 godine

Ne razumem zasto ljudi komentarisu nacin na koji nasi komentatori vode utakmicu umesto da se fokusiraju na samu igru koja je bas bila zanimljiva.
Po meni je komentarisanje bilo bas ok.
Navijamo za Denver i naseg Jokica koji je bio na svom nivou. Nekada sam ustajao ujutru da gledam Sakramento i nase igrace Divca i Stojakovica pa neka tako bude i ovog puta sa Jokicem. Samo hrabro i do pobede!

Sid

pre 3 godine

@Jeremija Imao je katastrofalno sutersko vece,sta trebam da opravdam tu? Lik pokusava da predstavi Kavaja kao Janisa,Milvoki vodi 2:0 Kavaj ga preuzme i 2-4,njih dvojica nemaju nikakve slicnosti i Janis ne ume da kreira svoje suteve,niti ima tehniku. Nisam uopste ostavljao komentare posle prve utakmice ali sam citao nesto,kao sto rekoh kako vetar duva. Sid!!

No name

pre 3 godine

(sgdp, 6. septembar 2020 12:54)

Baš tako Kavaj je imao lošu utakmicu, katastrofalnu. Kao neko ko je trenirao košarku, menjanje hale i obruča utiče na šut. Ali izgleda da isto može da se desi kad šutiraš na isti obruč.
Denver je odigrao odličnu prvu červrtinu i na tome živeo. Nudio se ali Klipersi igrali očajno u napadu. U neizvesnoj završnici koš za koš ne vidim kako Denver može da pobedi. I to je sprečio Heris sa 2 trice, posle Marej sa 1 , pa opet Heris sa još jednom. Ostavljali su Herisa samog i osvetilo se Klipersima. Klipersi će sledeću utakmicu sigurno igrati odbranu od početka, neće zakasniti na utakmicu i videćemo šta će biti. Moraće baš nekog da s*** u Deneru, da bi pobedili. Marej ili Jokić na 40+ poena.

Eto i Denver će uzeti barem 2 utakmice Klipersima. Nisu oni toliko jaki, nepobedivi, imaju mane, jer su ovde neki veličali Dalas. Videćemo šta će biti dalje.

Slavko Vrekic

pre 3 godine

Jokic kad se igra podseca na Dzordana ali bukvalno haha. Predobra cetvrtina Denvera...
Pokazali su reakciju nakon prve utakmice.

ljAXE

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 6. septembar 2020 02:39)

A sta tu nismo u pravu?

shamanNS

pre 3 godine

Prema je ovo razlika s obzirom koliko ih s*re šut, a još će da se smanji do poluvremena Već je serija 13-14 poena za Kliperse. Uvek loše odigraju završnicu poluvremena...

Lars

pre 3 godine

Deda Milsap je generalno katastrofalan od starta play off-a. Mislio sam da ne moze gore da odigra ali svaku utakmicu dodatno razocarava. Nervira me u NBA najvise taj sistem garantovanih minuta, cesto na stetu tima ali korasarka je srecom fenomenalna!

goran

pre 3 godine

stisli ih klipersi i sudije opasno, sa ovakvomnmigrom u napadu 45 poena u drugoj i trecoj zajedno ( u prvoj 44) tesko ce odbraniti ovih +12 u 4/4, jokic za 8,5 minuta u trecoj tri licne i 0/2 sut

legolas

pre 3 godine

Heris, Marej Jokic, su igraci, koji imaju jedini i znanje i igru,ostalih devet igraca su daleko od nivoa. Trojka napravi prednost, ovi ostali kao da su im protivnici, istope sopstveno vođstvo silnim promasajima.
Na zalost ne mogu trojica sami, i zao mi ih je iskreno.

stefan

pre 3 godine

Pozivate grenta a momak u odbrani više vredi od svih igrača Denvera. Šta mislite ko je čuvao lenarda celu utakmicu i ko ga je ostavio na 20% iz igre?

legolas

pre 3 godine

Cestitam kao prvo, kao drugo odmorite se Nagetsi i to dobro, Grent i Heris razvalili u odbrani.
Zasto bre pobogu I Plamli i Kreg i Grent i Moris i mali Porter na kraju krajeva, ZASTO, kada vidis da ne ide sut, ne ostanes nakon treninga i sutiras sat vremena, profesionalac si.
Pa nije sramota vezbati,ostanes malo i vezbas. Stvarno ne razumem, kao da dobijaju batine ako ostanu i rade, a ne milione u pm.

bskfan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmice Denvera u sezoni zna da Grant moze da cuva i Kavajia i Luku sto je velika stvar. Videlo se da Jokic i Marej ne mogu sve sami jer je Dok Rivers brzo pojacao odbranu nad njima i Jokica cak udvajao. Mora da proradi barem jos jedan igrac, sto je nocas bio Haris koji je podsetio na Harisa od pre dve godine kada nije znao da promasi. Od Harisa i Granta ne treba ocekivati vodjenje lopte, ulazak pod kos i asistencije; dovoljno je da igraju dobru odbranu, pogadjaju otvorene trojke i eventualno ubacivanje pod kos za lako zakucavanje. Toliko i o tome da je Kavaji nezaustavljiv, Grant ga je nocas stavio u mali dzep pa je Kavaji dao samo 13 koseva za 39 minuta, i to uz katastrofalan sut od 4/17. Videcemo da li ce da ga popljuvaju kao Jokica. Videlo se i da Lu Vilijams moze da se zakljuca pa je trojke sutirao 0/6 mada je zavrsio u plusu. Ni najbolji sesti igrac "snagator" Harel se nije proslavio, cak ni protiv Plamlija koji je stvarno katastrofa od igraca. Eto jos jednog dokaza da Denver moze da pobedi svaku ekipu u NBA ali im objektivno fali barem jedan ili dva igraca (jedan dobar rezervni bek umesto Morisa i jedan kvalitetan krilni centar tipa Iguadola) da bi imali sansu da tuku najbolje timove kao sto su Klipersi, Lejkresi, Toronto, Majami, a tu su i Boston i Milvoki. Denver je na putu da bude u top 6 timova sto je za mali klub veliki uspeh.

matori

pre 3 godine

@Fascinantno je koliko su skoro svi komentatori u srbiji irintatni i netalentovani
(petarczv, 06. septembar 2020 04:39)

jedan je Šareni !

Sumadin

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.
(Madred, 06. septembar 2020 07:58)

Grant ima player option na poslednjoj godini ugovora. Govirkanja su da ce odbiti 9.35mil $
i potraziti novi ugovor. Ne znaci da denver nece ponuditi vise jer se oslobadjaju milsapovih 30m i plamlijevih 15 ali Grant verovatno nece prihvatiti ni tu ponudu ako je izjednaci veca fransiza.

nevski

pre 3 godine

Favoriti postoje,svuda,u ovom duelu su to Klipersi.
Možda je to i najveća šansa Denvera,rasterećenost,sinoć su odigrali prvo poluvreme sjajno,ne znam kad je iko onoliko ubacio šuteva(znam,Juta u utakmicama 2,3,4 protiv Denvera,ali ajde).
Drugo poluvreme,davali su bezbroj šansi Klipersima da se vrate,sad,da li je važnost utakmice i stegnutost,ili i oni nisu bog zna šta(mislim da je ipak ono prvo) videćemo vrlo brzo.
Denver je luda,divlja ekipa,koja je u stanju da napravi 20 razlike za pet,šest minuta ali i da istu prednost prospe za isto vreme.
Jokić i Marej su bili odlični,prvo poluvreme,samo,uskočili su Milsap(konačno),MPJ i Heris,ipak je on dobar igrač,dobar ali ne zdrav stalno.
Klipersi,videćemo,ako Kavaj zakaže kao noćas,proći će Denver,ne sumnjam uopšte...
Što se ostalih tiče...kad ono Majami odvali Denver u drugom poluvremenu na početku babla, rekoh ja svojim drugarima da je to skroz ozbiljna ekipa,sad tako i deluje.Volim Boston,imaju skill,ali, mislim da će pobediti will,a Toronto Ima najveći voljni momenat,možda čak dovoljan i da odbrani titulu.
Lejkersi....samo neka se sudi pošteno,i,možda ispadaju i pre finala,Harden mi je od jednog od najomraženijih igrača postao jedan od omiljenih....BTW...obratite pažnju kako se krsti kad god ulazi na teren,neko bi rekao brat pravoslavac:) a ja se samo nadam da mu je Troj Polamalu prvi komšija,to će sve objasniti.Elem,jeste ili nije pravoslavac,malo se šalim,ali,četiri godine nosi ceo Hjuston na ledjima,a od ove plus i Vestbruka,kapa njemu do poda i kao igraču,i kao čoveku.
Šta na kraju,da zažmurim,navijam još mesec i koji dan,i,kad otvorim oči,naš Jokić MVP finala plej ofa,hehehe.
Voleo bih,čik da vidim ko će njega da natera da potpiše nešto....
Realno,ako Denver ne može,nek se biju Hjuston i Toronto u sedam mečeva,pa šta bude.....Mada,Majami.......

veliki strumf

pre 3 godine

E tu me Meloun izludjuje. Sredinom 2/4 bar 10, a verovatno i više uzastopnih napada Denver je promašio, a čovek nema osecaj da traži tajm aut. Ništa ne mogu da ubodu (srećom ni Klipersi nisu nešto raspucani bili), i tek kad su Klipersi prepolovili razliku i dosli na -11 zove tajm aut. Pa seci to ranije majstore, nacrtaj 2 akcije, da ubace, da se vrate. Ovako od 24 za svega nekoliko minuta 11 razlike. Tačno se vidi kad udju Plamli i Kreg kako stane igra, šut, stane sve.

Cole

pre 3 godine

Ајде дебели шибни им 40+ да не знају шта их је снашло
(Даки 26, 6. septembar 2020 02:35)

Pa sibn'o im je, ne 40+ ali 26+ jeste.
Nije 40+ ali i ovo je dovoljno da
oci ispadaju.

Žare

pre 3 godine

Ovaj Denver klasična indijanska ekipa, kada ide ubacice i frižider a kada stane umesto da odigraju pametno makar na silu neke poene oni 7 napada za redom prangijaju preko ruke i nerezonski. Klipersi ih čiste lagano i ako još uvek vode u ovoj utakmici očekujem do poluvremena prekret a na kraju potop jedno 20ak razlike za Kliperse
(Nemanja, 06. septembar 2020 04:09)
Bravo, rodjen si za trenera.

zoran

pre 3 godine

- Mnogo sta bih rekao
Mislio sam da će Denver ispasti od Jute i bili su nadomak poraza a onda je Marey eksplodirao igrački .
3 :1 je bilo za Jutu . Tu se budi i Jokić ...Vraća se Heris .
-pobeda Denvera protiv Klipersa i to laka pokazuje da nista tu Klipers nije mnogo bolji ...ono sto hoću reći igrači Denvera pokazali su da to mogu .....dal će uspeti zavisi od samopouzdanja i kako se uđe u meč i forme igrača i x nekih stvari .
-Jokić briljirao ,ne radi se samo o poenima ...18 skokova pa to je 18 napada ,ogromna korist po tim .
-Pol Dzordz pa sinoć stetio timu .

Gambeeet

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???
(Jaran, 06. septembar 2020 06:09)

Jako malo ovako loših partija je imao Kavaj (govorimo o plejofu) poslednjih godina, teško ih je nabrojati i na prste jedne ruke. Imao je jedan dosta slab meč protiv Orlanda prošle godine, ali je Toronto na kraju izašao kao pobednik. Lenard je po pravilu protiv direktnih rivala gotovo uvek izlazio kao pobednik. S Džordžom je dok nisu zaigrali u LAC redovno čistio patos, u duelima s LeBronom pretežno izlazio kao pobednik, kako individualno, tako i timski, Batleru uvek pričinjavao nevolje, Džimi je gotovo uvek teško izlazio na kraj sa "Kandžom". Ipak, jedan košarkaš se izdvojio i Kavaju i njegovim timovima redovno nanosio štetu, a reč je o, pretpostavljate, Kevinu Durentu. U 1/2 seriji 2016. protiv OKC Kavaj se dosta mučio u napadu, u toj seriji ga je Durent u potpunosti nadigrao, naročito u 6. i poslednjem meču. Pamtim i 51 poen prošle godine (doduše u tesnom porazu u OT i bez Karija msm u tom trenutku, dobar deo poena upravo je ubacio preko Lenarda, iako je i on bio odličan u tom susretu). Verovatno je KD jedini košarkaš koji je dobio većinu tih mini-duela(okršaja) protiv Kavaja i predstavljao mu najveći problem za čuvanje, a kome i ne bi... Ne sporim ni da je KL imao zapažene partije, sećam se jednog otvaranje sezone i 35 poena Lenarda protiv GSW. Nadam se praćenju još mnogo njihovih duela u budućnosti, 2 majstora košarke koja je uživanje gledati kako (se) igraju.

Sid

pre 3 godine

Vidim Jeremija zakopao samog sebe,neko je vec pomenuo mec Lebrona protiv Bostona 2-18 sut uz 10 izgubljenih lopti a cavsi izgubili samo 4 razlike,12 poena ubacio. Ni u drugoj nije bio bolji. Ukupno u seriji 35% suta uz 6 izgubljenih lopti,slicno je bilo i protiv Spursa a 2015 je imao najvise promasaja u istpriji finala jos od 1967 godine. A bilo je jos meceva,kao sto je bilo i kod Dzordana. Kad vec pljujes po nekom igracu ne pominji onog ko je imao jos gore meceve.

Lee Bruce

pre 3 godine

Sve da izgubi do kraja karijere opet je puno uradio. Sa svojih 25...
A jel misli neko da ce sve da izgubi makar i do kraja serije sa Klipersima?

Doduse veceras je red Marej da proradi. Ili i jednom i drugom? Mozda i Porter iznenadi? Kako god, uzivajmo... :)

Dejan

pre 3 godine

Ne znam koliko je pametna taktika da se u svakoj utakmici u isto vreme izvede Jokic da bi usao Plamli. Ako ga je vec krenulo onako trebali bi to i iskoristi. Od kada je usao 2 promasaja, ohladila se ruka. Jasno mi je da mora i da odmori, ali je prosle godine znao i po 45 minuta da igra i uvek je davao dobre rezultate. Nisam strucnjak, ali tako bih rekao.

ElHombre

pre 3 godine

Prestali su da igraju akcije i posle jedno 8 suteva iz trka koji im je smanjio procenat na manje od 60%, Klipersi su na 13 poena zaostatka...Nikola objasni im da ne divljaju!

Rokabili

pre 3 godine

Svaka čast ovom Denver kad je i dovde došao, imaju dva krštenja igrača, koji skoro da ništa ne igraju u drugom poluvremenu, i ostatak ekipe gde neko nekad i ume nešto da da, ali ko krava kad prospe mleko tako i još više da upropasti raznoraznim glupostima...

goran

pre 3 godine

dobise, za 22 minuta u drugom marej i jokic po dva poena, ali sa jedina dva poena i dve ass herisu zabtri, sad na minut do kraja i za trecu jokic opet resi, kakav zastitnik obruca jokic 18 skokova, 4-5 rampi, sledece godine istice kandidaturu za defanzivca godine, smejte se, ali videcete ?

nislija

pre 3 godine

Ako pobedi Denver Jokic majstor, ubija ekipa, kakvi pasovi

Ako izgubi Denver Jokic nije kriv, krš ekipa, ne znaju ništa

Prosečna doza Jokićevaca
(Marko Marković, 06. septembar
Jokic igra cetvrtfinale NBA i daje 25+ poena decko

Roki

pre 3 godine

Gde su sad ovi sto su do početka utakmice pisali kako je Denver grupa građana, kako nemaju šanse, Klipersi prolaze lagano? Bukvalno menjaju mišljenje zavisno od ishoda utakmice? Ne računam standardne trolove. Njima je i dalje Zubac bolji od Jokica, ali oni bar ostaju dosledni svojim predjasnjim objavama.

ANALiticar

pre 3 godine

Kada i Jokic i Marej ubodu 20+ mogu da pobede bilo koju ekipu. Ono sto su prikazali u 1/4 je otprilike najbolje sto moze da odigra jedna ekipa u NBA. Ni jedna ekipa nije konstantna svako vece sto najbolje pokazuju dosadasnji rezultati, tako da su im sanse 50:50. Zavisice od trenutne inspiracije svoja dva najbolja igraca, kao i 90% drugih ekipa. Jokic i Marej su najmladji igraci koji vode jednu fransizu i za razumeti je ako ih neka odbrana zaustavi ili nemaju dobro vece isl. Imaju i jednog od slabijih trenera realno. Denveru sve najbolje, ove godine im zelim bar finale zapada, vreme radi za njih.

JeRemija

pre 3 godine

@Sid

Vince, nadam se da imas neki pozitivan komentar na Lenardovo katastrofalno izdanje 4-17...
Covek je promasio 13 suteva od upucenih 17, i to u vrlo bitnom plej of mecu.
Videcemo ga sledeci mec, ali ne bih tek tako otpisivao Denver.

Ljubo

pre 3 godine

Probudim se na polovici treće četvrtine i gledao sam sve do kraja utakmicu i Jokić sem par skokova nije ništa uradio.I kada sam pogledao na kraju statistiku Jokić ima 26 poena,18 skokova i 4 asistencije,i tako svaki puta.Šta hoću reći hoću reći da on ima toliko oraznoga hoda u svojoj igri bukvalno ga nema celu jednu četvrtinu,jednu četvrtinu ga onaj trener iz neznam koga razloga drži na klupi tako da on igra samo 2 četvrtine u kojoj napravi sjajne rezultate a 2 četvrtine ga bukvalno nema nigde i tako skoro svaku utakmicu.Pa se ja pitam kakva bi bila statistika da igra kao u prve dve četvrtine celu utakmicu.

invizibl

pre 3 godine

Nemam reci za trenutnu igru sem da sam odusevljen, da ne ureknem, nadam se da ova odbrana nece da traje samo u prvoj cetvrtini kao prosli put...

goran

pre 3 godine

daj boze da se ovako nastavi, sto manje suteva za ostale, samo jokic i marej do kraja da uzmu sezdeset posto suteva i bice sve ok, za sad i jedan i drugi 5/6 iz igre, jokic perfektan, samo da nam se pupu daleko bilo ne povredi, ako vec treba nekom to da se desi neka bude kavaji

goran

pre 3 godine

od poslednjih 12 suteva denver nije dao nijedan, jednostavno ne znaju da odrze prednost, uz to u tom intervalu i dve izg lopte, kakvo rasulo nemam reci, posle 44 u 1/4 za osam minuta u 2/4 dali 13

Frza

pre 3 godine

Kraj.... znas kad ću da ih gledam u četiri a.m???? NIKADA
(made in Serbia, 06. septembar 2020 05:46)

Nismo mogli sebi da dođemo da nam nisi rekao... Hvala ti veliko, sada ćemo svi biti mirni...

Ika

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.

Ratko

pre 3 godine

Kakva strašna odbrana Denvera. Iznenadili su i Kliperse. Imao sam osećaj kao da gledam meč iz 90ih godina po intezitetu odbrane, gomila faulova nije suđena, prava jedna lavovska borba na terenu. Denver može dosta bolje u napadu, imali su mali pad početkom 4/4 ali je Jokić sa par asistencija otklonio svaku dilemu.

Ozymandias

pre 3 godine

Vidim da dosta ljudi pričaju na račun komentatora. Ja sam njega poslednji put slušao Denver- Juta regularni deo, produžetak beše. Ono nikako nije za pohvalu, komentator treba da služi da poboljša ugođaj,ne da kvari. Edin Avdić i Srđan Radojević su majstori svog zanata kod nas, svi koji prate košarku to znaju,nemojte kako niko ne valja. O tekmi, bravo za Denver, iskreno nisam očekivao.

Barolo

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno

realno

pre 3 godine

Problem je što komentator luduje na poene Klipersa, navija, a za pogotke Denvera se čudi.
Zašto to radi, ne znam. Neka mu neko javi da slobodno može malo navijački, ali ne za pogrešnu ekipu.
(Denver Dinosaurus, 06. septembar 2020 06:27)

Komentator je zavrsio sa kredibilitetom kad je Kavaja nazvao šapom a sam sebi se najsmejao kad je rekao da nema strelice kad je heris zaglavio loptu na obrucu. Edin je mag sto se tice komentarisanja za ovoga.

Western Devil

pre 3 godine

Sve im je ušlo. Sada da vidimo koliko su sazreli u ovih 7 utakmica što igraju svake godine, hoće li se uplašiti uspeha ili će igrati čvrsto do kraja i održavati bilo kakvu prednost. Samo da ne počnu da divljaju. Poz iz USA za sve budne u Srbiji.

nema smisla

pre 3 godine

Komentator se izgleda nike bas naspavao. Ne koze da ubode ni ime ni statisticke podatke.
(Edin, 06. septembar 2020 03:26)

Nažalost takav je i kad je naspavan.
Mnogo ponavlja neke stvari tipa kakav početak Denvera ili Jokića, a daleko je meč od početka.
Što se matematike tiče, na Denverovih 44 poena u prvoj četvrtini kaže ako ovako nastave prebaciće 120 poena.
44 x 4 = 176. Normalno je i da ne pogađaju non-stop, ali to kako je rekao...

Primetime

pre 3 godine

Bokte, ovaj Plamli dobar momak ali brate moze i u nekoj Evropskoj ligi pristojno da zaradi, da ga ne gledamo kako kvari igru Denvera.

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Radim jutarnju od 7 ali ostajem budan celu noc jel osecam da denver danas pobeđuje idemo po pobedu jokic ce se danas poigravati s clipersima imat ce 32 poena
(Tuz, 06. septembar 2020 03:14)
U tebra, od 7 u nedelju ujutru.

mr

pre 3 godine

Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

Човек дао 24 поена и рецимо да је имао 8 асистенција и нек су неке биле тројке. Јел теби лгоично да постоји таква статистика? То би значило да нико други скоро није ни играо пошто Јокић да кош или неком дода лопту да тај да кош. Реално могуће, али чудо. Тако да ово је одлично. Нек на крају дође до 30 так поена, 12-15 скокова, и око 10 асистенција, и то је сасвим довољно за турбо партију и највероватнију победу Денвера.

Da da

pre 3 godine

Pored standardne dvojice, pohvala i za Harisa i Granta. Ostali uzas blagi. Mada mislim da MPJ bolje izgleda od Milsapa, posebno sa kupljenem lopti.

Smeh

pre 3 godine

Zašto su ljudi uopšte brinuli posle one 2 uzastopne trojke Milsapa? Čudo se dogodilo, čovek pogodio 2 trojke zaredom i nije bilo šanse da Denver izgubi utakmicu. Jokić i Marej ne mogu sami da pobede Kliperse. Trebaju im barem još 2 igrača da budu dvocifreni u ovoj seriji ako žele prolaz dalje. Svaka čast na večerašnjoj partiji i to je putokaz kako treba da se igra. Čvrsta igra, da se smanji srljanje na minimum plus konstantna kretnja igrača u napadu. Da ne očekuju sve od Jokića i Mareja. A sada na pijacu pa spremanje doručka. Prijatan dan.

VOSAK

pre 3 godine

Jokic i Marej katastrofalni u drugom poluvremenu, al katastrofalni, al zato su u prvom bili nevjerovatni, zbirno 44 kosa, nevjerovatno!!
(sin, 06. septembar 2020 06:01)

Jel si ćorav? Jokića drugo poluvreme skoro celo Rivers naterao na KRILO, čuvao ga Džamajkl Grin.

kejt winslet

pre 3 godine

Sta je sa Bartonom?
(Herbalajzer, 06. septembar 2020 06:01)

Otiso je nazad u Denver da mu opet pregledaju povredu. Zavrsio je on ovu sazonu(nazalost).

Dirty

pre 3 godine

Tekma rešena u prvoj četvrtini, kasnije održavana razlika. Denver s malo agresivnijom odbranom i fokusom na dva igrača, udvajanje i usmeravanje u suprotnu stranu, rešili otvorene šuteve i lak ulaz... To je teško ponoviti al ima šanse da dobiju još koju tekmu... Deluju opušteno i stihijski napadaju a to je teško braniti???

JaSam

pre 3 godine

@ Srba Postovani gospodine, oprostite, ali Vas komentar odise neopisivim neznanjem svih elemenata kosarke kao igre, i sveukupno timskog sporta. To sto umete da koristite reci i da pisete, ne znaci da znate kosarku. Nadam se da se razumemo.

Back in Black

pre 3 godine

Najbolji igrači Denvera su noćas bili igrači Klipersa
(blabojzna, 06. septembar 2020 10:26)
Pritisak brate,oni su pod ogromnih pritiskom.Koliko god Lenard delovao bez emocija mogu da zamislim sa kojim se on pritiskom bori.Kod Pola Dzordza se vidi iz aviona da nije isti.Najveci fazon sto sve timove ubija protisak to se vidi po njihovoj igri jedino su Majami i Denver rastereceni.Denver su u ovoj seriiji bukvalno svi otpisali,verujem cak i sami navijaci Denvera,i oni igraju rastereceno.Protiv Jute su uradili nesto sto se retko vidja,onakav povratak posle 3:1 i u prvoj utakmici protiv Klipersa su bili emotivno potroseni,jer je ono bila triler utakmica.I sada kada su se malo oporavili bole ih uši igraj onako kako znas pa sta bude.

dr igy

pre 3 godine

Jeremy Grant i Gery Harris zakljucali George i Kawhija, i zato ide pobeda Denveru. Uz Torey Craig za pomoc odbrane, velike sanse Denvera da prodju dalje, Joka i Jamal da nastave ovako sipati, i idemo u finale zapada.

prolaznik

pre 3 godine

Jokic-Marej u prvom poluvremenu 44 kosa, u drugom 9. Jel realno to.?? Doduse i Klipersi su bili ocajni u drugom..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stef, 6. septembar 2020 06:05)
Realno, nije realno ali ako nije realno onda bi sa druge strane moglo da bude realno.

nevski

pre 3 godine

Zaboraviš da napišem,Milsapu ističe ugovor,i Plamliju,treba videti koliko traži Montrez Harel,on bi bio baš ok s Jokićem,kao zamena,a i kao četvorka da kreće,zašto da ne. Igra za 6 miliona po sezoni,mislim da bi za 15 ladno došao u Denver,bar na godinu dve dok MPJ ne potpiše MAX.Trenutno,Denver će baš toliko imati u seleri kepu,15-20 milki.

veliki strumf

pre 3 godine

Slažem se da je odbrana dobila meč. Sto se Jokica tiče - 18 skokova! To davno nije vidjeno, i to u polufinalu plej ofa! Uz to, ubelezene su mu samo 3 rampe, a imao ih je bar 5, mislim 6. Ne znam ko vodi tu statistiku, ali slabo vidi šta se dešava na terenu.

Sabre

pre 3 godine

Au brate. Ovo je najbolja cetvrtina nekog tima koju pamtim. Kakva brutala. Problem je samo sto nema teoretske sanse da ovako igraju do kraja. Ali svakako sjajno. Jokara je prosto cudo prirode.. svaki put kad sutne onu svoju smesnu trojku znas da ne da ce da udje nego da ce SAVRSENO da udje. Covek je neverovatan suter, ali neverovatan.

Dzokara

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Kakvo prangijanje, selekcija suta nula.
Sta se desilo sa Jokicem i cuvenim asistencijama? Jel moze neko da mi objasni
(Deki, 06. septembar 2020 04:12)

A pogađanje šuta jel daleko od nule?

1. Kad šutira (i, vidiš, pogađa), onda nema asistencija puno.

2. Kad se saigrači ne kreću kako treba onda takođe nema puno asistencija.

Nekad i ne pogode. Ne zavisi tu sve od njega. Kapiraš?

steva

pre 3 godine

Dobro poluvreme , zaocekivati je da Klipersi bas stisnu 3 cetvrtinu . Jokic fenomenalan ...Muri vrlodobar , mozda malice da se dozove , da ne solira , davi loptu po 12 sek , igra sam . Selekcija suta , isto tako , trcis u kontru 4 na 2 i iz trka sutnes sa 8 metara , da je bar prisao blize . U drugom poluvremenu ce im trebati jos neko , nece moci sami . Grant je nestao u napadu , ne znam...mora jos neko da pomogne u napadu , ko ?

Dejan

pre 3 godine

"Mali" Moris prvo popije blokadu od Lua, zatim se u sledecem napadu zalece i masa, da bi potom faulirao istog Lua i ovaj dobio 2+1. I eto samo u pola minuta je napravio stete koliko i koristi u prethodnom delu utakmice. Grant je dobar u odbrani ali ne smem ni da zamislim njegov procenat suta. Plamli je Plamli. E to vam je Denver.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Daleko više energije nego u prvom meču, što je i normalno jer su taj prvi meč igrali ne toliko fizički koliko psihički ispražnjeni nakon iscrpljujuće serije sa Jutom. Napadački monstruozna prva četvrtina Denvera koja je i odredila čitav tok utakmice. Ali ni ova utakmica sigurno nije ogledalo odnosa snaga dve ekipe, kao što to nije bila ni prva. Teško da će Klipersi (pogotovo Lenard i Vilijams) odigrati ponovo ovako lošu utakmicu. Nadam se samo da se Denver neće zadovoljiti ovom jednom pobedom, i da će bar energetski nastaviti u ovom ritmu. Treća utakmica može odrediti dalji tok ove serije, Klipersima treba pobeda za povratak samopouzdanja, a Denveru igra koliko god to zvučalo čudno čak i tesan poraz jer bi im to i definitivno dokazalo da mogu da se nose sa Klipersima. Iako navijački žestoko navijam za Denver, mislim i dalje da su Klipersi i kvalitetniji , iskusniji, namazaniji i bolje vođeni sa klupe, i samim tim bliži prolazu. Jedino mladost i pozitivno ludilo Jokića i Mareja mogu Denveru doneti prevagu.

Jaran

pre 3 godine

Jel ima neko podatak kada je Lenard poslednji put bio ovako inferioran u napadu, ne mislim na promasene otvorene suteve nego generalno da ga neko ovako sjajno brani (timski i 1na1)???

Prndjoza

pre 3 godine

(Prndjoza, 6. septembar 2020 05:45)

Ako će da igra odbranu kao noćas, nek prangija koliko hoće. Čovek među najzaslužnijima za pobedu, samo ga nije išao šut.
(Ika, 6. septembar 2020 06:08)

Ika druze, za veceras si potpuno u pravu. Odlicna odbrana. Pogledaj prvu utakmicu i vidi sta je Kawhi radio tom istom Grentu. Kontam ja, ali nece se vise ponoviti ovako lose izdanje Klipersa. Svi su odigrali lose, kao da nisu dosli na utakmicu, ili su jeli bunike. Cak je i protiv ovako losih Klipersa veceras, Denver umalo prosuo pobedu. Ako Denver misli da pobedi jos neku, morace i Grent da ubode nesto. Ako sutne 15+ puta na kos, mora da postigne vise od 5 poena. Ili da razigrava druge u napadu. Zato sto ce svaka sitnica na dalje odlucivati protiv nezgodnih Klipersa.

Madred

pre 3 godine

Jedino čime Denver zaista može da se pohvali ove sezone je potpisivanje Grenta, kako samo lupa banane u padu, sjajna atletika.I dalje žalim za odlaskom Bizlija, on će sigurno izrasti u kvalitetnog beka, ali Denver barem ima četvorku za budućnost ako budu pametni i zadrže ga.

Makaveli

pre 3 godine

Jokic odigrao doktorski...na nivou, sto bi se reklo.
Gde su napaceni eksperti, koji su prognozirali "metlu" za Denver u komentarima pre pocetka serije?
O ovima koji u istoj recenici sa Jokicem spominju tamo nekog Zupca tek ne bih trosio reci. Presmesno...

Back in Black

pre 3 godine

Verovatno sada jedno 90 posto komentara ono hvalopsevi na racun Denvera.Za razliku od oni od pre dva dana.Uglavnom sto se tice sportskih komentara stanje redovno.

Pera Ždera

pre 3 godine

Joki odlican. Po ko zna koji put demonstrira da kad go zeli moze zatrpati kos na toliko mnogo nacina. Malo kvare utisak 6 izgubljenih lopti.

Eto i odbrane. Koliko samo lako dolaze do izrazaja njegovi solidni kvaliteti u istoj kada postoji odbrana u bekovskoj liniji. Kada ne mora da izlece i konstantno ostaje u situacijama 2 na 1, u zoni rizika licnih gresaka. Odlicno udvajao, smetao, ceprkao lopte, sekao pasove, 3 blokade + 18 skokova. U poslednjoj cetvrtini njegovih par klasicnih sklanjanja od igraca koji je probio ali usled 4 licne i neizvesnosti meca sto samo pokazuje da je naizgled cesti nedostatak truda ipak toliko puta objasnjavano cuvanje od licnih jer mu zamene nema. Kada ne mora da igra ono sto nije (zastitnik ibruca), jako solidan utisak u defanzivi.

Kad smo vec kod nje, Grent ocajan sinoc u napadu ali razvalio odbranu. Doktorski spakovao u dzep Lenarda. Toliki promasaji sa druge strane vrv posledica potrosnje energije na konstanti flaster i presiju na Lenarda. Maestralna odbrana.

Sta reci za Herisa. Oslicno sacuvao Dzordza koji se poena nadavao dok je Geri bio na klupi. Jokic ga maestralno vraca u ofanzivni ritam savrsenim asistencijama za tri kljucne trojke. Ako vrati bar delic one nenormalne ofanzive pre dve sezone + ovakva odbrana, Denver bolji za 20+%.

Milsap napokon opravdava svojih bar 10 miliona plate od nenormalnih 30.

Za sve one koji su najavljivali metlu, svako ko iole duze prati NBA zna da su sve to mahom odlicni igraci, da nema zalutalih timova u POffu (posebno ove sezone) i da sve zavisi os trenutne energije, ritma, taktike, odgovora na tempo, odbranu itd... Da ono sto gledas jednu utakmicu moze skroz suprotno biti u sledecoj.Toliko puta vidjeno.

Uuzivajno u do sada jako zaninljivom i nikad neizvesnijem POffu.

dobro je, nije metla

pre 3 godine

Zasto bi iko, pa i komentator navijao za Denver? To je klub bez tradicije i ikakvih titula. Bolje da navija za Boston na primer.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marcus Paige, 6. septembar 2020 11:30)

E sad se nasmejah baš, prvi komentar kaže komentator navija za LAC a odgovor je a što bi za Denver, tim bez tradicije. Pošto svi znamo velike uspehe i tradiciju Klipersa, jelte?

POSMATRAC

pre 3 godine

Ovo je pravi haos... kako ljudi vole da pljuju i pricaju gluposti. Kosarka je timski sport i naravno ako se odbrana postavi na neke igrace.. kandzu i pg da ce lac ostati bez ubojitog tandema u napadu. kandza jeste imao los procenat ali desava se to i desavalo se i drugim igracima ..
citam komentar precenjen igrac i da lebron nikad ovako nije nestao .. druze isti taj king kako ga zovu trazio je kandzu da dodje u la ... treba mu sampionski tim da uradi nesto .. zato sto i sam zna da kawai jeste igrac za velike tekme i to ce pokazati.
malo o denveru posto vidim opet paljba po mareju i jokari. oni su generalno klinci za igrace koji predvode druge fransize. kakva lakoca jokica i osecaj .. to je neverovatno.. ne kapiram cemu hejt? rekose prvo gober pa sad zubac ima da ga pojedu? gde su .. lik ima odlicne brojke i ima mesta za napredak ali statistika za pohvalu.. marej i dalje na klackalici ali kad udje u zonu ... CUDOOOO..
ocekuje se lagan prolazak lac .. ali iskreno nadam se da ce ih grumenje namuciti i pokazati da je ekipa oko koje se treba namuciti 🏀🏀🏀

sgdp

pre 3 godine

"Najbolji igrac lige" Kavai Lenard je izdominirao sa sutem iz igre 4-17...

Ovaj poraz ide direktno njemu na dusu.

Pokusavam da se setim da li su ikada Lebron ili Dzordan imali takvu katastrofu od suta u plej ofu i ne ide mi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (JeRemija, 6. septembar 2020 08:26)

Lebron Džejms, prva utakmica polufinala Istoka 2008. godine protiv Seltiksa, šut iz igre 2/18.
Majkl Džordan, treća utakmica finala Istoka 1993. godine protiv Niksa, šut iz igre 3/18 (imao je 22 poena doduše i Bulsi su ipak dobili taj meč).
Poenta priče, i najvećima se dešava da imaju loše šutersko veče.

objektivno

pre 3 godine

Po ovome vidim koliko je ovde laika poput tebe koji ne znaju.
Nisu oni bili LOŠI, nego su KLIPERSI bili mnogo BOLJI U ODBRANI nego u prvom poluvremenu GDE SU PRIMILI 70+ POENA.
(VOSAK, 6. septembar 2020 06:15)

To ne opravdava totalni raspad sistema igre Denvera, trener moze da trazi tajm-out, moze da nesto promeni u igri, moze da zameni igrace koji se ne snalaze. Mozemo da kazemo da Denver nije u stanju da uradi nista od svega toga. Kako se to onda zove? Losa igra zbog opravdanih razloga, odnosno ne tako losa igra?

Ovde se radi o skoro celom poluvremenu nepovezane igre, ocajnickih poteza, dodavanja protivniku... Pobedili su jer su i sami igrali agresivnu odbranu, sto je zbunilo Kliperse. Ako stane Kavai, ostali u Klipersima izgube samopouzdanje, nemaju plan B.

Солшер

pre 3 godine

Након овакве 1/4, Нагетси морају да одиграју невероватно јаку одбрану. Одбрана је довољна за победу у преостале 3 четвртине. У супротном, мораће да погађају као у овој првој, а то ће вероватно бити немогућа мисија. Ајмо одбрана!!

veliki strumf

pre 3 godine

2/2 za 1, 2/3 za 2, 3/3 za 3, 15 poena, 6 skokova, 1 asistencija (bile ji bar još 2 da nisu promašili čiste suteve Moris i Heris), 2 blokade!!! Kakav ucinak za samo jednu četvrtinu! I sjajna igra Denvera, odlična i u odbrani. Za razliku od Jute koja dosta igra timski, gde lopta kruži, Klipersi igraju dosta 1-1, soliraju i nadam se da će Denver to moći malo bolje da brani, mada su to sve sjajni individualci.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Da li jos nekog iritira glas ovog komentatora na areni? I naravno on uvek prenosi kad Denver igra.
(Cccccc, 06. septembar 2020 03:21)

Ne, ali me iritira na B92.
(Dzokara, 06. septembar 2020 03:52)

Na B92 nije komentator, nego "čovek koji komentariše".

Locky

pre 3 godine

Jako dobra partija Nikole i Mareja. Nista još nije gotovo. Mora čvrsta odbrana u drugom poluvremenu, a u napadu neka rešavaju njih dvojica

made in Serbia

pre 3 godine

Sad mi je malo jasnije zašto Jokić i Marej imaju toliko poena po utakmici. Iako s’vremena na vreme dodaju, njihovi saigrači NE MOGU “vola da ubodu”. Desi se jednom u sto godina da neko “zasvetli” od njih na utakmici....

milann

pre 3 godine

Jako je bitan Haris, jos inajmanje zbog ove 2 trojke. Jako lepo odradi odbranu sa Grentom. U stanju je da zadrzi igrace kao sto su Michel,Lenard, Dzordz.. Nema puno takvih igraca posebno ne sa takvom konstitucijom.
Dobija ovo Denver, videcemo sa sledece utakmice. Cini mi se da Klipersi sporije krecu kako ofanzivno kako defanzivno, barem je tako bilo u prve 2 utakmice. Treba tu praviti talas

ElHombre

pre 3 godine

Bravo! 1:1 prvo poluvreme Nikole i Dzamala dovoljno za pobedu ali i mnogo bolja odbrana. Za nastavak ne smeju da se umore ovako, Nikola je promasio 2-3 suta oblizu reketa u drugom poluvremenu koja bi inace bez problema pogodio.

KRUNSKA

pre 3 godine

Alal vera, Denver!!! prvo poluvreme - rapsodija, totalno sporo, reklo bi se i potcenjivacko sproro "paljenje" Clipersa, pogresna taktika da se Nikola ostavlja na trojci (cetiri ako se ne varam u seriji), konacno sjajan mec Milsapa (trojke i specijalno u odbrani, dok je imao snage), a Krejg, Heris i specijalno Grant - pokidase odbranu! I veoma potentan napad Denvera, potpuni sumrak Lenarda i - +20! A u drugom, sjajna taktika s klupe Clipersa koja je potpuno iznenadila Denver i nazalost Jokica sa guranjem lopte pod kos Zupcu, licne se gomilaju, i krecu problemi. U cetvrtoj - ludacka plejof odbrana Clipersa koja je umalo rezultirala totalnom povratku, ali OPET Jokic (prvo 2 poena pod kosem a zatim dve maestralne asistencije Herisu, dve trojkee!) i izvukose se na kraju! Malo i srece (Beverlijeva glupost -iskljucenje, 3 bacanja) ali posteno i preposteno! Nisam siguran da ce ovakva utakmica (i sa ovakvim krajnjim skorom) da se ponovi, mada bih od srca zeleo kao i verujem vecina nas, ali je Denver POKAZAO da moze s ovima da se igra! p.s. pozdrav za ser Barklija, bas bih voleo da cujem sad njegov komentar na TNT :)

JPR24

pre 3 godine

Kad Joka skupi 3 blokade, a i Porter počne da lupa rampe, onda znaš da su svi zagrizli ! Denver odlično otvorio utakmicu, pojeli su ih u reketu, Klipersi se probudili u drugom delu, ali nije bilo dovoljno, stigli na -6, ali je Denver opet nagazio i serija 8-0 i tu je bio kraj priče. I još jedan podatak : Klipersi nisu vodili ni jednom u utakmici. Denver je pokazao da može, a Klipersi ostaju ipak favoriti i dalje u seriji.

JPR24

pre 3 godine

Jos jedan dokaz da je Marej vodja ekipe.
Kada se njemu dozvoli da igra, Denver je mocan, kada je fokus na jokicu, Denver gubi.
Mareju treba novi centar, koji zna da igra odbranu.
(hm, 06. septembar 2020 06:58)

Još jedan dokaz da nemaš pojma. Hvala ! U prvom poluvremenu, Denver je pojeo kliperse, u drugom su klipersi stisli odbranu, promenili taktiku, videli da Zubac ne može ništa, i to je naravno odmah drugačija igra. Ali džabe objasnjavati magarcu da pije vodu kad nije žedan.

koki

pre 3 godine

Dali je moguće da neko ovde veruju da će se Denver boriti za pobede? Nba je posao, postave se ciljevi i kada se ispune povlači se crta. Denver je zacrtao da dodjem dovde. Spremaju se za sledeću sezonu, ne žele povrede zbog umora i znaju da nemaju šanse protiv klipersa. 4:0 za LAC lagano. Malo će se razigrati igrači koji nisu imali previše šansi i to je to.
(Simke, 4. septembar 2020 09:47) 

Na skali 1 do 10, koliko se glupo osjecas sada? Al iskreno
(Barolo, 06. septembar 2020 09:15)

Zahvaljujemo se na glas
I ja sam mislio da odgovorim na ovaj komentar pre neki dan nego me mrzelo. Kad se u bilo kom poslu pravi plan za sledeću godinu uvek se za cilj stavi bar stepenik više nego što je ostvareno tekuće godine , ni Denver Nagetsi kao ni bilo koja firma neće biti zadovoljni ako stagniraju.

defense

pre 3 godine

Retko ko ovde rece (mada ih je bilo ruku na srce) da je odbrana Denvera ustvari dobila juce mec. Provalili Lenarda i cekali ga u reketu. Covek je popio 10-ak blokada lagano sto ne znam da li mu se je ikad desilo.
Idalje ne verujem da Denver ima neku veliku realnu sansu da dobije ovu seriju, ali su pokazali konacno da umeju da odigraju kvalitetnu timsku odbranu (Geri Heris i Dzeremi Grent se isticu kao “kapiteni” u ovom segmentu), a i Meloun je konacno pokazao da i nije toliko los trener koliko cesto ovde razni “strucnjaci” misle

111

pre 3 godine

Neverovatno prvo poluvreme i OCAJNO drugo. Utakmica je dobijena zahvaljujuci odlicnoj igri u prvom, kao i odbrani u drugom, to im je samo ostalo. Odbrana. Koliko su sve pogadjali u prvom, toliko su sve promasili u drugom. Jokic 2 poena u drugom poluvremenu, utopio se u igru tima. Sreca je sto LAC to nije uspeo da iskoristi. Da li ce u narednoj utakmici Beverli, Lu i pre svega Kavai igrati na ovom nivou? Nece, siguran sam. Prvi je problem , kada Jokic sedne na klupu. Marej igra manje kvalitetno, Plamlija ne mogu da gledam, zbog neinteligencije i u svakoj utakmici ako Denver vodi, smanji se razlika ili se poveca za protivnika. Takodje, Meloun , MORA da nadje resenje kada pocnu da udvajaju Jokica, udvajali su i Mareja. To znaci, da Denver u tom trenutku uvek ima igraca vise, zbog udvajanja ali se igraci ne krecu dovoljno da bi ih Jokic uposlio a kada to uspe, oni promasuju? Zbog udvajanja i 4 licne, Jokic je bio sprecen da nastavi sa poentiranjem. Primer, Jokic samo 3 asistencije u ovom mecu? Ovakvo drugo poluvreme, nece biti dobro u nastavku serije jer LAC ima odlicene igrace, nece oni igrati ovako i zaboraviti da igraju kosarku..

CarloNS

pre 3 godine

Ako Heris ne obnovi povredu daleko mogu da doguraju. Heris, Grent i Krejg su pravi pitbulovi u odbrani, a pored toga Heris i Grent i znaju. Krejg je malo manje potkovan, ali je borben.

Jedino što mi se ne dopada je što se Mari jako uživeo u ulogu. U drugom poluvremenu niko ne može da dođe do lopte od njega.

Marija

pre 3 godine

Za one koji kažu da je Joker nestao u 2. poluvremenu, prosto je odbrana bila mnogo jača, a on je na +5 ubacio svoja 2 poena u 2. poluvremenu kada je bilo najteže, a nakon toga sa 2 sjajne asistencije našao samog Harisa koji vezuje 2 trojke i Denver opet stiže do lepe prednosti. Odbranu je čak igrao super za svoje standarde, par blokada, par dobrih udvajanja. Jeste da je par puta ispratio prodor bekova samo pogledom, ali to su ionako bili skoro sigurni poeni, a on je imao 4 penala. Da bar zna da ima malo bolju zamenu od Plamlija, imao bi luksuz da rizikuje 5. faul ranije. Ovako, Jokić je gotovo jedini igrač Denvera koji ne sme sebi da dozvoli da ispadne sa 6 penala.

Aleksandar

pre 3 godine

Ali ovi sto pricaju da nije islo Kliperse i Denver zato dobio hahaha, pa pogledajte utakmicu alo! Pa odbrana Denvera je bila najbolja do sada od pocetka plejofa! Da su imali Herisa od pocetka sa Jutom, dosta bi lakse prosli taj duel.. Covek lagano cuva George-a kao i da ne vazi za superstara i plus dve jako bitne trojke kad su klipersi malo krenuli da stizu.. Za odbranu na Leonardu, sta reci? Krene covek u reket, trojica igraca Denvera ga zaustavi, ne zna gde ce decko..

Milsap me iznenadio kako je dobro odigrao, mozda i prva njegova skroz dobra partija u plejofu..

Za Jokica nema sta da se prica, standardno odlican, Marej isto bas dobar, ne moze se ocekivati da daje po 40, 50 kao protiv Jute jer Klipersi igraju dosta jacu odbranu, ali zaista sjajan posao sinoc i dobro odigrana utakmica!

Mislim da je kljuc ove utakmice osim sacuvanog Lenarda, sjajna odbrana na Morisu koji je bio dosta losiji nego proslu utakmicu kao i dobra odbrana na Vilijamsu koji je sutirao samo 6-16..

Lenard je cesto standardan i on daje svojih 30-ak poena skoro pa stalno i stvarno kad ga krene nekad mid-range (a cesto ga ide), tesko ga je zaustaviti.. Zato je bitno sacuvati neke od ostalih igraca koji znaju da udju u seriju pogodjenih suteva kao sto su Dzordz, Moris i Lu Vilijams..
Denver je uspeo bukvalno sve da ih sacuva sinoc! Tako da cak iako krene Lenarda a sprece ove druge igrace da daju dosta poena i da imaju dosta otvorenih suteva, Denver ima odlicnu sansu!

Pera

pre 3 godine

Niko ne pominje sudjenje?
U jednom trenutku Denver je imao 11 bacanja prema 29 za LAC. Njihovi su dobijali faul ako ih pogledas, i us sutu i kad udju u guzvu, a Jokica su neprestano usporavali dok se krece kroz reket, drzanjem, podmetanjem, vucenjem. Nikola je prvi faul dobio (mogao je da bude i viuse od obicnog) kad je namerno faulirao/udario Beverlija koji mu se podmetnuo i zadnjicom ga dodatno izbacio iz ravnoteze na metar od sudije.... Kad Klipersi to rade, zove se "tvrda odbrana"?!?

Dag Kristi

pre 3 godine

Lenard podbacio i pukli. Da je bio na svom nivou, bilo bi 10 poena vise za Kliperse.
(igor_t, 06. septembar 2020 11:58)

Prošlu utakmicu Jokić i Marej podbacili, da dali po 30,dobio bi Denver 5 razlike.

RedStarForever

pre 3 godine

Konačno prava timska odbrana, preuzimanja, nedozvoljavanje "lakih poena", nikome, pa ni Klipersima, nije lako kod takve odbrane. Vidim neki pominju "Lenardu nije išlo", pa naravno da se izgubi sigurnost i "opuštenost" kada te neko "stegne", počneš da gubiš "pola sekunde" i kod "otvorenih šuteva" na razmišljanje "da se nije neko iza zaleteo da mi lupi blokadu?". Sve u svemu, biće ovo zanimljiva serija, igrači Denvera su videli da mogu, kada želja postoji.
Jokić, nestvarno prvo poluvreme, kao i svi ostali, naravno da tako ne može celu utakmicu, ali, tu je utakmica dobijena. Jokić samo jedan koš u drugom poluvremenu, ali u jako bitnom trenutku, posle niza promašaja i na 5 razlike, najniža razlika na koju su uspeli Klipersi da se "spuste" u drugom poluvremenu.
Vredelo je zaspati u 6 ujutru :)
Pozdrav

Dvojnik

pre 3 godine

Denver ima odgovor za LA I u tome lezi zec, sa druge strane ne bi se bas reklo da LA ima resenja za sve sto Denver moze da odigra tako da ocekujem Denver u finalu jer pod LA ne mislim samo na Kliperse.