Sreda, 19.08.2020.

21:25

Jokić i Porter ne mogu sami – Mičel razbio Denver!

Košarkaši Jute Džez ubedljivo su savladali Denver Nagetse i izjednačili rezultat u seriji prve runde plej-ofa Zapada.

Izvor: LN

Jokiæ i Porter ne mogu sami – Mièel razbio Denver! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

241 Komentari

Sortiraj po:

Obren Matijevic

pre 3 godine

Bravo za komentare sto vise komentara daje nadu da kosarka je ziva u Srbiji..Citam Americke komentare Millsap nigde i niko da rec o njegovoj katastrofalnoj igri rec nije napisao.Cova od 3 sezone 2 igrao jednu bio povredjen kad se sabere. Prosek 11 koseva za 90 miliona.Odbrana katastrofa ne igra je u opste krije se po terenu obilaze ga kao banderu. Njegova visina je ko Donciceva i koga on da blokira a 36 pocela moj komsija u 39 ima unuce. Melon je mozda vama pozitivac al kvaran ko partiski sekretar.Ode na odmor kod Nurkica na odmor i odmah kad dodje ga trejduje .Isto uradi sa Hernangomezom. Trejduje Bislija i ostalu brzu decu dovede polumrtve koji sede na klupi a KRITIKUJE JOKICA. Starter mu Milssap i pocetak daje ton utakmici kad krenes sporo mrzovoljno staticno ne vadi te ni Grant ni niko.Milssap zadnje 3 utakmice sa Jutom prosek 4,4 kosa.. Unapada stoje i cekaju da im jokic zavrsi posao ,stoje ko da cekaju bidermajer.Treneru tata napravi spisak ko igra a on na klupi nema smek Grega [opovic ni Zeljka Obradovic ni Ace Nikolic da menja da savetuje da podigne ekipu. KO MU IGRA OD OVIH STO JE TREJDOVO NIKO .Mislim da ako western Union ne zavrsi nekako posao JUTA CE IH POJESTI.Sta moze bolje nista ovako su igrali stalno do 110 poena maksimum mogu da dobace i kad naleti raspolozena ekipa oni ugase.Kada je sa 7 igraca pustio ekipu pobedili su Jutu u gostima ali nije igrao ni Deda ni Marej vec igrala ekipa. Melon je krivac I ZAPAMTITE NEMA ODBRANE U KOSARCI

Milos

pre 3 godine

Izvinjavam se.. Sto ovako.. Pisem.. Znam da u.. Srbiji.. Ima dosta.. Nepismenih.. Pa.. Rekoh.. Da biste.. Lakse.. Citali.. Ja to zbog.. Vas.. Za ove kojima nije.. Jasno.. Zasto.. Pozdrav

Milos

pre 3 godine

Prelomni trenutak.. U.. Mecu.. Kada.. Sudija.. Na.. 42:42.. Svira.. Nepostojeci faul.. U napadu.. Jokica.. Na.. Goberu.. Od.. Tada.. Sve.. Krece.. Niz.. Brdo.. Nazalost.. Ali vratice.. Se.. Sve to.. Sa.. Kamatom.. Pogotovo ako bude bio jos neki.. Produzetak.. Sve u svemu.. Nista.. Strasno.. Idemo.. Dalje

jsx

pre 3 godine

ValterNBG
Hajde ti onda objasni Partizan-QPR,Deportivo-Milan, Liverpul-Milan, Barselona-PSZ Liverpul-Barselona (stavio sam prvo pobednike, da sad ne trazim ko je bio domacin u prvim mecevima ili formalni domacin u finalu). Pamerni Juznoamerikanci dodju da uzmu lovu, zna se da je u Evropi cirkuski fudbal?
A sta cemo sa Real-Pao pre koju godinu kad su Grci dobili skoro 30 razlike prvi mec i glatko izgubili ostale?

Fergi

pre 3 godine

(Dragan Borca, 20. avgust 2020 08:26)

A kako to Jokic ne igra kako moze? I vi coveku nalupate pluseve? Dalje nisam hteo ni da citam. Jokic je mogao sinoc i 40 poena da ima i opet bi izgubili. Igrao je odlicno. Cim bi otisao na klupu Juta bi napravila razliku. Kretanje igraca, nema utrcavanja i asistencija. Bekovi ocajni u odbrani, los sut za 3 i losa igra Mareja. Normalno dolazi do poraza. Sta to jos Jokic treba da radi ali bez podrske saigraca? Iz loseg kretanja nastaje i losa odbrana i poentiranje. Jokic drzi loptu i nema kome da doda?

Krle

pre 3 godine

ahahahaha a najjace mi je kad procitam kako je marej zver od igraca,ubaci na jednoj utakmici 35 poena i onda na sledece tri ni 30,taj lik je suvise dugo u ligi da bi se govorilo kako ce da bljesne itd takvih je puna liga,on ko grobari u basketu svaka sledece sezone je njegova a svake sledece sezone je truba.

Danilo

pre 3 godine

Denveru bi dobro dosao Bartom sad da pogodi neku trojku bas su losi u sutu .Morsli bio stali igraci da pripomognu.Ovde su se Micelu prikljucilu i ostali za razliku od prve utakmice i dosta su lako pobedili.

Back in Black

pre 3 godine

Ne znam gledam Plamlija i Milsapa,gledam Nurkica i cini mi se da je Denver žestoko pogrešio.Ja sam ubedjen da su Jokara i Nurkic mogli da igraju zajedno i da bi bili strasan tandem.I ako igraju na istoj poziciji videli smo Nurkica i Vaitsajda kako su igrali zajedno protiv Lejkersa.

el_kiddo

pre 3 godine

Odgledao sam Denverovih nekoliko utakmica pre plej ofa, i ove dve. Lice na Cikago, potpuno nezainteresovani, da im nije Jokica koji je tu kao kljucni covek, bili bi na nivou prosecne EL ekipe. Marej je odlican, ali previse forsira, Milsap igra cista da odradi ugovor, Grent dobar, ali limitiran, Porter kao napaljeni klinac u skolskom, imao dve dobre utakmice i sad je poceo da se izivljava. Pre svega drago mi je da Jokic kida, ali mislim da Juta lagano prolazi.

Aca86

pre 3 godine

Utisak je da Heris koliko god masio otvorene trojke puno znaci u odbrani. Jer kada njega uparis u odbrani sa Kregom uspevaju da zatvore bekove koji tada ne idu na Jokica koji ne sme da pravi faulove. Nije Jokic Gober u odbrani, ali kada se dobro postavi odbrana Jokiceva inteligencija dolazi do izrazaja jer on zna da se postavi i zatvori u odbrani, ali ne moze da skoci metar iz mesta i blokira. A i oseca se da je Milsap ostario i on je puno pokrivao u odbrani. Dakle, petorka Marej-Heris-Kreg-Milsap-Jokic moze solidno da brani ulaze i pokriva sut za tri, ali mora Heris da se vrati a Milsap podigne formu za 30mil $ koje dobija.

bulldog

pre 3 godine

Baš je bilo bezidejno sinoć, Marej kao da je došao na basket u kraju, ostali sem Portera i Jokića očajni, nema utrčavanja, viškova, ničega. Možda su zaustavili sinoć Mičela u prvom poluvremenu, ali on je pametno delio lopte ostalima. Najtužnija je scena, kada Jokić stoji na vrhu kapice i nema kome da doda, igra koja ih je i dovela do trećeg mesta na zapadu. Marej je tu najveći problem, on bi trebao da bude lider ekipe, u prvoj utakmici je pogadjao odakle je hteo, sinoć je samo trčkarao po terenu.

Pera Ždera

pre 3 godine

Milsap (30mil) + Plamli (14mil) = 5 poena

Craig (i ako ga obozavam), 28 min = 0 poena

Marej opet razvali pa totalno podbaci.

Imas jednu od najboljih ofanzivnih sila u korasci danas, masinu za razigravanje i pronalazenja slobodnih igraca u svakoj situaciji u Jokicu i okruzujes ga ofanzivno i suterski jako problematicnim igracima.

O odbrani drugi put. Timski debelo podbacili sto u energiji, sto u postavkama, sto u reakciji.

aleksandar

pre 3 godine

Odbrana se radi i uci na treningu a sprovodi na utakmici a izgleda da je u Denveru to obrnuto. Kaze Kukoc da mu je bilo teze na treninzima sa MJ nego na utakmicama.....danasnja kosarka je smesna

no name

pre 3 godine

Najveci problem je sto Herisa i Bartona nema .Koji mogu da itekako doprinesu timu.Bice tesko za Denver sledeci mec , ako Marej se ne pokrene na vreme odise kola niz brdo .Porter ,Jokara i Marej raspolozeni uvek mogu dobiti Jutu i sa onakvim Micelom..

JPR24

pre 3 godine

Barton kakav god bio, zna da brani, Haris isto iako može bolje, to fali mnogo Denveru, slaba odbrana, previše slaba, a Marej još nije sredio bubuce u glavi, džaba ti odigras partiju od 30+ kad sledeću ne znaš gde si, Mičel je Tatko za njega ! Srecom pa Denver ima Jokica, inače ne bi videli plejof uopšte ! No kako god, mora bolje, i agresivnije u odbrani, inače gotova priča !

Dragan Borca

pre 3 godine

Uff kako je Snajder razbio Malouna. Maloun dobar cova, pozitivac ali on je toliko staromodan trener i mnogo forsira igrace kojima je istekao rok trajanja za ozbiljnu kosarku. Elem na sve to i Jokic ne igra kako moze. Ali zasto Denver nema protok lopte. Pa, Porter mali bukvalno ne dodaje nikome loptu, Milsap takodje. U 115 minuta 2 utakmice Porter i Milsap na 45 suteva imaju samo jednu asistenciju. Geri i Barton( koliko god ga ja ne voleo) mnogo vise ucestvuju u protoku lopte i otkrivaju se i cesto brzo prosledjuju loptu. Ne ide to tako. Maloun ide iz krajnosti u krajnost. Prvo je malog Portera drzao na maloj minutazi, a sada ga odjednom gura na 30- 35 minuta gde decko nema nikakvog iskustvo igranja velikih utakmica. Odbrana im je katastrofa. Marej i Jokic su jako prosecni u odbrani. Kada na njih dodas usporenog omatorelog Milsapa i pogubljenog Portera( u odbrani ko amater) dobijes najgoru odbranu lige. Maloun je podlegao pritisku navijaca i javnosti, od sputavanja Portera do preterivanja dajuci mu ogromnu minutazu. Mali je elita suter ali osim toga ostalo je katastrofalan. Cak se i setka u odbrani sto je sramota da tako mlad i jak neko toliko malo napora ulaze u odbrani. Maloun mora prepustiti Jokicu i Mareju da rese ovu seriju, a ostali da se prilagode. Ovako izgleda totalno haoticno. Porter je uzeo u 2 utakmice 30 suteva i to ne bi bio problem da preko 20 nisu bili teski nerezonski sutevi. Plamli je beskoristan, 2 poena u 2 utakmice, dok na primer Bobi Klipersima dade 13

Pop

pre 3 godine

Evo ti Mareja najprecenjeniji igrac lige. Pogledajte njegov ugovor! Treba da kida a on je obican mlakonja koji ne igra odbranu. Plej of je pa kada ce da igra ako ne sad? Sa tim ugovorom ne mogu mu nista i niko ga nikad nece hteti.

Zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.
(Pero, 20. avgust 2020 01:23)

Utah ce i sledecu ubaciti 20 trojki jer su oni na suterskom treningu bili na ovoj utakmici, Denver odmah posle Portlanda igra najlosiju odbranu od ekipa koje su u play off-u, s tim da Portland ima izuzetno dobar napad pa to donekle i kompenzuje njihovu losu odbranu za razliku od Denvera. Denver ce ovu seriju dobiti samo ako pocnu igrati odbranu i proslu su dobili na misice, da je Bogdanovic zdrav ja stvarno ne vidim kako bi ovo Denver dobio.Ako ne pocnu davati 110% u odbrani i iz takve odbrane otvarati sebi dobar napad Denver ce izgubiti ovu seriju, jednostavno Utah ima konstantniji napad od Denvera ako zakazu pojedinci tu je Micel sa ekstremnim partijama ako timu ide onda Micel ne forsira toliko, videli smo u prvoj utakmici ekstremno dobar Marej i odlican Jokic i jedva pobeda, nocas je Marej zakazao i odma lagan poraz...

Srba

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.
(Cccccc, 20. avgust 2020 00:15)
On je direktno zasluzan za jednu pobjedu Denvera. Znaci Juta-Marej 1-1. Nocas nije ni sutirao pa da kazes da se zbog ispucavanja treba kuditi. Kad ce stici utakmica dje cemo reci da je Jokic direktno zasluzan za pobjedu? Nikad. Puni kolone jer koliko se sutiraju trojke i prazni reket asistencije su vec lagana prica. Lebron imao 16 asistencija u noci dje su mu saigraci sutirali uzas. U normalnoj veceri bi imao 23-4. Koliko je to realno? E to je Jokiceva igra. Odbrana - 0, asistencije - vrlodobar, skokovi - vrlodobar, poeni - vrlodobar. Ako je to dovoljno da se prati ovaj Denver i fantazira o nekoj tituli, onda ne znam sto da kazem. Ovo je realno trebalo da bude 2-0 za Jutu, koja igra Nianga i nekog lika kog prvi put vidim. I to ih igra po 20min. I s takvom ekipom treba da si 2-0 protiv kontendera.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Težak poraz Denver. Nenormalno dobar šut Jute i katastrofalno defanzivivno izdanje Denvera. Meloun mora da proširi rotaciju kako u spoljnoj liniji ( šansa Diopu) tako i pod košem ( Milsap i Plamli neupotrebljivi možda ubaciti Bol Bola). Večeras svi loši a koliko je Jokić dobar vidi se i po tome da posle partije 28,11,6 niko nije zadovoljan njegovom igrom. Milsap katastrofalan, Plamli ofanzivno neupotrebljiv, Grent defanzivno i najbolji a ofanzivno postaje jednodimenzionalan (samo šut za tri umesto da iskoristi svoju brzinu i skočnost u reketu, Marej nevidljiv, Moris standardno pristojan, Krejg kao da nije igrao loš u odbrani i apsolutno nekoristan u napadu. Porter večeras bar koristan u napadu. Uglavnom promena čitavog defanzivnog sistema i načina odbrane uz veću energiju po cenu povećanja broja i jačine (neka sekirica ili bacanje u reklame) faulova bar u prve tri četvrtine, podizanje tempa i ubrzanja ige i ako treba i neka provokacija ( Gober je večeras to pokušao bar 5 puta i nakon onog faula u remplovanju izbacio je Jokića iz ritma i to se moglo videti i na TV. Nakon toga je Jokić ušao u seriju atipičnih promašaja i tada je i prelomljen meč. Snajder u svakom meču ubacuje po nešto novo a Meloun strogo šematski bez osećaja za utakmicu bez obzira na rezultat ili seriju.

louiggi

pre 3 godine

volim jokaru, navijam za denver. u realnosti, denver nuggets je ekipa kojoj nedostaje iskusni vođa/trener koji će dovesti tim u finale. takođe, ekipi nedostaje identitet koji nosi i gradi ekipu. Murray, jokara & co. - ko je tu gladan pobede I želje da se pobedi iz tekme u tekmu?!? prepuni talenta, a ni jedan klinac-lideer (ni trener) da vodi tim, da prednjači, da se prodere sa suigrače kada je to potrebno. denver sa mlakom željom za uspeh je daleko od realnosti da uđe bar u finale konferencije.

Smeh

pre 3 godine

Verovatno bi sada Meloun dao Mareja i kuću pride da vrate Mičela. A Milsap da se zahvali svima u Denveru na ogromnoj plati za trčanje na košarkaškoj utakmici. Čovek će em biti zdrav i fit plus debeo novčanik. Još im fale Rondo i Mozgov, obojici naravno veliki ugovor, da upotpune cirkus. I Marej nije razočarao već odigrao kako i inače igra. Čudo bi bilo da je ponovio prošlu utakmicu.

voja

pre 3 godine

Ja vec 3 godine pricam da igraca kao Marej ima ko pleve, decko igra toplo hladno non stop, tj bolje reci pruza jednu dobru partiju na 10tak do 15 meceva u proseku, a sto je jos zanimljivije ima maksimalni ugovor kao Jokic, strasna greska, sada i da oce da ga trejdaju ko ce da uzme tog luzera za te pare. U prevodu, koliko god se mi nadali nema leba od Denvera i sa ovim timom proci ce godine i nista nece uraditi, trener i vlasnik nemaju pojma, kao formiraju mlad tim, na kome Mareju? Kad sam prosle godine rekao da je Nikoli najbolje da ode u neki jaci tim dobio sam tonu minusa, videcete, vreme ce pokazati, Jokic nema ni jednog dobrog saigraca na koga moze da se osloni i to se nece promeniti skoro. Juta ima vise zelje da dobije ovo od Denvera i na kraju ce oni proci pa cemo videti sta ce Denver onda da uradi, nista!

St11

pre 3 godine

Marej najiritantniji igrac bio i ostao. On kao drugi igrac ekipe, igrac koji uzima 150mil da odigra jednu dobro pa posle 10 ne moze da se sastavi je neprihvatljivo.Najsmesniji su mi ovi sa espna koji su ga hvalili ovih dana i uporedjivali sa Donovanom. Jos onaj klip koji je Marej okacio gde on hajpuje Donovana, a ovaj mu sasuo 57 poena mi se gadi blago receno. Zamislite Jordana,Barklija pa i ove danas velike igrave Curry, Lebron,Harden,Giannis da urade tako nesto.Svako ko iole prati NBA moze iz prve da nabroji jedno 20 i vise igraca koji igraju na poziciji 1 i 2 koji su miljama bolji od njega. Covek je u proslom plej ofu odigrao samo jednu utakmicu kako valja( mislim da je treca protiv SAS) u ostalim bio je katastrofalan i glavni je razlog za ispadnje Denvera. Jokic nije problem imace on prosek ovde 28 10 8 , ali bojim se da to mora da ode na nekih 35 12 10 ako se Marej ne dovede u red da bi Denver ovo resio. Milsap za penziju covek je bukvalno ukrao 30 mil ove godine tu Grant mora igrati od pocetka od njega ima i neke koristi. Plumli nije ni za KSL, beskorisnijeg igraca u napadu nisam video, a i u odbrani sad nije nista bolji. MPJ strasn potencijal ali se ne treba ocekivati od njega mnogo jer je odigrao tek 50 profesionalnih utakmica, moze dosta da pomogne mada sa onakvom odbranom...Craig se trudi trosi dosta energije oko Mitchela i sta on da u napadu je bonus. Mike Meloun je covek koji veoma lose vodi utakmice, uvek kada je protivnik u seriji kasno trazi time out, nema osećaj kad da vrati startere kad da ih izmeni. To ih je skupo kostalo u sedmoj utakmici protiv portlanda kada je drzao Jokica na klupi polovinu 4/4.Razumem ja da imas rotacije kojih se drzis ali ako to ne sme biti po svaku cenu. On je poznat kao neki defensive coach a ekipa mu je najgora u odbrani u bublu. I jos veceras taktika da udvajuaju Mitchela svaki put kao da je Lebron...Juta nije nista posebno igrala vec su imali milijardu otvorenih suteva. Nadam se da ce Denver proci ovo mada ako ovakvi izadju protiv Clipersa ili cak Dalasa, gube sa 50 razlike.

DRAGAN

pre 3 godine

Sa ovakvom igrom tesko ce Denver proci Jutu. Jokic ne moze sam da nosi igru
Denvera.Treba nesto da menja ovaj trener, ako misle da dobiju Jutu. Videcemo.

Milos

pre 3 godine

Denver je trebao ovo ubedljivo.. Da dobije.. Posle onih.. Pobeda.. Ne mogu da.. Verujem.. Verovatno.. Ih.. Je.. Stigao.. Umor.. Odigrali.. Su.. Previse.. Mekano.. Sledecu.. Utakmicu.. Nikoga ne.. Pustati za 3.. Poena.. I pobeda je.. Zagarantovana.. U napadu.. Jokic i.. Marej.. Ce.. Morati da.. Igraju.. Vise 1.. Na.. 1 i nista.. Vise.. Juta je.. Smesna i.. Providna.. Ekipa.. Veceras ih.. Je.. Hteo samo sut.. I nista.. Vise.. Zahvaljujuci.. Denveru sto ih je.. Pustao.. Ali u sledecem.. Mecu.. Nece.. Ovako.. Zatvorice ih.. Sve.. Videcete

321

pre 3 godine

Gober onom rampom vratio jokica u aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 20. avgust 2020 00:41)


To je jedino sto je uradio. Pogledaj statistiku oba igraca..

Pero

pre 3 godine

Po mome mišljenju najbitniji podatak koji oslikava cijelu utakmicu je u činjenici da je Utah, inace poznata kao ekipa koja se oslanja na solo akcije, danas imala 32 asistencije na 45 pogodaka. Znaci samo 13 pogodaka iz solo akcija. Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.

KRUNSKA

pre 3 godine

Opusteno, dobri ljudi, opusteno samo... playoff je poseban rezim, psihologija i odnos... i bolje je pustiti Jutu da se "iskali" ovu utakmicu (posle 2 izgubljene u 3 produzetka ukupno), verujte, vec sledecu ce imati problem kako da dobiju... u glavama im je ovaj mec, i kad ne krene kako su ocekivali - kraj! setite se prosle godine sa Gregom i SA - 1-0, pa 1-1, 2-1, 2-2... i na kraju - 3-2 Denver. tako da ne bri-nem. Mada, NISTA ne menja cinjenicu da je ovo odvratno izdanje Nuggets-a, kriminalna igra u oba pravca, ovaj mali zabac od 200 mil da velicanstvenih 14 koseva itd, itd... kao i bolesno dobar procenat suta za 3 Jute. I jos samo nesto, sad sam usao u onaj preodvratni ESPN- jedina fotka, snimak sta god da je uz dramatican naslov u stilu "brutalna blokada Gobera nad nemocnim Jokicem"... eseji bi mogli da se napisu o tom smecu od kanala (samo Lakersi, Lebron) itd.

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je klasicna greska u postavci trenera. Trener Jute je nadmudrio MELOUNA,znao je da ce ovaj pokusati da limitira Mitchela udvajanjem i razvukao je sutere oko linije za 3 poena.Metchel ulazi pod kos i vraca loptu suterima ,koji imaju dovoljno vremena za miran sut. Kad god Meloun pocne mnogo da filozofira gube ovako i izgledaju malodusno, Losa postavka. On jos nije prvoklasni trener .Ovo mu je najveci uspeh u karijeri trenera.Ali otkrio je Jokica i uveo Denver u plaj of. Posle utakmice lako je kritikovati ali misljenja sam bolje pusti Michela da da svoje a igraj uvek ono sto najbolje znas.

76er

pre 3 godine

Ko sto rekoh na prosloj vesti, dzaba kujete Mareja u zvezde, nece nikada biti taj drugi igrac za Denver. Dakle ide jedna utakmica gde igra kako se ocekuje od njega (obzirom na novac koji zaradjuje) i onda 2-3 utakmice igra ko da mu neko placa da minira Denver.

steva

pre 3 godine

Denver je tim koji je napravio smesan trejd . Danas kad se igra ovakva kosarka , kad se sutne preko 40 puta za tri poena (po utakmici) oni nemaju klasicnog sutera . To je mogao da bude Bizli , a ni onaj Spanaca nije bio tako los suter . Ko danas moze da sutne 3 u Denveru ? Porter ? I ko jos ? Muri je nekonstatan igrac , bio i ostao . Za razliku od tog Micehela npr.
I nek te djavo odnese sto nemas neke ozbiljnije sutere (sto bi opet morao da imas zato sto imas u ekipi centra Jokica kog udvajaju , a koji vidi sve i koji je ustanju da vrati pas na sut za 3 poena) , ali odbrana suta za 3 poena je katastrofalna . Toliko puta im ostane covek sam na sutu za 3 poena da je to strasno...i kad se to desi onda samo mozes da molis Bogu da promase . A to se danas retko desavalo .
I , oni koji bolje poznaju kosarku svataju da Michel nikako nije taj koji je danas razvalio Denver , vec Klarksnon , Ingles i jos njih par . To je presudilo .

satelit

pre 3 godine

OCEKIVANO!!!! Kada bi manje s emocijama pratili Denver a vise s racijom shvatili bi da ne mogu kvalitetnu Jutu u Orlandu pobediti 3 puta za redom.MAREJ? Jos pre dva dana smo mnogi pisali(proverite nije tesko)da on moze vec sledecu da "nepostoji" na terenu..Talenat je ali nije rutiner,koji moze da sipa 25 na svakoj utakmici.. Napisao sam sad samo potvrdjujem da Juta ovo prolazi jer previse bekova fali Denveru! Kvin Snajder je mnogo bolji trener od melouna jer je prosao i evropsku skolu kosarke i ispekao zanat!

veliki strumf

pre 3 godine

Za 10 minuta 3/4 Denver je "odbranio" CELA TRI NAPADA. Tacnije, i to su igraci Jute sami promasili. Ljudi pet para ne daju da igraju odbranu. Bice ovo tezak poraz. Ponizavajuci, a igra Denvera porazavajuca. Jos jednom se pokazuje da je Denver vrlo prosecna ekipa sa jednim superstarom, ponekad dobrim Marejem i gomilom vodonosa koji ili ne igraju odbranu uopste (tacnije glume da je igraju), ili ne mogu skoro nista da pogode u napadu. Igraci Jute kad su bili sami ne verujem da su nesto promasili, dok su igraci Denvera promasili gomilu otvorenih suteva. Slaba je ovo ekipa i Jokic bi trebalo da pocne da razmislja...

wertigo

pre 3 godine

Mekani i kilavi Denver vam je ona vrsta ekipe koja igra leprsavo u regionalnom delu lige kad se inace igra opustenije..Onda dodje plej of, zaigra se cvrsca kosarka i meki Denver tu nema sta da trazi..

Will Mosley

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.

Imay

pre 3 godine

Milsap i Plamli su zadnje 3 godine plaćeni godišnje 30 + 14 miliona dolara?! Pa za te pare su mogli Jordana iz penzije da vrate! Da dovedu sve centre Evrolige! Pa Marjanović bi potrošio samo 1 milion, a imali bi više koristi!

lukcina

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.
(Milan, 19. avgust 2020 23:58)

Ključni detalj prve utakmice je bio kada Mičel neometan nije preveo loptu preko pola za osam sekundi. Napravili su bili prednost i imali napad i on napravi tu grešku, posle Mari odmah daje trojku i smanjuje razliku.

Diletant

pre 3 godine

Kakav šut Jute za tri, ne znaju da promase. Mislim da i Meloun kasni sa tajm autom , morao bi da im prekida serije. Nažalost Denver gubi veceras , ne ide im šut osim Portera a protivnički šut za 3 slabo brane. Jokica neće veceras ali i pored toga najbolji u Denveru.

nikolica s prikolica

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.
(Will Mosley, 20. avgust 2020 00:34)

Au druže da li je tebe Partizan toliko unesrećio u životu?

Mare

pre 3 godine

Kad bi Jokara uvaljao jos 4 asistencije u cetvrtoj cetvrtini, pa makar da izvuce td, bila bi neka vajda od ove utakmice. Ali ne znam kome. Kad bi se Juta sklonila s terena, ne verujem da bi neko iz Denvera uspeo do kraja da ubode ista..

Aleks

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27)

Izvini, ali gde ti vidiš odbranu ovde?

Volim ove komentare u stilu Juta se namučila sa Denverom ali Denver nije sa Jutom haha iako uvek igraju produžetke i to je svakako naporno za oba tima. Može da se voli ili ne voli Juta ali kompaktan tim poprilično.

bskfan

pre 3 godine

Nista novo. Milsap vise steti nego sto koristi a dali su mu 30 miliona kao da je superstar. Marej jednu utakmicu odigra a onda potone. Kod Mareja posebno iritira sto eventualno pocne da igra tek u drugom poluvremenu. Treca stvar kod Mareja, on bi trebao da sutne 10 trojki po utakmici a on sutne jedva dva puta. Mali Moris sutne 4 trojke a max igrac Marej dva puta. Zalosno. Kreg za 28 minuta 0 poena. Grant se ne kontrolise. Porteru svaka cast, jeste da ne igra odbranu ali odlicno sutira i skace. Snajder je trenercina za Malonea. Malone tempirao da igra sa Jutom iako su najslabiji u odbrani trojki a Juta je najbolji tim po procentu suta za 3 poena. Odlucile su trojke, 7 vise od Denvera, to je tih dvadesetak poena razlike. Sad je na Maloneu da se prilagodi, po meni Grant treba da pocne utakmicu jer je Milsap svoje zavrsio. Moris treba da igra vise minuta. Uglavnom, Denver ga je ugasio na duze staze sa Marejem kao max igracem. Jokic se borio koliko je mogao; niko nije smeo da sutira pa je onda morao da forsira neke suteve pa je imao nesto slabiji procenat.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.

Popi

pre 3 godine

Denver ima stvarno očajnu ekipu. Oduzmite Jokića i to je fenjeraški tim. Džamal Marej igra jednu utakmicu dobro i onda ga 10 nema. Ogromna nekonstantnost u igri. Plamli.. Drvo, beskoristan. Tori Kreg igrač za razvojnu ligu, kao i PJ Dozier. Milsap na zalasku karijere, još prima 30 miliona? Porter dobar napadački, crna rupa u odbrani. Haris večito nešo povredjen... Ako želi nešto više od svoje karijere Jokić bi trebao da razmišlja o promeni sredine. Jednostavno ova ekipa nema kapacitet za više od prve, druge runde plejoffa.

веверица

pre 3 godine

сигурно нећу више гледати денвер ове сезоне. губљење времена. јокић је феномен, цар, мајстор и изгара. међутим, денвер има одбрану спољне линије на нивоу аба лиге, а слично и вођење са клупе.
мелоун је добар човек и лепо развија младе играче, даје им простор, али већ неколико година нема помака у одбрани спољне линије. шта би тек било у плејофу против клиперса? даласа? портланда? једноставно денвер мора да промени бар 2-3 играча споља, наравно милсапа, а можда и тренера, ако хоће да се боре за нешто. а ако хоће да се шлепају сви на јокића, ок али ја то не могу да гледам.

Back in Black

pre 3 godine

Denver treba samo malo da popravi odbranu, i ima sanse da preokrene ovo, verovali vi ili ne. Ne moze Juta da drzi ovaj tempo igre do kraja.

(S)tipsa

pre 3 godine

Marej....u odbrani ne može da brani Mičela a posle 3/4 jedva je imao 3 asistencije znači i napadački ništa.
Za ovaj tim Denvera je polufinale zapada puna kapa.Tim sa Bartonom i Herisom proslecsezone je mnogo bolje izgledao nego ovaj.

Nowitzki

pre 3 godine

Са ким Јокић игра у екипи па ово је катастрофа! Да није њега били би 13. на западу.

Stark

pre 3 godine

MPJ je strasan napadacki potencijal al za nesto ozbiljno treba podhitno odbranu jer igraci Jute kad ne znaju sta ce samo traze njega i odmah su to laki poeni.Ili otvoren sut ili put do kosa.

Cccccc

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.

SyX

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.
(A smejali ste se Divcu, 20. avgust 2020 00:03)

Možda si u pravu, ali nešto ne vidim da je Denver kompletan. Kakvi god da su Barton i Heris, doprinose mnogo u odbrani a mogu i u napadu da iznenade. Najveći problem Denvera je što nemaju klupu, igrači koje su dobili u trejdu ne igraju uopšte. Marej nastavlja po sistemu toplo-hladno, Milsap je očajan ove sezone a MPJ iako odličan u napadu, mnogo štete pravi u odbrani.
Za sledeću sezonu, nešto moraju da menjaju

Milos

pre 3 godine

Nema veze.. Denver.. Prolazi.. Dalje.. Potcenili su.. Ih.. Opustili se.. Malo.. I to je.. To.. Igrali sa.. Drugom.. Postavom.. Vecinu.. Meca.. Plamli.. Panj.. Bruka

Memfis

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.

Ziks

pre 3 godine

Ljudi kad komentarisu sport su subjektivni, a ne objektivni. Donovan Micel je za klasu bolji od svih igraca na terenu, to svaki poznavalac kosarke zna, a igrao sam njegovu poziciju jedno 10 god i siguran sam u to. Bas kao sto je nas Jokic jedna nevidjena klasa koja se nece roditi za 50 godina, ali ima veliku srecu sto igra na poziciji centra jer je previse dobrih spoljnih igraca. I istina je da je Micel u Denver da bi se borili za titulu i neuporedivo je kvalitetniji od odlicnog Mareja koga jako volim. Utakmica se dobija odbranom, a to je samo misaona imenica nocas za Denver. Mnogo nedostaje i Barton, to se bas vidi. Ne znam sta se desava sa Milsapom, ali definitivno je ocajan bas kao i svi spola osim malog Portera. Juta je po meni mnogo bolii tim, a ti ne znaci pojedinac nevo igra. Denveru se igra zasniva na pikenrolu sa Jokarom i individualnim potezima, dok juta toliko trci, akcija, kretanja. I nemojte da zaboravite da igraju bez Konlija i Bogdanovica, inace da igraju bi bila lagana cistka za Denver. U trecoj sa centra da su sutnuli bi pogodili, ali Denver ce iducu da se trgne i siguran sam da ce igraju neuporedivo bolje i da ce dobiti. Bice jako zanimljivo svakako, sportski pozdrav. Ugasio sam posle trece cetvrtine

jone

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da Juta ovako sutira trojke. Denver igra losu odbranu, ali ovo nije normalno. Doci ce im posle klipersi i "odjednom" ce da im stane sut.

goran

pre 3 godine

primis 43 poena u postsezoni uvek ocajnoj 3/4, u drugoj o trecoj 77 poena, pa cemu se nadate, jednostavno ocajan i limitiran tim, e sad sto uz pomoc jokica to vec godinama maskiraju. gledam hjuston, dalas, jutu, imaju zvezdu dve i pored ti nista ne treba osim defanzivaca koji pogadjaju trojke kad su sami

nije nista izgubljeno

pre 3 godine

Iako je ova utakmica odavno izgubljena,verujem da ce Denver proci Jutu.Stvar je u tome sto neki igraci Denvera ne lice na sebe.Mari totalno neprimetan,slaba odbrana ostalih,vidi im se svima na licu da su totalno nemocni.Svima ukljucujuci i nasem Nikolu.kao da je stalo samo da otaljaju ovu utakmicu.Meloun pokusava da promeni postavu pronadje pravu,iako su mu igraci odavno podigli "belu zastavu".Doduse i on bi trebao nesto da uradi pogotovo kad je rec o uzimanju tajm auta a ne da dozvoli da ode na poluvreme sa -13.Ali kad ne ide pa se i kormilar izgubio u uzburkanom moru nakon oluje trojki Jute.Forsiranje Plamlija a ne mladog i perspektivnog Bola jos uvek je enigma za mene kao gledaoca.Odavno nismo videli ovaku slabu i ponizavajucu igru.Pogotovo uvideli smo kad je klupa totalno podbacilauz poneke startere tipa Milsapa i Marija!Jednom recju tugu i nadajmo se boljem u trecoj utakmici.

El Doctore

pre 3 godine

Samo jokic i grant nemaju ove antirasisticke fraze na dresu, verovatno ne zele da ucestvuju u laznoj fabrikovanoj kampanji black lives metter koja je stvorena samo zbog skidanja trampa, bez istinake zelje za jednakosti

grande

pre 3 godine

Umesto da Denver pobedi sa 20+ razlike, ova raspala Juta dolazi do bitnih 1-1 i dobija bitan momentum. Pa jebem ti Melouna, jeste gotivan lik ali ovo kako on vodi ekipu je sramota. Izlaze bez energije, odbranu ne igraju, 5 godina ima sve iste akcije i rotaciju (manje više), ne zove TO kad treba (svako dete zna da koristiš tajmaut da prekineš nečiju seriju, majka mu stara)... Oćekivano da se Marej raspadne posle onog bljeska, Jokara svoje brojeve daje, ali posle onog gurkanja sa Goberom (odvratnim likom, btw) se potpuno pogubio. U svakom slučaju, Denver je i dalje bolja ekipa i prolazi. Ali Klipersi ih rešavaju lagano. P.S. Pol Milsap, sramota. Samo ću to dodati.

Miroslav

pre 3 godine

Na kraju trece cetvrtine Juta ima 58% suta iz igre,za tri 56%.To je jako tesko braniti.Postoje utakmice koje "nemozete" da izgubite.Juta veceras igra takvu utakmicu.Ono sto je primetno,igraci Denvera dosta udvajaju Micela.Samo,onda drugi spljni igraci Jute imaju previse slobodnog prostora,i pogadjaju dosta toga.

Sid

pre 3 godine

Jos jedno za BORCU. Trojka je bila kraca samo dve sezone,eto cak ni to ne znas a pravis se neki strucnjak. Pazi ako je Dzared Dudley jos uvek u Nba,ne moras uopste da brines da li bi neki igraci za koje ti nikad nisi ni cuo danas igrali ili ne bi igrali u Nba,a imali bi jos bolje uslove i vise novca nego sto su imali onomad. Toliko je igraca dodalo recimo sut za 3 u svoj arsenal kada je poceo vise da se koristi da je tvoja opaska da neko ne bi mogao da popravi sut blago je reci za ispitivanje. Cak je i jedan Charles Oukley u Torontu 00tih poceo da ih pogadja.

petarczv

pre 3 godine

Utah je jednostavno veceras predobra. Svi su u elementu, to je jedna od onih utakmica u kojoj sve ulazi ko god da sutne, klarkson je postavio rekord karijere.

zelja

pre 3 godine

Jokic se bruka na ovoj utakmici, ako nastavi ovako ispostavice se tacnim da je Nurkic bolji od njega.
(Back in Black, 19. avgust 2020 23:44

jokić je doktor ,nurkić...ko je to ?

shamanNS

pre 3 godine

Da su večeras igrali protiv Hjustona izgubili bi 50 razlike, lagano. Objektivno, jedina ekipa koju je Denver imao realne šanse da prođe je Oklahoma.

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Gober retko odvratan lik, nivo rudi fernandez.
(anlaki, 19. avgust 2020 23:46)Naravno,sto vise puni Jokaru to odvratniji hhahaahahha

kiza

pre 3 godine

Razbit ce ih Micel sam i sledece 3,kakav Marej i ovi peskiri.Micel ima losu utakmicu jednu od 15 a Marej ima jednu eventualno dve od 15 (ali dobre)

Aleks

pre 3 godine

Budimo realni, ko bi od nas ikad pratio Denver sa ovakvom "igrom" da nema Jokića? Pritom ne mislim u stilu "aaaa Joka igra s grupom građana", nego im je igra očajna. Zato treba da menjaju trenera ako hoće veće rezultate, jer ova sramota i od odbrane i napada (sem kad Nikola preuzme) je ogledalo trenera. Igrači realizuju njegovu taktiku, a Meloun veze nema. Kome je on simpatičan čova, nek ga vodi kući, ali lik je plaćen milione da se sa igračima bori za npr. finale (bar) konferencije, ne da bude simpatičan.

Naravno, kad nam se ne sviđa imamo jednostavnu opciju da ne gledamo više, što ću ja i da uradim. Jokić se može podržavati i izdaleka.

Car

pre 3 godine

Ne razumem zbog cega je Micel toliko udvajan? Denver je dobio prvu partiju iako je ovaj ubacio 57 poena,trebalo je da igraju coveka u odbrani bez udvajanja doticnog.. moze on da ubacuje po 50 svaki mec I da ponovo gube

Sid

pre 3 godine

DRAGAN BORCA sta reci za ovog lika,pa ti si toliko zaljubljen u Jokica da iz tog razloga imas potrebe da omalovazavas bivse igrace,pa cak i Dzordana. "Da li bi Dzordan postizao 40 ili bi bio nesto poput Derozana,istina je negde izmedju" rece covek :D pa sama faca Dzordana i mentalitet za 3 koplja razdvaja njih dvoje jer vrhunski igraci poseduju ono nesto plus radnu etiku i pobednicki mentalitet,zato niko od vas hejtera nesme da uporedjuje Kawhii Leonarda i Dzordana,jer Kandza je jedan od najboljih danas a svoju ofanzivnu igru gradi na kobijevoj i dzordanovoj sa igrom u odbrani,dok je Dzordan na drugoj strani bio daleko veci atleta,bolji footwork,skills,iq i cak vece sake. Utah Jazz koju omalovazavas je sa 4:0 dobila 61:21 Lejkerse sa daleko mladjom,atletskijom postavom,4 all stara a "bivsi" igraci ne postoje u jednoj eri jer igraci igraju u vise razdoblja sto sam mnogo puta pisao ali takvima kao ti ne vredi,ne vredi ni kompilacija videa Dzordanovih trojki od 15min sve u odlucujucim momentima i kada je vreme na isteku sa po dva igraca na njemu,dok je igra podredjena ofanzivi i ofanzivnoj igri,covek se pita sta bi on radio danas? Luka Doncic "cant compared nobody to MJ".

manuginobili

pre 3 godine

kada vidim da Joe English-ubjedljivo najsporiji igrac u NBA pretrcava bekove Denvera i lagano polaze zlo mi je...to sve govori i odbrani koju igra Denver,dalje se ne treba nista komentarisati.

legolas

pre 3 godine

Neozbiljno za ekipu bilo koju, da ne odigra ni pet prostih minuta čvrsto odbranu, da iznesu onog Mičela u reklame ako treba samo da preseku niz njegovih trojki!!!
Dobro sto mu igraci Denvera ne dodaju loptu pa da bude stvarno kao na šuterskom treningu.
Sve mi liči da su daleko oni od primisli za finale

ValterNBG

pre 3 godine

Ne ljutite se na mene sto trenutno prezirem NBA.Ajde,objasnite mi rezultat u odnosu na prethodnu utakmicu.Sta,ovi danas sve pogadjaju a proslu nisu,ili su ovi drugi proslu utakmicu igrali odbranu a danas ne?Ljudi,ovo je cirkus I bezobrazluk prema svim pravim ljubiteljima kosarke I onima sa bar malo pameti.Potpuno im je svejedno.Prava liga za Amerikance I njihove mozgove.Mudri bre ovi Evropljani,odu tamo,uzmu pare,malko treniraju,a na utakmici-pa ako nesto uradimo lepo,ako ne,pa nista,nema nikakve veze.Milina.

satelit

pre 3 godine

JOS NESTO da napisem..Denver je u prvoj cetvrtini lige ove sezone bio najbolja odbrana.. A onda su poceli da padaju..Sad bez startnih bekova tesko mogu da brane kvalitetne napadace..JOKIC rutiner ,ali trenutno niko ne moze kao on da drzi konstantno visoke brojeve sto je Denveru potrebno za eventualno dobijanje serije... Na zalost iako navijam za Denver,senzacija bi bila ista vise ocekivati od 4-2 za Jutu

Strahinja

pre 3 godine

Maloun mentol. Marej pravac u razvojnu ligu da vezba. Jokic ne moze stalno sam da vuce, i ovo je za ovaj raspad od tima veliko dostignuce. Plamlija bih menjao za Gatorade.

Will Mosley

pre 3 godine

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.
(Memfis, 20. avgust 2020 00:24)

Lako je biti najbolji u nekim Nagetsima, neka Joka predje u Sparse ili Reptorse pa tamo bude najbolji.

No1e

pre 3 godine

Uvesti liniju za četiri poena! Odmah!
Svi igrači da gađaju samo to, ako pogodiš, super!
A ako ne, onda nastavi da šutiraš da bi "sebi" i ostalima dokazao da možeš. I kada konačno ubodeš jedno, okreneš se prema treneru i kažeš "pa jel' vidiš da mogu da pogodim"
Sledeći napad odmah pokušavaš da vežeš i drugu iako ti je saigrač sam pod košem!
Frustriran, vraćaš se na početak priče i gađaš samo to dok opet ne pogodiš.
U međuvremenu, gubiš sa 50 razlike...
ALI NIJE BITNO!
Nastavljaš da šutiraš...
Odlaziš u svlačionicu govoreći sebi i drugima, sutra ću više ubaciti, a vi igrajte malo čvršće u odbrani, i proigravajte me više, they can't guard me on the 4 point line...
#ParalelniUniverzum

Ivan

pre 3 godine

Jadna liga sto se mene tice. Treneri su nikakvi takticari, svi znaju od koga preti opasnost i ne rade nista povodom toga, ili jednostavno ne umeju da urade nista povodom toga. Samo puste igrace na teren kao ovce na ispasu, i onda sta bude.

Milos

pre 3 godine

Denver je.. Ovo.. Sam.. Dao.. Ovi su videli sansu.. I.. Pobedili.. Stigao ih je.. Umor.. Posle.. Onih silnih.. Pobeda i.. Produzetaka.. Ocekujem ubedljivu.. Pobedu.. Denvera.. U.. Sledecem.. Mecu.. Idemo.. Do.. Finala.. Gazi

Pegone

pre 3 godine

Marej promenio patike pa ne moze nista da pogodi.Ljepsu boju je imao u prvoj tekmi ;-)
Koja gluma Gobera na pocetku ali je zato dobio lakat od Jokare u bradu a sudije nisu svirale.

El Doctore

pre 3 godine

@Gobert de Niro
(remax, 19. avgust 2020 23:40)

Hahahah najjaci komentar danas!!!
Pokidao si
Ako nastavi ovako sa flopom ceo nba treba tako da ga zove

Neko tamo

pre 3 godine

@Strucni konsultant
I meni se isto dogodilo. Nemoj da klikćeš na zeleno dugme NBA, već dole sipod na košarku pa ćeš videti link za utakmicu. Onda radi bez problema.

PS. Hvala Mare!

El Doctore

pre 3 godine

@nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Nije brale do neta, veruj mi, imam najjaci paket u sbbu, pre dva dana radilo top
Verovatno je preopterecen, vidim sa strane na cetu da se svi zale
Ovaj buffer mi radi odlicno

Popi

pre 3 godine

Šta rade bekovi Denvera? Pa ništa ne mogu sačuvati. Juta sipa trojke, i još probijaju prvu liniju odbrane kao da igrači Denvera ne postoje na terenu. Mora to mnogo bolje ako misle da pobede. Treba objasniti Džamalu da se utakmica igra 48 min. a ne 5 ili 10.

zemunski kej

pre 3 godine

Poluvreme,Los Denver za sada.Pogledajte Klarksoma sutira trojke uspesno samo sa jednog mesta ,pozicija pola 9 na casovniku i niko ga ne pokriva. Pogresna odluka da udvajaju Mitchela . Marej za sada jako los a i Jokic. Ali ima vremena da se poprave ,obe ekipe losije od proslog puta.

El Doctore

pre 3 godine

Gober em vec 3 puta flopuje em se kurci sa ovim stezanjem i urlikanjem, ne znam sta tripuje.. samo pokazuje koliki je kompleksas, i da je odusevljen sam sobom sto je zalepio bananu ili ne znam sta.. znaci da inace ne dozivljava sebe kao da to regularno radi vec se odusevi -u sto sam dobar bio.. sta li ce da radi kad ispadne iz plejofa da li ce ga biti sramota.. a sigurno mu se niko nece stezati i urlikati u facu

Hmm

pre 3 godine

Sudjenje vec pocinje da me nervira, ne daj Boze da se svirne neki faul nad Jokicem i Marejom, al zato gober i mitchel dobijaju za mali kontakt sve.....

Back in Black

pre 3 godine

Tekma i nije nesto, bolje prebaciti na sk2 i gledati sjajan tenis mec.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:57)
Evo ga ovaj trol krenuo da krade nikove.Decko terapiju pod hitno da primiš,nije nešto sa tobom u najboljem redu.Ovo ti ozbiljno kazem.

palop

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52)

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...

321

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.
(Pedja, 19. avgust 2020 23:08)


Znaci , ti mislis da Jokic moze da igra celu cetvrtinu? Pa onda da igra i drugu bez prestanka? O cemu pises? To nema veze sa trenerom, igrac mora da odmori, dug je mec. Zato postoje igraci druge postave. U prosloj ste pljuvali Portera, mladog igraca, los u odbrani. U ovoj je pored Jokica odlicno igrao dok je bio na terenu , Denver je imao i par poena prednosti. Ali i on mora da ode na klupu. Milsap, ocaj, kao i ostali igraci. Jedino Moris nesto pokusava da se pridruzi Jokicu i Porteru. MAREJ, potpuno podbacio u prvom. Ali to je kosarka. U prosloj, izvanredan i sada neko drugi treba da izadje u prvi plan ako on vec ne igra na svom nivou. Ali nema..Da vidimo drugo poluvreme. Marej zna da poludi u jednoj cetvrtini, kao u prosloj utakmici. Ako do toga ne dodje, Denver ce izgubiti..

Nenad

pre 3 godine

Loša igra Denvera, odbrana standardno loša, u napadu lopta ne kruži uopšte. Marej mnogo puta viđeno do sada posle fenomenalne utakmice, ne može ni bazen da pogodi u sledećoj, Porter je rupa u odbrani ali jedini koji pogađa spolja, ostali večeras i ne postoje. Sve u svemu već sada na -13, se može reći da je u seriji 1:1. Dve ujednačene ekipe i ovo ide u 7. utakmicu, izgleda da je Denver pretplaćen na to.

NNN

pre 3 godine

Egal utakmica do pred kraj 2. četvrtine i onda Jokiću sude dva potpuno izmišljena faula u napadu i Juta ode na dvocifrenu prednost!
Početak 3. i opet faul u napadu, a Juta sipa trojke preko 50% posto!
Ako se malo izniveliče kriteriju i šut - Denver može da uhvati priključak.
Jokić sasvim dobro igra protiv najboljeg defanzivca, a posebno raduje što je pokupio puno skokova u napadu.

fitosept

pre 3 godine

Lepo sam napisao prekljuce da je Mareja us...lo i da sad ide 4-5 njegovih losih utakmica. Dati njemu maksimalan ugovor je ogromna glupost uprave Denvera.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Jokic popi rampu od Gobera.Ovaj ga je vratio na fabricka podesavanja.Ovo kako bucko igra kosarku je nesto najruznije sto sam vidio.Bez imalo atletizma i skocnosti.

znanje-imanje

pre 3 godine

Najgora a što je najgore i najgluplja četvrtina Nikole Jokića da sam ga ikada gledao. Prosto da čovek ne poveruje. Denver je uprkos labavosti nekako preokrenuo. Umesto da sad oni vode poluvreme ovoliko nastupio je Nikola i, ko zna, možda već odlučio da će ovaj meč da dobije Juta. Od kako su mu dali faul za rame na Goberu pogubio se i jurio da grešku popravi greškom. Nije "usporio", naprotiv, pojurio je da uradi svaku glupost koju može.
Sad je ovaj meč posebno zanimljiv, baš kao verovatno izgubljen. Samo me zanima da li i kako će Nikola da se presabere. Clarkson ih je razbio, pa Juti nije Mičel kojeg udvajaju ni trebao. Pošto nije realno očekivati da Mari opet blista ovo Denver još i može da dobije - ali ovakav fijasko u finišu poluvremena je sada kako za Nikolu tako i test za trenera. Jel uočio šta ide? Klasično Nikola dole na post do besvesti, Porter i Grant da razvlače, više da igra Moris a Mari ako ima snage za finiš...
Prvi meč izgubio je Mičel glupim potezom i bacio meč života. Ovde je Nikola isto skoro već izgubio meč sa tim ramenom u Gobera.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

@petarczv, zagrejavaju se igraci?

Nisam ni sumnjao da inteligentni i uspesni ljudi likuju nad Bogdanovim losim partijama, bez obzira za koga navijaju.Zagrejavaju, hahahahaha

Pedja

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.

z’brda

pre 3 godine

Jokara naš volim ga ko oka dva, al’ brate nema uopšte onaj ubilački mentalitet kao ajkula kada nanjuši krv, nego stalno toplo-hladno! Pravi je lala!

tocka

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.

веверица

pre 3 godine

објективно, требало би да ми је симпатичан. субјективно, џо инглс ми је најиритантнији кошаркаш на свету. како бих га крљао да играм против њега. маштам да му лупам банане, узимам лопту из руку, куцам преко њега, протурам лопту кроз ноге...
:)
не знам. не умем то да објасним.

bradina

pre 3 godine

Istina sudije vuku na stranu Jute,ali kad im to Mari dozvoljava nepotrebnim posedom lopte i slabim ucinkom!Ne moze Nikola sam a jedino mu nesto pomazu Moris i Grant.Ne volim Gobera mislim da je prenaduvan centar,ali Marej bi trebao da se ugleda na Micela,koji danas ne siluje vec razigrava asistencujama svoje igrace,ipak je on pointgard a ne plej to svako uvidja sem Melouna!

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

Krespo21

pre 3 godine

Gotivim Jokaru, ali ovaj Denver je presmešna ekipa, uopšte ne mogu da navijam za njih. Da je Somborac kojim slučajem u Portlandu umesto Nurkića, ne bih propuštao utakmice.

Чава

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock

mint

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27) 

Zaboravi jos reci i da su igraci Jazz-a dopingovani.

Mare

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Iskaču dve reklame, ali za pametne vratis nazad i to je to.

sarajevo.ba

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock
(Чава, 19. avgust 2020 23:03)

Haha imas piće.

Anfield

pre 3 godine

nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Ali Jokića i Djokovića gledamo isključivo na jokerstream.com

Džokeri su to. :D

Milan

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.

veliki strumf

pre 3 godine

Pa ovo je smesno. Na sta lici ova odbrana??? Ingls i kompanija sami na trojci kao na treningu non stop. 19 razlike trenutno. Ako se Denver odmah ne probudi i ne zaigra odbranu - glatko ce izgubiti. Nikog ne zanima da brani trojku, bas ih briga. Cuvaju Micela, a ostali sami i resetaju. Pa bolje jedan igrac da ubaci 50, nego da se svi razigraju - tako je bilo i na proslom mecu pa je Denver dobio. S druge strane, kad Jokic nadje nekog iz Denvera samog, taj gotovo nikad ne pogodi.

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu
(Bane, 19. avgust 2020 22:58). Nije košarka samo ubacivanje lopte u kos. Dečko dao 12 poena u 2/4 a izgubili su je 11 razlike. Sad premotaj pa vidi koliko poena su ubacili igrači Jute preko Portera za poluvreme. Garantujem bar 25 - dakle više nego duplo više od onoga sto je on dao za 16 minuta u igri!

Brkajlo

pre 3 godine

Ima dobrih strimova ali cini se da je sa njima kao nekada davno sa besplatnim sms servisnim centrima. Rade dobro dok se ne procuju.
U medjuvremenu MPJ on fire i same old, same old, Meloun vadi Jokica dok je predobar i urnise igru sa Plamlijem

веверица

pre 3 godine

денвер чини да мичел изгледа као мвп. као да игра против деце. пробија их са таквом лакоћом да није ни занимљиво. неозбиљно.

IgorPa

pre 3 godine

NBA pratim 25 godina i moram reci da mi je Juta uvek bila najomrazeniji tim. Nevazno da li su kvalitetni ali su mi uvek bili uzasno antipaticni. Pocevsi od Stoktona i Malouna koji su vise ljudi povredili i zavrsili im karijere nego sto utakmica u PlayOffu dobili pa sve do tugaljivog Kirilenka i sada dva najodvratnija lika posle Kris Pola a to su Gober (smrda na kvadrat koga treba izbaciti iz lige) i ovog odvratnog Inglesa. Ne znam zasto ali Juta je najodvratnija ekipa u sportu svih vremena

веверица

pre 3 godine

да ли денвер игра најгору одбрану у нба?
мичел није дао пуно кошева али сваки напад направи вишак лако. навуче играча, онда одмах иду 2-3 паса и човек лако сам. боц, боц, боц...
тужно.
и као денвер конкурент за титулу? милсап... па да сам тренер не бих му дао ни минут из принципа. је л за то примаш 30 милиона? за шта? портер је некомплетан играч јер има каријеру која траје два месеца, а који је милсапов изговор?
без јокића денвер би био у зони лутрије за пика.

Mare

pre 3 godine

A u kakva banana Gobera Jokiću, osramoti ga baš.
(lol, 19. avgust 2020 23:15)

Kakva banana? Uvaljali mu loptu na sekundu do isteka napada dok je bio ledjima okrenut košu. Pokušao brat iz okreta. A Gober paljevina koja nema pojma.

Vukk

pre 3 godine

Kao kosarkaski trener mogu samo par stvari reci posle prvog poluvremena. Denver ima veliki problem u organizaciji napada, osim malog Portera niko nije raspolozen spolja. Jokic je igrao fenomenalno na pocetku, vanserijski. Na zalost sve sto je dobro odradio je uprskao zadnjih 5 minuta druge cetvrtine, dosta promasinih zicera i kaznjavanje trojkama na to. Najmanje je bitna rampa Gobera i ono dranje, kao i zakucavanje na kraju.. Da bi dobili hitno moraju spolja svi da prorade, a Jokic da se smiri i igra svoju igru.

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

NIANG auuu koji horor od igrača ...
(Max, 19. avgust 2020 22:42)nije pojačanje za Dinamik, strašno ko sve ne igra u NBA

kiza

pre 3 godine

Razbice ih Juta i sledece tri kao beba zvecku.Nazalost jedino Joka je konstantan a ovi ostali indijanci nikad nece biti vrhunski igraci kao Lilard ,Micel,Pol .Marej ce biti prosecan igrac i mozda ce jednu godinu vezati top ali nece biti nikad vrhunski a to fali Denveru i jos jedan suter na 3.

veliki strumf

pre 3 godine

Juta šutira trojke kao na treningu. Potpuno sami non stop. Katastrofalna igra Denvera u odbrani, a ništa bolja ni u napadu. 48 poena za poluvreme je mizerno.

dzonki

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52) 

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...
(palop, 19. avgust 2020 23:04)

Dobro, samo sam rekao. Evo vidim i poluvremenu koliko je sati. Srecom pa znam za te njihove stvari pa sam igrao h2. Cirkus NBA

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

Oko

pre 3 godine

@ Mirkec

Jokic je u prvom poluvremenu odigrao 17,33 min uz 16 poena,6 skokova i 3 asistencije. Te fore "Jokic 17-18 minuta bez koša hahaha" mozes prodavati svojim reprezentativcima koji pitaju Bircu da im pokaze medalju sa najvecih takmicenja. Uhvatice TD na evropski rezultat.
Marej je van ritma sa 4 poena za poluvreme.

bmiles

pre 3 godine

Samo cudo moze spasiti Denvera od poraza.Postoje utakmice kad protivniku sve ide,kao sto Juti ide sut za 3 poena (57%) a za to nema leka pogotovo sto neki igraci izgledaju toliko istroseno da ih je zalosno gledati!

JaxTeller

pre 3 godine

Ocekujem da ovo bude mnogo bolje vece za Milsapa.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:07)

a ja ocekujem, da mi noćas Jessice Alba dođe na vrata i pita, da kod mene prenoći. mislim da su moje šance veće.

Locky

pre 3 godine

Znaće Nikola šta treba da radi i kako treba da odigra da bi pobedili.Na prvoj utakmici nisu ga udvajali nego su ostavili Gobera da odbrani što se odbraniti može. To je njihova taktika već na nekoliko međusobnih mečeva unazad. Baš je to razlog što Jokić postiže više poena protiv njih a ima manje asistencija. Ako ne menjaju taktiku onda Jokić će postići preko 30 poena, ako će ga udvajati onda će dati oko 20 poena i preko deset asistencija.

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.

Kukatilo

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...
(Straight Outta München, 19. avgust 2020 22:43)

Kao da mu je Dzaval Mekgi brat.

petarczv

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Da gledaš nba video bi da uvek utakmica pocinje 10-15min kasnije od vremena koje je navedeno u to vreme igrači izlaze na teren i zagrejavaju se i tek onda utakmica počinje

El Doctore

pre 3 godine

@mate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020

Brate hvala ti konacno neki strim da radi, vise mi ni seckanje ne smeta samo da radi

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.

El Doctore

pre 3 godine

De su sad strucnjaci za live stream koji se uvek prave pametni: kako ne znate, imate odlicne strimove na nbaxyz itd. Braco ovaj strim vam nenormalno zabada, i to svima po svetu, bukvalno ne moze da se gleda, pa cak ni ne radi...

Jaran

pre 3 godine

Retko se desava da pera i ja imamo isto misljenje, ali za matorog Milsepa smo 100% u pravu. Veteranski minimalac sledece sezone i klupa, previse je stetan za napad kada igra u prvoj petorci...

Чава

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Почињу утакмице 10-15 минута касније већ годинама

Ape

pre 3 godine

Jokiću je bolje da krene da razmišlja kao prvi i jedini skorer ekipe, od ovih Milsapovca i toplo-hladno Dzamalovca nema ništa. Grant i Morris sa klupe doprinose mnogo! Jokić standardnih 30p + protiv Gobera i Morris/Grant da ubace zajedno 30p i pobeda je tu.

Bane

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu

melo#7

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Adblocker mozda?

veliki strumf

pre 3 godine

Link neki?
(Milos Stanojevic, 19. avgust 2020 22:06) http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/8079333052458610.html

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...

Чава

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Почињу утакмице 10-15 минута касније већ годинама

Mare

pre 3 godine

A u kakva banana Gobera Jokiću, osramoti ga baš.
(lol, 19. avgust 2020 23:15)

Kakva banana? Uvaljali mu loptu na sekundu do isteka napada dok je bio ledjima okrenut košu. Pokušao brat iz okreta. A Gober paljevina koja nema pojma.

Чава

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.

Car

pre 3 godine

Ne razumem zbog cega je Micel toliko udvajan? Denver je dobio prvu partiju iako je ovaj ubacio 57 poena,trebalo je da igraju coveka u odbrani bez udvajanja doticnog.. moze on da ubacuje po 50 svaki mec I da ponovo gube

KRUNSKA

pre 3 godine

Opusteno, dobri ljudi, opusteno samo... playoff je poseban rezim, psihologija i odnos... i bolje je pustiti Jutu da se "iskali" ovu utakmicu (posle 2 izgubljene u 3 produzetka ukupno), verujte, vec sledecu ce imati problem kako da dobiju... u glavama im je ovaj mec, i kad ne krene kako su ocekivali - kraj! setite se prosle godine sa Gregom i SA - 1-0, pa 1-1, 2-1, 2-2... i na kraju - 3-2 Denver. tako da ne bri-nem. Mada, NISTA ne menja cinjenicu da je ovo odvratno izdanje Nuggets-a, kriminalna igra u oba pravca, ovaj mali zabac od 200 mil da velicanstvenih 14 koseva itd, itd... kao i bolesno dobar procenat suta za 3 Jute. I jos samo nesto, sad sam usao u onaj preodvratni ESPN- jedina fotka, snimak sta god da je uz dramatican naslov u stilu "brutalna blokada Gobera nad nemocnim Jokicem"... eseji bi mogli da se napisu o tom smecu od kanala (samo Lakersi, Lebron) itd.

Pero

pre 3 godine

Po mome mišljenju najbitniji podatak koji oslikava cijelu utakmicu je u činjenici da je Utah, inace poznata kao ekipa koja se oslanja na solo akcije, danas imala 32 asistencije na 45 pogodaka. Znaci samo 13 pogodaka iz solo akcija. Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.

zelja

pre 3 godine

Jokic se bruka na ovoj utakmici, ako nastavi ovako ispostavice se tacnim da je Nurkic bolji od njega.
(Back in Black, 19. avgust 2020 23:44

jokić je doktor ,nurkić...ko je to ?

Strahinja

pre 3 godine

Maloun mentol. Marej pravac u razvojnu ligu da vezba. Jokic ne moze stalno sam da vuce, i ovo je za ovaj raspad od tima veliko dostignuce. Plamlija bih menjao za Gatorade.

steva

pre 3 godine

Denver je tim koji je napravio smesan trejd . Danas kad se igra ovakva kosarka , kad se sutne preko 40 puta za tri poena (po utakmici) oni nemaju klasicnog sutera . To je mogao da bude Bizli , a ni onaj Spanaca nije bio tako los suter . Ko danas moze da sutne 3 u Denveru ? Porter ? I ko jos ? Muri je nekonstatan igrac , bio i ostao . Za razliku od tog Micehela npr.
I nek te djavo odnese sto nemas neke ozbiljnije sutere (sto bi opet morao da imas zato sto imas u ekipi centra Jokica kog udvajaju , a koji vidi sve i koji je ustanju da vrati pas na sut za 3 poena) , ali odbrana suta za 3 poena je katastrofalna . Toliko puta im ostane covek sam na sutu za 3 poena da je to strasno...i kad se to desi onda samo mozes da molis Bogu da promase . A to se danas retko desavalo .
I , oni koji bolje poznaju kosarku svataju da Michel nikako nije taj koji je danas razvalio Denver , vec Klarksnon , Ingles i jos njih par . To je presudilo .

petarczv

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Da gledaš nba video bi da uvek utakmica pocinje 10-15min kasnije od vremena koje je navedeno u to vreme igrači izlaze na teren i zagrejavaju se i tek onda utakmica počinje

fitosept

pre 3 godine

Lepo sam napisao prekljuce da je Mareja us...lo i da sad ide 4-5 njegovih losih utakmica. Dati njemu maksimalan ugovor je ogromna glupost uprave Denvera.

bskfan

pre 3 godine

Nista novo. Milsap vise steti nego sto koristi a dali su mu 30 miliona kao da je superstar. Marej jednu utakmicu odigra a onda potone. Kod Mareja posebno iritira sto eventualno pocne da igra tek u drugom poluvremenu. Treca stvar kod Mareja, on bi trebao da sutne 10 trojki po utakmici a on sutne jedva dva puta. Mali Moris sutne 4 trojke a max igrac Marej dva puta. Zalosno. Kreg za 28 minuta 0 poena. Grant se ne kontrolise. Porteru svaka cast, jeste da ne igra odbranu ali odlicno sutira i skace. Snajder je trenercina za Malonea. Malone tempirao da igra sa Jutom iako su najslabiji u odbrani trojki a Juta je najbolji tim po procentu suta za 3 poena. Odlucile su trojke, 7 vise od Denvera, to je tih dvadesetak poena razlike. Sad je na Maloneu da se prilagodi, po meni Grant treba da pocne utakmicu jer je Milsap svoje zavrsio. Moris treba da igra vise minuta. Uglavnom, Denver ga je ugasio na duze staze sa Marejem kao max igracem. Jokic se borio koliko je mogao; niko nije smeo da sutira pa je onda morao da forsira neke suteve pa je imao nesto slabiji procenat.

веверица

pre 3 godine

денвер чини да мичел изгледа као мвп. као да игра против деце. пробија их са таквом лакоћом да није ни занимљиво. неозбиљно.

veliki strumf

pre 3 godine

Pa ovo je smesno. Na sta lici ova odbrana??? Ingls i kompanija sami na trojci kao na treningu non stop. 19 razlike trenutno. Ako se Denver odmah ne probudi i ne zaigra odbranu - glatko ce izgubiti. Nikog ne zanima da brani trojku, bas ih briga. Cuvaju Micela, a ostali sami i resetaju. Pa bolje jedan igrac da ubaci 50, nego da se svi razigraju - tako je bilo i na proslom mecu pa je Denver dobio. S druge strane, kad Jokic nadje nekog iz Denvera samog, taj gotovo nikad ne pogodi.

nikolica s prikolica

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.
(Will Mosley, 20. avgust 2020 00:34)

Au druže da li je tebe Partizan toliko unesrećio u životu?

manuginobili

pre 3 godine

kada vidim da Joe English-ubjedljivo najsporiji igrac u NBA pretrcava bekove Denvera i lagano polaze zlo mi je...to sve govori i odbrani koju igra Denver,dalje se ne treba nista komentarisati.

shamanNS

pre 3 godine

Da su večeras igrali protiv Hjustona izgubili bi 50 razlike, lagano. Objektivno, jedina ekipa koju je Denver imao realne šanse da prođe je Oklahoma.

Popi

pre 3 godine

Denver ima stvarno očajnu ekipu. Oduzmite Jokića i to je fenjeraški tim. Džamal Marej igra jednu utakmicu dobro i onda ga 10 nema. Ogromna nekonstantnost u igri. Plamli.. Drvo, beskoristan. Tori Kreg igrač za razvojnu ligu, kao i PJ Dozier. Milsap na zalasku karijere, još prima 30 miliona? Porter dobar napadački, crna rupa u odbrani. Haris večito nešo povredjen... Ako želi nešto više od svoje karijere Jokić bi trebao da razmišlja o promeni sredine. Jednostavno ova ekipa nema kapacitet za više od prve, druge runde plejoffa.

Locky

pre 3 godine

Znaće Nikola šta treba da radi i kako treba da odigra da bi pobedili.Na prvoj utakmici nisu ga udvajali nego su ostavili Gobera da odbrani što se odbraniti može. To je njihova taktika već na nekoliko međusobnih mečeva unazad. Baš je to razlog što Jokić postiže više poena protiv njih a ima manje asistencija. Ako ne menjaju taktiku onda Jokić će postići preko 30 poena, ako će ga udvajati onda će dati oko 20 poena i preko deset asistencija.

bmiles

pre 3 godine

Samo cudo moze spasiti Denvera od poraza.Postoje utakmice kad protivniku sve ide,kao sto Juti ide sut za 3 poena (57%) a za to nema leka pogotovo sto neki igraci izgledaju toliko istroseno da ih je zalosno gledati!

Imay

pre 3 godine

Milsap i Plamli su zadnje 3 godine plaćeni godišnje 30 + 14 miliona dolara?! Pa za te pare su mogli Jordana iz penzije da vrate! Da dovedu sve centre Evrolige! Pa Marjanović bi potrošio samo 1 milion, a imali bi više koristi!

El Doctore

pre 3 godine

Samo jokic i grant nemaju ove antirasisticke fraze na dresu, verovatno ne zele da ucestvuju u laznoj fabrikovanoj kampanji black lives metter koja je stvorena samo zbog skidanja trampa, bez istinake zelje za jednakosti

satelit

pre 3 godine

JOS NESTO da napisem..Denver je u prvoj cetvrtini lige ove sezone bio najbolja odbrana.. A onda su poceli da padaju..Sad bez startnih bekova tesko mogu da brane kvalitetne napadace..JOKIC rutiner ,ali trenutno niko ne moze kao on da drzi konstantno visoke brojeve sto je Denveru potrebno za eventualno dobijanje serije... Na zalost iako navijam za Denver,senzacija bi bila ista vise ocekivati od 4-2 za Jutu

Ivan

pre 3 godine

Jadna liga sto se mene tice. Treneri su nikakvi takticari, svi znaju od koga preti opasnost i ne rade nista povodom toga, ili jednostavno ne umeju da urade nista povodom toga. Samo puste igrace na teren kao ovce na ispasu, i onda sta bude.

No1e

pre 3 godine

Uvesti liniju za četiri poena! Odmah!
Svi igrači da gađaju samo to, ako pogodiš, super!
A ako ne, onda nastavi da šutiraš da bi "sebi" i ostalima dokazao da možeš. I kada konačno ubodeš jedno, okreneš se prema treneru i kažeš "pa jel' vidiš da mogu da pogodim"
Sledeći napad odmah pokušavaš da vežeš i drugu iako ti je saigrač sam pod košem!
Frustriran, vraćaš se na početak priče i gađaš samo to dok opet ne pogodiš.
U međuvremenu, gubiš sa 50 razlike...
ALI NIJE BITNO!
Nastavljaš da šutiraš...
Odlaziš u svlačionicu govoreći sebi i drugima, sutra ću više ubaciti, a vi igrajte malo čvršće u odbrani, i proigravajte me više, they can't guard me on the 4 point line...
#ParalelniUniverzum

Mare

pre 3 godine

Kad bi Jokara uvaljao jos 4 asistencije u cetvrtoj cetvrtini, pa makar da izvuce td, bila bi neka vajda od ove utakmice. Ali ne znam kome. Kad bi se Juta sklonila s terena, ne verujem da bi neko iz Denvera uspeo do kraja da ubode ista..

Pop

pre 3 godine

Evo ti Mareja najprecenjeniji igrac lige. Pogledajte njegov ugovor! Treba da kida a on je obican mlakonja koji ne igra odbranu. Plej of je pa kada ce da igra ako ne sad? Sa tim ugovorom ne mogu mu nista i niko ga nikad nece hteti.

Aleks

pre 3 godine

Budimo realni, ko bi od nas ikad pratio Denver sa ovakvom "igrom" da nema Jokića? Pritom ne mislim u stilu "aaaa Joka igra s grupom građana", nego im je igra očajna. Zato treba da menjaju trenera ako hoće veće rezultate, jer ova sramota i od odbrane i napada (sem kad Nikola preuzme) je ogledalo trenera. Igrači realizuju njegovu taktiku, a Meloun veze nema. Kome je on simpatičan čova, nek ga vodi kući, ali lik je plaćen milione da se sa igračima bori za npr. finale (bar) konferencije, ne da bude simpatičan.

Naravno, kad nam se ne sviđa imamo jednostavnu opciju da ne gledamo više, što ću ja i da uradim. Jokić se može podržavati i izdaleka.

JaxTeller

pre 3 godine

Ocekujem da ovo bude mnogo bolje vece za Milsapa.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:07)

a ja ocekujem, da mi noćas Jessice Alba dođe na vrata i pita, da kod mene prenoći. mislim da su moje šance veće.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Težak poraz Denver. Nenormalno dobar šut Jute i katastrofalno defanzivivno izdanje Denvera. Meloun mora da proširi rotaciju kako u spoljnoj liniji ( šansa Diopu) tako i pod košem ( Milsap i Plamli neupotrebljivi možda ubaciti Bol Bola). Večeras svi loši a koliko je Jokić dobar vidi se i po tome da posle partije 28,11,6 niko nije zadovoljan njegovom igrom. Milsap katastrofalan, Plamli ofanzivno neupotrebljiv, Grent defanzivno i najbolji a ofanzivno postaje jednodimenzionalan (samo šut za tri umesto da iskoristi svoju brzinu i skočnost u reketu, Marej nevidljiv, Moris standardno pristojan, Krejg kao da nije igrao loš u odbrani i apsolutno nekoristan u napadu. Porter večeras bar koristan u napadu. Uglavnom promena čitavog defanzivnog sistema i načina odbrane uz veću energiju po cenu povećanja broja i jačine (neka sekirica ili bacanje u reklame) faulova bar u prve tri četvrtine, podizanje tempa i ubrzanja ige i ako treba i neka provokacija ( Gober je večeras to pokušao bar 5 puta i nakon onog faula u remplovanju izbacio je Jokića iz ritma i to se moglo videti i na TV. Nakon toga je Jokić ušao u seriju atipičnih promašaja i tada je i prelomljen meč. Snajder u svakom meču ubacuje po nešto novo a Meloun strogo šematski bez osećaja za utakmicu bez obzira na rezultat ili seriju.

Nowitzki

pre 3 godine

Са ким Јокић игра у екипи па ово је катастрофа! Да није њега били би 13. на западу.

Pegone

pre 3 godine

Marej promenio patike pa ne moze nista da pogodi.Ljepsu boju je imao u prvoj tekmi ;-)
Koja gluma Gobera na pocetku ali je zato dobio lakat od Jokare u bradu a sudije nisu svirale.

Ziks

pre 3 godine

Ljudi kad komentarisu sport su subjektivni, a ne objektivni. Donovan Micel je za klasu bolji od svih igraca na terenu, to svaki poznavalac kosarke zna, a igrao sam njegovu poziciju jedno 10 god i siguran sam u to. Bas kao sto je nas Jokic jedna nevidjena klasa koja se nece roditi za 50 godina, ali ima veliku srecu sto igra na poziciji centra jer je previse dobrih spoljnih igraca. I istina je da je Micel u Denver da bi se borili za titulu i neuporedivo je kvalitetniji od odlicnog Mareja koga jako volim. Utakmica se dobija odbranom, a to je samo misaona imenica nocas za Denver. Mnogo nedostaje i Barton, to se bas vidi. Ne znam sta se desava sa Milsapom, ali definitivno je ocajan bas kao i svi spola osim malog Portera. Juta je po meni mnogo bolii tim, a ti ne znaci pojedinac nevo igra. Denveru se igra zasniva na pikenrolu sa Jokarom i individualnim potezima, dok juta toliko trci, akcija, kretanja. I nemojte da zaboravite da igraju bez Konlija i Bogdanovica, inace da igraju bi bila lagana cistka za Denver. U trecoj sa centra da su sutnuli bi pogodili, ali Denver ce iducu da se trgne i siguran sam da ce igraju neuporedivo bolje i da ce dobiti. Bice jako zanimljivo svakako, sportski pozdrav. Ugasio sam posle trece cetvrtine

Memfis

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.

(S)tipsa

pre 3 godine

Marej....u odbrani ne može da brani Mičela a posle 3/4 jedva je imao 3 asistencije znači i napadački ništa.
Za ovaj tim Denvera je polufinale zapada puna kapa.Tim sa Bartonom i Herisom proslecsezone je mnogo bolje izgledao nego ovaj.

SyX

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.
(A smejali ste se Divcu, 20. avgust 2020 00:03)

Možda si u pravu, ali nešto ne vidim da je Denver kompletan. Kakvi god da su Barton i Heris, doprinose mnogo u odbrani a mogu i u napadu da iznenade. Najveći problem Denvera je što nemaju klupu, igrači koje su dobili u trejdu ne igraju uopšte. Marej nastavlja po sistemu toplo-hladno, Milsap je očajan ove sezone a MPJ iako odličan u napadu, mnogo štete pravi u odbrani.
Za sledeću sezonu, nešto moraju da menjaju

sarajevo.ba

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock
(Чава, 19. avgust 2020 23:03)

Haha imas piće.

Dragan Borca

pre 3 godine

Uff kako je Snajder razbio Malouna. Maloun dobar cova, pozitivac ali on je toliko staromodan trener i mnogo forsira igrace kojima je istekao rok trajanja za ozbiljnu kosarku. Elem na sve to i Jokic ne igra kako moze. Ali zasto Denver nema protok lopte. Pa, Porter mali bukvalno ne dodaje nikome loptu, Milsap takodje. U 115 minuta 2 utakmice Porter i Milsap na 45 suteva imaju samo jednu asistenciju. Geri i Barton( koliko god ga ja ne voleo) mnogo vise ucestvuju u protoku lopte i otkrivaju se i cesto brzo prosledjuju loptu. Ne ide to tako. Maloun ide iz krajnosti u krajnost. Prvo je malog Portera drzao na maloj minutazi, a sada ga odjednom gura na 30- 35 minuta gde decko nema nikakvog iskustvo igranja velikih utakmica. Odbrana im je katastrofa. Marej i Jokic su jako prosecni u odbrani. Kada na njih dodas usporenog omatorelog Milsapa i pogubljenog Portera( u odbrani ko amater) dobijes najgoru odbranu lige. Maloun je podlegao pritisku navijaca i javnosti, od sputavanja Portera do preterivanja dajuci mu ogromnu minutazu. Mali je elita suter ali osim toga ostalo je katastrofalan. Cak se i setka u odbrani sto je sramota da tako mlad i jak neko toliko malo napora ulaze u odbrani. Maloun mora prepustiti Jokicu i Mareju da rese ovu seriju, a ostali da se prilagode. Ovako izgleda totalno haoticno. Porter je uzeo u 2 utakmice 30 suteva i to ne bi bio problem da preko 20 nisu bili teski nerezonski sutevi. Plamli je beskoristan, 2 poena u 2 utakmice, dok na primer Bobi Klipersima dade 13

grande

pre 3 godine

Umesto da Denver pobedi sa 20+ razlike, ova raspala Juta dolazi do bitnih 1-1 i dobija bitan momentum. Pa jebem ti Melouna, jeste gotivan lik ali ovo kako on vodi ekipu je sramota. Izlaze bez energije, odbranu ne igraju, 5 godina ima sve iste akcije i rotaciju (manje više), ne zove TO kad treba (svako dete zna da koristiš tajmaut da prekineš nečiju seriju, majka mu stara)... Oćekivano da se Marej raspadne posle onog bljeska, Jokara svoje brojeve daje, ali posle onog gurkanja sa Goberom (odvratnim likom, btw) se potpuno pogubio. U svakom slučaju, Denver je i dalje bolja ekipa i prolazi. Ali Klipersi ih rešavaju lagano. P.S. Pol Milsap, sramota. Samo ću to dodati.

satelit

pre 3 godine

OCEKIVANO!!!! Kada bi manje s emocijama pratili Denver a vise s racijom shvatili bi da ne mogu kvalitetnu Jutu u Orlandu pobediti 3 puta za redom.MAREJ? Jos pre dva dana smo mnogi pisali(proverite nije tesko)da on moze vec sledecu da "nepostoji" na terenu..Talenat je ali nije rutiner,koji moze da sipa 25 na svakoj utakmici.. Napisao sam sad samo potvrdjujem da Juta ovo prolazi jer previse bekova fali Denveru! Kvin Snajder je mnogo bolji trener od melouna jer je prosao i evropsku skolu kosarke i ispekao zanat!

Sid

pre 3 godine

Jos jedno za BORCU. Trojka je bila kraca samo dve sezone,eto cak ni to ne znas a pravis se neki strucnjak. Pazi ako je Dzared Dudley jos uvek u Nba,ne moras uopste da brines da li bi neki igraci za koje ti nikad nisi ni cuo danas igrali ili ne bi igrali u Nba,a imali bi jos bolje uslove i vise novca nego sto su imali onomad. Toliko je igraca dodalo recimo sut za 3 u svoj arsenal kada je poceo vise da se koristi da je tvoja opaska da neko ne bi mogao da popravi sut blago je reci za ispitivanje. Cak je i jedan Charles Oukley u Torontu 00tih poceo da ih pogadja.

goran

pre 3 godine

primis 43 poena u postsezoni uvek ocajnoj 3/4, u drugoj o trecoj 77 poena, pa cemu se nadate, jednostavno ocajan i limitiran tim, e sad sto uz pomoc jokica to vec godinama maskiraju. gledam hjuston, dalas, jutu, imaju zvezdu dve i pored ti nista ne treba osim defanzivaca koji pogadjaju trojke kad su sami

St11

pre 3 godine

Marej najiritantniji igrac bio i ostao. On kao drugi igrac ekipe, igrac koji uzima 150mil da odigra jednu dobro pa posle 10 ne moze da se sastavi je neprihvatljivo.Najsmesniji su mi ovi sa espna koji su ga hvalili ovih dana i uporedjivali sa Donovanom. Jos onaj klip koji je Marej okacio gde on hajpuje Donovana, a ovaj mu sasuo 57 poena mi se gadi blago receno. Zamislite Jordana,Barklija pa i ove danas velike igrave Curry, Lebron,Harden,Giannis da urade tako nesto.Svako ko iole prati NBA moze iz prve da nabroji jedno 20 i vise igraca koji igraju na poziciji 1 i 2 koji su miljama bolji od njega. Covek je u proslom plej ofu odigrao samo jednu utakmicu kako valja( mislim da je treca protiv SAS) u ostalim bio je katastrofalan i glavni je razlog za ispadnje Denvera. Jokic nije problem imace on prosek ovde 28 10 8 , ali bojim se da to mora da ode na nekih 35 12 10 ako se Marej ne dovede u red da bi Denver ovo resio. Milsap za penziju covek je bukvalno ukrao 30 mil ove godine tu Grant mora igrati od pocetka od njega ima i neke koristi. Plumli nije ni za KSL, beskorisnijeg igraca u napadu nisam video, a i u odbrani sad nije nista bolji. MPJ strasn potencijal ali se ne treba ocekivati od njega mnogo jer je odigrao tek 50 profesionalnih utakmica, moze dosta da pomogne mada sa onakvom odbranom...Craig se trudi trosi dosta energije oko Mitchela i sta on da u napadu je bonus. Mike Meloun je covek koji veoma lose vodi utakmice, uvek kada je protivnik u seriji kasno trazi time out, nema osećaj kad da vrati startere kad da ih izmeni. To ih je skupo kostalo u sedmoj utakmici protiv portlanda kada je drzao Jokica na klupi polovinu 4/4.Razumem ja da imas rotacije kojih se drzis ali ako to ne sme biti po svaku cenu. On je poznat kao neki defensive coach a ekipa mu je najgora u odbrani u bublu. I jos veceras taktika da udvajuaju Mitchela svaki put kao da je Lebron...Juta nije nista posebno igrala vec su imali milijardu otvorenih suteva. Nadam se da ce Denver proci ovo mada ako ovakvi izadju protiv Clipersa ili cak Dalasa, gube sa 50 razlike.

Smeh

pre 3 godine

Verovatno bi sada Meloun dao Mareja i kuću pride da vrate Mičela. A Milsap da se zahvali svima u Denveru na ogromnoj plati za trčanje na košarkaškoj utakmici. Čovek će em biti zdrav i fit plus debeo novčanik. Još im fale Rondo i Mozgov, obojici naravno veliki ugovor, da upotpune cirkus. I Marej nije razočarao već odigrao kako i inače igra. Čudo bi bilo da je ponovio prošlu utakmicu.

веверица

pre 3 godine

да ли денвер игра најгору одбрану у нба?
мичел није дао пуно кошева али сваки напад направи вишак лако. навуче играча, онда одмах иду 2-3 паса и човек лако сам. боц, боц, боц...
тужно.
и као денвер конкурент за титулу? милсап... па да сам тренер не бих му дао ни минут из принципа. је л за то примаш 30 милиона? за шта? портер је некомплетан играч јер има каријеру која траје два месеца, а који је милсапов изговор?
без јокића денвер би био у зони лутрије за пика.

веверица

pre 3 godine

сигурно нећу више гледати денвер ове сезоне. губљење времена. јокић је феномен, цар, мајстор и изгара. међутим, денвер има одбрану спољне линије на нивоу аба лиге, а слично и вођење са клупе.
мелоун је добар човек и лепо развија младе играче, даје им простор, али већ неколико година нема помака у одбрани спољне линије. шта би тек било у плејофу против клиперса? даласа? портланда? једноставно денвер мора да промени бар 2-3 играча споља, наравно милсапа, а можда и тренера, ако хоће да се боре за нешто. а ако хоће да се шлепају сви на јокића, ок али ја то не могу да гледам.

Stark

pre 3 godine

MPJ je strasan napadacki potencijal al za nesto ozbiljno treba podhitno odbranu jer igraci Jute kad ne znaju sta ce samo traze njega i odmah su to laki poeni.Ili otvoren sut ili put do kosa.

ValterNBG

pre 3 godine

Ne ljutite se na mene sto trenutno prezirem NBA.Ajde,objasnite mi rezultat u odnosu na prethodnu utakmicu.Sta,ovi danas sve pogadjaju a proslu nisu,ili su ovi drugi proslu utakmicu igrali odbranu a danas ne?Ljudi,ovo je cirkus I bezobrazluk prema svim pravim ljubiteljima kosarke I onima sa bar malo pameti.Potpuno im je svejedno.Prava liga za Amerikance I njihove mozgove.Mudri bre ovi Evropljani,odu tamo,uzmu pare,malko treniraju,a na utakmici-pa ako nesto uradimo lepo,ako ne,pa nista,nema nikakve veze.Milina.

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je klasicna greska u postavci trenera. Trener Jute je nadmudrio MELOUNA,znao je da ce ovaj pokusati da limitira Mitchela udvajanjem i razvukao je sutere oko linije za 3 poena.Metchel ulazi pod kos i vraca loptu suterima ,koji imaju dovoljno vremena za miran sut. Kad god Meloun pocne mnogo da filozofira gube ovako i izgledaju malodusno, Losa postavka. On jos nije prvoklasni trener .Ovo mu je najveci uspeh u karijeri trenera.Ali otkrio je Jokica i uveo Denver u plaj of. Posle utakmice lako je kritikovati ali misljenja sam bolje pusti Michela da da svoje a igraj uvek ono sto najbolje znas.

aleksandar

pre 3 godine

Odbrana se radi i uci na treningu a sprovodi na utakmici a izgleda da je u Denveru to obrnuto. Kaze Kukoc da mu je bilo teze na treninzima sa MJ nego na utakmicama.....danasnja kosarka je smesna

Nenad

pre 3 godine

Loša igra Denvera, odbrana standardno loša, u napadu lopta ne kruži uopšte. Marej mnogo puta viđeno do sada posle fenomenalne utakmice, ne može ni bazen da pogodi u sledećoj, Porter je rupa u odbrani ali jedini koji pogađa spolja, ostali večeras i ne postoje. Sve u svemu već sada na -13, se može reći da je u seriji 1:1. Dve ujednačene ekipe i ovo ide u 7. utakmicu, izgleda da je Denver pretplaćen na to.

veliki strumf

pre 3 godine

Za 10 minuta 3/4 Denver je "odbranio" CELA TRI NAPADA. Tacnije, i to su igraci Jute sami promasili. Ljudi pet para ne daju da igraju odbranu. Bice ovo tezak poraz. Ponizavajuci, a igra Denvera porazavajuca. Jos jednom se pokazuje da je Denver vrlo prosecna ekipa sa jednim superstarom, ponekad dobrim Marejem i gomilom vodonosa koji ili ne igraju odbranu uopste (tacnije glume da je igraju), ili ne mogu skoro nista da pogode u napadu. Igraci Jute kad su bili sami ne verujem da su nesto promasili, dok su igraci Denvera promasili gomilu otvorenih suteva. Slaba je ovo ekipa i Jokic bi trebalo da pocne da razmislja...

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Gober retko odvratan lik, nivo rudi fernandez.
(anlaki, 19. avgust 2020 23:46)Naravno,sto vise puni Jokaru to odvratniji hhahaahahha

z’brda

pre 3 godine

Jokara naš volim ga ko oka dva, al’ brate nema uopšte onaj ubilački mentalitet kao ajkula kada nanjuši krv, nego stalno toplo-hladno! Pravi je lala!

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.

JPR24

pre 3 godine

Barton kakav god bio, zna da brani, Haris isto iako može bolje, to fali mnogo Denveru, slaba odbrana, previše slaba, a Marej još nije sredio bubuce u glavi, džaba ti odigras partiju od 30+ kad sledeću ne znaš gde si, Mičel je Tatko za njega ! Srecom pa Denver ima Jokica, inače ne bi videli plejof uopšte ! No kako god, mora bolje, i agresivnije u odbrani, inače gotova priča !

Pera Ždera

pre 3 godine

Milsap (30mil) + Plamli (14mil) = 5 poena

Craig (i ako ga obozavam), 28 min = 0 poena

Marej opet razvali pa totalno podbaci.

Imas jednu od najboljih ofanzivnih sila u korasci danas, masinu za razigravanje i pronalazenja slobodnih igraca u svakoj situaciji u Jokicu i okruzujes ga ofanzivno i suterski jako problematicnim igracima.

O odbrani drugi put. Timski debelo podbacili sto u energiji, sto u postavkama, sto u reakciji.

Milan

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.

Diletant

pre 3 godine

Kakav šut Jute za tri, ne znaju da promase. Mislim da i Meloun kasni sa tajm autom , morao bi da im prekida serije. Nažalost Denver gubi veceras , ne ide im šut osim Portera a protivnički šut za 3 slabo brane. Jokica neće veceras ali i pored toga najbolji u Denveru.

321

pre 3 godine

Gober onom rampom vratio jokica u aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 20. avgust 2020 00:41)


To je jedino sto je uradio. Pogledaj statistiku oba igraca..

el_kiddo

pre 3 godine

Odgledao sam Denverovih nekoliko utakmica pre plej ofa, i ove dve. Lice na Cikago, potpuno nezainteresovani, da im nije Jokica koji je tu kao kljucni covek, bili bi na nivou prosecne EL ekipe. Marej je odlican, ali previse forsira, Milsap igra cista da odradi ugovor, Grent dobar, ali limitiran, Porter kao napaljeni klinac u skolskom, imao dve dobre utakmice i sad je poceo da se izivljava. Pre svega drago mi je da Jokic kida, ali mislim da Juta lagano prolazi.

mint

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27) 

Zaboravi jos reci i da su igraci Jazz-a dopingovani.

Miroslav

pre 3 godine

Na kraju trece cetvrtine Juta ima 58% suta iz igre,za tri 56%.To je jako tesko braniti.Postoje utakmice koje "nemozete" da izgubite.Juta veceras igra takvu utakmicu.Ono sto je primetno,igraci Denvera dosta udvajaju Micela.Samo,onda drugi spljni igraci Jute imaju previse slobodnog prostora,i pogadjaju dosta toga.

nije nista izgubljeno

pre 3 godine

Iako je ova utakmica odavno izgubljena,verujem da ce Denver proci Jutu.Stvar je u tome sto neki igraci Denvera ne lice na sebe.Mari totalno neprimetan,slaba odbrana ostalih,vidi im se svima na licu da su totalno nemocni.Svima ukljucujuci i nasem Nikolu.kao da je stalo samo da otaljaju ovu utakmicu.Meloun pokusava da promeni postavu pronadje pravu,iako su mu igraci odavno podigli "belu zastavu".Doduse i on bi trebao nesto da uradi pogotovo kad je rec o uzimanju tajm auta a ne da dozvoli da ode na poluvreme sa -13.Ali kad ne ide pa se i kormilar izgubio u uzburkanom moru nakon oluje trojki Jute.Forsiranje Plamlija a ne mladog i perspektivnog Bola jos uvek je enigma za mene kao gledaoca.Odavno nismo videli ovaku slabu i ponizavajucu igru.Pogotovo uvideli smo kad je klupa totalno podbacilauz poneke startere tipa Milsapa i Marija!Jednom recju tugu i nadajmo se boljem u trecoj utakmici.

Pedja

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.

321

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.
(Pedja, 19. avgust 2020 23:08)


Znaci , ti mislis da Jokic moze da igra celu cetvrtinu? Pa onda da igra i drugu bez prestanka? O cemu pises? To nema veze sa trenerom, igrac mora da odmori, dug je mec. Zato postoje igraci druge postave. U prosloj ste pljuvali Portera, mladog igraca, los u odbrani. U ovoj je pored Jokica odlicno igrao dok je bio na terenu , Denver je imao i par poena prednosti. Ali i on mora da ode na klupu. Milsap, ocaj, kao i ostali igraci. Jedino Moris nesto pokusava da se pridruzi Jokicu i Porteru. MAREJ, potpuno podbacio u prvom. Ali to je kosarka. U prosloj, izvanredan i sada neko drugi treba da izadje u prvi plan ako on vec ne igra na svom nivou. Ali nema..Da vidimo drugo poluvreme. Marej zna da poludi u jednoj cetvrtini, kao u prosloj utakmici. Ako do toga ne dodje, Denver ce izgubiti..

kiza

pre 3 godine

Razbice ih Juta i sledece tri kao beba zvecku.Nazalost jedino Joka je konstantan a ovi ostali indijanci nikad nece biti vrhunski igraci kao Lilard ,Micel,Pol .Marej ce biti prosecan igrac i mozda ce jednu godinu vezati top ali nece biti nikad vrhunski a to fali Denveru i jos jedan suter na 3.

lukcina

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.
(Milan, 19. avgust 2020 23:58)

Ključni detalj prve utakmice je bio kada Mičel neometan nije preveo loptu preko pola za osam sekundi. Napravili su bili prednost i imali napad i on napravi tu grešku, posle Mari odmah daje trojku i smanjuje razliku.

voja

pre 3 godine

Ja vec 3 godine pricam da igraca kao Marej ima ko pleve, decko igra toplo hladno non stop, tj bolje reci pruza jednu dobru partiju na 10tak do 15 meceva u proseku, a sto je jos zanimljivije ima maksimalni ugovor kao Jokic, strasna greska, sada i da oce da ga trejdaju ko ce da uzme tog luzera za te pare. U prevodu, koliko god se mi nadali nema leba od Denvera i sa ovim timom proci ce godine i nista nece uraditi, trener i vlasnik nemaju pojma, kao formiraju mlad tim, na kome Mareju? Kad sam prosle godine rekao da je Nikoli najbolje da ode u neki jaci tim dobio sam tonu minusa, videcete, vreme ce pokazati, Jokic nema ni jednog dobrog saigraca na koga moze da se osloni i to se nece promeniti skoro. Juta ima vise zelje da dobije ovo od Denvera i na kraju ce oni proci pa cemo videti sta ce Denver onda da uradi, nista!

El Doctore

pre 3 godine

Gober em vec 3 puta flopuje em se kurci sa ovim stezanjem i urlikanjem, ne znam sta tripuje.. samo pokazuje koliki je kompleksas, i da je odusevljen sam sobom sto je zalepio bananu ili ne znam sta.. znaci da inace ne dozivljava sebe kao da to regularno radi vec se odusevi -u sto sam dobar bio.. sta li ce da radi kad ispadne iz plejofa da li ce ga biti sramota.. a sigurno mu se niko nece stezati i urlikati u facu

Will Mosley

pre 3 godine

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.
(Memfis, 20. avgust 2020 00:24)

Lako je biti najbolji u nekim Nagetsima, neka Joka predje u Sparse ili Reptorse pa tamo bude najbolji.

Aca86

pre 3 godine

Utisak je da Heris koliko god masio otvorene trojke puno znaci u odbrani. Jer kada njega uparis u odbrani sa Kregom uspevaju da zatvore bekove koji tada ne idu na Jokica koji ne sme da pravi faulove. Nije Jokic Gober u odbrani, ali kada se dobro postavi odbrana Jokiceva inteligencija dolazi do izrazaja jer on zna da se postavi i zatvori u odbrani, ali ne moze da skoci metar iz mesta i blokira. A i oseca se da je Milsap ostario i on je puno pokrivao u odbrani. Dakle, petorka Marej-Heris-Kreg-Milsap-Jokic moze solidno da brani ulaze i pokriva sut za tri, ali mora Heris da se vrati a Milsap podigne formu za 30mil $ koje dobija.

Ape

pre 3 godine

Jokiću je bolje da krene da razmišlja kao prvi i jedini skorer ekipe, od ovih Milsapovca i toplo-hladno Dzamalovca nema ništa. Grant i Morris sa klupe doprinose mnogo! Jokić standardnih 30p + protiv Gobera i Morris/Grant da ubace zajedno 30p i pobeda je tu.

Cccccc

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.

bulldog

pre 3 godine

Baš je bilo bezidejno sinoć, Marej kao da je došao na basket u kraju, ostali sem Portera i Jokića očajni, nema utrčavanja, viškova, ničega. Možda su zaustavili sinoć Mičela u prvom poluvremenu, ali on je pametno delio lopte ostalima. Najtužnija je scena, kada Jokić stoji na vrhu kapice i nema kome da doda, igra koja ih je i dovela do trećeg mesta na zapadu. Marej je tu najveći problem, on bi trebao da bude lider ekipe, u prvoj utakmici je pogadjao odakle je hteo, sinoć je samo trčkarao po terenu.

legolas

pre 3 godine

Neozbiljno za ekipu bilo koju, da ne odigra ni pet prostih minuta čvrsto odbranu, da iznesu onog Mičela u reklame ako treba samo da preseku niz njegovih trojki!!!
Dobro sto mu igraci Denvera ne dodaju loptu pa da bude stvarno kao na šuterskom treningu.
Sve mi liči da su daleko oni od primisli za finale

louiggi

pre 3 godine

volim jokaru, navijam za denver. u realnosti, denver nuggets je ekipa kojoj nedostaje iskusni vođa/trener koji će dovesti tim u finale. takođe, ekipi nedostaje identitet koji nosi i gradi ekipu. Murray, jokara & co. - ko je tu gladan pobede I želje da se pobedi iz tekme u tekmu?!? prepuni talenta, a ni jedan klinac-lideer (ni trener) da vodi tim, da prednjači, da se prodere sa suigrače kada je to potrebno. denver sa mlakom željom za uspeh je daleko od realnosti da uđe bar u finale konferencije.

76er

pre 3 godine

Ko sto rekoh na prosloj vesti, dzaba kujete Mareja u zvezde, nece nikada biti taj drugi igrac za Denver. Dakle ide jedna utakmica gde igra kako se ocekuje od njega (obzirom na novac koji zaradjuje) i onda 2-3 utakmice igra ko da mu neko placa da minira Denver.

Krle

pre 3 godine

ahahahaha a najjace mi je kad procitam kako je marej zver od igraca,ubaci na jednoj utakmici 35 poena i onda na sledece tri ni 30,taj lik je suvise dugo u ligi da bi se govorilo kako ce da bljesne itd takvih je puna liga,on ko grobari u basketu svaka sledece sezone je njegova a svake sledece sezone je truba.

wertigo

pre 3 godine

Mekani i kilavi Denver vam je ona vrsta ekipe koja igra leprsavo u regionalnom delu lige kad se inace igra opustenije..Onda dodje plej of, zaigra se cvrsca kosarka i meki Denver tu nema sta da trazi..

El Doctore

pre 3 godine

@Gobert de Niro
(remax, 19. avgust 2020 23:40)

Hahahah najjaci komentar danas!!!
Pokidao si
Ako nastavi ovako sa flopom ceo nba treba tako da ga zove

Will Mosley

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.

Zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.
(Pero, 20. avgust 2020 01:23)

Utah ce i sledecu ubaciti 20 trojki jer su oni na suterskom treningu bili na ovoj utakmici, Denver odmah posle Portlanda igra najlosiju odbranu od ekipa koje su u play off-u, s tim da Portland ima izuzetno dobar napad pa to donekle i kompenzuje njihovu losu odbranu za razliku od Denvera. Denver ce ovu seriju dobiti samo ako pocnu igrati odbranu i proslu su dobili na misice, da je Bogdanovic zdrav ja stvarno ne vidim kako bi ovo Denver dobio.Ako ne pocnu davati 110% u odbrani i iz takve odbrane otvarati sebi dobar napad Denver ce izgubiti ovu seriju, jednostavno Utah ima konstantniji napad od Denvera ako zakazu pojedinci tu je Micel sa ekstremnim partijama ako timu ide onda Micel ne forsira toliko, videli smo u prvoj utakmici ekstremno dobar Marej i odlican Jokic i jedva pobeda, nocas je Marej zakazao i odma lagan poraz...

no name

pre 3 godine

Najveci problem je sto Herisa i Bartona nema .Koji mogu da itekako doprinesu timu.Bice tesko za Denver sledeci mec , ako Marej se ne pokrene na vreme odise kola niz brdo .Porter ,Jokara i Marej raspolozeni uvek mogu dobiti Jutu i sa onakvim Micelom..

Anfield

pre 3 godine

nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Ali Jokića i Djokovića gledamo isključivo na jokerstream.com

Džokeri su to. :D

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

kiza

pre 3 godine

Razbit ce ih Micel sam i sledece 3,kakav Marej i ovi peskiri.Micel ima losu utakmicu jednu od 15 a Marej ima jednu eventualno dve od 15 (ali dobre)

Sid

pre 3 godine

DRAGAN BORCA sta reci za ovog lika,pa ti si toliko zaljubljen u Jokica da iz tog razloga imas potrebe da omalovazavas bivse igrace,pa cak i Dzordana. "Da li bi Dzordan postizao 40 ili bi bio nesto poput Derozana,istina je negde izmedju" rece covek :D pa sama faca Dzordana i mentalitet za 3 koplja razdvaja njih dvoje jer vrhunski igraci poseduju ono nesto plus radnu etiku i pobednicki mentalitet,zato niko od vas hejtera nesme da uporedjuje Kawhii Leonarda i Dzordana,jer Kandza je jedan od najboljih danas a svoju ofanzivnu igru gradi na kobijevoj i dzordanovoj sa igrom u odbrani,dok je Dzordan na drugoj strani bio daleko veci atleta,bolji footwork,skills,iq i cak vece sake. Utah Jazz koju omalovazavas je sa 4:0 dobila 61:21 Lejkerse sa daleko mladjom,atletskijom postavom,4 all stara a "bivsi" igraci ne postoje u jednoj eri jer igraci igraju u vise razdoblja sto sam mnogo puta pisao ali takvima kao ti ne vredi,ne vredi ni kompilacija videa Dzordanovih trojki od 15min sve u odlucujucim momentima i kada je vreme na isteku sa po dva igraca na njemu,dok je igra podredjena ofanzivi i ofanzivnoj igri,covek se pita sta bi on radio danas? Luka Doncic "cant compared nobody to MJ".

DRAGAN

pre 3 godine

Sa ovakvom igrom tesko ce Denver proci Jutu. Jokic ne moze sam da nosi igru
Denvera.Treba nesto da menja ovaj trener, ako misle da dobiju Jutu. Videcemo.

melo#7

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Adblocker mozda?

Back in Black

pre 3 godine

Ne znam gledam Plamlija i Milsapa,gledam Nurkica i cini mi se da je Denver žestoko pogrešio.Ja sam ubedjen da su Jokara i Nurkic mogli da igraju zajedno i da bi bili strasan tandem.I ako igraju na istoj poziciji videli smo Nurkica i Vaitsajda kako su igrali zajedno protiv Lejkersa.

petarczv

pre 3 godine

Utah je jednostavno veceras predobra. Svi su u elementu, to je jedna od onih utakmica u kojoj sve ulazi ko god da sutne, klarkson je postavio rekord karijere.

jone

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da Juta ovako sutira trojke. Denver igra losu odbranu, ali ovo nije normalno. Doci ce im posle klipersi i "odjednom" ce da im stane sut.

Milos

pre 3 godine

Denver je trebao ovo ubedljivo.. Da dobije.. Posle onih.. Pobeda.. Ne mogu da.. Verujem.. Verovatno.. Ih.. Je.. Stigao.. Umor.. Odigrali.. Su.. Previse.. Mekano.. Sledecu.. Utakmicu.. Nikoga ne.. Pustati za 3.. Poena.. I pobeda je.. Zagarantovana.. U napadu.. Jokic i.. Marej.. Ce.. Morati da.. Igraju.. Vise 1.. Na.. 1 i nista.. Vise.. Juta je.. Smesna i.. Providna.. Ekipa.. Veceras ih.. Je.. Hteo samo sut.. I nista.. Vise.. Zahvaljujuci.. Denveru sto ih je.. Pustao.. Ali u sledecem.. Mecu.. Nece.. Ovako.. Zatvorice ih.. Sve.. Videcete

Srba

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.
(Cccccc, 20. avgust 2020 00:15)
On je direktno zasluzan za jednu pobjedu Denvera. Znaci Juta-Marej 1-1. Nocas nije ni sutirao pa da kazes da se zbog ispucavanja treba kuditi. Kad ce stici utakmica dje cemo reci da je Jokic direktno zasluzan za pobjedu? Nikad. Puni kolone jer koliko se sutiraju trojke i prazni reket asistencije su vec lagana prica. Lebron imao 16 asistencija u noci dje su mu saigraci sutirali uzas. U normalnoj veceri bi imao 23-4. Koliko je to realno? E to je Jokiceva igra. Odbrana - 0, asistencije - vrlodobar, skokovi - vrlodobar, poeni - vrlodobar. Ako je to dovoljno da se prati ovaj Denver i fantazira o nekoj tituli, onda ne znam sto da kazem. Ovo je realno trebalo da bude 2-0 za Jutu, koja igra Nianga i nekog lika kog prvi put vidim. I to ih igra po 20min. I s takvom ekipom treba da si 2-0 protiv kontendera.

Krespo21

pre 3 godine

Gotivim Jokaru, ali ovaj Denver je presmešna ekipa, uopšte ne mogu da navijam za njih. Da je Somborac kojim slučajem u Portlandu umesto Nurkića, ne bih propuštao utakmice.

Aleks

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27)

Izvini, ali gde ti vidiš odbranu ovde?

Volim ove komentare u stilu Juta se namučila sa Denverom ali Denver nije sa Jutom haha iako uvek igraju produžetke i to je svakako naporno za oba tima. Može da se voli ili ne voli Juta ali kompaktan tim poprilično.

Danilo

pre 3 godine

Denveru bi dobro dosao Bartom sad da pogodi neku trojku bas su losi u sutu .Morsli bio stali igraci da pripomognu.Ovde su se Micelu prikljucilu i ostali za razliku od prve utakmice i dosta su lako pobedili.

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu
(Bane, 19. avgust 2020 22:58). Nije košarka samo ubacivanje lopte u kos. Dečko dao 12 poena u 2/4 a izgubili su je 11 razlike. Sad premotaj pa vidi koliko poena su ubacili igrači Jute preko Portera za poluvreme. Garantujem bar 25 - dakle više nego duplo više od onoga sto je on dao za 16 minuta u igri!

NNN

pre 3 godine

Egal utakmica do pred kraj 2. četvrtine i onda Jokiću sude dva potpuno izmišljena faula u napadu i Juta ode na dvocifrenu prednost!
Početak 3. i opet faul u napadu, a Juta sipa trojke preko 50% posto!
Ako se malo izniveliče kriteriju i šut - Denver može da uhvati priključak.
Jokić sasvim dobro igra protiv najboljeg defanzivca, a posebno raduje što je pokupio puno skokova u napadu.

IgorPa

pre 3 godine

NBA pratim 25 godina i moram reci da mi je Juta uvek bila najomrazeniji tim. Nevazno da li su kvalitetni ali su mi uvek bili uzasno antipaticni. Pocevsi od Stoktona i Malouna koji su vise ljudi povredili i zavrsili im karijere nego sto utakmica u PlayOffu dobili pa sve do tugaljivog Kirilenka i sada dva najodvratnija lika posle Kris Pola a to su Gober (smrda na kvadrat koga treba izbaciti iz lige) i ovog odvratnog Inglesa. Ne znam zasto ali Juta je najodvratnija ekipa u sportu svih vremena

palop

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52)

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...

Back in Black

pre 3 godine

Tekma i nije nesto, bolje prebaciti na sk2 i gledati sjajan tenis mec.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:57)
Evo ga ovaj trol krenuo da krade nikove.Decko terapiju pod hitno da primiš,nije nešto sa tobom u najboljem redu.Ovo ti ozbiljno kazem.

veliki strumf

pre 3 godine

Juta šutira trojke kao na treningu. Potpuno sami non stop. Katastrofalna igra Denvera u odbrani, a ništa bolja ni u napadu. 48 poena za poluvreme je mizerno.

веверица

pre 3 godine

објективно, требало би да ми је симпатичан. субјективно, џо инглс ми је најиритантнији кошаркаш на свету. како бих га крљао да играм против њега. маштам да му лупам банане, узимам лопту из руку, куцам преко њега, протурам лопту кроз ноге...
:)
не знам. не умем то да објасним.

Milos

pre 3 godine

Denver je.. Ovo.. Sam.. Dao.. Ovi su videli sansu.. I.. Pobedili.. Stigao ih je.. Umor.. Posle.. Onih silnih.. Pobeda i.. Produzetaka.. Ocekujem ubedljivu.. Pobedu.. Denvera.. U.. Sledecem.. Mecu.. Idemo.. Do.. Finala.. Gazi

Vukk

pre 3 godine

Kao kosarkaski trener mogu samo par stvari reci posle prvog poluvremena. Denver ima veliki problem u organizaciji napada, osim malog Portera niko nije raspolozen spolja. Jokic je igrao fenomenalno na pocetku, vanserijski. Na zalost sve sto je dobro odradio je uprskao zadnjih 5 minuta druge cetvrtine, dosta promasinih zicera i kaznjavanje trojkama na to. Najmanje je bitna rampa Gobera i ono dranje, kao i zakucavanje na kraju.. Da bi dobili hitno moraju spolja svi da prorade, a Jokic da se smiri i igra svoju igru.

Oko

pre 3 godine

@ Mirkec

Jokic je u prvom poluvremenu odigrao 17,33 min uz 16 poena,6 skokova i 3 asistencije. Te fore "Jokic 17-18 minuta bez koša hahaha" mozes prodavati svojim reprezentativcima koji pitaju Bircu da im pokaze medalju sa najvecih takmicenja. Uhvatice TD na evropski rezultat.
Marej je van ritma sa 4 poena za poluvreme.

Bane

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu

Popi

pre 3 godine

Šta rade bekovi Denvera? Pa ništa ne mogu sačuvati. Juta sipa trojke, i još probijaju prvu liniju odbrane kao da igrači Denvera ne postoje na terenu. Mora to mnogo bolje ako misle da pobede. Treba objasniti Džamalu da se utakmica igra 48 min. a ne 5 ili 10.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

@petarczv, zagrejavaju se igraci?

Nisam ni sumnjao da inteligentni i uspesni ljudi likuju nad Bogdanovim losim partijama, bez obzira za koga navijaju.Zagrejavaju, hahahahaha

znanje-imanje

pre 3 godine

Najgora a što je najgore i najgluplja četvrtina Nikole Jokića da sam ga ikada gledao. Prosto da čovek ne poveruje. Denver je uprkos labavosti nekako preokrenuo. Umesto da sad oni vode poluvreme ovoliko nastupio je Nikola i, ko zna, možda već odlučio da će ovaj meč da dobije Juta. Od kako su mu dali faul za rame na Goberu pogubio se i jurio da grešku popravi greškom. Nije "usporio", naprotiv, pojurio je da uradi svaku glupost koju može.
Sad je ovaj meč posebno zanimljiv, baš kao verovatno izgubljen. Samo me zanima da li i kako će Nikola da se presabere. Clarkson ih je razbio, pa Juti nije Mičel kojeg udvajaju ni trebao. Pošto nije realno očekivati da Mari opet blista ovo Denver još i može da dobije - ali ovakav fijasko u finišu poluvremena je sada kako za Nikolu tako i test za trenera. Jel uočio šta ide? Klasično Nikola dole na post do besvesti, Porter i Grant da razvlače, više da igra Moris a Mari ako ima snage za finiš...
Prvi meč izgubio je Mičel glupim potezom i bacio meč života. Ovde je Nikola isto skoro već izgubio meč sa tim ramenom u Gobera.

Jaran

pre 3 godine

Retko se desava da pera i ja imamo isto misljenje, ali za matorog Milsepa smo 100% u pravu. Veteranski minimalac sledece sezone i klupa, previse je stetan za napad kada igra u prvoj petorci...

Brkajlo

pre 3 godine

Ima dobrih strimova ali cini se da je sa njima kao nekada davno sa besplatnim sms servisnim centrima. Rade dobro dok se ne procuju.
U medjuvremenu MPJ on fire i same old, same old, Meloun vadi Jokica dok je predobar i urnise igru sa Plamlijem

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Jokic popi rampu od Gobera.Ovaj ga je vratio na fabricka podesavanja.Ovo kako bucko igra kosarku je nesto najruznije sto sam vidio.Bez imalo atletizma i skocnosti.

Fergi

pre 3 godine

(Dragan Borca, 20. avgust 2020 08:26)

A kako to Jokic ne igra kako moze? I vi coveku nalupate pluseve? Dalje nisam hteo ni da citam. Jokic je mogao sinoc i 40 poena da ima i opet bi izgubili. Igrao je odlicno. Cim bi otisao na klupu Juta bi napravila razliku. Kretanje igraca, nema utrcavanja i asistencija. Bekovi ocajni u odbrani, los sut za 3 i losa igra Mareja. Normalno dolazi do poraza. Sta to jos Jokic treba da radi ali bez podrske saigraca? Iz loseg kretanja nastaje i losa odbrana i poentiranje. Jokic drzi loptu i nema kome da doda?

Back in Black

pre 3 godine

Denver treba samo malo da popravi odbranu, i ima sanse da preokrene ovo, verovali vi ili ne. Ne moze Juta da drzi ovaj tempo igre do kraja.

El Doctore

pre 3 godine

@nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Nije brale do neta, veruj mi, imam najjaci paket u sbbu, pre dva dana radilo top
Verovatno je preopterecen, vidim sa strane na cetu da se svi zale
Ovaj buffer mi radi odlicno

veliki strumf

pre 3 godine

Link neki?
(Milos Stanojevic, 19. avgust 2020 22:06) http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/8079333052458610.html

tocka

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.

Kukatilo

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...
(Straight Outta München, 19. avgust 2020 22:43)

Kao da mu je Dzaval Mekgi brat.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.

El Doctore

pre 3 godine

@mate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020

Brate hvala ti konacno neki strim da radi, vise mi ni seckanje ne smeta samo da radi

bradina

pre 3 godine

Istina sudije vuku na stranu Jute,ali kad im to Mari dozvoljava nepotrebnim posedom lopte i slabim ucinkom!Ne moze Nikola sam a jedino mu nesto pomazu Moris i Grant.Ne volim Gobera mislim da je prenaduvan centar,ali Marej bi trebao da se ugleda na Micela,koji danas ne siluje vec razigrava asistencujama svoje igrace,ipak je on pointgard a ne plej to svako uvidja sem Melouna!

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...

Neko tamo

pre 3 godine

@Strucni konsultant
I meni se isto dogodilo. Nemoj da klikćeš na zeleno dugme NBA, već dole sipod na košarku pa ćeš videti link za utakmicu. Onda radi bez problema.

PS. Hvala Mare!

Mare

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Iskaču dve reklame, ali za pametne vratis nazad i to je to.

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

Hmm

pre 3 godine

Sudjenje vec pocinje da me nervira, ne daj Boze da se svirne neki faul nad Jokicem i Marejom, al zato gober i mitchel dobijaju za mali kontakt sve.....

dzonki

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52) 

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...
(palop, 19. avgust 2020 23:04)

Dobro, samo sam rekao. Evo vidim i poluvremenu koliko je sati. Srecom pa znam za te njihove stvari pa sam igrao h2. Cirkus NBA

Milos

pre 3 godine

Nema veze.. Denver.. Prolazi.. Dalje.. Potcenili su.. Ih.. Opustili se.. Malo.. I to je.. To.. Igrali sa.. Drugom.. Postavom.. Vecinu.. Meca.. Plamli.. Panj.. Bruka

jsx

pre 3 godine

ValterNBG
Hajde ti onda objasni Partizan-QPR,Deportivo-Milan, Liverpul-Milan, Barselona-PSZ Liverpul-Barselona (stavio sam prvo pobednike, da sad ne trazim ko je bio domacin u prvim mecevima ili formalni domacin u finalu). Pamerni Juznoamerikanci dodju da uzmu lovu, zna se da je u Evropi cirkuski fudbal?
A sta cemo sa Real-Pao pre koju godinu kad su Grci dobili skoro 30 razlike prvi mec i glatko izgubili ostale?

Milos

pre 3 godine

Izvinjavam se.. Sto ovako.. Pisem.. Znam da u.. Srbiji.. Ima dosta.. Nepismenih.. Pa.. Rekoh.. Da biste.. Lakse.. Citali.. Ja to zbog.. Vas.. Za ove kojima nije.. Jasno.. Zasto.. Pozdrav

El Doctore

pre 3 godine

De su sad strucnjaci za live stream koji se uvek prave pametni: kako ne znate, imate odlicne strimove na nbaxyz itd. Braco ovaj strim vam nenormalno zabada, i to svima po svetu, bukvalno ne moze da se gleda, pa cak ni ne radi...

zemunski kej

pre 3 godine

Poluvreme,Los Denver za sada.Pogledajte Klarksoma sutira trojke uspesno samo sa jednog mesta ,pozicija pola 9 na casovniku i niko ga ne pokriva. Pogresna odluka da udvajaju Mitchela . Marej za sada jako los a i Jokic. Ali ima vremena da se poprave ,obe ekipe losije od proslog puta.

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

NIANG auuu koji horor od igrača ...
(Max, 19. avgust 2020 22:42)nije pojačanje za Dinamik, strašno ko sve ne igra u NBA

Milos

pre 3 godine

Prelomni trenutak.. U.. Mecu.. Kada.. Sudija.. Na.. 42:42.. Svira.. Nepostojeci faul.. U napadu.. Jokica.. Na.. Goberu.. Od.. Tada.. Sve.. Krece.. Niz.. Brdo.. Nazalost.. Ali vratice.. Se.. Sve to.. Sa.. Kamatom.. Pogotovo ako bude bio jos neki.. Produzetak.. Sve u svemu.. Nista.. Strasno.. Idemo.. Dalje

Obren Matijevic

pre 3 godine

Bravo za komentare sto vise komentara daje nadu da kosarka je ziva u Srbiji..Citam Americke komentare Millsap nigde i niko da rec o njegovoj katastrofalnoj igri rec nije napisao.Cova od 3 sezone 2 igrao jednu bio povredjen kad se sabere. Prosek 11 koseva za 90 miliona.Odbrana katastrofa ne igra je u opste krije se po terenu obilaze ga kao banderu. Njegova visina je ko Donciceva i koga on da blokira a 36 pocela moj komsija u 39 ima unuce. Melon je mozda vama pozitivac al kvaran ko partiski sekretar.Ode na odmor kod Nurkica na odmor i odmah kad dodje ga trejduje .Isto uradi sa Hernangomezom. Trejduje Bislija i ostalu brzu decu dovede polumrtve koji sede na klupi a KRITIKUJE JOKICA. Starter mu Milssap i pocetak daje ton utakmici kad krenes sporo mrzovoljno staticno ne vadi te ni Grant ni niko.Milssap zadnje 3 utakmice sa Jutom prosek 4,4 kosa.. Unapada stoje i cekaju da im jokic zavrsi posao ,stoje ko da cekaju bidermajer.Treneru tata napravi spisak ko igra a on na klupi nema smek Grega [opovic ni Zeljka Obradovic ni Ace Nikolic da menja da savetuje da podigne ekipu. KO MU IGRA OD OVIH STO JE TREJDOVO NIKO .Mislim da ako western Union ne zavrsi nekako posao JUTA CE IH POJESTI.Sta moze bolje nista ovako su igrali stalno do 110 poena maksimum mogu da dobace i kad naleti raspolozena ekipa oni ugase.Kada je sa 7 igraca pustio ekipu pobedili su Jutu u gostima ali nije igrao ni Deda ni Marej vec igrala ekipa. Melon je krivac I ZAPAMTITE NEMA ODBRANE U KOSARCI

Milos

pre 3 godine

Denver je trebao ovo ubedljivo.. Da dobije.. Posle onih.. Pobeda.. Ne mogu da.. Verujem.. Verovatno.. Ih.. Je.. Stigao.. Umor.. Odigrali.. Su.. Previse.. Mekano.. Sledecu.. Utakmicu.. Nikoga ne.. Pustati za 3.. Poena.. I pobeda je.. Zagarantovana.. U napadu.. Jokic i.. Marej.. Ce.. Morati da.. Igraju.. Vise 1.. Na.. 1 i nista.. Vise.. Juta je.. Smesna i.. Providna.. Ekipa.. Veceras ih.. Je.. Hteo samo sut.. I nista.. Vise.. Zahvaljujuci.. Denveru sto ih je.. Pustao.. Ali u sledecem.. Mecu.. Nece.. Ovako.. Zatvorice ih.. Sve.. Videcete

Milos

pre 3 godine

Denver je.. Ovo.. Sam.. Dao.. Ovi su videli sansu.. I.. Pobedili.. Stigao ih je.. Umor.. Posle.. Onih silnih.. Pobeda i.. Produzetaka.. Ocekujem ubedljivu.. Pobedu.. Denvera.. U.. Sledecem.. Mecu.. Idemo.. Do.. Finala.. Gazi

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Gober retko odvratan lik, nivo rudi fernandez.
(anlaki, 19. avgust 2020 23:46)Naravno,sto vise puni Jokaru to odvratniji hhahaahahha

Srba

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.
(Cccccc, 20. avgust 2020 00:15)
On je direktno zasluzan za jednu pobjedu Denvera. Znaci Juta-Marej 1-1. Nocas nije ni sutirao pa da kazes da se zbog ispucavanja treba kuditi. Kad ce stici utakmica dje cemo reci da je Jokic direktno zasluzan za pobjedu? Nikad. Puni kolone jer koliko se sutiraju trojke i prazni reket asistencije su vec lagana prica. Lebron imao 16 asistencija u noci dje su mu saigraci sutirali uzas. U normalnoj veceri bi imao 23-4. Koliko je to realno? E to je Jokiceva igra. Odbrana - 0, asistencije - vrlodobar, skokovi - vrlodobar, poeni - vrlodobar. Ako je to dovoljno da se prati ovaj Denver i fantazira o nekoj tituli, onda ne znam sto da kazem. Ovo je realno trebalo da bude 2-0 za Jutu, koja igra Nianga i nekog lika kog prvi put vidim. I to ih igra po 20min. I s takvom ekipom treba da si 2-0 protiv kontendera.

Mare

pre 3 godine

A u kakva banana Gobera Jokiću, osramoti ga baš.
(lol, 19. avgust 2020 23:15)

Kakva banana? Uvaljali mu loptu na sekundu do isteka napada dok je bio ledjima okrenut košu. Pokušao brat iz okreta. A Gober paljevina koja nema pojma.

Will Mosley

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.

KRUNSKA

pre 3 godine

Opusteno, dobri ljudi, opusteno samo... playoff je poseban rezim, psihologija i odnos... i bolje je pustiti Jutu da se "iskali" ovu utakmicu (posle 2 izgubljene u 3 produzetka ukupno), verujte, vec sledecu ce imati problem kako da dobiju... u glavama im je ovaj mec, i kad ne krene kako su ocekivali - kraj! setite se prosle godine sa Gregom i SA - 1-0, pa 1-1, 2-1, 2-2... i na kraju - 3-2 Denver. tako da ne bri-nem. Mada, NISTA ne menja cinjenicu da je ovo odvratno izdanje Nuggets-a, kriminalna igra u oba pravca, ovaj mali zabac od 200 mil da velicanstvenih 14 koseva itd, itd... kao i bolesno dobar procenat suta za 3 Jute. I jos samo nesto, sad sam usao u onaj preodvratni ESPN- jedina fotka, snimak sta god da je uz dramatican naslov u stilu "brutalna blokada Gobera nad nemocnim Jokicem"... eseji bi mogli da se napisu o tom smecu od kanala (samo Lakersi, Lebron) itd.

Will Mosley

pre 3 godine

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.
(Memfis, 20. avgust 2020 00:24)

Lako je biti najbolji u nekim Nagetsima, neka Joka predje u Sparse ili Reptorse pa tamo bude najbolji.

zelja

pre 3 godine

Jokic se bruka na ovoj utakmici, ako nastavi ovako ispostavice se tacnim da je Nurkic bolji od njega.
(Back in Black, 19. avgust 2020 23:44

jokić je doktor ,nurkić...ko je to ?

Milos

pre 3 godine

Nema veze.. Denver.. Prolazi.. Dalje.. Potcenili su.. Ih.. Opustili se.. Malo.. I to je.. To.. Igrali sa.. Drugom.. Postavom.. Vecinu.. Meca.. Plamli.. Panj.. Bruka

nikolica s prikolica

pre 3 godine

Ovaj Jokić pojma nema, toliko je spor, težak, nee?splozivan, potezi mu toliko predvidivi... nije mi jasno kako uopšte igra u NBA.
(VladoBL, 20. avgust 2020 00:17)

To se i ja pitam. I sto je najtuznije, ima vecu minutazu nego recimo Vilijams Gos, ili Veseli kad je draftovan od strane neke fransize.
(Will Mosley, 20. avgust 2020 00:34)

Au druže da li je tebe Partizan toliko unesrećio u životu?

Ivan

pre 3 godine

Jadna liga sto se mene tice. Treneri su nikakvi takticari, svi znaju od koga preti opasnost i ne rade nista povodom toga, ili jednostavno ne umeju da urade nista povodom toga. Samo puste igrace na teren kao ovce na ispasu, i onda sta bude.

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.

IgorPa

pre 3 godine

NBA pratim 25 godina i moram reci da mi je Juta uvek bila najomrazeniji tim. Nevazno da li su kvalitetni ali su mi uvek bili uzasno antipaticni. Pocevsi od Stoktona i Malouna koji su vise ljudi povredili i zavrsili im karijere nego sto utakmica u PlayOffu dobili pa sve do tugaljivog Kirilenka i sada dva najodvratnija lika posle Kris Pola a to su Gober (smrda na kvadrat koga treba izbaciti iz lige) i ovog odvratnog Inglesa. Ne znam zasto ali Juta je najodvratnija ekipa u sportu svih vremena

No1e

pre 3 godine

Uvesti liniju za četiri poena! Odmah!
Svi igrači da gađaju samo to, ako pogodiš, super!
A ako ne, onda nastavi da šutiraš da bi "sebi" i ostalima dokazao da možeš. I kada konačno ubodeš jedno, okreneš se prema treneru i kažeš "pa jel' vidiš da mogu da pogodim"
Sledeći napad odmah pokušavaš da vežeš i drugu iako ti je saigrač sam pod košem!
Frustriran, vraćaš se na početak priče i gađaš samo to dok opet ne pogodiš.
U međuvremenu, gubiš sa 50 razlike...
ALI NIJE BITNO!
Nastavljaš da šutiraš...
Odlaziš u svlačionicu govoreći sebi i drugima, sutra ću više ubaciti, a vi igrajte malo čvršće u odbrani, i proigravajte me više, they can't guard me on the 4 point line...
#ParalelniUniverzum

znanje-imanje

pre 3 godine

Najgora a što je najgore i najgluplja četvrtina Nikole Jokića da sam ga ikada gledao. Prosto da čovek ne poveruje. Denver je uprkos labavosti nekako preokrenuo. Umesto da sad oni vode poluvreme ovoliko nastupio je Nikola i, ko zna, možda već odlučio da će ovaj meč da dobije Juta. Od kako su mu dali faul za rame na Goberu pogubio se i jurio da grešku popravi greškom. Nije "usporio", naprotiv, pojurio je da uradi svaku glupost koju može.
Sad je ovaj meč posebno zanimljiv, baš kao verovatno izgubljen. Samo me zanima da li i kako će Nikola da se presabere. Clarkson ih je razbio, pa Juti nije Mičel kojeg udvajaju ni trebao. Pošto nije realno očekivati da Mari opet blista ovo Denver još i može da dobije - ali ovakav fijasko u finišu poluvremena je sada kako za Nikolu tako i test za trenera. Jel uočio šta ide? Klasično Nikola dole na post do besvesti, Porter i Grant da razvlače, više da igra Moris a Mari ako ima snage za finiš...
Prvi meč izgubio je Mičel glupim potezom i bacio meč života. Ovde je Nikola isto skoro već izgubio meč sa tim ramenom u Gobera.

ValterNBG

pre 3 godine

Ne ljutite se na mene sto trenutno prezirem NBA.Ajde,objasnite mi rezultat u odnosu na prethodnu utakmicu.Sta,ovi danas sve pogadjaju a proslu nisu,ili su ovi drugi proslu utakmicu igrali odbranu a danas ne?Ljudi,ovo je cirkus I bezobrazluk prema svim pravim ljubiteljima kosarke I onima sa bar malo pameti.Potpuno im je svejedno.Prava liga za Amerikance I njihove mozgove.Mudri bre ovi Evropljani,odu tamo,uzmu pare,malko treniraju,a na utakmici-pa ako nesto uradimo lepo,ako ne,pa nista,nema nikakve veze.Milina.

mint

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27) 

Zaboravi jos reci i da su igraci Jazz-a dopingovani.

satelit

pre 3 godine

JOS NESTO da napisem..Denver je u prvoj cetvrtini lige ove sezone bio najbolja odbrana.. A onda su poceli da padaju..Sad bez startnih bekova tesko mogu da brane kvalitetne napadace..JOKIC rutiner ,ali trenutno niko ne moze kao on da drzi konstantno visoke brojeve sto je Denveru potrebno za eventualno dobijanje serije... Na zalost iako navijam za Denver,senzacija bi bila ista vise ocekivati od 4-2 za Jutu

Back in Black

pre 3 godine

Ne znam gledam Plamlija i Milsapa,gledam Nurkica i cini mi se da je Denver žestoko pogrešio.Ja sam ubedjen da su Jokara i Nurkic mogli da igraju zajedno i da bi bili strasan tandem.I ako igraju na istoj poziciji videli smo Nurkica i Vaitsajda kako su igrali zajedno protiv Lejkersa.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Jokic popi rampu od Gobera.Ovaj ga je vratio na fabricka podesavanja.Ovo kako bucko igra kosarku je nesto najruznije sto sam vidio.Bez imalo atletizma i skocnosti.

Back in Black

pre 3 godine

Denver treba samo malo da popravi odbranu, i ima sanse da preokrene ovo, verovali vi ili ne. Ne moze Juta da drzi ovaj tempo igre do kraja.

z’brda

pre 3 godine

Jokara naš volim ga ko oka dva, al’ brate nema uopšte onaj ubilački mentalitet kao ajkula kada nanjuši krv, nego stalno toplo-hladno! Pravi je lala!

Pero

pre 3 godine

Po mome mišljenju najbitniji podatak koji oslikava cijelu utakmicu je u činjenici da je Utah, inace poznata kao ekipa koja se oslanja na solo akcije, danas imala 32 asistencije na 45 pogodaka. Znaci samo 13 pogodaka iz solo akcija. Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.

Sid

pre 3 godine

DRAGAN BORCA sta reci za ovog lika,pa ti si toliko zaljubljen u Jokica da iz tog razloga imas potrebe da omalovazavas bivse igrace,pa cak i Dzordana. "Da li bi Dzordan postizao 40 ili bi bio nesto poput Derozana,istina je negde izmedju" rece covek :D pa sama faca Dzordana i mentalitet za 3 koplja razdvaja njih dvoje jer vrhunski igraci poseduju ono nesto plus radnu etiku i pobednicki mentalitet,zato niko od vas hejtera nesme da uporedjuje Kawhii Leonarda i Dzordana,jer Kandza je jedan od najboljih danas a svoju ofanzivnu igru gradi na kobijevoj i dzordanovoj sa igrom u odbrani,dok je Dzordan na drugoj strani bio daleko veci atleta,bolji footwork,skills,iq i cak vece sake. Utah Jazz koju omalovazavas je sa 4:0 dobila 61:21 Lejkerse sa daleko mladjom,atletskijom postavom,4 all stara a "bivsi" igraci ne postoje u jednoj eri jer igraci igraju u vise razdoblja sto sam mnogo puta pisao ali takvima kao ti ne vredi,ne vredi ni kompilacija videa Dzordanovih trojki od 15min sve u odlucujucim momentima i kada je vreme na isteku sa po dva igraca na njemu,dok je igra podredjena ofanzivi i ofanzivnoj igri,covek se pita sta bi on radio danas? Luka Doncic "cant compared nobody to MJ".

steva

pre 3 godine

Denver je tim koji je napravio smesan trejd . Danas kad se igra ovakva kosarka , kad se sutne preko 40 puta za tri poena (po utakmici) oni nemaju klasicnog sutera . To je mogao da bude Bizli , a ni onaj Spanaca nije bio tako los suter . Ko danas moze da sutne 3 u Denveru ? Porter ? I ko jos ? Muri je nekonstatan igrac , bio i ostao . Za razliku od tog Micehela npr.
I nek te djavo odnese sto nemas neke ozbiljnije sutere (sto bi opet morao da imas zato sto imas u ekipi centra Jokica kog udvajaju , a koji vidi sve i koji je ustanju da vrati pas na sut za 3 poena) , ali odbrana suta za 3 poena je katastrofalna . Toliko puta im ostane covek sam na sutu za 3 poena da je to strasno...i kad se to desi onda samo mozes da molis Bogu da promase . A to se danas retko desavalo .
I , oni koji bolje poznaju kosarku svataju da Michel nikako nije taj koji je danas razvalio Denver , vec Klarksnon , Ingles i jos njih par . To je presudilo .

Pedja

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.

Strahinja

pre 3 godine

Maloun mentol. Marej pravac u razvojnu ligu da vezba. Jokic ne moze stalno sam da vuce, i ovo je za ovaj raspad od tima veliko dostignuce. Plamlija bih menjao za Gatorade.

shamanNS

pre 3 godine

Da su večeras igrali protiv Hjustona izgubili bi 50 razlike, lagano. Objektivno, jedina ekipa koju je Denver imao realne šanse da prođe je Oklahoma.

El Doctore

pre 3 godine

Samo jokic i grant nemaju ove antirasisticke fraze na dresu, verovatno ne zele da ucestvuju u laznoj fabrikovanoj kampanji black lives metter koja je stvorena samo zbog skidanja trampa, bez istinake zelje za jednakosti

tocka

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.

Pop

pre 3 godine

Evo ti Mareja najprecenjeniji igrac lige. Pogledajte njegov ugovor! Treba da kida a on je obican mlakonja koji ne igra odbranu. Plej of je pa kada ce da igra ako ne sad? Sa tim ugovorom ne mogu mu nista i niko ga nikad nece hteti.

Krespo21

pre 3 godine

Gotivim Jokaru, ali ovaj Denver je presmešna ekipa, uopšte ne mogu da navijam za njih. Da je Somborac kojim slučajem u Portlandu umesto Nurkića, ne bih propuštao utakmice.

Aleks

pre 3 godine

Budimo realni, ko bi od nas ikad pratio Denver sa ovakvom "igrom" da nema Jokića? Pritom ne mislim u stilu "aaaa Joka igra s grupom građana", nego im je igra očajna. Zato treba da menjaju trenera ako hoće veće rezultate, jer ova sramota i od odbrane i napada (sem kad Nikola preuzme) je ogledalo trenera. Igrači realizuju njegovu taktiku, a Meloun veze nema. Kome je on simpatičan čova, nek ga vodi kući, ali lik je plaćen milione da se sa igračima bori za npr. finale (bar) konferencije, ne da bude simpatičan.

Naravno, kad nam se ne sviđa imamo jednostavnu opciju da ne gledamo više, što ću ja i da uradim. Jokić se može podržavati i izdaleka.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...

Memfis

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Dobar komad balvana ovde. Porter uz Jokića ubedljivo najbolji, a u +/- katregoriji daleko bolji i od Joke, a veliki strumf bi ga klupirao. Ostani na strumfovima molim te, batali NBA.

el_kiddo

pre 3 godine

Odgledao sam Denverovih nekoliko utakmica pre plej ofa, i ove dve. Lice na Cikago, potpuno nezainteresovani, da im nije Jokica koji je tu kao kljucni covek, bili bi na nivou prosecne EL ekipe. Marej je odlican, ali previse forsira, Milsap igra cista da odradi ugovor, Grent dobar, ali limitiran, Porter kao napaljeni klinac u skolskom, imao dve dobre utakmice i sad je poceo da se izivljava. Pre svega drago mi je da Jokic kida, ali mislim da Juta lagano prolazi.

Krle

pre 3 godine

ahahahaha a najjace mi je kad procitam kako je marej zver od igraca,ubaci na jednoj utakmici 35 poena i onda na sledece tri ni 30,taj lik je suvise dugo u ligi da bi se govorilo kako ce da bljesne itd takvih je puna liga,on ko grobari u basketu svaka sledece sezone je njegova a svake sledece sezone je truba.

Milos

pre 3 godine

Izvinjavam se.. Sto ovako.. Pisem.. Znam da u.. Srbiji.. Ima dosta.. Nepismenih.. Pa.. Rekoh.. Da biste.. Lakse.. Citali.. Ja to zbog.. Vas.. Za ove kojima nije.. Jasno.. Zasto.. Pozdrav

petarczv

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Da gledaš nba video bi da uvek utakmica pocinje 10-15min kasnije od vremena koje je navedeno u to vreme igrači izlaze na teren i zagrejavaju se i tek onda utakmica počinje

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

grande

pre 3 godine

Umesto da Denver pobedi sa 20+ razlike, ova raspala Juta dolazi do bitnih 1-1 i dobija bitan momentum. Pa jebem ti Melouna, jeste gotivan lik ali ovo kako on vodi ekipu je sramota. Izlaze bez energije, odbranu ne igraju, 5 godina ima sve iste akcije i rotaciju (manje više), ne zove TO kad treba (svako dete zna da koristiš tajmaut da prekineš nečiju seriju, majka mu stara)... Oćekivano da se Marej raspadne posle onog bljeska, Jokara svoje brojeve daje, ali posle onog gurkanja sa Goberom (odvratnim likom, btw) se potpuno pogubio. U svakom slučaju, Denver je i dalje bolja ekipa i prolazi. Ali Klipersi ih rešavaju lagano. P.S. Pol Milsap, sramota. Samo ću to dodati.

bskfan

pre 3 godine

Nista novo. Milsap vise steti nego sto koristi a dali su mu 30 miliona kao da je superstar. Marej jednu utakmicu odigra a onda potone. Kod Mareja posebno iritira sto eventualno pocne da igra tek u drugom poluvremenu. Treca stvar kod Mareja, on bi trebao da sutne 10 trojki po utakmici a on sutne jedva dva puta. Mali Moris sutne 4 trojke a max igrac Marej dva puta. Zalosno. Kreg za 28 minuta 0 poena. Grant se ne kontrolise. Porteru svaka cast, jeste da ne igra odbranu ali odlicno sutira i skace. Snajder je trenercina za Malonea. Malone tempirao da igra sa Jutom iako su najslabiji u odbrani trojki a Juta je najbolji tim po procentu suta za 3 poena. Odlucile su trojke, 7 vise od Denvera, to je tih dvadesetak poena razlike. Sad je na Maloneu da se prilagodi, po meni Grant treba da pocne utakmicu jer je Milsap svoje zavrsio. Moris treba da igra vise minuta. Uglavnom, Denver ga je ugasio na duze staze sa Marejem kao max igracem. Jokic se borio koliko je mogao; niko nije smeo da sutira pa je onda morao da forsira neke suteve pa je imao nesto slabiji procenat.

Milos

pre 3 godine

Prelomni trenutak.. U.. Mecu.. Kada.. Sudija.. Na.. 42:42.. Svira.. Nepostojeci faul.. U napadu.. Jokica.. Na.. Goberu.. Od.. Tada.. Sve.. Krece.. Niz.. Brdo.. Nazalost.. Ali vratice.. Se.. Sve to.. Sa.. Kamatom.. Pogotovo ako bude bio jos neki.. Produzetak.. Sve u svemu.. Nista.. Strasno.. Idemo.. Dalje

El Doctore

pre 3 godine

Gober em vec 3 puta flopuje em se kurci sa ovim stezanjem i urlikanjem, ne znam sta tripuje.. samo pokazuje koliki je kompleksas, i da je odusevljen sam sobom sto je zalepio bananu ili ne znam sta.. znaci da inace ne dozivljava sebe kao da to regularno radi vec se odusevi -u sto sam dobar bio.. sta li ce da radi kad ispadne iz plejofa da li ce ga biti sramota.. a sigurno mu se niko nece stezati i urlikati u facu

NNN

pre 3 godine

Egal utakmica do pred kraj 2. četvrtine i onda Jokiću sude dva potpuno izmišljena faula u napadu i Juta ode na dvocifrenu prednost!
Početak 3. i opet faul u napadu, a Juta sipa trojke preko 50% posto!
Ako se malo izniveliče kriteriju i šut - Denver može da uhvati priključak.
Jokić sasvim dobro igra protiv najboljeg defanzivca, a posebno raduje što je pokupio puno skokova u napadu.

fitosept

pre 3 godine

Lepo sam napisao prekljuce da je Mareja us...lo i da sad ide 4-5 njegovih losih utakmica. Dati njemu maksimalan ugovor je ogromna glupost uprave Denvera.

Mare

pre 3 godine

Kad bi Jokara uvaljao jos 4 asistencije u cetvrtoj cetvrtini, pa makar da izvuce td, bila bi neka vajda od ove utakmice. Ali ne znam kome. Kad bi se Juta sklonila s terena, ne verujem da bi neko iz Denvera uspeo do kraja da ubode ista..

SyX

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.
(A smejali ste se Divcu, 20. avgust 2020 00:03)

Možda si u pravu, ali nešto ne vidim da je Denver kompletan. Kakvi god da su Barton i Heris, doprinose mnogo u odbrani a mogu i u napadu da iznenade. Najveći problem Denvera je što nemaju klupu, igrači koje su dobili u trejdu ne igraju uopšte. Marej nastavlja po sistemu toplo-hladno, Milsap je očajan ove sezone a MPJ iako odličan u napadu, mnogo štete pravi u odbrani.
Za sledeću sezonu, nešto moraju da menjaju

voja

pre 3 godine

Ja vec 3 godine pricam da igraca kao Marej ima ko pleve, decko igra toplo hladno non stop, tj bolje reci pruza jednu dobru partiju na 10tak do 15 meceva u proseku, a sto je jos zanimljivije ima maksimalni ugovor kao Jokic, strasna greska, sada i da oce da ga trejdaju ko ce da uzme tog luzera za te pare. U prevodu, koliko god se mi nadali nema leba od Denvera i sa ovim timom proci ce godine i nista nece uraditi, trener i vlasnik nemaju pojma, kao formiraju mlad tim, na kome Mareju? Kad sam prosle godine rekao da je Nikoli najbolje da ode u neki jaci tim dobio sam tonu minusa, videcete, vreme ce pokazati, Jokic nema ni jednog dobrog saigraca na koga moze da se osloni i to se nece promeniti skoro. Juta ima vise zelje da dobije ovo od Denvera i na kraju ce oni proci pa cemo videti sta ce Denver onda da uradi, nista!

louiggi

pre 3 godine

volim jokaru, navijam za denver. u realnosti, denver nuggets je ekipa kojoj nedostaje iskusni vođa/trener koji će dovesti tim u finale. takođe, ekipi nedostaje identitet koji nosi i gradi ekipu. Murray, jokara & co. - ko je tu gladan pobede I želje da se pobedi iz tekme u tekmu?!? prepuni talenta, a ni jedan klinac-lideer (ni trener) da vodi tim, da prednjači, da se prodere sa suigrače kada je to potrebno. denver sa mlakom željom za uspeh je daleko od realnosti da uđe bar u finale konferencije.

bulldog

pre 3 godine

Baš je bilo bezidejno sinoć, Marej kao da je došao na basket u kraju, ostali sem Portera i Jokića očajni, nema utrčavanja, viškova, ničega. Možda su zaustavili sinoć Mičela u prvom poluvremenu, ali on je pametno delio lopte ostalima. Najtužnija je scena, kada Jokić stoji na vrhu kapice i nema kome da doda, igra koja ih je i dovela do trećeg mesta na zapadu. Marej je tu najveći problem, on bi trebao da bude lider ekipe, u prvoj utakmici je pogadjao odakle je hteo, sinoć je samo trčkarao po terenu.

Locky

pre 3 godine

Znaće Nikola šta treba da radi i kako treba da odigra da bi pobedili.Na prvoj utakmici nisu ga udvajali nego su ostavili Gobera da odbrani što se odbraniti može. To je njihova taktika već na nekoliko međusobnih mečeva unazad. Baš je to razlog što Jokić postiže više poena protiv njih a ima manje asistencija. Ako ne menjaju taktiku onda Jokić će postići preko 30 poena, ako će ga udvajati onda će dati oko 20 poena i preko deset asistencija.

Чава

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock

веверица

pre 3 godine

објективно, требало би да ми је симпатичан. субјективно, џо инглс ми је најиритантнији кошаркаш на свету. како бих га крљао да играм против њега. маштам да му лупам банане, узимам лопту из руку, куцам преко њега, протурам лопту кроз ноге...
:)
не знам. не умем то да објасним.

Oko

pre 3 godine

@ Mirkec

Jokic je u prvom poluvremenu odigrao 17,33 min uz 16 poena,6 skokova i 3 asistencije. Te fore "Jokic 17-18 minuta bez koša hahaha" mozes prodavati svojim reprezentativcima koji pitaju Bircu da im pokaze medalju sa najvecih takmicenja. Uhvatice TD na evropski rezultat.
Marej je van ritma sa 4 poena za poluvreme.

kiza

pre 3 godine

Razbice ih Juta i sledece tri kao beba zvecku.Nazalost jedino Joka je konstantan a ovi ostali indijanci nikad nece biti vrhunski igraci kao Lilard ,Micel,Pol .Marej ce biti prosecan igrac i mozda ce jednu godinu vezati top ali nece biti nikad vrhunski a to fali Denveru i jos jedan suter na 3.

Pegone

pre 3 godine

Marej promenio patike pa ne moze nista da pogodi.Ljepsu boju je imao u prvoj tekmi ;-)
Koja gluma Gobera na pocetku ali je zato dobio lakat od Jokare u bradu a sudije nisu svirale.

Ziks

pre 3 godine

Ljudi kad komentarisu sport su subjektivni, a ne objektivni. Donovan Micel je za klasu bolji od svih igraca na terenu, to svaki poznavalac kosarke zna, a igrao sam njegovu poziciju jedno 10 god i siguran sam u to. Bas kao sto je nas Jokic jedna nevidjena klasa koja se nece roditi za 50 godina, ali ima veliku srecu sto igra na poziciji centra jer je previse dobrih spoljnih igraca. I istina je da je Micel u Denver da bi se borili za titulu i neuporedivo je kvalitetniji od odlicnog Mareja koga jako volim. Utakmica se dobija odbranom, a to je samo misaona imenica nocas za Denver. Mnogo nedostaje i Barton, to se bas vidi. Ne znam sta se desava sa Milsapom, ali definitivno je ocajan bas kao i svi spola osim malog Portera. Juta je po meni mnogo bolii tim, a ti ne znaci pojedinac nevo igra. Denveru se igra zasniva na pikenrolu sa Jokarom i individualnim potezima, dok juta toliko trci, akcija, kretanja. I nemojte da zaboravite da igraju bez Konlija i Bogdanovica, inace da igraju bi bila lagana cistka za Denver. U trecoj sa centra da su sutnuli bi pogodili, ali Denver ce iducu da se trgne i siguran sam da ce igraju neuporedivo bolje i da ce dobiti. Bice jako zanimljivo svakako, sportski pozdrav. Ugasio sam posle trece cetvrtine

веверица

pre 3 godine

сигурно нећу више гледати денвер ове сезоне. губљење времена. јокић је феномен, цар, мајстор и изгара. међутим, денвер има одбрану спољне линије на нивоу аба лиге, а слично и вођење са клупе.
мелоун је добар човек и лепо развија младе играче, даје им простор, али већ неколико година нема помака у одбрани спољне линије. шта би тек било у плејофу против клиперса? даласа? портланда? једноставно денвер мора да промени бар 2-3 играча споља, наравно милсапа, а можда и тренера, ако хоће да се боре за нешто. а ако хоће да се шлепају сви на јокића, ок али ја то не могу да гледам.

Smeh

pre 3 godine

Verovatno bi sada Meloun dao Mareja i kuću pride da vrate Mičela. A Milsap da se zahvali svima u Denveru na ogromnoj plati za trčanje na košarkaškoj utakmici. Čovek će em biti zdrav i fit plus debeo novčanik. Još im fale Rondo i Mozgov, obojici naravno veliki ugovor, da upotpune cirkus. I Marej nije razočarao već odigrao kako i inače igra. Čudo bi bilo da je ponovio prošlu utakmicu.

aleksandar

pre 3 godine

Odbrana se radi i uci na treningu a sprovodi na utakmici a izgleda da je u Denveru to obrnuto. Kaze Kukoc da mu je bilo teze na treninzima sa MJ nego na utakmicama.....danasnja kosarka je smesna

no name

pre 3 godine

Najveci problem je sto Herisa i Bartona nema .Koji mogu da itekako doprinesu timu.Bice tesko za Denver sledeci mec , ako Marej se ne pokrene na vreme odise kola niz brdo .Porter ,Jokara i Marej raspolozeni uvek mogu dobiti Jutu i sa onakvim Micelom..

Pera Ždera

pre 3 godine

Milsap (30mil) + Plamli (14mil) = 5 poena

Craig (i ako ga obozavam), 28 min = 0 poena

Marej opet razvali pa totalno podbaci.

Imas jednu od najboljih ofanzivnih sila u korasci danas, masinu za razigravanje i pronalazenja slobodnih igraca u svakoj situaciji u Jokicu i okruzujes ga ofanzivno i suterski jako problematicnim igracima.

O odbrani drugi put. Timski debelo podbacili sto u energiji, sto u postavkama, sto u reakciji.

veliki strumf

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu
(Bane, 19. avgust 2020 22:58). Nije košarka samo ubacivanje lopte u kos. Dečko dao 12 poena u 2/4 a izgubili su je 11 razlike. Sad premotaj pa vidi koliko poena su ubacili igrači Jute preko Portera za poluvreme. Garantujem bar 25 - dakle više nego duplo više od onoga sto je on dao za 16 minuta u igri!

321

pre 3 godine

Sta radi Meloun nije mi jasno. Jokic razbija u prvoj cetvrtini, ne promasaju, a trener ga izvodi napolje. I onda naravno u drugoj cetvrtini totalno je ispao iz ritma.
(Pedja, 19. avgust 2020 23:08)


Znaci , ti mislis da Jokic moze da igra celu cetvrtinu? Pa onda da igra i drugu bez prestanka? O cemu pises? To nema veze sa trenerom, igrac mora da odmori, dug je mec. Zato postoje igraci druge postave. U prosloj ste pljuvali Portera, mladog igraca, los u odbrani. U ovoj je pored Jokica odlicno igrao dok je bio na terenu , Denver je imao i par poena prednosti. Ali i on mora da ode na klupu. Milsap, ocaj, kao i ostali igraci. Jedino Moris nesto pokusava da se pridruzi Jokicu i Porteru. MAREJ, potpuno podbacio u prvom. Ali to je kosarka. U prosloj, izvanredan i sada neko drugi treba da izadje u prvi plan ako on vec ne igra na svom nivou. Ali nema..Da vidimo drugo poluvreme. Marej zna da poludi u jednoj cetvrtini, kao u prosloj utakmici. Ako do toga ne dodje, Denver ce izgubiti..

Sid

pre 3 godine

Jos jedno za BORCU. Trojka je bila kraca samo dve sezone,eto cak ni to ne znas a pravis se neki strucnjak. Pazi ako je Dzared Dudley jos uvek u Nba,ne moras uopste da brines da li bi neki igraci za koje ti nikad nisi ni cuo danas igrali ili ne bi igrali u Nba,a imali bi jos bolje uslove i vise novca nego sto su imali onomad. Toliko je igraca dodalo recimo sut za 3 u svoj arsenal kada je poceo vise da se koristi da je tvoja opaska da neko ne bi mogao da popravi sut blago je reci za ispitivanje. Cak je i jedan Charles Oukley u Torontu 00tih poceo da ih pogadja.

321

pre 3 godine

Gober onom rampom vratio jokica u aba ligu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 20. avgust 2020 00:41)


To je jedino sto je uradio. Pogledaj statistiku oba igraca..

Чава

pre 3 godine

Brate, pise da utakmica pocinje u 22:00 po nasem vremenu, 22:08 - igraci bleje u trenerkama i sutiraju na kos.
(Kukatilo, 19. avgust 2020 22:10)

Почињу утакмице 10-15 минута касније већ годинама

veliki strumf

pre 3 godine

Link neki?
(Milos Stanojevic, 19. avgust 2020 22:06) http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/8079333052458610.html

PredragDrobnjak

pre 3 godine

@petarczv, zagrejavaju se igraci?

Nisam ni sumnjao da inteligentni i uspesni ljudi likuju nad Bogdanovim losim partijama, bez obzira za koga navijaju.Zagrejavaju, hahahahaha

nije nista izgubljeno

pre 3 godine

Iako je ova utakmica odavno izgubljena,verujem da ce Denver proci Jutu.Stvar je u tome sto neki igraci Denvera ne lice na sebe.Mari totalno neprimetan,slaba odbrana ostalih,vidi im se svima na licu da su totalno nemocni.Svima ukljucujuci i nasem Nikolu.kao da je stalo samo da otaljaju ovu utakmicu.Meloun pokusava da promeni postavu pronadje pravu,iako su mu igraci odavno podigli "belu zastavu".Doduse i on bi trebao nesto da uradi pogotovo kad je rec o uzimanju tajm auta a ne da dozvoli da ode na poluvreme sa -13.Ali kad ne ide pa se i kormilar izgubio u uzburkanom moru nakon oluje trojki Jute.Forsiranje Plamlija a ne mladog i perspektivnog Bola jos uvek je enigma za mene kao gledaoca.Odavno nismo videli ovaku slabu i ponizavajucu igru.Pogotovo uvideli smo kad je klupa totalno podbacilauz poneke startere tipa Milsapa i Marija!Jednom recju tugu i nadajmo se boljem u trecoj utakmici.

Car

pre 3 godine

Ne razumem zbog cega je Micel toliko udvajan? Denver je dobio prvu partiju iako je ovaj ubacio 57 poena,trebalo je da igraju coveka u odbrani bez udvajanja doticnog.. moze on da ubacuje po 50 svaki mec I da ponovo gube

Aca86

pre 3 godine

Utisak je da Heris koliko god masio otvorene trojke puno znaci u odbrani. Jer kada njega uparis u odbrani sa Kregom uspevaju da zatvore bekove koji tada ne idu na Jokica koji ne sme da pravi faulove. Nije Jokic Gober u odbrani, ali kada se dobro postavi odbrana Jokiceva inteligencija dolazi do izrazaja jer on zna da se postavi i zatvori u odbrani, ali ne moze da skoci metar iz mesta i blokira. A i oseca se da je Milsap ostario i on je puno pokrivao u odbrani. Dakle, petorka Marej-Heris-Kreg-Milsap-Jokic moze solidno da brani ulaze i pokriva sut za tri, ali mora Heris da se vrati a Milsap podigne formu za 30mil $ koje dobija.

Danilo

pre 3 godine

Denveru bi dobro dosao Bartom sad da pogodi neku trojku bas su losi u sutu .Morsli bio stali igraci da pripomognu.Ovde su se Micelu prikljucilu i ostali za razliku od prve utakmice i dosta su lako pobedili.

Fergi

pre 3 godine

(Dragan Borca, 20. avgust 2020 08:26)

A kako to Jokic ne igra kako moze? I vi coveku nalupate pluseve? Dalje nisam hteo ni da citam. Jokic je mogao sinoc i 40 poena da ima i opet bi izgubili. Igrao je odlicno. Cim bi otisao na klupu Juta bi napravila razliku. Kretanje igraca, nema utrcavanja i asistencija. Bekovi ocajni u odbrani, los sut za 3 i losa igra Mareja. Normalno dolazi do poraza. Sta to jos Jokic treba da radi ali bez podrske saigraca? Iz loseg kretanja nastaje i losa odbrana i poentiranje. Jokic drzi loptu i nema kome da doda?

Jaran

pre 3 godine

Retko se desava da pera i ja imamo isto misljenje, ali za matorog Milsepa smo 100% u pravu. Veteranski minimalac sledece sezone i klupa, previse je stetan za napad kada igra u prvoj petorci...

Kukatilo

pre 3 godine

Ako hocete da vidite neku lakediju u poslednjem napadu, onda dajte loptu Grentu. Sta radi tak covek, ne moze da resi neke najjednostavnije situacije kada krene u kontru. Na licu mu se vidi manjak IQ, ali je prosto neverovatno sta radi kada ostane 10 sec do kraja cetvrtine evo vec treci put za dve utakmice...
(Straight Outta München, 19. avgust 2020 22:43)

Kao da mu je Dzaval Mekgi brat.

JaxTeller

pre 3 godine

Ocekujem da ovo bude mnogo bolje vece za Milsapa.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:07)

a ja ocekujem, da mi noćas Jessice Alba dođe na vrata i pita, da kod mene prenoći. mislim da su moje šance veće.

Anfield

pre 3 godine

nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Ali Jokića i Djokovića gledamo isključivo na jokerstream.com

Džokeri su to. :D

Hmm

pre 3 godine

Sudjenje vec pocinje da me nervira, ne daj Boze da se svirne neki faul nad Jokicem i Marejom, al zato gober i mitchel dobijaju za mali kontakt sve.....

zemunski kej

pre 3 godine

Poluvreme,Los Denver za sada.Pogledajte Klarksoma sutira trojke uspesno samo sa jednog mesta ,pozicija pola 9 na casovniku i niko ga ne pokriva. Pogresna odluka da udvajaju Mitchela . Marej za sada jako los a i Jokic. Ali ima vremena da se poprave ,obe ekipe losije od proslog puta.

kiza

pre 3 godine

Razbit ce ih Micel sam i sledece 3,kakav Marej i ovi peskiri.Micel ima losu utakmicu jednu od 15 a Marej ima jednu eventualno dve od 15 (ali dobre)

Nowitzki

pre 3 godine

Са ким Јокић игра у екипи па ово је катастрофа! Да није њега били би 13. на западу.

satelit

pre 3 godine

OCEKIVANO!!!! Kada bi manje s emocijama pratili Denver a vise s racijom shvatili bi da ne mogu kvalitetnu Jutu u Orlandu pobediti 3 puta za redom.MAREJ? Jos pre dva dana smo mnogi pisali(proverite nije tesko)da on moze vec sledecu da "nepostoji" na terenu..Talenat je ali nije rutiner,koji moze da sipa 25 na svakoj utakmici.. Napisao sam sad samo potvrdjujem da Juta ovo prolazi jer previse bekova fali Denveru! Kvin Snajder je mnogo bolji trener od melouna jer je prosao i evropsku skolu kosarke i ispekao zanat!

lukcina

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.
(Milan, 19. avgust 2020 23:58)

Ključni detalj prve utakmice je bio kada Mičel neometan nije preveo loptu preko pola za osam sekundi. Napravili su bili prednost i imali napad i on napravi tu grešku, posle Mari odmah daje trojku i smanjuje razliku.

Popi

pre 3 godine

Denver ima stvarno očajnu ekipu. Oduzmite Jokića i to je fenjeraški tim. Džamal Marej igra jednu utakmicu dobro i onda ga 10 nema. Ogromna nekonstantnost u igri. Plamli.. Drvo, beskoristan. Tori Kreg igrač za razvojnu ligu, kao i PJ Dozier. Milsap na zalasku karijere, još prima 30 miliona? Porter dobar napadački, crna rupa u odbrani. Haris večito nešo povredjen... Ako želi nešto više od svoje karijere Jokić bi trebao da razmišlja o promeni sredine. Jednostavno ova ekipa nema kapacitet za više od prve, druge runde plejoffa.

Stark

pre 3 godine

MPJ je strasan napadacki potencijal al za nesto ozbiljno treba podhitno odbranu jer igraci Jute kad ne znaju sta ce samo traze njega i odmah su to laki poeni.Ili otvoren sut ili put do kosa.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Težak poraz Denver. Nenormalno dobar šut Jute i katastrofalno defanzivivno izdanje Denvera. Meloun mora da proširi rotaciju kako u spoljnoj liniji ( šansa Diopu) tako i pod košem ( Milsap i Plamli neupotrebljivi možda ubaciti Bol Bola). Večeras svi loši a koliko je Jokić dobar vidi se i po tome da posle partije 28,11,6 niko nije zadovoljan njegovom igrom. Milsap katastrofalan, Plamli ofanzivno neupotrebljiv, Grent defanzivno i najbolji a ofanzivno postaje jednodimenzionalan (samo šut za tri umesto da iskoristi svoju brzinu i skočnost u reketu, Marej nevidljiv, Moris standardno pristojan, Krejg kao da nije igrao loš u odbrani i apsolutno nekoristan u napadu. Porter večeras bar koristan u napadu. Uglavnom promena čitavog defanzivnog sistema i načina odbrane uz veću energiju po cenu povećanja broja i jačine (neka sekirica ili bacanje u reklame) faulova bar u prve tri četvrtine, podizanje tempa i ubrzanja ige i ako treba i neka provokacija ( Gober je večeras to pokušao bar 5 puta i nakon onog faula u remplovanju izbacio je Jokića iz ritma i to se moglo videti i na TV. Nakon toga je Jokić ušao u seriju atipičnih promašaja i tada je i prelomljen meč. Snajder u svakom meču ubacuje po nešto novo a Meloun strogo šematski bez osećaja za utakmicu bez obzira na rezultat ili seriju.

Zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Nije problem bio napad Denvera, pa neces svaku tekmu Utah-i ubacit 20 trojki, ali obrana je bila kriminalna. Malo su se previse opustili nakon pobjede u 1. susretu. Vidjet cemo iduci.
(Pero, 20. avgust 2020 01:23)

Utah ce i sledecu ubaciti 20 trojki jer su oni na suterskom treningu bili na ovoj utakmici, Denver odmah posle Portlanda igra najlosiju odbranu od ekipa koje su u play off-u, s tim da Portland ima izuzetno dobar napad pa to donekle i kompenzuje njihovu losu odbranu za razliku od Denvera. Denver ce ovu seriju dobiti samo ako pocnu igrati odbranu i proslu su dobili na misice, da je Bogdanovic zdrav ja stvarno ne vidim kako bi ovo Denver dobio.Ako ne pocnu davati 110% u odbrani i iz takve odbrane otvarati sebi dobar napad Denver ce izgubiti ovu seriju, jednostavno Utah ima konstantniji napad od Denvera ako zakazu pojedinci tu je Micel sa ekstremnim partijama ako timu ide onda Micel ne forsira toliko, videli smo u prvoj utakmici ekstremno dobar Marej i odlican Jokic i jedva pobeda, nocas je Marej zakazao i odma lagan poraz...

Dragan Borca

pre 3 godine

Uff kako je Snajder razbio Malouna. Maloun dobar cova, pozitivac ali on je toliko staromodan trener i mnogo forsira igrace kojima je istekao rok trajanja za ozbiljnu kosarku. Elem na sve to i Jokic ne igra kako moze. Ali zasto Denver nema protok lopte. Pa, Porter mali bukvalno ne dodaje nikome loptu, Milsap takodje. U 115 minuta 2 utakmice Porter i Milsap na 45 suteva imaju samo jednu asistenciju. Geri i Barton( koliko god ga ja ne voleo) mnogo vise ucestvuju u protoku lopte i otkrivaju se i cesto brzo prosledjuju loptu. Ne ide to tako. Maloun ide iz krajnosti u krajnost. Prvo je malog Portera drzao na maloj minutazi, a sada ga odjednom gura na 30- 35 minuta gde decko nema nikakvog iskustvo igranja velikih utakmica. Odbrana im je katastrofa. Marej i Jokic su jako prosecni u odbrani. Kada na njih dodas usporenog omatorelog Milsapa i pogubljenog Portera( u odbrani ko amater) dobijes najgoru odbranu lige. Maloun je podlegao pritisku navijaca i javnosti, od sputavanja Portera do preterivanja dajuci mu ogromnu minutazu. Mali je elita suter ali osim toga ostalo je katastrofalan. Cak se i setka u odbrani sto je sramota da tako mlad i jak neko toliko malo napora ulaze u odbrani. Maloun mora prepustiti Jokicu i Mareju da rese ovu seriju, a ostali da se prilagode. Ovako izgleda totalno haoticno. Porter je uzeo u 2 utakmice 30 suteva i to ne bi bio problem da preko 20 nisu bili teski nerezonski sutevi. Plamli je beskoristan, 2 poena u 2 utakmice, dok na primer Bobi Klipersima dade 13

JPR24

pre 3 godine

Barton kakav god bio, zna da brani, Haris isto iako može bolje, to fali mnogo Denveru, slaba odbrana, previše slaba, a Marej još nije sredio bubuce u glavi, džaba ti odigras partiju od 30+ kad sledeću ne znaš gde si, Mičel je Tatko za njega ! Srecom pa Denver ima Jokica, inače ne bi videli plejof uopšte ! No kako god, mora bolje, i agresivnije u odbrani, inače gotova priča !

Ape

pre 3 godine

Jokiću je bolje da krene da razmišlja kao prvi i jedini skorer ekipe, od ovih Milsapovca i toplo-hladno Dzamalovca nema ništa. Grant i Morris sa klupe doprinose mnogo! Jokić standardnih 30p + protiv Gobera i Morris/Grant da ubace zajedno 30p i pobeda je tu.

dzonki

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52) 

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...
(palop, 19. avgust 2020 23:04)

Dobro, samo sam rekao. Evo vidim i poluvremenu koliko je sati. Srecom pa znam za te njihove stvari pa sam igrao h2. Cirkus NBA

Vukk

pre 3 godine

Kao kosarkaski trener mogu samo par stvari reci posle prvog poluvremena. Denver ima veliki problem u organizaciji napada, osim malog Portera niko nije raspolozen spolja. Jokic je igrao fenomenalno na pocetku, vanserijski. Na zalost sve sto je dobro odradio je uprskao zadnjih 5 minuta druge cetvrtine, dosta promasinih zicera i kaznjavanje trojkama na to. Najmanje je bitna rampa Gobera i ono dranje, kao i zakucavanje na kraju.. Da bi dobili hitno moraju spolja svi da prorade, a Jokic da se smiri i igra svoju igru.

веверица

pre 3 godine

денвер чини да мичел изгледа као мвп. као да игра против деце. пробија их са таквом лакоћом да није ни занимљиво. неозбиљно.

El Doctore

pre 3 godine

@Gobert de Niro
(remax, 19. avgust 2020 23:40)

Hahahah najjaci komentar danas!!!
Pokidao si
Ako nastavi ovako sa flopom ceo nba treba tako da ga zove

manuginobili

pre 3 godine

kada vidim da Joe English-ubjedljivo najsporiji igrac u NBA pretrcava bekove Denvera i lagano polaze zlo mi je...to sve govori i odbrani koju igra Denver,dalje se ne treba nista komentarisati.

DRAGAN

pre 3 godine

Sa ovakvom igrom tesko ce Denver proci Jutu. Jokic ne moze sam da nosi igru
Denvera.Treba nesto da menja ovaj trener, ako misle da dobiju Jutu. Videcemo.

St11

pre 3 godine

Marej najiritantniji igrac bio i ostao. On kao drugi igrac ekipe, igrac koji uzima 150mil da odigra jednu dobro pa posle 10 ne moze da se sastavi je neprihvatljivo.Najsmesniji su mi ovi sa espna koji su ga hvalili ovih dana i uporedjivali sa Donovanom. Jos onaj klip koji je Marej okacio gde on hajpuje Donovana, a ovaj mu sasuo 57 poena mi se gadi blago receno. Zamislite Jordana,Barklija pa i ove danas velike igrave Curry, Lebron,Harden,Giannis da urade tako nesto.Svako ko iole prati NBA moze iz prve da nabroji jedno 20 i vise igraca koji igraju na poziciji 1 i 2 koji su miljama bolji od njega. Covek je u proslom plej ofu odigrao samo jednu utakmicu kako valja( mislim da je treca protiv SAS) u ostalim bio je katastrofalan i glavni je razlog za ispadnje Denvera. Jokic nije problem imace on prosek ovde 28 10 8 , ali bojim se da to mora da ode na nekih 35 12 10 ako se Marej ne dovede u red da bi Denver ovo resio. Milsap za penziju covek je bukvalno ukrao 30 mil ove godine tu Grant mora igrati od pocetka od njega ima i neke koristi. Plumli nije ni za KSL, beskorisnijeg igraca u napadu nisam video, a i u odbrani sad nije nista bolji. MPJ strasn potencijal ali se ne treba ocekivati od njega mnogo jer je odigrao tek 50 profesionalnih utakmica, moze dosta da pomogne mada sa onakvom odbranom...Craig se trudi trosi dosta energije oko Mitchela i sta on da u napadu je bonus. Mike Meloun je covek koji veoma lose vodi utakmice, uvek kada je protivnik u seriji kasno trazi time out, nema osećaj kad da vrati startere kad da ih izmeni. To ih je skupo kostalo u sedmoj utakmici protiv portlanda kada je drzao Jokica na klupi polovinu 4/4.Razumem ja da imas rotacije kojih se drzis ali ako to ne sme biti po svaku cenu. On je poznat kao neki defensive coach a ekipa mu je najgora u odbrani u bublu. I jos veceras taktika da udvajuaju Mitchela svaki put kao da je Lebron...Juta nije nista posebno igrala vec su imali milijardu otvorenih suteva. Nadam se da ce Denver proci ovo mada ako ovakvi izadju protiv Clipersa ili cak Dalasa, gube sa 50 razlike.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.

El Doctore

pre 3 godine

De su sad strucnjaci za live stream koji se uvek prave pametni: kako ne znate, imate odlicne strimove na nbaxyz itd. Braco ovaj strim vam nenormalno zabada, i to svima po svetu, bukvalno ne moze da se gleda, pa cak ni ne radi...

Bane

pre 3 godine

Ovog Portera bih zakucao za klupu jer je dečko čista šteta za tim. Preko njega Denver primi duplo više poena nego sto on može da da. Dečka mrzi da se kreće u odbrani, da digne ruku. Džaba sav ucinak u napadu, kakav god bio... Odličan start Jokica. U stvari, za sada jedino on i igra.
(veliki strumf, 19. avgust 2020 22:27)

Sva sreća pa nisi u pravu

Brkajlo

pre 3 godine

Ima dobrih strimova ali cini se da je sa njima kao nekada davno sa besplatnim sms servisnim centrima. Rade dobro dok se ne procuju.
U medjuvremenu MPJ on fire i same old, same old, Meloun vadi Jokica dok je predobar i urnise igru sa Plamlijem

Back in Black

pre 3 godine

Tekma i nije nesto, bolje prebaciti na sk2 i gledati sjajan tenis mec.
(Back in Black, 19. avgust 2020 22:57)
Evo ga ovaj trol krenuo da krade nikove.Decko terapiju pod hitno da primiš,nije nešto sa tobom u najboljem redu.Ovo ti ozbiljno kazem.

Diletant

pre 3 godine

Kakav šut Jute za tri, ne znaju da promase. Mislim da i Meloun kasni sa tajm autom , morao bi da im prekida serije. Nažalost Denver gubi veceras , ne ide im šut osim Portera a protivnički šut za 3 slabo brane. Jokica neće veceras ali i pored toga najbolji u Denveru.

legolas

pre 3 godine

Neozbiljno za ekipu bilo koju, da ne odigra ni pet prostih minuta čvrsto odbranu, da iznesu onog Mičela u reklame ako treba samo da preseku niz njegovih trojki!!!
Dobro sto mu igraci Denvera ne dodaju loptu pa da bude stvarno kao na šuterskom treningu.
Sve mi liči da su daleko oni od primisli za finale

(S)tipsa

pre 3 godine

Marej....u odbrani ne može da brani Mičela a posle 3/4 jedva je imao 3 asistencije znači i napadački ništa.
Za ovaj tim Denvera je polufinale zapada puna kapa.Tim sa Bartonom i Herisom proslecsezone je mnogo bolje izgledao nego ovaj.

zemunski kej

pre 3 godine

Ovo je klasicna greska u postavci trenera. Trener Jute je nadmudrio MELOUNA,znao je da ce ovaj pokusati da limitira Mitchela udvajanjem i razvukao je sutere oko linije za 3 poena.Metchel ulazi pod kos i vraca loptu suterima ,koji imaju dovoljno vremena za miran sut. Kad god Meloun pocne mnogo da filozofira gube ovako i izgledaju malodusno, Losa postavka. On jos nije prvoklasni trener .Ovo mu je najveci uspeh u karijeri trenera.Ali otkrio je Jokica i uveo Denver u plaj of. Posle utakmice lako je kritikovati ali misljenja sam bolje pusti Michela da da svoje a igraj uvek ono sto najbolje znas.

76er

pre 3 godine

Ko sto rekoh na prosloj vesti, dzaba kujete Mareja u zvezde, nece nikada biti taj drugi igrac za Denver. Dakle ide jedna utakmica gde igra kako se ocekuje od njega (obzirom na novac koji zaradjuje) i onda 2-3 utakmice igra ko da mu neko placa da minira Denver.

jsx

pre 3 godine

ValterNBG
Hajde ti onda objasni Partizan-QPR,Deportivo-Milan, Liverpul-Milan, Barselona-PSZ Liverpul-Barselona (stavio sam prvo pobednike, da sad ne trazim ko je bio domacin u prvim mecevima ili formalni domacin u finalu). Pamerni Juznoamerikanci dodju da uzmu lovu, zna se da je u Evropi cirkuski fudbal?
A sta cemo sa Real-Pao pre koju godinu kad su Grci dobili skoro 30 razlike prvi mec i glatko izgubili ostale?

El Doctore

pre 3 godine

@mate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020

Brate hvala ti konacno neki strim da radi, vise mi ni seckanje ne smeta samo da radi

legolas

pre 3 godine

kako god navijali za Denver ili ne, ogromna vecina nas naravno da navija, ali ekipa koja dozvoli 60 poena na poluvremenu da primi, sto znaci da je u igri do kraja celih 120 !!!!!,pitanje koliko je ozbiljna sem u izjavama o nameri da ide do finala.
Jako je to neozbiljno za ovaj nivo i u odnosu na izjave i zelje svih u klubu!!!

bradina

pre 3 godine

Istina sudije vuku na stranu Jute,ali kad im to Mari dozvoljava nepotrebnim posedom lopte i slabim ucinkom!Ne moze Nikola sam a jedino mu nesto pomazu Moris i Grant.Ne volim Gobera mislim da je prenaduvan centar,ali Marej bi trebao da se ugleda na Micela,koji danas ne siluje vec razigrava asistencujama svoje igrace,ipak je on pointgard a ne plej to svako uvidja sem Melouna!

El Doctore

pre 3 godine

@nba.xyz je vrhunski za nba, niti koči, niti secka, ako vam se to događa onda imate mnogo slab net.

Nije brale do neta, veruj mi, imam najjaci paket u sbbu, pre dva dana radilo top
Verovatno je preopterecen, vidim sa strane na cetu da se svi zale
Ovaj buffer mi radi odlicno

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

NIANG auuu koji horor od igrača ...
(Max, 19. avgust 2020 22:42)nije pojačanje za Dinamik, strašno ko sve ne igra u NBA

sarajevo.ba

pre 3 godine

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Да те Марија на 3км од тебе не збуњује више инсталирај adblock
(Чава, 19. avgust 2020 23:03)

Haha imas piće.

веверица

pre 3 godine

да ли денвер игра најгору одбрану у нба?
мичел није дао пуно кошева али сваки напад направи вишак лако. навуче играча, онда одмах иду 2-3 паса и човек лако сам. боц, боц, боц...
тужно.
и као денвер конкурент за титулу? милсап... па да сам тренер не бих му дао ни минут из принципа. је л за то примаш 30 милиона? за шта? портер је некомплетан играч јер има каријеру која траје два месеца, а који је милсапов изговор?
без јокића денвер би био у зони лутрије за пика.

petarczv

pre 3 godine

Utah je jednostavno veceras predobra. Svi su u elementu, to je jedna od onih utakmica u kojoj sve ulazi ko god da sutne, klarkson je postavio rekord karijere.

Aleks

pre 3 godine

Denver igra bolju odbranu od prošle utakmice, ali Jazz ima neke neverovatne šuteve za tri, i uvek im se odbije nekako srećno. Valjda su se toliko izmučili u prošle dve utakmice sa Denverom, pa sad i sreće imaju. To je OK, ali sudije kako navlače za Jazz je bezobrazno.
(tocka, 19. avgust 2020 23:27)

Izvini, ali gde ti vidiš odbranu ovde?

Volim ove komentare u stilu Juta se namučila sa Denverom ali Denver nije sa Jutom haha iako uvek igraju produžetke i to je svakako naporno za oba tima. Može da se voli ili ne voli Juta ali kompaktan tim poprilično.

jone

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da Juta ovako sutira trojke. Denver igra losu odbranu, ali ovo nije normalno. Doci ce im posle klipersi i "odjednom" ce da im stane sut.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Denver sa ovakvom odbranom nema šta da traži u PO, večeras i napad ne štima, u kakvog igrača izrasta Mičel, milina ga je gledati, kompletna Juta izbacila bi Denver ladno.

wertigo

pre 3 godine

Mekani i kilavi Denver vam je ona vrsta ekipe koja igra leprsavo u regionalnom delu lige kad se inace igra opustenije..Onda dodje plej of, zaigra se cvrsca kosarka i meki Denver tu nema sta da trazi..

Imay

pre 3 godine

Milsap i Plamli su zadnje 3 godine plaćeni godišnje 30 + 14 miliona dolara?! Pa za te pare su mogli Jordana iz penzije da vrate! Da dovedu sve centre Evrolige! Pa Marjanović bi potrošio samo 1 milion, a imali bi više koristi!

Miroslav

pre 3 godine

Na kraju trece cetvrtine Juta ima 58% suta iz igre,za tri 56%.To je jako tesko braniti.Postoje utakmice koje "nemozete" da izgubite.Juta veceras igra takvu utakmicu.Ono sto je primetno,igraci Denvera dosta udvajaju Micela.Samo,onda drugi spljni igraci Jute imaju previse slobodnog prostora,i pogadjaju dosta toga.

Obren Matijevic

pre 3 godine

Bravo za komentare sto vise komentara daje nadu da kosarka je ziva u Srbiji..Citam Americke komentare Millsap nigde i niko da rec o njegovoj katastrofalnoj igri rec nije napisao.Cova od 3 sezone 2 igrao jednu bio povredjen kad se sabere. Prosek 11 koseva za 90 miliona.Odbrana katastrofa ne igra je u opste krije se po terenu obilaze ga kao banderu. Njegova visina je ko Donciceva i koga on da blokira a 36 pocela moj komsija u 39 ima unuce. Melon je mozda vama pozitivac al kvaran ko partiski sekretar.Ode na odmor kod Nurkica na odmor i odmah kad dodje ga trejduje .Isto uradi sa Hernangomezom. Trejduje Bislija i ostalu brzu decu dovede polumrtve koji sede na klupi a KRITIKUJE JOKICA. Starter mu Milssap i pocetak daje ton utakmici kad krenes sporo mrzovoljno staticno ne vadi te ni Grant ni niko.Milssap zadnje 3 utakmice sa Jutom prosek 4,4 kosa.. Unapada stoje i cekaju da im jokic zavrsi posao ,stoje ko da cekaju bidermajer.Treneru tata napravi spisak ko igra a on na klupi nema smek Grega [opovic ni Zeljka Obradovic ni Ace Nikolic da menja da savetuje da podigne ekipu. KO MU IGRA OD OVIH STO JE TREJDOVO NIKO .Mislim da ako western Union ne zavrsi nekako posao JUTA CE IH POJESTI.Sta moze bolje nista ovako su igrali stalno do 110 poena maksimum mogu da dobace i kad naleti raspolozena ekipa oni ugase.Kada je sa 7 igraca pustio ekipu pobedili su Jutu u gostima ali nije igrao ni Deda ni Marej vec igrala ekipa. Melon je krivac I ZAPAMTITE NEMA ODBRANE U KOSARCI

melo#7

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Adblocker mozda?

palop

pre 3 godine

Ne mogu da povedu 2 0, zbog zaniljivosti. Gube veceras zivi bili pa videli. Previse predvidiv NBA
(dzonki, 19. avgust 2020 22:52)

Uzmi pare neke ako je tako predvidivo, Denver je jos i favorit po kladionicama...

Mare

pre 3 godine

Imate na buffstream full HD sliku. Ne secka, nema virusa. Tu inace imate sve utakmice.
(Mare, 19. avgust 2020 22:34)

Iskače sve i svašta samo nikako košarka.
(STRUČNI KONSULTANT, 19. avgust 2020 22:50)

Iskaču dve reklame, ali za pametne vratis nazad i to je to.

Popi

pre 3 godine

Šta rade bekovi Denvera? Pa ništa ne mogu sačuvati. Juta sipa trojke, i još probijaju prvu liniju odbrane kao da igrači Denvera ne postoje na terenu. Mora to mnogo bolje ako misle da pobede. Treba objasniti Džamalu da se utakmica igra 48 min. a ne 5 ili 10.

veliki strumf

pre 3 godine

Pa ovo je smesno. Na sta lici ova odbrana??? Ingls i kompanija sami na trojci kao na treningu non stop. 19 razlike trenutno. Ako se Denver odmah ne probudi i ne zaigra odbranu - glatko ce izgubiti. Nikog ne zanima da brani trojku, bas ih briga. Cuvaju Micela, a ostali sami i resetaju. Pa bolje jedan igrac da ubaci 50, nego da se svi razigraju - tako je bilo i na proslom mecu pa je Denver dobio. S druge strane, kad Jokic nadje nekog iz Denvera samog, taj gotovo nikad ne pogodi.

Nenad

pre 3 godine

Loša igra Denvera, odbrana standardno loša, u napadu lopta ne kruži uopšte. Marej mnogo puta viđeno do sada posle fenomenalne utakmice, ne može ni bazen da pogodi u sledećoj, Porter je rupa u odbrani ali jedini koji pogađa spolja, ostali večeras i ne postoje. Sve u svemu već sada na -13, se može reći da je u seriji 1:1. Dve ujednačene ekipe i ovo ide u 7. utakmicu, izgleda da je Denver pretplaćen na to.

bmiles

pre 3 godine

Samo cudo moze spasiti Denvera od poraza.Postoje utakmice kad protivniku sve ide,kao sto Juti ide sut za 3 poena (57%) a za to nema leka pogotovo sto neki igraci izgledaju toliko istroseno da ih je zalosno gledati!

Milan

pre 3 godine

Denver je prvi meč dobio samo zahvaljujući nenormalno dobrom šutu za njihove standarde. Generalno ova odbrana baš loše izgleda, previše lakih šuteva.

goran

pre 3 godine

primis 43 poena u postsezoni uvek ocajnoj 3/4, u drugoj o trecoj 77 poena, pa cemu se nadate, jednostavno ocajan i limitiran tim, e sad sto uz pomoc jokica to vec godinama maskiraju. gledam hjuston, dalas, jutu, imaju zvezdu dve i pored ti nista ne treba osim defanzivaca koji pogadjaju trojke kad su sami

Cccccc

pre 3 godine

A pljuvali ste ove sto su pricali da ce Marej biti los ili makar dosta losiji nego u prvoj utakmici a bili su pravu. Ja ga cak i gotivim ali to je cinjenica, bez njegovih poena bilo je kasno za preokret. Mada ovi iz Jute pogadjaju trojke ko ludi.

Neko tamo

pre 3 godine

@Strucni konsultant
I meni se isto dogodilo. Nemoj da klikćeš na zeleno dugme NBA, već dole sipod na košarku pa ćeš videti link za utakmicu. Onda radi bez problema.

PS. Hvala Mare!

veliki strumf

pre 3 godine

Juta šutira trojke kao na treningu. Potpuno sami non stop. Katastrofalna igra Denvera u odbrani, a ništa bolja ni u napadu. 48 poena za poluvreme je mizerno.

veliki strumf

pre 3 godine

Za 10 minuta 3/4 Denver je "odbranio" CELA TRI NAPADA. Tacnije, i to su igraci Jute sami promasili. Ljudi pet para ne daju da igraju odbranu. Bice ovo tezak poraz. Ponizavajuci, a igra Denvera porazavajuca. Jos jednom se pokazuje da je Denver vrlo prosecna ekipa sa jednim superstarom, ponekad dobrim Marejem i gomilom vodonosa koji ili ne igraju odbranu uopste (tacnije glume da je igraju), ili ne mogu skoro nista da pogode u napadu. Igraci Jute kad su bili sami ne verujem da su nesto promasili, dok su igraci Denvera promasili gomilu otvorenih suteva. Slaba je ovo ekipa i Jokic bi trebalo da pocne da razmislja...