Sreda, 19.08.2020.

08:59

Zvezda na "skeneru": Stanković rešio problem, Ivanić uzeo ključeve i opušteni tandem "KA"

Izvor: MS

Zvezda na "skeneru": Stankoviæ rešio problem, Ivaniæ uzeo kljuèeve i opušteni tandem "KA" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 3 godine

(Buljko, 19. avgust 2020 09:48)

Ona Milojeva grupa boraca trkača je igrala najružniji fudbal od Robija naovamo. Trčanje bez tehnike i ideje, u kojoj su jedini školovani igrači Marin i Ben. Rezultati na teške mišiće,aviše na sreću. Svaki ozbiljan tim ih je demolirao. Nisu mogli da prenesu loptu preko pola, morao je Borjan da ispucava na Pavkova ili Boaćija, pa šta bude.
Ova Dekijeva postava je neuporedivo bolja i gledljivija. Ključno je da veznjaci mogu prenosti igru na drugu polovinu i onda se mogu kreirati napadi. To nisu mogli ni Jovančić, ni Jovičić, ni Krstičić ni niko drugi iz zadnje linije (Savić, Degenek, Rodić, Gobeljić). Sve se svodilo na trčanje za Marina. Sada su tu Kanga, Katai, Sanogo, Ben, Ivanić i Nikolićkoj koji mogu da igraju tranziciju.
Možda neće uspeti ove godine da uđu u LŠ ili LE, jer sreća ima dosta uticaja u fudbalu, a Zvezda ju je obilato koristila zadnje dve godine, pa bi moglo sada da se vrati, ali sigurno je da je ekipa mnogo bolja.

Kriticar laznih sportista

pre 3 godine

Ovaj gospodin sto se cudi u vezi kritika, na racun Ivanica, neka pokusa u toku utakmice da pravi statistiku njegove igre. Kada se uveri da "profesionalac" ima problema sa predajom, primanjem, stopanjem lopte i pregledom igre, onda ce i sam da ga kritikuje. Vise energije prilikom udarca na gol ima Soraja, nego on. Niti je brz, niti fudbalski intiligentan, i ako slucajno nesto dobro uradi, to je zahvaljujuci saigracima.

a što?

pre 3 godine

dalje ne shvatam kolektivno nipodaštavanje Mirka Ivanića. Odličan fudbaler.
(absolutezero, 19. avgust 2020 14:04)

Izgleda da jedan lik menja imena i po nečijem nalogu piše negativne o Ivaniću. Srećom pa Deki, Mrkela, i sam Ivanić ne čitaju ove budalaštine koje piše dečak od - 18 godina

NY

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko
(g, 19. avgust 2020 12:26

Ti bi sigurno dao 3-4 komada ali teško da bi sa penala dobacio do gola

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovako Sonogo dobar najviše oduzetih lopti suparničkoj ekipi,kanga dobar sem jedne greške potez više kad je možda mogao i da se upiše u strelce ali lopte kange imaju oči dosta trči više nego zadovoljan Ivanič istina 2.gola bile su takoreči jedan na tacnu gde mu golman gotovo odbranio i 2.gol gde je uz dosta sreče oduzeo loptu ali takve greške malo bolje ekipe neče raditi Ivanič mora biti konstantniji ne jedna dobra druga očajna Katai pomeni najlošiji igrač ovog puta,Vulič igrač za kojega se mora nači mesto u ovoj ekipi zvezde.Ben najbolji ali još uvek tvrdim,da Ben nije golgeter i kod jačih ekipa sa bržim igračima pozadi Ben neče videti loptu a bio bi odličan u sredini odmah iza špiceva kako bi uz sonoga zatvarao prolaze u odbrani na kontre.Spiridonovič donosi dobitzak jer je brz i trči i pomaže odbrani što donosi plus za čitavu ekipu.Vulič igrač za kojeg se mora nači mesto u ovakvoj ekipi zvezde posebno zato što još uvek igramo lažnim špicem i zasad se odlično snalazi protiv ekipa ranga Gibraltar ili Srbska liga.

... pravi špic

pre 3 godine

Glupost, ne moze Ben da imitira spica, fali klasican spic i tacka !
(Ne razumem latinski ič !, 19. avgust 2020 10:17)

Pa on i ne imitira špica,
on radi posao špica, daje golove,
a to je radio i ranije,
rešavao važne mečeve (Spartak Trnava, Salcburg)
i uveo Zvezdu u LŠ.

Prošle godine bio povređen, pa kasnije nije ni licenciran za LŠ.

Interesantmo, sada sam pogčedao golove koje je dao u gostima Spartaku glavom i Salcburgu nogom i glavom,

čovek je bukvalno uvek bio tamo gde treba...

Kristian

pre 3 godine

Nebojsa... Niko nema nista protiv Ivanica, ali svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje, kao uostalom i Vi. Ja licno mislim da Ivanic nije igrac za Zvezdu, kao i Tomane, ali to je samo moje misljenje, i naravno ne znaci da moram biti u pravu. Vreme ce sve pokazati, i nadam se da ce Zvezda uspjesno stici do svog cilja.

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Slažem se sa analizom! Kanga prosto mora da iskoreni tu lezernost i mora na vreme da tuče u gol.
Zvezda ima kvalitet bez dileme i što je novina Stanković je uspostavio modernu pas igru koja se cekala decenijama.
Srećno, zadovoljan sam kako je prvi mec u Evropi.🔴⚪⚽️👌

Rothmans

pre 3 godine

Ono što sam kao laik primetio sinoć a što nikako ne bi smelo da se dešava u narednim kolima je da smo povremeno imali prevelikih problema da iznesemo loptu iz odbrane i prenesemo je našim veznjacima Sanogu, Kangi i Ivaniću na suprotnu polovinu. Gibraltarci koji se ovde veoma potcenjuju a koji su prošle sezone odigrali sa jednom Legijom 0:0 su bili veoma agresivni prvih pola sata, stajali su visoko i baš smo se mučili u tranziciji, očigledno da bilo koja ekipa koja nad nama odigra visoki presing na našoj polovini nama pravi problem, kao što nam recimo to Partizan stalno radi u derbijima pa zato izgubimo i ne stvaramo šanse, i stalno ponavljamo to i nikako da ispravimo. Nadam se da će se i realizacija šansi popraviti, inače sve ostalo je bilo za veliku pohvalu, sa lakoćom smo imali brzu kontru i polukontru i gol šansu svakog puta kada bi prešli u zonu napada.

Ernan Barkos

pre 3 godine

Ivanić osim što je dao dva gola nejakom protivniku, odigrao je na svom nivou, ni jedan tačan pas, ni jedan dobijen duel, promašena jedna dobra šansa i dva gola koja ne znače mnogo. To ja kao kad je Ruiz kod Božovića dao jedan dobar gol u domaćem prvenstvu i onda su počeli da ga dižu u nebesa a igra NULA. To je moje mišljenje a Ivaniću želim da me demantuje ako već ostaje da igra u zvezdi.

g

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko

4k4.Dex

pre 3 godine

Vidi se da nisu jos uvek uigrani neki igraci i da se jos trazi startnih 11 ali ima dosta potencijala i klupa je dugacka i jaka.
Plus, eje Stankovic digao prekide na jako jako visok nivo. I ubacio razne specijale.
Jedini problem koji vidim u ovim kvalifikacijama je to sto nema publike a to je zvezdi uvek bio veliki vetar u ledja i marakana kao neosvojiva tvrdjava za osrednje ekipe je uvek to bila iskljucivo zbog navijaca kojih sada nema.
Videcemo, daj boze da izborimo tu LE pa za LS sta bude a ocekujem pravu Zvezdu tek tamo u oktobru, novembru.

Sremac

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patriota, 19. avgust 2020 11:23)

Gobeljic treba da byde pored Terze . On se svuda trudi , ali slabo je to za zvezdu . Za javor , napredak ok .

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo je dobro sto nam je Juventus pomogao, tako sto nas je ubacio u prvo kolo kvalifikacije za LS. Dosta ima novih igraca i treba vise meceva da bi to bilo ono pravo. U koliko ne dodje do nekih igrackih promena ovo je tim za Evropu.
Sto se tice domacih utakmica tu moze da dodje do pomeranja i pruzanje sanse mladjim igracima.
Stvaramo dosta sansi to je dobro, golove postizemo iz prekida, lepih izradjenih akcija, oduzetih lopti od protivnickih igraca.
Za ovaj perod ima sta lepo da se kaze, sve ce to biti bolje i bolje.
Pitam se zasto pojedini svaku utakmicu C.Zvezde koriste kako bi osuli paljbu po Mirku Ivanicu???
Svidjalo je se to nekom ili ne on jedan od vaznih srafova u timu Dejana Stankovica.
Tim C.Zvezde tesko mogu da zamislim bez njega dok je on njen clan, oni koji ga ne vole nemoraju da gledaju utakmicu.
Decko koji od pauze od Kovid 19 se preporodio, nema utakmice da on nije dao gol, asistirao ili da je krenula akcija od njega koja je zavrsila golom.
Takav igrac treba da bude u C.Zvezdu ...

Djuro

pre 3 godine

Iako smo imali uspeha u zadnje tri godine,cini mi se da je bas onaj prvi Milojev tim igrao najbolje,a posle te sezone sve mi deluje uzasno sporo,naravno da smo kvalitetom bolji od ovih kao i u ling long ligi osim sto se neverovatno mucimo na derbijima.Imamo problem kada protiv nas neki tim igra presing po celom terenu,to se vidi upravo protiv Partizana,da bi to uspeli da resimo trebaju nam dobri tehnicari,i imamo sada dvojcu takvih,Kataia i Kangu,ali ne trebaju nam ovakvi kao sto su bili sinoc,ako Zvezda zeli grupno takmicenje bas njih dvojca moraju odigrati glavnu ulogu pre svega u zadnjoj trecini napada,bez dobrog Kataia i dobrog Kange Zvezda ce tesko videti i lugu evrope a kamoli ligu sampiona.Moramo igrati brze,vise dubinski a ne toliko sporo po sirini,ima Stankovic jos puno posla.Tim nije los,po meni bolji od proslogodisnjeg za bar 20 % ali mora se igrati brze,konkretnije,a u odbrani agresivnije,blize protivnickim igracima.Ako sve bude kako zelimo igracemo najmanje ligu evrope.

Čika Djura

pre 3 godine

Nema Srbina koji bez problema ne bi bio trener, selektor u fudbalu, košarci. A tek stručni analitičar u Barsi, Realu, MU..... Šta vi deco znate o fudbalu. Gledate fudbal jednodimenzionalno. Ne gledate kretanje ostalih igrača. Šta bi vi hteli da protiv jedne poluamaterske ekipe se natrpa 15-20 golova. Igra se bez gledalaca. Kritike bilo i u prvenstvenim utakmicama

mArsovAc

pre 3 godine

Ajde oladite sa Kataijem...

Jedini koji nešto vredi u ekipi. Juče se čak vraćao nazad da bi kreirao napad.
2 asistencije. 90% tačnih dodavanja za razliku od ostalih koji prečesto greše.
Zadnjih 15-ak minuta se videlo da Katai želi da se upiše u listu strelaca ali nije imao sreće.

Naravno da uvek može bolje, ali odigrao je tek par utakmica a bio je na nivou.

Ben malo malo pa padne i očekuje od sudije da svira prekršaj (što se često i dogodi u domaćem prvenstvu).
Dosta je spor i mislim da nije za poziciju napadača.
Sve očekuje da mu se dostavi na tacni... takvi su i jučerašnji golovi koje je postigao.

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto sam ja video katastrofalno izdanje Ivanica. Ok su dva gola protiv ovih amatera, ali decko nema kap krvi i nikakvu odlucnost. Mnogo puta vratio pas nazad. Ne znam... Nije mi delovalo da je pokidao.

nenad

pre 3 godine

Ivanic nije igrac za Zvezdu. Spor. Bez suta. Bez zara u borbi. Dok je postigao juce dva gola (koja uopste ne trebaju biti merilo protiv ovakvog protivnika) imao je mnogo izgubljenih lopti, mnogo ocajnih resenja.
Gobeljic ne ume da centrira pa to ti je. Ali to nadomestuje brzinom i borbenoscu.
Sanogo potez vise.
Kanga treba da se uigra.
Zao mi je jer Veljko Nikolic nije dobio sansu. Zasluzio je.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ivanić je bio očajan ne znam šta ste gledali. A to 2 gola ribarima sa Gibraltara kod nas Zvezdaša ne znači ništa. Zna se gde se dokazuje klasa.

SEnT

pre 3 godine

Vidi se da ovaj novinar poznaje posao, strucno nam je sve obrazlozio. Ja bih samo dopunio moje vidjenje stvari. Bekovi neznaju da centriraju, sta dalje pricati. Gobeljic se bori i treba mu odati priznanje, ali je fudbalski to slabo. Gajic jedva prosek, mnogo vise sam ocekivao od tog " mladog orlica". Degenek solidan, Milunovic teska kiksara, na svakoj utakmici mora bar jednom da kiksne. Od Sanoga sam ocekivao vise, ali da vidimo, ocekujem da se popravi. Nekako je nesiguran na lopti, i slab mu je prijem, a to je najbitnije na njegovoj poziciji. Ivanic, dao dva gola, a pre toga ocajan. Bez zelje, zara, sportske drskosti, ma bas, bas lose. Katai i Kanga sinoc losi, ali to su jedini igraci koji mogu da krenu napred, da nesto iskreiraju, ostali samo vracaju nazad prvom slobodnom igracu. Spiridonovic jedna dobra stvar za celu utakmicu. Premalo, ocekivao sam vise od njega. Ben je dao het- trik, ali nezna na mestu spica, i to ce se tek videti protiv ozbiljnijih ekipa. I takav je najbolje resenje, jer je Tomane zalutao u C.zvezdu, a Boaci i Pavkov su vec"bivsi" igraci. Stankovicu veliko hvala za sve kao igracu, vidi se da nije za trenera. Ako nas malo pogleda sreca, i domognemo se Lige Evrole trebamo biti presrecni. Sportski pozdrav i Napred ZVEZDA!

Dzony

pre 3 godine

Kao da su igrali protiv Bajerna. Ovakvi hvalospevi a pobedili cuvenu Evropu iz ofsajda. O zamljo Srbijo.
(Dusan Uros, 19. avgust 2020 10:52)

Ofsajd to se nikad nije desilo u istoriji fudbala prosto neverovatno

Patriota

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...

boki

pre 3 godine

Ivanic nista specijalno ali reci da nije imao nijedno uspesno dodavanje je smesno,asistirao je Benu na pocetku kad je ovaj promasio nemoguce,dao je dva gola....nije bas toliko bedno ali on mora mnogo bolje to svakako stoji!

trn

pre 3 godine

kad čitam ovu analizu za Ivanića, reklo bi se da nismo gledali istu utakmicu..lik je bio najgori u vezi, bez ijednog driblinga, dobre lopte prema napred, kretanja ili probijanja.. jedino gomila alibi dodavanja unazad, ili krivo dodanih lopti prema saigračima napred..zabio je dva gola pukom slučajnošću, nakon velike greške gostujućeg stopera i asistencije koju je bilo teže promašiti nego zabiti..
dok je on "igrač manje na terenu", na klupi su Gavrić, Vulić, Nikolić..
protiv ovih amatera se i moglo na taj način, ali protiv ozbiljnijih ekipa Ivanić nema šta tražiti u prvih 11..

legolas

pre 3 godine

Ivanic, pa i Katai i Kanga, a i mali Veljko Nikolic i Vulic, kada budu pod pritiskom brzih jacih i tehnicki boljih igraca pitanje je kako ce reagovati.
Tesko da uspavani Ivanic moze da izdrzi presing, pa i ostali iz veznog reda, to Deki mora da resi i nadje nacin a da se lopta ne salje napamet ili da se baca koska saigracu.
Po meni to ce biti kljucno u nastavku kvalifikacija. O odbrani na celu sa Milunovicem smorio sam se pricajuci, ne uliva mi ni malo poverenja,sem Borjana.

Fox Mulder

pre 3 godine

Gledao sam treninge Zvezde na Divčibarama i mogu vam reći samo jedno u šta će retko ko poverovati - Mirko Ivanić je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i tehnički najpotkovaniji (Katai i Kanga nisu bili tu). Zašto to ne pokazuje na terenu?? Pa, jednostavno, NIKADA nije na poziciji na kojoj može više da pokaže, a to je ofanzivni veznjak, koji igra u sredini terena.
Stalno ga bacaju na neke njemu neprirodne pozicije, jer je kod Miloja igrao krilo, dok su u sredini bili Ben i Marin, koji su, inače, krilni igrači. Da ne pominjem strašnu grešku sa Žanderom koji je uvek igrao (poprilično dobro) kao ofanzivno krilo na pripremama, da bi ga Miloje kasnije bacao na levog beka što mu nikako nije odgovaralo.
A što se Ivanića tiče, kada je ušao Tomane, Ben prešao na desno, a Spiridonović izašao, tek tada je Mirko bio tamo gde je najbolji. I uvek je bio tu negde kada se napravi dobra akcija ili šansa. Valjda je i Deki to video i shvatio, pa ćemo, nadam se, videti Ivanića u mnogo lepšem svetlu.

Milan

pre 3 godine

Ovaj protivnik je slabiji od bilo kog iz naše lige, i samim tim apsolutno nije nikakvo merilo. Mnogo bolji pokazatelj je utakmica protiv Spartaka iz Subotice gde je odbrana bila poprilično šuplja i to bi moglo da zabrine pred narednu fazu.

g.m.

pre 3 godine

Gluposti... Svako ko detaljnije prati (ili je igrao) fudbal zna da Ben nije spic... Odlican spoljni ofanzivni koji je falio prosle godine, ali ne I spic... Protiv jacih I organizovanijih ekipa nece proci... Od 3 gola kao da nije dao ni jedan ... Inace da ponovim, odlican spoljni ofanzivni ...

Ipak...

pre 3 godine

Teška greška Milunovića kod rezultata 0:0 mogla je skupo da nas košta.Tu se vidilo koliki su amateri protivnici.Da se ja pitam (a ne pitam se niti će me ko pitati) igrali bi Gavrić ili Nikolić.

zex

pre 3 godine

Buljko
Zvezda ima bolje igrace sada u veznom redu Sanogo je klasa za Jovicica i Jovancica.vise pokriva teren nego obojica.Kanga moze da bude tandem jer jw fizicki besprekorno spreman.Spridonovic moze da igra nazad jer je brz i pun snage Ja bih samo stavio Nikolica uz Kataia i Kangu i dobili bi top sredinu.Nama je problem odbrana, nemamo Bekove dobre i Milunovic je opasan po nas gol.Kati i Kanga igraju opusteno,ljudi vide razliku u klasi.Ivanic mnogo bolji, decko zna fudbala mnogo ali su nasa ocekivanja veca nego da je Azar.Staviti Nikolica umesto ivanica Kanga pozadi jer je trkac i klasa je za jovicica i jovancica.Vrhunska tehnika i moze iznositi loptu ka napred.Pa nas su punili i kad smo bili kao jaki sa pomenutim krsticicem.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Tbilisi ce da bude pravi protivnik za ovu fazu. Gostovanje, naprzen domacin, sve se resava u jednoj utakmici. Tu cemo vec da vidimo jasnije sta ima ova ekipa. Verujem u prolaz.
Inace, sinoc je Zvezda pocela 4-tu sezonu u kojoj je izbacila 13-og uzastopnog rivala za evro takmicenja. Bez izgubljenog dvomeca, dakle 13:0. Svakako podatak za respekt.

Стара школа

pre 3 godine

Иванић је убедљиво најгори играч у Звезди, и то годинама уназад. Без шута, без идеје, без снаге за контакт. Не знам ко га и зашто форсира. Милуновић технички непоткован и спор, а претенциозан. Превише греши чак и против лоших екипа. Остало од подношљивог до одличног.

rodjaksasela

pre 3 godine

Malo preterujete sa kritikovanjem Ivanica, decko je dao dva gola i asistirao za jedan, ja mu racunam jos jednu asistenciju kad je u trepavicu pogodio Bena, a ovaj promasio nesto sto se 9/10 puta pogadja. Ja ne znam sta treba, da da 6 golova i ima 5 asistencija da bi vas sve zadovoljio? Jovicic koga kujete u zvezde za ceo period igranja nije imao 2 gola i 2 asistencije. Jasno je, cenite borbu, krljanje, ali to nije Ivanic. Ne ocekujte od njega da ulazi u utakmicu sa nozem u zubima. Golovi i asistencije dobijaju utakmice.

ole

pre 3 godine

Ova utakmica nije bila baš nikakvo merilo. Dobro, pobedili smo i to je super, ali stvarno Evropa je tim u rangu 2. lige Srbije.
Zvezda je igrala previše opušteno i naravno da to neće raditi protiv jačih timova. Sa druge strane, i protiv Evrope se videlo da smo u odbrani šuplji. Imamo odbranu sa dve leve noge.
U napadu Kanga, Katai, Spiridonović, Nikolić, Krstović i Ben treba da se menjaju i da razbijaju. Ogroman napadački potencijal.
Opet i tu ima ono ali. Zvezda nema pravog špica. Nama treba igrač kao što je Pavkov, ili ranije Lekić, Žigić. Visok i spretan igrač koji može da igra i nogom i glavom.
Ben se jeste pokazao dobro na ppziciji špica, ali protiv Evrope. Kada dođe "prava" Evropa, svaka jača odbrana će neutralisati Bena na toj poziciji. Visinu nema, u duelima je slab i lako pada. On treba da kreira igru, uz Kangu i Kataija.

rekla-kazala

pre 3 godine

Na volim da kritikujem igrače, pogotovo posle prve utakmice u evropi i 5:0, ali ko ovde nije gledao utakmicu i ko gura Ivanića?
Trudi se, ali jednostavno nije za Zvezdu. Evo, ja ne znam ni jednu utakmicu da je odigrao dobro. Nije tu više ni pozicija u pitanju

Buljko

pre 3 godine

Ofanzivno zvezda deluje mnogo bolje nego prošle godine,dovedeni su tehnički potkovani igrači,mnogo je lepša za gledanje nego kod Miloja ali....bojim se prvog jačeg protivnika i onoga šta može da nas snadje jer igrači kao Kanga,Katai,Ivanić ne mogu defanzivno da se mere sa Krstičićem,Jovančićem,Jovičićem...treba biti realan i reći da smo dva puta igrali ligu šampiona zbog dobre i borbene sredine terena,što smo imali borce,trkače,nisu znalci ali su radili posao...nadam se da će Deki naći balans sa Sanogom i Spiridonovićem i da će naučiti na Robijevim i Grofovim greškama kada je hteo da se nadigrava u Evropi sa boljima od sebe,jeste to lepo i hrabro ali nažalost uvek se završi sa nekim Renom,Sasulom,ludogorecom a ja bih opet pre da budu opet Salcburg,Jang Bojs,Kopenhagen...sve u svemu ima materijala da se napravi nešto dobro od ove Zvezde

Искрено збуњен

pre 3 godine

Најгоре појачање у последњих пар година које се ненормално форсира је Мирко Иванић,и ту се ставља тачка на његову игру у Звезди. Огромно разочарење,без трунке напретка у игри и жељи. Маши зицере против ових момака,не сме да шутне... Огроман промашај њега као појачања,а ако се настави форсирање истог,тродупло ће да нас кошта

GG5+

pre 3 godine

Ben klasa a ovo ostalo sve prosek, jedino Katai i Kanga ako se ne trgnu kad uđu u formu. Ivanić dade 2 gola ekipi sa Gibraltara za 4 i 5 nula ali takvima izgleda jedino i može da učačka, bolje ga se ratosiljati dok ne dođe mučenje već protiv prve normalne prepreke.

aaa

pre 3 godine

Ivanic katastrofa,kakvi kljucevi kakvi bakraci,kod drugog gola pucao direktno u golmana..bled ko krpa,ko da nema kap krvi..da protrcim porde njega oduvao bi ga

Bojan

pre 3 godine

Mi nismo gledali istu utakmicu ocigledno. Ivanic sem ta dva gola, celu utakmicu je odigrao lose. Greske u dodavanju, losa duel igra, kao da vuce prikolicu za sobom. Opet, dva gola je dao, svaka cast, ali to ne menja moj utisak da se nije sastavio sa loptom kako treba skoro celu utakmicu. Sut kod njegovog drugog gola bi svaki ozbiljniji golman odbranio jer je sutirao u golmana.

Nikola

pre 3 godine

I normalno nesto uvek mora da upropasti vece a to je Milunovic, decko je učestvovao u najvećim porazima Batea i Zvezde, spor je koristi snagu da bi zaustavio nekog.Ne razumem zbog čega se forsira, kada je isključen u Kopenhagenu, Degenek i Pankov su sami zaustavili napad Kopenhagena sa igracem manje. Da nije on igrao Kopenhagen ne bi ni dao gol, dokle ce Terzic i ekipa da ga forsiraju

BaneBl

pre 3 godine

Tomane se vidi samo kad ulazi u igru. Jel vidite koja je razlika izmedju Bena i Tomanea, Ben je 5 puta bio u gol sansi i dao je 3 gola za 70 minuta kao spic . Tomane preuzeo i nestao. To je odlika spica da utrci gdje treba i da osjeti igraca koji dodaje pogotovo ove sto napamet ubacuju.
Takvi majstori su bili Savo i Pipo uvijek tu negdje oko peterca se sami nadju i bocnu u mrezu. Nisam ih nikad volio zbog tog ziherasenja ali su bili jako uspjesni u tome.

aaa

pre 3 godine

Ivanic katastrofa,kakvi kljucevi kakvi bakraci,kod drugog gola pucao direktno u golmana..bled ko krpa,ko da nema kap krvi..da protrcim porde njega oduvao bi ga

Bojan

pre 3 godine

Mi nismo gledali istu utakmicu ocigledno. Ivanic sem ta dva gola, celu utakmicu je odigrao lose. Greske u dodavanju, losa duel igra, kao da vuce prikolicu za sobom. Opet, dva gola je dao, svaka cast, ali to ne menja moj utisak da se nije sastavio sa loptom kako treba skoro celu utakmicu. Sut kod njegovog drugog gola bi svaki ozbiljniji golman odbranio jer je sutirao u golmana.

BaneBl

pre 3 godine

Tomane se vidi samo kad ulazi u igru. Jel vidite koja je razlika izmedju Bena i Tomanea, Ben je 5 puta bio u gol sansi i dao je 3 gola za 70 minuta kao spic . Tomane preuzeo i nestao. To je odlika spica da utrci gdje treba i da osjeti igraca koji dodaje pogotovo ove sto napamet ubacuju.
Takvi majstori su bili Savo i Pipo uvijek tu negdje oko peterca se sami nadju i bocnu u mrezu. Nisam ih nikad volio zbog tog ziherasenja ali su bili jako uspjesni u tome.

Buljko

pre 3 godine

Ofanzivno zvezda deluje mnogo bolje nego prošle godine,dovedeni su tehnički potkovani igrači,mnogo je lepša za gledanje nego kod Miloja ali....bojim se prvog jačeg protivnika i onoga šta može da nas snadje jer igrači kao Kanga,Katai,Ivanić ne mogu defanzivno da se mere sa Krstičićem,Jovančićem,Jovičićem...treba biti realan i reći da smo dva puta igrali ligu šampiona zbog dobre i borbene sredine terena,što smo imali borce,trkače,nisu znalci ali su radili posao...nadam se da će Deki naći balans sa Sanogom i Spiridonovićem i da će naučiti na Robijevim i Grofovim greškama kada je hteo da se nadigrava u Evropi sa boljima od sebe,jeste to lepo i hrabro ali nažalost uvek se završi sa nekim Renom,Sasulom,ludogorecom a ja bih opet pre da budu opet Salcburg,Jang Bojs,Kopenhagen...sve u svemu ima materijala da se napravi nešto dobro od ove Zvezde

Искрено збуњен

pre 3 godine

Најгоре појачање у последњих пар година које се ненормално форсира је Мирко Иванић,и ту се ставља тачка на његову игру у Звезди. Огромно разочарење,без трунке напретка у игри и жељи. Маши зицере против ових момака,не сме да шутне... Огроман промашај њега као појачања,а ако се настави форсирање истог,тродупло ће да нас кошта

g.m.

pre 3 godine

Gluposti... Svako ko detaljnije prati (ili je igrao) fudbal zna da Ben nije spic... Odlican spoljni ofanzivni koji je falio prosle godine, ali ne I spic... Protiv jacih I organizovanijih ekipa nece proci... Od 3 gola kao da nije dao ni jedan ... Inace da ponovim, odlican spoljni ofanzivni ...

GG5+

pre 3 godine

Ben klasa a ovo ostalo sve prosek, jedino Katai i Kanga ako se ne trgnu kad uđu u formu. Ivanić dade 2 gola ekipi sa Gibraltara za 4 i 5 nula ali takvima izgleda jedino i može da učačka, bolje ga se ratosiljati dok ne dođe mučenje već protiv prve normalne prepreke.

Nikola

pre 3 godine

I normalno nesto uvek mora da upropasti vece a to je Milunovic, decko je učestvovao u najvećim porazima Batea i Zvezde, spor je koristi snagu da bi zaustavio nekog.Ne razumem zbog čega se forsira, kada je isključen u Kopenhagenu, Degenek i Pankov su sami zaustavili napad Kopenhagena sa igracem manje. Da nije on igrao Kopenhagen ne bi ni dao gol, dokle ce Terzic i ekipa da ga forsiraju

Sunce Slobode

pre 3 godine

Tbilisi ce da bude pravi protivnik za ovu fazu. Gostovanje, naprzen domacin, sve se resava u jednoj utakmici. Tu cemo vec da vidimo jasnije sta ima ova ekipa. Verujem u prolaz.
Inace, sinoc je Zvezda pocela 4-tu sezonu u kojoj je izbacila 13-og uzastopnog rivala za evro takmicenja. Bez izgubljenog dvomeca, dakle 13:0. Svakako podatak za respekt.

Milan

pre 3 godine

Ovaj protivnik je slabiji od bilo kog iz naše lige, i samim tim apsolutno nije nikakvo merilo. Mnogo bolji pokazatelj je utakmica protiv Spartaka iz Subotice gde je odbrana bila poprilično šuplja i to bi moglo da zabrine pred narednu fazu.

Fox Mulder

pre 3 godine

Gledao sam treninge Zvezde na Divčibarama i mogu vam reći samo jedno u šta će retko ko poverovati - Mirko Ivanić je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i tehnički najpotkovaniji (Katai i Kanga nisu bili tu). Zašto to ne pokazuje na terenu?? Pa, jednostavno, NIKADA nije na poziciji na kojoj može više da pokaže, a to je ofanzivni veznjak, koji igra u sredini terena.
Stalno ga bacaju na neke njemu neprirodne pozicije, jer je kod Miloja igrao krilo, dok su u sredini bili Ben i Marin, koji su, inače, krilni igrači. Da ne pominjem strašnu grešku sa Žanderom koji je uvek igrao (poprilično dobro) kao ofanzivno krilo na pripremama, da bi ga Miloje kasnije bacao na levog beka što mu nikako nije odgovaralo.
A što se Ivanića tiče, kada je ušao Tomane, Ben prešao na desno, a Spiridonović izašao, tek tada je Mirko bio tamo gde je najbolji. I uvek je bio tu negde kada se napravi dobra akcija ili šansa. Valjda je i Deki to video i shvatio, pa ćemo, nadam se, videti Ivanića u mnogo lepšem svetlu.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ivanić je bio očajan ne znam šta ste gledali. A to 2 gola ribarima sa Gibraltara kod nas Zvezdaša ne znači ništa. Zna se gde se dokazuje klasa.

trn

pre 3 godine

kad čitam ovu analizu za Ivanića, reklo bi se da nismo gledali istu utakmicu..lik je bio najgori u vezi, bez ijednog driblinga, dobre lopte prema napred, kretanja ili probijanja.. jedino gomila alibi dodavanja unazad, ili krivo dodanih lopti prema saigračima napred..zabio je dva gola pukom slučajnošću, nakon velike greške gostujućeg stopera i asistencije koju je bilo teže promašiti nego zabiti..
dok je on "igrač manje na terenu", na klupi su Gavrić, Vulić, Nikolić..
protiv ovih amatera se i moglo na taj način, ali protiv ozbiljnijih ekipa Ivanić nema šta tražiti u prvih 11..

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto sam ja video katastrofalno izdanje Ivanica. Ok su dva gola protiv ovih amatera, ali decko nema kap krvi i nikakvu odlucnost. Mnogo puta vratio pas nazad. Ne znam... Nije mi delovalo da je pokidao.

SEnT

pre 3 godine

Vidi se da ovaj novinar poznaje posao, strucno nam je sve obrazlozio. Ja bih samo dopunio moje vidjenje stvari. Bekovi neznaju da centriraju, sta dalje pricati. Gobeljic se bori i treba mu odati priznanje, ali je fudbalski to slabo. Gajic jedva prosek, mnogo vise sam ocekivao od tog " mladog orlica". Degenek solidan, Milunovic teska kiksara, na svakoj utakmici mora bar jednom da kiksne. Od Sanoga sam ocekivao vise, ali da vidimo, ocekujem da se popravi. Nekako je nesiguran na lopti, i slab mu je prijem, a to je najbitnije na njegovoj poziciji. Ivanic, dao dva gola, a pre toga ocajan. Bez zelje, zara, sportske drskosti, ma bas, bas lose. Katai i Kanga sinoc losi, ali to su jedini igraci koji mogu da krenu napred, da nesto iskreiraju, ostali samo vracaju nazad prvom slobodnom igracu. Spiridonovic jedna dobra stvar za celu utakmicu. Premalo, ocekivao sam vise od njega. Ben je dao het- trik, ali nezna na mestu spica, i to ce se tek videti protiv ozbiljnijih ekipa. I takav je najbolje resenje, jer je Tomane zalutao u C.zvezdu, a Boaci i Pavkov su vec"bivsi" igraci. Stankovicu veliko hvala za sve kao igracu, vidi se da nije za trenera. Ako nas malo pogleda sreca, i domognemo se Lige Evrole trebamo biti presrecni. Sportski pozdrav i Napred ZVEZDA!

Kristian

pre 3 godine

Nebojsa... Niko nema nista protiv Ivanica, ali svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje, kao uostalom i Vi. Ja licno mislim da Ivanic nije igrac za Zvezdu, kao i Tomane, ali to je samo moje misljenje, i naravno ne znaci da moram biti u pravu. Vreme ce sve pokazati, i nadam se da ce Zvezda uspjesno stici do svog cilja.

nenad

pre 3 godine

Ivanic nije igrac za Zvezdu. Spor. Bez suta. Bez zara u borbi. Dok je postigao juce dva gola (koja uopste ne trebaju biti merilo protiv ovakvog protivnika) imao je mnogo izgubljenih lopti, mnogo ocajnih resenja.
Gobeljic ne ume da centrira pa to ti je. Ali to nadomestuje brzinom i borbenoscu.
Sanogo potez vise.
Kanga treba da se uigra.
Zao mi je jer Veljko Nikolic nije dobio sansu. Zasluzio je.

ole

pre 3 godine

Ova utakmica nije bila baš nikakvo merilo. Dobro, pobedili smo i to je super, ali stvarno Evropa je tim u rangu 2. lige Srbije.
Zvezda je igrala previše opušteno i naravno da to neće raditi protiv jačih timova. Sa druge strane, i protiv Evrope se videlo da smo u odbrani šuplji. Imamo odbranu sa dve leve noge.
U napadu Kanga, Katai, Spiridonović, Nikolić, Krstović i Ben treba da se menjaju i da razbijaju. Ogroman napadački potencijal.
Opet i tu ima ono ali. Zvezda nema pravog špica. Nama treba igrač kao što je Pavkov, ili ranije Lekić, Žigić. Visok i spretan igrač koji može da igra i nogom i glavom.
Ben se jeste pokazao dobro na ppziciji špica, ali protiv Evrope. Kada dođe "prava" Evropa, svaka jača odbrana će neutralisati Bena na toj poziciji. Visinu nema, u duelima je slab i lako pada. On treba da kreira igru, uz Kangu i Kataija.

rekla-kazala

pre 3 godine

Na volim da kritikujem igrače, pogotovo posle prve utakmice u evropi i 5:0, ali ko ovde nije gledao utakmicu i ko gura Ivanića?
Trudi se, ali jednostavno nije za Zvezdu. Evo, ja ne znam ni jednu utakmicu da je odigrao dobro. Nije tu više ni pozicija u pitanju

Dzony

pre 3 godine

Kao da su igrali protiv Bajerna. Ovakvi hvalospevi a pobedili cuvenu Evropu iz ofsajda. O zamljo Srbijo.
(Dusan Uros, 19. avgust 2020 10:52)

Ofsajd to se nikad nije desilo u istoriji fudbala prosto neverovatno

zex

pre 3 godine

Buljko
Zvezda ima bolje igrace sada u veznom redu Sanogo je klasa za Jovicica i Jovancica.vise pokriva teren nego obojica.Kanga moze da bude tandem jer jw fizicki besprekorno spreman.Spridonovic moze da igra nazad jer je brz i pun snage Ja bih samo stavio Nikolica uz Kataia i Kangu i dobili bi top sredinu.Nama je problem odbrana, nemamo Bekove dobre i Milunovic je opasan po nas gol.Kati i Kanga igraju opusteno,ljudi vide razliku u klasi.Ivanic mnogo bolji, decko zna fudbala mnogo ali su nasa ocekivanja veca nego da je Azar.Staviti Nikolica umesto ivanica Kanga pozadi jer je trkac i klasa je za jovicica i jovancica.Vrhunska tehnika i moze iznositi loptu ka napred.Pa nas su punili i kad smo bili kao jaki sa pomenutim krsticicem.

boki

pre 3 godine

Ivanic nista specijalno ali reci da nije imao nijedno uspesno dodavanje je smesno,asistirao je Benu na pocetku kad je ovaj promasio nemoguce,dao je dva gola....nije bas toliko bedno ali on mora mnogo bolje to svakako stoji!

Стара школа

pre 3 godine

Иванић је убедљиво најгори играч у Звезди, и то годинама уназад. Без шута, без идеје, без снаге за контакт. Не знам ко га и зашто форсира. Милуновић технички непоткован и спор, а претенциозан. Превише греши чак и против лоших екипа. Остало од подношљивог до одличног.

legolas

pre 3 godine

Ivanic, pa i Katai i Kanga, a i mali Veljko Nikolic i Vulic, kada budu pod pritiskom brzih jacih i tehnicki boljih igraca pitanje je kako ce reagovati.
Tesko da uspavani Ivanic moze da izdrzi presing, pa i ostali iz veznog reda, to Deki mora da resi i nadje nacin a da se lopta ne salje napamet ili da se baca koska saigracu.
Po meni to ce biti kljucno u nastavku kvalifikacija. O odbrani na celu sa Milunovicem smorio sam se pricajuci, ne uliva mi ni malo poverenja,sem Borjana.

rodjaksasela

pre 3 godine

Malo preterujete sa kritikovanjem Ivanica, decko je dao dva gola i asistirao za jedan, ja mu racunam jos jednu asistenciju kad je u trepavicu pogodio Bena, a ovaj promasio nesto sto se 9/10 puta pogadja. Ja ne znam sta treba, da da 6 golova i ima 5 asistencija da bi vas sve zadovoljio? Jovicic koga kujete u zvezde za ceo period igranja nije imao 2 gola i 2 asistencije. Jasno je, cenite borbu, krljanje, ali to nije Ivanic. Ne ocekujte od njega da ulazi u utakmicu sa nozem u zubima. Golovi i asistencije dobijaju utakmice.

Rothmans

pre 3 godine

Ono što sam kao laik primetio sinoć a što nikako ne bi smelo da se dešava u narednim kolima je da smo povremeno imali prevelikih problema da iznesemo loptu iz odbrane i prenesemo je našim veznjacima Sanogu, Kangi i Ivaniću na suprotnu polovinu. Gibraltarci koji se ovde veoma potcenjuju a koji su prošle sezone odigrali sa jednom Legijom 0:0 su bili veoma agresivni prvih pola sata, stajali su visoko i baš smo se mučili u tranziciji, očigledno da bilo koja ekipa koja nad nama odigra visoki presing na našoj polovini nama pravi problem, kao što nam recimo to Partizan stalno radi u derbijima pa zato izgubimo i ne stvaramo šanse, i stalno ponavljamo to i nikako da ispravimo. Nadam se da će se i realizacija šansi popraviti, inače sve ostalo je bilo za veliku pohvalu, sa lakoćom smo imali brzu kontru i polukontru i gol šansu svakog puta kada bi prešli u zonu napada.

Ipak...

pre 3 godine

Teška greška Milunovića kod rezultata 0:0 mogla je skupo da nas košta.Tu se vidilo koliki su amateri protivnici.Da se ja pitam (a ne pitam se niti će me ko pitati) igrali bi Gavrić ili Nikolić.

Sremac

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patriota, 19. avgust 2020 11:23)

Gobeljic treba da byde pored Terze . On se svuda trudi , ali slabo je to za zvezdu . Za javor , napredak ok .

4k4.Dex

pre 3 godine

Vidi se da nisu jos uvek uigrani neki igraci i da se jos trazi startnih 11 ali ima dosta potencijala i klupa je dugacka i jaka.
Plus, eje Stankovic digao prekide na jako jako visok nivo. I ubacio razne specijale.
Jedini problem koji vidim u ovim kvalifikacijama je to sto nema publike a to je zvezdi uvek bio veliki vetar u ledja i marakana kao neosvojiva tvrdjava za osrednje ekipe je uvek to bila iskljucivo zbog navijaca kojih sada nema.
Videcemo, daj boze da izborimo tu LE pa za LS sta bude a ocekujem pravu Zvezdu tek tamo u oktobru, novembru.

Čika Djura

pre 3 godine

Nema Srbina koji bez problema ne bi bio trener, selektor u fudbalu, košarci. A tek stručni analitičar u Barsi, Realu, MU..... Šta vi deco znate o fudbalu. Gledate fudbal jednodimenzionalno. Ne gledate kretanje ostalih igrača. Šta bi vi hteli da protiv jedne poluamaterske ekipe se natrpa 15-20 golova. Igra se bez gledalaca. Kritike bilo i u prvenstvenim utakmicama

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Slažem se sa analizom! Kanga prosto mora da iskoreni tu lezernost i mora na vreme da tuče u gol.
Zvezda ima kvalitet bez dileme i što je novina Stanković je uspostavio modernu pas igru koja se cekala decenijama.
Srećno, zadovoljan sam kako je prvi mec u Evropi.🔴⚪⚽️👌

... pravi špic

pre 3 godine

Glupost, ne moze Ben da imitira spica, fali klasican spic i tacka !
(Ne razumem latinski ič !, 19. avgust 2020 10:17)

Pa on i ne imitira špica,
on radi posao špica, daje golove,
a to je radio i ranije,
rešavao važne mečeve (Spartak Trnava, Salcburg)
i uveo Zvezdu u LŠ.

Prošle godine bio povređen, pa kasnije nije ni licenciran za LŠ.

Interesantmo, sada sam pogčedao golove koje je dao u gostima Spartaku glavom i Salcburgu nogom i glavom,

čovek je bukvalno uvek bio tamo gde treba...

mArsovAc

pre 3 godine

Ajde oladite sa Kataijem...

Jedini koji nešto vredi u ekipi. Juče se čak vraćao nazad da bi kreirao napad.
2 asistencije. 90% tačnih dodavanja za razliku od ostalih koji prečesto greše.
Zadnjih 15-ak minuta se videlo da Katai želi da se upiše u listu strelaca ali nije imao sreće.

Naravno da uvek može bolje, ali odigrao je tek par utakmica a bio je na nivou.

Ben malo malo pa padne i očekuje od sudije da svira prekršaj (što se često i dogodi u domaćem prvenstvu).
Dosta je spor i mislim da nije za poziciju napadača.
Sve očekuje da mu se dostavi na tacni... takvi su i jučerašnji golovi koje je postigao.

Ernan Barkos

pre 3 godine

Ivanić osim što je dao dva gola nejakom protivniku, odigrao je na svom nivou, ni jedan tačan pas, ni jedan dobijen duel, promašena jedna dobra šansa i dva gola koja ne znače mnogo. To ja kao kad je Ruiz kod Božovića dao jedan dobar gol u domaćem prvenstvu i onda su počeli da ga dižu u nebesa a igra NULA. To je moje mišljenje a Ivaniću želim da me demantuje ako već ostaje da igra u zvezdi.

Patriota

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...

g

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko

Djuro

pre 3 godine

Iako smo imali uspeha u zadnje tri godine,cini mi se da je bas onaj prvi Milojev tim igrao najbolje,a posle te sezone sve mi deluje uzasno sporo,naravno da smo kvalitetom bolji od ovih kao i u ling long ligi osim sto se neverovatno mucimo na derbijima.Imamo problem kada protiv nas neki tim igra presing po celom terenu,to se vidi upravo protiv Partizana,da bi to uspeli da resimo trebaju nam dobri tehnicari,i imamo sada dvojcu takvih,Kataia i Kangu,ali ne trebaju nam ovakvi kao sto su bili sinoc,ako Zvezda zeli grupno takmicenje bas njih dvojca moraju odigrati glavnu ulogu pre svega u zadnjoj trecini napada,bez dobrog Kataia i dobrog Kange Zvezda ce tesko videti i lugu evrope a kamoli ligu sampiona.Moramo igrati brze,vise dubinski a ne toliko sporo po sirini,ima Stankovic jos puno posla.Tim nije los,po meni bolji od proslogodisnjeg za bar 20 % ali mora se igrati brze,konkretnije,a u odbrani agresivnije,blize protivnickim igracima.Ako sve bude kako zelimo igracemo najmanje ligu evrope.

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo je dobro sto nam je Juventus pomogao, tako sto nas je ubacio u prvo kolo kvalifikacije za LS. Dosta ima novih igraca i treba vise meceva da bi to bilo ono pravo. U koliko ne dodje do nekih igrackih promena ovo je tim za Evropu.
Sto se tice domacih utakmica tu moze da dodje do pomeranja i pruzanje sanse mladjim igracima.
Stvaramo dosta sansi to je dobro, golove postizemo iz prekida, lepih izradjenih akcija, oduzetih lopti od protivnickih igraca.
Za ovaj perod ima sta lepo da se kaze, sve ce to biti bolje i bolje.
Pitam se zasto pojedini svaku utakmicu C.Zvezde koriste kako bi osuli paljbu po Mirku Ivanicu???
Svidjalo je se to nekom ili ne on jedan od vaznih srafova u timu Dejana Stankovica.
Tim C.Zvezde tesko mogu da zamislim bez njega dok je on njen clan, oni koji ga ne vole nemoraju da gledaju utakmicu.
Decko koji od pauze od Kovid 19 se preporodio, nema utakmice da on nije dao gol, asistirao ili da je krenula akcija od njega koja je zavrsila golom.
Takav igrac treba da bude u C.Zvezdu ...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovako Sonogo dobar najviše oduzetih lopti suparničkoj ekipi,kanga dobar sem jedne greške potez više kad je možda mogao i da se upiše u strelce ali lopte kange imaju oči dosta trči više nego zadovoljan Ivanič istina 2.gola bile su takoreči jedan na tacnu gde mu golman gotovo odbranio i 2.gol gde je uz dosta sreče oduzeo loptu ali takve greške malo bolje ekipe neče raditi Ivanič mora biti konstantniji ne jedna dobra druga očajna Katai pomeni najlošiji igrač ovog puta,Vulič igrač za kojega se mora nači mesto u ovoj ekipi zvezde.Ben najbolji ali još uvek tvrdim,da Ben nije golgeter i kod jačih ekipa sa bržim igračima pozadi Ben neče videti loptu a bio bi odličan u sredini odmah iza špiceva kako bi uz sonoga zatvarao prolaze u odbrani na kontre.Spiridonovič donosi dobitzak jer je brz i trči i pomaže odbrani što donosi plus za čitavu ekipu.Vulič igrač za kojeg se mora nači mesto u ovakvoj ekipi zvezde posebno zato što još uvek igramo lažnim špicem i zasad se odlično snalazi protiv ekipa ranga Gibraltar ili Srbska liga.

a što?

pre 3 godine

dalje ne shvatam kolektivno nipodaštavanje Mirka Ivanića. Odličan fudbaler.
(absolutezero, 19. avgust 2020 14:04)

Izgleda da jedan lik menja imena i po nečijem nalogu piše negativne o Ivaniću. Srećom pa Deki, Mrkela, i sam Ivanić ne čitaju ove budalaštine koje piše dečak od - 18 godina

NY

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko
(g, 19. avgust 2020 12:26

Ti bi sigurno dao 3-4 komada ali teško da bi sa penala dobacio do gola

SrbEUin

pre 3 godine

(Buljko, 19. avgust 2020 09:48)

Ona Milojeva grupa boraca trkača je igrala najružniji fudbal od Robija naovamo. Trčanje bez tehnike i ideje, u kojoj su jedini školovani igrači Marin i Ben. Rezultati na teške mišiće,aviše na sreću. Svaki ozbiljan tim ih je demolirao. Nisu mogli da prenesu loptu preko pola, morao je Borjan da ispucava na Pavkova ili Boaćija, pa šta bude.
Ova Dekijeva postava je neuporedivo bolja i gledljivija. Ključno je da veznjaci mogu prenosti igru na drugu polovinu i onda se mogu kreirati napadi. To nisu mogli ni Jovančić, ni Jovičić, ni Krstičić ni niko drugi iz zadnje linije (Savić, Degenek, Rodić, Gobeljić). Sve se svodilo na trčanje za Marina. Sada su tu Kanga, Katai, Sanogo, Ben, Ivanić i Nikolićkoj koji mogu da igraju tranziciju.
Možda neće uspeti ove godine da uđu u LŠ ili LE, jer sreća ima dosta uticaja u fudbalu, a Zvezda ju je obilato koristila zadnje dve godine, pa bi moglo sada da se vrati, ali sigurno je da je ekipa mnogo bolja.

Kriticar laznih sportista

pre 3 godine

Ovaj gospodin sto se cudi u vezi kritika, na racun Ivanica, neka pokusa u toku utakmice da pravi statistiku njegove igre. Kada se uveri da "profesionalac" ima problema sa predajom, primanjem, stopanjem lopte i pregledom igre, onda ce i sam da ga kritikuje. Vise energije prilikom udarca na gol ima Soraja, nego on. Niti je brz, niti fudbalski intiligentan, i ako slucajno nesto dobro uradi, to je zahvaljujuci saigracima.

aaa

pre 3 godine

Ivanic katastrofa,kakvi kljucevi kakvi bakraci,kod drugog gola pucao direktno u golmana..bled ko krpa,ko da nema kap krvi..da protrcim porde njega oduvao bi ga

g.m.

pre 3 godine

Gluposti... Svako ko detaljnije prati (ili je igrao) fudbal zna da Ben nije spic... Odlican spoljni ofanzivni koji je falio prosle godine, ali ne I spic... Protiv jacih I organizovanijih ekipa nece proci... Od 3 gola kao da nije dao ni jedan ... Inace da ponovim, odlican spoljni ofanzivni ...

SEnT

pre 3 godine

Vidi se da ovaj novinar poznaje posao, strucno nam je sve obrazlozio. Ja bih samo dopunio moje vidjenje stvari. Bekovi neznaju da centriraju, sta dalje pricati. Gobeljic se bori i treba mu odati priznanje, ali je fudbalski to slabo. Gajic jedva prosek, mnogo vise sam ocekivao od tog " mladog orlica". Degenek solidan, Milunovic teska kiksara, na svakoj utakmici mora bar jednom da kiksne. Od Sanoga sam ocekivao vise, ali da vidimo, ocekujem da se popravi. Nekako je nesiguran na lopti, i slab mu je prijem, a to je najbitnije na njegovoj poziciji. Ivanic, dao dva gola, a pre toga ocajan. Bez zelje, zara, sportske drskosti, ma bas, bas lose. Katai i Kanga sinoc losi, ali to su jedini igraci koji mogu da krenu napred, da nesto iskreiraju, ostali samo vracaju nazad prvom slobodnom igracu. Spiridonovic jedna dobra stvar za celu utakmicu. Premalo, ocekivao sam vise od njega. Ben je dao het- trik, ali nezna na mestu spica, i to ce se tek videti protiv ozbiljnijih ekipa. I takav je najbolje resenje, jer je Tomane zalutao u C.zvezdu, a Boaci i Pavkov su vec"bivsi" igraci. Stankovicu veliko hvala za sve kao igracu, vidi se da nije za trenera. Ako nas malo pogleda sreca, i domognemo se Lige Evrole trebamo biti presrecni. Sportski pozdrav i Napred ZVEZDA!

Искрено збуњен

pre 3 godine

Најгоре појачање у последњих пар година које се ненормално форсира је Мирко Иванић,и ту се ставља тачка на његову игру у Звезди. Огромно разочарење,без трунке напретка у игри и жељи. Маши зицере против ових момака,не сме да шутне... Огроман промашај њега као појачања,а ако се настави форсирање истог,тродупло ће да нас кошта

rodjaksasela

pre 3 godine

Malo preterujete sa kritikovanjem Ivanica, decko je dao dva gola i asistirao za jedan, ja mu racunam jos jednu asistenciju kad je u trepavicu pogodio Bena, a ovaj promasio nesto sto se 9/10 puta pogadja. Ja ne znam sta treba, da da 6 golova i ima 5 asistencija da bi vas sve zadovoljio? Jovicic koga kujete u zvezde za ceo period igranja nije imao 2 gola i 2 asistencije. Jasno je, cenite borbu, krljanje, ali to nije Ivanic. Ne ocekujte od njega da ulazi u utakmicu sa nozem u zubima. Golovi i asistencije dobijaju utakmice.

Nikola

pre 3 godine

I normalno nesto uvek mora da upropasti vece a to je Milunovic, decko je učestvovao u najvećim porazima Batea i Zvezde, spor je koristi snagu da bi zaustavio nekog.Ne razumem zbog čega se forsira, kada je isključen u Kopenhagenu, Degenek i Pankov su sami zaustavili napad Kopenhagena sa igracem manje. Da nije on igrao Kopenhagen ne bi ni dao gol, dokle ce Terzic i ekipa da ga forsiraju

Bojan

pre 3 godine

Mi nismo gledali istu utakmicu ocigledno. Ivanic sem ta dva gola, celu utakmicu je odigrao lose. Greske u dodavanju, losa duel igra, kao da vuce prikolicu za sobom. Opet, dva gola je dao, svaka cast, ali to ne menja moj utisak da se nije sastavio sa loptom kako treba skoro celu utakmicu. Sut kod njegovog drugog gola bi svaki ozbiljniji golman odbranio jer je sutirao u golmana.

GG5+

pre 3 godine

Ben klasa a ovo ostalo sve prosek, jedino Katai i Kanga ako se ne trgnu kad uđu u formu. Ivanić dade 2 gola ekipi sa Gibraltara za 4 i 5 nula ali takvima izgleda jedino i može da učačka, bolje ga se ratosiljati dok ne dođe mučenje već protiv prve normalne prepreke.

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo je dobro sto nam je Juventus pomogao, tako sto nas je ubacio u prvo kolo kvalifikacije za LS. Dosta ima novih igraca i treba vise meceva da bi to bilo ono pravo. U koliko ne dodje do nekih igrackih promena ovo je tim za Evropu.
Sto se tice domacih utakmica tu moze da dodje do pomeranja i pruzanje sanse mladjim igracima.
Stvaramo dosta sansi to je dobro, golove postizemo iz prekida, lepih izradjenih akcija, oduzetih lopti od protivnickih igraca.
Za ovaj perod ima sta lepo da se kaze, sve ce to biti bolje i bolje.
Pitam se zasto pojedini svaku utakmicu C.Zvezde koriste kako bi osuli paljbu po Mirku Ivanicu???
Svidjalo je se to nekom ili ne on jedan od vaznih srafova u timu Dejana Stankovica.
Tim C.Zvezde tesko mogu da zamislim bez njega dok je on njen clan, oni koji ga ne vole nemoraju da gledaju utakmicu.
Decko koji od pauze od Kovid 19 se preporodio, nema utakmice da on nije dao gol, asistirao ili da je krenula akcija od njega koja je zavrsila golom.
Takav igrac treba da bude u C.Zvezdu ...

g

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko

Buljko

pre 3 godine

Ofanzivno zvezda deluje mnogo bolje nego prošle godine,dovedeni su tehnički potkovani igrači,mnogo je lepša za gledanje nego kod Miloja ali....bojim se prvog jačeg protivnika i onoga šta može da nas snadje jer igrači kao Kanga,Katai,Ivanić ne mogu defanzivno da se mere sa Krstičićem,Jovančićem,Jovičićem...treba biti realan i reći da smo dva puta igrali ligu šampiona zbog dobre i borbene sredine terena,što smo imali borce,trkače,nisu znalci ali su radili posao...nadam se da će Deki naći balans sa Sanogom i Spiridonovićem i da će naučiti na Robijevim i Grofovim greškama kada je hteo da se nadigrava u Evropi sa boljima od sebe,jeste to lepo i hrabro ali nažalost uvek se završi sa nekim Renom,Sasulom,ludogorecom a ja bih opet pre da budu opet Salcburg,Jang Bojs,Kopenhagen...sve u svemu ima materijala da se napravi nešto dobro od ove Zvezde

trn

pre 3 godine

kad čitam ovu analizu za Ivanića, reklo bi se da nismo gledali istu utakmicu..lik je bio najgori u vezi, bez ijednog driblinga, dobre lopte prema napred, kretanja ili probijanja.. jedino gomila alibi dodavanja unazad, ili krivo dodanih lopti prema saigračima napred..zabio je dva gola pukom slučajnošću, nakon velike greške gostujućeg stopera i asistencije koju je bilo teže promašiti nego zabiti..
dok je on "igrač manje na terenu", na klupi su Gavrić, Vulić, Nikolić..
protiv ovih amatera se i moglo na taj način, ali protiv ozbiljnijih ekipa Ivanić nema šta tražiti u prvih 11..

Fox Mulder

pre 3 godine

Gledao sam treninge Zvezde na Divčibarama i mogu vam reći samo jedno u šta će retko ko poverovati - Mirko Ivanić je ubedljivo najbolji igrač Zvezde i tehnički najpotkovaniji (Katai i Kanga nisu bili tu). Zašto to ne pokazuje na terenu?? Pa, jednostavno, NIKADA nije na poziciji na kojoj može više da pokaže, a to je ofanzivni veznjak, koji igra u sredini terena.
Stalno ga bacaju na neke njemu neprirodne pozicije, jer je kod Miloja igrao krilo, dok su u sredini bili Ben i Marin, koji su, inače, krilni igrači. Da ne pominjem strašnu grešku sa Žanderom koji je uvek igrao (poprilično dobro) kao ofanzivno krilo na pripremama, da bi ga Miloje kasnije bacao na levog beka što mu nikako nije odgovaralo.
A što se Ivanića tiče, kada je ušao Tomane, Ben prešao na desno, a Spiridonović izašao, tek tada je Mirko bio tamo gde je najbolji. I uvek je bio tu negde kada se napravi dobra akcija ili šansa. Valjda je i Deki to video i shvatio, pa ćemo, nadam se, videti Ivanića u mnogo lepšem svetlu.

nenad

pre 3 godine

Ivanic nije igrac za Zvezdu. Spor. Bez suta. Bez zara u borbi. Dok je postigao juce dva gola (koja uopste ne trebaju biti merilo protiv ovakvog protivnika) imao je mnogo izgubljenih lopti, mnogo ocajnih resenja.
Gobeljic ne ume da centrira pa to ti je. Ali to nadomestuje brzinom i borbenoscu.
Sanogo potez vise.
Kanga treba da se uigra.
Zao mi je jer Veljko Nikolic nije dobio sansu. Zasluzio je.

mArsovAc

pre 3 godine

Ajde oladite sa Kataijem...

Jedini koji nešto vredi u ekipi. Juče se čak vraćao nazad da bi kreirao napad.
2 asistencije. 90% tačnih dodavanja za razliku od ostalih koji prečesto greše.
Zadnjih 15-ak minuta se videlo da Katai želi da se upiše u listu strelaca ali nije imao sreće.

Naravno da uvek može bolje, ali odigrao je tek par utakmica a bio je na nivou.

Ben malo malo pa padne i očekuje od sudije da svira prekršaj (što se često i dogodi u domaćem prvenstvu).
Dosta je spor i mislim da nije za poziciju napadača.
Sve očekuje da mu se dostavi na tacni... takvi su i jučerašnji golovi koje je postigao.

Стара школа

pre 3 godine

Иванић је убедљиво најгори играч у Звезди, и то годинама уназад. Без шута, без идеје, без снаге за контакт. Не знам ко га и зашто форсира. Милуновић технички непоткован и спор, а претенциозан. Превише греши чак и против лоших екипа. Остало од подношљивог до одличног.

Zvezdaš onaj stari

pre 3 godine

Ivanić je bio očajan ne znam šta ste gledali. A to 2 gola ribarima sa Gibraltara kod nas Zvezdaša ne znači ništa. Zna se gde se dokazuje klasa.

Čika Djura

pre 3 godine

Nema Srbina koji bez problema ne bi bio trener, selektor u fudbalu, košarci. A tek stručni analitičar u Barsi, Realu, MU..... Šta vi deco znate o fudbalu. Gledate fudbal jednodimenzionalno. Ne gledate kretanje ostalih igrača. Šta bi vi hteli da protiv jedne poluamaterske ekipe se natrpa 15-20 golova. Igra se bez gledalaca. Kritike bilo i u prvenstvenim utakmicama

Ernan Barkos

pre 3 godine

Ivanić osim što je dao dva gola nejakom protivniku, odigrao je na svom nivou, ni jedan tačan pas, ni jedan dobijen duel, promašena jedna dobra šansa i dva gola koja ne znače mnogo. To ja kao kad je Ruiz kod Božovića dao jedan dobar gol u domaćem prvenstvu i onda su počeli da ga dižu u nebesa a igra NULA. To je moje mišljenje a Ivaniću želim da me demantuje ako već ostaje da igra u zvezdi.

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto sam ja video katastrofalno izdanje Ivanica. Ok su dva gola protiv ovih amatera, ali decko nema kap krvi i nikakvu odlucnost. Mnogo puta vratio pas nazad. Ne znam... Nije mi delovalo da je pokidao.

ole

pre 3 godine

Ova utakmica nije bila baš nikakvo merilo. Dobro, pobedili smo i to je super, ali stvarno Evropa je tim u rangu 2. lige Srbije.
Zvezda je igrala previše opušteno i naravno da to neće raditi protiv jačih timova. Sa druge strane, i protiv Evrope se videlo da smo u odbrani šuplji. Imamo odbranu sa dve leve noge.
U napadu Kanga, Katai, Spiridonović, Nikolić, Krstović i Ben treba da se menjaju i da razbijaju. Ogroman napadački potencijal.
Opet i tu ima ono ali. Zvezda nema pravog špica. Nama treba igrač kao što je Pavkov, ili ranije Lekić, Žigić. Visok i spretan igrač koji može da igra i nogom i glavom.
Ben se jeste pokazao dobro na ppziciji špica, ali protiv Evrope. Kada dođe "prava" Evropa, svaka jača odbrana će neutralisati Bena na toj poziciji. Visinu nema, u duelima je slab i lako pada. On treba da kreira igru, uz Kangu i Kataija.

rekla-kazala

pre 3 godine

Na volim da kritikujem igrače, pogotovo posle prve utakmice u evropi i 5:0, ali ko ovde nije gledao utakmicu i ko gura Ivanića?
Trudi se, ali jednostavno nije za Zvezdu. Evo, ja ne znam ni jednu utakmicu da je odigrao dobro. Nije tu više ni pozicija u pitanju

Milan

pre 3 godine

Ovaj protivnik je slabiji od bilo kog iz naše lige, i samim tim apsolutno nije nikakvo merilo. Mnogo bolji pokazatelj je utakmica protiv Spartaka iz Subotice gde je odbrana bila poprilično šuplja i to bi moglo da zabrine pred narednu fazu.

Dzony

pre 3 godine

Kao da su igrali protiv Bajerna. Ovakvi hvalospevi a pobedili cuvenu Evropu iz ofsajda. O zamljo Srbijo.
(Dusan Uros, 19. avgust 2020 10:52)

Ofsajd to se nikad nije desilo u istoriji fudbala prosto neverovatno

a što?

pre 3 godine

dalje ne shvatam kolektivno nipodaštavanje Mirka Ivanića. Odličan fudbaler.
(absolutezero, 19. avgust 2020 14:04)

Izgleda da jedan lik menja imena i po nečijem nalogu piše negativne o Ivaniću. Srećom pa Deki, Mrkela, i sam Ivanić ne čitaju ove budalaštine koje piše dečak od - 18 godina

legolas

pre 3 godine

Ivanic, pa i Katai i Kanga, a i mali Veljko Nikolic i Vulic, kada budu pod pritiskom brzih jacih i tehnicki boljih igraca pitanje je kako ce reagovati.
Tesko da uspavani Ivanic moze da izdrzi presing, pa i ostali iz veznog reda, to Deki mora da resi i nadje nacin a da se lopta ne salje napamet ili da se baca koska saigracu.
Po meni to ce biti kljucno u nastavku kvalifikacija. O odbrani na celu sa Milunovicem smorio sam se pricajuci, ne uliva mi ni malo poverenja,sem Borjana.

BaneBl

pre 3 godine

Tomane se vidi samo kad ulazi u igru. Jel vidite koja je razlika izmedju Bena i Tomanea, Ben je 5 puta bio u gol sansi i dao je 3 gola za 70 minuta kao spic . Tomane preuzeo i nestao. To je odlika spica da utrci gdje treba i da osjeti igraca koji dodaje pogotovo ove sto napamet ubacuju.
Takvi majstori su bili Savo i Pipo uvijek tu negdje oko peterca se sami nadju i bocnu u mrezu. Nisam ih nikad volio zbog tog ziherasenja ali su bili jako uspjesni u tome.

zex

pre 3 godine

Buljko
Zvezda ima bolje igrace sada u veznom redu Sanogo je klasa za Jovicica i Jovancica.vise pokriva teren nego obojica.Kanga moze da bude tandem jer jw fizicki besprekorno spreman.Spridonovic moze da igra nazad jer je brz i pun snage Ja bih samo stavio Nikolica uz Kataia i Kangu i dobili bi top sredinu.Nama je problem odbrana, nemamo Bekove dobre i Milunovic je opasan po nas gol.Kati i Kanga igraju opusteno,ljudi vide razliku u klasi.Ivanic mnogo bolji, decko zna fudbala mnogo ali su nasa ocekivanja veca nego da je Azar.Staviti Nikolica umesto ivanica Kanga pozadi jer je trkac i klasa je za jovicica i jovancica.Vrhunska tehnika i moze iznositi loptu ka napred.Pa nas su punili i kad smo bili kao jaki sa pomenutim krsticicem.

Sremac

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patriota, 19. avgust 2020 11:23)

Gobeljic treba da byde pored Terze . On se svuda trudi , ali slabo je to za zvezdu . Za javor , napredak ok .

NY

pre 3 godine

Dva gola ovima bi mogao dati rekreativac
Šta je još uradio Ivanić, pa promašio tri čiste prilike kojih sa jakim protivnikom neće biti ovoliko
(g, 19. avgust 2020 12:26

Ti bi sigurno dao 3-4 komada ali teško da bi sa penala dobacio do gola

Ipak...

pre 3 godine

Teška greška Milunovića kod rezultata 0:0 mogla je skupo da nas košta.Tu se vidilo koliki su amateri protivnici.Da se ja pitam (a ne pitam se niti će me ko pitati) igrali bi Gavrić ili Nikolić.

Patriota

pre 3 godine

Tomane samo za domacu ligu, eventualno...
Gobeljica treba ostaviti na njegovoj poziciji, tu je car, sa leve se trudi ali nije to to...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovako Sonogo dobar najviše oduzetih lopti suparničkoj ekipi,kanga dobar sem jedne greške potez više kad je možda mogao i da se upiše u strelce ali lopte kange imaju oči dosta trči više nego zadovoljan Ivanič istina 2.gola bile su takoreči jedan na tacnu gde mu golman gotovo odbranio i 2.gol gde je uz dosta sreče oduzeo loptu ali takve greške malo bolje ekipe neče raditi Ivanič mora biti konstantniji ne jedna dobra druga očajna Katai pomeni najlošiji igrač ovog puta,Vulič igrač za kojega se mora nači mesto u ovoj ekipi zvezde.Ben najbolji ali još uvek tvrdim,da Ben nije golgeter i kod jačih ekipa sa bržim igračima pozadi Ben neče videti loptu a bio bi odličan u sredini odmah iza špiceva kako bi uz sonoga zatvarao prolaze u odbrani na kontre.Spiridonovič donosi dobitzak jer je brz i trči i pomaže odbrani što donosi plus za čitavu ekipu.Vulič igrač za kojeg se mora nači mesto u ovakvoj ekipi zvezde posebno zato što još uvek igramo lažnim špicem i zasad se odlično snalazi protiv ekipa ranga Gibraltar ili Srbska liga.

boki

pre 3 godine

Ivanic nista specijalno ali reci da nije imao nijedno uspesno dodavanje je smesno,asistirao je Benu na pocetku kad je ovaj promasio nemoguce,dao je dva gola....nije bas toliko bedno ali on mora mnogo bolje to svakako stoji!

Kristian

pre 3 godine

Nebojsa... Niko nema nista protiv Ivanica, ali svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje, kao uostalom i Vi. Ja licno mislim da Ivanic nije igrac za Zvezdu, kao i Tomane, ali to je samo moje misljenje, i naravno ne znaci da moram biti u pravu. Vreme ce sve pokazati, i nadam se da ce Zvezda uspjesno stici do svog cilja.

Djuro

pre 3 godine

Iako smo imali uspeha u zadnje tri godine,cini mi se da je bas onaj prvi Milojev tim igrao najbolje,a posle te sezone sve mi deluje uzasno sporo,naravno da smo kvalitetom bolji od ovih kao i u ling long ligi osim sto se neverovatno mucimo na derbijima.Imamo problem kada protiv nas neki tim igra presing po celom terenu,to se vidi upravo protiv Partizana,da bi to uspeli da resimo trebaju nam dobri tehnicari,i imamo sada dvojcu takvih,Kataia i Kangu,ali ne trebaju nam ovakvi kao sto su bili sinoc,ako Zvezda zeli grupno takmicenje bas njih dvojca moraju odigrati glavnu ulogu pre svega u zadnjoj trecini napada,bez dobrog Kataia i dobrog Kange Zvezda ce tesko videti i lugu evrope a kamoli ligu sampiona.Moramo igrati brze,vise dubinski a ne toliko sporo po sirini,ima Stankovic jos puno posla.Tim nije los,po meni bolji od proslogodisnjeg za bar 20 % ali mora se igrati brze,konkretnije,a u odbrani agresivnije,blize protivnickim igracima.Ako sve bude kako zelimo igracemo najmanje ligu evrope.

4k4.Dex

pre 3 godine

Vidi se da nisu jos uvek uigrani neki igraci i da se jos trazi startnih 11 ali ima dosta potencijala i klupa je dugacka i jaka.
Plus, eje Stankovic digao prekide na jako jako visok nivo. I ubacio razne specijale.
Jedini problem koji vidim u ovim kvalifikacijama je to sto nema publike a to je zvezdi uvek bio veliki vetar u ledja i marakana kao neosvojiva tvrdjava za osrednje ekipe je uvek to bila iskljucivo zbog navijaca kojih sada nema.
Videcemo, daj boze da izborimo tu LE pa za LS sta bude a ocekujem pravu Zvezdu tek tamo u oktobru, novembru.

Rothmans

pre 3 godine

Ono što sam kao laik primetio sinoć a što nikako ne bi smelo da se dešava u narednim kolima je da smo povremeno imali prevelikih problema da iznesemo loptu iz odbrane i prenesemo je našim veznjacima Sanogu, Kangi i Ivaniću na suprotnu polovinu. Gibraltarci koji se ovde veoma potcenjuju a koji su prošle sezone odigrali sa jednom Legijom 0:0 su bili veoma agresivni prvih pola sata, stajali su visoko i baš smo se mučili u tranziciji, očigledno da bilo koja ekipa koja nad nama odigra visoki presing na našoj polovini nama pravi problem, kao što nam recimo to Partizan stalno radi u derbijima pa zato izgubimo i ne stvaramo šanse, i stalno ponavljamo to i nikako da ispravimo. Nadam se da će se i realizacija šansi popraviti, inače sve ostalo je bilo za veliku pohvalu, sa lakoćom smo imali brzu kontru i polukontru i gol šansu svakog puta kada bi prešli u zonu napada.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Tbilisi ce da bude pravi protivnik za ovu fazu. Gostovanje, naprzen domacin, sve se resava u jednoj utakmici. Tu cemo vec da vidimo jasnije sta ima ova ekipa. Verujem u prolaz.
Inace, sinoc je Zvezda pocela 4-tu sezonu u kojoj je izbacila 13-og uzastopnog rivala za evro takmicenja. Bez izgubljenog dvomeca, dakle 13:0. Svakako podatak za respekt.

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Slažem se sa analizom! Kanga prosto mora da iskoreni tu lezernost i mora na vreme da tuče u gol.
Zvezda ima kvalitet bez dileme i što je novina Stanković je uspostavio modernu pas igru koja se cekala decenijama.
Srećno, zadovoljan sam kako je prvi mec u Evropi.🔴⚪⚽️👌

Kriticar laznih sportista

pre 3 godine

Ovaj gospodin sto se cudi u vezi kritika, na racun Ivanica, neka pokusa u toku utakmice da pravi statistiku njegove igre. Kada se uveri da "profesionalac" ima problema sa predajom, primanjem, stopanjem lopte i pregledom igre, onda ce i sam da ga kritikuje. Vise energije prilikom udarca na gol ima Soraja, nego on. Niti je brz, niti fudbalski intiligentan, i ako slucajno nesto dobro uradi, to je zahvaljujuci saigracima.

... pravi špic

pre 3 godine

Glupost, ne moze Ben da imitira spica, fali klasican spic i tacka !
(Ne razumem latinski ič !, 19. avgust 2020 10:17)

Pa on i ne imitira špica,
on radi posao špica, daje golove,
a to je radio i ranije,
rešavao važne mečeve (Spartak Trnava, Salcburg)
i uveo Zvezdu u LŠ.

Prošle godine bio povređen, pa kasnije nije ni licenciran za LŠ.

Interesantmo, sada sam pogčedao golove koje je dao u gostima Spartaku glavom i Salcburgu nogom i glavom,

čovek je bukvalno uvek bio tamo gde treba...

SrbEUin

pre 3 godine

(Buljko, 19. avgust 2020 09:48)

Ona Milojeva grupa boraca trkača je igrala najružniji fudbal od Robija naovamo. Trčanje bez tehnike i ideje, u kojoj su jedini školovani igrači Marin i Ben. Rezultati na teške mišiće,aviše na sreću. Svaki ozbiljan tim ih je demolirao. Nisu mogli da prenesu loptu preko pola, morao je Borjan da ispucava na Pavkova ili Boaćija, pa šta bude.
Ova Dekijeva postava je neuporedivo bolja i gledljivija. Ključno je da veznjaci mogu prenosti igru na drugu polovinu i onda se mogu kreirati napadi. To nisu mogli ni Jovančić, ni Jovičić, ni Krstičić ni niko drugi iz zadnje linije (Savić, Degenek, Rodić, Gobeljić). Sve se svodilo na trčanje za Marina. Sada su tu Kanga, Katai, Sanogo, Ben, Ivanić i Nikolićkoj koji mogu da igraju tranziciju.
Možda neće uspeti ove godine da uđu u LŠ ili LE, jer sreća ima dosta uticaja u fudbalu, a Zvezda ju je obilato koristila zadnje dve godine, pa bi moglo sada da se vrati, ali sigurno je da je ekipa mnogo bolja.