Petak, 14.08.2020.

11:00

Hild poslao poruku Divcu

Badi Hild, košarkaš Sakramento Kingsa, jasno je stavio do znanja svima da nije zadovoljan što mu je smanjena minutaža i što je izgubio status startera.

Izvor: PT

Hild poslao poruku Divcu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Ivan Vučković

pre 3 godine

Mnogi će hejtovati i ovaj moj komentar, kao i svaki do sada. Da se ogradim, APSOLUTNO me je briga i za Partizan i za C. Zvezdu, košarku sam igrao, pratim je i volim. I odavno govorim, a najviše pre početka ove sezone da je Bogdan verovatno jedan od 5 najboljih bekova na svetu i čovek koji estetski ima najlepši šut. Hild je klasičan siledžija koji misli da je Bogom dat, da svi trebaju da igraju za njega. Taj loptu ne bi dodao rođenom bratu. Eh da je sreće da Bogdan ode u Denver. Za godinu dana, petorka Murray, Bogdan, Bol Bol, Porter jr., Jokić. Bilo bi to nešto što bih gledao po svaku cenu.

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Badi.. Hilde.. Poslao si ga.. Kuci.. Zasluzeno.. Neka mu to bude.. Poruka za ubuduce.. Kako i sta.. Treba da.. Radi.. Tako.. Je

Danilo

pre 3 godine

Treblali bi da vec smislajju kako da ga trejduju .Nikad on nista nece biti bolji , igras za odlican ugovor i to sad dosta lose , i svi ti smetaju .Inace Hild je u nedostatku reci totalno glup lik , vise puta potvrdjeni i tokom njegovog skolovanja .Vrhunski je suter i to je to , nije nikako za ekipu koja zeli da bude konkurentna .

Miroslav

pre 3 godine

Da sam ja GM Sakramenta,pokusao bih realizovati trejd sa ekipom NO.Hild i Barns,za Ingrama.Tu bi moralo biti ukljuceno jos igraca.Ingram verovatno nije sretan sto je u senci Zajona,i tu treba Sakramento da trazi svoju sansu.Uz to Ingrama je vec trenirao Volton,i to moze da bude plus za Sakramento.

čovek koji je veći od Milosa

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Hoćeš da se igraš ovako? Dobro, ja sam na potezu:
Đoković>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Federer

Mondragon

pre 3 godine

Sakramento možda ne može da dovede superstara ali da kroz draft i pametne trejdove napravi odličan tim(slično San Antoniju),to svakako može.Primer su ranije godine kasa su igrali finale konferencije.Takođe,dosta nedostaje atmosfera stare Arko arene,koja je u plejofu ličila na Pionir,gde su padale i jače ekipe a domaći igrači postajali bolji nego što to realno i jesu.
Jezgro tima moraju praviti oko Foksa koji sa godinama dobiti na zrelosti i smiriti vruću glavu.Takođe,pokušati potpisati nekog igrača na poziciji 5,koji će biti odličan u defanzivi,pre svega( možda Bejns ili Gasol kome naredne godine ističe ugovor).

Alex

pre 3 godine

Ja većih divljaka od Hilda i Foksa nisam video u životu. Koliko oni troše lopte i koliko nerezonski igraju prosto je neverovatno. On poslao poruku Divcu??? Pa najveća greška Divca je što je uzeo Hilda i Foksa. Sakramento da je pametan da ih odmah trejduje i proba neke normalnije i košarkaški obrazovane igrače da uze, jer je mučno gledati sta Hild i Foks rade.

mix

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
@@@(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Niko i nista.....samo clan kuce slavnih.

steva

pre 3 godine

Sakramentu je potrebno : Bolji trener , Zdraviji igraci (manje povreda) , Neko ko ce raditi sa Foxsom i Hildom , ali ozbiljno . Obojica imaju uzasnu losu "selekciju suta" i prilicno cesto u igri "donose pogresne odluke" . ( povukli su za sobom i Bogdanovica , koji to radi manje od njih , ali mu se desava...na "losu selekciju" suta mislim) . Ima tu materijala ,jedan dobar trejd , bolji trener , da su svi zdravi ...i oni gi mogli do pleyoffa .

nedostizni

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Zahvaljujemo se na glasu.


Zašto tako kucaš? Jel si neki mutant ili šta?

Đura

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. Lige.. A sta je.. Divac osvojio u.. NBA
(Milos, 14. avgust 2020 16:34)

Ti.. Si.. Ozbiljno.. Udaren.. U.. Mozak

Stew

pre 3 godine

@ Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (..., 14. avgust 2020 16:23)

Samo da ti pohvalim komentar. Vidim da ti ljudi lupaju minuse zato sto ovde nije dozvoljeno da se kaze gorka istina kad je neko nas u pitanju, a istina je da je Divac uradio jedan od najgorih poslova kao GM u NBA ikada.

Poznavalac ©®

pre 3 godine

Pa kako je urodilo plodom ako nisu u plej ofu sto je bio cilj? Zadto mu je Divac dao max ugovor ako nece biti u startnoj?

...

pre 3 godine

Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz

JPR24

pre 3 godine

Može da ide... A pre nego brblja bolje da nauci kosarku da igra. Kingsi igraju bolje kad nije starter... Još kad bi Foks malo smirio strasti i digao koncentraciju, uz koji pametan trejd imali bi ekipu za PO.

vrg

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smeh, 14. avgust 2020 14:49)

hehe a dobro, jasno je da nije zadovoljan. neke stvari ne moraju da se kazu. nije kao ono kad pitas devojku ili zenu "sta ti je" pa ti kaze "nista". mislim, i tad znas da je nesto, ali cesto nemas pojma sta. ovde je bar sve jasno.

111

pre 3 godine

(111, 14. avgust 2020 15:37)

Ispravka greska u kucanju, poslednja utakmica 27 a ne 37. BB je jednu utakmicu nakon restarta imao preko 30 , 35 poena. HILD NI JEDNU.

Jim Beam

pre 3 godine

Neralna su očekivanja od Sakramenta. To je franšiza koja nije u stanju nijednog slobodnog agenta da dovede. Što zbog malog tržište, što zbog divizije u kojoj se nalazi odakle neprestano već 15 godina (LA Lejkers, LA Klipers, Golden State, Sunsi) dolaze glavni kandidati za titule sa ogromnim hypom oko tima da za tebe nema ni mrvica pažnje/sponzora, a sa njima moraš igrati po 4x pa je verovatnoća da nešto uradiš tamo minimalna. Problem je toliki da oni godinama uzimaju igrače i potpisuju ih na nerealno visoke ugovore (Rendolf, Karter...) samo da ne bi otišli ispod donje granice salary capa i plaćaju penale.

Hild je odigrao dobru 18/19 sezonu, bio jedan od najboljih šutera lige. Bilo je više zainteresovanih ekipa za njega i njegov odlazak u tom momentu ništa dobro Kingsima ne bi doneo, a ne bi ni zamenu mogli da mu nađu. Potpisan je na nerealno visok iznos koji ove sezone nije opravdao, ali nije da su Kingsi sada mogli da biraju u vezi njega. Tako će i Bogdan potpisati ugovor jači nego što mu je tržišna vrednost, jer u suprotnom može da im dođe Vlatko Čančar umesto njega. Ne bih bio u koži Divca i ekipe.

S

pre 3 godine

Hild i Bogdan da dignu spomenik Divcu kod kuće. Niko im ne bi dao toliki novac za prikazanu igru.
Fox koji ima 22 godine, a ovo svoje po 28, igra konstantnije i najbolji je igrač Kingsa.
Naravno, najveći problem kod njih je trener. Pogledajte samo Majami kakvu lepu košarku igra, a ne moze se reci da imaju superstarove u ekipi

brm

pre 3 godine

Ma rekao bi ti Žoću, pa bi posle okopavao krompir jedno dva meseca.
(Anfield, 14. avgust 2020 15:04)

Navijači ne kupuju skupe dresove, ulanice i razne suvenire zbog trenera, već zbog igrača i zato se za NBA kaže da je liga igrača, a ne liga trenera, kao u Evropi i u NCAA. U NCAA i Evropi navijači prensveno dolaze da navijaju za klub ili koledž, u NBA dolaze da vide igrače. Zato NBA i pravi toliko novca, a u Evropi nikada neće to moći da se desi.

Sasa

pre 3 godine

U osnovnoj skoli su mi kazali da nisam dobar. Vukovac.
Srednja skola kako necu zavrsiti. Odlican sa svim peticama.
Necu upisati zeljeni fakultet odnosno smer. Upisan je i bolji.
Vecita potcenjivanja priucenih pojava na radnom mestu. Potvrdjeno je da sam bolji od njih.
Sta je sustina posta?
Ako zelis biti bolji, budi. Nemoj ulazito u polemike, vec dokazi kako jesi.
Umesto da cuti i radi, nezadovoljan je. Hild pravi gluposti.

111

pre 3 godine

Nakon restarta sezone Hild ima prosek 14,25 a imao je u toku sezone preko 19 po utakmici. Bogdan 20,1. Bogdan je opravdao sto je bio starter s Hild je jedino u poslednjoj utakmici bio na svom nivou. 28 poena i na nijednoj drugoj. Bogdan je imao 4 odlicne utakmice 24, 27, 35, 37 poena a Hild? Za mene je on krivac rezulatata Kingsa jer treba da igra ako je kvalitet a ne da ucenjuje i da je nezadovoljan.

a

pre 3 godine

Posto su srbi sampioni galaksije u pametovanju u prazno, pa se (izmedju ostalog) konstantno vode bitke da li je Divac genije ili neznalica (kod nas sredine nema), lako se dolazi do zakljucka.

GM u NBA fransizi, koji prosecnom igracu kojem je ego kao da je nadprosecan, dodeli visegodisnji ugovor vredan 24mil po sezoni, u okvirima NBA poslovanja nije nista drugo do GM prosecnog kvaliteta i vizije, luzerskog mentaliteta koji svoj tim ne vodi nigde.

Smeh

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.

veverica

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!
(Trener iz Minhena, 14. avgust 2020 14:17)

slazem se sa rezonom, ali ne sa kriterijumom. da bi neko bio solidan tim u nba, a posebno na zapadu, mora da ima 2 igraca ol star kalibra. znaci hild neka ide slobodno, ali koga ce oni da dovedu? ne vidim da ce neki slobodan ol star igrac hteti da im dodje, niti da je iko u sakramentu trenutno taj kalibar ili potencijal. najtalentovaniji je foks, pa bpgdan, a ni oni nisu blizu ol stara. ostali ne bi bili ni starteri u drugim ekipama. mozda barns moze da bude negde starter jer je pozicija deficitarna i zbog iskustva, ali na dosta manjem ugovoru.

Trener iz Minhena

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!

Trener iz Minhena

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!

Smeh

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.

a

pre 3 godine

Posto su srbi sampioni galaksije u pametovanju u prazno, pa se (izmedju ostalog) konstantno vode bitke da li je Divac genije ili neznalica (kod nas sredine nema), lako se dolazi do zakljucka.

GM u NBA fransizi, koji prosecnom igracu kojem je ego kao da je nadprosecan, dodeli visegodisnji ugovor vredan 24mil po sezoni, u okvirima NBA poslovanja nije nista drugo do GM prosecnog kvaliteta i vizije, luzerskog mentaliteta koji svoj tim ne vodi nigde.

veverica

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!
(Trener iz Minhena, 14. avgust 2020 14:17)

slazem se sa rezonom, ali ne sa kriterijumom. da bi neko bio solidan tim u nba, a posebno na zapadu, mora da ima 2 igraca ol star kalibra. znaci hild neka ide slobodno, ali koga ce oni da dovedu? ne vidim da ce neki slobodan ol star igrac hteti da im dodje, niti da je iko u sakramentu trenutno taj kalibar ili potencijal. najtalentovaniji je foks, pa bpgdan, a ni oni nisu blizu ol stara. ostali ne bi bili ni starteri u drugim ekipama. mozda barns moze da bude negde starter jer je pozicija deficitarna i zbog iskustva, ali na dosta manjem ugovoru.

Sasa

pre 3 godine

U osnovnoj skoli su mi kazali da nisam dobar. Vukovac.
Srednja skola kako necu zavrsiti. Odlican sa svim peticama.
Necu upisati zeljeni fakultet odnosno smer. Upisan je i bolji.
Vecita potcenjivanja priucenih pojava na radnom mestu. Potvrdjeno je da sam bolji od njih.
Sta je sustina posta?
Ako zelis biti bolji, budi. Nemoj ulazito u polemike, vec dokazi kako jesi.
Umesto da cuti i radi, nezadovoljan je. Hild pravi gluposti.

111

pre 3 godine

Nakon restarta sezone Hild ima prosek 14,25 a imao je u toku sezone preko 19 po utakmici. Bogdan 20,1. Bogdan je opravdao sto je bio starter s Hild je jedino u poslednjoj utakmici bio na svom nivou. 28 poena i na nijednoj drugoj. Bogdan je imao 4 odlicne utakmice 24, 27, 35, 37 poena a Hild? Za mene je on krivac rezulatata Kingsa jer treba da igra ako je kvalitet a ne da ucenjuje i da je nezadovoljan.

Đura

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. Lige.. A sta je.. Divac osvojio u.. NBA
(Milos, 14. avgust 2020 16:34)

Ti.. Si.. Ozbiljno.. Udaren.. U.. Mozak

Jim Beam

pre 3 godine

Neralna su očekivanja od Sakramenta. To je franšiza koja nije u stanju nijednog slobodnog agenta da dovede. Što zbog malog tržište, što zbog divizije u kojoj se nalazi odakle neprestano već 15 godina (LA Lejkers, LA Klipers, Golden State, Sunsi) dolaze glavni kandidati za titule sa ogromnim hypom oko tima da za tebe nema ni mrvica pažnje/sponzora, a sa njima moraš igrati po 4x pa je verovatnoća da nešto uradiš tamo minimalna. Problem je toliki da oni godinama uzimaju igrače i potpisuju ih na nerealno visoke ugovore (Rendolf, Karter...) samo da ne bi otišli ispod donje granice salary capa i plaćaju penale.

Hild je odigrao dobru 18/19 sezonu, bio jedan od najboljih šutera lige. Bilo je više zainteresovanih ekipa za njega i njegov odlazak u tom momentu ništa dobro Kingsima ne bi doneo, a ne bi ni zamenu mogli da mu nađu. Potpisan je na nerealno visok iznos koji ove sezone nije opravdao, ali nije da su Kingsi sada mogli da biraju u vezi njega. Tako će i Bogdan potpisati ugovor jači nego što mu je tržišna vrednost, jer u suprotnom može da im dođe Vlatko Čančar umesto njega. Ne bih bio u koži Divca i ekipe.

brm

pre 3 godine

Ma rekao bi ti Žoću, pa bi posle okopavao krompir jedno dva meseca.
(Anfield, 14. avgust 2020 15:04)

Navijači ne kupuju skupe dresove, ulanice i razne suvenire zbog trenera, već zbog igrača i zato se za NBA kaže da je liga igrača, a ne liga trenera, kao u Evropi i u NCAA. U NCAA i Evropi navijači prensveno dolaze da navijaju za klub ili koledž, u NBA dolaze da vide igrače. Zato NBA i pravi toliko novca, a u Evropi nikada neće to moći da se desi.

nedostizni

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Zahvaljujemo se na glasu.


Zašto tako kucaš? Jel si neki mutant ili šta?

S

pre 3 godine

Hild i Bogdan da dignu spomenik Divcu kod kuće. Niko im ne bi dao toliki novac za prikazanu igru.
Fox koji ima 22 godine, a ovo svoje po 28, igra konstantnije i najbolji je igrač Kingsa.
Naravno, najveći problem kod njih je trener. Pogledajte samo Majami kakvu lepu košarku igra, a ne moze se reci da imaju superstarove u ekipi

mix

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
@@@(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Niko i nista.....samo clan kuce slavnih.

JPR24

pre 3 godine

Može da ide... A pre nego brblja bolje da nauci kosarku da igra. Kingsi igraju bolje kad nije starter... Još kad bi Foks malo smirio strasti i digao koncentraciju, uz koji pametan trejd imali bi ekipu za PO.

Alex

pre 3 godine

Ja većih divljaka od Hilda i Foksa nisam video u životu. Koliko oni troše lopte i koliko nerezonski igraju prosto je neverovatno. On poslao poruku Divcu??? Pa najveća greška Divca je što je uzeo Hilda i Foksa. Sakramento da je pametan da ih odmah trejduje i proba neke normalnije i košarkaški obrazovane igrače da uze, jer je mučno gledati sta Hild i Foks rade.

Stew

pre 3 godine

@ Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (..., 14. avgust 2020 16:23)

Samo da ti pohvalim komentar. Vidim da ti ljudi lupaju minuse zato sto ovde nije dozvoljeno da se kaze gorka istina kad je neko nas u pitanju, a istina je da je Divac uradio jedan od najgorih poslova kao GM u NBA ikada.

vrg

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smeh, 14. avgust 2020 14:49)

hehe a dobro, jasno je da nije zadovoljan. neke stvari ne moraju da se kazu. nije kao ono kad pitas devojku ili zenu "sta ti je" pa ti kaze "nista". mislim, i tad znas da je nesto, ali cesto nemas pojma sta. ovde je bar sve jasno.

steva

pre 3 godine

Sakramentu je potrebno : Bolji trener , Zdraviji igraci (manje povreda) , Neko ko ce raditi sa Foxsom i Hildom , ali ozbiljno . Obojica imaju uzasnu losu "selekciju suta" i prilicno cesto u igri "donose pogresne odluke" . ( povukli su za sobom i Bogdanovica , koji to radi manje od njih , ali mu se desava...na "losu selekciju" suta mislim) . Ima tu materijala ,jedan dobar trejd , bolji trener , da su svi zdravi ...i oni gi mogli do pleyoffa .

...

pre 3 godine

Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz

111

pre 3 godine

(111, 14. avgust 2020 15:37)

Ispravka greska u kucanju, poslednja utakmica 27 a ne 37. BB je jednu utakmicu nakon restarta imao preko 30 , 35 poena. HILD NI JEDNU.

Miroslav

pre 3 godine

Da sam ja GM Sakramenta,pokusao bih realizovati trejd sa ekipom NO.Hild i Barns,za Ingrama.Tu bi moralo biti ukljuceno jos igraca.Ingram verovatno nije sretan sto je u senci Zajona,i tu treba Sakramento da trazi svoju sansu.Uz to Ingrama je vec trenirao Volton,i to moze da bude plus za Sakramento.

Poznavalac ©®

pre 3 godine

Pa kako je urodilo plodom ako nisu u plej ofu sto je bio cilj? Zadto mu je Divac dao max ugovor ako nece biti u startnoj?

Mondragon

pre 3 godine

Sakramento možda ne može da dovede superstara ali da kroz draft i pametne trejdove napravi odličan tim(slično San Antoniju),to svakako može.Primer su ranije godine kasa su igrali finale konferencije.Takođe,dosta nedostaje atmosfera stare Arko arene,koja je u plejofu ličila na Pionir,gde su padale i jače ekipe a domaći igrači postajali bolji nego što to realno i jesu.
Jezgro tima moraju praviti oko Foksa koji sa godinama dobiti na zrelosti i smiriti vruću glavu.Takođe,pokušati potpisati nekog igrača na poziciji 5,koji će biti odličan u defanzivi,pre svega( možda Bejns ili Gasol kome naredne godine ističe ugovor).

čovek koji je veći od Milosa

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Hoćeš da se igraš ovako? Dobro, ja sam na potezu:
Đoković>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Federer

Ivan Vučković

pre 3 godine

Mnogi će hejtovati i ovaj moj komentar, kao i svaki do sada. Da se ogradim, APSOLUTNO me je briga i za Partizan i za C. Zvezdu, košarku sam igrao, pratim je i volim. I odavno govorim, a najviše pre početka ove sezone da je Bogdan verovatno jedan od 5 najboljih bekova na svetu i čovek koji estetski ima najlepši šut. Hild je klasičan siledžija koji misli da je Bogom dat, da svi trebaju da igraju za njega. Taj loptu ne bi dodao rođenom bratu. Eh da je sreće da Bogdan ode u Denver. Za godinu dana, petorka Murray, Bogdan, Bol Bol, Porter jr., Jokić. Bilo bi to nešto što bih gledao po svaku cenu.

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Badi.. Hilde.. Poslao si ga.. Kuci.. Zasluzeno.. Neka mu to bude.. Poruka za ubuduce.. Kako i sta.. Treba da.. Radi.. Tako.. Je

Danilo

pre 3 godine

Treblali bi da vec smislajju kako da ga trejduju .Nikad on nista nece biti bolji , igras za odlican ugovor i to sad dosta lose , i svi ti smetaju .Inace Hild je u nedostatku reci totalno glup lik , vise puta potvrdjeni i tokom njegovog skolovanja .Vrhunski je suter i to je to , nije nikako za ekipu koja zeli da bude konkurentna .

S

pre 3 godine

Hild i Bogdan da dignu spomenik Divcu kod kuće. Niko im ne bi dao toliki novac za prikazanu igru.
Fox koji ima 22 godine, a ovo svoje po 28, igra konstantnije i najbolji je igrač Kingsa.
Naravno, najveći problem kod njih je trener. Pogledajte samo Majami kakvu lepu košarku igra, a ne moze se reci da imaju superstarove u ekipi

...

pre 3 godine

Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz

a

pre 3 godine

Posto su srbi sampioni galaksije u pametovanju u prazno, pa se (izmedju ostalog) konstantno vode bitke da li je Divac genije ili neznalica (kod nas sredine nema), lako se dolazi do zakljucka.

GM u NBA fransizi, koji prosecnom igracu kojem je ego kao da je nadprosecan, dodeli visegodisnji ugovor vredan 24mil po sezoni, u okvirima NBA poslovanja nije nista drugo do GM prosecnog kvaliteta i vizije, luzerskog mentaliteta koji svoj tim ne vodi nigde.

brm

pre 3 godine

Ma rekao bi ti Žoću, pa bi posle okopavao krompir jedno dva meseca.
(Anfield, 14. avgust 2020 15:04)

Navijači ne kupuju skupe dresove, ulanice i razne suvenire zbog trenera, već zbog igrača i zato se za NBA kaže da je liga igrača, a ne liga trenera, kao u Evropi i u NCAA. U NCAA i Evropi navijači prensveno dolaze da navijaju za klub ili koledž, u NBA dolaze da vide igrače. Zato NBA i pravi toliko novca, a u Evropi nikada neće to moći da se desi.

Trener iz Minhena

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!

Sasa

pre 3 godine

U osnovnoj skoli su mi kazali da nisam dobar. Vukovac.
Srednja skola kako necu zavrsiti. Odlican sa svim peticama.
Necu upisati zeljeni fakultet odnosno smer. Upisan je i bolji.
Vecita potcenjivanja priucenih pojava na radnom mestu. Potvrdjeno je da sam bolji od njih.
Sta je sustina posta?
Ako zelis biti bolji, budi. Nemoj ulazito u polemike, vec dokazi kako jesi.
Umesto da cuti i radi, nezadovoljan je. Hild pravi gluposti.

Alex

pre 3 godine

Ja većih divljaka od Hilda i Foksa nisam video u životu. Koliko oni troše lopte i koliko nerezonski igraju prosto je neverovatno. On poslao poruku Divcu??? Pa najveća greška Divca je što je uzeo Hilda i Foksa. Sakramento da je pametan da ih odmah trejduje i proba neke normalnije i košarkaški obrazovane igrače da uze, jer je mučno gledati sta Hild i Foks rade.

111

pre 3 godine

Nakon restarta sezone Hild ima prosek 14,25 a imao je u toku sezone preko 19 po utakmici. Bogdan 20,1. Bogdan je opravdao sto je bio starter s Hild je jedino u poslednjoj utakmici bio na svom nivou. 28 poena i na nijednoj drugoj. Bogdan je imao 4 odlicne utakmice 24, 27, 35, 37 poena a Hild? Za mene je on krivac rezulatata Kingsa jer treba da igra ako je kvalitet a ne da ucenjuje i da je nezadovoljan.

Poznavalac ©®

pre 3 godine

Pa kako je urodilo plodom ako nisu u plej ofu sto je bio cilj? Zadto mu je Divac dao max ugovor ako nece biti u startnoj?

Smeh

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.

veverica

pre 3 godine

Slobodno nek ide, samo ako hice neko da ga uzme. Nek uzmu samo jednog solidnog trenera koji će da obuzda Foksa, pa će biti vrlo solidan tim. Kakva je samo greska bio odlazak Jegera, prosto strasno!
(Trener iz Minhena, 14. avgust 2020 14:17)

slazem se sa rezonom, ali ne sa kriterijumom. da bi neko bio solidan tim u nba, a posebno na zapadu, mora da ima 2 igraca ol star kalibra. znaci hild neka ide slobodno, ali koga ce oni da dovedu? ne vidim da ce neki slobodan ol star igrac hteti da im dodje, niti da je iko u sakramentu trenutno taj kalibar ili potencijal. najtalentovaniji je foks, pa bpgdan, a ni oni nisu blizu ol stara. ostali ne bi bili ni starteri u drugim ekipama. mozda barns moze da bude negde starter jer je pozicija deficitarna i zbog iskustva, ali na dosta manjem ugovoru.

111

pre 3 godine

(111, 14. avgust 2020 15:37)

Ispravka greska u kucanju, poslednja utakmica 27 a ne 37. BB je jednu utakmicu nakon restarta imao preko 30 , 35 poena. HILD NI JEDNU.

Stew

pre 3 godine

@ Divac je jedan od najgorih GM-ova u istoriji NBA. Uništio je svakog igrača za kog se prethodno zauzimao i konsantno obarao kvalitet ekipe. Prvo se odrekao tada najboljeg centra lige Kazinsa zbog Hilda a onda Hilda šalje na klupu. Propusti Dončića, zauzme se za Papajanisa pa raskine ugovor sa njim... pakao šta radi i neverovatno da još uvek nije dobio otkaz
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (..., 14. avgust 2020 16:23)

Samo da ti pohvalim komentar. Vidim da ti ljudi lupaju minuse zato sto ovde nije dozvoljeno da se kaze gorka istina kad je neko nas u pitanju, a istina je da je Divac uradio jedan od najgorih poslova kao GM u NBA ikada.

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Badi.. Hilde.. Poslao si ga.. Kuci.. Zasluzeno.. Neka mu to bude.. Poruka za ubuduce.. Kako i sta.. Treba da.. Radi.. Tako.. Je

Ivan Vučković

pre 3 godine

Mnogi će hejtovati i ovaj moj komentar, kao i svaki do sada. Da se ogradim, APSOLUTNO me je briga i za Partizan i za C. Zvezdu, košarku sam igrao, pratim je i volim. I odavno govorim, a najviše pre početka ove sezone da je Bogdan verovatno jedan od 5 najboljih bekova na svetu i čovek koji estetski ima najlepši šut. Hild je klasičan siledžija koji misli da je Bogom dat, da svi trebaju da igraju za njega. Taj loptu ne bi dodao rođenom bratu. Eh da je sreće da Bogdan ode u Denver. Za godinu dana, petorka Murray, Bogdan, Bol Bol, Porter jr., Jokić. Bilo bi to nešto što bih gledao po svaku cenu.

JPR24

pre 3 godine

Može da ide... A pre nego brblja bolje da nauci kosarku da igra. Kingsi igraju bolje kad nije starter... Još kad bi Foks malo smirio strasti i digao koncentraciju, uz koji pametan trejd imali bi ekipu za PO.

mix

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
@@@(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Niko i nista.....samo clan kuce slavnih.

čovek koji je veći od Milosa

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Hoćeš da se igraš ovako? Dobro, ja sam na potezu:
Đoković>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Federer

vrg

pre 3 godine

Što volim ove zagonetne osobe. Kaži lepo jesi ili nisi zadovoljan a ne tu da okolišeš. A fora bi bila da mu i sledeće sezone daju istu ulogu sa klupe. A kada im kaže da nije zadovoljan sa tim oni mu odgovore da su tako shvatili onu poruku koju je objavio na kraju prošle sezone. To bi ga valjda spustilo na zemlju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Smeh, 14. avgust 2020 14:49)

hehe a dobro, jasno je da nije zadovoljan. neke stvari ne moraju da se kazu. nije kao ono kad pitas devojku ili zenu "sta ti je" pa ti kaze "nista". mislim, i tad znas da je nesto, ali cesto nemas pojma sta. ovde je bar sve jasno.

Mondragon

pre 3 godine

Sakramento možda ne može da dovede superstara ali da kroz draft i pametne trejdove napravi odličan tim(slično San Antoniju),to svakako može.Primer su ranije godine kasa su igrali finale konferencije.Takođe,dosta nedostaje atmosfera stare Arko arene,koja je u plejofu ličila na Pionir,gde su padale i jače ekipe a domaći igrači postajali bolji nego što to realno i jesu.
Jezgro tima moraju praviti oko Foksa koji sa godinama dobiti na zrelosti i smiriti vruću glavu.Takođe,pokušati potpisati nekog igrača na poziciji 5,koji će biti odličan u defanzivi,pre svega( možda Bejns ili Gasol kome naredne godine ističe ugovor).

Đura

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. Lige.. A sta je.. Divac osvojio u.. NBA
(Milos, 14. avgust 2020 16:34)

Ti.. Si.. Ozbiljno.. Udaren.. U.. Mozak

steva

pre 3 godine

Sakramentu je potrebno : Bolji trener , Zdraviji igraci (manje povreda) , Neko ko ce raditi sa Foxsom i Hildom , ali ozbiljno . Obojica imaju uzasnu losu "selekciju suta" i prilicno cesto u igri "donose pogresne odluke" . ( povukli su za sobom i Bogdanovica , koji to radi manje od njih , ali mu se desava...na "losu selekciju" suta mislim) . Ima tu materijala ,jedan dobar trejd , bolji trener , da su svi zdravi ...i oni gi mogli do pleyoffa .

Jim Beam

pre 3 godine

Neralna su očekivanja od Sakramenta. To je franšiza koja nije u stanju nijednog slobodnog agenta da dovede. Što zbog malog tržište, što zbog divizije u kojoj se nalazi odakle neprestano već 15 godina (LA Lejkers, LA Klipers, Golden State, Sunsi) dolaze glavni kandidati za titule sa ogromnim hypom oko tima da za tebe nema ni mrvica pažnje/sponzora, a sa njima moraš igrati po 4x pa je verovatnoća da nešto uradiš tamo minimalna. Problem je toliki da oni godinama uzimaju igrače i potpisuju ih na nerealno visoke ugovore (Rendolf, Karter...) samo da ne bi otišli ispod donje granice salary capa i plaćaju penale.

Hild je odigrao dobru 18/19 sezonu, bio jedan od najboljih šutera lige. Bilo je više zainteresovanih ekipa za njega i njegov odlazak u tom momentu ništa dobro Kingsima ne bi doneo, a ne bi ni zamenu mogli da mu nađu. Potpisan je na nerealno visok iznos koji ove sezone nije opravdao, ali nije da su Kingsi sada mogli da biraju u vezi njega. Tako će i Bogdan potpisati ugovor jači nego što mu je tržišna vrednost, jer u suprotnom može da im dođe Vlatko Čančar umesto njega. Ne bih bio u koži Divca i ekipe.

Miroslav

pre 3 godine

Da sam ja GM Sakramenta,pokusao bih realizovati trejd sa ekipom NO.Hild i Barns,za Ingrama.Tu bi moralo biti ukljuceno jos igraca.Ingram verovatno nije sretan sto je u senci Zajona,i tu treba Sakramento da trazi svoju sansu.Uz to Ingrama je vec trenirao Volton,i to moze da bude plus za Sakramento.

nedostizni

pre 3 godine

Hild je.. Najbolji.. Trojkas.. NBA.. Lige.. A sta.. Je.. Divac
(Milos, 14. avgust 2020 16:50)

Zahvaljujemo se na glasu.


Zašto tako kucaš? Jel si neki mutant ili šta?

Danilo

pre 3 godine

Treblali bi da vec smislajju kako da ga trejduju .Nikad on nista nece biti bolji , igras za odlican ugovor i to sad dosta lose , i svi ti smetaju .Inace Hild je u nedostatku reci totalno glup lik , vise puta potvrdjeni i tokom njegovog skolovanja .Vrhunski je suter i to je to , nije nikako za ekipu koja zeli da bude konkurentna .