Sreda, 05.08.2020.

16:59

Kazins prozvao Divca: Ko je sada žrtveno jagnje?

Demarkus Kazins, iskusni američki centar, prokomentarisao je poraz Sakramento Kingsa od Dalas Maveriksa.

Izvor: PT

Kazins prozvao Divca: Ko je sada žrtveno jagnje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 3 godine

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta...
Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)
E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!
@IvanBg

Odavno nisam procitao komentar napisan sa ovakve moralno/intelektualne visine a sa toliko besmislica.
Prvo, uopste nije pitanje da li je Divac pogresio nego zasto. Luka je toliko bolji od Beglija da je besmisleno uopste ih porediti. Sto se tice otkaza, evo vec danas ga traze. Da je vlasnik (indus Vivek Ranadivé, ne bas kosarkaski ekspert) navijao za Luku, a Divac ga nije poslusao, verovatno bi odavno bio odstranjen. Ovako, gleda se rad, rezultati u duzem periodu, ali, nazalost, ovo sto pokazuju u Orlandu je porazavajuce. Sto se tice pakosti, ima uvek i svugde i toga, ali velikoj vecini bi bilo drago da su Kingsi bolji nego sto jesu. Zbog svih nasih tamo, zbog secanja na onaj tim!
Za kraj, sugerises da smo mali i da se ne mesamo u ono sto rade veliki. Mora da tako dozivljavas sebe. Kompanije kao Kingsi su mocne, ali su sve to ljudi, ne vanzemaljci. I oni grese i mi to mozemo da vidimo i komentarisemo.

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Bojan

Šta je Dončić uradio? Dovukao je Dallas do play-off nakon 4 godina. Izabran je u prvu ALL STAR petorku, lani je bio Rookie of the Year. Ima prosjek 29 koševa/9.5 skokova/8.8 asistencija u ovoj sezoni. Srušio je gomilu apsolutnih rekorda u NBA (30/20/10 kao najmladji u istoriji). Već je osvojio Prvanstvo Španije, Euroligu i Prvenstvo Evrope. I sve to sa 21 godinu.

I ti onda govoriš o nekoj sreći.

Tvoje nepoznavanje košarke je zapanjujuće!!!

Bojan

pre 3 godine

A, sta je Doncic uradio? Ove sezone Dalas ima srece sto San Antonio i Portland igraju katastrofalno, pa su 7. Ionako ce Klipersi da ih ociste. Sakramento igra trci i sutiraj samo im treba trener dobar i trpace svakoj ekipi 130 poena.

nn

pre 3 godine

A nije samo da mu je Sakramento tj. Divac kriv za sve u zivotu, imao je prilike i u NOP i u GSW, pa ni promil istih nije iskoristio. Nije on nikakvo zrtveno jagnje, nego igrac u koga niko ziv nema poverenja, a ne samo Vlade Divac.

IvanBg

pre 3 godine

Heheh koji ste vi carevi pa vi pricate o potezima privatne firme. :) OMG!

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta od vlasnika tj. upravnog odbora (u zavisnosti od vlasnicke strukture)

Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)

E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca.
(zivac, 5. avgust 2020 17:34)

Jedan od najvećih problema Sakramenta je Bjelica, nemam ja ništa protiv njega, trudi se on, ali on ukopava Sakramento kao što je ukopao i našu reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a to je samo iz razloga što igra katastrofalno u odbrani. Znači, on je toliko spor da ne može ništa da odbrani i time kvari koncepciju celoj ekipi. Nažalost, mislim da bi Sakramentu svanulo kada bi on imao manju minutažu...

kerber

pre 3 godine

Ne razumem... Pa šta ako je naš čovek.. Što znači da ga pljujemo ako kažemo ono sto je istina... Zato što je naš ne sme da se kaže da je Divac smešan GM.. Odnosno ne da je smešan,nego nema pojma.. Ne sme da se kaže,jer odmah kreće on je naš,on pomaže,on ovo,ono.. Jeste pomaže,super je lik i hvala mu na tome,i veliki je čovek... Ali kao GM Kingsa,nema pooojma.. Dovodi raspale pikove,osim Foxa,od kada je došao... Dao Hildu ogromnu lovu,potpisao Barnsa,doveo Luka Voltona koji ništa ne zna,a oterao sjajnog treneraa... Doveo Arizu,Džozefa,Bruera..igrače koji nisu više ni za Megu realno.. I ne znači da ga mrzim i pljijem ako to kažem.. To činjenica

s

pre 3 godine

Realno, na zapadu je jako tesko uci u plej of. Imate uvek sigurno prva 6 mesta koja su sigurna da ce odredjene ekipe osvojiti, a za preostala 2 se bore 3-4 ekipe koje su isto jake.
Treba kingsima jos minimum 2 igraca. Imaju oni buducnost. Gradice ekipu oko
Fox-a (23 godi) koji je vec sada najbolji njihov igrac i Beglija (21 god), ali je imao cesto povrede.
Kao prvo im treba neki autoritativni trener koji ce obuzdati ovu divlju kosarku koju sad igraju. Probali su to dovodjenjem iskusnog igraca, Barnsa, ali to nije dovoljno.
Bogdanovic jedino moze sa klupe da ulazi, nema kvalitet za prvu petorku. Bjelica dosta mlako, mada dok su on i Fox u igri, napad im tece mnogo bolje.
Hilda treba obuzdati, zato im je potreban trener. Ima sut, ali cesto previse forsira.
Centri jako tanki. Njima treba neki igrac poput Mark Gasola, da moze da odigra sam ledjima ali i da rasiri igru odlaskom na liniju za 3 poena.
I za kraj, dzabe sve to, ukoliko se popravi odbrana

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Vladimir

Razlika je u tome da je Kokoškov, koji naravno najbolje poznaje Luku, bio "samo" prvi trener Phoenixa (i još debitant na klupi) i nije imao velikog uticaja na to koga će uzeti na draftu. Na drugoj strani, Divac je GM - dakle, onaj koji odlučuje koga uzeti.

Inače, što se tiče Cousinsa mislim da je njegova karijera nakon SAC najbolji dokaz da je Divac ispravno postupio. Odličan je igrač, ali nije neko ko može da vodi ekipu, a i sklon je ekscesima.

cole

pre 3 godine

Pa realno je u pravu, svi su govorili da sakramento sa kazinsom nikad nece vidjeti plej of i eto otisao je kazins a sakramento i dalje nije ni blizu plej ofa

Kazins je bio medju top3 centra lige i bio bi i dalje da nije bilo povreda, a divac je realno medju losijim u svom poslu ma koliko ga mi branili rezultati govore kakav je

Pera

pre 3 godine

Zasto je Divcev izbor bio Bagleya a ne Luka? Svi se to pitamo, ima nebrojeno objasnjenja, opravdanja.
Zivim u USA, moj sin je licno pitao Vladu (ne znaju se pa taj odgovor i nije 100% pouzdan), a i pricao sam sa ljudima koji ga dobro poznaju.Istina je jednostavna: timu jeste bio potreban visok igrac, Vlade je odlucivao, razmisljao, bez naredbi spolja, bez nacionalnih argumenata, i doneo pogresnu odluku. Sad je lako biti pametan, Bagley je ispao losiji nego sto se ocekivalo, pre svega zbog povreda, Luka nadmasio sva ocekivanja. Sad se kaje, ali kasno.

Ns

pre 3 godine

Pisu ovde neki da je Divac propustio Jokica. Nije tesko proveriti kad je Jokic draftovan a kad je Divac dosao u Kingse kao vice president of basketball operations.

Lew Alcindor

pre 3 godine

Komentarise covek koji par godina kasnije ne moze da nadje klub....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (medjed, 5. avgust 2020 17:10) # Link komentara


nije par godina, vec samo 2 :D

od svitanja do sumraka za 2 godine

ok, realno imao je veoma teske povrede, da nije bio povreda, bio bi on i dalje najbolji centar lige, realno govoreci. Sad druga je prica njegov karakter i da li sa njime moze da se radi ili ne.

zivac

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca. ono sto je ukopalo divca to je propustanje doncica na draftu (!?!?!?!), a rekao bih i jokica. pa kako to da neki litvanac bolje kapira potencijal jokica od divca? stvarno ne razumem da je draftovao mitrovica i marinkovica, a preskocio doncica i jokica. takodje tu je i olako davanje pikova za neke bez veze igrace, tj. da bi se oslobodio glupih ugovora koje je sam potpisivao.
a draft ludog kazinsa je odlican potez bio.
i naravno neshvatljiv potez smene jergera koji je bio solidan i dovodjenja ovog tatinog sina i vezare voltona. to je verovatno neka politika i medjuljudski odnosi. koasrkaski besmisleno.

DrMilan

pre 3 godine

@LOL
dečko je pre povrede početkom 2018. bio možda i najdominantniji centar lige, fizički sjajan, veoma dobar šuter i prosečan do solidan defanzivac, od tog trenutka imao je tri najgore povrede koje jedan igrač može da dobije, pokidane ligamente, pokidanu ahilovu tetivu i pokidan kvadriceps, daleko od toga da može da se kaže da je propao zbog neke svoje greške

Vladimir

pre 3 godine

Tema, 5. avgust 2020 17:19

Znao je Divac odlično ko je i koliko može Dončić, ali vidiš te 2018.god na draftu, Kokoškov kao prvog pika uzima Aytona, a Kokoškov TEK zna ko je Luka Dončić. Ayton je momak sa univerziteta Arizona, lokalac, onda i Atlanta trejduje pik i uzima Trej Janga, to su tri ekipe koje nisu uzele Dončića. E sad, da li je odluka Lukine mame, Lukina, Vivekova, Divac je oprao ruke i rekao dobro, uzećemo krilnog centra, jer imamo Fox, razvoj situacije je takav kakav je, jer možemo i Foxa i Bagleya i doduše ostatak Sakramenta da damo za jednog igrača kao što je Luka. Divac da može doveo bi celu Jugoslaviju tamo, ali eto, ima i on gazdu, što će mu mošda sačuvati posao. Luku Waltonu ništa ne može da sačuva posao s druge strane.

Psko Pumpa

pre 3 godine

Ajmo Srbi još jedan krug pljuvanja po svom čoveku.
(Eto, 05. avgust 2020 16:58) To nam je nacionalna disciplina postala.
(veliki strumf, 5. avgust 2020 17:03) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-3)

Nije mi jasno sto prozivas nas narod koliko vidim pljuju ga Ameri dosad niko nista nije odavde rekao imas neke vizije ?

Smeh

pre 3 godine

Da je barem nešto uradio u svojoj karijeri posle odlaska iz Sakramenta pa da ima pokriće za prozivanje. Ali čovek igra još gore, ništa ne donosi u bilo kojem klubu da igra. Samo uzima pare za ništa. Još je i Sakramento igrao bolje bez njega. Imaju li ovi igrači mozga barem malo?

anti-reklamozder

pre 3 godine

rodja odlucio da napravi cistku u svom bivsem klubu
prvo onaj komentator (koji je inace likovao kad je kazins odlazio) a sada i glavni "um" iza ovog sakramento rebuild... da bi slika bila potpuna rodja je otisao za izmedju ostalih badi hilda ,koji je prosle godine dobio novi fantastican ugovor a sada javno (i sa razlogom) kritikuje Voltona i Divca... o Doncicu - Bejgli promasaju je sve vec receno

sportski pozdrav :)

vlade

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.
(Tema, 05. avgust 2020 17:19)
Pronela se vest tada, da Dončić nije hteo u Sakramento, nikako.. i sada je kriv Divac što ga nije uzeo.. nevezano od toga, kakav je kao GM, u to ne ulazim.. i tada je on trebao da bira Dončića i onda nekako, u nekom trendu da izvuče bolje nego što je dobio za Baglija.. malo je teško da trguješ sa igračem, koji otvoreno proziva da neće da igra za tebe! u tom slučaju, liferovali bi ga za mnogo slabije igrače od Baglija, eventualno neke buduće pikove.. a što se tiče Kazinsa.. ok, ego mu je i dalje povređen, ali i da je ostao u Kingsima, teško da bi ga povrede mimoišle, primao bi ogromne pare, a ne bi igrao, kao što ne igra zadnje dve godine.. šteta za njega, ali svakako da je žrtveno jagnje, na njegovu štetu..

Tema

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.

Pera

pre 3 godine

Samo da je Luka resio da igra za Srbiju, valjda bi ga Divac onda uzeo, reprezentacija bi bila jaka ko stena, Kingsi sigurno u PO, Bogi i Beli bi imali svoje mesto, Divac bi bio genije... Meni su svi nabrojani dragi, moglo je, steta.

Vladimir

pre 3 godine

Tema, 5. avgust 2020 17:19

Znao je Divac odlično ko je i koliko može Dončić, ali vidiš te 2018.god na draftu, Kokoškov kao prvog pika uzima Aytona, a Kokoškov TEK zna ko je Luka Dončić. Ayton je momak sa univerziteta Arizona, lokalac, onda i Atlanta trejduje pik i uzima Trej Janga, to su tri ekipe koje nisu uzele Dončića. E sad, da li je odluka Lukine mame, Lukina, Vivekova, Divac je oprao ruke i rekao dobro, uzećemo krilnog centra, jer imamo Fox, razvoj situacije je takav kakav je, jer možemo i Foxa i Bagleya i doduše ostatak Sakramenta da damo za jednog igrača kao što je Luka. Divac da može doveo bi celu Jugoslaviju tamo, ali eto, ima i on gazdu, što će mu mošda sačuvati posao. Luku Waltonu ništa ne može da sačuva posao s druge strane.

Psko Pumpa

pre 3 godine

Ajmo Srbi još jedan krug pljuvanja po svom čoveku.
(Eto, 05. avgust 2020 16:58) To nam je nacionalna disciplina postala.
(veliki strumf, 5. avgust 2020 17:03) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-3)

Nije mi jasno sto prozivas nas narod koliko vidim pljuju ga Ameri dosad niko nista nije odavde rekao imas neke vizije ?

Smeh

pre 3 godine

Da je barem nešto uradio u svojoj karijeri posle odlaska iz Sakramenta pa da ima pokriće za prozivanje. Ali čovek igra još gore, ništa ne donosi u bilo kojem klubu da igra. Samo uzima pare za ništa. Još je i Sakramento igrao bolje bez njega. Imaju li ovi igrači mozga barem malo?

Tema

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.

zivac

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca. ono sto je ukopalo divca to je propustanje doncica na draftu (!?!?!?!), a rekao bih i jokica. pa kako to da neki litvanac bolje kapira potencijal jokica od divca? stvarno ne razumem da je draftovao mitrovica i marinkovica, a preskocio doncica i jokica. takodje tu je i olako davanje pikova za neke bez veze igrace, tj. da bi se oslobodio glupih ugovora koje je sam potpisivao.
a draft ludog kazinsa je odlican potez bio.
i naravno neshvatljiv potez smene jergera koji je bio solidan i dovodjenja ovog tatinog sina i vezare voltona. to je verovatno neka politika i medjuljudski odnosi. koasrkaski besmisleno.

vlade

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.
(Tema, 05. avgust 2020 17:19)
Pronela se vest tada, da Dončić nije hteo u Sakramento, nikako.. i sada je kriv Divac što ga nije uzeo.. nevezano od toga, kakav je kao GM, u to ne ulazim.. i tada je on trebao da bira Dončića i onda nekako, u nekom trendu da izvuče bolje nego što je dobio za Baglija.. malo je teško da trguješ sa igračem, koji otvoreno proziva da neće da igra za tebe! u tom slučaju, liferovali bi ga za mnogo slabije igrače od Baglija, eventualno neke buduće pikove.. a što se tiče Kazinsa.. ok, ego mu je i dalje povređen, ali i da je ostao u Kingsima, teško da bi ga povrede mimoišle, primao bi ogromne pare, a ne bi igrao, kao što ne igra zadnje dve godine.. šteta za njega, ali svakako da je žrtveno jagnje, na njegovu štetu..

Pera

pre 3 godine

Zasto je Divcev izbor bio Bagleya a ne Luka? Svi se to pitamo, ima nebrojeno objasnjenja, opravdanja.
Zivim u USA, moj sin je licno pitao Vladu (ne znaju se pa taj odgovor i nije 100% pouzdan), a i pricao sam sa ljudima koji ga dobro poznaju.Istina je jednostavna: timu jeste bio potreban visok igrac, Vlade je odlucivao, razmisljao, bez naredbi spolja, bez nacionalnih argumenata, i doneo pogresnu odluku. Sad je lako biti pametan, Bagley je ispao losiji nego sto se ocekivalo, pre svega zbog povreda, Luka nadmasio sva ocekivanja. Sad se kaje, ali kasno.

Ns

pre 3 godine

Pisu ovde neki da je Divac propustio Jokica. Nije tesko proveriti kad je Jokic draftovan a kad je Divac dosao u Kingse kao vice president of basketball operations.

nn

pre 3 godine

A nije samo da mu je Sakramento tj. Divac kriv za sve u zivotu, imao je prilike i u NOP i u GSW, pa ni promil istih nije iskoristio. Nije on nikakvo zrtveno jagnje, nego igrac u koga niko ziv nema poverenja, a ne samo Vlade Divac.

anti-reklamozder

pre 3 godine

rodja odlucio da napravi cistku u svom bivsem klubu
prvo onaj komentator (koji je inace likovao kad je kazins odlazio) a sada i glavni "um" iza ovog sakramento rebuild... da bi slika bila potpuna rodja je otisao za izmedju ostalih badi hilda ,koji je prosle godine dobio novi fantastican ugovor a sada javno (i sa razlogom) kritikuje Voltona i Divca... o Doncicu - Bejgli promasaju je sve vec receno

sportski pozdrav :)

kerber

pre 3 godine

Ne razumem... Pa šta ako je naš čovek.. Što znači da ga pljujemo ako kažemo ono sto je istina... Zato što je naš ne sme da se kaže da je Divac smešan GM.. Odnosno ne da je smešan,nego nema pojma.. Ne sme da se kaže,jer odmah kreće on je naš,on pomaže,on ovo,ono.. Jeste pomaže,super je lik i hvala mu na tome,i veliki je čovek... Ali kao GM Kingsa,nema pooojma.. Dovodi raspale pikove,osim Foxa,od kada je došao... Dao Hildu ogromnu lovu,potpisao Barnsa,doveo Luka Voltona koji ništa ne zna,a oterao sjajnog treneraa... Doveo Arizu,Džozefa,Bruera..igrače koji nisu više ni za Megu realno.. I ne znači da ga mrzim i pljijem ako to kažem.. To činjenica

Lew Alcindor

pre 3 godine

Komentarise covek koji par godina kasnije ne moze da nadje klub....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (medjed, 5. avgust 2020 17:10) # Link komentara


nije par godina, vec samo 2 :D

od svitanja do sumraka za 2 godine

ok, realno imao je veoma teske povrede, da nije bio povreda, bio bi on i dalje najbolji centar lige, realno govoreci. Sad druga je prica njegov karakter i da li sa njime moze da se radi ili ne.

Pera

pre 3 godine

Samo da je Luka resio da igra za Srbiju, valjda bi ga Divac onda uzeo, reprezentacija bi bila jaka ko stena, Kingsi sigurno u PO, Bogi i Beli bi imali svoje mesto, Divac bi bio genije... Meni su svi nabrojani dragi, moglo je, steta.

IvanBg

pre 3 godine

Heheh koji ste vi carevi pa vi pricate o potezima privatne firme. :) OMG!

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta od vlasnika tj. upravnog odbora (u zavisnosti od vlasnicke strukture)

Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)

E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!

DrMilan

pre 3 godine

@LOL
dečko je pre povrede početkom 2018. bio možda i najdominantniji centar lige, fizički sjajan, veoma dobar šuter i prosečan do solidan defanzivac, od tog trenutka imao je tri najgore povrede koje jedan igrač može da dobije, pokidane ligamente, pokidanu ahilovu tetivu i pokidan kvadriceps, daleko od toga da može da se kaže da je propao zbog neke svoje greške

cole

pre 3 godine

Pa realno je u pravu, svi su govorili da sakramento sa kazinsom nikad nece vidjeti plej of i eto otisao je kazins a sakramento i dalje nije ni blizu plej ofa

Kazins je bio medju top3 centra lige i bio bi i dalje da nije bilo povreda, a divac je realno medju losijim u svom poslu ma koliko ga mi branili rezultati govore kakav je

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Vladimir

Razlika je u tome da je Kokoškov, koji naravno najbolje poznaje Luku, bio "samo" prvi trener Phoenixa (i još debitant na klupi) i nije imao velikog uticaja na to koga će uzeti na draftu. Na drugoj strani, Divac je GM - dakle, onaj koji odlučuje koga uzeti.

Inače, što se tiče Cousinsa mislim da je njegova karijera nakon SAC najbolji dokaz da je Divac ispravno postupio. Odličan je igrač, ali nije neko ko može da vodi ekipu, a i sklon je ekscesima.

s

pre 3 godine

Realno, na zapadu je jako tesko uci u plej of. Imate uvek sigurno prva 6 mesta koja su sigurna da ce odredjene ekipe osvojiti, a za preostala 2 se bore 3-4 ekipe koje su isto jake.
Treba kingsima jos minimum 2 igraca. Imaju oni buducnost. Gradice ekipu oko
Fox-a (23 godi) koji je vec sada najbolji njihov igrac i Beglija (21 god), ali je imao cesto povrede.
Kao prvo im treba neki autoritativni trener koji ce obuzdati ovu divlju kosarku koju sad igraju. Probali su to dovodjenjem iskusnog igraca, Barnsa, ali to nije dovoljno.
Bogdanovic jedino moze sa klupe da ulazi, nema kvalitet za prvu petorku. Bjelica dosta mlako, mada dok su on i Fox u igri, napad im tece mnogo bolje.
Hilda treba obuzdati, zato im je potreban trener. Ima sut, ali cesto previse forsira.
Centri jako tanki. Njima treba neki igrac poput Mark Gasola, da moze da odigra sam ledjima ali i da rasiri igru odlaskom na liniju za 3 poena.
I za kraj, dzabe sve to, ukoliko se popravi odbrana

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Bojan

Šta je Dončić uradio? Dovukao je Dallas do play-off nakon 4 godina. Izabran je u prvu ALL STAR petorku, lani je bio Rookie of the Year. Ima prosjek 29 koševa/9.5 skokova/8.8 asistencija u ovoj sezoni. Srušio je gomilu apsolutnih rekorda u NBA (30/20/10 kao najmladji u istoriji). Već je osvojio Prvanstvo Španije, Euroligu i Prvenstvo Evrope. I sve to sa 21 godinu.

I ti onda govoriš o nekoj sreći.

Tvoje nepoznavanje košarke je zapanjujuće!!!

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca.
(zivac, 5. avgust 2020 17:34)

Jedan od najvećih problema Sakramenta je Bjelica, nemam ja ništa protiv njega, trudi se on, ali on ukopava Sakramento kao što je ukopao i našu reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a to je samo iz razloga što igra katastrofalno u odbrani. Znači, on je toliko spor da ne može ništa da odbrani i time kvari koncepciju celoj ekipi. Nažalost, mislim da bi Sakramentu svanulo kada bi on imao manju minutažu...

Bojan

pre 3 godine

A, sta je Doncic uradio? Ove sezone Dalas ima srece sto San Antonio i Portland igraju katastrofalno, pa su 7. Ionako ce Klipersi da ih ociste. Sakramento igra trci i sutiraj samo im treba trener dobar i trpace svakoj ekipi 130 poena.

Pera

pre 3 godine

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta...
Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)
E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!
@IvanBg

Odavno nisam procitao komentar napisan sa ovakve moralno/intelektualne visine a sa toliko besmislica.
Prvo, uopste nije pitanje da li je Divac pogresio nego zasto. Luka je toliko bolji od Beglija da je besmisleno uopste ih porediti. Sto se tice otkaza, evo vec danas ga traze. Da je vlasnik (indus Vivek Ranadivé, ne bas kosarkaski ekspert) navijao za Luku, a Divac ga nije poslusao, verovatno bi odavno bio odstranjen. Ovako, gleda se rad, rezultati u duzem periodu, ali, nazalost, ovo sto pokazuju u Orlandu je porazavajuce. Sto se tice pakosti, ima uvek i svugde i toga, ali velikoj vecini bi bilo drago da su Kingsi bolji nego sto jesu. Zbog svih nasih tamo, zbog secanja na onaj tim!
Za kraj, sugerises da smo mali i da se ne mesamo u ono sto rade veliki. Mora da tako dozivljavas sebe. Kompanije kao Kingsi su mocne, ali su sve to ljudi, ne vanzemaljci. I oni grese i mi to mozemo da vidimo i komentarisemo.

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca.
(zivac, 5. avgust 2020 17:34)

Jedan od najvećih problema Sakramenta je Bjelica, nemam ja ništa protiv njega, trudi se on, ali on ukopava Sakramento kao što je ukopao i našu reprezentaciju na svetskom prvenstvu, a to je samo iz razloga što igra katastrofalno u odbrani. Znači, on je toliko spor da ne može ništa da odbrani i time kvari koncepciju celoj ekipi. Nažalost, mislim da bi Sakramentu svanulo kada bi on imao manju minutažu...

Tema

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.

Pera

pre 3 godine

Samo da je Luka resio da igra za Srbiju, valjda bi ga Divac onda uzeo, reprezentacija bi bila jaka ko stena, Kingsi sigurno u PO, Bogi i Beli bi imali svoje mesto, Divac bi bio genije... Meni su svi nabrojani dragi, moglo je, steta.

IvanBg

pre 3 godine

Heheh koji ste vi carevi pa vi pricate o potezima privatne firme. :) OMG!

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta od vlasnika tj. upravnog odbora (u zavisnosti od vlasnicke strukture)

Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)

E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!

DrMilan

pre 3 godine

@LOL
dečko je pre povrede početkom 2018. bio možda i najdominantniji centar lige, fizički sjajan, veoma dobar šuter i prosečan do solidan defanzivac, od tog trenutka imao je tri najgore povrede koje jedan igrač može da dobije, pokidane ligamente, pokidanu ahilovu tetivu i pokidan kvadriceps, daleko od toga da može da se kaže da je propao zbog neke svoje greške

Bojan

pre 3 godine

A, sta je Doncic uradio? Ove sezone Dalas ima srece sto San Antonio i Portland igraju katastrofalno, pa su 7. Ionako ce Klipersi da ih ociste. Sakramento igra trci i sutiraj samo im treba trener dobar i trpace svakoj ekipi 130 poena.

anti-reklamozder

pre 3 godine

rodja odlucio da napravi cistku u svom bivsem klubu
prvo onaj komentator (koji je inace likovao kad je kazins odlazio) a sada i glavni "um" iza ovog sakramento rebuild... da bi slika bila potpuna rodja je otisao za izmedju ostalih badi hilda ,koji je prosle godine dobio novi fantastican ugovor a sada javno (i sa razlogom) kritikuje Voltona i Divca... o Doncicu - Bejgli promasaju je sve vec receno

sportski pozdrav :)

Pera

pre 3 godine

Zasto je Divcev izbor bio Bagleya a ne Luka? Svi se to pitamo, ima nebrojeno objasnjenja, opravdanja.
Zivim u USA, moj sin je licno pitao Vladu (ne znaju se pa taj odgovor i nije 100% pouzdan), a i pricao sam sa ljudima koji ga dobro poznaju.Istina je jednostavna: timu jeste bio potreban visok igrac, Vlade je odlucivao, razmisljao, bez naredbi spolja, bez nacionalnih argumenata, i doneo pogresnu odluku. Sad je lako biti pametan, Bagley je ispao losiji nego sto se ocekivalo, pre svega zbog povreda, Luka nadmasio sva ocekivanja. Sad se kaje, ali kasno.

cole

pre 3 godine

Pa realno je u pravu, svi su govorili da sakramento sa kazinsom nikad nece vidjeti plej of i eto otisao je kazins a sakramento i dalje nije ni blizu plej ofa

Kazins je bio medju top3 centra lige i bio bi i dalje da nije bilo povreda, a divac je realno medju losijim u svom poslu ma koliko ga mi branili rezultati govore kakav je

Vladimir

pre 3 godine

Tema, 5. avgust 2020 17:19

Znao je Divac odlično ko je i koliko može Dončić, ali vidiš te 2018.god na draftu, Kokoškov kao prvog pika uzima Aytona, a Kokoškov TEK zna ko je Luka Dončić. Ayton je momak sa univerziteta Arizona, lokalac, onda i Atlanta trejduje pik i uzima Trej Janga, to su tri ekipe koje nisu uzele Dončića. E sad, da li je odluka Lukine mame, Lukina, Vivekova, Divac je oprao ruke i rekao dobro, uzećemo krilnog centra, jer imamo Fox, razvoj situacije je takav kakav je, jer možemo i Foxa i Bagleya i doduše ostatak Sakramenta da damo za jednog igrača kao što je Luka. Divac da može doveo bi celu Jugoslaviju tamo, ali eto, ima i on gazdu, što će mu mošda sačuvati posao. Luku Waltonu ništa ne može da sačuva posao s druge strane.

kerber

pre 3 godine

Ne razumem... Pa šta ako je naš čovek.. Što znači da ga pljujemo ako kažemo ono sto je istina... Zato što je naš ne sme da se kaže da je Divac smešan GM.. Odnosno ne da je smešan,nego nema pojma.. Ne sme da se kaže,jer odmah kreće on je naš,on pomaže,on ovo,ono.. Jeste pomaže,super je lik i hvala mu na tome,i veliki je čovek... Ali kao GM Kingsa,nema pooojma.. Dovodi raspale pikove,osim Foxa,od kada je došao... Dao Hildu ogromnu lovu,potpisao Barnsa,doveo Luka Voltona koji ništa ne zna,a oterao sjajnog treneraa... Doveo Arizu,Džozefa,Bruera..igrače koji nisu više ni za Megu realno.. I ne znači da ga mrzim i pljijem ako to kažem.. To činjenica

zivac

pre 3 godine

trejd kazinsa mu je jedan od par dobrih poteza. tu su jos draft foksa i dovodjenje bjelice na smesan ugovor za takvog igraca. ono sto je ukopalo divca to je propustanje doncica na draftu (!?!?!?!), a rekao bih i jokica. pa kako to da neki litvanac bolje kapira potencijal jokica od divca? stvarno ne razumem da je draftovao mitrovica i marinkovica, a preskocio doncica i jokica. takodje tu je i olako davanje pikova za neke bez veze igrace, tj. da bi se oslobodio glupih ugovora koje je sam potpisivao.
a draft ludog kazinsa je odlican potez bio.
i naravno neshvatljiv potez smene jergera koji je bio solidan i dovodjenja ovog tatinog sina i vezare voltona. to je verovatno neka politika i medjuljudski odnosi. koasrkaski besmisleno.

Psko Pumpa

pre 3 godine

Ajmo Srbi još jedan krug pljuvanja po svom čoveku.
(Eto, 05. avgust 2020 16:58) To nam je nacionalna disciplina postala.
(veliki strumf, 5. avgust 2020 17:03) # Link komentara
Preporučujem (+12)Ne preporučujem (-3)

Nije mi jasno sto prozivas nas narod koliko vidim pljuju ga Ameri dosad niko nista nije odavde rekao imas neke vizije ?

Lew Alcindor

pre 3 godine

Komentarise covek koji par godina kasnije ne moze da nadje klub....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (medjed, 5. avgust 2020 17:10) # Link komentara


nije par godina, vec samo 2 :D

od svitanja do sumraka za 2 godine

ok, realno imao je veoma teske povrede, da nije bio povreda, bio bi on i dalje najbolji centar lige, realno govoreci. Sad druga je prica njegov karakter i da li sa njime moze da se radi ili ne.

vlade

pre 3 godine

Hajde sve sto je zrtvovao ovog Kazinsa ali greska Divca da ne uzme Luku Doncica je van svake pameti. Da prosto covek ne poveruje ceo svet je u Slovencu video buducu NBA zvezdu rasnig igraca do Divca? E sad jeli to neki kapric ljubomora zavist to treba pitati Vladu Divca.
(Tema, 05. avgust 2020 17:19)
Pronela se vest tada, da Dončić nije hteo u Sakramento, nikako.. i sada je kriv Divac što ga nije uzeo.. nevezano od toga, kakav je kao GM, u to ne ulazim.. i tada je on trebao da bira Dončića i onda nekako, u nekom trendu da izvuče bolje nego što je dobio za Baglija.. malo je teško da trguješ sa igračem, koji otvoreno proziva da neće da igra za tebe! u tom slučaju, liferovali bi ga za mnogo slabije igrače od Baglija, eventualno neke buduće pikove.. a što se tiče Kazinsa.. ok, ego mu je i dalje povređen, ali i da je ostao u Kingsima, teško da bi ga povrede mimoišle, primao bi ogromne pare, a ne bi igrao, kao što ne igra zadnje dve godine.. šteta za njega, ali svakako da je žrtveno jagnje, na njegovu štetu..

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Vladimir

Razlika je u tome da je Kokoškov, koji naravno najbolje poznaje Luku, bio "samo" prvi trener Phoenixa (i još debitant na klupi) i nije imao velikog uticaja na to koga će uzeti na draftu. Na drugoj strani, Divac je GM - dakle, onaj koji odlučuje koga uzeti.

Inače, što se tiče Cousinsa mislim da je njegova karijera nakon SAC najbolji dokaz da je Divac ispravno postupio. Odličan je igrač, ali nije neko ko može da vodi ekipu, a i sklon je ekscesima.

Smeh

pre 3 godine

Da je barem nešto uradio u svojoj karijeri posle odlaska iz Sakramenta pa da ima pokriće za prozivanje. Ali čovek igra još gore, ništa ne donosi u bilo kojem klubu da igra. Samo uzima pare za ništa. Još je i Sakramento igrao bolje bez njega. Imaju li ovi igrači mozga barem malo?

Ns

pre 3 godine

Pisu ovde neki da je Divac propustio Jokica. Nije tesko proveriti kad je Jokic draftovan a kad je Divac dosao u Kingse kao vice president of basketball operations.

s

pre 3 godine

Realno, na zapadu je jako tesko uci u plej of. Imate uvek sigurno prva 6 mesta koja su sigurna da ce odredjene ekipe osvojiti, a za preostala 2 se bore 3-4 ekipe koje su isto jake.
Treba kingsima jos minimum 2 igraca. Imaju oni buducnost. Gradice ekipu oko
Fox-a (23 godi) koji je vec sada najbolji njihov igrac i Beglija (21 god), ali je imao cesto povrede.
Kao prvo im treba neki autoritativni trener koji ce obuzdati ovu divlju kosarku koju sad igraju. Probali su to dovodjenjem iskusnog igraca, Barnsa, ali to nije dovoljno.
Bogdanovic jedino moze sa klupe da ulazi, nema kvalitet za prvu petorku. Bjelica dosta mlako, mada dok su on i Fox u igri, napad im tece mnogo bolje.
Hilda treba obuzdati, zato im je potreban trener. Ima sut, ali cesto previse forsira.
Centri jako tanki. Njima treba neki igrac poput Mark Gasola, da moze da odigra sam ledjima ali i da rasiri igru odlaskom na liniju za 3 poena.
I za kraj, dzabe sve to, ukoliko se popravi odbrana

nn

pre 3 godine

A nije samo da mu je Sakramento tj. Divac kriv za sve u zivotu, imao je prilike i u NOP i u GSW, pa ni promil istih nije iskoristio. Nije on nikakvo zrtveno jagnje, nego igrac u koga niko ziv nema poverenja, a ne samo Vlade Divac.

Mariborcan1970

pre 3 godine

@Bojan

Šta je Dončić uradio? Dovukao je Dallas do play-off nakon 4 godina. Izabran je u prvu ALL STAR petorku, lani je bio Rookie of the Year. Ima prosjek 29 koševa/9.5 skokova/8.8 asistencija u ovoj sezoni. Srušio je gomilu apsolutnih rekorda u NBA (30/20/10 kao najmladji u istoriji). Već je osvojio Prvanstvo Španije, Euroligu i Prvenstvo Evrope. I sve to sa 21 godinu.

I ti onda govoriš o nekoj sreći.

Tvoje nepoznavanje košarke je zapanjujuće!!!

Pera

pre 3 godine

To sto vi mislite da je neko pogresio vam govori da nikada ne biste mogli da radite taj posao jer da je on pogresio pa bio bi sklonjen do sad 10 puta...
Znalci... smanjite malo dozivljaj jer na kraju dana, radite neke sasvim obicne poslove... nemojte brinuti za kompanije koje nikad niste ni videli. :)
E da, na kraju... pomislio bi covek da vam moze samo biti drago da je neki Srbin na nekom tako visokom mestu. :) hahah
E to vam vec govori o sopstvenom karakteru. :) Vi nikada necete biti u toj prilici i zato ljubomoro i pakosti navali :) ZIveli!
@IvanBg

Odavno nisam procitao komentar napisan sa ovakve moralno/intelektualne visine a sa toliko besmislica.
Prvo, uopste nije pitanje da li je Divac pogresio nego zasto. Luka je toliko bolji od Beglija da je besmisleno uopste ih porediti. Sto se tice otkaza, evo vec danas ga traze. Da je vlasnik (indus Vivek Ranadivé, ne bas kosarkaski ekspert) navijao za Luku, a Divac ga nije poslusao, verovatno bi odavno bio odstranjen. Ovako, gleda se rad, rezultati u duzem periodu, ali, nazalost, ovo sto pokazuju u Orlandu je porazavajuce. Sto se tice pakosti, ima uvek i svugde i toga, ali velikoj vecini bi bilo drago da su Kingsi bolji nego sto jesu. Zbog svih nasih tamo, zbog secanja na onaj tim!
Za kraj, sugerises da smo mali i da se ne mesamo u ono sto rade veliki. Mora da tako dozivljavas sebe. Kompanije kao Kingsi su mocne, ali su sve to ljudi, ne vanzemaljci. I oni grese i mi to mozemo da vidimo i komentarisemo.