Aktuelno

Četvrtak, 23.04.2020.

14:26

Tajni kodovi: "Iscedite" od Netfliksa sve što možete

Izvor: B92

Tajni kodovi: "Iscedite" od Netfliksa sve što možete IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

166 Komentari

Sortiraj po:

Dino

pre 3 godine

Registrujte se na balkandownload odakle možete skinuti na hiljade filmova i serija sa prevodom. Teško da ima neki film koji želite da gledate a da ga nema tamo. Ima ih dosta i u 4 k. Naravno, ovde nema virusa kao na torrentima.
Uživajte.

иван

pre 4 godine

@SubmisivniDominator

Имаш serijeonline.net ту сам завршио синове анархије, као и масу других серија. Имаш све

YIFI

pre 4 godine

@YIFI ne gledam na kompu nego na tv.
(SubmisivniDominator, 27. april 2020 08:13)

Čuo si nekad za HDMI kabl?

Inače, za ove koji ne znaju, BSPlayer ti sam nađe titlove. Ne moraš da tražiš po sajtovima.

слободан

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Сандра, 26. april 2020 10:47)

Ко ти крив кад си интелигентна па не дозвољаваш да ти испирају мозак којекаквим ђубретом и пропагандом.

mile

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Čoveče, ako ti u 2020 godini trebaju srpski titlovi da nešto pogledaš, alal ti vera! Imaju titlovi na engleskom, podrazumeva se da svi znaju engleski danas, ali ipak ne. Tuga. Netflix inače odlična platforma, ima opciju i downloadovanja na telefon, možete gledati i bez interneta bilo gde.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

na popcornu, stremio i drugima mozes naci GOT ili drugi aktuelan sadrzaj ali nema serije ako je iole zastarela, ili filma. Sons of Anarchy nema da se gleda a mislim da bi mi se svidela. ima sto je popularno ali to sam mahom pregledao. hitove imaju.

Sedi, jedan

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)

Ne moraš tako ostrašćeno da reaguješ samo zato što si neuk i ne govoriš engleski. Znanje stranih jezika nikako ne znači zapostavljanje sopstvene kulture. Meni je recimo engleski jezik jako korisna alatka, kako u komunikaciji tako i u širokom korišćenju interneta.

petar

pre 4 godine

Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))
(cat, 27. april 2020 11:06)

Aktivirao sam ga sinoć na zahtev moje lepse polovine, ali veče sam proveo na YouTube gledajući nekog vlogera kako obilazi Avganistan. A jutarnja kafa mi je draža uz dobro staro prepucavanje na portalima nego da gledam neku generičnu seriju na netu. Inače malo pre sam zaista ušao na aplikaciju i vidim da dokumentarac o Jordanu ima engleski, madjarski i rumunski prevod (sto me je samo jos vise razočaralo). Istraživaću jos malo, svakako imam mesec dana da odlučim mada nije nam dobro počelo
;)

cat

pre 4 godine

(petar, 27. april 2020 09:15) Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))

ja

pre 4 godine

Najjači su mi oni koji sole pamet ljudima zbog piraterije i preporučuju da se Netflix pretplata podeli između nekoliko ljudi i da svako plaća samo svoj deo minimalno, ne kapirajući da je i to piraterija. Da su pročitali Netflix-ove Terms of use, mogli bi da vide da je to najstrože zabranjeno, jer isti zabranjuju bilo kakvo deljenje lozinki ili pristupa ovoj usluzi van vašeg domaćinstva. Ukoliko provale da to radite, ne samo da će vam blokirati pristup usluzi, već će vas prijaviti nadležnim organima, plus tužiti za naknadu štete...

NIKI

pre 4 godine

cuj ovih zaposlenih tipova sto placaju netflix da ne gube vreme, hahahaah, kao odrastite, ljubomorni sto oni placaju na ove sto koriste torente, sine ti da si stvarno zaposlen Netflix ti ne bi pao na pamet od obaveza, ne bi gubio vreme na najvece djubre od izbora filmova i serija u istoriji kinematografije, sve sto sam gledao sa Netflixa, bilo serija ili film sam prekinuo na pola, toliko su uzasno, jadno losi!! ako bih vec nesto placao, pa uzeo bih za te pare HBO full paket, jedno 200 puta ozbiljnija prica, ma milion puta, neuporedivo!!

petar

pre 4 godine

Rasprava kao preporučena s obzirom da smo sinoć devojka i ja aktivirali probni period od 30 dana. Uzeli smo ga pre svega zato što više nisam hteo da se bakćem sa lošim, nesinhronizovanim ili prostim nedostatkom prevoda za torrente koje sam skidao. Inače ja govorim engleski perfektno, devojka poprilicno dobro mada dosta dijaloga "prodje pored nje". E sad, pobornik sam ovog dela komentara koji kazu da se isplati placati Netflix. 1000-1500 din mesečno je smejurija i primetio sam da se dobija obiman i kvalitetan sadrzaj. Medjutim, komentari napominju da nema srpskih prevoda, i to skroz menja situaciju, jer pitanje je šta sam ja to kao korisnik dobio za tih 10ak evra, bez obzira što nije veliki iznos. Svaki naslov (film ili seriju) ću naći i skinuti sa neta za maximalno 10 minuta od momenta uključivanja laptopa. Problem su bili i ostali prevodi. A i sa druga strane, firma koja tvrdi da se nalazi na srpskom tržištu a nije uradila ništa povodom toga (nije prevela na srpski svoj sadržaj), prosto ne zaslužuje srpski novac i realno je uvreda za svoje korisnike. Bez obzira sto znamo engleski, jel mislite da Netflix recimo u Holandiji nije preveo svoj sadrzaj. Inače, presuda na kraju - ne dobijamo nista Netflixom, najvetovatnije necemo nastaviti pretplatu.

Dragan

pre 4 godine

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...
(Vanja, 26. april 2020 23:54)

Netflix ima tačno 23 naslova sa hrvatskim prevodom...

o

pre 4 godine

@bane
Placas onima koji se nisu cak potrudili titlove da ti obezbede. Inace, sve sto si naveo, mozes i bez Netflixa, bez ikakvih problema i uz 15$ manje.

Dragan

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (capitano, 26. april 2020 22:51)

Pričaš gluposti, 4K na 4 uređaja je 11,99 evra. HD na 2 uređaja je 9,99 evra i SD na jednom uređaju je 7,99 evra.

o

pre 4 godine

Ispade povezivanje kompa sa TV-om rudarski posao :)
A tek ovaj sto prica o trazenju srpskih titlova. Prvo, kad gledas online imas ih na 99.99% filmova/serija, drugo, nista lakse skinuti ih dok se skine torent, trece, Netflix nema srpske titlove a ti ga jos placas.

pitam

pre 4 godine

placao sam netflix par meseci i nakon prvog odusevljenja se ohladio. Strasno limitirani sadrzaj koji se pregleda u najbitnijem i najboljem za par meseci i to je to.

o

pre 4 godine

@Petar
Mnogo si se uziveo u ulogu radnika cije vreme kosta :) Oce to od previse filmova sa "hard working" frazama. Obicno vi koji odmah pricate kako radite i zaradjujete, ne radite mnogo i ne zaradjujete nesto narocito :)
Ja radim, zaradjujem skoro kao prosecni Amerikanac, a opet gledam online ili skidam torente. Zasto? Zato sto radim i zaradjujem i ne pada mi na pamet da placam ono sto mogu da dobijem besplatno. A narocito zato sto mi ne pada na pamet da placam istu cenu koju placa Amerikanac, a da pritom imam 20-30 000 naslova manje od njega. Zato lepo gledam ono sto me zanima, ne placam i uzivam.

Transformer

pre 4 godine

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...
(zzbz, 27. april 2020 06:01)
Ja Popcorn ne koristim od kad imam Netflix i HBO. Ti, ako misliš da je gledanje na laptopu slike svakakvog kvaliteta, ili motanje sa prikljucivanjem laptopa na tv, isto što i ugodnost i kvalitet koju pružaju kvalitetni servisi, mogućnost da jednim pritiskom nastaviš gdje si stao, da dobijaš obavještenja svaki put kada izadje nova epizoda ili sezona, to je OK. Ja ću radije da platim cijenu 3-4 pića u kafiću i da se ne motam oko tih stvari, a i da imam laptop slobodan ako se tokom gledanja javi potreba da napisem mail, provjerim nesto i td. Svako ima svoj ugao gledanja. Cijena neke usluge ima različitu vrijednost za različite ljude. Meni npr. 10€ mjesečno nije vrijedno bilo kakvog svakodnevnog pripremanja za gledanje sadržaja, pa makar trajalo i po minut.

o

pre 4 godine

@Petar
Vidi, ako imas makar prosecan IQ, skidanje torrenta nije, niti moze biti muka. Bukvalno deca to rade rutinski. Ne znam kakve su to tebe muke snasle s torentima :)
I nema potrebe da vredjas ljude, mozda neko nije dokon, nego nije glup da placa nesto sto moze da dobije besplatno.

o

pre 4 godine

@Transformer
Postoji ogroman broj sajtova na kojima gledas online filmove, serije, emisije... sve sto nudi i Netflix, a vreme koje ti je potrebno da pristupis nekom od tih sajtova je bukvalno nekoliko sekundi. Udjes na sajt, ukucas naslov i gledas. I sve vrhunski kvalitet. Koliko god ti sebe ubedjivao da se isplati placati Netflix, ne isplati se.

o

pre 4 godine

@animus
Naravno da svako normalan gleda da prodje jeftinije. Ako ne bih morao da platim, ne bi platio nista za hranu u marketima. Ovako, kupujem gde su povoljnije cene.
Tako mi je povoljnije i jeftinije da placam internet i skidam torente ili gledam online filmove i serije. Zasto bih placao i Netflix? Ne pada mi na pamet.
Nemoj da si naivan. Filmovi samo od prikazivanja u bioskopima zarade ogroman novac, pa kada budu pusteni na bilo kojoj TV stanici, bilo kada, dobiju pare, zarade ogroman novac od prodaje suvenira, postera... onda zarade od prikazivanja trejlera, intervjua glumaca, reklama velikih korporacija...
I jos da im placam sto ih gledam na TV-u? Ne pada mi na pamet.
Zabole me bas da li ce neki glumac zaraditi jos koji dolar, pored nekoliko desetina miliona koje zaradi od filma. Kapiras?

YIFI

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. (SubmisivniDominator, 26. april 2020 21:43)

Za film prosečne veličine (1,5GB) treba mi 5 minuta. Taman da skuvam kafu i vratim se da gledam...

pipi

pre 4 godine

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)

Dovoljno oni zaradju i ovako, ne sekiraj se ti previse za njih...

zzbz

pre 4 godine

(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...

Mr Majestyk

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.
(Pacifist, 26. april 2020 10:47)

Ne rade isto. Nemaš HDR/Dolby vision i kvalitet slike ti generalno nije ni blizu. Nekome nije bitno, meni sigurno jeste.

made in Serbia

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50) _____
Zamislio sam.... nije lepo. A zamislite ovu situaciju. Neko gleda online neko skida torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. Ovaj sto gleda stream, nešto će drugo da radi. Izaćiće brže iz wc-a. Ovome sto gleda torente može neko da zakuca na vrata i umesto da je sačekao net da “dođe” za sat vremena završi sa čak i dyn.IP adresom jedno desetak godina iza rešetaka.

lol

pre 4 godine

Netflix za devojku/zenu i familiju, ja sam i dalje na torrentima, kvalitet slike i zvuka ne moze jednostavno da se poredi. Kad sam uzeo mojima neki novi smart tv, uzeo sam i netflix da ne moraju da blenu u nase tv kanale. I nije bas neki izbor tamo pravo da vam kazem, ali za one koji gledaju samo da bi gledali nesto, vise nego dovoljno. Meni je licno sumanuto da imate super tv ili projektor, i odlicne zvucnike i onda da strimujete, znaci, ili blu ray disk ili torrent. Na ebayu mozete svasta naci od bluray-a, ja sam par puta kupio necijeanje kolekcije za vrlo malo para, sta mi treba zadrzim sta ne treba prodam, i ponekad cak zavrsim u plusu. Imaju i akcije cesto na kompletne serije. Par serija koje volim imam i na blurayu i na kompu npr.

goran

pre 4 godine

Cena Netflix premium paketa (4 screen plus kids) je 12€. Nasao sam jos troje nepoznatih ljudi i gledamo za 360din mesecno... CCCC /. SSSS

mai_ben_rai

pre 4 godine

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opančar, 26. april 2020 10:09)

To ti 3 eura mesečno ako vas četvoro, delite nalog pa svaki daje po 3€...

Vanja

pre 4 godine

stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbin, 26. april 2020 11:01) # Link komentara

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...

Transformer

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)
U Njemackoj, na primjer, tesko je naci Njemca mladjeg od 40godina da ne govori Engleski. Spanci stizu, Francuzi takodje. Jedino jug Italije malo kaska, ali i tamo mladji sve vise govore. Dijete koje izadje iz srednje skole, a da ne zna Engleski, veoma je hendikepirano

Drug Miralem

pre 4 godine

Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.
(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Mislis nesto kao 'Stremio' koji je isto kao Netflix samo sve free?

capitano

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)

mr

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, ... a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.
 (#justsaying, 26. april 2020 19:09)

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.

Milan

pre 4 godine

Zaboravio sam da napomenem da sam seriju skinutu sa torrenta prebacio na flash i ubacio ga u tv koji nije smart a mogu ga napraviti smartom sa Android box-om za 25€.Dakle nisam je gledao na monitoru kompjutera.I vidim iz komentara pobornika plaćanja Netflixa i smart tv-a veliko neznanje koje im novac ne može kupiti kao što su kupili smart 43 " od 100 k rsd.

pex

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.
(Predrag, 26. april 2020 20:46)

Vecina populacije ti je tehnicki neobrazovana i mozes da im uvalis sta oces,ako dovoljno reklamiras. Od africke sljive do prepametnog TV. Inace i ja radim clone destopa HDMI kablom i sve je mnogo brze, lakse,a mozes iz kreveta da koristis komp, igras igrice ili radis sta zelis. I to sve u poznatom okrueznju

Zlatno doba

pre 4 godine

Ako je kod nas najveci problem da l platiti 12e ulza netfliks sam ili podeliti na 3 osobe, onda mi i nemamo neke probleme, realno.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. zena, deca, obaveze, posao, placam Hbo Go i gledam i ekstra je. ja kad imam sat, sat i po vremena dnevno, meni treba samo da pustim i iskljucim se. torrente koristim za preskupe igre, a kad su na 75% popusta kupim da podrzim devove. i to samo odlicne igre.

Dinko

pre 4 godine

Ovi kodovi su OK, ali fale kodovi za 4K HDR filmove kao i za filmove koji su u Doby Vision tehnologiji. Ako netko zna slobodno ovdje to objavi da ne gubiomo vrijeme na traženje.

burekbre

pre 4 godine

ovde u spaniji HBO sa paypalom 2 meseca besplatno..do sada sam napravio 3 naloga..a jos malo i cetvrti.osim toga amazon video isto trial kao i netflix. ako nesto nema - torrent. potrosio = €0 :)

Predrag

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.

mille

pre 4 godine

Samo HBO. Pogotovo App za smart TV. Kakav crni browser i laptop u krilu kad gledas film ?? Daljinski i na 55 inca HBO Go. To je servis koji ima i titl i sinhronizovano. Od skora su ubacili brdo decijih novijih sinhronizovanih animiranih filmova. Ne znam koja je poenta od reklamiranja Netflixa u srbiji. Ko od tog profitira kad i netflix zabole za nas.

Pera, ali ne ložač

pre 4 godine

Sve je to OK, no Stremio (android app) plus neki chromecast da bi se to prebacilo na TV je my way to go.... Probajte, topla preporuka

Sazda

pre 4 godine

Postoji mogućnost dodavanja bilo kog prevoda u netflix aplikaciji za win. Otvorite Netflix app i pritisnite Ctrl+Alt+Shift+T, prethodno konvertujete sub na subflix

Jovan

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.
(Marko, 26. april 2020 19:00)

Dečko ko još gleda filmove na računaru, smart TV i netflix aplikacija a ti dodji da ubaciš titl pametnjakoviću...

Marko

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.

#justsaying

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.

Bgd

pre 4 godine

treba da plati svako ko ima,ali sirotinja po propalim drzavama kao sto je srbija ne mora da placa...
(kole, 26. april 2020 17:38)

Samo u Srbiji sirotinja ima pare da plati Zadrugu 1,2,3, Pink 1,2,..100, boks cigara i informer (mesecno 750din) ali ne i Netflix koji kosta 10eur mesecno

joja

pre 4 godine

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?
(Jg, 26. april 2020 14:40)

...a ti si naucila maternji i engleski?Bravo!...pa sto nisi naucila neki zahtevniji jezik lpotice?

Јабучило

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Слажем се. Не морају сви да знају енглески.

#justsaying

pre 4 godine

Svi ovi strim servisi su zakon totalni. Placam Netfliks, HBO GO i Tidal. Sve me to izadje oko 1000din mesecno. Verujte mi vredi svakog dinara

sale

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.

Hanibal ante portas

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.
(Walter White, 26. april 2020 13:25)

Ja sam postavio oglas na sajtu razmena igara i ljudi su se javili.
Svi placamo uredno na racun jednog lika i to je to.
Postavi oglas negde na netu javice se neko.

Monostatos

pre 4 godine

Ja ne znam kako uspevate? Imam najskuplji paket od 12€, kad god sam se logovao sa druge IP adresd on mi je na mejl poslao novu lozinku (dakle nije me pitao da li sam to bio ja) Na tim drugim uređajima je radio 3-4 sata

frlex

pre 4 godine

Nas petoro koristi nalog od 12 eura mesecno, mislim da ga gledamo na 6 televizora, dva playstationa, tabletima, laptopovima, mobilnim telefonima, na browser-u ko gde i kad stigne.. Netflix-u je u interesu da ima sto vecu publiku i sto vecu bazu korisnika. Udruzite se i delite nalog, svi mogu da gledaju u isto vreme, svako sa svog personalizovanog a pod ,,krovom" jednog glavnog naloga.

Milan

pre 4 godine

Skinuo sa hrvatskog torrent sajta(server negde na ostrvskoj drzavici u Pacifiku)"Kuću od papira" sa perfektnim srpskim titlom sve sezone.Ima li srpski titl serija na Netflixu ajde znamo svi engleski pa i da odgledamo ali ne znamo španski?

glisa

pre 4 godine

Rale...imas i opciju da se pretplatis na najveci paket, dakle najbolja rezolucija i gledanje na 4 uredjaja u isto vreme.Dogovoris se sa jos 3 ortaka i svako plati jednak deo racuna, dakle za 3 evra po osobi, mesecno, imas neogranicen Netflih u najboljoj rezoluciji.

Rale

pre 4 godine

Ukoliko je 10 EUR mnogo za mesec dana Netflix-a, a meni jeste, možete da uz besplatan Vpn, i preko njega otvorite nalog na Netflixu iz neke druge zemlje, npr. Brazil i doći će vam mesečni račun oko 5 EUR za dva TV u HD rezoluciji. Obradujte nekoga i drugi TV pristup podeliti sa vama dragim osobama. Treba platiti dobru produkciju da bi ostala i dalje dobra.

carevich

pre 4 godine

Kao sto neko rece, 12 evra mesečno , najjaci 4K Netflix paket.
5 profila (korisnika) na po 3 platforme ( Smart TV, Mobilni i Web pretrazivac npr.)
Znaci 12 evra za 5 ljudi mezecno, iliti 2.4 evra mesecno po glavi. Potpuno legalno, bez cekanja, najjaci kvalitet, tacno znam gde sam stao i gde da nastavim...
Dodjemo do matematike da je srbinu manje od 9 dinara dnevno mnogo i da mu je "pametnije" da trazi torente, trazi dobre snimke, trazi titlove nego da za 10 din dnevno sedne lepo u kauc i odmori mozak nekim filmom ili serijicom sat-dva,i to uz jedan klik. To su dve kafe u kaficu mesecno!
E sad, ko ne zna engleski u 2020 svakako i nije za vise od Radosa Bajica tako da njihovu muku oko titlova razumem....

Pit

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50)

Ti verovatno držiš lonce i kadu pune vode, za slučaj da ne nestane. I imaš na terasi dizel generator za struju, za svaki slučaj.

Niks

pre 4 godine

Vidim da niko ne pominje da je besplatan 30 dana.

Probajte, pa vidite valja li. Potrebno je ostaviti podatke o kartici ali ako otkazete pre 30 og dana - ništa se ne skida.

ps: Ja koristim i Netflix i torrente.

pex

pre 4 godine

prevelika ponuda, ne znam di teram, na netu sam od 1996 ali mi je ujedno i posao tako da nemam mnogo vremena. Torrente sam "prerastao" i netflix mi odgovara te ga placam, ali definitivno mi se ne dopada okruzenje. Neko je prporucio stremio dole,upravo sam probao zanimljivo.

EmLi

pre 4 godine

Netflix paket možete podeliti sa još par korisnika-prijatelja (dozvoljeno je recimo ubaciti 4 istovremena naloga) i onda vam mesečno bude 3-4€ i to je prihvatljivo. Inače, kombinujem sve pomalo od dostupnih servisa. Koliko imamo vremena od brzog života i obaveza..

share

pre 4 godine

Ja plaćam 12e, dakle najskuplji paket Netflixa ali sam ga podelio sa jendo 8 meni bliskih ljudi. Znaci nas 9 gleda Netflix bez ikakvih restrikcija, a čini mi se da četvoro može odjednom da gleda. Nije mi se ni jednom desilo da se nas 5 priključi odjednom tako da opušteno podelite svoju lozinku ljudima kojima verujete.

BB2

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

kakav ti ,takve nam i drzave na Balkanu....

kele®

pre 4 godine

Godinama koristim Kodi i doplatu za Real Debrid premium linkove (oko 3 evra mjesečno). Koristim keširane torente sa kompresovanom Blu-ray kvalitetom ( od 5 do 30 Gb fajlovi) i DTS ili Dolby Digital zvukom. Sam Kodi je malo bagovit, ali ako imate malo strpljenja i znanja , super stvar. Netflix probao probno. Uglavnom slabo šta ima za mene.

Helena

pre 4 godine

Dobro, kako se skidaju ti torenti? Meni samo dodje neki link, i sta onda? Jel treba neka aplikacija? Drugo, vidim na internetu na hiljade sifri za Netflix, kako se to koristi? Jel treba VPN pa da se spojim na ameriku ako je sifra iz amerike ili kako? Hvala.

Jg

pre 4 godine

"mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom"

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?

BaneBl

pre 4 godine

Pa ne znam sta ce vam kablovska.Ja sam u USA imam placam Prime, Netflix i Hulu/Spotify sve zajedno 33$ i svaki mjesec uzmemo nesto sto je na popustu sad imamo Starz za 5$, prije tog BritBox i HBO. Sad reko da vidim Mandalorian i uzmem Disney+ 7 dana besplatno proba i prekinem poslije. Kad su CZ i Partizan igrali Evrppu uzmem BR LIVE ZA 9 $ mjesecno, kad je tenis uzmem ESPN za 5$ mjesecno Sling se stalno nudi mjesec besplatno ili 3 za 20$.
Vjesti ukljucis youtube news i gledas..
Sve zajedno 500$ godisnje a sve gledam iz komfora. Za one koji ne znaju najjeftinija kablovska je 40$ mjesecno a prosjecna oko 100 ali to su uglavnom njihovi "pinkovi"...

Kale

pre 4 godine

Aj' sto se neki hvale sto koriste torrent za skidanje filmova i serija, nego sto smatraju nas koji placamo Netflix, glupim. E zbog takvih slicnih nam raste cena struje, vode, smeca i cega vec ne. Jer ta stvari smatraju Bogom date.

Belmont

pre 4 godine

sestra mi je dozvolila da koristim njen netflix.
koristim vec godinu dana, da ga nemam ne bih placao.
nema sve sto gledam na netflixu, oduvek sam koristio torente.

boki

pre 4 godine

@milivoje. da, moze na tv, ako ti je smart tv. Prvi mjesec je free, posle se placa oko 10 eura. Imas engleski titl tako da ako imas solidno znanje u principu mozes pratiti. I da, ima sta da se pronadje i odgleda.

Bronco

pre 4 godine

@Philadelphian
Surfshark, Express, Nord, ivpn... Koji ti već ne košta puno. Možeš da isprobaš besplatno, pa vidiš koji ti odgovara. Inače, odličan je kanal. Pozdrav.

Walter White

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.

tako nekako

pre 4 godine

pazi ovako, sve sto dolazi sa nettlixa je najvece djubre u istoriji kinematografije.. ne bih im placao 25 dinara mesecno pretplatu, toliko su losi!!

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)
Srbija brate, prioritet i za hvalu je kad za****s sustenances. Posle kukas na korupciju. I tako u krug. Meni, zivim preko bare 20+ god, je trebalo dugo da se otarasim ovog stanja misli.

jbg a moje

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.

cvet

pre 4 godine

ma ljudi sve serije i filmove ovog sveta mozete da skinete sa torenta. sve sto je na netfliksu ima i na torentu. evo ja uparavo zavrsavam seriju sa gledanjem La Casa De Papel. sve 4 sezone sam skinuo. trenutno najbolji torent za skidanje vam je 1337X .

billy role

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)

Zavisi od toga kako pustas filmove na TV i na koj TV. U principu ukoliko prevod na srpski (koji si pre toga nasao negde na internetu) imenujes isto kao i sto je imenovan fajl sa filmom(recimo: Martian.mkv i Martian.srt) player preko koga pustas bi trebalo da je dovoljno pametan da sam pusti prevod.

Posetilac

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.
(Dex, 26. april 2020 11:41)

Imaš titlove na engleskom pa ti bude lako da sve razumeš.

Milivoje

pre 4 godine

Ne zezam nikoga.. Otprilike znam sta je Netflix ali se ne udubljujem preterano.. Nacuo sam da ima nesto gratis mesec dana.. Jel mogu to da gledam na tv? Ima li prevoda na srpski ili bar titla na engleskom da lakse pratim? Valja li icemu to?

commie

pre 4 godine

Iz razloga zato što je filmska industrija jedan od najvažnijih propagandnih servisa američke vojske smatram da mi, građani Srbije, imamo apsolutno pravo da gledamo piratske sadržaje.
Štetu koju imaju na ovom tržištu neka im nadoknadi Pentagon i mirna Bačka...

Hanibal ante portas

pre 4 godine

Delim Netflix sa jos 3 osobe koje i ne poznajem, svi placamo po 400 din. mesecno.
4K slika, dobar izbor serija, filmova tu i tamo.
Sve ukupno vredi za tih 400 din. mesecno.

monty

pre 4 godine

Ne placam i negledam ove kablovske pakete. Ako placate Netflix mozda to i kosta 12€ ali posto moze da se gleda na dva tv istovremeno i na razlicitim adresama, mozete da delite pretplatu. A i placate mesec za mesec bez ugovorne obaveze. Ja placam Nflix i Hbo i drugo mi nista ne treba.

Rafael

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)
---
Nisam stručnjak, ali Titlovi.com postoje verovatno 10 godina. Odeš tamo skineš titl, raspakiraš ga i upariš sa filmom, serijom ili dokumentarcem.

Tenis

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)
Gledaj sa engleskim titlom, u cemu je problem?

Nikola

pre 4 godine

pa upravo preko Netflixa mozete usavrsiti engleski pustite titlove na engleskom Ja sam tako nemacki naucio za pola godine,pustim i sinhronizaciju i titlove na nemackom mnogo vam je zanimljivije od onih slinih kurseva na youtub-u

Philadelphian

pre 4 godine

“Imate i druge servise za te pare. Za prave ljubitelje filma, nedavno je otvoren Criterion Channel. Samo vam treba dobar VPN. (Bronco)”

Preporuči neki koji provereno završava posao.

monty

pre 4 godine

Koristim Netflixi, Hbo i youtube za filmove, dokumentarce itd. Fluentan sam na engleskom i ruskom tako da nemam proema sa titlovima ali isto mi je draze kad ukljucim titlove makar na engleskom. A ipak kad otvorim apple tv i vidim sta je u trendu, onda to skinem sa torenta... samo ode malo vremena.

Grof

pre 4 godine

bane je sve objasnio. nije Netflix za svakoga. ako ne znate engleski ne isplati vam se gledati faktički. ne znam kakvi su prevodi u Srbiji, ne živim tamo, ali meni ništa sem engleskog ne treba, tako da je meni savršena opcija. ali u Srbiji još uvek sveta piratski svet, tako da skidajte torente :)

@)v(@)

pre 4 godine

mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom

voja

pre 4 godine

Ja kuci imam android tv i instaliran vpn, bas iz razloga sto ti se nesto zabranjuje da gledas zbog regije u kojoj si. Ako se skida sa torenta na komp koristim bs player za nalazenje prevoda. Ako film koji si skinuo i nasao prevod gledas na tv preko usb ili hard diska vazno je da ti ime filma(fajla) bude potpuno isti kao i ime prevoda da bi se povukao prevod. Ima aplikacija koje se mogu skinuti i na tv(ko ima tu mogucnost) pa da se gleda direktno(u mom slucaju catmouse, morpheus). i naravno tu je popcorn Srbija sa nasim prevodima preko kompa.

đorđe

pre 4 godine

Netflix pretplata je 8€ za jedan 10€ za dva uređaja u HD formatu,odnosno 12€ za 4 i to u 4k. Nalog može da se podeli dakle po 5 € ako dvoje dele ili 3€ za 4 porodice npr. Većina televizora danas je smart a čak iako nije lako se sa android box-om pretvori u isti. Ne razumem nijedan razlog da se neko maltretira sa torentima ili KODI aplikacijama kada mu se sve za malo ulaganje direktno servira na televizor preko striming platforme. HBOgo je još jeftiniji čini mi se oko 6€,meni to ide preko kablovske pa nisam istraživao a tu je i amazon prime. Jedino razumem ako neko ne zna engleski pa ima problem sa titlovima, sve ostalo je bahatost. To su zaista smešne cifre za komfor koji se dobija i ni u jednoj projekciji ne može biti opravdanje da je skupo.
Inače ono što volim na netflixu su fenomenalni dokumentarci. Mislim da je Vietnam War od Ken Burns-a najbolji ratni ikada snimljen.

Stevica Kurcubic

pre 4 godine

Ovaj sto radi pa mu je vreme najbitnije treba da zna da placa potpuno isto kao Amerikanac koji zaradjuje znacajno vise sa tom razlikom sto njegov Netflix ima 20 000 vise naslova od Netflixa ovog radnog gospodina iz Srbije.

Ko je tu magarac?

Srbin

pre 4 godine

Engleski pricam tečno i to sto nema srpskog titla mi nije problem ali jednostavno je stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.

bane

pre 4 godine

O bože... hiljade dolara! Košta 11$ mesečno, i kome engleski nije problem, nezamenljiv je Netflix. Gledam, prekinem, gledam, pauziram... Preselim se sa televizora na laptop jer je dete zauzelo crtanim filmovima, nastavim... Odem na WC šolju, ponesem telefon i nastavim. Poskidam na jedan klik sve što me interesuje pre nego što sednem u avion, gledam u avionu. Sednem u hotel, ulogujem se sa svojim nalogom, izlogujem se pred izlazak. Utorrent sam ne znam kada poslednji put startovao.
Pita me otac, jesi gledao na TV-u ono što je bilo... Nisam - ne gledam TV, stvarno nema razloga.
Pored svega što redovno plaćam u životu, telefoni, struja, komunalije, računi, benzin, ovih 11$ (15$ u mom slučaju zbog povećanog broja uređaja) su jedno od najboljih ulaganja u udobnost života putem filmske razonode.

ako sam išta pomogao

pre 4 godine

Pre nego što uđem u raspravu da napomenem da sam koristio besplatno Netflix mesec dana i Hbo go 7 dana. Razlika je u:
HBO Go je 6 evra mesečno a ima titlove na srpskom i crtaći su sinhronizovani, ja imam malo dete pa mi je to bitno da dete može da gleda crtaće na našem jeziku. Iako supruga i ja znamo engleski zgodno je kad pričaju nerazgovetno imati titlove. Kad se uzme da je Hbo i jeftiniji izbor je za sada na strani HBO Go-a.

Brat Bart NS

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde

neo

pre 4 godine

bravo za komentar Pacifista, naravno da nije isto 10$ u Srbiji i USA ili zapadnoj Evropi. to je jedno. Da bih gledao sve sto hocu jel to znaci da treba se prijavim na netflix, hbo, amazon prime, eon i ne znam ni ja sta vise da bih mogao da gledam sve sto mogu da skinem preko torenta ili popcorn, kodi itd. znaci treba da sa sve kablobskom dan jos 80e mesecno da imam pristup svemu. nego to ti je brend i moc nad obicnim ljudima, netflix and chill...

Transformer

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !
(vlada13, 26. april 2020 10:30)
Ne pravim nauku, nego kažem da realno za skidsnje filma i povezivanje treba bar 5-10min, pa ponekad i nekoliko puta na dan... To se nedeljno sabere na prilično vremena, koje po meni nije vrijedno tih 2€ nedeljno koliko Netflix košta. Dalje, Netflix počneš u dnevnoj pa nastaviš u spavaćoj gdje si stao, ili sjutra na laptopu ili telefonu... kako beko reče, samo skip intro valja 8€ mjesečno.... probaj pa ćeš vidjeti, pošto očigledno nisi probao...

Debeli Sava

pre 4 godine

neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.
(Petar, 26. april 2020 10:41)
Neko ko radi i zarađuje nema vremena da gleda par sati dnevno TV.Ima na ovom svetu i drugih zanimacija,boljih od gledanja filmova i serija.

despot

pre 4 godine

Kakvo skidanje torenta i ostale gluposti... Stremio je nesto najbolje sto postoji... Svi filmovi i serije su tamo pa cak i domaci... Svi prevodi ukljuceni, bez smaranja reklama. Cak i ako nesto ne nadjete slucajno u 1% slucajeva mozete naci torent fajl i prebaciti ga na stremio i on odmah krene da strimuje, prepozna i ako u jednom torentu ima vise epizoda pa mozete pustiti koju hocete... Najbolja stvar... Samo nakon sto instalirate u desnom cosku kliknete na plugins i ukljucite torent pluginove koji vam trebaju.

jašim

pre 4 godine

Prvo za sve vas koji se toliko razumete netflix je 12 evra (ukoliko želite da gledate u uhd), po meni to je najbolja opcija jer je slika perfektna.Za sve znalce koji se razumeju i plaćaju manje od tih 12 evra greše zato što je slika slabija, uostalom ne može svako sebi da priušti da gleda netflix. Prvo zbog cene koja po vama nije velika a drugo zato što ljudi ne razumeju engleski.Cisto sumnjam da vi koji toliko plaćate razumete engleski ali ko sam ja da sudim. I ostavite ljude na miru koji gledaju pirateriju!

Dex

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.

what..what

pre 4 godine

(Bole, 26. april 2020 10:01)

Ja odavno vec nekih 8god ako ne i vise koristim smartDNS, ima opciju da promenis mnoge streaming servise na ameriku a neke i na druge zemlje. Do skora je bilo da se bira dosta regija netflix ali za sada opet imaju samo USA i naravno tvoju odakle si ako ugasis. Imas opciju 7 dana pa pogledaj, sve se uradi tako sto promenis primarni i sekundarni DNS na tvom ruteru i posle na samom sajutu imas jos par opcija koje aktiviras ili ti palis i gasis po potrebi.

Za sada nisam nasao bolji ali trazim pa ako uspem javicu!

Petar

pre 4 godine

Netflix košta 12 evra mesečno, najjača 4K verzija.
Skidati neprekidno torente i sve što to povlači sa sobom je veliko gubljenje vremena...ok, za neki specifični naslov koga nema nigde, ali sve skidati sa torenta je muka.
Naravno, ako ste dokoni to možda ima smisla....neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.

Quint

pre 4 godine

Zamisli da dajem 10e mesecno na ovo a imas torentr pritom ultra HD snimak koji skinem za 10 minuta i prebacim na fles za 2 i gotovo. I to sam na netflixu EKSTREMNO ogranicen sa izborom. Tako da za neuke je Netflix dobar. Za nekoga ko koristi mozak nije dobar. Imam utisak da Netflix koriste oni koji daju 7000 dinara 24 meseca za telefon i paket.

animus

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.

jbg a moje

pre 4 godine

sto se tice torrenta. kod nas nije zabranjeno skidanje.mozes da skines i da gledas zabranjeno je kopiranje i prodavanje. a sto bih placao Amerima platforme i sto bih placao vpn kada su vpn izmislili bas oni koji postavljaju torente na net. tj ako neces da platis platformu platis dozvolu da skines uz vpn. totalna je nebuloza kaznjavati onoga ko je skinuo torent tipa film da pogleda a ne kaznjavati onoga ko je postavio to na mrezu. onda bi sve sto je postavljeno na net necije autorsko pravo i ako skines rec. recenicu tekst ili sliku ti si odmah prekrsio necija autorska prava i postao si kriminalac. Onda smo svi mi dnevno prekrsili zakon i 90 posto sveta ae bavi kriminalnim radnjama krsenja autorskih prava. znaci cista glupost koju su opet izmislili ameri da bi od ostatka sveta uzimali lovu. cista amerikanizacija fuj.

vlada13

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !

Bole

pre 4 godine

Netflix, kao i pihtije. Stvar koja je dosla zGOdinama.

Da, mogu da sednem i trazim torrent, resavam se pop-up banera, brinem se da li ima virusa, spajam hdmi kabal, lovim prevod ako nije engleski - ali da li se ima toliko vremena za bacanje ako je sve klik daleko za razumnu cifru.

Da li ima neko ko je uspesno resio USA vpn problematiku na nivou televizora ?

Transformer

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.

Predrag

pre 4 godine

Za sve kojima je titl na srpskom bitan, potražite dodatak (plugin) za chrome koji vam preko netflix videa zalepi titl koji želite. Za sve filmove ćete pronaći dobar prevod, a za serije može da se desi da nema.
Dodatak vam omogućava i da uskladite titl, odnosno da ga malo ubrzate ili usporite.
Ja koristim Substital

mikac678

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?(Dejan, 26. april 2020 10:08

Nema i to je najveći problem, bukvalno imaju za neke jezike različite verzije.
Ja koristim engleski titl, pošto nekad ne čujem dobro ili ne razumem nešto šta kažu u rečenici. Mada postoji mogućnost da se ubaci titl na srpskom ako ga skineš sa nekog sajta

Pacifist

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.

8 eura na Balkanu i 8 eura u Evropi/USA nemaju istu težinu. Da Netflix košta do 1e - 2e max mjesečno (odnos naše kupovne moći sa zapadnom), većina bi ga koristili.

Ovako strimujemo piratski for free i uživamo.

Сандра

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.

EU Citizen

pre 4 godine

@MaxX
Potpuno ste u pravu, pa makar koštao deset dolara, ne treba ih intellectual property cronyijima koji nam rade. o novčaniku i slobodi dati iz principa, bolje je te pare potrošiti na dobar VPN. A ovi što su vam nalupali minuse su zombiji ispranog mozga i konformisti, već samo ta kretenska pretraga koja vam vrti stalno iste gluposti je dovoljan razlog da se ni Netflix ni išta drugo tog tipa ne koristi :))

opančar

pre 4 godine

(MaxX, 26. april 2020 09:51)

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.

Nebojša

pre 4 godine

A zašto pretraga ne bi funkcionisala sama po sebi ne razumem što komplikuju idu mi takve stvari na živce kao oni sajtovi na kojim moram da rešim deset kapča da dokažem da nisam robot.

Tenis

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Da te obavestim da kosta 10 dolara.

Transformer

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.

Tenis

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Da te obavestim da kosta 10 dolara.

opančar

pre 4 godine

(MaxX, 26. april 2020 09:51)

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.

Сандра

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.

Nebojša

pre 4 godine

A zašto pretraga ne bi funkcionisala sama po sebi ne razumem što komplikuju idu mi takve stvari na živce kao oni sajtovi na kojim moram da rešim deset kapča da dokažem da nisam robot.

animus

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.

Pacifist

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.

8 eura na Balkanu i 8 eura u Evropi/USA nemaju istu težinu. Da Netflix košta do 1e - 2e max mjesečno (odnos naše kupovne moći sa zapadnom), većina bi ga koristili.

Ovako strimujemo piratski for free i uživamo.

vlada13

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !

mikac678

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?(Dejan, 26. april 2020 10:08

Nema i to je najveći problem, bukvalno imaju za neke jezike različite verzije.
Ja koristim engleski titl, pošto nekad ne čujem dobro ili ne razumem nešto šta kažu u rečenici. Mada postoji mogućnost da se ubaci titl na srpskom ako ga skineš sa nekog sajta

Stevica Kurcubic

pre 4 godine

Ovaj sto radi pa mu je vreme najbitnije treba da zna da placa potpuno isto kao Amerikanac koji zaradjuje znacajno vise sa tom razlikom sto njegov Netflix ima 20 000 vise naslova od Netflixa ovog radnog gospodina iz Srbije.

Ko je tu magarac?

Debeli Sava

pre 4 godine

neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.
(Petar, 26. april 2020 10:41)
Neko ko radi i zarađuje nema vremena da gleda par sati dnevno TV.Ima na ovom svetu i drugih zanimacija,boljih od gledanja filmova i serija.

Bole

pre 4 godine

Netflix, kao i pihtije. Stvar koja je dosla zGOdinama.

Da, mogu da sednem i trazim torrent, resavam se pop-up banera, brinem se da li ima virusa, spajam hdmi kabal, lovim prevod ako nije engleski - ali da li se ima toliko vremena za bacanje ako je sve klik daleko za razumnu cifru.

Da li ima neko ko je uspesno resio USA vpn problematiku na nivou televizora ?

bane

pre 4 godine

O bože... hiljade dolara! Košta 11$ mesečno, i kome engleski nije problem, nezamenljiv je Netflix. Gledam, prekinem, gledam, pauziram... Preselim se sa televizora na laptop jer je dete zauzelo crtanim filmovima, nastavim... Odem na WC šolju, ponesem telefon i nastavim. Poskidam na jedan klik sve što me interesuje pre nego što sednem u avion, gledam u avionu. Sednem u hotel, ulogujem se sa svojim nalogom, izlogujem se pred izlazak. Utorrent sam ne znam kada poslednji put startovao.
Pita me otac, jesi gledao na TV-u ono što je bilo... Nisam - ne gledam TV, stvarno nema razloga.
Pored svega što redovno plaćam u životu, telefoni, struja, komunalije, računi, benzin, ovih 11$ (15$ u mom slučaju zbog povećanog broja uređaja) su jedno od najboljih ulaganja u udobnost života putem filmske razonode.

Petar

pre 4 godine

Netflix košta 12 evra mesečno, najjača 4K verzija.
Skidati neprekidno torente i sve što to povlači sa sobom je veliko gubljenje vremena...ok, za neki specifični naslov koga nema nigde, ali sve skidati sa torenta je muka.
Naravno, ako ste dokoni to možda ima smisla....neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.

Pit

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50)

Ti verovatno držiš lonce i kadu pune vode, za slučaj da ne nestane. I imaš na terasi dizel generator za struju, za svaki slučaj.

Hanibal ante portas

pre 4 godine

Delim Netflix sa jos 3 osobe koje i ne poznajem, svi placamo po 400 din. mesecno.
4K slika, dobar izbor serija, filmova tu i tamo.
Sve ukupno vredi za tih 400 din. mesecno.

jbg a moje

pre 4 godine

sto se tice torrenta. kod nas nije zabranjeno skidanje.mozes da skines i da gledas zabranjeno je kopiranje i prodavanje. a sto bih placao Amerima platforme i sto bih placao vpn kada su vpn izmislili bas oni koji postavljaju torente na net. tj ako neces da platis platformu platis dozvolu da skines uz vpn. totalna je nebuloza kaznjavati onoga ko je skinuo torent tipa film da pogleda a ne kaznjavati onoga ko je postavio to na mrezu. onda bi sve sto je postavljeno na net necije autorsko pravo i ako skines rec. recenicu tekst ili sliku ti si odmah prekrsio necija autorska prava i postao si kriminalac. Onda smo svi mi dnevno prekrsili zakon i 90 posto sveta ae bavi kriminalnim radnjama krsenja autorskih prava. znaci cista glupost koju su opet izmislili ameri da bi od ostatka sveta uzimali lovu. cista amerikanizacija fuj.

Bgd

pre 4 godine

treba da plati svako ko ima,ali sirotinja po propalim drzavama kao sto je srbija ne mora da placa...
(kole, 26. april 2020 17:38)

Samo u Srbiji sirotinja ima pare da plati Zadrugu 1,2,3, Pink 1,2,..100, boks cigara i informer (mesecno 750din) ali ne i Netflix koji kosta 10eur mesecno

commie

pre 4 godine

Iz razloga zato što je filmska industrija jedan od najvažnijih propagandnih servisa američke vojske smatram da mi, građani Srbije, imamo apsolutno pravo da gledamo piratske sadržaje.
Štetu koju imaju na ovom tržištu neka im nadoknadi Pentagon i mirna Bačka...

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)
Srbija brate, prioritet i za hvalu je kad za****s sustenances. Posle kukas na korupciju. I tako u krug. Meni, zivim preko bare 20+ god, je trebalo dugo da se otarasim ovog stanja misli.

Jg

pre 4 godine

"mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom"

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?

Srbin

pre 4 godine

Engleski pricam tečno i to sto nema srpskog titla mi nije problem ali jednostavno je stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.

BaneBl

pre 4 godine

Pa ne znam sta ce vam kablovska.Ja sam u USA imam placam Prime, Netflix i Hulu/Spotify sve zajedno 33$ i svaki mjesec uzmemo nesto sto je na popustu sad imamo Starz za 5$, prije tog BritBox i HBO. Sad reko da vidim Mandalorian i uzmem Disney+ 7 dana besplatno proba i prekinem poslije. Kad su CZ i Partizan igrali Evrppu uzmem BR LIVE ZA 9 $ mjesecno, kad je tenis uzmem ESPN za 5$ mjesecno Sling se stalno nudi mjesec besplatno ili 3 za 20$.
Vjesti ukljucis youtube news i gledas..
Sve zajedno 500$ godisnje a sve gledam iz komfora. Za one koji ne znaju najjeftinija kablovska je 40$ mjesecno a prosjecna oko 100 ali to su uglavnom njihovi "pinkovi"...

carevich

pre 4 godine

Kao sto neko rece, 12 evra mesečno , najjaci 4K Netflix paket.
5 profila (korisnika) na po 3 platforme ( Smart TV, Mobilni i Web pretrazivac npr.)
Znaci 12 evra za 5 ljudi mezecno, iliti 2.4 evra mesecno po glavi. Potpuno legalno, bez cekanja, najjaci kvalitet, tacno znam gde sam stao i gde da nastavim...
Dodjemo do matematike da je srbinu manje od 9 dinara dnevno mnogo i da mu je "pametnije" da trazi torente, trazi dobre snimke, trazi titlove nego da za 10 din dnevno sedne lepo u kauc i odmori mozak nekim filmom ili serijicom sat-dva,i to uz jedan klik. To su dve kafe u kaficu mesecno!
E sad, ko ne zna engleski u 2020 svakako i nije za vise od Radosa Bajica tako da njihovu muku oko titlova razumem....

ako sam išta pomogao

pre 4 godine

Pre nego što uđem u raspravu da napomenem da sam koristio besplatno Netflix mesec dana i Hbo go 7 dana. Razlika je u:
HBO Go je 6 evra mesečno a ima titlove na srpskom i crtaći su sinhronizovani, ja imam malo dete pa mi je to bitno da dete može da gleda crtaće na našem jeziku. Iako supruga i ja znamo engleski zgodno je kad pričaju nerazgovetno imati titlove. Kad se uzme da je Hbo i jeftiniji izbor je za sada na strani HBO Go-a.

Јабучило

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Слажем се. Не морају сви да знају енглески.

Nikola

pre 4 godine

pa upravo preko Netflixa mozete usavrsiti engleski pustite titlove na engleskom Ja sam tako nemacki naucio za pola godine,pustim i sinhronizaciju i titlove na nemackom mnogo vam je zanimljivije od onih slinih kurseva na youtub-u

Predrag

pre 4 godine

Za sve kojima je titl na srpskom bitan, potražite dodatak (plugin) za chrome koji vam preko netflix videa zalepi titl koji želite. Za sve filmove ćete pronaći dobar prevod, a za serije može da se desi da nema.
Dodatak vam omogućava i da uskladite titl, odnosno da ga malo ubrzate ili usporite.
Ja koristim Substital

@)v(@)

pre 4 godine

mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom

petar

pre 4 godine

Rasprava kao preporučena s obzirom da smo sinoć devojka i ja aktivirali probni period od 30 dana. Uzeli smo ga pre svega zato što više nisam hteo da se bakćem sa lošim, nesinhronizovanim ili prostim nedostatkom prevoda za torrente koje sam skidao. Inače ja govorim engleski perfektno, devojka poprilicno dobro mada dosta dijaloga "prodje pored nje". E sad, pobornik sam ovog dela komentara koji kazu da se isplati placati Netflix. 1000-1500 din mesečno je smejurija i primetio sam da se dobija obiman i kvalitetan sadrzaj. Medjutim, komentari napominju da nema srpskih prevoda, i to skroz menja situaciju, jer pitanje je šta sam ja to kao korisnik dobio za tih 10ak evra, bez obzira što nije veliki iznos. Svaki naslov (film ili seriju) ću naći i skinuti sa neta za maximalno 10 minuta od momenta uključivanja laptopa. Problem su bili i ostali prevodi. A i sa druga strane, firma koja tvrdi da se nalazi na srpskom tržištu a nije uradila ništa povodom toga (nije prevela na srpski svoj sadržaj), prosto ne zaslužuje srpski novac i realno je uvreda za svoje korisnike. Bez obzira sto znamo engleski, jel mislite da Netflix recimo u Holandiji nije preveo svoj sadrzaj. Inače, presuda na kraju - ne dobijamo nista Netflixom, najvetovatnije necemo nastaviti pretplatu.

Dex

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.

EU Citizen

pre 4 godine

@MaxX
Potpuno ste u pravu, pa makar koštao deset dolara, ne treba ih intellectual property cronyijima koji nam rade. o novčaniku i slobodi dati iz principa, bolje je te pare potrošiti na dobar VPN. A ovi što su vam nalupali minuse su zombiji ispranog mozga i konformisti, već samo ta kretenska pretraga koja vam vrti stalno iste gluposti je dovoljan razlog da se ni Netflix ni išta drugo tog tipa ne koristi :))

Quint

pre 4 godine

Zamisli da dajem 10e mesecno na ovo a imas torentr pritom ultra HD snimak koji skinem za 10 minuta i prebacim na fles za 2 i gotovo. I to sam na netflixu EKSTREMNO ogranicen sa izborom. Tako da za neuke je Netflix dobar. Za nekoga ko koristi mozak nije dobar. Imam utisak da Netflix koriste oni koji daju 7000 dinara 24 meseca za telefon i paket.

frlex

pre 4 godine

Nas petoro koristi nalog od 12 eura mesecno, mislim da ga gledamo na 6 televizora, dva playstationa, tabletima, laptopovima, mobilnim telefonima, na browser-u ko gde i kad stigne.. Netflix-u je u interesu da ima sto vecu publiku i sto vecu bazu korisnika. Udruzite se i delite nalog, svi mogu da gledaju u isto vreme, svako sa svog personalizovanog a pod ,,krovom" jednog glavnog naloga.

BB2

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

kakav ti ,takve nam i drzave na Balkanu....

mr

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, ... a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.
 (#justsaying, 26. april 2020 19:09)

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.

Niks

pre 4 godine

Vidim da niko ne pominje da je besplatan 30 dana.

Probajte, pa vidite valja li. Potrebno je ostaviti podatke o kartici ali ako otkazete pre 30 og dana - ništa se ne skida.

ps: Ja koristim i Netflix i torrente.

sale

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.

#justsaying

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.

neo

pre 4 godine

bravo za komentar Pacifista, naravno da nije isto 10$ u Srbiji i USA ili zapadnoj Evropi. to je jedno. Da bih gledao sve sto hocu jel to znaci da treba se prijavim na netflix, hbo, amazon prime, eon i ne znam ni ja sta vise da bih mogao da gledam sve sto mogu da skinem preko torenta ili popcorn, kodi itd. znaci treba da sa sve kablobskom dan jos 80e mesecno da imam pristup svemu. nego to ti je brend i moc nad obicnim ljudima, netflix and chill...

SubmisivniDominator

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. zena, deca, obaveze, posao, placam Hbo Go i gledam i ekstra je. ja kad imam sat, sat i po vremena dnevno, meni treba samo da pustim i iskljucim se. torrente koristim za preskupe igre, a kad su na 75% popusta kupim da podrzim devove. i to samo odlicne igre.

Transformer

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)
U Njemackoj, na primjer, tesko je naci Njemca mladjeg od 40godina da ne govori Engleski. Spanci stizu, Francuzi takodje. Jedino jug Italije malo kaska, ali i tamo mladji sve vise govore. Dijete koje izadje iz srednje skole, a da ne zna Engleski, veoma je hendikepirano

Transformer

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !
(vlada13, 26. april 2020 10:30)
Ne pravim nauku, nego kažem da realno za skidsnje filma i povezivanje treba bar 5-10min, pa ponekad i nekoliko puta na dan... To se nedeljno sabere na prilično vremena, koje po meni nije vrijedno tih 2€ nedeljno koliko Netflix košta. Dalje, Netflix počneš u dnevnoj pa nastaviš u spavaćoj gdje si stao, ili sjutra na laptopu ili telefonu... kako beko reče, samo skip intro valja 8€ mjesečno.... probaj pa ćeš vidjeti, pošto očigledno nisi probao...

glisa

pre 4 godine

Rale...imas i opciju da se pretplatis na najveci paket, dakle najbolja rezolucija i gledanje na 4 uredjaja u isto vreme.Dogovoris se sa jos 3 ortaka i svako plati jednak deo racuna, dakle za 3 evra po osobi, mesecno, imas neogranicen Netflih u najboljoj rezoluciji.

Posetilac

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.
(Dex, 26. april 2020 11:41)

Imaš titlove na engleskom pa ti bude lako da sve razumeš.

Kale

pre 4 godine

Aj' sto se neki hvale sto koriste torrent za skidanje filmova i serija, nego sto smatraju nas koji placamo Netflix, glupim. E zbog takvih slicnih nam raste cena struje, vode, smeca i cega vec ne. Jer ta stvari smatraju Bogom date.

cvet

pre 4 godine

ma ljudi sve serije i filmove ovog sveta mozete da skinete sa torenta. sve sto je na netfliksu ima i na torentu. evo ja uparavo zavrsavam seriju sa gledanjem La Casa De Papel. sve 4 sezone sam skinuo. trenutno najbolji torent za skidanje vam je 1337X .

jašim

pre 4 godine

Prvo za sve vas koji se toliko razumete netflix je 12 evra (ukoliko želite da gledate u uhd), po meni to je najbolja opcija jer je slika perfektna.Za sve znalce koji se razumeju i plaćaju manje od tih 12 evra greše zato što je slika slabija, uostalom ne može svako sebi da priušti da gleda netflix. Prvo zbog cene koja po vama nije velika a drugo zato što ljudi ne razumeju engleski.Cisto sumnjam da vi koji toliko plaćate razumete engleski ali ko sam ja da sudim. I ostavite ljude na miru koji gledaju pirateriju!

Grof

pre 4 godine

bane je sve objasnio. nije Netflix za svakoga. ako ne znate engleski ne isplati vam se gledati faktički. ne znam kakvi su prevodi u Srbiji, ne živim tamo, ali meni ništa sem engleskog ne treba, tako da je meni savršena opcija. ali u Srbiji još uvek sveta piratski svet, tako da skidajte torente :)

Belmont

pre 4 godine

sestra mi je dozvolila da koristim njen netflix.
koristim vec godinu dana, da ga nemam ne bih placao.
nema sve sto gledam na netflixu, oduvek sam koristio torente.

billy role

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)

Zavisi od toga kako pustas filmove na TV i na koj TV. U principu ukoliko prevod na srpski (koji si pre toga nasao negde na internetu) imenujes isto kao i sto je imenovan fajl sa filmom(recimo: Martian.mkv i Martian.srt) player preko koga pustas bi trebalo da je dovoljno pametan da sam pusti prevod.

Rafael

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)
---
Nisam stručnjak, ali Titlovi.com postoje verovatno 10 godina. Odeš tamo skineš titl, raspakiraš ga i upariš sa filmom, serijom ili dokumentarcem.

Sedi, jedan

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)

Ne moraš tako ostrašćeno da reaguješ samo zato što si neuk i ne govoriš engleski. Znanje stranih jezika nikako ne znači zapostavljanje sopstvene kulture. Meni je recimo engleski jezik jako korisna alatka, kako u komunikaciji tako i u širokom korišćenju interneta.

what..what

pre 4 godine

(Bole, 26. april 2020 10:01)

Ja odavno vec nekih 8god ako ne i vise koristim smartDNS, ima opciju da promenis mnoge streaming servise na ameriku a neke i na druge zemlje. Do skora je bilo da se bira dosta regija netflix ali za sada opet imaju samo USA i naravno tvoju odakle si ako ugasis. Imas opciju 7 dana pa pogledaj, sve se uradi tako sto promenis primarni i sekundarni DNS na tvom ruteru i posle na samom sajutu imas jos par opcija koje aktiviras ili ti palis i gasis po potrebi.

Za sada nisam nasao bolji ali trazim pa ako uspem javicu!

pex

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.
(Predrag, 26. april 2020 20:46)

Vecina populacije ti je tehnicki neobrazovana i mozes da im uvalis sta oces,ako dovoljno reklamiras. Od africke sljive do prepametnog TV. Inace i ja radim clone destopa HDMI kablom i sve je mnogo brze, lakse,a mozes iz kreveta da koristis komp, igras igrice ili radis sta zelis. I to sve u poznatom okrueznju

YIFI

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. (SubmisivniDominator, 26. april 2020 21:43)

Za film prosečne veličine (1,5GB) treba mi 5 minuta. Taman da skuvam kafu i vratim se da gledam...

Jovan

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.
(Marko, 26. april 2020 19:00)

Dečko ko još gleda filmove na računaru, smart TV i netflix aplikacija a ti dodji da ubaciš titl pametnjakoviću...

Hanibal ante portas

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.
(Walter White, 26. april 2020 13:25)

Ja sam postavio oglas na sajtu razmena igara i ljudi su se javili.
Svi placamo uredno na racun jednog lika i to je to.
Postavi oglas negde na netu javice se neko.

đorđe

pre 4 godine

Netflix pretplata je 8€ za jedan 10€ za dva uređaja u HD formatu,odnosno 12€ za 4 i to u 4k. Nalog može da se podeli dakle po 5 € ako dvoje dele ili 3€ za 4 porodice npr. Većina televizora danas je smart a čak iako nije lako se sa android box-om pretvori u isti. Ne razumem nijedan razlog da se neko maltretira sa torentima ili KODI aplikacijama kada mu se sve za malo ulaganje direktno servira na televizor preko striming platforme. HBOgo je još jeftiniji čini mi se oko 6€,meni to ide preko kablovske pa nisam istraživao a tu je i amazon prime. Jedino razumem ako neko ne zna engleski pa ima problem sa titlovima, sve ostalo je bahatost. To su zaista smešne cifre za komfor koji se dobija i ni u jednoj projekciji ne može biti opravdanje da je skupo.
Inače ono što volim na netflixu su fenomenalni dokumentarci. Mislim da je Vietnam War od Ken Burns-a najbolji ratni ikada snimljen.

share

pre 4 godine

Ja plaćam 12e, dakle najskuplji paket Netflixa ali sam ga podelio sa jendo 8 meni bliskih ljudi. Znaci nas 9 gleda Netflix bez ikakvih restrikcija, a čini mi se da četvoro može odjednom da gleda. Nije mi se ni jednom desilo da se nas 5 priključi odjednom tako da opušteno podelite svoju lozinku ljudima kojima verujete.

monty

pre 4 godine

Ne placam i negledam ove kablovske pakete. Ako placate Netflix mozda to i kosta 12€ ali posto moze da se gleda na dva tv istovremeno i na razlicitim adresama, mozete da delite pretplatu. A i placate mesec za mesec bez ugovorne obaveze. Ja placam Nflix i Hbo i drugo mi nista ne treba.

kele®

pre 4 godine

Godinama koristim Kodi i doplatu za Real Debrid premium linkove (oko 3 evra mjesečno). Koristim keširane torente sa kompresovanom Blu-ray kvalitetom ( od 5 do 30 Gb fajlovi) i DTS ili Dolby Digital zvukom. Sam Kodi je malo bagovit, ali ako imate malo strpljenja i znanja , super stvar. Netflix probao probno. Uglavnom slabo šta ima za mene.

#justsaying

pre 4 godine

Svi ovi strim servisi su zakon totalni. Placam Netfliks, HBO GO i Tidal. Sve me to izadje oko 1000din mesecno. Verujte mi vredi svakog dinara

joja

pre 4 godine

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?
(Jg, 26. april 2020 14:40)

...a ti si naucila maternji i engleski?Bravo!...pa sto nisi naucila neki zahtevniji jezik lpotice?

o

pre 4 godine

@Petar
Mnogo si se uziveo u ulogu radnika cije vreme kosta :) Oce to od previse filmova sa "hard working" frazama. Obicno vi koji odmah pricate kako radite i zaradjujete, ne radite mnogo i ne zaradjujete nesto narocito :)
Ja radim, zaradjujem skoro kao prosecni Amerikanac, a opet gledam online ili skidam torente. Zasto? Zato sto radim i zaradjujem i ne pada mi na pamet da placam ono sto mogu da dobijem besplatno. A narocito zato sto mi ne pada na pamet da placam istu cenu koju placa Amerikanac, a da pritom imam 20-30 000 naslova manje od njega. Zato lepo gledam ono sto me zanima, ne placam i uzivam.

voja

pre 4 godine

Ja kuci imam android tv i instaliran vpn, bas iz razloga sto ti se nesto zabranjuje da gledas zbog regije u kojoj si. Ako se skida sa torenta na komp koristim bs player za nalazenje prevoda. Ako film koji si skinuo i nasao prevod gledas na tv preko usb ili hard diska vazno je da ti ime filma(fajla) bude potpuno isti kao i ime prevoda da bi se povukao prevod. Ima aplikacija koje se mogu skinuti i na tv(ko ima tu mogucnost) pa da se gleda direktno(u mom slucaju catmouse, morpheus). i naravno tu je popcorn Srbija sa nasim prevodima preko kompa.

Predrag

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.

Marko

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.

boki

pre 4 godine

@milivoje. da, moze na tv, ako ti je smart tv. Prvi mjesec je free, posle se placa oko 10 eura. Imas engleski titl tako da ako imas solidno znanje u principu mozes pratiti. I da, ima sta da se pronadje i odgleda.

Zlatno doba

pre 4 godine

Ako je kod nas najveci problem da l platiti 12e ulza netfliks sam ili podeliti na 3 osobe, onda mi i nemamo neke probleme, realno.

pipi

pre 4 godine

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)

Dovoljno oni zaradju i ovako, ne sekiraj se ti previse za njih...

jbg a moje

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.

tako nekako

pre 4 godine

pazi ovako, sve sto dolazi sa nettlixa je najvece djubre u istoriji kinematografije.. ne bih im placao 25 dinara mesecno pretplatu, toliko su losi!!

pitam

pre 4 godine

placao sam netflix par meseci i nakon prvog odusevljenja se ohladio. Strasno limitirani sadrzaj koji se pregleda u najbitnijem i najboljem za par meseci i to je to.

mille

pre 4 godine

Samo HBO. Pogotovo App za smart TV. Kakav crni browser i laptop u krilu kad gledas film ?? Daljinski i na 55 inca HBO Go. To je servis koji ima i titl i sinhronizovano. Od skora su ubacili brdo decijih novijih sinhronizovanih animiranih filmova. Ne znam koja je poenta od reklamiranja Netflixa u srbiji. Ko od tog profitira kad i netflix zabole za nas.

o

pre 4 godine

@animus
Naravno da svako normalan gleda da prodje jeftinije. Ako ne bih morao da platim, ne bi platio nista za hranu u marketima. Ovako, kupujem gde su povoljnije cene.
Tako mi je povoljnije i jeftinije da placam internet i skidam torente ili gledam online filmove i serije. Zasto bih placao i Netflix? Ne pada mi na pamet.
Nemoj da si naivan. Filmovi samo od prikazivanja u bioskopima zarade ogroman novac, pa kada budu pusteni na bilo kojoj TV stanici, bilo kada, dobiju pare, zarade ogroman novac od prodaje suvenira, postera... onda zarade od prikazivanja trejlera, intervjua glumaca, reklama velikih korporacija...
I jos da im placam sto ih gledam na TV-u? Ne pada mi na pamet.
Zabole me bas da li ce neki glumac zaraditi jos koji dolar, pored nekoliko desetina miliona koje zaradi od filma. Kapiras?

Transformer

pre 4 godine

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...
(zzbz, 27. april 2020 06:01)
Ja Popcorn ne koristim od kad imam Netflix i HBO. Ti, ako misliš da je gledanje na laptopu slike svakakvog kvaliteta, ili motanje sa prikljucivanjem laptopa na tv, isto što i ugodnost i kvalitet koju pružaju kvalitetni servisi, mogućnost da jednim pritiskom nastaviš gdje si stao, da dobijaš obavještenja svaki put kada izadje nova epizoda ili sezona, to je OK. Ja ću radije da platim cijenu 3-4 pića u kafiću i da se ne motam oko tih stvari, a i da imam laptop slobodan ako se tokom gledanja javi potreba da napisem mail, provjerim nesto i td. Svako ima svoj ugao gledanja. Cijena neke usluge ima različitu vrijednost za različite ljude. Meni npr. 10€ mjesečno nije vrijedno bilo kakvog svakodnevnog pripremanja za gledanje sadržaja, pa makar trajalo i po minut.

Rale

pre 4 godine

Ukoliko je 10 EUR mnogo za mesec dana Netflix-a, a meni jeste, možete da uz besplatan Vpn, i preko njega otvorite nalog na Netflixu iz neke druge zemlje, npr. Brazil i doći će vam mesečni račun oko 5 EUR za dva TV u HD rezoluciji. Obradujte nekoga i drugi TV pristup podeliti sa vama dragim osobama. Treba platiti dobru produkciju da bi ostala i dalje dobra.

Dragan

pre 4 godine

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...
(Vanja, 26. april 2020 23:54)

Netflix ima tačno 23 naslova sa hrvatskim prevodom...

Milivoje

pre 4 godine

Ne zezam nikoga.. Otprilike znam sta je Netflix ali se ne udubljujem preterano.. Nacuo sam da ima nesto gratis mesec dana.. Jel mogu to da gledam na tv? Ima li prevoda na srpski ili bar titla na engleskom da lakse pratim? Valja li icemu to?

Tenis

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)
Gledaj sa engleskim titlom, u cemu je problem?

Milan

pre 4 godine

Skinuo sa hrvatskog torrent sajta(server negde na ostrvskoj drzavici u Pacifiku)"Kuću od papira" sa perfektnim srpskim titlom sve sezone.Ima li srpski titl serija na Netflixu ajde znamo svi engleski pa i da odgledamo ali ne znamo španski?

Drug Miralem

pre 4 godine

Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.
(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Mislis nesto kao 'Stremio' koji je isto kao Netflix samo sve free?

Brat Bart NS

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde

o

pre 4 godine

Ispade povezivanje kompa sa TV-om rudarski posao :)
A tek ovaj sto prica o trazenju srpskih titlova. Prvo, kad gledas online imas ih na 99.99% filmova/serija, drugo, nista lakse skinuti ih dok se skine torent, trece, Netflix nema srpske titlove a ti ga jos placas.

o

pre 4 godine

@bane
Placas onima koji se nisu cak potrudili titlove da ti obezbede. Inace, sve sto si naveo, mozes i bez Netflixa, bez ikakvih problema i uz 15$ manje.

Sazda

pre 4 godine

Postoji mogućnost dodavanja bilo kog prevoda u netflix aplikaciji za win. Otvorite Netflix app i pritisnite Ctrl+Alt+Shift+T, prethodno konvertujete sub na subflix

goran

pre 4 godine

Cena Netflix premium paketa (4 screen plus kids) je 12€. Nasao sam jos troje nepoznatih ljudi i gledamo za 360din mesecno... CCCC /. SSSS

NIKI

pre 4 godine

cuj ovih zaposlenih tipova sto placaju netflix da ne gube vreme, hahahaah, kao odrastite, ljubomorni sto oni placaju na ove sto koriste torente, sine ti da si stvarno zaposlen Netflix ti ne bi pao na pamet od obaveza, ne bi gubio vreme na najvece djubre od izbora filmova i serija u istoriji kinematografije, sve sto sam gledao sa Netflixa, bilo serija ili film sam prekinuo na pola, toliko su uzasno, jadno losi!! ako bih vec nesto placao, pa uzeo bih za te pare HBO full paket, jedno 200 puta ozbiljnija prica, ma milion puta, neuporedivo!!

слободан

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Сандра, 26. april 2020 10:47)

Ко ти крив кад си интелигентна па не дозвољаваш да ти испирају мозак којекаквим ђубретом и пропагандом.

Walter White

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.

Milan

pre 4 godine

Zaboravio sam da napomenem da sam seriju skinutu sa torrenta prebacio na flash i ubacio ga u tv koji nije smart a mogu ga napraviti smartom sa Android box-om za 25€.Dakle nisam je gledao na monitoru kompjutera.I vidim iz komentara pobornika plaćanja Netflixa i smart tv-a veliko neznanje koje im novac ne može kupiti kao što su kupili smart 43 " od 100 k rsd.

Vanja

pre 4 godine

stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbin, 26. april 2020 11:01) # Link komentara

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...

o

pre 4 godine

@Petar
Vidi, ako imas makar prosecan IQ, skidanje torrenta nije, niti moze biti muka. Bukvalno deca to rade rutinski. Ne znam kakve su to tebe muke snasle s torentima :)
I nema potrebe da vredjas ljude, mozda neko nije dokon, nego nije glup da placa nesto sto moze da dobije besplatno.

ja

pre 4 godine

Najjači su mi oni koji sole pamet ljudima zbog piraterije i preporučuju da se Netflix pretplata podeli između nekoliko ljudi i da svako plaća samo svoj deo minimalno, ne kapirajući da je i to piraterija. Da su pročitali Netflix-ove Terms of use, mogli bi da vide da je to najstrože zabranjeno, jer isti zabranjuju bilo kakvo deljenje lozinki ili pristupa ovoj usluzi van vašeg domaćinstva. Ukoliko provale da to radite, ne samo da će vam blokirati pristup usluzi, već će vas prijaviti nadležnim organima, plus tužiti za naknadu štete...

despot

pre 4 godine

Kakvo skidanje torenta i ostale gluposti... Stremio je nesto najbolje sto postoji... Svi filmovi i serije su tamo pa cak i domaci... Svi prevodi ukljuceni, bez smaranja reklama. Cak i ako nesto ne nadjete slucajno u 1% slucajeva mozete naci torent fajl i prebaciti ga na stremio i on odmah krene da strimuje, prepozna i ako u jednom torentu ima vise epizoda pa mozete pustiti koju hocete... Najbolja stvar... Samo nakon sto instalirate u desnom cosku kliknete na plugins i ukljucite torent pluginove koji vam trebaju.

Philadelphian

pre 4 godine

“Imate i druge servise za te pare. Za prave ljubitelje filma, nedavno je otvoren Criterion Channel. Samo vam treba dobar VPN. (Bronco)”

Preporuči neki koji provereno završava posao.

Mr Majestyk

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.
(Pacifist, 26. april 2020 10:47)

Ne rade isto. Nemaš HDR/Dolby vision i kvalitet slike ti generalno nije ni blizu. Nekome nije bitno, meni sigurno jeste.

EmLi

pre 4 godine

Netflix paket možete podeliti sa još par korisnika-prijatelja (dozvoljeno je recimo ubaciti 4 istovremena naloga) i onda vam mesečno bude 3-4€ i to je prihvatljivo. Inače, kombinujem sve pomalo od dostupnih servisa. Koliko imamo vremena od brzog života i obaveza..

burekbre

pre 4 godine

ovde u spaniji HBO sa paypalom 2 meseca besplatno..do sada sam napravio 3 naloga..a jos malo i cetvrti.osim toga amazon video isto trial kao i netflix. ako nesto nema - torrent. potrosio = €0 :)

monty

pre 4 godine

Koristim Netflixi, Hbo i youtube za filmove, dokumentarce itd. Fluentan sam na engleskom i ruskom tako da nemam proema sa titlovima ali isto mi je draze kad ukljucim titlove makar na engleskom. A ipak kad otvorim apple tv i vidim sta je u trendu, onda to skinem sa torenta... samo ode malo vremena.

capitano

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)

petar

pre 4 godine

Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))
(cat, 27. april 2020 11:06)

Aktivirao sam ga sinoć na zahtev moje lepse polovine, ali veče sam proveo na YouTube gledajući nekog vlogera kako obilazi Avganistan. A jutarnja kafa mi je draža uz dobro staro prepucavanje na portalima nego da gledam neku generičnu seriju na netu. Inače malo pre sam zaista ušao na aplikaciju i vidim da dokumentarac o Jordanu ima engleski, madjarski i rumunski prevod (sto me je samo jos vise razočaralo). Istraživaću jos malo, svakako imam mesec dana da odlučim mada nije nam dobro počelo
;)

zzbz

pre 4 godine

(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...

mile

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Čoveče, ako ti u 2020 godini trebaju srpski titlovi da nešto pogledaš, alal ti vera! Imaju titlovi na engleskom, podrazumeva se da svi znaju engleski danas, ali ipak ne. Tuga. Netflix inače odlična platforma, ima opciju i downloadovanja na telefon, možete gledati i bez interneta bilo gde.

o

pre 4 godine

@Transformer
Postoji ogroman broj sajtova na kojima gledas online filmove, serije, emisije... sve sto nudi i Netflix, a vreme koje ti je potrebno da pristupis nekom od tih sajtova je bukvalno nekoliko sekundi. Udjes na sajt, ukucas naslov i gledas. I sve vrhunski kvalitet. Koliko god ti sebe ubedjivao da se isplati placati Netflix, ne isplati se.

Monostatos

pre 4 godine

Ja ne znam kako uspevate? Imam najskuplji paket od 12€, kad god sam se logovao sa druge IP adresd on mi je na mejl poslao novu lozinku (dakle nije me pitao da li sam to bio ja) Na tim drugim uređajima je radio 3-4 sata

made in Serbia

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50) _____
Zamislio sam.... nije lepo. A zamislite ovu situaciju. Neko gleda online neko skida torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. Ovaj sto gleda stream, nešto će drugo da radi. Izaćiće brže iz wc-a. Ovome sto gleda torente može neko da zakuca na vrata i umesto da je sačekao net da “dođe” za sat vremena završi sa čak i dyn.IP adresom jedno desetak godina iza rešetaka.

Helena

pre 4 godine

Dobro, kako se skidaju ti torenti? Meni samo dodje neki link, i sta onda? Jel treba neka aplikacija? Drugo, vidim na internetu na hiljade sifri za Netflix, kako se to koristi? Jel treba VPN pa da se spojim na ameriku ako je sifra iz amerike ili kako? Hvala.

pex

pre 4 godine

prevelika ponuda, ne znam di teram, na netu sam od 1996 ali mi je ujedno i posao tako da nemam mnogo vremena. Torrente sam "prerastao" i netflix mi odgovara te ga placam, ali definitivno mi se ne dopada okruzenje. Neko je prporucio stremio dole,upravo sam probao zanimljivo.

Dinko

pre 4 godine

Ovi kodovi su OK, ali fale kodovi za 4K HDR filmove kao i za filmove koji su u Doby Vision tehnologiji. Ako netko zna slobodno ovdje to objavi da ne gubiomo vrijeme na traženje.

Bronco

pre 4 godine

@Philadelphian
Surfshark, Express, Nord, ivpn... Koji ti već ne košta puno. Možeš da isprobaš besplatno, pa vidiš koji ti odgovara. Inače, odličan je kanal. Pozdrav.

Pera, ali ne ložač

pre 4 godine

Sve je to OK, no Stremio (android app) plus neki chromecast da bi se to prebacilo na TV je my way to go.... Probajte, topla preporuka

Dragan

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (capitano, 26. april 2020 22:51)

Pričaš gluposti, 4K na 4 uređaja je 11,99 evra. HD na 2 uređaja je 9,99 evra i SD na jednom uređaju je 7,99 evra.

mai_ben_rai

pre 4 godine

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opančar, 26. april 2020 10:09)

To ti 3 eura mesečno ako vas četvoro, delite nalog pa svaki daje po 3€...

lol

pre 4 godine

Netflix za devojku/zenu i familiju, ja sam i dalje na torrentima, kvalitet slike i zvuka ne moze jednostavno da se poredi. Kad sam uzeo mojima neki novi smart tv, uzeo sam i netflix da ne moraju da blenu u nase tv kanale. I nije bas neki izbor tamo pravo da vam kazem, ali za one koji gledaju samo da bi gledali nesto, vise nego dovoljno. Meni je licno sumanuto da imate super tv ili projektor, i odlicne zvucnike i onda da strimujete, znaci, ili blu ray disk ili torrent. Na ebayu mozete svasta naci od bluray-a, ja sam par puta kupio necijeanje kolekcije za vrlo malo para, sta mi treba zadrzim sta ne treba prodam, i ponekad cak zavrsim u plusu. Imaju i akcije cesto na kompletne serije. Par serija koje volim imam i na blurayu i na kompu npr.

YIFI

pre 4 godine

@YIFI ne gledam na kompu nego na tv.
(SubmisivniDominator, 27. april 2020 08:13)

Čuo si nekad za HDMI kabl?

Inače, za ove koji ne znaju, BSPlayer ti sam nađe titlove. Ne moraš da tražiš po sajtovima.

Dino

pre 3 godine

Registrujte se na balkandownload odakle možete skinuti na hiljade filmova i serija sa prevodom. Teško da ima neki film koji želite da gledate a da ga nema tamo. Ima ih dosta i u 4 k. Naravno, ovde nema virusa kao na torrentima.
Uživajte.

cat

pre 4 godine

(petar, 27. april 2020 09:15) Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))

иван

pre 4 godine

@SubmisivniDominator

Имаш serijeonline.net ту сам завршио синове анархије, као и масу других серија. Имаш све

SubmisivniDominator

pre 4 godine

na popcornu, stremio i drugima mozes naci GOT ili drugi aktuelan sadrzaj ali nema serije ako je iole zastarela, ili filma. Sons of Anarchy nema da se gleda a mislim da bi mi se svidela. ima sto je popularno ali to sam mahom pregledao. hitove imaju.

animus

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.

Transformer

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.

Tenis

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)
Da te obavestim da kosta 10 dolara.

Petar

pre 4 godine

Netflix košta 12 evra mesečno, najjača 4K verzija.
Skidati neprekidno torente i sve što to povlači sa sobom je veliko gubljenje vremena...ok, za neki specifični naslov koga nema nigde, ali sve skidati sa torenta je muka.
Naravno, ako ste dokoni to možda ima smisla....neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.

EU Citizen

pre 4 godine

@MaxX
Potpuno ste u pravu, pa makar koštao deset dolara, ne treba ih intellectual property cronyijima koji nam rade. o novčaniku i slobodi dati iz principa, bolje je te pare potrošiti na dobar VPN. A ovi što su vam nalupali minuse su zombiji ispranog mozga i konformisti, već samo ta kretenska pretraga koja vam vrti stalno iste gluposti je dovoljan razlog da se ni Netflix ni išta drugo tog tipa ne koristi :))

sale

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.

Quint

pre 4 godine

Zamisli da dajem 10e mesecno na ovo a imas torentr pritom ultra HD snimak koji skinem za 10 minuta i prebacim na fles za 2 i gotovo. I to sam na netflixu EKSTREMNO ogranicen sa izborom. Tako da za neuke je Netflix dobar. Za nekoga ko koristi mozak nije dobar. Imam utisak da Netflix koriste oni koji daju 7000 dinara 24 meseca za telefon i paket.

mile

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Čoveče, ako ti u 2020 godini trebaju srpski titlovi da nešto pogledaš, alal ti vera! Imaju titlovi na engleskom, podrazumeva se da svi znaju engleski danas, ali ipak ne. Tuga. Netflix inače odlična platforma, ima opciju i downloadovanja na telefon, možete gledati i bez interneta bilo gde.

joja

pre 4 godine

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?
(Jg, 26. april 2020 14:40)

...a ti si naucila maternji i engleski?Bravo!...pa sto nisi naucila neki zahtevniji jezik lpotice?

#justsaying

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.

bane

pre 4 godine

O bože... hiljade dolara! Košta 11$ mesečno, i kome engleski nije problem, nezamenljiv je Netflix. Gledam, prekinem, gledam, pauziram... Preselim se sa televizora na laptop jer je dete zauzelo crtanim filmovima, nastavim... Odem na WC šolju, ponesem telefon i nastavim. Poskidam na jedan klik sve što me interesuje pre nego što sednem u avion, gledam u avionu. Sednem u hotel, ulogujem se sa svojim nalogom, izlogujem se pred izlazak. Utorrent sam ne znam kada poslednji put startovao.
Pita me otac, jesi gledao na TV-u ono što je bilo... Nisam - ne gledam TV, stvarno nema razloga.
Pored svega što redovno plaćam u životu, telefoni, struja, komunalije, računi, benzin, ovih 11$ (15$ u mom slučaju zbog povećanog broja uređaja) su jedno od najboljih ulaganja u udobnost života putem filmske razonode.

Pacifist

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.

8 eura na Balkanu i 8 eura u Evropi/USA nemaju istu težinu. Da Netflix košta do 1e - 2e max mjesečno (odnos naše kupovne moći sa zapadnom), većina bi ga koristili.

Ovako strimujemo piratski for free i uživamo.

tako nekako

pre 4 godine

pazi ovako, sve sto dolazi sa nettlixa je najvece djubre u istoriji kinematografije.. ne bih im placao 25 dinara mesecno pretplatu, toliko su losi!!

Jg

pre 4 godine

"mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom"

Evo, ja ti se lično i iskreno izvinjavam što razumem engleski koliko i maternji i iskreno se poradujem kad naiđem na nešto što ne znam, pa potražim i naučim. Doduše, meni je lako, jer ja sam i te gadne cake tipa veliko slovo i tačka u srpskom jeziku skontala u drugom osnovne kad im je bilo vreme, pa posle ostane čoveku vremena da se zeza i sa drugim jezicima.

Ali ako je tebi lakše da misliš da se ljudi foliraju, šta da ti kažem, teši se. Ili, šta znam, probaj da naučiš lepo bar maternji pa da se i ti posle malo foliraš?

Debeli Sava

pre 4 godine

neko ko radi i zaradjuje i čije vreme košta svakako će pre platiti Netflix i HBO nego skidati.
(Petar, 26. april 2020 10:41)
Neko ko radi i zarađuje nema vremena da gleda par sati dnevno TV.Ima na ovom svetu i drugih zanimacija,boljih od gledanja filmova i serija.

jbg a moje

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.

opančar

pre 4 godine

(MaxX, 26. april 2020 09:51)

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.

mr

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, ... a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Jel to stvarno ne znas engleski u 2020? Eno imas RTS Planetu u tom slucaju. Pavica i Bajica da gledas sve u 16. Na srpskom.
 (#justsaying, 26. april 2020 19:09)

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.

Transformer

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !
(vlada13, 26. april 2020 10:30)
Ne pravim nauku, nego kažem da realno za skidsnje filma i povezivanje treba bar 5-10min, pa ponekad i nekoliko puta na dan... To se nedeljno sabere na prilično vremena, koje po meni nije vrijedno tih 2€ nedeljno koliko Netflix košta. Dalje, Netflix počneš u dnevnoj pa nastaviš u spavaćoj gdje si stao, ili sjutra na laptopu ili telefonu... kako beko reče, samo skip intro valja 8€ mjesečno.... probaj pa ćeš vidjeti, pošto očigledno nisi probao...

Tenis

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)
Gledaj sa engleskim titlom, u cemu je problem?

Bole

pre 4 godine

Netflix, kao i pihtije. Stvar koja je dosla zGOdinama.

Da, mogu da sednem i trazim torrent, resavam se pop-up banera, brinem se da li ima virusa, spajam hdmi kabal, lovim prevod ako nije engleski - ali da li se ima toliko vremena za bacanje ako je sve klik daleko za razumnu cifru.

Da li ima neko ko je uspesno resio USA vpn problematiku na nivou televizora ?

@)v(@)

pre 4 godine

mnogi se foliraju kako im ne treba prevod sa netflixa...
jer kao razumeju bar smisao dijaloga...
razumem i ja smisao ali mi nije to to...narocito kad pocnu sa slengom

Predrag

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)
Srbija brate, prioritet i za hvalu je kad za****s sustenances. Posle kukas na korupciju. I tako u krug. Meni, zivim preko bare 20+ god, je trebalo dugo da se otarasim ovog stanja misli.

Kale

pre 4 godine

Aj' sto se neki hvale sto koriste torrent za skidanje filmova i serija, nego sto smatraju nas koji placamo Netflix, glupim. E zbog takvih slicnih nam raste cena struje, vode, smeca i cega vec ne. Jer ta stvari smatraju Bogom date.

jašim

pre 4 godine

Prvo za sve vas koji se toliko razumete netflix je 12 evra (ukoliko želite da gledate u uhd), po meni to je najbolja opcija jer je slika perfektna.Za sve znalce koji se razumeju i plaćaju manje od tih 12 evra greše zato što je slika slabija, uostalom ne može svako sebi da priušti da gleda netflix. Prvo zbog cene koja po vama nije velika a drugo zato što ljudi ne razumeju engleski.Cisto sumnjam da vi koji toliko plaćate razumete engleski ali ko sam ja da sudim. I ostavite ljude na miru koji gledaju pirateriju!

BB2

pre 4 godine

Ja cu kao uvek sa torrent sajtova sve da skidam i gledam. Ko je lud da baca hiljade dolara na Netfliks.
(MaxX, 26. april 2020 09:51)

kakav ti ,takve nam i drzave na Balkanu....

Transformer

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)
U Njemackoj, na primjer, tesko je naci Njemca mladjeg od 40godina da ne govori Engleski. Spanci stizu, Francuzi takodje. Jedino jug Italije malo kaska, ali i tamo mladji sve vise govore. Dijete koje izadje iz srednje skole, a da ne zna Engleski, veoma je hendikepirano

jbg a moje

pre 4 godine

sto se tice torrenta. kod nas nije zabranjeno skidanje.mozes da skines i da gledas zabranjeno je kopiranje i prodavanje. a sto bih placao Amerima platforme i sto bih placao vpn kada su vpn izmislili bas oni koji postavljaju torente na net. tj ako neces da platis platformu platis dozvolu da skines uz vpn. totalna je nebuloza kaznjavati onoga ko je skinuo torent tipa film da pogleda a ne kaznjavati onoga ko je postavio to na mrezu. onda bi sve sto je postavljeno na net necije autorsko pravo i ako skines rec. recenicu tekst ili sliku ti si odmah prekrsio necija autorska prava i postao si kriminalac. Onda smo svi mi dnevno prekrsili zakon i 90 posto sveta ae bavi kriminalnim radnjama krsenja autorskih prava. znaci cista glupost koju su opet izmislili ameri da bi od ostatka sveta uzimali lovu. cista amerikanizacija fuj.

carevich

pre 4 godine

Kao sto neko rece, 12 evra mesečno , najjaci 4K Netflix paket.
5 profila (korisnika) na po 3 platforme ( Smart TV, Mobilni i Web pretrazivac npr.)
Znaci 12 evra za 5 ljudi mezecno, iliti 2.4 evra mesecno po glavi. Potpuno legalno, bez cekanja, najjaci kvalitet, tacno znam gde sam stao i gde da nastavim...
Dodjemo do matematike da je srbinu manje od 9 dinara dnevno mnogo i da mu je "pametnije" da trazi torente, trazi dobre snimke, trazi titlove nego da za 10 din dnevno sedne lepo u kauc i odmori mozak nekim filmom ili serijicom sat-dva,i to uz jedan klik. To su dve kafe u kaficu mesecno!
E sad, ko ne zna engleski u 2020 svakako i nije za vise od Radosa Bajica tako da njihovu muku oko titlova razumem....

commie

pre 4 godine

Iz razloga zato što je filmska industrija jedan od najvažnijih propagandnih servisa američke vojske smatram da mi, građani Srbije, imamo apsolutno pravo da gledamo piratske sadržaje.
Štetu koju imaju na ovom tržištu neka im nadoknadi Pentagon i mirna Bačka...

Dex

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.

Jovan

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.
(Marko, 26. april 2020 19:00)

Dečko ko još gleda filmove na računaru, smart TV i netflix aplikacija a ti dodji da ubaciš titl pametnjakoviću...

NIKI

pre 4 godine

cuj ovih zaposlenih tipova sto placaju netflix da ne gube vreme, hahahaah, kao odrastite, ljubomorni sto oni placaju na ove sto koriste torente, sine ti da si stvarno zaposlen Netflix ti ne bi pao na pamet od obaveza, ne bi gubio vreme na najvece djubre od izbora filmova i serija u istoriji kinematografije, sve sto sam gledao sa Netflixa, bilo serija ili film sam prekinuo na pola, toliko su uzasno, jadno losi!! ako bih vec nesto placao, pa uzeo bih za te pare HBO full paket, jedno 200 puta ozbiljnija prica, ma milion puta, neuporedivo!!

Monostatos

pre 4 godine

Ja ne znam kako uspevate? Imam najskuplji paket od 12€, kad god sam se logovao sa druge IP adresd on mi je na mejl poslao novu lozinku (dakle nije me pitao da li sam to bio ja) Na tim drugim uređajima je radio 3-4 sata

Stevica Kurcubic

pre 4 godine

Ovaj sto radi pa mu je vreme najbitnije treba da zna da placa potpuno isto kao Amerikanac koji zaradjuje znacajno vise sa tom razlikom sto njegov Netflix ima 20 000 vise naslova od Netflixa ovog radnog gospodina iz Srbije.

Ko je tu magarac?

Brat Bart NS

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde

Јабучило

pre 4 godine

Kakav bre netfliks o čemu se ovde radi? Plaćati nešto što nema titlova, niti je išta sinhronizovan na srpski jezik je ludost. A osim toga čak i njihova stranica na "srpskom jeziku" nije na srpskom jeziku. Država bi trebalo da se pozabavi ovakvim "uslugama" i donese zakone, a ne da im dopušta da ovako posluju. Ovo je ponižavajuće za građane Srbije.
(sale, 26. april 2020 17:17)

Слажем се. Не морају сви да знају енглески.

mille

pre 4 godine

Samo HBO. Pogotovo App za smart TV. Kakav crni browser i laptop u krilu kad gledas film ?? Daljinski i na 55 inca HBO Go. To je servis koji ima i titl i sinhronizovano. Od skora su ubacili brdo decijih novijih sinhronizovanih animiranih filmova. Ne znam koja je poenta od reklamiranja Netflixa u srbiji. Ko od tog profitira kad i netflix zabole za nas.

Vanja

pre 4 godine

stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srbin, 26. april 2020 11:01) # Link komentara

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...

neo

pre 4 godine

bravo za komentar Pacifista, naravno da nije isto 10$ u Srbiji i USA ili zapadnoj Evropi. to je jedno. Da bih gledao sve sto hocu jel to znaci da treba se prijavim na netflix, hbo, amazon prime, eon i ne znam ni ja sta vise da bih mogao da gledam sve sto mogu da skinem preko torenta ili popcorn, kodi itd. znaci treba da sa sve kablobskom dan jos 80e mesecno da imam pristup svemu. nego to ti je brend i moc nad obicnim ljudima, netflix and chill...

Sedi, jedan

pre 4 godine

Хахаха, ма замисли не зна свети енглески. Знаш колико Французе, Немце, Италијане, Шпанце, и многе боли уво за енглески. То што ти мислиш да требаш да будеш пудлица, па то и другима желиш је само твој проблем. Верујем да си тако саетовао и бабу и деду, и оца и мајку, да ти се обраћају само на енглеском. Озбиљне државе се бране и чувају своје вредности, а језик је највећа.
(mr, 26. april 2020 22:43)

Ne moraš tako ostrašćeno da reaguješ samo zato što si neuk i ne govoriš engleski. Znanje stranih jezika nikako ne znači zapostavljanje sopstvene kulture. Meni je recimo engleski jezik jako korisna alatka, kako u komunikaciji tako i u širokom korišćenju interneta.

Milan

pre 4 godine

Skinuo sa hrvatskog torrent sajta(server negde na ostrvskoj drzavici u Pacifiku)"Kuću od papira" sa perfektnim srpskim titlom sve sezone.Ima li srpski titl serija na Netflixu ajde znamo svi engleski pa i da odgledamo ali ne znamo španski?

SubmisivniDominator

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. zena, deca, obaveze, posao, placam Hbo Go i gledam i ekstra je. ja kad imam sat, sat i po vremena dnevno, meni treba samo da pustim i iskljucim se. torrente koristim za preskupe igre, a kad su na 75% popusta kupim da podrzim devove. i to samo odlicne igre.

cat

pre 4 godine

(petar, 27. april 2020 09:15) Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))

Milan

pre 4 godine

Zaboravio sam da napomenem da sam seriju skinutu sa torrenta prebacio na flash i ubacio ga u tv koji nije smart a mogu ga napraviti smartom sa Android box-om za 25€.Dakle nisam je gledao na monitoru kompjutera.I vidim iz komentara pobornika plaćanja Netflixa i smart tv-a veliko neznanje koje im novac ne može kupiti kao što su kupili smart 43 " od 100 k rsd.

BaneBl

pre 4 godine

Pa ne znam sta ce vam kablovska.Ja sam u USA imam placam Prime, Netflix i Hulu/Spotify sve zajedno 33$ i svaki mjesec uzmemo nesto sto je na popustu sad imamo Starz za 5$, prije tog BritBox i HBO. Sad reko da vidim Mandalorian i uzmem Disney+ 7 dana besplatno proba i prekinem poslije. Kad su CZ i Partizan igrali Evrppu uzmem BR LIVE ZA 9 $ mjesecno, kad je tenis uzmem ESPN za 5$ mjesecno Sling se stalno nudi mjesec besplatno ili 3 za 20$.
Vjesti ukljucis youtube news i gledas..
Sve zajedno 500$ godisnje a sve gledam iz komfora. Za one koji ne znaju najjeftinija kablovska je 40$ mjesecno a prosjecna oko 100 ali to su uglavnom njihovi "pinkovi"...

ja

pre 4 godine

Najjači su mi oni koji sole pamet ljudima zbog piraterije i preporučuju da se Netflix pretplata podeli između nekoliko ljudi i da svako plaća samo svoj deo minimalno, ne kapirajući da je i to piraterija. Da su pročitali Netflix-ove Terms of use, mogli bi da vide da je to najstrože zabranjeno, jer isti zabranjuju bilo kakvo deljenje lozinki ili pristupa ovoj usluzi van vašeg domaćinstva. Ukoliko provale da to radite, ne samo da će vam blokirati pristup usluzi, već će vas prijaviti nadležnim organima, plus tužiti za naknadu štete...

vlada13

pre 4 godine

" nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. "

o cemu vi pricate, napraviste nauku od povezivanja kompa sa tv-om.

druga stvar je sto na torrentu imas veci izbor.

trece, sve je to stvar licnih afiniteta, tj. ko sta voli..

cetvrto, bitno je i da netflixovci i torrentovci uzivaju, pa ne moramo da se prepiremo oko svake teme...

ps. dogodine napolju !

o

pre 4 godine

@animus
Naravno da svako normalan gleda da prodje jeftinije. Ako ne bih morao da platim, ne bi platio nista za hranu u marketima. Ovako, kupujem gde su povoljnije cene.
Tako mi je povoljnije i jeftinije da placam internet i skidam torente ili gledam online filmove i serije. Zasto bih placao i Netflix? Ne pada mi na pamet.
Nemoj da si naivan. Filmovi samo od prikazivanja u bioskopima zarade ogroman novac, pa kada budu pusteni na bilo kojoj TV stanici, bilo kada, dobiju pare, zarade ogroman novac od prodaje suvenira, postera... onda zarade od prikazivanja trejlera, intervjua glumaca, reklama velikih korporacija...
I jos da im placam sto ih gledam na TV-u? Ne pada mi na pamet.
Zabole me bas da li ce neki glumac zaraditi jos koji dolar, pored nekoliko desetina miliona koje zaradi od filma. Kapiras?

Сандра

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.

pex

pre 4 godine

prevelika ponuda, ne znam di teram, na netu sam od 1996 ali mi je ujedno i posao tako da nemam mnogo vremena. Torrente sam "prerastao" i netflix mi odgovara te ga placam, ali definitivno mi se ne dopada okruzenje. Neko je prporucio stremio dole,upravo sam probao zanimljivo.

#justsaying

pre 4 godine

Svi ovi strim servisi su zakon totalni. Placam Netfliks, HBO GO i Tidal. Sve me to izadje oko 1000din mesecno. Verujte mi vredi svakog dinara

Grof

pre 4 godine

bane je sve objasnio. nije Netflix za svakoga. ako ne znate engleski ne isplati vam se gledati faktički. ne znam kakvi su prevodi u Srbiji, ne živim tamo, ali meni ništa sem engleskog ne treba, tako da je meni savršena opcija. ali u Srbiji još uvek sveta piratski svet, tako da skidajte torente :)

cvet

pre 4 godine

ma ljudi sve serije i filmove ovog sveta mozete da skinete sa torenta. sve sto je na netfliksu ima i na torentu. evo ja uparavo zavrsavam seriju sa gledanjem La Casa De Papel. sve 4 sezone sam skinuo. trenutno najbolji torent za skidanje vam je 1337X .

Helena

pre 4 godine

Dobro, kako se skidaju ti torenti? Meni samo dodje neki link, i sta onda? Jel treba neka aplikacija? Drugo, vidim na internetu na hiljade sifri za Netflix, kako se to koristi? Jel treba VPN pa da se spojim na ameriku ako je sifra iz amerike ili kako? Hvala.

ako sam išta pomogao

pre 4 godine

Pre nego što uđem u raspravu da napomenem da sam koristio besplatno Netflix mesec dana i Hbo go 7 dana. Razlika je u:
HBO Go je 6 evra mesečno a ima titlove na srpskom i crtaći su sinhronizovani, ja imam malo dete pa mi je to bitno da dete može da gleda crtaće na našem jeziku. Iako supruga i ja znamo engleski zgodno je kad pričaju nerazgovetno imati titlove. Kad se uzme da je Hbo i jeftiniji izbor je za sada na strani HBO Go-a.

Milivoje

pre 4 godine

Ne zezam nikoga.. Otprilike znam sta je Netflix ali se ne udubljujem preterano.. Nacuo sam da ima nesto gratis mesec dana.. Jel mogu to da gledam na tv? Ima li prevoda na srpski ili bar titla na engleskom da lakse pratim? Valja li icemu to?

monty

pre 4 godine

Koristim Netflixi, Hbo i youtube za filmove, dokumentarce itd. Fluentan sam na engleskom i ruskom tako da nemam proema sa titlovima ali isto mi je draze kad ukljucim titlove makar na engleskom. A ipak kad otvorim apple tv i vidim sta je u trendu, onda to skinem sa torenta... samo ode malo vremena.

Nikola

pre 4 godine

pa upravo preko Netflixa mozete usavrsiti engleski pustite titlove na engleskom Ja sam tako nemacki naucio za pola godine,pustim i sinhronizaciju i titlove na nemackom mnogo vam je zanimljivije od onih slinih kurseva na youtub-u

pex

pre 4 godine

Smart TV su spori kao puž i njihova brzina ne može se meriti sa novim lap topom. I ne gledam na krilu. Kupio sam HDMI kabl za 700 din i gledam na velikom TV-u kao čovek. A veliku uštedu sam napravio što sam umesto smart TV-a kupio običan TV. Nisam fenser. Ja sam praktičar.
(Predrag, 26. april 2020 20:46)

Vecina populacije ti je tehnicki neobrazovana i mozes da im uvalis sta oces,ako dovoljno reklamiras. Od africke sljive do prepametnog TV. Inace i ja radim clone destopa HDMI kablom i sve je mnogo brze, lakse,a mozes iz kreveta da koristis komp, igras igrice ili radis sta zelis. I to sve u poznatom okrueznju

Rale

pre 4 godine

Ukoliko je 10 EUR mnogo za mesec dana Netflix-a, a meni jeste, možete da uz besplatan Vpn, i preko njega otvorite nalog na Netflixu iz neke druge zemlje, npr. Brazil i doći će vam mesečni račun oko 5 EUR za dva TV u HD rezoluciji. Obradujte nekoga i drugi TV pristup podeliti sa vama dragim osobama. Treba platiti dobru produkciju da bi ostala i dalje dobra.

Bgd

pre 4 godine

treba da plati svako ko ima,ali sirotinja po propalim drzavama kao sto je srbija ne mora da placa...
(kole, 26. april 2020 17:38)

Samo u Srbiji sirotinja ima pare da plati Zadrugu 1,2,3, Pink 1,2,..100, boks cigara i informer (mesecno 750din) ali ne i Netflix koji kosta 10eur mesecno

Marko

pre 4 godine

Mogu da se koriste titlovi na Netflixu.
Barem guglajte pre nego sto lupite.
Postoja add za browser, skinu se titlovi, preko druge stranice se konvertuju u odgovarajući format. Radi perfektno.

đorđe

pre 4 godine

Netflix pretplata je 8€ za jedan 10€ za dva uređaja u HD formatu,odnosno 12€ za 4 i to u 4k. Nalog može da se podeli dakle po 5 € ako dvoje dele ili 3€ za 4 porodice npr. Većina televizora danas je smart a čak iako nije lako se sa android box-om pretvori u isti. Ne razumem nijedan razlog da se neko maltretira sa torentima ili KODI aplikacijama kada mu se sve za malo ulaganje direktno servira na televizor preko striming platforme. HBOgo je još jeftiniji čini mi se oko 6€,meni to ide preko kablovske pa nisam istraživao a tu je i amazon prime. Jedino razumem ako neko ne zna engleski pa ima problem sa titlovima, sve ostalo je bahatost. To su zaista smešne cifre za komfor koji se dobija i ni u jednoj projekciji ne može biti opravdanje da je skupo.
Inače ono što volim na netflixu su fenomenalni dokumentarci. Mislim da je Vietnam War od Ken Burns-a najbolji ratni ikada snimljen.

pipi

pre 4 godine

Jel tako radis i kada odes u supermarket? Natrpas stvari u pobegnes, jer ko ce da placa hiljade dinara za hranu? ili odecu...
Niste mi jasni ljudi. Svi ocekuju nove filmove, serije a niko ne zeli da plati.
(animus, 26. april 2020 10:21)

Dovoljno oni zaradju i ovako, ne sekiraj se ti previse za njih...

Dinko

pre 4 godine

Ovi kodovi su OK, ali fale kodovi za 4K HDR filmove kao i za filmove koji su u Doby Vision tehnologiji. Ako netko zna slobodno ovdje to objavi da ne gubiomo vrijeme na traženje.

made in Serbia

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50) _____
Zamislio sam.... nije lepo. A zamislite ovu situaciju. Neko gleda online neko skida torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. Ovaj sto gleda stream, nešto će drugo da radi. Izaćiće brže iz wc-a. Ovome sto gleda torente može neko da zakuca na vrata i umesto da je sačekao net da “dođe” za sat vremena završi sa čak i dyn.IP adresom jedno desetak godina iza rešetaka.

Hanibal ante portas

pre 4 godine

Delim Netflix sa jos 3 osobe koje i ne poznajem, svi placamo po 400 din. mesecno.
4K slika, dobar izbor serija, filmova tu i tamo.
Sve ukupno vredi za tih 400 din. mesecno.

YIFI

pre 4 godine

ovi uporni sa torentima, deco, kad odrastete i iole uspete u zivotu necete imati vremena za torente. (SubmisivniDominator, 26. april 2020 21:43)

Za film prosečne veličine (1,5GB) treba mi 5 minuta. Taman da skuvam kafu i vratim se da gledam...

o

pre 4 godine

@Transformer
Postoji ogroman broj sajtova na kojima gledas online filmove, serije, emisije... sve sto nudi i Netflix, a vreme koje ti je potrebno da pristupis nekom od tih sajtova je bukvalno nekoliko sekundi. Udjes na sajt, ukucas naslov i gledas. I sve vrhunski kvalitet. Koliko god ti sebe ubedjivao da se isplati placati Netflix, ne isplati se.

Transformer

pre 4 godine

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...
(zzbz, 27. april 2020 06:01)
Ja Popcorn ne koristim od kad imam Netflix i HBO. Ti, ako misliš da je gledanje na laptopu slike svakakvog kvaliteta, ili motanje sa prikljucivanjem laptopa na tv, isto što i ugodnost i kvalitet koju pružaju kvalitetni servisi, mogućnost da jednim pritiskom nastaviš gdje si stao, da dobijaš obavještenja svaki put kada izadje nova epizoda ili sezona, to je OK. Ja ću radije da platim cijenu 3-4 pića u kafiću i da se ne motam oko tih stvari, a i da imam laptop slobodan ako se tokom gledanja javi potreba da napisem mail, provjerim nesto i td. Svako ima svoj ugao gledanja. Cijena neke usluge ima različitu vrijednost za različite ljude. Meni npr. 10€ mjesečno nije vrijedno bilo kakvog svakodnevnog pripremanja za gledanje sadržaja, pa makar trajalo i po minut.

Nebojša

pre 4 godine

A zašto pretraga ne bi funkcionisala sama po sebi ne razumem što komplikuju idu mi takve stvari na živce kao oni sajtovi na kojim moram da rešim deset kapča da dokažem da nisam robot.

despot

pre 4 godine

Kakvo skidanje torenta i ostale gluposti... Stremio je nesto najbolje sto postoji... Svi filmovi i serije su tamo pa cak i domaci... Svi prevodi ukljuceni, bez smaranja reklama. Cak i ako nesto ne nadjete slucajno u 1% slucajeva mozete naci torent fajl i prebaciti ga na stremio i on odmah krene da strimuje, prepozna i ako u jednom torentu ima vise epizoda pa mozete pustiti koju hocete... Najbolja stvar... Samo nakon sto instalirate u desnom cosku kliknete na plugins i ukljucite torent pluginove koji vam trebaju.

Pit

pre 4 godine

i sad zamislite ovu situaciju neko gleda online neko skixa torente i sta se desi pukne net padne kablovska sve ode u p.m. vi sto gledate online buljte u tv u telefon i u sobi i u wc u .a ono nema nita. a onaj sto je skidao torente uziva.
(jbg a moje, 26. april 2020 12:50)

Ti verovatno držiš lonce i kadu pune vode, za slučaj da ne nestane. I imaš na terasi dizel generator za struju, za svaki slučaj.

Drug Miralem

pre 4 godine

Netflix kosta manje od 100€ godisnje, odnosno 8 € mjesečno, tako da ne znam o kakvim hiljadama govoriš. Za taj novac dobiješ platformu koji koristiš bilo gdje i treba ti nikoliko vremena da pristupiš sadržajima ili nastaviš gdje si stao, u poredjenju sa torent sadržajima koje dok nadješ, skineš, kopčaš uredjaj na TV, potrošiš dosta vremena. Ako svo to vrijeme uložiš u nešto drugo, bilo šta, zaradićeš tib 100€ za godinu dana. I da nije toga, sama praktičnost i jednostavnost su vrijedni 8€ mjesečno, naročito za ljude koji koriste svakodnevno.
(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Mislis nesto kao 'Stremio' koji je isto kao Netflix samo sve free?

Pera, ali ne ložač

pre 4 godine

Sve je to OK, no Stremio (android app) plus neki chromecast da bi se to prebacilo na TV je my way to go.... Probajte, topla preporuka

lol

pre 4 godine

Netflix za devojku/zenu i familiju, ja sam i dalje na torrentima, kvalitet slike i zvuka ne moze jednostavno da se poredi. Kad sam uzeo mojima neki novi smart tv, uzeo sam i netflix da ne moraju da blenu u nase tv kanale. I nije bas neki izbor tamo pravo da vam kazem, ali za one koji gledaju samo da bi gledali nesto, vise nego dovoljno. Meni je licno sumanuto da imate super tv ili projektor, i odlicne zvucnike i onda da strimujete, znaci, ili blu ray disk ili torrent. Na ebayu mozete svasta naci od bluray-a, ja sam par puta kupio necijeanje kolekcije za vrlo malo para, sta mi treba zadrzim sta ne treba prodam, i ponekad cak zavrsim u plusu. Imaju i akcije cesto na kompletne serije. Par serija koje volim imam i na blurayu i na kompu npr.

Mr Majestyk

pre 4 godine

Isto to radi CinemaHD, Kodi, Popcorn Time i sijaset drugih programa - for free.
(Pacifist, 26. april 2020 10:47)

Ne rade isto. Nemaš HDR/Dolby vision i kvalitet slike ti generalno nije ni blizu. Nekome nije bitno, meni sigurno jeste.

mikac678

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?(Dejan, 26. april 2020 10:08

Nema i to je najveći problem, bukvalno imaju za neke jezike različite verzije.
Ja koristim engleski titl, pošto nekad ne čujem dobro ili ne razumem nešto šta kažu u rečenici. Mada postoji mogućnost da se ubaci titl na srpskom ako ga skineš sa nekog sajta

Srbin

pre 4 godine

Engleski pricam tečno i to sto nema srpskog titla mi nije problem ali jednostavno je stvar principa i zbog toga necu da ga koristim. Trenutno netflix u srbiji/hrvatskoj/bosni ima makar 15k korisnika kad se sve presabere(a vrlo verovatno i mnogo vise). Znaci na godisnjem nivou zarade 1,5 miliona dolara i zar je problem od tih para izdvojiti makar 100k dolara za prevode na eto samo jedan jezik, neka bude i hrvatski ne bi mi smetalo. Posle toga bi im se broj pretplatnika povecao na makar 100k mesecno. Stoji da i u tom slucaju balkan bi im i dalje bio smesno trziste u odnosu na dosadasnjih 160+
miliona korisnika sirom sveta ali opet ispostuj svoje korisnike kad te vec to ne kosta mnogo para. Od sledece godine bice nam na raspolaganju sjajne alternative u vidu disney+ koji bi tad trebalo da stigne u istocnu evropu a i vrlo verovatno i hbo max(hbo na steroidima) koji 27og maja izlazi u americi a vrlo verovatno u nekom skorijem periodu bice dostupan i u drugim zemljama.

EmLi

pre 4 godine

Netflix paket možete podeliti sa još par korisnika-prijatelja (dozvoljeno je recimo ubaciti 4 istovremena naloga) i onda vam mesečno bude 3-4€ i to je prihvatljivo. Inače, kombinujem sve pomalo od dostupnih servisa. Koliko imamo vremena od brzog života i obaveza..

monty

pre 4 godine

Ne placam i negledam ove kablovske pakete. Ako placate Netflix mozda to i kosta 12€ ali posto moze da se gleda na dva tv istovremeno i na razlicitim adresama, mozete da delite pretplatu. A i placate mesec za mesec bez ugovorne obaveze. Ja placam Nflix i Hbo i drugo mi nista ne treba.

Posetilac

pre 4 godine

Ako sam dobro video, Netflix nema ni titlove za srpski jezik, o čemu se ovde priča?
(Dejan, 26. april 2020 10:08)

Pricaju oni kojima nisu potrebni. Ne vidim sta je tu problem.
(Dex, 26. april 2020 11:41)

Imaš titlove na engleskom pa ti bude lako da sve razumeš.

share

pre 4 godine

Ja plaćam 12e, dakle najskuplji paket Netflixa ali sam ga podelio sa jendo 8 meni bliskih ljudi. Znaci nas 9 gleda Netflix bez ikakvih restrikcija, a čini mi se da četvoro može odjednom da gleda. Nije mi se ni jednom desilo da se nas 5 priključi odjednom tako da opušteno podelite svoju lozinku ljudima kojima verujete.

burekbre

pre 4 godine

ovde u spaniji HBO sa paypalom 2 meseca besplatno..do sada sam napravio 3 naloga..a jos malo i cetvrti.osim toga amazon video isto trial kao i netflix. ako nesto nema - torrent. potrosio = €0 :)

mai_ben_rai

pre 4 godine

3 evra mesecno, odnosno 36 evra godisnje, vredi dati zbog opcije skip intro, a da ne pricam o gomili sadrzaja... tako da izjava o bacanju hiljada dolara na Netflix je cista nebuloza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (opančar, 26. april 2020 10:09)

To ti 3 eura mesečno ako vas četvoro, delite nalog pa svaki daje po 3€...

petar

pre 4 godine

Rasprava kao preporučena s obzirom da smo sinoć devojka i ja aktivirali probni period od 30 dana. Uzeli smo ga pre svega zato što više nisam hteo da se bakćem sa lošim, nesinhronizovanim ili prostim nedostatkom prevoda za torrente koje sam skidao. Inače ja govorim engleski perfektno, devojka poprilicno dobro mada dosta dijaloga "prodje pored nje". E sad, pobornik sam ovog dela komentara koji kazu da se isplati placati Netflix. 1000-1500 din mesečno je smejurija i primetio sam da se dobija obiman i kvalitetan sadrzaj. Medjutim, komentari napominju da nema srpskih prevoda, i to skroz menja situaciju, jer pitanje je šta sam ja to kao korisnik dobio za tih 10ak evra, bez obzira što nije veliki iznos. Svaki naslov (film ili seriju) ću naći i skinuti sa neta za maximalno 10 minuta od momenta uključivanja laptopa. Problem su bili i ostali prevodi. A i sa druga strane, firma koja tvrdi da se nalazi na srpskom tržištu a nije uradila ništa povodom toga (nije prevela na srpski svoj sadržaj), prosto ne zaslužuje srpski novac i realno je uvreda za svoje korisnike. Bez obzira sto znamo engleski, jel mislite da Netflix recimo u Holandiji nije preveo svoj sadrzaj. Inače, presuda na kraju - ne dobijamo nista Netflixom, najvetovatnije necemo nastaviti pretplatu.

petar

pre 4 godine

Druže, ako si sinoć aktivirao mogao si sam da vidiš da Netflix i te kako IMA srpske titlove, negde čak i sinhornizaciju. Ti ladno imaš netflix a ovamo ideš i veruješ komentarima na netu :)))
(cat, 27. april 2020 11:06)

Aktivirao sam ga sinoć na zahtev moje lepse polovine, ali veče sam proveo na YouTube gledajući nekog vlogera kako obilazi Avganistan. A jutarnja kafa mi je draža uz dobro staro prepucavanje na portalima nego da gledam neku generičnu seriju na netu. Inače malo pre sam zaista ušao na aplikaciju i vidim da dokumentarac o Jordanu ima engleski, madjarski i rumunski prevod (sto me je samo jos vise razočaralo). Istraživaću jos malo, svakako imam mesec dana da odlučim mada nije nam dobro počelo
;)

Bronco

pre 4 godine

@Philadelphian
Surfshark, Express, Nord, ivpn... Koji ti već ne košta puno. Možeš da isprobaš besplatno, pa vidiš koji ti odgovara. Inače, odličan je kanal. Pozdrav.

kele®

pre 4 godine

Godinama koristim Kodi i doplatu za Real Debrid premium linkove (oko 3 evra mjesečno). Koristim keširane torente sa kompresovanom Blu-ray kvalitetom ( od 5 do 30 Gb fajlovi) i DTS ili Dolby Digital zvukom. Sam Kodi je malo bagovit, ali ako imate malo strpljenja i znanja , super stvar. Netflix probao probno. Uglavnom slabo šta ima za mene.

o

pre 4 godine

@Petar
Mnogo si se uziveo u ulogu radnika cije vreme kosta :) Oce to od previse filmova sa "hard working" frazama. Obicno vi koji odmah pricate kako radite i zaradjujete, ne radite mnogo i ne zaradjujete nesto narocito :)
Ja radim, zaradjujem skoro kao prosecni Amerikanac, a opet gledam online ili skidam torente. Zasto? Zato sto radim i zaradjujem i ne pada mi na pamet da placam ono sto mogu da dobijem besplatno. A narocito zato sto mi ne pada na pamet da placam istu cenu koju placa Amerikanac, a da pritom imam 20-30 000 naslova manje od njega. Zato lepo gledam ono sto me zanima, ne placam i uzivam.

Predrag

pre 4 godine

Za sve kojima je titl na srpskom bitan, potražite dodatak (plugin) za chrome koji vam preko netflix videa zalepi titl koji želite. Za sve filmove ćete pronaći dobar prevod, a za serije može da se desi da nema.
Dodatak vam omogućava i da uskladite titl, odnosno da ga malo ubrzate ili usporite.
Ja koristim Substital

Niks

pre 4 godine

Vidim da niko ne pominje da je besplatan 30 dana.

Probajte, pa vidite valja li. Potrebno je ostaviti podatke o kartici ali ako otkazete pre 30 og dana - ništa se ne skida.

ps: Ja koristim i Netflix i torrente.

goran

pre 4 godine

Cena Netflix premium paketa (4 screen plus kids) je 12€. Nasao sam jos troje nepoznatih ljudi i gledamo za 360din mesecno... CCCC /. SSSS

what..what

pre 4 godine

(Bole, 26. april 2020 10:01)

Ja odavno vec nekih 8god ako ne i vise koristim smartDNS, ima opciju da promenis mnoge streaming servise na ameriku a neke i na druge zemlje. Do skora je bilo da se bira dosta regija netflix ali za sada opet imaju samo USA i naravno tvoju odakle si ako ugasis. Imas opciju 7 dana pa pogledaj, sve se uradi tako sto promenis primarni i sekundarni DNS na tvom ruteru i posle na samom sajutu imas jos par opcija koje aktiviras ili ti palis i gasis po potrebi.

Za sada nisam nasao bolji ali trazim pa ako uspem javicu!

voja

pre 4 godine

Ja kuci imam android tv i instaliran vpn, bas iz razloga sto ti se nesto zabranjuje da gledas zbog regije u kojoj si. Ako se skida sa torenta na komp koristim bs player za nalazenje prevoda. Ako film koji si skinuo i nasao prevod gledas na tv preko usb ili hard diska vazno je da ti ime filma(fajla) bude potpuno isti kao i ime prevoda da bi se povukao prevod. Ima aplikacija koje se mogu skinuti i na tv(ko ima tu mogucnost) pa da se gleda direktno(u mom slucaju catmouse, morpheus). i naravno tu je popcorn Srbija sa nasim prevodima preko kompa.

boki

pre 4 godine

@milivoje. da, moze na tv, ako ti je smart tv. Prvi mjesec je free, posle se placa oko 10 eura. Imas engleski titl tako da ako imas solidno znanje u principu mozes pratiti. I da, ima sta da se pronadje i odgleda.

frlex

pre 4 godine

Nas petoro koristi nalog od 12 eura mesecno, mislim da ga gledamo na 6 televizora, dva playstationa, tabletima, laptopovima, mobilnim telefonima, na browser-u ko gde i kad stigne.. Netflix-u je u interesu da ima sto vecu publiku i sto vecu bazu korisnika. Udruzite se i delite nalog, svi mogu da gledaju u isto vreme, svako sa svog personalizovanog a pod ,,krovom" jednog glavnog naloga.

Sazda

pre 4 godine

Postoji mogućnost dodavanja bilo kog prevoda u netflix aplikaciji za win. Otvorite Netflix app i pritisnite Ctrl+Alt+Shift+T, prethodno konvertujete sub na subflix

zzbz

pre 4 godine

(Transformer, 26. april 2020 10:05)

Pored netflixa, postoji mnogo "free" steaming servisa, tako da ta prica sa gubljenjem vremena na skidanje nekog sadrzaja ne pije vodu...

o

pre 4 godine

@Petar
Vidi, ako imas makar prosecan IQ, skidanje torrenta nije, niti moze biti muka. Bukvalno deca to rade rutinski. Ne znam kakve su to tebe muke snasle s torentima :)
I nema potrebe da vredjas ljude, mozda neko nije dokon, nego nije glup da placa nesto sto moze da dobije besplatno.

Rafael

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)
---
Nisam stručnjak, ali Titlovi.com postoje verovatno 10 godina. Odeš tamo skineš titl, raspakiraš ga i upariš sa filmom, serijom ili dokumentarcem.

Belmont

pre 4 godine

sestra mi je dozvolila da koristim njen netflix.
koristim vec godinu dana, da ga nemam ne bih placao.
nema sve sto gledam na netflixu, oduvek sam koristio torente.

Zlatno doba

pre 4 godine

Ako je kod nas najveci problem da l platiti 12e ulza netfliks sam ili podeliti na 3 osobe, onda mi i nemamo neke probleme, realno.

capitano

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)

pitam

pre 4 godine

placao sam netflix par meseci i nakon prvog odusevljenja se ohladio. Strasno limitirani sadrzaj koji se pregleda u najbitnijem i najboljem za par meseci i to je to.

SubmisivniDominator

pre 4 godine

na popcornu, stremio i drugima mozes naci GOT ili drugi aktuelan sadrzaj ali nema serije ako je iole zastarela, ili filma. Sons of Anarchy nema da se gleda a mislim da bi mi se svidela. ima sto je popularno ali to sam mahom pregledao. hitove imaju.

слободан

pre 4 godine

Проблем је само што већину филмова и серија коју бих ја да гледам нема на Нетфликсу нити на било којој другој легалној платформи, тако да ми је торент и даље једина опција.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Сандра, 26. april 2020 10:47)

Ко ти крив кад си интелигентна па не дозвољаваш да ти испирају мозак којекаквим ђубретом и пропагандом.

YIFI

pre 4 godine

@YIFI ne gledam na kompu nego na tv.
(SubmisivniDominator, 27. april 2020 08:13)

Čuo si nekad za HDMI kabl?

Inače, za ove koji ne znaju, BSPlayer ti sam nađe titlove. Ne moraš da tražiš po sajtovima.

Philadelphian

pre 4 godine

“Imate i druge servise za te pare. Za prave ljubitelje filma, nedavno je otvoren Criterion Channel. Samo vam treba dobar VPN. (Bronco)”

Preporuči neki koji provereno završava posao.

Walter White

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.

glisa

pre 4 godine

Rale...imas i opciju da se pretplatis na najveci paket, dakle najbolja rezolucija i gledanje na 4 uredjaja u isto vreme.Dogovoris se sa jos 3 ortaka i svako plati jednak deo racuna, dakle za 3 evra po osobi, mesecno, imas neogranicen Netflih u najboljoj rezoluciji.

Dragan

pre 4 godine

@Danko ne možeš da gledaš 4K ukoliko nisi pretplaćen na taj paket (logično). Nakčešće korišćeni paket (ujedno onaj koji ja kiristim) je "standardni" od 14 dolara. Ukoliko želiš 4K potreban ti je "premium" od 18 dolara. Pozdrav :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (capitano, 26. april 2020 22:51)

Pričaš gluposti, 4K na 4 uređaja je 11,99 evra. HD na 2 uređaja je 9,99 evra i SD na jednom uređaju je 7,99 evra.

иван

pre 4 godine

@SubmisivniDominator

Имаш serijeonline.net ту сам завршио синове анархије, као и масу других серија. Имаш све

billy role

pre 4 godine

Zamolio bih nekopg strucnjaka za pomoc,naime kako da gledam torrent filmove i serije preko tv sa 4k rezolucijom a da mi ide prevod na srpski?Ne mogu da nadjem nigde
(Brat Bart NS, 26. april 2020 11:53)

Zavisi od toga kako pustas filmove na TV i na koj TV. U principu ukoliko prevod na srpski (koji si pre toga nasao negde na internetu) imenujes isto kao i sto je imenovan fajl sa filmom(recimo: Martian.mkv i Martian.srt) player preko koga pustas bi trebalo da je dovoljno pametan da sam pusti prevod.

Hanibal ante portas

pre 4 godine

@Hanibal ante portas Kako si ih našao, i ja bih da delim nalog sa nekim, ali slabo ima zainteresovanih u mom okruženju? Hvala.
(Walter White, 26. april 2020 13:25)

Ja sam postavio oglas na sajtu razmena igara i ljudi su se javili.
Svi placamo uredno na racun jednog lika i to je to.
Postavi oglas negde na netu javice se neko.

o

pre 4 godine

Ispade povezivanje kompa sa TV-om rudarski posao :)
A tek ovaj sto prica o trazenju srpskih titlova. Prvo, kad gledas online imas ih na 99.99% filmova/serija, drugo, nista lakse skinuti ih dok se skine torent, trece, Netflix nema srpske titlove a ti ga jos placas.

o

pre 4 godine

@bane
Placas onima koji se nisu cak potrudili titlove da ti obezbede. Inace, sve sto si naveo, mozes i bez Netflixa, bez ikakvih problema i uz 15$ manje.

Dragan

pre 4 godine

Netflix Hr ima dosta prevednih naslova ali mislim da to ovisi od države do države...
(Vanja, 26. april 2020 23:54)

Netflix ima tačno 23 naslova sa hrvatskim prevodom...

Dino

pre 3 godine

Registrujte se na balkandownload odakle možete skinuti na hiljade filmova i serija sa prevodom. Teško da ima neki film koji želite da gledate a da ga nema tamo. Ima ih dosta i u 4 k. Naravno, ovde nema virusa kao na torrentima.
Uživajte.