Petak, 17.04.2020.

09:09

Bogdan odgovorio Amerima slikom iz Partizana: Nađite mi bolje od ovoga FOTO

As Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović odgovorio je redovnim kritičarima evropskih košarkaša u NBA ligi

Izvor: SS

Bogdan odgovorio Amerima slikom iz Partizana: Naðite mi bolje od ovoga FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Danilo

pre 4 godine

Za Analizu
Prijatelju nemoj da se ljutis al ti napisa da Bodiroga nije imao ekstra sut .Kad vec volis analizu pogledaj Bodirogin procenat u utakmicama Evrolige koji je preko 55 odsto za dva i skoro 40 posto za tri poena .

analiza

pre 4 godine

Slučajni posmatrač i Aleks, samo da dodam na temu BB. Ne poznajem toliko dobro košarku kao vi, ali, po meni, BB treba da bude verzija Bodiroge, jer boljeg za to mesto nemamo-koji nikad nije imao ekstra šut, ali rešava mečeve a ne verzija Peđe Stojakivića, našeg jedinog šutira (ne računam Dražena) niti je on plej kao Teo, Jović, Sale. BB može da igra od 1 do 3,i čak je i u skoku i odbrani dobar, ali on nije klasičan šuter.Pre će dati daleku 3 nego uzastopno vezati 8 sl. bacanja.Sl. bacanja su uvek pogađali Peđa, Rašić, taj tip igrača. Dakle, BB da igra mesto Bodiroge, Jokić Divca, plej Sale neka je Jović i fali nam šuter, ali baš nam fali, kao Stojaković. Neko da poveže ekipu kao Mačvan i možemo da se bijemo sa Špancima.

Danilo

pre 4 godine

Ovo je kao i vecina vesti klasicna tabloidna vest sa drustvenih mreza .Bilo bi super cuti nesto o Bogdanovicu al i ostalim nasim Nba igracima nesto zaista zanimljivo .Recimo meni je je sjajna vest bila o Jokicu i kako je nastao ovaj njegov sut sa jedne noge i to kontra od onoga sto vecina igraca izvodi prirodno.Sad je prava prilika za sto vise zanimljivosti s obzirom da nema utakmica .

analiza

pre 4 godine

Zapanjujuće je broj komentara kad se u tekstu pomenu BB ili Nole. Većina ih gotovi, jer su stvarno dobri, Nole i najbolji u tome što rade, ali, čoveče, ima par budala koje kad se okome na njih, to je da ti se smuči život-ne sviđa im se za koga navijaju, za koga su igrali, koga su oženili, koga šetaju. Kao da su im lično BB ili Nole skinuli devojku ili im nekako drugačije napakostili.Pa se neki kriju iza "aha, nije dovoljno dobar jer nema 21 GS ili jer nije vedeta u NBA" a ni delić njihovog uspeha u poslu nikad neće imati. "I nije sam pobedio Slo i kako gubi od Vavrinke i Mareja finala GS" jer bi ti komentatori to bolje izveli, znate. Košarka je timski sport, BB nije plej, nije klasa Saleta ili Bodirige ali su on i Jokić najbolje što imamo(Teo stalno povređen). Nole je najbolje što imamo u tenisu, ikad. U redu je zameriti im nezalaganje, loša sl. bacanja, loš dan, nervozu, kad se to desi-svakom može da se desi, ali, pljuvanje njihovog imena i uspeha čim ih bilo ko pomene, to je već bolest.Kukatilo,recimo, miško, ne vidim još jednog čini mi se dejan bg,tako nekako, taj je lično mrzeo BB u komentarima par tekstova o njemu.Poz za Aleks, vidi se da volite košarku i za ACM, primeri normalnih komentara.

Aleks

pre 4 godine

Slučajni posmatrač

Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

Ovo je jedna od većih gluposti napisanih na ovoj vesti, nisam maliciozna ali zaista je tako. Bogdan je poznat kao combo guard, igrač koji nije klasičan bek šuter nego može i da razigra saigrače. Takođe često igra i na poziciji tri, tako da i te kako ima opciju kad šut mu ne ide. On nije spot up šuter, ne moraš u statistiku da gledaš pa da ti bude jasno. Savetovala sam te da mu pogledaš eFG% ako hoćeš statistiku, koji mnogo više govori o šutu iz igre.

Meni zapravo i nije jasna poenta poređenja sa Karijem, igračem koji je najviše promenio košarku od 2010-2020. Nije BB Stef Kari ali daleko je od proseka u NBA. Takođee nemoj uvoditi Jokića u priču, on je centar a BB bek. Jokićev posao i nije da šutira, e sad što small ball košarka tera centre iz reketa i menja im ulogu u potpunosti je drugi par cipela...

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena...

Nije bi bio cilj da se nadovezujem ali ajd... da pojasnim.

Kad si šuter (kao naprime pok. Dražen) i igraš za boaranija tim, onda uđes kad ti se pruži sansa, i saspeš par komada u velikim procentima... zatim skontaju da si opasan pa krenu da te fauliraju i ti onda visokim procentom pogadjaš slobodna bacanja... Ako ti pak zalepe flastera, ili mozda dva, onda bacaš asistencije. To nema veze sa timom, nego sa pojedinačnim kvalitetima igrača.

Bogdan je odličan igrač, ali takvih ima i biće u NBA svake sezone. Ako ne napreduješ iz sezonu u sezonu, a pritom nemaš visoke procente, postaješ uobičajen, i vremenom suvišan. Surovo je, ali je tako.

Da bi bio prva napadačka opcija moraš da si raznovrstan i da si svaku utakmicu nabrijan kao žilet i te se plaše suparnici. Onda ti i tim pomaže. Kad ti nemaš konstantnost onda si u problemu i onda ne igraš onoliko koliko bi voleo i onda je to začaran krug. Jokiću (uzeh njega samo kao primer) recimo ako ne ide šut, svoju igru menja i dopunjuje skokom i asistencijama. Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

To je trebala da pokaže moje navođenje statistike i kratki komentar. Nisam maliciozan, samo sam analitičan. Pozz

Rade

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines
(sve sami navijaci malog partizaia, 17. april 2020 15:43)

Pa što nije Tomić to uradio? Šta plačeš sada. Od onih 36, brojiš i onih 9 sa šljake??? E ono je stvarno bila atomska košarka.

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce
(sye, 17. april 2020 15:54)

Izvinjavam se što nisam lektorski podkovan kao vi što živite ili ste rođeni u Srbiji. Sa druge strane imam debele prste, pa mi odmakne po koje slovo. Bitno, da ste razumeli šta sam napisao.Kada budete barem 10% naučili, da pišete na slovenačkom jeziku ili da pravo pišete engleske reći a ne po Vuku, e onda ćemo diskutovati dalje. Zato lektori...

ACM

pre 4 godine

@Aleks Apsolutno podržavam tvoje komentare i zbog takvih, normalnih, realnih dolazim da čitam vesti, uvek se nadam da ću videti nešto lepo. Nažalost ima mnogo onih koji su protkani zluradošću i omalovažavanjem bez ikakve potrebe.

a ha

pre 4 godine

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.
(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Bla,bla,bla...koliko neko pise a malo kaze. Sve sami poznavaoci kosarke

Aleks

pre 4 godine

ACM

E pa ja mogu tako da pričam jer nisam navijala nikad ni za Partizan ni za Zvezdu. Sve naše igrače gledam uglavnom u reprezentaciji ili kada odu u neki klub van naše zemlje. Već sam jednom rekla, baš sam bila u šoku koliko se ovde mržnje prosipa po Bogdanu, meni gotovo polovina porodice navija za Zvezdu i svi bliski prijatelji takođe, nikad se nije pričalo o Partizanu a Bogdana svi gotive.

Moraš da shvatiš da je internet idealno mesto da se prosipaju frustracije, jer prisutan je efekat deindividualizacije, dakle nije poznat tvoj identitet i možeš da se "sakriješ" iza neke (u ovom slučaju navijačke) grupe. Da se potpisujemo imenom i prezimenom, ne bi mogli ovako da pišu gluposti, izmišljaju po 10ak nikova da izvređaju nekog i sl.

ACM

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

(Aleks, 17. april 2020 17:38)
Uvek si tu da kažeš šta i kako treba, ali pojedincima ovde ne vredi govoriti, odmah ničim izazvani bi da se svađaju samo zato što neko ne navija za isti klub kao oni, iako ostaviš skroz korektan komentar.

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
Šta pišeš ti uopšte, znaš li?! Alo Srbine poveli smo temu o reprezentaciji, kakvo klubaštvo spominješ, ko sebi skače u stomak?!?!?! Srbija je iznad svakog kluba, kraj!

statuskan

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Ja jedva čekam, da se vrati Bogdan pa da vas teroriše još par sezona.

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda
(pingvin s' Madagaskara, 17. april 2020 16:29)
Care, ne razmišljamo svi isto. Za mene je reprezentacija iznad svega, pa mi sad objasni kako sam ja to sebi skočio u stomak?! To što ima nekih koji nisu realni i kojima je klub na prvom mestu, slobodno njima tako piši - kod mene nema razloga za tim. I da, Bogdan je najzaslužniji što smo igrali finale te godine, to se ne poriče ni pod razno.

Aleks

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

Slučajni posmatrač

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda

sye

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00) E jesi raspad od covjeka svaka ti cast. A to za rampe, izgleda tebe je ko malog pukla u glavu pa si zato ostao ometen, smeten i jos te prebacilo na retarditet. Jadan ti

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 17. april 2020 09:50)

Skoro sam gladeo finale sa Slovenijom gde je Boganovic bio glavni u reprezenteciji, i da izgubili smo bez problema..i da, nije imao 53 slobodnih bacanja...pogled mu procente suta (bez metle) i kad je promasivao..

sye

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce

sye

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44) Glup si, ali glup na kub a ti mislis da si paglu na trecu...eh jado jadni

sve sami navijaci malog partizaia

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines

a ha

pre 4 godine

Ko su panteri?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kele®, 17. april 2020 10:23)

Panteri su navijaci KK FMP osnovanog 1975. Do sada su osvojili Aba 2003/2004 i 2005/2006, Kup koraca 2002/2003/, 2004/2005 i 2006/2007, Kup Jugolavije 1996/1997 i KSL 2010/2011,2013/2014,2013/2014, 2014/2015 i 2015/2016. Znaci za 44 godine 11 trofeja bez drzavnih para.
KK Partizan NIS je osnovan 1946. i prvi trofej je osvojio posle 29 godina postojanja i sa neogranicenim budzetom. Zakljucak...dati FMP-u neograniceni budzet i eto svake godine minimum tri trofeja...

TIGER

pre 4 godine

Искомплексиран је још од оног дављења!!!
Просек просека....
(Боже правде, 17. april 2020 13:40)

I taj prosek proseka tvom klubu ubaci 123 poena i unisti vam zivot :)
Sad taj prosek mlati milione u USA a ti sa tvojim panterima kuckas komentare iz sobe u predgradju Beograda :)

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)U Hrvatskoj se kaze “Asi”...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.
(crveni mediji, 17. april 2020 12:30)

Navijač partijskog kluba nekoga naziva sendvičarem ?!
Nidje mozga

El Doctore

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

Jerste, zato...

gg5+

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksa, 17. april 2020 09:44)

Ako ima snimak konferencije sa Eksel tabelama da im neko pusti, ili ovo od skora o pravljenju svog kluba ako vam se ne sviđa što sin igra, čisto da vide ljudi kako iz milionskog kanala može sve da se sredi ako si u politici već 30 godina (baš sjajnih 30 za ovu državu i nas u njoj).

velika istina

pre 4 godine

Bogdan je zaista dobar igrač, ali nikakva to klasa nije. On nigde nije imao u kontinuitetu partije jednog Saleta Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dražena i Kukoča da ne pominjem. Jednostavno mi kao narod nemamo više vanserijskih majstora. Teo ima talenat ali nema jak karakter, Bogdan ima drčnost ali nije klasa. Ostalo sve manje ili više dobri igrači ali kao što rekoh klase ni na vidiku.

Danilo

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .

Kninska kobra

pre 4 godine

Evo napada ovih mytanata iz zeleznika sto im Partizan unistio detinjstvo.
(fmp u srcu, 17. april 2020 12:00)

Ali zato tebi uništeno poslednjih 8 i narednih 108 godina u najavi :-)))

komi

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)
f 4 ne možeš da mu osporiš
kad je neko sa ovih prostora igrao f4
kaži posteno

crveni mediji

pre 4 godine

@ kninska kobra

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.

No1e

pre 4 godine

Fascinantno! Pored vrhunskih košarkaša, izgleda da Srbija prednjači, prema komentarima, u lektorima, filozofima, sveznalicama i keyboard warriors-ima ali i drskim neostvarenim likovima kojima je svačiji uspeh dodatna so na njihovu ranu.

Zanimljivo...

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Mislim da to niko od vas iz predgrađa ne bi voleo. Da li ti majstore možda patiš od amnezije, ili si jednostavno mazohista pa ti se sviđalo kada vam je utrpavao 30+poena po tekmi...

Tex Willer

pre 4 godine

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)
I da ponovimo gradivo IZUZEV PARTIZANOVIH FUDBALSKIH.Nikako brate da zapamtiš.

maslachk

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00)

Ja kad nešto ne razumem, onda i ne komentarisem..

fmp u transu

pre 4 godine

@ Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35

Trofeju i uspesi govore. I najbolji trener EL izglasan od SVIH trenera.
On sada radi u Rumuniji, za razliku od vaseg crnogorca koji radi gde? A da, NIGDE.

batica

pre 4 godine

@nina
Vi gospođice ipak niste žena nego neko ko ne razaznaje bitno od nebitnog u životu.Normalna žena nikada ne bi napisala da rezultati nečega što treba da bude zabava opravdava nasilje.A to,da li ja patetišem ili ne je ipak pitanje za one koji me poznaju,što sa vama nikada neće biti slučaj jer jako dobro biram društvo.

Aleks

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .
(Danilo, 17. april 2020 12:27)

Toronto! Timska ekipa koja će sigurno juriti nove titule u budućnosti, odlično mesto za napredak u svakom smislu.

miško

pre 4 godine

Bogdan bi trebao da ode u tim i kome igrači samo njemu daju loptu. Da taj tim guraju svi, država i sudije posebno. Trener i predsednik tabadžije. Šutiraj koliko hoćeš trice, dvice i po 50-tak sl. bacanja i postaneš as. U državnom timu isto tako, u finalu zadnjih pet napada upropasti i ode zlato. Protiv Zvezde, kada nismo vredjali Željka, isto tako, što je i sam priznao. Takav igrač ne može da bude as u NBA ili Sakaramentu.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti
(najjaci, 17. april 2020 11:04)

A pretpostavljam da si ti taj koji je iz Beograda, a? Vidiš, ja majstore nisam, ali sam izgleda pismeniji (veliki Beograđanine), pa toliko bar znam da se rečenica počinje velikim slovom i završava tačkom.
Ako sebe predstavljaš kao nešto napredno u odnosu na nas iz unutrašnjosti, bar toliko si mogao da naučiš.
E vidiš majstore, to je transfer blama...

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

Bogdanova VS Karijeva NBA statistika:

FG% - BOGDAN 43.2 - KARI 47.6
3P% - BOGDAN 37 - KARI 43.5
FT% - BOGDAN 80.3 - KARI 90.6
PPG - BOGDAN 13.3 - KARI 23.5
ASISTENCIJE - BOGDAN 3.5 - KARI 6.6

Nije daleko a nije ni blizu... :-) Tipična boljka ExYU košarkaša: Slobodna bacanja, a ne sut za 3 poena. To umanjuje ukupan broj poena... a asistencije govore, da Bogdan radije promaši nego što doda loptu saigraču. :-)

Normalan

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.

JPR24

pre 4 godine

Nikad više Evropljana u NBA nego trenutno pa ih hvata muka ! Pogotovo sto su njih dosta vazni srafovi pa i lideri svoje ekipe. Jokic u Denveru. Luka u Dalasu, uz Porzingisa. Janis u Milvokiju, Vučevic vuče Orlando, pa ima tu još dosta dobrih igrača poput Bojana Bogdanovića , Nurkica, Gober sto se tiče odbrane, Beli, Bogi, Šarić, Rubio, tu je i Gasol iako je već veteran, Zubac koji je počeo da pokazuje dosta dobrih stvari, svi imaju solidne uloge, a nisam ih sve ni nabrojao...

Sremac

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

Avangarda!!! Samo u svojim ocima... A ko ste, sta ste i kakvi ste to ceo svet zna.. Sami sebe se stidite... Imate i razloga, znas i sam... Aparthejd... Tacka na crno beli mulj je stavljena, a general u egzilu u Rumuniji... Covke madjijo...

Nina

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate

najjaci

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti

Bocko

pre 4 godine

Pre par meseci sam ovde napisao da je bas to glavni razlog Bogdanovih slabijih partija u Americi. Tamo su izgleda izbacili metle iz upotrebe, a bezveze je sutirati preko usisivaca.

pip

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi

brus

pre 4 godine

Pojedini navijači su previše zadojeni mržnjom prema Zvezdi! To ih je veliki mag naučio, mislim na onog što davi i šamara mladu decu.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Bogi nabio si im komplekse za ceo zivot, jos pamte ovoh 130 poena u tri meca ahahahhahahah
(ratar, 17. april 2020 10:54)

Opusti se ljakse. Nije Zvezda sve u zivotu ima i drugih stvari. Samo Zvezda u glavi, a pricas o kompleksima nekiga ?!
Nego ovo "hahaha" to se ti kao sebi smejes sto si kao duhovit ?! Neko ti pomogao da to napise ili si ti to sam ?

Sremac

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.
(Normalan, 17. april 2020 11:09)

Da li je on kvalitetan dovoljno za jaci tim? Tesko...

realno

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...
(Dušan, 17. april 2020 10:16)
15 poena u proseku, lopta je kod njega, resava, kreira, igra se u zavrsnici i na njega i za tebe nista nije pokazao????

rekt

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.

Rade

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)

A ti se drži motike i kopaj tamo gde ti je mesto, pošto nemaš veze šta je košarka.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.
(društvance iz predgrađa, 17. april 2020 11:10)

Mutant je 2007. preskočio Drinu...

Rade

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ko su panteri?
(kele®, 17. april 2020 10:23)

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.

Srdjan Kraljevo

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

+1
Sve potpisujem. Odlican komentar!
Dodao bih da Bogiju uvek mozemo da pevamo “dobro pamtim sve”, a definitivno ovi iz Zeleznika redovno pevaju “bolje pamtimo sve” ...kad je rec o nasem Bogiju!!!

Sremac

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate
(Nina, 17. april 2020 11:06)

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...

the shining

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44)
Šta je pisac hteo reći?Kralju,sport nije čitanje novina i kucanje komentara.Jesi li čuo nekada za adrenalin?!Pa šta treba da kažu profesionalni bokseri koliko puta su u pauzama mečeva dobili šamar od trenera.Sport je adrenalin.Posle toga Bogdan je kidao i isprašio sve...

gremlin

pre 4 godine

@Kukatilo
Boli znam,boli isplači se biće ti lakše...ko i Vujanic,Šcepa,Djordjevic a posebno Vujanic kad ste mu pevali,a on sipa i uživa!!!

coy

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da ce se prvi javiti oni kojima je Dule unistio detinjstvo i ranu mladost. :-)
Uzgred, imao je zaista neke unikatne metode treninga za pojedine igrace. Slavko Vranes je imao veoma losu koordinaciju pokreta kada je dosao u Partizan. Kazu da je Dule donosio hartiju starih novina na trening, poredjao ih u reketu i trazio od Slavka da hoda samo po njima. Kasnije je redjao papirne maramice... Epilog je "Air-Slavkan" najbolji defanzivni centar Eurolige.

Smeh

pre 4 godine

@the shining
Poredjenje ti je jadno. Može se sve bez udaranja i šamaranja. A boks i košarka baš imaju dodirnih tačaka. Skoro pa isti sport.

Aleks

pre 4 godine

Nije mi Dule Vujošević omiljen nikako, ali jako poštujem sve što je uradio. Kao trener je odličan, što se tiče taktike, ali je dosta pažnje pridavao i karakteru igrača. Sve na stranu, mislim da je od Bogdana kao i nekih drugih košarkaša (npr. Bertansa) napravio borce, ljude koji nikad ne odustaju... To je mnogo bitno, čime god da se baviš u životu. Ako padnu sto puta, sto i prvi put će ustati još jači. To pokazuje i jedna od Bogdanovih izjava "Moj najbolji šut je sledeći šut" :)
Uostalom, ova slika pokazuje da kad nešto dovoljno jako želiš, možeš ostvariti, pa makar imao samo koš, loptu i staru metlu.

batica

pre 4 godine

@the shining
Baš si "pametno" uporedio boks i košarku.
Da se razumemo adrenalin u sportu je jako dobra stvar ali voleo bih da vidim da dođeš na trening svog sina/ćerke i da gledaš kako ga trener šamara,sasvim sigurno bi mu platio piće posle toga,zar ne?Može se biti vrhunski trener i bez toga,makar mi u Srbiji imamo dosta primera za tako nešto.Eto pogledaj Žoca, jeste čovek se dernja kao pobesneo ali ne udara i ne davi igrače,to je ipak previše.Ako si zaslepljen navijačkim bojama toliko da bi rođeno dete dao budali da ga davi i šamara onda oprosti, za tebe je onda bitniji rezultat od normalnog poimanja života.

Randy Marsh

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.

Dušan

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...

ldjidji

pre 4 godine

ljudi ne volim partizan ali ko je gledao evroligu partiazan real partian cska parizan makabi... zna da je bogdan najbolji bek u evropi..budite sigurni u to..momak ima sve..

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Neka im on zapreti da nece igrati u NBA ako ne priznaju da se i u Evropi radi na razvoju kosarkasa.A ujedno neka zahteva da se precnik obruca poveca na 2 metra da bi imao i on respektabilan procenat suta.

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.

Aleksa

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Verovatno ti je zato sut 20%. Ne bi trebalo da se hvalis time...
(Kukatilo, 17. april 2020 09:41)

Toliko ima posto pameti u tvojoj glavi, a njegovi procenti su dosta veći od toga na tvoju veliku žalost...

the shining

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44)
Šta je pisac hteo reći?Kralju,sport nije čitanje novina i kucanje komentara.Jesi li čuo nekada za adrenalin?!Pa šta treba da kažu profesionalni bokseri koliko puta su u pauzama mečeva dobili šamar od trenera.Sport je adrenalin.Posle toga Bogdan je kidao i isprašio sve...

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Verovatno ti je zato sut 20%. Ne bi trebalo da se hvalis time...
(Kukatilo, 17. april 2020 09:41)

Toliko ima posto pameti u tvojoj glavi, a njegovi procenti su dosta veći od toga na tvoju veliku žalost...

coy

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da ce se prvi javiti oni kojima je Dule unistio detinjstvo i ranu mladost. :-)
Uzgred, imao je zaista neke unikatne metode treninga za pojedine igrace. Slavko Vranes je imao veoma losu koordinaciju pokreta kada je dosao u Partizan. Kazu da je Dule donosio hartiju starih novina na trening, poredjao ih u reketu i trazio od Slavka da hoda samo po njima. Kasnije je redjao papirne maramice... Epilog je "Air-Slavkan" najbolji defanzivni centar Eurolige.

Aleksa

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..

Aleks

pre 4 godine

Nije mi Dule Vujošević omiljen nikako, ali jako poštujem sve što je uradio. Kao trener je odličan, što se tiče taktike, ali je dosta pažnje pridavao i karakteru igrača. Sve na stranu, mislim da je od Bogdana kao i nekih drugih košarkaša (npr. Bertansa) napravio borce, ljude koji nikad ne odustaju... To je mnogo bitno, čime god da se baviš u životu. Ako padnu sto puta, sto i prvi put će ustati još jači. To pokazuje i jedna od Bogdanovih izjava "Moj najbolji šut je sledeći šut" :)
Uostalom, ova slika pokazuje da kad nešto dovoljno jako želiš, možeš ostvariti, pa makar imao samo koš, loptu i staru metlu.

Randy Marsh

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.

gremlin

pre 4 godine

@Kukatilo
Boli znam,boli isplači se biće ti lakše...ko i Vujanic,Šcepa,Djordjevic a posebno Vujanic kad ste mu pevali,a on sipa i uživa!!!

realno

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...
(Dušan, 17. april 2020 10:16)
15 poena u proseku, lopta je kod njega, resava, kreira, igra se u zavrsnici i na njega i za tebe nista nije pokazao????

Nina

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate

ldjidji

pre 4 godine

ljudi ne volim partizan ali ko je gledao evroligu partiazan real partian cska parizan makabi... zna da je bogdan najbolji bek u evropi..budite sigurni u to..momak ima sve..

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ko su panteri?
(kele®, 17. april 2020 10:23)

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.

JPR24

pre 4 godine

Nikad više Evropljana u NBA nego trenutno pa ih hvata muka ! Pogotovo sto su njih dosta vazni srafovi pa i lideri svoje ekipe. Jokic u Denveru. Luka u Dalasu, uz Porzingisa. Janis u Milvokiju, Vučevic vuče Orlando, pa ima tu još dosta dobrih igrača poput Bojana Bogdanovića , Nurkica, Gober sto se tiče odbrane, Beli, Bogi, Šarić, Rubio, tu je i Gasol iako je već veteran, Zubac koji je počeo da pokazuje dosta dobrih stvari, svi imaju solidne uloge, a nisam ih sve ni nabrojao...

Rade

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.

fmp u transu

pre 4 godine

@ Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35

Trofeju i uspesi govore. I najbolji trener EL izglasan od SVIH trenera.
On sada radi u Rumuniji, za razliku od vaseg crnogorca koji radi gde? A da, NIGDE.

Rade

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)

A ti se drži motike i kopaj tamo gde ti je mesto, pošto nemaš veze šta je košarka.

Srdjan Kraljevo

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

+1
Sve potpisujem. Odlican komentar!
Dodao bih da Bogiju uvek mozemo da pevamo “dobro pamtim sve”, a definitivno ovi iz Zeleznika redovno pevaju “bolje pamtimo sve” ...kad je rec o nasem Bogiju!!!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti
(najjaci, 17. april 2020 11:04)

A pretpostavljam da si ti taj koji je iz Beograda, a? Vidiš, ja majstore nisam, ali sam izgleda pismeniji (veliki Beograđanine), pa toliko bar znam da se rečenica počinje velikim slovom i završava tačkom.
Ako sebe predstavljaš kao nešto napredno u odnosu na nas iz unutrašnjosti, bar toliko si mogao da naučiš.
E vidiš majstore, to je transfer blama...

maslachk

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00)

Ja kad nešto ne razumem, onda i ne komentarisem..

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Mislim da to niko od vas iz predgrađa ne bi voleo. Da li ti majstore možda patiš od amnezije, ili si jednostavno mazohista pa ti se sviđalo kada vam je utrpavao 30+poena po tekmi...

komi

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)
f 4 ne možeš da mu osporiš
kad je neko sa ovih prostora igrao f4
kaži posteno

No1e

pre 4 godine

Fascinantno! Pored vrhunskih košarkaša, izgleda da Srbija prednjači, prema komentarima, u lektorima, filozofima, sveznalicama i keyboard warriors-ima ali i drskim neostvarenim likovima kojima je svačiji uspeh dodatna so na njihovu ranu.

Zanimljivo...

TIGER

pre 4 godine

Искомплексиран је још од оног дављења!!!
Просек просека....
(Боже правде, 17. april 2020 13:40)

I taj prosek proseka tvom klubu ubaci 123 poena i unisti vam zivot :)
Sad taj prosek mlati milione u USA a ti sa tvojim panterima kuckas komentare iz sobe u predgradju Beograda :)

Dušan

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.
(društvance iz predgrađa, 17. april 2020 11:10)

Mutant je 2007. preskočio Drinu...

Normalan

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.

batica

pre 4 godine

@the shining
Baš si "pametno" uporedio boks i košarku.
Da se razumemo adrenalin u sportu je jako dobra stvar ali voleo bih da vidim da dođeš na trening svog sina/ćerke i da gledaš kako ga trener šamara,sasvim sigurno bi mu platio piće posle toga,zar ne?Može se biti vrhunski trener i bez toga,makar mi u Srbiji imamo dosta primera za tako nešto.Eto pogledaj Žoca, jeste čovek se dernja kao pobesneo ali ne udara i ne davi igrače,to je ipak previše.Ako si zaslepljen navijačkim bojama toliko da bi rođeno dete dao budali da ga davi i šamara onda oprosti, za tebe je onda bitniji rezultat od normalnog poimanja života.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Bogi nabio si im komplekse za ceo zivot, jos pamte ovoh 130 poena u tri meca ahahahhahahah
(ratar, 17. april 2020 10:54)

Opusti se ljakse. Nije Zvezda sve u zivotu ima i drugih stvari. Samo Zvezda u glavi, a pricas o kompleksima nekiga ?!
Nego ovo "hahaha" to se ti kao sebi smejes sto si kao duhovit ?! Neko ti pomogao da to napise ili si ti to sam ?

crveni mediji

pre 4 godine

@ kninska kobra

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.

brus

pre 4 godine

Pojedini navijači su previše zadojeni mržnjom prema Zvezdi! To ih je veliki mag naučio, mislim na onog što davi i šamara mladu decu.

Sremac

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

Avangarda!!! Samo u svojim ocima... A ko ste, sta ste i kakvi ste to ceo svet zna.. Sami sebe se stidite... Imate i razloga, znas i sam... Aparthejd... Tacka na crno beli mulj je stavljena, a general u egzilu u Rumuniji... Covke madjijo...

rekt

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.

Sremac

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate
(Nina, 17. april 2020 11:06)

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...

pip

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi

gg5+

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksa, 17. april 2020 09:44)

Ako ima snimak konferencije sa Eksel tabelama da im neko pusti, ili ovo od skora o pravljenju svog kluba ako vam se ne sviđa što sin igra, čisto da vide ljudi kako iz milionskog kanala može sve da se sredi ako si u politici već 30 godina (baš sjajnih 30 za ovu državu i nas u njoj).

statuskan

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Ja jedva čekam, da se vrati Bogdan pa da vas teroriše još par sezona.

Aleks

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .
(Danilo, 17. april 2020 12:27)

Toronto! Timska ekipa koja će sigurno juriti nove titule u budućnosti, odlično mesto za napredak u svakom smislu.

Bocko

pre 4 godine

Pre par meseci sam ovde napisao da je bas to glavni razlog Bogdanovih slabijih partija u Americi. Tamo su izgleda izbacili metle iz upotrebe, a bezveze je sutirati preko usisivaca.

miško

pre 4 godine

Bogdan bi trebao da ode u tim i kome igrači samo njemu daju loptu. Da taj tim guraju svi, država i sudije posebno. Trener i predsednik tabadžije. Šutiraj koliko hoćeš trice, dvice i po 50-tak sl. bacanja i postaneš as. U državnom timu isto tako, u finalu zadnjih pet napada upropasti i ode zlato. Protiv Zvezde, kada nismo vredjali Željka, isto tako, što je i sam priznao. Takav igrač ne može da bude as u NBA ili Sakaramentu.

Rade

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines
(sve sami navijaci malog partizaia, 17. april 2020 15:43)

Pa što nije Tomić to uradio? Šta plačeš sada. Od onih 36, brojiš i onih 9 sa šljake??? E ono je stvarno bila atomska košarka.

analiza

pre 4 godine

Zapanjujuće je broj komentara kad se u tekstu pomenu BB ili Nole. Većina ih gotovi, jer su stvarno dobri, Nole i najbolji u tome što rade, ali, čoveče, ima par budala koje kad se okome na njih, to je da ti se smuči život-ne sviđa im se za koga navijaju, za koga su igrali, koga su oženili, koga šetaju. Kao da su im lično BB ili Nole skinuli devojku ili im nekako drugačije napakostili.Pa se neki kriju iza "aha, nije dovoljno dobar jer nema 21 GS ili jer nije vedeta u NBA" a ni delić njihovog uspeha u poslu nikad neće imati. "I nije sam pobedio Slo i kako gubi od Vavrinke i Mareja finala GS" jer bi ti komentatori to bolje izveli, znate. Košarka je timski sport, BB nije plej, nije klasa Saleta ili Bodirige ali su on i Jokić najbolje što imamo(Teo stalno povređen). Nole je najbolje što imamo u tenisu, ikad. U redu je zameriti im nezalaganje, loša sl. bacanja, loš dan, nervozu, kad se to desi-svakom može da se desi, ali, pljuvanje njihovog imena i uspeha čim ih bilo ko pomene, to je već bolest.Kukatilo,recimo, miško, ne vidim još jednog čini mi se dejan bg,tako nekako, taj je lično mrzeo BB u komentarima par tekstova o njemu.Poz za Aleks, vidi se da volite košarku i za ACM, primeri normalnih komentara.

Kninska kobra

pre 4 godine

Evo napada ovih mytanata iz zeleznika sto im Partizan unistio detinjstvo.
(fmp u srcu, 17. april 2020 12:00)

Ali zato tebi uništeno poslednjih 8 i narednih 108 godina u najavi :-)))

Tex Willer

pre 4 godine

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)
I da ponovimo gradivo IZUZEV PARTIZANOVIH FUDBALSKIH.Nikako brate da zapamtiš.

a ha

pre 4 godine

Ko su panteri?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kele®, 17. april 2020 10:23)

Panteri su navijaci KK FMP osnovanog 1975. Do sada su osvojili Aba 2003/2004 i 2005/2006, Kup koraca 2002/2003/, 2004/2005 i 2006/2007, Kup Jugolavije 1996/1997 i KSL 2010/2011,2013/2014,2013/2014, 2014/2015 i 2015/2016. Znaci za 44 godine 11 trofeja bez drzavnih para.
KK Partizan NIS je osnovan 1946. i prvi trofej je osvojio posle 29 godina postojanja i sa neogranicenim budzetom. Zakljucak...dati FMP-u neograniceni budzet i eto svake godine minimum tri trofeja...

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Neka im on zapreti da nece igrati u NBA ako ne priznaju da se i u Evropi radi na razvoju kosarkasa.A ujedno neka zahteva da se precnik obruca poveca na 2 metra da bi imao i on respektabilan procenat suta.

velika istina

pre 4 godine

Bogdan je zaista dobar igrač, ali nikakva to klasa nije. On nigde nije imao u kontinuitetu partije jednog Saleta Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dražena i Kukoča da ne pominjem. Jednostavno mi kao narod nemamo više vanserijskih majstora. Teo ima talenat ali nema jak karakter, Bogdan ima drčnost ali nije klasa. Ostalo sve manje ili više dobri igrači ali kao što rekoh klase ni na vidiku.

sye

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44) Glup si, ali glup na kub a ti mislis da si paglu na trecu...eh jado jadni

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda
(pingvin s' Madagaskara, 17. april 2020 16:29)
Care, ne razmišljamo svi isto. Za mene je reprezentacija iznad svega, pa mi sad objasni kako sam ja to sebi skočio u stomak?! To što ima nekih koji nisu realni i kojima je klub na prvom mestu, slobodno njima tako piši - kod mene nema razloga za tim. I da, Bogdan je najzaslužniji što smo igrali finale te godine, to se ne poriče ni pod razno.

Aleks

pre 4 godine

ACM

E pa ja mogu tako da pričam jer nisam navijala nikad ni za Partizan ni za Zvezdu. Sve naše igrače gledam uglavnom u reprezentaciji ili kada odu u neki klub van naše zemlje. Već sam jednom rekla, baš sam bila u šoku koliko se ovde mržnje prosipa po Bogdanu, meni gotovo polovina porodice navija za Zvezdu i svi bliski prijatelji takođe, nikad se nije pričalo o Partizanu a Bogdana svi gotive.

Moraš da shvatiš da je internet idealno mesto da se prosipaju frustracije, jer prisutan je efekat deindividualizacije, dakle nije poznat tvoj identitet i možeš da se "sakriješ" iza neke (u ovom slučaju navijačke) grupe. Da se potpisujemo imenom i prezimenom, ne bi mogli ovako da pišu gluposti, izmišljaju po 10ak nikova da izvređaju nekog i sl.

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce
(sye, 17. april 2020 15:54)

Izvinjavam se što nisam lektorski podkovan kao vi što živite ili ste rođeni u Srbiji. Sa druge strane imam debele prste, pa mi odmakne po koje slovo. Bitno, da ste razumeli šta sam napisao.Kada budete barem 10% naučili, da pišete na slovenačkom jeziku ili da pravo pišete engleske reći a ne po Vuku, e onda ćemo diskutovati dalje. Zato lektori...

Smeh

pre 4 godine

@the shining
Poredjenje ti je jadno. Može se sve bez udaranja i šamaranja. A boks i košarka baš imaju dodirnih tačaka. Skoro pa isti sport.

Sremac

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.
(Normalan, 17. april 2020 11:09)

Da li je on kvalitetan dovoljno za jaci tim? Tesko...

sve sami navijaci malog partizaia

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines

Aleks

pre 4 godine

Slučajni posmatrač

Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

Ovo je jedna od većih gluposti napisanih na ovoj vesti, nisam maliciozna ali zaista je tako. Bogdan je poznat kao combo guard, igrač koji nije klasičan bek šuter nego može i da razigra saigrače. Takođe često igra i na poziciji tri, tako da i te kako ima opciju kad šut mu ne ide. On nije spot up šuter, ne moraš u statistiku da gledaš pa da ti bude jasno. Savetovala sam te da mu pogledaš eFG% ako hoćeš statistiku, koji mnogo više govori o šutu iz igre.

Meni zapravo i nije jasna poenta poređenja sa Karijem, igračem koji je najviše promenio košarku od 2010-2020. Nije BB Stef Kari ali daleko je od proseka u NBA. Takođee nemoj uvoditi Jokića u priču, on je centar a BB bek. Jokićev posao i nije da šutira, e sad što small ball košarka tera centre iz reketa i menja im ulogu u potpunosti je drugi par cipela...

ACM

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

(Aleks, 17. april 2020 17:38)
Uvek si tu da kažeš šta i kako treba, ali pojedincima ovde ne vredi govoriti, odmah ničim izazvani bi da se svađaju samo zato što neko ne navija za isti klub kao oni, iako ostaviš skroz korektan komentar.

najjaci

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 17. april 2020 09:50)

Skoro sam gladeo finale sa Slovenijom gde je Boganovic bio glavni u reprezenteciji, i da izgubili smo bez problema..i da, nije imao 53 slobodnih bacanja...pogled mu procente suta (bez metle) i kad je promasivao..

sye

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00) E jesi raspad od covjeka svaka ti cast. A to za rampe, izgleda tebe je ko malog pukla u glavu pa si zato ostao ometen, smeten i jos te prebacilo na retarditet. Jadan ti

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

Bogdanova VS Karijeva NBA statistika:

FG% - BOGDAN 43.2 - KARI 47.6
3P% - BOGDAN 37 - KARI 43.5
FT% - BOGDAN 80.3 - KARI 90.6
PPG - BOGDAN 13.3 - KARI 23.5
ASISTENCIJE - BOGDAN 3.5 - KARI 6.6

Nije daleko a nije ni blizu... :-) Tipična boljka ExYU košarkaša: Slobodna bacanja, a ne sut za 3 poena. To umanjuje ukupan broj poena... a asistencije govore, da Bogdan radije promaši nego što doda loptu saigraču. :-)

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena...

Nije bi bio cilj da se nadovezujem ali ajd... da pojasnim.

Kad si šuter (kao naprime pok. Dražen) i igraš za boaranija tim, onda uđes kad ti se pruži sansa, i saspeš par komada u velikim procentima... zatim skontaju da si opasan pa krenu da te fauliraju i ti onda visokim procentom pogadjaš slobodna bacanja... Ako ti pak zalepe flastera, ili mozda dva, onda bacaš asistencije. To nema veze sa timom, nego sa pojedinačnim kvalitetima igrača.

Bogdan je odličan igrač, ali takvih ima i biće u NBA svake sezone. Ako ne napreduješ iz sezonu u sezonu, a pritom nemaš visoke procente, postaješ uobičajen, i vremenom suvišan. Surovo je, ali je tako.

Da bi bio prva napadačka opcija moraš da si raznovrstan i da si svaku utakmicu nabrijan kao žilet i te se plaše suparnici. Onda ti i tim pomaže. Kad ti nemaš konstantnost onda si u problemu i onda ne igraš onoliko koliko bi voleo i onda je to začaran krug. Jokiću (uzeh njega samo kao primer) recimo ako ne ide šut, svoju igru menja i dopunjuje skokom i asistencijama. Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

To je trebala da pokaže moje navođenje statistike i kratki komentar. Nisam maliciozan, samo sam analitičan. Pozz

batica

pre 4 godine

@nina
Vi gospođice ipak niste žena nego neko ko ne razaznaje bitno od nebitnog u životu.Normalna žena nikada ne bi napisala da rezultati nečega što treba da bude zabava opravdava nasilje.A to,da li ja patetišem ili ne je ipak pitanje za one koji me poznaju,što sa vama nikada neće biti slučaj jer jako dobro biram društvo.

El Doctore

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

Jerste, zato...

Aleks

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

Slučajni posmatrač

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.

Danilo

pre 4 godine

Ovo je kao i vecina vesti klasicna tabloidna vest sa drustvenih mreza .Bilo bi super cuti nesto o Bogdanovicu al i ostalim nasim Nba igracima nesto zaista zanimljivo .Recimo meni je je sjajna vest bila o Jokicu i kako je nastao ovaj njegov sut sa jedne noge i to kontra od onoga sto vecina igraca izvodi prirodno.Sad je prava prilika za sto vise zanimljivosti s obzirom da nema utakmica .

sye

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
Šta pišeš ti uopšte, znaš li?! Alo Srbine poveli smo temu o reprezentaciji, kakvo klubaštvo spominješ, ko sebi skače u stomak?!?!?! Srbija je iznad svakog kluba, kraj!

Danilo

pre 4 godine

Za Analizu
Prijatelju nemoj da se ljutis al ti napisa da Bodiroga nije imao ekstra sut .Kad vec volis analizu pogledaj Bodirogin procenat u utakmicama Evrolige koji je preko 55 odsto za dva i skoro 40 posto za tri poena .

Danilo

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .

isprani mozgovi

pre 4 godine

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.
(crveni mediji, 17. april 2020 12:30)

Navijač partijskog kluba nekoga naziva sendvičarem ?!
Nidje mozga

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)U Hrvatskoj se kaze “Asi”...

analiza

pre 4 godine

Slučajni posmatrač i Aleks, samo da dodam na temu BB. Ne poznajem toliko dobro košarku kao vi, ali, po meni, BB treba da bude verzija Bodiroge, jer boljeg za to mesto nemamo-koji nikad nije imao ekstra šut, ali rešava mečeve a ne verzija Peđe Stojakivića, našeg jedinog šutira (ne računam Dražena) niti je on plej kao Teo, Jović, Sale. BB može da igra od 1 do 3,i čak je i u skoku i odbrani dobar, ali on nije klasičan šuter.Pre će dati daleku 3 nego uzastopno vezati 8 sl. bacanja.Sl. bacanja su uvek pogađali Peđa, Rašić, taj tip igrača. Dakle, BB da igra mesto Bodiroge, Jokić Divca, plej Sale neka je Jović i fali nam šuter, ali baš nam fali, kao Stojaković. Neko da poveže ekipu kao Mačvan i možemo da se bijemo sa Špancima.

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda

ACM

pre 4 godine

@Aleks Apsolutno podržavam tvoje komentare i zbog takvih, normalnih, realnih dolazim da čitam vesti, uvek se nadam da ću videti nešto lepo. Nažalost ima mnogo onih koji su protkani zluradošću i omalovažavanjem bez ikakve potrebe.

a ha

pre 4 godine

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.
(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Bla,bla,bla...koliko neko pise a malo kaze. Sve sami poznavaoci kosarke

Aleksa

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..

Sremac

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate
(Nina, 17. april 2020 11:06)

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...

Dušan

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...

Sremac

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

Avangarda!!! Samo u svojim ocima... A ko ste, sta ste i kakvi ste to ceo svet zna.. Sami sebe se stidite... Imate i razloga, znas i sam... Aparthejd... Tacka na crno beli mulj je stavljena, a general u egzilu u Rumuniji... Covke madjijo...

the shining

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44)
Šta je pisac hteo reći?Kralju,sport nije čitanje novina i kucanje komentara.Jesi li čuo nekada za adrenalin?!Pa šta treba da kažu profesionalni bokseri koliko puta su u pauzama mečeva dobili šamar od trenera.Sport je adrenalin.Posle toga Bogdan je kidao i isprašio sve...

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.

batica

pre 4 godine

@the shining
Baš si "pametno" uporedio boks i košarku.
Da se razumemo adrenalin u sportu je jako dobra stvar ali voleo bih da vidim da dođeš na trening svog sina/ćerke i da gledaš kako ga trener šamara,sasvim sigurno bi mu platio piće posle toga,zar ne?Može se biti vrhunski trener i bez toga,makar mi u Srbiji imamo dosta primera za tako nešto.Eto pogledaj Žoca, jeste čovek se dernja kao pobesneo ali ne udara i ne davi igrače,to je ipak previše.Ako si zaslepljen navijačkim bojama toliko da bi rođeno dete dao budali da ga davi i šamara onda oprosti, za tebe je onda bitniji rezultat od normalnog poimanja života.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Bogi nabio si im komplekse za ceo zivot, jos pamte ovoh 130 poena u tri meca ahahahhahahah
(ratar, 17. april 2020 10:54)

Opusti se ljakse. Nije Zvezda sve u zivotu ima i drugih stvari. Samo Zvezda u glavi, a pricas o kompleksima nekiga ?!
Nego ovo "hahaha" to se ti kao sebi smejes sto si kao duhovit ?! Neko ti pomogao da to napise ili si ti to sam ?

Bocko

pre 4 godine

Pre par meseci sam ovde napisao da je bas to glavni razlog Bogdanovih slabijih partija u Americi. Tamo su izgleda izbacili metle iz upotrebe, a bezveze je sutirati preko usisivaca.

Sremac

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.
(Normalan, 17. april 2020 11:09)

Da li je on kvalitetan dovoljno za jaci tim? Tesko...

brus

pre 4 godine

Pojedini navijači su previše zadojeni mržnjom prema Zvezdi! To ih je veliki mag naučio, mislim na onog što davi i šamara mladu decu.

najjaci

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Neka im on zapreti da nece igrati u NBA ako ne priznaju da se i u Evropi radi na razvoju kosarkasa.A ujedno neka zahteva da se precnik obruca poveca na 2 metra da bi imao i on respektabilan procenat suta.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.
(društvance iz predgrađa, 17. april 2020 11:10)

Mutant je 2007. preskočio Drinu...

Randy Marsh

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.

miško

pre 4 godine

Bogdan bi trebao da ode u tim i kome igrači samo njemu daju loptu. Da taj tim guraju svi, država i sudije posebno. Trener i predsednik tabadžije. Šutiraj koliko hoćeš trice, dvice i po 50-tak sl. bacanja i postaneš as. U državnom timu isto tako, u finalu zadnjih pet napada upropasti i ode zlato. Protiv Zvezde, kada nismo vredjali Željka, isto tako, što je i sam priznao. Takav igrač ne može da bude as u NBA ili Sakaramentu.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Verovatno ti je zato sut 20%. Ne bi trebalo da se hvalis time...
(Kukatilo, 17. april 2020 09:41)

Toliko ima posto pameti u tvojoj glavi, a njegovi procenti su dosta veći od toga na tvoju veliku žalost...

Kninska kobra

pre 4 godine

Evo napada ovih mytanata iz zeleznika sto im Partizan unistio detinjstvo.
(fmp u srcu, 17. april 2020 12:00)

Ali zato tebi uništeno poslednjih 8 i narednih 108 godina u najavi :-)))

velika istina

pre 4 godine

Bogdan je zaista dobar igrač, ali nikakva to klasa nije. On nigde nije imao u kontinuitetu partije jednog Saleta Đorđevića, Bodiroge, Danilovića, Dražena i Kukoča da ne pominjem. Jednostavno mi kao narod nemamo više vanserijskih majstora. Teo ima talenat ali nema jak karakter, Bogdan ima drčnost ali nije klasa. Ostalo sve manje ili više dobri igrači ali kao što rekoh klase ni na vidiku.

coy

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da ce se prvi javiti oni kojima je Dule unistio detinjstvo i ranu mladost. :-)
Uzgred, imao je zaista neke unikatne metode treninga za pojedine igrace. Slavko Vranes je imao veoma losu koordinaciju pokreta kada je dosao u Partizan. Kazu da je Dule donosio hartiju starih novina na trening, poredjao ih u reketu i trazio od Slavka da hoda samo po njima. Kasnije je redjao papirne maramice... Epilog je "Air-Slavkan" najbolji defanzivni centar Eurolige.

Tex Willer

pre 4 godine

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)
I da ponovimo gradivo IZUZEV PARTIZANOVIH FUDBALSKIH.Nikako brate da zapamtiš.

sve sami navijaci malog partizaia

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 17. april 2020 09:50)

Skoro sam gladeo finale sa Slovenijom gde je Boganovic bio glavni u reprezenteciji, i da izgubili smo bez problema..i da, nije imao 53 slobodnih bacanja...pogled mu procente suta (bez metle) i kad je promasivao..

pingvin s' Madagaskara

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda

Smeh

pre 4 godine

@the shining
Poredjenje ti je jadno. Može se sve bez udaranja i šamaranja. A boks i košarka baš imaju dodirnih tačaka. Skoro pa isti sport.

Rade

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)

A ti se drži motike i kopaj tamo gde ti je mesto, pošto nemaš veze šta je košarka.

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

Bogdanova VS Karijeva NBA statistika:

FG% - BOGDAN 43.2 - KARI 47.6
3P% - BOGDAN 37 - KARI 43.5
FT% - BOGDAN 80.3 - KARI 90.6
PPG - BOGDAN 13.3 - KARI 23.5
ASISTENCIJE - BOGDAN 3.5 - KARI 6.6

Nije daleko a nije ni blizu... :-) Tipična boljka ExYU košarkaša: Slobodna bacanja, a ne sut za 3 poena. To umanjuje ukupan broj poena... a asistencije govore, da Bogdan radije promaši nego što doda loptu saigraču. :-)

isprani mozgovi

pre 4 godine

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.
(crveni mediji, 17. april 2020 12:30)

Navijač partijskog kluba nekoga naziva sendvičarem ?!
Nidje mozga

pip

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi

realno

pre 4 godine

Nisam nikakav kompleksaš, niti mrzim Bogdana zato što sam zvezdaš,ali za sada on ništa nije pokazao u NBA...Sledeća sezona će mu biti ključna,ako podbaci,vrlo lako može da se desi da se vrati u Evropu.Inače strašan igrač ali moguće da mu više leži Evropa kao što je Đorđeviću,Rakočeviću...
(Dušan, 17. april 2020 10:16)
15 poena u proseku, lopta je kod njega, resava, kreira, igra se u zavrsnici i na njega i za tebe nista nije pokazao????

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ko su panteri?
(kele®, 17. april 2020 10:23)

Ti su oni nesrećnici što su nekada navijali za pravu Zvezdu, a sada za ovu mutant ekipu sa apostrofom iz Železnika.

gremlin

pre 4 godine

@Kukatilo
Boli znam,boli isplači se biće ti lakše...ko i Vujanic,Šcepa,Djordjevic a posebno Vujanic kad ste mu pevali,a on sipa i uživa!!!

rekt

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.

a ha

pre 4 godine

Ko su panteri?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kele®, 17. april 2020 10:23)

Panteri su navijaci KK FMP osnovanog 1975. Do sada su osvojili Aba 2003/2004 i 2005/2006, Kup koraca 2002/2003/, 2004/2005 i 2006/2007, Kup Jugolavije 1996/1997 i KSL 2010/2011,2013/2014,2013/2014, 2014/2015 i 2015/2016. Znaci za 44 godine 11 trofeja bez drzavnih para.
KK Partizan NIS je osnovan 1946. i prvi trofej je osvojio posle 29 godina postojanja i sa neogranicenim budzetom. Zakljucak...dati FMP-u neograniceni budzet i eto svake godine minimum tri trofeja...

fmp u transu

pre 4 godine

@ Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35

Trofeju i uspesi govore. I najbolji trener EL izglasan od SVIH trenera.
On sada radi u Rumuniji, za razliku od vaseg crnogorca koji radi gde? A da, NIGDE.

Moja krsna slava-Sveti Nolan Smit

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)U Hrvatskoj se kaze “Asi”...

Aleks

pre 4 godine

Nije mi Dule Vujošević omiljen nikako, ali jako poštujem sve što je uradio. Kao trener je odličan, što se tiče taktike, ali je dosta pažnje pridavao i karakteru igrača. Sve na stranu, mislim da je od Bogdana kao i nekih drugih košarkaša (npr. Bertansa) napravio borce, ljude koji nikad ne odustaju... To je mnogo bitno, čime god da se baviš u životu. Ako padnu sto puta, sto i prvi put će ustati još jači. To pokazuje i jedna od Bogdanovih izjava "Moj najbolji šut je sledeći šut" :)
Uostalom, ova slika pokazuje da kad nešto dovoljno jako želiš, možeš ostvariti, pa makar imao samo koš, loptu i staru metlu.

Rade

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.

batica

pre 4 godine

@nina
Vi gospođice ipak niste žena nego neko ko ne razaznaje bitno od nebitnog u životu.Normalna žena nikada ne bi napisala da rezultati nečega što treba da bude zabava opravdava nasilje.A to,da li ja patetišem ili ne je ipak pitanje za one koji me poznaju,što sa vama nikada neće biti slučaj jer jako dobro biram društvo.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Mislim da to niko od vas iz predgrađa ne bi voleo. Da li ti majstore možda patiš od amnezije, ili si jednostavno mazohista pa ti se sviđalo kada vam je utrpavao 30+poena po tekmi...

analiza

pre 4 godine

Slučajni posmatrač i Aleks, samo da dodam na temu BB. Ne poznajem toliko dobro košarku kao vi, ali, po meni, BB treba da bude verzija Bodiroge, jer boljeg za to mesto nemamo-koji nikad nije imao ekstra šut, ali rešava mečeve a ne verzija Peđe Stojakivića, našeg jedinog šutira (ne računam Dražena) niti je on plej kao Teo, Jović, Sale. BB može da igra od 1 do 3,i čak je i u skoku i odbrani dobar, ali on nije klasičan šuter.Pre će dati daleku 3 nego uzastopno vezati 8 sl. bacanja.Sl. bacanja su uvek pogađali Peđa, Rašić, taj tip igrača. Dakle, BB da igra mesto Bodiroge, Jokić Divca, plej Sale neka je Jović i fali nam šuter, ali baš nam fali, kao Stojaković. Neko da poveže ekipu kao Mačvan i možemo da se bijemo sa Špancima.

ldjidji

pre 4 godine

ljudi ne volim partizan ali ko je gledao evroligu partiazan real partian cska parizan makabi... zna da je bogdan najbolji bek u evropi..budite sigurni u to..momak ima sve..

a ha

pre 4 godine

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.
(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Bla,bla,bla...koliko neko pise a malo kaze. Sve sami poznavaoci kosarke

komi

pre 4 godine

Nina, drzi se ti varjace i kuhinje... I ne prosipaj pamet ovde... Tvoj Dulo je toliko cenjen da radi u Rumuniji...
(Sremac, 17. april 2020 11:35)
f 4 ne možeš da mu osporiš
kad je neko sa ovih prostora igrao f4
kaži posteno

TIGER

pre 4 godine

Искомплексиран је још од оног дављења!!!
Просек просека....
(Боже правде, 17. april 2020 13:40)

I taj prosek proseka tvom klubu ubaci 123 poena i unisti vam zivot :)
Sad taj prosek mlati milione u USA a ti sa tvojim panterima kuckas komentare iz sobe u predgradju Beograda :)

Nina

pre 4 godine

@ batica

Naravno da niko neće dati dete da mu neko šamara..ali ajde ja kao žena da ti napišem- ne patetiši..
Ispade po tebi maltene da je Dule redovno davio igrače, što nije istina.
Očigledno je u tom momentu sa Bogijem izgubio kontrolu i naravno da je pogrešio ali to ne može da izbriše sve dobro što je uradio za svoje igrače koji ga, pa i Bogdan smatraju drugim ocem.
Taj Dule je zdravlje izgubio da bi ih učinio boljima..i igračima i ljudima, zato ga oni toliko vole..toliku posvećenost svojim igračima samo Dule ima i legendarna je..Čisto da znaš da Duleta zbog toga ceni ceo stručni košarkaški svet i on je cenjeno ime..samo ga vi zna se koji nipodaštavate

maslachk

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00)

Ja kad nešto ne razumem, onda i ne komentarisem..

El Doctore

pre 4 godine

nesrećni ste vi sto navijate za partizan
(mare, 17. april 2020 10:20)

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

Jerste, zato...

Srdjan Kraljevo

pre 4 godine

Razmišljam šta treba da mi se desi da čekam vesti o bivšim igračima Zvezde koji danas ginu za reprezentaciju za koju navijam i da ih pljujem kako stignem - i ne mogu da zamislim takav scenario... Definitivno nismo isti.

I da ponovim još jednom ono što svi znamo - Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Randy Marsh, 17. april 2020 10:17)

+1
Sve potpisujem. Odlican komentar!
Dodao bih da Bogiju uvek mozemo da pevamo “dobro pamtim sve”, a definitivno ovi iz Zeleznika redovno pevaju “bolje pamtimo sve” ...kad je rec o nasem Bogiju!!!

analiza

pre 4 godine

Zapanjujuće je broj komentara kad se u tekstu pomenu BB ili Nole. Većina ih gotovi, jer su stvarno dobri, Nole i najbolji u tome što rade, ali, čoveče, ima par budala koje kad se okome na njih, to je da ti se smuči život-ne sviđa im se za koga navijaju, za koga su igrali, koga su oženili, koga šetaju. Kao da su im lično BB ili Nole skinuli devojku ili im nekako drugačije napakostili.Pa se neki kriju iza "aha, nije dovoljno dobar jer nema 21 GS ili jer nije vedeta u NBA" a ni delić njihovog uspeha u poslu nikad neće imati. "I nije sam pobedio Slo i kako gubi od Vavrinke i Mareja finala GS" jer bi ti komentatori to bolje izveli, znate. Košarka je timski sport, BB nije plej, nije klasa Saleta ili Bodirige ali su on i Jokić najbolje što imamo(Teo stalno povređen). Nole je najbolje što imamo u tenisu, ikad. U redu je zameriti im nezalaganje, loša sl. bacanja, loš dan, nervozu, kad se to desi-svakom može da se desi, ali, pljuvanje njihovog imena i uspeha čim ih bilo ko pomene, to je već bolest.Kukatilo,recimo, miško, ne vidim još jednog čini mi se dejan bg,tako nekako, taj je lično mrzeo BB u komentarima par tekstova o njemu.Poz za Aleks, vidi se da volite košarku i za ACM, primeri normalnih komentara.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

au brate koji transfer blama, nije ni cudo sto se svi smeju srbima i gledaju ih kao sto ljudi iz beograda gledaju na ove iz unutrasnjosti
(najjaci, 17. april 2020 11:04)

A pretpostavljam da si ti taj koji je iz Beograda, a? Vidiš, ja majstore nisam, ali sam izgleda pismeniji (veliki Beograđanine), pa toliko bar znam da se rečenica počinje velikim slovom i završava tačkom.
Ako sebe predstavljaš kao nešto napredno u odnosu na nas iz unutrašnjosti, bar toliko si mogao da naučiš.
E vidiš majstore, to je transfer blama...

crveni mediji

pre 4 godine

@ kninska kobra

Mnogo toga se u tvom komentaru poklapa sa vrhovnim komandantom, ministrom informisanja za vreme bombardovanja.
Stvarno se nadam da vam sendviči nisu spržili mozak.

sye

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
(Aleksa, 17. april 2020 09:44) Glup si, ali glup na kub a ti mislis da si paglu na trecu...eh jado jadni

sye

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.

gg5+

pre 4 godine

pokaži im i onaj snimak hvatanja za vrat... svako ko zna da ga na klupi čeka neko da ga uhvati za gušu, na terenu će sigurno dati sve od sebe, jer kad dođe izmena ili time out... sve je moguće!..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aleksa, 17. april 2020 09:44)

Ako ima snimak konferencije sa Eksel tabelama da im neko pusti, ili ovo od skora o pravljenju svog kluba ako vam se ne sviđa što sin igra, čisto da vide ljudi kako iz milionskog kanala može sve da se sredi ako si u politici već 30 godina (baš sjajnih 30 za ovu državu i nas u njoj).

JPR24

pre 4 godine

Nikad više Evropljana u NBA nego trenutno pa ih hvata muka ! Pogotovo sto su njih dosta vazni srafovi pa i lideri svoje ekipe. Jokic u Denveru. Luka u Dalasu, uz Porzingisa. Janis u Milvokiju, Vučevic vuče Orlando, pa ima tu još dosta dobrih igrača poput Bojana Bogdanovića , Nurkica, Gober sto se tiče odbrane, Beli, Bogi, Šarić, Rubio, tu je i Gasol iako je već veteran, Zubac koji je počeo da pokazuje dosta dobrih stvari, svi imaju solidne uloge, a nisam ih sve ni nabrojao...

Danilo

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .

No1e

pre 4 godine

Fascinantno! Pored vrhunskih košarkaša, izgleda da Srbija prednjači, prema komentarima, u lektorima, filozofima, sveznalicama i keyboard warriors-ima ali i drskim neostvarenim likovima kojima je svačiji uspeh dodatna so na njihovu ranu.

Zanimljivo...

Rade

pre 4 godine

Zašto bi bili nesrećn? Jer zato što imamo duplo više pehara od vas, jer zato što imamo najvrednji pehar o kom vi možete samo sanjati, jer zato što smo dali najviše reorezentativaca koji su odigrale ključne uloge u timu, jer zato što smo imali Duleta, jer zato što smo vas nabili + 41 poen, da ne nabrajam zašto? Koliko si tek ti nesrećan? Malo razmisli.
(Rade, 17. april 2020 11:53)

45 trofeja naspram 36...znaci duplo...to sto ste pobedili +41 je odraz frustracije a ne kvaliteta..skoro je mogao Tomic da vam postavi rekord ali nije...kosarka ili bilo koji sport se igra radi pobede a ne omalovazavanja...posle tih +41 daleko ste od bilo kakvog desavanja u kosarci...bice isto kao kad su Hrvati sisli sa postolja i vise se nisu vracali..verovatno nikad i nece...tako ce biti i sa vama...pozdrav od Turkish Airlines
(sve sami navijaci malog partizaia, 17. april 2020 15:43)

Pa što nije Tomić to uradio? Šta plačeš sada. Od onih 36, brojiš i onih 9 sa šljake??? E ono je stvarno bila atomska košarka.

Aleks

pre 4 godine

Slučajni posmatrač

Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

Ovo je jedna od većih gluposti napisanih na ovoj vesti, nisam maliciozna ali zaista je tako. Bogdan je poznat kao combo guard, igrač koji nije klasičan bek šuter nego može i da razigra saigrače. Takođe često igra i na poziciji tri, tako da i te kako ima opciju kad šut mu ne ide. On nije spot up šuter, ne moraš u statistiku da gledaš pa da ti bude jasno. Savetovala sam te da mu pogledaš eFG% ako hoćeš statistiku, koji mnogo više govori o šutu iz igre.

Meni zapravo i nije jasna poenta poređenja sa Karijem, igračem koji je najviše promenio košarku od 2010-2020. Nije BB Stef Kari ali daleko je od proseka u NBA. Takođee nemoj uvoditi Jokića u priču, on je centar a BB bek. Jokićev posao i nije da šutira, e sad što small ball košarka tera centre iz reketa i menja im ulogu u potpunosti je drugi par cipela...

Normalan

pre 4 godine

Najveći problem u Sakramentu je sebičluk generalno celog tima, naravno Fox i Hild tu prednjače ali tim je ceo takav i to je ono što sve njih ograničava jer igrači retko dobijaju loptu u trenutku kada je povoljan za njih same i onda niko nema neku dobru statistiku. Bogdan bi trebao da ode u neki jači tim kao što su Denver ili Dalas i da sa kvlaitetnijim igračima nadogradi sebe, ovako samo stagnira.

sye

pre 4 godine

ne razumem sta s ovom slikom, ti kod si Kari sve zivo pogadjas pa im objasnjavas kako si doso do toga, btw udarili su ti 100 rampi do sad
(axa, 17. april 2020 11:00) E jesi raspad od covjeka svaka ti cast. A to za rampe, izgleda tebe je ko malog pukla u glavu pa si zato ostao ometen, smeten i jos te prebacilo na retarditet. Jadan ti

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
Šta pišeš ti uopšte, znaš li?! Alo Srbine poveli smo temu o reprezentaciji, kakvo klubaštvo spominješ, ko sebi skače u stomak?!?!?! Srbija je iznad svakog kluba, kraj!

Aleks

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

Slučajni posmatrač

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena... Ne možeš da izvučeš statistiku i upoređuješ gole brojke, mora se gledati koliki je potrošač lopti neki igrač. Stef je alfa i omega GSW, dok je BB eventualno treća opcija u napadu svog tima. To što šutne nekad 15x ne znači da ima slobodu u igri, ako ga plej ili saigrači hrane loptama tamo gde mu ne odgovara. Plus nema 1ass po utakmici kao Kuzma pa da se kaže sebičan je. Loš je na slobodnim no to mu je stara boljka, mada prema nekoj formuli dobijenoj na osnovu analize šampionskih ekipa, slobodna bacanja su samo 15% uspeha... Pogledaj radije Bogdanov procenat eFG, odličan je.

Slučajni posmatrač

pre 4 godine

(Aleks, 17. april 2020 17:38)

Stef Kari je verovatno najbolji šuter svih vremena...

Nije bi bio cilj da se nadovezujem ali ajd... da pojasnim.

Kad si šuter (kao naprime pok. Dražen) i igraš za boaranija tim, onda uđes kad ti se pruži sansa, i saspeš par komada u velikim procentima... zatim skontaju da si opasan pa krenu da te fauliraju i ti onda visokim procentom pogadjaš slobodna bacanja... Ako ti pak zalepe flastera, ili mozda dva, onda bacaš asistencije. To nema veze sa timom, nego sa pojedinačnim kvalitetima igrača.

Bogdan je odličan igrač, ali takvih ima i biće u NBA svake sezone. Ako ne napreduješ iz sezonu u sezonu, a pritom nemaš visoke procente, postaješ uobičajen, i vremenom suvišan. Surovo je, ali je tako.

Da bi bio prva napadačka opcija moraš da si raznovrstan i da si svaku utakmicu nabrijan kao žilet i te se plaše suparnici. Onda ti i tim pomaže. Kad ti nemaš konstantnost onda si u problemu i onda ne igraš onoliko koliko bi voleo i onda je to začaran krug. Jokiću (uzeh njega samo kao primer) recimo ako ne ide šut, svoju igru menja i dopunjuje skokom i asistencijama. Bogdan kad ne ide šut, nema drugu opciju.

To je trebala da pokaže moje navođenje statistike i kratki komentar. Nisam maliciozan, samo sam analitičan. Pozz

Aleks

pre 4 godine

Au bre al pade u vatru mani se glupih Amera samo trening i samo lagano .Naravno bezanija iz Sakramenta , promena sredina bi donro dosla i neka takmicarska ekipa .Filadelfija se namece kao lepo resenje , mada mozda i Toronto cak ne ni bio los .
(Danilo, 17. april 2020 12:27)

Toronto! Timska ekipa koja će sigurno juriti nove titule u budućnosti, odlično mesto za napredak u svakom smislu.

statuskan

pre 4 godine

Brzo ces ti nazad u Partizan, pa ces na licu mesta imati prilike da klimas tom glavom
(Mikii, 17. april 2020 09:57)

Ja jedva čekam, da se vrati Bogdan pa da vas teroriše još par sezona.

ACM

pre 4 godine

pingvin

Najdraža medalja ove generacije sa nekog takmičenja. Tog leta reprezentacija je unapred otpisana jer se mislilo da košarku igraju imena a ne igrači. Svima su zapušili usta kada su odigrali srcem ceo turnir, BB naročito. Što se njega i tog EP tiče, sećam se da je Turcima dao 8p za manje od minut, dve vezane trojke kojima je utišao oko 10 000 navijača. Nakon te utakmice, iako je njihova ekipa izgubila, turski navijači skandirali njegovo ime. Sećam se i polufinala sa Rusijom kada je čuvao Šveda i dao najbitnije poene da naša ekipa prođe do finala. Meč sa Slovenijom, pred kraj ni on ni Dragić nisu mogli da stoje na nogama. Kokoškov je izveo Dragića koga su poenterski mogli da zamene recimo Prepelič, a Bogdan je morao da se vrati u igru. Ali možda ti igraš u nekoj pingvinskoj reprezentaciji pa sve znaš.

(Aleks, 17. april 2020 17:38)
Uvek si tu da kažeš šta i kako treba, ali pojedincima ovde ne vredi govoriti, odmah ničim izazvani bi da se svađaju samo zato što neko ne navija za isti klub kao oni, iako ostaviš skroz korektan komentar.

Aleks

pre 4 godine

ACM

E pa ja mogu tako da pričam jer nisam navijala nikad ni za Partizan ni za Zvezdu. Sve naše igrače gledam uglavnom u reprezentaciji ili kada odu u neki klub van naše zemlje. Već sam jednom rekla, baš sam bila u šoku koliko se ovde mržnje prosipa po Bogdanu, meni gotovo polovina porodice navija za Zvezdu i svi bliski prijatelji takođe, nikad se nije pričalo o Partizanu a Bogdana svi gotive.

Moraš da shvatiš da je internet idealno mesto da se prosipaju frustracije, jer prisutan je efekat deindividualizacije, dakle nije poznat tvoj identitet i možeš da se "sakriješ" iza neke (u ovom slučaju navijačke) grupe. Da se potpisujemo imenom i prezimenom, ne bi mogli ovako da pišu gluposti, izmišljaju po 10ak nikova da izvređaju nekog i sl.

Rade

pre 4 godine

Evo, ponovo panteri prvi na komentarima, iskompleksirani od onih 123 poena kje im je sipnuo i uništio ih. Ne mogu da ga svare nikako i zato što je glavni u reprezentaciji, jer su njihovi "asi" svi redom ili odkazali ili presisali.
(Rade, 17. april 2020 09:50)

Kaze se asovi
(pip, 17. april 2020 11:02)


Takodje, kaze se i pise ‘otkazali’.
(rekt, 17. april 2020 11:09)


Urnisaste Radeta nabrzaka, svaka cast :) nisam pristalica “lektorisanja” po sportskim vijestima ali zaista koliko nepismenih ima i treba ih urnisate neka se bar malo postide, mozda nesto i nauce
(sye, 17. april 2020 15:54)

Izvinjavam se što nisam lektorski podkovan kao vi što živite ili ste rođeni u Srbiji. Sa druge strane imam debele prste, pa mi odmakne po koje slovo. Bitno, da ste razumeli šta sam napisao.Kada budete barem 10% naučili, da pišete na slovenačkom jeziku ili da pravo pišete engleske reći a ne po Vuku, e onda ćemo diskutovati dalje. Zato lektori...

ACM

pre 4 godine

@pingvini sa Madagaskara
E baš si pingvin, više puta sam pisao da u tom finalu nismo imali pleja jer se protiv Rusije povredio Jović, pa je Bogdan morao na dva mesta da igra. Sve na prvenstvu na koje smo ionako krenuli desetkovani. Od tog finala nisam ni imao prevelika očekivanja jer su sami Slovenci delovali izuzetno, a sa medaljom u džepu sam bio prezadovoljan.
(ACM, 17. april 2020 16:12)


MAJSTORE, upravo si spomenuo Jovica...verovatno,po tebi jos jednog u nizu igraca partizana koji su bili glavni u reprezentaciji...neverovatno koliko sami sebi skacete u stomak...pa poenta je bila da su igraci partizana svuda GLAVI...otkud sad taj neki Jovic koji je bio povredjen i zbog cije povrede nismo igrali vrhunski...i da,jesam pingvin i to sa Madagaskara...i navijam za Zvezdu..ima nas svuda
(pingvin s' Madagaskara, 17. april 2020 16:29)
Care, ne razmišljamo svi isto. Za mene je reprezentacija iznad svega, pa mi sad objasni kako sam ja to sebi skočio u stomak?! To što ima nekih koji nisu realni i kojima je klub na prvom mestu, slobodno njima tako piši - kod mene nema razloga za tim. I da, Bogdan je najzaslužniji što smo igrali finale te godine, to se ne poriče ni pod razno.

Danilo

pre 4 godine

Ovo je kao i vecina vesti klasicna tabloidna vest sa drustvenih mreza .Bilo bi super cuti nesto o Bogdanovicu al i ostalim nasim Nba igracima nesto zaista zanimljivo .Recimo meni je je sjajna vest bila o Jokicu i kako je nastao ovaj njegov sut sa jedne noge i to kontra od onoga sto vecina igraca izvodi prirodno.Sad je prava prilika za sto vise zanimljivosti s obzirom da nema utakmica .

ACM

pre 4 godine

@Aleks Apsolutno podržavam tvoje komentare i zbog takvih, normalnih, realnih dolazim da čitam vesti, uvek se nadam da ću videti nešto lepo. Nažalost ima mnogo onih koji su protkani zluradošću i omalovažavanjem bez ikakve potrebe.

Danilo

pre 4 godine

Za Analizu
Prijatelju nemoj da se ljutis al ti napisa da Bodiroga nije imao ekstra sut .Kad vec volis analizu pogledaj Bodirogin procenat u utakmicama Evrolige koji je preko 55 odsto za dva i skoro 40 posto za tri poena .