Nedelja, 29.03.2020.

10:00

Luka Jović među osam najvećih razočaranja

Ugledni madridski list AS svrstao je srpskog fudbalera iz Reala Luku Jovića među 10 pojačanja koja su najviše razočarala ove sezone u Španiji.

Izvor: MS

Luka Joviæ meðu osam najveæih razoèaranja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

drago je i nama

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 17:59)

Toliko si jadan da mozes da mislis da sam tri puta odgovarao.Poslao sam jednom moronu i tri odgovora nemaju veze sa mnom. Jovic ima sve sto treba a najvise ima umeca da samom pojavom izaziva frustracije kod jadnika kakav si ti. Placi i plakaces.

drago

pre 4 godine

drago je i nama

Toliko si jadan pukao od mog posta da si isao 3 puta odgovarati. Halilovic je otisao u Barcu sa 18 godina za 5 miliona. Takvih je bilo bezbroj zadnnih godina. Doduse ne onih koji su u tim godinama toliko placeni ali tako mlad igrac placen 5 miliona ne moze biti veliki promasaj.
Kako i sam priznajes Pjaca jesklon ozlijedama. Znanje ima ali ozlijede...
Sokotoa nije nimad igrao u Engleskoj. Bio jesasvim dobar igrac u Benfici i Portu.
Jovic nema glavu (ubija ga pritisak u Realu sto mu se vidi na faci a u prosloj sezoni nije dao gol u zadnjih 10 kola Bundeslige), brzinu ni borbenost.

Jim Jarmusch

Bez glave, brzine i borbenosti se nista ne moze. A bas cemo se mi Hrvati "cimati" HAHAHA

orlica

pre 4 godine

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.
(leptirica, 29. mart 2020 16:06)

Tuzni, jedini problem imas ti. I Nejmar kosta 222,pa nije ni 50 opravdao jer PSZ ne moze ni da se priblizi osvajanju Lige Sampiona.Slusaj,ti mozes to tako, te supstance i to.Ali te fore mami svojoj jer to dokazuje koliko si bolestan, koliko te boli istina.Nema vesti na kojoj ne ispoljavas frustracije prema Jovicu i meni je to dovoljno. Plasis ga se, pece te, boli te. Ako ti terapija ne deluje, promeni terapiju, promeni psihijatra, bilo sta promeni, ali gorcina prema Srbima ti nece pomoci. Neces ozdraviti tako tuzni.Pozdrav iz zemlje sa 4 fudbalska trofeja, iz zemlje kluba koji je jedini istocno od Berlina zauvek upisao zvanje prvaka i Evrope i sveta i upozoravam te da se okanes ovog sajta ako neces posledice.

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 15:34)

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 14:10)

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.

orlica

pre 4 godine

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.
(leptirica, 29. mart 2020 15:17)

Naravno da ti nabija. Zasto imas potrebu da lecis svoje frustracije omalovazavanjem Jovica ako ti je dovoljno to sto su Spanci to napisali? Pazljivo te posmatram nedeljama, nema vesti o Jovicu na kojoj nisi ispoljavala komplekse. Dakle jasno je. Strah. Znas da ima samo 22 pa se unapred tesis. Zabrinjava kolicina tvoje gorcine prema Srbima. Zaboravljas da si ti ta koja leci komplekse na srpskom sajtu svakodnevnim komentarima gorcine prema Jovicu i drugim srpskim igracima, a nisam ja ta koja dolazi na hrvatske da to prema Hrvatima radi. Sad znas zasto ti nabija komplekse.

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgori pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona bacrno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madrid ski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgorim pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona baceno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madridski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

leptirica

pre 4 godine

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.
(drago je i nama, 29. mart 2020 13:55)

Haha, Tomo Šokota nikad, ali nikad nije igrao za Aston Vilu, čak nikad nije igrao za niti jedan Engleski klub. Koliko ti je mašta bujna dokazuješ iz dana u dan. Halilović je za 5 milja eura otišao u Barcelonu i nitko od njega nije očekivao da za 5 milja zamjeni Mesija. Na kraju je prodan HSV-u za istih 5. I na kraju nije koštao Barcelonu ništa. Takvih i puno skupljih pojačanja koja se nisu pokazala Barca i Real su imali more. Jović je došao za 60 i bruka i gubitak su već sad ogromni. Pjaca po svim listama nije ni u top 10 najgorih pojačanja, a njegov problem nije kvaliteta nego sklonost ozljedama. Sad još pročitaj svoju zadnju rečenicu gdi sam ne kažeš da Jović nije promašaj, već da je bilo i većih. Ja se iskreno ne mogu sjetiti ni jednog većeg, a očito ni ti kad ih nisi naveo. Glavno da se na Vila parku sjećaju igrača koji nikad nike igrao za njih. Da pročitaju tvoj post, vjeruj smijali bi se tebi.

orlica

pre 4 godine

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Evo tuzne frustrirane.Opterecena je Jovicem.Sad joj je pogotovo tesko jer nocima ne spava od kako je procitala da je spanska Marka stavila Zvezdu na 3.mesto svih vremena.Zar te toliko boli Jovic tuzna spodobo? Ti znas ko sta mora?! Gde ti je Halilovic novi Mesi tuzna spodobo?! Gde ti je Pjaca novi Batistuta 25 milki tuzna kompleksasice? Hahahahahaha,pa uzivanje je gledati kako ti Jovic iz karantina nabija komplekse a zamisli sta ce tek biti od leta proigra gde god to bilo.Au,pa neces spavati godinama mirno.Ima da se budis i sanjas ga kao najgoru nocnu moru stanovnice zemlje glinenih golubova puna frustracija i kompleksa :D

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

Jim Jarmusch

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 10:17)

(leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Kme, kmeeeeeee, kmeeee, ajde jos malo placite :D Ono kad vidis da frustrirani Hrvati ne propustaju da kmece na apsolutno nijednu vest o Jovicu cak i tokom korone i da im je on opsesija i mora. Valjda ih taj strah od Jovica toliko opseda jer znaju koliko je mlad i koliko je tek godina pred njim u kojima moze mnogo toga da ostvari da onda unapred kmece ovde za svaki slucaj :D Kmeeeee Hrvati, kme Kmeeeee :D Ajde placite samo.

Penzioner

pre 4 godine

Nije problem mala minutaža, već ono što je pokazao na terenu. Brajtved je u Barsi odigrao "pola sata", ali je pokazao da je potencijal... On je za Jovića Usain Bolt!

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko vas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

Smećari iz Madrida

pre 4 godine

Madridski AS je stavio Barsinog De Jonga, a nije Azara? Jasno je da mediji u Madridu moraju da potkače i ocrnjuju Barsu i njene igrače što više mogu. De Jong ima dobru sezonu. Da je Barsa Real, nijedan igrač se ne bi našao na spisku tog medija.

Рајко

pre 4 godine

@robby
Јел' то цитат из стрипа Алан Форд?Правилно се каже,боље бити први у селу него ДРУГИ у граду.

Zoran M.

pre 4 godine

Biti razocarenje pored takve konkurencije pa neznam bas da li se moze tako nazvati.U svakom slucaju za njega ce to biti veliko iskustvo.Na njemu je da dokaze da moze da igra na visokom nivou u realu ili nekom drugom velikom klubu.Srecno

leptirica

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.
(no name, 29. mart 2020 10:03)

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.

no name

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.

drago

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.

online

pre 4 godine

Nema Hazarda? Dosao covek ,koji je ovih sezona bio nesto
najblize Mesiju i Ronaldu, sa 15 kg viska i kako izadje na teren povredi se?!

miki

pre 4 godine

Niko ne pise o Azaru kao o promasaju do sada, a po meni je najvece razocarenje. Nespreman dosao, povredjivao se, odigrao 20ak utakmica i nije pokazao apsolutno nista.

online

pre 4 godine

Nema Hazarda? Dosao covek ,koji je ovih sezona bio nesto
najblize Mesiju i Ronaldu, sa 15 kg viska i kako izadje na teren povredi se?!

miki

pre 4 godine

Niko ne pise o Azaru kao o promasaju do sada, a po meni je najvece razocarenje. Nespreman dosao, povredjivao se, odigrao 20ak utakmica i nije pokazao apsolutno nista.

drago

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.

leptirica

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.
(no name, 29. mart 2020 10:03)

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.

no name

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.

Jim Jarmusch

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 10:17)

(leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Kme, kmeeeeeee, kmeeee, ajde jos malo placite :D Ono kad vidis da frustrirani Hrvati ne propustaju da kmece na apsolutno nijednu vest o Jovicu cak i tokom korone i da im je on opsesija i mora. Valjda ih taj strah od Jovica toliko opseda jer znaju koliko je mlad i koliko je tek godina pred njim u kojima moze mnogo toga da ostvari da onda unapred kmece ovde za svaki slucaj :D Kmeeeee Hrvati, kme Kmeeeee :D Ajde placite samo.

drago je i nama

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 17:59)

Toliko si jadan da mozes da mislis da sam tri puta odgovarao.Poslao sam jednom moronu i tri odgovora nemaju veze sa mnom. Jovic ima sve sto treba a najvise ima umeca da samom pojavom izaziva frustracije kod jadnika kakav si ti. Placi i plakaces.

Zoran M.

pre 4 godine

Biti razocarenje pored takve konkurencije pa neznam bas da li se moze tako nazvati.U svakom slucaju za njega ce to biti veliko iskustvo.Na njemu je da dokaze da moze da igra na visokom nivou u realu ili nekom drugom velikom klubu.Srecno

Penzioner

pre 4 godine

Nije problem mala minutaža, već ono što je pokazao na terenu. Brajtved je u Barsi odigrao "pola sata", ali je pokazao da je potencijal... On je za Jovića Usain Bolt!

Smećari iz Madrida

pre 4 godine

Madridski AS je stavio Barsinog De Jonga, a nije Azara? Jasno je da mediji u Madridu moraju da potkače i ocrnjuju Barsu i njene igrače što više mogu. De Jong ima dobru sezonu. Da je Barsa Real, nijedan igrač se ne bi našao na spisku tog medija.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

leptirica

pre 4 godine

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.
(drago je i nama, 29. mart 2020 13:55)

Haha, Tomo Šokota nikad, ali nikad nije igrao za Aston Vilu, čak nikad nije igrao za niti jedan Engleski klub. Koliko ti je mašta bujna dokazuješ iz dana u dan. Halilović je za 5 milja eura otišao u Barcelonu i nitko od njega nije očekivao da za 5 milja zamjeni Mesija. Na kraju je prodan HSV-u za istih 5. I na kraju nije koštao Barcelonu ništa. Takvih i puno skupljih pojačanja koja se nisu pokazala Barca i Real su imali more. Jović je došao za 60 i bruka i gubitak su već sad ogromni. Pjaca po svim listama nije ni u top 10 najgorih pojačanja, a njegov problem nije kvaliteta nego sklonost ozljedama. Sad još pročitaj svoju zadnju rečenicu gdi sam ne kažeš da Jović nije promašaj, već da je bilo i većih. Ja se iskreno ne mogu sjetiti ni jednog većeg, a očito ni ti kad ih nisi naveo. Glavno da se na Vila parku sjećaju igrača koji nikad nike igrao za njih. Da pročitaju tvoj post, vjeruj smijali bi se tebi.

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 14:10)

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko vas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

Рајко

pre 4 godine

@robby
Јел' то цитат из стрипа Алан Форд?Правилно се каже,боље бити први у селу него ДРУГИ у граду.

orlica

pre 4 godine

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Evo tuzne frustrirane.Opterecena je Jovicem.Sad joj je pogotovo tesko jer nocima ne spava od kako je procitala da je spanska Marka stavila Zvezdu na 3.mesto svih vremena.Zar te toliko boli Jovic tuzna spodobo? Ti znas ko sta mora?! Gde ti je Halilovic novi Mesi tuzna spodobo?! Gde ti je Pjaca novi Batistuta 25 milki tuzna kompleksasice? Hahahahahaha,pa uzivanje je gledati kako ti Jovic iz karantina nabija komplekse a zamisli sta ce tek biti od leta proigra gde god to bilo.Au,pa neces spavati godinama mirno.Ima da se budis i sanjas ga kao najgoru nocnu moru stanovnice zemlje glinenih golubova puna frustracija i kompleksa :D

orlica

pre 4 godine

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.
(leptirica, 29. mart 2020 15:17)

Naravno da ti nabija. Zasto imas potrebu da lecis svoje frustracije omalovazavanjem Jovica ako ti je dovoljno to sto su Spanci to napisali? Pazljivo te posmatram nedeljama, nema vesti o Jovicu na kojoj nisi ispoljavala komplekse. Dakle jasno je. Strah. Znas da ima samo 22 pa se unapred tesis. Zabrinjava kolicina tvoje gorcine prema Srbima. Zaboravljas da si ti ta koja leci komplekse na srpskom sajtu svakodnevnim komentarima gorcine prema Jovicu i drugim srpskim igracima, a nisam ja ta koja dolazi na hrvatske da to prema Hrvatima radi. Sad znas zasto ti nabija komplekse.

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 15:34)

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgori pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona bacrno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madrid ski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgorim pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona baceno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madridski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

orlica

pre 4 godine

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.
(leptirica, 29. mart 2020 16:06)

Tuzni, jedini problem imas ti. I Nejmar kosta 222,pa nije ni 50 opravdao jer PSZ ne moze ni da se priblizi osvajanju Lige Sampiona.Slusaj,ti mozes to tako, te supstance i to.Ali te fore mami svojoj jer to dokazuje koliko si bolestan, koliko te boli istina.Nema vesti na kojoj ne ispoljavas frustracije prema Jovicu i meni je to dovoljno. Plasis ga se, pece te, boli te. Ako ti terapija ne deluje, promeni terapiju, promeni psihijatra, bilo sta promeni, ali gorcina prema Srbima ti nece pomoci. Neces ozdraviti tako tuzni.Pozdrav iz zemlje sa 4 fudbalska trofeja, iz zemlje kluba koji je jedini istocno od Berlina zauvek upisao zvanje prvaka i Evrope i sveta i upozoravam te da se okanes ovog sajta ako neces posledice.

drago

pre 4 godine

drago je i nama

Toliko si jadan pukao od mog posta da si isao 3 puta odgovarati. Halilovic je otisao u Barcu sa 18 godina za 5 miliona. Takvih je bilo bezbroj zadnnih godina. Doduse ne onih koji su u tim godinama toliko placeni ali tako mlad igrac placen 5 miliona ne moze biti veliki promasaj.
Kako i sam priznajes Pjaca jesklon ozlijedama. Znanje ima ali ozlijede...
Sokotoa nije nimad igrao u Engleskoj. Bio jesasvim dobar igrac u Benfici i Portu.
Jovic nema glavu (ubija ga pritisak u Realu sto mu se vidi na faci a u prosloj sezoni nije dao gol u zadnjih 10 kola Bundeslige), brzinu ni borbenost.

Jim Jarmusch

Bez glave, brzine i borbenosti se nista ne moze. A bas cemo se mi Hrvati "cimati" HAHAHA

no name

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.

drago

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.

miki

pre 4 godine

Niko ne pise o Azaru kao o promasaju do sada, a po meni je najvece razocarenje. Nespreman dosao, povredjivao se, odigrao 20ak utakmica i nije pokazao apsolutno nista.

orlica

pre 4 godine

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Evo tuzne frustrirane.Opterecena je Jovicem.Sad joj je pogotovo tesko jer nocima ne spava od kako je procitala da je spanska Marka stavila Zvezdu na 3.mesto svih vremena.Zar te toliko boli Jovic tuzna spodobo? Ti znas ko sta mora?! Gde ti je Halilovic novi Mesi tuzna spodobo?! Gde ti je Pjaca novi Batistuta 25 milki tuzna kompleksasice? Hahahahahaha,pa uzivanje je gledati kako ti Jovic iz karantina nabija komplekse a zamisli sta ce tek biti od leta proigra gde god to bilo.Au,pa neces spavati godinama mirno.Ima da se budis i sanjas ga kao najgoru nocnu moru stanovnice zemlje glinenih golubova puna frustracija i kompleksa :D

Jim Jarmusch

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 10:17)

(leptirica, 29. mart 2020 11:16)

Kme, kmeeeeeee, kmeeee, ajde jos malo placite :D Ono kad vidis da frustrirani Hrvati ne propustaju da kmece na apsolutno nijednu vest o Jovicu cak i tokom korone i da im je on opsesija i mora. Valjda ih taj strah od Jovica toliko opseda jer znaju koliko je mlad i koliko je tek godina pred njim u kojima moze mnogo toga da ostvari da onda unapred kmece ovde za svaki slucaj :D Kmeeeee Hrvati, kme Kmeeeee :D Ajde placite samo.

online

pre 4 godine

Nema Hazarda? Dosao covek ,koji je ovih sezona bio nesto
najblize Mesiju i Ronaldu, sa 15 kg viska i kako izadje na teren povredi se?!

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

drago je i nama

pre 4 godine

(drago, 29. mart 2020 17:59)

Toliko si jadan da mozes da mislis da sam tri puta odgovarao.Poslao sam jednom moronu i tri odgovora nemaju veze sa mnom. Jovic ima sve sto treba a najvise ima umeca da samom pojavom izaziva frustracije kod jadnika kakav si ti. Placi i plakaces.

Zoran M.

pre 4 godine

Biti razocarenje pored takve konkurencije pa neznam bas da li se moze tako nazvati.U svakom slucaju za njega ce to biti veliko iskustvo.Na njemu je da dokaze da moze da igra na visokom nivou u realu ili nekom drugom velikom klubu.Srecno

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 14:10)

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko vas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

leptirica

pre 4 godine

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.
(drago je i nama, 29. mart 2020 13:55)

Haha, Tomo Šokota nikad, ali nikad nije igrao za Aston Vilu, čak nikad nije igrao za niti jedan Engleski klub. Koliko ti je mašta bujna dokazuješ iz dana u dan. Halilović je za 5 milja eura otišao u Barcelonu i nitko od njega nije očekivao da za 5 milja zamjeni Mesija. Na kraju je prodan HSV-u za istih 5. I na kraju nije koštao Barcelonu ništa. Takvih i puno skupljih pojačanja koja se nisu pokazala Barca i Real su imali more. Jović je došao za 60 i bruka i gubitak su već sad ogromni. Pjaca po svim listama nije ni u top 10 najgorih pojačanja, a njegov problem nije kvaliteta nego sklonost ozljedama. Sad još pročitaj svoju zadnju rečenicu gdi sam ne kažeš da Jović nije promašaj, već da je bilo i većih. Ja se iskreno ne mogu sjetiti ni jednog većeg, a očito ni ti kad ih nisi naveo. Glavno da se na Vila parku sjećaju igrača koji nikad nike igrao za njih. Da pročitaju tvoj post, vjeruj smijali bi se tebi.

Рајко

pre 4 godine

@robby
Јел' то цитат из стрипа Алан Форд?Правилно се каже,боље бити први у селу него ДРУГИ у граду.

drago je i nama

pre 4 godine

Bez urede susjedi ali uvjerljivo najgore pojacanje Reala u povijesti i svakako najgori u Ligama Petice u ovoj sezoni. Decko je napadac od cak 60 miliona eura a dao 2 gola. Gore od toga ne moze.
Prebrzo su ga kupili, kao i Atletico Felixa. De Jonga je Barca trebala uzeti, on se dokazao u Ligi Prvaka, uvjerljivo najjacem natjecanju, ali pokazalo se da nije ni blizu Modricu niti je Barca Ajax. On nije bolji ni od Rakitica, naravno tesko je biti bolji od njega.
Problem sva 3 igraca je da su mladi, trebali su se jos par godina razvijati u slabijim timovima.
Modric i Rakitic su dosli u Real i Barcu sa 26/27, u najboljim godinama.
(drago, 29. mart 2020 10:17)

Bez uvrede susedi najgore pojacanje Barselone u istoriji i najgore pojacanje Liga Petica u poslednjih 10 godina je Alen Halilovic.Decko je dosao u Barselonu kao novi Messi a nije pokazao ni da zna da trci.Gore od toga zaista ne moze.Prebrzo su ga kupili! Drugo najgore pojacanje Liga Petica i najgore pojacanje u istoriji Juventusa je Marko Pjaca.Decko nema ni koleno za fudbal,sta reci! Promasaj veka! Najgore pojacanje u istoriji Premijer Lige prema svim engleskim izvestajima je svojevremeno dolazak Tome Sokote u Aston Vilu.Navijaci sa Vila Parka i danas kada zele da poprave tuzan dan se samo sete reci "Sokota" i odmah krece kolektivni smeh duz Birmingema.Izvinite susedi,Jovic ce vas tek boleti,a koliko bas boli pokazujete ta frustrirana konstatacija kako je on "najveci promasaj u istoriji Reala" iako je bilo mnogo vecih.

orlica

pre 4 godine

Naslov i članak, Luka Jović među 8 najgorih razočaranja, a nabija mi komplekse? Na kraju nisu ti Hrvati krivi, članak su napisali Španjolci, a prenijeli tvoji Srbi. Zabrinjava količina tvoje gorčine prema Hrvatima, čak i onda kad je članak o neuspjehu Luke Jovića.
(leptirica, 29. mart 2020 15:17)

Naravno da ti nabija. Zasto imas potrebu da lecis svoje frustracije omalovazavanjem Jovica ako ti je dovoljno to sto su Spanci to napisali? Pazljivo te posmatram nedeljama, nema vesti o Jovicu na kojoj nisi ispoljavala komplekse. Dakle jasno je. Strah. Znas da ima samo 22 pa se unapred tesis. Zabrinjava kolicina tvoje gorcine prema Srbima. Zaboravljas da si ti ta koja leci komplekse na srpskom sajtu svakodnevnim komentarima gorcine prema Jovicu i drugim srpskim igracima, a nisam ja ta koja dolazi na hrvatske da to prema Hrvatima radi. Sad znas zasto ti nabija komplekse.

orlica

pre 4 godine

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.
(leptirica, 29. mart 2020 16:06)

Tuzni, jedini problem imas ti. I Nejmar kosta 222,pa nije ni 50 opravdao jer PSZ ne moze ni da se priblizi osvajanju Lige Sampiona.Slusaj,ti mozes to tako, te supstance i to.Ali te fore mami svojoj jer to dokazuje koliko si bolestan, koliko te boli istina.Nema vesti na kojoj ne ispoljavas frustracije prema Jovicu i meni je to dovoljno. Plasis ga se, pece te, boli te. Ako ti terapija ne deluje, promeni terapiju, promeni psihijatra, bilo sta promeni, ali gorcina prema Srbima ti nece pomoci. Neces ozdraviti tako tuzni.Pozdrav iz zemlje sa 4 fudbalska trofeja, iz zemlje kluba koji je jedini istocno od Berlina zauvek upisao zvanje prvaka i Evrope i sveta i upozoravam te da se okanes ovog sajta ako neces posledice.

leptirica

pre 4 godine

Bio bi razocaranje da mu je pruzena sansa. Ali kad ulazi po 10-15min svaku utakmicu sa klupe naravno da nema ni golova. Tako da po meni nije razocaranje. Razocaranje ce biti u Realu kad ode u drugi klub i bude rešetao mreže a da mu nisu dali pravu sansu.
(no name, 29. mart 2020 10:03)

Bio je i starter u nekoliko utakmica, pa nije pokazao ništa. Nije Real momčad koja plati 60 milja igrača i onda ga pušta da igra i igra i razvija se. Kad platiš nekog 60 milki taj mora biti gotov igrač. odigrao je skoro 900 minuta za Real, znači vremenski skoro 10 utakmica i jedina 2 gola koja je zabio su bili kad je Real već imao riješenu utakmicu. Neće biti razočaranje u Realu jer trebaju igrača koji uđe i zabije, a to u Luki očito nisu dobili.

leptirica

pre 4 godine

(orlica, 29. mart 2020 15:34)

Ti stvarno imaš ozbiljnih problema tužni. Spominješ igrače koji zajedno nisu koštali ko pola Jovića. Čekam da izađe priča u AS-u da Jović dobija novu šansu, nakon 10 o tome kako je najvece razočaranje. Uozbilji se i prestani uzimati štetne supstance jer te zbilja jako udara. Pozdrav iz zemlje Svjetskih viceprvaka i Luke Modrića, najtrofejnijeg igrača sa ovih prostora i službeno člana najbolje momčadi u povijesti Real Madrida.

Penzioner

pre 4 godine

Nije problem mala minutaža, već ono što je pokazao na terenu. Brajtved je u Barsi odigrao "pola sata", ali je pokazao da je potencijal... On je za Jovića Usain Bolt!

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgori pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona bacrno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madrid ski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

orlica

pre 4 godine

(leptirica, 29. mart 2020 15:13)

Verovatno ga je pomesao sa Boskom Balabanom, najgorim pojacanjem PL u istoriji . Pjaca je sklon blamiranju, najgore pojacanje Juventusa u poslednjih 10 godina, 25 miliona baceno za drvo koje ne moze da hoda, gubici ogromni.Placi zbog Jovica jos malo, ajde placi olaksaj dusu :D Spremi se, bice tek plakanja zbog Jovica,evo danas Madridski AS objavio da Jovic dobija novu sansu u Realu sledece sezone cisto da ti sipa so na rane. Sto se Reala tice, evo ti odmah na prvu tri veca promasaja. Adebajor, Fober, Gravesen, da me ne mrzi da pregledam spisak nasla bih jos 100 vecih. Pa vi ste od Halilovica ocekivao da bude Mesi, vasa poznata bujna masta kojoj se svi smejemo. Ajde jos malo placi zbog Jovica :D

Smećari iz Madrida

pre 4 godine

Madridski AS je stavio Barsinog De Jonga, a nije Azara? Jasno je da mediji u Madridu moraju da potkače i ocrnjuju Barsu i njene igrače što više mogu. De Jong ima dobru sezonu. Da je Barsa Real, nijedan igrač se ne bi našao na spisku tog medija.

drago

pre 4 godine

drago je i nama

Toliko si jadan pukao od mog posta da si isao 3 puta odgovarati. Halilovic je otisao u Barcu sa 18 godina za 5 miliona. Takvih je bilo bezbroj zadnnih godina. Doduse ne onih koji su u tim godinama toliko placeni ali tako mlad igrac placen 5 miliona ne moze biti veliki promasaj.
Kako i sam priznajes Pjaca jesklon ozlijedama. Znanje ima ali ozlijede...
Sokotoa nije nimad igrao u Engleskoj. Bio jesasvim dobar igrac u Benfici i Portu.
Jovic nema glavu (ubija ga pritisak u Realu sto mu se vidi na faci a u prosloj sezoni nije dao gol u zadnjih 10 kola Bundeslige), brzinu ni borbenost.

Jim Jarmusch

Bez glave, brzine i borbenosti se nista ne moze. A bas cemo se mi Hrvati "cimati" HAHAHA