Subota, 14.03.2020.

09:00

Otkrivena kompletna oprema Srbije, da li vam se sviđa šorts? FOTO

Nove dve garniture fudbalera Srbije potpuno su otkrivene.

Izvor: MS

Otkrivena kompletna oprema Srbije, da li vam se sviða šorts? FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

Бока

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.
(Slavko Zisic, 14. mart 2020 12:03)

Тако је! То је најбоље рјешење, несхватљиво ми је да у том ФСС никоме то до сада није падало на памет, нити да нико није консултовао модне дизајнере.
Црвено-плаве пруге на мајици, бијели шорц и штуцне - идеално, и естетски, и у складу са заставом, и оригинално међу репрезентацијама.
Треба спровести велику кампању за то преко друштвених мрежа, јер сам сигуран да би огромна већина навијача то подржала.

Sabahudin

pre 4 godine

Super je grb,i kombinacija boja posebno na belom dresu. Sviđaju mi se 4S aplikacija na oba dresa,mada je najvidljivije na plavom šorcu. Ne sviđa mi se kroj,ali to je verovatno odraz današnje "mode" u sportskim opremama.

мики

pre 4 godine

kakav nam je fudbal takva nam i oprema..
(Radomir Belaćević, 14. mart 2020 11:22)

опрема је првокласна, поготово материјали и израда. надам се да ће тако и фудбалери да одиграју, пошто индивидуални квалитет имају, а и Крстаја је сјахао.

мики

pre 4 godine

Jedino je bezveze sto su dresovi skroz crveni, umesto da je sorc plav i bele stucne.
(Jovan, 14. mart 2020 15:01)

ако желе могу ладно да искомбинују. вероватно је зато и направљен трећи шорц, док нема треће мајице.

Optimista pripravnik

pre 4 godine

A fudbalski dresovi nam trebaju, jer...???
Mi to kao jos igramo fudbal kao nacija?
Nasmejem se do suza kad gledam nase timove i reprezentaciju.
Jad i beda, i klubovi i reprezentacija.
Ovo sto mi igramo i zovemo fudbal nema nikakve veze sa doticnim sportom.
Ukinuti odmah i pod hitno SVE sto ima veze sa PLACENIM fudbalom, ligu, klubove i reprezentaciju. Samo nek se igra na amaterskom nivou, pa ko hoce neka igra a i neka gleda.
Pare su nam potrebne za VAZNE stvari, fudbal u Srbiji mora da bude NEVAZNA stvar.
Hvala.

Grendel

pre 4 godine

Klasika... Koliko ljudi, toliko i mišljenja. Ukusi su različiti, tako da to je to... Meni iskreno nije nešto extra, ali je ok. Možete da pričate šta hoćete, ali printovana ocila su super fora... Konačno nešto što je karakteristično samo za nas... Drugo, drago mi je što su diskretno ubacili ovu žutu... Jes da malo nema veze sa nama, ali je dašak modernog... E sad, kome se sviđa a kome ne i da li će ovaj ili onaj da nosi na plaži, glupo je pričati... Sad kad svi nose sve... A pogotovu u ovoj zemlji su često i pametni ljudi operisani od stila, tako da ne vidim posebno vezu sa time ko šta nosi... To je malo zastarelo razmišljanje.

Leksa

pre 4 godine

Ovo je stvarno bezobrazluk sa ovim skroz crvenim dresovima. Ko to u savezu gura da mi je znati. Sta je motiv, da se vise privuku navijaci Zvezde da navijaju za raprezentaciju. Mene ali ti dresovi asociraju na sasvim nesto drugo. Kad ih vidm, osecam se kao da gledam obracanje nekog Milovog crnogorskog politicara, koji je sa svih strana u pozadini "umotan" u onu odvratnu laznu drecavo crvenu "milogorsku" zastavu. Fuj

Slavko Zisic

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

A da vratite malo plavi dres? Imamo tu boju na zastavi. U čemu je problem? Pa i da je nemamo, pa šta? Hrvati imaju crnu a nemaju tu boju na zastavi, Italijani plavu a plave nigde na zastavi, Holanđani narandžastu a zastava crveno, belo, plava, Slovenci zelenu a zelene nemaju na zastavi...hoću da kažem, da izaberemo neku prepoznatljivu boju ili redosled boja po kome će nas svako na svetu znati. Plava je skroz ok, da ne ličimo na Maltu, Gibraltar, Luksemburg itd...iako nam je fudbal na tom nivou...

DAVOR

pre 4 godine

Ma ja bih da prva garnitura reprezentacije bude kao u filmu Montevideo ili kakvu nosi MU. Crveni dres, beli sorts i crne stucne. Gostujuca garnitura neka bude u obrnutim bojama crni dres, beli sorts i crvene stucne. Te boje pokrivaju deo boja svih srpskih klubova za koje navija 99% fudbalskih navijaca rasprostranjenih duz cele zemlje.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..
(Moje mišljenje, 14. mart 2020 09:20)




:)))))
ajde, ne stidi se - priznaj da si ti miškova ćerka i da si "dizajnirala" dresove za kk mega!

ognjen

pre 4 godine

Mi nećemo da platimo dobrog dizajnera da osmisli jedinstven dres kao što imaju neke jake reprezentacije, nego uzimamo šta nam se ponudi. I dalje ništa posebno!!!

dejan

pre 4 godine

Bela kombinacija otkida, i sa plavim i sa belim sorcom.
Prvi dres Srbije koji bih kupio.
Crvena kao sa buvljaka. I slazem se sa svima koji smatraju da ne treba da igramo samo u crvenom nego da se napravi neka jedinstvena kobinacija. Ja sam za plavo belu kao Barselona ili samo pola belo, pola plavo ili makar da je sorc plavi i stucne bele. Samo crveno je mnogo jadno.
Inace, neka heraldika kaze da je srpska boja plava.

C i n i k

pre 4 godine

Još peškir pa na “rivu” hahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. mart 2020 09:22)

Ti si mnogo nama opterecen, sekiraj se za reprezentaciju tvoje zemlje,i oladi malo sa nasih sajtova.

B

pre 4 godine

Dizajn manje više, kako se kome sviđa. Međutim, različite nijanse crvene su NEDOPUSTIVE. Kao dizajner po struci prilično sam siguran da to nije namerno urađeno jer su nijanse suviše slične, osim ako razlika neće biti veća uživo ili na drugim fotografijama ili tv-u. Ovako zaista deluje kao greška, a u suprotnom ne znam zašto bi bile dve crvene, nisam siguran da ih imamo više od jedne na zastavi ili grbu.

only fools and horses

pre 4 godine

Nije mi jasno, evo već 15tak godina mi imamo ubedljivo najgore dresove i u kvalifikacijama i na prvenstvima. Ružne, nekvalitetne, neodgovarajućih boja. Potpuno se zanemaruje neki nacionalni identitet kroz dresove, evo sad menjaju i boju grba u neku fluorescetno žuto-zelenu.
I koji god da je proizvođač to se ponavlja.
Zaboga, jel ima neko smisleno, racionalno objašnjenje zašto je to tako?

Nenad

pre 4 godine

Opet nas prave na albaniju, crnu goru, makedoniju, tursku i ostale....Mi smo crveni ali i plavi i beli kao Rusija, Francuska...dosta ove proste crvene

gradjanin

pre 4 godine

Najbolje i najispravnije bi bilo da je osnovna varijanta, dres crven, šorc plav, štucne bele. Bez ikakvih krstova ocila i kojecega. Samo grb FSSa.

Milivojević

pre 4 godine

Ko za kupanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (traGtor, 14. mart 2020 09:29)

Kaže se "ko je za kupanje" i na kraju se stavi znak pitanja (?).

Salle

pre 4 godine

Ova bela garnitura je ekstra. Stavio bi je za domaću garnituru, nešto sasvim novo za novi početak. A više nismo "plavi", tako da se slaže sa "Beli orlovi".

mickey ward??

pre 4 godine

Daj boze da uvek igramo u belo-plavoj kombinaciji,vise smorila komplet crvena boja,znaci krenes od luxmburga,belgije turske albanije pa sve do svajcarskea ima minimum jos 10k rep mrzi me da kucam vise sa tom kombinacijo skroz crvena!!!

drćl

pre 4 godine

Ali da ne potrefe istu crvenu,dres i gaće ili istu belu,dres i gaće.Jadno.
Pa samo neka pogledaju ostale reprezentacije koje nose Pumu
Ovaj dres kao da su izvukli iz magacina iz 1976g.

eugene

pre 4 godine

Kasne sa novom opremom 2 god, na SP u Rusiju su nas poslali sa opremom za rekreativce... Mada ni novi ne izgleda mnogo bolje, dizajnera novog nisu zaposlili poslednjih 20 god...

Selfi Romeo

pre 4 godine

Odlicna oba, nista im ne fali. Secam se kad je pre nekoliko meseci bila aktuelna tema "zasto nam Puma ne radi dresove?". Sad ni PUMA ne valja, sutra Nike, prekosutra neko treci... ko ce narodu udovoljiti...

Kosingas

pre 4 godine

Makar neka taj crveni dres nose uz plavi šorc i bele štucne. Ionako opet nisu to valjane nijanse naših boja, ali bolje to, nego sve crveno.

gradjanin

pre 4 godine

Da li su i na njemu ocrtani krst i ocila kao sto je na dresu? Sada najbolje i na stucnama da stave po neki krstic. Kao da igra crkva a ne drzava.

miki

pre 4 godine

Zamisli sorts kao za plažu, jok sortseve inače prave za bal na dvoru, izvinite nisam znao da postoje klase sortseva ... Ajde dres ko dres, koliko ima tražnje za njim dobro je da neko hoće uopšte da nam bude sponzor...

Tvli

pre 4 godine

Domaci:
- fali plava boja, ako ne plavi sorc onda bar neka tanka linija oko rukava npr, bilo sta, ovde i dalje nema ni trunke plave boje

Gostujuci:
- ono nije plava nego ljubicasta, jer se ta boja kombinuje sa fluo zutim tackicama
- ne mogu se menjati boje kod grba


Znaci u obe garniture NEMA plave boje!

Gojko/PFC

pre 4 godine

Jel nisu mogli ubaciti dugme i na crvenoj opremi?? Dal neko iz saveza sugerise, prica sa proizvodjacem? Indijanci, kakav savez takvi i dresovi!

хијена

pre 4 godine

Svaki brend ima premium, medium i low verziju odjece i obuce. Od SP u Africi mi smo na low verzijama, koje najvise koriste djeca. Prosli model je bio u slobodnoj prodaji za 15-20€ u online sopovima. Ali jos gore od toga je ova komplet crvena glavna oprema pa makar bila i premium.

Moje mišljenje

pre 4 godine

Nisam nesto odusevljen,ako moram da biram izmedju od ove dve kombinacije,bela (gostujuća kombinacija) je lepša.. Opet ponavljam, da bi naša reprezentacija trebala da nosi ljubičaste dresove,bili fantastični i jedinstveni,prelepi (crvena,plava i bela boja kad se pomešaju daju ljubičastu), ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..

Djovani

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi
(Vule, 14. mart 2020 08:59)

Dokle vise ta kombinacija crvenog dresa, plavog sorca i belih stucni.. jos kada dodaju tome sarene kopacke na sta bi to licilo? Buvljak varijanta. Odlicne su ove kombinacije a videce se to i na terenu.

Vule

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi

eugene

pre 4 godine

Kasne sa novom opremom 2 god, na SP u Rusiju su nas poslali sa opremom za rekreativce... Mada ni novi ne izgleda mnogo bolje, dizajnera novog nisu zaposlili poslednjih 20 god...

Vule

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi

mickey ward??

pre 4 godine

Daj boze da uvek igramo u belo-plavoj kombinaciji,vise smorila komplet crvena boja,znaci krenes od luxmburga,belgije turske albanije pa sve do svajcarskea ima minimum jos 10k rep mrzi me da kucam vise sa tom kombinacijo skroz crvena!!!

gradjanin

pre 4 godine

Da li su i na njemu ocrtani krst i ocila kao sto je na dresu? Sada najbolje i na stucnama da stave po neki krstic. Kao da igra crkva a ne drzava.

Nenad

pre 4 godine

Opet nas prave na albaniju, crnu goru, makedoniju, tursku i ostale....Mi smo crveni ali i plavi i beli kao Rusija, Francuska...dosta ove proste crvene

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

A da vratite malo plavi dres? Imamo tu boju na zastavi. U čemu je problem? Pa i da je nemamo, pa šta? Hrvati imaju crnu a nemaju tu boju na zastavi, Italijani plavu a plave nigde na zastavi, Holanđani narandžastu a zastava crveno, belo, plava, Slovenci zelenu a zelene nemaju na zastavi...hoću da kažem, da izaberemo neku prepoznatljivu boju ili redosled boja po kome će nas svako na svetu znati. Plava je skroz ok, da ne ličimo na Maltu, Gibraltar, Luksemburg itd...iako nam je fudbal na tom nivou...

Moje mišljenje

pre 4 godine

Nisam nesto odusevljen,ako moram da biram izmedju od ove dve kombinacije,bela (gostujuća kombinacija) je lepša.. Opet ponavljam, da bi naša reprezentacija trebala da nosi ljubičaste dresove,bili fantastični i jedinstveni,prelepi (crvena,plava i bela boja kad se pomešaju daju ljubičastu), ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..

drćl

pre 4 godine

Ali da ne potrefe istu crvenu,dres i gaće ili istu belu,dres i gaće.Jadno.
Pa samo neka pogledaju ostale reprezentacije koje nose Pumu
Ovaj dres kao da su izvukli iz magacina iz 1976g.

B

pre 4 godine

Dizajn manje više, kako se kome sviđa. Međutim, različite nijanse crvene su NEDOPUSTIVE. Kao dizajner po struci prilično sam siguran da to nije namerno urađeno jer su nijanse suviše slične, osim ako razlika neće biti veća uživo ili na drugim fotografijama ili tv-u. Ovako zaista deluje kao greška, a u suprotnom ne znam zašto bi bile dve crvene, nisam siguran da ih imamo više od jedne na zastavi ili grbu.

Gojko/PFC

pre 4 godine

Jel nisu mogli ubaciti dugme i na crvenoj opremi?? Dal neko iz saveza sugerise, prica sa proizvodjacem? Indijanci, kakav savez takvi i dresovi!

Salle

pre 4 godine

Ova bela garnitura je ekstra. Stavio bi je za domaću garnituru, nešto sasvim novo za novi početak. A više nismo "plavi", tako da se slaže sa "Beli orlovi".

Leksa

pre 4 godine

Ovo je stvarno bezobrazluk sa ovim skroz crvenim dresovima. Ko to u savezu gura da mi je znati. Sta je motiv, da se vise privuku navijaci Zvezde da navijaju za raprezentaciju. Mene ali ti dresovi asociraju na sasvim nesto drugo. Kad ih vidm, osecam se kao da gledam obracanje nekog Milovog crnogorskog politicara, koji je sa svih strana u pozadini "umotan" u onu odvratnu laznu drecavo crvenu "milogorsku" zastavu. Fuj

Slavko Zisic

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.

miki

pre 4 godine

Zamisli sorts kao za plažu, jok sortseve inače prave za bal na dvoru, izvinite nisam znao da postoje klase sortseva ... Ajde dres ko dres, koliko ima tražnje za njim dobro je da neko hoće uopšte da nam bude sponzor...

gradjanin

pre 4 godine

Najbolje i najispravnije bi bilo da je osnovna varijanta, dres crven, šorc plav, štucne bele. Bez ikakvih krstova ocila i kojecega. Samo grb FSSa.

dejan

pre 4 godine

Bela kombinacija otkida, i sa plavim i sa belim sorcom.
Prvi dres Srbije koji bih kupio.
Crvena kao sa buvljaka. I slazem se sa svima koji smatraju da ne treba da igramo samo u crvenom nego da se napravi neka jedinstvena kobinacija. Ja sam za plavo belu kao Barselona ili samo pola belo, pola plavo ili makar da je sorc plavi i stucne bele. Samo crveno je mnogo jadno.
Inace, neka heraldika kaze da je srpska boja plava.

ognjen

pre 4 godine

Mi nećemo da platimo dobrog dizajnera da osmisli jedinstven dres kao što imaju neke jake reprezentacije, nego uzimamo šta nam se ponudi. I dalje ništa posebno!!!

Kosingas

pre 4 godine

Makar neka taj crveni dres nose uz plavi šorc i bele štucne. Ionako opet nisu to valjane nijanse naših boja, ali bolje to, nego sve crveno.

хијена

pre 4 godine

Svaki brend ima premium, medium i low verziju odjece i obuce. Od SP u Africi mi smo na low verzijama, koje najvise koriste djeca. Prosli model je bio u slobodnoj prodaji za 15-20€ u online sopovima. Ali jos gore od toga je ova komplet crvena glavna oprema pa makar bila i premium.

only fools and horses

pre 4 godine

Nije mi jasno, evo već 15tak godina mi imamo ubedljivo najgore dresove i u kvalifikacijama i na prvenstvima. Ružne, nekvalitetne, neodgovarajućih boja. Potpuno se zanemaruje neki nacionalni identitet kroz dresove, evo sad menjaju i boju grba u neku fluorescetno žuto-zelenu.
I koji god da je proizvođač to se ponavlja.
Zaboga, jel ima neko smisleno, racionalno objašnjenje zašto je to tako?

Optimista pripravnik

pre 4 godine

A fudbalski dresovi nam trebaju, jer...???
Mi to kao jos igramo fudbal kao nacija?
Nasmejem se do suza kad gledam nase timove i reprezentaciju.
Jad i beda, i klubovi i reprezentacija.
Ovo sto mi igramo i zovemo fudbal nema nikakve veze sa doticnim sportom.
Ukinuti odmah i pod hitno SVE sto ima veze sa PLACENIM fudbalom, ligu, klubove i reprezentaciju. Samo nek se igra na amaterskom nivou, pa ko hoce neka igra a i neka gleda.
Pare su nam potrebne za VAZNE stvari, fudbal u Srbiji mora da bude NEVAZNA stvar.
Hvala.

C i n i k

pre 4 godine

Još peškir pa na “rivu” hahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. mart 2020 09:22)

Ti si mnogo nama opterecen, sekiraj se za reprezentaciju tvoje zemlje,i oladi malo sa nasih sajtova.

Selfi Romeo

pre 4 godine

Odlicna oba, nista im ne fali. Secam se kad je pre nekoliko meseci bila aktuelna tema "zasto nam Puma ne radi dresove?". Sad ni PUMA ne valja, sutra Nike, prekosutra neko treci... ko ce narodu udovoljiti...

Tvli

pre 4 godine

Domaci:
- fali plava boja, ako ne plavi sorc onda bar neka tanka linija oko rukava npr, bilo sta, ovde i dalje nema ni trunke plave boje

Gostujuci:
- ono nije plava nego ljubicasta, jer se ta boja kombinuje sa fluo zutim tackicama
- ne mogu se menjati boje kod grba


Znaci u obe garniture NEMA plave boje!

Grendel

pre 4 godine

Klasika... Koliko ljudi, toliko i mišljenja. Ukusi su različiti, tako da to je to... Meni iskreno nije nešto extra, ali je ok. Možete da pričate šta hoćete, ali printovana ocila su super fora... Konačno nešto što je karakteristično samo za nas... Drugo, drago mi je što su diskretno ubacili ovu žutu... Jes da malo nema veze sa nama, ali je dašak modernog... E sad, kome se sviđa a kome ne i da li će ovaj ili onaj da nosi na plaži, glupo je pričati... Sad kad svi nose sve... A pogotovu u ovoj zemlji su često i pametni ljudi operisani od stila, tako da ne vidim posebno vezu sa time ko šta nosi... To je malo zastarelo razmišljanje.

Бока

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.
(Slavko Zisic, 14. mart 2020 12:03)

Тако је! То је најбоље рјешење, несхватљиво ми је да у том ФСС никоме то до сада није падало на памет, нити да нико није консултовао модне дизајнере.
Црвено-плаве пруге на мајици, бијели шорц и штуцне - идеално, и естетски, и у складу са заставом, и оригинално међу репрезентацијама.
Треба спровести велику кампању за то преко друштвених мрежа, јер сам сигуран да би огромна већина навијача то подржала.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..
(Moje mišljenje, 14. mart 2020 09:20)




:)))))
ajde, ne stidi se - priznaj da si ti miškova ćerka i da si "dizajnirala" dresove za kk mega!

мики

pre 4 godine

kakav nam je fudbal takva nam i oprema..
(Radomir Belaćević, 14. mart 2020 11:22)

опрема је првокласна, поготово материјали и израда. надам се да ће тако и фудбалери да одиграју, пошто индивидуални квалитет имају, а и Крстаја је сјахао.

Djovani

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi
(Vule, 14. mart 2020 08:59)

Dokle vise ta kombinacija crvenog dresa, plavog sorca i belih stucni.. jos kada dodaju tome sarene kopacke na sta bi to licilo? Buvljak varijanta. Odlicne su ove kombinacije a videce se to i na terenu.

Milivojević

pre 4 godine

Ko za kupanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (traGtor, 14. mart 2020 09:29)

Kaže se "ko je za kupanje" i na kraju se stavi znak pitanja (?).

мики

pre 4 godine

Jedino je bezveze sto su dresovi skroz crveni, umesto da je sorc plav i bele stucne.
(Jovan, 14. mart 2020 15:01)

ако желе могу ладно да искомбинују. вероватно је зато и направљен трећи шорц, док нема треће мајице.

Sabahudin

pre 4 godine

Super je grb,i kombinacija boja posebno na belom dresu. Sviđaju mi se 4S aplikacija na oba dresa,mada je najvidljivije na plavom šorcu. Ne sviđa mi se kroj,ali to je verovatno odraz današnje "mode" u sportskim opremama.

DAVOR

pre 4 godine

Ma ja bih da prva garnitura reprezentacije bude kao u filmu Montevideo ili kakvu nosi MU. Crveni dres, beli sorts i crne stucne. Gostujuca garnitura neka bude u obrnutim bojama crni dres, beli sorts i crvene stucne. Te boje pokrivaju deo boja svih srpskih klubova za koje navija 99% fudbalskih navijaca rasprostranjenih duz cele zemlje.

Milivojević

pre 4 godine

Ko za kupanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (traGtor, 14. mart 2020 09:29)

Kaže se "ko je za kupanje" i na kraju se stavi znak pitanja (?).

DAVOR

pre 4 godine

Ma ja bih da prva garnitura reprezentacije bude kao u filmu Montevideo ili kakvu nosi MU. Crveni dres, beli sorts i crne stucne. Gostujuca garnitura neka bude u obrnutim bojama crni dres, beli sorts i crvene stucne. Te boje pokrivaju deo boja svih srpskih klubova za koje navija 99% fudbalskih navijaca rasprostranjenih duz cele zemlje.

gradjanin

pre 4 godine

Da li su i na njemu ocrtani krst i ocila kao sto je na dresu? Sada najbolje i na stucnama da stave po neki krstic. Kao da igra crkva a ne drzava.

Selfi Romeo

pre 4 godine

Odlicna oba, nista im ne fali. Secam se kad je pre nekoliko meseci bila aktuelna tema "zasto nam Puma ne radi dresove?". Sad ni PUMA ne valja, sutra Nike, prekosutra neko treci... ko ce narodu udovoljiti...

Djovani

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi
(Vule, 14. mart 2020 08:59)

Dokle vise ta kombinacija crvenog dresa, plavog sorca i belih stucni.. jos kada dodaju tome sarene kopacke na sta bi to licilo? Buvljak varijanta. Odlicne su ove kombinacije a videce se to i na terenu.

gradjanin

pre 4 godine

Najbolje i najispravnije bi bilo da je osnovna varijanta, dres crven, šorc plav, štucne bele. Bez ikakvih krstova ocila i kojecega. Samo grb FSSa.

Vule

pre 4 godine

trebalo je šorc plav i štucne bele i bilo bi ok i mogli su na majicama staviti imitaciju orlovih perja mislim da bi to bolje bilo a ionako nam je nadimak orlovi

C i n i k

pre 4 godine

Još peškir pa na “rivu” hahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. mart 2020 09:22)

Ti si mnogo nama opterecen, sekiraj se za reprezentaciju tvoje zemlje,i oladi malo sa nasih sajtova.

Moje mišljenje

pre 4 godine

Nisam nesto odusevljen,ako moram da biram izmedju od ove dve kombinacije,bela (gostujuća kombinacija) je lepša.. Opet ponavljam, da bi naša reprezentacija trebala da nosi ljubičaste dresove,bili fantastični i jedinstveni,prelepi (crvena,plava i bela boja kad se pomešaju daju ljubičastu), ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..

мики

pre 4 godine

kakav nam je fudbal takva nam i oprema..
(Radomir Belaćević, 14. mart 2020 11:22)

опрема је првокласна, поготово материјали и израда. надам се да ће тако и фудбалери да одиграју, пошто индивидуални квалитет имају, а и Крстаја је сјахао.

miki

pre 4 godine

Zamisli sorts kao za plažu, jok sortseve inače prave za bal na dvoru, izvinite nisam znao da postoje klase sortseva ... Ajde dres ko dres, koliko ima tražnje za njim dobro je da neko hoće uopšte da nam bude sponzor...

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

A da vratite malo plavi dres? Imamo tu boju na zastavi. U čemu je problem? Pa i da je nemamo, pa šta? Hrvati imaju crnu a nemaju tu boju na zastavi, Italijani plavu a plave nigde na zastavi, Holanđani narandžastu a zastava crveno, belo, plava, Slovenci zelenu a zelene nemaju na zastavi...hoću da kažem, da izaberemo neku prepoznatljivu boju ili redosled boja po kome će nas svako na svetu znati. Plava je skroz ok, da ne ličimo na Maltu, Gibraltar, Luksemburg itd...iako nam je fudbal na tom nivou...

Optimista pripravnik

pre 4 godine

A fudbalski dresovi nam trebaju, jer...???
Mi to kao jos igramo fudbal kao nacija?
Nasmejem se do suza kad gledam nase timove i reprezentaciju.
Jad i beda, i klubovi i reprezentacija.
Ovo sto mi igramo i zovemo fudbal nema nikakve veze sa doticnim sportom.
Ukinuti odmah i pod hitno SVE sto ima veze sa PLACENIM fudbalom, ligu, klubove i reprezentaciju. Samo nek se igra na amaterskom nivou, pa ko hoce neka igra a i neka gleda.
Pare su nam potrebne za VAZNE stvari, fudbal u Srbiji mora da bude NEVAZNA stvar.
Hvala.

drćl

pre 4 godine

Ali da ne potrefe istu crvenu,dres i gaće ili istu belu,dres i gaće.Jadno.
Pa samo neka pogledaju ostale reprezentacije koje nose Pumu
Ovaj dres kao da su izvukli iz magacina iz 1976g.

only fools and horses

pre 4 godine

Nije mi jasno, evo već 15tak godina mi imamo ubedljivo najgore dresove i u kvalifikacijama i na prvenstvima. Ružne, nekvalitetne, neodgovarajućih boja. Potpuno se zanemaruje neki nacionalni identitet kroz dresove, evo sad menjaju i boju grba u neku fluorescetno žuto-zelenu.
I koji god da je proizvođač to se ponavlja.
Zaboga, jel ima neko smisleno, racionalno objašnjenje zašto je to tako?

Nenad

pre 4 godine

Opet nas prave na albaniju, crnu goru, makedoniju, tursku i ostale....Mi smo crveni ali i plavi i beli kao Rusija, Francuska...dosta ove proste crvene

Tvli

pre 4 godine

Domaci:
- fali plava boja, ako ne plavi sorc onda bar neka tanka linija oko rukava npr, bilo sta, ovde i dalje nema ni trunke plave boje

Gostujuci:
- ono nije plava nego ljubicasta, jer se ta boja kombinuje sa fluo zutim tackicama
- ne mogu se menjati boje kod grba


Znaci u obe garniture NEMA plave boje!

Leksa

pre 4 godine

Ovo je stvarno bezobrazluk sa ovim skroz crvenim dresovima. Ko to u savezu gura da mi je znati. Sta je motiv, da se vise privuku navijaci Zvezde da navijaju za raprezentaciju. Mene ali ti dresovi asociraju na sasvim nesto drugo. Kad ih vidm, osecam se kao da gledam obracanje nekog Milovog crnogorskog politicara, koji je sa svih strana u pozadini "umotan" u onu odvratnu laznu drecavo crvenu "milogorsku" zastavu. Fuj

Grendel

pre 4 godine

Klasika... Koliko ljudi, toliko i mišljenja. Ukusi su različiti, tako da to je to... Meni iskreno nije nešto extra, ali je ok. Možete da pričate šta hoćete, ali printovana ocila su super fora... Konačno nešto što je karakteristično samo za nas... Drugo, drago mi je što su diskretno ubacili ovu žutu... Jes da malo nema veze sa nama, ali je dašak modernog... E sad, kome se sviđa a kome ne i da li će ovaj ili onaj da nosi na plaži, glupo je pričati... Sad kad svi nose sve... A pogotovu u ovoj zemlji su često i pametni ljudi operisani od stila, tako da ne vidim posebno vezu sa time ko šta nosi... To je malo zastarelo razmišljanje.

mickey ward??

pre 4 godine

Daj boze da uvek igramo u belo-plavoj kombinaciji,vise smorila komplet crvena boja,znaci krenes od luxmburga,belgije turske albanije pa sve do svajcarskea ima minimum jos 10k rep mrzi me da kucam vise sa tom kombinacijo skroz crvena!!!

Salle

pre 4 godine

Ova bela garnitura je ekstra. Stavio bi je za domaću garnituru, nešto sasvim novo za novi početak. A više nismo "plavi", tako da se slaže sa "Beli orlovi".

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

ja sam za to da imamo ljubičaste dresove..
(Moje mišljenje, 14. mart 2020 09:20)




:)))))
ajde, ne stidi se - priznaj da si ti miškova ćerka i da si "dizajnirala" dresove za kk mega!

мики

pre 4 godine

Jedino je bezveze sto su dresovi skroz crveni, umesto da je sorc plav i bele stucne.
(Jovan, 14. mart 2020 15:01)

ако желе могу ладно да искомбинују. вероватно је зато и направљен трећи шорц, док нема треће мајице.

dejan

pre 4 godine

Bela kombinacija otkida, i sa plavim i sa belim sorcom.
Prvi dres Srbije koji bih kupio.
Crvena kao sa buvljaka. I slazem se sa svima koji smatraju da ne treba da igramo samo u crvenom nego da se napravi neka jedinstvena kobinacija. Ja sam za plavo belu kao Barselona ili samo pola belo, pola plavo ili makar da je sorc plavi i stucne bele. Samo crveno je mnogo jadno.
Inace, neka heraldika kaze da je srpska boja plava.

Slavko Zisic

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.

Sabahudin

pre 4 godine

Super je grb,i kombinacija boja posebno na belom dresu. Sviđaju mi se 4S aplikacija na oba dresa,mada je najvidljivije na plavom šorcu. Ne sviđa mi se kroj,ali to je verovatno odraz današnje "mode" u sportskim opremama.

eugene

pre 4 godine

Kasne sa novom opremom 2 god, na SP u Rusiju su nas poslali sa opremom za rekreativce... Mada ni novi ne izgleda mnogo bolje, dizajnera novog nisu zaposlili poslednjih 20 god...

Kosingas

pre 4 godine

Makar neka taj crveni dres nose uz plavi šorc i bele štucne. Ionako opet nisu to valjane nijanse naših boja, ali bolje to, nego sve crveno.

хијена

pre 4 godine

Svaki brend ima premium, medium i low verziju odjece i obuce. Od SP u Africi mi smo na low verzijama, koje najvise koriste djeca. Prosli model je bio u slobodnoj prodaji za 15-20€ u online sopovima. Ali jos gore od toga je ova komplet crvena glavna oprema pa makar bila i premium.

Gojko/PFC

pre 4 godine

Jel nisu mogli ubaciti dugme i na crvenoj opremi?? Dal neko iz saveza sugerise, prica sa proizvodjacem? Indijanci, kakav savez takvi i dresovi!

ognjen

pre 4 godine

Mi nećemo da platimo dobrog dizajnera da osmisli jedinstven dres kao što imaju neke jake reprezentacije, nego uzimamo šta nam se ponudi. I dalje ništa posebno!!!

Бока

pre 4 godine

Ima mali milion crvenih reprezentacija. Treba nam prepoznatljiva domaca kombinaciha: prugasti crveno-plavi dres (mozda cak i horizontalne pruge), beli sorts i bele stucne. Rezervna varijanta: potpuno beli s plavim brojevima.
(Slavko Zisic, 14. mart 2020 12:03)

Тако је! То је најбоље рјешење, несхватљиво ми је да у том ФСС никоме то до сада није падало на памет, нити да нико није консултовао модне дизајнере.
Црвено-плаве пруге на мајици, бијели шорц и штуцне - идеално, и естетски, и у складу са заставом, и оригинално међу репрезентацијама.
Треба спровести велику кампању за то преко друштвених мрежа, јер сам сигуран да би огромна већина навијача то подржала.

B

pre 4 godine

Dizajn manje više, kako se kome sviđa. Međutim, različite nijanse crvene su NEDOPUSTIVE. Kao dizajner po struci prilično sam siguran da to nije namerno urađeno jer su nijanse suviše slične, osim ako razlika neće biti veća uživo ili na drugim fotografijama ili tv-u. Ovako zaista deluje kao greška, a u suprotnom ne znam zašto bi bile dve crvene, nisam siguran da ih imamo više od jedne na zastavi ili grbu.