Sreda, 19.02.2020.

15:35

Najbolji centar NBA – a tek mu je 25

Nikola Jokić rođen je na današni dan pre tačno 25 godina u Somboru.

Izvor: B92

Najbolji centar NBA – a tek mu je 25 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

baron

pre 4 godine

sve je to dzaba, momak je vidjen na krunisanju vlasti, dzaba sve ostalo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ccc, 19. februar 2020 21:00)

Prijatelju, ja to stalno govorim. To mu je mrlja koju nikada nece sprati sa dresa. Nije mu to nikako trebalo. Ispao je jako glup.
Mada, zbog toga uvek ima gomilu botovskih komentara ovde. Da se povede polemika ko je bolji, Olajuwon ili Jokic, vise bi ljudi ovde reklo Jokic. Neki bi glasali po partijskoj duznosti, a neki zaista i veruju kako je on najbolji.
Prvo, Jokic nikada nije izabran za najboljeg centra u NBA, jer tako nesto ne postoji. Izabran je u najbolju petorku prosle godine, ali to ne znaci i najbolji centar u NBA. U tih top 5 nema Leonarda-najboljeg igraca u NBA, nema Lebrona, Duranta, Davisa, nema ni M.Gasola koji bi bez dileme poneo epitet najboljeg centra za proslu godinu, jer je osvojio titulu u NBA i SP sa Spanijom.
Ali mi volimo da preuvelicavamo, pogotovu za Jokica koji je drug clan.

fenomen

pre 4 godine

Da pojaca malo te asistencije. Da dogura do dvocifrenog broja. I bar jedno zakucavanje po utakmici. Dobar je Joka, dobar. Bre, imamo dva Jokera, Nidzu i Noleta. Malo li je.

goran

pre 4 godine

salerno, a sta je embid osvojio, sta dejvis, gober, ket? ko od deset najboljih centara lige ima prsten, niko panetnjakovicu. jokara bogotac

KOSTA1703

pre 4 godine

Nikola nije samo najbolji centar u NBA, on je UBEDLJIVO najbolji centar u NBA, te jedini igrač u NBA koji svoje saigrače čini mnogo boljim nego što ustvari jesu.
Uz prirodnu visinu i dužinu ruku, te odličnu tehniku, Jokić uz Lebrona ponekad,apsolutno dominira MOZGOM, najvažnijim organom za bavljenje bilo kojim sportom ili delatnošću.
U tom segmentu Jokić je kategorija iznad svih drugih u NBA.

neca

pre 4 godine

Srećan rođendan!
A kakav je igrač? Različit. Kad čovek pogleda Embida na primer pomislio bi da Jokić nema šanse pored njega... Vreme će pokazati ako se koncept sa Nikolinom igrom pokaže šampionski a to može tek za dve tri godine i centri će postati važniji, način igre moraće da se menja. To je Ako? Ako ne uspe tražiće drugačije koncepte... Već je postao Neko. E sad ne uklapa se u ovaj način igre NBA i jednostavno kada se skupe na Al staru ne znaju šta će sa njime. A i sve više ga gotive... Vreme će pokazati po mom mišljenju da će centri opet biti važni kao neka ali sa novim perfomansom. Jokićevim. I puno će vremena proć dok ne shvate njegovu vrednost na pravi način. Za sada je shvataju kroz statistiku a ako bude titla (množina) postaće etalon... neka bude kako bude, da si Ti nama živ i zdrav Nikola Jokiću!

goran

pre 4 godine

digitronac los ti digitron, a I intelekt, pola ili polovina trece decenije jeste 25 godina, a 15 godina jeste pola ali od tri decenije, a ne od trece decenije.

tata

pre 4 godine

Jokić je POINT CENTAR !!! Nešto novo i nesvakidašnje u NBA. Ne možete ga porediti sa klasičnim centrima jer on to nije niti će biti. Ovi sa kojima ga poredite ne mogu sve i da hoće da graju to što igra On. Za to je potreban intelekt a oni sem mišića i sirove snage mogu samo da cirkuzanišu...
Njegova uloga i doprinos se ogledaju u tome da na vrhu reketa razigrava svoje saigrače dok oni kao osice zuje oko njegovih blokova i asistencija.
Ne mislite valjda da će njihova visočanstva (Lebron, Harden i ostali masturbatori...) trčkarati pod dirigentskom palicom Jokića i čekati njegove lopte i asistencije. Zbog toga i mala minutaža.

bobtejL

pre 4 godine

aktuelni all nba first center. ko ne kapira sta to znaci, nek prevede.
hejteri, glupi ste. kupite kokice, zavalite se i gledajte umetnika, nece igrati jos 100 godina.

digitron

pre 4 godine

matematicki gledano polovina trece decenije je 15 godina, decenija ima 10 godina, tri decenije imaju 30, a polovina trece decenije je 15 godina.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Jokić je izabran u 1st All-NBA tim prošle sezone tako da jeste aktuelni najbolji NBA centar do narednog izbora. Kraj priče!

РајкоЦЗ

pre 4 godine

По Александру вечитоДРУГОМ Ђорђевићу није још калибар Председника КСС, Даниловића те њега, Национале Салета.

Срећан рођендан, Ниџо!

bmiles

pre 4 godine

Srecan Rodjendan nasem igracu!Greska je sto je sveden pod ulogom centar,on je vise od centra!On je unikat koji je preokrenuo ulogu centra u NBA i koga ce imitirati svi visoki centri u buducnosti."Plejcentar" je revolucija i odgovor igri koju su namestili izvrsni suteri za 3 poena kod svih NBA timova!Da se linija za 3 poena moze braniti primer je zadnja cetvrtina "All Star" revije, kad se igrala atomska odbrana u susretu Lebron protiv Janis tima!Dakle,nasem Jokicu treba odati priznanje jer je unapredio igru centara u timu a time ce biti upamcen.Zato jeste u zizi interesovanja i analiziranja svih kosarkaskih strucnjaka.Vreme Sabonisa,Sekil O'Nila,Marjanovica i drugih "kolosa" ove igre se menja sto je dobro za kosarku u celini.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centar sa najjačom statistikom u istoriji naše košarke u najjačoj ligi sveta bez premca što se tiče Srba.Uz Novickog i Janisa jedini Evropljanin u istoriji nosilac čitave jedne franšize...Nosilac srebra sa zadnih OI...I sve to za svojih 25 godina postigao

Will Mosley

pre 4 godine

Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.
(sd, 19. februar 2020 16:09)

Pa sigurno da je Embid pre Jokica zasluzio da se nadje u all nba timu.

Raiden

pre 4 godine

Ne znam zasto je cudno biti sa 25 godina najbolji centar NBA lige?! Sekil Onil je sa 22 bio MVP Svetskog prvenstva, sa 23 (1995) najbolji strelac NBA lige i to u vreme mozda i najboljih NBA igraca i najbolje kosarke ikada. Za sve se slazem samo mislim da niste morali godine da naglasavate.

MPP

pre 4 godine

Sjajno je kada možete da nasmejete decu', kaže Jokić, dodajući: 'To samo pokazuje kakav uticaj možemo da imamo na živote drugih ljudi. Ne radi se ovde samo o košarci. Prestaćemo da je igramo za deset godina, ili možda sutra, to nikad ne znate. Ali, dok igrate, možete da imate veliki uticaj na decu i njihove porodice'.
(U poseti dečjoj bolnici na dan Božića)
NIKOLA JE VELIKI IGRAČ ,ALI I VELIKI ČOVEK.
Tako kako igra takav je i van terena: IGRA NE DA BI DOBIO NEKO PRIZNANJE VEĆ DA BI UŽIVAO U SAMOJ IGRI.
Taj osećaj humora koji ga krasi ,krasi i njegovu ORIGINALNU I LEPRŠAVU IGRU !
Njegova najjača karakteristika je ŠTO GA NE MOŽETE POREDITI NI SA KIM .
Eto kažemo Nikola je CENTAR.
Taj pojam teško da može sadržati u sebi Nikolu Jokića.
On jednostavno ruši pojmove u košarci na koje smo navikli .
POIN-CENTAR prvi put se koristi u basketu uz njegovo ime i to već sad za istoriju.
Tu je on NAJVEĆI , u inovaciji koju je uneo u basket kao sam pojam.

Srećan rodjendan Nikola!

Will Mosley

pre 4 godine

Taj najbolji centar lige u mecu superstarova za Lebronov tim je upisao 5 poena i 3 asistencije, a tekma trajala 48 minuta. Kakav bi ucinak imao Jokic da nije najbolji centar... Boston Seltiks ima najboljeg centra lige, jedan je Kevin Garnett.

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Srećan rođendan i svaka čast na statističkim uspesima ali meni kao TV gledaocu je tvoja igra vizuelno dosadna, troma, bez atletike, bez egzibicije.Ne sumnjam da stručnjaci vide sve, vidim i ja dosta ali nekako bez utiska.

Jug...Srbije

pre 4 godine

Vidim svi mere šta je rekao novinar..pa jeste bio član prve pet. I ima opet realnu šansu. Zašto ? Pa jedini razigrava ekipu, i lice je franšize koja je sigurno u top 4 zapada. Dejvis je odličan, ipak je 4. Pritom je drugi u svojoj ekipi. Embid jednosmeran. Kazins 3 god.ne igra. Svakako respekt za Nikolu. Veliki je to igrač, i simpa lik.

Boza Bogdanovic

pre 4 godine

Srecan rodjendan, velemajstore. Za 10-ak godina znace se ko je najbolji sportista Balkana svih vremena. Glavni kandidati, po meni, su Nikola i Nole, tim redosledom.
Boza Bogdanovic, Bor

Mikii

pre 4 godine

Hahahahahahahahahahaha, jeste, u Somboru. Najbolji centar lige odigra 12 minuta na takvoj smotri kao sto je Ol Star i da 5 poena. A Dejvis 30. Pa onoga ko je pisao ovaj naslov bi trebalo da je sramota. Ja osecam taj cuveni transfer blama dok citam ovaj debilni tekst.

sd

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47) #

Gde si stručnjak? Čoveče traži odmah posao u NBA. Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)
Kakav Embid,kakav Dejvis,kakav Kazins??!!??Jokara je zvanično najbolji centar NBA prošle sezone i član idealne petorke NBA za prošlu sezonu.Da li ti misliš da ameri greše?!Da daju nekom 150 miliona dolara na lepe oči,što je partijski podoban ili što ima tatu??!!?Ne bi oni bili prva sila sveta da imaju naš mozak razmišljanja!

coA

pre 4 godine

stvar je i tome sto Nikola vuce svoju ekipu napred,pogledajte kako dobro igraju zadnje dve sezone i to je jokiceva zasluga ponajvise...zato je najbolji centar u NBA

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

All-NBA First Team:[37]
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Kralju,gde su gore pomenuti na listi?!

Vukk

pre 4 godine

To sto pljuju Embida znaci da je los? Malo realnosti sa tvoje strane nedostaje.Dejvis igra peticu, i ako je u stvari 4 rka.A to kakav Kazins, pa taj Kazins je posle povrete dao jokari 30 ak.Dovoljmp govori o tvom znanju to sto js smijes jednom Kazinsu.Jokara je 4 ti najbolji centar.Bolji je od Gobera,Sabonisa i ostalih

Lex

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Ne.Sam Davis je vise puta isticao da je 4 i da mu ne odgovara pozicija centra.To sto i NOP nije imao centra pa je gurao Davisa to je druga prica.Cousins vec 2-3 godine nije ni top10 centara lige zbog povreda a Embiid cele sezone ima neke "povredice" , lose igra,odbrana mu se totalno srozala a cak i veliki deo navijaca phile je zeleo da bude trejdovan jer mu je zalaganje 0.Jokic je ubedljivo najbolji centar lige.Poz.

Don

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Kakav Embid, kakav Kazins... Dejvis je cista visoka cetvorka, ne bi imali i peticu da je on centar... Tako da, malo znanja molim.
P.S. Embida pljuju navijaci na sve strane, tako da toliko o tome...

salerno

pre 4 godine

Najbolji??? Hahahahah ha dobar Vic, a nije jos prvi April, najbolji po cemu? sta je osvojio do sad? a ovo sto se igra u regularnoj sezoni to je zabava za publiku, kad pocne plej of onda se vide najbolji.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...
(jap, 19. februar 2020 15:46)
All-NBA First Team:2018/19
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Šta su ljudi slagali?!Izvini,prosvetli nas?!

jap

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Srecan rodjendan Nikola!Da zaigras za reprezentaciju kao sto igras za klub i da se ne pojavljujes sa 20kg viska vise nikada,a ne da posle bude kriv selektor!

Don

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Kakav Embid, kakav Kazins... Dejvis je cista visoka cetvorka, ne bi imali i peticu da je on centar... Tako da, malo znanja molim.
P.S. Embida pljuju navijaci na sve strane, tako da toliko o tome...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centar sa najjačom statistikom u istoriji naše košarke u najjačoj ligi sveta bez premca što se tiče Srba.Uz Novickog i Janisa jedini Evropljanin u istoriji nosilac čitave jedne franšize...Nosilac srebra sa zadnih OI...I sve to za svojih 25 godina postigao

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Srecan rodjendan Nikola!Da zaigras za reprezentaciju kao sto igras za klub i da se ne pojavljujes sa 20kg viska vise nikada,a ne da posle bude kriv selektor!

Lex

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Ne.Sam Davis je vise puta isticao da je 4 i da mu ne odgovara pozicija centra.To sto i NOP nije imao centra pa je gurao Davisa to je druga prica.Cousins vec 2-3 godine nije ni top10 centara lige zbog povreda a Embiid cele sezone ima neke "povredice" , lose igra,odbrana mu se totalno srozala a cak i veliki deo navijaca phile je zeleo da bude trejdovan jer mu je zalaganje 0.Jokic je ubedljivo najbolji centar lige.Poz.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Jokić je izabran u 1st All-NBA tim prošle sezone tako da jeste aktuelni najbolji NBA centar do narednog izbora. Kraj priče!

MPP

pre 4 godine

Sjajno je kada možete da nasmejete decu', kaže Jokić, dodajući: 'To samo pokazuje kakav uticaj možemo da imamo na živote drugih ljudi. Ne radi se ovde samo o košarci. Prestaćemo da je igramo za deset godina, ili možda sutra, to nikad ne znate. Ali, dok igrate, možete da imate veliki uticaj na decu i njihove porodice'.
(U poseti dečjoj bolnici na dan Božića)
NIKOLA JE VELIKI IGRAČ ,ALI I VELIKI ČOVEK.
Tako kako igra takav je i van terena: IGRA NE DA BI DOBIO NEKO PRIZNANJE VEĆ DA BI UŽIVAO U SAMOJ IGRI.
Taj osećaj humora koji ga krasi ,krasi i njegovu ORIGINALNU I LEPRŠAVU IGRU !
Njegova najjača karakteristika je ŠTO GA NE MOŽETE POREDITI NI SA KIM .
Eto kažemo Nikola je CENTAR.
Taj pojam teško da može sadržati u sebi Nikolu Jokića.
On jednostavno ruši pojmove u košarci na koje smo navikli .
POIN-CENTAR prvi put se koristi u basketu uz njegovo ime i to već sad za istoriju.
Tu je on NAJVEĆI , u inovaciji koju je uneo u basket kao sam pojam.

Srećan rodjendan Nikola!

coA

pre 4 godine

stvar je i tome sto Nikola vuce svoju ekipu napred,pogledajte kako dobro igraju zadnje dve sezone i to je jokiceva zasluga ponajvise...zato je najbolji centar u NBA

jap

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...

sd

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47) #

Gde si stručnjak? Čoveče traži odmah posao u NBA. Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.

Raiden

pre 4 godine

Ne znam zasto je cudno biti sa 25 godina najbolji centar NBA lige?! Sekil Onil je sa 22 bio MVP Svetskog prvenstva, sa 23 (1995) najbolji strelac NBA lige i to u vreme mozda i najboljih NBA igraca i najbolje kosarke ikada. Za sve se slazem samo mislim da niste morali godine da naglasavate.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...
(jap, 19. februar 2020 15:46)
All-NBA First Team:2018/19
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Šta su ljudi slagali?!Izvini,prosvetli nas?!

bobtejL

pre 4 godine

aktuelni all nba first center. ko ne kapira sta to znaci, nek prevede.
hejteri, glupi ste. kupite kokice, zavalite se i gledajte umetnika, nece igrati jos 100 godina.

Jug...Srbije

pre 4 godine

Vidim svi mere šta je rekao novinar..pa jeste bio član prve pet. I ima opet realnu šansu. Zašto ? Pa jedini razigrava ekipu, i lice je franšize koja je sigurno u top 4 zapada. Dejvis je odličan, ipak je 4. Pritom je drugi u svojoj ekipi. Embid jednosmeran. Kazins 3 god.ne igra. Svakako respekt za Nikolu. Veliki je to igrač, i simpa lik.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)
Kakav Embid,kakav Dejvis,kakav Kazins??!!??Jokara je zvanično najbolji centar NBA prošle sezone i član idealne petorke NBA za prošlu sezonu.Da li ti misliš da ameri greše?!Da daju nekom 150 miliona dolara na lepe oči,što je partijski podoban ili što ima tatu??!!?Ne bi oni bili prva sila sveta da imaju naš mozak razmišljanja!

bmiles

pre 4 godine

Srecan Rodjendan nasem igracu!Greska je sto je sveden pod ulogom centar,on je vise od centra!On je unikat koji je preokrenuo ulogu centra u NBA i koga ce imitirati svi visoki centri u buducnosti."Plejcentar" je revolucija i odgovor igri koju su namestili izvrsni suteri za 3 poena kod svih NBA timova!Da se linija za 3 poena moze braniti primer je zadnja cetvrtina "All Star" revije, kad se igrala atomska odbrana u susretu Lebron protiv Janis tima!Dakle,nasem Jokicu treba odati priznanje jer je unapredio igru centara u timu a time ce biti upamcen.Zato jeste u zizi interesovanja i analiziranja svih kosarkaskih strucnjaka.Vreme Sabonisa,Sekil O'Nila,Marjanovica i drugih "kolosa" ove igre se menja sto je dobro za kosarku u celini.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

All-NBA First Team:[37]
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Kralju,gde su gore pomenuti na listi?!

salerno

pre 4 godine

Najbolji??? Hahahahah ha dobar Vic, a nije jos prvi April, najbolji po cemu? sta je osvojio do sad? a ovo sto se igra u regularnoj sezoni to je zabava za publiku, kad pocne plej of onda se vide najbolji.

KOSTA1703

pre 4 godine

Nikola nije samo najbolji centar u NBA, on je UBEDLJIVO najbolji centar u NBA, te jedini igrač u NBA koji svoje saigrače čini mnogo boljim nego što ustvari jesu.
Uz prirodnu visinu i dužinu ruku, te odličnu tehniku, Jokić uz Lebrona ponekad,apsolutno dominira MOZGOM, najvažnijim organom za bavljenje bilo kojim sportom ili delatnošću.
U tom segmentu Jokić je kategorija iznad svih drugih u NBA.

Mikii

pre 4 godine

Hahahahahahahahahahaha, jeste, u Somboru. Najbolji centar lige odigra 12 minuta na takvoj smotri kao sto je Ol Star i da 5 poena. A Dejvis 30. Pa onoga ko je pisao ovaj naslov bi trebalo da je sramota. Ja osecam taj cuveni transfer blama dok citam ovaj debilni tekst.

Will Mosley

pre 4 godine

Taj najbolji centar lige u mecu superstarova za Lebronov tim je upisao 5 poena i 3 asistencije, a tekma trajala 48 minuta. Kakav bi ucinak imao Jokic da nije najbolji centar... Boston Seltiks ima najboljeg centra lige, jedan je Kevin Garnett.

РајкоЦЗ

pre 4 godine

По Александру вечитоДРУГОМ Ђорђевићу није још калибар Председника КСС, Даниловића те њега, Национале Салета.

Срећан рођендан, Ниџо!

tata

pre 4 godine

Jokić je POINT CENTAR !!! Nešto novo i nesvakidašnje u NBA. Ne možete ga porediti sa klasičnim centrima jer on to nije niti će biti. Ovi sa kojima ga poredite ne mogu sve i da hoće da graju to što igra On. Za to je potreban intelekt a oni sem mišića i sirove snage mogu samo da cirkuzanišu...
Njegova uloga i doprinos se ogledaju u tome da na vrhu reketa razigrava svoje saigrače dok oni kao osice zuje oko njegovih blokova i asistencija.
Ne mislite valjda da će njihova visočanstva (Lebron, Harden i ostali masturbatori...) trčkarati pod dirigentskom palicom Jokića i čekati njegove lopte i asistencije. Zbog toga i mala minutaža.

Will Mosley

pre 4 godine

Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.
(sd, 19. februar 2020 16:09)

Pa sigurno da je Embid pre Jokica zasluzio da se nadje u all nba timu.

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Srećan rođendan i svaka čast na statističkim uspesima ali meni kao TV gledaocu je tvoja igra vizuelno dosadna, troma, bez atletike, bez egzibicije.Ne sumnjam da stručnjaci vide sve, vidim i ja dosta ali nekako bez utiska.

neca

pre 4 godine

Srećan rođendan!
A kakav je igrač? Različit. Kad čovek pogleda Embida na primer pomislio bi da Jokić nema šanse pored njega... Vreme će pokazati ako se koncept sa Nikolinom igrom pokaže šampionski a to može tek za dve tri godine i centri će postati važniji, način igre moraće da se menja. To je Ako? Ako ne uspe tražiće drugačije koncepte... Već je postao Neko. E sad ne uklapa se u ovaj način igre NBA i jednostavno kada se skupe na Al staru ne znaju šta će sa njime. A i sve više ga gotive... Vreme će pokazati po mom mišljenju da će centri opet biti važni kao neka ali sa novim perfomansom. Jokićevim. I puno će vremena proć dok ne shvate njegovu vrednost na pravi način. Za sada je shvataju kroz statistiku a ako bude titla (množina) postaće etalon... neka bude kako bude, da si Ti nama živ i zdrav Nikola Jokiću!

goran

pre 4 godine

salerno, a sta je embid osvojio, sta dejvis, gober, ket? ko od deset najboljih centara lige ima prsten, niko panetnjakovicu. jokara bogotac

Boza Bogdanovic

pre 4 godine

Srecan rodjendan, velemajstore. Za 10-ak godina znace se ko je najbolji sportista Balkana svih vremena. Glavni kandidati, po meni, su Nikola i Nole, tim redosledom.
Boza Bogdanovic, Bor

Vukk

pre 4 godine

To sto pljuju Embida znaci da je los? Malo realnosti sa tvoje strane nedostaje.Dejvis igra peticu, i ako je u stvari 4 rka.A to kakav Kazins, pa taj Kazins je posle povrete dao jokari 30 ak.Dovoljmp govori o tvom znanju to sto js smijes jednom Kazinsu.Jokara je 4 ti najbolji centar.Bolji je od Gobera,Sabonisa i ostalih

fenomen

pre 4 godine

Da pojaca malo te asistencije. Da dogura do dvocifrenog broja. I bar jedno zakucavanje po utakmici. Dobar je Joka, dobar. Bre, imamo dva Jokera, Nidzu i Noleta. Malo li je.

goran

pre 4 godine

digitronac los ti digitron, a I intelekt, pola ili polovina trece decenije jeste 25 godina, a 15 godina jeste pola ali od tri decenije, a ne od trece decenije.

baron

pre 4 godine

sve je to dzaba, momak je vidjen na krunisanju vlasti, dzaba sve ostalo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ccc, 19. februar 2020 21:00)

Prijatelju, ja to stalno govorim. To mu je mrlja koju nikada nece sprati sa dresa. Nije mu to nikako trebalo. Ispao je jako glup.
Mada, zbog toga uvek ima gomilu botovskih komentara ovde. Da se povede polemika ko je bolji, Olajuwon ili Jokic, vise bi ljudi ovde reklo Jokic. Neki bi glasali po partijskoj duznosti, a neki zaista i veruju kako je on najbolji.
Prvo, Jokic nikada nije izabran za najboljeg centra u NBA, jer tako nesto ne postoji. Izabran je u najbolju petorku prosle godine, ali to ne znaci i najbolji centar u NBA. U tih top 5 nema Leonarda-najboljeg igraca u NBA, nema Lebrona, Duranta, Davisa, nema ni M.Gasola koji bi bez dileme poneo epitet najboljeg centra za proslu godinu, jer je osvojio titulu u NBA i SP sa Spanijom.
Ali mi volimo da preuvelicavamo, pogotovu za Jokica koji je drug clan.

digitron

pre 4 godine

matematicki gledano polovina trece decenije je 15 godina, decenija ima 10 godina, tri decenije imaju 30, a polovina trece decenije je 15 godina.

jap

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Srecan rodjendan Nikola!Da zaigras za reprezentaciju kao sto igras za klub i da se ne pojavljujes sa 20kg viska vise nikada,a ne da posle bude kriv selektor!

Will Mosley

pre 4 godine

Taj najbolji centar lige u mecu superstarova za Lebronov tim je upisao 5 poena i 3 asistencije, a tekma trajala 48 minuta. Kakav bi ucinak imao Jokic da nije najbolji centar... Boston Seltiks ima najboljeg centra lige, jedan je Kevin Garnett.

salerno

pre 4 godine

Najbolji??? Hahahahah ha dobar Vic, a nije jos prvi April, najbolji po cemu? sta je osvojio do sad? a ovo sto se igra u regularnoj sezoni to je zabava za publiku, kad pocne plej of onda se vide najbolji.

Will Mosley

pre 4 godine

Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.
(sd, 19. februar 2020 16:09)

Pa sigurno da je Embid pre Jokica zasluzio da se nadje u all nba timu.

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Srećan rođendan i svaka čast na statističkim uspesima ali meni kao TV gledaocu je tvoja igra vizuelno dosadna, troma, bez atletike, bez egzibicije.Ne sumnjam da stručnjaci vide sve, vidim i ja dosta ali nekako bez utiska.

Mikii

pre 4 godine

Hahahahahahahahahahaha, jeste, u Somboru. Najbolji centar lige odigra 12 minuta na takvoj smotri kao sto je Ol Star i da 5 poena. A Dejvis 30. Pa onoga ko je pisao ovaj naslov bi trebalo da je sramota. Ja osecam taj cuveni transfer blama dok citam ovaj debilni tekst.

Vukk

pre 4 godine

To sto pljuju Embida znaci da je los? Malo realnosti sa tvoje strane nedostaje.Dejvis igra peticu, i ako je u stvari 4 rka.A to kakav Kazins, pa taj Kazins je posle povrete dao jokari 30 ak.Dovoljmp govori o tvom znanju to sto js smijes jednom Kazinsu.Jokara je 4 ti najbolji centar.Bolji je od Gobera,Sabonisa i ostalih

digitron

pre 4 godine

matematicki gledano polovina trece decenije je 15 godina, decenija ima 10 godina, tri decenije imaju 30, a polovina trece decenije je 15 godina.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Najbolji centar sa najjačom statistikom u istoriji naše košarke u najjačoj ligi sveta bez premca što se tiče Srba.Uz Novickog i Janisa jedini Evropljanin u istoriji nosilac čitave jedne franšize...Nosilac srebra sa zadnih OI...I sve to za svojih 25 godina postigao

Don

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Kakav Embid, kakav Kazins... Dejvis je cista visoka cetvorka, ne bi imali i peticu da je on centar... Tako da, malo znanja molim.
P.S. Embida pljuju navijaci na sve strane, tako da toliko o tome...

Boza Bogdanovic

pre 4 godine

Srecan rodjendan, velemajstore. Za 10-ak godina znace se ko je najbolji sportista Balkana svih vremena. Glavni kandidati, po meni, su Nikola i Nole, tim redosledom.
Boza Bogdanovic, Bor

РајкоЦЗ

pre 4 godine

По Александру вечитоДРУГОМ Ђорђевићу није још калибар Председника КСС, Даниловића те њега, Национале Салета.

Срећан рођендан, Ниџо!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)
Kakav Embid,kakav Dejvis,kakav Kazins??!!??Jokara je zvanično najbolji centar NBA prošle sezone i član idealne petorke NBA za prošlu sezonu.Da li ti misliš da ameri greše?!Da daju nekom 150 miliona dolara na lepe oči,što je partijski podoban ili što ima tatu??!!?Ne bi oni bili prva sila sveta da imaju naš mozak razmišljanja!

sd

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47) #

Gde si stručnjak? Čoveče traži odmah posao u NBA. Objasni im da je Embiid trebao da bude u prvo all-nba timu. Sa tako oštrim okom za talenat, ne sumnjam da ćeš zaraditi milione.

Raiden

pre 4 godine

Ne znam zasto je cudno biti sa 25 godina najbolji centar NBA lige?! Sekil Onil je sa 22 bio MVP Svetskog prvenstva, sa 23 (1995) najbolji strelac NBA lige i to u vreme mozda i najboljih NBA igraca i najbolje kosarke ikada. Za sve se slazem samo mislim da niste morali godine da naglasavate.

MPP

pre 4 godine

Sjajno je kada možete da nasmejete decu', kaže Jokić, dodajući: 'To samo pokazuje kakav uticaj možemo da imamo na živote drugih ljudi. Ne radi se ovde samo o košarci. Prestaćemo da je igramo za deset godina, ili možda sutra, to nikad ne znate. Ali, dok igrate, možete da imate veliki uticaj na decu i njihove porodice'.
(U poseti dečjoj bolnici na dan Božića)
NIKOLA JE VELIKI IGRAČ ,ALI I VELIKI ČOVEK.
Tako kako igra takav je i van terena: IGRA NE DA BI DOBIO NEKO PRIZNANJE VEĆ DA BI UŽIVAO U SAMOJ IGRI.
Taj osećaj humora koji ga krasi ,krasi i njegovu ORIGINALNU I LEPRŠAVU IGRU !
Njegova najjača karakteristika je ŠTO GA NE MOŽETE POREDITI NI SA KIM .
Eto kažemo Nikola je CENTAR.
Taj pojam teško da može sadržati u sebi Nikolu Jokića.
On jednostavno ruši pojmove u košarci na koje smo navikli .
POIN-CENTAR prvi put se koristi u basketu uz njegovo ime i to već sad za istoriju.
Tu je on NAJVEĆI , u inovaciji koju je uneo u basket kao sam pojam.

Srećan rodjendan Nikola!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

All-NBA First Team:[37]
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Kralju,gde su gore pomenuti na listi?!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kako volim ove novinare, Jokic je prosle izabran za najboljeg a i ove je bez konkurencije na poziciji centra !!! Jooooj boze, bar malo da budemo realni...
(jap, 19. februar 2020 15:46)
All-NBA First Team:2018/19
F Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks
F Paul George, Oklahoma City Thunder
C Nikola Jokić, Denver Nuggets
G Stephen Curry, Golden State Warriors
G James Harden, Houston Rockets
Šta su ljudi slagali?!Izvini,prosvetli nas?!

KOSTA1703

pre 4 godine

Nikola nije samo najbolji centar u NBA, on je UBEDLJIVO najbolji centar u NBA, te jedini igrač u NBA koji svoje saigrače čini mnogo boljim nego što ustvari jesu.
Uz prirodnu visinu i dužinu ruku, te odličnu tehniku, Jokić uz Lebrona ponekad,apsolutno dominira MOZGOM, najvažnijim organom za bavljenje bilo kojim sportom ili delatnošću.
U tom segmentu Jokić je kategorija iznad svih drugih u NBA.

baron

pre 4 godine

sve je to dzaba, momak je vidjen na krunisanju vlasti, dzaba sve ostalo..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ccc, 19. februar 2020 21:00)

Prijatelju, ja to stalno govorim. To mu je mrlja koju nikada nece sprati sa dresa. Nije mu to nikako trebalo. Ispao je jako glup.
Mada, zbog toga uvek ima gomilu botovskih komentara ovde. Da se povede polemika ko je bolji, Olajuwon ili Jokic, vise bi ljudi ovde reklo Jokic. Neki bi glasali po partijskoj duznosti, a neki zaista i veruju kako je on najbolji.
Prvo, Jokic nikada nije izabran za najboljeg centra u NBA, jer tako nesto ne postoji. Izabran je u najbolju petorku prosle godine, ali to ne znaci i najbolji centar u NBA. U tih top 5 nema Leonarda-najboljeg igraca u NBA, nema Lebrona, Duranta, Davisa, nema ni M.Gasola koji bi bez dileme poneo epitet najboljeg centra za proslu godinu, jer je osvojio titulu u NBA i SP sa Spanijom.
Ali mi volimo da preuvelicavamo, pogotovu za Jokica koji je drug clan.

coA

pre 4 godine

stvar je i tome sto Nikola vuce svoju ekipu napred,pogledajte kako dobro igraju zadnje dve sezone i to je jokiceva zasluga ponajvise...zato je najbolji centar u NBA

Jug...Srbije

pre 4 godine

Vidim svi mere šta je rekao novinar..pa jeste bio član prve pet. I ima opet realnu šansu. Zašto ? Pa jedini razigrava ekipu, i lice je franšize koja je sigurno u top 4 zapada. Dejvis je odličan, ipak je 4. Pritom je drugi u svojoj ekipi. Embid jednosmeran. Kazins 3 god.ne igra. Svakako respekt za Nikolu. Veliki je to igrač, i simpa lik.

Lex

pre 4 godine

Jeste najbolji,ali posle Dejvisa,Embida i Kazinsa.Sad ce da kazu dejvis je 4 rka,da po nacinu igre ali igra cistu 5 cu.Malo realnosti samo
(Vukk, 19. februar 2020 15:47)

Ne.Sam Davis je vise puta isticao da je 4 i da mu ne odgovara pozicija centra.To sto i NOP nije imao centra pa je gurao Davisa to je druga prica.Cousins vec 2-3 godine nije ni top10 centara lige zbog povreda a Embiid cele sezone ima neke "povredice" , lose igra,odbrana mu se totalno srozala a cak i veliki deo navijaca phile je zeleo da bude trejdovan jer mu je zalaganje 0.Jokic je ubedljivo najbolji centar lige.Poz.

bobtejL

pre 4 godine

aktuelni all nba first center. ko ne kapira sta to znaci, nek prevede.
hejteri, glupi ste. kupite kokice, zavalite se i gledajte umetnika, nece igrati jos 100 godina.

bmiles

pre 4 godine

Srecan Rodjendan nasem igracu!Greska je sto je sveden pod ulogom centar,on je vise od centra!On je unikat koji je preokrenuo ulogu centra u NBA i koga ce imitirati svi visoki centri u buducnosti."Plejcentar" je revolucija i odgovor igri koju su namestili izvrsni suteri za 3 poena kod svih NBA timova!Da se linija za 3 poena moze braniti primer je zadnja cetvrtina "All Star" revije, kad se igrala atomska odbrana u susretu Lebron protiv Janis tima!Dakle,nasem Jokicu treba odati priznanje jer je unapredio igru centara u timu a time ce biti upamcen.Zato jeste u zizi interesovanja i analiziranja svih kosarkaskih strucnjaka.Vreme Sabonisa,Sekil O'Nila,Marjanovica i drugih "kolosa" ove igre se menja sto je dobro za kosarku u celini.

Tramvaj zona prava mera

pre 4 godine

Jokić je izabran u 1st All-NBA tim prošle sezone tako da jeste aktuelni najbolji NBA centar do narednog izbora. Kraj priče!

goran

pre 4 godine

salerno, a sta je embid osvojio, sta dejvis, gober, ket? ko od deset najboljih centara lige ima prsten, niko panetnjakovicu. jokara bogotac

neca

pre 4 godine

Srećan rođendan!
A kakav je igrač? Različit. Kad čovek pogleda Embida na primer pomislio bi da Jokić nema šanse pored njega... Vreme će pokazati ako se koncept sa Nikolinom igrom pokaže šampionski a to može tek za dve tri godine i centri će postati važniji, način igre moraće da se menja. To je Ako? Ako ne uspe tražiće drugačije koncepte... Već je postao Neko. E sad ne uklapa se u ovaj način igre NBA i jednostavno kada se skupe na Al staru ne znaju šta će sa njime. A i sve više ga gotive... Vreme će pokazati po mom mišljenju da će centri opet biti važni kao neka ali sa novim perfomansom. Jokićevim. I puno će vremena proć dok ne shvate njegovu vrednost na pravi način. Za sada je shvataju kroz statistiku a ako bude titla (množina) postaće etalon... neka bude kako bude, da si Ti nama živ i zdrav Nikola Jokiću!

goran

pre 4 godine

digitronac los ti digitron, a I intelekt, pola ili polovina trece decenije jeste 25 godina, a 15 godina jeste pola ali od tri decenije, a ne od trece decenije.

tata

pre 4 godine

Jokić je POINT CENTAR !!! Nešto novo i nesvakidašnje u NBA. Ne možete ga porediti sa klasičnim centrima jer on to nije niti će biti. Ovi sa kojima ga poredite ne mogu sve i da hoće da graju to što igra On. Za to je potreban intelekt a oni sem mišića i sirove snage mogu samo da cirkuzanišu...
Njegova uloga i doprinos se ogledaju u tome da na vrhu reketa razigrava svoje saigrače dok oni kao osice zuje oko njegovih blokova i asistencija.
Ne mislite valjda da će njihova visočanstva (Lebron, Harden i ostali masturbatori...) trčkarati pod dirigentskom palicom Jokića i čekati njegove lopte i asistencije. Zbog toga i mala minutaža.

fenomen

pre 4 godine

Da pojaca malo te asistencije. Da dogura do dvocifrenog broja. I bar jedno zakucavanje po utakmici. Dobar je Joka, dobar. Bre, imamo dva Jokera, Nidzu i Noleta. Malo li je.