Aktuelno

Utorak, 11.02.2020.

14:27

Kako izgleda vozni park Kristijana Ronalda vredan 7,5 miliona evra FOTO

Izvor: SN

Kako izgleda vozni park Kristijana Ronalda vredan 7,5 miliona evra FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Eldorado

pre 4 godine

Nije baš milijarder, prema podacima $460 million. No i to je planina para. S tim da ovo ne znači da ima 460m u kešu. To je procenjena vrednost (sa svim i svačim) a možda ima i daleko manje od toga... No opet, više nego dovoljno.
Što se tiče instagrama, oni koji imju preko par miliona pratilaca dobijaju 5000 po postu pa i više. Ja nikada ni ne pratim poznate, zanimljiviji su mi obični kreativni ljudi.

Malo jaci od Dragane Mirkovic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (haos, 12. februar 2020 13:17) # Link komentara

Ali ne i od njenog supruga 😁

aalborg

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24)

Druže, kakva srednja klasa. Čovek je jedan od najboljih u svom zanatu trenutno na planeti. Da li ti to kapiras? I to u zanatu, gde i desetmilioniti najbolji zarađuje mesečno više nego ti i ja godišnje. Ajde budi ti najbolji na svetu u svom poslu, pa ćeš možda i ti imati neki od ovih auta.

xx257

pre 4 godine

Cemu ovo fotografisanje? Ljudski je sve,razumijem u neku ruku-covjek je to krvavim trudom zaradio-sve stoji(i dobar je momak,nadasve). Ali ipak,gordost je to. Ne valja

Sale...

pre 4 godine

Njemu je u tome procentualno manje para nego Vama dušebrižnicima u vašim škodama fabijama i dačijama loganima... A i da reši da rasproda, dobio bi za to što je platio 7,5 bar 15 miliona USD... Što na žalost nije slučaj sa vašim lepo očuvanim vozilima od 55kW...

Marko

pre 4 godine

Bez trunke zavisi mogu samo da kažem da je gomilanje bogatstva u ovim lepim aparatima znak totalne bezidejnosti o smislu postojanja. Mora da ima mnogo boljih načina da se ostavi makar neki smisleni trag na ovoj Planeti. Istina, Ronaldo verovatno radi nešto i na tu stranu (npr. dobrotvorne fondacije), ali ... jedan super auto bi mu bio dovoljan. A opet, ko zna zašto je to dobro.

goga

pre 4 godine

Pa dobro, nisam ništa drugo ni očekivala. Nećete sigurno videti Paul McCartney, Madonnu ili dok je još bio živ Michael Jacksona kako se slikaju pored auta. A svako od njih je za tri do četri puta bogatiji od Ronalda. Pre neki mesec bila reportaža prikazali dom Ronalda, nigde knjige ili umetničkih slika ili pak skulptura. Kič na sve strane, kao da si ušao u dom neke naše pevaljke.

Svi smo pametni prema sopstvenom krterijumu

pre 4 godine

Test inteligencije bi trebao da uradi,da se utvrdi njegov IQ.
(Alexa, 12. februar 2020 10:42)

Otkud znaš da nije? Jesi li ti? Ako jesi, kakav je rezultat?
Moj komentar nema veze s Ronaldom. Nije mi baš omiljen fudbaler, ali poštujem to što je postigao. Samo sam izazvan neobjašnjivom željom pojedinaca da omalovažavaju druge, naročito sposobnije, uspešnije i društvu korisnije.

Jagodina mora da peva

pre 4 godine

Njegove pare, njegova stvar. Ali čemu ta ... čak ne neumerenost, već nezajažljivost. Pa jel može da ih vozi tri odjedanput. XXI vek - šta to beše skromnost. Kako su baš svi isti ako su im puni džepovi??

VuKaŠiN

pre 4 godine

Crni Kristijano, šta ćeš ako ti padne registracija oko slave?
(skoba, 12. februar 2020 11:48)

Pa kako šta će? Pa uradiće je na čekove na odloženo...

orao s visine

pre 4 godine

Svaka čast- Djordjina se baš otvorila..izuzetan poklon.
Meni je najviše zapeo za oko ovaj crni Buggati Veyron .. koji spoj elegancije i robustnosti..
Ovaj momak je definitivno CAR i ne profi i na poslovnom planu i primer kako uz talenat ali i ogroman rad sve postaje ostvarivo..
Oduševili me kao per pre neko veče kada je Djordjina bila i voditelj festivala u San Remu.. prelepa a u plesnoj numeri tanga izuzetno sexipilna
Bravo Kristijano care

Djordje NS

pre 4 godine

da bi se manje platio porez tj. bacile pare drzavi... ovako se vodi kao investicija.. hehe
(acafaca, 12. februar 2020 11:42)

Čitam ove zajedljive komentare i uopšte se ne čudim jer opšte poznata stvar kod Srba je da se uspeh ne prašta nikome pa što bi i nekom Cristianu Ronaldu kao što se ne prašta ni našem Novaku Đokoviću, tj. ljudima koji su svaki svoj evro zaradili krvavim trudom i radom. Ali to smo mi...seljana iako vidim na neki Cristiana časte sličnim pogrdljivim nazivima i lepe mu kojekakve epitete kao da bi oni drugačije postupali da u sekundi zarađuju stotine ili hiljade evra. Ali sebe nikad ne vidiš ali bez greške vidiš nekog drugog. Ali ti si jedini koji je shvatio poentu, na toliku godišnju zaradu imaš samo dve opcije kad je porez u pitanju ili da veliki deo novca potrošiš na sebe i svoje potreba ma kakve one bile ili da sve pare prikažeš kao dobit i platiš više milionski porez državi. Ali ko to da objašnjava sirotinji koja radi za 300 evra, grli pivsku flašu, kliče Vođi i za sve što nema kriv joj je neko drugi... Bravo za tebe buraz!

Hakuna matata

pre 4 godine

Ne postoji stvar koja njega moze da iznenadi jer je sve svoje zelje odavno ispunio!
Ovaj auto za samo zauzeti jos jedno parking mesto u garazi

una

pre 4 godine

Za ove što se rugaju kako je sam platio poklon, proguglajte koliko zarađuje Georgina Rodrigez godišnje... naravno da ne bi mogla ni da sanja tu zaradu da nije sa njim...ali, to su ipak njene pare od postova, reklama i raznih ugovora.

Advokat

pre 4 godine

Meni je fascinantno da i dalje klubovi bacaju tolike milijarde na fudbalere,pa najprosecniji igrac ,znaci ono u klubu Turske lige koji se nalazi na 17.mestu je super bogat..To nema nigde na svetu...A najzanimljivije je sto nikako sa pukne taj balon finansijski u fudbalu.

Bojan

pre 4 godine

Deluje na ovom prvom autu, po zvuku, da je ugradio plin, nadam se da je sa kapalicom zbog ventila i dizni. Covek je ekoloski svestan, treba mu subvencionisati jos par komada

CJC

pre 4 godine

Svaka čast na svemu, njegove pare i moze da ih trosi kako hoće (daje on dosta i u humanitarne svrhe) ali ovo slikanje pored automobila, pa taj stav...ko neki klinac od 13 godina.

Čiča Gliša

pre 4 godine

Ja imam zdravlje i ono je meni od neprocenljive vrednosti.A u podrumu imam 2 bicikle i sta mi fali svaka cast momku imamo isto a ja cak imam i vise od njega jos 5 metara drva ???????

boki

pre 4 godine

@(Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Ja zamenio peglu 1400w za Tefalovu od 2600w, keramicka podloga, udar pare 180g...ludilo kako pegla. Jos uvek se radujem kad treba da ispeglam kosulju.

Mare

pre 4 godine

Svaka njemu cast. Bez da se salim. Meni je satisfakcija da vrhunski fudbal, a i bilo koji drugi profi sport odavno vise ne gledam. Ni ne znam gde trenutno igra ovaj covek i ne interesuje me. Dokle god ima dovoljno ljudi koji ce trositi svoje pare i vreme na fudbal bice i ovakvog bahacenja.

Marko

pre 4 godine

Seljak ostaje seljak bz obzira na pređeni put u jedinici vremena. Neka ih ima koliko hoće...njegovi su. Ali da je seljak i kompleksa a to toku. Ali mu skidam kapu kao sportisti.

Straight Outta München

pre 4 godine

to smo tu gde i jesmo.Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24

Kada neko napise ovako nesto odmah znas da je neinteligentan. Zalosno je sto imas preko 30 godina i ne poznajes osnovne principe ekonomije.

sklek

pre 4 godine

Sto je najcrnje u celoj prici, on mozda ta kola moze da proda po jacoj ceni nego sto je on platio ili mozda dobio od auto kuce... ...kako to ide kod multi popularnih likova....

R1

pre 4 godine

DONEKLE mogu da shvatim da žene komentarišu na način da pokazuju ljubomoru i zavist,ali muškarci....jadno.
Čovek je "težak " verovatno milijardu + i može mu se da vozi šta god hoće i koliko hoće. Sve sam zaradio,život je posvetio sportu,isplatilo mu se,i uživa u plodovima rada,talenta,sreće....

Radovan III

pre 4 godine

Našli smo se pozvanim, sa prosečnom platom od 500 evra, da komentarišemo jednog od najboljih i najbogatijih svih vremena. Mi niti razumemo šta vidimo na slikama, niti razumemo to što pišemo. Jedino što osećamo je frustracija i zavist...

sada

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....
(Kiki ns, 12. februar 2020 10:34)

Pa bas i nisu ista ta dva Bugatija. Jedan je Vejron, a drugi je Siron.
A zasto su oni posebni, guglaj.

Hvala teta Merkel sto cu ziveti normalno i ako sam posten

pre 4 godine

Sad ce ljubomorni da opale komentare. On jednostavno fenomenalno suta loptu i ume svasta sa njom. Zaradio je to sto ima nije ukrao. Budite vi u svom poslu medju najboljima na svetu pa makar sa metlom cistili. Nije lako jel da?

Sremčina

pre 4 godine

Može i svemirski brod da kupi ali dzabe,seljak ostaje seljak sa surogat devojkom...??.
PS Fudbal igra svaka mu čast,nadam se da će Ibra izbaciti sad iz Kupa...??

Gladiator

pre 4 godine

U pravu su ovde pojedini što kažu šta bi ste vi radili sa tolikim milionima. I šta bi ste radili? On čovek ima oko 600 miliona na računu. Na svaka 4 dana on zaradi milion, to je prosek koji se izvlači od zarade preko instagrama i plate u Juventusu. Znači bez njegovih hotela, bokserica, parfema itd itd. U ovom slučaju mislim da pogrešno gledate, tačnije - ne gledajte to što bugati (koji je ovde najskuplji) košta 2-3 miliona, gledajte tako da on za njega zaradi od 7 do 10 dana. Za ove jeftinije mu treba 48 sati ili ti jedan story na instagramu! Uzmimo primer našeg Ronalda - Novaka Đokovića. Iako se ne k*rci po instagramu ko Ronaldo ne verujem da u garaži ima samo jedan auto, i da mu automobili nisu luksuzni. Ljudi, svako radi ono što voli sa parama kojima to može da priušti. Ronaldo voli automobile, npr Novak voli skijanje od malena i rednovo ide na skijanje. Ne verujem baš da mu je jakna ispod par hiljada evra a ni skije kontam nisu 200 evra. I ta jakna u odnosu na one koje mi kupujemo je a normalna kao i ovaj bugati gore ali njima se može imaju previše i to je poenta ove priče.

Optimus

pre 4 godine

Citam ovde komentare koji su vecinom ljubomornog sadrzaja. Pa sta ce da radi, da ponese sve te silne milione u grob? Nije ih nasledio, nego krvavim trudom i odricanjem stekao. Moze mu se,covek je jedan od najuspesnijih u svom poslu,zivi punim plucima,i treba da trosi.

Loki

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!
 (Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Nije ni on svoj platio. Njegova zena ima vise od 16 miliona pratitelja na instagramu (primjer Djokovic ima manje od 7 miliona) i zaradila je do sad sama oko 10 miliona dolara. Uzivaj u svojoj masinici za bradu.

dare

pre 4 godine

opet neki preplaceni krelac pokazuje perje. gledajte sebe, ova koncentracija bogatstva ne treba da postoji pored masa gladne sirotinje. e jesmo mi ljudi glupi...

Hari Haler

pre 4 godine

Ne znam samo sta ce Ronaldo od 1.07.2021. kad pocne merenje izduvnih gasova a svaki drugi auto sa slike mu ne bude mogao proci tehnicki aaa da on zivi u Italiji ja zaboravio to se na njega ne odnosi, mada ipak ako bude isao za Grcku preko Srbije a nadju mu da je skinuo katalizator... uh ne bi mu bio u kozi

Reziel

pre 4 godine

Mislim da nije ljubomora, jer zaista mislim da je momčina sve zaradio radom, trudom i talentom, ali nekako ovako sve na gomili, pa sa njim još uz te, ili na tim automobilima... Izgleda mi nekako džiberski.
Ne znam zašto, jer je momak po svim parametrima zgodan, lep, vanserijski, planetarno uspešan. U svom poslu je dugo najbolji na planeti i sigurno je ostavio traga u istoriji fudbala. Čak i izjave koje sam čitao koje daje, deluje kao skroz OK tip.
Nije ni obučen kao šaban, da to je sve usko i skupo ali ne stoji mu loše. Jedino da nije taj gel koji krka konstantno...

Kiki ns

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....

Aleksa

pre 4 godine

Ovo je privatni snimak i ne vidim tu ništa loše. Ljudi žive život bez obzira da li će neke novine da zloupotrebe snimak a komentatori da pokažu "izlive nežnosti"... Pa šta ako zarađuje svojim radom, koliko ovakvih primeraka auta imaju npr. političari koji ne rade ništa na tri posla!? Gde ste na protestima? A da... gledate bogatstva tuđina od kojih vam ne zavise životi dok očajavate nad svojim "voznim parkom".

Popokatepetl

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!

Mile

pre 4 godine

"Barbika" leči komplekse iz detinjstva, kao i ostale starlete kad unovče svoj rad.

Da je normalan ne bi se radovao poklonu koji je sam odabrao i platio. Čemu gluma, osim ako i devojka nije deo te glume.
Hm, pitam se koliko li je ovaj momak zastranio...

Bojme88

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.

Popokatepetl

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!

Hari Haler

pre 4 godine

Ne znam samo sta ce Ronaldo od 1.07.2021. kad pocne merenje izduvnih gasova a svaki drugi auto sa slike mu ne bude mogao proci tehnicki aaa da on zivi u Italiji ja zaboravio to se na njega ne odnosi, mada ipak ako bude isao za Grcku preko Srbije a nadju mu da je skinuo katalizator... uh ne bi mu bio u kozi

Bojme88

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.

Gladiator

pre 4 godine

U pravu su ovde pojedini što kažu šta bi ste vi radili sa tolikim milionima. I šta bi ste radili? On čovek ima oko 600 miliona na računu. Na svaka 4 dana on zaradi milion, to je prosek koji se izvlači od zarade preko instagrama i plate u Juventusu. Znači bez njegovih hotela, bokserica, parfema itd itd. U ovom slučaju mislim da pogrešno gledate, tačnije - ne gledajte to što bugati (koji je ovde najskuplji) košta 2-3 miliona, gledajte tako da on za njega zaradi od 7 do 10 dana. Za ove jeftinije mu treba 48 sati ili ti jedan story na instagramu! Uzmimo primer našeg Ronalda - Novaka Đokovića. Iako se ne k*rci po instagramu ko Ronaldo ne verujem da u garaži ima samo jedan auto, i da mu automobili nisu luksuzni. Ljudi, svako radi ono što voli sa parama kojima to može da priušti. Ronaldo voli automobile, npr Novak voli skijanje od malena i rednovo ide na skijanje. Ne verujem baš da mu je jakna ispod par hiljada evra a ni skije kontam nisu 200 evra. I ta jakna u odnosu na one koje mi kupujemo je a normalna kao i ovaj bugati gore ali njima se može imaju previše i to je poenta ove priče.

boki

pre 4 godine

@(Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Ja zamenio peglu 1400w za Tefalovu od 2600w, keramicka podloga, udar pare 180g...ludilo kako pegla. Jos uvek se radujem kad treba da ispeglam kosulju.

Mile

pre 4 godine

"Barbika" leči komplekse iz detinjstva, kao i ostale starlete kad unovče svoj rad.

Da je normalan ne bi se radovao poklonu koji je sam odabrao i platio. Čemu gluma, osim ako i devojka nije deo te glume.
Hm, pitam se koliko li je ovaj momak zastranio...

Loki

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!
 (Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Nije ni on svoj platio. Njegova zena ima vise od 16 miliona pratitelja na instagramu (primjer Djokovic ima manje od 7 miliona) i zaradila je do sad sama oko 10 miliona dolara. Uzivaj u svojoj masinici za bradu.

Optimus

pre 4 godine

Citam ovde komentare koji su vecinom ljubomornog sadrzaja. Pa sta ce da radi, da ponese sve te silne milione u grob? Nije ih nasledio, nego krvavim trudom i odricanjem stekao. Moze mu se,covek je jedan od najuspesnijih u svom poslu,zivi punim plucima,i treba da trosi.

Radovan III

pre 4 godine

Našli smo se pozvanim, sa prosečnom platom od 500 evra, da komentarišemo jednog od najboljih i najbogatijih svih vremena. Mi niti razumemo šta vidimo na slikama, niti razumemo to što pišemo. Jedino što osećamo je frustracija i zavist...

R1

pre 4 godine

DONEKLE mogu da shvatim da žene komentarišu na način da pokazuju ljubomoru i zavist,ali muškarci....jadno.
Čovek je "težak " verovatno milijardu + i može mu se da vozi šta god hoće i koliko hoće. Sve sam zaradio,život je posvetio sportu,isplatilo mu se,i uživa u plodovima rada,talenta,sreće....

Advokat

pre 4 godine

Meni je fascinantno da i dalje klubovi bacaju tolike milijarde na fudbalere,pa najprosecniji igrac ,znaci ono u klubu Turske lige koji se nalazi na 17.mestu je super bogat..To nema nigde na svetu...A najzanimljivije je sto nikako sa pukne taj balon finansijski u fudbalu.

Djordje NS

pre 4 godine

da bi se manje platio porez tj. bacile pare drzavi... ovako se vodi kao investicija.. hehe
(acafaca, 12. februar 2020 11:42)

Čitam ove zajedljive komentare i uopšte se ne čudim jer opšte poznata stvar kod Srba je da se uspeh ne prašta nikome pa što bi i nekom Cristianu Ronaldu kao što se ne prašta ni našem Novaku Đokoviću, tj. ljudima koji su svaki svoj evro zaradili krvavim trudom i radom. Ali to smo mi...seljana iako vidim na neki Cristiana časte sličnim pogrdljivim nazivima i lepe mu kojekakve epitete kao da bi oni drugačije postupali da u sekundi zarađuju stotine ili hiljade evra. Ali sebe nikad ne vidiš ali bez greške vidiš nekog drugog. Ali ti si jedini koji je shvatio poentu, na toliku godišnju zaradu imaš samo dve opcije kad je porez u pitanju ili da veliki deo novca potrošiš na sebe i svoje potreba ma kakve one bile ili da sve pare prikažeš kao dobit i platiš više milionski porez državi. Ali ko to da objašnjava sirotinji koja radi za 300 evra, grli pivsku flašu, kliče Vođi i za sve što nema kriv joj je neko drugi... Bravo za tebe buraz!

Kiki ns

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....

Svi smo pametni prema sopstvenom krterijumu

pre 4 godine

Test inteligencije bi trebao da uradi,da se utvrdi njegov IQ.
(Alexa, 12. februar 2020 10:42)

Otkud znaš da nije? Jesi li ti? Ako jesi, kakav je rezultat?
Moj komentar nema veze s Ronaldom. Nije mi baš omiljen fudbaler, ali poštujem to što je postigao. Samo sam izazvan neobjašnjivom željom pojedinaca da omalovažavaju druge, naročito sposobnije, uspešnije i društvu korisnije.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Crni Kristijano, šta ćeš ako ti padne registracija oko slave?
(skoba, 12. februar 2020 11:48)

Pa kako šta će? Pa uradiće je na čekove na odloženo...

sklek

pre 4 godine

Sto je najcrnje u celoj prici, on mozda ta kola moze da proda po jacoj ceni nego sto je on platio ili mozda dobio od auto kuce... ...kako to ide kod multi popularnih likova....

Straight Outta München

pre 4 godine

to smo tu gde i jesmo.Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24

Kada neko napise ovako nesto odmah znas da je neinteligentan. Zalosno je sto imas preko 30 godina i ne poznajes osnovne principe ekonomije.

Reziel

pre 4 godine

Mislim da nije ljubomora, jer zaista mislim da je momčina sve zaradio radom, trudom i talentom, ali nekako ovako sve na gomili, pa sa njim još uz te, ili na tim automobilima... Izgleda mi nekako džiberski.
Ne znam zašto, jer je momak po svim parametrima zgodan, lep, vanserijski, planetarno uspešan. U svom poslu je dugo najbolji na planeti i sigurno je ostavio traga u istoriji fudbala. Čak i izjave koje sam čitao koje daje, deluje kao skroz OK tip.
Nije ni obučen kao šaban, da to je sve usko i skupo ali ne stoji mu loše. Jedino da nije taj gel koji krka konstantno...

CJC

pre 4 godine

Svaka čast na svemu, njegove pare i moze da ih trosi kako hoće (daje on dosta i u humanitarne svrhe) ali ovo slikanje pored automobila, pa taj stav...ko neki klinac od 13 godina.

Hvala teta Merkel sto cu ziveti normalno i ako sam posten

pre 4 godine

Sad ce ljubomorni da opale komentare. On jednostavno fenomenalno suta loptu i ume svasta sa njom. Zaradio je to sto ima nije ukrao. Budite vi u svom poslu medju najboljima na svetu pa makar sa metlom cistili. Nije lako jel da?

Bojan

pre 4 godine

Deluje na ovom prvom autu, po zvuku, da je ugradio plin, nadam se da je sa kapalicom zbog ventila i dizni. Covek je ekoloski svestan, treba mu subvencionisati jos par komada

Mare

pre 4 godine

Svaka njemu cast. Bez da se salim. Meni je satisfakcija da vrhunski fudbal, a i bilo koji drugi profi sport odavno vise ne gledam. Ni ne znam gde trenutno igra ovaj covek i ne interesuje me. Dokle god ima dovoljno ljudi koji ce trositi svoje pare i vreme na fudbal bice i ovakvog bahacenja.

Aleksa

pre 4 godine

Ovo je privatni snimak i ne vidim tu ništa loše. Ljudi žive život bez obzira da li će neke novine da zloupotrebe snimak a komentatori da pokažu "izlive nežnosti"... Pa šta ako zarađuje svojim radom, koliko ovakvih primeraka auta imaju npr. političari koji ne rade ništa na tri posla!? Gde ste na protestima? A da... gledate bogatstva tuđina od kojih vam ne zavise životi dok očajavate nad svojim "voznim parkom".

sada

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....
(Kiki ns, 12. februar 2020 10:34)

Pa bas i nisu ista ta dva Bugatija. Jedan je Vejron, a drugi je Siron.
A zasto su oni posebni, guglaj.

Sale...

pre 4 godine

Njemu je u tome procentualno manje para nego Vama dušebrižnicima u vašim škodama fabijama i dačijama loganima... A i da reši da rasproda, dobio bi za to što je platio 7,5 bar 15 miliona USD... Što na žalost nije slučaj sa vašim lepo očuvanim vozilima od 55kW...

goga

pre 4 godine

Pa dobro, nisam ništa drugo ni očekivala. Nećete sigurno videti Paul McCartney, Madonnu ili dok je još bio živ Michael Jacksona kako se slikaju pored auta. A svako od njih je za tri do četri puta bogatiji od Ronalda. Pre neki mesec bila reportaža prikazali dom Ronalda, nigde knjige ili umetničkih slika ili pak skulptura. Kič na sve strane, kao da si ušao u dom neke naše pevaljke.

una

pre 4 godine

Za ove što se rugaju kako je sam platio poklon, proguglajte koliko zarađuje Georgina Rodrigez godišnje... naravno da ne bi mogla ni da sanja tu zaradu da nije sa njim...ali, to su ipak njene pare od postova, reklama i raznih ugovora.

dare

pre 4 godine

opet neki preplaceni krelac pokazuje perje. gledajte sebe, ova koncentracija bogatstva ne treba da postoji pored masa gladne sirotinje. e jesmo mi ljudi glupi...

Čiča Gliša

pre 4 godine

Ja imam zdravlje i ono je meni od neprocenljive vrednosti.A u podrumu imam 2 bicikle i sta mi fali svaka cast momku imamo isto a ja cak imam i vise od njega jos 5 metara drva ???????

Marko

pre 4 godine

Seljak ostaje seljak bz obzira na pređeni put u jedinici vremena. Neka ih ima koliko hoće...njegovi su. Ali da je seljak i kompleksa a to toku. Ali mu skidam kapu kao sportisti.

Hakuna matata

pre 4 godine

Ne postoji stvar koja njega moze da iznenadi jer je sve svoje zelje odavno ispunio!
Ovaj auto za samo zauzeti jos jedno parking mesto u garazi

Marko

pre 4 godine

Bez trunke zavisi mogu samo da kažem da je gomilanje bogatstva u ovim lepim aparatima znak totalne bezidejnosti o smislu postojanja. Mora da ima mnogo boljih načina da se ostavi makar neki smisleni trag na ovoj Planeti. Istina, Ronaldo verovatno radi nešto i na tu stranu (npr. dobrotvorne fondacije), ali ... jedan super auto bi mu bio dovoljan. A opet, ko zna zašto je to dobro.

Sremčina

pre 4 godine

Može i svemirski brod da kupi ali dzabe,seljak ostaje seljak sa surogat devojkom...??.
PS Fudbal igra svaka mu čast,nadam se da će Ibra izbaciti sad iz Kupa...??

orao s visine

pre 4 godine

Svaka čast- Djordjina se baš otvorila..izuzetan poklon.
Meni je najviše zapeo za oko ovaj crni Buggati Veyron .. koji spoj elegancije i robustnosti..
Ovaj momak je definitivno CAR i ne profi i na poslovnom planu i primer kako uz talenat ali i ogroman rad sve postaje ostvarivo..
Oduševili me kao per pre neko veče kada je Djordjina bila i voditelj festivala u San Remu.. prelepa a u plesnoj numeri tanga izuzetno sexipilna
Bravo Kristijano care

Jagodina mora da peva

pre 4 godine

Njegove pare, njegova stvar. Ali čemu ta ... čak ne neumerenost, već nezajažljivost. Pa jel može da ih vozi tri odjedanput. XXI vek - šta to beše skromnost. Kako su baš svi isti ako su im puni džepovi??

aalborg

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24)

Druže, kakva srednja klasa. Čovek je jedan od najboljih u svom zanatu trenutno na planeti. Da li ti to kapiras? I to u zanatu, gde i desetmilioniti najbolji zarađuje mesečno više nego ti i ja godišnje. Ajde budi ti najbolji na svetu u svom poslu, pa ćeš možda i ti imati neki od ovih auta.

Eldorado

pre 4 godine

Nije baš milijarder, prema podacima $460 million. No i to je planina para. S tim da ovo ne znači da ima 460m u kešu. To je procenjena vrednost (sa svim i svačim) a možda ima i daleko manje od toga... No opet, više nego dovoljno.
Što se tiče instagrama, oni koji imju preko par miliona pratilaca dobijaju 5000 po postu pa i više. Ja nikada ni ne pratim poznate, zanimljiviji su mi obični kreativni ljudi.

Malo jaci od Dragane Mirkovic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (haos, 12. februar 2020 13:17) # Link komentara

Ali ne i od njenog supruga 😁

xx257

pre 4 godine

Cemu ovo fotografisanje? Ljudski je sve,razumijem u neku ruku-covjek je to krvavim trudom zaradio-sve stoji(i dobar je momak,nadasve). Ali ipak,gordost je to. Ne valja

Bojme88

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.

Straight Outta München

pre 4 godine

to smo tu gde i jesmo.Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24

Kada neko napise ovako nesto odmah znas da je neinteligentan. Zalosno je sto imas preko 30 godina i ne poznajes osnovne principe ekonomije.

Mile

pre 4 godine

"Barbika" leči komplekse iz detinjstva, kao i ostale starlete kad unovče svoj rad.

Da je normalan ne bi se radovao poklonu koji je sam odabrao i platio. Čemu gluma, osim ako i devojka nije deo te glume.
Hm, pitam se koliko li je ovaj momak zastranio...

Sremčina

pre 4 godine

Može i svemirski brod da kupi ali dzabe,seljak ostaje seljak sa surogat devojkom...??.
PS Fudbal igra svaka mu čast,nadam se da će Ibra izbaciti sad iz Kupa...??

Popokatepetl

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!

Čiča Gliša

pre 4 godine

Ja imam zdravlje i ono je meni od neprocenljive vrednosti.A u podrumu imam 2 bicikle i sta mi fali svaka cast momku imamo isto a ja cak imam i vise od njega jos 5 metara drva ???????

goga

pre 4 godine

Pa dobro, nisam ništa drugo ni očekivala. Nećete sigurno videti Paul McCartney, Madonnu ili dok je još bio živ Michael Jacksona kako se slikaju pored auta. A svako od njih je za tri do četri puta bogatiji od Ronalda. Pre neki mesec bila reportaža prikazali dom Ronalda, nigde knjige ili umetničkih slika ili pak skulptura. Kič na sve strane, kao da si ušao u dom neke naše pevaljke.

dare

pre 4 godine

opet neki preplaceni krelac pokazuje perje. gledajte sebe, ova koncentracija bogatstva ne treba da postoji pored masa gladne sirotinje. e jesmo mi ljudi glupi...

Marko

pre 4 godine

Seljak ostaje seljak bz obzira na pređeni put u jedinici vremena. Neka ih ima koliko hoće...njegovi su. Ali da je seljak i kompleksa a to toku. Ali mu skidam kapu kao sportisti.

Marko

pre 4 godine

Bez trunke zavisi mogu samo da kažem da je gomilanje bogatstva u ovim lepim aparatima znak totalne bezidejnosti o smislu postojanja. Mora da ima mnogo boljih načina da se ostavi makar neki smisleni trag na ovoj Planeti. Istina, Ronaldo verovatno radi nešto i na tu stranu (npr. dobrotvorne fondacije), ali ... jedan super auto bi mu bio dovoljan. A opet, ko zna zašto je to dobro.

Hari Haler

pre 4 godine

Ne znam samo sta ce Ronaldo od 1.07.2021. kad pocne merenje izduvnih gasova a svaki drugi auto sa slike mu ne bude mogao proci tehnicki aaa da on zivi u Italiji ja zaboravio to se na njega ne odnosi, mada ipak ako bude isao za Grcku preko Srbije a nadju mu da je skinuo katalizator... uh ne bi mu bio u kozi

Jagodina mora da peva

pre 4 godine

Njegove pare, njegova stvar. Ali čemu ta ... čak ne neumerenost, već nezajažljivost. Pa jel može da ih vozi tri odjedanput. XXI vek - šta to beše skromnost. Kako su baš svi isti ako su im puni džepovi??

Loki

pre 4 godine

Pored svih ovih automobila koje Ronaldo vozi sluzbeno i privatno, mogu da potpisem da sam se ja vise obradovao mojoj novoj remington masinici za kosu i bradu (3000 rsd), koju sam dobio na poklon,nego on ovom brabusu. Plus, sto svoj poklon nisam ja platio :) Sportski pozdrav!
 (Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Nije ni on svoj platio. Njegova zena ima vise od 16 miliona pratitelja na instagramu (primjer Djokovic ima manje od 7 miliona) i zaradila je do sad sama oko 10 miliona dolara. Uzivaj u svojoj masinici za bradu.

Sale...

pre 4 godine

Njemu je u tome procentualno manje para nego Vama dušebrižnicima u vašim škodama fabijama i dačijama loganima... A i da reši da rasproda, dobio bi za to što je platio 7,5 bar 15 miliona USD... Što na žalost nije slučaj sa vašim lepo očuvanim vozilima od 55kW...

CJC

pre 4 godine

Svaka čast na svemu, njegove pare i moze da ih trosi kako hoće (daje on dosta i u humanitarne svrhe) ali ovo slikanje pored automobila, pa taj stav...ko neki klinac od 13 godina.

Radovan III

pre 4 godine

Našli smo se pozvanim, sa prosečnom platom od 500 evra, da komentarišemo jednog od najboljih i najbogatijih svih vremena. Mi niti razumemo šta vidimo na slikama, niti razumemo to što pišemo. Jedino što osećamo je frustracija i zavist...

Kiki ns

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....

orao s visine

pre 4 godine

Svaka čast- Djordjina se baš otvorila..izuzetan poklon.
Meni je najviše zapeo za oko ovaj crni Buggati Veyron .. koji spoj elegancije i robustnosti..
Ovaj momak je definitivno CAR i ne profi i na poslovnom planu i primer kako uz talenat ali i ogroman rad sve postaje ostvarivo..
Oduševili me kao per pre neko veče kada je Djordjina bila i voditelj festivala u San Remu.. prelepa a u plesnoj numeri tanga izuzetno sexipilna
Bravo Kristijano care

Optimus

pre 4 godine

Citam ovde komentare koji su vecinom ljubomornog sadrzaja. Pa sta ce da radi, da ponese sve te silne milione u grob? Nije ih nasledio, nego krvavim trudom i odricanjem stekao. Moze mu se,covek je jedan od najuspesnijih u svom poslu,zivi punim plucima,i treba da trosi.

sada

pre 4 godine

Ima se, može se....
Ali i dalje ne shvatam zašto toliko komada automobila, i to još dva skoro ista Bugatija !?!
Njegov tavan, njegove merdevine....
(Kiki ns, 12. februar 2020 10:34)

Pa bas i nisu ista ta dva Bugatija. Jedan je Vejron, a drugi je Siron.
A zasto su oni posebni, guglaj.

Advokat

pre 4 godine

Meni je fascinantno da i dalje klubovi bacaju tolike milijarde na fudbalere,pa najprosecniji igrac ,znaci ono u klubu Turske lige koji se nalazi na 17.mestu je super bogat..To nema nigde na svetu...A najzanimljivije je sto nikako sa pukne taj balon finansijski u fudbalu.

Hvala teta Merkel sto cu ziveti normalno i ako sam posten

pre 4 godine

Sad ce ljubomorni da opale komentare. On jednostavno fenomenalno suta loptu i ume svasta sa njom. Zaradio je to sto ima nije ukrao. Budite vi u svom poslu medju najboljima na svetu pa makar sa metlom cistili. Nije lako jel da?

R1

pre 4 godine

DONEKLE mogu da shvatim da žene komentarišu na način da pokazuju ljubomoru i zavist,ali muškarci....jadno.
Čovek je "težak " verovatno milijardu + i može mu se da vozi šta god hoće i koliko hoće. Sve sam zaradio,život je posvetio sportu,isplatilo mu se,i uživa u plodovima rada,talenta,sreće....

Mare

pre 4 godine

Svaka njemu cast. Bez da se salim. Meni je satisfakcija da vrhunski fudbal, a i bilo koji drugi profi sport odavno vise ne gledam. Ni ne znam gde trenutno igra ovaj covek i ne interesuje me. Dokle god ima dovoljno ljudi koji ce trositi svoje pare i vreme na fudbal bice i ovakvog bahacenja.

Reziel

pre 4 godine

Mislim da nije ljubomora, jer zaista mislim da je momčina sve zaradio radom, trudom i talentom, ali nekako ovako sve na gomili, pa sa njim još uz te, ili na tim automobilima... Izgleda mi nekako džiberski.
Ne znam zašto, jer je momak po svim parametrima zgodan, lep, vanserijski, planetarno uspešan. U svom poslu je dugo najbolji na planeti i sigurno je ostavio traga u istoriji fudbala. Čak i izjave koje sam čitao koje daje, deluje kao skroz OK tip.
Nije ni obučen kao šaban, da to je sve usko i skupo ali ne stoji mu loše. Jedino da nije taj gel koji krka konstantno...

Svi smo pametni prema sopstvenom krterijumu

pre 4 godine

Test inteligencije bi trebao da uradi,da se utvrdi njegov IQ.
(Alexa, 12. februar 2020 10:42)

Otkud znaš da nije? Jesi li ti? Ako jesi, kakav je rezultat?
Moj komentar nema veze s Ronaldom. Nije mi baš omiljen fudbaler, ali poštujem to što je postigao. Samo sam izazvan neobjašnjivom željom pojedinaca da omalovažavaju druge, naročito sposobnije, uspešnije i društvu korisnije.

boki

pre 4 godine

@(Popokatepetl, 12. februar 2020 10:45)

Ja zamenio peglu 1400w za Tefalovu od 2600w, keramicka podloga, udar pare 180g...ludilo kako pegla. Jos uvek se radujem kad treba da ispeglam kosulju.

Bojan

pre 4 godine

Deluje na ovom prvom autu, po zvuku, da je ugradio plin, nadam se da je sa kapalicom zbog ventila i dizni. Covek je ekoloski svestan, treba mu subvencionisati jos par komada

Djordje NS

pre 4 godine

da bi se manje platio porez tj. bacile pare drzavi... ovako se vodi kao investicija.. hehe
(acafaca, 12. februar 2020 11:42)

Čitam ove zajedljive komentare i uopšte se ne čudim jer opšte poznata stvar kod Srba je da se uspeh ne prašta nikome pa što bi i nekom Cristianu Ronaldu kao što se ne prašta ni našem Novaku Đokoviću, tj. ljudima koji su svaki svoj evro zaradili krvavim trudom i radom. Ali to smo mi...seljana iako vidim na neki Cristiana časte sličnim pogrdljivim nazivima i lepe mu kojekakve epitete kao da bi oni drugačije postupali da u sekundi zarađuju stotine ili hiljade evra. Ali sebe nikad ne vidiš ali bez greške vidiš nekog drugog. Ali ti si jedini koji je shvatio poentu, na toliku godišnju zaradu imaš samo dve opcije kad je porez u pitanju ili da veliki deo novca potrošiš na sebe i svoje potreba ma kakve one bile ili da sve pare prikažeš kao dobit i platiš više milionski porez državi. Ali ko to da objašnjava sirotinji koja radi za 300 evra, grli pivsku flašu, kliče Vođi i za sve što nema kriv joj je neko drugi... Bravo za tebe buraz!

sklek

pre 4 godine

Sto je najcrnje u celoj prici, on mozda ta kola moze da proda po jacoj ceni nego sto je on platio ili mozda dobio od auto kuce... ...kako to ide kod multi popularnih likova....

Hakuna matata

pre 4 godine

Ne postoji stvar koja njega moze da iznenadi jer je sve svoje zelje odavno ispunio!
Ovaj auto za samo zauzeti jos jedno parking mesto u garazi

Aleksa

pre 4 godine

Ovo je privatni snimak i ne vidim tu ništa loše. Ljudi žive život bez obzira da li će neke novine da zloupotrebe snimak a komentatori da pokažu "izlive nežnosti"... Pa šta ako zarađuje svojim radom, koliko ovakvih primeraka auta imaju npr. političari koji ne rade ništa na tri posla!? Gde ste na protestima? A da... gledate bogatstva tuđina od kojih vam ne zavise životi dok očajavate nad svojim "voznim parkom".

Gladiator

pre 4 godine

U pravu su ovde pojedini što kažu šta bi ste vi radili sa tolikim milionima. I šta bi ste radili? On čovek ima oko 600 miliona na računu. Na svaka 4 dana on zaradi milion, to je prosek koji se izvlači od zarade preko instagrama i plate u Juventusu. Znači bez njegovih hotela, bokserica, parfema itd itd. U ovom slučaju mislim da pogrešno gledate, tačnije - ne gledajte to što bugati (koji je ovde najskuplji) košta 2-3 miliona, gledajte tako da on za njega zaradi od 7 do 10 dana. Za ove jeftinije mu treba 48 sati ili ti jedan story na instagramu! Uzmimo primer našeg Ronalda - Novaka Đokovića. Iako se ne k*rci po instagramu ko Ronaldo ne verujem da u garaži ima samo jedan auto, i da mu automobili nisu luksuzni. Ljudi, svako radi ono što voli sa parama kojima to može da priušti. Ronaldo voli automobile, npr Novak voli skijanje od malena i rednovo ide na skijanje. Ne verujem baš da mu je jakna ispod par hiljada evra a ni skije kontam nisu 200 evra. I ta jakna u odnosu na one koje mi kupujemo je a normalna kao i ovaj bugati gore ali njima se može imaju previše i to je poenta ove priče.

aalborg

pre 4 godine

Zato smo tu gde i jesmo.

Ili si bogat ili siromasan, srednja klasa izumire svugde!

Lepo je imati, ali ne shvatam poentu da jedno ljudsko bice treba da ima 10 automobila nenormalne vrednosti. Vecina tog novca bi nahranila veliku vecinu Africkog kontinenta.
(Bojme88, 12. februar 2020 09:24)

Druže, kakva srednja klasa. Čovek je jedan od najboljih u svom zanatu trenutno na planeti. Da li ti to kapiras? I to u zanatu, gde i desetmilioniti najbolji zarađuje mesečno više nego ti i ja godišnje. Ajde budi ti najbolji na svetu u svom poslu, pa ćeš možda i ti imati neki od ovih auta.

una

pre 4 godine

Za ove što se rugaju kako je sam platio poklon, proguglajte koliko zarađuje Georgina Rodrigez godišnje... naravno da ne bi mogla ni da sanja tu zaradu da nije sa njim...ali, to su ipak njene pare od postova, reklama i raznih ugovora.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Crni Kristijano, šta ćeš ako ti padne registracija oko slave?
(skoba, 12. februar 2020 11:48)

Pa kako šta će? Pa uradiće je na čekove na odloženo...

xx257

pre 4 godine

Cemu ovo fotografisanje? Ljudski je sve,razumijem u neku ruku-covjek je to krvavim trudom zaradio-sve stoji(i dobar je momak,nadasve). Ali ipak,gordost je to. Ne valja

Eldorado

pre 4 godine

Nije baš milijarder, prema podacima $460 million. No i to je planina para. S tim da ovo ne znači da ima 460m u kešu. To je procenjena vrednost (sa svim i svačim) a možda ima i daleko manje od toga... No opet, više nego dovoljno.
Što se tiče instagrama, oni koji imju preko par miliona pratilaca dobijaju 5000 po postu pa i više. Ja nikada ni ne pratim poznate, zanimljiviji su mi obični kreativni ljudi.

Malo jaci od Dragane Mirkovic
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (haos, 12. februar 2020 13:17) # Link komentara

Ali ne i od njenog supruga 😁