Nedelja, 09.02.2020.

17:50

Luka Jović dao gol! VIDEO

Luka Jović konačno je prekinuo post i pogodio za Real Madrid.

Izvor: MS

Luka Joviæ dao gol! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

Zezancija

pre 4 godine

Kako ce svim entitetima oko zumanceta biti krivo kad Jovic elsplodira. Jedva cekam.
(Dusanovo carstvo!, 10. februar 2020 08:21)

Evo eksplodirao je i nama je krivo jer ovo se već smatra još jednim u nizu trofeja u bogatoj srpskoj fudbalskoj istoriji.

Poseban pozdrav Xnodehu i sljedbenicima

Mile Jovanovic

pre 4 godine

leba igara

I treba da se tresu kada ovako igraju nasi fudbaleri razbijaju brutalni su Evropa se trese od nasih fudbalskih kolosa. Nihovi su pukli ko zvecka mrka kapa igraju za prosecne klubove Barselonu Real Inter Milan Celsi Atletiko Madrid Bajern tanko je to.

miladin

pre 4 godine

Imamo sada i mi cime da se ponosimo da je nas fudbaler dao gol u prvenstvenom susretu Reala sa Osasunom. Jedan od vecih uspeha naseg fudbala u zadnjih par godina obzirom da nas na ozbiljnoj fudbalskoj svetskoj i evropskoj sceni nema 50 godina.

4k4.Dex

pre 4 godine

K9liko moras da ima samopouzdanja da posle svega ovako bezobrazno zavrsavas akciju koju si mogao kako hoces... bravo mali. Zver od igraca.

John Lundstram

pre 4 godine

na oba meca gde je Jovic dao gol
bilo je 2+ golova prednosti za Real kad je usao i dao je oba u nadoknadi vremena
i na oba meca je bilo po pet golova
gol je gol
možda se vrati u prislogodisnju forumu

Max

pre 4 godine

@ када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације... (мики, 9. februar 2020 23:34)

E moj ti, a da sacekamo prvo da svet shvati da je Nole GOAT, da je Tesla najveci naucnik, pa polako nekim redom do Jovica "golgetera"

james

pre 4 godine

ovi dežurni pljuvaci mogu samo da mu zavide. jbt decko sa 20 god igra u realu i zaraduje mesečno nego svi vi zajedno za citav zivot, zato ga i pljujete. gledajte svoja posla ,pustite čoveka na miru.

Uroš Bg

pre 4 godine

Real gazi punim gasom. Luka Modrić je doktor nauka najvišeg ranga i ugleda u svetu dok je naš Luka Jović položio 2 ispit na 1 godinu medicinskog fakulteta. Tako nekako.

мики

pre 4 godine

Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.
(Goran, 09. februar 2020 22:52)

Лука је управо показао да има челичне живце. хладнокрвно је ухватио полуволеј левом ногом и забио голчину, као што их је давао за Ајнтрахт. када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације, почеће коначно и да му додају лопту, и радоваће се и пре него што Лука шутне, баш као и Ребић што је славио.

само гази Лука.

only fools and horses

pre 4 godine

Gol po njegovoj meri. Lopta na tacni, potpuno sam ispred golmana na 7-8 metara i nijedan odbrambeni igrač oko njega. Ma golčina. I to odlučujući, u 93. minuti. Dobro na 3:1, ali nema veze, da je bilo 1:1 bio bi odlučujući.

Goran

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.
(Zezancija, 9. februar 2020 21:51)

Da pratis fudbal znao bi da prosecni plejmejker ne moze vanjskom iz prve tako precizno da doda jer bi vecina igraca na toj poziciji prvo primili loptu pa onda razmislili sta dalje. Da pratis fudbal znao bi da bi vrhunski napadac pored onoliko vremena i prostora precizno plasirao loptu u gol. Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.

Zezancija

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.

montoya

pre 4 godine

Sada sam bas googlao... u svetu postoji 265 miliona ljudi ukljucenih u fudbal, svaki od tih 265 miliona bi sutra potpisalo za Real...mi imamo naseg momka Srbina koji igra tamo...i opet se nadju neki frustrirani besposlicari da ga pljuju i omalozavaju...strasno! Samo guraj Luka..zivi svoj san.

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Što neće da proradi Luka Jović da imamo i neke druge vesti osim Nola Groznog, Joke Frljoke i "solidnog".
(Slušaj bre Emanuele, 8. februar 2020 11:22)

Povukao sam ti nogu da častiš.

bmiles

pre 4 godine

Onaj osecaj kad u jedan sut uneses svu svoju frustraciju i pocepas mrezu,loptu a verujem uneo bi i golmana u mrezu!Drago mi je zbog ovog momka,naseg reprezentativca!Igrao sam fudbal i znam kako je kad mesecima ne ide,kad te svi polako otpisuju,sumnjajuci u tvoju golgetersku sposobnost.Odavno jedan mladi fudbaler nije bio pod ovolikim pritiskom da mora dati gol,da mora vratiti veru u sebe.Spanska publika a i mediji su najokrutnija publika na svetu,to svi znaju.Pogotovo se to ogleda u navijacima Reala,koji nemaju strpljenja za stranog fudbalera poput naseg Jovica.Neznam sta su ocekivali?Novog Ronalda!?Ronaldo je dosao u Real kao vec dokazani napadac,sasvim suprotnog stila a Jopvic nije on,pa se pitam mogu li oni biti strpljiviji nego sto su bili prema Bejlu koji iako sjajnim partijama u Realu nije mogao dobiti nikad naklonost njihovih "sosijedesa" !? Ako je ovaj gol skinuo imalo sumnje bice mi drago.Niko ne zeli vise postici gol nego rodjeni strelac poput njega,ali jedino stalnim golovima ta anatema moze nestati.Da li je ovaj gol pokrenuo tocak vodenice videcemo u narednim susretima.Zelim mu to od sveg srca.

Delije Čikago

pre 4 godine

Ovde se vidi svo umeće i talenat Luke Jovića, šutirati iz prve levom nogom u rašlje i to kad je samopouzdanje na minimumu to mogu samo vrhunski igrači, ali zato i postoji Real Madrid, ne bacaju oni pare ni za Modrića ni za Jovića tek tako, samo groBari mogu pisati gluposti o ovoj dvojici, Modrić već uveliko dokazan u svetu, Luka dolazi....idemoooooo...

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Dobro je. Da dečko skine pritisak i igra mirnije, ali i da se ne objavljuju oni nebulozni tekstovi o golčinama na treningu.

Kolubara tiho teče

pre 4 godine

Jović igra špica u Realu kao da je pivot u rukometu.Odbrana u dva reda, a Realovi opsedaju, pa lopta kruži od jedne na drugu stranu, tako da je špicu ograničen manevarski prostor, pa mu još i ne daju loptu, ili ne mogu da mu je proture kroz blok. Bilo je utakmica gde mu se Ramos uvaljivao u krilo, posebno pred kraj utakmice, a tada je i ulazio u igru i kako onda da igra, a nije igrač na malom prostoru. Igra odlično kada odbrana nije toliko gusta. Vrhunski je realizator. Dokaz za to je što za mnoštvo golova koje je dao, rekao bi čovek da je slučajno, što je naravno netačno.

Nikola

pre 4 godine

Baš biH se radovao da vidim našeg fudbalera da ostvaruje uspeh u svojim klubovima,zato što na neki način neki naš čovek ostavlja trag na velikoj sceni i predstavlja našu zemlju, ili kao neki naši bivši fudbaleri koji sada imaju dobre kontakte u fudbalskom svetu zahvaljujući onome što su uradili tokom karijere, to je dobro za naš fudbal, i najvažnija stvar da sa tako dobrim igračima i u dobroj formom ostvarivali bi sjajne rezultate kao reprezentacija.
E pošto to poslednje ne postoji kod nas već mnogih leta i zima, bilo da oni tamo u svojim klubovima igraju sjajno, solidno ili lošije, malo sam indiferentan na ovako nešto. U svakom slučaju želim mu da mu krene mnogo bolje nego do sad, ipak je to Real, veliki pritisak od 60 milki je na njemu, nije mu lako, svaki gol se gleda i svaki koji se ne da. Možda ode u Arsenal i tamo vaskrsne. Taman da počnem ponovo da navijam za taj klub nakon Anrija. Ako uspe u Realu, još bolje.

Messi

pre 4 godine

Cime se vi Srbi zanosite.covjek dao jedan gol.....gledaju ga se rijesiti u Realu.totalni promasaj lik.Haland i Odeegard ce vam tricu uvalit.

Milan

pre 4 godine

Dobre vesti pred meč reprezentacije protiv Norveške. Samo napred Luka.
(srle, 9. februar 2020 18:47)

Nije nama u reprezentaciji problem napad. Tadic, Kostic, i Mitrovic ili Jovic ce odraditi svoj deo posla. Imamo 2 problema sa Norveskom koji se udruzuju u jedan ogroman problem. 1. Odbrana nam je suplja. 2. Haland igra kao lud. Kad se spoje ta dva, plasim se danon sam ne da 5 golova.

tiberije

pre 4 godine

Najvažnije je da Zidan veruje u Jovica i da ga polako uvodi u tim. Nije lako doći u Real i igrati treba biti psihički jak. Setite se Prosineckog 2 krštene utakmice nije odigrao u Realu a kakav je igrač bio

Bok

pre 4 godine

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02)

Istina, a jel moze nositi 10 reala, igrat u prvoj s 35 u vezi(ne pamtim), dobit zlatnu loptu, igrat s reprezentacijom finale SP... Nesto ne pamtim exyu sportklub legende u tim vodama

moralni gmizavac

pre 4 godine

Opet gol kada i nije toliko vazno, pri rezultatu od 3:1,kraj utakmice, protivnik ae pomirio sa porazom, pas na tacni tzv. Poz

zagorka

pre 4 godine

Bravo Luka Joviću!!! Napokon!!! Nadam se da se sad sve polako bude vračalo na svoje mjesto..mislim da je ovo promašio bilo bi gotova karijera, no gol je prekrasan!!! Bravo!!! Pozz iz Hr

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

Mirko

pre 4 godine

trebalo mu je samo 4 minuta...plus vreme otkad je doso u real :) :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 9. februar 2020 18:49)

E i dodaj još od kad se rodio, i pride 9 meseci kol'ko ga je majka nosila.
Jesi sad malo srećniji?? Ajd i tebe sunce da ogreje malo! :P

Baščaršija

pre 4 godine

Bravo za naseg Bosanca!
Ovaj momak ima šanse da ode Džekinim stopama,sta se u Bosni rodi to mora da uspije.
Sve i da zavrsi u Osasuni mi smo Bosanci ponosni na njega

Kotez

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

Isko

pre 4 godine

jovic izabran za igraca utakmice! bravo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile,

Gde, na B92?
Za igraca utakmice proglasen je Isko,uz Modrica je bio najbolji igrac.Jovic je igrao 5 minuta od toga produžetak 3 minuta

ertrter

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.
(Bojan., 9. februar 2020 18:57)

To baš i nije tačno. Gledajući njegove utakmice u Realu, vidi se da se baš često vraćao nazad po loptu jer je nije dobijao napred, dakle nije tip igrača koji čeka loptu u šesnastercu. Iako su se neki žalili na njegovo kretanje, on je radio isto što i svaki normalan napadač, otvarao se, trčao, ponekad čak i mahao rukama da je slobodan... ali loptu jednostvno nije dobijao.
U Ajntrahtu je često davao golove iz uigranih akcija gde je utrčavao u prazan prostor, a neretko se i driblinzima i prodorima oslobađao protivničkih defanzivaca ili asistirao drugima. Mitrović je recimo tip igrača koji čeka loptu i za kojeg radi čitav tim i ne znam njegove karakteristike pripisujete Joviću. Njih dvojica su dva sasvim različita tipa napadača.

SCG

pre 4 godine

siguran sam da je on starter da bi bio bolji od benzeme,svaka cast benzemi ali luka je sada bolji..jednostavno veliki priisak,i benzema koji mora da igra jer je strasan,a nema mesta za obojicu..steta

lol

pre 4 godine

Uz obranu koja nije primila gol na euru 20 god+ovakav napad, Srbija ima sanse za proc na euro 2024 bez problema
(Srbijanski Kauchosi, 09. februar 2020 17:58)

Što se golova tice oni su na zadnjem euru ispunili normu ne za 20 nego za 100 god:D

lukaaa

pre 4 godine

Jeste,dao je gol i mnogo mi je drago.Al imam neki osecaj kao da njje zainteresovan.Voleo bih da me razuveri,pa da zajedno sa Mitrogolom otresemo zalizanog i Norvezane :)

JaxTeller

pre 4 godine

on samo daje u ovim "vec gotovim utakmicama".
(influencer, 09. februar 2020 17:59)

u pravu si, ušao je ipak već u 85’ min, da je barem dao gol u prvim 45’ min pa i nekako, ali ovo je stavrno bruka!

Lukina mama dama

pre 4 godine

Samo da decko bude istrajan i da se mani sponzorusa i splavarki. Posvecenost, rad i upornost i opstace u Realu. Docice njegovo vreme. Decko sa necerovatnom brzinom, snagom, osecajem za prostor.

Fica

pre 4 godine

Korak po korak da se stekne samopouzdanje pa ce sve biti bolje,ne moze bilo kakav igrac ovako da zakuca loptu to je sigurno.Nije ni 5 golova protiv fortune posle kojih je postao redovan doslo odma,vec posle cele sezone napornog rada i borbe za mesto u timu Ajntrahta.

Bojan.

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.

Exe

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi.
(plasticni hirurg, 9. februar 2020 18:25)

Pričao je Jović prošle godine da gleda uglavnom iz prve da šutira (odnosno bez odugovlačenja) jer smatra da je na taj način golman najmanje pripremljen za odbranu.

Laki

pre 4 godine

Bravo Jovicu majstore. Pogledajte samo kako on bez oklevanja sutira i dajte gol. Decko ima talenat i zna znanje, samo mu treba sansu pruziti, malo sacekati i dati vise lopti. Da ima bar upola lopti kao u Ajntrahtu, vec bi dao preko 10, siguran sam. Ne okleva, sutira odmah i gol. Nije bitno sta je, leva, desna ili glava. Decko ima magiju u nogama, samo mora iskoristiti svaku sansu maksimalno. Ljudi, malo pohvale i podrske njemu znaci puno. Ne znam zasto ste toliko ljubomorni, decko je uspeo svakako. Zasto ja nisam uspeo kao on? Jednostavno nisam, mozda sam rodjen da uspem u necemu drugom, ali jos nisam otkrio sta je to, ali mi je svakako drago zbog njega. Ajmo Jovke, sa Mitrom da zabijate i u reprezentaciji :)

Галатасарајево

pre 4 godine

Стварно овим потезом се види квалитет, на прву ју је закуцао. Изгледа да из неког разлога неће га саиграчи у тиму...

Marko

pre 4 godine

Nadam se da ce ga ovaj pogodak podici na psiholoskom planu, jeste da je dobio loptu kao na tacni ali mora se priznati da je onda bas dobro sutirao.

Tutinac

pre 4 godine

Sutra u Bosni praznik
(pazarac, 09. februar 2020 18:22)

U Bosni je svaki dan koji prezivite tamo praznik. Bednija i siromasnija "drzava" ne postoji, a nece uskoro ni formalno postojati.

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Joviću su za drugi gol u dresu Real Madrida bila potrebna samo četiri minuta, koliko je proveo na terenu kada je zamenio Karima Benzemu."

Samo četiri minuta ili samo 7 meseci?

SRB COP

pre 4 godine

Kad je docek, kauchosi?
(CRO COP, 9. februar 2020 18:14)

Bio 1991.godine kada je docekan evropski i svetski prvak Crvena zvezda.
Bio 2013.godine kada je docekana u19 reprezentacija Srbije,prvak Evrope.
Bio 2015.godine kada je docekana u20 reprezentacije Srbije,prvak sveta.
Docekana tri sampiona.Hrvatijanski nularoshi sampione u fudbalu,ni u
konkurenciji fetusa makar,nece nikad docekati.

Fudbaloman

pre 4 godine

To je ono sto pricam.Luka Jovic je kiler,igrac kaznenog prostora,realizator.
Neko kome je potrebna upotrebljiva lopta i evo,kada je dobije,u stilu
vrhunskog napadaca smesti loptu pod precku efektno.Samo neznalice i hejteri
mogu da tvrde da on nije kvalitetan.Samo je pitanje kakav mu tim odgovara.

Jocke

pre 4 godine

Lep gol, lepa asistencija, ali je Modrićev pas iz prve u prazan prostor ipak najlepši momenat videa, čime je i započela plodonosna akcija (ne poredim dvojicu Luka, samo komentarišem pogodak).

Mare

pre 4 godine

Ja sam se licno preznojio kada sam video Valverdea da vuce kontru a Jovica da se dobro otvorio,mogu da zamislim kako je bilo Jovicu, stvorio se ogroman pritisak i velika ocekivanja od njega aistina je da je Real dao 4 komada ali ovaj nacin na koji Real igra ne pogoduje ni jednom spicu, Benzema za 85 min jednu pismenu loptu nije dobio fali Azar, fali Vinisius fali Realu da malo rasire igru, muce se u ofanzivi vec duze vreme, jedan od razloga sto su prvi je taj sto je Barsa komedija od tima ove sezone.

plasticni hirurg

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi. al ovako isto ok. ali svako ko se razume zna da bi takav sut mogao ici preko stadions. al ovako super ispalo. nekako mi je bas drago.

gdsgf

pre 4 godine

Ima li boljeg dokaza da I ćorava koka zrno pogodi?
(LX, 9. februar 2020 18:13)

Ima li boljeg dokaza da hejteri imaju pamćenje zlatne ribice? Mnogo je Luka Jović golova davao, nije sezona koju je proveo među ovim sebičnim lopužama u Realu jedina. Daj Bože da će biti poslednja i da će otići sledeće sezone u neki dobar klub sa normalnim saigračima.

Westbrook

pre 4 godine

Haland kad daje golove -udje poslednjih 20 min da hat trick
Jovic kad daje- resen mec u 90 om a pise se o tome kao da je dao gol za osvajanje ls

Bravo bre

pre 4 godine

Bravo Luka,kakva golcina a onda prilikom proslave gola prilazi mu Luka Modric i grli ga sav srecan.Jes da nisam navijac Reala,al ovo je baš lepo da se vidi.Daj boze da mu je ovo samo jedan u nizu golova koje ce davati.

Bok

pre 4 godine

Cestitke Jovicu, a gle ove "radilice" što radilicari u 35. sve s 10 na ledima u Realu i jedva pokretan dijeli pasove vanjskom. Svisnut ce nam exyu sportklub legende i njihovi fanovi. Izdrzite još malo, mislim da je zadnja polusezona u igri

zvezdaš

pre 4 godine

Partizanovac sam ali ne da mi je drago sto je dao gol nego... valjda ce od sad nabolje!!!
(Petar016, 9. februar 2020 18:28)
e to je jako bitno bitno sto si partizanovac

Berlitz

pre 4 godine

Pratim svaku njegovu utakmicu ko da mi je brat rodjeni.. bravo doktore pokazi svima da si zverina!!!
PS. svaka cast Modricu i u 35-oj je tata fudbala..

Berlitz

pre 4 godine

Pratim svaku njegovu utakmicu ko da mi je brat rodjeni.. bravo doktore pokazi svima da si zverina!!!
PS. svaka cast Modricu i u 35-oj je tata fudbala..

Fica

pre 4 godine

Korak po korak da se stekne samopouzdanje pa ce sve biti bolje,ne moze bilo kakav igrac ovako da zakuca loptu to je sigurno.Nije ni 5 golova protiv fortune posle kojih je postao redovan doslo odma,vec posle cele sezone napornog rada i borbe za mesto u timu Ajntrahta.

plasticni hirurg

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi. al ovako isto ok. ali svako ko se razume zna da bi takav sut mogao ici preko stadions. al ovako super ispalo. nekako mi je bas drago.

мики

pre 4 godine

Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.
(Goran, 09. februar 2020 22:52)

Лука је управо показао да има челичне живце. хладнокрвно је ухватио полуволеј левом ногом и забио голчину, као што их је давао за Ајнтрахт. када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације, почеће коначно и да му додају лопту, и радоваће се и пре него што Лука шутне, баш као и Ребић што је славио.

само гази Лука.

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

Lukina mama dama

pre 4 godine

Samo da decko bude istrajan i da se mani sponzorusa i splavarki. Posvecenost, rad i upornost i opstace u Realu. Docice njegovo vreme. Decko sa necerovatnom brzinom, snagom, osecajem za prostor.

Jocke

pre 4 godine

Lep gol, lepa asistencija, ali je Modrićev pas iz prve u prazan prostor ipak najlepši momenat videa, čime je i započela plodonosna akcija (ne poredim dvojicu Luka, samo komentarišem pogodak).

Uroš Bg

pre 4 godine

Real gazi punim gasom. Luka Modrić je doktor nauka najvišeg ranga i ugleda u svetu dok je naš Luka Jović položio 2 ispit na 1 godinu medicinskog fakulteta. Tako nekako.

montoya

pre 4 godine

Sada sam bas googlao... u svetu postoji 265 miliona ljudi ukljucenih u fudbal, svaki od tih 265 miliona bi sutra potpisalo za Real...mi imamo naseg momka Srbina koji igra tamo...i opet se nadju neki frustrirani besposlicari da ga pljuju i omalozavaju...strasno! Samo guraj Luka..zivi svoj san.

Mare

pre 4 godine

Ja sam se licno preznojio kada sam video Valverdea da vuce kontru a Jovica da se dobro otvorio,mogu da zamislim kako je bilo Jovicu, stvorio se ogroman pritisak i velika ocekivanja od njega aistina je da je Real dao 4 komada ali ovaj nacin na koji Real igra ne pogoduje ni jednom spicu, Benzema za 85 min jednu pismenu loptu nije dobio fali Azar, fali Vinisius fali Realu da malo rasire igru, muce se u ofanzivi vec duze vreme, jedan od razloga sto su prvi je taj sto je Barsa komedija od tima ove sezone.

Delije Čikago

pre 4 godine

Ovde se vidi svo umeće i talenat Luke Jovića, šutirati iz prve levom nogom u rašlje i to kad je samopouzdanje na minimumu to mogu samo vrhunski igrači, ali zato i postoji Real Madrid, ne bacaju oni pare ni za Modrića ni za Jovića tek tako, samo groBari mogu pisati gluposti o ovoj dvojici, Modrić već uveliko dokazan u svetu, Luka dolazi....idemoooooo...

Bojan.

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.

Kotez

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...

bmiles

pre 4 godine

Onaj osecaj kad u jedan sut uneses svu svoju frustraciju i pocepas mrezu,loptu a verujem uneo bi i golmana u mrezu!Drago mi je zbog ovog momka,naseg reprezentativca!Igrao sam fudbal i znam kako je kad mesecima ne ide,kad te svi polako otpisuju,sumnjajuci u tvoju golgetersku sposobnost.Odavno jedan mladi fudbaler nije bio pod ovolikim pritiskom da mora dati gol,da mora vratiti veru u sebe.Spanska publika a i mediji su najokrutnija publika na svetu,to svi znaju.Pogotovo se to ogleda u navijacima Reala,koji nemaju strpljenja za stranog fudbalera poput naseg Jovica.Neznam sta su ocekivali?Novog Ronalda!?Ronaldo je dosao u Real kao vec dokazani napadac,sasvim suprotnog stila a Jopvic nije on,pa se pitam mogu li oni biti strpljiviji nego sto su bili prema Bejlu koji iako sjajnim partijama u Realu nije mogao dobiti nikad naklonost njihovih "sosijedesa" !? Ako je ovaj gol skinuo imalo sumnje bice mi drago.Niko ne zeli vise postici gol nego rodjeni strelac poput njega,ali jedino stalnim golovima ta anatema moze nestati.Da li je ovaj gol pokrenuo tocak vodenice videcemo u narednim susretima.Zelim mu to od sveg srca.

only fools and horses

pre 4 godine

Gol po njegovoj meri. Lopta na tacni, potpuno sam ispred golmana na 7-8 metara i nijedan odbrambeni igrač oko njega. Ma golčina. I to odlučujući, u 93. minuti. Dobro na 3:1, ali nema veze, da je bilo 1:1 bio bi odlučujući.

JaxTeller

pre 4 godine

on samo daje u ovim "vec gotovim utakmicama".
(influencer, 09. februar 2020 17:59)

u pravu si, ušao je ipak već u 85’ min, da je barem dao gol u prvim 45’ min pa i nekako, ali ovo je stavrno bruka!

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Joviću su za drugi gol u dresu Real Madrida bila potrebna samo četiri minuta, koliko je proveo na terenu kada je zamenio Karima Benzemu."

Samo četiri minuta ili samo 7 meseci?

Goran

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.
(Zezancija, 9. februar 2020 21:51)

Da pratis fudbal znao bi da prosecni plejmejker ne moze vanjskom iz prve tako precizno da doda jer bi vecina igraca na toj poziciji prvo primili loptu pa onda razmislili sta dalje. Da pratis fudbal znao bi da bi vrhunski napadac pored onoliko vremena i prostora precizno plasirao loptu u gol. Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.

Laki

pre 4 godine

Bravo Jovicu majstore. Pogledajte samo kako on bez oklevanja sutira i dajte gol. Decko ima talenat i zna znanje, samo mu treba sansu pruziti, malo sacekati i dati vise lopti. Da ima bar upola lopti kao u Ajntrahtu, vec bi dao preko 10, siguran sam. Ne okleva, sutira odmah i gol. Nije bitno sta je, leva, desna ili glava. Decko ima magiju u nogama, samo mora iskoristiti svaku sansu maksimalno. Ljudi, malo pohvale i podrske njemu znaci puno. Ne znam zasto ste toliko ljubomorni, decko je uspeo svakako. Zasto ja nisam uspeo kao on? Jednostavno nisam, mozda sam rodjen da uspem u necemu drugom, ali jos nisam otkrio sta je to, ali mi je svakako drago zbog njega. Ajmo Jovke, sa Mitrom da zabijate i u reprezentaciji :)

SRB COP

pre 4 godine

Kad je docek, kauchosi?
(CRO COP, 9. februar 2020 18:14)

Bio 1991.godine kada je docekan evropski i svetski prvak Crvena zvezda.
Bio 2013.godine kada je docekana u19 reprezentacija Srbije,prvak Evrope.
Bio 2015.godine kada je docekana u20 reprezentacije Srbije,prvak sveta.
Docekana tri sampiona.Hrvatijanski nularoshi sampione u fudbalu,ni u
konkurenciji fetusa makar,nece nikad docekati.

Tutinac

pre 4 godine

Sutra u Bosni praznik
(pazarac, 09. februar 2020 18:22)

U Bosni je svaki dan koji prezivite tamo praznik. Bednija i siromasnija "drzava" ne postoji, a nece uskoro ni formalno postojati.

gdsgf

pre 4 godine

Ima li boljeg dokaza da I ćorava koka zrno pogodi?
(LX, 9. februar 2020 18:13)

Ima li boljeg dokaza da hejteri imaju pamćenje zlatne ribice? Mnogo je Luka Jović golova davao, nije sezona koju je proveo među ovim sebičnim lopužama u Realu jedina. Daj Bože da će biti poslednja i da će otići sledeće sezone u neki dobar klub sa normalnim saigračima.

Exe

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi.
(plasticni hirurg, 9. februar 2020 18:25)

Pričao je Jović prošle godine da gleda uglavnom iz prve da šutira (odnosno bez odugovlačenja) jer smatra da je na taj način golman najmanje pripremljen za odbranu.

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Dobro je. Da dečko skine pritisak i igra mirnije, ali i da se ne objavljuju oni nebulozni tekstovi o golčinama na treningu.

Westbrook

pre 4 godine

Haland kad daje golove -udje poslednjih 20 min da hat trick
Jovic kad daje- resen mec u 90 om a pise se o tome kao da je dao gol za osvajanje ls

Bravo bre

pre 4 godine

Bravo Luka,kakva golcina a onda prilikom proslave gola prilazi mu Luka Modric i grli ga sav srecan.Jes da nisam navijac Reala,al ovo je baš lepo da se vidi.Daj boze da mu je ovo samo jedan u nizu golova koje ce davati.

Zezancija

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.

lol

pre 4 godine

Uz obranu koja nije primila gol na euru 20 god+ovakav napad, Srbija ima sanse za proc na euro 2024 bez problema
(Srbijanski Kauchosi, 09. februar 2020 17:58)

Što se golova tice oni su na zadnjem euru ispunili normu ne za 20 nego za 100 god:D

SCG

pre 4 godine

siguran sam da je on starter da bi bio bolji od benzeme,svaka cast benzemi ali luka je sada bolji..jednostavno veliki priisak,i benzema koji mora da igra jer je strasan,a nema mesta za obojicu..steta

Bok

pre 4 godine

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02)

Istina, a jel moze nositi 10 reala, igrat u prvoj s 35 u vezi(ne pamtim), dobit zlatnu loptu, igrat s reprezentacijom finale SP... Nesto ne pamtim exyu sportklub legende u tim vodama

Marko

pre 4 godine

Nadam se da ce ga ovaj pogodak podici na psiholoskom planu, jeste da je dobio loptu kao na tacni ali mora se priznati da je onda bas dobro sutirao.

Fudbaloman

pre 4 godine

To je ono sto pricam.Luka Jovic je kiler,igrac kaznenog prostora,realizator.
Neko kome je potrebna upotrebljiva lopta i evo,kada je dobije,u stilu
vrhunskog napadaca smesti loptu pod precku efektno.Samo neznalice i hejteri
mogu da tvrde da on nije kvalitetan.Samo je pitanje kakav mu tim odgovara.

tiberije

pre 4 godine

Najvažnije je da Zidan veruje u Jovica i da ga polako uvodi u tim. Nije lako doći u Real i igrati treba biti psihički jak. Setite se Prosineckog 2 krštene utakmice nije odigrao u Realu a kakav je igrač bio

miladin

pre 4 godine

Imamo sada i mi cime da se ponosimo da je nas fudbaler dao gol u prvenstvenom susretu Reala sa Osasunom. Jedan od vecih uspeha naseg fudbala u zadnjih par godina obzirom da nas na ozbiljnoj fudbalskoj svetskoj i evropskoj sceni nema 50 godina.

lukaaa

pre 4 godine

Jeste,dao je gol i mnogo mi je drago.Al imam neki osecaj kao da njje zainteresovan.Voleo bih da me razuveri,pa da zajedno sa Mitrogolom otresemo zalizanog i Norvezane :)

Milan

pre 4 godine

Dobre vesti pred meč reprezentacije protiv Norveške. Samo napred Luka.
(srle, 9. februar 2020 18:47)

Nije nama u reprezentaciji problem napad. Tadic, Kostic, i Mitrovic ili Jovic ce odraditi svoj deo posla. Imamo 2 problema sa Norveskom koji se udruzuju u jedan ogroman problem. 1. Odbrana nam je suplja. 2. Haland igra kao lud. Kad se spoje ta dva, plasim se danon sam ne da 5 golova.

Messi

pre 4 godine

Cime se vi Srbi zanosite.covjek dao jedan gol.....gledaju ga se rijesiti u Realu.totalni promasaj lik.Haland i Odeegard ce vam tricu uvalit.

4k4.Dex

pre 4 godine

K9liko moras da ima samopouzdanja da posle svega ovako bezobrazno zavrsavas akciju koju si mogao kako hoces... bravo mali. Zver od igraca.

Bok

pre 4 godine

Cestitke Jovicu, a gle ove "radilice" što radilicari u 35. sve s 10 na ledima u Realu i jedva pokretan dijeli pasove vanjskom. Svisnut ce nam exyu sportklub legende i njihovi fanovi. Izdrzite još malo, mislim da je zadnja polusezona u igri

Галатасарајево

pre 4 godine

Стварно овим потезом се види квалитет, на прву ју је закуцао. Изгледа да из неког разлога неће га саиграчи у тиму...

Max

pre 4 godine

@ када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације... (мики, 9. februar 2020 23:34)

E moj ti, a da sacekamo prvo da svet shvati da je Nole GOAT, da je Tesla najveci naucnik, pa polako nekim redom do Jovica "golgetera"

Mile Jovanovic

pre 4 godine

leba igara

I treba da se tresu kada ovako igraju nasi fudbaleri razbijaju brutalni su Evropa se trese od nasih fudbalskih kolosa. Nihovi su pukli ko zvecka mrka kapa igraju za prosecne klubove Barselonu Real Inter Milan Celsi Atletiko Madrid Bajern tanko je to.

zvezdaš

pre 4 godine

Partizanovac sam ali ne da mi je drago sto je dao gol nego... valjda ce od sad nabolje!!!
(Petar016, 9. februar 2020 18:28)
e to je jako bitno bitno sto si partizanovac

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

Isko

pre 4 godine

jovic izabran za igraca utakmice! bravo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile,

Gde, na B92?
Za igraca utakmice proglasen je Isko,uz Modrica je bio najbolji igrac.Jovic je igrao 5 minuta od toga produžetak 3 minuta

Mirko

pre 4 godine

trebalo mu je samo 4 minuta...plus vreme otkad je doso u real :) :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 9. februar 2020 18:49)

E i dodaj još od kad se rodio, i pride 9 meseci kol'ko ga je majka nosila.
Jesi sad malo srećniji?? Ajd i tebe sunce da ogreje malo! :P

zagorka

pre 4 godine

Bravo Luka Joviću!!! Napokon!!! Nadam se da se sad sve polako bude vračalo na svoje mjesto..mislim da je ovo promašio bilo bi gotova karijera, no gol je prekrasan!!! Bravo!!! Pozz iz Hr

Baščaršija

pre 4 godine

Bravo za naseg Bosanca!
Ovaj momak ima šanse da ode Džekinim stopama,sta se u Bosni rodi to mora da uspije.
Sve i da zavrsi u Osasuni mi smo Bosanci ponosni na njega

John Lundstram

pre 4 godine

na oba meca gde je Jovic dao gol
bilo je 2+ golova prednosti za Real kad je usao i dao je oba u nadoknadi vremena
i na oba meca je bilo po pet golova
gol je gol
možda se vrati u prislogodisnju forumu

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Što neće da proradi Luka Jović da imamo i neke druge vesti osim Nola Groznog, Joke Frljoke i "solidnog".
(Slušaj bre Emanuele, 8. februar 2020 11:22)

Povukao sam ti nogu da častiš.

james

pre 4 godine

ovi dežurni pljuvaci mogu samo da mu zavide. jbt decko sa 20 god igra u realu i zaraduje mesečno nego svi vi zajedno za citav zivot, zato ga i pljujete. gledajte svoja posla ,pustite čoveka na miru.

ertrter

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.
(Bojan., 9. februar 2020 18:57)

To baš i nije tačno. Gledajući njegove utakmice u Realu, vidi se da se baš često vraćao nazad po loptu jer je nije dobijao napred, dakle nije tip igrača koji čeka loptu u šesnastercu. Iako su se neki žalili na njegovo kretanje, on je radio isto što i svaki normalan napadač, otvarao se, trčao, ponekad čak i mahao rukama da je slobodan... ali loptu jednostvno nije dobijao.
U Ajntrahtu je često davao golove iz uigranih akcija gde je utrčavao u prazan prostor, a neretko se i driblinzima i prodorima oslobađao protivničkih defanzivaca ili asistirao drugima. Mitrović je recimo tip igrača koji čeka loptu i za kojeg radi čitav tim i ne znam njegove karakteristike pripisujete Joviću. Njih dvojica su dva sasvim različita tipa napadača.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Opet gol kada i nije toliko vazno, pri rezultatu od 3:1,kraj utakmice, protivnik ae pomirio sa porazom, pas na tacni tzv. Poz

Kolubara tiho teče

pre 4 godine

Jović igra špica u Realu kao da je pivot u rukometu.Odbrana u dva reda, a Realovi opsedaju, pa lopta kruži od jedne na drugu stranu, tako da je špicu ograničen manevarski prostor, pa mu još i ne daju loptu, ili ne mogu da mu je proture kroz blok. Bilo je utakmica gde mu se Ramos uvaljivao u krilo, posebno pred kraj utakmice, a tada je i ulazio u igru i kako onda da igra, a nije igrač na malom prostoru. Igra odlično kada odbrana nije toliko gusta. Vrhunski je realizator. Dokaz za to je što za mnoštvo golova koje je dao, rekao bi čovek da je slučajno, što je naravno netačno.

Nikola

pre 4 godine

Baš biH se radovao da vidim našeg fudbalera da ostvaruje uspeh u svojim klubovima,zato što na neki način neki naš čovek ostavlja trag na velikoj sceni i predstavlja našu zemlju, ili kao neki naši bivši fudbaleri koji sada imaju dobre kontakte u fudbalskom svetu zahvaljujući onome što su uradili tokom karijere, to je dobro za naš fudbal, i najvažnija stvar da sa tako dobrim igračima i u dobroj formom ostvarivali bi sjajne rezultate kao reprezentacija.
E pošto to poslednje ne postoji kod nas već mnogih leta i zima, bilo da oni tamo u svojim klubovima igraju sjajno, solidno ili lošije, malo sam indiferentan na ovako nešto. U svakom slučaju želim mu da mu krene mnogo bolje nego do sad, ipak je to Real, veliki pritisak od 60 milki je na njemu, nije mu lako, svaki gol se gleda i svaki koji se ne da. Možda ode u Arsenal i tamo vaskrsne. Taman da počnem ponovo da navijam za taj klub nakon Anrija. Ako uspe u Realu, još bolje.

Zezancija

pre 4 godine

Kako ce svim entitetima oko zumanceta biti krivo kad Jovic elsplodira. Jedva cekam.
(Dusanovo carstvo!, 10. februar 2020 08:21)

Evo eksplodirao je i nama je krivo jer ovo se već smatra još jednim u nizu trofeja u bogatoj srpskoj fudbalskoj istoriji.

Poseban pozdrav Xnodehu i sljedbenicima

Kotez

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...

only fools and horses

pre 4 godine

Gol po njegovoj meri. Lopta na tacni, potpuno sam ispred golmana na 7-8 metara i nijedan odbrambeni igrač oko njega. Ma golčina. I to odlučujući, u 93. minuti. Dobro na 3:1, ali nema veze, da je bilo 1:1 bio bi odlučujući.

Westbrook

pre 4 godine

Haland kad daje golove -udje poslednjih 20 min da hat trick
Jovic kad daje- resen mec u 90 om a pise se o tome kao da je dao gol za osvajanje ls

Goran

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.
(Zezancija, 9. februar 2020 21:51)

Da pratis fudbal znao bi da prosecni plejmejker ne moze vanjskom iz prve tako precizno da doda jer bi vecina igraca na toj poziciji prvo primili loptu pa onda razmislili sta dalje. Da pratis fudbal znao bi da bi vrhunski napadac pored onoliko vremena i prostora precizno plasirao loptu u gol. Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.

SRB COP

pre 4 godine

Kad je docek, kauchosi?
(CRO COP, 9. februar 2020 18:14)

Bio 1991.godine kada je docekan evropski i svetski prvak Crvena zvezda.
Bio 2013.godine kada je docekana u19 reprezentacija Srbije,prvak Evrope.
Bio 2015.godine kada je docekana u20 reprezentacije Srbije,prvak sveta.
Docekana tri sampiona.Hrvatijanski nularoshi sampione u fudbalu,ni u
konkurenciji fetusa makar,nece nikad docekati.

Messi

pre 4 godine

Cime se vi Srbi zanosite.covjek dao jedan gol.....gledaju ga se rijesiti u Realu.totalni promasaj lik.Haland i Odeegard ce vam tricu uvalit.

Uroš Bg

pre 4 godine

Real gazi punim gasom. Luka Modrić je doktor nauka najvišeg ranga i ugleda u svetu dok je naš Luka Jović položio 2 ispit na 1 godinu medicinskog fakulteta. Tako nekako.

SCG

pre 4 godine

siguran sam da je on starter da bi bio bolji od benzeme,svaka cast benzemi ali luka je sada bolji..jednostavno veliki priisak,i benzema koji mora da igra jer je strasan,a nema mesta za obojicu..steta

gdsgf

pre 4 godine

Ima li boljeg dokaza da I ćorava koka zrno pogodi?
(LX, 9. februar 2020 18:13)

Ima li boljeg dokaza da hejteri imaju pamćenje zlatne ribice? Mnogo je Luka Jović golova davao, nije sezona koju je proveo među ovim sebičnim lopužama u Realu jedina. Daj Bože da će biti poslednja i da će otići sledeće sezone u neki dobar klub sa normalnim saigračima.

Tutinac

pre 4 godine

Sutra u Bosni praznik
(pazarac, 09. februar 2020 18:22)

U Bosni je svaki dan koji prezivite tamo praznik. Bednija i siromasnija "drzava" ne postoji, a nece uskoro ni formalno postojati.

Fica

pre 4 godine

Korak po korak da se stekne samopouzdanje pa ce sve biti bolje,ne moze bilo kakav igrac ovako da zakuca loptu to je sigurno.Nije ni 5 golova protiv fortune posle kojih je postao redovan doslo odma,vec posle cele sezone napornog rada i borbe za mesto u timu Ajntrahta.

Ilija Dukić

pre 4 godine

"Joviću su za drugi gol u dresu Real Madrida bila potrebna samo četiri minuta, koliko je proveo na terenu kada je zamenio Karima Benzemu."

Samo četiri minuta ili samo 7 meseci?

Berlitz

pre 4 godine

Pratim svaku njegovu utakmicu ko da mi je brat rodjeni.. bravo doktore pokazi svima da si zverina!!!
PS. svaka cast Modricu i u 35-oj je tata fudbala..

Zezancija

pre 4 godine

Kakva lopta Modrica za Valverdea ,Jovic da mu plati pivu poslije tekme..
(Zigzaga, 09. februar 2020 17:59)

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02) # Link komentara

Takav gol može postići prosječni golgeter.

мики

pre 4 godine

Jovic je pod pritiskom uplaseno reagovao i pravo je pravo cudo da je uslo pod precku.
(Goran, 09. februar 2020 22:52)

Лука је управо показао да има челичне живце. хладнокрвно је ухватио полуволеј левом ногом и забио голчину, као што их је давао за Ајнтрахт. када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације, почеће коначно и да му додају лопту, и радоваће се и пре него што Лука шутне, баш као и Ребић што је славио.

само гази Лука.

Delije Čikago

pre 4 godine

Ovde se vidi svo umeće i talenat Luke Jovića, šutirati iz prve levom nogom u rašlje i to kad je samopouzdanje na minimumu to mogu samo vrhunski igrači, ali zato i postoji Real Madrid, ne bacaju oni pare ni za Modrića ni za Jovića tek tako, samo groBari mogu pisati gluposti o ovoj dvojici, Modrić već uveliko dokazan u svetu, Luka dolazi....idemoooooo...

Slušaj bre Emanuele

pre 4 godine

Što neće da proradi Luka Jović da imamo i neke druge vesti osim Nola Groznog, Joke Frljoke i "solidnog".
(Slušaj bre Emanuele, 8. februar 2020 11:22)

Povukao sam ti nogu da častiš.

zvezdaš

pre 4 godine

Partizanovac sam ali ne da mi je drago sto je dao gol nego... valjda ce od sad nabolje!!!
(Petar016, 9. februar 2020 18:28)
e to je jako bitno bitno sto si partizanovac

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

montoya

pre 4 godine

Sada sam bas googlao... u svetu postoji 265 miliona ljudi ukljucenih u fudbal, svaki od tih 265 miliona bi sutra potpisalo za Real...mi imamo naseg momka Srbina koji igra tamo...i opet se nadju neki frustrirani besposlicari da ga pljuju i omalozavaju...strasno! Samo guraj Luka..zivi svoj san.

Lukina mama dama

pre 4 godine

Samo da decko bude istrajan i da se mani sponzorusa i splavarki. Posvecenost, rad i upornost i opstace u Realu. Docice njegovo vreme. Decko sa necerovatnom brzinom, snagom, osecajem za prostor.

Bojan.

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.

james

pre 4 godine

ovi dežurni pljuvaci mogu samo da mu zavide. jbt decko sa 20 god igra u realu i zaraduje mesečno nego svi vi zajedno za citav zivot, zato ga i pljujete. gledajte svoja posla ,pustite čoveka na miru.

Baščaršija

pre 4 godine

Bravo za naseg Bosanca!
Ovaj momak ima šanse da ode Džekinim stopama,sta se u Bosni rodi to mora da uspije.
Sve i da zavrsi u Osasuni mi smo Bosanci ponosni na njega

Laki

pre 4 godine

Bravo Jovicu majstore. Pogledajte samo kako on bez oklevanja sutira i dajte gol. Decko ima talenat i zna znanje, samo mu treba sansu pruziti, malo sacekati i dati vise lopti. Da ima bar upola lopti kao u Ajntrahtu, vec bi dao preko 10, siguran sam. Ne okleva, sutira odmah i gol. Nije bitno sta je, leva, desna ili glava. Decko ima magiju u nogama, samo mora iskoristiti svaku sansu maksimalno. Ljudi, malo pohvale i podrske njemu znaci puno. Ne znam zasto ste toliko ljubomorni, decko je uspeo svakako. Zasto ja nisam uspeo kao on? Jednostavno nisam, mozda sam rodjen da uspem u necemu drugom, ali jos nisam otkrio sta je to, ali mi je svakako drago zbog njega. Ajmo Jovke, sa Mitrom da zabijate i u reprezentaciji :)

plasticni hirurg

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi. al ovako isto ok. ali svako ko se razume zna da bi takav sut mogao ici preko stadions. al ovako super ispalo. nekako mi je bas drago.

Fudbaloman

pre 4 godine

To je ono sto pricam.Luka Jovic je kiler,igrac kaznenog prostora,realizator.
Neko kome je potrebna upotrebljiva lopta i evo,kada je dobije,u stilu
vrhunskog napadaca smesti loptu pod precku efektno.Samo neznalice i hejteri
mogu da tvrde da on nije kvalitetan.Samo je pitanje kakav mu tim odgovara.

Max

pre 4 godine

@ када Реалови играчи коначно схвате да је Лука можда и најефикаснији голгетер финишер своје генерације... (мики, 9. februar 2020 23:34)

E moj ti, a da sacekamo prvo da svet shvati da je Nole GOAT, da je Tesla najveci naucnik, pa polako nekim redom do Jovica "golgetera"

JaxTeller

pre 4 godine

on samo daje u ovim "vec gotovim utakmicama".
(influencer, 09. februar 2020 17:59)

u pravu si, ušao je ipak već u 85’ min, da je barem dao gol u prvim 45’ min pa i nekako, ali ovo je stavrno bruka!

miladin

pre 4 godine

Imamo sada i mi cime da se ponosimo da je nas fudbaler dao gol u prvenstvenom susretu Reala sa Osasunom. Jedan od vecih uspeha naseg fudbala u zadnjih par godina obzirom da nas na ozbiljnoj fudbalskoj svetskoj i evropskoj sceni nema 50 godina.

lukaaa

pre 4 godine

Jeste,dao je gol i mnogo mi je drago.Al imam neki osecaj kao da njje zainteresovan.Voleo bih da me razuveri,pa da zajedno sa Mitrogolom otresemo zalizanog i Norvezane :)

Mare

pre 4 godine

Ja sam se licno preznojio kada sam video Valverdea da vuce kontru a Jovica da se dobro otvorio,mogu da zamislim kako je bilo Jovicu, stvorio se ogroman pritisak i velika ocekivanja od njega aistina je da je Real dao 4 komada ali ovaj nacin na koji Real igra ne pogoduje ni jednom spicu, Benzema za 85 min jednu pismenu loptu nije dobio fali Azar, fali Vinisius fali Realu da malo rasire igru, muce se u ofanzivi vec duze vreme, jedan od razloga sto su prvi je taj sto je Barsa komedija od tima ove sezone.

Exe

pre 4 godine

i to kakav, direktno, mogao i cak da je primi.
(plasticni hirurg, 9. februar 2020 18:25)

Pričao je Jović prošle godine da gleda uglavnom iz prve da šutira (odnosno bez odugovlačenja) jer smatra da je na taj način golman najmanje pripremljen za odbranu.

lol

pre 4 godine

Uz obranu koja nije primila gol na euru 20 god+ovakav napad, Srbija ima sanse za proc na euro 2024 bez problema
(Srbijanski Kauchosi, 09. februar 2020 17:58)

Što se golova tice oni su na zadnjem euru ispunili normu ne za 20 nego za 100 god:D

bmiles

pre 4 godine

Onaj osecaj kad u jedan sut uneses svu svoju frustraciju i pocepas mrezu,loptu a verujem uneo bi i golmana u mrezu!Drago mi je zbog ovog momka,naseg reprezentativca!Igrao sam fudbal i znam kako je kad mesecima ne ide,kad te svi polako otpisuju,sumnjajuci u tvoju golgetersku sposobnost.Odavno jedan mladi fudbaler nije bio pod ovolikim pritiskom da mora dati gol,da mora vratiti veru u sebe.Spanska publika a i mediji su najokrutnija publika na svetu,to svi znaju.Pogotovo se to ogleda u navijacima Reala,koji nemaju strpljenja za stranog fudbalera poput naseg Jovica.Neznam sta su ocekivali?Novog Ronalda!?Ronaldo je dosao u Real kao vec dokazani napadac,sasvim suprotnog stila a Jopvic nije on,pa se pitam mogu li oni biti strpljiviji nego sto su bili prema Bejlu koji iako sjajnim partijama u Realu nije mogao dobiti nikad naklonost njihovih "sosijedesa" !? Ako je ovaj gol skinuo imalo sumnje bice mi drago.Niko ne zeli vise postici gol nego rodjeni strelac poput njega,ali jedino stalnim golovima ta anatema moze nestati.Da li je ovaj gol pokrenuo tocak vodenice videcemo u narednim susretima.Zelim mu to od sveg srca.

Галатасарајево

pre 4 godine

Стварно овим потезом се види квалитет, на прву ју је закуцао. Изгледа да из неког разлога неће га саиграчи у тиму...

Jocke

pre 4 godine

Lep gol, lepa asistencija, ali je Modrićev pas iz prve u prazan prostor ipak najlepši momenat videa, čime je i započela plodonosna akcija (ne poredim dvojicu Luka, samo komentarišem pogodak).

Bok

pre 4 godine

Cestitke Jovicu, a gle ove "radilice" što radilicari u 35. sve s 10 na ledima u Realu i jedva pokretan dijeli pasove vanjskom. Svisnut ce nam exyu sportklub legende i njihovi fanovi. Izdrzite još malo, mislim da je zadnja polusezona u igri

zagorka

pre 4 godine

Bravo Luka Joviću!!! Napokon!!! Nadam se da se sad sve polako bude vračalo na svoje mjesto..mislim da je ovo promašio bilo bi gotova karijera, no gol je prekrasan!!! Bravo!!! Pozz iz Hr

Mirko

pre 4 godine

trebalo mu je samo 4 minuta...plus vreme otkad je doso u real :) :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kimi, 9. februar 2020 18:49)

E i dodaj još od kad se rodio, i pride 9 meseci kol'ko ga je majka nosila.
Jesi sad malo srećniji?? Ajd i tebe sunce da ogreje malo! :P

4k4.Dex

pre 4 godine

K9liko moras da ima samopouzdanja da posle svega ovako bezobrazno zavrsavas akciju koju si mogao kako hoces... bravo mali. Zver od igraca.

Mile Jovanovic

pre 4 godine

leba igara

I treba da se tresu kada ovako igraju nasi fudbaleri razbijaju brutalni su Evropa se trese od nasih fudbalskih kolosa. Nihovi su pukli ko zvecka mrka kapa igraju za prosecne klubove Barselonu Real Inter Milan Celsi Atletiko Madrid Bajern tanko je to.

ertrter

pre 4 godine

Jovic je vrhunski spic,ali je tako isto i igrac gde ce ceo tim igrati za njega.A to ce u Realu malo teze.Decko retko promasuje ali tako je igrac manje u polju,malo trci a to treneri ne vole.Vrhunski spic samo mora otici u ekipu koja ce igrati za njega.
(Bojan., 9. februar 2020 18:57)

To baš i nije tačno. Gledajući njegove utakmice u Realu, vidi se da se baš često vraćao nazad po loptu jer je nije dobijao napred, dakle nije tip igrača koji čeka loptu u šesnastercu. Iako su se neki žalili na njegovo kretanje, on je radio isto što i svaki normalan napadač, otvarao se, trčao, ponekad čak i mahao rukama da je slobodan... ali loptu jednostvno nije dobijao.
U Ajntrahtu je često davao golove iz uigranih akcija gde je utrčavao u prazan prostor, a neretko se i driblinzima i prodorima oslobađao protivničkih defanzivaca ili asistirao drugima. Mitrović je recimo tip igrača koji čeka loptu i za kojeg radi čitav tim i ne znam njegove karakteristike pripisujete Joviću. Njih dvojica su dva sasvim različita tipa napadača.

Mirko

pre 4 godine

Vrlo samopouzdano i čak bezobrazno dat gol. Kao neko ko to radi kad 'oće i kako mu se hoće. Izgleda da se iznervirao što ovoliko dugo nije dao gol, kao da je namerno hteo da ga da ovako bahato.
Na stranu što je precizno i tehnički besprekorno.

Radostan sam i srećan zbog njega.

Bravo majstore! Samo nastavi tako!
Čim ti daju prostora ili umesto Benzeme - samo ljuljaj! Bez pardona!

tiberije

pre 4 godine

Najvažnije je da Zidan veruje u Jovica i da ga polako uvodi u tim. Nije lako doći u Real i igrati treba biti psihički jak. Setite se Prosineckog 2 krštene utakmice nije odigrao u Realu a kakav je igrač bio

moralni gmizavac

pre 4 godine

Opet gol kada i nije toliko vazno, pri rezultatu od 3:1,kraj utakmice, protivnik ae pomirio sa porazom, pas na tacni tzv. Poz

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Dobro je. Da dečko skine pritisak i igra mirnije, ali i da se ne objavljuju oni nebulozni tekstovi o golčinama na treningu.

Bravo bre

pre 4 godine

Bravo Luka,kakva golcina a onda prilikom proslave gola prilazi mu Luka Modric i grli ga sav srecan.Jes da nisam navijac Reala,al ovo je baš lepo da se vidi.Daj boze da mu je ovo samo jedan u nizu golova koje ce davati.

Marko

pre 4 godine

Nadam se da ce ga ovaj pogodak podici na psiholoskom planu, jeste da je dobio loptu kao na tacni ali mora se priznati da je onda bas dobro sutirao.

Kolubara tiho teče

pre 4 godine

Jović igra špica u Realu kao da je pivot u rukometu.Odbrana u dva reda, a Realovi opsedaju, pa lopta kruži od jedne na drugu stranu, tako da je špicu ograničen manevarski prostor, pa mu još i ne daju loptu, ili ne mogu da mu je proture kroz blok. Bilo je utakmica gde mu se Ramos uvaljivao u krilo, posebno pred kraj utakmice, a tada je i ulazio u igru i kako onda da igra, a nije igrač na malom prostoru. Igra odlično kada odbrana nije toliko gusta. Vrhunski je realizator. Dokaz za to je što za mnoštvo golova koje je dao, rekao bi čovek da je slučajno, što je naravno netačno.

John Lundstram

pre 4 godine

na oba meca gde je Jovic dao gol
bilo je 2+ golova prednosti za Real kad je usao i dao je oba u nadoknadi vremena
i na oba meca je bilo po pet golova
gol je gol
možda se vrati u prislogodisnju forumu

Bok

pre 4 godine

Takvu loptu moze da posalje bilo koji prosecni plejmejker...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kotez, 9. februar 2020 19:02)

Istina, a jel moze nositi 10 reala, igrat u prvoj s 35 u vezi(ne pamtim), dobit zlatnu loptu, igrat s reprezentacijom finale SP... Nesto ne pamtim exyu sportklub legende u tim vodama

Nikola

pre 4 godine

Baš biH se radovao da vidim našeg fudbalera da ostvaruje uspeh u svojim klubovima,zato što na neki način neki naš čovek ostavlja trag na velikoj sceni i predstavlja našu zemlju, ili kao neki naši bivši fudbaleri koji sada imaju dobre kontakte u fudbalskom svetu zahvaljujući onome što su uradili tokom karijere, to je dobro za naš fudbal, i najvažnija stvar da sa tako dobrim igračima i u dobroj formom ostvarivali bi sjajne rezultate kao reprezentacija.
E pošto to poslednje ne postoji kod nas već mnogih leta i zima, bilo da oni tamo u svojim klubovima igraju sjajno, solidno ili lošije, malo sam indiferentan na ovako nešto. U svakom slučaju želim mu da mu krene mnogo bolje nego do sad, ipak je to Real, veliki pritisak od 60 milki je na njemu, nije mu lako, svaki gol se gleda i svaki koji se ne da. Možda ode u Arsenal i tamo vaskrsne. Taman da počnem ponovo da navijam za taj klub nakon Anrija. Ako uspe u Realu, još bolje.

Milan

pre 4 godine

Dobre vesti pred meč reprezentacije protiv Norveške. Samo napred Luka.
(srle, 9. februar 2020 18:47)

Nije nama u reprezentaciji problem napad. Tadic, Kostic, i Mitrovic ili Jovic ce odraditi svoj deo posla. Imamo 2 problema sa Norveskom koji se udruzuju u jedan ogroman problem. 1. Odbrana nam je suplja. 2. Haland igra kao lud. Kad se spoje ta dva, plasim se danon sam ne da 5 golova.

Zezancija

pre 4 godine

Kako ce svim entitetima oko zumanceta biti krivo kad Jovic elsplodira. Jedva cekam.
(Dusanovo carstvo!, 10. februar 2020 08:21)

Evo eksplodirao je i nama je krivo jer ovo se već smatra još jednim u nizu trofeja u bogatoj srpskoj fudbalskoj istoriji.

Poseban pozdrav Xnodehu i sljedbenicima

Isko

pre 4 godine

jovic izabran za igraca utakmice! bravo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile,

Gde, na B92?
Za igraca utakmice proglasen je Isko,uz Modrica je bio najbolji igrac.Jovic je igrao 5 minuta od toga produžetak 3 minuta