Sreda, 22.01.2020.

05:25

Marjanović i Dončić odlični, ali nedovoljni za Lenarda

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su Dalas Maverikse rezultatom 110:107.

Izvor: LN

Marjanoviæ i Donèiæ odlièni, ali nedovoljni za Lenarda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 4 godine

"Miroslav"! kazes da je Lenard osvojio prsten sa 23 godine ali nisi rekao da je igrao u vec sampionskoj ekipi sa legendama: Dankan, Parker i Djinobili!! To sto je bio MVP je normalno za pohvalu ali kad protivnici moraju cuvati ovu trojicu legendi onda se normalno otvara mnogo prostora za igraca kakav je Lenard. Sa kim igra Doncic!!! Rekonvalescent Porcingis , Mrjanovic itd. To se ne moze porediti.

miroslav

pre 4 godine

Gorane, biti MVP u takvom timu i sa takvim saigračima nije olakšavajuća nego otežavajuća okolnost. On je tada bio perspektivan mlad igrač bez nekog posebno statusa, sa zadacima pre svega u odbrani. Lako je skupljati brojke kad si jedina i glavna opcija...teško je tako biti šampion.

ThePain

pre 4 godine

Haha, mislim da je Jeremija 100% pisao pod nikom Vincekarter. Oni koji poznaju malo bolje gramatiku & sintaksu, lako ce to zakljuciti.
Obracam se ovdje adminu, da mi objavi ovaj komentar, jer sam juce napisao makar dva posta, a ni jedan mi nije objavljen.
Napominjem, da nikad ovdje ne spamam, niti koga vrijedam.
Zahvaljujem unaprijed.

CJC

pre 4 godine

Neko napisa " dobar je Luka ali trenutno nije bolji od Lenarda"...ne znam da li je sprdnja, šta već, da li iko ozbiljan misli da u ovom trenutku postoji bolji igrač u NBA od Kavaja Lenarda?

baron

pre 4 godine

Doncic je bez sumnje jedan sjajan mladi kosarkas, ali forsiranje od strane medija, taktika tima u kome je on centralna figura, naklonjen sudijski kriterijum cine da on izgleda kao Jordan. I ne samo on, vec sve zvezde koje igraju u NBA, u ligi gde su odbrane trenutno svedene na minimum.
Sve je to vise manje precenjeno i prenapumpano.
Nenormalne statistike, triple doublovi cine od dananjih kosarkasa vanzemaljce.
Medjutim, u nekoj takmicarskoj, ozbiljnoj kosarci van NBA parketa, Doncic nije nista bolji igrac od Dragica. Dragic je bio glavni igrac Slovenije, a ne Doncic. I sada bih pre uzeo Dragica zbog brzine, odbrane nego Doncica, jer u napadu nema neke velike razlike.
Jokic, Janis sve su to kosarkasi koje je lako zaustaviti taktikom, malo boljom odbranom. Za razliku od Novickog, za koga znate da ubacuje 30p. Ginobili je po meni bio najbolji bek novijeg doba van NBA, umetnik sa loptom, strasan igrac. Za razliku od Doncica imao je atletizam, igrao bolju odbranu, imao strasan pregled igre, dribling a ispada da je Doncic vec sada bolji, sto je van svake pameti.

Sve se pretvorilo u predstavu za siroke mase, sablonska kosarka koja vise lici na igricu nego na neki sport. Mnogo precenjenih igraca, koji realno nisu toliko dobri i nezaustavljivi.
Izjave trenera su smesne i naivne, pokazuju koliko je sve to cirkus.

WillyWonka

pre 4 godine

"I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!
(vince carter, 22. januar 2020 06:02)"

Hahahaha, lijepo je kad čovjek vjeruje, ali loše je kad vjeruje u nemoguće. Netrpeljivost prema Dončiću već prelazi granice dobrog ukusa, a momak razvaljuje, uz sve greške koje radi kao mlad i neiskusan igrač. Taj igrač koji "nije za najveća dela" već je osvojio EL i prvak je Evrope sa reprezentacijom, ali tastatura izdrži svaku glupost koju hejteri napišu.

Urox

pre 4 godine

Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate

Ok sve to stoji samo sto je u zadnjem minutu kavaji pogodio i oba bacanja i trojku, a luka na 108:105 promasio oba bacanja... Strasan je igrac ali od Kavajia nije bolji

miroslav

pre 4 godine

Vladimire, ja rekoh da je bio u "Lukinim godinama", a ne da je imao isto godina kao Dončić. Šta bi hteo da dokažeš...da je velika, generacijska razlika? Dončić će za mesec dana imati 21 godinu, a Leonard je imao nepunih 23 kada je bio MVP finala u svojoj trećoj sezoni i to su fakti. Eto, ostaje Dončiću još jedna sezona da bude MVP finala i šampion ako će ti biti lakše.

Statističar

pre 4 godine

Luka ima za svoje godine odlično samopouzdanje i košarkaški bezobrazluk. Ali od njega američki mediji prave novog Bradu. Naravno da ima ogroman broj postignutih koševa i tripl-dablova kada CEO TIM IGRA ZA NJEGA. Ali, svi znamo da su Ameri statističari - Luka samo 46 odsto FG, ta 3 poena bednih 32,7 odsto a slobodna bacanja prosečna 77,7 odsto. Nekoliko rezervista Dalasa ima bolje procente sa linije bacanja. Slab je u odbrani za NBA, ali svi se nadaju da će za pet godina da popravi procente šuta i da će tek tada biti istinski MVP. Sve dok ima lošije procente šuta od Bogdana Bogdanovića a da ne spominjemo Bojana Bogdanovića ne zaslužuje titulu MVP! Samo Bog zna koliko je vlasnik Dalasa, jedan od pet najpopularnijih milijardera u Americi platio za promociju Luke.

vince carter

pre 4 godine

A tek sam sad procitao ceo komentar od doticnog fejk cartera,pa dal vi stvarno mislite da bi neko pri zdravoj pameti napisao da je Fox u istom rangu kao Doncic :D Ja ne znam dal ovaj namerno pise ovo zbog mene ili jednostavno zeli da koristi to korisnicko ime,svejedno postoji ogromna razlika u pisanju.

vince carter

pre 4 godine

Hahaha,vise puta sam napisao da postoji lazni vince carter i vi ne mozete da provalite. Ja nikada ovako nisam pisao o Doncicu,niti sam ikada pisao o Sacrametu,Divcu i razlozima zasto ga nisu uzeli,ja uvek pozitivno pisem o Doncicu,Lebrona ne zovem laznim kraljem niti koristim te nadimke,pa Jeremija ti bi stvarno i trebao da provalis..bravo @Memfis!! Uzgred nisam ni gledao utakmicu da bi dao ovako "strucnu" analizu kao fejk Carter a lupio sam mu i minus :)

CptPrise

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...
(Memfis, 22. januar 2020 08:58)
U 100 marke kume da je Jeremija!

Aleksa

pre 4 godine

@vince carter... ja ne znam kako ti još uvek nisi u nekom timu kao stručni konsultant/analitičar, nego svu pamet moraš po portalima da deliš... apliciraj negde, pošalji komentare na office@mavs.com, office@kings.com itd, neko će te sigurno zapaziti... :) a i zoveš se kao legenda NBA, makar imaš malu prednost u odnosu na nas ostale... :)

vlada

pre 4 godine

@vince carter
Lebron se ispucava a ima sut iz igre u karijeri 50,4 %. Sto se tice toga je uspesniji i od Jordana i Kobe-a. Ne kazem da je bolji od njih, ali reci da se ispucava samo pokazuje koliko si kosarkaski nepismen.

Dimitrijevic

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.

Memfis

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...

JPR24

pre 4 godine

Bobi i Curry su trebali malo više igrati, možda bi i dobili. No kako god, i Luka i Lenard su često prangijali bezveze, pogotovo za tri !

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Treba isporučiti tripl- dabl skoro svako veče ! To sa 20 godina ne radi niko ! Kakva god da je NBA danas u odnosu na 90' i 00' ! Ako nešto govori o Luki Dončiću sinoć to su 2 promašena bacanja kad se rešavao pobednik ,manjak "karaktera" !!!!

Hm

pre 4 godine

Iznudjivac faulova (bejbi Harden) je prvo poluvreme katastrofalno odigrao. Treca cetvrtina zaista odlicna ali na kraju...bunar. Porzingis standardan (nikakav) Bobi takodje standardan (odlican). Kavaji...takodje los u pocetku, kasnije se popravio. Utakmica za pamcenje iskljucivo zbog samog pocetka. Za nekih 4. minuta, Klipersi sut 8-1 a Dalas 8-0. LOL

znanje-imanje

pre 4 godine

Katastrofa za Dalas. Prividno su visoki ali je upotrebljivost Kristapa i Bobana limitirana pa zamenu za Pauela nemaju. Ako mu je otišla tetiva onda su to meseci do oporavka, a i onda... Praktično nakon Luke najnezamenljiviji igrač im je otpao. Tim gore jer deluje da Porzingis ne da nije više posebno dobar nego pitanje hoće li ikada to ponovo biti.
A i Luka nije mogao da igra do kraja iz sve snage već je šepao. Dosta se on tu razbija a nije ni pola sezone - a gde je još 15 sezona... Štite ga sudije ali šta vredi. Lupate za silovanje - nisu imali gde drugde da prođu!
Boban je samo zbog povrede dobio šamsu. Sada će morati da im igra više. Najveselije: Boban seda na stolicu i - stop! Prvo da podmetne njegov specijalni jastuk!! Svaka stolica mu je premala, kao hoklica, i moraju da mu bar malo povise sedište...
Meč su odlučile 2 stvari. Bez Pauela Klipersi su zgrabili bitne ofanzivne skokove. Ali bez Džordža, Kavi je mašio a meni omiljeni Lu od kako ima samo jednu devojku više nije isti igrač... pa je meč odlučio Šamet. Kao i Beverli fantastičan odbrambeni igrač koji isto tako nema neizdrž da šutira, kvote da juri niti ikakve gluposti glavi. Ali ako je dobra pozicija, ako nema ko drugi i KLJUČNO ako oseća da ga ide - šutira, i to odlično. Svi ljubitelji Bogdana treba da porede našu "zvezdu" i ovog "nebitnog" igrača... Kao i oni što misle da Nikoli treba ovaj i onaj; ne, trebaju mu Heris i Krejg ali u verziji Šamet ili Erik Gordon - koji pogađaju kada odbrana pokrije ostale.

vince carter

pre 4 godine

I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,Bobi protiv Kavaji Lenarda i društva za samo 16 min.12 poena i 7 skokova uz šut iz igre 83%?!Šta bi bilo da je igrao 30-35 min.?!Bobinator!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,Bobi protiv Kavaji Lenarda i društva za samo 16 min.12 poena i 7 skokova uz šut iz igre 83%?!Šta bi bilo da je igrao 30-35 min.?!Bobinator!

Dimitrijevic

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.

znanje-imanje

pre 4 godine

Katastrofa za Dalas. Prividno su visoki ali je upotrebljivost Kristapa i Bobana limitirana pa zamenu za Pauela nemaju. Ako mu je otišla tetiva onda su to meseci do oporavka, a i onda... Praktično nakon Luke najnezamenljiviji igrač im je otpao. Tim gore jer deluje da Porzingis ne da nije više posebno dobar nego pitanje hoće li ikada to ponovo biti.
A i Luka nije mogao da igra do kraja iz sve snage već je šepao. Dosta se on tu razbija a nije ni pola sezone - a gde je još 15 sezona... Štite ga sudije ali šta vredi. Lupate za silovanje - nisu imali gde drugde da prođu!
Boban je samo zbog povrede dobio šamsu. Sada će morati da im igra više. Najveselije: Boban seda na stolicu i - stop! Prvo da podmetne njegov specijalni jastuk!! Svaka stolica mu je premala, kao hoklica, i moraju da mu bar malo povise sedište...
Meč su odlučile 2 stvari. Bez Pauela Klipersi su zgrabili bitne ofanzivne skokove. Ali bez Džordža, Kavi je mašio a meni omiljeni Lu od kako ima samo jednu devojku više nije isti igrač... pa je meč odlučio Šamet. Kao i Beverli fantastičan odbrambeni igrač koji isto tako nema neizdrž da šutira, kvote da juri niti ikakve gluposti glavi. Ali ako je dobra pozicija, ako nema ko drugi i KLJUČNO ako oseća da ga ide - šutira, i to odlično. Svi ljubitelji Bogdana treba da porede našu "zvezdu" i ovog "nebitnog" igrača... Kao i oni što misle da Nikoli treba ovaj i onaj; ne, trebaju mu Heris i Krejg ali u verziji Šamet ili Erik Gordon - koji pogađaju kada odbrana pokrije ostale.

Hm

pre 4 godine

Iznudjivac faulova (bejbi Harden) je prvo poluvreme katastrofalno odigrao. Treca cetvrtina zaista odlicna ali na kraju...bunar. Porzingis standardan (nikakav) Bobi takodje standardan (odlican). Kavaji...takodje los u pocetku, kasnije se popravio. Utakmica za pamcenje iskljucivo zbog samog pocetka. Za nekih 4. minuta, Klipersi sut 8-1 a Dalas 8-0. LOL

JPR24

pre 4 godine

Bobi i Curry su trebali malo više igrati, možda bi i dobili. No kako god, i Luka i Lenard su često prangijali bezveze, pogotovo za tri !

vince carter

pre 4 godine

I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!

Statističar

pre 4 godine

Luka ima za svoje godine odlično samopouzdanje i košarkaški bezobrazluk. Ali od njega američki mediji prave novog Bradu. Naravno da ima ogroman broj postignutih koševa i tripl-dablova kada CEO TIM IGRA ZA NJEGA. Ali, svi znamo da su Ameri statističari - Luka samo 46 odsto FG, ta 3 poena bednih 32,7 odsto a slobodna bacanja prosečna 77,7 odsto. Nekoliko rezervista Dalasa ima bolje procente sa linije bacanja. Slab je u odbrani za NBA, ali svi se nadaju da će za pet godina da popravi procente šuta i da će tek tada biti istinski MVP. Sve dok ima lošije procente šuta od Bogdana Bogdanovića a da ne spominjemo Bojana Bogdanovića ne zaslužuje titulu MVP! Samo Bog zna koliko je vlasnik Dalasa, jedan od pet najpopularnijih milijardera u Americi platio za promociju Luke.

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Treba isporučiti tripl- dabl skoro svako veče ! To sa 20 godina ne radi niko ! Kakva god da je NBA danas u odnosu na 90' i 00' ! Ako nešto govori o Luki Dončiću sinoć to su 2 promašena bacanja kad se rešavao pobednik ,manjak "karaktera" !!!!

vlada

pre 4 godine

@vince carter
Lebron se ispucava a ima sut iz igre u karijeri 50,4 %. Sto se tice toga je uspesniji i od Jordana i Kobe-a. Ne kazem da je bolji od njih, ali reci da se ispucava samo pokazuje koliko si kosarkaski nepismen.

vince carter

pre 4 godine

A tek sam sad procitao ceo komentar od doticnog fejk cartera,pa dal vi stvarno mislite da bi neko pri zdravoj pameti napisao da je Fox u istom rangu kao Doncic :D Ja ne znam dal ovaj namerno pise ovo zbog mene ili jednostavno zeli da koristi to korisnicko ime,svejedno postoji ogromna razlika u pisanju.

Memfis

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...

CptPrise

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...
(Memfis, 22. januar 2020 08:58)
U 100 marke kume da je Jeremija!

vince carter

pre 4 godine

Hahaha,vise puta sam napisao da postoji lazni vince carter i vi ne mozete da provalite. Ja nikada ovako nisam pisao o Doncicu,niti sam ikada pisao o Sacrametu,Divcu i razlozima zasto ga nisu uzeli,ja uvek pozitivno pisem o Doncicu,Lebrona ne zovem laznim kraljem niti koristim te nadimke,pa Jeremija ti bi stvarno i trebao da provalis..bravo @Memfis!! Uzgred nisam ni gledao utakmicu da bi dao ovako "strucnu" analizu kao fejk Carter a lupio sam mu i minus :)

baron

pre 4 godine

Doncic je bez sumnje jedan sjajan mladi kosarkas, ali forsiranje od strane medija, taktika tima u kome je on centralna figura, naklonjen sudijski kriterijum cine da on izgleda kao Jordan. I ne samo on, vec sve zvezde koje igraju u NBA, u ligi gde su odbrane trenutno svedene na minimum.
Sve je to vise manje precenjeno i prenapumpano.
Nenormalne statistike, triple doublovi cine od dananjih kosarkasa vanzemaljce.
Medjutim, u nekoj takmicarskoj, ozbiljnoj kosarci van NBA parketa, Doncic nije nista bolji igrac od Dragica. Dragic je bio glavni igrac Slovenije, a ne Doncic. I sada bih pre uzeo Dragica zbog brzine, odbrane nego Doncica, jer u napadu nema neke velike razlike.
Jokic, Janis sve su to kosarkasi koje je lako zaustaviti taktikom, malo boljom odbranom. Za razliku od Novickog, za koga znate da ubacuje 30p. Ginobili je po meni bio najbolji bek novijeg doba van NBA, umetnik sa loptom, strasan igrac. Za razliku od Doncica imao je atletizam, igrao bolju odbranu, imao strasan pregled igre, dribling a ispada da je Doncic vec sada bolji, sto je van svake pameti.

Sve se pretvorilo u predstavu za siroke mase, sablonska kosarka koja vise lici na igricu nego na neki sport. Mnogo precenjenih igraca, koji realno nisu toliko dobri i nezaustavljivi.
Izjave trenera su smesne i naivne, pokazuju koliko je sve to cirkus.

CJC

pre 4 godine

Neko napisa " dobar je Luka ali trenutno nije bolji od Lenarda"...ne znam da li je sprdnja, šta već, da li iko ozbiljan misli da u ovom trenutku postoji bolji igrač u NBA od Kavaja Lenarda?

Urox

pre 4 godine

Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate

Ok sve to stoji samo sto je u zadnjem minutu kavaji pogodio i oba bacanja i trojku, a luka na 108:105 promasio oba bacanja... Strasan je igrac ali od Kavajia nije bolji

Goran

pre 4 godine

"Miroslav"! kazes da je Lenard osvojio prsten sa 23 godine ali nisi rekao da je igrao u vec sampionskoj ekipi sa legendama: Dankan, Parker i Djinobili!! To sto je bio MVP je normalno za pohvalu ali kad protivnici moraju cuvati ovu trojicu legendi onda se normalno otvara mnogo prostora za igraca kakav je Lenard. Sa kim igra Doncic!!! Rekonvalescent Porcingis , Mrjanovic itd. To se ne moze porediti.

Aleksa

pre 4 godine

@vince carter... ja ne znam kako ti još uvek nisi u nekom timu kao stručni konsultant/analitičar, nego svu pamet moraš po portalima da deliš... apliciraj negde, pošalji komentare na office@mavs.com, office@kings.com itd, neko će te sigurno zapaziti... :) a i zoveš se kao legenda NBA, makar imaš malu prednost u odnosu na nas ostale... :)

WillyWonka

pre 4 godine

"I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!
(vince carter, 22. januar 2020 06:02)"

Hahahaha, lijepo je kad čovjek vjeruje, ali loše je kad vjeruje u nemoguće. Netrpeljivost prema Dončiću već prelazi granice dobrog ukusa, a momak razvaljuje, uz sve greške koje radi kao mlad i neiskusan igrač. Taj igrač koji "nije za najveća dela" već je osvojio EL i prvak je Evrope sa reprezentacijom, ali tastatura izdrži svaku glupost koju hejteri napišu.

ThePain

pre 4 godine

Haha, mislim da je Jeremija 100% pisao pod nikom Vincekarter. Oni koji poznaju malo bolje gramatiku & sintaksu, lako ce to zakljuciti.
Obracam se ovdje adminu, da mi objavi ovaj komentar, jer sam juce napisao makar dva posta, a ni jedan mi nije objavljen.
Napominjem, da nikad ovdje ne spamam, niti koga vrijedam.
Zahvaljujem unaprijed.

miroslav

pre 4 godine

Gorane, biti MVP u takvom timu i sa takvim saigračima nije olakšavajuća nego otežavajuća okolnost. On je tada bio perspektivan mlad igrač bez nekog posebno statusa, sa zadacima pre svega u odbrani. Lako je skupljati brojke kad si jedina i glavna opcija...teško je tako biti šampion.

miroslav

pre 4 godine

Vladimire, ja rekoh da je bio u "Lukinim godinama", a ne da je imao isto godina kao Dončić. Šta bi hteo da dokažeš...da je velika, generacijska razlika? Dončić će za mesec dana imati 21 godinu, a Leonard je imao nepunih 23 kada je bio MVP finala u svojoj trećoj sezoni i to su fakti. Eto, ostaje Dončiću još jedna sezona da bude MVP finala i šampion ako će ti biti lakše.

vince carter

pre 4 godine

I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Au,Bobi protiv Kavaji Lenarda i društva za samo 16 min.12 poena i 7 skokova uz šut iz igre 83%?!Šta bi bilo da je igrao 30-35 min.?!Bobinator!

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Treba isporučiti tripl- dabl skoro svako veče ! To sa 20 godina ne radi niko ! Kakva god da je NBA danas u odnosu na 90' i 00' ! Ako nešto govori o Luki Dončiću sinoć to su 2 promašena bacanja kad se rešavao pobednik ,manjak "karaktera" !!!!

Hm

pre 4 godine

Iznudjivac faulova (bejbi Harden) je prvo poluvreme katastrofalno odigrao. Treca cetvrtina zaista odlicna ali na kraju...bunar. Porzingis standardan (nikakav) Bobi takodje standardan (odlican). Kavaji...takodje los u pocetku, kasnije se popravio. Utakmica za pamcenje iskljucivo zbog samog pocetka. Za nekih 4. minuta, Klipersi sut 8-1 a Dalas 8-0. LOL

Dimitrijevic

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.

znanje-imanje

pre 4 godine

Katastrofa za Dalas. Prividno su visoki ali je upotrebljivost Kristapa i Bobana limitirana pa zamenu za Pauela nemaju. Ako mu je otišla tetiva onda su to meseci do oporavka, a i onda... Praktično nakon Luke najnezamenljiviji igrač im je otpao. Tim gore jer deluje da Porzingis ne da nije više posebno dobar nego pitanje hoće li ikada to ponovo biti.
A i Luka nije mogao da igra do kraja iz sve snage već je šepao. Dosta se on tu razbija a nije ni pola sezone - a gde je još 15 sezona... Štite ga sudije ali šta vredi. Lupate za silovanje - nisu imali gde drugde da prođu!
Boban je samo zbog povrede dobio šamsu. Sada će morati da im igra više. Najveselije: Boban seda na stolicu i - stop! Prvo da podmetne njegov specijalni jastuk!! Svaka stolica mu je premala, kao hoklica, i moraju da mu bar malo povise sedište...
Meč su odlučile 2 stvari. Bez Pauela Klipersi su zgrabili bitne ofanzivne skokove. Ali bez Džordža, Kavi je mašio a meni omiljeni Lu od kako ima samo jednu devojku više nije isti igrač... pa je meč odlučio Šamet. Kao i Beverli fantastičan odbrambeni igrač koji isto tako nema neizdrž da šutira, kvote da juri niti ikakve gluposti glavi. Ali ako je dobra pozicija, ako nema ko drugi i KLJUČNO ako oseća da ga ide - šutira, i to odlično. Svi ljubitelji Bogdana treba da porede našu "zvezdu" i ovog "nebitnog" igrača... Kao i oni što misle da Nikoli treba ovaj i onaj; ne, trebaju mu Heris i Krejg ali u verziji Šamet ili Erik Gordon - koji pogađaju kada odbrana pokrije ostale.

vince carter

pre 4 godine

Hahaha,vise puta sam napisao da postoji lazni vince carter i vi ne mozete da provalite. Ja nikada ovako nisam pisao o Doncicu,niti sam ikada pisao o Sacrametu,Divcu i razlozima zasto ga nisu uzeli,ja uvek pozitivno pisem o Doncicu,Lebrona ne zovem laznim kraljem niti koristim te nadimke,pa Jeremija ti bi stvarno i trebao da provalis..bravo @Memfis!! Uzgred nisam ni gledao utakmicu da bi dao ovako "strucnu" analizu kao fejk Carter a lupio sam mu i minus :)

Memfis

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...

baron

pre 4 godine

Doncic je bez sumnje jedan sjajan mladi kosarkas, ali forsiranje od strane medija, taktika tima u kome je on centralna figura, naklonjen sudijski kriterijum cine da on izgleda kao Jordan. I ne samo on, vec sve zvezde koje igraju u NBA, u ligi gde su odbrane trenutno svedene na minimum.
Sve je to vise manje precenjeno i prenapumpano.
Nenormalne statistike, triple doublovi cine od dananjih kosarkasa vanzemaljce.
Medjutim, u nekoj takmicarskoj, ozbiljnoj kosarci van NBA parketa, Doncic nije nista bolji igrac od Dragica. Dragic je bio glavni igrac Slovenije, a ne Doncic. I sada bih pre uzeo Dragica zbog brzine, odbrane nego Doncica, jer u napadu nema neke velike razlike.
Jokic, Janis sve su to kosarkasi koje je lako zaustaviti taktikom, malo boljom odbranom. Za razliku od Novickog, za koga znate da ubacuje 30p. Ginobili je po meni bio najbolji bek novijeg doba van NBA, umetnik sa loptom, strasan igrac. Za razliku od Doncica imao je atletizam, igrao bolju odbranu, imao strasan pregled igre, dribling a ispada da je Doncic vec sada bolji, sto je van svake pameti.

Sve se pretvorilo u predstavu za siroke mase, sablonska kosarka koja vise lici na igricu nego na neki sport. Mnogo precenjenih igraca, koji realno nisu toliko dobri i nezaustavljivi.
Izjave trenera su smesne i naivne, pokazuju koliko je sve to cirkus.

Statističar

pre 4 godine

Luka ima za svoje godine odlično samopouzdanje i košarkaški bezobrazluk. Ali od njega američki mediji prave novog Bradu. Naravno da ima ogroman broj postignutih koševa i tripl-dablova kada CEO TIM IGRA ZA NJEGA. Ali, svi znamo da su Ameri statističari - Luka samo 46 odsto FG, ta 3 poena bednih 32,7 odsto a slobodna bacanja prosečna 77,7 odsto. Nekoliko rezervista Dalasa ima bolje procente sa linije bacanja. Slab je u odbrani za NBA, ali svi se nadaju da će za pet godina da popravi procente šuta i da će tek tada biti istinski MVP. Sve dok ima lošije procente šuta od Bogdana Bogdanovića a da ne spominjemo Bojana Bogdanovića ne zaslužuje titulu MVP! Samo Bog zna koliko je vlasnik Dalasa, jedan od pet najpopularnijih milijardera u Americi platio za promociju Luke.

vlada

pre 4 godine

@vince carter
Lebron se ispucava a ima sut iz igre u karijeri 50,4 %. Sto se tice toga je uspesniji i od Jordana i Kobe-a. Ne kazem da je bolji od njih, ali reci da se ispucava samo pokazuje koliko si kosarkaski nepismen.

vince carter

pre 4 godine

A tek sam sad procitao ceo komentar od doticnog fejk cartera,pa dal vi stvarno mislite da bi neko pri zdravoj pameti napisao da je Fox u istom rangu kao Doncic :D Ja ne znam dal ovaj namerno pise ovo zbog mene ili jednostavno zeli da koristi to korisnicko ime,svejedno postoji ogromna razlika u pisanju.

Aleksa

pre 4 godine

@vince carter... ja ne znam kako ti još uvek nisi u nekom timu kao stručni konsultant/analitičar, nego svu pamet moraš po portalima da deliš... apliciraj negde, pošalji komentare na office@mavs.com, office@kings.com itd, neko će te sigurno zapaziti... :) a i zoveš se kao legenda NBA, makar imaš malu prednost u odnosu na nas ostale... :)

WillyWonka

pre 4 godine

"I opet se Doncic ispucavao, kao sto stalno i radi. On je izgubio ovu utakmicu losim sutem za tri i jurenjem tripl dabla. Bitnija mu je licna statistika nego rezultat tima, nesto slicno kao lazni kralj James! Stalno govorim da je Doncic i previse hajpovan, a nije igrac za najveca dela. On je odlican kosarkas i toliko! Foks je tu negde, ako ne i bolji, ali Americi treba beli heroj i on je to lepo iskoristio. A garantujem da je Foks u Dalasu, a Doncic u Sakramentu, na tabeli bi stajali isto kao sada. I dalje tvrdim da je Divac ispravno postupio sto je uzeo Beglija, a ne Luku, i sto je zadrzao Foksa, sto ce se potvrditi sledecih sezona. Dalas od ovoga bolje ne moze, kao ni Doncic, a Sakramento ce, kada se ova mlada ekipa uigra, da kida, vec sledece sezone!
(vince carter, 22. januar 2020 06:02)"

Hahahaha, lijepo je kad čovjek vjeruje, ali loše je kad vjeruje u nemoguće. Netrpeljivost prema Dončiću već prelazi granice dobrog ukusa, a momak razvaljuje, uz sve greške koje radi kao mlad i neiskusan igrač. Taj igrač koji "nije za najveća dela" već je osvojio EL i prvak je Evrope sa reprezentacijom, ali tastatura izdrži svaku glupost koju hejteri napišu.

JPR24

pre 4 godine

Bobi i Curry su trebali malo više igrati, možda bi i dobili. No kako god, i Luka i Lenard su često prangijali bezveze, pogotovo za tri !

miroslav

pre 4 godine

Vladimire, ja rekoh da je bio u "Lukinim godinama", a ne da je imao isto godina kao Dončić. Šta bi hteo da dokažeš...da je velika, generacijska razlika? Dončić će za mesec dana imati 21 godinu, a Leonard je imao nepunih 23 kada je bio MVP finala u svojoj trećoj sezoni i to su fakti. Eto, ostaje Dončiću još jedna sezona da bude MVP finala i šampion ako će ti biti lakše.

ThePain

pre 4 godine

Haha, mislim da je Jeremija 100% pisao pod nikom Vincekarter. Oni koji poznaju malo bolje gramatiku & sintaksu, lako ce to zakljuciti.
Obracam se ovdje adminu, da mi objavi ovaj komentar, jer sam juce napisao makar dva posta, a ni jedan mi nije objavljen.
Napominjem, da nikad ovdje ne spamam, niti koga vrijedam.
Zahvaljujem unaprijed.

CptPrise

pre 4 godine

@vince carter
Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate.
(Dimitrijevic, 22. januar 2020 08:22)

Још кад би овдашња раја схватила да је ово писао неко ко жели само да "понизи" оног ко се иначе тако потписује...
(Memfis, 22. januar 2020 08:58)
U 100 marke kume da je Jeremija!

Urox

pre 4 godine

Ubice te kompleksi. Kavai sutirao 12/29, a Doncic 12/26. Uz to Luka imao i 9 asistencija.
Ti i kosarka, nebo i zemlja brate

Ok sve to stoji samo sto je u zadnjem minutu kavaji pogodio i oba bacanja i trojku, a luka na 108:105 promasio oba bacanja... Strasan je igrac ali od Kavajia nije bolji

CJC

pre 4 godine

Neko napisa " dobar je Luka ali trenutno nije bolji od Lenarda"...ne znam da li je sprdnja, šta već, da li iko ozbiljan misli da u ovom trenutku postoji bolji igrač u NBA od Kavaja Lenarda?

Goran

pre 4 godine

"Miroslav"! kazes da je Lenard osvojio prsten sa 23 godine ali nisi rekao da je igrao u vec sampionskoj ekipi sa legendama: Dankan, Parker i Djinobili!! To sto je bio MVP je normalno za pohvalu ali kad protivnici moraju cuvati ovu trojicu legendi onda se normalno otvara mnogo prostora za igraca kakav je Lenard. Sa kim igra Doncic!!! Rekonvalescent Porcingis , Mrjanovic itd. To se ne moze porediti.

miroslav

pre 4 godine

Gorane, biti MVP u takvom timu i sa takvim saigračima nije olakšavajuća nego otežavajuća okolnost. On je tada bio perspektivan mlad igrač bez nekog posebno statusa, sa zadacima pre svega u odbrani. Lako je skupljati brojke kad si jedina i glavna opcija...teško je tako biti šampion.