Utorak, 14.01.2020.

08:15

"Savršeni meč" Nemanje Bjelice i poraz Sakramento Kingsa

Košarkaši Sakramento Kingsa su rezultatom 114:112 od Orlando Medžika u svom "Golden 1" centru.

Izvor: SN

"Savršeni meè" Nemanje Bjelice i poraz Sakramento Kingsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

bbROD

pre 4 godine

Bjelica moze mnogo definitivno ali ima problem sa glavom. Tako je oduvek. Dve utakmice ce bljesnuti, a ona ga deset nema nigde. Tako igra i u reprezentaciji. U kljucnim utakmicama nema ga nigde. Zato i nije izgradio neku upecatljiviju karijeru u NBA. Da nije bilo Divca vratio bi se u Evropu.

Bla

pre 4 godine

Zasto grobari na vestina o Bjelici stalno pisu o bb?
Bjelica je sjajan i posle Jokica i uz Teodisica je nas najbolji igrac vec dosta vremena. Steta je sto je trener minesote preminuo te godine kada je on dosao u nba. Po intervjuima je imao dobar plan zasto ga je hteo tamo i kako bi ga koristio.

nikola

pre 4 godine

Beli, 2020. je tvoja godina. Samo hrabro, opušteno i odlučno do Tokija, a posle Tokija će svima posati jasno zašto si profesor. Uvek uz tebe.

kole

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...
(petarczv, 14. januar 2020 11:22)

To je kad se probudis ujutro i citas statistiku a nisi gledao utakmicu da vidis sta se stvarno desilo. Fox je u odlucujucim trenucima ludovao bez potrebe. Bjelica nije dobio ni jednu loptu a ne moze da promasi celu utakmicu.

Gordana iz Holandije

pre 4 godine

Sta je ovo. Ruzica iz Svajcarske, Danica iz Austrije, imamo na tenisu Zoricu iz Kanade. E sad cekamo npr Maricu iz Nemacke.
Bravo Beli.
(fenomen, 14. januar 2020 09:19)

A šta ti imaš protiv nas?

Marica iz Nemacke

pre 4 godine

Bravo Beli, samo nastavi, nadam se da ce Bogdan uskoro da ti se pridruzi!
Pozdrav za sve čitaoce, a narocito za Fenomena, vaša Marica iz Nemacke.

Иван

pre 4 godine

Добара ствар за Бјелицу је што је показао да може да убаци преко 30 поена на мечу. Не сваки пут, али то се у НБА цени. Следећи уговор ће му свакако бити знатно бољи. Он је за било који тим златна трећа нападачка опција, оно што је Хорнасек био својевремено у Јути.
Штета за Сакраменто што неће успети да то искористи. Превише лоших потеза. Мене мали Волтон никада није одушевљавао као тренер, не знам шта су нашли у њему. Нема јасне хијерархије у тиму, сувише је оних који мисле да су прва опција (Фокс, Хилд, чак и Бегли) и друга опција (Богдан, Барнс). Бјелица, Кори Џозеф, Холмс, то је тројка захвалних и ефикасних радилица која са боље организованим екипама доноси титуле, тачније чини да њихов тас на ваги претеже. Међутим, шта то вреди кад је остатак непосложен. И по ко зна који пут: да је ту Дончић, знало би се ко коси а ко воду носи. Кингси би били кандидат за титулу као што је сада то Далас. Ја и данас мислим да је Дивац ту правио место за Богдана, који би у случају драфтовања Луке испао вишак. Са Богдановићем Сакраменто делује боље, али недовољно боље. Он, Хилд, Фокс, сви они су сви солидна друга опција и један другог коче.

Profesor BG

pre 4 godine

Jedan od najpotcenjenijih igraca u NBA. Bravo Nemanja! Valjda je ovo prelomna utakmica da konacno postane jedna od prvih opcija u napadu.

www.com

pre 4 godine

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 14. januar 2020 11:27)


Cekaj, cekaj! Pa vi zamerate BB kako je samo ON igrao na SK i zato je postizao tolike koseve a drugi nisu mogli da dodju do izrazaja? Sta je sada ovo u Kingsima? Samo Fox igra, Beli pogadja za 3 , postize poene iz reketa. A drugi? Taj Hild, kao odlican prijatelj BB je odlicno igrao dok je igrao BB , Kingsi su pobedjivali ali je Bagli bio povredjen, Fox povredjen a igrao je Holms i to odlicno. Sta se sada desava? Los trener? Tada je bio dobar a sada je los?

box

pre 4 godine

Da je u NBA otisao sa 21. sada bi bio visetruki all star i buduci hall of famer. Drago mi je da je eto pri kraju makar u jednoj sezoni pokazao svoj ogroman talenat (nas najpolivalentniji igrac u istoriji, naravno posle Bodiroge).

Ruzan

pre 4 godine

Eh, da je malo mladji. Gde bi mu kraj bio da se Beli u NBA kao mladji zaputio. Sala na stranu, stvarno je odigrao izuzetno i stvarno je steta sto nije bar 5 godina mladji. Bravo Beli majstore!

Pozdrav svim čitaocima, vas Ruzan iz Singapura.

Aleks

pre 4 godine

Petarfmp napisao 9 komentara pod svojim nikom i još 10tak pod drugim imenima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlad Raf, 14. januar 2020 12:19)

Lebron razvalio noćas pa mora negde prosuti svoje frustracije :) Stanje - redovno. :)

Dragan-Borca

pre 4 godine

Uprkos svim povredama Sakramento je mogao biti osmi, da nije Volton insistirao da dovedu raspalog Arizu njegovog bivseg saigraca. Taj nepotizam ih je kostao najmanje par pobeda. Cak i deca na Fantaziju znaju koliko je Ariza propao vec prosle godine. Lik ima pola utakmica sa po 25-30 minuta i po 0 do 5 poena, a Divac i Vivek gazda titraju Voltonu dovode ga za cak 12 miliona.
Ugovor Harison Barnsu je jedan id najgorih ikada u ovoj dekadi.
Skoro 25 miliona ove godine dobija, a lik je teski mediokritet, a placen ko superstar.
Bjelica super iskusan igrac koji je odigrao milion tesnih zavrsnica, a Volton vadi Bjelicu u odbrani i stavlja pogubljenog klinca Beglija, koji mukica ne zna ni gde ce zadnjih par sekundi.
Ulazi im igrac na 2 metra dok Begli stoji na nicijoj zemlji, ne zna ni on koga brani. Te posao na Vucevica pa odustao, pa ni tamo ni vamo, a igrac se im se usunja na 2 metra mismec na malog Korija.
Da je ostavio Bjelicu bolje bi se postavio i dobili bi.
Begli je decko kancer za timsku igru. Ima mali nekog potencijala ali je operisan od timske kosarke i ne zna da se postavlja u odbrani.
Volton je izgubio dosta utakmica jer na kraju drzi Bjelicu na klupi koji je najiskusniji od svih i najsmireniji.
Steta, imaju dosta potencijala igrackog. Holms, Bogi, Fox, Badi, Beli to je 5 dobrih igraca. Barns, Begli i Ariza su rupe. Jedan mator ko biblija, a druga 2 losi suteri sa malim bb iq. Plus omanuli i za ovog Dedmonda, lik je bukvalno Aba liga klasa.

petarczv

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...

petarczv

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))
(steva, 14. januar 2020 09:50)

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao

petarczv

pre 4 godine

Beli podhitno bezi u drugu ekipu. Ti si najbolji igrač tamo idi u lejkerse ili milvoki da uzmeš titulu! Ti bi trebao da budes vodja te ekipe a ne fox i hild koji te guše....

Aleks

pre 4 godine

Beli u napadu perfektan, ali mora da obrati pažnju na odbranu. Mnogo mi je drago zbog njega što konačno pruža partije kakve smo svi znali da može pružiti, i više ne stoji samo u ćošku. 💪 Zato mi je još više krivo što su izgubili. Imali su ih tokom cele utakmice i na samom kraju, ali, ovo su Kingsi.

Meni se ne sviđa ogromna minutaža koju imaju Džozef i Ariza, a za to vreme postignu 0 i 2 poena. Važe za neke defanzivce pa ih Volton ubaci kao da igraju fudbal i bunkerom treba da čuvaju rezultat... Hild tek ne može da čuva Furnijea, a u napadu je bio najgori od svih "zvezda". Mada ove njegove očajne igre predugo traju. Barns baš zaradjuje platu sa svojih 5 poena ili koliko je već imao, mislim da je bio jednocifren. Begli not bad not terrible.

U svakom slučaju, mislim da su mogli ovo da dobiju i bez povređenih Bogdana i Holmsa, nije se baš toliko osećalo njihovo odsustvo. Kori je takođe povređen, to su posledice dugog igranja u skraćenoj rotaciji kao da je plej of. Jedino možda je Bogdan potreban kao neko ko kreira sa klupe, ali već dosta utakmica je out i pretpostavljam da znaju kako da igraju bez njega (prethodne 3-4 nisam pratila). Samo da Ariza ne šutira za tri. Timska igra je za njih, kao i obično, misaona imenica.

miro split

pre 4 godine

@ Podočnjak
Beš mi sve na svitu ako tvoj komentar nije najbolji košarkaški komentar svih vremena.
Čoviče božji toliko se smijen da mi je i mamurluk nesta od prošle noći.

Mihajlo iz Lihtenštajna

pre 4 godine

Dragi Nemanja, želim samo da ti kažem da te mnogo volimo i da nas sve činiš srećnijim, boljim, bržim, jačim.

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Mihajlo iz Lihtenštajna.

steva

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))

podočnjak

pre 4 godine

Ja nisam niti kladioničar koji je ulagao na Sakramento niti simpatizer njihov, a opet svim srcem sam navijao da pobede Orlando, i to ne toliko zbog toga što volim Sakramento već zbog toga što mi se Orlando gadi i to zbog jednog igrača. U pitanju je Terens Ros. Da vam ispričam ukratko o čemu se radi. Naime, prošlog meseca sam radio kao skupljač lišća u parku u Orlandu. Dok sam radio to bio sam fokusiran na zemlju sve dok mi se pogled nije fiksirao na jednu crnkinju. Da ne detaljišem previše na opisu, samo ću reći da je bila prilično oskudno a bogme i provokativno odevena. Pomislih da je prostitutka te odlučih da joj priđem. Prišao sam joj tako što sam joj dršku motke kojom sam skupljao lišće postavio između nogu i pročešao par puta. Meni je to bilo lepo ali njoj ne i počela je da vrišti. Posle par sekundi, ispred mene stoji ni manje ni više nego Terens Ros. Ispostavilo se da mu je to sestra. Ros je bio strašno besan i u takvom stanju je doleteo do mene. Prvo mi je lupio šamar, da bi onda doleteo Rosov prijatelj kome je naredio da me drži. Dok me je on držao Ros je uradio krajnje bizarnu stvar. Ros je, naime, skinuo gaće i iskakio veliku količinu blata usred parka. Onda je uzeo motku moju i dršku od te motke stavio u svoj izmet i držao tako 20ak sekundi. Tu motku je posle gurnuo meni u usta i počeo da rola sve dok ja nisam povratio. Posle toga me je ščepao za kosu i počeo da briše svoju zadnjicu sa mojom kosom. Na kraju mi je prdnuo u lice i otišao svojim putem. Sram ga bilo.

Jelisaveta iz Švedske

pre 4 godine

Dragi Nemanja,

Još jednom si pokazao koliki si čovek. Hvala ti na svemu što činiš za naše građane.

Veliki pozdrav od Jelisavete Jeke nastanjene u Šveckoj poreklom iz Aleksandrovca.

maxi

pre 4 godine

Podočnjak brate pobeda nad pobedama, ovi sto ti lupaju minuse veze sa životom nemaju. Ja sam skrin shotovao tvoj koment i bacio ga na grupu, eno tamo plakanje od smeha, dižu te u visine, kažu svi pobeda.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Profesorska partija Nemanje Bjelice!34 poena,7 skokova,2 asistencije.Šut za 3 poena neverovatnih 8/10.Šut iz igre 81 %,ni jedno slobodno bacanje...Harden gleda i nevera hahahahaha

Gon

pre 4 godine

Beli prikazuje napadacki arsenal kao iz najboljih dana u Feneru. Posebno mislim na fintu suta za tri, pa ulaz do kraja. Sut mu je uvek bio dobar, sada je razbio.
Izgleda da su ovo njegovi meseci, dobio je i priznanje za najboljeg igraca Kingsa u decembru. Da odrzi ovu formu pa da ga konacno gledamo i u reprezentaciji ovakvog. Malo da popravi utisak od letos.

Crveno Beli

pre 4 godine

Beli drugi najbolji srpski igrac, odmah iza Jokica. Ovakvu partiju Bogdanovic moze samo da sanja. Crveno Beli za Bogdanovica je Majkl Dzordan licno.

Vlado

pre 4 godine

Ako je Divac izabrao Voltona onda je stvarno u**o motku... mada s obzirom na fasciniranost vlasnika Viveka Voriorsima i da je Volton vodio 20+ utakmica iste bez poraza one godine kada je Ker bio bolestan gajim jos uvek tananu nadu da je ipak ovaj bio "taj" koji je insistirao na Voltonu...

Parter B

pre 4 godine

Da Nemanja ima vise vremena na terenu,bitniju ulogu od strane ovog nemaca pojma koji sebe zove trenerom Kingsa,bio bi najbolji igrac fransize...
Kakav Bogdan,kakvi bakraci...

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Ime: Bjelica, Nemanja
Titula: PhD
Zvanje: Profesor
Uža naučna oblast: KOŠARKA

Bravo Nemanja, oduševljena sam tvojom igrom večeras. Skoro bez greške. Samo nastavi da guraš ovako!

Samo Kraljevi mogu da izgube utakmicu na ovaj način. Plejof je sve dalje, ali ako ništa drugo, makar naši igraju dobro.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Steva Djubre

pre 4 godine

e ovo je odlicna partija i za NBA pojmove dosta poena za toliki broj minuta uz ekstremno precizan sut, izes Hardenovih 45 poena kad daje 20 sa slobodnih bacanja a za ovih 25 iz igre potrosi 25 suteva boze sacuvaj, ovo je odlicna partija bila, steta sto nisu dobili jer bi onda imala puni smisao ovako...

gost!

pre 4 godine

Bas ga je htelo nocas i covek je lepo iskoristio. Sipao odakle je hteo, jos je srecom imao podrsku kad je ekipa skapirala da treba njemu da bace loptu. Bravo Beli, ride the wave!

sasha

pre 4 godine

Sacramento raspolaže kvalitetnim fondom igrača,dobro igraju ali pobede često izostaju.Igrali su odlično bez Foxa,sada prikazuju kvalitet u igri iako im nedostaju vrlo bitni igrači/povredjeni/ Bogdanović i Holms.Odlični šuter Hild nije na svom nivou u poslednjih,pa bogme,i desetak utakmica.

podočnjak

pre 4 godine

Ja nisam niti kladioničar koji je ulagao na Sakramento niti simpatizer njihov, a opet svim srcem sam navijao da pobede Orlando, i to ne toliko zbog toga što volim Sakramento već zbog toga što mi se Orlando gadi i to zbog jednog igrača. U pitanju je Terens Ros. Da vam ispričam ukratko o čemu se radi. Naime, prošlog meseca sam radio kao skupljač lišća u parku u Orlandu. Dok sam radio to bio sam fokusiran na zemlju sve dok mi se pogled nije fiksirao na jednu crnkinju. Da ne detaljišem previše na opisu, samo ću reći da je bila prilično oskudno a bogme i provokativno odevena. Pomislih da je prostitutka te odlučih da joj priđem. Prišao sam joj tako što sam joj dršku motke kojom sam skupljao lišće postavio između nogu i pročešao par puta. Meni je to bilo lepo ali njoj ne i počela je da vrišti. Posle par sekundi, ispred mene stoji ni manje ni više nego Terens Ros. Ispostavilo se da mu je to sestra. Ros je bio strašno besan i u takvom stanju je doleteo do mene. Prvo mi je lupio šamar, da bi onda doleteo Rosov prijatelj kome je naredio da me drži. Dok me je on držao Ros je uradio krajnje bizarnu stvar. Ros je, naime, skinuo gaće i iskakio veliku količinu blata usred parka. Onda je uzeo motku moju i dršku od te motke stavio u svoj izmet i držao tako 20ak sekundi. Tu motku je posle gurnuo meni u usta i počeo da rola sve dok ja nisam povratio. Posle toga me je ščepao za kosu i počeo da briše svoju zadnjicu sa mojom kosom. Na kraju mi je prdnuo u lice i otišao svojim putem. Sram ga bilo.

Steva Djubre

pre 4 godine

e ovo je odlicna partija i za NBA pojmove dosta poena za toliki broj minuta uz ekstremno precizan sut, izes Hardenovih 45 poena kad daje 20 sa slobodnih bacanja a za ovih 25 iz igre potrosi 25 suteva boze sacuvaj, ovo je odlicna partija bila, steta sto nisu dobili jer bi onda imala puni smisao ovako...

Gon

pre 4 godine

Beli prikazuje napadacki arsenal kao iz najboljih dana u Feneru. Posebno mislim na fintu suta za tri, pa ulaz do kraja. Sut mu je uvek bio dobar, sada je razbio.
Izgleda da su ovo njegovi meseci, dobio je i priznanje za najboljeg igraca Kingsa u decembru. Da odrzi ovu formu pa da ga konacno gledamo i u reprezentaciji ovakvog. Malo da popravi utisak od letos.

gost!

pre 4 godine

Bas ga je htelo nocas i covek je lepo iskoristio. Sipao odakle je hteo, jos je srecom imao podrsku kad je ekipa skapirala da treba njemu da bace loptu. Bravo Beli, ride the wave!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Profesorska partija Nemanje Bjelice!34 poena,7 skokova,2 asistencije.Šut za 3 poena neverovatnih 8/10.Šut iz igre 81 %,ni jedno slobodno bacanje...Harden gleda i nevera hahahahaha

Jelisaveta iz Švedske

pre 4 godine

Dragi Nemanja,

Još jednom si pokazao koliki si čovek. Hvala ti na svemu što činiš za naše građane.

Veliki pozdrav od Jelisavete Jeke nastanjene u Šveckoj poreklom iz Aleksandrovca.

Vlado

pre 4 godine

Ako je Divac izabrao Voltona onda je stvarno u**o motku... mada s obzirom na fasciniranost vlasnika Viveka Voriorsima i da je Volton vodio 20+ utakmica iste bez poraza one godine kada je Ker bio bolestan gajim jos uvek tananu nadu da je ipak ovaj bio "taj" koji je insistirao na Voltonu...

Crveno Beli

pre 4 godine

Beli drugi najbolji srpski igrac, odmah iza Jokica. Ovakvu partiju Bogdanovic moze samo da sanja. Crveno Beli za Bogdanovica je Majkl Dzordan licno.

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Ime: Bjelica, Nemanja
Titula: PhD
Zvanje: Profesor
Uža naučna oblast: KOŠARKA

Bravo Nemanja, oduševljena sam tvojom igrom večeras. Skoro bez greške. Samo nastavi da guraš ovako!

Samo Kraljevi mogu da izgube utakmicu na ovaj način. Plejof je sve dalje, ali ako ništa drugo, makar naši igraju dobro.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

sasha

pre 4 godine

Sacramento raspolaže kvalitetnim fondom igrača,dobro igraju ali pobede često izostaju.Igrali su odlično bez Foxa,sada prikazuju kvalitet u igri iako im nedostaju vrlo bitni igrači/povredjeni/ Bogdanović i Holms.Odlični šuter Hild nije na svom nivou u poslednjih,pa bogme,i desetak utakmica.

miro split

pre 4 godine

@ Podočnjak
Beš mi sve na svitu ako tvoj komentar nije najbolji košarkaški komentar svih vremena.
Čoviče božji toliko se smijen da mi je i mamurluk nesta od prošle noći.

Parter B

pre 4 godine

Da Nemanja ima vise vremena na terenu,bitniju ulogu od strane ovog nemaca pojma koji sebe zove trenerom Kingsa,bio bi najbolji igrac fransize...
Kakav Bogdan,kakvi bakraci...

maxi

pre 4 godine

Podočnjak brate pobeda nad pobedama, ovi sto ti lupaju minuse veze sa životom nemaju. Ja sam skrin shotovao tvoj koment i bacio ga na grupu, eno tamo plakanje od smeha, dižu te u visine, kažu svi pobeda.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Uprkos svim povredama Sakramento je mogao biti osmi, da nije Volton insistirao da dovedu raspalog Arizu njegovog bivseg saigraca. Taj nepotizam ih je kostao najmanje par pobeda. Cak i deca na Fantaziju znaju koliko je Ariza propao vec prosle godine. Lik ima pola utakmica sa po 25-30 minuta i po 0 do 5 poena, a Divac i Vivek gazda titraju Voltonu dovode ga za cak 12 miliona.
Ugovor Harison Barnsu je jedan id najgorih ikada u ovoj dekadi.
Skoro 25 miliona ove godine dobija, a lik je teski mediokritet, a placen ko superstar.
Bjelica super iskusan igrac koji je odigrao milion tesnih zavrsnica, a Volton vadi Bjelicu u odbrani i stavlja pogubljenog klinca Beglija, koji mukica ne zna ni gde ce zadnjih par sekundi.
Ulazi im igrac na 2 metra dok Begli stoji na nicijoj zemlji, ne zna ni on koga brani. Te posao na Vucevica pa odustao, pa ni tamo ni vamo, a igrac se im se usunja na 2 metra mismec na malog Korija.
Da je ostavio Bjelicu bolje bi se postavio i dobili bi.
Begli je decko kancer za timsku igru. Ima mali nekog potencijala ali je operisan od timske kosarke i ne zna da se postavlja u odbrani.
Volton je izgubio dosta utakmica jer na kraju drzi Bjelicu na klupi koji je najiskusniji od svih i najsmireniji.
Steta, imaju dosta potencijala igrackog. Holms, Bogi, Fox, Badi, Beli to je 5 dobrih igraca. Barns, Begli i Ariza su rupe. Jedan mator ko biblija, a druga 2 losi suteri sa malim bb iq. Plus omanuli i za ovog Dedmonda, lik je bukvalno Aba liga klasa.

Mihajlo iz Lihtenštajna

pre 4 godine

Dragi Nemanja, želim samo da ti kažem da te mnogo volimo i da nas sve činiš srećnijim, boljim, bržim, jačim.

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Mihajlo iz Lihtenštajna.

box

pre 4 godine

Da je u NBA otisao sa 21. sada bi bio visetruki all star i buduci hall of famer. Drago mi je da je eto pri kraju makar u jednoj sezoni pokazao svoj ogroman talenat (nas najpolivalentniji igrac u istoriji, naravno posle Bodiroge).

petarczv

pre 4 godine

Beli podhitno bezi u drugu ekipu. Ti si najbolji igrač tamo idi u lejkerse ili milvoki da uzmeš titulu! Ti bi trebao da budes vodja te ekipe a ne fox i hild koji te guše....

Profesor BG

pre 4 godine

Jedan od najpotcenjenijih igraca u NBA. Bravo Nemanja! Valjda je ovo prelomna utakmica da konacno postane jedna od prvih opcija u napadu.

petarczv

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...

steva

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))

Gordana iz Holandije

pre 4 godine

Sta je ovo. Ruzica iz Svajcarske, Danica iz Austrije, imamo na tenisu Zoricu iz Kanade. E sad cekamo npr Maricu iz Nemacke.
Bravo Beli.
(fenomen, 14. januar 2020 09:19)

A šta ti imaš protiv nas?

Ruzan

pre 4 godine

Eh, da je malo mladji. Gde bi mu kraj bio da se Beli u NBA kao mladji zaputio. Sala na stranu, stvarno je odigrao izuzetno i stvarno je steta sto nije bar 5 godina mladji. Bravo Beli majstore!

Pozdrav svim čitaocima, vas Ruzan iz Singapura.

www.com

pre 4 godine

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 14. januar 2020 11:27)


Cekaj, cekaj! Pa vi zamerate BB kako je samo ON igrao na SK i zato je postizao tolike koseve a drugi nisu mogli da dodju do izrazaja? Sta je sada ovo u Kingsima? Samo Fox igra, Beli pogadja za 3 , postize poene iz reketa. A drugi? Taj Hild, kao odlican prijatelj BB je odlicno igrao dok je igrao BB , Kingsi su pobedjivali ali je Bagli bio povredjen, Fox povredjen a igrao je Holms i to odlicno. Sta se sada desava? Los trener? Tada je bio dobar a sada je los?

Aleks

pre 4 godine

Beli u napadu perfektan, ali mora da obrati pažnju na odbranu. Mnogo mi je drago zbog njega što konačno pruža partije kakve smo svi znali da može pružiti, i više ne stoji samo u ćošku. 💪 Zato mi je još više krivo što su izgubili. Imali su ih tokom cele utakmice i na samom kraju, ali, ovo su Kingsi.

Meni se ne sviđa ogromna minutaža koju imaju Džozef i Ariza, a za to vreme postignu 0 i 2 poena. Važe za neke defanzivce pa ih Volton ubaci kao da igraju fudbal i bunkerom treba da čuvaju rezultat... Hild tek ne može da čuva Furnijea, a u napadu je bio najgori od svih "zvezda". Mada ove njegove očajne igre predugo traju. Barns baš zaradjuje platu sa svojih 5 poena ili koliko je već imao, mislim da je bio jednocifren. Begli not bad not terrible.

U svakom slučaju, mislim da su mogli ovo da dobiju i bez povređenih Bogdana i Holmsa, nije se baš toliko osećalo njihovo odsustvo. Kori je takođe povređen, to su posledice dugog igranja u skraćenoj rotaciji kao da je plej of. Jedino možda je Bogdan potreban kao neko ko kreira sa klupe, ali već dosta utakmica je out i pretpostavljam da znaju kako da igraju bez njega (prethodne 3-4 nisam pratila). Samo da Ariza ne šutira za tri. Timska igra je za njih, kao i obično, misaona imenica.

petarczv

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))
(steva, 14. januar 2020 09:50)

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao

Aleks

pre 4 godine

Petarfmp napisao 9 komentara pod svojim nikom i još 10tak pod drugim imenima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlad Raf, 14. januar 2020 12:19)

Lebron razvalio noćas pa mora negde prosuti svoje frustracije :) Stanje - redovno. :)

Marica iz Nemacke

pre 4 godine

Bravo Beli, samo nastavi, nadam se da ce Bogdan uskoro da ti se pridruzi!
Pozdrav za sve čitaoce, a narocito za Fenomena, vaša Marica iz Nemacke.

Иван

pre 4 godine

Добара ствар за Бјелицу је што је показао да може да убаци преко 30 поена на мечу. Не сваки пут, али то се у НБА цени. Следећи уговор ће му свакако бити знатно бољи. Он је за било који тим златна трећа нападачка опција, оно што је Хорнасек био својевремено у Јути.
Штета за Сакраменто што неће успети да то искористи. Превише лоших потеза. Мене мали Волтон никада није одушевљавао као тренер, не знам шта су нашли у њему. Нема јасне хијерархије у тиму, сувише је оних који мисле да су прва опција (Фокс, Хилд, чак и Бегли) и друга опција (Богдан, Барнс). Бјелица, Кори Џозеф, Холмс, то је тројка захвалних и ефикасних радилица која са боље организованим екипама доноси титуле, тачније чини да њихов тас на ваги претеже. Међутим, шта то вреди кад је остатак непосложен. И по ко зна који пут: да је ту Дончић, знало би се ко коси а ко воду носи. Кингси би били кандидат за титулу као што је сада то Далас. Ја и данас мислим да је Дивац ту правио место за Богдана, који би у случају драфтовања Луке испао вишак. Са Богдановићем Сакраменто делује боље, али недовољно боље. Он, Хилд, Фокс, сви они су сви солидна друга опција и један другог коче.

kole

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...
(petarczv, 14. januar 2020 11:22)

To je kad se probudis ujutro i citas statistiku a nisi gledao utakmicu da vidis sta se stvarno desilo. Fox je u odlucujucim trenucima ludovao bez potrebe. Bjelica nije dobio ni jednu loptu a ne moze da promasi celu utakmicu.

nikola

pre 4 godine

Beli, 2020. je tvoja godina. Samo hrabro, opušteno i odlučno do Tokija, a posle Tokija će svima posati jasno zašto si profesor. Uvek uz tebe.

bbROD

pre 4 godine

Bjelica moze mnogo definitivno ali ima problem sa glavom. Tako je oduvek. Dve utakmice ce bljesnuti, a ona ga deset nema nigde. Tako igra i u reprezentaciji. U kljucnim utakmicama nema ga nigde. Zato i nije izgradio neku upecatljiviju karijeru u NBA. Da nije bilo Divca vratio bi se u Evropu.

Bla

pre 4 godine

Zasto grobari na vestina o Bjelici stalno pisu o bb?
Bjelica je sjajan i posle Jokica i uz Teodisica je nas najbolji igrac vec dosta vremena. Steta je sto je trener minesote preminuo te godine kada je on dosao u nba. Po intervjuima je imao dobar plan zasto ga je hteo tamo i kako bi ga koristio.

podočnjak

pre 4 godine

Ja nisam niti kladioničar koji je ulagao na Sakramento niti simpatizer njihov, a opet svim srcem sam navijao da pobede Orlando, i to ne toliko zbog toga što volim Sakramento već zbog toga što mi se Orlando gadi i to zbog jednog igrača. U pitanju je Terens Ros. Da vam ispričam ukratko o čemu se radi. Naime, prošlog meseca sam radio kao skupljač lišća u parku u Orlandu. Dok sam radio to bio sam fokusiran na zemlju sve dok mi se pogled nije fiksirao na jednu crnkinju. Da ne detaljišem previše na opisu, samo ću reći da je bila prilično oskudno a bogme i provokativno odevena. Pomislih da je prostitutka te odlučih da joj priđem. Prišao sam joj tako što sam joj dršku motke kojom sam skupljao lišće postavio između nogu i pročešao par puta. Meni je to bilo lepo ali njoj ne i počela je da vrišti. Posle par sekundi, ispred mene stoji ni manje ni više nego Terens Ros. Ispostavilo se da mu je to sestra. Ros je bio strašno besan i u takvom stanju je doleteo do mene. Prvo mi je lupio šamar, da bi onda doleteo Rosov prijatelj kome je naredio da me drži. Dok me je on držao Ros je uradio krajnje bizarnu stvar. Ros je, naime, skinuo gaće i iskakio veliku količinu blata usred parka. Onda je uzeo motku moju i dršku od te motke stavio u svoj izmet i držao tako 20ak sekundi. Tu motku je posle gurnuo meni u usta i počeo da rola sve dok ja nisam povratio. Posle toga me je ščepao za kosu i počeo da briše svoju zadnjicu sa mojom kosom. Na kraju mi je prdnuo u lice i otišao svojim putem. Sram ga bilo.

Crveno Beli

pre 4 godine

Beli drugi najbolji srpski igrac, odmah iza Jokica. Ovakvu partiju Bogdanovic moze samo da sanja. Crveno Beli za Bogdanovica je Majkl Dzordan licno.

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Ime: Bjelica, Nemanja
Titula: PhD
Zvanje: Profesor
Uža naučna oblast: KOŠARKA

Bravo Nemanja, oduševljena sam tvojom igrom večeras. Skoro bez greške. Samo nastavi da guraš ovako!

Samo Kraljevi mogu da izgube utakmicu na ovaj način. Plejof je sve dalje, ali ako ništa drugo, makar naši igraju dobro.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Jelisaveta iz Švedske

pre 4 godine

Dragi Nemanja,

Još jednom si pokazao koliki si čovek. Hvala ti na svemu što činiš za naše građane.

Veliki pozdrav od Jelisavete Jeke nastanjene u Šveckoj poreklom iz Aleksandrovca.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Profesorska partija Nemanje Bjelice!34 poena,7 skokova,2 asistencije.Šut za 3 poena neverovatnih 8/10.Šut iz igre 81 %,ni jedno slobodno bacanje...Harden gleda i nevera hahahahaha

Parter B

pre 4 godine

Da Nemanja ima vise vremena na terenu,bitniju ulogu od strane ovog nemaca pojma koji sebe zove trenerom Kingsa,bio bi najbolji igrac fransize...
Kakav Bogdan,kakvi bakraci...

petarczv

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))
(steva, 14. januar 2020 09:50)

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao

petarczv

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...

miro split

pre 4 godine

@ Podočnjak
Beš mi sve na svitu ako tvoj komentar nije najbolji košarkaški komentar svih vremena.
Čoviče božji toliko se smijen da mi je i mamurluk nesta od prošle noći.

Ruzan

pre 4 godine

Eh, da je malo mladji. Gde bi mu kraj bio da se Beli u NBA kao mladji zaputio. Sala na stranu, stvarno je odigrao izuzetno i stvarno je steta sto nije bar 5 godina mladji. Bravo Beli majstore!

Pozdrav svim čitaocima, vas Ruzan iz Singapura.

maxi

pre 4 godine

Podočnjak brate pobeda nad pobedama, ovi sto ti lupaju minuse veze sa životom nemaju. Ja sam skrin shotovao tvoj koment i bacio ga na grupu, eno tamo plakanje od smeha, dižu te u visine, kažu svi pobeda.

petarczv

pre 4 godine

Beli podhitno bezi u drugu ekipu. Ti si najbolji igrač tamo idi u lejkerse ili milvoki da uzmeš titulu! Ti bi trebao da budes vodja te ekipe a ne fox i hild koji te guše....

Vlado

pre 4 godine

Ako je Divac izabrao Voltona onda je stvarno u**o motku... mada s obzirom na fasciniranost vlasnika Viveka Voriorsima i da je Volton vodio 20+ utakmica iste bez poraza one godine kada je Ker bio bolestan gajim jos uvek tananu nadu da je ipak ovaj bio "taj" koji je insistirao na Voltonu...

Mihajlo iz Lihtenštajna

pre 4 godine

Dragi Nemanja, želim samo da ti kažem da te mnogo volimo i da nas sve činiš srećnijim, boljim, bržim, jačim.

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Mihajlo iz Lihtenštajna.

Steva Djubre

pre 4 godine

e ovo je odlicna partija i za NBA pojmove dosta poena za toliki broj minuta uz ekstremno precizan sut, izes Hardenovih 45 poena kad daje 20 sa slobodnih bacanja a za ovih 25 iz igre potrosi 25 suteva boze sacuvaj, ovo je odlicna partija bila, steta sto nisu dobili jer bi onda imala puni smisao ovako...

Dragan-Borca

pre 4 godine

Uprkos svim povredama Sakramento je mogao biti osmi, da nije Volton insistirao da dovedu raspalog Arizu njegovog bivseg saigraca. Taj nepotizam ih je kostao najmanje par pobeda. Cak i deca na Fantaziju znaju koliko je Ariza propao vec prosle godine. Lik ima pola utakmica sa po 25-30 minuta i po 0 do 5 poena, a Divac i Vivek gazda titraju Voltonu dovode ga za cak 12 miliona.
Ugovor Harison Barnsu je jedan id najgorih ikada u ovoj dekadi.
Skoro 25 miliona ove godine dobija, a lik je teski mediokritet, a placen ko superstar.
Bjelica super iskusan igrac koji je odigrao milion tesnih zavrsnica, a Volton vadi Bjelicu u odbrani i stavlja pogubljenog klinca Beglija, koji mukica ne zna ni gde ce zadnjih par sekundi.
Ulazi im igrac na 2 metra dok Begli stoji na nicijoj zemlji, ne zna ni on koga brani. Te posao na Vucevica pa odustao, pa ni tamo ni vamo, a igrac se im se usunja na 2 metra mismec na malog Korija.
Da je ostavio Bjelicu bolje bi se postavio i dobili bi.
Begli je decko kancer za timsku igru. Ima mali nekog potencijala ali je operisan od timske kosarke i ne zna da se postavlja u odbrani.
Volton je izgubio dosta utakmica jer na kraju drzi Bjelicu na klupi koji je najiskusniji od svih i najsmireniji.
Steta, imaju dosta potencijala igrackog. Holms, Bogi, Fox, Badi, Beli to je 5 dobrih igraca. Barns, Begli i Ariza su rupe. Jedan mator ko biblija, a druga 2 losi suteri sa malim bb iq. Plus omanuli i za ovog Dedmonda, lik je bukvalno Aba liga klasa.

box

pre 4 godine

Da je u NBA otisao sa 21. sada bi bio visetruki all star i buduci hall of famer. Drago mi je da je eto pri kraju makar u jednoj sezoni pokazao svoj ogroman talenat (nas najpolivalentniji igrac u istoriji, naravno posle Bodiroge).

www.com

pre 4 godine

Koliko sam razumeo zameras foxu sto je mnogo brz?! Hahahahaha znaci treba da trci kao puž nesto kao bogdan? Decko je sinoc pokidao imao skoro tripl dabl uz neverovatne procente iz igre! Isto kao i bjelica samo dzabe kad je ostatak ekipe loš zahvaljujući divcu koji je upropastio ekipu trejdom kazinsa (koji je u tom trenutku bio najbolji centar nba) za hilda?! Pa papajanis kao sesti pik, pa begli kao drufi pik, pa dovodjenje barnsa za astronomsku platu i na kraju slag na tortu begli... Pakao
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 14. januar 2020 11:27)


Cekaj, cekaj! Pa vi zamerate BB kako je samo ON igrao na SK i zato je postizao tolike koseve a drugi nisu mogli da dodju do izrazaja? Sta je sada ovo u Kingsima? Samo Fox igra, Beli pogadja za 3 , postize poene iz reketa. A drugi? Taj Hild, kao odlican prijatelj BB je odlicno igrao dok je igrao BB , Kingsi su pobedjivali ali je Bagli bio povredjen, Fox povredjen a igrao je Holms i to odlicno. Sta se sada desava? Los trener? Tada je bio dobar a sada je los?

sasha

pre 4 godine

Sacramento raspolaže kvalitetnim fondom igrača,dobro igraju ali pobede često izostaju.Igrali su odlično bez Foxa,sada prikazuju kvalitet u igri iako im nedostaju vrlo bitni igrači/povredjeni/ Bogdanović i Holms.Odlični šuter Hild nije na svom nivou u poslednjih,pa bogme,i desetak utakmica.

Aleks

pre 4 godine

Beli u napadu perfektan, ali mora da obrati pažnju na odbranu. Mnogo mi je drago zbog njega što konačno pruža partije kakve smo svi znali da može pružiti, i više ne stoji samo u ćošku. 💪 Zato mi je još više krivo što su izgubili. Imali su ih tokom cele utakmice i na samom kraju, ali, ovo su Kingsi.

Meni se ne sviđa ogromna minutaža koju imaju Džozef i Ariza, a za to vreme postignu 0 i 2 poena. Važe za neke defanzivce pa ih Volton ubaci kao da igraju fudbal i bunkerom treba da čuvaju rezultat... Hild tek ne može da čuva Furnijea, a u napadu je bio najgori od svih "zvezda". Mada ove njegove očajne igre predugo traju. Barns baš zaradjuje platu sa svojih 5 poena ili koliko je već imao, mislim da je bio jednocifren. Begli not bad not terrible.

U svakom slučaju, mislim da su mogli ovo da dobiju i bez povređenih Bogdana i Holmsa, nije se baš toliko osećalo njihovo odsustvo. Kori je takođe povređen, to su posledice dugog igranja u skraćenoj rotaciji kao da je plej of. Jedino možda je Bogdan potreban kao neko ko kreira sa klupe, ali već dosta utakmica je out i pretpostavljam da znaju kako da igraju bez njega (prethodne 3-4 nisam pratila). Samo da Ariza ne šutira za tri. Timska igra je za njih, kao i obično, misaona imenica.

Aleks

pre 4 godine

Petarfmp napisao 9 komentara pod svojim nikom i još 10tak pod drugim imenima...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlad Raf, 14. januar 2020 12:19)

Lebron razvalio noćas pa mora negde prosuti svoje frustracije :) Stanje - redovno. :)

Marica iz Nemacke

pre 4 godine

Bravo Beli, samo nastavi, nadam se da ce Bogdan uskoro da ti se pridruzi!
Pozdrav za sve čitaoce, a narocito za Fenomena, vaša Marica iz Nemacke.

Gordana iz Holandije

pre 4 godine

Sta je ovo. Ruzica iz Svajcarske, Danica iz Austrije, imamo na tenisu Zoricu iz Kanade. E sad cekamo npr Maricu iz Nemacke.
Bravo Beli.
(fenomen, 14. januar 2020 09:19)

A šta ti imaš protiv nas?

steva

pre 4 godine

Po malo divlji tim sa Fox-som . Sve je to ok , brzina , tempo...ali meni se cini da decko previse "zuri" . I on i Hileld su vrlo cesto nekontrolisani ,divlji , losa selekcija suteva , pogresne odluke kad imaju loptu u rukama .
Sacramento igra bolje sa Bogdanovicem i Holmesom . Lopta je previse u rukama jednog igraca , morali bi da se sete sta to znaci pas . A i Waloton je trener , ubilo se...drzi 4 napada Josepha na Fournijeru ? Smesno . Beli je kralj i treba mu cestitati , pre svega zato sto ima dobre zivce(treba ono istrpeti) , pa ne pukne i ne postroji "divljake" sa kojima igra . :))

kole

pre 4 godine

Ne valja ni ovaj fox 32p samo uz procenat od 65%! A sto je sebičan samo 10ass! Bogdan je mnogo bolja i mora biti vodja on razigrava sve ima cak po 2 ass po utakmici...
(petarczv, 14. januar 2020 11:22)

To je kad se probudis ujutro i citas statistiku a nisi gledao utakmicu da vidis sta se stvarno desilo. Fox je u odlucujucim trenucima ludovao bez potrebe. Bjelica nije dobio ni jednu loptu a ne moze da promasi celu utakmicu.

Gon

pre 4 godine

Beli prikazuje napadacki arsenal kao iz najboljih dana u Feneru. Posebno mislim na fintu suta za tri, pa ulaz do kraja. Sut mu je uvek bio dobar, sada je razbio.
Izgleda da su ovo njegovi meseci, dobio je i priznanje za najboljeg igraca Kingsa u decembru. Da odrzi ovu formu pa da ga konacno gledamo i u reprezentaciji ovakvog. Malo da popravi utisak od letos.

gost!

pre 4 godine

Bas ga je htelo nocas i covek je lepo iskoristio. Sipao odakle je hteo, jos je srecom imao podrsku kad je ekipa skapirala da treba njemu da bace loptu. Bravo Beli, ride the wave!

Bla

pre 4 godine

Zasto grobari na vestina o Bjelici stalno pisu o bb?
Bjelica je sjajan i posle Jokica i uz Teodisica je nas najbolji igrac vec dosta vremena. Steta je sto je trener minesote preminuo te godine kada je on dosao u nba. Po intervjuima je imao dobar plan zasto ga je hteo tamo i kako bi ga koristio.

Profesor BG

pre 4 godine

Jedan od najpotcenjenijih igraca u NBA. Bravo Nemanja! Valjda je ovo prelomna utakmica da konacno postane jedna od prvih opcija u napadu.

nikola

pre 4 godine

Beli, 2020. je tvoja godina. Samo hrabro, opušteno i odlučno do Tokija, a posle Tokija će svima posati jasno zašto si profesor. Uvek uz tebe.

bbROD

pre 4 godine

Bjelica moze mnogo definitivno ali ima problem sa glavom. Tako je oduvek. Dve utakmice ce bljesnuti, a ona ga deset nema nigde. Tako igra i u reprezentaciji. U kljucnim utakmicama nema ga nigde. Zato i nije izgradio neku upecatljiviju karijeru u NBA. Da nije bilo Divca vratio bi se u Evropu.

Иван

pre 4 godine

Добара ствар за Бјелицу је што је показао да може да убаци преко 30 поена на мечу. Не сваки пут, али то се у НБА цени. Следећи уговор ће му свакако бити знатно бољи. Он је за било који тим златна трећа нападачка опција, оно што је Хорнасек био својевремено у Јути.
Штета за Сакраменто што неће успети да то искористи. Превише лоших потеза. Мене мали Волтон никада није одушевљавао као тренер, не знам шта су нашли у њему. Нема јасне хијерархије у тиму, сувише је оних који мисле да су прва опција (Фокс, Хилд, чак и Бегли) и друга опција (Богдан, Барнс). Бјелица, Кори Џозеф, Холмс, то је тројка захвалних и ефикасних радилица која са боље организованим екипама доноси титуле, тачније чини да њихов тас на ваги претеже. Међутим, шта то вреди кад је остатак непосложен. И по ко зна који пут: да је ту Дончић, знало би се ко коси а ко воду носи. Кингси би били кандидат за титулу као што је сада то Далас. Ја и данас мислим да је Дивац ту правио место за Богдана, који би у случају драфтовања Луке испао вишак. Са Богдановићем Сакраменто делује боље, али недовољно боље. Он, Хилд, Фокс, сви они су сви солидна друга опција и један другог коче.