Subota, 11.01.2020.

09:25

Bobi je čudo – dabl-dabl za 10 minuta! VIDEO

Srpski centar Boban Marjanović odigrao je vrlo dobar meč za Dalas Maverikse u porazu od Los Anđeles Lejkersa 129:114.

Izvor: SN

Bobi je èudo – dabl-dabl za 10 minuta! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 4 godine

Boban se opasno popravio, vidim to po kretanju - brzini i slobodi u kretanju, uzimanju prostora u napadu pa i slobodi izbora rizičnijih šuteva kao što je ovaj za trojku. Uvideo je kako se brzo igra i da samo tako može da dođe do više minuta na terenu. A i bilo je već sve izgubljeno pa nije morao da se suzdržava. Šteta je što dobija samo ovaj garbidž tajm.

Aleks

pre 4 godine

Tи би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.


Nije to rekao čovek. Podsećam sve na Evropsko prvenstvo kada je Bobi bio maksimalno iskorišćen i "prevaziđena košarka" donela srebrnu medalju. Međutim, naš drugi najbolji centar je Milutinov, sve zavisi od odazivanja Jokića, ako bude tu ići će njih dvojica jer on nije rupa u odbrani. To je zajednički problem Jokića i Bobija...

Drugo, je l' vi svi stvarno mislite da je toliko lako koncipirati igru oko Joke onako kako igra Denver? Za to ti trebaju brzi i kvalitetni bekovi. Nabrojte barem jednog a da nije Bogdan. Kakvi god da su, Marej i ekipa su duplo brži od naših. Problem je na poziciji jedan i dva jer smo tu tanki i to je glavni razlog što je u odsustvu Tea igra bazirana na Bogdanu. Ako uopšte budu išli na OI i ako bude zdrav, on će sigurno ponovo biti stub reprezentacije, a Jokić ako se odazove biće drugi. To je najbolji scenario, a može se desiti da se Jokić ne odazove zbog napora u NBA jer Denver možda dogura daleko, Bogdan se ne daj Bože povredi... Ali prvo se plasirati, prozore će Kokoškov verovatno voditi bez mogućnosti da računa na NBA igrače.

Nece

pre 4 godine

Se Bobi ovde naigrati ,taktika je koncipirana na Doncicu .Grade mu ostalu skok ,da odmah uzmr loptu i krene u napada ,Pauel je jalo brz igrac atleta ,moze da prati brzinu igre .Porzing iyto visok pokretan mozr da zastitk reket ,Kleber isto .Mozda jedino u retkim situacijama cr dobijati priliku .Njima za sad ovsj koncept ide imaju dobar skor i sigurno ga nece menjati .

4k4.Dex

pre 4 godine

Druze ne kaze niko da treba da igra pre Jokica. Naravno da Jokic treba da ima vecu minutazu ali hocu da kad izadje Jokic a udje Bobi ili obrnuto protivnicki trener kaze dosta mi je ja ne mogu ovo.

baron

pre 4 godine

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг.
(јд123, 11. januar 2020 18:42)

Imace Kokoskov ogromnih problema da igru bazira na Jokicu. Izvesno sigurno je da ce prva perjanica reprezentacije i dalje biti Bogdan.
Jokic jednostavno nije dominantan u Evropskoj kosarci, niti ce ikada biti. To je video i Djordjevic i svako ko se razume u kosarku.
Mnogo je lakse igrati u timu gde imas 11 atleta da svako trci za tebe i ne moras igrati odbranu, gde imas sutere koji pogadjaju iz trka trojke, gde treba samo da delis lopte za sta si talentovan.
Takodje, liga nikada nije bila meksa, nikada manje kvalitetnih centara nije bilo u NBA. U takvoj konkurenciji i Krstic bi bio medju najboljima.

Sto se tice najboljeg centra na svetu, mislim da covek koji osvoji prsten sa Torontom, SP sa Spanijom zasluzuje da ponese epitet najboljeg centra na svetu, a ne neko ko je ispao u drugom krugu playoffa i obrukao se u reprezentaciji. Mozda M.Gasol nije u formi u kojoj je nekada bio, ali da je na njegovom mestu bio Dankan, sada bi svi pricali bajke o njemu.

јд123

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi.
(4k4.Dex, 11. januar 2020 17:52)

Ти би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.

Ако се игра подреди Бобију онда Јокића на треба ни звати. То значи да ћемо играти старомодну кошарку, ту је Јокић вишак.

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг. Али на те навијаче Партизана и Звезде, којима је клуб светиња а репрезентација задња рупа на свиралу, не треба обраћати пажњу. Боље да неке младе наде, као залог за будућност, седе на клупи, да осете атмосферу, уместо истрошених лула. Чак је боље и Штимца уместо Бобија звати, барем даје позитивну енергију са клупе.

4k4.Dex

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi. Bobi je bio s pola snage najboljo centar Evrolige a mi ga kao mesto takticki ubacujemo. Smesno. Pusti ga bre da igra ne moze mu niko nista.

Šumadinac pali topa!

pre 4 godine

Ovo dokazuje da je NBA jedna velika predstava. Ako ti igrač za 10 minuta postigne 15 poena, i zabeleži 10 skokova, da li to znači da teoretski postiže 65 poena i 50 skokova za jedan meč? Da, znači. Pa pusti ga dve četvrtine, dosta je. Gadi mi se onaj cirkus.

jд123

pre 4 godine

Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.
(Profesor BG, 11. januar 2020 14:02)

Сам си дао одговор. Филаделфија га је користила, јер им се игра базира на Ембиду, тако да нису морали мењати концепцију игре када је улазио Боби. Циљ је сваке екипе да не мењају концепцију када су им резерве на терену. Онда им је лакше у ротацији, тако да и када нека резерва игра са стартерима не мора да мења начин играња.

Денвер то покушава са Пламлијем, али он иако асистира не игра слично као Јокић. Пламли има физикалије да игра одбрану. Зато би по мени њима више одговарао нпр. Џајлс као резерва Јокићу. Тада би им требале четворке које кидају у одбрани, када су стартери на терену и када играју резерве.

Profesor BG

pre 4 godine

Prava je steta sto ni jedan trener u NBA nije spreman da, makar i kao 7. soluciju u napadu, na Marjanovica organizuje neku akciju. Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.

aabb

pre 4 godine

gledao mec. dalas katastrofalan, kad je bobi usao, jedini ih je odrzavao u igri, imao par skokova u odbrani i napadu, davao poene. ne znam zasto ga makar u ovoj situaciji trener nije zadrzao, kad se videlo da je dalas igrao bolje s njim.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Za ove garbage time komentare bi dobro bilo da pogledaju bar ovih par minuta skracenog snimka umjesto da balave gluposti.
Covjek je polovinu svojih poena dao u prvoj cetvrtini.

da

pre 4 godine

Znaju malo bolje ovi u nba sta Bobi zna a sta ne,ok je ali nije neko ko bi bio vodja u timu,mekan,da nije tako,da je malo bezobrazniji zgazio bi sloveniju na EP

мики

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
(kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

+|- se ne gleda individualno.
(JPR24, 11. januar 2020 10:05)

Ајде! зато га рачунају за сваког играча понаособ... пошто другачије није ни могуће - то се зове резултат утакмице.

stoler

pre 4 godine

(А. Петров, 11. januar 2020 11:02) Nisam bas siguran, igrao je i drugu i poslednju cetvrtinu, drugu na 20 razlike za Lejkerse. Ali ajde, ti si nam objasnio.

CarloNS

pre 4 godine

Bobijev problem je odbrana i to konkretno odbrana po NBA pravilima. U nekom momentu mora da izađe iz reketa da im ne bi svirali ilegalnu odbranu. U tom momentu protivnički igrač ulazi u reket, a Bobi je suviše spor da to isprati. U Evropi je drugačije jer može da kampuje u (sopstvenom) reketu, a spoljni igrači onda igraju zonu oko njega.

Misa

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

Kakve veze ima plus minus, Dončić imao - 13.

Slobodan

pre 4 godine

O Bobija se ogresila sudbina, samo pre 15 godina da je igrao bio bi u prva 3 centra u NBA. I proslu je igrao protiv Lejkersa i to narocito u periodu kada igra Hauard jer je on centar starog kova a Bobi se lako nosi sa njim.

А. Петров

pre 4 godine

@(stoler, 11. januar 2020 09:57)
@(Ivan NS, 11. januar 2020 09:56).
У првој четвртини. Какав garbage time?

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

Braja

pre 4 godine

Bas kao sto ga Sale nije koristio u repki,steta.Kad dobije sansu u 90 posto slucajeva je iskoristi.Nadam se da novi selektor ima konkretniju ulogu za njega ja mislim da on i Jokic mogu zajedno u prvu petorku i da se menjaju u toku igre na 4-ci i 5-ci jer obojica imaju meku ruku.Mislim da bi tako razbijali protivnicke odbrane koje ne bi znalo sta ih je snaslo a kad se odlepimo onda ih odmarati i tako u krug.

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

Slobodan

pre 4 godine

O Bobija se ogresila sudbina, samo pre 15 godina da je igrao bio bi u prva 3 centra u NBA. I proslu je igrao protiv Lejkersa i to narocito u periodu kada igra Hauard jer je on centar starog kova a Bobi se lako nosi sa njim.

CarloNS

pre 4 godine

Bobijev problem je odbrana i to konkretno odbrana po NBA pravilima. U nekom momentu mora da izađe iz reketa da im ne bi svirali ilegalnu odbranu. U tom momentu protivnički igrač ulazi u reket, a Bobi je suviše spor da to isprati. U Evropi je drugačije jer može da kampuje u (sopstvenom) reketu, a spoljni igrači onda igraju zonu oko njega.

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

Misa

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

Kakve veze ima plus minus, Dončić imao - 13.

А. Петров

pre 4 godine

@(stoler, 11. januar 2020 09:57)
@(Ivan NS, 11. januar 2020 09:56).
У првој четвртини. Какав garbage time?

Drndo Maroje

pre 4 godine

Za ove garbage time komentare bi dobro bilo da pogledaju bar ovih par minuta skracenog snimka umjesto da balave gluposti.
Covjek je polovinu svojih poena dao u prvoj cetvrtini.

aabb

pre 4 godine

gledao mec. dalas katastrofalan, kad je bobi usao, jedini ih je odrzavao u igri, imao par skokova u odbrani i napadu, davao poene. ne znam zasto ga makar u ovoj situaciji trener nije zadrzao, kad se videlo da je dalas igrao bolje s njim.

Profesor BG

pre 4 godine

Prava je steta sto ni jedan trener u NBA nije spreman da, makar i kao 7. soluciju u napadu, na Marjanovica organizuje neku akciju. Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.

Braja

pre 4 godine

Bas kao sto ga Sale nije koristio u repki,steta.Kad dobije sansu u 90 posto slucajeva je iskoristi.Nadam se da novi selektor ima konkretniju ulogu za njega ja mislim da on i Jokic mogu zajedno u prvu petorku i da se menjaju u toku igre na 4-ci i 5-ci jer obojica imaju meku ruku.Mislim da bi tako razbijali protivnicke odbrane koje ne bi znalo sta ih je snaslo a kad se odlepimo onda ih odmarati i tako u krug.

stoler

pre 4 godine

(А. Петров, 11. januar 2020 11:02) Nisam bas siguran, igrao je i drugu i poslednju cetvrtinu, drugu na 20 razlike za Lejkerse. Ali ajde, ti si nam objasnio.

мики

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
(kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

+|- se ne gleda individualno.
(JPR24, 11. januar 2020 10:05)

Ајде! зато га рачунају за сваког играча понаособ... пошто другачије није ни могуће - то се зове резултат утакмице.

da

pre 4 godine

Znaju malo bolje ovi u nba sta Bobi zna a sta ne,ok je ali nije neko ko bi bio vodja u timu,mekan,da nije tako,da je malo bezobrazniji zgazio bi sloveniju na EP

jд123

pre 4 godine

Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.
(Profesor BG, 11. januar 2020 14:02)

Сам си дао одговор. Филаделфија га је користила, јер им се игра базира на Ембиду, тако да нису морали мењати концепцију игре када је улазио Боби. Циљ је сваке екипе да не мењају концепцију када су им резерве на терену. Онда им је лакше у ротацији, тако да и када нека резерва игра са стартерима не мора да мења начин играња.

Денвер то покушава са Пламлијем, али он иако асистира не игра слично као Јокић. Пламли има физикалије да игра одбрану. Зато би по мени њима више одговарао нпр. Џајлс као резерва Јокићу. Тада би им требале четворке које кидају у одбрани, када су стартери на терену и када играју резерве.

Šumadinac pali topa!

pre 4 godine

Ovo dokazuje da je NBA jedna velika predstava. Ako ti igrač za 10 minuta postigne 15 poena, i zabeleži 10 skokova, da li to znači da teoretski postiže 65 poena i 50 skokova za jedan meč? Da, znači. Pa pusti ga dve četvrtine, dosta je. Gadi mi se onaj cirkus.

4k4.Dex

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi. Bobi je bio s pola snage najboljo centar Evrolige a mi ga kao mesto takticki ubacujemo. Smesno. Pusti ga bre da igra ne moze mu niko nista.

јд123

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi.
(4k4.Dex, 11. januar 2020 17:52)

Ти би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.

Ако се игра подреди Бобију онда Јокића на треба ни звати. То значи да ћемо играти старомодну кошарку, ту је Јокић вишак.

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг. Али на те навијаче Партизана и Звезде, којима је клуб светиња а репрезентација задња рупа на свиралу, не треба обраћати пажњу. Боље да неке младе наде, као залог за будућност, седе на клупи, да осете атмосферу, уместо истрошених лула. Чак је боље и Штимца уместо Бобија звати, барем даје позитивну енергију са клупе.

baron

pre 4 godine

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг.
(јд123, 11. januar 2020 18:42)

Imace Kokoskov ogromnih problema da igru bazira na Jokicu. Izvesno sigurno je da ce prva perjanica reprezentacije i dalje biti Bogdan.
Jokic jednostavno nije dominantan u Evropskoj kosarci, niti ce ikada biti. To je video i Djordjevic i svako ko se razume u kosarku.
Mnogo je lakse igrati u timu gde imas 11 atleta da svako trci za tebe i ne moras igrati odbranu, gde imas sutere koji pogadjaju iz trka trojke, gde treba samo da delis lopte za sta si talentovan.
Takodje, liga nikada nije bila meksa, nikada manje kvalitetnih centara nije bilo u NBA. U takvoj konkurenciji i Krstic bi bio medju najboljima.

Sto se tice najboljeg centra na svetu, mislim da covek koji osvoji prsten sa Torontom, SP sa Spanijom zasluzuje da ponese epitet najboljeg centra na svetu, a ne neko ko je ispao u drugom krugu playoffa i obrukao se u reprezentaciji. Mozda M.Gasol nije u formi u kojoj je nekada bio, ali da je na njegovom mestu bio Dankan, sada bi svi pricali bajke o njemu.

4k4.Dex

pre 4 godine

Druze ne kaze niko da treba da igra pre Jokica. Naravno da Jokic treba da ima vecu minutazu ali hocu da kad izadje Jokic a udje Bobi ili obrnuto protivnicki trener kaze dosta mi je ja ne mogu ovo.

Aleks

pre 4 godine

Tи би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.


Nije to rekao čovek. Podsećam sve na Evropsko prvenstvo kada je Bobi bio maksimalno iskorišćen i "prevaziđena košarka" donela srebrnu medalju. Međutim, naš drugi najbolji centar je Milutinov, sve zavisi od odazivanja Jokića, ako bude tu ići će njih dvojica jer on nije rupa u odbrani. To je zajednički problem Jokića i Bobija...

Drugo, je l' vi svi stvarno mislite da je toliko lako koncipirati igru oko Joke onako kako igra Denver? Za to ti trebaju brzi i kvalitetni bekovi. Nabrojte barem jednog a da nije Bogdan. Kakvi god da su, Marej i ekipa su duplo brži od naših. Problem je na poziciji jedan i dva jer smo tu tanki i to je glavni razlog što je u odsustvu Tea igra bazirana na Bogdanu. Ako uopšte budu išli na OI i ako bude zdrav, on će sigurno ponovo biti stub reprezentacije, a Jokić ako se odazove biće drugi. To je najbolji scenario, a može se desiti da se Jokić ne odazove zbog napora u NBA jer Denver možda dogura daleko, Bogdan se ne daj Bože povredi... Ali prvo se plasirati, prozore će Kokoškov verovatno voditi bez mogućnosti da računa na NBA igrače.

Nece

pre 4 godine

Se Bobi ovde naigrati ,taktika je koncipirana na Doncicu .Grade mu ostalu skok ,da odmah uzmr loptu i krene u napada ,Pauel je jalo brz igrac atleta ,moze da prati brzinu igre .Porzing iyto visok pokretan mozr da zastitk reket ,Kleber isto .Mozda jedino u retkim situacijama cr dobijati priliku .Njima za sad ovsj koncept ide imaju dobar skor i sigurno ga nece menjati .

Mirko

pre 4 godine

Boban se opasno popravio, vidim to po kretanju - brzini i slobodi u kretanju, uzimanju prostora u napadu pa i slobodi izbora rizičnijih šuteva kao što je ovaj za trojku. Uvideo je kako se brzo igra i da samo tako može da dođe do više minuta na terenu. A i bilo je već sve izgubljeno pa nije morao da se suzdržava. Šteta je što dobija samo ovaj garbidž tajm.

Braja

pre 4 godine

Bas kao sto ga Sale nije koristio u repki,steta.Kad dobije sansu u 90 posto slucajeva je iskoristi.Nadam se da novi selektor ima konkretniju ulogu za njega ja mislim da on i Jokic mogu zajedno u prvu petorku i da se menjaju u toku igre na 4-ci i 5-ci jer obojica imaju meku ruku.Mislim da bi tako razbijali protivnicke odbrane koje ne bi znalo sta ih je snaslo a kad se odlepimo onda ih odmarati i tako u krug.

da

pre 4 godine

Znaju malo bolje ovi u nba sta Bobi zna a sta ne,ok je ali nije neko ko bi bio vodja u timu,mekan,da nije tako,da je malo bezobrazniji zgazio bi sloveniju na EP

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

А. Петров

pre 4 godine

@(stoler, 11. januar 2020 09:57)
@(Ivan NS, 11. januar 2020 09:56).
У првој четвртини. Какав garbage time?

Šumadinac pali topa!

pre 4 godine

Ovo dokazuje da je NBA jedna velika predstava. Ako ti igrač za 10 minuta postigne 15 poena, i zabeleži 10 skokova, da li to znači da teoretski postiže 65 poena i 50 skokova za jedan meč? Da, znači. Pa pusti ga dve četvrtine, dosta je. Gadi mi se onaj cirkus.

Slobodan

pre 4 godine

O Bobija se ogresila sudbina, samo pre 15 godina da je igrao bio bi u prva 3 centra u NBA. I proslu je igrao protiv Lejkersa i to narocito u periodu kada igra Hauard jer je on centar starog kova a Bobi se lako nosi sa njim.

мики

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
(kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

+|- se ne gleda individualno.
(JPR24, 11. januar 2020 10:05)

Ајде! зато га рачунају за сваког играча понаособ... пошто другачије није ни могуће - то се зове резултат утакмице.

Gatsby

pre 4 godine

Cinjenica da sve sto sa lakocom uradi u napadu, moze da se ospori zaista losom odbranom. Mada uvek imam utisak da se ranije pojavio, da je bio neki veliki hajp oko njega,da je mogao da bude prvi igrac u nekoj slabijoj ekipi,da daje za 30 minuta uvek 20ak poena, mnogo skokova...a da mediji precute odbranu. Ima takvih igraca u NBA dosta,ne bi Bobi bio jedina skormasina koja ne zna da igra odbranu. I ovako mu nije lose, igra vec dugo u NBA, i mnogima je drag igrac.

stoler

pre 4 godine

(А. Петров, 11. januar 2020 11:02) Nisam bas siguran, igrao je i drugu i poslednju cetvrtinu, drugu na 20 razlike za Lejkerse. Ali ajde, ti si nam objasnio.

Misa

pre 4 godine

Ali plus minus - 5, sta god da uradi u napadu ne moze da nadoknadi odbranu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaluđer, 11. januar 2020 09:59)

Kakve veze ima plus minus, Dončić imao - 13.

CarloNS

pre 4 godine

Bobijev problem je odbrana i to konkretno odbrana po NBA pravilima. U nekom momentu mora da izađe iz reketa da im ne bi svirali ilegalnu odbranu. U tom momentu protivnički igrač ulazi u reket, a Bobi je suviše spor da to isprati. U Evropi je drugačije jer može da kampuje u (sopstvenom) reketu, a spoljni igrači onda igraju zonu oko njega.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Za ove garbage time komentare bi dobro bilo da pogledaju bar ovih par minuta skracenog snimka umjesto da balave gluposti.
Covjek je polovinu svojih poena dao u prvoj cetvrtini.

aabb

pre 4 godine

gledao mec. dalas katastrofalan, kad je bobi usao, jedini ih je odrzavao u igri, imao par skokova u odbrani i napadu, davao poene. ne znam zasto ga makar u ovoj situaciji trener nije zadrzao, kad se videlo da je dalas igrao bolje s njim.

јд123

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi.
(4k4.Dex, 11. januar 2020 17:52)

Ти би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.

Ако се игра подреди Бобију онда Јокића на треба ни звати. То значи да ћемо играти старомодну кошарку, ту је Јокић вишак.

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг. Али на те навијаче Партизана и Звезде, којима је клуб светиња а репрезентација задња рупа на свиралу, не треба обраћати пажњу. Боље да неке младе наде, као залог за будућност, седе на клупи, да осете атмосферу, уместо истрошених лула. Чак је боље и Штимца уместо Бобија звати, барем даје позитивну енергију са клупе.

Profesor BG

pre 4 godine

Prava je steta sto ni jedan trener u NBA nije spreman da, makar i kao 7. soluciju u napadu, na Marjanovica organizuje neku akciju. Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.

baron

pre 4 godine

Зато ја, за разлику од тебе, једва чекам да видим да Кокошков Бобија неће ни звати, јер ће играти модерну кошарку, где ће све да се врти око Јокића. Могао би га нормално звати да седи на клупи, као Ђорђевић, да задовољи навијаче Звезде, онда још неког непотребног да позове да задовољи навијаче Партизана и тако у круг.
(јд123, 11. januar 2020 18:42)

Imace Kokoskov ogromnih problema da igru bazira na Jokicu. Izvesno sigurno je da ce prva perjanica reprezentacije i dalje biti Bogdan.
Jokic jednostavno nije dominantan u Evropskoj kosarci, niti ce ikada biti. To je video i Djordjevic i svako ko se razume u kosarku.
Mnogo je lakse igrati u timu gde imas 11 atleta da svako trci za tebe i ne moras igrati odbranu, gde imas sutere koji pogadjaju iz trka trojke, gde treba samo da delis lopte za sta si talentovan.
Takodje, liga nikada nije bila meksa, nikada manje kvalitetnih centara nije bilo u NBA. U takvoj konkurenciji i Krstic bi bio medju najboljima.

Sto se tice najboljeg centra na svetu, mislim da covek koji osvoji prsten sa Torontom, SP sa Spanijom zasluzuje da ponese epitet najboljeg centra na svetu, a ne neko ko je ispao u drugom krugu playoffa i obrukao se u reprezentaciji. Mozda M.Gasol nije u formi u kojoj je nekada bio, ali da je na njegovom mestu bio Dankan, sada bi svi pricali bajke o njemu.

4k4.Dex

pre 4 godine

Release the Boban. Jedva cekam da vidim kako ce Kokoskov da ga koristi. Bobi je bio s pola snage najboljo centar Evrolige a mi ga kao mesto takticki ubacujemo. Smesno. Pusti ga bre da igra ne moze mu niko nista.

jд123

pre 4 godine

Mozda je to jedino, veoma retko, bilo dok je bio u Filadelfiji, koja ga je najvise i koristila u njegovoj NBA karijeri. Dalas realno ima prostora da Bobija koristi minimum 10-12 minuta po mecu (narocito u odsustvu Porzingisa), ali je ocigledno da je njihova kompletna koncepcija zasnovana na jednom igracu, sada na Doncicu, bas kao sto je to bila i u eri Novickog. U tom sistemu Dalasa, Bobi i pored svojih ofanzivnih kvaliteta, nema prostora u ovoj ekipi.
(Profesor BG, 11. januar 2020 14:02)

Сам си дао одговор. Филаделфија га је користила, јер им се игра базира на Ембиду, тако да нису морали мењати концепцију игре када је улазио Боби. Циљ је сваке екипе да не мењају концепцију када су им резерве на терену. Онда им је лакше у ротацији, тако да и када нека резерва игра са стартерима не мора да мења начин играња.

Денвер то покушава са Пламлијем, али он иако асистира не игра слично као Јокић. Пламли има физикалије да игра одбрану. Зато би по мени њима више одговарао нпр. Џајлс као резерва Јокићу. Тада би им требале четворке које кидају у одбрани, када су стартери на терену и када играју резерве.

4k4.Dex

pre 4 godine

Druze ne kaze niko da treba da igra pre Jokica. Naravno da Jokic treba da ima vecu minutazu ali hocu da kad izadje Jokic a udje Bobi ili obrnuto protivnicki trener kaze dosta mi je ja ne mogu ovo.

Aleks

pre 4 godine

Tи би хтео да нам се игра базира на Бобију? Значи после Богдановића сада је Боби дошао на ред? А то што имамо званично најбољег центра најјаче лиге на свету ником ништа? Важно да се удовољи домаћим љубитељима београдских близанаца, прво Гробарима са Богдановићем а сада Делијама са Бобијем.


Nije to rekao čovek. Podsećam sve na Evropsko prvenstvo kada je Bobi bio maksimalno iskorišćen i "prevaziđena košarka" donela srebrnu medalju. Međutim, naš drugi najbolji centar je Milutinov, sve zavisi od odazivanja Jokića, ako bude tu ići će njih dvojica jer on nije rupa u odbrani. To je zajednički problem Jokića i Bobija...

Drugo, je l' vi svi stvarno mislite da je toliko lako koncipirati igru oko Joke onako kako igra Denver? Za to ti trebaju brzi i kvalitetni bekovi. Nabrojte barem jednog a da nije Bogdan. Kakvi god da su, Marej i ekipa su duplo brži od naših. Problem je na poziciji jedan i dva jer smo tu tanki i to je glavni razlog što je u odsustvu Tea igra bazirana na Bogdanu. Ako uopšte budu išli na OI i ako bude zdrav, on će sigurno ponovo biti stub reprezentacije, a Jokić ako se odazove biće drugi. To je najbolji scenario, a može se desiti da se Jokić ne odazove zbog napora u NBA jer Denver možda dogura daleko, Bogdan se ne daj Bože povredi... Ali prvo se plasirati, prozore će Kokoškov verovatno voditi bez mogućnosti da računa na NBA igrače.

Mirko

pre 4 godine

Boban se opasno popravio, vidim to po kretanju - brzini i slobodi u kretanju, uzimanju prostora u napadu pa i slobodi izbora rizičnijih šuteva kao što je ovaj za trojku. Uvideo je kako se brzo igra i da samo tako može da dođe do više minuta na terenu. A i bilo je već sve izgubljeno pa nije morao da se suzdržava. Šteta je što dobija samo ovaj garbidž tajm.

Nece

pre 4 godine

Se Bobi ovde naigrati ,taktika je koncipirana na Doncicu .Grade mu ostalu skok ,da odmah uzmr loptu i krene u napada ,Pauel je jalo brz igrac atleta ,moze da prati brzinu igre .Porzing iyto visok pokretan mozr da zastitk reket ,Kleber isto .Mozda jedino u retkim situacijama cr dobijati priliku .Njima za sad ovsj koncept ide imaju dobar skor i sigurno ga nece menjati .