Petak, 10.01.2020.

09:25

Mesec Nemanje Bjelice! VIDEO

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je proglašen za najboljeg igrača Sakramento Kingsa u decembru prošle godine.

Izvor: SV

Mesec Nemanje Bjelice! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Ivanka iz Nemačke

pre 4 godine

Bravo, Nemanja, šaljem ti puno srdačnih pozdrava! Pozdrav i za moje drugarice Nadu iz Finske, Danicu iz Austrije i Ružicu iz Švajcarske.

Ivanka iz Nemačke

Zoran Stankovic

pre 4 godine

Bjelica je OK verovatno na nivou Bogija ili bolji u poslednja 2 meseca. Bogdanovic je ukupno bolji ali izabrati ga za igraca godine pored Jokica je skandal. Bez Jokica srebro na OI nikad ne bi osvojili a to je najveci uspeh. Za taj skandal nije kriv Bogi. Ja licno vise volim Partizan zbog Dr Covica ali Danilovic koji je imao onaj pijani zlocin u Kafanici kad se pijan toliko izivljavao nad kumom da zamalo da izgubi palac nema moralno pravo da uzima javne funkcije posle toga.

Aleks

pre 4 godine

@bskfan Meni lično se Danilović ne dopada, kao čovek. Čini mi se da previše mulja. Đorđevića poštujem zbog uspeha koje je ostvario i kao igrač i kao selektor, iako mislim da puno toga može da mu se zameri u trenerskom poslu i da je tu limitiran.

Ta njihova izjava je bila jednom rečju odvratna. Izrečena je s visine i iz arogancije. Iako bih išla dotle da pretpostavim da bi se Bogdan možda LAKŠE SNAŠAO u starijim reprezentacijama jer je maltene izdanak (moguće i poslednji) te naše "škole" košarke, nije bilo fer reći tako nešto i ostaviti da kontekst visi u vazduhu. Čini mi se da je to bila maliciozna izjava, suviše prepotentna. Otkako su to lupili, među pratiocima košarke stvorila se podela oko Jokića i Bogdanovića i neka vrsta "hajke" na Bogdanovića. Čini mi se da ranije nije bio omalovažavan kao sada, iako je igrao za Partizan pa ga mnogi zvezdaši baš ne vole.

Kako god, ja igrače uvek posmatram kroz prizmu onoga što postižu na terenu i van njega. Ako po tome gledam mislim da Bogdanović nije zaslužio da ga neko proziva zbog gluposti koje lupaju bivši selektor i predsednik KSS, a sa ciljem da peglaju lične frustracije preko njegovih i Jokićevih leđa. Meni se više dopada način na koji je on izgradio karijeru, stepenik po stepenik, ali takođe cenim ono što Jokić radi u Denveru i kako se tamo nametnuo. Prosto mislim da je tolika količina negativnosti i mržnje na njegov račun preterana...

dimitrije

pre 4 godine

Top 5 igraca Srbije u ovom trenutku

1.Nikola Jokić(Dve klase iznad svih)
2.Nemanja Bjelica
3.Vasilije Micić
4.Bogdan Bogdanović
5.Vladimir Micov

Može da priča ko šta hoce ali ovo je puka realnost

NoName

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića. 

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.
(PorukaBotovima, 10. januar 2020 13:16)

Vidiš, Jokić je centar. I imao je 3 asistencije više od Bogdanovića. Što se tiče Argentine koja se stalno potencira, kada ukucate Argentina - Srbija 2019, i odete na Fibin sajt, tamo stoji da su najbolji bili Kampaco i Jokić. Komentari ovde kažu da su najbolji bili Bogdanović i Skola. To je zamena teza. Nije Skola oducio Jokića, nego Kampaco naše bekove, dakle i Bogdanovića. Bogdanović je rupa u odbrani, spor, naročito na prvom koraku, uvek kasni iz blokova...

bskfan

pre 4 godine

Kada Djordjevic sa mesta trenera reprezentacije kaze kako bi samo Bogi mogao da igra sa njim i Danilovicem onda to izaziva ove reakcije iako im tu nije mesto. Ja licno ne volim nacin kako igra Bogdanovic ali ne mislim ni da je los igrac; takodje mislim da mu favorizovanje od strane Djordjevica i Danilovica vise steti nego koristi. Kada bi igrao u skladu sa svojim mogucnostima Bogi bi bio sasvim solidan NBA igrac ali ako misli da je klasa onda ima veliki problem. Kada predsednik KSS za Jokica napamet izjavi da "decko ne zeli da igra za reprezentaciju", a ispostavi se da je slagao, onda takvom coveku nije mesto u KSS. Da li je Danilovic dobar ili ne to je ovde svejedno jer je takva izjava nedopustiva. Neko voli popa, neko popadiju, neko popovu cerku...svak ima pravo da voli koga hoce i tu nema nekog pravila. Sto se mene tice, Jokic je klasa igraca koga ni Srbija ni bivsa YU nije imala, dakle najbolji igrac svih vremena sa ovih prostora. Sad je tu i Luka koji takodje ima sve sto je potrebno da bude bolji i od Jokica. Nista se ne dogadja slucajno, nije slucajno Jokic sa 23 godine bio all-star i all-nba igrac isto kao sto nije slucajno to sto je Luka vec sa 20 godina all-star igrac. Bogi moze da dubi na glavi i da ga hiljadu puta proglase najboljim igracem Srbije ali on nikada nece biti all-star igrac.

артиљерац

pre 4 godine

УЖАСНО,првих 15 коментара је о Богдановићу,Дончићу и Јокићу.АЛО,АЛО! чланак је
о Бјелици.Јесте ли нормални?Човек игра колико може и зна,а зна и може много,а
ви о другим играчима.како вас не мрзи да се..те?МЕНИ је,али МЕНИ(63 су ми од
пре пара дана)Дуци Симоновић пре пар година(имам част да познајем Дуција већ
дуже од 40 година)рекао за Бјелицу:Најјачи српски играч и најпотцењенији.Може
да игра СВЕ сем центра.А дизвинете млада господо Дуци је за све вас много велики експерт за кошарку.МНОГО ВЕЛИКИ.Он је(Дуци)био првак света 1970,не било
ко од вас.Дуци је натрпао Партизану,са све Кићом и Прајом,59 поена(без тројки)
БЕЛИ је СТРАШАН играч,само треба то схватити.

Bla

pre 4 godine

Naravno da mogu da se porede igraci koji igraju razlicite pozicije. Recimongradite ekipu na draftu i mozete da birate Jokica ili bb kao igraca da gradite ekipu njega. Ili recimo da uporedimo uspehe sakramenta i denvera poslednjih godina. Svakome ko se i malo razume u kosarku izbor je jasan.

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Kod ove reci je barem lako zeznuti se, razlika je u slengu/kako i gde se koristi. Ima zanimljivo znacenje u gangsterskom/kriminalnom slengu. :]

..............................

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?
(Грађевинац, 10. januar 2020 14:45)

Pa bolje bi bilo i da ne igra. Onda bi se reprezentacija posvetila timskoj igri (koja nas je krasila u istoriji naše košarke) i da ne zavisimo od jednog igrača. Kad god smo zavisili od jednog igrača loše smo se proveli. Reprezentacija ima 12 igrača i svih 12 trebaju da se iskoriste, teže je skautirati takvu reprezentaciju kojoj na svakoj utakmici neko drugi iskoči u prvi plan i to je moć svih medalja koje smo osvajali pre 20, 30 godina. Podsećam da je poslednje zlato osvojeno 2002 u Indijapolisu i 2001 u Turskoj.

Грађевинац

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?

Jaran

pre 4 godine

Aleks, Djoksa
Netacno, pre bi u NBA smislu bila "energicna reakcija" ili "brza reakcija" (mozda jos bukvalnije "energicna i brza reakcija). Ima vise znacenja, ali bi ovo gore bilo najpreciznije u ovom slucaju.

Aleks

pre 4 godine

Risto, nije problem da neko smatra ili izjavi kako je Jokić bolji. On je svakako trenutno uspešniji na svojoj poziciji u NBA ligi, nego što je Bogdan na svojoj poziciji. E sad da li to automatski znači da je bolji košarkaš generalno gledano - ja ne verujem da bi ijedan stručnjak to poredio jer je ipak reč o različitim pozicijama. I opet, različiti su profili igrača, Bogdan je "školovan" igrač koji nije preskočio nijednu stepenicu razvoja, dok je Nikola na vreme otišao u NBA gde je pušten da se razvija shodno svom talentu, koji je veliki. Da je Jokić ostao u domaćoj ligi da se "školuje" ne verujem da bi išta bilo od njega.

Mislim da ljudima smeta kad se komentatori podsmevaju bilo kom igraču, ja prva udarim minus svakome ko i za Jokića napiše "debeli ne zna ništa, videli smo ga na SP, da igra u 90im ne bi ništa uradio" i tome slično. Jer ne volim omalovažavanje. I koja je poenta "šala" na svakoj vesti, možeš da napišeš i na drugi način. Uzgred, ja lično mislim da je Jokić trebalo da dobije nagradu za Najboljeg igrača godine jer bi to bio vid podrške Saveza i srpske javnosti (medija) njemu. Bogdan ovde već ima dovoljnu podršku zbog posvećenosti reprezentaciji.

JaranE, moguće, nisam lingvista. Pre nego što sam napisala komentar potražila sam pojašnjenje značenja na engleskom da vidim kako bi se to prevelo, u svakom slučaju je jedan od izraza koji teško može "po naški". A na engleskom mi se sviđa kako zvuči to hustle, kul je :D

Jovan

pre 4 godine

Koliko ste nepodnosljivi vise sa tim prepirkama... Bogdan vs Doncic, cemu to poredjenje? Niti su isto godiste, niti igraju potpuno iste pozicije, niti su proizvod iste skole kosarke, koji problem imate? Onda te svadje izmedju tzv zvezdinih i partizanovih igraca. Jel vi kapirate da te podele postoje samo u vasim glavama. Prvo niko normalan vise ne prati te domace klubove jer u njima gotovo da vise i nema domacih mladih igraca a drugo jer je kvalitet kosarke nizerazredan. Drugo niti je Bogdanovic igrac partizana niti je Bjelica igrac Zvezde. Ljudi su odavno otisli odande, prvo u evropu a onda i u NBA. Sta vise Bjelica je veci deo kosarkaskog iskustva sticao izvan ove zemlje,jer kada je trebalo nisu ga prepoznali ni magovi iz cz ni iz par, pa je krajnje neukusno da ga bilo ko svojata. Trece, ako vam se ne dopada Bogdanoviceva, Bjelicina ili bilo cija igra, prosto preskocite te vesti i teme. Na primer ja smatram da je Guduric cista prevara od igraca i da nema veze sa zivotom. Takodje smatram ga jednim od krivaca za neuspeh reprezentacije, ali ne idem na svaku vest i ostavljam komentare Gudura bolid itd... Prosto zaobidjem to. To preporucujem i vama mrziteljima svih boja i oblika jer stvarno cinite vesti necitljivim sa tim vasim pljuvacinama od komemtata.
Bjelici sve cestitke i samo da ga posluzi zdravlje!

PorukaBotovima

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića.

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.

Risto

pre 4 godine

Niko nema nista protiv Bogdanovica, ali nije nas najbolji kosarkas i to je istina! Zbog toga i idu sale na njegov racun. Nista zlonamjerno, samo realnost je da je Jokic za njega MAGIC!

MYNX

pre 4 godine

Za Bogdanovica klasetina od igrača u svakom slučaju....i duplo kompletniji igrac....pritom i skromniji,mirniji i ppvuceniji momak,manje i sebičan....to ga je i koštalo nekoliko puta vece karijere....od ove koje ima!

Nele

pre 4 godine

Obojica, Bogdan i Bjelica su nepozdani igrači u pogledu postignutih koševa. Nekad 30, nekad 4 koša. Pri čemu je Bogdan, mnogo bolji košarkaš.

marko

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo 2019... Zajedno igraju Bogdan Bjelica Jokic... Bogdan sam vuce ekipu ova dvojica ne znaju gde su ni sta ih je snaslo kao da nikad kosarku nisu igrali, zato Bogdan dobija nagradu za najboljeg srpskog igraca ove godine... NBA nema veze sa tim

Bla

pre 4 godine

Bjelica nagrabusao. Prvo je igrao sa viginsom i taunsom onda sa jos daviteljem lopte bb. Kada se pojavi u rep7rezentaciji tamo opet bb. Neko je naveo podatakvda je bb imao ukupno 35 asistencija na prvenstvu. Koliko je to sebican igrac. Cipele moze da cisti Nikoli.

SAC LAL 16 nov

pre 4 godine

dosta uticaja na igre Bjelice, u poslednje vreme, svakako pripadaju i LeBronu i onom posterovanju sredinom novembra- nakon toga, evidentno Beli krece da se bori - inat sigurno ima ulogu

Prevrtacguma

pre 4 godine

Najveci problem Srbije je da komsiji crkne krava.. Nekada su bili Vuk i Lazar, kasnije Cetnici i Partizani, sada najveci problem grobari i delije. Omalovazavaju Bogdanovica coveka koji je uvek igrao maksimalno za reprezentaciju.

bobo mk

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)

Nemoj tako, Bogdanović je više solidan nego prosečan.
A Bjelici svaka čast.

Zbogom pameti...

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?
(nista o nicemu, 10. januar 2020 10:08)

Samo napiši na osnovu čega bi Bjelica trebalo da bude proglašen za najboljeg košarkaša Srbije, a da to bude zasluženo? Stvarno si ništa o ničemu.

Jedna ili dve osobe pod 10 nikova svakodnevno komentarišu Bogdanovića ovde. Boles'.

Aleks

pre 4 godine

Pa pošto su napisali na srpskom, i još na ćirilici, ne bih da zameram što su hustle preveli kao užurbanost. Radio im je gugl prevodilac. Termin inače nosi značenje "visoke aktivnosti/energije", možda bi na srpskom najbolje zvučalo...energičnost?

U svakom slučaju, zasluženo. Bravo, Nemandža!

Dilema

pre 4 godine

Kako god okreneš, Bogdan Bogdanović je najkomentarisaniji košarkaš u Srbiji. Svi ga spominju i tamo gde vest/događaj nema uopšte veze sa njim. Uđem ovde računajući da ću pročitati nešto lepo o Nemanji Bjelici, ono opet o Bogdanoviću.

Bogami ste postavili visoke standarde, ako koristite Bogdana da pokažete kvalitet igrača. Pošto je realno vrh košarkaš i sportista. Sportski pozdrav!

Srbin iz gubernije

pre 4 godine

Samo da izrazim oduševljenje sto nam pisu Danica iz Austrija i Ružica iz Švajcarske... To odakle sunjih dve dize nivo rasprave na ovom sajtu. Ako ih neko zna neka ih vrati kod Branislava Nušića...

bruka i sramota

pre 4 godine

Smesno! Pa svi znamo da je snajperiste sa SP u Kini i najbolji 6 igrac Kingsa naj naj naj u svim kategorijama...
(antiDebil, 10. januar 2020 09:41)

Trbao bi da izbaciš iz nick-a taj prefiks "anti".

bilja-city

pre 4 godine

Kada vam najbolji igrac meseca postize 13 poena, u eri kada Harden postize 50 poena kad kod pozeli, toliko govori gde se nalazi Sakrametno. Pritom, svi znate da je Sakramento izabran za ubedljivo najgori tim u prosloj dekadi, upravo kada ih vodi Divac i Stojakovic, a rezultat muljavina sa igracima vidi se sa jednim izuzetno losim Bogdanovicem, koji je bio sinonim Evrolige daleko ispred Doncica, sada se vidi koliko su Bogdanovic i Doncic nebo i zemlja. Jedini Srbin. Do sdada imamo 3 srbina u istoriji NBA koje treba spomenuti, Divca na mestu 3. jer je igrao u doba legendi Dzordana, Medzika itd, na mestu 2, Stojakovic, a na 1 mestu zauvek kao nas najbolji igrac u istoriji kosarke je Nikola Jokic, sto je i dokazao sa 47 poena najvise na ovim prostorima, i sa 35 tripl dabla, pritom jedini igrac ikada koji je usao u prvu petorku. Kada sve to neko dostigne sa 24 godine neka ga srvstavamo u poredjenju, ovako svi ostali poput Danilovica, Milicica, Bogdanovica, Bjelice su besmisleni pomena.

neko

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41) Ne lozi se, Bjelica je grobar...

Djoksa

pre 4 godine

Svaka čast i zasluženo. Nego, taj što ažurira stranicu Sakramenta je konsultovao Google translate a ne nekog ko zna srpski, a takvih u klubu i nije baš malo. Jeste, hustle znači žurba ali u ovom konkretnom slučaju znači energičnost.

76er

pre 4 godine

Lepo od Sakramenta što je objavu na ćirilici napisao. Baš su uviđavni.
(Vuk T., 10. januar 2020 09:46)

Ili su im glavni funkcioneri Srbi?!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ipak je on profesor. :)Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 10. januar 2020 09:43)
Misliš Ružica iz Donje Sipulje hahaahahah

nekotamo

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)
Vama definitivno nema pomoci. Mislim i na Zvezdine i na Partizanove navijace. Kakav vam je to sklop u glavi? Kakve veze gde je covek ranije igrao? I zasto ne volis igrace koji su igrali za drugi klub? Zar ne mozes prosto da navijas za svoj klub bez prevelike ostrascenosti?

nista o nicemu

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?

Uvek Zvezda

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.

nekotamo

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)
Vama definitivno nema pomoci. Mislim i na Zvezdine i na Partizanove navijace. Kakav vam je to sklop u glavi? Kakve veze gde je covek ranije igrao? I zasto ne volis igrace koji su igrali za drugi klub? Zar ne mozes prosto da navijas za svoj klub bez prevelike ostrascenosti?

Djoksa

pre 4 godine

Svaka čast i zasluženo. Nego, taj što ažurira stranicu Sakramenta je konsultovao Google translate a ne nekog ko zna srpski, a takvih u klubu i nije baš malo. Jeste, hustle znači žurba ali u ovom konkretnom slučaju znači energičnost.

bruka i sramota

pre 4 godine

Smesno! Pa svi znamo da je snajperiste sa SP u Kini i najbolji 6 igrac Kingsa naj naj naj u svim kategorijama...
(antiDebil, 10. januar 2020 09:41)

Trbao bi da izbaciš iz nick-a taj prefiks "anti".

Prevrtacguma

pre 4 godine

Najveci problem Srbije je da komsiji crkne krava.. Nekada su bili Vuk i Lazar, kasnije Cetnici i Partizani, sada najveci problem grobari i delije. Omalovazavaju Bogdanovica coveka koji je uvek igrao maksimalno za reprezentaciju.

76er

pre 4 godine

Lepo od Sakramenta što je objavu na ćirilici napisao. Baš su uviđavni.
(Vuk T., 10. januar 2020 09:46)

Ili su im glavni funkcioneri Srbi?!

Aleks

pre 4 godine

Pa pošto su napisali na srpskom, i još na ćirilici, ne bih da zameram što su hustle preveli kao užurbanost. Radio im je gugl prevodilac. Termin inače nosi značenje "visoke aktivnosti/energije", možda bi na srpskom najbolje zvučalo...energičnost?

U svakom slučaju, zasluženo. Bravo, Nemandža!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ipak je on profesor. :)Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 10. januar 2020 09:43)
Misliš Ružica iz Donje Sipulje hahaahahah

marko

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo 2019... Zajedno igraju Bogdan Bjelica Jokic... Bogdan sam vuce ekipu ova dvojica ne znaju gde su ni sta ih je snaslo kao da nikad kosarku nisu igrali, zato Bogdan dobija nagradu za najboljeg srpskog igraca ove godine... NBA nema veze sa tim

bobo mk

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)

Nemoj tako, Bogdanović je više solidan nego prosečan.
A Bjelici svaka čast.

Srbin iz gubernije

pre 4 godine

Samo da izrazim oduševljenje sto nam pisu Danica iz Austrija i Ružica iz Švajcarske... To odakle sunjih dve dize nivo rasprave na ovom sajtu. Ako ih neko zna neka ih vrati kod Branislava Nušića...

Zbogom pameti...

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?
(nista o nicemu, 10. januar 2020 10:08)

Samo napiši na osnovu čega bi Bjelica trebalo da bude proglašen za najboljeg košarkaša Srbije, a da to bude zasluženo? Stvarno si ništa o ničemu.

Jedna ili dve osobe pod 10 nikova svakodnevno komentarišu Bogdanovića ovde. Boles'.

bskfan

pre 4 godine

Kada Djordjevic sa mesta trenera reprezentacije kaze kako bi samo Bogi mogao da igra sa njim i Danilovicem onda to izaziva ove reakcije iako im tu nije mesto. Ja licno ne volim nacin kako igra Bogdanovic ali ne mislim ni da je los igrac; takodje mislim da mu favorizovanje od strane Djordjevica i Danilovica vise steti nego koristi. Kada bi igrao u skladu sa svojim mogucnostima Bogi bi bio sasvim solidan NBA igrac ali ako misli da je klasa onda ima veliki problem. Kada predsednik KSS za Jokica napamet izjavi da "decko ne zeli da igra za reprezentaciju", a ispostavi se da je slagao, onda takvom coveku nije mesto u KSS. Da li je Danilovic dobar ili ne to je ovde svejedno jer je takva izjava nedopustiva. Neko voli popa, neko popadiju, neko popovu cerku...svak ima pravo da voli koga hoce i tu nema nekog pravila. Sto se mene tice, Jokic je klasa igraca koga ni Srbija ni bivsa YU nije imala, dakle najbolji igrac svih vremena sa ovih prostora. Sad je tu i Luka koji takodje ima sve sto je potrebno da bude bolji i od Jokica. Nista se ne dogadja slucajno, nije slucajno Jokic sa 23 godine bio all-star i all-nba igrac isto kao sto nije slucajno to sto je Luka vec sa 20 godina all-star igrac. Bogi moze da dubi na glavi i da ga hiljadu puta proglase najboljim igracem Srbije ali on nikada nece biti all-star igrac.

Uvek Zvezda

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.

Dilema

pre 4 godine

Kako god okreneš, Bogdan Bogdanović je najkomentarisaniji košarkaš u Srbiji. Svi ga spominju i tamo gde vest/događaj nema uopšte veze sa njim. Uđem ovde računajući da ću pročitati nešto lepo o Nemanji Bjelici, ono opet o Bogdanoviću.

Bogami ste postavili visoke standarde, ako koristite Bogdana da pokažete kvalitet igrača. Pošto je realno vrh košarkaš i sportista. Sportski pozdrav!

bilja-city

pre 4 godine

Kada vam najbolji igrac meseca postize 13 poena, u eri kada Harden postize 50 poena kad kod pozeli, toliko govori gde se nalazi Sakrametno. Pritom, svi znate da je Sakramento izabran za ubedljivo najgori tim u prosloj dekadi, upravo kada ih vodi Divac i Stojakovic, a rezultat muljavina sa igracima vidi se sa jednim izuzetno losim Bogdanovicem, koji je bio sinonim Evrolige daleko ispred Doncica, sada se vidi koliko su Bogdanovic i Doncic nebo i zemlja. Jedini Srbin. Do sdada imamo 3 srbina u istoriji NBA koje treba spomenuti, Divca na mestu 3. jer je igrao u doba legendi Dzordana, Medzika itd, na mestu 2, Stojakovic, a na 1 mestu zauvek kao nas najbolji igrac u istoriji kosarke je Nikola Jokic, sto je i dokazao sa 47 poena najvise na ovim prostorima, i sa 35 tripl dabla, pritom jedini igrac ikada koji je usao u prvu petorku. Kada sve to neko dostigne sa 24 godine neka ga srvstavamo u poredjenju, ovako svi ostali poput Danilovica, Milicica, Bogdanovica, Bjelice su besmisleni pomena.

артиљерац

pre 4 godine

УЖАСНО,првих 15 коментара је о Богдановићу,Дончићу и Јокићу.АЛО,АЛО! чланак је
о Бјелици.Јесте ли нормални?Човек игра колико може и зна,а зна и може много,а
ви о другим играчима.како вас не мрзи да се..те?МЕНИ је,али МЕНИ(63 су ми од
пре пара дана)Дуци Симоновић пре пар година(имам част да познајем Дуција већ
дуже од 40 година)рекао за Бјелицу:Најјачи српски играч и најпотцењенији.Може
да игра СВЕ сем центра.А дизвинете млада господо Дуци је за све вас много велики експерт за кошарку.МНОГО ВЕЛИКИ.Он је(Дуци)био првак света 1970,не било
ко од вас.Дуци је натрпао Партизану,са све Кићом и Прајом,59 поена(без тројки)
БЕЛИ је СТРАШАН играч,само треба то схватити.

neko

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41) Ne lozi se, Bjelica je grobar...

nista o nicemu

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?

Risto

pre 4 godine

Niko nema nista protiv Bogdanovica, ali nije nas najbolji kosarkas i to je istina! Zbog toga i idu sale na njegov racun. Nista zlonamjerno, samo realnost je da je Jokic za njega MAGIC!

dimitrije

pre 4 godine

Top 5 igraca Srbije u ovom trenutku

1.Nikola Jokić(Dve klase iznad svih)
2.Nemanja Bjelica
3.Vasilije Micić
4.Bogdan Bogdanović
5.Vladimir Micov

Može da priča ko šta hoce ali ovo je puka realnost

Jovan

pre 4 godine

Koliko ste nepodnosljivi vise sa tim prepirkama... Bogdan vs Doncic, cemu to poredjenje? Niti su isto godiste, niti igraju potpuno iste pozicije, niti su proizvod iste skole kosarke, koji problem imate? Onda te svadje izmedju tzv zvezdinih i partizanovih igraca. Jel vi kapirate da te podele postoje samo u vasim glavama. Prvo niko normalan vise ne prati te domace klubove jer u njima gotovo da vise i nema domacih mladih igraca a drugo jer je kvalitet kosarke nizerazredan. Drugo niti je Bogdanovic igrac partizana niti je Bjelica igrac Zvezde. Ljudi su odavno otisli odande, prvo u evropu a onda i u NBA. Sta vise Bjelica je veci deo kosarkaskog iskustva sticao izvan ove zemlje,jer kada je trebalo nisu ga prepoznali ni magovi iz cz ni iz par, pa je krajnje neukusno da ga bilo ko svojata. Trece, ako vam se ne dopada Bogdanoviceva, Bjelicina ili bilo cija igra, prosto preskocite te vesti i teme. Na primer ja smatram da je Guduric cista prevara od igraca i da nema veze sa zivotom. Takodje smatram ga jednim od krivaca za neuspeh reprezentacije, ali ne idem na svaku vest i ostavljam komentare Gudura bolid itd... Prosto zaobidjem to. To preporucujem i vama mrziteljima svih boja i oblika jer stvarno cinite vesti necitljivim sa tim vasim pljuvacinama od komemtata.
Bjelici sve cestitke i samo da ga posluzi zdravlje!

SAC LAL 16 nov

pre 4 godine

dosta uticaja na igre Bjelice, u poslednje vreme, svakako pripadaju i LeBronu i onom posterovanju sredinom novembra- nakon toga, evidentno Beli krece da se bori - inat sigurno ima ulogu

Nele

pre 4 godine

Obojica, Bogdan i Bjelica su nepozdani igrači u pogledu postignutih koševa. Nekad 30, nekad 4 koša. Pri čemu je Bogdan, mnogo bolji košarkaš.

PorukaBotovima

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića.

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.

MYNX

pre 4 godine

Za Bogdanovica klasetina od igrača u svakom slučaju....i duplo kompletniji igrac....pritom i skromniji,mirniji i ppvuceniji momak,manje i sebičan....to ga je i koštalo nekoliko puta vece karijere....od ove koje ima!

NoName

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića. 

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.
(PorukaBotovima, 10. januar 2020 13:16)

Vidiš, Jokić je centar. I imao je 3 asistencije više od Bogdanovića. Što se tiče Argentine koja se stalno potencira, kada ukucate Argentina - Srbija 2019, i odete na Fibin sajt, tamo stoji da su najbolji bili Kampaco i Jokić. Komentari ovde kažu da su najbolji bili Bogdanović i Skola. To je zamena teza. Nije Skola oducio Jokića, nego Kampaco naše bekove, dakle i Bogdanovića. Bogdanović je rupa u odbrani, spor, naročito na prvom koraku, uvek kasni iz blokova...

Bla

pre 4 godine

Naravno da mogu da se porede igraci koji igraju razlicite pozicije. Recimongradite ekipu na draftu i mozete da birate Jokica ili bb kao igraca da gradite ekipu njega. Ili recimo da uporedimo uspehe sakramenta i denvera poslednjih godina. Svakome ko se i malo razume u kosarku izbor je jasan.

Bla

pre 4 godine

Bjelica nagrabusao. Prvo je igrao sa viginsom i taunsom onda sa jos daviteljem lopte bb. Kada se pojavi u rep7rezentaciji tamo opet bb. Neko je naveo podatakvda je bb imao ukupno 35 asistencija na prvenstvu. Koliko je to sebican igrac. Cipele moze da cisti Nikoli.

..............................

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?
(Грађевинац, 10. januar 2020 14:45)

Pa bolje bi bilo i da ne igra. Onda bi se reprezentacija posvetila timskoj igri (koja nas je krasila u istoriji naše košarke) i da ne zavisimo od jednog igrača. Kad god smo zavisili od jednog igrača loše smo se proveli. Reprezentacija ima 12 igrača i svih 12 trebaju da se iskoriste, teže je skautirati takvu reprezentaciju kojoj na svakoj utakmici neko drugi iskoči u prvi plan i to je moć svih medalja koje smo osvajali pre 20, 30 godina. Podsećam da je poslednje zlato osvojeno 2002 u Indijapolisu i 2001 u Turskoj.

Aleks

pre 4 godine

Risto, nije problem da neko smatra ili izjavi kako je Jokić bolji. On je svakako trenutno uspešniji na svojoj poziciji u NBA ligi, nego što je Bogdan na svojoj poziciji. E sad da li to automatski znači da je bolji košarkaš generalno gledano - ja ne verujem da bi ijedan stručnjak to poredio jer je ipak reč o različitim pozicijama. I opet, različiti su profili igrača, Bogdan je "školovan" igrač koji nije preskočio nijednu stepenicu razvoja, dok je Nikola na vreme otišao u NBA gde je pušten da se razvija shodno svom talentu, koji je veliki. Da je Jokić ostao u domaćoj ligi da se "školuje" ne verujem da bi išta bilo od njega.

Mislim da ljudima smeta kad se komentatori podsmevaju bilo kom igraču, ja prva udarim minus svakome ko i za Jokića napiše "debeli ne zna ništa, videli smo ga na SP, da igra u 90im ne bi ništa uradio" i tome slično. Jer ne volim omalovažavanje. I koja je poenta "šala" na svakoj vesti, možeš da napišeš i na drugi način. Uzgred, ja lično mislim da je Jokić trebalo da dobije nagradu za Najboljeg igrača godine jer bi to bio vid podrške Saveza i srpske javnosti (medija) njemu. Bogdan ovde već ima dovoljnu podršku zbog posvećenosti reprezentaciji.

JaranE, moguće, nisam lingvista. Pre nego što sam napisala komentar potražila sam pojašnjenje značenja na engleskom da vidim kako bi se to prevelo, u svakom slučaju je jedan od izraza koji teško može "po naški". A na engleskom mi se sviđa kako zvuči to hustle, kul je :D

Грађевинац

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?

Zoran Stankovic

pre 4 godine

Bjelica je OK verovatno na nivou Bogija ili bolji u poslednja 2 meseca. Bogdanovic je ukupno bolji ali izabrati ga za igraca godine pored Jokica je skandal. Bez Jokica srebro na OI nikad ne bi osvojili a to je najveci uspeh. Za taj skandal nije kriv Bogi. Ja licno vise volim Partizan zbog Dr Covica ali Danilovic koji je imao onaj pijani zlocin u Kafanici kad se pijan toliko izivljavao nad kumom da zamalo da izgubi palac nema moralno pravo da uzima javne funkcije posle toga.

Aleks

pre 4 godine

@bskfan Meni lično se Danilović ne dopada, kao čovek. Čini mi se da previše mulja. Đorđevića poštujem zbog uspeha koje je ostvario i kao igrač i kao selektor, iako mislim da puno toga može da mu se zameri u trenerskom poslu i da je tu limitiran.

Ta njihova izjava je bila jednom rečju odvratna. Izrečena je s visine i iz arogancije. Iako bih išla dotle da pretpostavim da bi se Bogdan možda LAKŠE SNAŠAO u starijim reprezentacijama jer je maltene izdanak (moguće i poslednji) te naše "škole" košarke, nije bilo fer reći tako nešto i ostaviti da kontekst visi u vazduhu. Čini mi se da je to bila maliciozna izjava, suviše prepotentna. Otkako su to lupili, među pratiocima košarke stvorila se podela oko Jokića i Bogdanovića i neka vrsta "hajke" na Bogdanovića. Čini mi se da ranije nije bio omalovažavan kao sada, iako je igrao za Partizan pa ga mnogi zvezdaši baš ne vole.

Kako god, ja igrače uvek posmatram kroz prizmu onoga što postižu na terenu i van njega. Ako po tome gledam mislim da Bogdanović nije zaslužio da ga neko proziva zbog gluposti koje lupaju bivši selektor i predsednik KSS, a sa ciljem da peglaju lične frustracije preko njegovih i Jokićevih leđa. Meni se više dopada način na koji je on izgradio karijeru, stepenik po stepenik, ali takođe cenim ono što Jokić radi u Denveru i kako se tamo nametnuo. Prosto mislim da je tolika količina negativnosti i mržnje na njegov račun preterana...

Jaran

pre 4 godine

Aleks, Djoksa
Netacno, pre bi u NBA smislu bila "energicna reakcija" ili "brza reakcija" (mozda jos bukvalnije "energicna i brza reakcija). Ima vise znacenja, ali bi ovo gore bilo najpreciznije u ovom slucaju.

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Kod ove reci je barem lako zeznuti se, razlika je u slengu/kako i gde se koristi. Ima zanimljivo znacenje u gangsterskom/kriminalnom slengu. :]

Ivanka iz Nemačke

pre 4 godine

Bravo, Nemanja, šaljem ti puno srdačnih pozdrava! Pozdrav i za moje drugarice Nadu iz Finske, Danicu iz Austrije i Ružicu iz Švajcarske.

Ivanka iz Nemačke

Uvek Zvezda

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.

marko

pre 4 godine

Svetsko prvenstvo 2019... Zajedno igraju Bogdan Bjelica Jokic... Bogdan sam vuce ekipu ova dvojica ne znaju gde su ni sta ih je snaslo kao da nikad kosarku nisu igrali, zato Bogdan dobija nagradu za najboljeg srpskog igraca ove godine... NBA nema veze sa tim

bilja-city

pre 4 godine

Kada vam najbolji igrac meseca postize 13 poena, u eri kada Harden postize 50 poena kad kod pozeli, toliko govori gde se nalazi Sakrametno. Pritom, svi znate da je Sakramento izabran za ubedljivo najgori tim u prosloj dekadi, upravo kada ih vodi Divac i Stojakovic, a rezultat muljavina sa igracima vidi se sa jednim izuzetno losim Bogdanovicem, koji je bio sinonim Evrolige daleko ispred Doncica, sada se vidi koliko su Bogdanovic i Doncic nebo i zemlja. Jedini Srbin. Do sdada imamo 3 srbina u istoriji NBA koje treba spomenuti, Divca na mestu 3. jer je igrao u doba legendi Dzordana, Medzika itd, na mestu 2, Stojakovic, a na 1 mestu zauvek kao nas najbolji igrac u istoriji kosarke je Nikola Jokic, sto je i dokazao sa 47 poena najvise na ovim prostorima, i sa 35 tripl dabla, pritom jedini igrac ikada koji je usao u prvu petorku. Kada sve to neko dostigne sa 24 godine neka ga srvstavamo u poredjenju, ovako svi ostali poput Danilovica, Milicica, Bogdanovica, Bjelice su besmisleni pomena.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ipak je on profesor. :)Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 10. januar 2020 09:43)
Misliš Ružica iz Donje Sipulje hahaahahah

Bla

pre 4 godine

Bjelica nagrabusao. Prvo je igrao sa viginsom i taunsom onda sa jos daviteljem lopte bb. Kada se pojavi u rep7rezentaciji tamo opet bb. Neko je naveo podatakvda je bb imao ukupno 35 asistencija na prvenstvu. Koliko je to sebican igrac. Cipele moze da cisti Nikoli.

PorukaBotovima

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića.

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.

bobo mk

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)

Nemoj tako, Bogdanović je više solidan nego prosečan.
A Bjelici svaka čast.

Prevrtacguma

pre 4 godine

Najveci problem Srbije je da komsiji crkne krava.. Nekada su bili Vuk i Lazar, kasnije Cetnici i Partizani, sada najveci problem grobari i delije. Omalovazavaju Bogdanovica coveka koji je uvek igrao maksimalno za reprezentaciju.

neko

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41) Ne lozi se, Bjelica je grobar...

nista o nicemu

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?

Dilema

pre 4 godine

Kako god okreneš, Bogdan Bogdanović je najkomentarisaniji košarkaš u Srbiji. Svi ga spominju i tamo gde vest/događaj nema uopšte veze sa njim. Uđem ovde računajući da ću pročitati nešto lepo o Nemanji Bjelici, ono opet o Bogdanoviću.

Bogami ste postavili visoke standarde, ako koristite Bogdana da pokažete kvalitet igrača. Pošto je realno vrh košarkaš i sportista. Sportski pozdrav!

SAC LAL 16 nov

pre 4 godine

dosta uticaja na igre Bjelice, u poslednje vreme, svakako pripadaju i LeBronu i onom posterovanju sredinom novembra- nakon toga, evidentno Beli krece da se bori - inat sigurno ima ulogu

..............................

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?
(Грађевинац, 10. januar 2020 14:45)

Pa bolje bi bilo i da ne igra. Onda bi se reprezentacija posvetila timskoj igri (koja nas je krasila u istoriji naše košarke) i da ne zavisimo od jednog igrača. Kad god smo zavisili od jednog igrača loše smo se proveli. Reprezentacija ima 12 igrača i svih 12 trebaju da se iskoriste, teže je skautirati takvu reprezentaciju kojoj na svakoj utakmici neko drugi iskoči u prvi plan i to je moć svih medalja koje smo osvajali pre 20, 30 godina. Podsećam da je poslednje zlato osvojeno 2002 u Indijapolisu i 2001 u Turskoj.

Nele

pre 4 godine

Obojica, Bogdan i Bjelica su nepozdani igrači u pogledu postignutih koševa. Nekad 30, nekad 4 koša. Pri čemu je Bogdan, mnogo bolji košarkaš.

bruka i sramota

pre 4 godine

Smesno! Pa svi znamo da je snajperiste sa SP u Kini i najbolji 6 igrac Kingsa naj naj naj u svim kategorijama...
(antiDebil, 10. januar 2020 09:41)

Trbao bi da izbaciš iz nick-a taj prefiks "anti".

Грађевинац

pre 4 godine

Да је Богдан себичан, као што није, па да направи паузу у репрезентацији ове године. Чисто да се види колико смо "јаки" без једног таквог играча.
Колико мржње, без обзира да ли се ради о једној особи која се овде потписује са различитим именима или о више њих, то напросто није нормално. Такође, слична ситуација са Јокићем и Ђоковићем. Колико је мизеран живот тих људи па на свакој вести морају то да покажу-да се огласе неким коментаром?!?

Zbogom pameti...

pre 4 godine

Zamisli tek kakve igre pruza Bogdan Bogdanovic kada su Jokic i Bjelica iza njega u izboru za najboljeg kosarkasa Srbije u 2019. godini.


Ili Bogdan choker promasuje 20 suteva po utakmici?
(nista o nicemu, 10. januar 2020 10:08)

Samo napiši na osnovu čega bi Bjelica trebalo da bude proglašen za najboljeg košarkaša Srbije, a da to bude zasluženo? Stvarno si ništa o ničemu.

Jedna ili dve osobe pod 10 nikova svakodnevno komentarišu Bogdanovića ovde. Boles'.

nekotamo

pre 4 godine

Presrecan sam. Crveno Beli igrac meseca, mislim da je to najveci uspeh srpskog kosarkasa ikada. Ponos Srbije. Jos jedna potvrda, da je za klasu bolji od duboko prosecnog Bogdanovica.
(Uvek Zvezda, 10. januar 2020 09:41)
Vama definitivno nema pomoci. Mislim i na Zvezdine i na Partizanove navijace. Kakav vam je to sklop u glavi? Kakve veze gde je covek ranije igrao? I zasto ne volis igrace koji su igrali za drugi klub? Zar ne mozes prosto da navijas za svoj klub bez prevelike ostrascenosti?

MYNX

pre 4 godine

Za Bogdanovica klasetina od igrača u svakom slučaju....i duplo kompletniji igrac....pritom i skromniji,mirniji i ppvuceniji momak,manje i sebičan....to ga je i koštalo nekoliko puta vece karijere....od ove koje ima!

Risto

pre 4 godine

Niko nema nista protiv Bogdanovica, ali nije nas najbolji kosarkas i to je istina! Zbog toga i idu sale na njegov racun. Nista zlonamjerno, samo realnost je da je Jokic za njega MAGIC!

Jovan

pre 4 godine

Koliko ste nepodnosljivi vise sa tim prepirkama... Bogdan vs Doncic, cemu to poredjenje? Niti su isto godiste, niti igraju potpuno iste pozicije, niti su proizvod iste skole kosarke, koji problem imate? Onda te svadje izmedju tzv zvezdinih i partizanovih igraca. Jel vi kapirate da te podele postoje samo u vasim glavama. Prvo niko normalan vise ne prati te domace klubove jer u njima gotovo da vise i nema domacih mladih igraca a drugo jer je kvalitet kosarke nizerazredan. Drugo niti je Bogdanovic igrac partizana niti je Bjelica igrac Zvezde. Ljudi su odavno otisli odande, prvo u evropu a onda i u NBA. Sta vise Bjelica je veci deo kosarkaskog iskustva sticao izvan ove zemlje,jer kada je trebalo nisu ga prepoznali ni magovi iz cz ni iz par, pa je krajnje neukusno da ga bilo ko svojata. Trece, ako vam se ne dopada Bogdanoviceva, Bjelicina ili bilo cija igra, prosto preskocite te vesti i teme. Na primer ja smatram da je Guduric cista prevara od igraca i da nema veze sa zivotom. Takodje smatram ga jednim od krivaca za neuspeh reprezentacije, ali ne idem na svaku vest i ostavljam komentare Gudura bolid itd... Prosto zaobidjem to. To preporucujem i vama mrziteljima svih boja i oblika jer stvarno cinite vesti necitljivim sa tim vasim pljuvacinama od komemtata.
Bjelici sve cestitke i samo da ga posluzi zdravlje!

76er

pre 4 godine

Lepo od Sakramenta što je objavu na ćirilici napisao. Baš su uviđavni.
(Vuk T., 10. januar 2020 09:46)

Ili su im glavni funkcioneri Srbi?!

Aleks

pre 4 godine

Risto, nije problem da neko smatra ili izjavi kako je Jokić bolji. On je svakako trenutno uspešniji na svojoj poziciji u NBA ligi, nego što je Bogdan na svojoj poziciji. E sad da li to automatski znači da je bolji košarkaš generalno gledano - ja ne verujem da bi ijedan stručnjak to poredio jer je ipak reč o različitim pozicijama. I opet, različiti su profili igrača, Bogdan je "školovan" igrač koji nije preskočio nijednu stepenicu razvoja, dok je Nikola na vreme otišao u NBA gde je pušten da se razvija shodno svom talentu, koji je veliki. Da je Jokić ostao u domaćoj ligi da se "školuje" ne verujem da bi išta bilo od njega.

Mislim da ljudima smeta kad se komentatori podsmevaju bilo kom igraču, ja prva udarim minus svakome ko i za Jokića napiše "debeli ne zna ništa, videli smo ga na SP, da igra u 90im ne bi ništa uradio" i tome slično. Jer ne volim omalovažavanje. I koja je poenta "šala" na svakoj vesti, možeš da napišeš i na drugi način. Uzgred, ja lično mislim da je Jokić trebalo da dobije nagradu za Najboljeg igrača godine jer bi to bio vid podrške Saveza i srpske javnosti (medija) njemu. Bogdan ovde već ima dovoljnu podršku zbog posvećenosti reprezentaciji.

JaranE, moguće, nisam lingvista. Pre nego što sam napisala komentar potražila sam pojašnjenje značenja na engleskom da vidim kako bi se to prevelo, u svakom slučaju je jedan od izraza koji teško može "po naški". A na engleskom mi se sviđa kako zvuči to hustle, kul je :D

артиљерац

pre 4 godine

УЖАСНО,првих 15 коментара је о Богдановићу,Дончићу и Јокићу.АЛО,АЛО! чланак је
о Бјелици.Јесте ли нормални?Човек игра колико може и зна,а зна и може много,а
ви о другим играчима.како вас не мрзи да се..те?МЕНИ је,али МЕНИ(63 су ми од
пре пара дана)Дуци Симоновић пре пар година(имам част да познајем Дуција већ
дуже од 40 година)рекао за Бјелицу:Најјачи српски играч и најпотцењенији.Може
да игра СВЕ сем центра.А дизвинете млада господо Дуци је за све вас много велики експерт за кошарку.МНОГО ВЕЛИКИ.Он је(Дуци)био првак света 1970,не било
ко од вас.Дуци је натрпао Партизану,са све Кићом и Прајом,59 поена(без тројки)
БЕЛИ је СТРАШАН играч,само треба то схватити.

dimitrije

pre 4 godine

Top 5 igraca Srbije u ovom trenutku

1.Nikola Jokić(Dve klase iznad svih)
2.Nemanja Bjelica
3.Vasilije Micić
4.Bogdan Bogdanović
5.Vladimir Micov

Može da priča ko šta hoce ali ovo je puka realnost

bskfan

pre 4 godine

Kada Djordjevic sa mesta trenera reprezentacije kaze kako bi samo Bogi mogao da igra sa njim i Danilovicem onda to izaziva ove reakcije iako im tu nije mesto. Ja licno ne volim nacin kako igra Bogdanovic ali ne mislim ni da je los igrac; takodje mislim da mu favorizovanje od strane Djordjevica i Danilovica vise steti nego koristi. Kada bi igrao u skladu sa svojim mogucnostima Bogi bi bio sasvim solidan NBA igrac ali ako misli da je klasa onda ima veliki problem. Kada predsednik KSS za Jokica napamet izjavi da "decko ne zeli da igra za reprezentaciju", a ispostavi se da je slagao, onda takvom coveku nije mesto u KSS. Da li je Danilovic dobar ili ne to je ovde svejedno jer je takva izjava nedopustiva. Neko voli popa, neko popadiju, neko popovu cerku...svak ima pravo da voli koga hoce i tu nema nekog pravila. Sto se mene tice, Jokic je klasa igraca koga ni Srbija ni bivsa YU nije imala, dakle najbolji igrac svih vremena sa ovih prostora. Sad je tu i Luka koji takodje ima sve sto je potrebno da bude bolji i od Jokica. Nista se ne dogadja slucajno, nije slucajno Jokic sa 23 godine bio all-star i all-nba igrac isto kao sto nije slucajno to sto je Luka vec sa 20 godina all-star igrac. Bogi moze da dubi na glavi i da ga hiljadu puta proglase najboljim igracem Srbije ali on nikada nece biti all-star igrac.

Srbin iz gubernije

pre 4 godine

Samo da izrazim oduševljenje sto nam pisu Danica iz Austrija i Ružica iz Švajcarske... To odakle sunjih dve dize nivo rasprave na ovom sajtu. Ako ih neko zna neka ih vrati kod Branislava Nušića...

Jaran

pre 4 godine

Aleks
Kod ove reci je barem lako zeznuti se, razlika je u slengu/kako i gde se koristi. Ima zanimljivo znacenje u gangsterskom/kriminalnom slengu. :]

Djoksa

pre 4 godine

Svaka čast i zasluženo. Nego, taj što ažurira stranicu Sakramenta je konsultovao Google translate a ne nekog ko zna srpski, a takvih u klubu i nije baš malo. Jeste, hustle znači žurba ali u ovom konkretnom slučaju znači energičnost.

Jaran

pre 4 godine

Aleks, Djoksa
Netacno, pre bi u NBA smislu bila "energicna reakcija" ili "brza reakcija" (mozda jos bukvalnije "energicna i brza reakcija). Ima vise znacenja, ali bi ovo gore bilo najpreciznije u ovom slucaju.

Bla

pre 4 godine

Naravno da mogu da se porede igraci koji igraju razlicite pozicije. Recimongradite ekipu na draftu i mozete da birate Jokica ili bb kao igraca da gradite ekipu njega. Ili recimo da uporedimo uspehe sakramenta i denvera poslednjih godina. Svakome ko se i malo razume u kosarku izbor je jasan.

NoName

pre 4 godine

Bla, Bogdanović je bek, uz to šuter, i preko 4 ass po utakmici je za njega sasvim dobro. Ukupno gledano samo 8 manje od našeg prvog pleja Jovića. 

Predlažem da vi botovi-hejteri pokrenete peticiju da Bogdanović ne igra u reprezentaciji više. Mislim, ako uopšte prođemo kvalifikacije za OI, u Tokiju bez njega ni u grupi nemamo šanse. Bogdan je 60% tima, bitni su nam i Beli, Jokić, Jovke, Teo, ali samo je Bogdanović konstanta poslednjih godina. Vi napravite tu peticiju, pa da se čujemo na leto. Pozz.
(PorukaBotovima, 10. januar 2020 13:16)

Vidiš, Jokić je centar. I imao je 3 asistencije više od Bogdanovića. Što se tiče Argentine koja se stalno potencira, kada ukucate Argentina - Srbija 2019, i odete na Fibin sajt, tamo stoji da su najbolji bili Kampaco i Jokić. Komentari ovde kažu da su najbolji bili Bogdanović i Skola. To je zamena teza. Nije Skola oducio Jokića, nego Kampaco naše bekove, dakle i Bogdanovića. Bogdanović je rupa u odbrani, spor, naročito na prvom koraku, uvek kasni iz blokova...

Aleks

pre 4 godine

@bskfan Meni lično se Danilović ne dopada, kao čovek. Čini mi se da previše mulja. Đorđevića poštujem zbog uspeha koje je ostvario i kao igrač i kao selektor, iako mislim da puno toga može da mu se zameri u trenerskom poslu i da je tu limitiran.

Ta njihova izjava je bila jednom rečju odvratna. Izrečena je s visine i iz arogancije. Iako bih išla dotle da pretpostavim da bi se Bogdan možda LAKŠE SNAŠAO u starijim reprezentacijama jer je maltene izdanak (moguće i poslednji) te naše "škole" košarke, nije bilo fer reći tako nešto i ostaviti da kontekst visi u vazduhu. Čini mi se da je to bila maliciozna izjava, suviše prepotentna. Otkako su to lupili, među pratiocima košarke stvorila se podela oko Jokića i Bogdanovića i neka vrsta "hajke" na Bogdanovića. Čini mi se da ranije nije bio omalovažavan kao sada, iako je igrao za Partizan pa ga mnogi zvezdaši baš ne vole.

Kako god, ja igrače uvek posmatram kroz prizmu onoga što postižu na terenu i van njega. Ako po tome gledam mislim da Bogdanović nije zaslužio da ga neko proziva zbog gluposti koje lupaju bivši selektor i predsednik KSS, a sa ciljem da peglaju lične frustracije preko njegovih i Jokićevih leđa. Meni se više dopada način na koji je on izgradio karijeru, stepenik po stepenik, ali takođe cenim ono što Jokić radi u Denveru i kako se tamo nametnuo. Prosto mislim da je tolika količina negativnosti i mržnje na njegov račun preterana...

Aleks

pre 4 godine

Pa pošto su napisali na srpskom, i još na ćirilici, ne bih da zameram što su hustle preveli kao užurbanost. Radio im je gugl prevodilac. Termin inače nosi značenje "visoke aktivnosti/energije", možda bi na srpskom najbolje zvučalo...energičnost?

U svakom slučaju, zasluženo. Bravo, Nemandža!

Ivanka iz Nemačke

pre 4 godine

Bravo, Nemanja, šaljem ti puno srdačnih pozdrava! Pozdrav i za moje drugarice Nadu iz Finske, Danicu iz Austrije i Ružicu iz Švajcarske.

Ivanka iz Nemačke

Zoran Stankovic

pre 4 godine

Bjelica je OK verovatno na nivou Bogija ili bolji u poslednja 2 meseca. Bogdanovic je ukupno bolji ali izabrati ga za igraca godine pored Jokica je skandal. Bez Jokica srebro na OI nikad ne bi osvojili a to je najveci uspeh. Za taj skandal nije kriv Bogi. Ja licno vise volim Partizan zbog Dr Covica ali Danilovic koji je imao onaj pijani zlocin u Kafanici kad se pijan toliko izivljavao nad kumom da zamalo da izgubi palac nema moralno pravo da uzima javne funkcije posle toga.