Četvrtak, 12.12.2019.

09:42

Marin: Nesrećno smo ispali od Olimpijakosa

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin rekao je da mu je teško pao poraz i eliminacija iz Evrope od Olimpijakosa, posebno zbog promašenog penala Tomanea.

Izvor: B92

Marin: Nesreæno smo ispali od Olimpijakosa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Brukanje

pre 4 godine

Marin je opet u zabludi da je Zvezda dobro igrala.
Za debakl i brukanje Zvezde u EU, najveći krivci Terzić, Miloje i menadžeri koji su doveli igrače sa SKRIVENIM MANAMA : Marin, Boaći, Žander, La Para, Tomane,.......

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta je bilo, bilo je.Treba u pauzi angažovati nezavisnu instituciju da izvrši presek finansijskog stanja, ali da se uzmu u obzir i obaveze koje dospevaju za sva promašena pojačanja, pa da Terzić, Mrkela i Milojević od svoje plate plate sve te promašaje, zahvaliti im se a potom izabrati nove ljude i otvoriti novu stranicu. Oni će nam opet pričati o minulom radu, ali to ih ne opravdava, život ide dalje.Napred Zvezdo.

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta reći o Marinu, dečko je dobar ali nema srce za velika dela.Nije harizmatičan.Kraj.Nađite drugog da bude pravi vođa na terenu.U ovom timo to može samo Borjan.

Brzina spašava

pre 4 godine

Marin još nije shvatio da je protivnik opet držao loptu 70% vremena !
Rešenje za Zvezdu je trener koji bi forsirao domaće brze igrače za 4-3-3 .
Juče bi pravi trener od početka stavio brzog La Paru (umesto sporog Tomanea) , tako bi Zvezda igrala na kontru sa TRI BRZA napadača, koja se i vraćaju u odbranu.

boban

pre 4 godine

sto nisi sutnuo penal?Lakse je okriviti nekog drugg?Ako si lider uzmi tu loptu i daj gol.Svi ti titraju a ti das odluku godine drugom.To nerade lideri.

marko

pre 4 godine

@goran Donekle razumem sta si hteo reci, znam da neces verovati, ali ja samo vise puta gadjao precku 8 od 10 pokusaja... Pitas se verovotano sto bi neko gadjao precku, jednostavno kad si po ceo dan na igralistu svasta pokusavas, isprobavas, igras npr u rucak sa drugarima gadjanje precke ili praznog gola sa polovine terena, svako ko je po malo u sportu je ovako nesto radio u svojim disciplinama. Opet ne kazem da je i on namerno gadjao,pozz...

kjovo

pre 4 godine

Marin je morao da sutira penal i tu nema opravdanja,ne znam sta je razlog da li strah,da li je namesteno uopste nije bitno,on je samo dokazao da je odlican fudbaler ali ne i veliki igrac i to je to. I prestanite vise sa tim da Zander ne zna da igra,on je po meni mozda i najskolovanij igrac u Zvezdi ali nije bek ni odbrambeni igrac i tu je kraj ,on je klasicno levo krilo sa odlicnim driblingom i centarsutem. Zasto ga Milojevic forsira na levom beku ne znam valjda nema drugog ,lako smo pustili i Terzica malog a bogami i Hajdina ali sta je tu je ovo je realnost srpskog fudbala.

goran

pre 4 godine

" ... ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku ... "
(Sinny Boy, 12. decembar 2019 10:37)


kakav li moras biti virtuoz ili recimo David Copperfield i da pogodis precku onda kada to zazelis ?

kris

pre 4 godine

Meni se čini da su svi naši političari bili nekad fudbaleri i svi naši fudbaleri će postati političari. Potpuno isti rječnik i fraze imaju. I ti kad pogledaš stvarno je u pravu. Promašili penal, primili iz penala u 87.Nesreca.A kad uz 100 sreća i nevjerovatnih okolnosti i odbranaBorjana uopšte dodjemo u LŠ, onda izjave da se sreća mora zasluziti. E pa ja bih rekao da je nismo ni zaslužili!

Oliver

pre 4 godine

Kriv je trener,jer on treba da odredi ko sutira penale,a ne da se igraci dogovaraju izmedju sebe. Ili je pak Marin neposlusan,jer je Milojevic rekao da je Marin prvi izvodjac,a Tomane drugi te da je Marin odlucio da preda loptu Tomaneu. Kako on to moze da odluci samostalno? Jedino da je bio povredjen prilikom starta,ali nije. Sta nam jedino drugo preostaje? Strah,dame i gospodo,nista drugo. Marin se uplasio odgovornosti,ne postoji drugo objasnjenje,ali naravno nijedan novinar to nece smeti da napise ili postavi takvo pitanje. Nasi fudbaleri imaju ogroman,panican strah. Nemoguce ja da se ovakve stvari iznova desavaju Zvezdi,Partizanu i nasoj reprezentaciji. To ne moze biti slucajno,jer se uvek ponavlja isti obrazac.To je stvar psihe,mentaliteta,slabog karaktera,plasljivosti,straha od uspeha,sto su sve,na zalost,nase lose mentalitetne crte naroda. I zasto bi onda fudbaleri bili drugaciji od naroda kome pripadaju? Marin je na kraju krajeva Srbin,a ne Nemac iako je igrao za njih. A Tomane i Zander poprimaju nase lose crte ziveci sa nama. Ovo je za ozbiljnu psiholosko-psihijatrijsku analizu,jer se strah uspesno leci.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Prvo, obično igrač nad kojim je napravljen penal ne šutira. Drugo, nije imao mesta u ovom Olimpijakosu, ali da li imamo boljeg da možemo da dovedemo od njega? Treće, stepen nepoznavanja fudbala u Srba je zastrašujuć.

Zvezdaš

pre 4 godine

Oliver, 12. decembar 2019 13:31)
Ne davi ti i ostali generali vojskovođe najbolji treneri na svetu veliki majstori fudbala iz fotelje i u igricama. Ne daviteeeeeeee ovolikim komentarima. Svi ste pobednici posle bitke i ono jel sam reko, znao sam nije smeo, bolje da je ovo ili ono. Ugasiti komentare na forumima

Milan

pre 4 godine

Što nesrećno ? Pritisli ste ih celo vreme na njihovu polovinu ? Ne razumem, imali su više šansi više loptu više kornera prekida ? Valjda bi nerešeno bilo da se Zvezda provukla srećno ovako je zasluženo ispala.

stat

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.
(Libero, 12. decembar 2019 12:12)

Prema statistici odigrao je 3717 minuta u Olimpijakosu i postigao 12 golova i 10 asistencija. Imao je gadnu povredu i višemesečno pauziranje, a ponekad je igrao i nedovoljno oporavljen. Mislim da su ga se rešili zbog sklonosti povredama,a ne zbog toga što nije dovoljno kvalitetan za tim.

Kninska kobra

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 10:42)

Od tvoje sprdnje nema veće.

Obrisi suze mala moja

pre 4 godine

ali smo srecno prosli salzburg i kopenhagen a bogami i jang bojse
(kalcokera i trokorak bili, 12. decembar 2019 10:24)

a Boga mi i Krasnodar...

Libero

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.

sasa jokic

pre 4 godine

A zasto si kapitenu izbegao da sutiras penal? Da ne pricam da si dobio idealnu loptu, pa si se spetljao i srecom bio fauliran. Da te nije pokosio nista ne bi uradio, lopta ti je pobegla.

Milan.

pre 4 godine

Joj sramote ,majko mila .
A sta ti mislis Marine o zanderu,boaciju,i parli sto udjose i nemogu da trce 20 minuta,imali tu objasnjenja brateee marinee.
Nemojte nas brukati,pa na srecu udjosmo u LS .A pokazali ste da ste nespremni totalno.

Зоран

pre 4 godine

Звезда је прошла слично као Партизан против Алкмара, има ли смо до пред сам крај резултат да дочекамо пролеће али као и много пута до сада наши фудбалери никако да схвате да утакмица траје док судија не одсвира крај. Није крив овај несретни и неспретни Бразилац, криви су они који су га довели у Звезду, кажу био је јефтин што говори да и не вреди, да вреди нашао би ангажман у некој јачој лиги и руку на срце није играч ни за нашу овакву каква је лига, а камо ли за ЛШ. Зато кривце не треба тражити на страни играча већ оних који их доводе и незнању наших тренера који својим лошим одлукама не знају да сачувају повољан резултат до краја.

jugguja

pre 4 godine

Olimpiakos - Mladost Backi Jarak

Izvestaj

U nezanimljivoj utakmici, videli smo malo od obe ekipe. Sa jedne strane jalovi napadi domacina, nezgrapno zavrsavani cak i u situacijama kada se cinilo da je gol izvestan. Gosti nemotivisani, sa zeljom da ispucaju loptu sto dalje od svog senaesterca, posebno u drugom poluvremenu.
Cini se da je jedina svetla tacka na ovoj utakmici, a tako i u kompletnom ciklusu LS golman Borjan, koji ipak nije svemocan. Da to dokaze potrudio se Zander, jos jedno u nizu neproverenih pojacanja gostiju. Za dva minuta ulazak, zuti karton i skrivljen jedanaesterac, cak i od njega, mnogo je.
Utisak je da su gostujuci igraci mogli i morali vise. Bez obzira na neiskustvo ne treba gledati u sudiju ako napadac nije siguran da li je u ofsajdu vec napasti gol. To bi trebao neko objasniti igracima gostujuce ekipe. Takodje utisak je da je od kvalifikacija gostujuca ekipa zasticena boginjom Fortunom, da je sreca veliki faktor koji je uticao na ovako dobar rezultat u LS, a podsetimo govorimo o ekipi koja je primila 20 golova na 6 utakmica. Sta bi bilo da nije bilo te srece pitaju se fudbalski sladokusci, a o tome mogu da razmisljaju do sledeceg leta, kada pocinje novi ciklus kvalifikacija za prestizno takmicenje.

veliki strumf

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???Pa gde si to naučio momčino?Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!Zvezdina deca u ZVEZDI!!!JEDINI PUT!!!
(Pedja J7, 12. decembar 2019 10:48). Uopšte nisi u pravu. Prvo, Vukanović (koji je totalno limitiran) je dobro ukrstio, otvorio prostor Marinu koji je samo trebalo da ide u svoju prirodnu stranu, da namesti loptu na svoju desnu nogu, da bude u odličnoj poziciji na sredini šesnaesterca i lagano postigne gol. Ne, on je otišao kontra, em šutirao slabom levom nogom, em iz nepovoljne pozicije. Gol svakako ne ni dao. Inače, odavno ja ovde pišem da je Marin ispod svakog nivoa prakticno cele sezone. Lepo se on otkriva, svaka lopta ide njemu kao da je Mesi, lepo je on primi, povuče, iskontrolise je - i to je to. Tačan pas u dubinu, tačan centaršut iz igre, dobar slobodnjak, iskorišćene šanse u polukontri (samo je sinoc bilo 3-4, a bilo ih je još toliko i u Minhenu, Londonu...) - to sve nije postojalo kod Marina. On je vodja tima, najbolji igrač a ništa krucijalno nije odigrao, apsolutno ništa. A imao je puno prostora i puno prilika. Jeste iznudio penal, svaka čast, ali sutnuli ga majstore... Sad šta je tu je - timu je potreban totalni remont jer smo puni starih, sporih, nekvalitetnih igrača.

dakiliz

pre 4 godine

Ja koliko se razumem u fudbal cilj dotične igre je da se da više a primi manje golova od protivnika.
Vi ste u 5 od 6 utakmica dali 0 slovima (nula) a primili 19 i slovima (devetnaest) i opet ste imali sticajem srećnih okolnosti šansu za prolaz ali šta reći dalje...
Ma zdravo doviđenja.

BM

pre 4 godine

Niste nesrecno ispali nego ste prodali utakmicu.....nije Terzic kriv nego svi vi koji ste ucestvovali u tome...i navijacka banda koja se bahati u Atini isto tako. Prodali ste sve zbog cega se voli, prati ovaj sport. Ubili ste Zvezdu kao klub. Dzaba ste drzavni projekat bolje da smo bolnice gradili i pomagali socijalu, jer bi se iz socijale i iznikao neki dobar fudbaler. Ajde nek UEFA podigne istragu, pa im pisite posle da su oni Mafia. Sramota

BOSS

pre 4 godine

Ono kad Marin pita Zandera zasto je uhvatio rukama,ovaj kao da mu objasnjava da su mu ovi sa klupe to rekli :)))
Niti jedna ekipa nije imala ovoliko srece kao mi ove dvije godine.Garantujem da se svi cude kako imamo srece.
Pojacanja ne bi pominjao uopste a vec ako Milojevic kaze da su oni dobri,onda je on krivac sto oni igraju lose.
Ovi sto spominju da pp portalima sve strucnjak do strucnjaka da mu objasnim,da ovo sto Zvezda igra zadnjih 8 mjeseci i najveca neznalica fubalska vidi da je katastrofa a da ne pricamo za neke koji se makar malo razumiju u fudbal.
JA SADA TVRDIM DA OVAJ USPJEH NEMA VEZE S MILOJEVICEM I IGRACIMA,OVO JE NEKO CUDO STO NE MOZE NIKO OBJASNIT ! ! !

Štap i šargarepa

pre 4 godine

Da li je moguće da ga niko nije pitao zbog čega nije šutnuo penal, već su to pitali Milojevića? Marinova izjava pre meča je bila: "Daću sve od sebe da Zvezda pobedi." Milojević je rekao da Marin nije bio sposoban da šutne penal?!?! Šta to znači? Da li je to odnos trenera prema igraču i obratno? Svakako tako ne sme da izgleda odnos trenera i kapitena prema klubu čije boje brane.

nik

pre 4 godine

ljudi ajde sto Oni sto lepo zive od ove prevare to govore,moraju.Oni bi da se taj posao nastavi,ali navijaci su cudo koliko mozga nemaju.

jos jedan

pre 4 godine

A šta je tu pa ''nesrecno''?Vi omašili penal oni dali i pobedili.Vi uvek nekako kada izgubite kazete ''nesrecno ili nezasluzeno'',ali zato ste sa takvom igrom i znanjem usli u LŠ,da je to za udzbenike.

Nebojsa

pre 4 godine

Da li mu kapitensku traku, promovisali ga u vodju tima, zaduzen za sve prekide i sta bi penal nije spreman bio da sutne.
Zamislite da je ovo desilo u Piksijevo vreme, da li bi neko drugi sutnuo penal ili on, tesko da bi bilo ko drugi sutnuo penal.
Marin, je plasljiv ko zec nece da preuzme odgovornost.
Zato on u mojim ovcima nikad nije bio veliki igrac, jer da bio ozbiljan igrac moras da preuzmes odgovornost nesmes da se krijes.

Grobar

pre 4 godine

Suma je mnogo bolji igrac od ove Nemacke prevare!!Prvi bi imao hrabrost da sutne penal!!Kakakv to veliki igrac(po panterima) odbija da sutira penal jer se plasi?!!!

Меси за сиромашне

pre 4 godine

Ма шта наприча овај... никакав играч... нигде га нема кад треба да реши...

kimiko

pre 4 godine

Krivo bi mi bilo da smo pokazali igru, tempo, precizne pasove. Posed lopte nam je ocajan, nikako ne mogu da prihvatim situaciju da se lopta gubi posle dva pasa. Pokusavamo da igramo moderan fudbal, jer se tako igra u Evropi, ali je za to potreban kvalitet, brzi igraci. Lako gubimo lopte na sredini i odmah idu kontre.Pa ako ne znamo tako, mogli smo malo drzati loptu vise solo akcijama, da usporimo igru. Tako se nekad igralo, ali tu trebaju majstori driblinga kada dodje do udvajanja i presinga.
Kako god, ocigledno da nemamo kvalitet, a ni iskustva.

Pedja

pre 4 godine

Zvezda je najvise ispala upravo zbog promasenog penala. Situacija da je pozelis, kraj poluvremena, imas penal i kad das gol, protivnik ubijen psiholoski. Ovako, situacija se okrece kontra gde je Olimpijakos psiholoski jaci, sve je u redu i nastavljaju dalje. Tomane treba odmah da ode. Za njim nesrecni slucaj Zander, Van la Para, Kanjas. Kanjas nije igrao, ali on nije za LS, prespor je i ne treba stranac za to. Van la Para, vise nego ocajan. Juce ulazi svez, svi umorni, a on se ne primecuje, ne moze igraca da protrci. Zander nije uopste bek, on je krilo, a kao bek je nepotreban jer ce na svakoj utakmici da napravi neki kiks. Garsija treba da ostane, jer je dobar i jedini je stranac doveden ovog roka da je vredeo.

Pedja J7

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???
Pa gde si to naučio momčino?
Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???
Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???
Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...
Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!
Zvezdina deca u ZVEZDI!!!
JEDINI PUT!!!

Sinny Boy

pre 4 godine

Ne pravdam je Zvezdu ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku i što je Žander namjerno hvatao loptu rukom. U finišu par pta je Zvezda bila u gol šansi i kao da su namjerno pogrešno dodavali i gubili lopte. Ovo je sve teška lakrdija. Ko je gazda Olimpijakosa? Da li su oba tima pobratimi?

manevar

pre 4 godine

A šta si ti uradio od početka sezone? Nigde te nije bilo u Ligi Šampiona, a pogotovu juče, uvek potez više i bez ideje. Iznuđen penal i to je to, a ni isti nije smeo da šutne. A kad se setim da su ga već nominovali za Zvezdinu zvezdu... Degutantno

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!

veliki strumf

pre 4 godine

Poštenije je reci da smo srecno stigli do ovde! Imali smo puno sreće i protiv Kopenhagena, a i protiv Jang Bojsa. Da smo prošli zaboravili bi se neki teški porazi, uprava bi se sakrila iza tog prolaska, ispalo bi da smo pogodili pojačanja, da je sklopljen dobar tim. Ovako, ruka Zandera i prečka Tomanea na videlo su izneli sve promašaje uprave u dovodjenju igrača, sve marifetluke sa menadžerima... Da je bilo pameti pa da se za tih 100 miliona koji su ušli u klub u zadnje 2 godine kupe 2-3 zaista kvalitetna igrača koji se posle mogu i duplo ili 3 puta skuplje prodati... Ne, mi smo doveli neke matore igrače na zalasku karijere ili neke poluproizvode iz drugoligaskih klubova koji su bliže nivou rekreativaca nego nivou za Ligu šampiona. Na šta lice La Para, Zander, Kanjas... Istovremeno, nikog prodali nismo. Pa bar da smo jednog špica prodali pa da je Tomane imao utakmice u nogama... Ovako, odigrao 5 minuta i uzima da šutira tako važan penal, bez sutnutog penala ko zna od kada! Nema nikakve logike. Zander koji nije bek uporno se gura na beka. Čovek bre ne igra odbranu uopšte... U svakom slučaju, uprava sada nema iza čega da se krije, nego pamet u glavu ubuduce i da se više ne zafrkavaju i Orave menadzerske kombinacije, već neka dovode ozbiljne igrače ako žele da i narednih godina imamo velike rezultate, a oni - pune džepove. Ovako su svi na gubitku.

Baljosh

pre 4 godine

Srećno ušli prošle godine u LŠ (BEZ POBEDE),srećno ušli i ove (OPET BEZ POBEDE), mogli su samo jednom pobedom (protiv Olimpijakosa pošto im je isključen igrač) da prezime u Evropi i ovaj kaže da nisu imali sreće. Da je samo prema zaslugama i poštenju, vi bi igrali jedino Ling Long i borili se za treće mesto.

Pedja J7

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???
Pa gde si to naučio momčino?
Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???
Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???
Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...
Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!
Zvezdina deca u ZVEZDI!!!
JEDINI PUT!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!

Nebojsa

pre 4 godine

Da li mu kapitensku traku, promovisali ga u vodju tima, zaduzen za sve prekide i sta bi penal nije spreman bio da sutne.
Zamislite da je ovo desilo u Piksijevo vreme, da li bi neko drugi sutnuo penal ili on, tesko da bi bilo ko drugi sutnuo penal.
Marin, je plasljiv ko zec nece da preuzme odgovornost.
Zato on u mojim ovcima nikad nije bio veliki igrac, jer da bio ozbiljan igrac moras da preuzmes odgovornost nesmes da se krijes.

jos jedan

pre 4 godine

A šta je tu pa ''nesrecno''?Vi omašili penal oni dali i pobedili.Vi uvek nekako kada izgubite kazete ''nesrecno ili nezasluzeno'',ali zato ste sa takvom igrom i znanjem usli u LŠ,da je to za udzbenike.

Sinny Boy

pre 4 godine

Ne pravdam je Zvezdu ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku i što je Žander namjerno hvatao loptu rukom. U finišu par pta je Zvezda bila u gol šansi i kao da su namjerno pogrešno dodavali i gubili lopte. Ovo je sve teška lakrdija. Ko je gazda Olimpijakosa? Da li su oba tima pobratimi?

Pedja

pre 4 godine

Zvezda je najvise ispala upravo zbog promasenog penala. Situacija da je pozelis, kraj poluvremena, imas penal i kad das gol, protivnik ubijen psiholoski. Ovako, situacija se okrece kontra gde je Olimpijakos psiholoski jaci, sve je u redu i nastavljaju dalje. Tomane treba odmah da ode. Za njim nesrecni slucaj Zander, Van la Para, Kanjas. Kanjas nije igrao, ali on nije za LS, prespor je i ne treba stranac za to. Van la Para, vise nego ocajan. Juce ulazi svez, svi umorni, a on se ne primecuje, ne moze igraca da protrci. Zander nije uopste bek, on je krilo, a kao bek je nepotreban jer ce na svakoj utakmici da napravi neki kiks. Garsija treba da ostane, jer je dobar i jedini je stranac doveden ovog roka da je vredeo.

Baljosh

pre 4 godine

Srećno ušli prošle godine u LŠ (BEZ POBEDE),srećno ušli i ove (OPET BEZ POBEDE), mogli su samo jednom pobedom (protiv Olimpijakosa pošto im je isključen igrač) da prezime u Evropi i ovaj kaže da nisu imali sreće. Da je samo prema zaslugama i poštenju, vi bi igrali jedino Ling Long i borili se za treće mesto.

manevar

pre 4 godine

A šta si ti uradio od početka sezone? Nigde te nije bilo u Ligi Šampiona, a pogotovu juče, uvek potez više i bez ideje. Iznuđen penal i to je to, a ni isti nije smeo da šutne. A kad se setim da su ga već nominovali za Zvezdinu zvezdu... Degutantno

dakiliz

pre 4 godine

Ja koliko se razumem u fudbal cilj dotične igre je da se da više a primi manje golova od protivnika.
Vi ste u 5 od 6 utakmica dali 0 slovima (nula) a primili 19 i slovima (devetnaest) i opet ste imali sticajem srećnih okolnosti šansu za prolaz ali šta reći dalje...
Ma zdravo doviđenja.

kimiko

pre 4 godine

Krivo bi mi bilo da smo pokazali igru, tempo, precizne pasove. Posed lopte nam je ocajan, nikako ne mogu da prihvatim situaciju da se lopta gubi posle dva pasa. Pokusavamo da igramo moderan fudbal, jer se tako igra u Evropi, ali je za to potreban kvalitet, brzi igraci. Lako gubimo lopte na sredini i odmah idu kontre.Pa ako ne znamo tako, mogli smo malo drzati loptu vise solo akcijama, da usporimo igru. Tako se nekad igralo, ali tu trebaju majstori driblinga kada dodje do udvajanja i presinga.
Kako god, ocigledno da nemamo kvalitet, a ni iskustva.

BM

pre 4 godine

Niste nesrecno ispali nego ste prodali utakmicu.....nije Terzic kriv nego svi vi koji ste ucestvovali u tome...i navijacka banda koja se bahati u Atini isto tako. Prodali ste sve zbog cega se voli, prati ovaj sport. Ubili ste Zvezdu kao klub. Dzaba ste drzavni projekat bolje da smo bolnice gradili i pomagali socijalu, jer bi se iz socijale i iznikao neki dobar fudbaler. Ajde nek UEFA podigne istragu, pa im pisite posle da su oni Mafia. Sramota

nik

pre 4 godine

ljudi ajde sto Oni sto lepo zive od ove prevare to govore,moraju.Oni bi da se taj posao nastavi,ali navijaci su cudo koliko mozga nemaju.

Libero

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.

BOSS

pre 4 godine

Ono kad Marin pita Zandera zasto je uhvatio rukama,ovaj kao da mu objasnjava da su mu ovi sa klupe to rekli :)))
Niti jedna ekipa nije imala ovoliko srece kao mi ove dvije godine.Garantujem da se svi cude kako imamo srece.
Pojacanja ne bi pominjao uopste a vec ako Milojevic kaze da su oni dobri,onda je on krivac sto oni igraju lose.
Ovi sto spominju da pp portalima sve strucnjak do strucnjaka da mu objasnim,da ovo sto Zvezda igra zadnjih 8 mjeseci i najveca neznalica fubalska vidi da je katastrofa a da ne pricamo za neke koji se makar malo razumiju u fudbal.
JA SADA TVRDIM DA OVAJ USPJEH NEMA VEZE S MILOJEVICEM I IGRACIMA,OVO JE NEKO CUDO STO NE MOZE NIKO OBJASNIT ! ! !

Štap i šargarepa

pre 4 godine

Da li je moguće da ga niko nije pitao zbog čega nije šutnuo penal, već su to pitali Milojevića? Marinova izjava pre meča je bila: "Daću sve od sebe da Zvezda pobedi." Milojević je rekao da Marin nije bio sposoban da šutne penal?!?! Šta to znači? Da li je to odnos trenera prema igraču i obratno? Svakako tako ne sme da izgleda odnos trenera i kapitena prema klubu čije boje brane.

veliki strumf

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???Pa gde si to naučio momčino?Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!Zvezdina deca u ZVEZDI!!!JEDINI PUT!!!
(Pedja J7, 12. decembar 2019 10:48). Uopšte nisi u pravu. Prvo, Vukanović (koji je totalno limitiran) je dobro ukrstio, otvorio prostor Marinu koji je samo trebalo da ide u svoju prirodnu stranu, da namesti loptu na svoju desnu nogu, da bude u odličnoj poziciji na sredini šesnaesterca i lagano postigne gol. Ne, on je otišao kontra, em šutirao slabom levom nogom, em iz nepovoljne pozicije. Gol svakako ne ni dao. Inače, odavno ja ovde pišem da je Marin ispod svakog nivoa prakticno cele sezone. Lepo se on otkriva, svaka lopta ide njemu kao da je Mesi, lepo je on primi, povuče, iskontrolise je - i to je to. Tačan pas u dubinu, tačan centaršut iz igre, dobar slobodnjak, iskorišćene šanse u polukontri (samo je sinoc bilo 3-4, a bilo ih je još toliko i u Minhenu, Londonu...) - to sve nije postojalo kod Marina. On je vodja tima, najbolji igrač a ništa krucijalno nije odigrao, apsolutno ništa. A imao je puno prostora i puno prilika. Jeste iznudio penal, svaka čast, ali sutnuli ga majstore... Sad šta je tu je - timu je potreban totalni remont jer smo puni starih, sporih, nekvalitetnih igrača.

Obrisi suze mala moja

pre 4 godine

ali smo srecno prosli salzburg i kopenhagen a bogami i jang bojse
(kalcokera i trokorak bili, 12. decembar 2019 10:24)

a Boga mi i Krasnodar...

sasa jokic

pre 4 godine

A zasto si kapitenu izbegao da sutiras penal? Da ne pricam da si dobio idealnu loptu, pa si se spetljao i srecom bio fauliran. Da te nije pokosio nista ne bi uradio, lopta ti je pobegla.

Меси за сиромашне

pre 4 godine

Ма шта наприча овај... никакав играч... нигде га нема кад треба да реши...

veliki strumf

pre 4 godine

Poštenije je reci da smo srecno stigli do ovde! Imali smo puno sreće i protiv Kopenhagena, a i protiv Jang Bojsa. Da smo prošli zaboravili bi se neki teški porazi, uprava bi se sakrila iza tog prolaska, ispalo bi da smo pogodili pojačanja, da je sklopljen dobar tim. Ovako, ruka Zandera i prečka Tomanea na videlo su izneli sve promašaje uprave u dovodjenju igrača, sve marifetluke sa menadžerima... Da je bilo pameti pa da se za tih 100 miliona koji su ušli u klub u zadnje 2 godine kupe 2-3 zaista kvalitetna igrača koji se posle mogu i duplo ili 3 puta skuplje prodati... Ne, mi smo doveli neke matore igrače na zalasku karijere ili neke poluproizvode iz drugoligaskih klubova koji su bliže nivou rekreativaca nego nivou za Ligu šampiona. Na šta lice La Para, Zander, Kanjas... Istovremeno, nikog prodali nismo. Pa bar da smo jednog špica prodali pa da je Tomane imao utakmice u nogama... Ovako, odigrao 5 minuta i uzima da šutira tako važan penal, bez sutnutog penala ko zna od kada! Nema nikakve logike. Zander koji nije bek uporno se gura na beka. Čovek bre ne igra odbranu uopšte... U svakom slučaju, uprava sada nema iza čega da se krije, nego pamet u glavu ubuduce i da se više ne zafrkavaju i Orave menadzerske kombinacije, već neka dovode ozbiljne igrače ako žele da i narednih godina imamo velike rezultate, a oni - pune džepove. Ovako su svi na gubitku.

Grobar

pre 4 godine

Suma je mnogo bolji igrac od ove Nemacke prevare!!Prvi bi imao hrabrost da sutne penal!!Kakakv to veliki igrac(po panterima) odbija da sutira penal jer se plasi?!!!

Зоран

pre 4 godine

Звезда је прошла слично као Партизан против Алкмара, има ли смо до пред сам крај резултат да дочекамо пролеће али као и много пута до сада наши фудбалери никако да схвате да утакмица траје док судија не одсвира крај. Није крив овај несретни и неспретни Бразилац, криви су они који су га довели у Звезду, кажу био је јефтин што говори да и не вреди, да вреди нашао би ангажман у некој јачој лиги и руку на срце није играч ни за нашу овакву каква је лига, а камо ли за ЛШ. Зато кривце не треба тражити на страни играча већ оних који их доводе и незнању наших тренера који својим лошим одлукама не знају да сачувају повољан резултат до краја.

jugguja

pre 4 godine

Olimpiakos - Mladost Backi Jarak

Izvestaj

U nezanimljivoj utakmici, videli smo malo od obe ekipe. Sa jedne strane jalovi napadi domacina, nezgrapno zavrsavani cak i u situacijama kada se cinilo da je gol izvestan. Gosti nemotivisani, sa zeljom da ispucaju loptu sto dalje od svog senaesterca, posebno u drugom poluvremenu.
Cini se da je jedina svetla tacka na ovoj utakmici, a tako i u kompletnom ciklusu LS golman Borjan, koji ipak nije svemocan. Da to dokaze potrudio se Zander, jos jedno u nizu neproverenih pojacanja gostiju. Za dva minuta ulazak, zuti karton i skrivljen jedanaesterac, cak i od njega, mnogo je.
Utisak je da su gostujuci igraci mogli i morali vise. Bez obzira na neiskustvo ne treba gledati u sudiju ako napadac nije siguran da li je u ofsajdu vec napasti gol. To bi trebao neko objasniti igracima gostujuce ekipe. Takodje utisak je da je od kvalifikacija gostujuca ekipa zasticena boginjom Fortunom, da je sreca veliki faktor koji je uticao na ovako dobar rezultat u LS, a podsetimo govorimo o ekipi koja je primila 20 golova na 6 utakmica. Sta bi bilo da nije bilo te srece pitaju se fudbalski sladokusci, a o tome mogu da razmisljaju do sledeceg leta, kada pocinje novi ciklus kvalifikacija za prestizno takmicenje.

kris

pre 4 godine

Meni se čini da su svi naši političari bili nekad fudbaleri i svi naši fudbaleri će postati političari. Potpuno isti rječnik i fraze imaju. I ti kad pogledaš stvarno je u pravu. Promašili penal, primili iz penala u 87.Nesreca.A kad uz 100 sreća i nevjerovatnih okolnosti i odbranaBorjana uopšte dodjemo u LŠ, onda izjave da se sreća mora zasluziti. E pa ja bih rekao da je nismo ni zaslužili!

Milan.

pre 4 godine

Joj sramote ,majko mila .
A sta ti mislis Marine o zanderu,boaciju,i parli sto udjose i nemogu da trce 20 minuta,imali tu objasnjenja brateee marinee.
Nemojte nas brukati,pa na srecu udjosmo u LS .A pokazali ste da ste nespremni totalno.

Kninska kobra

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 10:42)

Od tvoje sprdnje nema veće.

boban

pre 4 godine

sto nisi sutnuo penal?Lakse je okriviti nekog drugg?Ako si lider uzmi tu loptu i daj gol.Svi ti titraju a ti das odluku godine drugom.To nerade lideri.

Milan

pre 4 godine

Što nesrećno ? Pritisli ste ih celo vreme na njihovu polovinu ? Ne razumem, imali su više šansi više loptu više kornera prekida ? Valjda bi nerešeno bilo da se Zvezda provukla srećno ovako je zasluženo ispala.

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta reći o Marinu, dečko je dobar ali nema srce za velika dela.Nije harizmatičan.Kraj.Nađite drugog da bude pravi vođa na terenu.U ovom timo to može samo Borjan.

Oliver

pre 4 godine

Kriv je trener,jer on treba da odredi ko sutira penale,a ne da se igraci dogovaraju izmedju sebe. Ili je pak Marin neposlusan,jer je Milojevic rekao da je Marin prvi izvodjac,a Tomane drugi te da je Marin odlucio da preda loptu Tomaneu. Kako on to moze da odluci samostalno? Jedino da je bio povredjen prilikom starta,ali nije. Sta nam jedino drugo preostaje? Strah,dame i gospodo,nista drugo. Marin se uplasio odgovornosti,ne postoji drugo objasnjenje,ali naravno nijedan novinar to nece smeti da napise ili postavi takvo pitanje. Nasi fudbaleri imaju ogroman,panican strah. Nemoguce ja da se ovakve stvari iznova desavaju Zvezdi,Partizanu i nasoj reprezentaciji. To ne moze biti slucajno,jer se uvek ponavlja isti obrazac.To je stvar psihe,mentaliteta,slabog karaktera,plasljivosti,straha od uspeha,sto su sve,na zalost,nase lose mentalitetne crte naroda. I zasto bi onda fudbaleri bili drugaciji od naroda kome pripadaju? Marin je na kraju krajeva Srbin,a ne Nemac iako je igrao za njih. A Tomane i Zander poprimaju nase lose crte ziveci sa nama. Ovo je za ozbiljnu psiholosko-psihijatrijsku analizu,jer se strah uspesno leci.

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta je bilo, bilo je.Treba u pauzi angažovati nezavisnu instituciju da izvrši presek finansijskog stanja, ali da se uzmu u obzir i obaveze koje dospevaju za sva promašena pojačanja, pa da Terzić, Mrkela i Milojević od svoje plate plate sve te promašaje, zahvaliti im se a potom izabrati nove ljude i otvoriti novu stranicu. Oni će nam opet pričati o minulom radu, ali to ih ne opravdava, život ide dalje.Napred Zvezdo.

kjovo

pre 4 godine

Marin je morao da sutira penal i tu nema opravdanja,ne znam sta je razlog da li strah,da li je namesteno uopste nije bitno,on je samo dokazao da je odlican fudbaler ali ne i veliki igrac i to je to. I prestanite vise sa tim da Zander ne zna da igra,on je po meni mozda i najskolovanij igrac u Zvezdi ali nije bek ni odbrambeni igrac i tu je kraj ,on je klasicno levo krilo sa odlicnim driblingom i centarsutem. Zasto ga Milojevic forsira na levom beku ne znam valjda nema drugog ,lako smo pustili i Terzica malog a bogami i Hajdina ali sta je tu je ovo je realnost srpskog fudbala.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Prvo, obično igrač nad kojim je napravljen penal ne šutira. Drugo, nije imao mesta u ovom Olimpijakosu, ali da li imamo boljeg da možemo da dovedemo od njega? Treće, stepen nepoznavanja fudbala u Srba je zastrašujuć.

stat

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.
(Libero, 12. decembar 2019 12:12)

Prema statistici odigrao je 3717 minuta u Olimpijakosu i postigao 12 golova i 10 asistencija. Imao je gadnu povredu i višemesečno pauziranje, a ponekad je igrao i nedovoljno oporavljen. Mislim da su ga se rešili zbog sklonosti povredama,a ne zbog toga što nije dovoljno kvalitetan za tim.

goran

pre 4 godine

" ... ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku ... "
(Sinny Boy, 12. decembar 2019 10:37)


kakav li moras biti virtuoz ili recimo David Copperfield i da pogodis precku onda kada to zazelis ?

Brzina spašava

pre 4 godine

Marin još nije shvatio da je protivnik opet držao loptu 70% vremena !
Rešenje za Zvezdu je trener koji bi forsirao domaće brze igrače za 4-3-3 .
Juče bi pravi trener od početka stavio brzog La Paru (umesto sporog Tomanea) , tako bi Zvezda igrala na kontru sa TRI BRZA napadača, koja se i vraćaju u odbranu.

marko

pre 4 godine

@goran Donekle razumem sta si hteo reci, znam da neces verovati, ali ja samo vise puta gadjao precku 8 od 10 pokusaja... Pitas se verovotano sto bi neko gadjao precku, jednostavno kad si po ceo dan na igralistu svasta pokusavas, isprobavas, igras npr u rucak sa drugarima gadjanje precke ili praznog gola sa polovine terena, svako ko je po malo u sportu je ovako nesto radio u svojim disciplinama. Opet ne kazem da je i on namerno gadjao,pozz...

Zvezdaš

pre 4 godine

Oliver, 12. decembar 2019 13:31)
Ne davi ti i ostali generali vojskovođe najbolji treneri na svetu veliki majstori fudbala iz fotelje i u igricama. Ne daviteeeeeeee ovolikim komentarima. Svi ste pobednici posle bitke i ono jel sam reko, znao sam nije smeo, bolje da je ovo ili ono. Ugasiti komentare na forumima

Brukanje

pre 4 godine

Marin je opet u zabludi da je Zvezda dobro igrala.
Za debakl i brukanje Zvezde u EU, najveći krivci Terzić, Miloje i menadžeri koji su doveli igrače sa SKRIVENIM MANAMA : Marin, Boaći, Žander, La Para, Tomane,.......

Kninska kobra

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 12. decembar 2019 10:42)

Od tvoje sprdnje nema veće.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nosi 10 na leđima,kapitensku traku,sve se vrti oko njega a ne sme da šutira penal??!!??Ovaj se sprda sa Zvezdašima?!

Baljosh

pre 4 godine

Srećno ušli prošle godine u LŠ (BEZ POBEDE),srećno ušli i ove (OPET BEZ POBEDE), mogli su samo jednom pobedom (protiv Olimpijakosa pošto im je isključen igrač) da prezime u Evropi i ovaj kaže da nisu imali sreće. Da je samo prema zaslugama i poštenju, vi bi igrali jedino Ling Long i borili se za treće mesto.

Sinny Boy

pre 4 godine

Ne pravdam je Zvezdu ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku i što je Žander namjerno hvatao loptu rukom. U finišu par pta je Zvezda bila u gol šansi i kao da su namjerno pogrešno dodavali i gubili lopte. Ovo je sve teška lakrdija. Ko je gazda Olimpijakosa? Da li su oba tima pobratimi?

Grobar

pre 4 godine

Suma je mnogo bolji igrac od ove Nemacke prevare!!Prvi bi imao hrabrost da sutne penal!!Kakakv to veliki igrac(po panterima) odbija da sutira penal jer se plasi?!!!

BM

pre 4 godine

Niste nesrecno ispali nego ste prodali utakmicu.....nije Terzic kriv nego svi vi koji ste ucestvovali u tome...i navijacka banda koja se bahati u Atini isto tako. Prodali ste sve zbog cega se voli, prati ovaj sport. Ubili ste Zvezdu kao klub. Dzaba ste drzavni projekat bolje da smo bolnice gradili i pomagali socijalu, jer bi se iz socijale i iznikao neki dobar fudbaler. Ajde nek UEFA podigne istragu, pa im pisite posle da su oni Mafia. Sramota

Меси за сиромашне

pre 4 godine

Ма шта наприча овај... никакав играч... нигде га нема кад треба да реши...

Nebojsa

pre 4 godine

Da li mu kapitensku traku, promovisali ga u vodju tima, zaduzen za sve prekide i sta bi penal nije spreman bio da sutne.
Zamislite da je ovo desilo u Piksijevo vreme, da li bi neko drugi sutnuo penal ili on, tesko da bi bilo ko drugi sutnuo penal.
Marin, je plasljiv ko zec nece da preuzme odgovornost.
Zato on u mojim ovcima nikad nije bio veliki igrac, jer da bio ozbiljan igrac moras da preuzmes odgovornost nesmes da se krijes.

uzimam.kokice

pre 4 godine

Prvo, obično igrač nad kojim je napravljen penal ne šutira. Drugo, nije imao mesta u ovom Olimpijakosu, ali da li imamo boljeg da možemo da dovedemo od njega? Treće, stepen nepoznavanja fudbala u Srba je zastrašujuć.

Zvezdaš

pre 4 godine

Oliver, 12. decembar 2019 13:31)
Ne davi ti i ostali generali vojskovođe najbolji treneri na svetu veliki majstori fudbala iz fotelje i u igricama. Ne daviteeeeeeee ovolikim komentarima. Svi ste pobednici posle bitke i ono jel sam reko, znao sam nije smeo, bolje da je ovo ili ono. Ugasiti komentare na forumima

goran

pre 4 godine

" ... ali mi je sumnjivo što Marin nije izveo penal, što je Tomane gađao prečku ... "
(Sinny Boy, 12. decembar 2019 10:37)


kakav li moras biti virtuoz ili recimo David Copperfield i da pogodis precku onda kada to zazelis ?

jos jedan

pre 4 godine

A šta je tu pa ''nesrecno''?Vi omašili penal oni dali i pobedili.Vi uvek nekako kada izgubite kazete ''nesrecno ili nezasluzeno'',ali zato ste sa takvom igrom i znanjem usli u LŠ,da je to za udzbenike.

Pedja J7

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???
Pa gde si to naučio momčino?
Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???
Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???
Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...
Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!
Zvezdina deca u ZVEZDI!!!
JEDINI PUT!!!

stat

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.
(Libero, 12. decembar 2019 12:12)

Prema statistici odigrao je 3717 minuta u Olimpijakosu i postigao 12 golova i 10 asistencija. Imao je gadnu povredu i višemesečno pauziranje, a ponekad je igrao i nedovoljno oporavljen. Mislim da su ga se rešili zbog sklonosti povredama,a ne zbog toga što nije dovoljno kvalitetan za tim.

jugguja

pre 4 godine

Olimpiakos - Mladost Backi Jarak

Izvestaj

U nezanimljivoj utakmici, videli smo malo od obe ekipe. Sa jedne strane jalovi napadi domacina, nezgrapno zavrsavani cak i u situacijama kada se cinilo da je gol izvestan. Gosti nemotivisani, sa zeljom da ispucaju loptu sto dalje od svog senaesterca, posebno u drugom poluvremenu.
Cini se da je jedina svetla tacka na ovoj utakmici, a tako i u kompletnom ciklusu LS golman Borjan, koji ipak nije svemocan. Da to dokaze potrudio se Zander, jos jedno u nizu neproverenih pojacanja gostiju. Za dva minuta ulazak, zuti karton i skrivljen jedanaesterac, cak i od njega, mnogo je.
Utisak je da su gostujuci igraci mogli i morali vise. Bez obzira na neiskustvo ne treba gledati u sudiju ako napadac nije siguran da li je u ofsajdu vec napasti gol. To bi trebao neko objasniti igracima gostujuce ekipe. Takodje utisak je da je od kvalifikacija gostujuca ekipa zasticena boginjom Fortunom, da je sreca veliki faktor koji je uticao na ovako dobar rezultat u LS, a podsetimo govorimo o ekipi koja je primila 20 golova na 6 utakmica. Sta bi bilo da nije bilo te srece pitaju se fudbalski sladokusci, a o tome mogu da razmisljaju do sledeceg leta, kada pocinje novi ciklus kvalifikacija za prestizno takmicenje.

sasa jokic

pre 4 godine

A zasto si kapitenu izbegao da sutiras penal? Da ne pricam da si dobio idealnu loptu, pa si se spetljao i srecom bio fauliran. Da te nije pokosio nista ne bi uradio, lopta ti je pobegla.

manevar

pre 4 godine

A šta si ti uradio od početka sezone? Nigde te nije bilo u Ligi Šampiona, a pogotovu juče, uvek potez više i bez ideje. Iznuđen penal i to je to, a ni isti nije smeo da šutne. A kad se setim da su ga već nominovali za Zvezdinu zvezdu... Degutantno

veliki strumf

pre 4 godine

Ali NIKO, apsolutno NIKO, ne spominje volšebno ukrštanje u kontri, fudbalskog analfabete VUKANOVIĆA, u Marinove noge i blokiranje šuta!!!???Pa gde si to naučio momčino?Gde si video da na 5 metara od gola ukrstiš igraču koji pravi dribling i šutira???Kakva nepismenost fudbalska, kakvo odsustvo šmeka, talenta, vica???Ko je doveo Vukanovića, Žandera koji namerno pravi penal, Van La Paru koji ne zna NIŠTA, jedino Garsija može da ostane po meni...Mi kvalitet danas, da kupimo NE MOŽEMO, možemo samo da ga stvorimo!!!Zvezdina deca u ZVEZDI!!!JEDINI PUT!!!
(Pedja J7, 12. decembar 2019 10:48). Uopšte nisi u pravu. Prvo, Vukanović (koji je totalno limitiran) je dobro ukrstio, otvorio prostor Marinu koji je samo trebalo da ide u svoju prirodnu stranu, da namesti loptu na svoju desnu nogu, da bude u odličnoj poziciji na sredini šesnaesterca i lagano postigne gol. Ne, on je otišao kontra, em šutirao slabom levom nogom, em iz nepovoljne pozicije. Gol svakako ne ni dao. Inače, odavno ja ovde pišem da je Marin ispod svakog nivoa prakticno cele sezone. Lepo se on otkriva, svaka lopta ide njemu kao da je Mesi, lepo je on primi, povuče, iskontrolise je - i to je to. Tačan pas u dubinu, tačan centaršut iz igre, dobar slobodnjak, iskorišćene šanse u polukontri (samo je sinoc bilo 3-4, a bilo ih je još toliko i u Minhenu, Londonu...) - to sve nije postojalo kod Marina. On je vodja tima, najbolji igrač a ništa krucijalno nije odigrao, apsolutno ništa. A imao je puno prostora i puno prilika. Jeste iznudio penal, svaka čast, ali sutnuli ga majstore... Sad šta je tu je - timu je potreban totalni remont jer smo puni starih, sporih, nekvalitetnih igrača.

dakiliz

pre 4 godine

Ja koliko se razumem u fudbal cilj dotične igre je da se da više a primi manje golova od protivnika.
Vi ste u 5 od 6 utakmica dali 0 slovima (nula) a primili 19 i slovima (devetnaest) i opet ste imali sticajem srećnih okolnosti šansu za prolaz ali šta reći dalje...
Ma zdravo doviđenja.

Зоран

pre 4 godine

Звезда је прошла слично као Партизан против Алкмара, има ли смо до пред сам крај резултат да дочекамо пролеће али као и много пута до сада наши фудбалери никако да схвате да утакмица траје док судија не одсвира крај. Није крив овај несретни и неспретни Бразилац, криви су они који су га довели у Звезду, кажу био је јефтин што говори да и не вреди, да вреди нашао би ангажман у некој јачој лиги и руку на срце није играч ни за нашу овакву каква је лига, а камо ли за ЛШ. Зато кривце не треба тражити на страни играча већ оних који их доводе и незнању наших тренера који својим лошим одлукама не знају да сачувају повољан резултат до краја.

Libero

pre 4 godine

Istina koja nekima možda ne prija.Marin NIJE imao mesta u ovom i ovakvom Olimpijakosu.Svaka dalja diskusija nema svrhu,ko hoće neka se pomiri sa tim ili neka veruje u bajke.

nik

pre 4 godine

ljudi ajde sto Oni sto lepo zive od ove prevare to govore,moraju.Oni bi da se taj posao nastavi,ali navijaci su cudo koliko mozga nemaju.

Štap i šargarepa

pre 4 godine

Da li je moguće da ga niko nije pitao zbog čega nije šutnuo penal, već su to pitali Milojevića? Marinova izjava pre meča je bila: "Daću sve od sebe da Zvezda pobedi." Milojević je rekao da Marin nije bio sposoban da šutne penal?!?! Šta to znači? Da li je to odnos trenera prema igraču i obratno? Svakako tako ne sme da izgleda odnos trenera i kapitena prema klubu čije boje brane.

BOSS

pre 4 godine

Ono kad Marin pita Zandera zasto je uhvatio rukama,ovaj kao da mu objasnjava da su mu ovi sa klupe to rekli :)))
Niti jedna ekipa nije imala ovoliko srece kao mi ove dvije godine.Garantujem da se svi cude kako imamo srece.
Pojacanja ne bi pominjao uopste a vec ako Milojevic kaze da su oni dobri,onda je on krivac sto oni igraju lose.
Ovi sto spominju da pp portalima sve strucnjak do strucnjaka da mu objasnim,da ovo sto Zvezda igra zadnjih 8 mjeseci i najveca neznalica fubalska vidi da je katastrofa a da ne pricamo za neke koji se makar malo razumiju u fudbal.
JA SADA TVRDIM DA OVAJ USPJEH NEMA VEZE S MILOJEVICEM I IGRACIMA,OVO JE NEKO CUDO STO NE MOZE NIKO OBJASNIT ! ! !

kjovo

pre 4 godine

Marin je morao da sutira penal i tu nema opravdanja,ne znam sta je razlog da li strah,da li je namesteno uopste nije bitno,on je samo dokazao da je odlican fudbaler ali ne i veliki igrac i to je to. I prestanite vise sa tim da Zander ne zna da igra,on je po meni mozda i najskolovanij igrac u Zvezdi ali nije bek ni odbrambeni igrac i tu je kraj ,on je klasicno levo krilo sa odlicnim driblingom i centarsutem. Zasto ga Milojevic forsira na levom beku ne znam valjda nema drugog ,lako smo pustili i Terzica malog a bogami i Hajdina ali sta je tu je ovo je realnost srpskog fudbala.

Brzina spašava

pre 4 godine

Marin još nije shvatio da je protivnik opet držao loptu 70% vremena !
Rešenje za Zvezdu je trener koji bi forsirao domaće brze igrače za 4-3-3 .
Juče bi pravi trener od početka stavio brzog La Paru (umesto sporog Tomanea) , tako bi Zvezda igrala na kontru sa TRI BRZA napadača, koja se i vraćaju u odbranu.

kimiko

pre 4 godine

Krivo bi mi bilo da smo pokazali igru, tempo, precizne pasove. Posed lopte nam je ocajan, nikako ne mogu da prihvatim situaciju da se lopta gubi posle dva pasa. Pokusavamo da igramo moderan fudbal, jer se tako igra u Evropi, ali je za to potreban kvalitet, brzi igraci. Lako gubimo lopte na sredini i odmah idu kontre.Pa ako ne znamo tako, mogli smo malo drzati loptu vise solo akcijama, da usporimo igru. Tako se nekad igralo, ali tu trebaju majstori driblinga kada dodje do udvajanja i presinga.
Kako god, ocigledno da nemamo kvalitet, a ni iskustva.

veliki strumf

pre 4 godine

Poštenije je reci da smo srecno stigli do ovde! Imali smo puno sreće i protiv Kopenhagena, a i protiv Jang Bojsa. Da smo prošli zaboravili bi se neki teški porazi, uprava bi se sakrila iza tog prolaska, ispalo bi da smo pogodili pojačanja, da je sklopljen dobar tim. Ovako, ruka Zandera i prečka Tomanea na videlo su izneli sve promašaje uprave u dovodjenju igrača, sve marifetluke sa menadžerima... Da je bilo pameti pa da se za tih 100 miliona koji su ušli u klub u zadnje 2 godine kupe 2-3 zaista kvalitetna igrača koji se posle mogu i duplo ili 3 puta skuplje prodati... Ne, mi smo doveli neke matore igrače na zalasku karijere ili neke poluproizvode iz drugoligaskih klubova koji su bliže nivou rekreativaca nego nivou za Ligu šampiona. Na šta lice La Para, Zander, Kanjas... Istovremeno, nikog prodali nismo. Pa bar da smo jednog špica prodali pa da je Tomane imao utakmice u nogama... Ovako, odigrao 5 minuta i uzima da šutira tako važan penal, bez sutnutog penala ko zna od kada! Nema nikakve logike. Zander koji nije bek uporno se gura na beka. Čovek bre ne igra odbranu uopšte... U svakom slučaju, uprava sada nema iza čega da se krije, nego pamet u glavu ubuduce i da se više ne zafrkavaju i Orave menadzerske kombinacije, već neka dovode ozbiljne igrače ako žele da i narednih godina imamo velike rezultate, a oni - pune džepove. Ovako su svi na gubitku.

Milan.

pre 4 godine

Joj sramote ,majko mila .
A sta ti mislis Marine o zanderu,boaciju,i parli sto udjose i nemogu da trce 20 minuta,imali tu objasnjenja brateee marinee.
Nemojte nas brukati,pa na srecu udjosmo u LS .A pokazali ste da ste nespremni totalno.

Milan

pre 4 godine

Što nesrećno ? Pritisli ste ih celo vreme na njihovu polovinu ? Ne razumem, imali su više šansi više loptu više kornera prekida ? Valjda bi nerešeno bilo da se Zvezda provukla srećno ovako je zasluženo ispala.

Oliver

pre 4 godine

Kriv je trener,jer on treba da odredi ko sutira penale,a ne da se igraci dogovaraju izmedju sebe. Ili je pak Marin neposlusan,jer je Milojevic rekao da je Marin prvi izvodjac,a Tomane drugi te da je Marin odlucio da preda loptu Tomaneu. Kako on to moze da odluci samostalno? Jedino da je bio povredjen prilikom starta,ali nije. Sta nam jedino drugo preostaje? Strah,dame i gospodo,nista drugo. Marin se uplasio odgovornosti,ne postoji drugo objasnjenje,ali naravno nijedan novinar to nece smeti da napise ili postavi takvo pitanje. Nasi fudbaleri imaju ogroman,panican strah. Nemoguce ja da se ovakve stvari iznova desavaju Zvezdi,Partizanu i nasoj reprezentaciji. To ne moze biti slucajno,jer se uvek ponavlja isti obrazac.To je stvar psihe,mentaliteta,slabog karaktera,plasljivosti,straha od uspeha,sto su sve,na zalost,nase lose mentalitetne crte naroda. I zasto bi onda fudbaleri bili drugaciji od naroda kome pripadaju? Marin je na kraju krajeva Srbin,a ne Nemac iako je igrao za njih. A Tomane i Zander poprimaju nase lose crte ziveci sa nama. Ovo je za ozbiljnu psiholosko-psihijatrijsku analizu,jer se strah uspesno leci.

boban

pre 4 godine

sto nisi sutnuo penal?Lakse je okriviti nekog drugg?Ako si lider uzmi tu loptu i daj gol.Svi ti titraju a ti das odluku godine drugom.To nerade lideri.

marko

pre 4 godine

@goran Donekle razumem sta si hteo reci, znam da neces verovati, ali ja samo vise puta gadjao precku 8 od 10 pokusaja... Pitas se verovotano sto bi neko gadjao precku, jednostavno kad si po ceo dan na igralistu svasta pokusavas, isprobavas, igras npr u rucak sa drugarima gadjanje precke ili praznog gola sa polovine terena, svako ko je po malo u sportu je ovako nesto radio u svojim disciplinama. Opet ne kazem da je i on namerno gadjao,pozz...

Pedja

pre 4 godine

Zvezda je najvise ispala upravo zbog promasenog penala. Situacija da je pozelis, kraj poluvremena, imas penal i kad das gol, protivnik ubijen psiholoski. Ovako, situacija se okrece kontra gde je Olimpijakos psiholoski jaci, sve je u redu i nastavljaju dalje. Tomane treba odmah da ode. Za njim nesrecni slucaj Zander, Van la Para, Kanjas. Kanjas nije igrao, ali on nije za LS, prespor je i ne treba stranac za to. Van la Para, vise nego ocajan. Juce ulazi svez, svi umorni, a on se ne primecuje, ne moze igraca da protrci. Zander nije uopste bek, on je krilo, a kao bek je nepotreban jer ce na svakoj utakmici da napravi neki kiks. Garsija treba da ostane, jer je dobar i jedini je stranac doveden ovog roka da je vredeo.

Obrisi suze mala moja

pre 4 godine

ali smo srecno prosli salzburg i kopenhagen a bogami i jang bojse
(kalcokera i trokorak bili, 12. decembar 2019 10:24)

a Boga mi i Krasnodar...

kris

pre 4 godine

Meni se čini da su svi naši političari bili nekad fudbaleri i svi naši fudbaleri će postati političari. Potpuno isti rječnik i fraze imaju. I ti kad pogledaš stvarno je u pravu. Promašili penal, primili iz penala u 87.Nesreca.A kad uz 100 sreća i nevjerovatnih okolnosti i odbranaBorjana uopšte dodjemo u LŠ, onda izjave da se sreća mora zasluziti. E pa ja bih rekao da je nismo ni zaslužili!

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta je bilo, bilo je.Treba u pauzi angažovati nezavisnu instituciju da izvrši presek finansijskog stanja, ali da se uzmu u obzir i obaveze koje dospevaju za sva promašena pojačanja, pa da Terzić, Mrkela i Milojević od svoje plate plate sve te promašaje, zahvaliti im se a potom izabrati nove ljude i otvoriti novu stranicu. Oni će nam opet pričati o minulom radu, ali to ih ne opravdava, život ide dalje.Napred Zvezdo.

Zvezdaš

pre 4 godine

Šta reći o Marinu, dečko je dobar ali nema srce za velika dela.Nije harizmatičan.Kraj.Nađite drugog da bude pravi vođa na terenu.U ovom timo to može samo Borjan.

Brukanje

pre 4 godine

Marin je opet u zabludi da je Zvezda dobro igrala.
Za debakl i brukanje Zvezde u EU, najveći krivci Terzić, Miloje i menadžeri koji su doveli igrače sa SKRIVENIM MANAMA : Marin, Boaći, Žander, La Para, Tomane,.......