Sreda, 11.12.2019.

08:12

Dabl-dabl Jokića u porazu od Filadelfije

Košarkaši Filadelfije ostvarili su pobedu u susretu sa Denverom od 97:92 i tako nastavili sjajnu seriju rezultata na domaćem terenu.

Izvor: Z.K.

Dabl-dabl Jokiæa u porazu od Filadelfije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 4 godine

Bravo majstore, nema veze, samo tako nastavi, dubl dubl, tripl dubl, na tabeli ste dobri, imate pozitivan skor, sto je najbitnije, pa sta bude, samo napred, sezona je duga, ima jos da se igra, polako, ajde

petarczv

pre 4 godine

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.
(Pera Ždera, 11. decembar 2019 15:46)

Ajde ne izmišljaj al Horford nije nikome zamena pa ni Embiidu igra u prvoj postavi zajedno sa njim na poziciji 4...

Pera

pre 4 godine

Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.
@steva
Prosle dve sezone su ziveli za ulazak u PO, ove su im misli vec u PO a ne u borbi za ulazak, odatle potice taj nedostatak agresivnosti. Sezona je duga, pojedinacne utakmice su manje vazne, vazno je da kliknu, nadju svoju igru. Na primer, sledecih 10 utakmica su uglavnom lakse i kod kuce, tu vec mogu da se vrate na drugo mesto. Mene brinu trojke, pre svega Jokiceve (iz godine u godinu sve slabije), kao i Grant i Porter - za sada pruzaju manje nego sto se ocekival. Naravno, to moze da se promeni do kraja sezone, narocito za Portera koji polako dbija sansu sve vise, dobar je u napadu, a u odbrani ima bas dosta da uci, u karijeri je do sada skoro iskljucivo igrao protiv klinaca srednjoskolaca koji se uplasile cim ga vide.

Buki

pre 4 godine

Denver je prosecna ekipa i sve od prvog kruga plej offa je odlican rezultat svi ovde kritikuju pojedine igace a po meni je su glavni krivci Marey i Jokic oni kao glavni igraci treba da vuku i napreduju Jokic treba da bude na nivou od prosle sezone iz regularnog dela a Marey mora da napreduje i bude konstantan i recimo da daje 25poena u proseku e to bi onda bila ekipa iznad proseka.Ja da sam na njihovom mestu bih pokusao napraviti trejd sa Pelikansima ima tamo zanimljivih igraca Holidey,Ingram,Redick,Hart u Pelikasima je guzva i pokusace da prave prostor za razvoj Zajona i to treba iskoristiti.

bskfan

pre 4 godine

@Dvojnik

Problem je u tome sto su Mareju jesenas produzili ugovor bez ikakve potrebe i sada ne mogu da ga trejduju cak i kada bi hteli. Harisa posle ovako slabe igre vise niko i ne trazi, za Beaslija niko ne bi dao pik prvog kruga, Plamli se ugovorom od 14 miliona je bezvredan u trejdu, Milsap sa ugovorom od 30 miliona je takodje bezvredan u trejdu, za Granta su dali pik prvog kruga tako da bi ih sada bio blam da ga trejduju, Juancho ne igra, Morisu je cena nikakva...sve u svemu potpuna menadzerova katastrofa. Mogu da naprave neki trejd ali samo ako daju neki pik, a i tu su tanki. Tim Konoli i Malone treba da se urazume i da urade ono sto im je jedino preostalo, da Jokicu daju odresene ruke da igra svoju igru jer je Maloneova strategija pravljenja defanzivnog tima od Denvera dozivela potpuni fijasko. Od tima koji je imao najbolji napad i igrao najlepsu kosarku Malone je za samo dve godine napravio tim koga je mucno gledati.

Pera Ždera

pre 4 godine

Za "pametnice" koji forsiraju pricu da tim gubi jer Jokic sada daje vise poena, bilo je bolje kad je bilo obrnuto.
Klupa Denvera sinoc prosecno -15. Starteri u plusu. Koliko ja znam, Jokic sedi na klupi za vreme "postizanja tih -15. Ne utice na to.

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.

Pojedini jesu igrali bolje kada Jokic nije gledao kos zato sto je bukvalno sve radio za njih. Urucivao do besvesti, pravio po 5+ blokova po napadu. Da li jedan fransizni igrac takvog istorisjkog potencijala treba samo to da radi usled nesposobnosti svojih saigraca? Ako je to cilj Denvera, ok. Opet, videlo se iz aviona da to nije odrzivo na duze staze jer kad tad su bili potrebni Nikolini poeni jer to NEMA KO da nadomesti. Plamli mozda?

Imas igraca koji moze da ima 25/12/8 proseki, pri izrazito timskoj igri koja sve cini boljima nego sto jesu i ovde lupetaju da ne treba da ne gleda na kos.. pobedjivali su tako. I gubili su isto tako tada.

Ako ne moze da igra svoju igru vec mora da bude bebisiter svojim saigracima, onda je tim problem. Koncept. Videli smo sta je Denver prosle sezone kada se igrao "Jokic ball". Problem ove je sto se posed lopti prepolovio kod njega i vise nije to taj napad. Marej dribla, Jokic postavlja blokove i urucuje do besvesti - manjak protoka i kreativnosti.

I da, Nikola sinoc 11 asistencija - timska igra i pored poena. Dakle klupa ocaj. Jokic mora da daje svoje proseke jer je tim oko toga i koncipiran + je za to debelo placen.

momcilo

pre 4 godine

Jokica je veoma lako cuvati. stalno je ledjima okrenut kosu i gleda koga ce da proigra. Da pristupa aktivnije, drcnije imao bi mnogo vise poena, a to je ono sto je najbaznije u NBA. Steta sto mu to nije bitno, sam sebe nepotrebno limitira.

bskfan

pre 4 godine

Sad se Malone u cudu nasao jer sta god da radi klupa mu izgubi utakmicu. Sterteri koliko god lose igrali sinoc opet bili u plusu a onda udje klupa i napravi munus od 15 koseva. Grant za 19 minuta -16, Plamli za 15 minuta -13, Beasly za 12 minuta -12, Kreg za 8 minuta -10. Da je Moris igrao sa klupom celu utakmicu i on bi bio -15 ali je zbog povrede Mareja igrao i sa starterima i bio skoro na nuli. Onog Granta stvarno ne razumem, pokretljiv moze da skoci a ne moze da uhvati nijednu loptu, sinoc za 19 minuta imao samo jedan skok. Denver je opet tu izgubio utakmicu jer je imao cak 11 skokova manje od Filija. Sut spolja i dalje problem, svega 26%.

Na kraju u vezi MPJ-a, taj decko trenutno nije ni za G ligu. Pokretljivost nikakva, pregled igre slab, sut ispodprosecan, lopta mu prolazi kroz ruke ne moze da je uhvati, promasuje dva cista polaganja, kad kod udje u igru uvek u minusu. Ja licno nikada nisam imao poverenje u Denverovu klupu sa Plamlijem ali ovo sto rade ove godine je vec cista katastrofa. Iako se Denver nalazi pri vrhu tabele (tada je obicno vecina igraca u plusu) oni imaju samo 6-7 igraca u plusu a svi ostali su im u debelom minusu.

KOSTA1703

pre 4 godine

Ova godina će trebati da se iskristaliušu stvari u Denveru.
Evidentno je da nemaju snage za titulu, možda to mogu popraviti nekim trejdom, ali je pravo pitanje šta TREJDOVATI i za koga?
Ok potrebna je rezervna petica, sve ono što Plamli radi u vazduhu mogu i Grant a bogami i Porter.
Potreban je bek šuter tpa Bertransa, Korvera,Redika, Bojana Boganovića ali mi se ne čini da će ga Denver naći jeftino.
Ostalo im realno ne treba, treba da dodaju Porteru još 7-10 kg mišića i da to isprate i kvlaitet šuta , brzina i skočnost, i dobili su vrhunskog igrača za dugi niz godina.
Neka se čuvaju povreda,neka budu medju 8 na Zapadu, imam utisak da Melone Portera čuva kao kec aiz rukava.
Prosto je neverovatno koliki potencijal leži u njemu, samo kao bude zdrav.

Miško

pre 4 godine

Sta su Spanci i Skola uradili ovom nesretnom Jokicu, hahahahaha. On ce crnko vecito vuci traume od njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 11. decembar 2019 12:38) # Link komentara

Važno je da si ti srećan!
Svašta!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Са Марејом у тиму би вјероватно дошли до побједе. И без њега су били ту негдје.

Saša

pre 4 godine

Jednostavno je. Ako Denver hoće da se bori za vrh treba mu na pozicijama 2 i 3 bolji igrači. Ovi koji sada igraju jesu dobri, ali ne i za ekipu koja hoće da se bori za vrh.
Medjutim, tu je Denver sada u problemu: ta dvojica, Heris i Barton, imaju jake ugovore. Ako bi se umesto njih forsirali Bizli i Porter da se vidi mogu li biti bolji, onda je problem 30 mil godišnje prethodne dvojice što puno znači za selari kap, a niko ih ne bi hteo u trejdu. Dakle, jedino da igraju i da budu dobri, a tada mozda i moze neki trejd sa njima. A Porter, Huančo, Bizli i Krejg igraju za mnogo manju platu, pa kao rezerve kolko se pokažu.
Jokiću njih dvojica ne odgovaraju za igru sa asistencijama i blokovima.

comi li

pre 4 godine

Provalili debeljka, vreme je za povratak u Megu, da pokusa da osvoji barem jedan trofej u karijeri
(air jordan, 11. decembar 2019 12:30)

Kako mislis provalili? Da si ikada igrao kosarku, basket znao bi da je vrhunskog kosarkasa nemoguce provaliti. Ako hoces da kazes da Jokic nije vrhunski kosarkas, to je druga stvar, tu se slazem sa tobom, ali ko ima igru u malom prstu, uvek ce naci nacin da ubaci 20-30p kao od sale.

Ja sam imao priliku da igram protiv jednog vrhunskog igraca basketa, koji nikada nije trenirao kosarku, ali je bio rodjeni talenat. Jeste provodio vreme na terenu sutirajuci svaki dan na kos, ali to svi oni koji treniraju rade a nikada ne dostignu ni delic njegovog nivoa.
Kada bi njega poredio sa Jokicem, zaista bi Jokic izgledao smesan, jer pored suta, tehnike, neverovatnog pregleda igre, imao je skocnost, brzinu, snagu i kondiciju da igra kosarku po ceo dan.
Ustvari, pre podne bi trenirao i igrao fudbal, a onda, posle podne, presao bi na basket jer mu nikada nije bilo dosta sporta.
Nismo ga zvali air jordan, ali sam siguran da on nikada ne bi mogao voleti igraca poput Jokica, jer je obozavao kosarku.
Da si ikada igrao kosarku ili basket, bilo je samo ironicno, majstore.

Dvojnik

pre 4 godine

E ovako, otpratio Sam Denver I Stece se utisak da tu IMA previse igraca a vise se ne zna ni ko pije a ni ko placa. Neki trejd tu Mora da se desi, mozda cak I Murray za neku drugu varijantu pleja. Jokic ce biti OK Ali Mora pod hitno da nauci vise poteza ledjima ka kosu a ne stalno da vraca pas na trojku.

Jaran

pre 4 godine

Jokic i Embid odlicni na oba kraja terena, ali razlika je bila u podrsci saigraca: Embid je imao Herisa, onog Tibulea sa klupe i delimicno Horforda (daleko bolja odbrana od napada), a Jokic je imao samo Bartona.

Bukvalno niko nije znao da povuce napred sem Jokica i Bartona, moraju ozbiljno da razmisle o trejdovima jer od Herisa, Bizlija i Huanca nemaju koristi..


P.S. Jel se zna sta su pricali Jokic i Embid na kraju? Nekako mi je i dalje cudno da su u odlicnim odnosima kada se zna da je Dzoel u "ratu" sa skoro svim centrima? :D

Goran

pre 4 godine

Dok je Denver pobjedjivao a Jokic davao po nekoliko koseva po utakmici svi su kritikovali Jokica i trenara Denvera. Sad Jokic igra mnogo efikasnije al ekipa gubi utakmicu za utakmicom. Sta je sada vaznije ? Da Jokic ima dobru statistiku ili da ekipa pobjedkjuje??? Odgovor je normalno poznat!

Kukatilo

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...
(Petar, 11. decembar 2019 08:52)

Covek je kroz ironican komentar savrseno opisao mentalitet naseg naroda. Od mene uvek plus.

RW#0

pre 4 godine

Posle svetskog ne mogu da verujem da se sa istim intezitetom prate igre Denvera i Jokica. Ja redovno pratim nba a Denver sam gledao ove sezone samo dva puta protiv Lejkersa i Hjustona zato sto njihove meceve ne propustam. Denver smaracka ekipa, realno mogu i prvi da zavrse apsolutno svi znamo da nemaju sta da traze u plej ofu protiv pa skoro bilo koga.

Pseudoharms

pre 4 godine

@Mr_Melbourne Nije Embiid dao 31 poen, vec je igrao 31 minut, a dao 22 poena, procitaj vest, ako vec nisi gledao, a nalazis se prozvanim da komentarises. Sinoc su i on i Nikola, manje vise, odigrali uravnotezenu utakmicu, po ucinku, kao sto je to obicno slucaj, jer zaista jesu, svako na svoj nacin, najbolje petice NBA lige. A tvoj komentar, odise subjektivnoscu i negativnoscu, dok poenta ovog foruma je, da ljubitelji kosarke mogu nesto pametno prokomentarisati o utakmicama i rezultatima id prethodne veceri. Nista nisi bolji od ove brace, koja troluju na vesti o Bogdanovicu i posle meca SAC-PHX npr,raspravljaju o zvezdi i partizanu.

Tuesday

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...
(nisam robot, 11. decembar 2019 09:18)

Ne nego sam ja kriv..

Bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica

Dragan-Borca

pre 4 godine

Tim Koneli i uprava se uljuljkali u proslogodisnje rezultate, pa dok se drugi naoruzavali, oni prelazni rok bas lose odradili. Plamli je plac majke Bozije. Ok jeste Filadelfija kuci prejaka, i bilo je gusto cak i bez Mareja. Ali protiv Bruklina i Bostona se videlo koliko je uprava bila u zabludi oko nekih igraca. Denver zadnjih 6 ima 1-5 skor, a Barton igra u tih 5 poraza po 36 minuta. Ima 39% suta, 12 poena i 21% trojku. To je za 36 minuta ocajno. Cak i kada nesto ispogadja opet ima los uticaj na ceo tim sa svojim individualnim pristupom kosarci. Zadnji minut lomi se utakmica, on se zalece bezglavo na Embida i Horforda i naravno gubi loptu. Sto veca minutaza za Bartona- losija ofanziva. Tj on ubije bukvalno pola ekipe, pola tima im nazadovalo od kada forsira Bartona sa najvise minuta od svih. Jokic sve bolji, a ostali sve losiji. Ponavlja se situacija ista ko proslih godina. Svi hejtuju Geri Herisa, a decko ne moze 5-6 lopti dobiti od Bartona i Mareja koliko ova dvojica soliraju. Sada se vec vidi da im je Grant promasaj i da nije ni cudo sto ga se Oklahoma tako lako odrekla. Nazalost Denverova klupa je trenutno jedna od najgorih u ligi. Vecina drugih timova u punom sastavu ima na klupama Bogdana, Vilijamsa, Divajna, Ibaku, Bejnsa, Terensa Rosa, Herela, Smarta, Kuzmu itd, a Denver ni blizu igraca takvog kvaliteta. Koneli da je pametan da spakuje Bizlija, Bartona, Huanca za jedno dobro defanzivno krilo i da nadje boljeg rez.centra od Plamlija, ali dzaba kad nece to uraditi.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Jeli 31 kos dao Embid ..Prije 2 godine sam rekao, da nije se rodio centar da igra za vecu lovu a da zive veze nema kako se igra odbrana.Odraza nema,spor i trom.Zato i ne pokusava da igra i bjezi od licnih gresaka.Bucko skace na blokadu drzeci dvije ruke u zraku , tako nikad ne mozes blokirati ali isto tako ni faul napraviti.

Alimpije

pre 4 godine

Ljudi, zar ne vidite kako je Joka izgubio kilazu, lik postaje atleta, zakucao je nocas brutalno. Joka iz dana u dan jaci, garantujem da ce jih sam licno odvesti do titule. Uzima MVP sigurno.

Milan

pre 4 godine

Dopada mi se to što postoji veliko uzajamno poštovanje između Jokića i Embida i pored ogromnog rivaliteta, ni nalik onome što vidimo kada igra protiv KAT-a recimo. Tu se tačno vidi da se ne podnose, a rekao bih da je slično i protiv Gobera.

Лепршави Србенда

pre 4 godine

То бре идемооо
Трипле доубле
Најбољи центар света
Најјача лига на свету

JPR24

pre 4 godine

Zavesit ce od 5-8 mjesta na zapadu i ispadanje u prvom krugu PO.Kakav crni Denver?
(sarajevo.ba, 11. decembar 2019 08:38)

Da nisi i ti iz Melburna !?

nisam robot

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...

buha

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Care!!! :)

kibo

pre 4 godine

ne moze ovako ipak, cela prva petorka u plusu i to oko 10 poena, 2 petorka se raspada, ocekivao sam vise od granta dok bizli ocigledno vise ne uziva u denveru i ne pruza dobre partije. da ih onako razvale u fast break points u 3oj na brzaka, to je smesno.

Sport

pre 4 godine

Ovog puta zakazala druga petorka. Očajno odigrano i nedostatak Mareja se video. Jokic sasvim dobar u odbrani kao i veći deo Denvera, ali u napadu su svi sem Bartona trokirali. Jokic je pokušao i razigrao koliko je mogao uz poene, ali nije bilo dovoljno.

Alimpije

pre 4 godine

Drzim informaciju kakvi su planovi Kokoskova za reprezentaciju. Sastav - Teodosic, Guduric, Bjelica, Kaminsky, Jokic. Bogdanovic predvodi klupu, navikao je na takvu ulogu u Sakramentu i odgovara mu kaže selektor. Verujem, da u Japanu uzimamo medalju.

steva

pre 4 godine

Jos jedred , Jokic je skoro pa ok ...Denverov stvarni problem su neki durgi igraci ...nekonstantna zvezda (koja ni blizu zvede nije) Murray ( povredio se vec na pocetku prve chetvrtine i nije se vraco u igru) ...ove godine tragicni Harris (veceras je uzasno poceo , kasnije je odigrao nesto) . pa onda i cela klupa...katastrofa . Morris , Beasley , Craig ispao iz rotcije ...i Plumlee isto tako . Ekipa koja promasi onoliko zicera , otvorenih shuteva sa poludistance , floatera ...ne dobija mech . Nebiva . Inace , Denver ove godine igra mnogo bolje u odbrani , nego pre . i Jokic je ove goidne bolji u odbrani , ali je napad zakazao , narocito shut za 3 poena . Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.

Djenka

pre 4 godine

Znam da je nba cirkus. Ali ovo nepostovanje od strane sudija prema Denveru je za plakanje. Harden i Doncic dobiju vise bacanja po utakmici nego cela ekipa Denvera, a svaki ulaz je bio tezak kontakt od strane odbrane. Dajte im uplatnicu da znaju gde i kome da plate za pravo da im se sudi posteno.

JPR24

pre 4 godine

Ne moze Jokic biti toliko dobar u napadu koliko je los u odbrani.
(realno, 11. decembar 2019 08:43)

Vidi se da nisi gledao utakmicu. Hvala dovidjenja, sad možeš na kupanje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatan Barton sa 26 poena uz po sedam skokova i asistencija, Geri Heris je dodao 14, a Pol Milsap 10 poena. Jokic je samo jedna bleda senka, čovek se načisto upropastio igrom za reprezentaciju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokic je proslost.Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)Prošlost zbog par loših utakmica na startu sezone?Da igraju svi kao Jokić u Denveru ne bi imali 8 poraza na startu sezone.

JPR24

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.
(veliki strumf, 11. decembar 2019 08:43)

Gledao sam od sredine trece četvrtine. Tada su najavili da se Marej neće vraćati u igru. Znaci povreda. Ai kojeg tipa ne znam. Sto se tiče Denvera, loša serija na istoku. Odbrana je okej. Ali napad, loše, imaju slabe periode, kreativnost fali kad igra klupa, i za tri su ispod 30% , a i generalno šut ne ide, procenti su slabi, pa i solidna odbrana ne može to da pokrpi. Sad im sledi period na domaćem terenu, već sledeća sa Portlandom, tu nema izbora, mora da padne pobeda, inače će zaglaviti na sredini tabele...

Vasa

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.

Petar

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ovo je već kriza rezultata.U zadnjih 6 utakmica 5 poraza.To ekipa koja se bori za visok plasman u plej ofu ne sme da dozvoli.Ruku na srce igrali su 5 u godtima ali su trebali dobiti bar 50% tih mečeva.Prošle godine to je bilo mnogo bolje kada su ugovori igrača bili mnogo manji....

veliki strumf

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ovo je već kriza rezultata.U zadnjih 6 utakmica 5 poraza.To ekipa koja se bori za visok plasman u plej ofu ne sme da dozvoli.Ruku na srce igrali su 5 u godtima ali su trebali dobiti bar 50% tih mečeva.Prošle godine to je bilo mnogo bolje kada su ugovori igrača bili mnogo manji....

Petar

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...

veliki strumf

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.

JPR24

pre 4 godine

Ne moze Jokic biti toliko dobar u napadu koliko je los u odbrani.
(realno, 11. decembar 2019 08:43)

Vidi se da nisi gledao utakmicu. Hvala dovidjenja, sad možeš na kupanje.

JPR24

pre 4 godine

Zavesit ce od 5-8 mjesta na zapadu i ispadanje u prvom krugu PO.Kakav crni Denver?
(sarajevo.ba, 11. decembar 2019 08:38)

Da nisi i ti iz Melburna !?

Milan

pre 4 godine

Dopada mi se to što postoji veliko uzajamno poštovanje između Jokića i Embida i pored ogromnog rivaliteta, ni nalik onome što vidimo kada igra protiv KAT-a recimo. Tu se tačno vidi da se ne podnose, a rekao bih da je slično i protiv Gobera.

Vasa

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.

kibo

pre 4 godine

ne moze ovako ipak, cela prva petorka u plusu i to oko 10 poena, 2 petorka se raspada, ocekivao sam vise od granta dok bizli ocigledno vise ne uziva u denveru i ne pruza dobre partije. da ih onako razvale u fast break points u 3oj na brzaka, to je smesno.

Djenka

pre 4 godine

Znam da je nba cirkus. Ali ovo nepostovanje od strane sudija prema Denveru je za plakanje. Harden i Doncic dobiju vise bacanja po utakmici nego cela ekipa Denvera, a svaki ulaz je bio tezak kontakt od strane odbrane. Dajte im uplatnicu da znaju gde i kome da plate za pravo da im se sudi posteno.

JPR24

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.
(veliki strumf, 11. decembar 2019 08:43)

Gledao sam od sredine trece četvrtine. Tada su najavili da se Marej neće vraćati u igru. Znaci povreda. Ai kojeg tipa ne znam. Sto se tiče Denvera, loša serija na istoku. Odbrana je okej. Ali napad, loše, imaju slabe periode, kreativnost fali kad igra klupa, i za tri su ispod 30% , a i generalno šut ne ide, procenti su slabi, pa i solidna odbrana ne može to da pokrpi. Sad im sledi period na domaćem terenu, već sledeća sa Portlandom, tu nema izbora, mora da padne pobeda, inače će zaglaviti na sredini tabele...

steva

pre 4 godine

Jos jedred , Jokic je skoro pa ok ...Denverov stvarni problem su neki durgi igraci ...nekonstantna zvezda (koja ni blizu zvede nije) Murray ( povredio se vec na pocetku prve chetvrtine i nije se vraco u igru) ...ove godine tragicni Harris (veceras je uzasno poceo , kasnije je odigrao nesto) . pa onda i cela klupa...katastrofa . Morris , Beasley , Craig ispao iz rotcije ...i Plumlee isto tako . Ekipa koja promasi onoliko zicera , otvorenih shuteva sa poludistance , floatera ...ne dobija mech . Nebiva . Inace , Denver ove godine igra mnogo bolje u odbrani , nego pre . i Jokic je ove goidne bolji u odbrani , ali je napad zakazao , narocito shut za 3 poena . Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.

Pseudoharms

pre 4 godine

@Mr_Melbourne Nije Embiid dao 31 poen, vec je igrao 31 minut, a dao 22 poena, procitaj vest, ako vec nisi gledao, a nalazis se prozvanim da komentarises. Sinoc su i on i Nikola, manje vise, odigrali uravnotezenu utakmicu, po ucinku, kao sto je to obicno slucaj, jer zaista jesu, svako na svoj nacin, najbolje petice NBA lige. A tvoj komentar, odise subjektivnoscu i negativnoscu, dok poenta ovog foruma je, da ljubitelji kosarke mogu nesto pametno prokomentarisati o utakmicama i rezultatima id prethodne veceri. Nista nisi bolji od ove brace, koja troluju na vesti o Bogdanovicu i posle meca SAC-PHX npr,raspravljaju o zvezdi i partizanu.

Tuesday

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...
(nisam robot, 11. decembar 2019 09:18)

Ne nego sam ja kriv..

Bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica

Sport

pre 4 godine

Ovog puta zakazala druga petorka. Očajno odigrano i nedostatak Mareja se video. Jokic sasvim dobar u odbrani kao i veći deo Denvera, ali u napadu su svi sem Bartona trokirali. Jokic je pokušao i razigrao koliko je mogao uz poene, ali nije bilo dovoljno.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokic je proslost.Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)Prošlost zbog par loših utakmica na startu sezone?Da igraju svi kao Jokić u Denveru ne bi imali 8 poraza na startu sezone.

Kukatilo

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...
(Petar, 11. decembar 2019 08:52)

Covek je kroz ironican komentar savrseno opisao mentalitet naseg naroda. Od mene uvek plus.

Jaran

pre 4 godine

Jokic i Embid odlicni na oba kraja terena, ali razlika je bila u podrsci saigraca: Embid je imao Herisa, onog Tibulea sa klupe i delimicno Horforda (daleko bolja odbrana od napada), a Jokic je imao samo Bartona.

Bukvalno niko nije znao da povuce napred sem Jokica i Bartona, moraju ozbiljno da razmisle o trejdovima jer od Herisa, Bizlija i Huanca nemaju koristi..


P.S. Jel se zna sta su pricali Jokic i Embid na kraju? Nekako mi je i dalje cudno da su u odlicnim odnosima kada se zna da je Dzoel u "ratu" sa skoro svim centrima? :D

buha

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Care!!! :)

Dragan-Borca

pre 4 godine

Tim Koneli i uprava se uljuljkali u proslogodisnje rezultate, pa dok se drugi naoruzavali, oni prelazni rok bas lose odradili. Plamli je plac majke Bozije. Ok jeste Filadelfija kuci prejaka, i bilo je gusto cak i bez Mareja. Ali protiv Bruklina i Bostona se videlo koliko je uprava bila u zabludi oko nekih igraca. Denver zadnjih 6 ima 1-5 skor, a Barton igra u tih 5 poraza po 36 minuta. Ima 39% suta, 12 poena i 21% trojku. To je za 36 minuta ocajno. Cak i kada nesto ispogadja opet ima los uticaj na ceo tim sa svojim individualnim pristupom kosarci. Zadnji minut lomi se utakmica, on se zalece bezglavo na Embida i Horforda i naravno gubi loptu. Sto veca minutaza za Bartona- losija ofanziva. Tj on ubije bukvalno pola ekipe, pola tima im nazadovalo od kada forsira Bartona sa najvise minuta od svih. Jokic sve bolji, a ostali sve losiji. Ponavlja se situacija ista ko proslih godina. Svi hejtuju Geri Herisa, a decko ne moze 5-6 lopti dobiti od Bartona i Mareja koliko ova dvojica soliraju. Sada se vec vidi da im je Grant promasaj i da nije ni cudo sto ga se Oklahoma tako lako odrekla. Nazalost Denverova klupa je trenutno jedna od najgorih u ligi. Vecina drugih timova u punom sastavu ima na klupama Bogdana, Vilijamsa, Divajna, Ibaku, Bejnsa, Terensa Rosa, Herela, Smarta, Kuzmu itd, a Denver ni blizu igraca takvog kvaliteta. Koneli da je pametan da spakuje Bizlija, Bartona, Huanca za jedno dobro defanzivno krilo i da nadje boljeg rez.centra od Plamlija, ali dzaba kad nece to uraditi.

Goran

pre 4 godine

Dok je Denver pobjedjivao a Jokic davao po nekoliko koseva po utakmici svi su kritikovali Jokica i trenara Denvera. Sad Jokic igra mnogo efikasnije al ekipa gubi utakmicu za utakmicom. Sta je sada vaznije ? Da Jokic ima dobru statistiku ili da ekipa pobjedkjuje??? Odgovor je normalno poznat!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatan Barton sa 26 poena uz po sedam skokova i asistencija, Geri Heris je dodao 14, a Pol Milsap 10 poena. Jokic je samo jedna bleda senka, čovek se načisto upropastio igrom za reprezentaciju.

nisam robot

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...

Pera Ždera

pre 4 godine

Za "pametnice" koji forsiraju pricu da tim gubi jer Jokic sada daje vise poena, bilo je bolje kad je bilo obrnuto.
Klupa Denvera sinoc prosecno -15. Starteri u plusu. Koliko ja znam, Jokic sedi na klupi za vreme "postizanja tih -15. Ne utice na to.

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.

Pojedini jesu igrali bolje kada Jokic nije gledao kos zato sto je bukvalno sve radio za njih. Urucivao do besvesti, pravio po 5+ blokova po napadu. Da li jedan fransizni igrac takvog istorisjkog potencijala treba samo to da radi usled nesposobnosti svojih saigraca? Ako je to cilj Denvera, ok. Opet, videlo se iz aviona da to nije odrzivo na duze staze jer kad tad su bili potrebni Nikolini poeni jer to NEMA KO da nadomesti. Plamli mozda?

Imas igraca koji moze da ima 25/12/8 proseki, pri izrazito timskoj igri koja sve cini boljima nego sto jesu i ovde lupetaju da ne treba da ne gleda na kos.. pobedjivali su tako. I gubili su isto tako tada.

Ako ne moze da igra svoju igru vec mora da bude bebisiter svojim saigracima, onda je tim problem. Koncept. Videli smo sta je Denver prosle sezone kada se igrao "Jokic ball". Problem ove je sto se posed lopti prepolovio kod njega i vise nije to taj napad. Marej dribla, Jokic postavlja blokove i urucuje do besvesti - manjak protoka i kreativnosti.

I da, Nikola sinoc 11 asistencija - timska igra i pored poena. Dakle klupa ocaj. Jokic mora da daje svoje proseke jer je tim oko toga i koncipiran + je za to debelo placen.

Alimpije

pre 4 godine

Ljudi, zar ne vidite kako je Joka izgubio kilazu, lik postaje atleta, zakucao je nocas brutalno. Joka iz dana u dan jaci, garantujem da ce jih sam licno odvesti do titule. Uzima MVP sigurno.

Alimpije

pre 4 godine

Drzim informaciju kakvi su planovi Kokoskova za reprezentaciju. Sastav - Teodosic, Guduric, Bjelica, Kaminsky, Jokic. Bogdanovic predvodi klupu, navikao je na takvu ulogu u Sakramentu i odgovara mu kaže selektor. Verujem, da u Japanu uzimamo medalju.

bskfan

pre 4 godine

@Dvojnik

Problem je u tome sto su Mareju jesenas produzili ugovor bez ikakve potrebe i sada ne mogu da ga trejduju cak i kada bi hteli. Harisa posle ovako slabe igre vise niko i ne trazi, za Beaslija niko ne bi dao pik prvog kruga, Plamli se ugovorom od 14 miliona je bezvredan u trejdu, Milsap sa ugovorom od 30 miliona je takodje bezvredan u trejdu, za Granta su dali pik prvog kruga tako da bi ih sada bio blam da ga trejduju, Juancho ne igra, Morisu je cena nikakva...sve u svemu potpuna menadzerova katastrofa. Mogu da naprave neki trejd ali samo ako daju neki pik, a i tu su tanki. Tim Konoli i Malone treba da se urazume i da urade ono sto im je jedino preostalo, da Jokicu daju odresene ruke da igra svoju igru jer je Maloneova strategija pravljenja defanzivnog tima od Denvera dozivela potpuni fijasko. Od tima koji je imao najbolji napad i igrao najlepsu kosarku Malone je za samo dve godine napravio tim koga je mucno gledati.

Dvojnik

pre 4 godine

E ovako, otpratio Sam Denver I Stece se utisak da tu IMA previse igraca a vise se ne zna ni ko pije a ni ko placa. Neki trejd tu Mora da se desi, mozda cak I Murray za neku drugu varijantu pleja. Jokic ce biti OK Ali Mora pod hitno da nauci vise poteza ledjima ka kosu a ne stalno da vraca pas na trojku.

Miško

pre 4 godine

Sta su Spanci i Skola uradili ovom nesretnom Jokicu, hahahahaha. On ce crnko vecito vuci traume od njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 11. decembar 2019 12:38) # Link komentara

Važno je da si ti srećan!
Svašta!

Лепршави Србенда

pre 4 godine

То бре идемооо
Трипле доубле
Најбољи центар света
Најјача лига на свету

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Jeli 31 kos dao Embid ..Prije 2 godine sam rekao, da nije se rodio centar da igra za vecu lovu a da zive veze nema kako se igra odbrana.Odraza nema,spor i trom.Zato i ne pokusava da igra i bjezi od licnih gresaka.Bucko skace na blokadu drzeci dvije ruke u zraku , tako nikad ne mozes blokirati ali isto tako ni faul napraviti.

bskfan

pre 4 godine

Sad se Malone u cudu nasao jer sta god da radi klupa mu izgubi utakmicu. Sterteri koliko god lose igrali sinoc opet bili u plusu a onda udje klupa i napravi munus od 15 koseva. Grant za 19 minuta -16, Plamli za 15 minuta -13, Beasly za 12 minuta -12, Kreg za 8 minuta -10. Da je Moris igrao sa klupom celu utakmicu i on bi bio -15 ali je zbog povrede Mareja igrao i sa starterima i bio skoro na nuli. Onog Granta stvarno ne razumem, pokretljiv moze da skoci a ne moze da uhvati nijednu loptu, sinoc za 19 minuta imao samo jedan skok. Denver je opet tu izgubio utakmicu jer je imao cak 11 skokova manje od Filija. Sut spolja i dalje problem, svega 26%.

Na kraju u vezi MPJ-a, taj decko trenutno nije ni za G ligu. Pokretljivost nikakva, pregled igre slab, sut ispodprosecan, lopta mu prolazi kroz ruke ne moze da je uhvati, promasuje dva cista polaganja, kad kod udje u igru uvek u minusu. Ja licno nikada nisam imao poverenje u Denverovu klupu sa Plamlijem ali ovo sto rade ove godine je vec cista katastrofa. Iako se Denver nalazi pri vrhu tabele (tada je obicno vecina igraca u plusu) oni imaju samo 6-7 igraca u plusu a svi ostali su im u debelom minusu.

momcilo

pre 4 godine

Jokica je veoma lako cuvati. stalno je ledjima okrenut kosu i gleda koga ce da proigra. Da pristupa aktivnije, drcnije imao bi mnogo vise poena, a to je ono sto je najbaznije u NBA. Steta sto mu to nije bitno, sam sebe nepotrebno limitira.

comi li

pre 4 godine

Provalili debeljka, vreme je za povratak u Megu, da pokusa da osvoji barem jedan trofej u karijeri
(air jordan, 11. decembar 2019 12:30)

Kako mislis provalili? Da si ikada igrao kosarku, basket znao bi da je vrhunskog kosarkasa nemoguce provaliti. Ako hoces da kazes da Jokic nije vrhunski kosarkas, to je druga stvar, tu se slazem sa tobom, ali ko ima igru u malom prstu, uvek ce naci nacin da ubaci 20-30p kao od sale.

Ja sam imao priliku da igram protiv jednog vrhunskog igraca basketa, koji nikada nije trenirao kosarku, ali je bio rodjeni talenat. Jeste provodio vreme na terenu sutirajuci svaki dan na kos, ali to svi oni koji treniraju rade a nikada ne dostignu ni delic njegovog nivoa.
Kada bi njega poredio sa Jokicem, zaista bi Jokic izgledao smesan, jer pored suta, tehnike, neverovatnog pregleda igre, imao je skocnost, brzinu, snagu i kondiciju da igra kosarku po ceo dan.
Ustvari, pre podne bi trenirao i igrao fudbal, a onda, posle podne, presao bi na basket jer mu nikada nije bilo dosta sporta.
Nismo ga zvali air jordan, ali sam siguran da on nikada ne bi mogao voleti igraca poput Jokica, jer je obozavao kosarku.
Da si ikada igrao kosarku ili basket, bilo je samo ironicno, majstore.

petarczv

pre 4 godine

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.
(Pera Ždera, 11. decembar 2019 15:46)

Ajde ne izmišljaj al Horford nije nikome zamena pa ni Embiidu igra u prvoj postavi zajedno sa njim na poziciji 4...

RW#0

pre 4 godine

Posle svetskog ne mogu da verujem da se sa istim intezitetom prate igre Denvera i Jokica. Ja redovno pratim nba a Denver sam gledao ove sezone samo dva puta protiv Lejkersa i Hjustona zato sto njihove meceve ne propustam. Denver smaracka ekipa, realno mogu i prvi da zavrse apsolutno svi znamo da nemaju sta da traze u plej ofu protiv pa skoro bilo koga.

KOSTA1703

pre 4 godine

Ova godina će trebati da se iskristaliušu stvari u Denveru.
Evidentno je da nemaju snage za titulu, možda to mogu popraviti nekim trejdom, ali je pravo pitanje šta TREJDOVATI i za koga?
Ok potrebna je rezervna petica, sve ono što Plamli radi u vazduhu mogu i Grant a bogami i Porter.
Potreban je bek šuter tpa Bertransa, Korvera,Redika, Bojana Boganovića ali mi se ne čini da će ga Denver naći jeftino.
Ostalo im realno ne treba, treba da dodaju Porteru još 7-10 kg mišića i da to isprate i kvlaitet šuta , brzina i skočnost, i dobili su vrhunskog igrača za dugi niz godina.
Neka se čuvaju povreda,neka budu medju 8 na Zapadu, imam utisak da Melone Portera čuva kao kec aiz rukava.
Prosto je neverovatno koliki potencijal leži u njemu, samo kao bude zdrav.

Pera

pre 4 godine

Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.
@steva
Prosle dve sezone su ziveli za ulazak u PO, ove su im misli vec u PO a ne u borbi za ulazak, odatle potice taj nedostatak agresivnosti. Sezona je duga, pojedinacne utakmice su manje vazne, vazno je da kliknu, nadju svoju igru. Na primer, sledecih 10 utakmica su uglavnom lakse i kod kuce, tu vec mogu da se vrate na drugo mesto. Mene brinu trojke, pre svega Jokiceve (iz godine u godinu sve slabije), kao i Grant i Porter - za sada pruzaju manje nego sto se ocekival. Naravno, to moze da se promeni do kraja sezone, narocito za Portera koji polako dbija sansu sve vise, dobar je u napadu, a u odbrani ima bas dosta da uci, u karijeri je do sada skoro iskljucivo igrao protiv klinaca srednjoskolaca koji se uplasile cim ga vide.

Buki

pre 4 godine

Denver je prosecna ekipa i sve od prvog kruga plej offa je odlican rezultat svi ovde kritikuju pojedine igace a po meni je su glavni krivci Marey i Jokic oni kao glavni igraci treba da vuku i napreduju Jokic treba da bude na nivou od prosle sezone iz regularnog dela a Marey mora da napreduje i bude konstantan i recimo da daje 25poena u proseku e to bi onda bila ekipa iznad proseka.Ja da sam na njihovom mestu bih pokusao napraviti trejd sa Pelikansima ima tamo zanimljivih igraca Holidey,Ingram,Redick,Hart u Pelikasima je guzva i pokusace da prave prostor za razvoj Zajona i to treba iskoristiti.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Са Марејом у тиму би вјероватно дошли до побједе. И без њега су били ту негдје.

Saša

pre 4 godine

Jednostavno je. Ako Denver hoće da se bori za vrh treba mu na pozicijama 2 i 3 bolji igrači. Ovi koji sada igraju jesu dobri, ali ne i za ekipu koja hoće da se bori za vrh.
Medjutim, tu je Denver sada u problemu: ta dvojica, Heris i Barton, imaju jake ugovore. Ako bi se umesto njih forsirali Bizli i Porter da se vidi mogu li biti bolji, onda je problem 30 mil godišnje prethodne dvojice što puno znači za selari kap, a niko ih ne bi hteo u trejdu. Dakle, jedino da igraju i da budu dobri, a tada mozda i moze neki trejd sa njima. A Porter, Huančo, Bizli i Krejg igraju za mnogo manju platu, pa kao rezerve kolko se pokažu.
Jokiću njih dvojica ne odgovaraju za igru sa asistencijama i blokovima.

Milos

pre 4 godine

Bravo majstore, nema veze, samo tako nastavi, dubl dubl, tripl dubl, na tabeli ste dobri, imate pozitivan skor, sto je najbitnije, pa sta bude, samo napred, sezona je duga, ima jos da se igra, polako, ajde

Vasa

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatan Barton sa 26 poena uz po sedam skokova i asistencija, Geri Heris je dodao 14, a Pol Milsap 10 poena. Jokic je samo jedna bleda senka, čovek se načisto upropastio igrom za reprezentaciju.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Jeli 31 kos dao Embid ..Prije 2 godine sam rekao, da nije se rodio centar da igra za vecu lovu a da zive veze nema kako se igra odbrana.Odraza nema,spor i trom.Zato i ne pokusava da igra i bjezi od licnih gresaka.Bucko skace na blokadu drzeci dvije ruke u zraku , tako nikad ne mozes blokirati ali isto tako ni faul napraviti.

nisam robot

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...

Alimpije

pre 4 godine

Drzim informaciju kakvi su planovi Kokoskova za reprezentaciju. Sastav - Teodosic, Guduric, Bjelica, Kaminsky, Jokic. Bogdanovic predvodi klupu, navikao je na takvu ulogu u Sakramentu i odgovara mu kaže selektor. Verujem, da u Japanu uzimamo medalju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ovo je već kriza rezultata.U zadnjih 6 utakmica 5 poraza.To ekipa koja se bori za visok plasman u plej ofu ne sme da dozvoli.Ruku na srce igrali su 5 u godtima ali su trebali dobiti bar 50% tih mečeva.Prošle godine to je bilo mnogo bolje kada su ugovori igrača bili mnogo manji....

Лепршави Србенда

pre 4 godine

То бре идемооо
Трипле доубле
Најбољи центар света
Најјача лига на свету

buha

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Care!!! :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokic je proslost.Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)Prošlost zbog par loših utakmica na startu sezone?Da igraju svi kao Jokić u Denveru ne bi imali 8 poraza na startu sezone.

Petar

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...

JPR24

pre 4 godine

Ne moze Jokic biti toliko dobar u napadu koliko je los u odbrani.
(realno, 11. decembar 2019 08:43)

Vidi se da nisi gledao utakmicu. Hvala dovidjenja, sad možeš na kupanje.

Djenka

pre 4 godine

Znam da je nba cirkus. Ali ovo nepostovanje od strane sudija prema Denveru je za plakanje. Harden i Doncic dobiju vise bacanja po utakmici nego cela ekipa Denvera, a svaki ulaz je bio tezak kontakt od strane odbrane. Dajte im uplatnicu da znaju gde i kome da plate za pravo da im se sudi posteno.

Alimpije

pre 4 godine

Ljudi, zar ne vidite kako je Joka izgubio kilazu, lik postaje atleta, zakucao je nocas brutalno. Joka iz dana u dan jaci, garantujem da ce jih sam licno odvesti do titule. Uzima MVP sigurno.

RW#0

pre 4 godine

Posle svetskog ne mogu da verujem da se sa istim intezitetom prate igre Denvera i Jokica. Ja redovno pratim nba a Denver sam gledao ove sezone samo dva puta protiv Lejkersa i Hjustona zato sto njihove meceve ne propustam. Denver smaracka ekipa, realno mogu i prvi da zavrse apsolutno svi znamo da nemaju sta da traze u plej ofu protiv pa skoro bilo koga.

Tuesday

pre 4 godine

najbolji centar planete ...djordjevic je kriv....najbolji centar planete...djordjevic je kriv...najbolji centar planete....djordjevic je kriv...
(nisam robot, 11. decembar 2019 09:18)

Ne nego sam ja kriv..

Bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica, bircevic je bolji od jokica

Dragan-Borca

pre 4 godine

Tim Koneli i uprava se uljuljkali u proslogodisnje rezultate, pa dok se drugi naoruzavali, oni prelazni rok bas lose odradili. Plamli je plac majke Bozije. Ok jeste Filadelfija kuci prejaka, i bilo je gusto cak i bez Mareja. Ali protiv Bruklina i Bostona se videlo koliko je uprava bila u zabludi oko nekih igraca. Denver zadnjih 6 ima 1-5 skor, a Barton igra u tih 5 poraza po 36 minuta. Ima 39% suta, 12 poena i 21% trojku. To je za 36 minuta ocajno. Cak i kada nesto ispogadja opet ima los uticaj na ceo tim sa svojim individualnim pristupom kosarci. Zadnji minut lomi se utakmica, on se zalece bezglavo na Embida i Horforda i naravno gubi loptu. Sto veca minutaza za Bartona- losija ofanziva. Tj on ubije bukvalno pola ekipe, pola tima im nazadovalo od kada forsira Bartona sa najvise minuta od svih. Jokic sve bolji, a ostali sve losiji. Ponavlja se situacija ista ko proslih godina. Svi hejtuju Geri Herisa, a decko ne moze 5-6 lopti dobiti od Bartona i Mareja koliko ova dvojica soliraju. Sada se vec vidi da im je Grant promasaj i da nije ni cudo sto ga se Oklahoma tako lako odrekla. Nazalost Denverova klupa je trenutno jedna od najgorih u ligi. Vecina drugih timova u punom sastavu ima na klupama Bogdana, Vilijamsa, Divajna, Ibaku, Bejnsa, Terensa Rosa, Herela, Smarta, Kuzmu itd, a Denver ni blizu igraca takvog kvaliteta. Koneli da je pametan da spakuje Bizlija, Bartona, Huanca za jedno dobro defanzivno krilo i da nadje boljeg rez.centra od Plamlija, ali dzaba kad nece to uraditi.

JPR24

pre 4 godine

Zavesit ce od 5-8 mjesta na zapadu i ispadanje u prvom krugu PO.Kakav crni Denver?
(sarajevo.ba, 11. decembar 2019 08:38)

Da nisi i ti iz Melburna !?

veliki strumf

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.

steva

pre 4 godine

Jos jedred , Jokic je skoro pa ok ...Denverov stvarni problem su neki durgi igraci ...nekonstantna zvezda (koja ni blizu zvede nije) Murray ( povredio se vec na pocetku prve chetvrtine i nije se vraco u igru) ...ove godine tragicni Harris (veceras je uzasno poceo , kasnije je odigrao nesto) . pa onda i cela klupa...katastrofa . Morris , Beasley , Craig ispao iz rotcije ...i Plumlee isto tako . Ekipa koja promasi onoliko zicera , otvorenih shuteva sa poludistance , floatera ...ne dobija mech . Nebiva . Inace , Denver ove godine igra mnogo bolje u odbrani , nego pre . i Jokic je ove goidne bolji u odbrani , ali je napad zakazao , narocito shut za 3 poena . Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.

Kukatilo

pre 4 godine

Jokic je proslost.
Sad je u modi prof.dr Bjelica buduci MVP lige.Kosarkaski intelektualac u rangu Medzika Dzonsona.Cim se ovaj drugi vrati u svoje prirodno staniste 5 poena i 6.skokova pojavice se novi genijalac u vidu Gudurica.A tek kad nas div Bobi pocne da rastura u vec odlucenim mecevima ima da nastane delirijum medju nebeskim narodom.
(Vasa, 11. decembar 2019 08:26)

Ti se bas potrudis da dobijes minus za komentar...
(Petar, 11. decembar 2019 08:52)

Covek je kroz ironican komentar savrseno opisao mentalitet naseg naroda. Od mene uvek plus.

comi li

pre 4 godine

Provalili debeljka, vreme je za povratak u Megu, da pokusa da osvoji barem jedan trofej u karijeri
(air jordan, 11. decembar 2019 12:30)

Kako mislis provalili? Da si ikada igrao kosarku, basket znao bi da je vrhunskog kosarkasa nemoguce provaliti. Ako hoces da kazes da Jokic nije vrhunski kosarkas, to je druga stvar, tu se slazem sa tobom, ali ko ima igru u malom prstu, uvek ce naci nacin da ubaci 20-30p kao od sale.

Ja sam imao priliku da igram protiv jednog vrhunskog igraca basketa, koji nikada nije trenirao kosarku, ali je bio rodjeni talenat. Jeste provodio vreme na terenu sutirajuci svaki dan na kos, ali to svi oni koji treniraju rade a nikada ne dostignu ni delic njegovog nivoa.
Kada bi njega poredio sa Jokicem, zaista bi Jokic izgledao smesan, jer pored suta, tehnike, neverovatnog pregleda igre, imao je skocnost, brzinu, snagu i kondiciju da igra kosarku po ceo dan.
Ustvari, pre podne bi trenirao i igrao fudbal, a onda, posle podne, presao bi na basket jer mu nikada nije bilo dosta sporta.
Nismo ga zvali air jordan, ali sam siguran da on nikada ne bi mogao voleti igraca poput Jokica, jer je obozavao kosarku.
Da si ikada igrao kosarku ili basket, bilo je samo ironicno, majstore.

Goran

pre 4 godine

Dok je Denver pobjedjivao a Jokic davao po nekoliko koseva po utakmici svi su kritikovali Jokica i trenara Denvera. Sad Jokic igra mnogo efikasnije al ekipa gubi utakmicu za utakmicom. Sta je sada vaznije ? Da Jokic ima dobru statistiku ili da ekipa pobjedkjuje??? Odgovor je normalno poznat!

Sport

pre 4 godine

Ovog puta zakazala druga petorka. Očajno odigrano i nedostatak Mareja se video. Jokic sasvim dobar u odbrani kao i veći deo Denvera, ali u napadu su svi sem Bartona trokirali. Jokic je pokušao i razigrao koliko je mogao uz poene, ali nije bilo dovoljno.

Jaran

pre 4 godine

Jokic i Embid odlicni na oba kraja terena, ali razlika je bila u podrsci saigraca: Embid je imao Herisa, onog Tibulea sa klupe i delimicno Horforda (daleko bolja odbrana od napada), a Jokic je imao samo Bartona.

Bukvalno niko nije znao da povuce napred sem Jokica i Bartona, moraju ozbiljno da razmisle o trejdovima jer od Herisa, Bizlija i Huanca nemaju koristi..


P.S. Jel se zna sta su pricali Jokic i Embid na kraju? Nekako mi je i dalje cudno da su u odlicnim odnosima kada se zna da je Dzoel u "ratu" sa skoro svim centrima? :D

Dvojnik

pre 4 godine

E ovako, otpratio Sam Denver I Stece se utisak da tu IMA previse igraca a vise se ne zna ni ko pije a ni ko placa. Neki trejd tu Mora da se desi, mozda cak I Murray za neku drugu varijantu pleja. Jokic ce biti OK Ali Mora pod hitno da nauci vise poteza ledjima ka kosu a ne stalno da vraca pas na trojku.

momcilo

pre 4 godine

Jokica je veoma lako cuvati. stalno je ledjima okrenut kosu i gleda koga ce da proigra. Da pristupa aktivnije, drcnije imao bi mnogo vise poena, a to je ono sto je najbaznije u NBA. Steta sto mu to nije bitno, sam sebe nepotrebno limitira.

JPR24

pre 4 godine

Šta se desilo sa Dzamalom Marejem? Vidim da je igrao samo 5 min. Povreda? Ovim mecom Denver he završio vrlo neusoesnu seriju gostovanja na istoku i sada ima 5 mečeva kod kuće (čak 8 od narednih 10 mečeva igraju kući), sve sa slabijim protivnicima koje mora da dobije ako hoce dobru poziciju pred plej of. Svaki eventualni poraz ih može poprilično koštati.
(veliki strumf, 11. decembar 2019 08:43)

Gledao sam od sredine trece četvrtine. Tada su najavili da se Marej neće vraćati u igru. Znaci povreda. Ai kojeg tipa ne znam. Sto se tiče Denvera, loša serija na istoku. Odbrana je okej. Ali napad, loše, imaju slabe periode, kreativnost fali kad igra klupa, i za tri su ispod 30% , a i generalno šut ne ide, procenti su slabi, pa i solidna odbrana ne može to da pokrpi. Sad im sledi period na domaćem terenu, već sledeća sa Portlandom, tu nema izbora, mora da padne pobeda, inače će zaglaviti na sredini tabele...

Milan

pre 4 godine

Dopada mi se to što postoji veliko uzajamno poštovanje između Jokića i Embida i pored ogromnog rivaliteta, ni nalik onome što vidimo kada igra protiv KAT-a recimo. Tu se tačno vidi da se ne podnose, a rekao bih da je slično i protiv Gobera.

Saša

pre 4 godine

Jednostavno je. Ako Denver hoće da se bori za vrh treba mu na pozicijama 2 i 3 bolji igrači. Ovi koji sada igraju jesu dobri, ali ne i za ekipu koja hoće da se bori za vrh.
Medjutim, tu je Denver sada u problemu: ta dvojica, Heris i Barton, imaju jake ugovore. Ako bi se umesto njih forsirali Bizli i Porter da se vidi mogu li biti bolji, onda je problem 30 mil godišnje prethodne dvojice što puno znači za selari kap, a niko ih ne bi hteo u trejdu. Dakle, jedino da igraju i da budu dobri, a tada mozda i moze neki trejd sa njima. A Porter, Huančo, Bizli i Krejg igraju za mnogo manju platu, pa kao rezerve kolko se pokažu.
Jokiću njih dvojica ne odgovaraju za igru sa asistencijama i blokovima.

Miško

pre 4 godine

Sta su Spanci i Skola uradili ovom nesretnom Jokicu, hahahahaha. On ce crnko vecito vuci traume od njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mikii, 11. decembar 2019 12:38) # Link komentara

Važno je da si ti srećan!
Svašta!

Pseudoharms

pre 4 godine

@Mr_Melbourne Nije Embiid dao 31 poen, vec je igrao 31 minut, a dao 22 poena, procitaj vest, ako vec nisi gledao, a nalazis se prozvanim da komentarises. Sinoc su i on i Nikola, manje vise, odigrali uravnotezenu utakmicu, po ucinku, kao sto je to obicno slucaj, jer zaista jesu, svako na svoj nacin, najbolje petice NBA lige. A tvoj komentar, odise subjektivnoscu i negativnoscu, dok poenta ovog foruma je, da ljubitelji kosarke mogu nesto pametno prokomentarisati o utakmicama i rezultatima id prethodne veceri. Nista nisi bolji od ove brace, koja troluju na vesti o Bogdanovicu i posle meca SAC-PHX npr,raspravljaju o zvezdi i partizanu.

bskfan

pre 4 godine

@Dvojnik

Problem je u tome sto su Mareju jesenas produzili ugovor bez ikakve potrebe i sada ne mogu da ga trejduju cak i kada bi hteli. Harisa posle ovako slabe igre vise niko i ne trazi, za Beaslija niko ne bi dao pik prvog kruga, Plamli se ugovorom od 14 miliona je bezvredan u trejdu, Milsap sa ugovorom od 30 miliona je takodje bezvredan u trejdu, za Granta su dali pik prvog kruga tako da bi ih sada bio blam da ga trejduju, Juancho ne igra, Morisu je cena nikakva...sve u svemu potpuna menadzerova katastrofa. Mogu da naprave neki trejd ali samo ako daju neki pik, a i tu su tanki. Tim Konoli i Malone treba da se urazume i da urade ono sto im je jedino preostalo, da Jokicu daju odresene ruke da igra svoju igru jer je Maloneova strategija pravljenja defanzivnog tima od Denvera dozivela potpuni fijasko. Od tima koji je imao najbolji napad i igrao najlepsu kosarku Malone je za samo dve godine napravio tim koga je mucno gledati.

Pera Ždera

pre 4 godine

Za "pametnice" koji forsiraju pricu da tim gubi jer Jokic sada daje vise poena, bilo je bolje kad je bilo obrnuto.
Klupa Denvera sinoc prosecno -15. Starteri u plusu. Koliko ja znam, Jokic sedi na klupi za vreme "postizanja tih -15. Ne utice na to.

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.

Pojedini jesu igrali bolje kada Jokic nije gledao kos zato sto je bukvalno sve radio za njih. Urucivao do besvesti, pravio po 5+ blokova po napadu. Da li jedan fransizni igrac takvog istorisjkog potencijala treba samo to da radi usled nesposobnosti svojih saigraca? Ako je to cilj Denvera, ok. Opet, videlo se iz aviona da to nije odrzivo na duze staze jer kad tad su bili potrebni Nikolini poeni jer to NEMA KO da nadomesti. Plamli mozda?

Imas igraca koji moze da ima 25/12/8 proseki, pri izrazito timskoj igri koja sve cini boljima nego sto jesu i ovde lupetaju da ne treba da ne gleda na kos.. pobedjivali su tako. I gubili su isto tako tada.

Ako ne moze da igra svoju igru vec mora da bude bebisiter svojim saigracima, onda je tim problem. Koncept. Videli smo sta je Denver prosle sezone kada se igrao "Jokic ball". Problem ove je sto se posed lopti prepolovio kod njega i vise nije to taj napad. Marej dribla, Jokic postavlja blokove i urucuje do besvesti - manjak protoka i kreativnosti.

I da, Nikola sinoc 11 asistencija - timska igra i pored poena. Dakle klupa ocaj. Jokic mora da daje svoje proseke jer je tim oko toga i koncipiran + je za to debelo placen.

kibo

pre 4 godine

ne moze ovako ipak, cela prva petorka u plusu i to oko 10 poena, 2 petorka se raspada, ocekivao sam vise od granta dok bizli ocigledno vise ne uziva u denveru i ne pruza dobre partije. da ih onako razvale u fast break points u 3oj na brzaka, to je smesno.

bskfan

pre 4 godine

Sad se Malone u cudu nasao jer sta god da radi klupa mu izgubi utakmicu. Sterteri koliko god lose igrali sinoc opet bili u plusu a onda udje klupa i napravi munus od 15 koseva. Grant za 19 minuta -16, Plamli za 15 minuta -13, Beasly za 12 minuta -12, Kreg za 8 minuta -10. Da je Moris igrao sa klupom celu utakmicu i on bi bio -15 ali je zbog povrede Mareja igrao i sa starterima i bio skoro na nuli. Onog Granta stvarno ne razumem, pokretljiv moze da skoci a ne moze da uhvati nijednu loptu, sinoc za 19 minuta imao samo jedan skok. Denver je opet tu izgubio utakmicu jer je imao cak 11 skokova manje od Filija. Sut spolja i dalje problem, svega 26%.

Na kraju u vezi MPJ-a, taj decko trenutno nije ni za G ligu. Pokretljivost nikakva, pregled igre slab, sut ispodprosecan, lopta mu prolazi kroz ruke ne moze da je uhvati, promasuje dva cista polaganja, kad kod udje u igru uvek u minusu. Ja licno nikada nisam imao poverenje u Denverovu klupu sa Plamlijem ali ovo sto rade ove godine je vec cista katastrofa. Iako se Denver nalazi pri vrhu tabele (tada je obicno vecina igraca u plusu) oni imaju samo 6-7 igraca u plusu a svi ostali su im u debelom minusu.

Buki

pre 4 godine

Denver je prosecna ekipa i sve od prvog kruga plej offa je odlican rezultat svi ovde kritikuju pojedine igace a po meni je su glavni krivci Marey i Jokic oni kao glavni igraci treba da vuku i napreduju Jokic treba da bude na nivou od prosle sezone iz regularnog dela a Marey mora da napreduje i bude konstantan i recimo da daje 25poena u proseku e to bi onda bila ekipa iznad proseka.Ja da sam na njihovom mestu bih pokusao napraviti trejd sa Pelikansima ima tamo zanimljivih igraca Holidey,Ingram,Redick,Hart u Pelikasima je guzva i pokusace da prave prostor za razvoj Zajona i to treba iskoristiti.

petarczv

pre 4 godine

Dalje, Embiidu je zamena jedan Al Horford, Jokicu drvo (ispod 5 poena) Plamli! Ima li se sta tu dodati.
(Pera Ždera, 11. decembar 2019 15:46)

Ajde ne izmišljaj al Horford nije nikome zamena pa ni Embiidu igra u prvoj postavi zajedno sa njim na poziciji 4...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Са Марејом у тиму би вјероватно дошли до побједе. И без њега су били ту негдје.

KOSTA1703

pre 4 godine

Ova godina će trebati da se iskristaliušu stvari u Denveru.
Evidentno je da nemaju snage za titulu, možda to mogu popraviti nekim trejdom, ali je pravo pitanje šta TREJDOVATI i za koga?
Ok potrebna je rezervna petica, sve ono što Plamli radi u vazduhu mogu i Grant a bogami i Porter.
Potreban je bek šuter tpa Bertransa, Korvera,Redika, Bojana Boganovića ali mi se ne čini da će ga Denver naći jeftino.
Ostalo im realno ne treba, treba da dodaju Porteru još 7-10 kg mišića i da to isprate i kvlaitet šuta , brzina i skočnost, i dobili su vrhunskog igrača za dugi niz godina.
Neka se čuvaju povreda,neka budu medju 8 na Zapadu, imam utisak da Melone Portera čuva kao kec aiz rukava.
Prosto je neverovatno koliki potencijal leži u njemu, samo kao bude zdrav.

Pera

pre 4 godine

Primetno je da celi tim Denvera ove godine igra sa manje zelje , volje , htenja , zara , pa i agresivnosti...i to je ustvari njihov glavni problem.
@steva
Prosle dve sezone su ziveli za ulazak u PO, ove su im misli vec u PO a ne u borbi za ulazak, odatle potice taj nedostatak agresivnosti. Sezona je duga, pojedinacne utakmice su manje vazne, vazno je da kliknu, nadju svoju igru. Na primer, sledecih 10 utakmica su uglavnom lakse i kod kuce, tu vec mogu da se vrate na drugo mesto. Mene brinu trojke, pre svega Jokiceve (iz godine u godinu sve slabije), kao i Grant i Porter - za sada pruzaju manje nego sto se ocekival. Naravno, to moze da se promeni do kraja sezone, narocito za Portera koji polako dbija sansu sve vise, dobar je u napadu, a u odbrani ima bas dosta da uci, u karijeri je do sada skoro iskljucivo igrao protiv klinaca srednjoskolaca koji se uplasile cim ga vide.

Milos

pre 4 godine

Bravo majstore, nema veze, samo tako nastavi, dubl dubl, tripl dubl, na tabeli ste dobri, imate pozitivan skor, sto je najbitnije, pa sta bude, samo napred, sezona je duga, ima jos da se igra, polako, ajde