Nedelja, 01.12.2019.

08:45

Jokić: Težak poraz, bili smo nesmotreni, gubili smo lopte

Nikola Jokić i Denver su kao gosti u "srpskom derbiju" sa Sakramento Kingsima izgubili rezultatom 97:100.

Izvor: Z.K.

Jokiæ: Težak poraz, bili smo nesmotreni, gubili smo lopte IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Lesa

pre 4 godine

Probao sam da gledam malo od trece cetvrtine ali ne vredi. Legao u krevet i reko ajde malo da odgledam. Ono je ne gledivo, kakvo je ono divljanje na momente ono jezivo, ja ne znam kako nekome ko je ikada uzeo loptu u ruke ono moze da se svidja. NBA definitivno do PO utakmica vise nije kosarka nego izivljavanje nad loptom. Posle citam rezultat kada je bradonja dao 60p, 158-111 u regularnom delu. Ej 269p za 48 minuta igre. I onda neko pominje danasnje rekorde i dostignuca, pa to je smesno. Ispucavanje ko na traci, odbrane do PO se igraju uglavnom kao da je igraju cunjevi, asistencije se broje kako ko stigne i posle nekoliko dodira nakon pasa. Sta napravise od ove predivne igre. Umeju oni i dalje da igraju ozbiljno, to PO pokazuje ali do PO ovo sto vecina ekupa igra vise nije kosarka.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ok, nije Joka bio sinoc na svom nivou, skripalo je i u napadu, ali ne brinem za njega. Samo da je zdrav, da igra stabilno i dozirano kako sezona ide, i da onda u plejofu gledamo njegove majstorije. Ne bih ja mnogo sudio o njegovoj igri u ovom trenutku, jer Nikola ima iskustvo igranja plej ofa iz prosle sezone, i zna tacno sta je bio razlog da budu eliminisani od Portlanda u sedam tekmi, tima koji je tada bio slabiji od Denvera. Strpljivo samo, mora se rasporediti snaga i igrati na rezultat kada bude najvaznije.

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ocaj zivi kako covek igra. Ako ovako nastavi izgubice mesto u petorci. Mada i Denver ce morati da trazi nacin da ga motivise da pocne da igra.

Dvokorak

pre 4 godine

Pogledao sam samo prvo poluvreme, izgledali su skroz dobro, Jokić 2 šutnuo na koš, jedan posle ofanzivno skoka, uhvatio 4 skoka, razigrao na početku Herisa, kretao se dobro u odbrani, jedina zamerka što nije više pokušao s niskog posta, čisto da im opteretiti reket, eventualno izvuče koje bacanje, ali pošto su imali i rezultat i kontrolu nad utakmicom nije ni bilo potrebe.
Druga petorka je sa +17 sišla na +7,kad su se vratili sve je ubrzo bilo pod kontrolom i ja otišao na spavanje, vidim ne trebam im 😉

A37

pre 4 godine

Na zalost, definitivno je Jokic u kanalu... Ono sto je bilo vidljivo na svetskom je definitivno prisutno i u NBA sezoni. Definitvno mu se nesto desilo "u glavi" preko leta. Ima visak kilograma cak i u odnosu na kraj prosle sezone, sut za 3 je nestao a za 2 je osetno nazadovao... Da li su ga pritisle pijavice sada kada ima ozbiljne pare ili ova situacija oko brata? Ne znam, ali ne izgleda dobro. Nadam se da prosla sezona nije najbolje sto smo videli u njegovoj karijeri... Uzivanje je gledati ga kada igra barem pristojno.

MYNX

pre 4 godine

Jokicu bolje počni da igraš košarku i da uzimaš šuteve ....nego sto baljezgaš gluposti svaki put....svako ko se seca zna da sam uvek branio Jokica i po meni je najbolji Srpski igrac ikad jos od prosle god....ali sada je preterao....najgori na terenu....nespreman....mrzi ga da sutira....mrzi ga da se krece....superstar bezi od koša....uzeo 4 suta do poluvremena mozda ni toliko....bezi od kontakta....ni bleda kopija onog igraca od prosle sezone....realno za sada ovo mu je najgora sezona u nba cak i na pocetku je delovao bolje nego sada!

bskfan

pre 4 godine

Najteze je dobiti dobijene utakmice. Mlade ekipe je tesko motivisati da igraju protiv pacera i onda nije slucajno sto su izgubili od Pelikana, Atlante i Kingsa. Da je pocetak bio malo bolji za Kingse onda bi se mozda i igrala normalna utakmica ali kad je Denver poveo sa 17 poena to ih je totalno uspavalo. Haris 20 poena dao u prvih 8 minuta a posle se nije video do kraja utakmice. Marej katastrofa. Milsap katastrofa. Jokic se uspavao a kada je na kraju pokusao da se probudu nije islo jer je bio van ritma. Barton igrao dobro ali ona nerezonska izgubljena lopta na kraju utakmice ne sme da se desava. Za Mareja da i ne govorim, na kraju im treba trojka a on ide ispod kosa...da je na vreme vratio Jokicu da sutne OK, ali uopste ne sutnuti to je nedopustivo, a to mu se sinoc desilo dva puta, i na kraju regularnog dela i na kraju produzetka. Ako nista drugo opet se pokazalo da fali odbrambeni igrac na poziciji 3 jer je Barns radio sta je hteo. Barton je po meni dobar kao sesti igrac, da ima ulogu kao Svit Lu, a trojku mora da nadju ako zele nesto vise da ucine u plejofu. I naravno Plamli, na malim utakmicama on nesto kao i igra ali kada se igra jaka utakmica on je neupotrebljiv. Dakle, ja ocekujem trejd za trojku i rezervnog centra, ako do toga ne dodje Denver nema sta da trazi u plejofu.

dare

pre 4 godine

Ko je gledao sinoć utakmicu mogao je da vidi koliko je jokica mrzelo da igra, baš se vukao. Ne znamo dal nema neku povredu pa se ne forsira. Inače meč je izgubio Marej i Barton sa nekim debilnim rešenjima i greškama. Jokic nit se forsirao nit imao neki doprinos. Inace bas cudna utakmica sa mnogo gresaka i promasaja sa obe strane.

železničar

pre 4 godine

Ma glavno da si ti ćapio 150 milki, šta te briga dal pobeđujete ili gubite. I tako je tvoje zalaganje iz utakmice u utakmicu na sve sramnijem nivou...

KOSTA1703

pre 4 godine

Nešto debelo ne valja u svlačionici Denvera.
To jasno kaže i Jokićeva ironija u komentaru "nisam dovoljno dodavao lopte Džamalu u kontri".
Mislim da neko mora da upregne Mareja, ili od Denvera nema ništa.

slaviša šmigič

pre 4 godine

denver bi dobio utaskmicu lagano ali posebno marej kao i ostali niski igrači počeli solirati igrati svako za sebe gledam mareja na krju kad je denveru bila potrbna trica za izjednačenje ali se namerno zaleti ispod koša samo kako nebi došla lopta do jokiča pa bi opet mogao,da bude heroj iako igrom to nije zaslužio kad igraju ekipno oko jokiča tada i dobivaju utakmice a kad ovako soliraju mogu izgubiti i od jadne ekipe kakva je ekipa sakramenta gde jim je najbolji igrač sinoč bio centar,da je jokara ostao vani i pustili onog drugog belog centra plamlija sigurno,da bi dobili utakmicu barem minimalnom razlikom a jedan od najgorih igrača u ekipi sakramenta ako ne najgori bio je upravo bogdanovič srečom dobili su utakmicu zahvaljujuči vrhunskoj igre centarske linije u odbrani.

slaviša šmigič

pre 4 godine

možemo samo pričati ko od naše trojke je bio najmanje loš i barem malo koristan a to je jedino bjelice koji je uhvati dosta ofanzivnih lopti gde su igrači sakramenta to dobro iskoristili sa postignutim poenima iz drugog napada plus imao neke blokade koje su bile čiste a sudije sviralr faul dog bogdan šta reči sem sreča pa nije imao pune minutaže inače bi jih obradovo novim porazom.

Coa

pre 4 godine

Kakva nezainteresovanost i vucaranje po terenu... Bilo je jako neprijatno za gledati. Mozda decko ima i privatnih problema, ne znam sta se desava sa bratom i onom tužbom...
Realno Denver je bolje izgledao kad je Plamli bio na terenu umesto Jokica. Decko se makar trudi, trci, skace, igra odbranu.

tocka

pre 4 godine

Jako loš dan Jokića, ništa nije ulazilo. Ne igraju preko njega, loptu uglavnom prevodi Marej koji je OK šuter, ali nije za pleja. Na početku dok je lopta u napadu bila u Jokićevim rukama imali su napad. Kasnije uzas.
Ne razumem zašto ne razigrava Bol Bola i MPJ-a kada Denver uhvati dvadeset razlike, nego uvodi Monte Morisa, Bizlija i ekipu koju smo već gledali prošle godine. Tori Kreg koji je najjači defanzivac ne ulazi uopšte. Uzasno veče Denvera, a mogli su i pobediti da se nije deailo onih par kikseva Mareja. Jokić će sa Bogijem uskoro kod psihologa, ali za razliku od Bogdana kojem ne treba fizički trener, Jokić bi stvarno mogao da se dovede u red. Najbolje je igrao prošle sezone kada nije izgledao kao šampion oktober festa.

nex

pre 4 godine

Prvi put posle ere Dzordana, Milera, Rodmana, Stoktona, Robinsona, Hakima, Juinga, Barklija, Starksa, Kempa, Pipena, Melouna itd, odgledah duze od pola sata jednu NBA utakmicu. To nije za uporediti.
Vasarska, poludivlja kosarka

Pant.LA

pre 4 godine

posle cele one fame u predsezoni, drafta, trejdova i price o nikad neizvesnijoj i ujednacenijoj ligi, na samom pocetku, posle samo 15 ak utakmica, imamo jasnu sliku ko su po ekipe, eventualno borba za to 8. mesto u obe konferencije.. malo im je propao plan o neizvesnosti regularnog dela pa mora malo da se koriguje tabela.. verovatno dva najgora napada za pobedu koje sam video u zivotu i totalna nezainteresovanost jokera, koji bi verovatno, da igra za nekog od blizanaca, za onakav pristup igri, sa tribina popio neku protivgradnu raketu u glavu i to ne bi bilo nezasluzeno.. ali ovo je nba, samo jos jedna nebitna utakmica u regularnom delu za po ekipu i vrlo bitna za ekipu koja se grcevito bori za 8.mesto

Marinko

pre 4 godine

Plamli? U redu je. Jokic uvek igra preko k to je jasno i tako ce biti dok ga bude na parketu. On covek jedva ceka da bleji negde pored Dunava, jede riblij paprikas, gaji konje i sve ono sto ga ispunjava. Ovo mu je samo posao. Ima suvi talenat i taj talenat je u danasnjoj NBA naplatio. Denver nije samo jedan igrac, tih 17p nikako nisu smeli da prodaju protiv mucenog Sakramenta.

sasa pg

pre 4 godine

Čekaj, ko je bio dobar u odbrani? Jokić? Onda nijesmo gledali istu utakmicu. Pretrčavali su ga ko je kako htio, ništa nije mogao da zagradi, kretao se kao trudna slonica, i samo pokupio odbijene lopte koje su mu padale u ruke

Nikola

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 1. decembar 2019 09:59)

Pa izgubili su.

haylee

pre 4 godine

Jokic najlosiji na terenu bio. On ce morati u toku sezone da se vrati u kondiciju da moze da odigra utakmicu. Ono sam gledao sinoc je bilo kriminalno.

Srba

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 01. decembar 2019 09:59)
Sarkastican si ali nema veze... Jokic je od pocetka sezone, a proslo je mnogo, imao samo jednu (1) utakmicu dostojnu onog sto se prica i njemu u Srbiji! I to protiv ekipe koja ne igra odbranu. Pogodio je dva suta za pobjedu ali to nije bila izgradjena pozicija niti neko centarsko uguravanje vec bekovski sut preko ruke pola sekunde do kraja... NIKO mu ne bi zamjerio da je promasio, mozda zato i nije. Vidjecemo kad bude vazno. Ali neka ta dva meca budu i da je njih odigrao odlicno, plus taj jedan, on je odigrao ukupno tri (3) meca vrijedna statusa. Znaci svaki peti mec. Mada nije on nista kriv. Meloun je kriv. Prvo Djordjevic pa Meloun...

Zinjak

pre 4 godine

@Ivan - meni je interesantno da su njega prestali da interesuju statistički podaci onog trenutka kada je potpisao novi ugovor. Gruvao je statistiku dok mu nisu dali kintu i sada odjednom to nije važno.

CarloNS

pre 4 godine

Nešto je trulo u državi Danskoj...

Nije Jokić zaboravio da igra košarku, već je to njegov način protesta. On ima tu pasivnu agresiju kojom iskazuje nezadovoljstvo. Verovatno malo ljudi zna šta je tačno u pitanju, ali meni se čini da mu se ne dopada što su mu praktično uzeli loptu iz ruke i nasadili ga na liniju za 3 poena. Ili naka jasno kaže šta mu smeta i počne da igra ili neka menja klub (ili sport)...

WillyWonka

pre 4 godine

Ko nije gledao utakmicu, može tražiti alibi za Jokića, te igra za ekipu, te dobar je u odbrani, tralala. Ko je gledao utakmicu, vidio je čovjeka kojem je sve teško, koji mrzi što uopšte mora biti na terenu i koji otaljava svoj posao preko volje, sve za bijednih 146,5 miliona. Potpuno je nespreman, kao što je bio nespreman i na SP. Samo zahvaljujući ogromnoj inteligenciji i isto tako ogromnoj masi, još uvijek održava glavu iznad vode. Plamli, onakav kakav je, izgara na terenu, ubija se, trudi se, skače, trči, promaši, pogodi, ali zalaganje totalno i Denver vodi. Onda uđe superstar Jokić bez ikakve energije, šutne nekoliko puta, samo da mu se ne zamjeri da nije htio da šuta. Jokić mi je jedan od najdražih igrača, nadam se da će raščistiti sam sa sobom šta želi i šta hoće. Šteta je da jedan takav genijalac kaže - svejedno mi je.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije samo jokič več sva trojica jad i čemer o bogdanoviču nebi stvarno jadan otimali mu lopte iz ruku po običaju a trice je bacao ko u brdima kad bacaju kamena s ramena.Emoj divac svaka čast kako si ugurao bogija u sakramento a kako kaže nije zadovoljan platom.

sasa jokic

pre 4 godine

Danilovic i Djordjevic su nedavno izjavili kako bi jedino Bogdan iz ove ekipe u NBA mogao da igra sa njima u njihovo vreme....e zbog ovakvih pretencioznih i pristradnih izjava srpska javnost ocekuje od Bogdana igre u stilu Doncica ili Jokica (prosla sezona) a on decko nije taj kalibar. Ja razumem dvojac Saleta, nalravili su dobar finansijski dil sa Divcem, ali realnost je drugacija. On je odlican igrac, talentovan, ali pripada srednjoj ligi igraca u NBA. Mozda moze da konkurise za najboljeg sestog igraca, i to je maksimum.

xxx

pre 4 godine

Jasno je da su neki ostvarili sve u svom zivotu a na zalost ima mnogo onih koji mrze i koji su profesionalni pljuvaci i to im je najveci uspeh. Znaju oni odlicno gde su i u sta ce im proci zivot. Zato mrze ne druge nego sebe. Ne zele to da priznaju sami sebi pa pokusavaju da se lece ovde svojim jadnim komentarima. Zalosno je ali smo sve bolesniji i bolesniji narod...

slaviša šmigič

pre 4 godine

kad pogledam ovu trojicu naših jad i čemer što se tiče košarke bogdanu opet otimali lopte iz ruku a trice je bacao dobro da je dobacio do table bolje,da čuva ovce a ne,da se buni kako mu mala plata,svaka čast divcu kako i na koji način je smuvao bogdana u sakramento treba,da mu ljubi noge do kraja života.

nba

pre 4 godine

Nekog su zavarala ona dva koša za pobedu ali Jokić je u kanalu cele sezone. On i Marej treba da daju po 50-60pts po meču a ne da se raspadaju.

dnevna doza prosecnog Jokica

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!

Don

pre 4 godine

Bezvoljan i neutreniran. Trudi se samo protiv velikih rivala, potcenjuje protivnike. Obozavam ga, ali mi se ne svidja njegov pristup igri u zadnje vreme...
Marej posebna prica, decko koji sve unisti u kljucnim momentima.
Denver dobar u odbrani, ocajan u napadu...

auuu

pre 4 godine

Ovaj je gotov. Izgubice mesto u prvoj petorci. 7 poena na utakmici, a trudio se iz sve snage, sutirao je 11 puta ali ne ume on protiv odbrane. Provaljen je.

ivan

pre 4 godine

Pa sam je izjavio pre neki dan da njega ne interesuje ni statistika, ni poeni, ni asistencije... To je ono sto se vidi vec sad da od njega nikada nece biti super star jedino ga sad interesuje kako da se najede krofni i ostalih gluposti posle utakmice... sve je deblji i deblji... Bas glupo i zalosno

mladen

pre 4 godine

Pravila NBA su jasna - koliko si placen toliko igras, a koliko si placen tolike su i tvoje obaveze. Ako imas najvecu platu u timu ili jednu od najvecih i minutazu koja prelazi 30-35 mimnuta po mecu onda si obavezan da se potrudis da imas i ucinak u skladu sa tim... Ne razumem kako Jokic moze da kaze da ga ne interesuje statistika? U stilu - dacu kos ili dva ili imati par skokova , pa sta? Pa ogromna plata znaci i ogromnu obavezu. Igras 25 minuta i sutnes dva puta na kos?! I tek u zadnjih pet (na zahtev trenera?) pocnes preuzimas odgovornost?! Pa to nikad u NBA nisam video! Znaci, uzeo sam lovu, a sad me bas briga...Srbi su stvarno specifican svet. Da igrac koji je usao po statistici medju pet u sezoni NBA sam odustaje od sopstvene karijere to nikad nisam video...Pardon, jesam 2016 kada je Novak Djokovic na vrhuncu moci rekao da mu tenis "vise nije prioritet"..Znamo sta se tada desavalo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bezvoljan za igru.Gledao sam ceo meč sinoć.Glavni igrač franšize ne sme sebi da dozvoli da za 36 min.u igri šutne samo par puta ka košu...I to nije jedan meč već konstantno iz meča u meč šutne samo par puta po meču.

Srba

pre 4 godine

Ovaj ce u penziju jos malo. Kao Pekovic i svi ogromni bijeli centri. Pa i crni. Jedino je Gasol trajao koji je oborio znacajno kilazu u odnosnu na mladje dane.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bezvoljan za igru.Gledao sam ceo meč sinoć.Glavni igrač franšize ne sme sebi da dozvoli da za 36 min.u igri šutne samo par puta ka košu...I to nije jedan meč već konstantno iz meča u meč šutne samo par puta po meču.

mladen

pre 4 godine

Pravila NBA su jasna - koliko si placen toliko igras, a koliko si placen tolike su i tvoje obaveze. Ako imas najvecu platu u timu ili jednu od najvecih i minutazu koja prelazi 30-35 mimnuta po mecu onda si obavezan da se potrudis da imas i ucinak u skladu sa tim... Ne razumem kako Jokic moze da kaze da ga ne interesuje statistika? U stilu - dacu kos ili dva ili imati par skokova , pa sta? Pa ogromna plata znaci i ogromnu obavezu. Igras 25 minuta i sutnes dva puta na kos?! I tek u zadnjih pet (na zahtev trenera?) pocnes preuzimas odgovornost?! Pa to nikad u NBA nisam video! Znaci, uzeo sam lovu, a sad me bas briga...Srbi su stvarno specifican svet. Da igrac koji je usao po statistici medju pet u sezoni NBA sam odustaje od sopstvene karijere to nikad nisam video...Pardon, jesam 2016 kada je Novak Djokovic na vrhuncu moci rekao da mu tenis "vise nije prioritet"..Znamo sta se tada desavalo.

Srba

pre 4 godine

Ovaj ce u penziju jos malo. Kao Pekovic i svi ogromni bijeli centri. Pa i crni. Jedino je Gasol trajao koji je oborio znacajno kilazu u odnosnu na mladje dane.

WillyWonka

pre 4 godine

Ko nije gledao utakmicu, može tražiti alibi za Jokića, te igra za ekipu, te dobar je u odbrani, tralala. Ko je gledao utakmicu, vidio je čovjeka kojem je sve teško, koji mrzi što uopšte mora biti na terenu i koji otaljava svoj posao preko volje, sve za bijednih 146,5 miliona. Potpuno je nespreman, kao što je bio nespreman i na SP. Samo zahvaljujući ogromnoj inteligenciji i isto tako ogromnoj masi, još uvijek održava glavu iznad vode. Plamli, onakav kakav je, izgara na terenu, ubija se, trudi se, skače, trči, promaši, pogodi, ali zalaganje totalno i Denver vodi. Onda uđe superstar Jokić bez ikakve energije, šutne nekoliko puta, samo da mu se ne zamjeri da nije htio da šuta. Jokić mi je jedan od najdražih igrača, nadam se da će raščistiti sam sa sobom šta želi i šta hoće. Šteta je da jedan takav genijalac kaže - svejedno mi je.

Don

pre 4 godine

Bezvoljan i neutreniran. Trudi se samo protiv velikih rivala, potcenjuje protivnike. Obozavam ga, ali mi se ne svidja njegov pristup igri u zadnje vreme...
Marej posebna prica, decko koji sve unisti u kljucnim momentima.
Denver dobar u odbrani, ocajan u napadu...

Nikola

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 1. decembar 2019 09:59)

Pa izgubili su.

ivan

pre 4 godine

Pa sam je izjavio pre neki dan da njega ne interesuje ni statistika, ni poeni, ni asistencije... To je ono sto se vidi vec sad da od njega nikada nece biti super star jedino ga sad interesuje kako da se najede krofni i ostalih gluposti posle utakmice... sve je deblji i deblji... Bas glupo i zalosno

sasa pg

pre 4 godine

Čekaj, ko je bio dobar u odbrani? Jokić? Onda nijesmo gledali istu utakmicu. Pretrčavali su ga ko je kako htio, ništa nije mogao da zagradi, kretao se kao trudna slonica, i samo pokupio odbijene lopte koje su mu padale u ruke

CarloNS

pre 4 godine

Nešto je trulo u državi Danskoj...

Nije Jokić zaboravio da igra košarku, već je to njegov način protesta. On ima tu pasivnu agresiju kojom iskazuje nezadovoljstvo. Verovatno malo ljudi zna šta je tačno u pitanju, ali meni se čini da mu se ne dopada što su mu praktično uzeli loptu iz ruke i nasadili ga na liniju za 3 poena. Ili naka jasno kaže šta mu smeta i počne da igra ili neka menja klub (ili sport)...

nba

pre 4 godine

Nekog su zavarala ona dva koša za pobedu ali Jokić je u kanalu cele sezone. On i Marej treba da daju po 50-60pts po meču a ne da se raspadaju.

Zinjak

pre 4 godine

@Ivan - meni je interesantno da su njega prestali da interesuju statistički podaci onog trenutka kada je potpisao novi ugovor. Gruvao je statistiku dok mu nisu dali kintu i sada odjednom to nije važno.

haylee

pre 4 godine

Jokic najlosiji na terenu bio. On ce morati u toku sezone da se vrati u kondiciju da moze da odigra utakmicu. Ono sam gledao sinoc je bilo kriminalno.

nex

pre 4 godine

Prvi put posle ere Dzordana, Milera, Rodmana, Stoktona, Robinsona, Hakima, Juinga, Barklija, Starksa, Kempa, Pipena, Melouna itd, odgledah duze od pola sata jednu NBA utakmicu. To nije za uporediti.
Vasarska, poludivlja kosarka

slaviša šmigič

pre 4 godine

kad pogledam ovu trojicu naših jad i čemer što se tiče košarke bogdanu opet otimali lopte iz ruku a trice je bacao dobro da je dobacio do table bolje,da čuva ovce a ne,da se buni kako mu mala plata,svaka čast divcu kako i na koji način je smuvao bogdana u sakramento treba,da mu ljubi noge do kraja života.

auuu

pre 4 godine

Ovaj je gotov. Izgubice mesto u prvoj petorci. 7 poena na utakmici, a trudio se iz sve snage, sutirao je 11 puta ali ne ume on protiv odbrane. Provaljen je.

Srba

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 01. decembar 2019 09:59)
Sarkastican si ali nema veze... Jokic je od pocetka sezone, a proslo je mnogo, imao samo jednu (1) utakmicu dostojnu onog sto se prica i njemu u Srbiji! I to protiv ekipe koja ne igra odbranu. Pogodio je dva suta za pobjedu ali to nije bila izgradjena pozicija niti neko centarsko uguravanje vec bekovski sut preko ruke pola sekunde do kraja... NIKO mu ne bi zamjerio da je promasio, mozda zato i nije. Vidjecemo kad bude vazno. Ali neka ta dva meca budu i da je njih odigrao odlicno, plus taj jedan, on je odigrao ukupno tri (3) meca vrijedna statusa. Znaci svaki peti mec. Mada nije on nista kriv. Meloun je kriv. Prvo Djordjevic pa Meloun...

sasa jokic

pre 4 godine

Danilovic i Djordjevic su nedavno izjavili kako bi jedino Bogdan iz ove ekipe u NBA mogao da igra sa njima u njihovo vreme....e zbog ovakvih pretencioznih i pristradnih izjava srpska javnost ocekuje od Bogdana igre u stilu Doncica ili Jokica (prosla sezona) a on decko nije taj kalibar. Ja razumem dvojac Saleta, nalravili su dobar finansijski dil sa Divcem, ali realnost je drugacija. On je odlican igrac, talentovan, ali pripada srednjoj ligi igraca u NBA. Mozda moze da konkurise za najboljeg sestog igraca, i to je maksimum.

Coa

pre 4 godine

Kakva nezainteresovanost i vucaranje po terenu... Bilo je jako neprijatno za gledati. Mozda decko ima i privatnih problema, ne znam sta se desava sa bratom i onom tužbom...
Realno Denver je bolje izgledao kad je Plamli bio na terenu umesto Jokica. Decko se makar trudi, trci, skace, igra odbranu.

Marinko

pre 4 godine

Plamli? U redu je. Jokic uvek igra preko k to je jasno i tako ce biti dok ga bude na parketu. On covek jedva ceka da bleji negde pored Dunava, jede riblij paprikas, gaji konje i sve ono sto ga ispunjava. Ovo mu je samo posao. Ima suvi talenat i taj talenat je u danasnjoj NBA naplatio. Denver nije samo jedan igrac, tih 17p nikako nisu smeli da prodaju protiv mucenog Sakramenta.

MYNX

pre 4 godine

Jokicu bolje počni da igraš košarku i da uzimaš šuteve ....nego sto baljezgaš gluposti svaki put....svako ko se seca zna da sam uvek branio Jokica i po meni je najbolji Srpski igrac ikad jos od prosle god....ali sada je preterao....najgori na terenu....nespreman....mrzi ga da sutira....mrzi ga da se krece....superstar bezi od koša....uzeo 4 suta do poluvremena mozda ni toliko....bezi od kontakta....ni bleda kopija onog igraca od prosle sezone....realno za sada ovo mu je najgora sezona u nba cak i na pocetku je delovao bolje nego sada!

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije samo jokič več sva trojica jad i čemer o bogdanoviču nebi stvarno jadan otimali mu lopte iz ruku po običaju a trice je bacao ko u brdima kad bacaju kamena s ramena.Emoj divac svaka čast kako si ugurao bogija u sakramento a kako kaže nije zadovoljan platom.

Pant.LA

pre 4 godine

posle cele one fame u predsezoni, drafta, trejdova i price o nikad neizvesnijoj i ujednacenijoj ligi, na samom pocetku, posle samo 15 ak utakmica, imamo jasnu sliku ko su po ekipe, eventualno borba za to 8. mesto u obe konferencije.. malo im je propao plan o neizvesnosti regularnog dela pa mora malo da se koriguje tabela.. verovatno dva najgora napada za pobedu koje sam video u zivotu i totalna nezainteresovanost jokera, koji bi verovatno, da igra za nekog od blizanaca, za onakav pristup igri, sa tribina popio neku protivgradnu raketu u glavu i to ne bi bilo nezasluzeno.. ali ovo je nba, samo jos jedna nebitna utakmica u regularnom delu za po ekipu i vrlo bitna za ekipu koja se grcevito bori za 8.mesto

A37

pre 4 godine

Na zalost, definitivno je Jokic u kanalu... Ono sto je bilo vidljivo na svetskom je definitivno prisutno i u NBA sezoni. Definitvno mu se nesto desilo "u glavi" preko leta. Ima visak kilograma cak i u odnosu na kraj prosle sezone, sut za 3 je nestao a za 2 je osetno nazadovao... Da li su ga pritisle pijavice sada kada ima ozbiljne pare ili ova situacija oko brata? Ne znam, ali ne izgleda dobro. Nadam se da prosla sezona nije najbolje sto smo videli u njegovoj karijeri... Uzivanje je gledati ga kada igra barem pristojno.

tocka

pre 4 godine

Jako loš dan Jokića, ništa nije ulazilo. Ne igraju preko njega, loptu uglavnom prevodi Marej koji je OK šuter, ali nije za pleja. Na početku dok je lopta u napadu bila u Jokićevim rukama imali su napad. Kasnije uzas.
Ne razumem zašto ne razigrava Bol Bola i MPJ-a kada Denver uhvati dvadeset razlike, nego uvodi Monte Morisa, Bizlija i ekipu koju smo već gledali prošle godine. Tori Kreg koji je najjači defanzivac ne ulazi uopšte. Uzasno veče Denvera, a mogli su i pobediti da se nije deailo onih par kikseva Mareja. Jokić će sa Bogijem uskoro kod psihologa, ali za razliku od Bogdana kojem ne treba fizički trener, Jokić bi stvarno mogao da se dovede u red. Najbolje je igrao prošle sezone kada nije izgledao kao šampion oktober festa.

železničar

pre 4 godine

Ma glavno da si ti ćapio 150 milki, šta te briga dal pobeđujete ili gubite. I tako je tvoje zalaganje iz utakmice u utakmicu na sve sramnijem nivou...

KOSTA1703

pre 4 godine

Nešto debelo ne valja u svlačionici Denvera.
To jasno kaže i Jokićeva ironija u komentaru "nisam dovoljno dodavao lopte Džamalu u kontri".
Mislim da neko mora da upregne Mareja, ili od Denvera nema ništa.

Demar Derosan

pre 4 godine

Ok, nije Joka bio sinoc na svom nivou, skripalo je i u napadu, ali ne brinem za njega. Samo da je zdrav, da igra stabilno i dozirano kako sezona ide, i da onda u plejofu gledamo njegove majstorije. Ne bih ja mnogo sudio o njegovoj igri u ovom trenutku, jer Nikola ima iskustvo igranja plej ofa iz prosle sezone, i zna tacno sta je bio razlog da budu eliminisani od Portlanda u sedam tekmi, tima koji je tada bio slabiji od Denvera. Strpljivo samo, mora se rasporediti snaga i igrati na rezultat kada bude najvaznije.

Dvokorak

pre 4 godine

Pogledao sam samo prvo poluvreme, izgledali su skroz dobro, Jokić 2 šutnuo na koš, jedan posle ofanzivno skoka, uhvatio 4 skoka, razigrao na početku Herisa, kretao se dobro u odbrani, jedina zamerka što nije više pokušao s niskog posta, čisto da im opteretiti reket, eventualno izvuče koje bacanje, ali pošto su imali i rezultat i kontrolu nad utakmicom nije ni bilo potrebe.
Druga petorka je sa +17 sišla na +7,kad su se vratili sve je ubrzo bilo pod kontrolom i ja otišao na spavanje, vidim ne trebam im 😉

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ocaj zivi kako covek igra. Ako ovako nastavi izgubice mesto u petorci. Mada i Denver ce morati da trazi nacin da ga motivise da pocne da igra.

dare

pre 4 godine

Ko je gledao sinoć utakmicu mogao je da vidi koliko je jokica mrzelo da igra, baš se vukao. Ne znamo dal nema neku povredu pa se ne forsira. Inače meč je izgubio Marej i Barton sa nekim debilnim rešenjima i greškama. Jokic nit se forsirao nit imao neki doprinos. Inace bas cudna utakmica sa mnogo gresaka i promasaja sa obe strane.

bskfan

pre 4 godine

Najteze je dobiti dobijene utakmice. Mlade ekipe je tesko motivisati da igraju protiv pacera i onda nije slucajno sto su izgubili od Pelikana, Atlante i Kingsa. Da je pocetak bio malo bolji za Kingse onda bi se mozda i igrala normalna utakmica ali kad je Denver poveo sa 17 poena to ih je totalno uspavalo. Haris 20 poena dao u prvih 8 minuta a posle se nije video do kraja utakmice. Marej katastrofa. Milsap katastrofa. Jokic se uspavao a kada je na kraju pokusao da se probudu nije islo jer je bio van ritma. Barton igrao dobro ali ona nerezonska izgubljena lopta na kraju utakmice ne sme da se desava. Za Mareja da i ne govorim, na kraju im treba trojka a on ide ispod kosa...da je na vreme vratio Jokicu da sutne OK, ali uopste ne sutnuti to je nedopustivo, a to mu se sinoc desilo dva puta, i na kraju regularnog dela i na kraju produzetka. Ako nista drugo opet se pokazalo da fali odbrambeni igrac na poziciji 3 jer je Barns radio sta je hteo. Barton je po meni dobar kao sesti igrac, da ima ulogu kao Svit Lu, a trojku mora da nadju ako zele nesto vise da ucine u plejofu. I naravno Plamli, na malim utakmicama on nesto kao i igra ali kada se igra jaka utakmica on je neupotrebljiv. Dakle, ja ocekujem trejd za trojku i rezervnog centra, ako do toga ne dodje Denver nema sta da trazi u plejofu.

dnevna doza prosecnog Jokica

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!

slaviša šmigič

pre 4 godine

možemo samo pričati ko od naše trojke je bio najmanje loš i barem malo koristan a to je jedino bjelice koji je uhvati dosta ofanzivnih lopti gde su igrači sakramenta to dobro iskoristili sa postignutim poenima iz drugog napada plus imao neke blokade koje su bile čiste a sudije sviralr faul dog bogdan šta reči sem sreča pa nije imao pune minutaže inače bi jih obradovo novim porazom.

xxx

pre 4 godine

Jasno je da su neki ostvarili sve u svom zivotu a na zalost ima mnogo onih koji mrze i koji su profesionalni pljuvaci i to im je najveci uspeh. Znaju oni odlicno gde su i u sta ce im proci zivot. Zato mrze ne druge nego sebe. Ne zele to da priznaju sami sebi pa pokusavaju da se lece ovde svojim jadnim komentarima. Zalosno je ali smo sve bolesniji i bolesniji narod...

slaviša šmigič

pre 4 godine

denver bi dobio utaskmicu lagano ali posebno marej kao i ostali niski igrači počeli solirati igrati svako za sebe gledam mareja na krju kad je denveru bila potrbna trica za izjednačenje ali se namerno zaleti ispod koša samo kako nebi došla lopta do jokiča pa bi opet mogao,da bude heroj iako igrom to nije zaslužio kad igraju ekipno oko jokiča tada i dobivaju utakmice a kad ovako soliraju mogu izgubiti i od jadne ekipe kakva je ekipa sakramenta gde jim je najbolji igrač sinoč bio centar,da je jokara ostao vani i pustili onog drugog belog centra plamlija sigurno,da bi dobili utakmicu barem minimalnom razlikom a jedan od najgorih igrača u ekipi sakramenta ako ne najgori bio je upravo bogdanovič srečom dobili su utakmicu zahvaljujuči vrhunskoj igre centarske linije u odbrani.

Lesa

pre 4 godine

Probao sam da gledam malo od trece cetvrtine ali ne vredi. Legao u krevet i reko ajde malo da odgledam. Ono je ne gledivo, kakvo je ono divljanje na momente ono jezivo, ja ne znam kako nekome ko je ikada uzeo loptu u ruke ono moze da se svidja. NBA definitivno do PO utakmica vise nije kosarka nego izivljavanje nad loptom. Posle citam rezultat kada je bradonja dao 60p, 158-111 u regularnom delu. Ej 269p za 48 minuta igre. I onda neko pominje danasnje rekorde i dostignuca, pa to je smesno. Ispucavanje ko na traci, odbrane do PO se igraju uglavnom kao da je igraju cunjevi, asistencije se broje kako ko stigne i posle nekoliko dodira nakon pasa. Sta napravise od ove predivne igre. Umeju oni i dalje da igraju ozbiljno, to PO pokazuje ali do PO ovo sto vecina ekupa igra vise nije kosarka.

auuu

pre 4 godine

Ovaj je gotov. Izgubice mesto u prvoj petorci. 7 poena na utakmici, a trudio se iz sve snage, sutirao je 11 puta ali ne ume on protiv odbrane. Provaljen je.

dnevna doza prosecnog Jokica

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bezvoljan za igru.Gledao sam ceo meč sinoć.Glavni igrač franšize ne sme sebi da dozvoli da za 36 min.u igri šutne samo par puta ka košu...I to nije jedan meč već konstantno iz meča u meč šutne samo par puta po meču.

Srba

pre 4 godine

Ovaj ce u penziju jos malo. Kao Pekovic i svi ogromni bijeli centri. Pa i crni. Jedino je Gasol trajao koji je oborio znacajno kilazu u odnosnu na mladje dane.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nije samo jokič več sva trojica jad i čemer o bogdanoviču nebi stvarno jadan otimali mu lopte iz ruku po običaju a trice je bacao ko u brdima kad bacaju kamena s ramena.Emoj divac svaka čast kako si ugurao bogija u sakramento a kako kaže nije zadovoljan platom.

slaviša šmigič

pre 4 godine

kad pogledam ovu trojicu naših jad i čemer što se tiče košarke bogdanu opet otimali lopte iz ruku a trice je bacao dobro da je dobacio do table bolje,da čuva ovce a ne,da se buni kako mu mala plata,svaka čast divcu kako i na koji način je smuvao bogdana u sakramento treba,da mu ljubi noge do kraja života.

xxx

pre 4 godine

Jasno je da su neki ostvarili sve u svom zivotu a na zalost ima mnogo onih koji mrze i koji su profesionalni pljuvaci i to im je najveci uspeh. Znaju oni odlicno gde su i u sta ce im proci zivot. Zato mrze ne druge nego sebe. Ne zele to da priznaju sami sebi pa pokusavaju da se lece ovde svojim jadnim komentarima. Zalosno je ali smo sve bolesniji i bolesniji narod...

sasa jokic

pre 4 godine

Danilovic i Djordjevic su nedavno izjavili kako bi jedino Bogdan iz ove ekipe u NBA mogao da igra sa njima u njihovo vreme....e zbog ovakvih pretencioznih i pristradnih izjava srpska javnost ocekuje od Bogdana igre u stilu Doncica ili Jokica (prosla sezona) a on decko nije taj kalibar. Ja razumem dvojac Saleta, nalravili su dobar finansijski dil sa Divcem, ali realnost je drugacija. On je odlican igrac, talentovan, ali pripada srednjoj ligi igraca u NBA. Mozda moze da konkurise za najboljeg sestog igraca, i to je maksimum.

mladen

pre 4 godine

Pravila NBA su jasna - koliko si placen toliko igras, a koliko si placen tolike su i tvoje obaveze. Ako imas najvecu platu u timu ili jednu od najvecih i minutazu koja prelazi 30-35 mimnuta po mecu onda si obavezan da se potrudis da imas i ucinak u skladu sa tim... Ne razumem kako Jokic moze da kaze da ga ne interesuje statistika? U stilu - dacu kos ili dva ili imati par skokova , pa sta? Pa ogromna plata znaci i ogromnu obavezu. Igras 25 minuta i sutnes dva puta na kos?! I tek u zadnjih pet (na zahtev trenera?) pocnes preuzimas odgovornost?! Pa to nikad u NBA nisam video! Znaci, uzeo sam lovu, a sad me bas briga...Srbi su stvarno specifican svet. Da igrac koji je usao po statistici medju pet u sezoni NBA sam odustaje od sopstvene karijere to nikad nisam video...Pardon, jesam 2016 kada je Novak Djokovic na vrhuncu moci rekao da mu tenis "vise nije prioritet"..Znamo sta se tada desavalo.

slaviša šmigič

pre 4 godine

denver bi dobio utaskmicu lagano ali posebno marej kao i ostali niski igrači počeli solirati igrati svako za sebe gledam mareja na krju kad je denveru bila potrbna trica za izjednačenje ali se namerno zaleti ispod koša samo kako nebi došla lopta do jokiča pa bi opet mogao,da bude heroj iako igrom to nije zaslužio kad igraju ekipno oko jokiča tada i dobivaju utakmice a kad ovako soliraju mogu izgubiti i od jadne ekipe kakva je ekipa sakramenta gde jim je najbolji igrač sinoč bio centar,da je jokara ostao vani i pustili onog drugog belog centra plamlija sigurno,da bi dobili utakmicu barem minimalnom razlikom a jedan od najgorih igrača u ekipi sakramenta ako ne najgori bio je upravo bogdanovič srečom dobili su utakmicu zahvaljujuči vrhunskoj igre centarske linije u odbrani.

ivan

pre 4 godine

Pa sam je izjavio pre neki dan da njega ne interesuje ni statistika, ni poeni, ni asistencije... To je ono sto se vidi vec sad da od njega nikada nece biti super star jedino ga sad interesuje kako da se najede krofni i ostalih gluposti posle utakmice... sve je deblji i deblji... Bas glupo i zalosno

Srba

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 01. decembar 2019 09:59)
Sarkastican si ali nema veze... Jokic je od pocetka sezone, a proslo je mnogo, imao samo jednu (1) utakmicu dostojnu onog sto se prica i njemu u Srbiji! I to protiv ekipe koja ne igra odbranu. Pogodio je dva suta za pobjedu ali to nije bila izgradjena pozicija niti neko centarsko uguravanje vec bekovski sut preko ruke pola sekunde do kraja... NIKO mu ne bi zamjerio da je promasio, mozda zato i nije. Vidjecemo kad bude vazno. Ali neka ta dva meca budu i da je njih odigrao odlicno, plus taj jedan, on je odigrao ukupno tri (3) meca vrijedna statusa. Znaci svaki peti mec. Mada nije on nista kriv. Meloun je kriv. Prvo Djordjevic pa Meloun...

WillyWonka

pre 4 godine

Ko nije gledao utakmicu, može tražiti alibi za Jokića, te igra za ekipu, te dobar je u odbrani, tralala. Ko je gledao utakmicu, vidio je čovjeka kojem je sve teško, koji mrzi što uopšte mora biti na terenu i koji otaljava svoj posao preko volje, sve za bijednih 146,5 miliona. Potpuno je nespreman, kao što je bio nespreman i na SP. Samo zahvaljujući ogromnoj inteligenciji i isto tako ogromnoj masi, još uvijek održava glavu iznad vode. Plamli, onakav kakav je, izgara na terenu, ubija se, trudi se, skače, trči, promaši, pogodi, ali zalaganje totalno i Denver vodi. Onda uđe superstar Jokić bez ikakve energije, šutne nekoliko puta, samo da mu se ne zamjeri da nije htio da šuta. Jokić mi je jedan od najdražih igrača, nadam se da će raščistiti sam sa sobom šta želi i šta hoće. Šteta je da jedan takav genijalac kaže - svejedno mi je.

nex

pre 4 godine

Prvi put posle ere Dzordana, Milera, Rodmana, Stoktona, Robinsona, Hakima, Juinga, Barklija, Starksa, Kempa, Pipena, Melouna itd, odgledah duze od pola sata jednu NBA utakmicu. To nije za uporediti.
Vasarska, poludivlja kosarka

železničar

pre 4 godine

Ma glavno da si ti ćapio 150 milki, šta te briga dal pobeđujete ili gubite. I tako je tvoje zalaganje iz utakmice u utakmicu na sve sramnijem nivou...

Nikola

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da pljujete Jokica? Zasto da se forsira u utakmicama gde za to nema potrebe i koje lagano dobijaju? Covek zeli da razigra ekipu, to je mnogo bitnije nego da on daje po 30 poena. Kad bude gusto on ce da povuce, a ove trening utakmice moze da pusti i druge da igraju. Bitno je samo da se pobedjuje!
(dnevna doza prosecnog Jokica, 1. decembar 2019 09:59)

Pa izgubili su.

Zinjak

pre 4 godine

@Ivan - meni je interesantno da su njega prestali da interesuju statistički podaci onog trenutka kada je potpisao novi ugovor. Gruvao je statistiku dok mu nisu dali kintu i sada odjednom to nije važno.

CarloNS

pre 4 godine

Nešto je trulo u državi Danskoj...

Nije Jokić zaboravio da igra košarku, već je to njegov način protesta. On ima tu pasivnu agresiju kojom iskazuje nezadovoljstvo. Verovatno malo ljudi zna šta je tačno u pitanju, ali meni se čini da mu se ne dopada što su mu praktično uzeli loptu iz ruke i nasadili ga na liniju za 3 poena. Ili naka jasno kaže šta mu smeta i počne da igra ili neka menja klub (ili sport)...

sasa pg

pre 4 godine

Čekaj, ko je bio dobar u odbrani? Jokić? Onda nijesmo gledali istu utakmicu. Pretrčavali su ga ko je kako htio, ništa nije mogao da zagradi, kretao se kao trudna slonica, i samo pokupio odbijene lopte koje su mu padale u ruke

Demar Derosan

pre 4 godine

Ok, nije Joka bio sinoc na svom nivou, skripalo je i u napadu, ali ne brinem za njega. Samo da je zdrav, da igra stabilno i dozirano kako sezona ide, i da onda u plejofu gledamo njegove majstorije. Ne bih ja mnogo sudio o njegovoj igri u ovom trenutku, jer Nikola ima iskustvo igranja plej ofa iz prosle sezone, i zna tacno sta je bio razlog da budu eliminisani od Portlanda u sedam tekmi, tima koji je tada bio slabiji od Denvera. Strpljivo samo, mora se rasporediti snaga i igrati na rezultat kada bude najvaznije.

nba

pre 4 godine

Nekog su zavarala ona dva koša za pobedu ali Jokić je u kanalu cele sezone. On i Marej treba da daju po 50-60pts po meču a ne da se raspadaju.

Marinko

pre 4 godine

Plamli? U redu je. Jokic uvek igra preko k to je jasno i tako ce biti dok ga bude na parketu. On covek jedva ceka da bleji negde pored Dunava, jede riblij paprikas, gaji konje i sve ono sto ga ispunjava. Ovo mu je samo posao. Ima suvi talenat i taj talenat je u danasnjoj NBA naplatio. Denver nije samo jedan igrac, tih 17p nikako nisu smeli da prodaju protiv mucenog Sakramenta.

Pant.LA

pre 4 godine

posle cele one fame u predsezoni, drafta, trejdova i price o nikad neizvesnijoj i ujednacenijoj ligi, na samom pocetku, posle samo 15 ak utakmica, imamo jasnu sliku ko su po ekipe, eventualno borba za to 8. mesto u obe konferencije.. malo im je propao plan o neizvesnosti regularnog dela pa mora malo da se koriguje tabela.. verovatno dva najgora napada za pobedu koje sam video u zivotu i totalna nezainteresovanost jokera, koji bi verovatno, da igra za nekog od blizanaca, za onakav pristup igri, sa tribina popio neku protivgradnu raketu u glavu i to ne bi bilo nezasluzeno.. ali ovo je nba, samo jos jedna nebitna utakmica u regularnom delu za po ekipu i vrlo bitna za ekipu koja se grcevito bori za 8.mesto

Don

pre 4 godine

Bezvoljan i neutreniran. Trudi se samo protiv velikih rivala, potcenjuje protivnike. Obozavam ga, ali mi se ne svidja njegov pristup igri u zadnje vreme...
Marej posebna prica, decko koji sve unisti u kljucnim momentima.
Denver dobar u odbrani, ocajan u napadu...

tocka

pre 4 godine

Jako loš dan Jokića, ništa nije ulazilo. Ne igraju preko njega, loptu uglavnom prevodi Marej koji je OK šuter, ali nije za pleja. Na početku dok je lopta u napadu bila u Jokićevim rukama imali su napad. Kasnije uzas.
Ne razumem zašto ne razigrava Bol Bola i MPJ-a kada Denver uhvati dvadeset razlike, nego uvodi Monte Morisa, Bizlija i ekipu koju smo već gledali prošle godine. Tori Kreg koji je najjači defanzivac ne ulazi uopšte. Uzasno veče Denvera, a mogli su i pobediti da se nije deailo onih par kikseva Mareja. Jokić će sa Bogijem uskoro kod psihologa, ali za razliku od Bogdana kojem ne treba fizički trener, Jokić bi stvarno mogao da se dovede u red. Najbolje je igrao prošle sezone kada nije izgledao kao šampion oktober festa.

KOSTA1703

pre 4 godine

Nešto debelo ne valja u svlačionici Denvera.
To jasno kaže i Jokićeva ironija u komentaru "nisam dovoljno dodavao lopte Džamalu u kontri".
Mislim da neko mora da upregne Mareja, ili od Denvera nema ništa.

slaviša šmigič

pre 4 godine

možemo samo pričati ko od naše trojke je bio najmanje loš i barem malo koristan a to je jedino bjelice koji je uhvati dosta ofanzivnih lopti gde su igrači sakramenta to dobro iskoristili sa postignutim poenima iz drugog napada plus imao neke blokade koje su bile čiste a sudije sviralr faul dog bogdan šta reči sem sreča pa nije imao pune minutaže inače bi jih obradovo novim porazom.

dare

pre 4 godine

Ko je gledao sinoć utakmicu mogao je da vidi koliko je jokica mrzelo da igra, baš se vukao. Ne znamo dal nema neku povredu pa se ne forsira. Inače meč je izgubio Marej i Barton sa nekim debilnim rešenjima i greškama. Jokic nit se forsirao nit imao neki doprinos. Inace bas cudna utakmica sa mnogo gresaka i promasaja sa obe strane.

bskfan

pre 4 godine

Najteze je dobiti dobijene utakmice. Mlade ekipe je tesko motivisati da igraju protiv pacera i onda nije slucajno sto su izgubili od Pelikana, Atlante i Kingsa. Da je pocetak bio malo bolji za Kingse onda bi se mozda i igrala normalna utakmica ali kad je Denver poveo sa 17 poena to ih je totalno uspavalo. Haris 20 poena dao u prvih 8 minuta a posle se nije video do kraja utakmice. Marej katastrofa. Milsap katastrofa. Jokic se uspavao a kada je na kraju pokusao da se probudu nije islo jer je bio van ritma. Barton igrao dobro ali ona nerezonska izgubljena lopta na kraju utakmice ne sme da se desava. Za Mareja da i ne govorim, na kraju im treba trojka a on ide ispod kosa...da je na vreme vratio Jokicu da sutne OK, ali uopste ne sutnuti to je nedopustivo, a to mu se sinoc desilo dva puta, i na kraju regularnog dela i na kraju produzetka. Ako nista drugo opet se pokazalo da fali odbrambeni igrac na poziciji 3 jer je Barns radio sta je hteo. Barton je po meni dobar kao sesti igrac, da ima ulogu kao Svit Lu, a trojku mora da nadju ako zele nesto vise da ucine u plejofu. I naravno Plamli, na malim utakmicama on nesto kao i igra ali kada se igra jaka utakmica on je neupotrebljiv. Dakle, ja ocekujem trejd za trojku i rezervnog centra, ako do toga ne dodje Denver nema sta da trazi u plejofu.

Milan Kosanovic

pre 4 godine

Ocaj zivi kako covek igra. Ako ovako nastavi izgubice mesto u petorci. Mada i Denver ce morati da trazi nacin da ga motivise da pocne da igra.

haylee

pre 4 godine

Jokic najlosiji na terenu bio. On ce morati u toku sezone da se vrati u kondiciju da moze da odigra utakmicu. Ono sam gledao sinoc je bilo kriminalno.

MYNX

pre 4 godine

Jokicu bolje počni da igraš košarku i da uzimaš šuteve ....nego sto baljezgaš gluposti svaki put....svako ko se seca zna da sam uvek branio Jokica i po meni je najbolji Srpski igrac ikad jos od prosle god....ali sada je preterao....najgori na terenu....nespreman....mrzi ga da sutira....mrzi ga da se krece....superstar bezi od koša....uzeo 4 suta do poluvremena mozda ni toliko....bezi od kontakta....ni bleda kopija onog igraca od prosle sezone....realno za sada ovo mu je najgora sezona u nba cak i na pocetku je delovao bolje nego sada!

Lesa

pre 4 godine

Probao sam da gledam malo od trece cetvrtine ali ne vredi. Legao u krevet i reko ajde malo da odgledam. Ono je ne gledivo, kakvo je ono divljanje na momente ono jezivo, ja ne znam kako nekome ko je ikada uzeo loptu u ruke ono moze da se svidja. NBA definitivno do PO utakmica vise nije kosarka nego izivljavanje nad loptom. Posle citam rezultat kada je bradonja dao 60p, 158-111 u regularnom delu. Ej 269p za 48 minuta igre. I onda neko pominje danasnje rekorde i dostignuca, pa to je smesno. Ispucavanje ko na traci, odbrane do PO se igraju uglavnom kao da je igraju cunjevi, asistencije se broje kako ko stigne i posle nekoliko dodira nakon pasa. Sta napravise od ove predivne igre. Umeju oni i dalje da igraju ozbiljno, to PO pokazuje ali do PO ovo sto vecina ekupa igra vise nije kosarka.

Coa

pre 4 godine

Kakva nezainteresovanost i vucaranje po terenu... Bilo je jako neprijatno za gledati. Mozda decko ima i privatnih problema, ne znam sta se desava sa bratom i onom tužbom...
Realno Denver je bolje izgledao kad je Plamli bio na terenu umesto Jokica. Decko se makar trudi, trci, skace, igra odbranu.

Dvokorak

pre 4 godine

Pogledao sam samo prvo poluvreme, izgledali su skroz dobro, Jokić 2 šutnuo na koš, jedan posle ofanzivno skoka, uhvatio 4 skoka, razigrao na početku Herisa, kretao se dobro u odbrani, jedina zamerka što nije više pokušao s niskog posta, čisto da im opteretiti reket, eventualno izvuče koje bacanje, ali pošto su imali i rezultat i kontrolu nad utakmicom nije ni bilo potrebe.
Druga petorka je sa +17 sišla na +7,kad su se vratili sve je ubrzo bilo pod kontrolom i ja otišao na spavanje, vidim ne trebam im 😉

A37

pre 4 godine

Na zalost, definitivno je Jokic u kanalu... Ono sto je bilo vidljivo na svetskom je definitivno prisutno i u NBA sezoni. Definitvno mu se nesto desilo "u glavi" preko leta. Ima visak kilograma cak i u odnosu na kraj prosle sezone, sut za 3 je nestao a za 2 je osetno nazadovao... Da li su ga pritisle pijavice sada kada ima ozbiljne pare ili ova situacija oko brata? Ne znam, ali ne izgleda dobro. Nadam se da prosla sezona nije najbolje sto smo videli u njegovoj karijeri... Uzivanje je gledati ga kada igra barem pristojno.