Subota, 30.11.2019.

19:30

Da li je Marin bio u ofsajdu? VIDEO

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" povela protiv Voždovca sa 1:0 pogotkom Marka Marina u 60. minutu.

Izvor: B92

Da li je Marin bio u ofsajdu? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

Donn

pre 4 godine

Ajd manje vise nije ni bitno svi znamo sta se desava u srpskom fudbalu mene vise zapanjuju ovakvi tekstovi i naslovi "da li je bio ofsajd" pa nije niko slep, ne lozite masu da se prepiru, dao gol bice ih neregularni jos koliko hoces i teraj dalje.

slobinator

pre 4 godine

nadam se da će ovakvih situacija biti još puno i još mnogo godina.čisto da vidite kako je bilo zvezdašima u toletovoj eri

nbc

pre 4 godine

Zašto se igra ovo prvenstvo? OK treba da se vidi ko će da ispadne iz lige. Zar više nije dosta toga da na svakoj utakmici CZ imamo sporne situacije? Pa hajde da je 50:50. Zar to nije malo previše bezobrazno? I tako ta miljenica naših političara na vlasti ima najbolji koeficijent u Evropi kada se gledaju domaća prvenstva a onda ode LŠ da bude kanta? Je li to hoćete? Partizan je odigrao dosta dobro LE. Ispao je od AZ koji je drugi u Holandskom prvenstvu. I naravno od MU koji je za koplje ispred. Ali se nije brukao i bio je bolji od AZ koji je usput poslednjih 5-6 utakmica harao u Holandiji (3:0 protiv PSV). A CZ? 18 golova na 3 utakmice primi bez čestitog šuta na go protivnika. Igrao je Partizan protiv Reala koji je imao vjerovatno po imenima najbolji tim u istoriji. I nije se obrukao. Remi i minimalan poraz. Nikada se ovako bezobrazno nije namještalo. Ovo je poražavajuće.

Mirko

pre 4 godine

(stručnjak, 1. decembar 2019 12:15)
U svemu se slažem samo ne u da je zvezda jednom ošećena. Zvezda je ošecena u mnogo utakmica a najviše u evropskim kvalifikacijama. Kao Zvezdaš mislim da Zvezda ne sme da radi ono isto što je radio Partizan za vreme Toleta. Ustvari privatizovao i jedne i druge

analiza

pre 4 godine

Ofsajd jeste i to će pre ili kasnije rešiti VAR. Faul ostaje i dalje slobodno sudijsko uverenje. Nemam zvuk tako da ne znam u kom trenutku je prekinuta igra, da li već kod skoka igrača Vožd, jer sve što se posle odvijalo nije ni bitno jer se meč prekinuo u tom trenutku. Ako je tad sviran faul, onda se ne raspravlja o golu već da li je bio faul-ako je posle toga sviran, onda se raspravlja o golu tj je li bilo ofsajda ili ne. S obzirom da je Šegrt sudija, mislim da je "preventivno" sudio gužvu u šesnaestercu, da slučajno ne uleti neki gol protiv CZ, koji je uleteo.

stručnjak

pre 4 godine

Dve sporne situacije. Za mene samo jedna, i ne mogu da verujem koliko neki mogu da budu nemoralni i nepošteni da traže opravdanje za sviran faul pre gola voždovca. Ofsajd i da jeste, greška sudije je opravdana i moguća bez obzira na to koji tim je u pitanju. Samo mi je neverovatno i prosto nemoguće po zakonu verovatnoće, da svaka od minimum 10 spornih situacija od početka sezone, je išla u korist zvezde. Jedan jedini put su oštećeni, gol na derbiju, koji su isti takvi “stručnjaci” opravdavali bezuslovnim super pravom golmana da ne sme biti dodirnut u petercu. i najjače od svega, što neki stvarno misle, ali najstvarnije misle, da su sve situacije u korist zvezde ispravno dosudjene, šta je to, koji je to nivo zagriženosti, zattrovanosti, nije mi jasno... krivo mi je samo što sam hednostavno morao da ostavim komentar na vest koja je direktno vezana za zvezdu, pa očekujem da će se sve završiti pričom o nekim kompleksima...

Nebojsa

pre 4 godine

Ofsajd jeste bio, pa sta cemo sad???
To je fudbal i greske su sastavni deo.
C.Zvezda je pre par godina izbacena iz LE protiv CSKA tako sto su sudije priznali neregularan gol.
Svako treba da gleda u svoje dvoriste i ne treba se dizati frka zbog jedne sudiske odluke.
Pogledajte po Evropi sta se radi imaju Var pa ne donesu pravu odluku.

Slobo

pre 4 godine

Pitanje zašto naši klubovi ne prolaze u Evropskim takmičenjima, pa ovde ih navikne i savez i sudijska organizacija na prevare i kad izadji na medjunarodnoj takmičenja jednostavno ne mogu da se smanji u nekom normalnim i fer takmičenjima.

Istureno odeljenje SR za MM

pre 4 godine

Da je bio ofsajd, Marin bi stao, zaustavio akciju i pošteno zahtevao od sudije Šegrta da svira nedozvoljenu situaciju. Nemac je to, disciplinovana poštenjačina koja voli Zvezdu više od svih nas zajedno.

čika Boki

pre 4 godine

Ja ne mislim da je bio ofsajd. Ne mislim ni da je gol Voždovca čist. Ja to znam, kao i svi, samo neko ćuti, neko govori, a neko je kvaran kao i kriminalci koji sve to organizuju!

milos_no6

pre 4 godine

Većina pita da li zvezda može da pobedi nekog bez pomoći sudija, a zaboravlja na duele protiv radničkog i vojvodine gde dobiju lagano sa dva tri gola razlike.

Russell Crowe

pre 4 godine

Ofsajd!?
Pa kako inace slomiti protivnika, gol iz ofsajda, penal na 18m,crveni karton... neka navijaci Zvezde prebroje od pocetka sezone sve situacije i utakmice u kojima je Zvezda pobedila na takve nacine i onda neka saberu bodove :) tada neka kazu koliko je Zvezda JAKA, ili pak koliko je (ne) JAKA... ipak na kraji Terzic baca orasinu u oci a njima ne smeta ni brukanje u Evropi i obaranje klubskog rekorda, negativnog naravno.

kiza D.

pre 4 godine

Кога брига шта је било ..да је неког брига не би се ово дешавало.
Не би Милоје примио 6 не би СаВО..извео оба креативна играча и на + 2 и играча више играо бункер.
Не бисмо од Украјине примили 5 ..
Могао бих да наставим низ али ви сви то исто знате.
Правимо се слепи код очију .

Neko izdaleka

pre 4 godine

... Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...(Som Tojer, 01. decembar 2019 06:26) @Som, ali ‘objektivan’. Koja analiza jednog nezainteresovang komentara.

bosanac ali Srbin

pre 4 godine

Ovi crveno bijeli imaju toleranciju +/- 2 metra kako za ofsajd,tako i za penale,pa prema tome sve je cisto i regularno...

Karaburac

pre 4 godine

Da li je Vozdovcu ponisten gol?
Da li je Marin bio u ofsajdu?
Samo da li je, da li je... i tako iz kola u kolo.
Da li je trulo novinarstvo, da li je uplaseno, da li je neuko ili navijacki ostrasceno?
I dokle tako?

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Gol iz ofsajda, i poništen čist gol Voždovcu.
(ZVEZDAŠ do smrti, 01. decembar 2019 01:59)

Kriza identiteta nesretnog grobara u 2 noću..Pokusao sa nekim antikompleksanima ?

Nexus

pre 4 godine

Знаћемо док геометри прегледају. ???
(ДЕЛИЈА??, 30. novembar 2019 23:09)
Pregledao vas je Levandovski.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ofsajd bio kao kuca ali se to ovde ne sudi.....
(Starovlaska muckalica, 01. decembar 2019 06:30)

Nedelja, pola 7 ujutru...a Zvezda u glavi...kompleksaš, šta drugo

malo objektivnosti nije naodmet

pre 4 godine

Gol koji je postigao Voždovac je 100% regularan!
(Sremac, 30. novembar 2019 23:45)

Ako je lakat u glavu regularan start,
onda zaista jeste kako kažeš.

Som Tojer

pre 4 godine

Je li stvarno postoje likovi koji gledaju ove utakmice?
(gligor marinada, 30. novembar 2019 23:36)

A da li stvarno postoje likovi koji čitaju vesti, čitaju komentare i komentarišu o utakmicama koje ne gledaju??? Ja kad vidim neku vest o na primer boksu, ili golfu, ili bilo čemu što ne pratim ili me ne zanima,ja preskočim vest, čitam šta me interesuje... A
kako bi bilo da na primer ja odem na neku vest u boksu i počnem da popujem ljudima kako mogu da gledaju tuču dvojice ljudi...
Nemoj da se praviš mnogo pametan zato što obično kada se neko pravi mnogo pametan ispada glup... Ćuti i gledaj svoja posla, čitaj ono što te zanima ovaj naš posrnuli fudbal ostavi ljudima koji možda imaju veru i nadu da se nešto može popraviti... bez obzira da li navijaju za Zvezdu, Partizan ili neki treći klub...
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...

zex

pre 4 godine

Nema ofsajda, Tomane je blizi golmanu za par cm. Vidi se golim okom. Plus napadaci po novom pravilu imaju blagu prednost. Tesko je videti na terenu ali i faul nad Rodicem nije postojao.

Marko

pre 4 godine

Koja je ovo po redu kradja..??? Majko mila sta se ovde radi...Pa Zvezda bukvalno jednu utakmicu ne moze posteno da dobije, ali bukvalno jednu jedinu.
Cist ofsajd..ono samo Rej Charls ne bi video...A gde je sudija video faul kod gola Vozdovca, to samo on zna...

delboj

pre 4 godine

Ko sme da sudi ofsajd?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 30. novembar 2019 22:37)

Niko naravno, verovatno ne bi jutro docekali.

Straight Outta München

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Botino jedna nije 50 miliona nego 150 miliona.

ja

pre 4 godine

nije bio ofsajd, i bio je faul nad rodićem!
još neko pitanje?
(mladići borovi, devojke jele, 30. novembar 2019 22:54)

tebe nista niko nihe pitao, posto si potpuno pristrasan....ne znam zasto se i javljas?! Bolje grli jelu, boricu.

pablo

pre 4 godine

Skroz je nebitno, da li bio ili nije bio. Tuga od fudbala, e to je najbitnije. Posle prosetas malo do Evrope, napune te golovima u 5-6 utakmica po 5-0 i vidis kakvo je stanje. Dodjes u domaće prvenstvo, normalno, tu se zna, kada ce korner da usledi, da ne pričam o ostalim stvarima. I posle se zelimo da nam fudbal ne lici ninasta. Pa nece jos duze vreme. Verovatno jos neku deceniju. Mozda ako usledi privatizacija???? Ali jedan covek je izjavio. Ja to ne mogu da uradim. I sta cemo sad???? Ajd, zdravo....odoh da spavam.

Bili Kid

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.
(realno, 30. novembar 2019 20:35)
Ahhhaaahahaha.....placiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Bodibond

pre 4 godine

Da li ce neko da snosi odgovornost za ove "greske"? Prvo oni penali protiv Indjije, protiv Mladosti, Proletera, sad ovo... Sta li je sledece?

Radomir

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Bio sam ubeđen da je Srbenda naš. Kad ono, grobar...Pih

....

pre 4 godine

Niko ne prica o ponistenom golu Vozdovca. Neverovatno sta vam se sve tolerise. Mene bi bilo sramota navijati za Zvezdu uz ovoliku pomoc sudija.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije bio ofsajd. Cist gol ko suza, pogledajte noge igracu Vozdovca najblizem do golmana. Isto tako, smatram da nije bio faul i da je gol Vozdovca cist.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Cist ofsajd.. zaustavite snimak i videcete..Sramota!
(realista, 30. novembar 2019 21:03) Uvescemo VAR. Ali vise nece biti poništen ih Zvezdinih golova na derbijima...

xlo

pre 4 godine

Protiv Inđije je dosuđen ofsajd protiv CZ u gol šansi iako nije bio, protiv Javora 3 ofsajda u gol šansama. Mikić je odgurnuo Rodića kod sporne situacije a niko ne pominje penal za Zvezdu kada je Tomane oboren tako što ga je igrač Voždovca jednostavno uklještio. To su sve bile slučajne odluke a ova da se ne dosudi ofsajd Marina je namerna.

AZ Alkmar 10, i ne mozete im nista

pre 4 godine

E samo zbog ovoga mi je drago sto ste izgubili od Bayerna 6-0..steta sto jos niste dobili koji..
(El loco, 30. novembar 2019 22:06)
I bilo bi ti srecno detinjstvo. Ovako, patis.

Zox

pre 4 godine

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F10, 30. novembar 2019 21:45)

O čemu ti pričaš, kakvi Slovaci, gde, kad? U Evropi? Gde su?


Partizan i Zvezda nemaju jake utakmice, ne zbog " groznog stanja u zemlji" ( jeste grozno), nego zato što sistematski gase svoju konkurenciju , posebno CZ. Gase je svojim sudijama, savezom, ( para) državnim " sponzorima", medijima. Na svaki mogući način. Kao večeras. I ti očekuješ jake utakmice ?

Pa evo, Voždovac im je dao jaku utakmicu. Kao i Inđija, Napredak.. Ali, niko im ne uze ni bod , zahvaljujući sudijama. I kako nekoga da privoliš da ulaže u klubove koji ne mogu ništa protiv " više sile"?

Hajde da prestanemo jednom sa relativizacijama očiglednih stvari i hajde da se ne pravimo ludim..

123

pre 4 godine

U oba slucaja je ofsajd. U drugom nema faula, ali u je igrac Vozdovca koji je dao gol, u momentu upucivanja udarca bio u ofsajdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 30. novembar 2019 21:17)


Da li je njemu dodata lopta ili se od precke odbila?

krmpota

pre 4 godine

@ 123

Ja mislim da je svejedno sa stanovišta pravila. Aktivirao se iz ofsajda. Faul preostro sviran (ali je Šegrt to na vreme za svaki slučaj odradio) ali svejedno ne bi bilo pošteno da je priznat.
Ofsajd i Marina evidentan ali i veoma mali i u onoj brzini teško primetan. Da je Vara ne bi bilo gola.

Chuki

pre 4 godine

Nema ovde nista sporno, nije tesko priznati dali smo gol iz ofsajda i to dva u istom napadu, ljudi ja ne mogu, volim Zvezdu ali ovo nema drazi gledati, ja sam posle prvog gola prebacio kanal, i sad citam ovde tesko bilo sudiji, sta je bilo tesko niko nije smetao mogao je da vidi lepo, em igra ocajna ali ajd to mogu da podnesem, mogu da podnesem poraz pa i onaj od 6-0 ali ovo ne mogu, svi namestaju u celom svetu, radi se o tome da nema drazi.

direwolf

pre 4 godine

Gledam ponovo snimak ponistenog gola Vozdovca, i ne mogu dobro da vidim jel to Mikic mozda igrao rukom. Jel sviran faul u napadu ili igranje rukom?

John McClane

pre 4 godine

Dok god mediji ne budete pravili pritisak za regularnost takmicenja sa istinitim objavljivanjem i umesto ovakvih naslova stavljali cinjenice, do tad je sve ovo Severna Koreja. Dakle: "Marin u ofsajdu! (video)"

flex

pre 4 godine

Dodelite zvezdani titulu nemojte vise ovakvim odlukama da ponizavate sve nas koji ne navijamo za evropskog giganta... bruka i sramota za sve aktere ovih prevara. Obraz se ne moze kupiti

... da znam zašto plačeš

pre 4 godine

Potpuno je nebitno,
jer to uopšte nije odlučilo meč.
(El Fardou Ben, 30. novembar 2019 20:17)
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-18)


Ha, ha, ha, ... So na ranu ...

F10

pre 4 godine

@sportista

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.

1914

pre 4 godine

Još jedan skandal u režiji jednog od Titovih blizanaca.Teško pokraden Voždovac u obe situacije.Da nisu nakrali bodove u nekoliko utakmica Vojvodina bi bila prva na tabeli.Dokle će UEFA da ćuti na ovaj kriminal u srpskom fudbalu?

Sergio

pre 4 godine

Naravno, sve što je sporno ide u korist Zvezde. Posle se čude kada u Evropi, bez pomoći na koju su navikli, prime 6 komada. Sramota u svakom slučaju!

direwolf

pre 4 godine

Marin jeste najblizi golmanu ali ako usporimo snimak ipak je i lopta iza zadnjeg igraca Vozdovca. Bar tako izgleda... Faul u napadu kod onog ponistenog gola Vozdovca postoji koliko je bio i u derbiju nad Stojkovicem, odnosno nema ga.

realno

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.

Josarian

pre 4 godine

“Miljenica” i igra u Evropi kako igra zbog ovih investicija sudijske organizacije u kvalitet njene igre i samopouzdanje njenih “profesionalaca”. Tačnije, “miljenica” je oličenje naše otadžbine: za unutrašnju upotrebu samozavaravanje i samoobmanjivanje, u odnosu na druge, normalne države tužna i tragična realnost.

slobo

pre 4 godine

Za Zvezdu važe neka druga pravila u našoj ligi, tipa zvezdanaesterci, Zvezdini igrači ne mogu biti u ofsajdu, osim u situacijama kada imaju ubjedljivu prednost, nikad se ne smije suditi penal protiv Zvezde i tako dalje, i tako dalje. Zato u Evropi rezultati kao da igraju tenis...

FMP 2011

pre 4 godine

Kakvi umetnici su navijaci stuba srBstva, pa to je strašno! Čist gol Voždovca i Marin u ofsajdu, tako strucno opovrgnu, da počneš da sumnjas u ono što jasno vidiš. Svi ste vi doktori, kao i vaši predsednici...

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Ma nije to bitno. Evropa ti pokaže šta se dešava kad se navikneš na ove standarde pa ti onda neobično kad nema "očekivanog" faula, kad smeš da biješ, a ne sviraju ti faul... Smešno prvenstvo.

Ivan

pre 4 godine

Kada je Zvezdi ponisten cist gol u derbiju zbog navodnog faula nad Stojkovicem koga je Zander jedva dotakao noktom, branili ste sudije. Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate.

slaviša šmigič

pre 4 godine

pa teško je odlučiti svakako u trenutku kad dodaje loptu marinu igrač voždovca koji je bio daleko u igralištu blizu penala je svakako najbliže golmanu ali svakako teška odluka za sudiju za gol voždovca netreba uopšte gledati i raspravljati jer su bila čak 2,faula u šesnastercu gde se pomaže rukama u duelu sa rodičom,da bi se dokopao glavom lopte čak se ni najmanje nisu ljutili igrači voždovca tako,da je sve jasno.sad če naravno klinci koji navijaju za partizan izneti svoju pamet koja jim klizi i reči kako je bio gol voždovca a nije zvezde kao po običaju kad oni gledaju objektivno.

Loko

pre 4 godine

Zasto je ponisten gol Vozdovca? Nema zvuk pa ne vidim bas nijedan sporan razlog??
(RW#0, 30. novembar 2019 20:05)

Faul u napadu nad igracem CZ, prilikom skoka.

Stefan

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.
(aca, 30. novembar 2019 19:51)

Nije namešten Linglong ako Partizan remizira u Hagu i čekala se samo ta potvrda. Bilo je gusto do 88. minuta ali bog nas je pogledao i konačno se brišu svi penali i ofsajdi.

železničar

pre 4 godine

Groblje vec zna odgovor bez gledanja snimka i
(Ijaoooo, 30. novembar 2019 19:41)

Moram da te razočaram. Prvo sam pogledao snimak, pa zaključio. Ofsajd čist kao suza. Voždovac oštećen. Umesto 1-1, opet ste ukrali pobedu. I tako svako kolo.

zed

pre 4 godine

@Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate...
Da li je moguce da ludilo toliko daleko ide, da nas i pored snimka ubedjujete da se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde...neverovatno...terminalno

Toma

pre 4 godine

Ajd razumem gresku za ofsajd. Ofsajd se nekad jednostavno ne uoci, brza lopta puno dodavanja u samo nekoliko sekundi. Ali ono sa faulom Vozdovca stvarno nije trebalo da se pogresi.

Very stable genius

pre 4 godine

Kakav crni ofsajd???
Igrac Vozdovca u gornjem desnom uglu ekrana najblizi golmanu, on je zeznuo stvar.
Ni Tomane nije bio u ofsajdu.

Sto se tice ponistenog gola Vozdovca, mozda neko ne bi svirao faul, ali bio je kontakt u skoku. To sto igrac Zvezde nije pao, ne znaci da nije faul.

Jevge

pre 4 godine

Kakav lopovluk, plus ponisten cist gol Vozdovcu, ovo je toliko bedna i jadna liga postala da vise nema nikakave potrebe i smisla da se igra. P.S. Javor - Radnicki 0:7???

aca

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.

Bard Živa

pre 4 godine

Umesto regularnih 1:0 za Voždovac, zvezda neregularno vodi 1:0.... Neka... Pa se ne čudite ako naredne godine budu padale desetke u Evropi...

Gecko

pre 4 godine

Jes bogami bio stvarno ali sta ima veze, ih, kao da je prvi put, nije ni poslednji verovatno. Raspalo se celo drustvo i sistem odavno a ocekujete da u sportu bude sve posteno, sta vam vise nije jasno?

Samo čovek

pre 4 godine

Bravo Zvezdo! Ako se ovakve stvari rade u glavnoj ligi, sta li se tek radi u nizim rangovima, fudbal ugasiti u Srbiji, bice lepse svima.

bobanmkd

pre 4 godine

Ma jok, kakav ofsaid.

I Bajern je izgubio u utorak u tunelu Marakane.

Sve je ovo realnost rodjaci.

Vi koji vidite drugacije ste jednostavno slepi !

gtrovci

pre 4 godine

Zar nije pre par kola strucnjak na areni rekao da po novim pravilima napadac ima prednost i da se ovo ne svira? Ili ta nova pravila vaze samo za avangardu?

moci moci

pre 4 godine

Kakva su ovo pitanja? Ocigledno je da je bio ofsajd i ocigledno je da je ponisten regularan gol Vozdovcu.

Kao i komentatori koji stalno govore ''prosudite sami", necu sam da prosudim, ovo i slep covek vidi, ne znam sto se svi prave blesavi.

Ivan

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Hahahaha!!!! Jeste milijardu je ulozila. Igraju nam Nejmar i Mbape.

saiyan

pre 4 godine

Ja mislim da Zvezda treba da bude upisana u Ginisovu knjigu. Jedini tim u istoriji koji je imao direktnu sudijsku pomoc u svakom kolu od pocetka prvenstva. Ili nepostojeci penal, ili nepostojeci crveni za protivnika, ili nedosudjen ofsajd kao sto je ovde slucaj. U svakom kolu. I onda iznenadjenje kad ih strpaju u Ligi sampiona po 6 0.

manunited

pre 4 godine

Sto se mene tice obe situacije su ciste kao suza. Prvi gol ponisten opravdano, drugi gol cist, nema nedozvoljene pozicije. Stvarno ne znam sto se ljudi bune. U naopakom svetu u kojem zivimo, sve je ovo normalno.

manunited

pre 4 godine

Morate da shvatite da su sudije zivi ljudi, pa zato i grese. Al ne vidim problem, napravili su dve greske, jednu kod gola Vozdovca a jednu kod gola Zvezde. Tako da je egal. Nista sporno. E Srbijo majko....

Ivann27

pre 4 godine

Da li je bio ofsajd? Ma ne, nije.. videlo se iz aviona da je ofsajd, sramota, ali sta se drugo i ocekivalo jos kada je rezultat 0:0.

Objektivan

pre 4 godine

Mnogo ste čekali na ovu anketu. Mislim da vi imate pripremljene ankete i samo čekate da se nešto desi pa da krene mašinerija protiv zvezde. A grobari se odmah prime kao...

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

OVO ŠTO ZVEZDA RADI JE KRIMINAL, TO KAŽEM KAO NAVIJAČ ZVEZDE
ČIK OBJAVITE KOMENTAR
NIKO NEĆE DOĆI DA VAS GLEDA BRUKE JEDNE 30 MILIONA JE ULOŽENO U OVAJ TIM A NIKOG NE MOŽETE DA DOBIJETE POŠTENO

Papilon

pre 4 godine

Kakva muzika za usi, plac i lelek malih "grobarcica", lelecite i kukumavcite i treba, bice toga jos godinama posto treba da "iskijate" sve Toletove godine i sve ono sto je Lotar Mateus pisao u svojoj knjizi.

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

KO ĆE DA ODGOVARA ZA OVAKO LOŠ PRELAZNI ROK?
GDE JE TERZA MAĐIJA?
GDE SU DOMAĆI MLADI IGRAČI?
GDE VAM JE OBRAZ I POŠTENJE?

neko tamo

pre 4 godine

Ma kakviiii... U ovoj ligi važe ciganska pravila a ovde nikako nema ofsajda makar se iz aviona vidi da ima... Ali nema. Jasna su ciganska pravila u ovoj ligi.

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

OVO ŠTO ZVEZDA RADI JE KRIMINAL, TO KAŽEM KAO NAVIJAČ ZVEZDE
ČIK OBJAVITE KOMENTAR
NIKO NEĆE DOĆI DA VAS GLEDA BRUKE JEDNE 30 MILIONA JE ULOŽENO U OVAJ TIM A NIKOG NE MOŽETE DA DOBIJETE POŠTENO

saiyan

pre 4 godine

Ja mislim da Zvezda treba da bude upisana u Ginisovu knjigu. Jedini tim u istoriji koji je imao direktnu sudijsku pomoc u svakom kolu od pocetka prvenstva. Ili nepostojeci penal, ili nepostojeci crveni za protivnika, ili nedosudjen ofsajd kao sto je ovde slucaj. U svakom kolu. I onda iznenadjenje kad ih strpaju u Ligi sampiona po 6 0.

Jevge

pre 4 godine

Kakav lopovluk, plus ponisten cist gol Vozdovcu, ovo je toliko bedna i jadna liga postala da vise nema nikakave potrebe i smisla da se igra. P.S. Javor - Radnicki 0:7???

Samo čovek

pre 4 godine

Bravo Zvezdo! Ako se ovakve stvari rade u glavnoj ligi, sta li se tek radi u nizim rangovima, fudbal ugasiti u Srbiji, bice lepse svima.

Bard Živa

pre 4 godine

Umesto regularnih 1:0 za Voždovac, zvezda neregularno vodi 1:0.... Neka... Pa se ne čudite ako naredne godine budu padale desetke u Evropi...

FMP 2011

pre 4 godine

Kakvi umetnici su navijaci stuba srBstva, pa to je strašno! Čist gol Voždovca i Marin u ofsajdu, tako strucno opovrgnu, da počneš da sumnjas u ono što jasno vidiš. Svi ste vi doktori, kao i vaši predsednici...

Karaburac

pre 4 godine

Da li je Vozdovcu ponisten gol?
Da li je Marin bio u ofsajdu?
Samo da li je, da li je... i tako iz kola u kolo.
Da li je trulo novinarstvo, da li je uplaseno, da li je neuko ili navijacki ostrasceno?
I dokle tako?

slobo

pre 4 godine

Za Zvezdu važe neka druga pravila u našoj ligi, tipa zvezdanaesterci, Zvezdini igrači ne mogu biti u ofsajdu, osim u situacijama kada imaju ubjedljivu prednost, nikad se ne smije suditi penal protiv Zvezde i tako dalje, i tako dalje. Zato u Evropi rezultati kao da igraju tenis...

Ivann27

pre 4 godine

Da li je bio ofsajd? Ma ne, nije.. videlo se iz aviona da je ofsajd, sramota, ali sta se drugo i ocekivalo jos kada je rezultat 0:0.

ja

pre 4 godine

nije bio ofsajd, i bio je faul nad rodićem!
još neko pitanje?
(mladići borovi, devojke jele, 30. novembar 2019 22:54)

tebe nista niko nihe pitao, posto si potpuno pristrasan....ne znam zasto se i javljas?! Bolje grli jelu, boricu.

bobanmkd

pre 4 godine

Ma jok, kakav ofsaid.

I Bajern je izgubio u utorak u tunelu Marakane.

Sve je ovo realnost rodjaci.

Vi koji vidite drugacije ste jednostavno slepi !

bosanac ali Srbin

pre 4 godine

Ovi crveno bijeli imaju toleranciju +/- 2 metra kako za ofsajd,tako i za penale,pa prema tome sve je cisto i regularno...

Nexus

pre 4 godine

Знаћемо док геометри прегледају. ???
(ДЕЛИЈА??, 30. novembar 2019 23:09)
Pregledao vas je Levandovski.

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

KO ĆE DA ODGOVARA ZA OVAKO LOŠ PRELAZNI ROK?
GDE JE TERZA MAĐIJA?
GDE SU DOMAĆI MLADI IGRAČI?
GDE VAM JE OBRAZ I POŠTENJE?

realno

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.

flex

pre 4 godine

Dodelite zvezdani titulu nemojte vise ovakvim odlukama da ponizavate sve nas koji ne navijamo za evropskog giganta... bruka i sramota za sve aktere ovih prevara. Obraz se ne moze kupiti

manunited

pre 4 godine

Morate da shvatite da su sudije zivi ljudi, pa zato i grese. Al ne vidim problem, napravili su dve greske, jednu kod gola Vozdovca a jednu kod gola Zvezde. Tako da je egal. Nista sporno. E Srbijo majko....

pablo

pre 4 godine

Skroz je nebitno, da li bio ili nije bio. Tuga od fudbala, e to je najbitnije. Posle prosetas malo do Evrope, napune te golovima u 5-6 utakmica po 5-0 i vidis kakvo je stanje. Dodjes u domaće prvenstvo, normalno, tu se zna, kada ce korner da usledi, da ne pričam o ostalim stvarima. I posle se zelimo da nam fudbal ne lici ninasta. Pa nece jos duze vreme. Verovatno jos neku deceniju. Mozda ako usledi privatizacija???? Ali jedan covek je izjavio. Ja to ne mogu da uradim. I sta cemo sad???? Ajd, zdravo....odoh da spavam.

Toma

pre 4 godine

Ajd razumem gresku za ofsajd. Ofsajd se nekad jednostavno ne uoci, brza lopta puno dodavanja u samo nekoliko sekundi. Ali ono sa faulom Vozdovca stvarno nije trebalo da se pogresi.

kiza D.

pre 4 godine

Кога брига шта је било ..да је неког брига не би се ово дешавало.
Не би Милоје примио 6 не би СаВО..извео оба креативна играча и на + 2 и играча више играо бункер.
Не бисмо од Украјине примили 5 ..
Могао бих да наставим низ али ви сви то исто знате.
Правимо се слепи код очију .

....

pre 4 godine

Niko ne prica o ponistenom golu Vozdovca. Neverovatno sta vam se sve tolerise. Mene bi bilo sramota navijati za Zvezdu uz ovoliku pomoc sudija.

železničar

pre 4 godine

Groblje vec zna odgovor bez gledanja snimka i
(Ijaoooo, 30. novembar 2019 19:41)

Moram da te razočaram. Prvo sam pogledao snimak, pa zaključio. Ofsajd čist kao suza. Voždovac oštećen. Umesto 1-1, opet ste ukrali pobedu. I tako svako kolo.

moci moci

pre 4 godine

Kakva su ovo pitanja? Ocigledno je da je bio ofsajd i ocigledno je da je ponisten regularan gol Vozdovcu.

Kao i komentatori koji stalno govore ''prosudite sami", necu sam da prosudim, ovo i slep covek vidi, ne znam sto se svi prave blesavi.

neko tamo

pre 4 godine

Ma kakviiii... U ovoj ligi važe ciganska pravila a ovde nikako nema ofsajda makar se iz aviona vidi da ima... Ali nema. Jasna su ciganska pravila u ovoj ligi.

Bodibond

pre 4 godine

Da li ce neko da snosi odgovornost za ove "greske"? Prvo oni penali protiv Indjije, protiv Mladosti, Proletera, sad ovo... Sta li je sledece?

Chuki

pre 4 godine

Nema ovde nista sporno, nije tesko priznati dali smo gol iz ofsajda i to dva u istom napadu, ljudi ja ne mogu, volim Zvezdu ali ovo nema drazi gledati, ja sam posle prvog gola prebacio kanal, i sad citam ovde tesko bilo sudiji, sta je bilo tesko niko nije smetao mogao je da vidi lepo, em igra ocajna ali ajd to mogu da podnesem, mogu da podnesem poraz pa i onaj od 6-0 ali ovo ne mogu, svi namestaju u celom svetu, radi se o tome da nema drazi.

Zox

pre 4 godine

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F10, 30. novembar 2019 21:45)

O čemu ti pričaš, kakvi Slovaci, gde, kad? U Evropi? Gde su?


Partizan i Zvezda nemaju jake utakmice, ne zbog " groznog stanja u zemlji" ( jeste grozno), nego zato što sistematski gase svoju konkurenciju , posebno CZ. Gase je svojim sudijama, savezom, ( para) državnim " sponzorima", medijima. Na svaki mogući način. Kao večeras. I ti očekuješ jake utakmice ?

Pa evo, Voždovac im je dao jaku utakmicu. Kao i Inđija, Napredak.. Ali, niko im ne uze ni bod , zahvaljujući sudijama. I kako nekoga da privoliš da ulaže u klubove koji ne mogu ništa protiv " više sile"?

Hajde da prestanemo jednom sa relativizacijama očiglednih stvari i hajde da se ne pravimo ludim..

Gecko

pre 4 godine

Jes bogami bio stvarno ali sta ima veze, ih, kao da je prvi put, nije ni poslednji verovatno. Raspalo se celo drustvo i sistem odavno a ocekujete da u sportu bude sve posteno, sta vam vise nije jasno?

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Ma nije to bitno. Evropa ti pokaže šta se dešava kad se navikneš na ove standarde pa ti onda neobično kad nema "očekivanog" faula, kad smeš da biješ, a ne sviraju ti faul... Smešno prvenstvo.

nbc

pre 4 godine

Zašto se igra ovo prvenstvo? OK treba da se vidi ko će da ispadne iz lige. Zar više nije dosta toga da na svakoj utakmici CZ imamo sporne situacije? Pa hajde da je 50:50. Zar to nije malo previše bezobrazno? I tako ta miljenica naših političara na vlasti ima najbolji koeficijent u Evropi kada se gledaju domaća prvenstva a onda ode LŠ da bude kanta? Je li to hoćete? Partizan je odigrao dosta dobro LE. Ispao je od AZ koji je drugi u Holandskom prvenstvu. I naravno od MU koji je za koplje ispred. Ali se nije brukao i bio je bolji od AZ koji je usput poslednjih 5-6 utakmica harao u Holandiji (3:0 protiv PSV). A CZ? 18 golova na 3 utakmice primi bez čestitog šuta na go protivnika. Igrao je Partizan protiv Reala koji je imao vjerovatno po imenima najbolji tim u istoriji. I nije se obrukao. Remi i minimalan poraz. Nikada se ovako bezobrazno nije namještalo. Ovo je poražavajuće.

Josarian

pre 4 godine

“Miljenica” i igra u Evropi kako igra zbog ovih investicija sudijske organizacije u kvalitet njene igre i samopouzdanje njenih “profesionalaca”. Tačnije, “miljenica” je oličenje naše otadžbine: za unutrašnju upotrebu samozavaravanje i samoobmanjivanje, u odnosu na druge, normalne države tužna i tragična realnost.

John McClane

pre 4 godine

Dok god mediji ne budete pravili pritisak za regularnost takmicenja sa istinitim objavljivanjem i umesto ovakvih naslova stavljali cinjenice, do tad je sve ovo Severna Koreja. Dakle: "Marin u ofsajdu! (video)"

Sergio

pre 4 godine

Naravno, sve što je sporno ide u korist Zvezde. Posle se čude kada u Evropi, bez pomoći na koju su navikli, prime 6 komada. Sramota u svakom slučaju!

Neko izdaleka

pre 4 godine

... Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...(Som Tojer, 01. decembar 2019 06:26) @Som, ali ‘objektivan’. Koja analiza jednog nezainteresovang komentara.

Russell Crowe

pre 4 godine

Ofsajd!?
Pa kako inace slomiti protivnika, gol iz ofsajda, penal na 18m,crveni karton... neka navijaci Zvezde prebroje od pocetka sezone sve situacije i utakmice u kojima je Zvezda pobedila na takve nacine i onda neka saberu bodove :) tada neka kazu koliko je Zvezda JAKA, ili pak koliko je (ne) JAKA... ipak na kraji Terzic baca orasinu u oci a njima ne smeta ni brukanje u Evropi i obaranje klubskog rekorda, negativnog naravno.

1914

pre 4 godine

Još jedan skandal u režiji jednog od Titovih blizanaca.Teško pokraden Voždovac u obe situacije.Da nisu nakrali bodove u nekoliko utakmica Vojvodina bi bila prva na tabeli.Dokle će UEFA da ćuti na ovaj kriminal u srpskom fudbalu?

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Cist ofsajd.. zaustavite snimak i videcete..Sramota!
(realista, 30. novembar 2019 21:03) Uvescemo VAR. Ali vise nece biti poništen ih Zvezdinih golova na derbijima...

gtrovci

pre 4 godine

Zar nije pre par kola strucnjak na areni rekao da po novim pravilima napadac ima prednost i da se ovo ne svira? Ili ta nova pravila vaze samo za avangardu?

Marko

pre 4 godine

Koja je ovo po redu kradja..??? Majko mila sta se ovde radi...Pa Zvezda bukvalno jednu utakmicu ne moze posteno da dobije, ali bukvalno jednu jedinu.
Cist ofsajd..ono samo Rej Charls ne bi video...A gde je sudija video faul kod gola Vozdovca, to samo on zna...

zed

pre 4 godine

@Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate...
Da li je moguce da ludilo toliko daleko ide, da nas i pored snimka ubedjujete da se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde...neverovatno...terminalno

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Gol iz ofsajda, i poništen čist gol Voždovcu.
(ZVEZDAŠ do smrti, 01. decembar 2019 01:59)

Kriza identiteta nesretnog grobara u 2 noću..Pokusao sa nekim antikompleksanima ?

direwolf

pre 4 godine

Gledam ponovo snimak ponistenog gola Vozdovca, i ne mogu dobro da vidim jel to Mikic mozda igrao rukom. Jel sviran faul u napadu ili igranje rukom?

123

pre 4 godine

U oba slucaja je ofsajd. U drugom nema faula, ali u je igrac Vozdovca koji je dao gol, u momentu upucivanja udarca bio u ofsajdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 30. novembar 2019 21:17)


Da li je njemu dodata lopta ili se od precke odbila?

Radomir

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Bio sam ubeđen da je Srbenda naš. Kad ono, grobar...Pih

Som Tojer

pre 4 godine

Je li stvarno postoje likovi koji gledaju ove utakmice?
(gligor marinada, 30. novembar 2019 23:36)

A da li stvarno postoje likovi koji čitaju vesti, čitaju komentare i komentarišu o utakmicama koje ne gledaju??? Ja kad vidim neku vest o na primer boksu, ili golfu, ili bilo čemu što ne pratim ili me ne zanima,ja preskočim vest, čitam šta me interesuje... A
kako bi bilo da na primer ja odem na neku vest u boksu i počnem da popujem ljudima kako mogu da gledaju tuču dvojice ljudi...
Nemoj da se praviš mnogo pametan zato što obično kada se neko pravi mnogo pametan ispada glup... Ćuti i gledaj svoja posla, čitaj ono što te zanima ovaj naš posrnuli fudbal ostavi ljudima koji možda imaju veru i nadu da se nešto može popraviti... bez obzira da li navijaju za Zvezdu, Partizan ili neki treći klub...
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...

čika Boki

pre 4 godine

Ja ne mislim da je bio ofsajd. Ne mislim ni da je gol Voždovca čist. Ja to znam, kao i svi, samo neko ćuti, neko govori, a neko je kvaran kao i kriminalci koji sve to organizuju!

xlo

pre 4 godine

Protiv Inđije je dosuđen ofsajd protiv CZ u gol šansi iako nije bio, protiv Javora 3 ofsajda u gol šansama. Mikić je odgurnuo Rodića kod sporne situacije a niko ne pominje penal za Zvezdu kada je Tomane oboren tako što ga je igrač Voždovca jednostavno uklještio. To su sve bile slučajne odluke a ova da se ne dosudi ofsajd Marina je namerna.

Papilon

pre 4 godine

Kakva muzika za usi, plac i lelek malih "grobarcica", lelecite i kukumavcite i treba, bice toga jos godinama posto treba da "iskijate" sve Toletove godine i sve ono sto je Lotar Mateus pisao u svojoj knjizi.

delboj

pre 4 godine

Ko sme da sudi ofsajd?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 30. novembar 2019 22:37)

Niko naravno, verovatno ne bi jutro docekali.

analiza

pre 4 godine

Ofsajd jeste i to će pre ili kasnije rešiti VAR. Faul ostaje i dalje slobodno sudijsko uverenje. Nemam zvuk tako da ne znam u kom trenutku je prekinuta igra, da li već kod skoka igrača Vožd, jer sve što se posle odvijalo nije ni bitno jer se meč prekinuo u tom trenutku. Ako je tad sviran faul, onda se ne raspravlja o golu već da li je bio faul-ako je posle toga sviran, onda se raspravlja o golu tj je li bilo ofsajda ili ne. S obzirom da je Šegrt sudija, mislim da je "preventivno" sudio gužvu u šesnaestercu, da slučajno ne uleti neki gol protiv CZ, koji je uleteo.

krmpota

pre 4 godine

@ 123

Ja mislim da je svejedno sa stanovišta pravila. Aktivirao se iz ofsajda. Faul preostro sviran (ali je Šegrt to na vreme za svaki slučaj odradio) ali svejedno ne bi bilo pošteno da je priznat.
Ofsajd i Marina evidentan ali i veoma mali i u onoj brzini teško primetan. Da je Vara ne bi bilo gola.

malo objektivnosti nije naodmet

pre 4 godine

Gol koji je postigao Voždovac je 100% regularan!
(Sremac, 30. novembar 2019 23:45)

Ako je lakat u glavu regularan start,
onda zaista jeste kako kažeš.

Istureno odeljenje SR za MM

pre 4 godine

Da je bio ofsajd, Marin bi stao, zaustavio akciju i pošteno zahtevao od sudije Šegrta da svira nedozvoljenu situaciju. Nemac je to, disciplinovana poštenjačina koja voli Zvezdu više od svih nas zajedno.

AZ Alkmar 10, i ne mozete im nista

pre 4 godine

E samo zbog ovoga mi je drago sto ste izgubili od Bayerna 6-0..steta sto jos niste dobili koji..
(El loco, 30. novembar 2019 22:06)
I bilo bi ti srecno detinjstvo. Ovako, patis.

Bili Kid

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.
(realno, 30. novembar 2019 20:35)
Ahhhaaahahaha.....placiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ofsajd bio kao kuca ali se to ovde ne sudi.....
(Starovlaska muckalica, 01. decembar 2019 06:30)

Nedelja, pola 7 ujutru...a Zvezda u glavi...kompleksaš, šta drugo

Slobo

pre 4 godine

Pitanje zašto naši klubovi ne prolaze u Evropskim takmičenjima, pa ovde ih navikne i savez i sudijska organizacija na prevare i kad izadji na medjunarodnoj takmičenja jednostavno ne mogu da se smanji u nekom normalnim i fer takmičenjima.

Stefan

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.
(aca, 30. novembar 2019 19:51)

Nije namešten Linglong ako Partizan remizira u Hagu i čekala se samo ta potvrda. Bilo je gusto do 88. minuta ali bog nas je pogledao i konačno se brišu svi penali i ofsajdi.

milos_no6

pre 4 godine

Većina pita da li zvezda može da pobedi nekog bez pomoći sudija, a zaboravlja na duele protiv radničkog i vojvodine gde dobiju lagano sa dva tri gola razlike.

stručnjak

pre 4 godine

Dve sporne situacije. Za mene samo jedna, i ne mogu da verujem koliko neki mogu da budu nemoralni i nepošteni da traže opravdanje za sviran faul pre gola voždovca. Ofsajd i da jeste, greška sudije je opravdana i moguća bez obzira na to koji tim je u pitanju. Samo mi je neverovatno i prosto nemoguće po zakonu verovatnoće, da svaka od minimum 10 spornih situacija od početka sezone, je išla u korist zvezde. Jedan jedini put su oštećeni, gol na derbiju, koji su isti takvi “stručnjaci” opravdavali bezuslovnim super pravom golmana da ne sme biti dodirnut u petercu. i najjače od svega, što neki stvarno misle, ali najstvarnije misle, da su sve situacije u korist zvezde ispravno dosudjene, šta je to, koji je to nivo zagriženosti, zattrovanosti, nije mi jasno... krivo mi je samo što sam hednostavno morao da ostavim komentar na vest koja je direktno vezana za zvezdu, pa očekujem da će se sve završiti pričom o nekim kompleksima...

... da znam zašto plačeš

pre 4 godine

Potpuno je nebitno,
jer to uopšte nije odlučilo meč.
(El Fardou Ben, 30. novembar 2019 20:17)
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-18)


Ha, ha, ha, ... So na ranu ...

Straight Outta München

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Botino jedna nije 50 miliona nego 150 miliona.

Ivan

pre 4 godine

Kada je Zvezdi ponisten cist gol u derbiju zbog navodnog faula nad Stojkovicem koga je Zander jedva dotakao noktom, branili ste sudije. Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate.

direwolf

pre 4 godine

Marin jeste najblizi golmanu ali ako usporimo snimak ipak je i lopta iza zadnjeg igraca Vozdovca. Bar tako izgleda... Faul u napadu kod onog ponistenog gola Vozdovca postoji koliko je bio i u derbiju nad Stojkovicem, odnosno nema ga.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije bio ofsajd. Cist gol ko suza, pogledajte noge igracu Vozdovca najblizem do golmana. Isto tako, smatram da nije bio faul i da je gol Vozdovca cist.

Objektivan

pre 4 godine

Mnogo ste čekali na ovu anketu. Mislim da vi imate pripremljene ankete i samo čekate da se nešto desi pa da krene mašinerija protiv zvezde. A grobari se odmah prime kao...

Very stable genius

pre 4 godine

Kakav crni ofsajd???
Igrac Vozdovca u gornjem desnom uglu ekrana najblizi golmanu, on je zeznuo stvar.
Ni Tomane nije bio u ofsajdu.

Sto se tice ponistenog gola Vozdovca, mozda neko ne bi svirao faul, ali bio je kontakt u skoku. To sto igrac Zvezde nije pao, ne znaci da nije faul.

slaviša šmigič

pre 4 godine

pa teško je odlučiti svakako u trenutku kad dodaje loptu marinu igrač voždovca koji je bio daleko u igralištu blizu penala je svakako najbliže golmanu ali svakako teška odluka za sudiju za gol voždovca netreba uopšte gledati i raspravljati jer su bila čak 2,faula u šesnastercu gde se pomaže rukama u duelu sa rodičom,da bi se dokopao glavom lopte čak se ni najmanje nisu ljutili igrači voždovca tako,da je sve jasno.sad če naravno klinci koji navijaju za partizan izneti svoju pamet koja jim klizi i reči kako je bio gol voždovca a nije zvezde kao po običaju kad oni gledaju objektivno.

manunited

pre 4 godine

Sto se mene tice obe situacije su ciste kao suza. Prvi gol ponisten opravdano, drugi gol cist, nema nedozvoljene pozicije. Stvarno ne znam sto se ljudi bune. U naopakom svetu u kojem zivimo, sve je ovo normalno.

aca

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.

Ivan

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Hahahaha!!!! Jeste milijardu je ulozila. Igraju nam Nejmar i Mbape.

Loko

pre 4 godine

Zasto je ponisten gol Vozdovca? Nema zvuk pa ne vidim bas nijedan sporan razlog??
(RW#0, 30. novembar 2019 20:05)

Faul u napadu nad igracem CZ, prilikom skoka.

Nebojsa

pre 4 godine

Ofsajd jeste bio, pa sta cemo sad???
To je fudbal i greske su sastavni deo.
C.Zvezda je pre par godina izbacena iz LE protiv CSKA tako sto su sudije priznali neregularan gol.
Svako treba da gleda u svoje dvoriste i ne treba se dizati frka zbog jedne sudiske odluke.
Pogledajte po Evropi sta se radi imaju Var pa ne donesu pravu odluku.

zex

pre 4 godine

Nema ofsajda, Tomane je blizi golmanu za par cm. Vidi se golim okom. Plus napadaci po novom pravilu imaju blagu prednost. Tesko je videti na terenu ali i faul nad Rodicem nije postojao.

F10

pre 4 godine

@sportista

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.

Mirko

pre 4 godine

(stručnjak, 1. decembar 2019 12:15)
U svemu se slažem samo ne u da je zvezda jednom ošećena. Zvezda je ošecena u mnogo utakmica a najviše u evropskim kvalifikacijama. Kao Zvezdaš mislim da Zvezda ne sme da radi ono isto što je radio Partizan za vreme Toleta. Ustvari privatizovao i jedne i druge

Donn

pre 4 godine

Ajd manje vise nije ni bitno svi znamo sta se desava u srpskom fudbalu mene vise zapanjuju ovakvi tekstovi i naslovi "da li je bio ofsajd" pa nije niko slep, ne lozite masu da se prepiru, dao gol bice ih neregularni jos koliko hoces i teraj dalje.

slobinator

pre 4 godine

nadam se da će ovakvih situacija biti još puno i još mnogo godina.čisto da vidite kako je bilo zvezdašima u toletovoj eri

Very stable genius

pre 4 godine

Kakav crni ofsajd???
Igrac Vozdovca u gornjem desnom uglu ekrana najblizi golmanu, on je zeznuo stvar.
Ni Tomane nije bio u ofsajdu.

Sto se tice ponistenog gola Vozdovca, mozda neko ne bi svirao faul, ali bio je kontakt u skoku. To sto igrac Zvezde nije pao, ne znaci da nije faul.

Objektivan

pre 4 godine

Mnogo ste čekali na ovu anketu. Mislim da vi imate pripremljene ankete i samo čekate da se nešto desi pa da krene mašinerija protiv zvezde. A grobari se odmah prime kao...

Papilon

pre 4 godine

Kakva muzika za usi, plac i lelek malih "grobarcica", lelecite i kukumavcite i treba, bice toga jos godinama posto treba da "iskijate" sve Toletove godine i sve ono sto je Lotar Mateus pisao u svojoj knjizi.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Ofsajd bio kao kuca ali se to ovde ne sudi.....
(Starovlaska muckalica, 01. decembar 2019 06:30)

Nedelja, pola 7 ujutru...a Zvezda u glavi...kompleksaš, šta drugo

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Gol iz ofsajda, i poništen čist gol Voždovcu.
(ZVEZDAŠ do smrti, 01. decembar 2019 01:59)

Kriza identiteta nesretnog grobara u 2 noću..Pokusao sa nekim antikompleksanima ?

ja

pre 4 godine

nije bio ofsajd, i bio je faul nad rodićem!
još neko pitanje?
(mladići borovi, devojke jele, 30. novembar 2019 22:54)

tebe nista niko nihe pitao, posto si potpuno pristrasan....ne znam zasto se i javljas?! Bolje grli jelu, boricu.

Ivan

pre 4 godine

Kada je Zvezdi ponisten cist gol u derbiju zbog navodnog faula nad Stojkovicem koga je Zander jedva dotakao noktom, branili ste sudije. Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate.

malo objektivnosti nije naodmet

pre 4 godine

Gol koji je postigao Voždovac je 100% regularan!
(Sremac, 30. novembar 2019 23:45)

Ako je lakat u glavu regularan start,
onda zaista jeste kako kažeš.

Loko

pre 4 godine

Zasto je ponisten gol Vozdovca? Nema zvuk pa ne vidim bas nijedan sporan razlog??
(RW#0, 30. novembar 2019 20:05)

Faul u napadu nad igracem CZ, prilikom skoka.

slaviša šmigič

pre 4 godine

pa teško je odlučiti svakako u trenutku kad dodaje loptu marinu igrač voždovca koji je bio daleko u igralištu blizu penala je svakako najbliže golmanu ali svakako teška odluka za sudiju za gol voždovca netreba uopšte gledati i raspravljati jer su bila čak 2,faula u šesnastercu gde se pomaže rukama u duelu sa rodičom,da bi se dokopao glavom lopte čak se ni najmanje nisu ljutili igrači voždovca tako,da je sve jasno.sad če naravno klinci koji navijaju za partizan izneti svoju pamet koja jim klizi i reči kako je bio gol voždovca a nije zvezde kao po običaju kad oni gledaju objektivno.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nije bio ofsajd. Cist gol ko suza, pogledajte noge igracu Vozdovca najblizem do golmana. Isto tako, smatram da nije bio faul i da je gol Vozdovca cist.

xlo

pre 4 godine

Protiv Inđije je dosuđen ofsajd protiv CZ u gol šansi iako nije bio, protiv Javora 3 ofsajda u gol šansama. Mikić je odgurnuo Rodića kod sporne situacije a niko ne pominje penal za Zvezdu kada je Tomane oboren tako što ga je igrač Voždovca jednostavno uklještio. To su sve bile slučajne odluke a ova da se ne dosudi ofsajd Marina je namerna.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Cist ofsajd.. zaustavite snimak i videcete..Sramota!
(realista, 30. novembar 2019 21:03) Uvescemo VAR. Ali vise nece biti poništen ih Zvezdinih golova na derbijima...

Nebojsa

pre 4 godine

Ofsajd jeste bio, pa sta cemo sad???
To je fudbal i greske su sastavni deo.
C.Zvezda je pre par godina izbacena iz LE protiv CSKA tako sto su sudije priznali neregularan gol.
Svako treba da gleda u svoje dvoriste i ne treba se dizati frka zbog jedne sudiske odluke.
Pogledajte po Evropi sta se radi imaju Var pa ne donesu pravu odluku.

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

OVO ŠTO ZVEZDA RADI JE KRIMINAL, TO KAŽEM KAO NAVIJAČ ZVEZDE
ČIK OBJAVITE KOMENTAR
NIKO NEĆE DOĆI DA VAS GLEDA BRUKE JEDNE 30 MILIONA JE ULOŽENO U OVAJ TIM A NIKOG NE MOŽETE DA DOBIJETE POŠTENO

AZ Alkmar 10, i ne mozete im nista

pre 4 godine

E samo zbog ovoga mi je drago sto ste izgubili od Bayerna 6-0..steta sto jos niste dobili koji..
(El loco, 30. novembar 2019 22:06)
I bilo bi ti srecno detinjstvo. Ovako, patis.

saiyan

pre 4 godine

Ja mislim da Zvezda treba da bude upisana u Ginisovu knjigu. Jedini tim u istoriji koji je imao direktnu sudijsku pomoc u svakom kolu od pocetka prvenstva. Ili nepostojeci penal, ili nepostojeci crveni za protivnika, ili nedosudjen ofsajd kao sto je ovde slucaj. U svakom kolu. I onda iznenadjenje kad ih strpaju u Ligi sampiona po 6 0.

direwolf

pre 4 godine

Marin jeste najblizi golmanu ali ako usporimo snimak ipak je i lopta iza zadnjeg igraca Vozdovca. Bar tako izgleda... Faul u napadu kod onog ponistenog gola Vozdovca postoji koliko je bio i u derbiju nad Stojkovicem, odnosno nema ga.

Ivan

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Hahahaha!!!! Jeste milijardu je ulozila. Igraju nam Nejmar i Mbape.

zed

pre 4 godine

@Ovde za se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde i sada vam je cist gol. Sami sebi uskacete u usta, I dokazujete da nemate trunke morala i objektivnosti, nego vam je rasudjivanje iskljucivo navijacko. Jadni ste i bedni, I titulu mozete samo da sanjate...
Da li je moguce da ludilo toliko daleko ide, da nas i pored snimka ubedjujete da se igrac Vozdovca nakacio sa obe ruke na igraca Zvezde...neverovatno...terminalno

manunited

pre 4 godine

Sto se mene tice obe situacije su ciste kao suza. Prvi gol ponisten opravdano, drugi gol cist, nema nedozvoljene pozicije. Stvarno ne znam sto se ljudi bune. U naopakom svetu u kojem zivimo, sve je ovo normalno.

Radomir

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Bio sam ubeđen da je Srbenda naš. Kad ono, grobar...Pih

zex

pre 4 godine

Nema ofsajda, Tomane je blizi golmanu za par cm. Vidi se golim okom. Plus napadaci po novom pravilu imaju blagu prednost. Tesko je videti na terenu ali i faul nad Rodicem nije postojao.

Bili Kid

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.
(realno, 30. novembar 2019 20:35)
Ahhhaaahahaha.....placiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

....

pre 4 godine

Niko ne prica o ponistenom golu Vozdovca. Neverovatno sta vam se sve tolerise. Mene bi bilo sramota navijati za Zvezdu uz ovoliku pomoc sudija.

Mirko

pre 4 godine

(stručnjak, 1. decembar 2019 12:15)
U svemu se slažem samo ne u da je zvezda jednom ošećena. Zvezda je ošecena u mnogo utakmica a najviše u evropskim kvalifikacijama. Kao Zvezdaš mislim da Zvezda ne sme da radi ono isto što je radio Partizan za vreme Toleta. Ustvari privatizovao i jedne i druge

slobo

pre 4 godine

Za Zvezdu važe neka druga pravila u našoj ligi, tipa zvezdanaesterci, Zvezdini igrači ne mogu biti u ofsajdu, osim u situacijama kada imaju ubjedljivu prednost, nikad se ne smije suditi penal protiv Zvezde i tako dalje, i tako dalje. Zato u Evropi rezultati kao da igraju tenis...

Chuki

pre 4 godine

Nema ovde nista sporno, nije tesko priznati dali smo gol iz ofsajda i to dva u istom napadu, ljudi ja ne mogu, volim Zvezdu ali ovo nema drazi gledati, ja sam posle prvog gola prebacio kanal, i sad citam ovde tesko bilo sudiji, sta je bilo tesko niko nije smetao mogao je da vidi lepo, em igra ocajna ali ajd to mogu da podnesem, mogu da podnesem poraz pa i onaj od 6-0 ali ovo ne mogu, svi namestaju u celom svetu, radi se o tome da nema drazi.

flex

pre 4 godine

Dodelite zvezdani titulu nemojte vise ovakvim odlukama da ponizavate sve nas koji ne navijamo za evropskog giganta... bruka i sramota za sve aktere ovih prevara. Obraz se ne moze kupiti

Bodibond

pre 4 godine

Da li ce neko da snosi odgovornost za ove "greske"? Prvo oni penali protiv Indjije, protiv Mladosti, Proletera, sad ovo... Sta li je sledece?

FMP 2011

pre 4 godine

Kakvi umetnici su navijaci stuba srBstva, pa to je strašno! Čist gol Voždovca i Marin u ofsajdu, tako strucno opovrgnu, da počneš da sumnjas u ono što jasno vidiš. Svi ste vi doktori, kao i vaši predsednici...

železničar

pre 4 godine

Groblje vec zna odgovor bez gledanja snimka i
(Ijaoooo, 30. novembar 2019 19:41)

Moram da te razočaram. Prvo sam pogledao snimak, pa zaključio. Ofsajd čist kao suza. Voždovac oštećen. Umesto 1-1, opet ste ukrali pobedu. I tako svako kolo.

manunited

pre 4 godine

Morate da shvatite da su sudije zivi ljudi, pa zato i grese. Al ne vidim problem, napravili su dve greske, jednu kod gola Vozdovca a jednu kod gola Zvezde. Tako da je egal. Nista sporno. E Srbijo majko....

gtrovci

pre 4 godine

Zar nije pre par kola strucnjak na areni rekao da po novim pravilima napadac ima prednost i da se ovo ne svira? Ili ta nova pravila vaze samo za avangardu?

1914

pre 4 godine

Još jedan skandal u režiji jednog od Titovih blizanaca.Teško pokraden Voždovac u obe situacije.Da nisu nakrali bodove u nekoliko utakmica Vojvodina bi bila prva na tabeli.Dokle će UEFA da ćuti na ovaj kriminal u srpskom fudbalu?

Istureno odeljenje SR za MM

pre 4 godine

Da je bio ofsajd, Marin bi stao, zaustavio akciju i pošteno zahtevao od sudije Šegrta da svira nedozvoljenu situaciju. Nemac je to, disciplinovana poštenjačina koja voli Zvezdu više od svih nas zajedno.

Jevge

pre 4 godine

Kakav lopovluk, plus ponisten cist gol Vozdovcu, ovo je toliko bedna i jadna liga postala da vise nema nikakave potrebe i smisla da se igra. P.S. Javor - Radnicki 0:7???

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Ma nije to bitno. Evropa ti pokaže šta se dešava kad se navikneš na ove standarde pa ti onda neobično kad nema "očekivanog" faula, kad smeš da biješ, a ne sviraju ti faul... Smešno prvenstvo.

pablo

pre 4 godine

Skroz je nebitno, da li bio ili nije bio. Tuga od fudbala, e to je najbitnije. Posle prosetas malo do Evrope, napune te golovima u 5-6 utakmica po 5-0 i vidis kakvo je stanje. Dodjes u domaće prvenstvo, normalno, tu se zna, kada ce korner da usledi, da ne pričam o ostalim stvarima. I posle se zelimo da nam fudbal ne lici ninasta. Pa nece jos duze vreme. Verovatno jos neku deceniju. Mozda ako usledi privatizacija???? Ali jedan covek je izjavio. Ja to ne mogu da uradim. I sta cemo sad???? Ajd, zdravo....odoh da spavam.

Som Tojer

pre 4 godine

Je li stvarno postoje likovi koji gledaju ove utakmice?
(gligor marinada, 30. novembar 2019 23:36)

A da li stvarno postoje likovi koji čitaju vesti, čitaju komentare i komentarišu o utakmicama koje ne gledaju??? Ja kad vidim neku vest o na primer boksu, ili golfu, ili bilo čemu što ne pratim ili me ne zanima,ja preskočim vest, čitam šta me interesuje... A
kako bi bilo da na primer ja odem na neku vest u boksu i počnem da popujem ljudima kako mogu da gledaju tuču dvojice ljudi...
Nemoj da se praviš mnogo pametan zato što obično kada se neko pravi mnogo pametan ispada glup... Ćuti i gledaj svoja posla, čitaj ono što te zanima ovaj naš posrnuli fudbal ostavi ljudima koji možda imaju veru i nadu da se nešto može popraviti... bez obzira da li navijaju za Zvezdu, Partizan ili neki treći klub...
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...

Nexus

pre 4 godine

Знаћемо док геометри прегледају. ???
(ДЕЛИЈА??, 30. novembar 2019 23:09)
Pregledao vas je Levandovski.

Russell Crowe

pre 4 godine

Ofsajd!?
Pa kako inace slomiti protivnika, gol iz ofsajda, penal na 18m,crveni karton... neka navijaci Zvezde prebroje od pocetka sezone sve situacije i utakmice u kojima je Zvezda pobedila na takve nacine i onda neka saberu bodove :) tada neka kazu koliko je Zvezda JAKA, ili pak koliko je (ne) JAKA... ipak na kraji Terzic baca orasinu u oci a njima ne smeta ni brukanje u Evropi i obaranje klubskog rekorda, negativnog naravno.

nbc

pre 4 godine

Zašto se igra ovo prvenstvo? OK treba da se vidi ko će da ispadne iz lige. Zar više nije dosta toga da na svakoj utakmici CZ imamo sporne situacije? Pa hajde da je 50:50. Zar to nije malo previše bezobrazno? I tako ta miljenica naših političara na vlasti ima najbolji koeficijent u Evropi kada se gledaju domaća prvenstva a onda ode LŠ da bude kanta? Je li to hoćete? Partizan je odigrao dosta dobro LE. Ispao je od AZ koji je drugi u Holandskom prvenstvu. I naravno od MU koji je za koplje ispred. Ali se nije brukao i bio je bolji od AZ koji je usput poslednjih 5-6 utakmica harao u Holandiji (3:0 protiv PSV). A CZ? 18 golova na 3 utakmice primi bez čestitog šuta na go protivnika. Igrao je Partizan protiv Reala koji je imao vjerovatno po imenima najbolji tim u istoriji. I nije se obrukao. Remi i minimalan poraz. Nikada se ovako bezobrazno nije namještalo. Ovo je poražavajuće.

neko tamo

pre 4 godine

Ma kakviiii... U ovoj ligi važe ciganska pravila a ovde nikako nema ofsajda makar se iz aviona vidi da ima... Ali nema. Jasna su ciganska pravila u ovoj ligi.

aca

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.

realno

pre 4 godine

Samo slepac moze da kaze da je bio ofsajd. Grobare ne racunam, oni vide i nevidljivo. Zbog suza u ocima, valjda...
(Bili Kid, 30. novembar 2019 20:07)

Ovde je ocigledno ko je slepac, a to si naravno ti. Ofsajd je velik kao kuca, ali sta to vredi objasnjavati slepcima poput tebe i slicnima.

John McClane

pre 4 godine

Dok god mediji ne budete pravili pritisak za regularnost takmicenja sa istinitim objavljivanjem i umesto ovakvih naslova stavljali cinjenice, do tad je sve ovo Severna Koreja. Dakle: "Marin u ofsajdu! (video)"

krmpota

pre 4 godine

@ 123

Ja mislim da je svejedno sa stanovišta pravila. Aktivirao se iz ofsajda. Faul preostro sviran (ali je Šegrt to na vreme za svaki slučaj odradio) ali svejedno ne bi bilo pošteno da je priznat.
Ofsajd i Marina evidentan ali i veoma mali i u onoj brzini teško primetan. Da je Vara ne bi bilo gola.

Zox

pre 4 godine

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F10, 30. novembar 2019 21:45)

O čemu ti pričaš, kakvi Slovaci, gde, kad? U Evropi? Gde su?


Partizan i Zvezda nemaju jake utakmice, ne zbog " groznog stanja u zemlji" ( jeste grozno), nego zato što sistematski gase svoju konkurenciju , posebno CZ. Gase je svojim sudijama, savezom, ( para) državnim " sponzorima", medijima. Na svaki mogući način. Kao večeras. I ti očekuješ jake utakmice ?

Pa evo, Voždovac im je dao jaku utakmicu. Kao i Inđija, Napredak.. Ali, niko im ne uze ni bod , zahvaljujući sudijama. I kako nekoga da privoliš da ulaže u klubove koji ne mogu ništa protiv " više sile"?

Hajde da prestanemo jednom sa relativizacijama očiglednih stvari i hajde da se ne pravimo ludim..

bosanac ali Srbin

pre 4 godine

Ovi crveno bijeli imaju toleranciju +/- 2 metra kako za ofsajd,tako i za penale,pa prema tome sve je cisto i regularno...

stručnjak

pre 4 godine

Dve sporne situacije. Za mene samo jedna, i ne mogu da verujem koliko neki mogu da budu nemoralni i nepošteni da traže opravdanje za sviran faul pre gola voždovca. Ofsajd i da jeste, greška sudije je opravdana i moguća bez obzira na to koji tim je u pitanju. Samo mi je neverovatno i prosto nemoguće po zakonu verovatnoće, da svaka od minimum 10 spornih situacija od početka sezone, je išla u korist zvezde. Jedan jedini put su oštećeni, gol na derbiju, koji su isti takvi “stručnjaci” opravdavali bezuslovnim super pravom golmana da ne sme biti dodirnut u petercu. i najjače od svega, što neki stvarno misle, ali najstvarnije misle, da su sve situacije u korist zvezde ispravno dosudjene, šta je to, koji je to nivo zagriženosti, zattrovanosti, nije mi jasno... krivo mi je samo što sam hednostavno morao da ostavim komentar na vest koja je direktno vezana za zvezdu, pa očekujem da će se sve završiti pričom o nekim kompleksima...

Marko

pre 4 godine

Koja je ovo po redu kradja..??? Majko mila sta se ovde radi...Pa Zvezda bukvalno jednu utakmicu ne moze posteno da dobije, ali bukvalno jednu jedinu.
Cist ofsajd..ono samo Rej Charls ne bi video...A gde je sudija video faul kod gola Vozdovca, to samo on zna...

Karaburac

pre 4 godine

Da li je Vozdovcu ponisten gol?
Da li je Marin bio u ofsajdu?
Samo da li je, da li je... i tako iz kola u kolo.
Da li je trulo novinarstvo, da li je uplaseno, da li je neuko ili navijacki ostrasceno?
I dokle tako?

milos_no6

pre 4 godine

Većina pita da li zvezda može da pobedi nekog bez pomoći sudija, a zaboravlja na duele protiv radničkog i vojvodine gde dobiju lagano sa dva tri gola razlike.

bobanmkd

pre 4 godine

Ma jok, kakav ofsaid.

I Bajern je izgubio u utorak u tunelu Marakane.

Sve je ovo realnost rodjaci.

Vi koji vidite drugacije ste jednostavno slepi !

Samo čovek

pre 4 godine

Bravo Zvezdo! Ako se ovakve stvari rade u glavnoj ligi, sta li se tek radi u nizim rangovima, fudbal ugasiti u Srbiji, bice lepse svima.

Bard Živa

pre 4 godine

Umesto regularnih 1:0 za Voždovac, zvezda neregularno vodi 1:0.... Neka... Pa se ne čudite ako naredne godine budu padale desetke u Evropi...

moci moci

pre 4 godine

Kakva su ovo pitanja? Ocigledno je da je bio ofsajd i ocigledno je da je ponisten regularan gol Vozdovcu.

Kao i komentatori koji stalno govore ''prosudite sami", necu sam da prosudim, ovo i slep covek vidi, ne znam sto se svi prave blesavi.

Sergio

pre 4 godine

Naravno, sve što je sporno ide u korist Zvezde. Posle se čude kada u Evropi, bez pomoći na koju su navikli, prime 6 komada. Sramota u svakom slučaju!

Toma

pre 4 godine

Ajd razumem gresku za ofsajd. Ofsajd se nekad jednostavno ne uoci, brza lopta puno dodavanja u samo nekoliko sekundi. Ali ono sa faulom Vozdovca stvarno nije trebalo da se pogresi.

... da znam zašto plačeš

pre 4 godine

Potpuno je nebitno,
jer to uopšte nije odlučilo meč.
(El Fardou Ben, 30. novembar 2019 20:17)
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-18)


Ha, ha, ha, ... So na ranu ...

123

pre 4 godine

U oba slucaja je ofsajd. U drugom nema faula, ali u je igrac Vozdovca koji je dao gol, u momentu upucivanja udarca bio u ofsajdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 30. novembar 2019 21:17)


Da li je njemu dodata lopta ili se od precke odbila?

F10

pre 4 godine

@sportista

Drug, sa se nešto razumemo. Porediti Bayer i Zvezdu je vrlo diskutabilno. I ako već godinama kaskaju za Bayernom, koji je neprikosnoven, svaki vikend igraju izuzetno jake utakmice u Bundes ligi. Ni Zvezda ni Partizan nemaju tu mogućnost zbog groznog stanja u našoj državi. Eventualno dve ekipe imaju afiniteta ka Evropi a sve ostalo su timovi sa budžetom ispod milion evra čiji igrači igraju za 500e mesečno i bez ikakvog pritiska izlaze na teren. Dokle god je tako, mi nemamo šta da tražimo u Evropi i bićemo konkurenti ekipama kao što su Astana i ostali. Slovaci su nas odavno pregazili, možda sa Rumunima i Mađarima možemo da igramo.

Ivann27

pre 4 godine

Da li je bio ofsajd? Ma ne, nije.. videlo se iz aviona da je ofsajd, sramota, ali sta se drugo i ocekivalo jos kada je rezultat 0:0.

Josarian

pre 4 godine

“Miljenica” i igra u Evropi kako igra zbog ovih investicija sudijske organizacije u kvalitet njene igre i samopouzdanje njenih “profesionalaca”. Tačnije, “miljenica” je oličenje naše otadžbine: za unutrašnju upotrebu samozavaravanje i samoobmanjivanje, u odnosu na druge, normalne države tužna i tragična realnost.

Straight Outta München

pre 4 godine

Uložiš 50 miliona evra u tim i zavisiš od sudija u tramvaj ligi....Znači haos hahahaha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 30. novembar 2019 19:37)

Botino jedna nije 50 miliona nego 150 miliona.

Neko izdaleka

pre 4 godine

... Pozdrav za sve ljubitelje fudbala, a što se ovog gola Marina tiče, ja kao zvezdaš mislim da jeste bio ofsajd, ali ne mislim da nije sviran tendenciozno da bi se pomogla Zvezdi nego je jednostavno greška pomoćnog sudije...(Som Tojer, 01. decembar 2019 06:26) @Som, ali ‘objektivan’. Koja analiza jednog nezainteresovang komentara.

čika Boki

pre 4 godine

Ja ne mislim da je bio ofsajd. Ne mislim ni da je gol Voždovca čist. Ja to znam, kao i svi, samo neko ćuti, neko govori, a neko je kvaran kao i kriminalci koji sve to organizuju!

slobinator

pre 4 godine

nadam se da će ovakvih situacija biti još puno i još mnogo godina.čisto da vidite kako je bilo zvezdašima u toletovoj eri

sveti Nolan Smit ubiva aždahu

pre 4 godine

KO ĆE DA ODGOVARA ZA OVAKO LOŠ PRELAZNI ROK?
GDE JE TERZA MAĐIJA?
GDE SU DOMAĆI MLADI IGRAČI?
GDE VAM JE OBRAZ I POŠTENJE?

Gecko

pre 4 godine

Jes bogami bio stvarno ali sta ima veze, ih, kao da je prvi put, nije ni poslednji verovatno. Raspalo se celo drustvo i sistem odavno a ocekujete da u sportu bude sve posteno, sta vam vise nije jasno?

Stefan

pre 4 godine

Jeste,isto onoliko koliko su Stankovic i Kokeza uticali na Partizanovu utakmicu u Hagu i ispadanje iz trke za evropsko prolece,kolo pre kraja.
(aca, 30. novembar 2019 19:51)

Nije namešten Linglong ako Partizan remizira u Hagu i čekala se samo ta potvrda. Bilo je gusto do 88. minuta ali bog nas je pogledao i konačno se brišu svi penali i ofsajdi.

analiza

pre 4 godine

Ofsajd jeste i to će pre ili kasnije rešiti VAR. Faul ostaje i dalje slobodno sudijsko uverenje. Nemam zvuk tako da ne znam u kom trenutku je prekinuta igra, da li već kod skoka igrača Vožd, jer sve što se posle odvijalo nije ni bitno jer se meč prekinuo u tom trenutku. Ako je tad sviran faul, onda se ne raspravlja o golu već da li je bio faul-ako je posle toga sviran, onda se raspravlja o golu tj je li bilo ofsajda ili ne. S obzirom da je Šegrt sudija, mislim da je "preventivno" sudio gužvu u šesnaestercu, da slučajno ne uleti neki gol protiv CZ, koji je uleteo.

delboj

pre 4 godine

Ko sme da sudi ofsajd?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 30. novembar 2019 22:37)

Niko naravno, verovatno ne bi jutro docekali.

direwolf

pre 4 godine

Gledam ponovo snimak ponistenog gola Vozdovca, i ne mogu dobro da vidim jel to Mikic mozda igrao rukom. Jel sviran faul u napadu ili igranje rukom?

kiza D.

pre 4 godine

Кога брига шта је било ..да је неког брига не би се ово дешавало.
Не би Милоје примио 6 не би СаВО..извео оба креативна играча и на + 2 и играча више играо бункер.
Не бисмо од Украјине примили 5 ..
Могао бих да наставим низ али ви сви то исто знате.
Правимо се слепи код очију .

Slobo

pre 4 godine

Pitanje zašto naši klubovi ne prolaze u Evropskim takmičenjima, pa ovde ih navikne i savez i sudijska organizacija na prevare i kad izadji na medjunarodnoj takmičenja jednostavno ne mogu da se smanji u nekom normalnim i fer takmičenjima.

Donn

pre 4 godine

Ajd manje vise nije ni bitno svi znamo sta se desava u srpskom fudbalu mene vise zapanjuju ovakvi tekstovi i naslovi "da li je bio ofsajd" pa nije niko slep, ne lozite masu da se prepiru, dao gol bice ih neregularni jos koliko hoces i teraj dalje.