Petak, 08.11.2019.

18:00

"Jokić deluje letargično i van forme" VIDEO

Džejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, prilično je razočaran početkom sezone Nikole Jokića.

Izvor: PT

"Jokiæ deluje letargièno i van forme" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

nba fan

pre 4 godine

(bskfan

"Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe"

U sezoni 2015/16 Jokic je imao 21.7 min a Nurkic 17.1, sto znaci da se
je na pocetku NBA karijere izborio za startera a danas kao da mu je svejedno
da li je u prvoj postavi ili nije. Tu je njegov problem.

"Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz"
U pravu si ali on je prestao da pruza onoliko koliko moze, zato ga i
kritikujemo. Ima podrsku kluba, medija, prosle sezone publika skandira
MVP! MVP!! a on stade na pola puta.

"Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle
utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji"
Malone je u pravu a Jokic potvrdjuje da treba da bude agresivniji makar se
meni cini da je tako. Kako god bilo cinjenica je da je on davno trebao da
skine kilazu. Zbog njega navijam za Denver i nije mi drago kad gledam
oscilacije u njegovoj igri.

CarloNS

pre 4 godine

Jokić trenutno ima viška kilograma i u malo je slabijoj kondiciji, ali s obzirom da igraju skoro svaki drugi dan i da Jokić ne sedi na klupi, posle 15-20 utakmica biće potpuno spreman. Samo treba malo sačekati.

aleksandar

pre 4 godine

Jednostavno je premoren zbog igranja na Svetskom prvenstvu. Kad je premoren to utice i na psihu, sto mu inace slabija strana. Zasicen je kosarkom, treba ga malo zamrznuti za klupu da se malo trgne. Kilaza mu je uvek bila problem ali to nije glavni problem. Ima neki unutrasnji problem u njemu.

Straight Outta München

pre 4 godine

neki veliki dr, 08. novembar 2019 18:13

Kako sad to? Zar se u NBA ne igraju odbrane? Ne razumem sada nista... Jokic ce zavrsiti kao Pekovic. Uzeo lovu amerima, pokidao se pre velikog ugovora i to je to. Nije ni prvi ni poslednji koji ima najlosiju sezonu po potpisivanju max ugovora.

bskfan

pre 4 godine

@nba fan,

Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe, zatim su igrali zajedno jer je Malone pokusavao da od Jokica napravi PF-a, a onda je Jokic Maloneu rekao da to ne moze da funkcionise i ponudio se da igra sa klupe. Nurkic je bio starter, Jokic ulazio sa klupe i dominirao svoje minute, a onda su navijaci poceli da se bune i trazili da Jokic bude starter jer je svima osim Maloneu bilo jasno da je Jokic bolji igrac. I onda dolazi onaj cuveni 15 decembar kada Jokic preuzima igru u svoje ruke, igra se free motion offence po Finchovim instrukcijama a Denver u tom periodu ima najbolji napad u NBA, cak ispred jednog GSW-a. Dakle, nista Jokic nije dobio, nikakve tu Maloneove zasluge nema, sve je to Jokic svojim igrama zaradio. Ako nekome treba da bude zahvalan onda su to Arturas i Finch, a ne Malone. Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz. Sto se tice Jokicevih izjava one su vise trolovanje, a to znaju samo oni koji pazljivo prate sta se tamo desava. Primera radi, Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji. Svi koji prate Denver sve to znaju, to ne znamo samo mi jer se ovde nista ozbiljno ne pise, sve se svodi na neke bombasticne naslove.

beiđin daks

pre 4 godine

Meni se čini kao da Jokić želi iz Denvera, ono, sagledao je potencijal ekipe za ove 4 sezone i jasno mu je gde su im granice

nba fan

pre 4 godine

(bskfan,

Jokic je zahvaljujuci Melounu bio starter od pocetka, tu sansu ne bi imao
ni kod Divca u Sakramentu a ni kod Popovica u SA, ostale timove da ne
spominjem. Sjeti se na cijoj je strani bio Meloun kad je bilo Nurkic ili
Jokic. Da je Jokic tada igrao kao sad, Nurkic bi ostao u Denveru a ko zna
ciju bi klupu Jokic danas grijao. Jokicevo ponasanje je neobjasnjivo kad
vidimo kako izgleda a ne radi bukvalno nista da skine kilazu nego naprotiv
on se trudi da je poveca. U intervjuima nonstop vrti istu pricu 'tim pa tim'
kao da se u najmanju ruku njegovi poeni ne racunaju. Ocigledno je da ima
problem u glavi. Dok se drugi bore za mjesto u prvoj postavi on se ponasa
kao da mu je svejadno da li igra 5 ili 35 min. Ljudi ga platise $150m
da ga neko drugi ne uzme a danas bi ga pustili nek ide. Ako je mudrolija
reci da sportista ne smije imati viska kg onda ne znam, a njemu treba reci.

bskfan

pre 4 godine

Malone nece nista da menja jer racuna da ce Jokic pod pritiskom javnosti pre ili kasnije morati da popusti ali mu je racunica losa. U jednom intervjuu Jokicev otac kaze kako Nikola kada nesto naumi onda mu nista ne mozes. Jokic nece popustiti ni za milimetar, makar po cenu samodestrukcije. Sa njim mozes na lepo, ili eventualno neki kompromis, ali da ga silom nateras na nesto sto on ne zeli to je nemoguce. Malone je takodje tvrdoglav i zato ce ova sezona biti mucna za gledanje. Na kraju ce sve da popuca, Malone ima da popije otkaz a kako ce do tada vec biti pokvareni odnosi medju igracima, pre svega izmedju Jokica i Mareja, jedan od njih dvojice mora biti trejdovan. Kako niko normalan nece za Mareja i njegov max ugovor ponuditi nista, na kraju ce Jokic biti trejdovan. U sustini najveci krivac je Tim Konoli kad je Maloneu produzio ugovor ne shvatajuci da je Denver imao uspeh uprkos Maloneu a ne zahvaljujuci Maloneu i da ce ga taj Malone kostati najboljeg igraca tima.

Vasic

pre 4 godine

Covek ima 10k kg vise od nivoa na kojem bismo ga nazvali bucmastim. Dakle, covek je predebeo. Ali realno, ima vremena da se zeza i tempira formu do play-offa... to je ionako jedino sto se racuna i sto je zaista vazno kad je NBA u pitanju.

nebitan srbin

pre 4 godine

koji bese denver na tabeli. da nije u dnu ili predzadnji. smaraci i dusebriznici samo neka denver ima ovako katastrofalne rezultate.kada god bi napravio tripl dabl izjavio bi da je to zahvaljujuci svom timu a ne da je on bogom dan. sada isti ti koji su mu pohvalili parametre koje su procitali spocitavaju mu aktivnost. prosle sezone se potrosio u plej ofu. ove sezone do nove godine delovace kao zombi pa ce posle da explodira ali mora da izdrzi jos mnogo pljuvanja stranih i domacih "strucnjaka" koji zbog ovakvog njegovog ponasanja nece nocima spavati.

ja

pre 4 godine

@ (Dvokorak, 08. novembar 2019 18:17)

Veruj mi, za ono što je buraz uradio, neće da dobije šut kartu, već će da guli tvorza bar 10 godina. On, ako mu ponude nagodbu da ga proteraju i da plati odštetu, ima da peva sve u šesnaest... Elem, i ja verujem da je to razlog Jokićeve lošije igre ove sezone - jako je blizak s braćom i verujem da svi prolaze kroz strašno razdoblje u životu, imajući u vidu da mogu žešće da ga ošinu...

Miroslav

pre 4 godine

@Dvokorak
Jokic sigurno brine da l' ce njegovi fanovi imati do prvoga. Zadnje je vreme doslo kad se u Srbiji brine o dolarskom milioneru.

bskfan

pre 4 godine

Od Rouza ocekujem da bude malo bolje upucen u desavanja u klubovima i da razlikuje uzroke od posledica. Ocigledno je da na delu imamo sukob na relaciji Jokic-Malone i da je to uzrok ne samo losih partija Jokica vec i katastrofalno lose igre Denvera. Rouz moze da stane na stranu Jokica ili Malonea, da okrivi jednog ili drugog, ali ne bi smeo da daje ovako pausalne izjave. I nije samo Jokic ovde problem vec mnogo toga: Kreg igra 19.3 minuta po utakmici sa sutom za 3 poena od 20% dok mu na klupi sedi generacijski talenat MPJ i Juancho. Moris igra 17 minuta po utakmici a za tri poena ima svega 0.9 pokusaja iako mu je procenat dobar. Po efikasnosti suta Denver se kao tim nalazi na 27-om mestu. Iako je Malone pred pocetak sezone rekao da ocekuje da ce imati 37 suteva za 3 poena, Denver ima samo 29 suteva i po tome se nlazi na 25-om mestu. Po broju asistencija su na 20-om mestu itd. Mnogo je toga sto ne valja u Denveru samo se za sada sve to pokriva jer imaju 5 pobeda. Kada uzastopno dodju 2-3 poraza sve ce da eksplodira. Mali MPJ ce pre ili kasnije da izgubi strpljenje i da kaze ili me pusti da igram ili me trejduj, ovo nema smisla. On je inace jedini loteri pik koji je van rotacije. Malone se svake godine ovako glupira a posle se slatkim recima opravdava i umiljava igracima.

Dvokorak

pre 4 godine

Nagađam,ali možda ga muče privatni problemi. Ako burazer bude osuđen, verovatno će ga proterati i dobiće zabranu ulaska, pa se Joka sekira i mentalno je u utakmici tek koliko treba da pobede, a pobeđuju.
Osim toga, nije više jedini s maks ugovorom, pa možda očekuje da drugi povuku malo više dok se on ne sredi.
Nagađam

neki veliki dr

pre 4 godine

Moje laicko misljenje je da je on zavrsio sa reprezentacijom posle ovakvog pocetka sezone. Proradice kako sezona bude odmicala, barem se nadam, ali sam gotovo siguran da uprava Denvera nece dozvoliti vise da igra za reprezentaciju. Nevezano za to da li je to pravi razlog sporijeg pocetka sezone. Ima jos jedna stvar, u NBA se radi najbolji skauting na svetu, sve se analizira do detalja, i sigurno je da su njegove mane sve uocljivije ekipama protiv kojih igra, te ce mu trebati vremena da se adaptira na to, narocito nakon onako dobre prosle sezone. Izrastao je u super stara i sve ekipe, ali i igraci ce se truditi da se sto bolje pokazu u duelima sa njim.

Volina

pre 4 godine

Jojic meni deluje odpocetka kao debeljuskasto i veselo dete cudi me da se bavi kosarkom kad je tako mlado dete mozda bih mu bilo bolje dase bavijo nekim sportom kojije prilagodjen za njegov uzrast i njegovu debelost

Sumadinac

pre 4 godine

Gde debeo covek moze da doprinese ili dominira nesto (mozda za stolom i prasetinom ) NBA je to prosao na foru prosle god.ove nema sanse brzina je kljuc svega a on to nema ..,u odbrani ga nema nigde Skola pokazao kako se igra basket

neki veliki dr

pre 4 godine

Moje laicko misljenje je da je on zavrsio sa reprezentacijom posle ovakvog pocetka sezone. Proradice kako sezona bude odmicala, barem se nadam, ali sam gotovo siguran da uprava Denvera nece dozvoliti vise da igra za reprezentaciju. Nevezano za to da li je to pravi razlog sporijeg pocetka sezone. Ima jos jedna stvar, u NBA se radi najbolji skauting na svetu, sve se analizira do detalja, i sigurno je da su njegove mane sve uocljivije ekipama protiv kojih igra, te ce mu trebati vremena da se adaptira na to, narocito nakon onako dobre prosle sezone. Izrastao je u super stara i sve ekipe, ali i igraci ce se truditi da se sto bolje pokazu u duelima sa njim.

Dvokorak

pre 4 godine

Nagađam,ali možda ga muče privatni problemi. Ako burazer bude osuđen, verovatno će ga proterati i dobiće zabranu ulaska, pa se Joka sekira i mentalno je u utakmici tek koliko treba da pobede, a pobeđuju.
Osim toga, nije više jedini s maks ugovorom, pa možda očekuje da drugi povuku malo više dok se on ne sredi.
Nagađam

bskfan

pre 4 godine

Od Rouza ocekujem da bude malo bolje upucen u desavanja u klubovima i da razlikuje uzroke od posledica. Ocigledno je da na delu imamo sukob na relaciji Jokic-Malone i da je to uzrok ne samo losih partija Jokica vec i katastrofalno lose igre Denvera. Rouz moze da stane na stranu Jokica ili Malonea, da okrivi jednog ili drugog, ali ne bi smeo da daje ovako pausalne izjave. I nije samo Jokic ovde problem vec mnogo toga: Kreg igra 19.3 minuta po utakmici sa sutom za 3 poena od 20% dok mu na klupi sedi generacijski talenat MPJ i Juancho. Moris igra 17 minuta po utakmici a za tri poena ima svega 0.9 pokusaja iako mu je procenat dobar. Po efikasnosti suta Denver se kao tim nalazi na 27-om mestu. Iako je Malone pred pocetak sezone rekao da ocekuje da ce imati 37 suteva za 3 poena, Denver ima samo 29 suteva i po tome se nlazi na 25-om mestu. Po broju asistencija su na 20-om mestu itd. Mnogo je toga sto ne valja u Denveru samo se za sada sve to pokriva jer imaju 5 pobeda. Kada uzastopno dodju 2-3 poraza sve ce da eksplodira. Mali MPJ ce pre ili kasnije da izgubi strpljenje i da kaze ili me pusti da igram ili me trejduj, ovo nema smisla. On je inace jedini loteri pik koji je van rotacije. Malone se svake godine ovako glupira a posle se slatkim recima opravdava i umiljava igracima.

bskfan

pre 4 godine

@nba fan,

Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe, zatim su igrali zajedno jer je Malone pokusavao da od Jokica napravi PF-a, a onda je Jokic Maloneu rekao da to ne moze da funkcionise i ponudio se da igra sa klupe. Nurkic je bio starter, Jokic ulazio sa klupe i dominirao svoje minute, a onda su navijaci poceli da se bune i trazili da Jokic bude starter jer je svima osim Maloneu bilo jasno da je Jokic bolji igrac. I onda dolazi onaj cuveni 15 decembar kada Jokic preuzima igru u svoje ruke, igra se free motion offence po Finchovim instrukcijama a Denver u tom periodu ima najbolji napad u NBA, cak ispred jednog GSW-a. Dakle, nista Jokic nije dobio, nikakve tu Maloneove zasluge nema, sve je to Jokic svojim igrama zaradio. Ako nekome treba da bude zahvalan onda su to Arturas i Finch, a ne Malone. Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz. Sto se tice Jokicevih izjava one su vise trolovanje, a to znaju samo oni koji pazljivo prate sta se tamo desava. Primera radi, Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji. Svi koji prate Denver sve to znaju, to ne znamo samo mi jer se ovde nista ozbiljno ne pise, sve se svodi na neke bombasticne naslove.

Sumadinac

pre 4 godine

Gde debeo covek moze da doprinese ili dominira nesto (mozda za stolom i prasetinom ) NBA je to prosao na foru prosle god.ove nema sanse brzina je kljuc svega a on to nema ..,u odbrani ga nema nigde Skola pokazao kako se igra basket

ja

pre 4 godine

@ (Dvokorak, 08. novembar 2019 18:17)

Veruj mi, za ono što je buraz uradio, neće da dobije šut kartu, već će da guli tvorza bar 10 godina. On, ako mu ponude nagodbu da ga proteraju i da plati odštetu, ima da peva sve u šesnaest... Elem, i ja verujem da je to razlog Jokićeve lošije igre ove sezone - jako je blizak s braćom i verujem da svi prolaze kroz strašno razdoblje u životu, imajući u vidu da mogu žešće da ga ošinu...

Vasic

pre 4 godine

Covek ima 10k kg vise od nivoa na kojem bismo ga nazvali bucmastim. Dakle, covek je predebeo. Ali realno, ima vremena da se zeza i tempira formu do play-offa... to je ionako jedino sto se racuna i sto je zaista vazno kad je NBA u pitanju.

nba fan

pre 4 godine

(bskfan,

Jokic je zahvaljujuci Melounu bio starter od pocetka, tu sansu ne bi imao
ni kod Divca u Sakramentu a ni kod Popovica u SA, ostale timove da ne
spominjem. Sjeti se na cijoj je strani bio Meloun kad je bilo Nurkic ili
Jokic. Da je Jokic tada igrao kao sad, Nurkic bi ostao u Denveru a ko zna
ciju bi klupu Jokic danas grijao. Jokicevo ponasanje je neobjasnjivo kad
vidimo kako izgleda a ne radi bukvalno nista da skine kilazu nego naprotiv
on se trudi da je poveca. U intervjuima nonstop vrti istu pricu 'tim pa tim'
kao da se u najmanju ruku njegovi poeni ne racunaju. Ocigledno je da ima
problem u glavi. Dok se drugi bore za mjesto u prvoj postavi on se ponasa
kao da mu je svejadno da li igra 5 ili 35 min. Ljudi ga platise $150m
da ga neko drugi ne uzme a danas bi ga pustili nek ide. Ako je mudrolija
reci da sportista ne smije imati viska kg onda ne znam, a njemu treba reci.

CarloNS

pre 4 godine

Jokić trenutno ima viška kilograma i u malo je slabijoj kondiciji, ali s obzirom da igraju skoro svaki drugi dan i da Jokić ne sedi na klupi, posle 15-20 utakmica biće potpuno spreman. Samo treba malo sačekati.

bskfan

pre 4 godine

Malone nece nista da menja jer racuna da ce Jokic pod pritiskom javnosti pre ili kasnije morati da popusti ali mu je racunica losa. U jednom intervjuu Jokicev otac kaze kako Nikola kada nesto naumi onda mu nista ne mozes. Jokic nece popustiti ni za milimetar, makar po cenu samodestrukcije. Sa njim mozes na lepo, ili eventualno neki kompromis, ali da ga silom nateras na nesto sto on ne zeli to je nemoguce. Malone je takodje tvrdoglav i zato ce ova sezona biti mucna za gledanje. Na kraju ce sve da popuca, Malone ima da popije otkaz a kako ce do tada vec biti pokvareni odnosi medju igracima, pre svega izmedju Jokica i Mareja, jedan od njih dvojice mora biti trejdovan. Kako niko normalan nece za Mareja i njegov max ugovor ponuditi nista, na kraju ce Jokic biti trejdovan. U sustini najveci krivac je Tim Konoli kad je Maloneu produzio ugovor ne shvatajuci da je Denver imao uspeh uprkos Maloneu a ne zahvaljujuci Maloneu i da ce ga taj Malone kostati najboljeg igraca tima.

Volina

pre 4 godine

Jojic meni deluje odpocetka kao debeljuskasto i veselo dete cudi me da se bavi kosarkom kad je tako mlado dete mozda bih mu bilo bolje dase bavijo nekim sportom kojije prilagodjen za njegov uzrast i njegovu debelost

nebitan srbin

pre 4 godine

koji bese denver na tabeli. da nije u dnu ili predzadnji. smaraci i dusebriznici samo neka denver ima ovako katastrofalne rezultate.kada god bi napravio tripl dabl izjavio bi da je to zahvaljujuci svom timu a ne da je on bogom dan. sada isti ti koji su mu pohvalili parametre koje su procitali spocitavaju mu aktivnost. prosle sezone se potrosio u plej ofu. ove sezone do nove godine delovace kao zombi pa ce posle da explodira ali mora da izdrzi jos mnogo pljuvanja stranih i domacih "strucnjaka" koji zbog ovakvog njegovog ponasanja nece nocima spavati.

Miroslav

pre 4 godine

@Dvokorak
Jokic sigurno brine da l' ce njegovi fanovi imati do prvoga. Zadnje je vreme doslo kad se u Srbiji brine o dolarskom milioneru.

Straight Outta München

pre 4 godine

neki veliki dr, 08. novembar 2019 18:13

Kako sad to? Zar se u NBA ne igraju odbrane? Ne razumem sada nista... Jokic ce zavrsiti kao Pekovic. Uzeo lovu amerima, pokidao se pre velikog ugovora i to je to. Nije ni prvi ni poslednji koji ima najlosiju sezonu po potpisivanju max ugovora.

aleksandar

pre 4 godine

Jednostavno je premoren zbog igranja na Svetskom prvenstvu. Kad je premoren to utice i na psihu, sto mu inace slabija strana. Zasicen je kosarkom, treba ga malo zamrznuti za klupu da se malo trgne. Kilaza mu je uvek bila problem ali to nije glavni problem. Ima neki unutrasnji problem u njemu.

beiđin daks

pre 4 godine

Meni se čini kao da Jokić želi iz Denvera, ono, sagledao je potencijal ekipe za ove 4 sezone i jasno mu je gde su im granice

nba fan

pre 4 godine

(bskfan

"Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe"

U sezoni 2015/16 Jokic je imao 21.7 min a Nurkic 17.1, sto znaci da se
je na pocetku NBA karijere izborio za startera a danas kao da mu je svejedno
da li je u prvoj postavi ili nije. Tu je njegov problem.

"Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz"
U pravu si ali on je prestao da pruza onoliko koliko moze, zato ga i
kritikujemo. Ima podrsku kluba, medija, prosle sezone publika skandira
MVP! MVP!! a on stade na pola puta.

"Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle
utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji"
Malone je u pravu a Jokic potvrdjuje da treba da bude agresivniji makar se
meni cini da je tako. Kako god bilo cinjenica je da je on davno trebao da
skine kilazu. Zbog njega navijam za Denver i nije mi drago kad gledam
oscilacije u njegovoj igri.

Sumadinac

pre 4 godine

Gde debeo covek moze da doprinese ili dominira nesto (mozda za stolom i prasetinom ) NBA je to prosao na foru prosle god.ove nema sanse brzina je kljuc svega a on to nema ..,u odbrani ga nema nigde Skola pokazao kako se igra basket

Volina

pre 4 godine

Jojic meni deluje odpocetka kao debeljuskasto i veselo dete cudi me da se bavi kosarkom kad je tako mlado dete mozda bih mu bilo bolje dase bavijo nekim sportom kojije prilagodjen za njegov uzrast i njegovu debelost

nba fan

pre 4 godine

(bskfan,

Jokic je zahvaljujuci Melounu bio starter od pocetka, tu sansu ne bi imao
ni kod Divca u Sakramentu a ni kod Popovica u SA, ostale timove da ne
spominjem. Sjeti se na cijoj je strani bio Meloun kad je bilo Nurkic ili
Jokic. Da je Jokic tada igrao kao sad, Nurkic bi ostao u Denveru a ko zna
ciju bi klupu Jokic danas grijao. Jokicevo ponasanje je neobjasnjivo kad
vidimo kako izgleda a ne radi bukvalno nista da skine kilazu nego naprotiv
on se trudi da je poveca. U intervjuima nonstop vrti istu pricu 'tim pa tim'
kao da se u najmanju ruku njegovi poeni ne racunaju. Ocigledno je da ima
problem u glavi. Dok se drugi bore za mjesto u prvoj postavi on se ponasa
kao da mu je svejadno da li igra 5 ili 35 min. Ljudi ga platise $150m
da ga neko drugi ne uzme a danas bi ga pustili nek ide. Ako je mudrolija
reci da sportista ne smije imati viska kg onda ne znam, a njemu treba reci.

neki veliki dr

pre 4 godine

Moje laicko misljenje je da je on zavrsio sa reprezentacijom posle ovakvog pocetka sezone. Proradice kako sezona bude odmicala, barem se nadam, ali sam gotovo siguran da uprava Denvera nece dozvoliti vise da igra za reprezentaciju. Nevezano za to da li je to pravi razlog sporijeg pocetka sezone. Ima jos jedna stvar, u NBA se radi najbolji skauting na svetu, sve se analizira do detalja, i sigurno je da su njegove mane sve uocljivije ekipama protiv kojih igra, te ce mu trebati vremena da se adaptira na to, narocito nakon onako dobre prosle sezone. Izrastao je u super stara i sve ekipe, ali i igraci ce se truditi da se sto bolje pokazu u duelima sa njim.

bskfan

pre 4 godine

Od Rouza ocekujem da bude malo bolje upucen u desavanja u klubovima i da razlikuje uzroke od posledica. Ocigledno je da na delu imamo sukob na relaciji Jokic-Malone i da je to uzrok ne samo losih partija Jokica vec i katastrofalno lose igre Denvera. Rouz moze da stane na stranu Jokica ili Malonea, da okrivi jednog ili drugog, ali ne bi smeo da daje ovako pausalne izjave. I nije samo Jokic ovde problem vec mnogo toga: Kreg igra 19.3 minuta po utakmici sa sutom za 3 poena od 20% dok mu na klupi sedi generacijski talenat MPJ i Juancho. Moris igra 17 minuta po utakmici a za tri poena ima svega 0.9 pokusaja iako mu je procenat dobar. Po efikasnosti suta Denver se kao tim nalazi na 27-om mestu. Iako je Malone pred pocetak sezone rekao da ocekuje da ce imati 37 suteva za 3 poena, Denver ima samo 29 suteva i po tome se nlazi na 25-om mestu. Po broju asistencija su na 20-om mestu itd. Mnogo je toga sto ne valja u Denveru samo se za sada sve to pokriva jer imaju 5 pobeda. Kada uzastopno dodju 2-3 poraza sve ce da eksplodira. Mali MPJ ce pre ili kasnije da izgubi strpljenje i da kaze ili me pusti da igram ili me trejduj, ovo nema smisla. On je inace jedini loteri pik koji je van rotacije. Malone se svake godine ovako glupira a posle se slatkim recima opravdava i umiljava igracima.

bskfan

pre 4 godine

Malone nece nista da menja jer racuna da ce Jokic pod pritiskom javnosti pre ili kasnije morati da popusti ali mu je racunica losa. U jednom intervjuu Jokicev otac kaze kako Nikola kada nesto naumi onda mu nista ne mozes. Jokic nece popustiti ni za milimetar, makar po cenu samodestrukcije. Sa njim mozes na lepo, ili eventualno neki kompromis, ali da ga silom nateras na nesto sto on ne zeli to je nemoguce. Malone je takodje tvrdoglav i zato ce ova sezona biti mucna za gledanje. Na kraju ce sve da popuca, Malone ima da popije otkaz a kako ce do tada vec biti pokvareni odnosi medju igracima, pre svega izmedju Jokica i Mareja, jedan od njih dvojice mora biti trejdovan. Kako niko normalan nece za Mareja i njegov max ugovor ponuditi nista, na kraju ce Jokic biti trejdovan. U sustini najveci krivac je Tim Konoli kad je Maloneu produzio ugovor ne shvatajuci da je Denver imao uspeh uprkos Maloneu a ne zahvaljujuci Maloneu i da ce ga taj Malone kostati najboljeg igraca tima.

Dvokorak

pre 4 godine

Nagađam,ali možda ga muče privatni problemi. Ako burazer bude osuđen, verovatno će ga proterati i dobiće zabranu ulaska, pa se Joka sekira i mentalno je u utakmici tek koliko treba da pobede, a pobeđuju.
Osim toga, nije više jedini s maks ugovorom, pa možda očekuje da drugi povuku malo više dok se on ne sredi.
Nagađam

beiđin daks

pre 4 godine

Meni se čini kao da Jokić želi iz Denvera, ono, sagledao je potencijal ekipe za ove 4 sezone i jasno mu je gde su im granice

Miroslav

pre 4 godine

@Dvokorak
Jokic sigurno brine da l' ce njegovi fanovi imati do prvoga. Zadnje je vreme doslo kad se u Srbiji brine o dolarskom milioneru.

Straight Outta München

pre 4 godine

neki veliki dr, 08. novembar 2019 18:13

Kako sad to? Zar se u NBA ne igraju odbrane? Ne razumem sada nista... Jokic ce zavrsiti kao Pekovic. Uzeo lovu amerima, pokidao se pre velikog ugovora i to je to. Nije ni prvi ni poslednji koji ima najlosiju sezonu po potpisivanju max ugovora.

aleksandar

pre 4 godine

Jednostavno je premoren zbog igranja na Svetskom prvenstvu. Kad je premoren to utice i na psihu, sto mu inace slabija strana. Zasicen je kosarkom, treba ga malo zamrznuti za klupu da se malo trgne. Kilaza mu je uvek bila problem ali to nije glavni problem. Ima neki unutrasnji problem u njemu.

nebitan srbin

pre 4 godine

koji bese denver na tabeli. da nije u dnu ili predzadnji. smaraci i dusebriznici samo neka denver ima ovako katastrofalne rezultate.kada god bi napravio tripl dabl izjavio bi da je to zahvaljujuci svom timu a ne da je on bogom dan. sada isti ti koji su mu pohvalili parametre koje su procitali spocitavaju mu aktivnost. prosle sezone se potrosio u plej ofu. ove sezone do nove godine delovace kao zombi pa ce posle da explodira ali mora da izdrzi jos mnogo pljuvanja stranih i domacih "strucnjaka" koji zbog ovakvog njegovog ponasanja nece nocima spavati.

Vasic

pre 4 godine

Covek ima 10k kg vise od nivoa na kojem bismo ga nazvali bucmastim. Dakle, covek je predebeo. Ali realno, ima vremena da se zeza i tempira formu do play-offa... to je ionako jedino sto se racuna i sto je zaista vazno kad je NBA u pitanju.

ja

pre 4 godine

@ (Dvokorak, 08. novembar 2019 18:17)

Veruj mi, za ono što je buraz uradio, neće da dobije šut kartu, već će da guli tvorza bar 10 godina. On, ako mu ponude nagodbu da ga proteraju i da plati odštetu, ima da peva sve u šesnaest... Elem, i ja verujem da je to razlog Jokićeve lošije igre ove sezone - jako je blizak s braćom i verujem da svi prolaze kroz strašno razdoblje u životu, imajući u vidu da mogu žešće da ga ošinu...

bskfan

pre 4 godine

@nba fan,

Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe, zatim su igrali zajedno jer je Malone pokusavao da od Jokica napravi PF-a, a onda je Jokic Maloneu rekao da to ne moze da funkcionise i ponudio se da igra sa klupe. Nurkic je bio starter, Jokic ulazio sa klupe i dominirao svoje minute, a onda su navijaci poceli da se bune i trazili da Jokic bude starter jer je svima osim Maloneu bilo jasno da je Jokic bolji igrac. I onda dolazi onaj cuveni 15 decembar kada Jokic preuzima igru u svoje ruke, igra se free motion offence po Finchovim instrukcijama a Denver u tom periodu ima najbolji napad u NBA, cak ispred jednog GSW-a. Dakle, nista Jokic nije dobio, nikakve tu Maloneove zasluge nema, sve je to Jokic svojim igrama zaradio. Ako nekome treba da bude zahvalan onda su to Arturas i Finch, a ne Malone. Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz. Sto se tice Jokicevih izjava one su vise trolovanje, a to znaju samo oni koji pazljivo prate sta se tamo desava. Primera radi, Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji. Svi koji prate Denver sve to znaju, to ne znamo samo mi jer se ovde nista ozbiljno ne pise, sve se svodi na neke bombasticne naslove.

CarloNS

pre 4 godine

Jokić trenutno ima viška kilograma i u malo je slabijoj kondiciji, ali s obzirom da igraju skoro svaki drugi dan i da Jokić ne sedi na klupi, posle 15-20 utakmica biće potpuno spreman. Samo treba malo sačekati.

nba fan

pre 4 godine

(bskfan

"Netacno je da je Jokic od pocetka bio starter. Nurkic je bio starter a Jokic ulazio sa klupe"

U sezoni 2015/16 Jokic je imao 21.7 min a Nurkic 17.1, sto znaci da se
je na pocetku NBA karijere izborio za startera a danas kao da mu je svejedno
da li je u prvoj postavi ili nije. Tu je njegov problem.

"Bez Jokica bi Denver jos bio na nivou od 30 pobeda godisnje a Malone bi odavno popio otkaz"
U pravu si ali on je prestao da pruza onoliko koliko moze, zato ga i
kritikujemo. Ima podrsku kluba, medija, prosle sezone publika skandira
MVP! MVP!! a on stade na pola puta.

"Malone lupeta gluposti i trazi da Jokic vise sutira, a onda Jokic posle
utakmice izadje i kaze da je problem u tome sto nedovoljno sutira. Ili kada Malone prica o agresivnosti onda Jokic posle utakmice kaze da treba da bude agresivniji"
Malone je u pravu a Jokic potvrdjuje da treba da bude agresivniji makar se
meni cini da je tako. Kako god bilo cinjenica je da je on davno trebao da
skine kilazu. Zbog njega navijam za Denver i nije mi drago kad gledam
oscilacije u njegovoj igri.