Sreda, 23.10.2019.

21:27

Het-trik Aleksandra Mitrovića! VIDEO

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović je postigao tri gola za Fulam u utakmici protiv Lutona.

Izvor: SV

Het-trik Aleksandra Mitroviæa! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Markos

pre 4 godine

Neroji 1257
Ahahaha pa tako je u sve jednoj ligi,ne samo Engleskoj.Komentar glup do bola.Na primer u Nemackoj su svi klubovi ispadali u nizi rang i vracali se i tako neki vise puta setali gore dole,cak i Bajern.Spanija takodje.Mislim da samo jedan ili dva kluba ima sto se nisu setali gore dole,Italiju da ne pominjem i onda ti uzmes da nesto dokazujes sa Lutonom i ostalim papazjanijama.Stvarno smesno.Engleska je verovatno primer sa najmanje ispadanja najjacih klubova,mnogi nisu nikad napustali premijer ligu za raliku od svih ostalih jacih liga.Stvarno ti je komentar totalno nebulozan

Xnodeh

pre 4 godine

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 23. oktobar 2019 23:23)

Ne.Misli NSGGBNT.Nogometni Savez Glinenih Golubova Bez Nogometnog Trofeja.Puc puc

Kovač

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?(..., 24. oktobar 2019 04:15)Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.
(Mikii, 24. oktobar 2019 09:59)
“..brzinom svetlosti bezi”?! Boomer tier.

Profesor BG

pre 4 godine

Kao navijac Zvezde, bez navijacke zlobe i objektivno treba reci da Srbija davno nije imala ovakvog golgetera. Svoj veliki potencijal je pokazivao jos kao debitant u nasoj domacoj ligi u dresu Pertizana i uvek sam govorio da je vanserijski potencijal i da ukoliko usmeri svoj temperament i karakter na pravi nacin, bice vrhunski napadac. Bez obzira sto prosle sezone u Premijer ligi nije uspeo da se nametne na ocekivani nacin (sa onakvom losom ekipom Fulama je to bilo i tesko ocekivati) i ovo sto radi i u ligi nizeg ranga jeste za svaku pohvalu.

stat

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga...
(Bad Spenser, 24. oktobar 2019 09:03)

A zašto bi bilo ko šutirao mačku sa praga. On je profesionlni fudbaler isto kao što je neko od nas možda inženjer, lekar, statističar, novinar, pisac, konobar,kuvar,učitelj...i svako treba da zna osnove svog posla (nije obavezno znanje u šutiranju bilo čega). Napravio je relativno uspešnu karijeru ako pod tim podrazumevamo da je uopšte postao profesionalni fudbaler. Ali ne uzdižite u legendu ovog ne prosečnog centarfora Premijer lige, nego mister promašaja Premijer lige jer ispadate smešni. Postoji samo jedan razlog zbog kojeg Mitrović daje golove u reprezentaciji Srbije. Naš nacionalni tim bunari na Mitrovića i sve lopte na njega idu. Taj je stil igre (ne samo to bunarenje na sidraša već uopšte stil igre koji forsira Srbija)razlog što se Srbija i pored nekolicinje odličnih pojedinaca nalazi na dnu evropskog fudbala i uskoro neće moći pobeđivati ni Luksemburg ili Litvaniju sa takvom igrom. MItrović igra kako zna, nije to njegova krivica, kriovi su treneri koji to forsiraju i krivi ste vi, fudbalske neznalice. A što se zlobne tiče njoj su pre svega u komenatrima sa sportskih portala izložena dva najbolja srpska fudbalera Sergej Milinković Savić i Luka Jović, čini mi se ipravo od vaše sorte.

Bad Spenser

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga, komentari puni zlobe i ponižavanja ovog momka. Navedite mi jednu utakmicu reprezentacije u kojoj nije dao sve od sebe, navedite mi primer u kojem se on dizao iznad saigrača, kada je rekao "neću". Momci moji, treba se tući u engleskoj ligi sa štoperima po par godina starijih od sebe pa makar to bila i druga liga.

mali

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, nadavao se on golova i pre dve godine u ovom rangu takmicenja, a onda premier liga i tajac. Sad opet reseta u nizem rangu,sto dosta govori o razlici u kvalitetu izmedju premier lige i championshipa.

Mikii

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?
(..., 24. oktobar 2019 04:15)

Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.

Djalma

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Ne pominji mi London, plasim se horora.

Кomšija preko brda

pre 4 godine

@ Marek Hamšiković - Šta si hteo da kažeš?! Pa šta misliš zbog koga normalni navijači ne dolaze na neke Zvezdine utakmice?! Pa baš zbog tih (plaćenih) huligana!!! Šta pričaš bre!?

PieptDePui

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00)

Overmarse reaguj!!!

чича

pre 4 godine

@гаги013
не мрачи. буквално никад нико то није рекао. пготово не да има више људи који то говоре.
једино што су људи говорили то је да би и лука јовић требало некад да добије шансу. што је тачно. али никад ништа против митра.
па ако се неко доказао у репрезентацији, то су тадић, митровић и коларов

Heроји 1257

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Nije sporno što mrziš Mitra iz sasvim glupih razloga, nego je problem tvoje nepoznavanje fudbala. U engleskim ligama nije čudno da. se klubovi sele iz ranga u rang. Tako dvostruki prvak Evrope Notingem, igra drugu ligu, pobednik UEFA Kupa Ipsvič igra treću, bivši veliki premijer ligaš Koventri takodje treću, premijer ligaš Vimbldon, četvrtu itd. Što se tiče Lutona, šetao se od Premijer lige do četvrte. Bivši selektor Antić je igrao za Luton dok je bio član najbolje lige. Eto dragi dečače, nadam se da će ti ovo koristiti pre nego što napišeš bilo šta drugi put.

kakkoo

pre 4 godine

Bas mi je drago zbog Mitra. Jedini nas igrac koji nije maneken uz Milenkovica i Tadica i koji cuti i gazi. Imao je ponude, odbio ih je, hoce da se oduzi navijacima i da vrati Fulham u PL. Srecno majstore

...

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha
(Mikii, 23. oktobar 2019 21:40) Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?

stat

pre 4 godine

Uvek je bio dobar....ZA DRUGU LIGU!
U prvoj ligi nije postigao vise od 2-3 gola za citavu sezonu.
(cinjenica, 23. oktobar 2019 23:55)

Uh, sad će verovatno njegovi fanovi razjapiti usta i sasuti munje i gromove na tebe jer je Mitrogol prošle sezone postigao čak 11 golova i to mu je faktički rekord sezone u najvišem rangu takmičenja u Engleskoj. Međutim, po odnosu šuteva i golova, odnosno po promašajima, je bio najgori centarfor u Premijer ligi (preko 110 šuteva na gol i samo 11 golova, znači hranili su ga loptama). Zbog njegovih promašaja je Fulam u Drugoj ligi, a navijači su jedno vreme bili očajni, te se činilo da će ga škartirati iz kluba zajedno sa trenerom Jokanovićem koji ga je forsirao, iako su ove naše ovce uverene da je Mitrogol živa legenda Fulama.
U prethodnom klubu Njukastlu mu je rekord 9 golova na 34 utakmice. I nakon te sezone je Njukastl ispao u drugu ligu, a Mitrović je u drugoj ligi dao na 25 utakmica 4 gola. Više nije bio potreban Njukastlu i šibnut je na klupu, pa pozajmljen Fulamu.
Ovo mu je najbolji početak sezone ikad, mada ipak je to druga liga.

Paja

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)Oduvek me zanimalo, sta tebe i tebi slicne, sujetne i ogorcene na sve i svakog tera da zivite...

Djoka iz NY

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.

razumem

pre 4 godine

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.
(Djoka iz NY, 23. oktobar 2019 23:11)

Ali više medijske pažnje imaju čak i treninzi Reala nego utakmice u kojima Mitar rešeta trećeligaše, ako me razumeš.

Usput, i na ovoj utakmici je Mitro od devet duela na zemlji dobio samo jedan i ne daj bože da Fulam zavisi od njegovog tehničkog umeća, a ne od raspoloženih veznjaka koji ga moraju pogoditi veoma precizno da bi on mogao samo poturiti nogu i dati gol.

Mitrogol, drugi Messi

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.

(Panta SD, 23. oktobar 2019 22:07)

Meni je zanimljiva konstatacija da je Jović rešetao boraniju (misli se na Fortunu Diseldorf, tim koji je sezonu završio na desetom mestu u Bundesligi i kojem je Jović utrpao pet golova), dok je Mitrogol sa ovim rešetanjem doskorašnjeg trećeligaša drugi Mesi.

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.
(Straight Outta München, 23. oktobar 2019 22:30)

Ok.
To što smo se kvalifikovali za svetsko prvenstvo kao prvoplasirana ekipa u grupi pored Welsa ( igrali polufinale), Austrije, Irske.
Pa prvo mesto u Nation league pored Rumunije... Nije to ništa ozbiljno.
Razmišljamo kao da nas ima 200 miliona u Srbiji a ne da smo jedna od najmanjih država.
Mislim da je dosta veći problem u nama samim nego što je u Mitroviću i Tadiću... realnost nije nam bogami jača strana.

Miki czv

pre 4 godine

Skoro nekad, kad je Srbija igrala, procitao sam jedan komentar gde se govori da Mitro nije nista specijalno (sto je jos cudnije, sakupio je dosta pluseva) da mi igramo tako sto bunarimo i da on ima srece zbog toga.. E pa Mitre, bunari ga i dalje...

111

pre 4 godine

Bio je ofsajd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. oktobar 2019 21:37)


A ti navikao na ofsajde i penale...

lol

pre 4 godine

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))
(NK Primamo, 23. oktobar 2019 22:35)

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.

sve sami neradnici

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

kad si tako pametan uradi ti nesto vredno divljenja.. ah da tvoj najbolji uspeh u zivotu je verovatno dobijeni tiket na kladzi..
svakako bravo mitre samo rokaj, decko zna sta radi i drago mi je sto se pronasao u cempionsipu

ccc?

pre 4 godine

Aaa..pa ne vazi se. Uvek mu neko doda loptu ili centrira na glavu...ahahahaaa....Bravo Mitre,Bog sve vidi i uvek vraca dobrim, kada cinis dobra dela. Bravo majstore. Golovi su tvoj posao i ti to odlicno radis. Samo napred...

marek hamšiković

pre 4 godine

Pogledajte pun stadion! Druga liga....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 23. oktobar 2019 21:39)

I onda kažu kako Czv I Par imaju najbolje navijače,možda imaju najbolje I najpoznatije huligane,ne navijače,navijač nisi samo na derbiju I u Evropi.

Straight Outta München

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.

broj

pre 4 godine

3-0 Mitros on fire!!!
(marko, 23. oktobar 2019 22:20)

3:0 Mitrovic! 
Idemo dalje!
(Sadiq, 23. oktobar 2019 22:18)


Kakvih 3:0 kada je bilo 2:1 pa je onda Mitar dao treci gol?
Na kraju je bilo 3:2.

NK Primamo

pre 4 godine

Liga prvaka ili :))))
(Haha, 23. oktobar 2019 22:23)

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))

CelavSamPaStaBL

pre 4 godine

@slavko
Grobarcina a nabavljao karte Delijama!!???
Napisi bravo ljudino, dobri covjece ili tako nesto , zasto odmah podjele na crvene i crne...

Panta SD

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.
Izgleda da novac i pijaca fudbalera ne daju ponekad sve detalje već ima nešto dodatnoc što se ima ispod dresa što mu daje pozitivno ludilo .
Pozdrav od komšiluka sa Lipske rampe i da si nam živ i zdrav Mitre.

Mikii

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.
(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)

Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha

marek hamšiković

pre 4 godine

Pogledajte pun stadion! Druga liga....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 23. oktobar 2019 21:39)

I onda kažu kako Czv I Par imaju najbolje navijače,možda imaju najbolje I najpoznatije huligane,ne navijače,navijač nisi samo na derbiju I u Evropi.

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.
(Straight Outta München, 23. oktobar 2019 22:30)

Ok.
To što smo se kvalifikovali za svetsko prvenstvo kao prvoplasirana ekipa u grupi pored Welsa ( igrali polufinale), Austrije, Irske.
Pa prvo mesto u Nation league pored Rumunije... Nije to ništa ozbiljno.
Razmišljamo kao da nas ima 200 miliona u Srbiji a ne da smo jedna od najmanjih država.
Mislim da je dosta veći problem u nama samim nego što je u Mitroviću i Tadiću... realnost nije nam bogami jača strana.

CelavSamPaStaBL

pre 4 godine

@slavko
Grobarcina a nabavljao karte Delijama!!???
Napisi bravo ljudino, dobri covjece ili tako nesto , zasto odmah podjele na crvene i crne...

Panta SD

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.
Izgleda da novac i pijaca fudbalera ne daju ponekad sve detalje već ima nešto dodatnoc što se ima ispod dresa što mu daje pozitivno ludilo .
Pozdrav od komšiluka sa Lipske rampe i da si nam živ i zdrav Mitre.

Miki czv

pre 4 godine

Skoro nekad, kad je Srbija igrala, procitao sam jedan komentar gde se govori da Mitro nije nista specijalno (sto je jos cudnije, sakupio je dosta pluseva) da mi igramo tako sto bunarimo i da on ima srece zbog toga.. E pa Mitre, bunari ga i dalje...

ccc?

pre 4 godine

Aaa..pa ne vazi se. Uvek mu neko doda loptu ili centrira na glavu...ahahahaaa....Bravo Mitre,Bog sve vidi i uvek vraca dobrim, kada cinis dobra dela. Bravo majstore. Golovi su tvoj posao i ti to odlicno radis. Samo napred...

Djoka iz NY

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.

111

pre 4 godine

Bio je ofsajd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. oktobar 2019 21:37)


A ti navikao na ofsajde i penale...

NK Primamo

pre 4 godine

Liga prvaka ili :))))
(Haha, 23. oktobar 2019 22:23)

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))

sve sami neradnici

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

kad si tako pametan uradi ti nesto vredno divljenja.. ah da tvoj najbolji uspeh u zivotu je verovatno dobijeni tiket na kladzi..
svakako bravo mitre samo rokaj, decko zna sta radi i drago mi je sto se pronasao u cempionsipu

broj

pre 4 godine

3-0 Mitros on fire!!!
(marko, 23. oktobar 2019 22:20)

3:0 Mitrovic! 
Idemo dalje!
(Sadiq, 23. oktobar 2019 22:18)


Kakvih 3:0 kada je bilo 2:1 pa je onda Mitar dao treci gol?
Na kraju je bilo 3:2.

Straight Outta München

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.

Mikii

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.
(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)

Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha

Bad Spenser

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga, komentari puni zlobe i ponižavanja ovog momka. Navedite mi jednu utakmicu reprezentacije u kojoj nije dao sve od sebe, navedite mi primer u kojem se on dizao iznad saigrača, kada je rekao "neću". Momci moji, treba se tući u engleskoj ligi sa štoperima po par godina starijih od sebe pa makar to bila i druga liga.

Heроји 1257

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Nije sporno što mrziš Mitra iz sasvim glupih razloga, nego je problem tvoje nepoznavanje fudbala. U engleskim ligama nije čudno da. se klubovi sele iz ranga u rang. Tako dvostruki prvak Evrope Notingem, igra drugu ligu, pobednik UEFA Kupa Ipsvič igra treću, bivši veliki premijer ligaš Koventri takodje treću, premijer ligaš Vimbldon, četvrtu itd. Što se tiče Lutona, šetao se od Premijer lige do četvrte. Bivši selektor Antić je igrao za Luton dok je bio član najbolje lige. Eto dragi dečače, nadam se da će ti ovo koristiti pre nego što napišeš bilo šta drugi put.

razumem

pre 4 godine

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.
(Djoka iz NY, 23. oktobar 2019 23:11)

Ali više medijske pažnje imaju čak i treninzi Reala nego utakmice u kojima Mitar rešeta trećeligaše, ako me razumeš.

Usput, i na ovoj utakmici je Mitro od devet duela na zemlji dobio samo jedan i ne daj bože da Fulam zavisi od njegovog tehničkog umeća, a ne od raspoloženih veznjaka koji ga moraju pogoditi veoma precizno da bi on mogao samo poturiti nogu i dati gol.

Mitrogol, drugi Messi

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.

(Panta SD, 23. oktobar 2019 22:07)

Meni je zanimljiva konstatacija da je Jović rešetao boraniju (misli se na Fortunu Diseldorf, tim koji je sezonu završio na desetom mestu u Bundesligi i kojem je Jović utrpao pet golova), dok je Mitrogol sa ovim rešetanjem doskorašnjeg trećeligaša drugi Mesi.

Profesor BG

pre 4 godine

Kao navijac Zvezde, bez navijacke zlobe i objektivno treba reci da Srbija davno nije imala ovakvog golgetera. Svoj veliki potencijal je pokazivao jos kao debitant u nasoj domacoj ligi u dresu Pertizana i uvek sam govorio da je vanserijski potencijal i da ukoliko usmeri svoj temperament i karakter na pravi nacin, bice vrhunski napadac. Bez obzira sto prosle sezone u Premijer ligi nije uspeo da se nametne na ocekivani nacin (sa onakvom losom ekipom Fulama je to bilo i tesko ocekivati) i ovo sto radi i u ligi nizeg ranga jeste za svaku pohvalu.

kakkoo

pre 4 godine

Bas mi je drago zbog Mitra. Jedini nas igrac koji nije maneken uz Milenkovica i Tadica i koji cuti i gazi. Imao je ponude, odbio ih je, hoce da se oduzi navijacima i da vrati Fulham u PL. Srecno majstore

lol

pre 4 godine

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))
(NK Primamo, 23. oktobar 2019 22:35)

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.

PieptDePui

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00)

Overmarse reaguj!!!

Djalma

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Ne pominji mi London, plasim se horora.

Paja

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)Oduvek me zanimalo, sta tebe i tebi slicne, sujetne i ogorcene na sve i svakog tera da zivite...

...

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha
(Mikii, 23. oktobar 2019 21:40) Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?

Кomšija preko brda

pre 4 godine

@ Marek Hamšiković - Šta si hteo da kažeš?! Pa šta misliš zbog koga normalni navijači ne dolaze na neke Zvezdine utakmice?! Pa baš zbog tih (plaćenih) huligana!!! Šta pričaš bre!?

mali

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, nadavao se on golova i pre dve godine u ovom rangu takmicenja, a onda premier liga i tajac. Sad opet reseta u nizem rangu,sto dosta govori o razlici u kvalitetu izmedju premier lige i championshipa.

Xnodeh

pre 4 godine

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 23. oktobar 2019 23:23)

Ne.Misli NSGGBNT.Nogometni Savez Glinenih Golubova Bez Nogometnog Trofeja.Puc puc

чича

pre 4 godine

@гаги013
не мрачи. буквално никад нико то није рекао. пготово не да има више људи који то говоре.
једино што су људи говорили то је да би и лука јовић требало некад да добије шансу. што је тачно. али никад ништа против митра.
па ако се неко доказао у репрезентацији, то су тадић, митровић и коларов

Mikii

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?
(..., 24. oktobar 2019 04:15)

Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.

stat

pre 4 godine

Uvek je bio dobar....ZA DRUGU LIGU!
U prvoj ligi nije postigao vise od 2-3 gola za citavu sezonu.
(cinjenica, 23. oktobar 2019 23:55)

Uh, sad će verovatno njegovi fanovi razjapiti usta i sasuti munje i gromove na tebe jer je Mitrogol prošle sezone postigao čak 11 golova i to mu je faktički rekord sezone u najvišem rangu takmičenja u Engleskoj. Međutim, po odnosu šuteva i golova, odnosno po promašajima, je bio najgori centarfor u Premijer ligi (preko 110 šuteva na gol i samo 11 golova, znači hranili su ga loptama). Zbog njegovih promašaja je Fulam u Drugoj ligi, a navijači su jedno vreme bili očajni, te se činilo da će ga škartirati iz kluba zajedno sa trenerom Jokanovićem koji ga je forsirao, iako su ove naše ovce uverene da je Mitrogol živa legenda Fulama.
U prethodnom klubu Njukastlu mu je rekord 9 golova na 34 utakmice. I nakon te sezone je Njukastl ispao u drugu ligu, a Mitrović je u drugoj ligi dao na 25 utakmica 4 gola. Više nije bio potreban Njukastlu i šibnut je na klupu, pa pozajmljen Fulamu.
Ovo mu je najbolji početak sezone ikad, mada ipak je to druga liga.

Kovač

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?(..., 24. oktobar 2019 04:15)Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.
(Mikii, 24. oktobar 2019 09:59)
“..brzinom svetlosti bezi”?! Boomer tier.

stat

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga...
(Bad Spenser, 24. oktobar 2019 09:03)

A zašto bi bilo ko šutirao mačku sa praga. On je profesionlni fudbaler isto kao što je neko od nas možda inženjer, lekar, statističar, novinar, pisac, konobar,kuvar,učitelj...i svako treba da zna osnove svog posla (nije obavezno znanje u šutiranju bilo čega). Napravio je relativno uspešnu karijeru ako pod tim podrazumevamo da je uopšte postao profesionalni fudbaler. Ali ne uzdižite u legendu ovog ne prosečnog centarfora Premijer lige, nego mister promašaja Premijer lige jer ispadate smešni. Postoji samo jedan razlog zbog kojeg Mitrović daje golove u reprezentaciji Srbije. Naš nacionalni tim bunari na Mitrovića i sve lopte na njega idu. Taj je stil igre (ne samo to bunarenje na sidraša već uopšte stil igre koji forsira Srbija)razlog što se Srbija i pored nekolicinje odličnih pojedinaca nalazi na dnu evropskog fudbala i uskoro neće moći pobeđivati ni Luksemburg ili Litvaniju sa takvom igrom. MItrović igra kako zna, nije to njegova krivica, kriovi su treneri koji to forsiraju i krivi ste vi, fudbalske neznalice. A što se zlobne tiče njoj su pre svega u komenatrima sa sportskih portala izložena dva najbolja srpska fudbalera Sergej Milinković Savić i Luka Jović, čini mi se ipravo od vaše sorte.

Markos

pre 4 godine

Neroji 1257
Ahahaha pa tako je u sve jednoj ligi,ne samo Engleskoj.Komentar glup do bola.Na primer u Nemackoj su svi klubovi ispadali u nizi rang i vracali se i tako neki vise puta setali gore dole,cak i Bajern.Spanija takodje.Mislim da samo jedan ili dva kluba ima sto se nisu setali gore dole,Italiju da ne pominjem i onda ti uzmes da nesto dokazujes sa Lutonom i ostalim papazjanijama.Stvarno smesno.Engleska je verovatno primer sa najmanje ispadanja najjacih klubova,mnogi nisu nikad napustali premijer ligu za raliku od svih ostalih jacih liga.Stvarno ti je komentar totalno nebulozan

Mikii

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.
(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)

Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha

razumem

pre 4 godine

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.
(Djoka iz NY, 23. oktobar 2019 23:11)

Ali više medijske pažnje imaju čak i treninzi Reala nego utakmice u kojima Mitar rešeta trećeligaše, ako me razumeš.

Usput, i na ovoj utakmici je Mitro od devet duela na zemlji dobio samo jedan i ne daj bože da Fulam zavisi od njegovog tehničkog umeća, a ne od raspoloženih veznjaka koji ga moraju pogoditi veoma precizno da bi on mogao samo poturiti nogu i dati gol.

Straight Outta München

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.

Mitrogol, drugi Messi

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.

(Panta SD, 23. oktobar 2019 22:07)

Meni je zanimljiva konstatacija da je Jović rešetao boraniju (misli se na Fortunu Diseldorf, tim koji je sezonu završio na desetom mestu u Bundesligi i kojem je Jović utrpao pet golova), dok je Mitrogol sa ovim rešetanjem doskorašnjeg trećeligaša drugi Mesi.

CelavSamPaStaBL

pre 4 godine

@slavko
Grobarcina a nabavljao karte Delijama!!???
Napisi bravo ljudino, dobri covjece ili tako nesto , zasto odmah podjele na crvene i crne...

lol

pre 4 godine

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))
(NK Primamo, 23. oktobar 2019 22:35)

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.

Samo je Dule pravi otac

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00

Pa igraju za reprezentaciju zajedno vec godinama. Ni jednu ozbiljnu ekipu nisu pobedili za to vreme.
(Straight Outta München, 23. oktobar 2019 22:30)

Ok.
To što smo se kvalifikovali za svetsko prvenstvo kao prvoplasirana ekipa u grupi pored Welsa ( igrali polufinale), Austrije, Irske.
Pa prvo mesto u Nation league pored Rumunije... Nije to ništa ozbiljno.
Razmišljamo kao da nas ima 200 miliona u Srbiji a ne da smo jedna od najmanjih država.
Mislim da je dosta veći problem u nama samim nego što je u Mitroviću i Tadiću... realnost nije nam bogami jača strana.

Mikii

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?
(..., 24. oktobar 2019 04:15)

Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.

NK Primamo

pre 4 godine

Liga prvaka ili :))))
(Haha, 23. oktobar 2019 22:23)

Liga Prvaka? To ono takmicenje u kojem je NK Primamo negativni rekorder u svim kategorijama? :))))

Djoka iz NY

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

Više se računaju i golovi bivšem trećeligašu nego golovi na treningu, a i tih na treningu nema mnogo, ako me razumeš.

stat

pre 4 godine

Uvek je bio dobar....ZA DRUGU LIGU!
U prvoj ligi nije postigao vise od 2-3 gola za citavu sezonu.
(cinjenica, 23. oktobar 2019 23:55)

Uh, sad će verovatno njegovi fanovi razjapiti usta i sasuti munje i gromove na tebe jer je Mitrogol prošle sezone postigao čak 11 golova i to mu je faktički rekord sezone u najvišem rangu takmičenja u Engleskoj. Međutim, po odnosu šuteva i golova, odnosno po promašajima, je bio najgori centarfor u Premijer ligi (preko 110 šuteva na gol i samo 11 golova, znači hranili su ga loptama). Zbog njegovih promašaja je Fulam u Drugoj ligi, a navijači su jedno vreme bili očajni, te se činilo da će ga škartirati iz kluba zajedno sa trenerom Jokanovićem koji ga je forsirao, iako su ove naše ovce uverene da je Mitrogol živa legenda Fulama.
U prethodnom klubu Njukastlu mu je rekord 9 golova na 34 utakmice. I nakon te sezone je Njukastl ispao u drugu ligu, a Mitrović je u drugoj ligi dao na 25 utakmica 4 gola. Više nije bio potreban Njukastlu i šibnut je na klupu, pa pozajmljen Fulamu.
Ovo mu je najbolji početak sezone ikad, mada ipak je to druga liga.

mali

pre 4 godine

Sve je ovo lepo, nadavao se on golova i pre dve godine u ovom rangu takmicenja, a onda premier liga i tajac. Sad opet reseta u nizem rangu,sto dosta govori o razlici u kvalitetu izmedju premier lige i championshipa.

Panta SD

pre 4 godine

Pa Jović će zbog ovog Smederevca tj. njegovog učinka duže biti na reprezentativnoj poštedi.
Izgleda da novac i pijaca fudbalera ne daju ponekad sve detalje već ima nešto dodatnoc što se ima ispod dresa što mu daje pozitivno ludilo .
Pozdrav od komšiluka sa Lipske rampe i da si nam živ i zdrav Mitre.

marek hamšiković

pre 4 godine

Pogledajte pun stadion! Druga liga....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Andrej, 23. oktobar 2019 21:39)

I onda kažu kako Czv I Par imaju najbolje navijače,možda imaju najbolje I najpoznatije huligane,ne navijače,navijač nisi samo na derbiju I u Evropi.

stat

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga...
(Bad Spenser, 24. oktobar 2019 09:03)

A zašto bi bilo ko šutirao mačku sa praga. On je profesionlni fudbaler isto kao što je neko od nas možda inženjer, lekar, statističar, novinar, pisac, konobar,kuvar,učitelj...i svako treba da zna osnove svog posla (nije obavezno znanje u šutiranju bilo čega). Napravio je relativno uspešnu karijeru ako pod tim podrazumevamo da je uopšte postao profesionalni fudbaler. Ali ne uzdižite u legendu ovog ne prosečnog centarfora Premijer lige, nego mister promašaja Premijer lige jer ispadate smešni. Postoji samo jedan razlog zbog kojeg Mitrović daje golove u reprezentaciji Srbije. Naš nacionalni tim bunari na Mitrovića i sve lopte na njega idu. Taj je stil igre (ne samo to bunarenje na sidraša već uopšte stil igre koji forsira Srbija)razlog što se Srbija i pored nekolicinje odličnih pojedinaca nalazi na dnu evropskog fudbala i uskoro neće moći pobeđivati ni Luksemburg ili Litvaniju sa takvom igrom. MItrović igra kako zna, nije to njegova krivica, kriovi su treneri koji to forsiraju i krivi ste vi, fudbalske neznalice. A što se zlobne tiče njoj su pre svega u komenatrima sa sportskih portala izložena dva najbolja srpska fudbalera Sergej Milinković Savić i Luka Jović, čini mi se ipravo od vaše sorte.

sve sami neradnici

pre 4 godine

Svaka čast na ova tri gola novom drugoligašu (bivšem trećeligašu) Lutonu.
(svaka čast, 23. oktobar 2019 22:40)

kad si tako pametan uradi ti nesto vredno divljenja.. ah da tvoj najbolji uspeh u zivotu je verovatno dobijeni tiket na kladzi..
svakako bravo mitre samo rokaj, decko zna sta radi i drago mi je sto se pronasao u cempionsipu

Miki czv

pre 4 godine

Skoro nekad, kad je Srbija igrala, procitao sam jedan komentar gde se govori da Mitro nije nista specijalno (sto je jos cudnije, sakupio je dosta pluseva) da mi igramo tako sto bunarimo i da on ima srece zbog toga.. E pa Mitre, bunari ga i dalje...

broj

pre 4 godine

3-0 Mitros on fire!!!
(marko, 23. oktobar 2019 22:20)

3:0 Mitrovic! 
Idemo dalje!
(Sadiq, 23. oktobar 2019 22:18)


Kakvih 3:0 kada je bilo 2:1 pa je onda Mitar dao treci gol?
Na kraju je bilo 3:2.

111

pre 4 godine

Bio je ofsajd.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 23. oktobar 2019 21:37)


A ti navikao na ofsajde i penale...

ccc?

pre 4 godine

Aaa..pa ne vazi se. Uvek mu neko doda loptu ili centrira na glavu...ahahahaaa....Bravo Mitre,Bog sve vidi i uvek vraca dobrim, kada cinis dobra dela. Bravo majstore. Golovi su tvoj posao i ti to odlicno radis. Samo napred...

Markos

pre 4 godine

Neroji 1257
Ahahaha pa tako je u sve jednoj ligi,ne samo Engleskoj.Komentar glup do bola.Na primer u Nemackoj su svi klubovi ispadali u nizi rang i vracali se i tako neki vise puta setali gore dole,cak i Bajern.Spanija takodje.Mislim da samo jedan ili dva kluba ima sto se nisu setali gore dole,Italiju da ne pominjem i onda ti uzmes da nesto dokazujes sa Lutonom i ostalim papazjanijama.Stvarno smesno.Engleska je verovatno primer sa najmanje ispadanja najjacih klubova,mnogi nisu nikad napustali premijer ligu za raliku od svih ostalih jacih liga.Stvarno ti je komentar totalno nebulozan

Heроји 1257

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Nije sporno što mrziš Mitra iz sasvim glupih razloga, nego je problem tvoje nepoznavanje fudbala. U engleskim ligama nije čudno da. se klubovi sele iz ranga u rang. Tako dvostruki prvak Evrope Notingem, igra drugu ligu, pobednik UEFA Kupa Ipsvič igra treću, bivši veliki premijer ligaš Koventri takodje treću, premijer ligaš Vimbldon, četvrtu itd. Što se tiče Lutona, šetao se od Premijer lige do četvrte. Bivši selektor Antić je igrao za Luton dok je bio član najbolje lige. Eto dragi dečače, nadam se da će ti ovo koristiti pre nego što napišeš bilo šta drugi put.

Bad Spenser

pre 4 godine

Malopre sam video sliku, Mitrović ide glavom na nogu protivničkog fudbalera. Onda dođem ovde i načitam se komentara likova koji nisu šutnuli mačku sa praga, komentari puni zlobe i ponižavanja ovog momka. Navedite mi jednu utakmicu reprezentacije u kojoj nije dao sve od sebe, navedite mi primer u kojem se on dizao iznad saigrača, kada je rekao "neću". Momci moji, treba se tući u engleskoj ligi sa štoperima po par godina starijih od sebe pa makar to bila i druga liga.

Кomšija preko brda

pre 4 godine

@ Marek Hamšiković - Šta si hteo da kažeš?! Pa šta misliš zbog koga normalni navijači ne dolaze na neke Zvezdine utakmice?! Pa baš zbog tih (plaćenih) huligana!!! Šta pričaš bre!?

Xnodeh

pre 4 godine

Misliš FSK? fudbalski savez kauchosi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 23. oktobar 2019 23:23)

Ne.Misli NSGGBNT.Nogometni Savez Glinenih Golubova Bez Nogometnog Trofeja.Puc puc

Paja

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
(Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)Oduvek me zanimalo, sta tebe i tebi slicne, sujetne i ogorcene na sve i svakog tera da zivite...

kakkoo

pre 4 godine

Bas mi je drago zbog Mitra. Jedini nas igrac koji nije maneken uz Milenkovica i Tadica i koji cuti i gazi. Imao je ponude, odbio ih je, hoce da se oduzi navijacima i da vrati Fulham u PL. Srecno majstore

Djalma

pre 4 godine

Liga Šampiona..? A da... Tamo neka druga liga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Da li je neko uopšte čuo za Luton?, 24. oktobar 2019 00:01)

Ne pominji mi London, plasim se horora.

...

pre 4 godine

Nadam se već u januaru prelazi u neki klub iz Premijer lige! Mitrović igra u životnoj formi.(Mihajlo, 23. oktobar 2019 21:33)Ma, kako nece. Evo, Liverpul se vec otima, ne pitaju sta kosta, samo da dovedu sidrasa koji reseta siloviti Luton, hahahahaha
(Mikii, 23. oktobar 2019 21:40) Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?

чича

pre 4 godine

@гаги013
не мрачи. буквално никад нико то није рекао. пготово не да има више људи који то говоре.
једино што су људи говорили то је да би и лука јовић требало некад да добије шансу. што је тачно. али никад ништа против митра.
па ако се неко доказао у репрезентацији, то су тадић, митровић и коларов

Profesor BG

pre 4 godine

Kao navijac Zvezde, bez navijacke zlobe i objektivno treba reci da Srbija davno nije imala ovakvog golgetera. Svoj veliki potencijal je pokazivao jos kao debitant u nasoj domacoj ligi u dresu Pertizana i uvek sam govorio da je vanserijski potencijal i da ukoliko usmeri svoj temperament i karakter na pravi nacin, bice vrhunski napadac. Bez obzira sto prosle sezone u Premijer ligi nije uspeo da se nametne na ocekivani nacin (sa onakvom losom ekipom Fulama je to bilo i tesko ocekivati) i ovo sto radi i u ligi nizeg ranga jeste za svaku pohvalu.

Kovač

pre 4 godine

Malo je nejasno. Je li to neko zarobio Liverpul, kome se otimaju?(..., 24. oktobar 2019 04:15)Otima se stojeci u redu za Mitrovica kojeg zele svi najveci svetski klubovi, jer kazu da takvog napadaca koji reseta Luton nikad videli nisu. P.S. Meni si nasao da postavljas nekakve fore i fazone od pitanja, preko mojih ledja da dodjes do jeftinih lajkova? Bezi, brzinom svetlosti bezi.
(Mikii, 24. oktobar 2019 09:59)
“..brzinom svetlosti bezi”?! Boomer tier.

PieptDePui

pre 4 godine

Ludi Mitar se,uz Tadića,najviše trude za dres reprezentacije. Zamislite samo da igraju u istom klubu... Kakav tandem bi to bio..
(NSslaninar, 23. oktobar 2019 22:00)

Overmarse reaguj!!!