Nedelja, 13.10.2019.

19:15

Budućnost srušila Zvezdu u Beogradu!

Košarkaši Budućnosti savladali su na gostovanju Crvenu zvezdu sa 89:81, u meču drugog kola ABA lige.

Izvor: MT

Buduænost srušila Zvezdu u Beogradu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

388 Komentari

Sortiraj po:

primorska

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Partizan vise nije tim koji se bori za 4 mesto, vec se bori za 1 mesto. Hvala Buducnosti na pobedi!

Dragon37PG

pre 4 godine

Sladjane Za Buducnost su dali vise trojki Danilo Nikolic,Suad Sehovic,Nikola Ivanovic,tako da je mnogo ujednacenije kod Buducnosti u odnosu ma Zvezdu.Nasi momci su vam cijepali mrezicu zajedno sa strancima.

slobinator

pre 4 godine

Jel neko video zvezdasa 1913? Nema ga nigde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (United Dembelije, 14. oktobar 2019 10:09)
stvarno ne vidim ništa tragično u jednom porazu u ligaškom delu da bi se neko krio.evo ja volim da se javim i iskritikujem ove moje kad nisu dobri.i pred svega očekujem da će zvezda biti prva u regularnom delu sa skorom recimo 19-3.osim toga sinoć zvezda nije bila ni kompletna.nije bilo perperoglua koji ume kad poludi sam da prelomi meč.gist nije imao pomoć.kad se on umorio izgubili smo prednost.i pored svega zvezda je preokrenula na 60-54 i onda neshvatljivo stala.zatim bilo je tu i par sumnjivih sudijskih odluka,naročito ona pri rezultatu 78-83,kada je sviran smešan faul laziću.da nisu poklonjena ta 2 poena gostima,posle trojke berona zvezda bi prišla na -2.ko zna šta bi se tada deševalo do kraja.sve u svemu bilo je to loše veče,ali ništa tragično

SrbEUin

pre 4 godine

Nije samo do odbrane. Ne može se non stop igrati samo odbrana. Borbenost Zvzdinih igrača nije bila manja nego igrača Bud. Slične odbrane, Zvezdina čak malo agresivnija.
Bud je pokazala vrlo dobru, tečnu, organizovanu igru u napadu. Većina poena posle izrađenih akcija posle kojih igrač ostaje sam na šutu. Bud je imala izrađene akcije za sve trojke. Zato i visok procenat, i puno poena.
Zvezda nema taj asortiman napada da može igratina koš više. Slabe su to akcije: uglavnom u reket, pod koš na Gista ili Oja... Nema akcije za trojke Berona, Perpera ili Dobrića. Samo za Fajea i Lazu (koje puštaju) i solo šutevi Čovića i Lorenza.

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

Pg,toliko ste nisko pali,da verujete u sazaljenje evrolige, za vild card.Svestan si da na terenu vise nikad ne mozete do evrolige.Placi svaki dan i moli se,nadaj se.... imas pravo....a kad ono opet MUCAK.Wake up...kod tebe su prekidi stvarnosti....

SrbEUin

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala.(Merit Son, 14. oktobar 2019 09:09)

Ne samo ABA, zbog njih su direktno mesto izgubili i ACB i VTB i Nemačka liga. Ostale su samo na obećanjima.

Zbog njih sada Đordi sam bira kome će deliti divlje karte. Ne želi takve ekipe. Želi ekipe sa velikim budžetom, transparentnim poslovanjem u kome država ima manje od 50% udela, i na kraju kao najbitnije, sa uzornim ponašanjem navijača, ukratko sve ono što odlikuje na pr. KKPastorčad, najvećeg kandidata za shoot kartu.

KliftonToni

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pg, 14. oktobar 2019 12:48)

Да је имао две? Његова лига пријатељу...ја мислим да ће следеће године доделити позивницу Босни

cofi

pre 4 godine

covic ima podjendaku minutazu kao nba pojacanje braun...takodje drugi braun igra 10-15min po utakmici,takodje I beron...konstantne izmene,nije pronadjen sistem...glavni igraci sa malim minutazama..

Nevera

pre 4 godine

To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.
(Nele, 14. oktobar 2019 13:36)

A zesce tesko bilo onaj Partizan od prosle sezone otresti sa sve Gagicem i njemu slicnima. I opet ste morali cetvorokorakom do titule, niste posteno mogli ni sa onako ocajnim Partizanom. Videcemo mi vas ove sezone. Prvo vi dogurajte do play-offa pa cemo onda da pricamo. FMP1 ce vam svakako pokloniti dve pobede.

Nele

pre 4 godine

@dure
To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.

Pg

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.

United Dembelije

pre 4 godine

Bili Beron 11 poena. Promasi na kraju oba slobodna. Granica poena u svim kladionicama 11,5 !!! Hmm...
(Milisav Vokri, 13. oktobar 2019 23:18)

Kolika je bila kvota za trokorak?!

irony man

pre 4 godine

Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.
(ДЕЛИЈА??, 13. oktobar 2019 23:29

Hahahahha, Filip da ima 190 ne bi mogao da im se provlači kroz noge, bio bi duplo sporiji i ne bi mu svirali one faulove iz sažaljenja!
I ne bi bio Čović

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom-i-Kalinom

pre 4 godine

Cao cao ABA liga. Ovu "prednost" niste smjeli da ispustite. A bili ste u formu... tek cemo da vas tucemo...
(delboj, 13. oktobar 2019 23:51)

Ovo Savin negativ?

delboj

pre 4 godine

Ahahaha, izadji mala, izadji mala... i to nam nije ni pola ekipe u formu... a vi na maksimumu... Sa ovim ste vjerovatno izgubili prednost domaceg terena, samim tim i titulu ABA lige, jer vi ne mozete osvojiti titulu ako uz ekipu nemate 30-tak navijaca na terenu sa palicama... U Moracu odmah skidajte gace, jer nemate zasto drugo ni dolaziti.

mittar

pre 4 godine

I dalje tvrdim da CZ nema play i pored Lorebmnza. Pod hitno nam treba jedan novi play uz tog Lorenza, umesto Čovića, jer udavi igru totalno. Mora Simanic da igra u ABA ligi i da se da šansa Jovanoviću, dok Se Kuzmić ne vrati??? Mora se teret utakmica i igranja non-stop rasporediti na čitav roster!

miloš. k

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Slabo brojiš, još manje znaš! 2013 prvak Partizan, 2014 prvak Srbije Partizan. To što ste te godine vi otišli administrativno u El to je drugi padež. Tako da se nadaj ti da je 7 godina, uz teranje Vujoševića, ukidanje sponzora mi smo tu gde smo, fuzionisali se nismo, u zamrzivaču nismo!

Merit Son

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala. A mislili su da to niko ne gleda. Srecom gleda , i sada mogu do prekosutra da igraju, neka treća ekipa će igrati Evroligu.

aleksa

pre 4 godine

Vidim ovde uglavnom navijaci drugih klubova komentarisu da je “bruka” sto je ZVEZDA izgubila ?
Ljudi, pa Buducnost je uz Bg klubove glavni kandidat.
Jasno je da su jak tim sli i cinjenica da su strasno teske suteve uzimali i ove noci pogadjali.
SVAKA CAST na tome ali ponavljsm opet, retko se to desava u kontinuitetu.
Sudjenje koliko toliko ok, nije presudilo pobednika, bolja Buducnost i to je to.
Vidimo se u playoff-u.
Zvezda dobro odigrala, ne vrhunski ali dobro bas.
Protiv suta preko ruke ne postoji odbrana, onaj ko je dva puta bacio loptu na basketu ovo zna a kamoli onaj ko je trenirao kosarku.

dure

pre 4 godine

Raspevali se navijaci mutant kluba posle Fenera!Ja cu samo jedno reci;losi ste,mnoogo.U kakvoj je (ne)formi Fener,govori to da je veliki deo te utakmice igrao tatino dete,tj.onaj koga vi sami(opravdano)"pljujete"!Makabi ce vas prepoloviti!Tuzno je samo,sto ce opet budzet da strada,zbog gomilanja igraca fmp-2!

mistitata

pre 4 godine

Vratiće se Kuzma, polako, tek je drugo kolo, nek miševi maštaju...
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:24)

Gde će se vrati ? U bolnicu ?

Čarls Barkli

pre 4 godine

Stručnjaci, opet kuknjava na Tomića i igrače, a kad su pobedili Fener dizanje u nebesa, ulazimo u top4...Mislim da se naš mentalitet nikada neće promeniti i da nam je zemlja puna stručnjaka koji nikad nisu loptu uzeli u ruke, ilimožda jesu, ali bezuspešno. Ovaj tim ima ogroman potencijal i to je pokazao protiv Fenera. Biće samo teško naterati strance da sa istim, ili bar sličnim, žarom odigraju i abu. Tomić je opasan trener, iako vama stručnjacima deluje da je loš samo iz razloga što je lik hladnokrvan i ne baca se po terenu kao Radonja. Biće ovo dobra godina. Živi bili pa videli.

vozdra

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!
(Marko, 13. oktobar 2019 23:38)

7 asistencija i 2/3 za 3, meni dovoljno

Delije IDEA petokraka

pre 4 godine

zvezda i kosarka nikada nisu isli u jednu recenicu. Ovo sada malo sto se na silu pravi ali i to ce brzo da se zaboravi.

mg

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

Ma ne samo to, ja sam čak čuo da Morača ne ispunjava uslove za EL :))) A tek ako se atmosfera bude gledala, ihaaa, pa Zvezda je tu šampion univerzuma ipak niko drugi nema da se gosti dave i gađaju stolicama i ciglama u toku utakmice a sudije vuku za ruke.

železničar

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)

:)))))
slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)

Vidi mačko, jedno je nepoznavanje pravopisa, a nešto sasvim deseto slovna greška u kucanju. Ali teško je to tebi da shvatiš, jel da?

Džoni

pre 4 godine

Neverovatni su ovi navijači Partizana? Umesto da navijaju da Zvezda(koja će verovatno opet biti prva na kraju regularnog dela) dobije ove ekipe tipa Budućnost, CedevitaOli i Mornar koji će im biti direktni konkurenti za plasman, a da onda oni pokušaju da iznenade Zvezdu u toj borbi za vrh, a ne da se raduju što je to uspela Budućnost? Partizan je već kiksao protiv nazovi autsajdera tako da će morati da se vadi protiv ovih jačih i tu napravi po neki brejk. Ok, tek je krenulo, ali svaki poraz ove sezone će da boli poprilično, a biće ih za sve "favorite" mnogo više nego predhodnih godina.

Aca

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Russell Crowe

pre 4 godine

hahahahahahhahahahahahaa..... a juce se pisalo o Partizanu, kako je sezona gotova, los tim, los trener :)
Sta kaze Covic? Jel bio do kraja ili je napustio halu ranije?

insajder 90210

pre 4 godine

prve cetiri zvanicne utakmice, tri poraza, koper, pao i bud... pobedili fener koji je realno imao najgori dan u poslednjih 100 godina...

Kovač

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)(železničar, 13. oktobar 2019 23:24):)))))slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)
Mladići botovi, devojke vrele.

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Ekipi Buducnosti je jako isao sut zato je i pobedila,Zvezda se cini jako umorna posle utakmuce sa Fenerbahceom,mnogi su upisali pobedu protiv Buducnosti,ali nisu oni ekipa za potcenjivanje svakako,Kobs je odlican igrac koji razigrava i daje koseve sa distance,Bemfort je odlican suter,bez obzira na ucinak od 6 poena na ovom mecu,Danilo Nikolic takodje zna da pogodi trojku iz ugla,mada i islo ih je veceras sut perfektan,tesko da ce do kraja regularnog dela imati takav sut,nece ni Partizanu biti lako svakako kod kuce a narocito u gostima,sve u svemu na pocetku Aba liga obecava na neizvesnost,bice tu borbe i za opstanak i Plej of,podjesnake sanse za 3,4 mesto imaju Mornar,Fmp,Cedevita i Partizan,pre svega ukoliko Partizan bude izgubio jedno od dva teska gostovanja u Baru ili Ljubljani,onda ce Partizanu biti tesko da nadomesti poraze i dodje do 4 mesta,ali videcemo,sve u svemu u prva dva kola poklekli su i Partizan i Zvezda,tome se niko nije nadao...

Bili

pre 4 godine

6 godina lažne kuknjave i zapomaganja, ma nedajte grobarima srpskog sporta više ni dinara, zagadiše, zatrovaše ovu našu lepu Zemlju svojom prljavom dušom.

Milan

pre 4 godine

Potrošene tolike pare da se dodaju prava pojačanja na tim iz prošle godine, a onda Filip drugi play.
Filip ulazi u igru na plus 3 i lopta za nas, prva dva napada ne možemo da šutnemo prema košu. U trenutku kad je Tomić najzad rešio da ga zameni, na oko 5 minuta do kraja već je bilo minus 7. Jednostavno čovek ne može da igra, u odbrani nikog ne može da čuva, ne daj Bože preuzimanje. U napadu asistira uglavnom Gistu, ali Gist se tako dobro otkriva i igra pik da bi to play iz nižih liga odrađivao. Jednostavno ne može da budi drugi play, a posebno ne u Evorligi. Ako mora na silu da se upropasti ova sezona zbog nečije tvrdoglavosti ok,da to znam pa da više ne gledam, želim vam sve najbolje.

fancy

pre 4 godine

Nesto cenim da prvak aba nece po defaultu igrati EL sledece godine. Osim ako nije CZ ili PAR. Ovaj dvojac se uzima u obzir kod Djordija smrdljivog zato i akcenat na sezonskim i popunjenosti arene i slicno..

Poštovalac igre

pre 4 godine

Meni ste jedni i drugi komedija!"

O utakmici mogu samo reći da je Budućnost zasluženo dobila utakmicu večeras.

A što se tiče Zvezde ona mnogo podseća na partizan u prošlosti sezonu 2011/12 kad ih vodio Vlade Jovanović a ima li strance i proverene košarkaše.

Al" su uspe li da krunišu sezonu sa oscilacijama u svim takmičenjima i može se dogodit po pravilu sa Zvezdom. Strpljenje i sve će doći na svoje.

baki

pre 4 godine

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 13. oktobar 2019 23:09)
"Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege?" Kakvo je ovo pravdanje?? Sto sam kritikovao i rekao da ovo moze da nas kosta?? Ili tebi izgleda malo panticevski obrnuta istina to sto sam rekao da je futura iz vrha gumara a primorska sa dna iz 2 gumarske pa su to pokusali uporediti (pokusao onaj bodibond jumko puno bolida u jednom liku} ?? Realno kazi da su u istoj ravni futura i oni i ja ti skidam kapu!!! Kup je NEBITAN prijatelju,potpuno nebitan i nista ne donosi..jel ti malo drugacije treba objasniti? Nema nista,prohodnost ni u EL ni u EK pa ni u LS fibe..ma ni u 2 gumarsku...e to je ista ravan nista=nebitno. Jesmo mi uzeli prosle god ali nismo igrali EL pa se moglo a sada 3 dana pred PAO da se lomimo i povredjujemo? Reako sam ja tada minimum 20 za nas u ligi i eto tako i bilo a vi i dalje osvajajte kupove semse suljakovic ali ne znam sta cete sa njim.

u raspadu su

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo
(slobinator, 13. oktobar 2019 21:01)

Prijatelju, taj Fener je totalno van forme i nista nisu mogli da pogode, zato su dali 56 poena. Kada budes to shvatio prestaces da se lozis da je Zvezda rasturila Fener zato sto je odigrala dobro, da jeste ubacila bi im 85 do 90 poena a ne 68! Naprotiv, Fener je odigrao katastrofalno!

Putnik

pre 4 godine

Posle Fenera ovo je bila više nego sramotna predstava. Odbrane bez a i bez ikakvih ideja u napadu. Išao ih je šut, to stoji, ali dobili su nas školskim PNR-om. Kao Argentinci reprezentaciju. Ne valja kada se previše poleti pa se zaboravi skauting protivnika i odgovarajući pristup pripremi utakmice.

U jednom trenutku se zategla odbrana i čas posla smo ih stigli i prestigli a onda veliki filozof uvodi Čovića. Epilog poznat. Trud i ozbiljno zalaganje ni kod koga sem kod Gista i donekle Fajea, jedini , koji je pokazivao zabrinutu facu je bio Faje, ostali brige bez. Gist verovatno iznerviran, ali to dobro krije.

I čak u takvoj situaciji bi ih verovatno dobili sa nekim manjim rezultatom da u ovoj zemlji i u CZ ne caruje nepotizam. Taman smo ušli u momentum, kada ga je trener presekao Čovićem. Sramota kao i njegov nastup na pres konferenciji. Malo više integriteta i kičme ne bi škodilo.

Ne sumnjam da će se Zvezda već protiv Makabija pokazati u sasvim drugoj slici, ali ovaj sramotan nastup će ostati upamćen. Ako je , između ostalog, fokus na Euro-ligi a Aba se igra usput, zašto je toliko bez smisla namučio Gista? Onda daj makar Boriši i Jovanoviću da se malo razigraju. Čemu toliki roster ako se ne koristi smisleno?

Ne sumnjam da će Zvezda osvojiti Aba-ligu i ove godine, ali ovakvo tempiranje forme samo za Euro-ligu se može obiti i o glavu. Čestitke i svaka čast igračima Future, ali realno je taj tim za klasu ispod. Zašto je to na terenu drugačije izgledalo?

duledudule

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)
Jel ti ovo 80 godina rodjenja?Au vrsnjak, razmisljas kao dete od 15 godina, svaka cast

realno

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.
(aleksa, 13. oktobar 2019 21:49)

Zamisli molim te sta igraci Buducnosti rade, oni igraju kosarku, sutiraju u kos i pogadjaju... i to jos protiv sampiona univerzuma! Pa kako su se drznuli to da urade? Zestoko ste osteceni, ovo je nevidjena kradja...sramota

Partizan 1917

pre 4 godine

Kako to da smo ove indijance gazili 40 razlike, šta se promenilo?
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:19)

Nema toplog zeca pri izlasku na teren.

Džoni

pre 4 godine

Zvezda igrala previše nonšalantno i uzdali se u to da će pritegnuti odbranu i doći do pobede, ali Budućnost je pogodila nestvaran broj šuteva iz veoma teških situacija i samim tim uspela da pobedi. Zvezda bez one prave energije, sa kojom će morati sve utakmice da se igraju jer ove godine u ABA neće biti za nikoga lakih mečeva i to igrači moraju da shvate. Da su ušli u meč kao protiv Fenera ovo bi do poluvremena postavili na svoje mesto pa posle privodili utakmicu kraju, ali ovako kad hoćeš da zapneš a razigrao si njihove šutere neće uvek da ide kako si zamislio. Većina kritikuje Filipa, ali ja ipak vidim veći problem trenutno na petici jer Odžo igra veoma promenljivo i čini mi se da ima još veći problem sa motorikom nego ranije. Čoveku ispadaju lopte, ne moše da uhvati pas kao da je lopta vruća, izbiju mu loptu iz tolikih šaketina, prilikom blokova prečesto pravi faulove, pri pozicioniranju redovno bespotrebno preagresivno odigra na protivniku i pravi faul u napadu, ima veoma loš tajming za skok i pored svoje snage i visine? Jednostavno previše limitiran igrač da bi mogao da napreduje koliko bi moralo za igranje na ovom nivou košarke. Kuzmić nam žestoko fali, a nije mi jasno zašto i Jovanović ne dobije šansu?

železničar

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

dobra igra zvezde
buducnost imala nestvaran sut

vidim da se kritikuje covic
a imao je sest sedam asistencija na gista i 6 poena

Marko

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!

k

pre 4 godine

(baki, 13. oktobar 2019 22:37)

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.

Zdravko

pre 4 godine

jasam vidio cim je covic uso kod plus sest za zvezdu ako reko ostane duze gotovismo i takoje bilo. tomic je licno kriv za poraz jer dugo drzo lorenca bravuna na klupi i drzo covica koji je sa njegovim davjienja lopte nas unistio. A za grobare da kazem dase neraduju ni oni ni buducnost jer ja tvrdim da zvezda sigurno. osvaja aba ligu jer zvezda puno jaca od sviju odovih u aba ligi a porazacu imati svi a zvrzda ce ostati mozda samo jedan i toje to .

aalborg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.
(mg, 13. oktobar 2019 22:51)

Bravo

boki

pre 4 godine

@ (Jovan, 13. oktobar 2019 22:57)

kakvi navijaci
nije zvezda navikla na iole ujednaceno sudjenje prijatelju.
mada i sada su kad je bilo gusto izmisljali slobodna gistu i beronu.
i pored svega ovi su pobjedili i treba im cestitati na cistoj pobjedi.

Goran

pre 4 godine

Pazite sta sam napisao danas,Partizan ce skupo kostati ova pobeda Podgoricana.Pobeda koju Buducnost vodi u pey of a Partizan spusta ispod crte.Zivi bili pa videli.

Petar

pre 4 godine

ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

Ukoliko je bez publike zasto je bilo ljudi veceras u dvorani? Plava loza i deo partera popunjeni skroz. Kad je bez publike onda prisustvo osim aktera utakmice i zapisnickog stola imaju pravo jos samo novinari.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)




:)))))
slično se sličnom raduje!

Džoni

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да је била пуна хала (а није могла бити због казне) и да су били и навијачи а не само гледаоци, Звезда би побиједила. Овим не умањујем побједу противника. Ишло их вечерас и заслужили су побједу. Овај пораз би требао да буде отрежњење за наше играче а прије свега за тренера и власника клуба. МОРАЈУ ДОМАЋИ ИГРАЧИ ИГРАТИ ВИШЕ! Странцима је битно да заврши утакмица, тако и уговор и да узму пару. Као да се они сикирају кад изгубимо..., ма баш њих брига има мирно да спавају. ИМА ПРЕВИШЕ СТРАНАЦА. Онај ме Лоренцо највише иритира, види се на човјеку да је незаинтересован. Кад је добро хвалим, кад је лоше критикујем. Нема хемије, уиграности, свако игра за себе. Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.

JOLE

pre 4 godine

Nezainteresovani stranci za aba ligu.tu je problem.njih zanima samo euroliga i kada ce plata. E zato bi ja po dzepu pa da vidis kako bi igrali,leteli bi po parketu kada bi umesto 30-40 hiljada eura mesecno dobili 3 hiljade,joj kako bi se igralo...sve bi pitali jel ima jos.

lecce

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24) 


Kako se poklapaju te vladavine

Samo jako

pre 4 godine

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.
(ja, 13. oktobar 2019 22:07)

A ko to vodi tvoj klub?? Ostoja Mijailović Limar? Vučelić? Vazura? Sve prepošteni ljudi, nema šta. Koliko ste licemerni avangardo, gadite mi se.

istina o istini

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

Kada ste dobili Primorsku 25 razlike onda nije bila potrebna publika za dobar energetski nivo

realno

pre 4 godine

Sta glumi ovaj Belosoevic, jel ono normalan? Covek nas unakazio vrlo namerno i ocigledno poslednjih 3 minuta.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:52)

Nisam gledao utakmicu, sta je to uradio Belosevic? Da nije svirao mozda korake Beronu sram ga bilo?

Max

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!
(Lanister, 13. oktobar 2019 22:51)

2015, jesi li siguran? Da nije mozda tad bila tripla kruna Zvezde?

Aba je poslost

pre 4 godine

Postalo je pravilo u ovoj smesnoj slovenacko-hrvatskoj ligi da zvezda mora da bude bolja za bar 20 poena od ovih milogoraca da bi dobili. Zvezda jeste lose odigrala ali pojedine sudije uvek uspeju nekako da odrade dodatan posao za buducnost. Bar 20 losih odluka na racun domacina sam video.

Serdar_Vukota

pre 4 godine

Vecina ljudi koji komentarisu nikako da shvate jednu stvar, a to je da je ABA liga medju 4 najbolje evropske lige, sa veoma dobrim timovima, iskusnim trenerima, mladim i talentovanim igracima koji su takvih prirodnih karakteristika da spadaju u najvece kosarkaske potencijale u Evropi i sl. Takodje, tu je i mnogo igraca koji su igrali u mnogim velikim evroligaskim ekipama, kao i americkih igraca od kojih neki imaju i iskustvo igranja u NBA. Dakle, kad cete vec jednom shvatiti da je u ovoj ligi moguce izgubiti i da igraci ne biraju utakmice koje ce da igraju (kao sto neki uporno mlate), vec jednostavo se nekad utakmica izgubi i pored npr. odlicnog suta Zvezde nocas (60% za 2, a preko 50% za 3 poena). Sve u svemu, dobro je imati ovako jaku ligu, jer bez jake lige nema ni interesovanja, ni sponzora, samim tim ni novca, te na kraju ni stvaranja dobrih igraca, kao i jakih reprezentacija.

ja pa ja

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Pa vi ste došli tek do 7.Daleko je 13.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЏОНИ - Све си у праву. А Кузмић баш фали. Вратиће се и он полако па ће опет бити "НЕЋЕ МОЋИ ПРЕКО КУЗМИЋА!"

flash

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

ste bili nevaljali pa vas kaznili...ili...

Jovan

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

Joimontemegro

pre 4 godine

Ahahahaha.. + 40 je li? E sad ne moramo više ni da igramo.. Čekaj da čujemo gdina ekspertizu.. Šta je bilo nema publike ili Javor krade, ajmoooo PLAVII.

Petar

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!
(SUT CARDSI, 13. oktobar 2019 22:05)

Ipak sa 17 jer klub koji igra je 18..

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Nerazumem Tomica da menja celu postavu i nastavlja da favorizuje Buducnost?Da bi u zadnjoj cetvrtini jurio rezultat?Ps(Nadam se istom sudjemju ,istim sudijama,i istom tretmanu za Zvezdu u TITOGRADU!)

mg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.

duledudule

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13)
Pa da je bilo normalnih 5 6 soma navijaca izgubili bi glat.Ovako sablasno prazno bez energije.Plus na trenutke Ilija i Javor standardni.Ne lozite se.Ima jos da se igra, cuvajte se Mornara da budete prvi u selu...

Miki

pre 4 godine

Nzm što je dignuta ovolika frka oko nečega što je nebitan meč ,Budućnost je pobedila,pa šta?ta ista Budućnost će pogubiti neke druge mečeve i prosuti pobedu protiv Zvezde,statistički Zvezda uopšte nije loše igrala jeste da je imala problem oko broja izgubljenih lopti,imala je Zvezda i manjak energije ,prazna hala🤨🤨 ali treba dodati i to da je prevagu ipak odneo šut za tri poena tj igrači Budućnosti su pogadjali stvarno iz veoma teških pozicija.

deki

pre 4 godine

Pre svega cestitam igracima Buducnosti, na poluvremenu sam napisao da verujem da ce mo dobiti zbog duze klupe, to se nazalost nije dogodilo. Buducnost je sutirala za tri odlicno a kada je tako, tesko gube. Imali su veci procenat za 3 nego za 2 ,to sve govori ali ne umanjuje znacaj njihove pobede. Ja nisam ni juce "seirio " kada je Partizan izgubio od Primorske, necu ni sada da mracim. I ovo veceras i ono juce je dokaz da ce ovo biti vrlo zanimljiva ABA liga gde ce do kraja biti neizvesno, Buducnost gubi kuci od Trenta sto je trebala dobiti a dobija Zvezdu gde je kvota ponizavajuca 1,07 na Zvezdu. Racuni se svode na kraju, bice polusezona, videcemo ko je gde, bice pojacanja svuda a ja i dalje, uz duzno postovanje ostalih ekipa, pogotovo Partizana i Buducnosti verujem da titula ostaje na Kalisu

Petar Macen

pre 4 godine

Primetio sam da što više amera to gore prošle sezone budućnost je imala osam crnaca i odigrala katastrofalno u evroligi i aba ligi pogotovo u finalu. Ove sezone budućnost na papiru izgleda slabije ali homogenije. Dok zvezda lični na budućnost iz prošle sezone sa osam amera,ko nezna gde ko sta igra. Plus grk i faje

C.Z

pre 4 godine

Na zalost ovo je prava slika Zvezde. ono protiv Fenera je propust Turaka, njihova ocajna igra, a ne neki nas superiorni kvalitet. Desi se to u svakom sportu da slabiji pobedi mnogo jaceg, ali to je daleko od pravila. Jaci malo sa visine gleda slabijeg, ne nadje motiv i desi se cudo (Zvezda-Liverpul), ali to ne govori o nekom kvlitetu slabijeg. Taj i dalje ostaje tu gde jeste, a onaj jaci ce ubrzo podici kvalitet i uzeti sta je namerio (Liverpul prvak Evrope).
Tomic , na prvom mestu, jeste slab trener i oko toga diskusije nema. Moglo se i veceras dobiti, ali njegovo samoubilacko vodjenje utakmice je dovelo do ovde. Ne mirise na dobro ovo sezona dok je on na klupi. Za ABA ligu ima vise no dobar tim,ali ako ovako nastavi sa promenama bice katastrofa.

Lucifer

pre 4 godine

Mozemo mi da se lozimo, palimo ali sledece godine prvak ABA nema ucesce u EL. Kao sto rece Bartomeu njemu je cilj da uvuce engleze.Sta ce mu prvak iz jednog regiona gde su karte 5 evra, gde je trziste malo za marketing.Teraju nas u EC da se tamo koljemo za prvo mesto sa ekipama koje sve imaju veci budzet od svih iz ABA

United Dembelije

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.

Pero

pre 4 godine

Sta se tu trenira?
Gde su akcije sa treninga?
Da nema tog pika ni jednu jefinu akciju nemamo.
Sve mekano i mlitavo.
Ne bih da izdvajam koj bio losiji od loseg ali ovo vise lici na skup rekreativaca nego na ozbiljan profi klub.

Spolnik

pre 4 godine

Ovaj nema veze. Trenera je bolje sada promeniti nego na kraju sezone.
Sramota je drugi deo trece cetvrtine i cela poslednja....
trener je za fmp, dok vladu treba dovesti u zvedu pod hitno...

Samo jako

pre 4 godine

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.
(United Dembelije, 13. oktobar 2019 22:07)

A inače, vi grobari ste poznati kao dušebrižnici koji priznaju poraz? Ajde molim te, makni se...idi glumi žrtvu sistema, predsednika, sudija..u životu niste pružili ruku protivniku...ponosno kukate avangardo, sramota vas nije.

SUT CARDSI

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!

Vitez Lukić od lamburginija

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Nešto ti reče...

alex56

pre 4 godine

Шта то би са моћном Звездом? Синоћ се звездаши смеју Партизану што је изгубио у гостима, а данас они губе на свом терену са тимом три пута скупљим од Партизановог. Неко рече да је Томић бољи од Тринкијерија. Нешто не видим. Наравоученије: Никад не исмејавај другог јер не знаш шта можеш да доживиш.

Beoman

pre 4 godine

@Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)
Ti isti su CZ rasturili u super kupu a vi dobiste ih u super kupu malo na srecu, malo na sudjenje ali je bila pobeda. ovde sudjenje je dobro i poraz.

vajga..

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)
Ja te poslusao, odigrao hendikep i duvanje. Cole, dodjes mi dve crvene

Školobocna

pre 4 godine

Šteta za poraz , jednostavno Budućnost je pogodila neke sumanute šuteve , Zvezda lošije odigrala odbranu ... Biće svašta do kraja Aba , nikome više neće biti sigurna pobeda , pogotovo će Zvezda imati problema kad bude bilo 2 utakmice u EL plus putovanja i 3 u Abi za Vikend ... Šta je tu je , idemo da pobedimo Makabi

Bezimeni

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 22:18)
Slazem se druze, naravno da to ume da bude veoma iritirajuce, ali Zvezda ima kontrolu suta celu utakmicu. Gubi istu u kljucnim momentima kada se lomi utakmica zbog pre svega losih odluka u odbrani.

Demar Derosan

pre 4 godine

@Author
Gresite, Teo je igracina s nasim smekom i kreacijom, zna kosarku u prste, a Lorenco kosarkaski nomad, bez duse i sve mu je u mesecnoj plati. Davati sanse i trpeto samo strance je za neke poznavaoce kosarke moranje koje namece globaluzacija na celu sa Bartomeuom, ali za nasu kosarku najgora varijanta.

slobinator

pre 4 godine

puno komentara o tomiću večeras.stvarno ne znam šta čovek izvodi.ekipi ne ide on gleda belo.'neki poker fejs 'fol' ja se nerviram skačem,on ni jednim gestom ne pokreće ekipu.drugi glavni utisak je da igramo samo sa jednim centrom.odžo je naprosto drvoseča.on je čak duplo gori nego prošle godine.kuzmić bi bio rešenje,ali pitanje je kad će on zaigrati i u kakvom će biti stanju.simanić ove godine nije ni debitovao.jovanovića su vratili sa pozajmice,a on nije zaigrao ni minut.ristića su poslali u astanu,a dečko tamo ubacio 25 koševa lokomotivi,a njima igra ovaj odžo.derik braun bačene pare.i slažem se i za filipa.dečko je korektan momak ,ali pobogu ljudi ne možemo sa njim i lorencom izgurati 80 utakmica ove godine.čak je čović bio i dobar večeras.dve trojke i pet efektnih asistencija gistu,ali za evro-ligu moramo imati dve zveri od pleja.sve u svemu ovo večeras je bilo rasulo.izgubiti od ovakve krš ekipe koja samo ume da ispucava trojke i ništa ne učiniti da to sprečiš je stvarno neozbiljno.ovaj poraz je signal da se neke stvari moraju menjati

nesa80

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce

zli zo

pre 4 godine

Veze mi nemamo. Ipak je fener bio kardinalno loš, a ne mi dobri. Neću pojedinačno o igračima, ali Fića mora da leti, Brauni takođe, i to ne zbog neznanja već zbog indolentnosti. Mnogo sam razočaran. Sad zaista mislim da ćemo pući ove sezone.

Realan

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
 (Gorki, 13. oktobar 2019 21:15) 

Pa recimo da igra i u odbrani. Trci kao muva bez glave a njegov covek na kraju uvek zavrsi sam. Na preuzimanju nula. Jedino sto pokusava se ubaciti ispred igraca i da pokusa da izvuce probijanje. A i u napadu nije nista posebno. Covece pa on levi ulaz zavrsava desnom rukom. Kad napravi levi ulaz jednom u sezoni.

Ma nije on los igrac ali sigurno nije za Zvezdu. Narocito u sezoni u kojoj ciljamo Top 8

baki

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)
Cekaj dete,ti uporedjujes jednu buducnost iz vrha gumarske lige i jednu primorsku koja je dosla iz druge lige i vec vam je uzela meru dok smo mi ladovina bili u tom nebitnom superkupu? Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege? Budi pametan malo i nekad precuti jumko,bodibond i kako se sve ne predstavljas dete..

Radijator

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa mora da primi platu...zamisli gazda ti dovede sina u firmu, da mu budes sef...pa aj mu ti reci da je nesposoban? Teze malo..

flash

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Dobra prognoza...

kiki

pre 4 godine

Namučiće se Zvezda da bude među 4 realno. Doduše od 10 ekipa u ligi, 3 su pod njihovom kontrolom (zvezda, fmp, mornar) pa će se vjerovatno dokopati tog četvrtog mjesta.

nebecki

pre 4 godine

Ove godine Zvezda ce biti veoma problematicna ekipa. Iz tog razloga sto ima mnogo stranaca nabacanih onako bez ikakvog reda igraca i zato sto oni cine vecinu na terenu a ne nasi igraci.Naravno Filip Covic je ovde decko visak, koji stalno pravi manjak u nasoj odbrani brlja u napadu jer decko nema kvalitet. Inace odlicna igra veoma stimulisane ekipe Buducnosti kojoj treba cestitati na fer i sportskoj pobedi. Ovakvim porazima, Zvezda da je sliku ekipe koja moze da se pobedi i svi ce igrati maksimalno stimulisani da to i ostvare.

istoricar

pre 4 godine

Buducnost bez pritiska zato su I pogadjali one suteve, opet siguran sam da ako nekim cudom zvezda ne osvoji Aba ligu osvojit ce je partizan . dosta dobra utakmica bez obzira na poraz, Mada bi voleo da simanic dobije bar koju minutu I vise slobode za dobrica I davidovca a be da poslu svake greske ih trener izvede van

Miki ciganin

pre 4 godine

Naviknimo se braćo delije, ova sezona će biti prosto takva, puna velikih pobeda i izgleda ovakvih poraza. Ljutite se koliko hoćete obožavaoci Tomića, ali čovek je tvrdoglav do bola i tako će ostati, njegova katastrofalna greška sa Čovićem protiv Fenera nas nije koštala zahvaljujući kolegama, večeras nije moglo, kad je ma +4 za nas odjednom izmenio 4 igrača na 2 i po do kraja 3//4 to je bilo to, sa Čovićem na čelu ušli smo u - 6 za nekoliko minuta i onda ga je opet držao silom kao protiv Fenera do 5 min do kraja, ali večeras nije moglo. Ljudi meni je Filip simpatičan dečko i nije on tako loš, ali on je u ovakvim utakmicama zaista hendikep, on nikog ne može čuvati i tačka, još kad je protivnik raspoložen u šutu, poraz neminovan. Još jedna bravura Tomića, kada je na 2 min. do kraja i - 4 ostavio pet beka da posle tajma da čuvaju poziciomi napad, naravno Martina je Lazić morao grčko rimskim da ruši, ljudi, Tomić prosto ne zna i prkosi svima uključujući i zdravom razumu i to će nas koštati. Šteta zbog izuzetnog rostera koji imamo, na žalost trenera nemamo, znam da će sada svi "veliki zvezdaši" početi priču o tituli lano, o pobedi protiv Fenera, koja kao da nam je donela tri titule odjednom, realnost je drugačija.

cosmo

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 13. oktobar 2019 19:42)

E,bravo,kako si im skresao,svaka ti cast! 👏��👏

www.com

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)


Znaci isto...i Fener gubi na pocetku sezone ali se sve zbraja na kraju? Znaci i ta vasa pobeda...da ti ne prevodim, valjda shvatas?

kicOne

pre 4 godine

Nemam arenu i nisam jurio prenos po internetu tako da utakmicu nisam gledao,ali kao da jesam. Vrapcima na grani je poznata taktika Buducnosti sa besomucnim sutevima za tri,pa sta Bog dā. Jedino nas trener to ne zna. Pa covece,stisni to,igraj presing dok ne popadaju,rizikuj i neku nesportsku,ali ga pritom fauliraj tako da ga boli ruka do kraja utakmice,pa da vidis kako ne moze ni tablu da pogodi posle... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...

cosmo

pre 4 godine

Kakvi smo mi majstori bezidejnosti ponekad,neverovatno...

Koja je ideja,koji je plan ige,ko ulazi i ko izlazi i zasto...

Nista nisam skapirao.

peki

pre 4 godine

Jedini koji vam vredi je Gist, zato sto je kosarku naucio igrajuci za Instituciju.
(Grobarchina, 13. oktobar 2019 21:47)

Slažem se, 7 godina provedenih u Pao-u je ostavilo vidljiv trag.

Vlada

pre 4 godine

Dokle bre vise Covic?! To je bezobrazluk! Usao na +5, izasao na -7! Ne moze da pokrije i odbrani nista, preko njega sutne ko hoce! Alo bre, ako hocete da ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, nemojte ovo da radite. Ne moze bre da se trpi!

Da Covic nije ulazio, bez problema 10 razlike za nas. Direktan krivac, ne moze i ne zna...

A ti Tomicu, ako ti Stariji Covic “sugerise” da mu igra sin, lepo napusti tim jer to nema nikakvog smisla. Ja ovo vise ne gledam dok Fica ima garantovanu minutazu.

Dream_BD

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...

F10

pre 4 godine

@Dream_BD

Čestitam na pobedi ali mislim da ti je zaključak daleko od istine.
Velika je razlika danas biti Srbin u CG u odnosu na obrnuto. Hteo Vas je šut i to je to, Zvezda još, nažalost, nije postavila sve kockice na svoje mesto.

Lanister

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!

NebojlozA

pre 4 godine

Biće ovo jedna od najuzbudljivijih sezona ABA lige,ako ne i NAJ,duga je sezona,ali sigurno nece biti timova koji ce regularni deo završiti sa 1,2 ili 3 poraza,kao sto su u proslosti radili zvezda i Cini mi se Partizan jednom,ne računajući naravno Makabi,koji nikad i nije trebao da igra ovu ligu,kao i Šollnok,Nimburk ...

Koja

pre 4 godine

Poklonjena 3 napada buducnosti u poslednja dva minuta licno od strane belosevica koji ih je sudio pod kosem.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:54)
Kme kme ni sudije vam nemogu pomoći kakvi faulovi su svirani protiv budućnosti ono je sramota

scoliony

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42) je li te bar malo stid neznanja ili se samo pravis takav tupson?

Baranin

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)
Ti si sramota za Grobare,sjedi jedan.Pozdrav od pravog Grobara iz Bara.

Aleksandar

pre 4 godine

Sramotan pristup igri posle Fenera mislili ljudi da ce se Buducnost sama od sebe pobediti.Sta reci o treneru a to je da nema nikakav autoritet stranci posebno gospoda Braun biraju utakmice gde ce da zapnu izuzev Gista sve ostalo tanko I zauzima mesto domacim igracima.Buducnost dobra ekipa posle prosle sezone opet forsiraju domace igrace Popovica,Nikolica puta dva,Ivanovica sa dobrim strancima koji to fino popunjavaju kao kod Dzikica pre dve sezone.Mi pravimo gresku kao Buducnost prosle sezone previse solera,loseg pristupa utakmicama pa se bojim da cemo proci kao I oni prosle godine.Ovo ne valja definitivno primiti 89 poena od Buducnosti je sramota u proseku su nam dali u 8 utakmica prosle sezone 70 I kusur poena.

Mozzart

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 21:50)
Jedini normalan komentar veceras.

Admiral

pre 4 godine

@ Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!
(Стара школа, 13. oktobar 2019 21:52)

Opet plac? Ne brini sad ce gazda ekspertizu ujutru na pinku, izdrzi do tad... Vas su namestili?? A sta da kaze Partizan, prva cetiri kola cetiri gostovanja, sramota

cosmo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Loše se predstavljaš, svi znaju da prosečni Srbenda ne navija za Partizan 😜
(avan-gardista, 13. oktobar 2019 19:37)

😏 O,pa,vi umete da budete i duhoviti?! 🤪

nex

pre 4 godine

... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...
(kicOne, 13. oktobar 2019 22:07)

Ja to od prosle godine pricam. Krsten trener bi sa proslogodisnjom ekipom bez po muke uzeo ABA, daleko dogurao u EK. A tek sa ovom ekipom! Razvalio bi. Nebojsa Ilic bi bolje vodio

Dvorska budala

pre 4 godine

Očigledno da se utakmice u Evropi igraju punim intezitetom a ostale sa 40-80% pa šta bude,mada Partizanov je malo gori od ovog Zvezdinog.

Ivan

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Lex

pre 4 godine

Odlicna timska igra Buducnosti,bolje rasporedjeni poeni,smanjili su broj stranaca i opet fino skockali tim.Partizan i Zvezda su u opasnom kanalu sto se tice stranaca,kao da gledam neke africke ekipe...U teskom je kanalu srpska kosarka trenutno.

Walldorf

pre 4 godine

Na pocetku,cestitke igracima Buducnosti na hrabrosti,vecoj energiji i u krajnjoj liniji,na vrednoj pobedi.Nakon utakmice protiv Fenera,nahvalio sam Tomica,i ocito preterao.Veceras je utakmicu izgubio upravo on.Naravno,nakon bitke,svi su generali pametni.Medjutim,njegovo insistiranje na Filipu Covicu,njegov ignorantski odnos prema momku koji je bio jedan od kljucnih igraca u zavrsnici protekle sezone,Borisi Simanicu,Zvezdi ne moze doneti nista dobro!!!Sudjenje nikada nisam komentarisao,pa necu ni sada.Oni su pomocno osoblje.Sve sto je veceras trebalo raditi,moj Tomicu,je drzati pod kontrolom liniju za tri poena.I NISTA VISE!!!A to ne mozes sa Filipom!!! Iz prostog razloga jer Filip ne moze zaustaviti Kobsa!Niti bilo kog strelca koji je za glavu visi!To je jasno i coveku koji povrsno prati i poznaje kosarku.Pobedis i energijom razneses Fener,a onda CETRDESET minuta ne mozes naci petorku koja ce dovesti stvari na pravo mesto!Neverovatno.Prosle sezone smo ziveli od odbrane i suta za tri.Toga vise nema.D.Brauna treba lagano uvoditi u tempo.Nikako ga ne forsirati u startnih pet!I,da se ne lazemo.Svi ce reci kako je takmicenje tek na pocetku,blah,blah...svaki poraz u ABA Ligi kosta papreno i svaka pobeda je,bukvalno,zlata vredna.Tomic je veceras pobedu poklonio Podgoricanima.Kako?Videli smo.Zasto?To je samo njemu jasno.Sportski pozdrav!P.S. Ovo nije pljuvanje po Tomicu.Ovo je realno sagledavanje svega sto se veceras zbivalo na parketu hale "Aleksandar Nikolic".Ugodno vece zelim.

Bari1991

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa ako hoces da budes realan,veceras je Lorenco bio skoro pa katastrofalan,mnogo losiji od Covica.U drugoj cetvrtini smo se nadavali koseva nakon Covicevih asistencija Gistu,za to vreme Lorenco je imao ukupno 0 asistencija.

Laki

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom, rekao sam i posle Primorske u Superkupu, i posle Fenera, a evo i veceras posle Buducnosti: Trener Tomic je ubedljivo najslabija karika tima! Fener je pobedjen jer su igraci tog tima van forme i sto nisu kos mogli da pogode, a ne genijalnom igrom zvezde!

Dzoni

pre 4 godine

@Grobar auuuuu koliko je tebi dobro u zivotu ???? citam konentare stalno, ali ti tebra ozbiljno moras da poradis na sebi jer, primetio sam po tvom piskaranju, da si ili pun mrznje ili imas previse slobodnog vremena

zemunski kej

pre 4 godine

Losa igra Zvezde. To je vec uobicajeno posle LE. Odzo sirovina koja je vise stetna nego korisna ,Covic niti koga cuva niti moze sada je vec i sporiji.Prosle godine je odigrao par dobrih utakmica ove nista. Nekako stegnuta Zvezda verovatno umorna. Ovo veceras ne uliva nadu.Mogu da bljesnu ali i da kiksnu. Nisu sampionski tim.

duga devetka

pre 4 godine

Kad sam rekao da je Fener bio los a mi samo dobri u odbrani dobio sam minuse. Ne moze da nam igra Covic, ej, stranci osim Gista nam losi.. Od poslednjih 5 utakmica 3 poraza.. Ne sme Fener da nas zavara, mozda ne ni Buducnost..ali..nije to to

Bezimeni

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 21:56)
Zvezda celu utakmicu ima bolje procente suta. Napad traje do poslednje sekunde. Ovde je odbrana problem.

Sd

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)

Kad vidim onaj izbacaj preko ramena muka mi pripadne. A o kosarci pojma nema, realno.

Grobari VIRINE

pre 4 godine

Hahahahahahahahahaha. Sve se vraca, sve se placa. Ne volim ni jedne, ni druge, ali totalno zasluzena pobeda Buducnosti. Nakon blamiranja mog Partizana juce, verovao sam da ce ovde laganih 15 razlike za zvezdu da bude. Ipak, izuzetno oslabljena Buducnost je pokazala da nema favorita ove sezone u Aba ligi. Bice zanimljiva sezona.

ja

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .
(Pegone, 13. oktobar 2019 20:32)

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.

Mica Tenkista

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...
(Mozzart, 13. oktobar 2019 21:53)

Jel se to tesite momci? Boga mi, tesko ce te do finala, ali nije frka da se malo izjadate jednom drugom. To je u duhu Hriscanstva. Hahahahaaaaa....

Alhemist

pre 4 godine

Zaista ne razumem ljude koji se žale na suđenje u zadnja 3 minuta.. Lazić umesto da zagradi Martina - on ga rukama vuče na pod, majko mila. I tako 10 gluposti u zadnjih 10 minuta. Potpuno zaslužena pobeda Budućnosti.

veliki strumf

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira. Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13). Ala si se ti nalupetao. Prvo, ovo su dva potpuno različita tima od onih proletos i u potpuno drugom momentumu. Tek je pocetak sezone, a ono je bilo finale. Drugo, da nije bilo onog ludila u Podgorici - mi bismo vas već tamo u 3. utakmici dobili. Već ste zaboravili ono pljuvanje igrača na parketu i sve ostalo??? Klasičan Milov djak. Ne bi ni bilo 5. utakmice a tada cam nismo vratili ni upola za ono u Podgorici. Veceras ste dobili - sve ok, idemo dalje. Kad bude bitno - odracemo vas, upamtite.

primorska

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Buducnost od 40 minuta vodila 33 minuta, naravno da Buducnost nije zasluzila pobedu!

oberin martel

pre 4 godine

Biće ovoga još ove godine. Nakrcali smo se strancima koje jedino interesuje statistika u EL. Tim je selektovan da igru bazira na jakoj odbrani a onda ti ovi uvale 90 poena. Odbrana mora da se igra tokom cele utakmice a ne na mahove. Bar za pola ABA lige ovo neće biti dovoljno. Tomić pogubljen. Ima Fajea, Brauna i Simanića a on gura Davidovca na četvorku. Dokle god mu Čović bude igrao po 20+ minuta mi ćemo ovako prolaziti.

Eko,Rep.Srpska

pre 4 godine

Prvo,svaka čast na ovako popunjenoj dvorani- "odani"navijaci limenke iz predgradja!Znate vi kada treba doći,napuniti dvoranu,pljuvati,vrijedjati,psovati i za isto to optuživati druge koji su vam veceras održali cas košarke - naravno vama je ovo nebitno (gust raspored je u pitanju).Sramotno, ovo je proslosezonsko finale?!Niste imali motiva jeli,gust raspored,mora se neka i izgubiti,kao i oni moji juče?Sram vas bilo,mislim na one koji se "loze" na ovu lakrdiju od košarke.Na kartici se ništa ne mijenja,bankomat radi,samo PIN pogodi.Sada se "trustovi" mozgova nadmecu u smislu vi juče,vi danas izgubili!Sutra ponedjeljak,radi i od svoga rada živi-a ovi plaćenici ce od ne rada da žive - samo PIN da pogode.Svako dobra braćo Srbi!

Author

pre 4 godine

Ove godine smo doveli dve zveri. Gist i Lorenco Braun. Iako nije puno pokazao do sada (sem protiv Fenera), mislim da će to ubrzo uraditi, čim se navikne na evropsku košarku. Po meni mnogo bolja opcija od Teodosića. Sačekajmo još par utakmica...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!

kidje corleone

pre 4 godine

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu
(KoleCZ, 13. oktobar 2019 20:40) a reci mi ti sto imas veze sta razbija ? Podelio tri asistencije i ajmo sad uvau a sto ne mozemo jednu akciju da napravimo to nikom nista a ?sad je on igrac pa i ti bi kad bi kmao Gista imao asistencije ne zna se gne nam je rep gde glava drzi u napadu 19 sekundi loptu blaaaam

Marko

pre 4 godine

Sehovic, Danilo Nikolić kao i uvek zapaljeni Ivanović igraju samo protiv Zvezde, kada treba u Evropi nema ih nigde, ali dobro Milovi sledbenici ...

marko

pre 4 godine

Buducnost verovatno dobija! Bolje su odigrali! Vidi se da bez "domacih" igraca ipak nije to to... Cim se Buducnost "resila" stranaca i vratila se na Sehovica, Nikolica, Ivanovica... Vidi se neki boljitak u odnosu na proslu sezonu! Msm. da Zvezda moze do slicnog scenarija koji je imala Buducnost prosle godine! Previse stranaca! A do sada samo Gist deluje kao pojacanje, L.Braun se jos "trazi"... Domaci igraci igraju jednostavno premalo! Tu pre svega mislim na Dobrica i Davidovca! Ne izgleda ovo u opste dobro!

Dijasp0rac

pre 4 godine

Čestitke Futuri.
Plej nam očajno treba; Čović nije taj format...
Gist ima snage za 25 minuta i to je odigrao fenomenalno.
Budućnost da je autobus bacala sa linije van 6.75, ušao bi u obruč.
Idemo dalje.

Zvezda!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.

ldjidji

pre 4 godine

tomic izgubio utakmicu sa niskom petorkom poslednjih dva minuta kao i ma 5 razlike krajem 3 cetvrtine vadi celu petorku a igra buducnosti se raspadala i tada se vracaju u egal..tomiceve vidne greske

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)
Čovićev jedini problem je što mu je Nebojša otac.Dečko ostavlja i zadnju kap znoji na terenu.Sve ove godine što sam ga gledao došao sam do zaključka da je veliki profesionalac i odan košarci 100%.Iako inferioran visinom sve nadoknađuje trudom i željom za pobedom...Da Zvezda,Partizan i reprezentacija Srbije ima to što ima mali Čović bili bi šampioni na svakom turniru...

Ivan

pre 4 godine

Sve mogu da razumem, ali mi nije jasno ljudi treniraju tu kosarku svaki dan nekoliko sati dnevno, i opet im ispadaju lopte kao da nisu igrali kosarku godinu dana. Ponavljas to svakodnevno na treninzima i ispadne ti lopta… Razumem jednom, ali pet puta, stvarno neshvatljivo.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Pustaj, bre, Borisu, cemu ti sluzi D.Brown danas?! Ni prezimenjak mu nije bolji : 1 asistencija, a imamo ih skoro 20. Sta bi plej poput Jovica mogao da radi ovde, sa centrom, koji se krece poput Gista....ufff.

Grobar

pre 4 godine

Panteri este mi dobro??

Pobedili nikad slabiji fener i odma hajka kako stew dobri!!

Sta bi manja pobeda od 20 razlike je sramaota?

Sta je onda poraz???

Smesni st vi i D i L Brown!!Tomas i Volden izmislili kosarku za njih!!

7 budzet u el Gube od BUDUCNOSTI koja je najgora EC ekipa!!!!

slobinator

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo

Mozzart

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...

ledzend

pre 4 godine

Nevezano za nesumnjiv umor Zvezde. Mislim da navijaci i nje i Partizana nemaju bas elementarno znanje o kosarci. Oni su sigurni da ce oba tima da melju do kraja, da im nema ravnih, kao da su ih pojacali Dzejms i Harden. Elem, sezone su preduge, sve ekipe su motivisane protiv njih maksimalno, to im je kao prestiz, ne treba biti iznenadjen ovakvim porazima, kao i Partizanovim od Primorske. Ceka nas vrlo uzbudljiva sezona, nezgodan kalendar, ostale ekipe su koncentrisane na Abu i sve ce dati da im skinu skalp. Nadam se da ce ovi nasi sada igrati proslogodisnje ocekivano finale, pa da se muski ,,biju". Zakljucak koji sam hteo da izvucem je da se ne sudi na osnovu jedne utakmice, iako je to nama karakterno, da ih pljujemo, a posle dizemo u nebesa. Sportski pozdrav pravim ljubiteljima najlepseg sporta,

cole

pre 4 godine

gledas gista iz utakmice u utakmicu...ima sve...i cini ti se da je kosarka najjednostavnija igra na svetu. mozda me pamcenje vec izdaje, godine su to, ali cini mi se da boljeg stranca u zvezdi nismo imali. odlican je bio i kod grobara, a onda sazrevanje u feneru i panatenaikosu...i sada, u ovim godinama, zver! srecno, zvezdo moja!

Gorki

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?

Стара школа

pre 4 godine

Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!

Ivan

pre 4 godine

Ponovo zvezda uz pomoc sudija.. ostar pogled i 2 slobodna bacanja
(miskovic, 13. oktobar 2019 21:19)

Ponovo? Kad je to bilo prvi put da bi bilo ponovo. Koliko se secam buducnost je protiv zvezde imala nekoliko meceva sa 40 plus izvedenih slobodnih bacanja, i cak je neke od tih utakmica izgubila.

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Covic indirektno i direktno napravio preko 10 gresaka, to je negde preko 20 poena minusa za nas tim, da mu nije tate ne bi mogao da igra u CZV..

Straight Outta München

pre 4 godine

Losa losa igra...Da nije Gist odigrao partiju zivota do sada, Buducnost bi nas dobila u Bg 20 razlike.

Covic jednostavno ne moze da igra u CZ. Problematican u napadu, jos gori u odbrani. Tomic uporno insistira na njegovoj velikoj minutazi. Covic ulazi na +4, evo sada je posle nekoliko minuta 69-63 za Buducnost. Neverovatno.

Рајко Четник

pre 4 godine

Која скупа превара овај тим Звезде. Просечан тренер,преплаћени скупи просечни странци...
Није ми јасно на који су начин остварили победу у Еуролиги?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Кренуле их тројке и то ти је. Тешко да ово добијемо. Мора Берон потегнути, опет. Нема ко други.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Odigrao danas 8 parova na 25 franaka ulog i dodam reda radi Zvezdu 1.09 ajd reko na milju se zaokruzim, kontam nabit ce ih 40 razlike.
Fener im ubacio 56 za 40 a buducnost 66 za 30 minuta.Baksuz pa hajd.

veliki strumf

pre 4 godine

U 4/4 10 uzastopnih napada su realizovali, nekoliko teških šuteva... Ne može se protiv takve igre. Energije nije bilo u odbrani u potrebnoj meri. Ima Budućnost 6-7 dobrih igrača i oni su izvukli pobedu. Nedopustivo je primiti kući skoro 90 poena od njih. Odmorniji su, sveziji, imali 2 dana više i to se i vidi. Izgubio i Efes 24 razlike, Baskonija i mnogi drugi Evroligasi. Biće ovakvih poraza još, mnogo je duga i teška sezona, forma i momentum su promenljivi. ABA liga nikad izjednacenija. Posle teških utakmica u Evropi biće vrlo teško oporaviti se za 2-3 dana i igrati nove teške utakmice. U svakom slučaju, za Zvezdu je jasno da Covic ne sme da ima mesto u timu. U napadu još i nekako - u odbrani dečko je igrač manje i to je ogroman problem. Takodje, Davidovac je prespor u odbrani i jako je loš kada preuzme niže i brze igrače. To je obavezno primljen kos.

aleksa

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.

veliki strumf

pre 4 godine

Klasična utakmica kad te šut pros.re pa ne možeš da promašiš trojku. Eto tako šutira Budućnost sada i više nikad u sezoni. Još 6 minuta - valjda će stati taj šut jer odakle god da opale pogode.

Admiral

pre 4 godine

Bas mocna Zvezda! Pobedili osakaceni desetkovani Fener i umislili da su Hjuston, ali usledio je samar, ma sta samar, samarcina, kao i mom Partizanu :-)

delboj

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre

Rajko

pre 4 godine

Skripa patika. 
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)Skripa je njemu u glavi,svugdje ostavlja komentare,kao neki navijac drugog kluba u Srbiji a ustvari vise mrzi prvi,Zvezdu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ајде Филипе ти одради вечерас. Буди наш јунак. АЈМОООООО!!! 😲😲😲😲😲😲😲😲

само мишљење чисто онако

pre 4 godine

Човић је показао да има квалитет за Аба лигу али ништа даље од тога... Једноставно ће Ђенка морати да игра резервног...

fancy

pre 4 godine

Ove godine Simanic ce pre minute da dobije na poziciji 3, za koju i ima fizikalije. 4 je zakljucana ja stvarno ne znam sta vise treba traziti od Fayea i sve boljeg Browna. I to bas ovako umesto nekog starijeg koji ne treba da se zamara u ABA do pred sam kraj. A i tad..

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu odlican kako ide sut Buducnost. Ej, tri trojke na isteku napada preko ruke.Ona zadnja posle auta za Zvezdu, ali vise mi je muka da komentarisem Javora kad nam svira. Ono sto je dobro, veliki broj asistencija. Idemo u drugom da prelomimo i to je to.

GROBARSKA PLACIP...A!

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Sutra se u skolici uci slovo Z. Ajde, vezbaj, mozes ti to...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Слабо се бранимо, поготово три поена. Лоше је ово. Надати се бољем наставку.

Kontraš

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22 Čekaj malo, za koga ti navijaš? Partizan ili Budućnost? Ah da, svaku utakmicu oblačiš drugi dres, a šta ćeš, život crno belih često nije lak.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)
Care,Zvezda je kažnjena...Zbog toga nema publike...

NoName

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.
(casi, 13. oktobar 2019 20:13)

Kasni grafika, momče. Budućnost je pre tih bacanja pogodila za dva koja su upisana za zakašnjenjem od 15-ak sekundi.

Cirkus

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)

Sta je sramota? Lose renovirana? Ili mislis na posetu.E pa decko trebalo bi da znas da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Samo oni sa VIP ulaznicama i zene i deca

Mozzart

pre 4 godine

Svaka čast izgleda sva rodbina zvezdinih igrača i uprave došla da gleda utakmicu preko 50 gledaoca
(Zlatan, 13. oktobar 2019 20:23)
Nije atraktivan protivnik.

casi

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.

deki

pre 4 godine

Samo budala moze da otpise Buducnost tek tako, kladionice su ih bukvalno ponozile ali....Njima ide sut za tri, dali su dve, tri nestvarne trojke preko ruke. Ne znam zasto pojedini pisu o Filipu, decko je i veceras solidan, podelio nekoliko super asistencija, ili su ti strucnjaci kao fol zvezdasi, Filip Covic definitivno nije najveci problem u Zvezdi. Ipak ocekujem pobedu, pre svega zbog duze klupe

KoleCZ

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.
(neki veliki dr, 13. oktobar 2019 20:27)

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu

Aleksej

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.

neki veliki dr

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.

Zvezda

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 19:26)
ne volis limenke ? ... Ili imas patoloski strah od CRVENE ZVEZDE?? institucijica je juce igrala

Školobocna

pre 4 godine

Budućnost baš ide šut , nadam se da će stati u drugom poluvremenu . Prošle ili pretprošle u nekoj pripremnoj su za 3 šutirali 16/19 , to se dešava mnogo retko . Zvezda igra ok , jednostavno kad protivnika ovako ide šut ne možeš mnogo toga da uradiš . Realno je da se prelomi i pobedi , i onda da se sprema za Makabi koji ima 0/2 na startu i traži pobedu , biće baš teško gostovanje .

oberin martel

pre 4 godine

Svako ko iole prati košarku zna da je Zvezda kažnjena sa dve utakmice bez publike. A ti ne pratiš košarku nego ostavljaš komentare samo da bi provocirao. Al to je demokratija, svako može da komentariše.

Стара школа

pre 4 godine

Велико БРАВО за игру Филипа Човића! Упркос свих негативних коментара, углавном Гробара али и Делија, дечко одлично ради оно што му је задатак.
Питајте Гиста и Оџа!!!

BlueMoon

pre 4 godine

E,sad cemo da Vam pokazemo gde zeka pije vodu...Tokio-Bari...
(Mrkela, 13. oktobar 2019 19:35)

Jeste stvarno harali evropom i svetom ali to je bilo pre skoro 20 godina i nece da se desi vise nikad ,a i pomesao si sportove ovo je kosarka.

Pegone

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)

Razumem tvoje frustracije ali toliko elementarno nepoznavanje kosarke ne opravdava ni veliki stepen tih frustracija.
Nauči prvo malo o kosarci, pa dodji da komentarises...za frustracije ti nista necu reci jer je to vec nemoguca misija

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Dobro je.Napisao si “sudije” da razumemo šta si hteo reći...

NY

pre 4 godine

Da li je moguce da ova decurlija basketasi iz skolskog dvorista a sve znaju o kosarci ne znaju da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Zato deco ne pisite budalastine.

Mozzart

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22)
Idi gledaj Primorsku.

cole

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.

realno

pre 4 godine

Sta glumi ovaj Belosoevic, jel ono normalan? Covek nas unakazio vrlo namerno i ocigledno poslednjih 3 minuta.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:52)

Nisam gledao utakmicu, sta je to uradio Belosevic? Da nije svirao mozda korake Beronu sram ga bilo?

Pegone

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .

Radijator

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa mora da primi platu...zamisli gazda ti dovede sina u firmu, da mu budes sef...pa aj mu ti reci da je nesposoban? Teze malo..

flash

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.

realno

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.
(aleksa, 13. oktobar 2019 21:49)

Zamisli molim te sta igraci Buducnosti rade, oni igraju kosarku, sutiraju u kos i pogadjaju... i to jos protiv sampiona univerzuma! Pa kako su se drznuli to da urade? Zestoko ste osteceni, ovo je nevidjena kradja...sramota

Aleksej

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.

Serdar_Vukota

pre 4 godine

Vecina ljudi koji komentarisu nikako da shvate jednu stvar, a to je da je ABA liga medju 4 najbolje evropske lige, sa veoma dobrim timovima, iskusnim trenerima, mladim i talentovanim igracima koji su takvih prirodnih karakteristika da spadaju u najvece kosarkaske potencijale u Evropi i sl. Takodje, tu je i mnogo igraca koji su igrali u mnogim velikim evroligaskim ekipama, kao i americkih igraca od kojih neki imaju i iskustvo igranja u NBA. Dakle, kad cete vec jednom shvatiti da je u ovoj ligi moguce izgubiti i da igraci ne biraju utakmice koje ce da igraju (kao sto neki uporno mlate), vec jednostavo se nekad utakmica izgubi i pored npr. odlicnog suta Zvezde nocas (60% za 2, a preko 50% za 3 poena). Sve u svemu, dobro je imati ovako jaku ligu, jer bez jake lige nema ni interesovanja, ni sponzora, samim tim ni novca, te na kraju ni stvaranja dobrih igraca, kao i jakih reprezentacija.

alex56

pre 4 godine

Шта то би са моћном Звездом? Синоћ се звездаши смеју Партизану што је изгубио у гостима, а данас они губе на свом терену са тимом три пута скупљим од Партизановог. Неко рече да је Томић бољи од Тринкијерија. Нешто не видим. Наравоученије: Никад не исмејавај другог јер не знаш шта можеш да доживиш.

ja

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .
(Pegone, 13. oktobar 2019 20:32)

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.

Marko

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!

nesa80

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.

ledzend

pre 4 godine

Nevezano za nesumnjiv umor Zvezde. Mislim da navijaci i nje i Partizana nemaju bas elementarno znanje o kosarci. Oni su sigurni da ce oba tima da melju do kraja, da im nema ravnih, kao da su ih pojacali Dzejms i Harden. Elem, sezone su preduge, sve ekipe su motivisane protiv njih maksimalno, to im je kao prestiz, ne treba biti iznenadjen ovakvim porazima, kao i Partizanovim od Primorske. Ceka nas vrlo uzbudljiva sezona, nezgodan kalendar, ostale ekipe su koncentrisane na Abu i sve ce dati da im skinu skalp. Nadam se da ce ovi nasi sada igrati proslogodisnje ocekivano finale, pa da se muski ,,biju". Zakljucak koji sam hteo da izvucem je da se ne sudi na osnovu jedne utakmice, iako je to nama karakterno, da ih pljujemo, a posle dizemo u nebesa. Sportski pozdrav pravim ljubiteljima najlepseg sporta,

primorska

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Buducnost od 40 minuta vodila 33 minuta, naravno da Buducnost nije zasluzila pobedu!

Alhemist

pre 4 godine

Zaista ne razumem ljude koji se žale na suđenje u zadnja 3 minuta.. Lazić umesto da zagradi Martina - on ga rukama vuče na pod, majko mila. I tako 10 gluposti u zadnjih 10 minuta. Potpuno zaslužena pobeda Budućnosti.

mg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.

Partizan 1917

pre 4 godine

Kako to da smo ove indijance gazili 40 razlike, šta se promenilo?
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:19)

Nema toplog zeca pri izlasku na teren.

Džoni

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

Straight Outta München

pre 4 godine

Losa losa igra...Da nije Gist odigrao partiju zivota do sada, Buducnost bi nas dobila u Bg 20 razlike.

Covic jednostavno ne moze da igra u CZ. Problematican u napadu, jos gori u odbrani. Tomic uporno insistira na njegovoj velikoj minutazi. Covic ulazi na +4, evo sada je posle nekoliko minuta 69-63 za Buducnost. Neverovatno.

boki

pre 4 godine

@ (Jovan, 13. oktobar 2019 22:57)

kakvi navijaci
nije zvezda navikla na iole ujednaceno sudjenje prijatelju.
mada i sada su kad je bilo gusto izmisljali slobodna gistu i beronu.
i pored svega ovi su pobjedili i treba im cestitati na cistoj pobjedi.

scoliony

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42) je li te bar malo stid neznanja ili se samo pravis takav tupson?

železničar

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!

ja pa ja

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Pa vi ste došli tek do 7.Daleko je 13.

aalborg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.
(mg, 13. oktobar 2019 22:51)

Bravo

United Dembelije

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.

istina o istini

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

Kada ste dobili Primorsku 25 razlike onda nije bila potrebna publika za dobar energetski nivo

cole

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Covic indirektno i direktno napravio preko 10 gresaka, to je negde preko 20 poena minusa za nas tim, da mu nije tate ne bi mogao da igra u CZV..

sarajevo.ba

pre 4 godine

Odigrao danas 8 parova na 25 franaka ulog i dodam reda radi Zvezdu 1.09 ajd reko na milju se zaokruzim, kontam nabit ce ih 40 razlike.
Fener im ubacio 56 za 40 a buducnost 66 za 30 minuta.Baksuz pa hajd.

Mozzart

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 21:50)
Jedini normalan komentar veceras.

Vitez Lukić od lamburginija

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Nešto ti reče...

aleksa

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.

Laki

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom, rekao sam i posle Primorske u Superkupu, i posle Fenera, a evo i veceras posle Buducnosti: Trener Tomic je ubedljivo najslabija karika tima! Fener je pobedjen jer su igraci tog tima van forme i sto nisu kos mogli da pogode, a ne genijalnom igrom zvezde!

marko

pre 4 godine

Buducnost verovatno dobija! Bolje su odigrali! Vidi se da bez "domacih" igraca ipak nije to to... Cim se Buducnost "resila" stranaca i vratila se na Sehovica, Nikolica, Ivanovica... Vidi se neki boljitak u odnosu na proslu sezonu! Msm. da Zvezda moze do slicnog scenarija koji je imala Buducnost prosle godine! Previse stranaca! A do sada samo Gist deluje kao pojacanje, L.Braun se jos "trazi"... Domaci igraci igraju jednostavno premalo! Tu pre svega mislim na Dobrica i Davidovca! Ne izgleda ovo u opste dobro!

Admiral

pre 4 godine

@ Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!
(Стара школа, 13. oktobar 2019 21:52)

Opet plac? Ne brini sad ce gazda ekspertizu ujutru na pinku, izdrzi do tad... Vas su namestili?? A sta da kaze Partizan, prva cetiri kola cetiri gostovanja, sramota

Dream_BD

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...

Grobar

pre 4 godine

Panteri este mi dobro??

Pobedili nikad slabiji fener i odma hajka kako stew dobri!!

Sta bi manja pobeda od 20 razlike je sramaota?

Sta je onda poraz???

Smesni st vi i D i L Brown!!Tomas i Volden izmislili kosarku za njih!!

7 budzet u el Gube od BUDUCNOSTI koja je najgora EC ekipa!!!!

zli zo

pre 4 godine

Veze mi nemamo. Ipak je fener bio kardinalno loš, a ne mi dobri. Neću pojedinačno o igračima, ali Fića mora da leti, Brauni takođe, i to ne zbog neznanja već zbog indolentnosti. Mnogo sam razočaran. Sad zaista mislim da ćemo pući ove sezone.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)




:)))))
slično se sličnom raduje!

lecce

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24) 


Kako se poklapaju te vladavine

Grobari VIRINE

pre 4 godine

Hahahahahahahahahaha. Sve se vraca, sve se placa. Ne volim ni jedne, ni druge, ali totalno zasluzena pobeda Buducnosti. Nakon blamiranja mog Partizana juce, verovao sam da ce ovde laganih 15 razlike za zvezdu da bude. Ipak, izuzetno oslabljena Buducnost je pokazala da nema favorita ove sezone u Aba ligi. Bice zanimljiva sezona.

cosmo

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 13. oktobar 2019 19:42)

E,bravo,kako si im skresao,svaka ti cast! 👏��👏

Petar Macen

pre 4 godine

Primetio sam da što više amera to gore prošle sezone budućnost je imala osam crnaca i odigrala katastrofalno u evroligi i aba ligi pogotovo u finalu. Ove sezone budućnost na papiru izgleda slabije ali homogenije. Dok zvezda lični na budućnost iz prošle sezone sa osam amera,ko nezna gde ko sta igra. Plus grk i faje

irony man

pre 4 godine

Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.
(ДЕЛИЈА??, 13. oktobar 2019 23:29

Hahahahha, Filip da ima 190 ne bi mogao da im se provlači kroz noge, bio bi duplo sporiji i ne bi mu svirali one faulove iz sažaljenja!
I ne bi bio Čović

Džoni

pre 4 godine

Zvezda igrala previše nonšalantno i uzdali se u to da će pritegnuti odbranu i doći do pobede, ali Budućnost je pogodila nestvaran broj šuteva iz veoma teških situacija i samim tim uspela da pobedi. Zvezda bez one prave energije, sa kojom će morati sve utakmice da se igraju jer ove godine u ABA neće biti za nikoga lakih mečeva i to igrači moraju da shvate. Da su ušli u meč kao protiv Fenera ovo bi do poluvremena postavili na svoje mesto pa posle privodili utakmicu kraju, ali ovako kad hoćeš da zapneš a razigrao si njihove šutere neće uvek da ide kako si zamislio. Većina kritikuje Filipa, ali ja ipak vidim veći problem trenutno na petici jer Odžo igra veoma promenljivo i čini mi se da ima još veći problem sa motorikom nego ranije. Čoveku ispadaju lopte, ne moše da uhvati pas kao da je lopta vruća, izbiju mu loptu iz tolikih šaketina, prilikom blokova prečesto pravi faulove, pri pozicioniranju redovno bespotrebno preagresivno odigra na protivniku i pravi faul u napadu, ima veoma loš tajming za skok i pored svoje snage i visine? Jednostavno previše limitiran igrač da bi mogao da napreduje koliko bi moralo za igranje na ovom nivou košarke. Kuzmić nam žestoko fali, a nije mi jasno zašto i Jovanović ne dobije šansu?

Lex

pre 4 godine

Odlicna timska igra Buducnosti,bolje rasporedjeni poeni,smanjili su broj stranaca i opet fino skockali tim.Partizan i Zvezda su u opasnom kanalu sto se tice stranaca,kao da gledam neke africke ekipe...U teskom je kanalu srpska kosarka trenutno.

Petar

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!
(SUT CARDSI, 13. oktobar 2019 22:05)

Ipak sa 17 jer klub koji igra je 18..

Petar

pre 4 godine

ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

Ukoliko je bez publike zasto je bilo ljudi veceras u dvorani? Plava loza i deo partera popunjeni skroz. Kad je bez publike onda prisustvo osim aktera utakmice i zapisnickog stola imaju pravo jos samo novinari.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.

oberin martel

pre 4 godine

Biće ovoga još ove godine. Nakrcali smo se strancima koje jedino interesuje statistika u EL. Tim je selektovan da igru bazira na jakoj odbrani a onda ti ovi uvale 90 poena. Odbrana mora da se igra tokom cele utakmice a ne na mahove. Bar za pola ABA lige ovo neće biti dovoljno. Tomić pogubljen. Ima Fajea, Brauna i Simanića a on gura Davidovca na četvorku. Dokle god mu Čović bude igrao po 20+ minuta mi ćemo ovako prolaziti.

JOLE

pre 4 godine

Nezainteresovani stranci za aba ligu.tu je problem.njih zanima samo euroliga i kada ce plata. E zato bi ja po dzepu pa da vidis kako bi igrali,leteli bi po parketu kada bi umesto 30-40 hiljada eura mesecno dobili 3 hiljade,joj kako bi se igralo...sve bi pitali jel ima jos.

C.Z

pre 4 godine

Na zalost ovo je prava slika Zvezde. ono protiv Fenera je propust Turaka, njihova ocajna igra, a ne neki nas superiorni kvalitet. Desi se to u svakom sportu da slabiji pobedi mnogo jaceg, ali to je daleko od pravila. Jaci malo sa visine gleda slabijeg, ne nadje motiv i desi se cudo (Zvezda-Liverpul), ali to ne govori o nekom kvlitetu slabijeg. Taj i dalje ostaje tu gde jeste, a onaj jaci ce ubrzo podici kvalitet i uzeti sta je namerio (Liverpul prvak Evrope).
Tomic , na prvom mestu, jeste slab trener i oko toga diskusije nema. Moglo se i veceras dobiti, ali njegovo samoubilacko vodjenje utakmice je dovelo do ovde. Ne mirise na dobro ovo sezona dok je on na klupi. Za ABA ligu ima vise no dobar tim,ali ako ovako nastavi sa promenama bice katastrofa.

Cirkus

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)

Sta je sramota? Lose renovirana? Ili mislis na posetu.E pa decko trebalo bi da znas da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Samo oni sa VIP ulaznicama i zene i deca

само мишљење чисто онако

pre 4 godine

Човић је показао да има квалитет за Аба лигу али ништа даље од тога... Једноставно ће Ђенка морати да игра резервног...

peki

pre 4 godine

Jedini koji vam vredi je Gist, zato sto je kosarku naucio igrajuci za Instituciju.
(Grobarchina, 13. oktobar 2019 21:47)

Slažem se, 7 godina provedenih u Pao-u je ostavilo vidljiv trag.

Joimontemegro

pre 4 godine

Ahahahaha.. + 40 je li? E sad ne moramo više ni da igramo.. Čekaj da čujemo gdina ekspertizu.. Šta je bilo nema publike ili Javor krade, ajmoooo PLAVII.

Walldorf

pre 4 godine

Na pocetku,cestitke igracima Buducnosti na hrabrosti,vecoj energiji i u krajnjoj liniji,na vrednoj pobedi.Nakon utakmice protiv Fenera,nahvalio sam Tomica,i ocito preterao.Veceras je utakmicu izgubio upravo on.Naravno,nakon bitke,svi su generali pametni.Medjutim,njegovo insistiranje na Filipu Covicu,njegov ignorantski odnos prema momku koji je bio jedan od kljucnih igraca u zavrsnici protekle sezone,Borisi Simanicu,Zvezdi ne moze doneti nista dobro!!!Sudjenje nikada nisam komentarisao,pa necu ni sada.Oni su pomocno osoblje.Sve sto je veceras trebalo raditi,moj Tomicu,je drzati pod kontrolom liniju za tri poena.I NISTA VISE!!!A to ne mozes sa Filipom!!! Iz prostog razloga jer Filip ne moze zaustaviti Kobsa!Niti bilo kog strelca koji je za glavu visi!To je jasno i coveku koji povrsno prati i poznaje kosarku.Pobedis i energijom razneses Fener,a onda CETRDESET minuta ne mozes naci petorku koja ce dovesti stvari na pravo mesto!Neverovatno.Prosle sezone smo ziveli od odbrane i suta za tri.Toga vise nema.D.Brauna treba lagano uvoditi u tempo.Nikako ga ne forsirati u startnih pet!I,da se ne lazemo.Svi ce reci kako je takmicenje tek na pocetku,blah,blah...svaki poraz u ABA Ligi kosta papreno i svaka pobeda je,bukvalno,zlata vredna.Tomic je veceras pobedu poklonio Podgoricanima.Kako?Videli smo.Zasto?To je samo njemu jasno.Sportski pozdrav!P.S. Ovo nije pljuvanje po Tomicu.Ovo je realno sagledavanje svega sto se veceras zbivalo na parketu hale "Aleksandar Nikolic".Ugodno vece zelim.

deki

pre 4 godine

Pre svega cestitam igracima Buducnosti, na poluvremenu sam napisao da verujem da ce mo dobiti zbog duze klupe, to se nazalost nije dogodilo. Buducnost je sutirala za tri odlicno a kada je tako, tesko gube. Imali su veci procenat za 3 nego za 2 ,to sve govori ali ne umanjuje znacaj njihove pobede. Ja nisam ni juce "seirio " kada je Partizan izgubio od Primorske, necu ni sada da mracim. I ovo veceras i ono juce je dokaz da ce ovo biti vrlo zanimljiva ABA liga gde ce do kraja biti neizvesno, Buducnost gubi kuci od Trenta sto je trebala dobiti a dobija Zvezdu gde je kvota ponizavajuca 1,07 na Zvezdu. Racuni se svode na kraju, bice polusezona, videcemo ko je gde, bice pojacanja svuda a ja i dalje, uz duzno postovanje ostalih ekipa, pogotovo Partizana i Buducnosti verujem da titula ostaje na Kalisu

cole

pre 4 godine

gledas gista iz utakmice u utakmicu...ima sve...i cini ti se da je kosarka najjednostavnija igra na svetu. mozda me pamcenje vec izdaje, godine su to, ali cini mi se da boljeg stranca u zvezdi nismo imali. odlican je bio i kod grobara, a onda sazrevanje u feneru i panatenaikosu...i sada, u ovim godinama, zver! srecno, zvezdo moja!

veliki strumf

pre 4 godine

U 4/4 10 uzastopnih napada su realizovali, nekoliko teških šuteva... Ne može se protiv takve igre. Energije nije bilo u odbrani u potrebnoj meri. Ima Budućnost 6-7 dobrih igrača i oni su izvukli pobedu. Nedopustivo je primiti kući skoro 90 poena od njih. Odmorniji su, sveziji, imali 2 dana više i to se i vidi. Izgubio i Efes 24 razlike, Baskonija i mnogi drugi Evroligasi. Biće ovakvih poraza još, mnogo je duga i teška sezona, forma i momentum su promenljivi. ABA liga nikad izjednacenija. Posle teških utakmica u Evropi biće vrlo teško oporaviti se za 2-3 dana i igrati nove teške utakmice. U svakom slučaju, za Zvezdu je jasno da Covic ne sme da ima mesto u timu. U napadu još i nekako - u odbrani dečko je igrač manje i to je ogroman problem. Takodje, Davidovac je prespor u odbrani i jako je loš kada preuzme niže i brze igrače. To je obavezno primljen kos.

Vlada

pre 4 godine

Dokle bre vise Covic?! To je bezobrazluk! Usao na +5, izasao na -7! Ne moze da pokrije i odbrani nista, preko njega sutne ko hoce! Alo bre, ako hocete da ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, nemojte ovo da radite. Ne moze bre da se trpi!

Da Covic nije ulazio, bez problema 10 razlike za nas. Direktan krivac, ne moze i ne zna...

A ti Tomicu, ako ti Stariji Covic “sugerise” da mu igra sin, lepo napusti tim jer to nema nikakvog smisla. Ja ovo vise ne gledam dok Fica ima garantovanu minutazu.

Koja

pre 4 godine

Poklonjena 3 napada buducnosti u poslednja dva minuta licno od strane belosevica koji ih je sudio pod kosem.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:54)
Kme kme ni sudije vam nemogu pomoći kakvi faulovi su svirani protiv budućnosti ono je sramota

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)
Care,Zvezda je kažnjena...Zbog toga nema publike...

Samo jako

pre 4 godine

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.
(ja, 13. oktobar 2019 22:07)

A ko to vodi tvoj klub?? Ostoja Mijailović Limar? Vučelić? Vazura? Sve prepošteni ljudi, nema šta. Koliko ste licemerni avangardo, gadite mi se.

ldjidji

pre 4 godine

tomic izgubio utakmicu sa niskom petorkom poslednjih dva minuta kao i ma 5 razlike krajem 3 cetvrtine vadi celu petorku a igra buducnosti se raspadala i tada se vracaju u egal..tomiceve vidne greske

kiki

pre 4 godine

Namučiće se Zvezda da bude među 4 realno. Doduše od 10 ekipa u ligi, 3 su pod njihovom kontrolom (zvezda, fmp, mornar) pa će se vjerovatno dokopati tog četvrtog mjesta.

United Dembelije

pre 4 godine

Bili Beron 11 poena. Promasi na kraju oba slobodna. Granica poena u svim kladionicama 11,5 !!! Hmm...
(Milisav Vokri, 13. oktobar 2019 23:18)

Kolika je bila kvota za trokorak?!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЏОНИ - Све си у праву. А Кузмић баш фали. Вратиће се и он полако па ће опет бити "НЕЋЕ МОЋИ ПРЕКО КУЗМИЋА!"

www.com

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)


Znaci isto...i Fener gubi na pocetku sezone ali se sve zbraja na kraju? Znaci i ta vasa pobeda...da ti ne prevodim, valjda shvatas?

Sd

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)

Kad vidim onaj izbacaj preko ramena muka mi pripadne. A o kosarci pojma nema, realno.

Admiral

pre 4 godine

Bas mocna Zvezda! Pobedili osakaceni desetkovani Fener i umislili da su Hjuston, ali usledio je samar, ma sta samar, samarcina, kao i mom Partizanu :-)

k

pre 4 godine

(baki, 13. oktobar 2019 22:37)

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.

Zdravko

pre 4 godine

jasam vidio cim je covic uso kod plus sest za zvezdu ako reko ostane duze gotovismo i takoje bilo. tomic je licno kriv za poraz jer dugo drzo lorenca bravuna na klupi i drzo covica koji je sa njegovim davjienja lopte nas unistio. A za grobare da kazem dase neraduju ni oni ni buducnost jer ja tvrdim da zvezda sigurno. osvaja aba ligu jer zvezda puno jaca od sviju odovih u aba ligi a porazacu imati svi a zvrzda ce ostati mozda samo jedan i toje to .

flash

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Dobra prognoza...

Стара школа

pre 4 godine

Велико БРАВО за игру Филипа Човића! Упркос свих негативних коментара, углавном Гробара али и Делија, дечко одлично ради оно што му је задатак.
Питајте Гиста и Оџа!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira. Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13). Ala si se ti nalupetao. Prvo, ovo su dva potpuno različita tima od onih proletos i u potpuno drugom momentumu. Tek je pocetak sezone, a ono je bilo finale. Drugo, da nije bilo onog ludila u Podgorici - mi bismo vas već tamo u 3. utakmici dobili. Već ste zaboravili ono pljuvanje igrača na parketu i sve ostalo??? Klasičan Milov djak. Ne bi ni bilo 5. utakmice a tada cam nismo vratili ni upola za ono u Podgorici. Veceras ste dobili - sve ok, idemo dalje. Kad bude bitno - odracemo vas, upamtite.

Mozzart

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...

Miki ciganin

pre 4 godine

Naviknimo se braćo delije, ova sezona će biti prosto takva, puna velikih pobeda i izgleda ovakvih poraza. Ljutite se koliko hoćete obožavaoci Tomića, ali čovek je tvrdoglav do bola i tako će ostati, njegova katastrofalna greška sa Čovićem protiv Fenera nas nije koštala zahvaljujući kolegama, večeras nije moglo, kad je ma +4 za nas odjednom izmenio 4 igrača na 2 i po do kraja 3//4 to je bilo to, sa Čovićem na čelu ušli smo u - 6 za nekoliko minuta i onda ga je opet držao silom kao protiv Fenera do 5 min do kraja, ali večeras nije moglo. Ljudi meni je Filip simpatičan dečko i nije on tako loš, ali on je u ovakvim utakmicama zaista hendikep, on nikog ne može čuvati i tačka, još kad je protivnik raspoložen u šutu, poraz neminovan. Još jedna bravura Tomića, kada je na 2 min. do kraja i - 4 ostavio pet beka da posle tajma da čuvaju poziciomi napad, naravno Martina je Lazić morao grčko rimskim da ruši, ljudi, Tomić prosto ne zna i prkosi svima uključujući i zdravom razumu i to će nas koštati. Šteta zbog izuzetnog rostera koji imamo, na žalost trenera nemamo, znam da će sada svi "veliki zvezdaši" početi priču o tituli lano, o pobedi protiv Fenera, koja kao da nam je donela tri titule odjednom, realnost je drugačija.

Baranin

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)
Ti si sramota za Grobare,sjedi jedan.Pozdrav od pravog Grobara iz Bara.

Lucifer

pre 4 godine

Mozemo mi da se lozimo, palimo ali sledece godine prvak ABA nema ucesce u EL. Kao sto rece Bartomeu njemu je cilj da uvuce engleze.Sta ce mu prvak iz jednog regiona gde su karte 5 evra, gde je trziste malo za marketing.Teraju nas u EC da se tamo koljemo za prvo mesto sa ekipama koje sve imaju veci budzet od svih iz ABA

Pero

pre 4 godine

Sta se tu trenira?
Gde su akcije sa treninga?
Da nema tog pika ni jednu jefinu akciju nemamo.
Sve mekano i mlitavo.
Ne bih da izdvajam koj bio losiji od loseg ali ovo vise lici na skup rekreativaca nego na ozbiljan profi klub.

Mica Tenkista

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...
(Mozzart, 13. oktobar 2019 21:53)

Jel se to tesite momci? Boga mi, tesko ce te do finala, ali nije frka da se malo izjadate jednom drugom. To je u duhu Hriscanstva. Hahahahaaaaa....

nebecki

pre 4 godine

Ove godine Zvezda ce biti veoma problematicna ekipa. Iz tog razloga sto ima mnogo stranaca nabacanih onako bez ikakvog reda igraca i zato sto oni cine vecinu na terenu a ne nasi igraci.Naravno Filip Covic je ovde decko visak, koji stalno pravi manjak u nasoj odbrani brlja u napadu jer decko nema kvalitet. Inace odlicna igra veoma stimulisane ekipe Buducnosti kojoj treba cestitati na fer i sportskoj pobedi. Ovakvim porazima, Zvezda da je sliku ekipe koja moze da se pobedi i svi ce igrati maksimalno stimulisani da to i ostvare.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да је била пуна хала (а није могла бити због казне) и да су били и навијачи а не само гледаоци, Звезда би побиједила. Овим не умањујем побједу противника. Ишло их вечерас и заслужили су побједу. Овај пораз би требао да буде отрежњење за наше играче а прије свега за тренера и власника клуба. МОРАЈУ ДОМАЋИ ИГРАЧИ ИГРАТИ ВИШЕ! Странцима је битно да заврши утакмица, тако и уговор и да узму пару. Као да се они сикирају кад изгубимо..., ма баш њих брига има мирно да спавају. ИМА ПРЕВИШЕ СТРАНАЦА. Онај ме Лоренцо највише иритира, види се на човјеку да је незаинтересован. Кад је добро хвалим, кад је лоше критикујем. Нема хемије, уиграности, свако игра за себе. Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Pustaj, bre, Borisu, cemu ti sluzi D.Brown danas?! Ni prezimenjak mu nije bolji : 1 asistencija, a imamo ih skoro 20. Sta bi plej poput Jovica mogao da radi ovde, sa centrom, koji se krece poput Gista....ufff.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

ste bili nevaljali pa vas kaznili...ili...

Aleksandar

pre 4 godine

Sramotan pristup igri posle Fenera mislili ljudi da ce se Buducnost sama od sebe pobediti.Sta reci o treneru a to je da nema nikakav autoritet stranci posebno gospoda Braun biraju utakmice gde ce da zapnu izuzev Gista sve ostalo tanko I zauzima mesto domacim igracima.Buducnost dobra ekipa posle prosle sezone opet forsiraju domace igrace Popovica,Nikolica puta dva,Ivanovica sa dobrim strancima koji to fino popunjavaju kao kod Dzikica pre dve sezone.Mi pravimo gresku kao Buducnost prosle sezone previse solera,loseg pristupa utakmicama pa se bojim da cemo proci kao I oni prosle godine.Ovo ne valja definitivno primiti 89 poena od Buducnosti je sramota u proseku su nam dali u 8 utakmica prosle sezone 70 I kusur poena.

delboj

pre 4 godine

Ahahaha, izadji mala, izadji mala... i to nam nije ni pola ekipe u formu... a vi na maksimumu... Sa ovim ste vjerovatno izgubili prednost domaceg terena, samim tim i titulu ABA lige, jer vi ne mozete osvojiti titulu ako uz ekipu nemate 30-tak navijaca na terenu sa palicama... U Moracu odmah skidajte gace, jer nemate zasto drugo ni dolaziti.

vajga..

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)
Ja te poslusao, odigrao hendikep i duvanje. Cole, dodjes mi dve crvene

slobinator

pre 4 godine

puno komentara o tomiću večeras.stvarno ne znam šta čovek izvodi.ekipi ne ide on gleda belo.'neki poker fejs 'fol' ja se nerviram skačem,on ni jednim gestom ne pokreće ekipu.drugi glavni utisak je da igramo samo sa jednim centrom.odžo je naprosto drvoseča.on je čak duplo gori nego prošle godine.kuzmić bi bio rešenje,ali pitanje je kad će on zaigrati i u kakvom će biti stanju.simanić ove godine nije ni debitovao.jovanovića su vratili sa pozajmice,a on nije zaigrao ni minut.ristića su poslali u astanu,a dečko tamo ubacio 25 koševa lokomotivi,a njima igra ovaj odžo.derik braun bačene pare.i slažem se i za filipa.dečko je korektan momak ,ali pobogu ljudi ne možemo sa njim i lorencom izgurati 80 utakmica ove godine.čak je čović bio i dobar večeras.dve trojke i pet efektnih asistencija gistu,ali za evro-ligu moramo imati dve zveri od pleja.sve u svemu ovo večeras je bilo rasulo.izgubiti od ovakve krš ekipe koja samo ume da ispucava trojke i ništa ne učiniti da to sprečiš je stvarno neozbiljno.ovaj poraz je signal da se neke stvari moraju menjati

Gorki

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?

Realan

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
 (Gorki, 13. oktobar 2019 21:15) 

Pa recimo da igra i u odbrani. Trci kao muva bez glave a njegov covek na kraju uvek zavrsi sam. Na preuzimanju nula. Jedino sto pokusava se ubaciti ispred igraca i da pokusa da izvuce probijanje. A i u napadu nije nista posebno. Covece pa on levi ulaz zavrsava desnom rukom. Kad napravi levi ulaz jednom u sezoni.

Ma nije on los igrac ali sigurno nije za Zvezdu. Narocito u sezoni u kojoj ciljamo Top 8

miloš. k

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Slabo brojiš, još manje znaš! 2013 prvak Partizan, 2014 prvak Srbije Partizan. To što ste te godine vi otišli administrativno u El to je drugi padež. Tako da se nadaj ti da je 7 godina, uz teranje Vujoševića, ukidanje sponzora mi smo tu gde smo, fuzionisali se nismo, u zamrzivaču nismo!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Кренуле их тројке и то ти је. Тешко да ово добијемо. Мора Берон потегнути, опет. Нема ко други.

Goran

pre 4 godine

Pazite sta sam napisao danas,Partizan ce skupo kostati ova pobeda Podgoricana.Pobeda koju Buducnost vodi u pey of a Partizan spusta ispod crte.Zivi bili pa videli.

Marko

pre 4 godine

Sehovic, Danilo Nikolić kao i uvek zapaljeni Ivanović igraju samo protiv Zvezde, kada treba u Evropi nema ih nigde, ali dobro Milovi sledbenici ...

BlueMoon

pre 4 godine

E,sad cemo da Vam pokazemo gde zeka pije vodu...Tokio-Bari...
(Mrkela, 13. oktobar 2019 19:35)

Jeste stvarno harali evropom i svetom ali to je bilo pre skoro 20 godina i nece da se desi vise nikad ,a i pomesao si sportove ovo je kosarka.

NoName

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.
(casi, 13. oktobar 2019 20:13)

Kasni grafika, momče. Budućnost je pre tih bacanja pogodila za dva koja su upisana za zakašnjenjem od 15-ak sekundi.

kicOne

pre 4 godine

Nemam arenu i nisam jurio prenos po internetu tako da utakmicu nisam gledao,ali kao da jesam. Vrapcima na grani je poznata taktika Buducnosti sa besomucnim sutevima za tri,pa sta Bog dā. Jedino nas trener to ne zna. Pa covece,stisni to,igraj presing dok ne popadaju,rizikuj i neku nesportsku,ali ga pritom fauliraj tako da ga boli ruka do kraja utakmice,pa da vidis kako ne moze ni tablu da pogodi posle... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...

Rajko

pre 4 godine

Skripa patika. 
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)Skripa je njemu u glavi,svugdje ostavlja komentare,kao neki navijac drugog kluba u Srbiji a ustvari vise mrzi prvi,Zvezdu.

duga devetka

pre 4 godine

Kad sam rekao da je Fener bio los a mi samo dobri u odbrani dobio sam minuse. Ne moze da nam igra Covic, ej, stranci osim Gista nam losi.. Od poslednjih 5 utakmica 3 poraza.. Ne sme Fener da nas zavara, mozda ne ni Buducnost..ali..nije to to

Lanister

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!

Bari1991

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa ako hoces da budes realan,veceras je Lorenco bio skoro pa katastrofalan,mnogo losiji od Covica.U drugoj cetvrtini smo se nadavali koseva nakon Covicevih asistencija Gistu,za to vreme Lorenco je imao ukupno 0 asistencija.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ајде Филипе ти одради вечерас. Буди наш јунак. АЈМОООООО!!! 😲😲😲😲😲😲😲😲

Bezimeni

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 21:56)
Zvezda celu utakmicu ima bolje procente suta. Napad traje do poslednje sekunde. Ovde je odbrana problem.

Merit Son

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala. A mislili su da to niko ne gleda. Srecom gleda , i sada mogu do prekosutra da igraju, neka treća ekipa će igrati Evroligu.

mistitata

pre 4 godine

Vratiće se Kuzma, polako, tek je drugo kolo, nek miševi maštaju...
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:24)

Gde će se vrati ? U bolnicu ?

veliki strumf

pre 4 godine

Klasična utakmica kad te šut pros.re pa ne možeš da promašiš trojku. Eto tako šutira Budućnost sada i više nikad u sezoni. Još 6 minuta - valjda će stati taj šut jer odakle god da opale pogode.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)
Čovićev jedini problem je što mu je Nebojša otac.Dečko ostavlja i zadnju kap znoji na terenu.Sve ove godine što sam ga gledao došao sam do zaključka da je veliki profesionalac i odan košarci 100%.Iako inferioran visinom sve nadoknađuje trudom i željom za pobedom...Da Zvezda,Partizan i reprezentacija Srbije ima to što ima mali Čović bili bi šampioni na svakom turniru...

istoricar

pre 4 godine

Buducnost bez pritiska zato su I pogadjali one suteve, opet siguran sam da ako nekim cudom zvezda ne osvoji Aba ligu osvojit ce je partizan . dosta dobra utakmica bez obzira na poraz, Mada bi voleo da simanic dobije bar koju minutu I vise slobode za dobrica I davidovca a be da poslu svake greske ih trener izvede van

cosmo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Loše se predstavljaš, svi znaju da prosečni Srbenda ne navija za Partizan 😜
(avan-gardista, 13. oktobar 2019 19:37)

😏 O,pa,vi umete da budete i duhoviti?! 🤪

Стара школа

pre 4 godine

Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!

Рајко Четник

pre 4 godine

Која скупа превара овај тим Звезде. Просечан тренер,преплаћени скупи просечни странци...
Није ми јасно на који су начин остварили победу у Еуролиги?

nex

pre 4 godine

... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...
(kicOne, 13. oktobar 2019 22:07)

Ja to od prosle godine pricam. Krsten trener bi sa proslogodisnjom ekipom bez po muke uzeo ABA, daleko dogurao u EK. A tek sa ovom ekipom! Razvalio bi. Nebojsa Ilic bi bolje vodio

mg

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

Ma ne samo to, ja sam čak čuo da Morača ne ispunjava uslove za EL :))) A tek ako se atmosfera bude gledala, ihaaa, pa Zvezda je tu šampion univerzuma ipak niko drugi nema da se gosti dave i gađaju stolicama i ciglama u toku utakmice a sudije vuku za ruke.

delboj

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre

Ivan

pre 4 godine

Sve mogu da razumem, ali mi nije jasno ljudi treniraju tu kosarku svaki dan nekoliko sati dnevno, i opet im ispadaju lopte kao da nisu igrali kosarku godinu dana. Ponavljas to svakodnevno na treninzima i ispadne ti lopta… Razumem jednom, ali pet puta, stvarno neshvatljivo.

Ivan

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Kontraš

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22 Čekaj malo, za koga ti navijaš? Partizan ili Budućnost? Ah da, svaku utakmicu oblačiš drugi dres, a šta ćeš, život crno belih često nije lak.

zemunski kej

pre 4 godine

Losa igra Zvezde. To je vec uobicajeno posle LE. Odzo sirovina koja je vise stetna nego korisna ,Covic niti koga cuva niti moze sada je vec i sporiji.Prosle godine je odigrao par dobrih utakmica ove nista. Nekako stegnuta Zvezda verovatno umorna. Ovo veceras ne uliva nadu.Mogu da bljesnu ali i da kiksnu. Nisu sampionski tim.

cosmo

pre 4 godine

Kakvi smo mi majstori bezidejnosti ponekad,neverovatno...

Koja je ideja,koji je plan ige,ko ulazi i ko izlazi i zasto...

Nista nisam skapirao.

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

dobra igra zvezde
buducnost imala nestvaran sut

vidim da se kritikuje covic
a imao je sest sedam asistencija na gista i 6 poena

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu odlican kako ide sut Buducnost. Ej, tri trojke na isteku napada preko ruke.Ona zadnja posle auta za Zvezdu, ali vise mi je muka da komentarisem Javora kad nam svira. Ono sto je dobro, veliki broj asistencija. Idemo u drugom da prelomimo i to je to.

Demar Derosan

pre 4 godine

@Author
Gresite, Teo je igracina s nasim smekom i kreacijom, zna kosarku u prste, a Lorenco kosarkaski nomad, bez duse i sve mu je u mesecnoj plati. Davati sanse i trpeto samo strance je za neke poznavaoce kosarke moranje koje namece globaluzacija na celu sa Bartomeuom, ali za nasu kosarku najgora varijanta.

Samo jako

pre 4 godine

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.
(United Dembelije, 13. oktobar 2019 22:07)

A inače, vi grobari ste poznati kao dušebrižnici koji priznaju poraz? Ajde molim te, makni se...idi glumi žrtvu sistema, predsednika, sudija..u životu niste pružili ruku protivniku...ponosno kukate avangardo, sramota vas nije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Dobro je.Napisao si “sudije” da razumemo šta si hteo reći...

NY

pre 4 godine

Da li je moguce da ova decurlija basketasi iz skolskog dvorista a sve znaju o kosarci ne znaju da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Zato deco ne pisite budalastine.

kidje corleone

pre 4 godine

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu
(KoleCZ, 13. oktobar 2019 20:40) a reci mi ti sto imas veze sta razbija ? Podelio tri asistencije i ajmo sad uvau a sto ne mozemo jednu akciju da napravimo to nikom nista a ?sad je on igrac pa i ti bi kad bi kmao Gista imao asistencije ne zna se gne nam je rep gde glava drzi u napadu 19 sekundi loptu blaaaam

NebojlozA

pre 4 godine

Biće ovo jedna od najuzbudljivijih sezona ABA lige,ako ne i NAJ,duga je sezona,ali sigurno nece biti timova koji ce regularni deo završiti sa 1,2 ili 3 poraza,kao sto su u proslosti radili zvezda i Cini mi se Partizan jednom,ne računajući naravno Makabi,koji nikad i nije trebao da igra ovu ligu,kao i Šollnok,Nimburk ...

Miki

pre 4 godine

Nzm što je dignuta ovolika frka oko nečega što je nebitan meč ,Budućnost je pobedila,pa šta?ta ista Budućnost će pogubiti neke druge mečeve i prosuti pobedu protiv Zvezde,statistički Zvezda uopšte nije loše igrala jeste da je imala problem oko broja izgubljenih lopti,imala je Zvezda i manjak energije ,prazna hala🤨🤨 ali treba dodati i to da je prevagu ipak odneo šut za tri poena tj igrači Budućnosti su pogadjali stvarno iz veoma teških pozicija.

Mozzart

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22)
Idi gledaj Primorsku.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)

Razumem tvoje frustracije ali toliko elementarno nepoznavanje kosarke ne opravdava ni veliki stepen tih frustracija.
Nauči prvo malo o kosarci, pa dodji da komentarises...za frustracije ti nista necu reci jer je to vec nemoguca misija

Ivan

pre 4 godine

Ponovo zvezda uz pomoc sudija.. ostar pogled i 2 slobodna bacanja
(miskovic, 13. oktobar 2019 21:19)

Ponovo? Kad je to bilo prvi put da bi bilo ponovo. Koliko se secam buducnost je protiv zvezde imala nekoliko meceva sa 40 plus izvedenih slobodnih bacanja, i cak je neke od tih utakmica izgubila.

Dvorska budala

pre 4 godine

Očigledno da se utakmice u Evropi igraju punim intezitetom a ostale sa 40-80% pa šta bude,mada Partizanov je malo gori od ovog Zvezdinog.

Aba je poslost

pre 4 godine

Postalo je pravilo u ovoj smesnoj slovenacko-hrvatskoj ligi da zvezda mora da bude bolja za bar 20 poena od ovih milogoraca da bi dobili. Zvezda jeste lose odigrala ali pojedine sudije uvek uspeju nekako da odrade dodatan posao za buducnost. Bar 20 losih odluka na racun domacina sam video.

insajder 90210

pre 4 godine

prve cetiri zvanicne utakmice, tri poraza, koper, pao i bud... pobedili fener koji je realno imao najgori dan u poslednjih 100 godina...

Delije IDEA petokraka

pre 4 godine

zvezda i kosarka nikada nisu isli u jednu recenicu. Ovo sada malo sto se na silu pravi ali i to ce brzo da se zaboravi.

Nevera

pre 4 godine

To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.
(Nele, 14. oktobar 2019 13:36)

A zesce tesko bilo onaj Partizan od prosle sezone otresti sa sve Gagicem i njemu slicnima. I opet ste morali cetvorokorakom do titule, niste posteno mogli ni sa onako ocajnim Partizanom. Videcemo mi vas ove sezone. Prvo vi dogurajte do play-offa pa cemo onda da pricamo. FMP1 ce vam svakako pokloniti dve pobede.

neki veliki dr

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.

deki

pre 4 godine

Samo budala moze da otpise Buducnost tek tako, kladionice su ih bukvalno ponozile ali....Njima ide sut za tri, dali su dve, tri nestvarne trojke preko ruke. Ne znam zasto pojedini pisu o Filipu, decko je i veceras solidan, podelio nekoliko super asistencija, ili su ti strucnjaci kao fol zvezdasi, Filip Covic definitivno nije najveci problem u Zvezdi. Ipak ocekujem pobedu, pre svega zbog duze klupe

Školobocna

pre 4 godine

Šteta za poraz , jednostavno Budućnost je pogodila neke sumanute šuteve , Zvezda lošije odigrala odbranu ... Biće svašta do kraja Aba , nikome više neće biti sigurna pobeda , pogotovo će Zvezda imati problema kad bude bilo 2 utakmice u EL plus putovanja i 3 u Abi za Vikend ... Šta je tu je , idemo da pobedimo Makabi

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Nerazumem Tomica da menja celu postavu i nastavlja da favorizuje Buducnost?Da bi u zadnjoj cetvrtini jurio rezultat?Ps(Nadam se istom sudjemju ,istim sudijama,i istom tretmanu za Zvezdu u TITOGRADU!)

baki

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)
Cekaj dete,ti uporedjujes jednu buducnost iz vrha gumarske lige i jednu primorsku koja je dosla iz druge lige i vec vam je uzela meru dok smo mi ladovina bili u tom nebitnom superkupu? Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege? Budi pametan malo i nekad precuti jumko,bodibond i kako se sve ne predstavljas dete..

Jovan

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

aleksa

pre 4 godine

Vidim ovde uglavnom navijaci drugih klubova komentarisu da je “bruka” sto je ZVEZDA izgubila ?
Ljudi, pa Buducnost je uz Bg klubove glavni kandidat.
Jasno je da su jak tim sli i cinjenica da su strasno teske suteve uzimali i ove noci pogadjali.
SVAKA CAST na tome ali ponavljsm opet, retko se to desava u kontinuitetu.
Sudjenje koliko toliko ok, nije presudilo pobednika, bolja Buducnost i to je to.
Vidimo se u playoff-u.
Zvezda dobro odigrala, ne vrhunski ali dobro bas.
Protiv suta preko ruke ne postoji odbrana, onaj ko je dva puta bacio loptu na basketu ovo zna a kamoli onaj ko je trenirao kosarku.

Zvezda

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 19:26)
ne volis limenke ? ... Ili imas patoloski strah od CRVENE ZVEZDE?? institucijica je juce igrala

oberin martel

pre 4 godine

Svako ko iole prati košarku zna da je Zvezda kažnjena sa dve utakmice bez publike. A ti ne pratiš košarku nego ostavljaš komentare samo da bi provocirao. Al to je demokratija, svako može da komentariše.

Author

pre 4 godine

Ove godine smo doveli dve zveri. Gist i Lorenco Braun. Iako nije puno pokazao do sada (sem protiv Fenera), mislim da će to ubrzo uraditi, čim se navikne na evropsku košarku. Po meni mnogo bolja opcija od Teodosića. Sačekajmo još par utakmica...

dure

pre 4 godine

Raspevali se navijaci mutant kluba posle Fenera!Ja cu samo jedno reci;losi ste,mnoogo.U kakvoj je (ne)formi Fener,govori to da je veliki deo te utakmice igrao tatino dete,tj.onaj koga vi sami(opravdano)"pljujete"!Makabi ce vas prepoloviti!Tuzno je samo,sto ce opet budzet da strada,zbog gomilanja igraca fmp-2!

KoleCZ

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.
(neki veliki dr, 13. oktobar 2019 20:27)

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.

F10

pre 4 godine

@Dream_BD

Čestitam na pobedi ali mislim da ti je zaključak daleko od istine.
Velika je razlika danas biti Srbin u CG u odnosu na obrnuto. Hteo Vas je šut i to je to, Zvezda još, nažalost, nije postavila sve kockice na svoje mesto.

Beoman

pre 4 godine

@Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)
Ti isti su CZ rasturili u super kupu a vi dobiste ih u super kupu malo na srecu, malo na sudjenje ali je bila pobeda. ovde sudjenje je dobro i poraz.

GROBARSKA PLACIP...A!

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Sutra se u skolici uci slovo Z. Ajde, vezbaj, mozes ti to...

duledudule

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13)
Pa da je bilo normalnih 5 6 soma navijaca izgubili bi glat.Ovako sablasno prazno bez energije.Plus na trenutke Ilija i Javor standardni.Ne lozite se.Ima jos da se igra, cuvajte se Mornara da budete prvi u selu...

Mozzart

pre 4 godine

Svaka čast izgleda sva rodbina zvezdinih igrača i uprave došla da gleda utakmicu preko 50 gledaoca
(Zlatan, 13. oktobar 2019 20:23)
Nije atraktivan protivnik.

Školobocna

pre 4 godine

Budućnost baš ide šut , nadam se da će stati u drugom poluvremenu . Prošle ili pretprošle u nekoj pripremnoj su za 3 šutirali 16/19 , to se dešava mnogo retko . Zvezda igra ok , jednostavno kad protivnika ovako ide šut ne možeš mnogo toga da uradiš . Realno je da se prelomi i pobedi , i onda da se sprema za Makabi koji ima 0/2 na startu i traži pobedu , biće baš teško gostovanje .

Dijasp0rac

pre 4 godine

Čestitke Futuri.
Plej nam očajno treba; Čović nije taj format...
Gist ima snage za 25 minuta i to je odigrao fenomenalno.
Budućnost da je autobus bacala sa linije van 6.75, ušao bi u obruč.
Idemo dalje.

Zvezda!

Spolnik

pre 4 godine

Ovaj nema veze. Trenera je bolje sada promeniti nego na kraju sezone.
Sramota je drugi deo trece cetvrtine i cela poslednja....
trener je za fmp, dok vladu treba dovesti u zvedu pod hitno...

Russell Crowe

pre 4 godine

hahahahahahhahahahahahaa..... a juce se pisalo o Partizanu, kako je sezona gotova, los tim, los trener :)
Sta kaze Covic? Jel bio do kraja ili je napustio halu ranije?

KliftonToni

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pg, 14. oktobar 2019 12:48)

Да је имао две? Његова лига пријатељу...ја мислим да ће следеће године доделити позивницу Босни

fancy

pre 4 godine

Ove godine Simanic ce pre minute da dobije na poziciji 3, za koju i ima fizikalije. 4 je zakljucana ja stvarno ne znam sta vise treba traziti od Fayea i sve boljeg Browna. I to bas ovako umesto nekog starijeg koji ne treba da se zamara u ABA do pred sam kraj. A i tad..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Слабо се бранимо, поготово три поена. Лоше је ово. Надати се бољем наставку.

Dzoni

pre 4 godine

@Grobar auuuuu koliko je tebi dobro u zivotu ???? citam konentare stalno, ali ti tebra ozbiljno moras da poradis na sebi jer, primetio sam po tvom piskaranju, da si ili pun mrznje ili imas previse slobodnog vremena

SUT CARDSI

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!

u raspadu su

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo
(slobinator, 13. oktobar 2019 21:01)

Prijatelju, taj Fener je totalno van forme i nista nisu mogli da pogode, zato su dali 56 poena. Kada budes to shvatio prestaces da se lozis da je Zvezda rasturila Fener zato sto je odigrala dobro, da jeste ubacila bi im 85 do 90 poena a ne 68! Naprotiv, Fener je odigrao katastrofalno!

primorska

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Partizan vise nije tim koji se bori za 4 mesto, vec se bori za 1 mesto. Hvala Buducnosti na pobedi!

slobinator

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo

Bezimeni

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 22:18)
Slazem se druze, naravno da to ume da bude veoma iritirajuce, ali Zvezda ima kontrolu suta celu utakmicu. Gubi istu u kljucnim momentima kada se lomi utakmica zbog pre svega losih odluka u odbrani.

Eko,Rep.Srpska

pre 4 godine

Prvo,svaka čast na ovako popunjenoj dvorani- "odani"navijaci limenke iz predgradja!Znate vi kada treba doći,napuniti dvoranu,pljuvati,vrijedjati,psovati i za isto to optuživati druge koji su vam veceras održali cas košarke - naravno vama je ovo nebitno (gust raspored je u pitanju).Sramotno, ovo je proslosezonsko finale?!Niste imali motiva jeli,gust raspored,mora se neka i izgubiti,kao i oni moji juče?Sram vas bilo,mislim na one koji se "loze" na ovu lakrdiju od košarke.Na kartici se ništa ne mijenja,bankomat radi,samo PIN pogodi.Sada se "trustovi" mozgova nadmecu u smislu vi juče,vi danas izgubili!Sutra ponedjeljak,radi i od svoga rada živi-a ovi plaćenici ce od ne rada da žive - samo PIN da pogode.Svako dobra braćo Srbi!

Kovač

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)(železničar, 13. oktobar 2019 23:24):)))))slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)
Mladići botovi, devojke vrele.

vozdra

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!
(Marko, 13. oktobar 2019 23:38)

7 asistencija i 2/3 za 3, meni dovoljno

cofi

pre 4 godine

covic ima podjendaku minutazu kao nba pojacanje braun...takodje drugi braun igra 10-15min po utakmici,takodje I beron...konstantne izmene,nije pronadjen sistem...glavni igraci sa malim minutazama..

Max

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!
(Lanister, 13. oktobar 2019 22:51)

2015, jesi li siguran? Da nije mozda tad bila tripla kruna Zvezde?

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom-i-Kalinom

pre 4 godine

Cao cao ABA liga. Ovu "prednost" niste smjeli da ispustite. A bili ste u formu... tek cemo da vas tucemo...
(delboj, 13. oktobar 2019 23:51)

Ovo Savin negativ?

Džoni

pre 4 godine

Neverovatni su ovi navijači Partizana? Umesto da navijaju da Zvezda(koja će verovatno opet biti prva na kraju regularnog dela) dobije ove ekipe tipa Budućnost, CedevitaOli i Mornar koji će im biti direktni konkurenti za plasman, a da onda oni pokušaju da iznenade Zvezdu u toj borbi za vrh, a ne da se raduju što je to uspela Budućnost? Partizan je već kiksao protiv nazovi autsajdera tako da će morati da se vadi protiv ovih jačih i tu napravi po neki brejk. Ok, tek je krenulo, ali svaki poraz ove sezone će da boli poprilično, a biće ih za sve "favorite" mnogo više nego predhodnih godina.

Čarls Barkli

pre 4 godine

Stručnjaci, opet kuknjava na Tomića i igrače, a kad su pobedili Fener dizanje u nebesa, ulazimo u top4...Mislim da se naš mentalitet nikada neće promeniti i da nam je zemlja puna stručnjaka koji nikad nisu loptu uzeli u ruke, ilimožda jesu, ali bezuspešno. Ovaj tim ima ogroman potencijal i to je pokazao protiv Fenera. Biće samo teško naterati strance da sa istim, ili bar sličnim, žarom odigraju i abu. Tomić je opasan trener, iako vama stručnjacima deluje da je loš samo iz razloga što je lik hladnokrvan i ne baca se po terenu kao Radonja. Biće ovo dobra godina. Živi bili pa videli.

SrbEUin

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala.(Merit Son, 14. oktobar 2019 09:09)

Ne samo ABA, zbog njih su direktno mesto izgubili i ACB i VTB i Nemačka liga. Ostale su samo na obećanjima.

Zbog njih sada Đordi sam bira kome će deliti divlje karte. Ne želi takve ekipe. Želi ekipe sa velikim budžetom, transparentnim poslovanjem u kome država ima manje od 50% udela, i na kraju kao najbitnije, sa uzornim ponašanjem navijača, ukratko sve ono što odlikuje na pr. KKPastorčad, najvećeg kandidata za shoot kartu.

Milan

pre 4 godine

Potrošene tolike pare da se dodaju prava pojačanja na tim iz prošle godine, a onda Filip drugi play.
Filip ulazi u igru na plus 3 i lopta za nas, prva dva napada ne možemo da šutnemo prema košu. U trenutku kad je Tomić najzad rešio da ga zameni, na oko 5 minuta do kraja već je bilo minus 7. Jednostavno čovek ne može da igra, u odbrani nikog ne može da čuva, ne daj Bože preuzimanje. U napadu asistira uglavnom Gistu, ali Gist se tako dobro otkriva i igra pik da bi to play iz nižih liga odrađivao. Jednostavno ne može da budi drugi play, a posebno ne u Evorligi. Ako mora na silu da se upropasti ova sezona zbog nečije tvrdoglavosti ok,da to znam pa da više ne gledam, želim vam sve najbolje.

SrbEUin

pre 4 godine

Nije samo do odbrane. Ne može se non stop igrati samo odbrana. Borbenost Zvzdinih igrača nije bila manja nego igrača Bud. Slične odbrane, Zvezdina čak malo agresivnija.
Bud je pokazala vrlo dobru, tečnu, organizovanu igru u napadu. Većina poena posle izrađenih akcija posle kojih igrač ostaje sam na šutu. Bud je imala izrađene akcije za sve trojke. Zato i visok procenat, i puno poena.
Zvezda nema taj asortiman napada da može igratina koš više. Slabe su to akcije: uglavnom u reket, pod koš na Gista ili Oja... Nema akcije za trojke Berona, Perpera ili Dobrića. Samo za Fajea i Lazu (koje puštaju) i solo šutevi Čovića i Lorenza.

Dragon37PG

pre 4 godine

Sladjane Za Buducnost su dali vise trojki Danilo Nikolic,Suad Sehovic,Nikola Ivanovic,tako da je mnogo ujednacenije kod Buducnosti u odnosu ma Zvezdu.Nasi momci su vam cijepali mrezicu zajedno sa strancima.

duledudule

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)
Jel ti ovo 80 godina rodjenja?Au vrsnjak, razmisljas kao dete od 15 godina, svaka cast

železničar

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)

:)))))
slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)

Vidi mačko, jedno je nepoznavanje pravopisa, a nešto sasvim deseto slovna greška u kucanju. Ali teško je to tebi da shvatiš, jel da?

mittar

pre 4 godine

I dalje tvrdim da CZ nema play i pored Lorebmnza. Pod hitno nam treba jedan novi play uz tog Lorenza, umesto Čovića, jer udavi igru totalno. Mora Simanic da igra u ABA ligi i da se da šansa Jovanoviću, dok Se Kuzmić ne vrati??? Mora se teret utakmica i igranja non-stop rasporediti na čitav roster!

slobinator

pre 4 godine

Jel neko video zvezdasa 1913? Nema ga nigde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (United Dembelije, 14. oktobar 2019 10:09)
stvarno ne vidim ništa tragično u jednom porazu u ligaškom delu da bi se neko krio.evo ja volim da se javim i iskritikujem ove moje kad nisu dobri.i pred svega očekujem da će zvezda biti prva u regularnom delu sa skorom recimo 19-3.osim toga sinoć zvezda nije bila ni kompletna.nije bilo perperoglua koji ume kad poludi sam da prelomi meč.gist nije imao pomoć.kad se on umorio izgubili smo prednost.i pored svega zvezda je preokrenula na 60-54 i onda neshvatljivo stala.zatim bilo je tu i par sumnjivih sudijskih odluka,naročito ona pri rezultatu 78-83,kada je sviran smešan faul laziću.da nisu poklonjena ta 2 poena gostima,posle trojke berona zvezda bi prišla na -2.ko zna šta bi se tada deševalo do kraja.sve u svemu bilo je to loše veče,ali ništa tragično

casi

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.

Pg

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Meni ste jedni i drugi komedija!"

O utakmici mogu samo reći da je Budućnost zasluženo dobila utakmicu večeras.

A što se tiče Zvezde ona mnogo podseća na partizan u prošlosti sezonu 2011/12 kad ih vodio Vlade Jovanović a ima li strance i proverene košarkaše.

Al" su uspe li da krunišu sezonu sa oscilacijama u svim takmičenjima i može se dogodit po pravilu sa Zvezdom. Strpljenje i sve će doći na svoje.

fancy

pre 4 godine

Nesto cenim da prvak aba nece po defaultu igrati EL sledece godine. Osim ako nije CZ ili PAR. Ovaj dvojac se uzima u obzir kod Djordija smrdljivog zato i akcenat na sezonskim i popunjenosti arene i slicno..

Aca

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Nele

pre 4 godine

@dure
To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.

Putnik

pre 4 godine

Posle Fenera ovo je bila više nego sramotna predstava. Odbrane bez a i bez ikakvih ideja u napadu. Išao ih je šut, to stoji, ali dobili su nas školskim PNR-om. Kao Argentinci reprezentaciju. Ne valja kada se previše poleti pa se zaboravi skauting protivnika i odgovarajući pristup pripremi utakmice.

U jednom trenutku se zategla odbrana i čas posla smo ih stigli i prestigli a onda veliki filozof uvodi Čovića. Epilog poznat. Trud i ozbiljno zalaganje ni kod koga sem kod Gista i donekle Fajea, jedini , koji je pokazivao zabrinutu facu je bio Faje, ostali brige bez. Gist verovatno iznerviran, ali to dobro krije.

I čak u takvoj situaciji bi ih verovatno dobili sa nekim manjim rezultatom da u ovoj zemlji i u CZ ne caruje nepotizam. Taman smo ušli u momentum, kada ga je trener presekao Čovićem. Sramota kao i njegov nastup na pres konferenciji. Malo više integriteta i kičme ne bi škodilo.

Ne sumnjam da će se Zvezda već protiv Makabija pokazati u sasvim drugoj slici, ali ovaj sramotan nastup će ostati upamćen. Ako je , između ostalog, fokus na Euro-ligi a Aba se igra usput, zašto je toliko bez smisla namučio Gista? Onda daj makar Boriši i Jovanoviću da se malo razigraju. Čemu toliki roster ako se ne koristi smisleno?

Ne sumnjam da će Zvezda osvojiti Aba-ligu i ove godine, ali ovakvo tempiranje forme samo za Euro-ligu se može obiti i o glavu. Čestitke i svaka čast igračima Future, ali realno je taj tim za klasu ispod. Zašto je to na terenu drugačije izgledalo?

Bili

pre 4 godine

6 godina lažne kuknjave i zapomaganja, ma nedajte grobarima srpskog sporta više ni dinara, zagadiše, zatrovaše ovu našu lepu Zemlju svojom prljavom dušom.

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Ekipi Buducnosti je jako isao sut zato je i pobedila,Zvezda se cini jako umorna posle utakmuce sa Fenerbahceom,mnogi su upisali pobedu protiv Buducnosti,ali nisu oni ekipa za potcenjivanje svakako,Kobs je odlican igrac koji razigrava i daje koseve sa distance,Bemfort je odlican suter,bez obzira na ucinak od 6 poena na ovom mecu,Danilo Nikolic takodje zna da pogodi trojku iz ugla,mada i islo ih je veceras sut perfektan,tesko da ce do kraja regularnog dela imati takav sut,nece ni Partizanu biti lako svakako kod kuce a narocito u gostima,sve u svemu na pocetku Aba liga obecava na neizvesnost,bice tu borbe i za opstanak i Plej of,podjesnake sanse za 3,4 mesto imaju Mornar,Fmp,Cedevita i Partizan,pre svega ukoliko Partizan bude izgubio jedno od dva teska gostovanja u Baru ili Ljubljani,onda ce Partizanu biti tesko da nadomesti poraze i dodje do 4 mesta,ali videcemo,sve u svemu u prva dva kola poklekli su i Partizan i Zvezda,tome se niko nije nadao...

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

Pg,toliko ste nisko pali,da verujete u sazaljenje evrolige, za vild card.Svestan si da na terenu vise nikad ne mozete do evrolige.Placi svaki dan i moli se,nadaj se.... imas pravo....a kad ono opet MUCAK.Wake up...kod tebe su prekidi stvarnosti....

baki

pre 4 godine

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 13. oktobar 2019 23:09)
"Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege?" Kakvo je ovo pravdanje?? Sto sam kritikovao i rekao da ovo moze da nas kosta?? Ili tebi izgleda malo panticevski obrnuta istina to sto sam rekao da je futura iz vrha gumara a primorska sa dna iz 2 gumarske pa su to pokusali uporediti (pokusao onaj bodibond jumko puno bolida u jednom liku} ?? Realno kazi da su u istoj ravni futura i oni i ja ti skidam kapu!!! Kup je NEBITAN prijatelju,potpuno nebitan i nista ne donosi..jel ti malo drugacije treba objasniti? Nema nista,prohodnost ni u EL ni u EK pa ni u LS fibe..ma ni u 2 gumarsku...e to je ista ravan nista=nebitno. Jesmo mi uzeli prosle god ali nismo igrali EL pa se moglo a sada 3 dana pred PAO da se lomimo i povredjujemo? Reako sam ja tada minimum 20 za nas u ligi i eto tako i bilo a vi i dalje osvajajte kupove semse suljakovic ali ne znam sta cete sa njim.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.

Aba je poslost

pre 4 godine

Postalo je pravilo u ovoj smesnoj slovenacko-hrvatskoj ligi da zvezda mora da bude bolja za bar 20 poena od ovih milogoraca da bi dobili. Zvezda jeste lose odigrala ali pojedine sudije uvek uspeju nekako da odrade dodatan posao za buducnost. Bar 20 losih odluka na racun domacina sam video.

cole

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".

Pegone

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .

Zdravko

pre 4 godine

jasam vidio cim je covic uso kod plus sest za zvezdu ako reko ostane duze gotovismo i takoje bilo. tomic je licno kriv za poraz jer dugo drzo lorenca bravuna na klupi i drzo covica koji je sa njegovim davjienja lopte nas unistio. A za grobare da kazem dase neraduju ni oni ni buducnost jer ja tvrdim da zvezda sigurno. osvaja aba ligu jer zvezda puno jaca od sviju odovih u aba ligi a porazacu imati svi a zvrzda ce ostati mozda samo jedan i toje to .

Стара школа

pre 4 godine

Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!

Goran

pre 4 godine

Pazite sta sam napisao danas,Partizan ce skupo kostati ova pobeda Podgoricana.Pobeda koju Buducnost vodi u pey of a Partizan spusta ispod crte.Zivi bili pa videli.

realno

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.
(aleksa, 13. oktobar 2019 21:49)

Zamisli molim te sta igraci Buducnosti rade, oni igraju kosarku, sutiraju u kos i pogadjaju... i to jos protiv sampiona univerzuma! Pa kako su se drznuli to da urade? Zestoko ste osteceni, ovo je nevidjena kradja...sramota

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ЏОНИ - Све си у праву. А Кузмић баш фали. Вратиће се и он полако па ће опет бити "НЕЋЕ МОЋИ ПРЕКО КУЗМИЋА!"

Samo jako

pre 4 godine

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.
(United Dembelije, 13. oktobar 2019 22:07)

A inače, vi grobari ste poznati kao dušebrižnici koji priznaju poraz? Ajde molim te, makni se...idi glumi žrtvu sistema, predsednika, sudija..u životu niste pružili ruku protivniku...ponosno kukate avangardo, sramota vas nije.

Samo jako

pre 4 godine

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.
(ja, 13. oktobar 2019 22:07)

A ko to vodi tvoj klub?? Ostoja Mijailović Limar? Vučelić? Vazura? Sve prepošteni ljudi, nema šta. Koliko ste licemerni avangardo, gadite mi se.

aleksa

pre 4 godine

Svasta sam gledao tokomsvojih 37 god zivota ali ovakvo sutersko vece Buducnosti skoro ne.
Osim onog puta u Evroligi...sa rekordom za 3 poena.
“Ko od suta zivi, od suta i ‘mre. “
Na duze staze ne poje vodu, a sa ovakvim sutom pobedjuju sve.
Zvezdi nema sta da se zeameri, bilo je gresaka ali sve umereno.

delboj

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre

Aleksej

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Да је била пуна хала (а није могла бити због казне) и да су били и навијачи а не само гледаоци, Звезда би побиједила. Овим не умањујем побједу противника. Ишло их вечерас и заслужили су побједу. Овај пораз би требао да буде отрежњење за наше играче а прије свега за тренера и власника клуба. МОРАЈУ ДОМАЋИ ИГРАЧИ ИГРАТИ ВИШЕ! Странцима је битно да заврши утакмица, тако и уговор и да узму пару. Као да се они сикирају кад изгубимо..., ма баш њих брига има мирно да спавају. ИМА ПРЕВИШЕ СТРАНАЦА. Онај ме Лоренцо највише иритира, види се на човјеку да је незаинтересован. Кад је добро хвалим, кад је лоше критикујем. Нема хемије, уиграности, свако игра за себе. Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.

Marko

pre 4 godine

Sehovic, Danilo Nikolić kao i uvek zapaljeni Ivanović igraju samo protiv Zvezde, kada treba u Evropi nema ih nigde, ali dobro Milovi sledbenici ...

Ivan

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Mozzart

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...

Jovan

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

ja

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)

Auuuu prijatelju grobar sam ali navijam za Zvezdu kad igra protiv ovih !!!!
Tvojomlogikom ti bi navijaoi za albance da igraju protiv nasih .
(Pegone, 13. oktobar 2019 20:32)

Nisi ti grobar, i ne shvataš logiku. Naravno da bi pre navijao za Albance, ukoliko ih vode pošteni ljudi, nego za Čovićev klub. Nisu svi Albanci zli ljudi, ne možeš tako da generalizuješ. Ja delim ljude na dobre i loše, a Čovića sam još davno procenio.

veliki strumf

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira. Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13). Ala si se ti nalupetao. Prvo, ovo su dva potpuno različita tima od onih proletos i u potpuno drugom momentumu. Tek je pocetak sezone, a ono je bilo finale. Drugo, da nije bilo onog ludila u Podgorici - mi bismo vas već tamo u 3. utakmici dobili. Već ste zaboravili ono pljuvanje igrača na parketu i sve ostalo??? Klasičan Milov djak. Ne bi ni bilo 5. utakmice a tada cam nismo vratili ni upola za ono u Podgorici. Veceras ste dobili - sve ok, idemo dalje. Kad bude bitno - odracemo vas, upamtite.

baki

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)
Cekaj dete,ti uporedjujes jednu buducnost iz vrha gumarske lige i jednu primorsku koja je dosla iz druge lige i vec vam je uzela meru dok smo mi ladovina bili u tom nebitnom superkupu? Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege? Budi pametan malo i nekad precuti jumko,bodibond i kako se sve ne predstavljas dete..

Džoni

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

Max

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!
(Lanister, 13. oktobar 2019 22:51)

2015, jesi li siguran? Da nije mozda tad bila tripla kruna Zvezde?

realno

pre 4 godine

Sta glumi ovaj Belosoevic, jel ono normalan? Covek nas unakazio vrlo namerno i ocigledno poslednjih 3 minuta.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:52)

Nisam gledao utakmicu, sta je to uradio Belosevic? Da nije svirao mozda korake Beronu sram ga bilo?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)
Čovićev jedini problem je što mu je Nebojša otac.Dečko ostavlja i zadnju kap znoji na terenu.Sve ove godine što sam ga gledao došao sam do zaključka da je veliki profesionalac i odan košarci 100%.Iako inferioran visinom sve nadoknađuje trudom i željom za pobedom...Da Zvezda,Partizan i reprezentacija Srbije ima to što ima mali Čović bili bi šampioni na svakom turniru...

Baranin

pre 4 godine

@Idemo plaviiiI!!Razbijte ih!!Osvetite se za onu kradju u finalu!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 19:24)
Ti si sramota za Grobare,sjedi jedan.Pozdrav od pravog Grobara iz Bara.

SUT CARDSI

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!

kicOne

pre 4 godine

Nemam arenu i nisam jurio prenos po internetu tako da utakmicu nisam gledao,ali kao da jesam. Vrapcima na grani je poznata taktika Buducnosti sa besomucnim sutevima za tri,pa sta Bog dā. Jedino nas trener to ne zna. Pa covece,stisni to,igraj presing dok ne popadaju,rizikuj i neku nesportsku,ali ga pritom fauliraj tako da ga boli ruka do kraja utakmice,pa da vidis kako ne moze ni tablu da pogodi posle... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...

Ivan

pre 4 godine

Ponovo zvezda uz pomoc sudija.. ostar pogled i 2 slobodna bacanja
(miskovic, 13. oktobar 2019 21:19)

Ponovo? Kad je to bilo prvi put da bi bilo ponovo. Koliko se secam buducnost je protiv zvezde imala nekoliko meceva sa 40 plus izvedenih slobodnih bacanja, i cak je neke od tih utakmica izgubila.

veliki strumf

pre 4 godine

Klasična utakmica kad te šut pros.re pa ne možeš da promašiš trojku. Eto tako šutira Budućnost sada i više nikad u sezoni. Još 6 minuta - valjda će stati taj šut jer odakle god da opale pogode.

Miki

pre 4 godine

Nzm što je dignuta ovolika frka oko nečega što je nebitan meč ,Budućnost je pobedila,pa šta?ta ista Budućnost će pogubiti neke druge mečeve i prosuti pobedu protiv Zvezde,statistički Zvezda uopšte nije loše igrala jeste da je imala problem oko broja izgubljenih lopti,imala je Zvezda i manjak energije ,prazna hala🤨🤨 ali treba dodati i to da je prevagu ipak odneo šut za tri poena tj igrači Budućnosti su pogadjali stvarno iz veoma teških pozicija.

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Covic indirektno i direktno napravio preko 10 gresaka, to je negde preko 20 poena minusa za nas tim, da mu nije tate ne bi mogao da igra u CZV..

alex56

pre 4 godine

Шта то би са моћном Звездом? Синоћ се звездаши смеју Партизану што је изгубио у гостима, а данас они губе на свом терену са тимом три пута скупљим од Партизановог. Неко рече да је Томић бољи од Тринкијерија. Нешто не видим. Наравоученије: Никад не исмејавај другог јер не знаш шта можеш да доживиш.

boki

pre 4 godine

@ (Jovan, 13. oktobar 2019 22:57)

kakvi navijaci
nije zvezda navikla na iole ujednaceno sudjenje prijatelju.
mada i sada su kad je bilo gusto izmisljali slobodna gistu i beronu.
i pored svega ovi su pobjedili i treba im cestitati na cistoj pobjedi.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)




:)))))
slično se sličnom raduje!

Grobar

pre 4 godine

Panteri este mi dobro??

Pobedili nikad slabiji fener i odma hajka kako stew dobri!!

Sta bi manja pobeda od 20 razlike je sramaota?

Sta je onda poraz???

Smesni st vi i D i L Brown!!Tomas i Volden izmislili kosarku za njih!!

7 budzet u el Gube od BUDUCNOSTI koja je najgora EC ekipa!!!!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.

Dream_BD

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...

kiki

pre 4 godine

Namučiće se Zvezda da bude među 4 realno. Doduše od 10 ekipa u ligi, 3 su pod njihovom kontrolom (zvezda, fmp, mornar) pa će se vjerovatno dokopati tog četvrtog mjesta.

nesa80

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce

Author

pre 4 godine

Ove godine smo doveli dve zveri. Gist i Lorenco Braun. Iako nije puno pokazao do sada (sem protiv Fenera), mislim da će to ubrzo uraditi, čim se navikne na evropsku košarku. Po meni mnogo bolja opcija od Teodosića. Sačekajmo još par utakmica...

mg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Кренуле их тројке и то ти је. Тешко да ово добијемо. Мора Берон потегнути, опет. Нема ко други.

duledudule

pre 4 godine

Je li vam sada jasno sta se desilo u finalu prošle sezone kad se igralo u Pioniru... Da je bila normalna atmosfera isto bi bilo kao večeras. Tada nismo smeli da slavimo u Beogradu, jer da je Budućnost pobijedila Bog zna da li bi zivu glavu izvukli iz Pionira.
Zvezda je inače naša stara mušterija...
(Dream_BD, 13. oktobar 2019 22:13)
Pa da je bilo normalnih 5 6 soma navijaca izgubili bi glat.Ovako sablasno prazno bez energije.Plus na trenutke Ilija i Javor standardni.Ne lozite se.Ima jos da se igra, cuvajte se Mornara da budete prvi u selu...

flash

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.

Eko,Rep.Srpska

pre 4 godine

Prvo,svaka čast na ovako popunjenoj dvorani- "odani"navijaci limenke iz predgradja!Znate vi kada treba doći,napuniti dvoranu,pljuvati,vrijedjati,psovati i za isto to optuživati druge koji su vam veceras održali cas košarke - naravno vama je ovo nebitno (gust raspored je u pitanju).Sramotno, ovo je proslosezonsko finale?!Niste imali motiva jeli,gust raspored,mora se neka i izgubiti,kao i oni moji juče?Sram vas bilo,mislim na one koji se "loze" na ovu lakrdiju od košarke.Na kartici se ništa ne mijenja,bankomat radi,samo PIN pogodi.Sada se "trustovi" mozgova nadmecu u smislu vi juče,vi danas izgubili!Sutra ponedjeljak,radi i od svoga rada živi-a ovi plaćenici ce od ne rada da žive - samo PIN da pogode.Svako dobra braćo Srbi!

Petar

pre 4 godine

ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

Ukoliko je bez publike zasto je bilo ljudi veceras u dvorani? Plava loza i deo partera popunjeni skroz. Kad je bez publike onda prisustvo osim aktera utakmice i zapisnickog stola imaju pravo jos samo novinari.

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

dobra igra zvezde
buducnost imala nestvaran sut

vidim da se kritikuje covic
a imao je sest sedam asistencija na gista i 6 poena

Marko

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!

deki

pre 4 godine

Pre svega cestitam igracima Buducnosti, na poluvremenu sam napisao da verujem da ce mo dobiti zbog duze klupe, to se nazalost nije dogodilo. Buducnost je sutirala za tri odlicno a kada je tako, tesko gube. Imali su veci procenat za 3 nego za 2 ,to sve govori ali ne umanjuje znacaj njihove pobede. Ja nisam ni juce "seirio " kada je Partizan izgubio od Primorske, necu ni sada da mracim. I ovo veceras i ono juce je dokaz da ce ovo biti vrlo zanimljiva ABA liga gde ce do kraja biti neizvesno, Buducnost gubi kuci od Trenta sto je trebala dobiti a dobija Zvezdu gde je kvota ponizavajuca 1,07 na Zvezdu. Racuni se svode na kraju, bice polusezona, videcemo ko je gde, bice pojacanja svuda a ja i dalje, uz duzno postovanje ostalih ekipa, pogotovo Partizana i Buducnosti verujem da titula ostaje na Kalisu

kidje corleone

pre 4 godine

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu
(KoleCZ, 13. oktobar 2019 20:40) a reci mi ti sto imas veze sta razbija ? Podelio tri asistencije i ajmo sad uvau a sto ne mozemo jednu akciju da napravimo to nikom nista a ?sad je on igrac pa i ti bi kad bi kmao Gista imao asistencije ne zna se gne nam je rep gde glava drzi u napadu 19 sekundi loptu blaaaam

peki

pre 4 godine

Jedini koji vam vredi je Gist, zato sto je kosarku naucio igrajuci za Instituciju.
(Grobarchina, 13. oktobar 2019 21:47)

Slažem se, 7 godina provedenih u Pao-u je ostavilo vidljiv trag.

slobinator

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo

casi

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ајде Филипе ти одради вечерас. Буди наш јунак. АЈМОООООО!!! 😲😲😲😲😲😲😲😲

Dvorska budala

pre 4 godine

Očigledno da se utakmice u Evropi igraju punim intezitetom a ostale sa 40-80% pa šta bude,mada Partizanov je malo gori od ovog Zvezdinog.

ja pa ja

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Pa vi ste došli tek do 7.Daleko je 13.

Školobocna

pre 4 godine

Šteta za poraz , jednostavno Budućnost je pogodila neke sumanute šuteve , Zvezda lošije odigrala odbranu ... Biće svašta do kraja Aba , nikome više neće biti sigurna pobeda , pogotovo će Zvezda imati problema kad bude bilo 2 utakmice u EL plus putovanja i 3 u Abi za Vikend ... Šta je tu je , idemo da pobedimo Makabi

zli zo

pre 4 godine

Veze mi nemamo. Ipak je fener bio kardinalno loš, a ne mi dobri. Neću pojedinačno o igračima, ali Fića mora da leti, Brauni takođe, i to ne zbog neznanja već zbog indolentnosti. Mnogo sam razočaran. Sad zaista mislim da ćemo pući ove sezone.

C.Z

pre 4 godine

Na zalost ovo je prava slika Zvezde. ono protiv Fenera je propust Turaka, njihova ocajna igra, a ne neki nas superiorni kvalitet. Desi se to u svakom sportu da slabiji pobedi mnogo jaceg, ali to je daleko od pravila. Jaci malo sa visine gleda slabijeg, ne nadje motiv i desi se cudo (Zvezda-Liverpul), ali to ne govori o nekom kvlitetu slabijeg. Taj i dalje ostaje tu gde jeste, a onaj jaci ce ubrzo podici kvalitet i uzeti sta je namerio (Liverpul prvak Evrope).
Tomic , na prvom mestu, jeste slab trener i oko toga diskusije nema. Moglo se i veceras dobiti, ali njegovo samoubilacko vodjenje utakmice je dovelo do ovde. Ne mirise na dobro ovo sezona dok je on na klupi. Za ABA ligu ima vise no dobar tim,ali ako ovako nastavi sa promenama bice katastrofa.

aalborg

pre 4 godine

Ode prvo mjesto a gađači stolicama i urinom? Upišite odmah još jedan poraz u PG, bar jedan od Partizana i Cedevite i tako, nema više domaćinstva u finalima da se suparnici dave po tunelima i gađaju ciglama.
(mg, 13. oktobar 2019 22:51)

Bravo

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu odlican kako ide sut Buducnost. Ej, tri trojke na isteku napada preko ruke.Ona zadnja posle auta za Zvezdu, ali vise mi je muka da komentarisem Javora kad nam svira. Ono sto je dobro, veliki broj asistencija. Idemo u drugom da prelomimo i to je to.

scoliony

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42) je li te bar malo stid neznanja ili se samo pravis takav tupson?

Partizan 1917

pre 4 godine

Kako to da smo ove indijance gazili 40 razlike, šta se promenilo?
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:19)

Nema toplog zeca pri izlasku na teren.

železničar

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom-i-Kalinom

pre 4 godine

Cao cao ABA liga. Ovu "prednost" niste smjeli da ispustite. A bili ste u formu... tek cemo da vas tucemo...
(delboj, 13. oktobar 2019 23:51)

Ovo Savin negativ?

United Dembelije

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Naravno da je nezasluzeno, kad god vi izgubite odmah je pljacka, nezasluzeno, CiA...itd. Niste vi za sport.

delboj

pre 4 godine

Ahahaha, izadji mala, izadji mala... i to nam nije ni pola ekipe u formu... a vi na maksimumu... Sa ovim ste vjerovatno izgubili prednost domaceg terena, samim tim i titulu ABA lige, jer vi ne mozete osvojiti titulu ako uz ekipu nemate 30-tak navijaca na terenu sa palicama... U Moracu odmah skidajte gace, jer nemate zasto drugo ni dolaziti.

Gorki

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?

Dzoni

pre 4 godine

@Grobar auuuuu koliko je tebi dobro u zivotu ???? citam konentare stalno, ali ti tebra ozbiljno moras da poradis na sebi jer, primetio sam po tvom piskaranju, da si ili pun mrznje ili imas previse slobodnog vremena

www.com

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)


Znaci isto...i Fener gubi na pocetku sezone ali se sve zbraja na kraju? Znaci i ta vasa pobeda...da ti ne prevodim, valjda shvatas?

Kontraš

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22 Čekaj malo, za koga ti navijaš? Partizan ili Budućnost? Ah da, svaku utakmicu oblačiš drugi dres, a šta ćeš, život crno belih često nije lak.

Sd

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
(Gorki, 13. oktobar 2019 21:15)

Kad vidim onaj izbacaj preko ramena muka mi pripadne. A o kosarci pojma nema, realno.

Zvezda

pre 4 godine

Evo sad šta stvarno mislim: Očekujem potop FMP-a, i ako bez Gordića koji je sad opet u instituciji verujem da Budućnost ima snage da razvali ovu mutiranu limenku.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 19:26)
ne volis limenke ? ... Ili imas patoloski strah od CRVENE ZVEZDE?? institucijica je juce igrala

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)

Razumem tvoje frustracije ali toliko elementarno nepoznavanje kosarke ne opravdava ni veliki stepen tih frustracija.
Nauči prvo malo o kosarci, pa dodji da komentarises...za frustracije ti nista necu reci jer je to vec nemoguca misija

deki

pre 4 godine

Samo budala moze da otpise Buducnost tek tako, kladionice su ih bukvalno ponozile ali....Njima ide sut za tri, dali su dve, tri nestvarne trojke preko ruke. Ne znam zasto pojedini pisu o Filipu, decko je i veceras solidan, podelio nekoliko super asistencija, ili su ti strucnjaci kao fol zvezdasi, Filip Covic definitivno nije najveci problem u Zvezdi. Ipak ocekujem pobedu, pre svega zbog duze klupe

cole

pre 4 godine

gledas gista iz utakmice u utakmicu...ima sve...i cini ti se da je kosarka najjednostavnija igra na svetu. mozda me pamcenje vec izdaje, godine su to, ali cini mi se da boljeg stranca u zvezdi nismo imali. odlican je bio i kod grobara, a onda sazrevanje u feneru i panatenaikosu...i sada, u ovim godinama, zver! srecno, zvezdo moja!

Vlada

pre 4 godine

Dokle bre vise Covic?! To je bezobrazluk! Usao na +5, izasao na -7! Ne moze da pokrije i odbrani nista, preko njega sutne ko hoce! Alo bre, ako hocete da ljudi dolaze da gledaju Zvezdu, nemojte ovo da radite. Ne moze bre da se trpi!

Da Covic nije ulazio, bez problema 10 razlike za nas. Direktan krivac, ne moze i ne zna...

A ti Tomicu, ako ti Stariji Covic “sugerise” da mu igra sin, lepo napusti tim jer to nema nikakvog smisla. Ja ovo vise ne gledam dok Fica ima garantovanu minutazu.

F10

pre 4 godine

@Dream_BD

Čestitam na pobedi ali mislim da ti je zaključak daleko od istine.
Velika je razlika danas biti Srbin u CG u odnosu na obrnuto. Hteo Vas je šut i to je to, Zvezda još, nažalost, nije postavila sve kockice na svoje mesto.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Skripa patika.
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)

ste bili nevaljali pa vas kaznili...ili...

Rajko

pre 4 godine

Skripa patika. 
(Slavko Vrekic, 13. oktobar 2019 20:27)ZVEZDA JE KAZNJENA 2 UTAKMICE BEZ PUBLIKE ZBOG FINALA ABA LIGE.AMAN MANJE MRZITE VISE PRATITE STVARI.
(Aleksej, 13. oktobar 2019 20:37)Skripa je njemu u glavi,svugdje ostavlja komentare,kao neki navijac drugog kluba u Srbiji a ustvari vise mrzi prvi,Zvezdu.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Odigrao danas 8 parova na 25 franaka ulog i dodam reda radi Zvezdu 1.09 ajd reko na milju se zaokruzim, kontam nabit ce ih 40 razlike.
Fener im ubacio 56 za 40 a buducnost 66 za 30 minuta.Baksuz pa hajd.

veliki strumf

pre 4 godine

U 4/4 10 uzastopnih napada su realizovali, nekoliko teških šuteva... Ne može se protiv takve igre. Energije nije bilo u odbrani u potrebnoj meri. Ima Budućnost 6-7 dobrih igrača i oni su izvukli pobedu. Nedopustivo je primiti kući skoro 90 poena od njih. Odmorniji su, sveziji, imali 2 dana više i to se i vidi. Izgubio i Efes 24 razlike, Baskonija i mnogi drugi Evroligasi. Biće ovakvih poraza još, mnogo je duga i teška sezona, forma i momentum su promenljivi. ABA liga nikad izjednacenija. Posle teških utakmica u Evropi biće vrlo teško oporaviti se za 2-3 dana i igrati nove teške utakmice. U svakom slučaju, za Zvezdu je jasno da Covic ne sme da ima mesto u timu. U napadu još i nekako - u odbrani dečko je igrač manje i to je ogroman problem. Takodje, Davidovac je prespor u odbrani i jako je loš kada preuzme niže i brze igrače. To je obavezno primljen kos.

Joimontemegro

pre 4 godine

Ahahahaha.. + 40 je li? E sad ne moramo više ni da igramo.. Čekaj da čujemo gdina ekspertizu.. Šta je bilo nema publike ili Javor krade, ajmoooo PLAVII.

Pg

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.

BlueMoon

pre 4 godine

E,sad cemo da Vam pokazemo gde zeka pije vodu...Tokio-Bari...
(Mrkela, 13. oktobar 2019 19:35)

Jeste stvarno harali evropom i svetom ali to je bilo pre skoro 20 godina i nece da se desi vise nikad ,a i pomesao si sportove ovo je kosarka.

Стара школа

pre 4 godine

Велико БРАВО за игру Филипа Човића! Упркос свих негативних коментара, углавном Гробара али и Делија, дечко одлично ради оно што му је задатак.
Питајте Гиста и Оџа!!!

Mozzart

pre 4 godine

Tako je plavi!!Deljite ih energijom!!Da je ovo posedovala Buducnost iz prosle sezone sad bi titula bila u Moraci!!!Idemoooo!!!
(Grobar, 13. oktobar 2019 20:22)
Idi gledaj Primorsku.

Straight Outta München

pre 4 godine

Losa losa igra...Da nije Gist odigrao partiju zivota do sada, Buducnost bi nas dobila u Bg 20 razlike.

Covic jednostavno ne moze da igra u CZ. Problematican u napadu, jos gori u odbrani. Tomic uporno insistira na njegovoj velikoj minutazi. Covic ulazi na +4, evo sada je posle nekoliko minuta 69-63 za Buducnost. Neverovatno.

Mica Tenkista

pre 4 godine

Smesne su vase frustracije i mrznja prema Zvezdi. Pregazicemo varvare,a i vas u finalu.
(Zvezdas, 13. oktobar 2019 19:40)
Nece oni do nikakvog finala...
(Mozzart, 13. oktobar 2019 21:53)

Jel se to tesite momci? Boga mi, tesko ce te do finala, ali nije frka da se malo izjadate jednom drugom. To je u duhu Hriscanstva. Hahahahaaaaa....

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Nerazumem Tomica da menja celu postavu i nastavlja da favorizuje Buducnost?Da bi u zadnjoj cetvrtini jurio rezultat?Ps(Nadam se istom sudjemju ,istim sudijama,i istom tretmanu za Zvezdu u TITOGRADU!)

Nele

pre 4 godine

@dure
To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.

Cirkus

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)

Sta je sramota? Lose renovirana? Ili mislis na posetu.E pa decko trebalo bi da znas da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Samo oni sa VIP ulaznicama i zene i deca

Lex

pre 4 godine

Odlicna timska igra Buducnosti,bolje rasporedjeni poeni,smanjili su broj stranaca i opet fino skockali tim.Partizan i Zvezda su u opasnom kanalu sto se tice stranaca,kao da gledam neke africke ekipe...U teskom je kanalu srpska kosarka trenutno.

nex

pre 4 godine

... Tomic ce nam upropastiti sezonu,hiljaditi put govorim...
(kicOne, 13. oktobar 2019 22:07)

Ja to od prosle godine pricam. Krsten trener bi sa proslogodisnjom ekipom bez po muke uzeo ABA, daleko dogurao u EK. A tek sa ovom ekipom! Razvalio bi. Nebojsa Ilic bi bolje vodio

Lanister

pre 4 godine

Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.

Otkud 7 godina, 2013 zadnji put pala ABA liga, 2015 zadnji put prvensto Srbije!

Džoni

pre 4 godine

Zvezda igrala previše nonšalantno i uzdali se u to da će pritegnuti odbranu i doći do pobede, ali Budućnost je pogodila nestvaran broj šuteva iz veoma teških situacija i samim tim uspela da pobedi. Zvezda bez one prave energije, sa kojom će morati sve utakmice da se igraju jer ove godine u ABA neće biti za nikoga lakih mečeva i to igrači moraju da shvate. Da su ušli u meč kao protiv Fenera ovo bi do poluvremena postavili na svoje mesto pa posle privodili utakmicu kraju, ali ovako kad hoćeš da zapneš a razigrao si njihove šutere neće uvek da ide kako si zamislio. Većina kritikuje Filipa, ali ja ipak vidim veći problem trenutno na petici jer Odžo igra veoma promenljivo i čini mi se da ima još veći problem sa motorikom nego ranije. Čoveku ispadaju lopte, ne moše da uhvati pas kao da je lopta vruća, izbiju mu loptu iz tolikih šaketina, prilikom blokova prečesto pravi faulove, pri pozicioniranju redovno bespotrebno preagresivno odigra na protivniku i pravi faul u napadu, ima veoma loš tajming za skok i pored svoje snage i visine? Jednostavno previše limitiran igrač da bi mogao da napreduje koliko bi moralo za igranje na ovom nivou košarke. Kuzmić nam žestoko fali, a nije mi jasno zašto i Jovanović ne dobije šansu?

Džoni

pre 4 godine

Neverovatni su ovi navijači Partizana? Umesto da navijaju da Zvezda(koja će verovatno opet biti prva na kraju regularnog dela) dobije ove ekipe tipa Budućnost, CedevitaOli i Mornar koji će im biti direktni konkurenti za plasman, a da onda oni pokušaju da iznenade Zvezdu u toj borbi za vrh, a ne da se raduju što je to uspela Budućnost? Partizan je već kiksao protiv nazovi autsajdera tako da će morati da se vadi protiv ovih jačih i tu napravi po neki brejk. Ok, tek je krenulo, ali svaki poraz ove sezone će da boli poprilično, a biće ih za sve "favorite" mnogo više nego predhodnih godina.

neki veliki dr

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!

Koja

pre 4 godine

Poklonjena 3 napada buducnosti u poslednja dva minuta licno od strane belosevica koji ih je sudio pod kosem.
(Ivan, 13. oktobar 2019 21:54)
Kme kme ni sudije vam nemogu pomoći kakvi faulovi su svirani protiv budućnosti ono je sramota

Radijator

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa mora da primi platu...zamisli gazda ti dovede sina u firmu, da mu budes sef...pa aj mu ti reci da je nesposoban? Teze malo..

JOLE

pre 4 godine

Nezainteresovani stranci za aba ligu.tu je problem.njih zanima samo euroliga i kada ce plata. E zato bi ja po dzepu pa da vidis kako bi igrali,leteli bi po parketu kada bi umesto 30-40 hiljada eura mesecno dobili 3 hiljade,joj kako bi se igralo...sve bi pitali jel ima jos.

KoleCZ

pre 4 godine

Nazalost, preslikava se prvi mandat Covica u dresu Zvezde, jeste momak bljesnuo prosle sezone ali bojim se da je to bio njegov maximum. Nama na kecu za nesto ozbiljnije treba stabilan igrac, koji u svakom trenutku moze da prevede loptu i organizuje napad ako nista drugo, Covic nazalost to nije. Decku je najvisi domet Aba liga i eventualno Evro kup, ali Evroliga je potpuno druga dimenzija u odnosu na ova 2 takmicenja koje sam naveo. Sreca je sto Davidovac moze da odigra sve od 1 do 4 pa da ga rastereti malo, ali pitanje je koliko ce to funkcionisati u Evroligi.
(neki veliki dr, 13. oktobar 2019 20:27)

Dečko veze nemas, Čović razbija ovu utakmicu

Mozzart

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete ali ABA liga od osnivanja nije bila ovako jača!Budućnost igra egal protiv Zvezde,Primorska pobeđuje Zvezdu i Partizan(ni među 10 timova nije po kvalitetu) a Zvezda lagano dobija jedan Fener u evroligi.Greota je da ovi prostori nemaju 2 tima u evroligi.Kao liga to zaslužuje!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. oktobar 2019 21:50)
Jedini normalan komentar veceras.

само мишљење чисто онако

pre 4 godine

Човић је показао да има квалитет за Аба лигу али ништа даље од тога... Једноставно ће Ђенка морати да игра резервног...

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Pustaj, bre, Borisu, cemu ti sluzi D.Brown danas?! Ni prezimenjak mu nije bolji : 1 asistencija, a imamo ih skoro 20. Sta bi plej poput Jovica mogao da radi ovde, sa centrom, koji se krece poput Gista....ufff.

ledzend

pre 4 godine

Nevezano za nesumnjiv umor Zvezde. Mislim da navijaci i nje i Partizana nemaju bas elementarno znanje o kosarci. Oni su sigurni da ce oba tima da melju do kraja, da im nema ravnih, kao da su ih pojacali Dzejms i Harden. Elem, sezone su preduge, sve ekipe su motivisane protiv njih maksimalno, to im je kao prestiz, ne treba biti iznenadjen ovakvim porazima, kao i Partizanovim od Primorske. Ceka nas vrlo uzbudljiva sezona, nezgodan kalendar, ostale ekipe su koncentrisane na Abu i sve ce dati da im skinu skalp. Nadam se da ce ovi nasi sada igrati proslogodisnje ocekivano finale, pa da se muski ,,biju". Zakljucak koji sam hteo da izvucem je da se ne sudi na osnovu jedne utakmice, iako je to nama karakterno, da ih pljujemo, a posle dizemo u nebesa. Sportski pozdrav pravim ljubiteljima najlepseg sporta,

Dijasp0rac

pre 4 godine

Čestitke Futuri.
Plej nam očajno treba; Čović nije taj format...
Gist ima snage za 25 minuta i to je odigrao fenomenalno.
Budućnost da je autobus bacala sa linije van 6.75, ušao bi u obruč.
Idemo dalje.

Zvezda!

Lucifer

pre 4 godine

Mozemo mi da se lozimo, palimo ali sledece godine prvak ABA nema ucesce u EL. Kao sto rece Bartomeu njemu je cilj da uvuce engleze.Sta ce mu prvak iz jednog regiona gde su karte 5 evra, gde je trziste malo za marketing.Teraju nas u EC da se tamo koljemo za prvo mesto sa ekipama koje sve imaju veci budzet od svih iz ABA

duga devetka

pre 4 godine

Kad sam rekao da je Fener bio los a mi samo dobri u odbrani dobio sam minuse. Ne moze da nam igra Covic, ej, stranci osim Gista nam losi.. Od poslednjih 5 utakmica 3 poraza.. Ne sme Fener da nas zavara, mozda ne ni Buducnost..ali..nije to to

Miki ciganin

pre 4 godine

Naviknimo se braćo delije, ova sezona će biti prosto takva, puna velikih pobeda i izgleda ovakvih poraza. Ljutite se koliko hoćete obožavaoci Tomića, ali čovek je tvrdoglav do bola i tako će ostati, njegova katastrofalna greška sa Čovićem protiv Fenera nas nije koštala zahvaljujući kolegama, večeras nije moglo, kad je ma +4 za nas odjednom izmenio 4 igrača na 2 i po do kraja 3//4 to je bilo to, sa Čovićem na čelu ušli smo u - 6 za nekoliko minuta i onda ga je opet držao silom kao protiv Fenera do 5 min do kraja, ali večeras nije moglo. Ljudi meni je Filip simpatičan dečko i nije on tako loš, ali on je u ovakvim utakmicama zaista hendikep, on nikog ne može čuvati i tačka, još kad je protivnik raspoložen u šutu, poraz neminovan. Još jedna bravura Tomića, kada je na 2 min. do kraja i - 4 ostavio pet beka da posle tajma da čuvaju poziciomi napad, naravno Martina je Lazić morao grčko rimskim da ruši, ljudi, Tomić prosto ne zna i prkosi svima uključujući i zdravom razumu i to će nas koštati. Šteta zbog izuzetnog rostera koji imamo, na žalost trenera nemamo, znam da će sada svi "veliki zvezdaši" početi priču o tituli lano, o pobedi protiv Fenera, koja kao da nam je donela tri titule odjednom, realnost je drugačija.

Aca

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Čarls Barkli

pre 4 godine

Stručnjaci, opet kuknjava na Tomića i igrače, a kad su pobedili Fener dizanje u nebesa, ulazimo u top4...Mislim da se naš mentalitet nikada neće promeniti i da nam je zemlja puna stručnjaka koji nikad nisu loptu uzeli u ruke, ilimožda jesu, ali bezuspešno. Ovaj tim ima ogroman potencijal i to je pokazao protiv Fenera. Biće samo teško naterati strance da sa istim, ili bar sličnim, žarom odigraju i abu. Tomić je opasan trener, iako vama stručnjacima deluje da je loš samo iz razloga što je lik hladnokrvan i ne baca se po terenu kao Radonja. Biće ovo dobra godina. Živi bili pa videli.

dure

pre 4 godine

Raspevali se navijaci mutant kluba posle Fenera!Ja cu samo jedno reci;losi ste,mnoogo.U kakvoj je (ne)formi Fener,govori to da je veliki deo te utakmice igrao tatino dete,tj.onaj koga vi sami(opravdano)"pljujete"!Makabi ce vas prepoloviti!Tuzno je samo,sto ce opet budzet da strada,zbog gomilanja igraca fmp-2!

slobinator

pre 4 godine

Jel neko video zvezdasa 1913? Nema ga nigde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (United Dembelije, 14. oktobar 2019 10:09)
stvarno ne vidim ništa tragično u jednom porazu u ligaškom delu da bi se neko krio.evo ja volim da se javim i iskritikujem ove moje kad nisu dobri.i pred svega očekujem da će zvezda biti prva u regularnom delu sa skorom recimo 19-3.osim toga sinoć zvezda nije bila ni kompletna.nije bilo perperoglua koji ume kad poludi sam da prelomi meč.gist nije imao pomoć.kad se on umorio izgubili smo prednost.i pored svega zvezda je preokrenula na 60-54 i onda neshvatljivo stala.zatim bilo je tu i par sumnjivih sudijskih odluka,naročito ona pri rezultatu 78-83,kada je sviran smešan faul laziću.da nisu poklonjena ta 2 poena gostima,posle trojke berona zvezda bi prišla na -2.ko zna šta bi se tada deševalo do kraja.sve u svemu bilo je to loše veče,ali ništa tragično

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Dakle, gledam halu i neverujem... Sramota!!!!
(Zile, 13. oktobar 2019 20:10)
Care,Zvezda je kažnjena...Zbog toga nema publike...

Ivan

pre 4 godine

Sve mogu da razumem, ali mi nije jasno ljudi treniraju tu kosarku svaki dan nekoliko sati dnevno, i opet im ispadaju lopte kao da nisu igrali kosarku godinu dana. Ponavljas to svakodnevno na treninzima i ispadne ti lopta… Razumem jednom, ali pet puta, stvarno neshvatljivo.

Realan

pre 4 godine

Covic je bio solidan. Podelio tri vrhunske asistencije i dao jednu trojku za to kratko vreme koje je proveo na terenu. Sta vise ocekivati od pleja?
 (Gorki, 13. oktobar 2019 21:15) 

Pa recimo da igra i u odbrani. Trci kao muva bez glave a njegov covek na kraju uvek zavrsi sam. Na preuzimanju nula. Jedino sto pokusava se ubaciti ispred igraca i da pokusa da izvuce probijanje. A i u napadu nije nista posebno. Covece pa on levi ulaz zavrsava desnom rukom. Kad napravi levi ulaz jednom u sezoni.

Ma nije on los igrac ali sigurno nije za Zvezdu. Narocito u sezoni u kojoj ciljamo Top 8

Vitez Lukić od lamburginija

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Nešto ti reče...

Serdar_Vukota

pre 4 godine

Vecina ljudi koji komentarisu nikako da shvate jednu stvar, a to je da je ABA liga medju 4 najbolje evropske lige, sa veoma dobrim timovima, iskusnim trenerima, mladim i talentovanim igracima koji su takvih prirodnih karakteristika da spadaju u najvece kosarkaske potencijale u Evropi i sl. Takodje, tu je i mnogo igraca koji su igrali u mnogim velikim evroligaskim ekipama, kao i americkih igraca od kojih neki imaju i iskustvo igranja u NBA. Dakle, kad cete vec jednom shvatiti da je u ovoj ligi moguce izgubiti i da igraci ne biraju utakmice koje ce da igraju (kao sto neki uporno mlate), vec jednostavo se nekad utakmica izgubi i pored npr. odlicnog suta Zvezde nocas (60% za 2, a preko 50% za 3 poena). Sve u svemu, dobro je imati ovako jaku ligu, jer bez jake lige nema ni interesovanja, ni sponzora, samim tim ni novca, te na kraju ni stvaranja dobrih igraca, kao i jakih reprezentacija.

duledudule

pre 4 godine

da pitam nesto zvezdase-a jel partizan sampion pripremnog perioda,a jel ste tempirali formu za aba ligu,a jel ovo nebitan poraz,a jel ste igrali sa 20 ili 30 posto snage,a jel ste pustili buducnost da pobede da budu na tabelu ispred partizana,a jel vas pobedio ucesnik cipiripi kupa koji nema ni jednu pobedu u istom,a jel ste ih sveli na 56 koseva,a jel se setate i pobedjujete sve sa 20 razlike,a jel se pali masina...i koji vam je sad izgovor.alooo pa vi imate 3 poraza u zvanicnim utakmicama a partizan 1,koga vi prozivate.i sta imate a izjavite,mislite vi cete poediti primorku u gostima,pa partizan ce dobiti buducnost kuci ali ne znam da li cete vi primorku u gostima i jos nama nije igrao tomas.kao sto vi kazete karma je cudo za vase prozivke od juce
(nesa80, 13. oktobar 2019 22:08)
Jel ti ovo 80 godina rodjenja?Au vrsnjak, razmisljas kao dete od 15 godina, svaka cast

GROBARSKA PLACIP...A!

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre
(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Sutra se u skolici uci slovo Z. Ajde, vezbaj, mozes ti to...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Znaci sudije su opet tu da vracu u egal. Dobric glavom bez ibizra, bez stgorenog voska ulazi u dvokorak i faul... nidje veze. Odzu se svira svaki 4-ti faul. Nije ni cudo sto u Evroligu izlazi za 7 minjta iz igre(delboj, 13. oktobar 2019 20:37)
Dobro je.Napisao si “sudije” da razumemo šta si hteo reći...

Školobocna

pre 4 godine

Budućnost baš ide šut , nadam se da će stati u drugom poluvremenu . Prošle ili pretprošle u nekoj pripremnoj su za 3 šutirali 16/19 , to se dešava mnogo retko . Zvezda igra ok , jednostavno kad protivnika ovako ide šut ne možeš mnogo toga da uradiš . Realno je da se prelomi i pobedi , i onda da se sprema za Makabi koji ima 0/2 na startu i traži pobedu , biće baš teško gostovanje .

Admiral

pre 4 godine

@ Каква судијска крађа!!! Опет? Ем су нам наместили да играмо без публике, ем су нас покрали!
(Стара школа, 13. oktobar 2019 21:52)

Opet plac? Ne brini sad ce gazda ekspertizu ujutru na pinku, izdrzi do tad... Vas su namestili?? A sta da kaze Partizan, prva cetiri kola cetiri gostovanja, sramota

istoricar

pre 4 godine

Buducnost bez pritiska zato su I pogadjali one suteve, opet siguran sam da ako nekim cudom zvezda ne osvoji Aba ligu osvojit ce je partizan . dosta dobra utakmica bez obzira na poraz, Mada bi voleo da simanic dobije bar koju minutu I vise slobode za dobrica I davidovca a be da poslu svake greske ih trener izvede van

primorska

pre 4 godine

Bolja zvezda, nezaslužena pobeda Budućnosti
(Bard Živa, 13. oktobar 2019 21:57)

Buducnost od 40 minuta vodila 33 minuta, naravno da Buducnost nije zasluzila pobedu!

cosmo

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende

Loše se predstavljaš, svi znaju da prosečni Srbenda ne navija za Partizan 😜
(avan-gardista, 13. oktobar 2019 19:37)

😏 O,pa,vi umete da budete i duhoviti?! 🤪

Beoman

pre 4 godine

@Juce su se svi u glas smejali Partizanu nakon poraza od ekipe od koje su oni izgubili pre 2 nedelje a sada oni, kao mocan tim koji je pobedio Fenerbahce gube od Buducnosti na svom terenu. Da li cete i danas da prognozirate? Samo da vas podsetim da vam je ovo treci poraz na poslednjih 5 utakmica.
(flash, 13. oktobar 2019 22:09)

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)
Ti isti su CZ rasturili u super kupu a vi dobiste ih u super kupu malo na srecu, malo na sudjenje ali je bila pobeda. ovde sudjenje je dobro i poraz.

lecce

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24) 


Kako se poklapaju te vladavine

marko

pre 4 godine

Buducnost verovatno dobija! Bolje su odigrali! Vidi se da bez "domacih" igraca ipak nije to to... Cim se Buducnost "resila" stranaca i vratila se na Sehovica, Nikolica, Ivanovica... Vidi se neki boljitak u odnosu na proslu sezonu! Msm. da Zvezda moze do slicnog scenarija koji je imala Buducnost prosle godine! Previse stranaca! A do sada samo Gist deluje kao pojacanje, L.Braun se jos "trazi"... Domaci igraci igraju jednostavno premalo! Tu pre svega mislim na Dobrica i Davidovca! Ne izgleda ovo u opste dobro!

Petar

pre 4 godine

Dobili smo ih ,kad je bilo najbitnije i opet cemo.EL po ligaskom sistemu,previse trosi igrace,komsije to ne razumeju,jer to nikad nisu igrali.Igras ligu sa 18 najboljih ekipa Evrope!!!
(SUT CARDSI, 13. oktobar 2019 22:05)

Ipak sa 17 jer klub koji igra je 18..

Aleksandar

pre 4 godine

Sramotan pristup igri posle Fenera mislili ljudi da ce se Buducnost sama od sebe pobediti.Sta reci o treneru a to je da nema nikakav autoritet stranci posebno gospoda Braun biraju utakmice gde ce da zapnu izuzev Gista sve ostalo tanko I zauzima mesto domacim igracima.Buducnost dobra ekipa posle prosle sezone opet forsiraju domace igrace Popovica,Nikolica puta dva,Ivanovica sa dobrim strancima koji to fino popunjavaju kao kod Dzikica pre dve sezone.Mi pravimo gresku kao Buducnost prosle sezone previse solera,loseg pristupa utakmicama pa se bojim da cemo proci kao I oni prosle godine.Ovo ne valja definitivno primiti 89 poena od Buducnosti je sramota u proseku su nam dali u 8 utakmica prosle sezone 70 I kusur poena.

mistitata

pre 4 godine

Vratiće se Kuzma, polako, tek je drugo kolo, nek miševi maštaju...
(Delije Čikago, 13. oktobar 2019 22:24)

Gde će se vrati ? U bolnicu ?

oberin martel

pre 4 godine

Svako ko iole prati košarku zna da je Zvezda kažnjena sa dve utakmice bez publike. A ti ne pratiš košarku nego ostavljaš komentare samo da bi provocirao. Al to je demokratija, svako može da komentariše.

Рајко Четник

pre 4 godine

Која скупа превара овај тим Звезде. Просечан тренер,преплаћени скупи просечни странци...
Није ми јасно на који су начин остварили победу у Еуролиги?

Pero

pre 4 godine

Sta se tu trenira?
Gde su akcije sa treninga?
Da nema tog pika ni jednu jefinu akciju nemamo.
Sve mekano i mlitavo.
Ne bih da izdvajam koj bio losiji od loseg ali ovo vise lici na skup rekreativaca nego na ozbiljan profi klub.

oberin martel

pre 4 godine

Biće ovoga još ove godine. Nakrcali smo se strancima koje jedino interesuje statistika u EL. Tim je selektovan da igru bazira na jakoj odbrani a onda ti ovi uvale 90 poena. Odbrana mora da se igra tokom cele utakmice a ne na mahove. Bar za pola ABA lige ovo neće biti dovoljno. Tomić pogubljen. Ima Fajea, Brauna i Simanića a on gura Davidovca na četvorku. Dokle god mu Čović bude igrao po 20+ minuta mi ćemo ovako prolaziti.

Walldorf

pre 4 godine

Na pocetku,cestitke igracima Buducnosti na hrabrosti,vecoj energiji i u krajnjoj liniji,na vrednoj pobedi.Nakon utakmice protiv Fenera,nahvalio sam Tomica,i ocito preterao.Veceras je utakmicu izgubio upravo on.Naravno,nakon bitke,svi su generali pametni.Medjutim,njegovo insistiranje na Filipu Covicu,njegov ignorantski odnos prema momku koji je bio jedan od kljucnih igraca u zavrsnici protekle sezone,Borisi Simanicu,Zvezdi ne moze doneti nista dobro!!!Sudjenje nikada nisam komentarisao,pa necu ni sada.Oni su pomocno osoblje.Sve sto je veceras trebalo raditi,moj Tomicu,je drzati pod kontrolom liniju za tri poena.I NISTA VISE!!!A to ne mozes sa Filipom!!! Iz prostog razloga jer Filip ne moze zaustaviti Kobsa!Niti bilo kog strelca koji je za glavu visi!To je jasno i coveku koji povrsno prati i poznaje kosarku.Pobedis i energijom razneses Fener,a onda CETRDESET minuta ne mozes naci petorku koja ce dovesti stvari na pravo mesto!Neverovatno.Prosle sezone smo ziveli od odbrane i suta za tri.Toga vise nema.D.Brauna treba lagano uvoditi u tempo.Nikako ga ne forsirati u startnih pet!I,da se ne lazemo.Svi ce reci kako je takmicenje tek na pocetku,blah,blah...svaki poraz u ABA Ligi kosta papreno i svaka pobeda je,bukvalno,zlata vredna.Tomic je veceras pobedu poklonio Podgoricanima.Kako?Videli smo.Zasto?To je samo njemu jasno.Sportski pozdrav!P.S. Ovo nije pljuvanje po Tomicu.Ovo je realno sagledavanje svega sto se veceras zbivalo na parketu hale "Aleksandar Nikolic".Ugodno vece zelim.

istina o istini

pre 4 godine

Zvezda jednostavno nije navikla da igra ovakve mečeve bez publike, bez pritiska na gosta sa tribina i zato nije bila na energetskom nivou.Prošle godine kada je publika bila aktivna i kada smo imali pravi domaćinski teren dobili smo ih 100 razlike .Nismo navikli da igramo u pozorišnoj atmosferi.Oni, sa mnogo boljom ekipom, su prošle godine bili kao zečevi, isprepadani, nijesu mogli koš da pogode.Znači samo da nam se vrate navijači i sve će to biti kao prošle godine.

Kada ste dobili Primorsku 25 razlike onda nije bila potrebna publika za dobar energetski nivo

CUPRIJA TOWN

pre 4 godine

Pg,toliko ste nisko pali,da verujete u sazaljenje evrolige, za vild card.Svestan si da na terenu vise nikad ne mozete do evrolige.Placi svaki dan i moli se,nadaj se.... imas pravo....a kad ono opet MUCAK.Wake up...kod tebe su prekidi stvarnosti....

primorska

pre 4 godine

Ništa strašno,ekipa se sprema za Makabi.Aba je zagarantovana.Ovaj poraz ne ide na ruku Partizanu,mozda ce imati problem,ako izgubi u Baru.

Partizan vise nije tim koji se bori za 4 mesto, vec se bori za 1 mesto. Hvala Buducnosti na pobedi!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Слабо се бранимо, поготово три поена. Лоше је ово. Надати се бољем наставку.

Spolnik

pre 4 godine

Ovaj nema veze. Trenera je bolje sada promeniti nego na kraju sezone.
Sramota je drugi deo trece cetvrtine i cela poslednja....
trener je za fmp, dok vladu treba dovesti u zvedu pod hitno...

nebecki

pre 4 godine

Ove godine Zvezda ce biti veoma problematicna ekipa. Iz tog razloga sto ima mnogo stranaca nabacanih onako bez ikakvog reda igraca i zato sto oni cine vecinu na terenu a ne nasi igraci.Naravno Filip Covic je ovde decko visak, koji stalno pravi manjak u nasoj odbrani brlja u napadu jer decko nema kvalitet. Inace odlicna igra veoma stimulisane ekipe Buducnosti kojoj treba cestitati na fer i sportskoj pobedi. Ovakvim porazima, Zvezda da je sliku ekipe koja moze da se pobedi i svi ce igrati maksimalno stimulisani da to i ostvare.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.

Alhemist

pre 4 godine

Zaista ne razumem ljude koji se žale na suđenje u zadnja 3 minuta.. Lazić umesto da zagradi Martina - on ga rukama vuče na pod, majko mila. I tako 10 gluposti u zadnjih 10 minuta. Potpuno zaslužena pobeda Budućnosti.

Petar Macen

pre 4 godine

Primetio sam da što više amera to gore prošle sezone budućnost je imala osam crnaca i odigrala katastrofalno u evroligi i aba ligi pogotovo u finalu. Ove sezone budućnost na papiru izgleda slabije ali homogenije. Dok zvezda lični na budućnost iz prošle sezone sa osam amera,ko nezna gde ko sta igra. Plus grk i faje

Bili

pre 4 godine

6 godina lažne kuknjave i zapomaganja, ma nedajte grobarima srpskog sporta više ni dinara, zagadiše, zatrovaše ovu našu lepu Zemlju svojom prljavom dušom.

fancy

pre 4 godine

Ove godine Simanic ce pre minute da dobije na poziciji 3, za koju i ima fizikalije. 4 je zakljucana ja stvarno ne znam sta vise treba traziti od Fayea i sve boljeg Browna. I to bas ovako umesto nekog starijeg koji ne treba da se zamara u ABA do pred sam kraj. A i tad..

ldjidji

pre 4 godine

tomic izgubio utakmicu sa niskom petorkom poslednjih dva minuta kao i ma 5 razlike krajem 3 cetvrtine vadi celu petorku a igra buducnosti se raspadala i tada se vracaju u egal..tomiceve vidne greske

slobinator

pre 4 godine

puno komentara o tomiću večeras.stvarno ne znam šta čovek izvodi.ekipi ne ide on gleda belo.'neki poker fejs 'fol' ja se nerviram skačem,on ni jednim gestom ne pokreće ekipu.drugi glavni utisak je da igramo samo sa jednim centrom.odžo je naprosto drvoseča.on je čak duplo gori nego prošle godine.kuzmić bi bio rešenje,ali pitanje je kad će on zaigrati i u kakvom će biti stanju.simanić ove godine nije ni debitovao.jovanovića su vratili sa pozajmice,a on nije zaigrao ni minut.ristića su poslali u astanu,a dečko tamo ubacio 25 koševa lokomotivi,a njima igra ovaj odžo.derik braun bačene pare.i slažem se i za filipa.dečko je korektan momak ,ali pobogu ljudi ne možemo sa njim i lorencom izgurati 80 utakmica ove godine.čak je čović bio i dobar večeras.dve trojke i pet efektnih asistencija gistu,ali za evro-ligu moramo imati dve zveri od pleja.sve u svemu ovo večeras je bilo rasulo.izgubiti od ovakve krš ekipe koja samo ume da ispucava trojke i ništa ne učiniti da to sprečiš je stvarno neozbiljno.ovaj poraz je signal da se neke stvari moraju menjati

k

pre 4 godine

(baki, 13. oktobar 2019 22:37)

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.

Delije IDEA petokraka

pre 4 godine

zvezda i kosarka nikada nisu isli u jednu recenicu. Ovo sada malo sto se na silu pravi ali i to ce brzo da se zaboravi.

vozdra

pre 4 godine

Filip Covic ne moze da igra za Zvezdu, nema kvalitet. Tolike minute na parketu i to plejmeker i naravno u tim trenucima nemamo igru. Znamo svi zasto igra ali dosta je vise!
(Marko, 13. oktobar 2019 23:38)

7 asistencija i 2/3 za 3, meni dovoljno

Merit Son

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala. A mislili su da to niko ne gleda. Srecom gleda , i sada mogu do prekosutra da igraju, neka treća ekipa će igrati Evroligu.

aleksa

pre 4 godine

Vidim ovde uglavnom navijaci drugih klubova komentarisu da je “bruka” sto je ZVEZDA izgubila ?
Ljudi, pa Buducnost je uz Bg klubove glavni kandidat.
Jasno je da su jak tim sli i cinjenica da su strasno teske suteve uzimali i ove noci pogadjali.
SVAKA CAST na tome ali ponavljsm opet, retko se to desava u kontinuitetu.
Sudjenje koliko toliko ok, nije presudilo pobednika, bolja Buducnost i to je to.
Vidimo se u playoff-u.
Zvezda dobro odigrala, ne vrhunski ali dobro bas.
Protiv suta preko ruke ne postoji odbrana, onaj ko je dva puta bacio loptu na basketu ovo zna a kamoli onaj ko je trenirao kosarku.

irony man

pre 4 godine

Филип да има бар 190 био би бољи од пола њих. Берон чим је преузео кренуло је ал касно је преузео.
(ДЕЛИЈА??, 13. oktobar 2019 23:29

Hahahahha, Filip da ima 190 ne bi mogao da im se provlači kroz noge, bio bi duplo sporiji i ne bi mu svirali one faulove iz sažaljenja!
I ne bi bio Čović

United Dembelije

pre 4 godine

Bili Beron 11 poena. Promasi na kraju oba slobodna. Granica poena u svim kladionicama 11,5 !!! Hmm...
(Milisav Vokri, 13. oktobar 2019 23:18)

Kolika je bila kvota za trokorak?!

NY

pre 4 godine

Da li je moguce da ova decurlija basketasi iz skolskog dvorista a sve znaju o kosarci ne znaju da je Zvezda kaznjena dve utakmice bez gledalaca.Zato deco ne pisite budalastine.

Grobari VIRINE

pre 4 godine

Hahahahahahahahahaha. Sve se vraca, sve se placa. Ne volim ni jedne, ni druge, ali totalno zasluzena pobeda Buducnosti. Nakon blamiranja mog Partizana juce, verovao sam da ce ovde laganih 15 razlike za zvezdu da bude. Ipak, izuzetno oslabljena Buducnost je pokazala da nema favorita ove sezone u Aba ligi. Bice zanimljiva sezona.

Demar Derosan

pre 4 godine

@Author
Gresite, Teo je igracina s nasim smekom i kreacijom, zna kosarku u prste, a Lorenco kosarkaski nomad, bez duse i sve mu je u mesecnoj plati. Davati sanse i trpeto samo strance je za neke poznavaoce kosarke moranje koje namece globaluzacija na celu sa Bartomeuom, ali za nasu kosarku najgora varijanta.

zemunski kej

pre 4 godine

Losa igra Zvezde. To je vec uobicajeno posle LE. Odzo sirovina koja je vise stetna nego korisna ,Covic niti koga cuva niti moze sada je vec i sporiji.Prosle godine je odigrao par dobrih utakmica ove nista. Nekako stegnuta Zvezda verovatno umorna. Ovo veceras ne uliva nadu.Mogu da bljesnu ali i da kiksnu. Nisu sampionski tim.

flash

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)

Dobra prognoza...

cosmo

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cole, 13. oktobar 2019 19:42)

E,bravo,kako si im skresao,svaka ti cast! 👏��👏

miloš. k

pre 4 godine

Samo ti broji poraze na pocetku sezone, zato ste tu gde jeste poslednjih 7 godina. Trebalo je do sada da naucis kada se svode racuni.
(Ivan, 13. oktobar 2019 22:24)

Slabo brojiš, još manje znaš! 2013 prvak Partizan, 2014 prvak Srbije Partizan. To što ste te godine vi otišli administrativno u El to je drugi padež. Tako da se nadaj ti da je 7 godina, uz teranje Vujoševića, ukidanje sponzora mi smo tu gde smo, fuzionisali se nismo, u zamrzivaču nismo!

Admiral

pre 4 godine

Bas mocna Zvezda! Pobedili osakaceni desetkovani Fener i umislili da su Hjuston, ali usledio je samar, ma sta samar, samarcina, kao i mom Partizanu :-)

vajga..

pre 4 godine

s obzirom na sve...roster zvezde izuzetan, roster milogoraca smejurija...nas parket..forma i jednih i drugih.. sve ispod 15 razlike za zvezdu bice neozbiljno. nemam nameru da potcenjujem nikoga, ali realnost ce biti jako bolna i za juzne susjede i za njihove simpatizere u crno-belom koji ce zdusno navijati za bivsu "bracu".
(cole, 13. oktobar 2019 19:42)
Ja te poslusao, odigrao hendikep i duvanje. Cole, dodjes mi dve crvene

Putnik

pre 4 godine

Posle Fenera ovo je bila više nego sramotna predstava. Odbrane bez a i bez ikakvih ideja u napadu. Išao ih je šut, to stoji, ali dobili su nas školskim PNR-om. Kao Argentinci reprezentaciju. Ne valja kada se previše poleti pa se zaboravi skauting protivnika i odgovarajući pristup pripremi utakmice.

U jednom trenutku se zategla odbrana i čas posla smo ih stigli i prestigli a onda veliki filozof uvodi Čovića. Epilog poznat. Trud i ozbiljno zalaganje ni kod koga sem kod Gista i donekle Fajea, jedini , koji je pokazivao zabrinutu facu je bio Faje, ostali brige bez. Gist verovatno iznerviran, ali to dobro krije.

I čak u takvoj situaciji bi ih verovatno dobili sa nekim manjim rezultatom da u ovoj zemlji i u CZ ne caruje nepotizam. Taman smo ušli u momentum, kada ga je trener presekao Čovićem. Sramota kao i njegov nastup na pres konferenciji. Malo više integriteta i kičme ne bi škodilo.

Ne sumnjam da će se Zvezda već protiv Makabija pokazati u sasvim drugoj slici, ali ovaj sramotan nastup će ostati upamćen. Ako je , između ostalog, fokus na Euro-ligi a Aba se igra usput, zašto je toliko bez smisla namučio Gista? Onda daj makar Boriši i Jovanoviću da se malo razigraju. Čemu toliki roster ako se ne koristi smisleno?

Ne sumnjam da će Zvezda osvojiti Aba-ligu i ove godine, ali ovakvo tempiranje forme samo za Euro-ligu se može obiti i o glavu. Čestitke i svaka čast igračima Future, ali realno je taj tim za klasu ispod. Zašto je to na terenu drugačije izgledalo?

Poštovalac igre

pre 4 godine

Meni ste jedni i drugi komedija!"

O utakmici mogu samo reći da je Budućnost zasluženo dobila utakmicu večeras.

A što se tiče Zvezde ona mnogo podseća na partizan u prošlosti sezonu 2011/12 kad ih vodio Vlade Jovanović a ima li strance i proverene košarkaše.

Al" su uspe li da krunišu sezonu sa oscilacijama u svim takmičenjima i može se dogodit po pravilu sa Zvezdom. Strpljenje i sve će doći na svoje.

fancy

pre 4 godine

Nesto cenim da prvak aba nece po defaultu igrati EL sledece godine. Osim ako nije CZ ili PAR. Ovaj dvojac se uzima u obzir kod Djordija smrdljivog zato i akcenat na sezonskim i popunjenosti arene i slicno..

železničar

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...
Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)
(železničar, 13. oktobar 2019 23:24)

:)))))
slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)

Vidi mačko, jedno je nepoznavanje pravopisa, a nešto sasvim deseto slovna greška u kucanju. Ali teško je to tebi da shvatiš, jel da?

SrbEUin

pre 4 godine

Jedan od vaznijih faktora zasto je ABA izgubila i to jedno direktno mesto u Evroligi, jeste ponašanje ove dve ekipe u zadnja dva finala.(Merit Son, 14. oktobar 2019 09:09)

Ne samo ABA, zbog njih su direktno mesto izgubili i ACB i VTB i Nemačka liga. Ostale su samo na obećanjima.

Zbog njih sada Đordi sam bira kome će deliti divlje karte. Ne želi takve ekipe. Želi ekipe sa velikim budžetom, transparentnim poslovanjem u kome država ima manje od 50% udela, i na kraju kao najbitnije, sa uzornim ponašanjem navijača, ukratko sve ono što odlikuje na pr. KKPastorčad, najvećeg kandidata za shoot kartu.

Mozzart

pre 4 godine

Svaka čast izgleda sva rodbina zvezdinih igrača i uprave došla da gleda utakmicu preko 50 gledaoca
(Zlatan, 13. oktobar 2019 20:23)
Nije atraktivan protivnik.

NebojlozA

pre 4 godine

Biće ovo jedna od najuzbudljivijih sezona ABA lige,ako ne i NAJ,duga je sezona,ali sigurno nece biti timova koji ce regularni deo završiti sa 1,2 ili 3 poraza,kao sto su u proslosti radili zvezda i Cini mi se Partizan jednom,ne računajući naravno Makabi,koji nikad i nije trebao da igra ovu ligu,kao i Šollnok,Nimburk ...

Bezimeni

pre 4 godine

Nema sta, sut je isao Buducnost nenormalno..Sehovic i Nikolic jednostavno su pogadjali preteske suteve preko ruke. Sta reci kada su pogodili cetri trojke na isteku napada. Nemam nesto mnogo da zamerim momcima i Tomicu. Idemo dalje, sledeca stanica Makabi.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 21:56)
Zvezda celu utakmicu ima bolje procente suta. Napad traje do poslednje sekunde. Ovde je odbrana problem.

Laki

pre 4 godine

Ponovicu jos jednom, rekao sam i posle Primorske u Superkupu, i posle Fenera, a evo i veceras posle Buducnosti: Trener Tomic je ubedljivo najslabija karika tima! Fener je pobedjen jer su igraci tog tima van forme i sto nisu kos mogli da pogode, a ne genijalnom igrom zvezde!

Bezimeni

pre 4 godine

Bezimeni, ne radi se o procentima kada igras utakmicu. Kada ti protivnik da 4 trojke na isteku napada, onda ti pada koncentracija, gubis zivce, pocinje da ti ulazi voda u usi i pravis neke glupe faulove. Shvatite, igraci nisu masine, ne igraju procenti tu. Odbrana je veceras bila korektna. Nemam mnogo zamerki ni na Tomica. Jednostavno, ljudi su pogodili nesto sto se retko vidja i to je to. Idemo dalje. Cestitke Buducnosti.
(Gossa placa Zeljko, 13. oktobar 2019 22:18)
Slazem se druze, naravno da to ume da bude veoma iritirajuce, ali Zvezda ima kontrolu suta celu utakmicu. Gubi istu u kljucnim momentima kada se lomi utakmica zbog pre svega losih odluka u odbrani.

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Ekipi Buducnosti je jako isao sut zato je i pobedila,Zvezda se cini jako umorna posle utakmuce sa Fenerbahceom,mnogi su upisali pobedu protiv Buducnosti,ali nisu oni ekipa za potcenjivanje svakako,Kobs je odlican igrac koji razigrava i daje koseve sa distance,Bemfort je odlican suter,bez obzira na ucinak od 6 poena na ovom mecu,Danilo Nikolic takodje zna da pogodi trojku iz ugla,mada i islo ih je veceras sut perfektan,tesko da ce do kraja regularnog dela imati takav sut,nece ni Partizanu biti lako svakako kod kuce a narocito u gostima,sve u svemu na pocetku Aba liga obecava na neizvesnost,bice tu borbe i za opstanak i Plej of,podjesnake sanse za 3,4 mesto imaju Mornar,Fmp,Cedevita i Partizan,pre svega ukoliko Partizan bude izgubio jedno od dva teska gostovanja u Baru ili Ljubljani,onda ce Partizanu biti tesko da nadomesti poraze i dodje do 4 mesta,ali videcemo,sve u svemu u prva dva kola poklekli su i Partizan i Zvezda,tome se niko nije nadao...

mg

pre 4 godine

Reče danas Bartomeu da neće uslov dobijanja licence za EL biti pobede nego sve što okružuje jedan klub pa i navijači i atmosfera. Izgleda da je to jasno i Čoviću i Ostoji pa će ove sezone više da se zapinje u EL i EK nego u ABA. Ja sam ubeđen da iz ABA lige u EL u buduće mogu da idu samo Zvezda ili Partizan. Ako neko treći osvoji ABA opet će u EL neko od ovo dvoje?

Ma ne samo to, ja sam čak čuo da Morača ne ispunjava uslove za EL :))) A tek ako se atmosfera bude gledala, ihaaa, pa Zvezda je tu šampion univerzuma ipak niko drugi nema da se gosti dave i gađaju stolicama i ciglama u toku utakmice a sudije vuku za ruke.

Nevera

pre 4 godine

To "tatino dete" nam je donelo ABA kao jedini play i vas otrsilo. Molite boga da ostane u Zvezdi jer ako ode u FMP opet necete ni videti finale, opet ce vas izvacivati u polufinalu.
A ti koji ga pljuju imaju pamcenje jedne zakrzljale amebe. Da nam nije njega igrali bi u EK zajedno sa uplakanima.
(Nele, 14. oktobar 2019 13:36)

A zesce tesko bilo onaj Partizan od prosle sezone otresti sa sve Gagicem i njemu slicnima. I opet ste morali cetvorokorakom do titule, niste posteno mogli ni sa onako ocajnim Partizanom. Videcemo mi vas ove sezone. Prvo vi dogurajte do play-offa pa cemo onda da pricamo. FMP1 ce vam svakako pokloniti dve pobede.

NoName

pre 4 godine

Prva cetvrtina (07:14)
Rezultat 4-2 za Czv.Na liniju penala ide Kobs.Prvo pogadja,rezultat 4-4.Tapše loptu izmedju dva bacanja, rezultat je 4-5.Pogadja i drugo,rezultat je 4-6 za Budućnost.
(casi, 13. oktobar 2019 20:13)

Kasni grafika, momče. Budućnost je pre tih bacanja pogodila za dva koja su upisana za zakašnjenjem od 15-ak sekundi.

Bari1991

pre 4 godine

Prosto mi je neverovatan Tomic sa ovim forsiranjem Covica. Pisem po stoti put, ali stvarno mi nije jasno....No comment
(Straight Outta München, 13. oktobar 2019 21:47)

Pa ako hoces da budes realan,veceras je Lorenco bio skoro pa katastrofalan,mnogo losiji od Covica.U drugoj cetvrtini smo se nadavali koseva nakon Covicevih asistencija Gistu,za to vreme Lorenco je imao ukupno 0 asistencija.

Kovač

pre 4 godine

Vrh komentar, bravo rođače...Čak mi ni ovaj tvoj pravopis nije zasžetao, koliko si bogovski sročio ovo :)(železničar, 13. oktobar 2019 23:24):)))))slično se sličnom raduje!
(mladići borovi, devojke jele, 13. oktobar 2019 23:53)
Mladići botovi, devojke vrele.

insajder 90210

pre 4 godine

prve cetiri zvanicne utakmice, tri poraza, koper, pao i bud... pobedili fener koji je realno imao najgori dan u poslednjih 100 godina...

cofi

pre 4 godine

covic ima podjendaku minutazu kao nba pojacanje braun...takodje drugi braun igra 10-15min po utakmici,takodje I beron...konstantne izmene,nije pronadjen sistem...glavni igraci sa malim minutazama..

cosmo

pre 4 godine

Kakvi smo mi majstori bezidejnosti ponekad,neverovatno...

Koja je ideja,koji je plan ige,ko ulazi i ko izlazi i zasto...

Nista nisam skapirao.

u raspadu su

pre 4 godine

Nedopustivo je da protiv ovih dunstera odigramo ovakvo poluvreme.primili smo tri četiri puta trojke u poslednjoj sekundi napada.fener smo spustili na 56,a ovi nam dali 46 za poluvreme,a ništa i ne znaju nego samo da mlate sa 8 metara pa ako uđe -uđe.mora to mnogo ozbiljnije u nastavku.sve osim plus 15 za zvezdu je slabo
(slobinator, 13. oktobar 2019 21:01)

Prijatelju, taj Fener je totalno van forme i nista nisu mogli da pogode, zato su dali 56 poena. Kada budes to shvatio prestaces da se lozis da je Zvezda rasturila Fener zato sto je odigrala dobro, da jeste ubacila bi im 85 do 90 poena a ne 68! Naprotiv, Fener je odigrao katastrofalno!

baki

pre 4 godine

Nije strašno što ste izgubili.
Strašno je kako se pravdaš.
Nebitna ti je onda i ABA liga.
Nebitno je čim izgubiš?
Izgubili pa šta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (k, 13. oktobar 2019 23:09)
"Ovaj poraz nas moze da kosta opasno na kraju a sta ce vas da kosta ako znas da vise nemate u ligi prijateljsku kao protiv igokee i mege?" Kakvo je ovo pravdanje?? Sto sam kritikovao i rekao da ovo moze da nas kosta?? Ili tebi izgleda malo panticevski obrnuta istina to sto sam rekao da je futura iz vrha gumara a primorska sa dna iz 2 gumarske pa su to pokusali uporediti (pokusao onaj bodibond jumko puno bolida u jednom liku} ?? Realno kazi da su u istoj ravni futura i oni i ja ti skidam kapu!!! Kup je NEBITAN prijatelju,potpuno nebitan i nista ne donosi..jel ti malo drugacije treba objasniti? Nema nista,prohodnost ni u EL ni u EK pa ni u LS fibe..ma ni u 2 gumarsku...e to je ista ravan nista=nebitno. Jesmo mi uzeli prosle god ali nismo igrali EL pa se moglo a sada 3 dana pred PAO da se lomimo i povredjujemo? Reako sam ja tada minimum 20 za nas u ligi i eto tako i bilo a vi i dalje osvajajte kupove semse suljakovic ali ne znam sta cete sa njim.

Milan

pre 4 godine

Potrošene tolike pare da se dodaju prava pojačanja na tim iz prošle godine, a onda Filip drugi play.
Filip ulazi u igru na plus 3 i lopta za nas, prva dva napada ne možemo da šutnemo prema košu. U trenutku kad je Tomić najzad rešio da ga zameni, na oko 5 minuta do kraja već je bilo minus 7. Jednostavno čovek ne može da igra, u odbrani nikog ne može da čuva, ne daj Bože preuzimanje. U napadu asistira uglavnom Gistu, ali Gist se tako dobro otkriva i igra pik da bi to play iz nižih liga odrađivao. Jednostavno ne može da budi drugi play, a posebno ne u Evorligi. Ako mora na silu da se upropasti ova sezona zbog nečije tvrdoglavosti ok,da to znam pa da više ne gledam, želim vam sve najbolje.

mittar

pre 4 godine

I dalje tvrdim da CZ nema play i pored Lorebmnza. Pod hitno nam treba jedan novi play uz tog Lorenza, umesto Čovića, jer udavi igru totalno. Mora Simanic da igra u ABA ligi i da se da šansa Jovanoviću, dok Se Kuzmić ne vrati??? Mora se teret utakmica i igranja non-stop rasporediti na čitav roster!

Russell Crowe

pre 4 godine

hahahahahahhahahahahahaa..... a juce se pisalo o Partizanu, kako je sezona gotova, los tim, los trener :)
Sta kaze Covic? Jel bio do kraja ili je napustio halu ranije?

KliftonToni

pre 4 godine

@mg U Evroligu ide Partizan 99 posto. Sve i da ne igra finale ABA. Koji ce Bartomeu Budućnost ili Zvezda? Licenca je istekla, ABA ligas dobija wildcard, zato i nema vise davanja licence, da bi Evroliga birala ko ce odavde igrati. Gramzivi Spanac je dao Rusima ove sezone umesto Partizana. Da je imao dve dobio bi je Partizan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pg, 14. oktobar 2019 12:48)

Да је имао две? Његова лига пријатељу...ја мислим да ће следеће године доделити позивницу Босни

SrbEUin

pre 4 godine

Nije samo do odbrane. Ne može se non stop igrati samo odbrana. Borbenost Zvzdinih igrača nije bila manja nego igrača Bud. Slične odbrane, Zvezdina čak malo agresivnija.
Bud je pokazala vrlo dobru, tečnu, organizovanu igru u napadu. Većina poena posle izrađenih akcija posle kojih igrač ostaje sam na šutu. Bud je imala izrađene akcije za sve trojke. Zato i visok procenat, i puno poena.
Zvezda nema taj asortiman napada da može igratina koš više. Slabe su to akcije: uglavnom u reket, pod koš na Gista ili Oja... Nema akcije za trojke Berona, Perpera ili Dobrića. Samo za Fajea i Lazu (koje puštaju) i solo šutevi Čovića i Lorenza.

Dragon37PG

pre 4 godine

Sladjane Za Buducnost su dali vise trojki Danilo Nikolic,Suad Sehovic,Nikola Ivanovic,tako da je mnogo ujednacenije kod Buducnosti u odnosu ma Zvezdu.Nasi momci su vam cijepali mrezicu zajedno sa strancima.