Sreda, 11.09.2019.

15:05

Srbija i Amerika – četvrtak od 13.00!

Košarkaška reprezentacija Srbije će se u četvrtak od 13.00 sastati sa selekcijom SAD.

Izvor: SV

Srbija i Amerika – èetvrtak od 13.00! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

urosRuma

pre 4 godine

Milan
Svako ko je iole pogledao sastav SAD nije ih mogao svrstati medju glavne favorite
Sto se tice Srbije slazem se ogromno razocarenje ali eto prilike da se okusaju sa Amerima i vide na cemu su trenutno

dubioza

pre 4 godine

Tacno se vidi da se u samoj reprezentaciji napravili klanovi. Bjelica je igrao sam protiv Argenitine i protiv svog klana. Toliko je to evidentno da je to neverovatno. Mislim da u svojoj karijeri nije forsieao toliko. Zivi bili pa videli. Po povratku cuce se svasta. Zato je podrska sa klupe izostala. Svi igrali za sebe, umisljeni sampioni. Nisu oni podlegli euforiji i pritisku, nego su zbog toga umisli da su zvezde.

felna

pre 4 godine

Ne znam za vas ali ja osjecam satisfakciju. Uvjek smo imali zelju da igramo sa amerikancima i eto posle svega nesto dobro. Posto ni nama ni njima ne znaci nista, eto prilike za atraktivnu utakmicu. Ne brinimo za buducnost. Prolazim prije pored zgrade kad tamo neki random klinci posle skole na kos igraju. Tacno se vidi da nas narod ima talenta za basket samo gledajuci ih onako, kakve poteze imaju, kako improvizuju. Jedva dobacuju do obruca, ali pokreti tijela su sjajni.

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?
($$$, 11. septembar 2019 16:09)

Pa svi su SAD i Srbiju stavili kao glavne favorite... Nismo ja i ti, nego stručna javnost iz celog sveta. Tako da je normalno da smo imali očekivanja medalja, finale, zlato, to je košarka, igra, što bi rekao neko... p.s. ne mogu da se složim da su kvalitetniji "glavni igrači" kengura i galskih petlova od igrača orlova ili kauboja i nisam rekao da bih voleo da je Srbija na SP igrala bez Bjelice, Bogdanovića, Jokića, naprotiv... ništa nisi razumeo, šta sam napisao...

Mikii

pre 4 godine

Odlicna stvar za nase, da se malo odobrovolje posle teskih poraza. Veci motiv od Amerike u kosarci ne postoji, pa makar to bio i mec za peto mesto. Da vidimo moze li se makar protiv ovog treceg, cetvrtog tima. Voleo bih pobedu iskljucivo zbog Djordjevica, zasluzio ju je.

$$$

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?

Ljubitelj basketa

pre 4 godine

Jel mozes da navedes tu vecinu?

Od nasih je unazadio Bjelicu, Teodosica i Marjanovica. Bjelica uopste ne igra takmicarsku kosarku i mnogo mi se svidjao vise onaj Bjelica iz Fenera nego ovaj. Videcemo sta ce biti sa Guduricem. Da ti ne nabrajam iz drugih reprezentacija. Ima i pozitivnih stvari nekada a to je primer Bogdanovica. Ne kazem nista negativno za NBA, samo mislim da se tamo ne moze svako snaci i da je dosta to komplikovano za evropske igrace. Drugo sistem takmicenja je takav da je vecini ekipa nebitno da li izgube ili pobede. Jos pre sezone se zna ko ide u plej of sigutno i jos par ekipa koje se za to bore. Ostale ekipe igraju radi predstave i publike i naravno najbitniji razlog je novac. Bitne su pune hale, prodaja dresova, cirkus za navijace kako bi vlasnici na kraju bili u plusu. Rezultat je nebitan. Zato ne mozemo ocekivati posle od takvih igraca da nam resavaju utakmice u poslednjoj sekundi. Sto rece Bjelica " Nisam bio mentalno spreman". Ta recenica mnogo govori.

VojaVucic

pre 4 godine

Uzbudjen sam. Sale ce da ocita lekciju Popu, a Srbija Amerima. Pokazacemo mi njima ko je zemlja kosarke. Neka jim Bog pomogne. Napred Srbija!

Rade

pre 4 godine

Greg Popovic nema pojma, pa covek sa 12 NBA igraca uspe da ispadne u cetvrtfinalu, kakav je to trener?! Bas me cudi zasto danas nema ovakvih komentara. Najveci minus Sase Djordjevica i Bogdana Bogdanovica je taj sto su igrali za Partizan, a kada bi Jokic javno rekao za koga navija onda im ni on ne bi valjao. Onaj Petar CZV, sesti razred-drugo polugodiste, nocima sanja Bogdana i prica kako ga nema kad treba...Skoro nista gluplje nisam procitao, treba da dobije orden za ono. Covek sam saspe 50 poena u dva odlucujuca meca i ne valja, uz za malo triple-double protiv Spanije? Beli sutira 5/17 uz pregrst izgubljenih lopti i on kaze imao je 18 poena? Tacno kao nacija ne zasluzujemo nista bolje kad ovakve likove imamo u drustvu.

Pitam se, pitam

pre 4 godine

Kad se neke kockice baš slože, na ovaj ili onaj način, prosto je tako.
Nego, onako usput, da li neko može da nam kaže koliko Jokić prosečno daje koševa po utakmici za svoj američki tim, a koliko je uspeo da da na ovom (njemu očigledno veoma bitnom) svetskom, ej, prvenstvu (za srpsku reprezentaciju).

Јаско Фијаско

pre 4 godine

Ово је финале, додуше не за злато, већ ко ће доживјети највећи фијаско на овом СП. Ко изгуби, носи титулу највећег промашаја турнира.

Zuja

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)

?!?

pre 4 godine

I sad kad dobijemo amere necete vise pljuvati? Nije da ne krivim Djordjevica... Ali kriviti igrace da se nisu zalagali... Nekad ne ide, nema tu hemiju zbog koje postoje treneri

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Francuzi dobili Amere, mi dobili Francuze... dakle najbolji smo na svetu, e sad sto fiba i sudije nece da nan daju zlatnu medalji, sta da radimo... meni je najbitnije da mi znamo da smo najjaci!

Twolf

pre 4 godine

Oni ce igrati sa pet niskih igraca, a nama ce svi igraci u petorci biti preko 2m. Taman da jos jednom vidimo da kosarka vise nije igra divova, i da prevagu prave niski igraci na perimetru. Realno mi od raspada Juge osim Djordjevica i Vujanica (Teo je skoro 2m) nismo imali ni jednog niskog majstora koji pravi razliku. A tog novog majstora nema ni na vidiku.

Slatkica

pre 4 godine

Ako budemo igrali na nasem nivou onda cemo ih dobiti a ako budemo igrali ko sa Spancima i Argetinom ima da izgubimo sa 20/30 razlike

Student

pre 4 godine

Nekako mi se cini da se odmah bolje osecamo posto cemo ipak igrati sa tim Amerima, ajde sasa majstore da te vidimo, svasta si pricao pre turnira o Americi...

Bo

pre 4 godine

Toliko smo kolektivno želeli da igramo sa Amerikancima, kao da niko drugi ne postoji, da se bog sažalio i rešio da nam usliši želje. :) Izmalerisali smo i sebe i njih :)

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Мене мајке ми као да је неко нашамарао од оне утакмице са Шпанијом, као да сам нокаутиран. Ако не добијете ове амере овакве какви су онда нисте низашта. Какве ОИ??? ЈЕЛ СТЕ ТАКВИ МОЋНИ ДОШЛИ ЗБОГ ТОГА? ЗА ШАМПИОНЕ ТРЕБА СРЦЕ А НЕ ДИГИТРОН !!!

nista o nicemu

pre 4 godine

dajte amere da se igramo da se igramooo oooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo ooooooooooooooo o o o o oooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bskfan

pre 4 godine

Finale pre finala :)

Ko pobedi taj je najbolji na svetu. :)

Ajmo Sale, odigraj makar ovu utakmicu onako kako je trebalo citav turnir, daj Jokicu loptu u ruke a ostali igraci neka sutiraju i ulaze ispod kosa. Brza igra, lopta levo desno, in and out, sut sa puno samopouzdanja bez straha od greske, skok u odbrani i napadu, cvrsta igra ali bez faula, pa nek pobedi ko je bolji.

nebojsa markovic

pre 4 godine

Koga briga? Dve porazene ekipe koje bi najradje da se vrate kuci. Kakve je draz te utakmice? Ona ni o cemu ne odlucuje. Nismo svesni sta smo prokocakali i izgubli. A kada vidim kako Francuzi, Amerikanci, Argetninci, Španci Australijansci bodre jedni druge i ginuu na parketu, a onda se setim nase pogrebne atmosfere....Zasluzeno smo krahirali - i zbog (ne)kavliteta nekih igraca i zbog zabluda selektora... Tesko dan ta utakmica ikoga interesuje, cak ni igrace.

Marina

pre 4 godine

Trazili smo - dobili smo!!! Ipak smo se mi najvise jedni za druge spremali...Sutra svi podrzati nase, jer to je ipak projektovano finale

Salu na stranu, ljudi, nasi se sa ovog takmicenja vracaju do koske porazeni. Cak nemamo ni vizu za OI.

I iduceg ljeta sve ispocetka. Ko ce se odluciti da igra kvalifikacije za OI uz napornu sezonu, tek je pitanje

Bane

pre 4 godine

A kako ste samo juce pljuvali saleta eto vam misevi,ko sad igra sa amerima...juce je to bila samo taktika da odvalimo amere...sta ce nam zlato ako nismo deknuli amere 🙂

SRB

pre 4 godine

Eto prilike za nase umisljene NBA zvezde da se jure sa njihovim (ne racunam Bogdana i Bjelicu). Lepo ja kazem da je NBA cirkus i da vecinu evropskih igraca unazadi. Tamo vredi max 30 igraca, ostali ne znaju sta je takmicarska kosarka. Igraju a i ne znaju za sta igraju osim za velike pare. Svejedno pobedio ili izgubio.

Arsenalovac

pre 4 godine

Neka im je Bog u pomoći sutra! Francuzi pametni i pobedili SAD da ne bi morali da igraju sa nama...Šalu na stranu, sutra srce na teren pa šta bude. Makar da izginu naši, daju sve od sebe i neka pokušaju da se časno oproste od ovog svetskog prvenstva i to je to. Siguran sam da su gledali utakmicu, neka iskombinuju recept Turaka i Francuza. Brza igra, Jokić na petici, agresivna odbrana na ivici faula, sportski bezobrazluk i napred u boj pa šta bude. Srbija!

vlada

pre 4 godine

Super. Taman da ne gledam. Zao mi je sto je sve ovako bilo, ali razocarali su me mnogo pristupom. Uspeli su da kod mene izazovu isti osecaj kao kada igraju fudbaleri.

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju. p.s. Preporuka! deco igrajte košarku najpre u srpskim klubovima, razvijte se u ličnosti i igrače pa tamo posle 23-25 godina u inostranstvo. Najpre da budete časni, pošteni, da budete ljudi, da budete zdravi i radosni, a ovo zvezde i zvezdice je sporedno.

$$$

pre 4 godine

Nebitno...Da su Ameri dosli sa A timom, pa u slucaju neke lude pobede (sanse 1 promil), pa da i ima neku vrednost...Ovako...Ovi Ameri sa D timom nisu ni prijatni za gledanje...Muce se...Grese...Steta sto nije dosao Curry & Davis...Ko stvoreni za ovaj SP...A ne blesavi Kemba...Koliko bespotrebnih driblinga on napravi...Centre i prestali da koriste...Bas krs tim...

Александар Ст.

pre 4 godine

Само да нам крене, да Бирча почне да добија 2+1 уместо да их прави, да Јовић сме да шутне када Јокић, пошто замени Бирчу на четворци, да повратну, да Гудура сме да шутне са 3 метра када је сам, да Милутинов настави тамо где стане рекреативац Радуља, да Бели не потроши 30 лопти за 15 постигнутих поена, да цела клупа скочи на Лучићеву блокаду и да Симон буде спреман за акцију ако им Бог стварно помогне па им се деси да нас победе.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bićemo 8 i puna kapa.Kako smo igrali ni to nismo zaslužili.Imaju OI i 2024 ako se bude pokala košarka na istim još uvek..Poyyy

kaligula

pre 4 godine

Jesmo rekli da ćemo igrati sa amerima na sp. Eto ispunili smo obećanje. :)
Samo vi pljujte selektora a on je taktički išao na ovaj susret. ;)

Koko

pre 4 godine

Posto utakmica nije toliko bitna, zamolio bih Djordjevica da mi ispuni jednu zelju.

Stavi Gudurica da igra 20+ minuta i sutne barem 15 puta.

Takodje stavi za centra Milutinova, brz je. Jokicu verovatno trenutno nije ni do cega.

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)
(Zuja, 11. septembar 2019 15:23)
Sarkazam tebra

Јаско Фијаско

pre 4 godine

Ово је финале, додуше не за злато, већ ко ће доживјети највећи фијаско на овом СП. Ко изгуби, носи титулу највећег промашаја турнира.

kaligula

pre 4 godine

Jesmo rekli da ćemo igrati sa amerima na sp. Eto ispunili smo obećanje. :)
Samo vi pljujte selektora a on je taktički išao na ovaj susret. ;)

Zuja

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)

Bo

pre 4 godine

Toliko smo kolektivno želeli da igramo sa Amerikancima, kao da niko drugi ne postoji, da se bog sažalio i rešio da nam usliši želje. :) Izmalerisali smo i sebe i njih :)

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Francuzi dobili Amere, mi dobili Francuze... dakle najbolji smo na svetu, e sad sto fiba i sudije nece da nan daju zlatnu medalji, sta da radimo... meni je najbitnije da mi znamo da smo najjaci!

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Мене мајке ми као да је неко нашамарао од оне утакмице са Шпанијом, као да сам нокаутиран. Ако не добијете ове амере овакве какви су онда нисте низашта. Какве ОИ??? ЈЕЛ СТЕ ТАКВИ МОЋНИ ДОШЛИ ЗБОГ ТОГА? ЗА ШАМПИОНЕ ТРЕБА СРЦЕ А НЕ ДИГИТРОН !!!

Александар Ст.

pre 4 godine

Само да нам крене, да Бирча почне да добија 2+1 уместо да их прави, да Јовић сме да шутне када Јокић, пошто замени Бирчу на четворци, да повратну, да Гудура сме да шутне са 3 метра када је сам, да Милутинов настави тамо где стане рекреативац Радуља, да Бели не потроши 30 лопти за 15 постигнутих поена, да цела клупа скочи на Лучићеву блокаду и да Симон буде спреман за акцију ако им Бог стварно помогне па им се деси да нас победе.

bskfan

pre 4 godine

Finale pre finala :)

Ko pobedi taj je najbolji na svetu. :)

Ajmo Sale, odigraj makar ovu utakmicu onako kako je trebalo citav turnir, daj Jokicu loptu u ruke a ostali igraci neka sutiraju i ulaze ispod kosa. Brza igra, lopta levo desno, in and out, sut sa puno samopouzdanja bez straha od greske, skok u odbrani i napadu, cvrsta igra ali bez faula, pa nek pobedi ko je bolji.

Student

pre 4 godine

Nekako mi se cini da se odmah bolje osecamo posto cemo ipak igrati sa tim Amerima, ajde sasa majstore da te vidimo, svasta si pricao pre turnira o Americi...

Twolf

pre 4 godine

Oni ce igrati sa pet niskih igraca, a nama ce svi igraci u petorci biti preko 2m. Taman da jos jednom vidimo da kosarka vise nije igra divova, i da prevagu prave niski igraci na perimetru. Realno mi od raspada Juge osim Djordjevica i Vujanica (Teo je skoro 2m) nismo imali ni jednog niskog majstora koji pravi razliku. A tog novog majstora nema ni na vidiku.

Bane

pre 4 godine

A kako ste samo juce pljuvali saleta eto vam misevi,ko sad igra sa amerima...juce je to bila samo taktika da odvalimo amere...sta ce nam zlato ako nismo deknuli amere 🙂

Koko

pre 4 godine

Posto utakmica nije toliko bitna, zamolio bih Djordjevica da mi ispuni jednu zelju.

Stavi Gudurica da igra 20+ minuta i sutne barem 15 puta.

Takodje stavi za centra Milutinova, brz je. Jokicu verovatno trenutno nije ni do cega.

Slatkica

pre 4 godine

Ako budemo igrali na nasem nivou onda cemo ih dobiti a ako budemo igrali ko sa Spancima i Argetinom ima da izgubimo sa 20/30 razlike

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)
(Zuja, 11. septembar 2019 15:23)
Sarkazam tebra

Arsenalovac

pre 4 godine

Neka im je Bog u pomoći sutra! Francuzi pametni i pobedili SAD da ne bi morali da igraju sa nama...Šalu na stranu, sutra srce na teren pa šta bude. Makar da izginu naši, daju sve od sebe i neka pokušaju da se časno oproste od ovog svetskog prvenstva i to je to. Siguran sam da su gledali utakmicu, neka iskombinuju recept Turaka i Francuza. Brza igra, Jokić na petici, agresivna odbrana na ivici faula, sportski bezobrazluk i napred u boj pa šta bude. Srbija!

Marina

pre 4 godine

Trazili smo - dobili smo!!! Ipak smo se mi najvise jedni za druge spremali...Sutra svi podrzati nase, jer to je ipak projektovano finale

Salu na stranu, ljudi, nasi se sa ovog takmicenja vracaju do koske porazeni. Cak nemamo ni vizu za OI.

I iduceg ljeta sve ispocetka. Ko ce se odluciti da igra kvalifikacije za OI uz napornu sezonu, tek je pitanje

nebojsa markovic

pre 4 godine

Koga briga? Dve porazene ekipe koje bi najradje da se vrate kuci. Kakve je draz te utakmice? Ona ni o cemu ne odlucuje. Nismo svesni sta smo prokocakali i izgubli. A kada vidim kako Francuzi, Amerikanci, Argetninci, Španci Australijansci bodre jedni druge i ginuu na parketu, a onda se setim nase pogrebne atmosfere....Zasluzeno smo krahirali - i zbog (ne)kavliteta nekih igraca i zbog zabluda selektora... Tesko dan ta utakmica ikoga interesuje, cak ni igrace.

nista o nicemu

pre 4 godine

dajte amere da se igramo da se igramooo oooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo ooooooooooooooo o o o o oooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

vlada

pre 4 godine

Super. Taman da ne gledam. Zao mi je sto je sve ovako bilo, ali razocarali su me mnogo pristupom. Uspeli su da kod mene izazovu isti osecaj kao kada igraju fudbaleri.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bićemo 8 i puna kapa.Kako smo igrali ni to nismo zaslužili.Imaju OI i 2024 ako se bude pokala košarka na istim još uvek..Poyyy

felna

pre 4 godine

Ne znam za vas ali ja osjecam satisfakciju. Uvjek smo imali zelju da igramo sa amerikancima i eto posle svega nesto dobro. Posto ni nama ni njima ne znaci nista, eto prilike za atraktivnu utakmicu. Ne brinimo za buducnost. Prolazim prije pored zgrade kad tamo neki random klinci posle skole na kos igraju. Tacno se vidi da nas narod ima talenta za basket samo gledajuci ih onako, kakve poteze imaju, kako improvizuju. Jedva dobacuju do obruca, ali pokreti tijela su sjajni.

Ljubitelj basketa

pre 4 godine

Jel mozes da navedes tu vecinu?

Od nasih je unazadio Bjelicu, Teodosica i Marjanovica. Bjelica uopste ne igra takmicarsku kosarku i mnogo mi se svidjao vise onaj Bjelica iz Fenera nego ovaj. Videcemo sta ce biti sa Guduricem. Da ti ne nabrajam iz drugih reprezentacija. Ima i pozitivnih stvari nekada a to je primer Bogdanovica. Ne kazem nista negativno za NBA, samo mislim da se tamo ne moze svako snaci i da je dosta to komplikovano za evropske igrace. Drugo sistem takmicenja je takav da je vecini ekipa nebitno da li izgube ili pobede. Jos pre sezone se zna ko ide u plej of sigutno i jos par ekipa koje se za to bore. Ostale ekipe igraju radi predstave i publike i naravno najbitniji razlog je novac. Bitne su pune hale, prodaja dresova, cirkus za navijace kako bi vlasnici na kraju bili u plusu. Rezultat je nebitan. Zato ne mozemo ocekivati posle od takvih igraca da nam resavaju utakmice u poslednjoj sekundi. Sto rece Bjelica " Nisam bio mentalno spreman". Ta recenica mnogo govori.

Mikii

pre 4 godine

Odlicna stvar za nase, da se malo odobrovolje posle teskih poraza. Veci motiv od Amerike u kosarci ne postoji, pa makar to bio i mec za peto mesto. Da vidimo moze li se makar protiv ovog treceg, cetvrtog tima. Voleo bih pobedu iskljucivo zbog Djordjevica, zasluzio ju je.

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju. p.s. Preporuka! deco igrajte košarku najpre u srpskim klubovima, razvijte se u ličnosti i igrače pa tamo posle 23-25 godina u inostranstvo. Najpre da budete časni, pošteni, da budete ljudi, da budete zdravi i radosni, a ovo zvezde i zvezdice je sporedno.

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?
($$$, 11. septembar 2019 16:09)

Pa svi su SAD i Srbiju stavili kao glavne favorite... Nismo ja i ti, nego stručna javnost iz celog sveta. Tako da je normalno da smo imali očekivanja medalja, finale, zlato, to je košarka, igra, što bi rekao neko... p.s. ne mogu da se složim da su kvalitetniji "glavni igrači" kengura i galskih petlova od igrača orlova ili kauboja i nisam rekao da bih voleo da je Srbija na SP igrala bez Bjelice, Bogdanovića, Jokića, naprotiv... ništa nisi razumeo, šta sam napisao...

Rade

pre 4 godine

Greg Popovic nema pojma, pa covek sa 12 NBA igraca uspe da ispadne u cetvrtfinalu, kakav je to trener?! Bas me cudi zasto danas nema ovakvih komentara. Najveci minus Sase Djordjevica i Bogdana Bogdanovica je taj sto su igrali za Partizan, a kada bi Jokic javno rekao za koga navija onda im ni on ne bi valjao. Onaj Petar CZV, sesti razred-drugo polugodiste, nocima sanja Bogdana i prica kako ga nema kad treba...Skoro nista gluplje nisam procitao, treba da dobije orden za ono. Covek sam saspe 50 poena u dva odlucujuca meca i ne valja, uz za malo triple-double protiv Spanije? Beli sutira 5/17 uz pregrst izgubljenih lopti i on kaze imao je 18 poena? Tacno kao nacija ne zasluzujemo nista bolje kad ovakve likove imamo u drustvu.

$$$

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?

VojaVucic

pre 4 godine

Uzbudjen sam. Sale ce da ocita lekciju Popu, a Srbija Amerima. Pokazacemo mi njima ko je zemlja kosarke. Neka jim Bog pomogne. Napred Srbija!

$$$

pre 4 godine

Nebitno...Da su Ameri dosli sa A timom, pa u slucaju neke lude pobede (sanse 1 promil), pa da i ima neku vrednost...Ovako...Ovi Ameri sa D timom nisu ni prijatni za gledanje...Muce se...Grese...Steta sto nije dosao Curry & Davis...Ko stvoreni za ovaj SP...A ne blesavi Kemba...Koliko bespotrebnih driblinga on napravi...Centre i prestali da koriste...Bas krs tim...

SRB

pre 4 godine

Eto prilike za nase umisljene NBA zvezde da se jure sa njihovim (ne racunam Bogdana i Bjelicu). Lepo ja kazem da je NBA cirkus i da vecinu evropskih igraca unazadi. Tamo vredi max 30 igraca, ostali ne znaju sta je takmicarska kosarka. Igraju a i ne znaju za sta igraju osim za velike pare. Svejedno pobedio ili izgubio.

dubioza

pre 4 godine

Tacno se vidi da se u samoj reprezentaciji napravili klanovi. Bjelica je igrao sam protiv Argenitine i protiv svog klana. Toliko je to evidentno da je to neverovatno. Mislim da u svojoj karijeri nije forsieao toliko. Zivi bili pa videli. Po povratku cuce se svasta. Zato je podrska sa klupe izostala. Svi igrali za sebe, umisljeni sampioni. Nisu oni podlegli euforiji i pritisku, nego su zbog toga umisli da su zvezde.

Pitam se, pitam

pre 4 godine

Kad se neke kockice baš slože, na ovaj ili onaj način, prosto je tako.
Nego, onako usput, da li neko može da nam kaže koliko Jokić prosečno daje koševa po utakmici za svoj američki tim, a koliko je uspeo da da na ovom (njemu očigledno veoma bitnom) svetskom, ej, prvenstvu (za srpsku reprezentaciju).

?!?

pre 4 godine

I sad kad dobijemo amere necete vise pljuvati? Nije da ne krivim Djordjevica... Ali kriviti igrace da se nisu zalagali... Nekad ne ide, nema tu hemiju zbog koje postoje treneri

urosRuma

pre 4 godine

Milan
Svako ko je iole pogledao sastav SAD nije ih mogao svrstati medju glavne favorite
Sto se tice Srbije slazem se ogromno razocarenje ali eto prilike da se okusaju sa Amerima i vide na cemu su trenutno

Rade

pre 4 godine

Greg Popovic nema pojma, pa covek sa 12 NBA igraca uspe da ispadne u cetvrtfinalu, kakav je to trener?! Bas me cudi zasto danas nema ovakvih komentara. Najveci minus Sase Djordjevica i Bogdana Bogdanovica je taj sto su igrali za Partizan, a kada bi Jokic javno rekao za koga navija onda im ni on ne bi valjao. Onaj Petar CZV, sesti razred-drugo polugodiste, nocima sanja Bogdana i prica kako ga nema kad treba...Skoro nista gluplje nisam procitao, treba da dobije orden za ono. Covek sam saspe 50 poena u dva odlucujuca meca i ne valja, uz za malo triple-double protiv Spanije? Beli sutira 5/17 uz pregrst izgubljenih lopti i on kaze imao je 18 poena? Tacno kao nacija ne zasluzujemo nista bolje kad ovakve likove imamo u drustvu.

SRB

pre 4 godine

Eto prilike za nase umisljene NBA zvezde da se jure sa njihovim (ne racunam Bogdana i Bjelicu). Lepo ja kazem da je NBA cirkus i da vecinu evropskih igraca unazadi. Tamo vredi max 30 igraca, ostali ne znaju sta je takmicarska kosarka. Igraju a i ne znaju za sta igraju osim za velike pare. Svejedno pobedio ili izgubio.

vlada

pre 4 godine

Super. Taman da ne gledam. Zao mi je sto je sve ovako bilo, ali razocarali su me mnogo pristupom. Uspeli su da kod mene izazovu isti osecaj kao kada igraju fudbaleri.

Pitam se, pitam

pre 4 godine

Kad se neke kockice baš slože, na ovaj ili onaj način, prosto je tako.
Nego, onako usput, da li neko može da nam kaže koliko Jokić prosečno daje koševa po utakmici za svoj američki tim, a koliko je uspeo da da na ovom (njemu očigledno veoma bitnom) svetskom, ej, prvenstvu (za srpsku reprezentaciju).

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Мене мајке ми као да је неко нашамарао од оне утакмице са Шпанијом, као да сам нокаутиран. Ако не добијете ове амере овакве какви су онда нисте низашта. Какве ОИ??? ЈЕЛ СТЕ ТАКВИ МОЋНИ ДОШЛИ ЗБОГ ТОГА? ЗА ШАМПИОНЕ ТРЕБА СРЦЕ А НЕ ДИГИТРОН !!!

$$$

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?

Mikii

pre 4 godine

Odlicna stvar za nase, da se malo odobrovolje posle teskih poraza. Veci motiv od Amerike u kosarci ne postoji, pa makar to bio i mec za peto mesto. Da vidimo moze li se makar protiv ovog treceg, cetvrtog tima. Voleo bih pobedu iskljucivo zbog Djordjevica, zasluzio ju je.

Zuja

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)

bskfan

pre 4 godine

Finale pre finala :)

Ko pobedi taj je najbolji na svetu. :)

Ajmo Sale, odigraj makar ovu utakmicu onako kako je trebalo citav turnir, daj Jokicu loptu u ruke a ostali igraci neka sutiraju i ulaze ispod kosa. Brza igra, lopta levo desno, in and out, sut sa puno samopouzdanja bez straha od greske, skok u odbrani i napadu, cvrsta igra ali bez faula, pa nek pobedi ko je bolji.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bićemo 8 i puna kapa.Kako smo igrali ni to nismo zaslužili.Imaju OI i 2024 ako se bude pokala košarka na istim još uvek..Poyyy

Ljubitelj basketa

pre 4 godine

Jel mozes da navedes tu vecinu?

Od nasih je unazadio Bjelicu, Teodosica i Marjanovica. Bjelica uopste ne igra takmicarsku kosarku i mnogo mi se svidjao vise onaj Bjelica iz Fenera nego ovaj. Videcemo sta ce biti sa Guduricem. Da ti ne nabrajam iz drugih reprezentacija. Ima i pozitivnih stvari nekada a to je primer Bogdanovica. Ne kazem nista negativno za NBA, samo mislim da se tamo ne moze svako snaci i da je dosta to komplikovano za evropske igrace. Drugo sistem takmicenja je takav da je vecini ekipa nebitno da li izgube ili pobede. Jos pre sezone se zna ko ide u plej of sigutno i jos par ekipa koje se za to bore. Ostale ekipe igraju radi predstave i publike i naravno najbitniji razlog je novac. Bitne su pune hale, prodaja dresova, cirkus za navijace kako bi vlasnici na kraju bili u plusu. Rezultat je nebitan. Zato ne mozemo ocekivati posle od takvih igraca da nam resavaju utakmice u poslednjoj sekundi. Sto rece Bjelica " Nisam bio mentalno spreman". Ta recenica mnogo govori.

?!?

pre 4 godine

I sad kad dobijemo amere necete vise pljuvati? Nije da ne krivim Djordjevica... Ali kriviti igrace da se nisu zalagali... Nekad ne ide, nema tu hemiju zbog koje postoje treneri

dubioza

pre 4 godine

Tacno se vidi da se u samoj reprezentaciji napravili klanovi. Bjelica je igrao sam protiv Argenitine i protiv svog klana. Toliko je to evidentno da je to neverovatno. Mislim da u svojoj karijeri nije forsieao toliko. Zivi bili pa videli. Po povratku cuce se svasta. Zato je podrska sa klupe izostala. Svi igrali za sebe, umisljeni sampioni. Nisu oni podlegli euforiji i pritisku, nego su zbog toga umisli da su zvezde.

kaligula

pre 4 godine

Jesmo rekli da ćemo igrati sa amerima na sp. Eto ispunili smo obećanje. :)
Samo vi pljujte selektora a on je taktički išao na ovaj susret. ;)

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Francuzi dobili Amere, mi dobili Francuze... dakle najbolji smo na svetu, e sad sto fiba i sudije nece da nan daju zlatnu medalji, sta da radimo... meni je najbitnije da mi znamo da smo najjaci!

VojaVucic

pre 4 godine

Uzbudjen sam. Sale ce da ocita lekciju Popu, a Srbija Amerima. Pokazacemo mi njima ko je zemlja kosarke. Neka jim Bog pomogne. Napred Srbija!

nista o nicemu

pre 4 godine

dajte amere da se igramo da se igramooo oooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo ooooooooooooooo o o o o oooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

$$$

pre 4 godine

Nebitno...Da su Ameri dosli sa A timom, pa u slucaju neke lude pobede (sanse 1 promil), pa da i ima neku vrednost...Ovako...Ovi Ameri sa D timom nisu ni prijatni za gledanje...Muce se...Grese...Steta sto nije dosao Curry & Davis...Ko stvoreni za ovaj SP...A ne blesavi Kemba...Koliko bespotrebnih driblinga on napravi...Centre i prestali da koriste...Bas krs tim...

felna

pre 4 godine

Ne znam za vas ali ja osjecam satisfakciju. Uvjek smo imali zelju da igramo sa amerikancima i eto posle svega nesto dobro. Posto ni nama ni njima ne znaci nista, eto prilike za atraktivnu utakmicu. Ne brinimo za buducnost. Prolazim prije pored zgrade kad tamo neki random klinci posle skole na kos igraju. Tacno se vidi da nas narod ima talenta za basket samo gledajuci ih onako, kakve poteze imaju, kako improvizuju. Jedva dobacuju do obruca, ali pokreti tijela su sjajni.

Student

pre 4 godine

Nekako mi se cini da se odmah bolje osecamo posto cemo ipak igrati sa tim Amerima, ajde sasa majstore da te vidimo, svasta si pricao pre turnira o Americi...

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju. p.s. Preporuka! deco igrajte košarku najpre u srpskim klubovima, razvijte se u ličnosti i igrače pa tamo posle 23-25 godina u inostranstvo. Najpre da budete časni, pošteni, da budete ljudi, da budete zdravi i radosni, a ovo zvezde i zvezdice je sporedno.

Slatkica

pre 4 godine

Ako budemo igrali na nasem nivou onda cemo ih dobiti a ako budemo igrali ko sa Spancima i Argetinom ima da izgubimo sa 20/30 razlike

Twolf

pre 4 godine

Oni ce igrati sa pet niskih igraca, a nama ce svi igraci u petorci biti preko 2m. Taman da jos jednom vidimo da kosarka vise nije igra divova, i da prevagu prave niski igraci na perimetru. Realno mi od raspada Juge osim Djordjevica i Vujanica (Teo je skoro 2m) nismo imali ni jednog niskog majstora koji pravi razliku. A tog novog majstora nema ni na vidiku.

Lazni Brkajlo

pre 4 godine

Nemojte da pišete kako ćemo gaziti amere i dajte amere da se igramo. Stvaramo nepotreban pritisak na ekipu i lepo je pričao Đorđević o tome. :)
(Zuja, 11. septembar 2019 15:23)
Sarkazam tebra

Јаско Фијаско

pre 4 godine

Ово је финале, додуше не за злато, већ ко ће доживјети највећи фијаско на овом СП. Ко изгуби, носи титулу највећег промашаја турнира.

nebojsa markovic

pre 4 godine

Koga briga? Dve porazene ekipe koje bi najradje da se vrate kuci. Kakve je draz te utakmice? Ona ni o cemu ne odlucuje. Nismo svesni sta smo prokocakali i izgubli. A kada vidim kako Francuzi, Amerikanci, Argetninci, Španci Australijansci bodre jedni druge i ginuu na parketu, a onda se setim nase pogrebne atmosfere....Zasluzeno smo krahirali - i zbog (ne)kavliteta nekih igraca i zbog zabluda selektora... Tesko dan ta utakmica ikoga interesuje, cak ni igrace.

Marina

pre 4 godine

Trazili smo - dobili smo!!! Ipak smo se mi najvise jedni za druge spremali...Sutra svi podrzati nase, jer to je ipak projektovano finale

Salu na stranu, ljudi, nasi se sa ovog takmicenja vracaju do koske porazeni. Cak nemamo ni vizu za OI.

I iduceg ljeta sve ispocetka. Ko ce se odluciti da igra kvalifikacije za OI uz napornu sezonu, tek je pitanje

Koko

pre 4 godine

Posto utakmica nije toliko bitna, zamolio bih Djordjevica da mi ispuni jednu zelju.

Stavi Gudurica da igra 20+ minuta i sutne barem 15 puta.

Takodje stavi za centra Milutinova, brz je. Jokicu verovatno trenutno nije ni do cega.

Arsenalovac

pre 4 godine

Neka im je Bog u pomoći sutra! Francuzi pametni i pobedili SAD da ne bi morali da igraju sa nama...Šalu na stranu, sutra srce na teren pa šta bude. Makar da izginu naši, daju sve od sebe i neka pokušaju da se časno oproste od ovog svetskog prvenstva i to je to. Siguran sam da su gledali utakmicu, neka iskombinuju recept Turaka i Francuza. Brza igra, Jokić na petici, agresivna odbrana na ivici faula, sportski bezobrazluk i napred u boj pa šta bude. Srbija!

Bo

pre 4 godine

Toliko smo kolektivno želeli da igramo sa Amerikancima, kao da niko drugi ne postoji, da se bog sažalio i rešio da nam usliši želje. :) Izmalerisali smo i sebe i njih :)

Александар Ст.

pre 4 godine

Само да нам крене, да Бирча почне да добија 2+1 уместо да их прави, да Јовић сме да шутне када Јокић, пошто замени Бирчу на четворци, да повратну, да Гудура сме да шутне са 3 метра када је сам, да Милутинов настави тамо где стане рекреативац Радуља, да Бели не потроши 30 лопти за 15 постигнутих поена, да цела клупа скочи на Лучићеву блокаду и да Симон буде спреман за акцију ако им Бог стварно помогне па им се деси да нас победе.

Milan

pre 4 godine

Duel NBA zvezda, vaaaaaauuuuu! Inače, ovi Česi, kenguri, igrači od 40 godina i pomalo nezgodni galski petlovi su zalutali na SP. To će sutra da im objasne NBA zvezde u medjusobnom okršaju.
(Milan, 11. septembar 2019 15:39)

Gde igraju glavni igraci kengura i galskih petlova?

Jel bi voleo da je Srbija igrala bez Jokica, Bogdanovica i Bjelice?
($$$, 11. septembar 2019 16:09)

Pa svi su SAD i Srbiju stavili kao glavne favorite... Nismo ja i ti, nego stručna javnost iz celog sveta. Tako da je normalno da smo imali očekivanja medalja, finale, zlato, to je košarka, igra, što bi rekao neko... p.s. ne mogu da se složim da su kvalitetniji "glavni igrači" kengura i galskih petlova od igrača orlova ili kauboja i nisam rekao da bih voleo da je Srbija na SP igrala bez Bjelice, Bogdanovića, Jokića, naprotiv... ništa nisi razumeo, šta sam napisao...

Bane

pre 4 godine

A kako ste samo juce pljuvali saleta eto vam misevi,ko sad igra sa amerima...juce je to bila samo taktika da odvalimo amere...sta ce nam zlato ako nismo deknuli amere 🙂

urosRuma

pre 4 godine

Milan
Svako ko je iole pogledao sastav SAD nije ih mogao svrstati medju glavne favorite
Sto se tice Srbije slazem se ogromno razocarenje ali eto prilike da se okusaju sa Amerima i vide na cemu su trenutno