Utorak, 10.09.2019.

19:30

"Nije bilo nikakvih problema u ekipi, poraz isključivo naša krivica"

Nemanja Bjelica, krilni košarkaš reprezentacije Srbije, izvinio se naciji zbog poraza u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini.

Izvor: PT

"Nije bilo nikakvih problema u ekipi, poraz iskljuèivo naša krivica" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

Kakva je ovo drzava...Da zbog ispadanja u cetvrtfinalu SP , momak koji je zapostavio porodicu da bi radio za reprezentaciju treba da se izvinjava naciji?!?! Nemanja , nema potrebe nikom da se izvinjavate, pogotovu ne narodu koji prodaje sebe za 2 hiljade i sendvic ili celo leto lezi i nista ne radi osim pljuvanja po momcima i jednom Salu Djordjevicu zbog " neuspeha" ...

petar

pre 4 godine

Au što mene sve ovo neodoljivo podseća na SP u fudbalu '98. Sve preslikano - najjači tim posle ko zna koliko vremena, euforija, dranje Mađara u baražu, nebo je granica, selektor diletant kome drugi sastavljaju ekipu, ortačko-kumovska ekspedicija, klanovi, i na kraju hladan tuš odmah na početku nokaut faze. Nije ni čudo, KS već lagano postaje ono što je FS već decenijama.

Mr

pre 4 godine

Fali vam neko sa mudima jer ih nemate osim Bogdana a jedan pravi muski je malo.Tu se vidi nedostatak Tea i Gagija vi ostali mozete da igrate samo kad dobijamo onda ste profesori maestri ovako ste blago je reci evnusi jer za vas su nase zene zveri i borci kako se bore za grb.Sve treba da vas je sramota

Aleksandar

pre 4 godine

Neću da ulazim u ove rekla-kazala komentare, niti znam šta se sve tačno i kako dešavalo van terena ali jedno znam: svi su ih već proglasili svetskim prvacima i pre nego što je prvenstvo počelo. Druga stvar, budimo malo realni, da smo u fudbalu peti ili osmi na svetu, slavili bi kao zlatnu medalju a da smo u ekonomiji i pedeset peti na svetu, gde bi nam bio kraj?!

slaviša šmigič

pre 4 godine

jasno ko beli dan,da nam trebaju igrači poput davidovca i marinkoviča pored jednog krštenog playmajkera poput teodosiča,da razigra ekipu čim stavimo bogdana na keca i tebe od nas neostane ništa to je prava istina gledala se visina umesto kvalitete inače bi marinkovič igrao umesto guduriča i davidovac umesto bjelice pa sa tom visinom trebao bi,da kidaš u odbrani.nabili ste kilazu i izgubili srce i vic u igri koja vas krasila pre odlaska u ameriku danas moze igrati gotovo svako bu americi a nekad nije bilo baš tako,da svako ko se seti,da igra ode u ameriku gde se neigra košarka odbrana nema več samo neki šov sa polasatnim reklamama.

branimir

pre 4 godine

Zeljko je u Beogradu rekao istinu...Djordjevic pokusava da sve nesuglasice sa igracima sakrije...videla se jasno atmosfera u ekipi, blede I neuverljive izjave...to je glavni uzrok...a sto se taktike tice Duda mu je pristojnim recnikom posle poraza od Spanije rekao da je lose vodio ekipu I skrenuo mu paznju kako treba protiv Argentine postaviti igru...ocigledno uzalud...kumovski strucni stab je najpametniji

Miks

pre 4 godine

Beli postenjacina! Boli me poraz, ali me ne boli ni Sasa sa cudnim iznudjenim rjesenjima, ni pola Jokica na ovom prvenstvu, ni psihicki klonuo Beli. Boli me breee kapiten Raduljica!

Hvala mu na svemu prije, ali je covjek izgubio sebe u ove 3 god. Pogledajte njega na OI u Riu, tu snagu, tu zelju. Znao se redovno zaletiti u reklame da bi obezbjedio posjed lopte, onako uvrijedjeno psuje sudije kod nepostojecih faula, u reketu uz podrsku Macvana i Kaline u bloku zatvara maximalno. Otisao je Kinu, razumljivo, izgubio dosta na potentnosti i skocnosto, ali taj zar u ocima, to mene boli...Njega nema, a on zivi u nekom svom zenu. ona izjava juce je sve samo ne kapitenska. Beli se juce, suzdrzavajuci se da ne zaplace, ponio kao veci kapiten od njega!!

Gdje nestala ona Srbija u crvenim dresovima, gdje nestala nasa cuvena igra? Gdje nestalo to skakanje sa klupe igraca i strucnog staba onako kompletno, kada sudija ne svira nekibfaul? I te "crvene" je trenirao Sasa Djordjevic, odlazili su u na velika takmicenja nekompletni uvijek, ali smo se ipak vracali sa srebrom jer smo ucili iz pocetnih poraza i podizali formu.

bskfan

pre 4 godine

Sve su to fini momci i ne verujem da bi neko od njih usao u neki konflikt ili bilo sta javno rekao ali tu definitivno nisu bila cista posla. I iskreno, Beli mi je tu najsumljiviji. Jos na pocetku priprema Djordjevic pominje razgovor sa Bogijem u vezi spremnosti, zatim Beli govori o "vise postovanja" sto takodje govori da je postojao problem, kasnije Djordjevic opet ima neke cudne izjave, onda Milutinov trazi zamenu i odlazi nervozan iz sale, a posle toga vise nema izjava ali postoji govor tela. Na prvih nekoliko utakmica Jokic krece agresivno (onako kako igra u Denveru) i video se entuzijazam kod Jovica i Micica sto ce igrati sa Jokicem, Bogi krece sa ulazima ispod kosa za Jokiceve asistencije, Simon i Bircha dobijaju pasove za trojke iz ugla, ali sve to biva saseceno, kao po necijoj komandi. Kako i zasto, saznace se.

Mile NL

pre 4 godine

Kad ti je koncepcija sve vreme da forsiras rekreativce Bircevica i Raduljicu ispred Jokica, Milutinova i Bjelice, a onda naredis da Bogdan najvise sutira i drzi loptu, a Jovic, Micic, Guduric, Lucic i Simonovic su tu da trce okolo i dodaju, naravno da dodje do poremecenih odnosa, frustracije i totalnog raspada na kraju. I onda ocekujes da Jokic i Bjelica tek tako proigraju u poslednjoj utakmici na svojim pozicijama, ili ova petorica da krenu da pogadaju trojke, a nerazigrani u prethodnih 10-12 utakmica. Jos bez taktike, strategije, nacrtanih akcija - "trust" mozgova se skupio na klupi sa sve Mutom i kumom Jovicom.

Tequila

pre 4 godine

ja ne krivim igrace. Igrali su kako su mogli i koliko su mogli. Nije oovo lako. Propadne ti leto i odmor. Zbog cega? Zbog reprenzetacije ma idi covece. Mene samo nervira Djordjevic sa onim potcenjivanjem amera. Pa dal si normalan. A narod ko narod umislio da smo bolji od amera. Pocnimo da postujemo Amere i kazemo ok najbolji ste i ucicemo od vas. Dolaze sa 4 timom. Pripreme odradjuju prvi put. Pa jel vi svatate da je njima pomocni trener u timu cova koji je moZda vise postigao od Popovicha. Ali nema sujere. Postovanje. Kod nas nema sanse za tako nesto. Tacno sam znao. Samo sam ceko komentare tipa dopingovani ameri ovo ono. Hajmo sad - dopingovani argentinci.

neki nebitan lik

pre 4 godine

Bitno je pre svega biti covek, preuzeti odgovornost i ne kriti se iza grupe kao sto to radi sujetni Internacionale. Hvala majstore i tebi i Bogdanu i Jokicu sto ste izdvojili svoje slobodno vreme koje inace nemate kao profesionalni sportisti da nama donesete radost. Nije uspelo ali imali ste volju i zelju i bice bolje sledeci put uz nekog boljeg selektora.

Marica

pre 4 godine

Sto rece Gurovic , motivacija ekipe nula bodova. Klupa muk, umesto da bodre svoje saigrace..trutovi jedni, bez plana I ideje ilo volje da pobede.

Jaran

pre 4 godine

Srba
14 poena
7 skokova
5 asistencija
2 ukradene
1 blokada

^ Ovo je statistika Nikole Jokica u PRVOM POLUVREMENU, samo i to samo zbog njega nismo gubili realnih 15 razlike na poluvremenu. Treba da se postavi pitanje vama (Saletovim botovima) i Saletu kako je doslo do toga da ti UBEDLJIVO najbolji igrac (daleko bolji od Bogdana (bez uvrede)) svaki mec pocinje sa klupe i to na poziciji KRILNOG CENTRA? Zasto je Jokic samo u jednom poluvremenu za celo prokleto prvenstvo dobio priliku da igra kako zna i ume i zasto je bas protiv Argentine nas trener odlucio da prilicno skrati Bogdanove dodire sa loptom i forsira neke druge igrace? Zar se to ne radi kada vodis 20 razlike protiv Angole i Filipina? Zar se to ne radi na lakim pripremama?

carpediem

pre 4 godine

Poraz od Spanije je sasekao ekipu, posle lakih i ubedljivih pobeda desio se samar, uvukla se nesigurnost i to se juce ispoljilo, a cetvrtfinale je utakmica velikog uloga, ili ides po medalju ili te nema nigde. Nama je dosla po svemu sudeci na krivoj nozi, los dan selektora, los dan igraca, Argentina ubaci sve sto sutne i to je to... prosto

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Pregoreo je brat Belkan. Razumem ga. Nije prošao pripeme, van šablona generalno celo prvenstvo. I sad upadaš u tim gde su ključevi igre kod Bogdana, a sa druge strane saradnja sa visokim igračima ne postoji, jer se vrte 6 ljudi na 2 mesta. Ti si jedina školovana četvorka i imaš 31 i moraš da povučeš, naravno. Nenormalna situacija. Pokušao na silu, na svoju ruku i znao da je verovatno i nema smisla ali drugačije teško da je moglo u takvim okolnostima.

Hvala ti što si poštena duša. Još mi odzvanja, "Naš narod je dobar narod, verovali su u nas, podržavali su i sad su frustrirani, naravno". Dobri dečko naš.

Хаџи

pre 4 godine

Ništa od ovolike halabuke i kritika ne bi bilo da je Đorđević prepoznao momenat i u 4/4 nakon trojke Gudurića, a pri rezultatu 80-79 za nas, da je pozvao tajm i malo konsolidovao redove Srbije. Nakon te trojke, naredna tri napada Argentinci promašuju i mi imamo kontra napade i šta se dešava, mi mašimo sva tri napada bezidejnom i ishitrenom igrom u napadu. To je bilo 5 minuta do kraja meča, tad je bio momenat da ih preokrenemo i dobijemo. Tad je trebao da nacrta dve tri verzije napada za Jokića ili Bogdana, a ne lopta slučajno dolazi ponovo do Gudurića i on naravno po običaju promašuje otvoren šut. Mene je iznenadio i sa trojkom pre toga... ali taj momenat je bio ključan, jer oni nakon ta tri napada odigrali su 3x PnR na Skoli i sva tri puta je prošlo... Čija je to greška?

Drusko

pre 4 godine

Kad neko sa klupe totalno razbije igrace dajuci im pogresnu ulogu, naravno da ce igrac da stane jer ne zna kako da postupi. Svi su oni medjusobno dobri, ali su ubijeni pogresnim zadacima i vodjenjem. Moj skromni utisak.

dr rockter

pre 4 godine

Pogrešna ti je premisa, dobri moj Nemanja. Naš narod nije dobar narod. Jedva čekamo da opljunemo po košarkašima, vaterpolistima, odbojkašima, Noletu... Prilikom prvog neuspjeha. Komentari to prilično dobro pokazuju.

anica

pre 4 godine

Kabadahija ahahahha...Boze koliko je pametan i skroman Nemanja...mnogo mi zao sto je najodvratnije vredjan, nazivan bitangom i da je poremecen, a da smo dobar narod u pravu je...

Mladen

pre 4 godine

Izjave ovakvog tipa govore o tome da oni i dalje ne znaju šta ih je snašlo ni gde su grešili, što znači da će im se to desiti opet, na isti način. Užas!

Jord4nnnn

pre 4 godine

Zašto ne kažete da su se na treningu, posle Španije, pokoškali Raduljica i Jokić i da je to, između ostalog, ubilo hemiju u ekipi? Zašto se to krije? Pa budite otvoreni do kraja, ako već dajete ovakve izjave.

А има ли Јокићеве изјаве

pre 4 godine

Само Бјелици и Богдановићу криво, али баш криво, због пораза. Тешко људима, само што не плачу. Види се то и ту искреност ценим. Капа доле.

anica

pre 4 godine

Nemanja, nije moglo bolje da se zavrsi...mnogo ste vredjani od strane naseg naroda...nekako je sve bilo bedno. Tebi svaka cast na zrelosti. Ljubi te Anica.

Janko

pre 4 godine

Evo jutro posle još uvek jako boli ali je glava bistrija. Zaista ovi momci su nam već pokazali koliko su dobri I da su spremni da se žrtvuju za Srbiju I jedni za druge. Postoje ovakvi dani u životu a očigledno I sportu kada padne energija i ništa ne ide od ruke a protivniku sve.
Što se selektora tiče smatram da je previše tu priče I kontroverzi bilo I pre prvenstva, tokom priprema a I na prvenstvu. Nije obavio svoj posao kako treba. To stoji I to je istina. Da li je potrebno da podnese ostavku ili da ostane? Mislim da je dovoljno častan da sam shvati I vidi da li je do njega bilo I u zavisnosti od toga kako se oseća donese odluku.

mali baja

pre 4 godine

Stalno pljujete i omalovazavate fudbalere, a oni sinoc pobedili nikad jaci Luksemburg. Sa druge strane, usta su vam puna hvalospeva za kosarkase(zlatni,najbolji, najjaci), a oni gube od nikad slabije Argentine. Ko koga ovde?

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Strucni stab je zakazao, dignuta forma da se osvoji Akropolis kup, najjaca igra bila protiv Filipina i Angole, vec u drugoj fazi na najvaznijoj utakmici pucamo, sujeta i preveliki ego i ograniceno trenersko znanje Djordjevica, najbolji centar sveta igra na poziciji 4 ko rezerva nekom levom Bircevicu...

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Beli majstore, ovakva iskrena i poštena izjava je pravo lice šampiona. Nema alibija, kad si bio truba, priznaš, jesam drugari, razočarao sam, praštajte i to je to. Sramno je da jedan Saša Đorđević posle "Nek je Amerima Bog u pomoći", "nosiću pehar na Kosovo", krivi narod koji je disao kao jedan i dao ludačku podršku od prvog od dana. Da, ložili smo se! Jer, zamisli, verovali smo da smo ta ekipa i da treba da idemo do kraja! Sram nas bilo! Da smo ćutali, opet narod kriv.

Pljunuo si na ljude koji su najviše bili uz tebe. Zato treba da odeš, ne zbog samog poraza, biće ih još. Veliko razočaranje.

Nemanja još jednom, bravo. Kapiten!

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Без зезања ОВДЕ НИСУ ЧИСТА ПОСЛА,СА ЊИМА СЕ НЕШТО ДОГОДИЛО ! НЕМА ШАНСЕ ДА ОНАКО ОДИГРАТЕ!!! Боље истину на видело као Жељко у Београду него да гурате под тепих. Ово бре као да сте играли за Кладионице,као да сте продали мечеве. Нема теорије да је све чисто НЕМА !!!

k

pre 4 godine

lose su bile mnoge stvari npr
1. potcenjivacke izjave Djordjevica o igranju sa reprezetacijama manjeg kvaliteta , to jednostavno nije ok, jer su se one plasirale tu kao i vi
2. prvi jaci protivnik i pokazujete karakter i gubite vasu igru
3.izjava kapitena nakon poraza totalno neprimerena
4.nisu krivi ni mediji ni fiba sto su vas proglasili favoritima samo i iskljucivo vase glave sto to nisu umele to da iznesu , mozda je do trenera , a mozda i njemu niko nikada nije to pricao, nego se takav rodis ili ne

MPP

pre 4 godine

NEVERUJEM
da je bilo loše atmosvere u reprezentaciji ... Jednostavno bez Teodosića se u ovom trenutku nije moglo....ostali smo bez bekovske linije što je osnovna organizaciona poluga u basketu .....pobedjuje ekipa koja ima bolje bekove .....i Španci i Argentinci imaju za KLASU bolju bekovsku liniju nego mi .....bez bekova nema ni krila ni centara koji mogu popraviti taj nedostatak u jednoj basketaškoj ekipi !
Šta ti vredi što si poveo 4 centra kad su ti bekovi KATASTROFA . Selekcija igrača posle povrede Teodosića je verovatno najveća greška selektora Aleksandra !

Black

pre 4 godine

Zlatni momci ste i dalje! Bio sam u Madridu na finalu prošlog Svetskog prvenstva 2014. Tada sam kupio kartu od nekog Španca koji je unapred uzeo kartu za finale zato što je bio siguran da će Španija da igra to finale jer su bili najbolji evropski tim u tom trenutku. Slično se sada i nama dogodilo. Tada smo igrali finale, kada možda i nismo bili najbolja reprezentacija, sada kada smo jedni od najboljih ne igramo nego igraju opet neke malo lošije reprezentacije. To je sport, to je košarka. Da se sve zna unapred niko se ne bi ni takmičio. "Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti" i to je to :) Sredite se koliko možete. Odigrajte ove dve preostale utakmice što bolje. Sredite se psihički i fizički i vidimo se iduće godine na sledećem takmičenju. Idemo dalje...

sassicaia

pre 4 godine

Problem je što se pojedinci ponašaju kao Zvezde. Misle da je dovoljno samo da se pojave i da će protivnici da se skalanjaju. E pa momci pokazali ste obraz. Ovakva generacija i ovakva katastrofa.

Blanka

pre 4 godine

Bjelice izjava ti je mnogo kontradiktorna kao nije bilo problema, mi smo tim a onda ne mozes da ih pobedis ako ne igramo zajedno, pa imamo mi veliko srce a eto njihovo je bilo vece... Kazi bre lepo igrali smo ko p...., tako smo i prosli dobili smo po istoj izvini se naciji i gotovo, mnogo ce te vise ceniti ljudi. Ziv bio ti i jos mnogo godina uspesne karijere ti zelim pa ce valjda u Tokiju doci sve na svoje mesto

Prsuta

pre 4 godine

Kad sam video one naslove kako smo bolji od SAD znao sam da cemo ovako proci. Steta, ekipa je bas dobra i moglo se do medalje. Pre mesec dana sam napisao da trebamo ici na medalju a ne samo na zlato i da trebamo biti zadovoljni bronzom dobio sam more minusa i prozivki da sam izdajnik. Realni ljudi tako i prolaze kod nas...

Sale#4

pre 4 godine

Izvini, Nemanja, ali ne mogu da poverujem u to. Onakvo odsustvo emocija i svega je katastrofalno. Ti si me razocarao totalno, nikad nisi bio blizu Bodiroge kako su svi zeleli da istaknu, iako si odlican igrac, ali utakmice protiv Spanije i Argentine su pokazale da ne mozes da budes jedan od lidera ekipe. Pogledaj primer Lucica, koji je i pored lose igre na citavom prvenstvu juce ginuo i pokazao emocije posle one blokade. I dalje sam tuzan sto nismo prosli, ali smo jednostavno limitirana ekipa. Bogdan i Nikola su klasa, Beli je podbacio i to je to.

sasa jokic

pre 4 godine

Bjelica je bio bas los, ali je veci problem sto ga Sale nije na vreme stavio na klupu, nego smo primili 4 uzastopna kosa njegovom greskom, i plus je “prodao” tri lopte u napadu. Iskusan trener to odmah sece i hlafi mu glavu na klupi, takodje kratak (Zoc tipa) “razgovor” i posle ga vrati u igru.
Sta reci za Saleta....nije uradio domaci, jedan od razloga je strucni stab, koji je sastavljen od drugova i kumova, a Srbija ima mnogo bolje strucnjake.
Ono sto je Vlada Djurovic kao vrhunski poznavalac igre rekao posle pobede od 40 koseva “nista ovo ne valja” nije dzabe. I u tim utakmicama nismo imali izradjene akcije, vec je to vise bilo na individualnom nivou, sut nas je sluzio jer nije bilo pritiska, a cim smo naleteli na tvrdo, Spance, zadrhtale su ruke.
Treba jos malo ohladiti glavu, i videti sta treba da se menja. Ovde je napravljen kiks, ali ne mogu se zanemariti srebrne medalje koje je Sale izvukao sa timovima koji nisu obecavali, kao ni cinjenica da je bilo dosta problema sa povredama i kasnjenjem pojedinaca.
Takodje jedna insajder informacija, Jokic se opasno ugojio tokom boravka u Somboru....opasno u bukvalnom smislu, i Meloun je polideo kada je to video prilikom boravka u Beogradu.

mare

pre 4 godine

Bjelica je dobar igrač ali nas je ukanalio juče i radio je šta je hteo totalna divljina.
Njemu treba zabraniti da igra ono što ne zna, ne ume da vodi loptu ide na prodore ovi ga blokiraju ili maši polaganje. Nije ni senka onogo igrača iz Kahe ili Fenera.
Provalio je njega Tibodo još u Minesoti zato nije ni igrao znaju oni.
Smeta taj raspad sistema jer kad mi igramo loše to je totalni potop ali totalni...

Milan

pre 4 godine

https://twitter.com/mondoportal/status/768159205496856577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E768159205496856577&ref_url=https%3A%2F%2Fmondo.rs%2FSport%2FKosarka%2Fa933007%2FAleksandar-Sasa-Djordjevic-srebro-na-olimpijskim-igrama-Atlanta-i-Rio.html
Brzo smo zaboravili ove reci naseg selektora i srecu koju nam je vise puta priredio, valjda smo takav narod. Sale, kakva god da je tvoja sudbina u reprezentaciji za mene ces i dalje biti veliki. Hvala sto si nam ponovo vratio nad u reprezentativnu kosarku.

Лепо

pre 4 godine

Све је то лепо али слаба вајда. Ђорђевић треба да оде часно док још може а и да поведе са собом зен мајстора Радуљицу који боље да се посвети духовном. Ако не можеш са једним Богданом и Јокићем на злато нешто недостаје у твом тренерском знању.

djuka_pg

pre 4 godine

Da se unaprijed zna ko ce pobijediti onda ne bi ni imalo smisla da se igra uopste. Ne pobjedjuje uvjek bolji, nekad se namjesti pa se desi ovakva utakmica.Svaka cast Beli na izjavi, to je sto je, treba izvuci pouke iz ovoga meca i nastaviti dalje. Svaka vam cast sto ste odlucli da igrate za drzavu tako umorni i to mora da se cijeni. Glavu gore, bice bolje.

PetarP

pre 4 godine

Kakva mentalna priprema , kakvi laki protivnici na početku, kakve budalaštine...
Znaš da igraš ili ne znaš.
U našem slučaju: imaš selektora koji ne zna ništa, a igrači individualno sve da su supermeni nisu mogli da nadoknade potpuno odsustvo igre.
Ćak i standardni starteri Birčević i Raduljica, svetska imena u top formi, nisu mogli da promene stvari...... :))))))

Misko

pre 4 godine

Papagajski se ponavljaju fraze selektora kako smo dosli kao tim I vracamo se kao tim. Cim igrac sam od sebe pocne da prica kako nije bilo nikakvih problema u svlacionici jasno je ko dan da je bilo frke nakon ESP. Da li je neko cuo da bilo koji igrac daje izjavu za medije kako nije bilo sukoba u svlacionici ? Nikom nije padalo na pamet da prica o svlacionici od Litvanije, Akropolis Kupa, pripremnim utakmicama u Kini I grupnoj fazi. Odjednom nakon ESP krece prica kako nije bilo problema nakon ESP jer Birca nije nabo NBA igraca u zivotu. Njegovi igracki I ljudski kvaliteti ne dozvoljavaju da bije a mi se kopcamo na ledja

Srba

pre 4 godine

Ovaj narod nije ni zasluzio bolje. Juce pljuvacina Lucica (dobra partija), Gudurica (pogodio 3 preko ruke za vodjstvo), a dizanje u nebesa Jokica i pravdanje njegovog buduceg neodazivanja... A Jokic je dao dva (2) poena u drugom poluvremenu, kada smo vodili dva razlike popio bananu od Skole na ziceru, onda naredni napad sutirao za tri iz driblinga i preko ruke, i onda su Argentinci opet poveli i odlijepili se, buseci nam reket, gdje Jokic, najbolji centar univerzuma, nije bio ni da pokusa da izblokira. I onda komentari sada mu dao da igra peticu, nije se decko snasao nakon drugacije pozicije (iako danima kuknjava zasto nije stalno na 5), zasto ga izbacio pred kraj, a trebalo stizanje, a decko bio direktni krivac zasto se otcijepili, plus sto bile potrebne trojke... Ali kako ti ljudi misle da su u pravu, to je bas komedija.

Sale#4

pre 4 godine

Izvini, Nemanja, ali ne mogu da poverujem u to. Onakvo odsustvo emocija i svega je katastrofalno. Ti si me razocarao totalno, nikad nisi bio blizu Bodiroge kako su svi zeleli da istaknu, iako si odlican igrac, ali utakmice protiv Spanije i Argentine su pokazale da ne mozes da budes jedan od lidera ekipe. Pogledaj primer Lucica, koji je i pored lose igre na citavom prvenstvu juce ginuo i pokazao emocije posle one blokade. I dalje sam tuzan sto nismo prosli, ali smo jednostavno limitirana ekipa. Bogdan i Nikola su klasa, Beli je podbacio i to je to.

dr rockter

pre 4 godine

Pogrešna ti je premisa, dobri moj Nemanja. Naš narod nije dobar narod. Jedva čekamo da opljunemo po košarkašima, vaterpolistima, odbojkašima, Noletu... Prilikom prvog neuspjeha. Komentari to prilično dobro pokazuju.

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Без зезања ОВДЕ НИСУ ЧИСТА ПОСЛА,СА ЊИМА СЕ НЕШТО ДОГОДИЛО ! НЕМА ШАНСЕ ДА ОНАКО ОДИГРАТЕ!!! Боље истину на видело као Жељко у Београду него да гурате под тепих. Ово бре као да сте играли за Кладионице,као да сте продали мечеве. Нема теорије да је све чисто НЕМА !!!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Pregoreo je brat Belkan. Razumem ga. Nije prošao pripeme, van šablona generalno celo prvenstvo. I sad upadaš u tim gde su ključevi igre kod Bogdana, a sa druge strane saradnja sa visokim igračima ne postoji, jer se vrte 6 ljudi na 2 mesta. Ti si jedina školovana četvorka i imaš 31 i moraš da povučeš, naravno. Nenormalna situacija. Pokušao na silu, na svoju ruku i znao da je verovatno i nema smisla ali drugačije teško da je moglo u takvim okolnostima.

Hvala ti što si poštena duša. Još mi odzvanja, "Naš narod je dobar narod, verovali su u nas, podržavali su i sad su frustrirani, naravno". Dobri dečko naš.

А има ли Јокићеве изјаве

pre 4 godine

Само Бјелици и Богдановићу криво, али баш криво, због пораза. Тешко људима, само што не плачу. Види се то и ту искреност ценим. Капа доле.

Хаџи

pre 4 godine

Ništa od ovolike halabuke i kritika ne bi bilo da je Đorđević prepoznao momenat i u 4/4 nakon trojke Gudurića, a pri rezultatu 80-79 za nas, da je pozvao tajm i malo konsolidovao redove Srbije. Nakon te trojke, naredna tri napada Argentinci promašuju i mi imamo kontra napade i šta se dešava, mi mašimo sva tri napada bezidejnom i ishitrenom igrom u napadu. To je bilo 5 minuta do kraja meča, tad je bio momenat da ih preokrenemo i dobijemo. Tad je trebao da nacrta dve tri verzije napada za Jokića ili Bogdana, a ne lopta slučajno dolazi ponovo do Gudurića i on naravno po običaju promašuje otvoren šut. Mene je iznenadio i sa trojkom pre toga... ali taj momenat je bio ključan, jer oni nakon ta tri napada odigrali su 3x PnR na Skoli i sva tri puta je prošlo... Čija je to greška?

Jaran

pre 4 godine

Srba
14 poena
7 skokova
5 asistencija
2 ukradene
1 blokada

^ Ovo je statistika Nikole Jokica u PRVOM POLUVREMENU, samo i to samo zbog njega nismo gubili realnih 15 razlike na poluvremenu. Treba da se postavi pitanje vama (Saletovim botovima) i Saletu kako je doslo do toga da ti UBEDLJIVO najbolji igrac (daleko bolji od Bogdana (bez uvrede)) svaki mec pocinje sa klupe i to na poziciji KRILNOG CENTRA? Zasto je Jokic samo u jednom poluvremenu za celo prokleto prvenstvo dobio priliku da igra kako zna i ume i zasto je bas protiv Argentine nas trener odlucio da prilicno skrati Bogdanove dodire sa loptom i forsira neke druge igrace? Zar se to ne radi kada vodis 20 razlike protiv Angole i Filipina? Zar se to ne radi na lakim pripremama?

sasa jokic

pre 4 godine

Bjelica je bio bas los, ali je veci problem sto ga Sale nije na vreme stavio na klupu, nego smo primili 4 uzastopna kosa njegovom greskom, i plus je “prodao” tri lopte u napadu. Iskusan trener to odmah sece i hlafi mu glavu na klupi, takodje kratak (Zoc tipa) “razgovor” i posle ga vrati u igru.
Sta reci za Saleta....nije uradio domaci, jedan od razloga je strucni stab, koji je sastavljen od drugova i kumova, a Srbija ima mnogo bolje strucnjake.
Ono sto je Vlada Djurovic kao vrhunski poznavalac igre rekao posle pobede od 40 koseva “nista ovo ne valja” nije dzabe. I u tim utakmicama nismo imali izradjene akcije, vec je to vise bilo na individualnom nivou, sut nas je sluzio jer nije bilo pritiska, a cim smo naleteli na tvrdo, Spance, zadrhtale su ruke.
Treba jos malo ohladiti glavu, i videti sta treba da se menja. Ovde je napravljen kiks, ali ne mogu se zanemariti srebrne medalje koje je Sale izvukao sa timovima koji nisu obecavali, kao ni cinjenica da je bilo dosta problema sa povredama i kasnjenjem pojedinaca.
Takodje jedna insajder informacija, Jokic se opasno ugojio tokom boravka u Somboru....opasno u bukvalnom smislu, i Meloun je polideo kada je to video prilikom boravka u Beogradu.

neki nebitan lik

pre 4 godine

Bitno je pre svega biti covek, preuzeti odgovornost i ne kriti se iza grupe kao sto to radi sujetni Internacionale. Hvala majstore i tebi i Bogdanu i Jokicu sto ste izdvojili svoje slobodno vreme koje inace nemate kao profesionalni sportisti da nama donesete radost. Nije uspelo ali imali ste volju i zelju i bice bolje sledeci put uz nekog boljeg selektora.

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Strucni stab je zakazao, dignuta forma da se osvoji Akropolis kup, najjaca igra bila protiv Filipina i Angole, vec u drugoj fazi na najvaznijoj utakmici pucamo, sujeta i preveliki ego i ograniceno trenersko znanje Djordjevica, najbolji centar sveta igra na poziciji 4 ko rezerva nekom levom Bircevicu...

Drusko

pre 4 godine

Kad neko sa klupe totalno razbije igrace dajuci im pogresnu ulogu, naravno da ce igrac da stane jer ne zna kako da postupi. Svi su oni medjusobno dobri, ali su ubijeni pogresnim zadacima i vodjenjem. Moj skromni utisak.

Jord4nnnn

pre 4 godine

Zašto ne kažete da su se na treningu, posle Španije, pokoškali Raduljica i Jokić i da je to, između ostalog, ubilo hemiju u ekipi? Zašto se to krije? Pa budite otvoreni do kraja, ako već dajete ovakve izjave.

bskfan

pre 4 godine

Sve su to fini momci i ne verujem da bi neko od njih usao u neki konflikt ili bilo sta javno rekao ali tu definitivno nisu bila cista posla. I iskreno, Beli mi je tu najsumljiviji. Jos na pocetku priprema Djordjevic pominje razgovor sa Bogijem u vezi spremnosti, zatim Beli govori o "vise postovanja" sto takodje govori da je postojao problem, kasnije Djordjevic opet ima neke cudne izjave, onda Milutinov trazi zamenu i odlazi nervozan iz sale, a posle toga vise nema izjava ali postoji govor tela. Na prvih nekoliko utakmica Jokic krece agresivno (onako kako igra u Denveru) i video se entuzijazam kod Jovica i Micica sto ce igrati sa Jokicem, Bogi krece sa ulazima ispod kosa za Jokiceve asistencije, Simon i Bircha dobijaju pasove za trojke iz ugla, ali sve to biva saseceno, kao po necijoj komandi. Kako i zasto, saznace se.

branimir

pre 4 godine

Zeljko je u Beogradu rekao istinu...Djordjevic pokusava da sve nesuglasice sa igracima sakrije...videla se jasno atmosfera u ekipi, blede I neuverljive izjave...to je glavni uzrok...a sto se taktike tice Duda mu je pristojnim recnikom posle poraza od Spanije rekao da je lose vodio ekipu I skrenuo mu paznju kako treba protiv Argentine postaviti igru...ocigledno uzalud...kumovski strucni stab je najpametniji

Marica

pre 4 godine

Sto rece Gurovic , motivacija ekipe nula bodova. Klupa muk, umesto da bodre svoje saigrace..trutovi jedni, bez plana I ideje ilo volje da pobede.

anica

pre 4 godine

Kabadahija ahahahha...Boze koliko je pametan i skroman Nemanja...mnogo mi zao sto je najodvratnije vredjan, nazivan bitangom i da je poremecen, a da smo dobar narod u pravu je...

carpediem

pre 4 godine

Poraz od Spanije je sasekao ekipu, posle lakih i ubedljivih pobeda desio se samar, uvukla se nesigurnost i to se juce ispoljilo, a cetvrtfinale je utakmica velikog uloga, ili ides po medalju ili te nema nigde. Nama je dosla po svemu sudeci na krivoj nozi, los dan selektora, los dan igraca, Argentina ubaci sve sto sutne i to je to... prosto

k

pre 4 godine

lose su bile mnoge stvari npr
1. potcenjivacke izjave Djordjevica o igranju sa reprezetacijama manjeg kvaliteta , to jednostavno nije ok, jer su se one plasirale tu kao i vi
2. prvi jaci protivnik i pokazujete karakter i gubite vasu igru
3.izjava kapitena nakon poraza totalno neprimerena
4.nisu krivi ni mediji ni fiba sto su vas proglasili favoritima samo i iskljucivo vase glave sto to nisu umele to da iznesu , mozda je do trenera , a mozda i njemu niko nikada nije to pricao, nego se takav rodis ili ne

Miks

pre 4 godine

Beli postenjacina! Boli me poraz, ali me ne boli ni Sasa sa cudnim iznudjenim rjesenjima, ni pola Jokica na ovom prvenstvu, ni psihicki klonuo Beli. Boli me breee kapiten Raduljica!

Hvala mu na svemu prije, ali je covjek izgubio sebe u ove 3 god. Pogledajte njega na OI u Riu, tu snagu, tu zelju. Znao se redovno zaletiti u reklame da bi obezbjedio posjed lopte, onako uvrijedjeno psuje sudije kod nepostojecih faula, u reketu uz podrsku Macvana i Kaline u bloku zatvara maximalno. Otisao je Kinu, razumljivo, izgubio dosta na potentnosti i skocnosto, ali taj zar u ocima, to mene boli...Njega nema, a on zivi u nekom svom zenu. ona izjava juce je sve samo ne kapitenska. Beli se juce, suzdrzavajuci se da ne zaplace, ponio kao veci kapiten od njega!!

Gdje nestala ona Srbija u crvenim dresovima, gdje nestala nasa cuvena igra? Gdje nestalo to skakanje sa klupe igraca i strucnog staba onako kompletno, kada sudija ne svira nekibfaul? I te "crvene" je trenirao Sasa Djordjevic, odlazili su u na velika takmicenja nekompletni uvijek, ali smo se ipak vracali sa srebrom jer smo ucili iz pocetnih poraza i podizali formu.

Black

pre 4 godine

Zlatni momci ste i dalje! Bio sam u Madridu na finalu prošlog Svetskog prvenstva 2014. Tada sam kupio kartu od nekog Španca koji je unapred uzeo kartu za finale zato što je bio siguran da će Španija da igra to finale jer su bili najbolji evropski tim u tom trenutku. Slično se sada i nama dogodilo. Tada smo igrali finale, kada možda i nismo bili najbolja reprezentacija, sada kada smo jedni od najboljih ne igramo nego igraju opet neke malo lošije reprezentacije. To je sport, to je košarka. Da se sve zna unapred niko se ne bi ni takmičio. "Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti" i to je to :) Sredite se koliko možete. Odigrajte ove dve preostale utakmice što bolje. Sredite se psihički i fizički i vidimo se iduće godine na sledećem takmičenju. Idemo dalje...

Prsuta

pre 4 godine

Kad sam video one naslove kako smo bolji od SAD znao sam da cemo ovako proci. Steta, ekipa je bas dobra i moglo se do medalje. Pre mesec dana sam napisao da trebamo ici na medalju a ne samo na zlato i da trebamo biti zadovoljni bronzom dobio sam more minusa i prozivki da sam izdajnik. Realni ljudi tako i prolaze kod nas...

Janko

pre 4 godine

Evo jutro posle još uvek jako boli ali je glava bistrija. Zaista ovi momci su nam već pokazali koliko su dobri I da su spremni da se žrtvuju za Srbiju I jedni za druge. Postoje ovakvi dani u životu a očigledno I sportu kada padne energija i ništa ne ide od ruke a protivniku sve.
Što se selektora tiče smatram da je previše tu priče I kontroverzi bilo I pre prvenstva, tokom priprema a I na prvenstvu. Nije obavio svoj posao kako treba. To stoji I to je istina. Da li je potrebno da podnese ostavku ili da ostane? Mislim da je dovoljno častan da sam shvati I vidi da li je do njega bilo I u zavisnosti od toga kako se oseća donese odluku.

anica

pre 4 godine

Nemanja, nije moglo bolje da se zavrsi...mnogo ste vredjani od strane naseg naroda...nekako je sve bilo bedno. Tebi svaka cast na zrelosti. Ljubi te Anica.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Beli majstore, ovakva iskrena i poštena izjava je pravo lice šampiona. Nema alibija, kad si bio truba, priznaš, jesam drugari, razočarao sam, praštajte i to je to. Sramno je da jedan Saša Đorđević posle "Nek je Amerima Bog u pomoći", "nosiću pehar na Kosovo", krivi narod koji je disao kao jedan i dao ludačku podršku od prvog od dana. Da, ložili smo se! Jer, zamisli, verovali smo da smo ta ekipa i da treba da idemo do kraja! Sram nas bilo! Da smo ćutali, opet narod kriv.

Pljunuo si na ljude koji su najviše bili uz tebe. Zato treba da odeš, ne zbog samog poraza, biće ih još. Veliko razočaranje.

Nemanja još jednom, bravo. Kapiten!

PetarP

pre 4 godine

Kakva mentalna priprema , kakvi laki protivnici na početku, kakve budalaštine...
Znaš da igraš ili ne znaš.
U našem slučaju: imaš selektora koji ne zna ništa, a igrači individualno sve da su supermeni nisu mogli da nadoknade potpuno odsustvo igre.
Ćak i standardni starteri Birčević i Raduljica, svetska imena u top formi, nisu mogli da promene stvari...... :))))))

mare

pre 4 godine

Bjelica je dobar igrač ali nas je ukanalio juče i radio je šta je hteo totalna divljina.
Njemu treba zabraniti da igra ono što ne zna, ne ume da vodi loptu ide na prodore ovi ga blokiraju ili maši polaganje. Nije ni senka onogo igrača iz Kahe ili Fenera.
Provalio je njega Tibodo još u Minesoti zato nije ni igrao znaju oni.
Smeta taj raspad sistema jer kad mi igramo loše to je totalni potop ali totalni...

Mladen

pre 4 godine

Izjave ovakvog tipa govore o tome da oni i dalje ne znaju šta ih je snašlo ni gde su grešili, što znači da će im se to desiti opet, na isti način. Užas!

Лепо

pre 4 godine

Све је то лепо али слаба вајда. Ђорђевић треба да оде часно док још може а и да поведе са собом зен мајстора Радуљицу који боље да се посвети духовном. Ако не можеш са једним Богданом и Јокићем на злато нешто недостаје у твом тренерском знању.

MPP

pre 4 godine

NEVERUJEM
da je bilo loše atmosvere u reprezentaciji ... Jednostavno bez Teodosića se u ovom trenutku nije moglo....ostali smo bez bekovske linije što je osnovna organizaciona poluga u basketu .....pobedjuje ekipa koja ima bolje bekove .....i Španci i Argentinci imaju za KLASU bolju bekovsku liniju nego mi .....bez bekova nema ni krila ni centara koji mogu popraviti taj nedostatak u jednoj basketaškoj ekipi !
Šta ti vredi što si poveo 4 centra kad su ti bekovi KATASTROFA . Selekcija igrača posle povrede Teodosića je verovatno najveća greška selektora Aleksandra !

Blanka

pre 4 godine

Bjelice izjava ti je mnogo kontradiktorna kao nije bilo problema, mi smo tim a onda ne mozes da ih pobedis ako ne igramo zajedno, pa imamo mi veliko srce a eto njihovo je bilo vece... Kazi bre lepo igrali smo ko p...., tako smo i prosli dobili smo po istoj izvini se naciji i gotovo, mnogo ce te vise ceniti ljudi. Ziv bio ti i jos mnogo godina uspesne karijere ti zelim pa ce valjda u Tokiju doci sve na svoje mesto

djuka_pg

pre 4 godine

Da se unaprijed zna ko ce pobijediti onda ne bi ni imalo smisla da se igra uopste. Ne pobjedjuje uvjek bolji, nekad se namjesti pa se desi ovakva utakmica.Svaka cast Beli na izjavi, to je sto je, treba izvuci pouke iz ovoga meca i nastaviti dalje. Svaka vam cast sto ste odlucli da igrate za drzavu tako umorni i to mora da se cijeni. Glavu gore, bice bolje.

Mile NL

pre 4 godine

Kad ti je koncepcija sve vreme da forsiras rekreativce Bircevica i Raduljicu ispred Jokica, Milutinova i Bjelice, a onda naredis da Bogdan najvise sutira i drzi loptu, a Jovic, Micic, Guduric, Lucic i Simonovic su tu da trce okolo i dodaju, naravno da dodje do poremecenih odnosa, frustracije i totalnog raspada na kraju. I onda ocekujes da Jokic i Bjelica tek tako proigraju u poslednjoj utakmici na svojim pozicijama, ili ova petorica da krenu da pogadaju trojke, a nerazigrani u prethodnih 10-12 utakmica. Jos bez taktike, strategije, nacrtanih akcija - "trust" mozgova se skupio na klupi sa sve Mutom i kumom Jovicom.

Milan

pre 4 godine

https://twitter.com/mondoportal/status/768159205496856577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E768159205496856577&ref_url=https%3A%2F%2Fmondo.rs%2FSport%2FKosarka%2Fa933007%2FAleksandar-Sasa-Djordjevic-srebro-na-olimpijskim-igrama-Atlanta-i-Rio.html
Brzo smo zaboravili ove reci naseg selektora i srecu koju nam je vise puta priredio, valjda smo takav narod. Sale, kakva god da je tvoja sudbina u reprezentaciji za mene ces i dalje biti veliki. Hvala sto si nam ponovo vratio nad u reprezentativnu kosarku.

Misko

pre 4 godine

Papagajski se ponavljaju fraze selektora kako smo dosli kao tim I vracamo se kao tim. Cim igrac sam od sebe pocne da prica kako nije bilo nikakvih problema u svlacionici jasno je ko dan da je bilo frke nakon ESP. Da li je neko cuo da bilo koji igrac daje izjavu za medije kako nije bilo sukoba u svlacionici ? Nikom nije padalo na pamet da prica o svlacionici od Litvanije, Akropolis Kupa, pripremnim utakmicama u Kini I grupnoj fazi. Odjednom nakon ESP krece prica kako nije bilo problema nakon ESP jer Birca nije nabo NBA igraca u zivotu. Njegovi igracki I ljudski kvaliteti ne dozvoljavaju da bije a mi se kopcamo na ledja

Srba

pre 4 godine

Ovaj narod nije ni zasluzio bolje. Juce pljuvacina Lucica (dobra partija), Gudurica (pogodio 3 preko ruke za vodjstvo), a dizanje u nebesa Jokica i pravdanje njegovog buduceg neodazivanja... A Jokic je dao dva (2) poena u drugom poluvremenu, kada smo vodili dva razlike popio bananu od Skole na ziceru, onda naredni napad sutirao za tri iz driblinga i preko ruke, i onda su Argentinci opet poveli i odlijepili se, buseci nam reket, gdje Jokic, najbolji centar univerzuma, nije bio ni da pokusa da izblokira. I onda komentari sada mu dao da igra peticu, nije se decko snasao nakon drugacije pozicije (iako danima kuknjava zasto nije stalno na 5), zasto ga izbacio pred kraj, a trebalo stizanje, a decko bio direktni krivac zasto se otcijepili, plus sto bile potrebne trojke... Ali kako ti ljudi misle da su u pravu, to je bas komedija.

Tequila

pre 4 godine

ja ne krivim igrace. Igrali su kako su mogli i koliko su mogli. Nije oovo lako. Propadne ti leto i odmor. Zbog cega? Zbog reprenzetacije ma idi covece. Mene samo nervira Djordjevic sa onim potcenjivanjem amera. Pa dal si normalan. A narod ko narod umislio da smo bolji od amera. Pocnimo da postujemo Amere i kazemo ok najbolji ste i ucicemo od vas. Dolaze sa 4 timom. Pripreme odradjuju prvi put. Pa jel vi svatate da je njima pomocni trener u timu cova koji je moZda vise postigao od Popovicha. Ali nema sujere. Postovanje. Kod nas nema sanse za tako nesto. Tacno sam znao. Samo sam ceko komentare tipa dopingovani ameri ovo ono. Hajmo sad - dopingovani argentinci.

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

Kakva je ovo drzava...Da zbog ispadanja u cetvrtfinalu SP , momak koji je zapostavio porodicu da bi radio za reprezentaciju treba da se izvinjava naciji?!?! Nemanja , nema potrebe nikom da se izvinjavate, pogotovu ne narodu koji prodaje sebe za 2 hiljade i sendvic ili celo leto lezi i nista ne radi osim pljuvanja po momcima i jednom Salu Djordjevicu zbog " neuspeha" ...

Aleksandar

pre 4 godine

Neću da ulazim u ove rekla-kazala komentare, niti znam šta se sve tačno i kako dešavalo van terena ali jedno znam: svi su ih već proglasili svetskim prvacima i pre nego što je prvenstvo počelo. Druga stvar, budimo malo realni, da smo u fudbalu peti ili osmi na svetu, slavili bi kao zlatnu medalju a da smo u ekonomiji i pedeset peti na svetu, gde bi nam bio kraj?!

sassicaia

pre 4 godine

Problem je što se pojedinci ponašaju kao Zvezde. Misle da je dovoljno samo da se pojave i da će protivnici da se skalanjaju. E pa momci pokazali ste obraz. Ovakva generacija i ovakva katastrofa.

mali baja

pre 4 godine

Stalno pljujete i omalovazavate fudbalere, a oni sinoc pobedili nikad jaci Luksemburg. Sa druge strane, usta su vam puna hvalospeva za kosarkase(zlatni,najbolji, najjaci), a oni gube od nikad slabije Argentine. Ko koga ovde?

petar

pre 4 godine

Au što mene sve ovo neodoljivo podseća na SP u fudbalu '98. Sve preslikano - najjači tim posle ko zna koliko vremena, euforija, dranje Mađara u baražu, nebo je granica, selektor diletant kome drugi sastavljaju ekipu, ortačko-kumovska ekspedicija, klanovi, i na kraju hladan tuš odmah na početku nokaut faze. Nije ni čudo, KS već lagano postaje ono što je FS već decenijama.

Mr

pre 4 godine

Fali vam neko sa mudima jer ih nemate osim Bogdana a jedan pravi muski je malo.Tu se vidi nedostatak Tea i Gagija vi ostali mozete da igrate samo kad dobijamo onda ste profesori maestri ovako ste blago je reci evnusi jer za vas su nase zene zveri i borci kako se bore za grb.Sve treba da vas je sramota

slaviša šmigič

pre 4 godine

jasno ko beli dan,da nam trebaju igrači poput davidovca i marinkoviča pored jednog krštenog playmajkera poput teodosiča,da razigra ekipu čim stavimo bogdana na keca i tebe od nas neostane ništa to je prava istina gledala se visina umesto kvalitete inače bi marinkovič igrao umesto guduriča i davidovac umesto bjelice pa sa tom visinom trebao bi,da kidaš u odbrani.nabili ste kilazu i izgubili srce i vic u igri koja vas krasila pre odlaska u ameriku danas moze igrati gotovo svako bu americi a nekad nije bilo baš tako,da svako ko se seti,da igra ode u ameriku gde se neigra košarka odbrana nema več samo neki šov sa polasatnim reklamama.

Srba

pre 4 godine

Ovaj narod nije ni zasluzio bolje. Juce pljuvacina Lucica (dobra partija), Gudurica (pogodio 3 preko ruke za vodjstvo), a dizanje u nebesa Jokica i pravdanje njegovog buduceg neodazivanja... A Jokic je dao dva (2) poena u drugom poluvremenu, kada smo vodili dva razlike popio bananu od Skole na ziceru, onda naredni napad sutirao za tri iz driblinga i preko ruke, i onda su Argentinci opet poveli i odlijepili se, buseci nam reket, gdje Jokic, najbolji centar univerzuma, nije bio ni da pokusa da izblokira. I onda komentari sada mu dao da igra peticu, nije se decko snasao nakon drugacije pozicije (iako danima kuknjava zasto nije stalno na 5), zasto ga izbacio pred kraj, a trebalo stizanje, a decko bio direktni krivac zasto se otcijepili, plus sto bile potrebne trojke... Ali kako ti ljudi misle da su u pravu, to je bas komedija.

mali baja

pre 4 godine

Stalno pljujete i omalovazavate fudbalere, a oni sinoc pobedili nikad jaci Luksemburg. Sa druge strane, usta su vam puna hvalospeva za kosarkase(zlatni,najbolji, najjaci), a oni gube od nikad slabije Argentine. Ko koga ovde?

Дејан Маринковић

pre 4 godine

Без зезања ОВДЕ НИСУ ЧИСТА ПОСЛА,СА ЊИМА СЕ НЕШТО ДОГОДИЛО ! НЕМА ШАНСЕ ДА ОНАКО ОДИГРАТЕ!!! Боље истину на видело као Жељко у Београду него да гурате под тепих. Ово бре као да сте играли за Кладионице,као да сте продали мечеве. Нема теорије да је све чисто НЕМА !!!

Sale#4

pre 4 godine

Izvini, Nemanja, ali ne mogu da poverujem u to. Onakvo odsustvo emocija i svega je katastrofalno. Ti si me razocarao totalno, nikad nisi bio blizu Bodiroge kako su svi zeleli da istaknu, iako si odlican igrac, ali utakmice protiv Spanije i Argentine su pokazale da ne mozes da budes jedan od lidera ekipe. Pogledaj primer Lucica, koji je i pored lose igre na citavom prvenstvu juce ginuo i pokazao emocije posle one blokade. I dalje sam tuzan sto nismo prosli, ali smo jednostavno limitirana ekipa. Bogdan i Nikola su klasa, Beli je podbacio i to je to.

slaviša šmigič

pre 4 godine

jasno ko beli dan,da nam trebaju igrači poput davidovca i marinkoviča pored jednog krštenog playmajkera poput teodosiča,da razigra ekipu čim stavimo bogdana na keca i tebe od nas neostane ništa to je prava istina gledala se visina umesto kvalitete inače bi marinkovič igrao umesto guduriča i davidovac umesto bjelice pa sa tom visinom trebao bi,da kidaš u odbrani.nabili ste kilazu i izgubili srce i vic u igri koja vas krasila pre odlaska u ameriku danas moze igrati gotovo svako bu americi a nekad nije bilo baš tako,da svako ko se seti,da igra ode u ameriku gde se neigra košarka odbrana nema več samo neki šov sa polasatnim reklamama.

PetarP

pre 4 godine

Kakva mentalna priprema , kakvi laki protivnici na početku, kakve budalaštine...
Znaš da igraš ili ne znaš.
U našem slučaju: imaš selektora koji ne zna ništa, a igrači individualno sve da su supermeni nisu mogli da nadoknade potpuno odsustvo igre.
Ćak i standardni starteri Birčević i Raduljica, svetska imena u top formi, nisu mogli da promene stvari...... :))))))

Jord4nnnn

pre 4 godine

Zašto ne kažete da su se na treningu, posle Španije, pokoškali Raduljica i Jokić i da je to, između ostalog, ubilo hemiju u ekipi? Zašto se to krije? Pa budite otvoreni do kraja, ako već dajete ovakve izjave.

dr rockter

pre 4 godine

Pogrešna ti je premisa, dobri moj Nemanja. Naš narod nije dobar narod. Jedva čekamo da opljunemo po košarkašima, vaterpolistima, odbojkašima, Noletu... Prilikom prvog neuspjeha. Komentari to prilično dobro pokazuju.

mare

pre 4 godine

Bjelica je dobar igrač ali nas je ukanalio juče i radio je šta je hteo totalna divljina.
Njemu treba zabraniti da igra ono što ne zna, ne ume da vodi loptu ide na prodore ovi ga blokiraju ili maši polaganje. Nije ni senka onogo igrača iz Kahe ili Fenera.
Provalio je njega Tibodo još u Minesoti zato nije ni igrao znaju oni.
Smeta taj raspad sistema jer kad mi igramo loše to je totalni potop ali totalni...

Jaran

pre 4 godine

Srba
14 poena
7 skokova
5 asistencija
2 ukradene
1 blokada

^ Ovo je statistika Nikole Jokica u PRVOM POLUVREMENU, samo i to samo zbog njega nismo gubili realnih 15 razlike na poluvremenu. Treba da se postavi pitanje vama (Saletovim botovima) i Saletu kako je doslo do toga da ti UBEDLJIVO najbolji igrac (daleko bolji od Bogdana (bez uvrede)) svaki mec pocinje sa klupe i to na poziciji KRILNOG CENTRA? Zasto je Jokic samo u jednom poluvremenu za celo prokleto prvenstvo dobio priliku da igra kako zna i ume i zasto je bas protiv Argentine nas trener odlucio da prilicno skrati Bogdanove dodire sa loptom i forsira neke druge igrace? Zar se to ne radi kada vodis 20 razlike protiv Angole i Filipina? Zar se to ne radi na lakim pripremama?

Mr

pre 4 godine

Fali vam neko sa mudima jer ih nemate osim Bogdana a jedan pravi muski je malo.Tu se vidi nedostatak Tea i Gagija vi ostali mozete da igrate samo kad dobijamo onda ste profesori maestri ovako ste blago je reci evnusi jer za vas su nase zene zveri i borci kako se bore za grb.Sve treba da vas je sramota

Milan

pre 4 godine

https://twitter.com/mondoportal/status/768159205496856577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E768159205496856577&ref_url=https%3A%2F%2Fmondo.rs%2FSport%2FKosarka%2Fa933007%2FAleksandar-Sasa-Djordjevic-srebro-na-olimpijskim-igrama-Atlanta-i-Rio.html
Brzo smo zaboravili ove reci naseg selektora i srecu koju nam je vise puta priredio, valjda smo takav narod. Sale, kakva god da je tvoja sudbina u reprezentaciji za mene ces i dalje biti veliki. Hvala sto si nam ponovo vratio nad u reprezentativnu kosarku.

anica

pre 4 godine

Nemanja, nije moglo bolje da se zavrsi...mnogo ste vredjani od strane naseg naroda...nekako je sve bilo bedno. Tebi svaka cast na zrelosti. Ljubi te Anica.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Beli majstore, ovakva iskrena i poštena izjava je pravo lice šampiona. Nema alibija, kad si bio truba, priznaš, jesam drugari, razočarao sam, praštajte i to je to. Sramno je da jedan Saša Đorđević posle "Nek je Amerima Bog u pomoći", "nosiću pehar na Kosovo", krivi narod koji je disao kao jedan i dao ludačku podršku od prvog od dana. Da, ložili smo se! Jer, zamisli, verovali smo da smo ta ekipa i da treba da idemo do kraja! Sram nas bilo! Da smo ćutali, opet narod kriv.

Pljunuo si na ljude koji su najviše bili uz tebe. Zato treba da odeš, ne zbog samog poraza, biće ih još. Veliko razočaranje.

Nemanja još jednom, bravo. Kapiten!

Mladen

pre 4 godine

Izjave ovakvog tipa govore o tome da oni i dalje ne znaju šta ih je snašlo ni gde su grešili, što znači da će im se to desiti opet, na isti način. Užas!

Tequila

pre 4 godine

ja ne krivim igrace. Igrali su kako su mogli i koliko su mogli. Nije oovo lako. Propadne ti leto i odmor. Zbog cega? Zbog reprenzetacije ma idi covece. Mene samo nervira Djordjevic sa onim potcenjivanjem amera. Pa dal si normalan. A narod ko narod umislio da smo bolji od amera. Pocnimo da postujemo Amere i kazemo ok najbolji ste i ucicemo od vas. Dolaze sa 4 timom. Pripreme odradjuju prvi put. Pa jel vi svatate da je njima pomocni trener u timu cova koji je moZda vise postigao od Popovicha. Ali nema sujere. Postovanje. Kod nas nema sanse za tako nesto. Tacno sam znao. Samo sam ceko komentare tipa dopingovani ameri ovo ono. Hajmo sad - dopingovani argentinci.

Лепо

pre 4 godine

Све је то лепо али слаба вајда. Ђорђевић треба да оде часно док још може а и да поведе са собом зен мајстора Радуљицу који боље да се посвети духовном. Ако не можеш са једним Богданом и Јокићем на злато нешто недостаје у твом тренерском знању.

MPP

pre 4 godine

NEVERUJEM
da je bilo loše atmosvere u reprezentaciji ... Jednostavno bez Teodosića se u ovom trenutku nije moglo....ostali smo bez bekovske linije što je osnovna organizaciona poluga u basketu .....pobedjuje ekipa koja ima bolje bekove .....i Španci i Argentinci imaju za KLASU bolju bekovsku liniju nego mi .....bez bekova nema ni krila ni centara koji mogu popraviti taj nedostatak u jednoj basketaškoj ekipi !
Šta ti vredi što si poveo 4 centra kad su ti bekovi KATASTROFA . Selekcija igrača posle povrede Teodosića je verovatno najveća greška selektora Aleksandra !

neki nebitan lik

pre 4 godine

Bitno je pre svega biti covek, preuzeti odgovornost i ne kriti se iza grupe kao sto to radi sujetni Internacionale. Hvala majstore i tebi i Bogdanu i Jokicu sto ste izdvojili svoje slobodno vreme koje inace nemate kao profesionalni sportisti da nama donesete radost. Nije uspelo ali imali ste volju i zelju i bice bolje sledeci put uz nekog boljeg selektora.

branimir

pre 4 godine

Zeljko je u Beogradu rekao istinu...Djordjevic pokusava da sve nesuglasice sa igracima sakrije...videla se jasno atmosfera u ekipi, blede I neuverljive izjave...to je glavni uzrok...a sto se taktike tice Duda mu je pristojnim recnikom posle poraza od Spanije rekao da je lose vodio ekipu I skrenuo mu paznju kako treba protiv Argentine postaviti igru...ocigledno uzalud...kumovski strucni stab je najpametniji

Misko

pre 4 godine

Papagajski se ponavljaju fraze selektora kako smo dosli kao tim I vracamo se kao tim. Cim igrac sam od sebe pocne da prica kako nije bilo nikakvih problema u svlacionici jasno je ko dan da je bilo frke nakon ESP. Da li je neko cuo da bilo koji igrac daje izjavu za medije kako nije bilo sukoba u svlacionici ? Nikom nije padalo na pamet da prica o svlacionici od Litvanije, Akropolis Kupa, pripremnim utakmicama u Kini I grupnoj fazi. Odjednom nakon ESP krece prica kako nije bilo problema nakon ESP jer Birca nije nabo NBA igraca u zivotu. Njegovi igracki I ljudski kvaliteti ne dozvoljavaju da bije a mi se kopcamo na ledja

sluŠAMROK sa Nolanom Smithom

pre 4 godine

Strucni stab je zakazao, dignuta forma da se osvoji Akropolis kup, najjaca igra bila protiv Filipina i Angole, vec u drugoj fazi na najvaznijoj utakmici pucamo, sujeta i preveliki ego i ograniceno trenersko znanje Djordjevica, najbolji centar sveta igra na poziciji 4 ko rezerva nekom levom Bircevicu...

Хаџи

pre 4 godine

Ništa od ovolike halabuke i kritika ne bi bilo da je Đorđević prepoznao momenat i u 4/4 nakon trojke Gudurića, a pri rezultatu 80-79 za nas, da je pozvao tajm i malo konsolidovao redove Srbije. Nakon te trojke, naredna tri napada Argentinci promašuju i mi imamo kontra napade i šta se dešava, mi mašimo sva tri napada bezidejnom i ishitrenom igrom u napadu. To je bilo 5 minuta do kraja meča, tad je bio momenat da ih preokrenemo i dobijemo. Tad je trebao da nacrta dve tri verzije napada za Jokića ili Bogdana, a ne lopta slučajno dolazi ponovo do Gudurića i on naravno po običaju promašuje otvoren šut. Mene je iznenadio i sa trojkom pre toga... ali taj momenat je bio ključan, jer oni nakon ta tri napada odigrali su 3x PnR na Skoli i sva tri puta je prošlo... Čija je to greška?

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Pregoreo je brat Belkan. Razumem ga. Nije prošao pripeme, van šablona generalno celo prvenstvo. I sad upadaš u tim gde su ključevi igre kod Bogdana, a sa druge strane saradnja sa visokim igračima ne postoji, jer se vrte 6 ljudi na 2 mesta. Ti si jedina školovana četvorka i imaš 31 i moraš da povučeš, naravno. Nenormalna situacija. Pokušao na silu, na svoju ruku i znao da je verovatno i nema smisla ali drugačije teško da je moglo u takvim okolnostima.

Hvala ti što si poštena duša. Još mi odzvanja, "Naš narod je dobar narod, verovali su u nas, podržavali su i sad su frustrirani, naravno". Dobri dečko naš.

anica

pre 4 godine

Kabadahija ahahahha...Boze koliko je pametan i skroman Nemanja...mnogo mi zao sto je najodvratnije vredjan, nazivan bitangom i da je poremecen, a da smo dobar narod u pravu je...

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

pre 4 godine

Kakva je ovo drzava...Da zbog ispadanja u cetvrtfinalu SP , momak koji je zapostavio porodicu da bi radio za reprezentaciju treba da se izvinjava naciji?!?! Nemanja , nema potrebe nikom da se izvinjavate, pogotovu ne narodu koji prodaje sebe za 2 hiljade i sendvic ili celo leto lezi i nista ne radi osim pljuvanja po momcima i jednom Salu Djordjevicu zbog " neuspeha" ...

А има ли Јокићеве изјаве

pre 4 godine

Само Бјелици и Богдановићу криво, али баш криво, због пораза. Тешко људима, само што не плачу. Види се то и ту искреност ценим. Капа доле.

Aleksandar

pre 4 godine

Neću da ulazim u ove rekla-kazala komentare, niti znam šta se sve tačno i kako dešavalo van terena ali jedno znam: svi su ih već proglasili svetskim prvacima i pre nego što je prvenstvo počelo. Druga stvar, budimo malo realni, da smo u fudbalu peti ili osmi na svetu, slavili bi kao zlatnu medalju a da smo u ekonomiji i pedeset peti na svetu, gde bi nam bio kraj?!

Drusko

pre 4 godine

Kad neko sa klupe totalno razbije igrace dajuci im pogresnu ulogu, naravno da ce igrac da stane jer ne zna kako da postupi. Svi su oni medjusobno dobri, ali su ubijeni pogresnim zadacima i vodjenjem. Moj skromni utisak.

sassicaia

pre 4 godine

Problem je što se pojedinci ponašaju kao Zvezde. Misle da je dovoljno samo da se pojave i da će protivnici da se skalanjaju. E pa momci pokazali ste obraz. Ovakva generacija i ovakva katastrofa.

Mile NL

pre 4 godine

Kad ti je koncepcija sve vreme da forsiras rekreativce Bircevica i Raduljicu ispred Jokica, Milutinova i Bjelice, a onda naredis da Bogdan najvise sutira i drzi loptu, a Jovic, Micic, Guduric, Lucic i Simonovic su tu da trce okolo i dodaju, naravno da dodje do poremecenih odnosa, frustracije i totalnog raspada na kraju. I onda ocekujes da Jokic i Bjelica tek tako proigraju u poslednjoj utakmici na svojim pozicijama, ili ova petorica da krenu da pogadaju trojke, a nerazigrani u prethodnih 10-12 utakmica. Jos bez taktike, strategije, nacrtanih akcija - "trust" mozgova se skupio na klupi sa sve Mutom i kumom Jovicom.

Miks

pre 4 godine

Beli postenjacina! Boli me poraz, ali me ne boli ni Sasa sa cudnim iznudjenim rjesenjima, ni pola Jokica na ovom prvenstvu, ni psihicki klonuo Beli. Boli me breee kapiten Raduljica!

Hvala mu na svemu prije, ali je covjek izgubio sebe u ove 3 god. Pogledajte njega na OI u Riu, tu snagu, tu zelju. Znao se redovno zaletiti u reklame da bi obezbjedio posjed lopte, onako uvrijedjeno psuje sudije kod nepostojecih faula, u reketu uz podrsku Macvana i Kaline u bloku zatvara maximalno. Otisao je Kinu, razumljivo, izgubio dosta na potentnosti i skocnosto, ali taj zar u ocima, to mene boli...Njega nema, a on zivi u nekom svom zenu. ona izjava juce je sve samo ne kapitenska. Beli se juce, suzdrzavajuci se da ne zaplace, ponio kao veci kapiten od njega!!

Gdje nestala ona Srbija u crvenim dresovima, gdje nestala nasa cuvena igra? Gdje nestalo to skakanje sa klupe igraca i strucnog staba onako kompletno, kada sudija ne svira nekibfaul? I te "crvene" je trenirao Sasa Djordjevic, odlazili su u na velika takmicenja nekompletni uvijek, ali smo se ipak vracali sa srebrom jer smo ucili iz pocetnih poraza i podizali formu.

petar

pre 4 godine

Au što mene sve ovo neodoljivo podseća na SP u fudbalu '98. Sve preslikano - najjači tim posle ko zna koliko vremena, euforija, dranje Mađara u baražu, nebo je granica, selektor diletant kome drugi sastavljaju ekipu, ortačko-kumovska ekspedicija, klanovi, i na kraju hladan tuš odmah na početku nokaut faze. Nije ni čudo, KS već lagano postaje ono što je FS već decenijama.

Marica

pre 4 godine

Sto rece Gurovic , motivacija ekipe nula bodova. Klupa muk, umesto da bodre svoje saigrace..trutovi jedni, bez plana I ideje ilo volje da pobede.

bskfan

pre 4 godine

Sve su to fini momci i ne verujem da bi neko od njih usao u neki konflikt ili bilo sta javno rekao ali tu definitivno nisu bila cista posla. I iskreno, Beli mi je tu najsumljiviji. Jos na pocetku priprema Djordjevic pominje razgovor sa Bogijem u vezi spremnosti, zatim Beli govori o "vise postovanja" sto takodje govori da je postojao problem, kasnije Djordjevic opet ima neke cudne izjave, onda Milutinov trazi zamenu i odlazi nervozan iz sale, a posle toga vise nema izjava ali postoji govor tela. Na prvih nekoliko utakmica Jokic krece agresivno (onako kako igra u Denveru) i video se entuzijazam kod Jovica i Micica sto ce igrati sa Jokicem, Bogi krece sa ulazima ispod kosa za Jokiceve asistencije, Simon i Bircha dobijaju pasove za trojke iz ugla, ali sve to biva saseceno, kao po necijoj komandi. Kako i zasto, saznace se.

Prsuta

pre 4 godine

Kad sam video one naslove kako smo bolji od SAD znao sam da cemo ovako proci. Steta, ekipa je bas dobra i moglo se do medalje. Pre mesec dana sam napisao da trebamo ici na medalju a ne samo na zlato i da trebamo biti zadovoljni bronzom dobio sam more minusa i prozivki da sam izdajnik. Realni ljudi tako i prolaze kod nas...

djuka_pg

pre 4 godine

Da se unaprijed zna ko ce pobijediti onda ne bi ni imalo smisla da se igra uopste. Ne pobjedjuje uvjek bolji, nekad se namjesti pa se desi ovakva utakmica.Svaka cast Beli na izjavi, to je sto je, treba izvuci pouke iz ovoga meca i nastaviti dalje. Svaka vam cast sto ste odlucli da igrate za drzavu tako umorni i to mora da se cijeni. Glavu gore, bice bolje.

k

pre 4 godine

lose su bile mnoge stvari npr
1. potcenjivacke izjave Djordjevica o igranju sa reprezetacijama manjeg kvaliteta , to jednostavno nije ok, jer su se one plasirale tu kao i vi
2. prvi jaci protivnik i pokazujete karakter i gubite vasu igru
3.izjava kapitena nakon poraza totalno neprimerena
4.nisu krivi ni mediji ni fiba sto su vas proglasili favoritima samo i iskljucivo vase glave sto to nisu umele to da iznesu , mozda je do trenera , a mozda i njemu niko nikada nije to pricao, nego se takav rodis ili ne

Black

pre 4 godine

Zlatni momci ste i dalje! Bio sam u Madridu na finalu prošlog Svetskog prvenstva 2014. Tada sam kupio kartu od nekog Španca koji je unapred uzeo kartu za finale zato što je bio siguran da će Španija da igra to finale jer su bili najbolji evropski tim u tom trenutku. Slično se sada i nama dogodilo. Tada smo igrali finale, kada možda i nismo bili najbolja reprezentacija, sada kada smo jedni od najboljih ne igramo nego igraju opet neke malo lošije reprezentacije. To je sport, to je košarka. Da se sve zna unapred niko se ne bi ni takmičio. "Ako kaniš pobjediti, ne smiješ izgubiti" i to je to :) Sredite se koliko možete. Odigrajte ove dve preostale utakmice što bolje. Sredite se psihički i fizički i vidimo se iduće godine na sledećem takmičenju. Idemo dalje...

carpediem

pre 4 godine

Poraz od Spanije je sasekao ekipu, posle lakih i ubedljivih pobeda desio se samar, uvukla se nesigurnost i to se juce ispoljilo, a cetvrtfinale je utakmica velikog uloga, ili ides po medalju ili te nema nigde. Nama je dosla po svemu sudeci na krivoj nozi, los dan selektora, los dan igraca, Argentina ubaci sve sto sutne i to je to... prosto

sasa jokic

pre 4 godine

Bjelica je bio bas los, ali je veci problem sto ga Sale nije na vreme stavio na klupu, nego smo primili 4 uzastopna kosa njegovom greskom, i plus je “prodao” tri lopte u napadu. Iskusan trener to odmah sece i hlafi mu glavu na klupi, takodje kratak (Zoc tipa) “razgovor” i posle ga vrati u igru.
Sta reci za Saleta....nije uradio domaci, jedan od razloga je strucni stab, koji je sastavljen od drugova i kumova, a Srbija ima mnogo bolje strucnjake.
Ono sto je Vlada Djurovic kao vrhunski poznavalac igre rekao posle pobede od 40 koseva “nista ovo ne valja” nije dzabe. I u tim utakmicama nismo imali izradjene akcije, vec je to vise bilo na individualnom nivou, sut nas je sluzio jer nije bilo pritiska, a cim smo naleteli na tvrdo, Spance, zadrhtale su ruke.
Treba jos malo ohladiti glavu, i videti sta treba da se menja. Ovde je napravljen kiks, ali ne mogu se zanemariti srebrne medalje koje je Sale izvukao sa timovima koji nisu obecavali, kao ni cinjenica da je bilo dosta problema sa povredama i kasnjenjem pojedinaca.
Takodje jedna insajder informacija, Jokic se opasno ugojio tokom boravka u Somboru....opasno u bukvalnom smislu, i Meloun je polideo kada je to video prilikom boravka u Beogradu.

Blanka

pre 4 godine

Bjelice izjava ti je mnogo kontradiktorna kao nije bilo problema, mi smo tim a onda ne mozes da ih pobedis ako ne igramo zajedno, pa imamo mi veliko srce a eto njihovo je bilo vece... Kazi bre lepo igrali smo ko p...., tako smo i prosli dobili smo po istoj izvini se naciji i gotovo, mnogo ce te vise ceniti ljudi. Ziv bio ti i jos mnogo godina uspesne karijere ti zelim pa ce valjda u Tokiju doci sve na svoje mesto

Janko

pre 4 godine

Evo jutro posle još uvek jako boli ali je glava bistrija. Zaista ovi momci su nam već pokazali koliko su dobri I da su spremni da se žrtvuju za Srbiju I jedni za druge. Postoje ovakvi dani u životu a očigledno I sportu kada padne energija i ništa ne ide od ruke a protivniku sve.
Što se selektora tiče smatram da je previše tu priče I kontroverzi bilo I pre prvenstva, tokom priprema a I na prvenstvu. Nije obavio svoj posao kako treba. To stoji I to je istina. Da li je potrebno da podnese ostavku ili da ostane? Mislim da je dovoljno častan da sam shvati I vidi da li je do njega bilo I u zavisnosti od toga kako se oseća donese odluku.