Subota, 17.08.2019.

02:30

Puj je dao sve od sebe, ali je Đoković prejak

Novak Đoković plasirao se u polufinale Sinsinatija, sedmi put u karijeri na ovom turniru, a 63. na mastersima serije 1.000.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Puj je dao sve od sebe, ali je Ðokoviæ prejak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Zemlja ludaka i fanatika

pre 4 godine

@ Zemlja prostaka, Zemlja gruva

Nista oni nece razumeti. Nikada nista nisu razumeli. Zato ustaju u 4 ujutro i zato se kunu u tamo nekog tenisera.

Riki

pre 4 godine

(brzina, 17. avgust 2019 15:28)

Ova ti tablica ne valja nista. Npr. Monte Karlo je daleko sporiji nego Madrid. Ciccinati je naravno daleko brzi nego Australija open. Wimbldon nije sporiji od Londona. Ti ne uzimas u obzir druge faktore na terenu. Nije sve u samom terenu. Ovo sto si napisao nema veze.

brzina

pre 4 godine

Ovo je najbrza podloga u danasnjem tenisu i daje neku posebnu draz gledanju
(Riki, 17. avgust 2019 05:21)

Pa i nije baš, dosta su je usporili, najbrže podloge u tenisu

Australian open 42.0
London 40.3
Shanghai 39.9
Wimbledon 37.0
US Open 35.7
Paris 34.6
Cincinnati 31.6
Miami 30.4
Toronto* 28.8
Indian Wells 27.9
Monte Carlo 22.1
Madrid 21.6
Roland Garros 21.0
Rome 18.9

zemlja gruva

pre 4 godine

zemlja prostaka
Hajde sto ne primecuju sopstvenu opsesivnost, to je valjda uobicajeno, ali neverovatna nepismenost i odsustvo svake logike, kombinovane sa teorijama zavere e, to vec postaje nepodnosljivo. I zabrinjavajuce.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Džaba Pulj vaserijski tenis kad je psihološki najslabiji na turu onda kad je to potrebno. Novak je odigrao dobar meč do te povrede sad vrlo verovatno nije ozbiljno a polufinale sa Medvedovim koji ima sjajnu američku turneju pred sobom gde je stizao do finala. Da li može iskorist problem koji Nole ima ili će opet pokazat tj iznać tu snagu izdić iz svega ponovo osvojit Sinsinati turnir koji mu ranije nije odgovaralo iz više razloga..na njemu ima dosta finala izgubljena nego na ostalim mastersima. Lako proverit.

zemlja prostaka

pre 4 godine

@Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.
(Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)

Rece mu Yoloswag u 4:41 ujutru. Ti si mozda jos kriticniji slucaj a da nisi ni svestan. U koje doba ti odgovaras nekome ko je odgovorio nekome trecem. U sustini, covek je napisao istinu, malo preuvelicano i previse generalizovano, ali ipak istinu koja se odnosi na ovaj sajt. Veliki broj vas ovde na forumu je opsednut Novakom u tolikoj meri da im je najveci, ako ne i jedini, problem u zivotu dal ce lakat izdrzati da se prestignu Federerovi rekordi. Tuzno zaista.

Eto, sad mozes i meni da objasnis kako sam i ja isto kritican slucaj jer sam se odvazio da odgovorim kriticnim slucajevima kojima inace ne sme nista da se prigovori.

gibanica

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno
(Napo Leon, 17. avgust 2019 03:08)

Ako to uradi, onda opet može, sledeće godine, po treći put da kompletira, ako osvoji Monte Karlo i Sinsinati.

kiki

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее(despot, 17. avgust 2019 04:01)Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11
Sva nesreća je smeštena u vremenu kad si ostavio komentar.

nevski

pre 4 godine

Novak dobar, neprobojan, ukoliko bude sve ok sa laktom, a, mislim da ga tetiva muci, bice to ok za US open. Medvedev je novi Novak, to sad sigurno tvrdim, a viecete za tri, cetiri gidine vec...
Veceras sta bude bice, nema nesto vremena za odmor, polufinale je finale pre finala, najvaznije je da bude zdrav, ne mora ni da osvoji Sinsinati. US open je vazniji, ukoliko njega uzme, ostane zdrav, sledeca godina je godina kada se pise istorija...

Smeh

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)
Da li je tebi neko objasnio šta znači reč nesreća? Nego koji je tvoj razlog ostavljanja komentara u 4 sata ujutru?

2011.

pre 4 godine

Nole Ivanisevic ima li sta lepse!??
(kralj ib@ ima.... Novak/Marijan. Samo što se Novak ponaša kao klinac,ptoćiće ga valda i ta faza u stasavanju.

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)
изванредно.
Ни Јово Марић му не би боље реко!
Свака част.

kaligula

pre 4 godine

Није ми јасно због чега Ноле никада не одигра дворучни смеч?
(Лепи Цане, 17. avgust 2019 03:14)

Kakav nekvalitetan pokušaj da se bude duhovit. Idi gledaj farmu jer ti je humor na tom nivou.

zemlja gruva

pre 4 godine

Ama, covek pobedio, verovatno uzima turnir uz neophodnu dozu drame, posto on uvek pobedjuje najvece, u uslovima opasnim po zivot, dok su ostali titule sticali preko anonimusa. Postovanje poznavaocu i ljubitelju igre znanje- imanje, i kad se ne slazemo, covek argumentovano govori o tenisu. Ne o idolima. Ostali, get real life, a u tenisu uzivajte!

shox

pre 4 godine

Novak je odigrao klinički kad je bilo bitno. Ceo meč je držao konce u svojim rukama.

Puj ima vrhunsku tehniku, odlično se kreće i sjajno gradi poene. Danas je odigrao prvi set u transu sve do taj-brejka. Tada je počeo da se guši (choke-uje) i greši, što je razlika između top 3 i ostalih. Doduše, i Feđa se guši u taj-brejku.

Kod Novaka je večeras skoro sve sjajno funkcionisalo sem što se izgrešio na drugom servisu.
Ostaje briga šta je da Novakov desnim laktom koji je operisao prošlog januara, i da li su te dve stvari večeras bile u vezi.

Nadamo se da ne.
Deo odgovora ćemo dobiti za otprilike 17 sati kada krene njegov polufinalni duel protiv veoma raspoloženog Medvedeva, koji je jedan od petorice tenisera koji su ga pobedili ove godine (u četvrtfinalu Monte Karla).

Daa

pre 4 godine

Gledao sam uzivo mec i ljudi stvarno niste svesni koliko se Novak lepo oseca ove godine na turniru. Ovi uslovi mu odgovaraju u potpunosti a i nema vise tog pritiska iz Sinsinatija. Sutra isto igra u prijatnom ambijentu i zaista bi za mene bila senzacija ukoliko Djokovic ne bi osvojio titulu.

Djido

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Pre će biti u reči ispod.

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Ne znam sada šta da mislim. Sigurno mora bolji biti drugi servis, a bogme i ritern na drugi serves, oko 5 Puijevih drugih servisa je ili loše vratio ili nije uopšte vratio.

Ali ovo za fiziom me preprašilo. Opet lakat. Bojim se da nije povezano sa servisom, da novi način serviranja nije izazvao kaku povredu i da ona nije uzrok lošeg drugog servisa. Nadam se da će ostati zdrav, barem da osvoji USO pa kasnije šta bude bude, ako treba nek pauzira do kraja godine ili barem do završnog mastersa.

kaligula

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Grešiš baki mnogo. Sva tvoja nesreća je smeštena u svaki komentar koji pustiš. To jednostavno izbija iz tebe. Tugo...

Nije bitno

pre 4 godine

Puj ceo prvi set do taj-brejka odigrao kao u transu, vrlo agresivno, ali ga je Nole mirno pratio, jer je znao da ovaj ne moze tako ceo mec. U drugom setu slicna prica, Nole samo dozirano i mirno i uvek za stepenik bolji, kako je Luka poceo da igra traljavo, tako je i Nole smanjivao gas, ali rutinski priveo kraju.
Covece, koliko to demoralise ove, sasvim solidne, tenisere kada odigraju par gemova ili ceo mec na svom maksimumu, a Nole ih pobedi sa pola gasa i sa punom kontrolom. Covek igra sah na teniskom terenu...

znanje-imanje

pre 4 godine

Kokain? Gaske je bio neprepoznatljiv, tj. finiširao je igrom na nivou svog talenta - inače retko, 2-3 puta u životu sam to video. Fabulozno. Obavezno highlights pogledajte. Gofan bez meča, biće tu SF maraton...
Generalno pre finiša Sinsinatija otpali su svi Hačanovi i Opelke, svi osim tankih igrača; najveći problem je hlađenje tela u vrućem a vlažnom vazduhu. Kao i Kecmanović i Rubljov je nakon pobede karijere i napora iz kvalifikacija imao očekicvani krah.
Novak je nakon 1 30e godine 2 povrede lakta i 3 žice manje na reketu postao manje dominantan na Mastersima, naročito i betonskim. To što mu je bila forta - inverzno sada su to Slamovi gde je na 3 seta smorno mučiti se sa njim. Pre svega je njegov fabulozni retern manje često i manje fabulozan. Zato je prisustvo Ivaniševića ne dobro nego izvanredno! Bolji servis, češće na mreži, čistiji voleji, tvrđi u taj-brejku... Ko bi gledajući u Splitu kockastu euforiju dočeka Gorana po osvojenom Wimbldonu mogao pomisliti "e super što će ovaj sedeti u boksu našeg, i mnogo mnogo značajniheg igrača"?!?
Ovakvog meča sa Pujom sam se bojao na AO - Luka u formi mečuje Novaka i tehnikom i brzinom. Ali glavom nikako.
Opravdano ili ne skoro mitski status ima u Beogradu difovac Dušan Ilić. Valjda je to tako kad neko govori tako da ga je teško ispratiti... E pa Medvedev deluje kao da ga je ovaj Ilić kostruisao. Maximum mehanike sa minimumom mišića. Kako god izrastao je u kompletnog i vrhunskog igrača.
Još je veća briga ovo laktom.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko ishvalih Noletov servis, a on bas zakaza kad je trebalo da potvrdi brejk. 3 duple greske, 2 vezane. 3 brejk lopte. Ali, vratio se prvi servis bas kada je trebalo - da ih spasi i uzme gem. I pored čak 6 duplih do sada - servis je za mene i dalje fantastičan.

veliki strumf

pre 4 godine

Puj igra odlično. U dobroj je formi u Sinsinatiju. Nekako u svakom njegovom servis gemu Novak dodje do 40-30 i uvek Puj odigra dobro, prakticno i ne da šansu Noletu. Polusansa je bila kod 5-5 i 0-15, ali je ritern na drugi servis Nole izbacio u aut. Nole u relijima solidan, a servis perfektan. Ne pamtim kada mu neki protivnik nije vratio ovoliko servisa, kada je imao ovoliko servis vinera i samim tim najlakših mogućih poena na servi. Neverovatno koliko je podigao nivo serve u odnosu na Vimbldon - u finalu je maltene igrao bez njega, a ovde mu je najbolji udarac. U taj breku ispoklanjao je Puj par poena Noletu, ali ovaj poslednji genijalni pasing vredi čitav set! Nole vrlo čvrst i stabilan. Medvedev će biti najveći izazov i finale pre finala. Gaske ili Gofan nemaju ni promil šanse.

is

pre 4 godine

Jeste da je meč dosta teži nego što se očekivalo, ali je činjenica da Nole igra mnogo pametnije nego ranije. Bukvalno sa pola snage ulazi u polufinale, nije se previše iscrpeo, što je odlično jer je već u četvrtoj deceniji života. Više od 50% igre je usresredio na servis i vidi se da je Goran dosta pomogao u ovoj saradnji. Tako da Novak ima šansu da daleko dogura na ovom turniru, a nije potrošio previše snage - odlična uvertira za US open.

Yoloswag

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.

Canadaboy

pre 4 godine

Grimasa koji je pravio dok je odpozdravljao publici nije obecavajuca. I rukovanje sa sudijom levom rukom.... bojim se da sutra ne izlazi na mec, a pod znakom pitanja je i US Open.

Mikii

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.

JPR24

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Ima, samo pitaj čika guglova, valjda ti nije mrsko, naći ćeš za par sekundi...

Napo Leon

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno

Лепи Цане

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Има на ТВ-у. А можеш и на нету да пратиш.

Cole

pre 4 godine

Ovaj Djoletov trijumf u Sinsinatiju
ce biti copy paste titula koju je
Rafa osvojio u Montrealu, dakle,
nece se ni oznojiti. Jedina razlika
ce biti ta sto ce Novakova titula
imati vecu tezinu od Nadalove, dupli
kareijerni masters. Poz.

Yoloswag

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.

Nije bitno

pre 4 godine

Puj ceo prvi set do taj-brejka odigrao kao u transu, vrlo agresivno, ali ga je Nole mirno pratio, jer je znao da ovaj ne moze tako ceo mec. U drugom setu slicna prica, Nole samo dozirano i mirno i uvek za stepenik bolji, kako je Luka poceo da igra traljavo, tako je i Nole smanjivao gas, ali rutinski priveo kraju.
Covece, koliko to demoralise ove, sasvim solidne, tenisere kada odigraju par gemova ili ceo mec na svom maksimumu, a Nole ih pobedi sa pola gasa i sa punom kontrolom. Covek igra sah na teniskom terenu...

Napo Leon

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno

Cole

pre 4 godine

Ovaj Djoletov trijumf u Sinsinatiju
ce biti copy paste titula koju je
Rafa osvojio u Montrealu, dakle,
nece se ni oznojiti. Jedina razlika
ce biti ta sto ce Novakova titula
imati vecu tezinu od Nadalove, dupli
kareijerni masters. Poz.

Djido

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Pre će biti u reči ispod.

is

pre 4 godine

Jeste da je meč dosta teži nego što se očekivalo, ali je činjenica da Nole igra mnogo pametnije nego ranije. Bukvalno sa pola snage ulazi u polufinale, nije se previše iscrpeo, što je odlično jer je već u četvrtoj deceniji života. Više od 50% igre je usresredio na servis i vidi se da je Goran dosta pomogao u ovoj saradnji. Tako da Novak ima šansu da daleko dogura na ovom turniru, a nije potrošio previše snage - odlična uvertira za US open.

veliki strumf

pre 4 godine

Puj igra odlično. U dobroj je formi u Sinsinatiju. Nekako u svakom njegovom servis gemu Novak dodje do 40-30 i uvek Puj odigra dobro, prakticno i ne da šansu Noletu. Polusansa je bila kod 5-5 i 0-15, ali je ritern na drugi servis Nole izbacio u aut. Nole u relijima solidan, a servis perfektan. Ne pamtim kada mu neki protivnik nije vratio ovoliko servisa, kada je imao ovoliko servis vinera i samim tim najlakših mogućih poena na servi. Neverovatno koliko je podigao nivo serve u odnosu na Vimbldon - u finalu je maltene igrao bez njega, a ovde mu je najbolji udarac. U taj breku ispoklanjao je Puj par poena Noletu, ali ovaj poslednji genijalni pasing vredi čitav set! Nole vrlo čvrst i stabilan. Medvedev će biti najveći izazov i finale pre finala. Gaske ili Gofan nemaju ni promil šanse.

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Ne znam sada šta da mislim. Sigurno mora bolji biti drugi servis, a bogme i ritern na drugi serves, oko 5 Puijevih drugih servisa je ili loše vratio ili nije uopšte vratio.

Ali ovo za fiziom me preprašilo. Opet lakat. Bojim se da nije povezano sa servisom, da novi način serviranja nije izazvao kaku povredu i da ona nije uzrok lošeg drugog servisa. Nadam se da će ostati zdrav, barem da osvoji USO pa kasnije šta bude bude, ako treba nek pauzira do kraja godine ili barem do završnog mastersa.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko ishvalih Noletov servis, a on bas zakaza kad je trebalo da potvrdi brejk. 3 duple greske, 2 vezane. 3 brejk lopte. Ali, vratio se prvi servis bas kada je trebalo - da ih spasi i uzme gem. I pored čak 6 duplih do sada - servis je za mene i dalje fantastičan.

Лепи Цане

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Има на ТВ-у. А можеш и на нету да пратиш.

JPR24

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Ima, samo pitaj čika guglova, valjda ti nije mrsko, naći ćeš za par sekundi...

kaligula

pre 4 godine

Није ми јасно због чега Ноле никада не одигра дворучни смеч?
(Лепи Цане, 17. avgust 2019 03:14)

Kakav nekvalitetan pokušaj da se bude duhovit. Idi gledaj farmu jer ti je humor na tom nivou.

Daa

pre 4 godine

Gledao sam uzivo mec i ljudi stvarno niste svesni koliko se Novak lepo oseca ove godine na turniru. Ovi uslovi mu odgovaraju u potpunosti a i nema vise tog pritiska iz Sinsinatija. Sutra isto igra u prijatnom ambijentu i zaista bi za mene bila senzacija ukoliko Djokovic ne bi osvojio titulu.

kaligula

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Grešiš baki mnogo. Sva tvoja nesreća je smeštena u svaki komentar koji pustiš. To jednostavno izbija iz tebe. Tugo...

znanje-imanje

pre 4 godine

Kokain? Gaske je bio neprepoznatljiv, tj. finiširao je igrom na nivou svog talenta - inače retko, 2-3 puta u životu sam to video. Fabulozno. Obavezno highlights pogledajte. Gofan bez meča, biće tu SF maraton...
Generalno pre finiša Sinsinatija otpali su svi Hačanovi i Opelke, svi osim tankih igrača; najveći problem je hlađenje tela u vrućem a vlažnom vazduhu. Kao i Kecmanović i Rubljov je nakon pobede karijere i napora iz kvalifikacija imao očekicvani krah.
Novak je nakon 1 30e godine 2 povrede lakta i 3 žice manje na reketu postao manje dominantan na Mastersima, naročito i betonskim. To što mu je bila forta - inverzno sada su to Slamovi gde je na 3 seta smorno mučiti se sa njim. Pre svega je njegov fabulozni retern manje često i manje fabulozan. Zato je prisustvo Ivaniševića ne dobro nego izvanredno! Bolji servis, češće na mreži, čistiji voleji, tvrđi u taj-brejku... Ko bi gledajući u Splitu kockastu euforiju dočeka Gorana po osvojenom Wimbldonu mogao pomisliti "e super što će ovaj sedeti u boksu našeg, i mnogo mnogo značajniheg igrača"?!?
Ovakvog meča sa Pujom sam se bojao na AO - Luka u formi mečuje Novaka i tehnikom i brzinom. Ali glavom nikako.
Opravdano ili ne skoro mitski status ima u Beogradu difovac Dušan Ilić. Valjda je to tako kad neko govori tako da ga je teško ispratiti... E pa Medvedev deluje kao da ga je ovaj Ilić kostruisao. Maximum mehanike sa minimumom mišića. Kako god izrastao je u kompletnog i vrhunskog igrača.
Još je veća briga ovo laktom.

shox

pre 4 godine

Novak je odigrao klinički kad je bilo bitno. Ceo meč je držao konce u svojim rukama.

Puj ima vrhunsku tehniku, odlično se kreće i sjajno gradi poene. Danas je odigrao prvi set u transu sve do taj-brejka. Tada je počeo da se guši (choke-uje) i greši, što je razlika između top 3 i ostalih. Doduše, i Feđa se guši u taj-brejku.

Kod Novaka je večeras skoro sve sjajno funkcionisalo sem što se izgrešio na drugom servisu.
Ostaje briga šta je da Novakov desnim laktom koji je operisao prošlog januara, i da li su te dve stvari večeras bile u vezi.

Nadamo se da ne.
Deo odgovora ćemo dobiti za otprilike 17 sati kada krene njegov polufinalni duel protiv veoma raspoloženog Medvedeva, koji je jedan od petorice tenisera koji su ga pobedili ove godine (u četvrtfinalu Monte Karla).

kiki

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее(despot, 17. avgust 2019 04:01)Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11
Sva nesreća je smeštena u vremenu kad si ostavio komentar.

Mikii

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.

Canadaboy

pre 4 godine

Grimasa koji je pravio dok je odpozdravljao publici nije obecavajuca. I rukovanje sa sudijom levom rukom.... bojim se da sutra ne izlazi na mec, a pod znakom pitanja je i US Open.

nevski

pre 4 godine

Novak dobar, neprobojan, ukoliko bude sve ok sa laktom, a, mislim da ga tetiva muci, bice to ok za US open. Medvedev je novi Novak, to sad sigurno tvrdim, a viecete za tri, cetiri gidine vec...
Veceras sta bude bice, nema nesto vremena za odmor, polufinale je finale pre finala, najvaznije je da bude zdrav, ne mora ni da osvoji Sinsinati. US open je vazniji, ukoliko njega uzme, ostane zdrav, sledeca godina je godina kada se pise istorija...

Smeh

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)
Da li je tebi neko objasnio šta znači reč nesreća? Nego koji je tvoj razlog ostavljanja komentara u 4 sata ujutru?

2011.

pre 4 godine

Nole Ivanisevic ima li sta lepse!??
(kralj ib@ ima.... Novak/Marijan. Samo što se Novak ponaša kao klinac,ptoćiće ga valda i ta faza u stasavanju.

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)
изванредно.
Ни Јово Марић му не би боље реко!
Свака част.

zemlja gruva

pre 4 godine

Ama, covek pobedio, verovatno uzima turnir uz neophodnu dozu drame, posto on uvek pobedjuje najvece, u uslovima opasnim po zivot, dok su ostali titule sticali preko anonimusa. Postovanje poznavaocu i ljubitelju igre znanje- imanje, i kad se ne slazemo, covek argumentovano govori o tenisu. Ne o idolima. Ostali, get real life, a u tenisu uzivajte!

zemlja prostaka

pre 4 godine

@Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.
(Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)

Rece mu Yoloswag u 4:41 ujutru. Ti si mozda jos kriticniji slucaj a da nisi ni svestan. U koje doba ti odgovaras nekome ko je odgovorio nekome trecem. U sustini, covek je napisao istinu, malo preuvelicano i previse generalizovano, ali ipak istinu koja se odnosi na ovaj sajt. Veliki broj vas ovde na forumu je opsednut Novakom u tolikoj meri da im je najveci, ako ne i jedini, problem u zivotu dal ce lakat izdrzati da se prestignu Federerovi rekordi. Tuzno zaista.

Eto, sad mozes i meni da objasnis kako sam i ja isto kritican slucaj jer sam se odvazio da odgovorim kriticnim slucajevima kojima inace ne sme nista da se prigovori.

zemlja gruva

pre 4 godine

zemlja prostaka
Hajde sto ne primecuju sopstvenu opsesivnost, to je valjda uobicajeno, ali neverovatna nepismenost i odsustvo svake logike, kombinovane sa teorijama zavere e, to vec postaje nepodnosljivo. I zabrinjavajuce.

gibanica

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno
(Napo Leon, 17. avgust 2019 03:08)

Ako to uradi, onda opet može, sledeće godine, po treći put da kompletira, ako osvoji Monte Karlo i Sinsinati.

brzina

pre 4 godine

Ovo je najbrza podloga u danasnjem tenisu i daje neku posebnu draz gledanju
(Riki, 17. avgust 2019 05:21)

Pa i nije baš, dosta su je usporili, najbrže podloge u tenisu

Australian open 42.0
London 40.3
Shanghai 39.9
Wimbledon 37.0
US Open 35.7
Paris 34.6
Cincinnati 31.6
Miami 30.4
Toronto* 28.8
Indian Wells 27.9
Monte Carlo 22.1
Madrid 21.6
Roland Garros 21.0
Rome 18.9

Riki

pre 4 godine

(brzina, 17. avgust 2019 15:28)

Ova ti tablica ne valja nista. Npr. Monte Karlo je daleko sporiji nego Madrid. Ciccinati je naravno daleko brzi nego Australija open. Wimbldon nije sporiji od Londona. Ti ne uzimas u obzir druge faktore na terenu. Nije sve u samom terenu. Ovo sto si napisao nema veze.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Džaba Pulj vaserijski tenis kad je psihološki najslabiji na turu onda kad je to potrebno. Novak je odigrao dobar meč do te povrede sad vrlo verovatno nije ozbiljno a polufinale sa Medvedovim koji ima sjajnu američku turneju pred sobom gde je stizao do finala. Da li može iskorist problem koji Nole ima ili će opet pokazat tj iznać tu snagu izdić iz svega ponovo osvojit Sinsinati turnir koji mu ranije nije odgovaralo iz više razloga..na njemu ima dosta finala izgubljena nego na ostalim mastersima. Lako proverit.

Zemlja ludaka i fanatika

pre 4 godine

@ Zemlja prostaka, Zemlja gruva

Nista oni nece razumeti. Nikada nista nisu razumeli. Zato ustaju u 4 ujutro i zato se kunu u tamo nekog tenisera.

Mikii

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.

znanje-imanje

pre 4 godine

Kokain? Gaske je bio neprepoznatljiv, tj. finiširao je igrom na nivou svog talenta - inače retko, 2-3 puta u životu sam to video. Fabulozno. Obavezno highlights pogledajte. Gofan bez meča, biće tu SF maraton...
Generalno pre finiša Sinsinatija otpali su svi Hačanovi i Opelke, svi osim tankih igrača; najveći problem je hlađenje tela u vrućem a vlažnom vazduhu. Kao i Kecmanović i Rubljov je nakon pobede karijere i napora iz kvalifikacija imao očekicvani krah.
Novak je nakon 1 30e godine 2 povrede lakta i 3 žice manje na reketu postao manje dominantan na Mastersima, naročito i betonskim. To što mu je bila forta - inverzno sada su to Slamovi gde je na 3 seta smorno mučiti se sa njim. Pre svega je njegov fabulozni retern manje često i manje fabulozan. Zato je prisustvo Ivaniševića ne dobro nego izvanredno! Bolji servis, češće na mreži, čistiji voleji, tvrđi u taj-brejku... Ko bi gledajući u Splitu kockastu euforiju dočeka Gorana po osvojenom Wimbldonu mogao pomisliti "e super što će ovaj sedeti u boksu našeg, i mnogo mnogo značajniheg igrača"?!?
Ovakvog meča sa Pujom sam se bojao na AO - Luka u formi mečuje Novaka i tehnikom i brzinom. Ali glavom nikako.
Opravdano ili ne skoro mitski status ima u Beogradu difovac Dušan Ilić. Valjda je to tako kad neko govori tako da ga je teško ispratiti... E pa Medvedev deluje kao da ga je ovaj Ilić kostruisao. Maximum mehanike sa minimumom mišića. Kako god izrastao je u kompletnog i vrhunskog igrača.
Još je veća briga ovo laktom.

Canadaboy

pre 4 godine

Grimasa koji je pravio dok je odpozdravljao publici nije obecavajuca. I rukovanje sa sudijom levom rukom.... bojim se da sutra ne izlazi na mec, a pod znakom pitanja je i US Open.

zemlja gruva

pre 4 godine

Ama, covek pobedio, verovatno uzima turnir uz neophodnu dozu drame, posto on uvek pobedjuje najvece, u uslovima opasnim po zivot, dok su ostali titule sticali preko anonimusa. Postovanje poznavaocu i ljubitelju igre znanje- imanje, i kad se ne slazemo, covek argumentovano govori o tenisu. Ne o idolima. Ostali, get real life, a u tenisu uzivajte!

Yoloswag

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.

Napo Leon

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno

Cole

pre 4 godine

Ovaj Djoletov trijumf u Sinsinatiju
ce biti copy paste titula koju je
Rafa osvojio u Montrealu, dakle,
nece se ni oznojiti. Jedina razlika
ce biti ta sto ce Novakova titula
imati vecu tezinu od Nadalove, dupli
kareijerni masters. Poz.

is

pre 4 godine

Jeste da je meč dosta teži nego što se očekivalo, ali je činjenica da Nole igra mnogo pametnije nego ranije. Bukvalno sa pola snage ulazi u polufinale, nije se previše iscrpeo, što je odlično jer je već u četvrtoj deceniji života. Više od 50% igre je usresredio na servis i vidi se da je Goran dosta pomogao u ovoj saradnji. Tako da Novak ima šansu da daleko dogura na ovom turniru, a nije potrošio previše snage - odlična uvertira za US open.

Nije bitno

pre 4 godine

Puj ceo prvi set do taj-brejka odigrao kao u transu, vrlo agresivno, ali ga je Nole mirno pratio, jer je znao da ovaj ne moze tako ceo mec. U drugom setu slicna prica, Nole samo dozirano i mirno i uvek za stepenik bolji, kako je Luka poceo da igra traljavo, tako je i Nole smanjivao gas, ali rutinski priveo kraju.
Covece, koliko to demoralise ove, sasvim solidne, tenisere kada odigraju par gemova ili ceo mec na svom maksimumu, a Nole ih pobedi sa pola gasa i sa punom kontrolom. Covek igra sah na teniskom terenu...

zemlja prostaka

pre 4 godine

@Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Sve i da čovek nema život, ti si daleko kritičniji slučaj burazeru.. oko čega se ti bakćeš.. Dok on ustaje zbog Novaka, ti ustaješ da provociraš ljude u komentarima na forumu b92. Sve i da si plaćen trol od strane b92, to što radiš je bljuc.
(Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)

Rece mu Yoloswag u 4:41 ujutru. Ti si mozda jos kriticniji slucaj a da nisi ni svestan. U koje doba ti odgovaras nekome ko je odgovorio nekome trecem. U sustini, covek je napisao istinu, malo preuvelicano i previse generalizovano, ali ipak istinu koja se odnosi na ovaj sajt. Veliki broj vas ovde na forumu je opsednut Novakom u tolikoj meri da im je najveci, ako ne i jedini, problem u zivotu dal ce lakat izdrzati da se prestignu Federerovi rekordi. Tuzno zaista.

Eto, sad mozes i meni da objasnis kako sam i ja isto kritican slucaj jer sam se odvazio da odgovorim kriticnim slucajevima kojima inace ne sme nista da se prigovori.

Prosjecni korisnik ovog portala

pre 4 godine

Ne znam sada šta da mislim. Sigurno mora bolji biti drugi servis, a bogme i ritern na drugi serves, oko 5 Puijevih drugih servisa je ili loše vratio ili nije uopšte vratio.

Ali ovo za fiziom me preprašilo. Opet lakat. Bojim se da nije povezano sa servisom, da novi način serviranja nije izazvao kaku povredu i da ona nije uzrok lošeg drugog servisa. Nadam se da će ostati zdrav, barem da osvoji USO pa kasnije šta bude bude, ako treba nek pauzira do kraja godine ili barem do završnog mastersa.

Djido

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее
(despot, 17. avgust 2019 04:01)

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Pre će biti u reči ispod.

JPR24

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Ima, samo pitaj čika guglova, valjda ti nije mrsko, naći ćeš za par sekundi...

Лепи Цане

pre 4 godine

jel ima negde prenos, il da pratim ovde live ?
(miodrGGe, 17. avgust 2019 02:44)

Има на ТВ-у. А можеш и на нету да пратиш.

kiki

pre 4 godine

Било је страшно тешко устати, ал се исплати, Нолеееее(despot, 17. avgust 2019 04:01)Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11
Sva nesreća je smeštena u vremenu kad si ostavio komentar.

kaligula

pre 4 godine

Није ми јасно због чега Ноле никада не одигра дворучни смеч?
(Лепи Цане, 17. avgust 2019 03:14)

Kakav nekvalitetan pokušaj da se bude duhovit. Idi gledaj farmu jer ti je humor na tom nivou.

Daa

pre 4 godine

Gledao sam uzivo mec i ljudi stvarno niste svesni koliko se Novak lepo oseca ove godine na turniru. Ovi uslovi mu odgovaraju u potpunosti a i nema vise tog pritiska iz Sinsinatija. Sutra isto igra u prijatnom ambijentu i zaista bi za mene bila senzacija ukoliko Djokovic ne bi osvojio titulu.

2011.

pre 4 godine

Nole Ivanisevic ima li sta lepse!??
(kralj ib@ ima.... Novak/Marijan. Samo što se Novak ponaša kao klinac,ptoćiće ga valda i ta faza u stasavanju.

veliki strumf

pre 4 godine

Puj igra odlično. U dobroj je formi u Sinsinatiju. Nekako u svakom njegovom servis gemu Novak dodje do 40-30 i uvek Puj odigra dobro, prakticno i ne da šansu Noletu. Polusansa je bila kod 5-5 i 0-15, ali je ritern na drugi servis Nole izbacio u aut. Nole u relijima solidan, a servis perfektan. Ne pamtim kada mu neki protivnik nije vratio ovoliko servisa, kada je imao ovoliko servis vinera i samim tim najlakših mogućih poena na servi. Neverovatno koliko je podigao nivo serve u odnosu na Vimbldon - u finalu je maltene igrao bez njega, a ovde mu je najbolji udarac. U taj breku ispoklanjao je Puj par poena Noletu, ali ovaj poslednji genijalni pasing vredi čitav set! Nole vrlo čvrst i stabilan. Medvedev će biti najveći izazov i finale pre finala. Gaske ili Gofan nemaju ni promil šanse.

veliki strumf

pre 4 godine

Toliko ishvalih Noletov servis, a on bas zakaza kad je trebalo da potvrdi brejk. 3 duple greske, 2 vezane. 3 brejk lopte. Ali, vratio se prvi servis bas kada je trebalo - da ih spasi i uzme gem. I pored čak 6 duplih do sada - servis je za mene i dalje fantastičan.

gibanica

pre 4 godine

Ako Nole osvoji Sinsinati kompletiraće Sve Masterse po drugi put
On je zasad jedini kome je to pošlo za rukom ,da uradi jednom
GOAT?
Nole apsolutno i definitivno
(Napo Leon, 17. avgust 2019 03:08)

Ako to uradi, onda opet može, sledeće godine, po treći put da kompletira, ako osvoji Monte Karlo i Sinsinati.

brzina

pre 4 godine

Ovo je najbrza podloga u danasnjem tenisu i daje neku posebnu draz gledanju
(Riki, 17. avgust 2019 05:21)

Pa i nije baš, dosta su je usporili, najbrže podloge u tenisu

Australian open 42.0
London 40.3
Shanghai 39.9
Wimbledon 37.0
US Open 35.7
Paris 34.6
Cincinnati 31.6
Miami 30.4
Toronto* 28.8
Indian Wells 27.9
Monte Carlo 22.1
Madrid 21.6
Roland Garros 21.0
Rome 18.9

nevski

pre 4 godine

Novak dobar, neprobojan, ukoliko bude sve ok sa laktom, a, mislim da ga tetiva muci, bice to ok za US open. Medvedev je novi Novak, to sad sigurno tvrdim, a viecete za tri, cetiri gidine vec...
Veceras sta bude bice, nema nesto vremena za odmor, polufinale je finale pre finala, najvaznije je da bude zdrav, ne mora ni da osvoji Sinsinati. US open je vazniji, ukoliko njega uzme, ostane zdrav, sledeca godina je godina kada se pise istorija...

kaligula

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)

Grešiš baki mnogo. Sva tvoja nesreća je smeštena u svaki komentar koji pustiš. To jednostavno izbija iz tebe. Tugo...

shox

pre 4 godine

Novak je odigrao klinički kad je bilo bitno. Ceo meč je držao konce u svojim rukama.

Puj ima vrhunsku tehniku, odlično se kreće i sjajno gradi poene. Danas je odigrao prvi set u transu sve do taj-brejka. Tada je počeo da se guši (choke-uje) i greši, što je razlika između top 3 i ostalih. Doduše, i Feđa se guši u taj-brejku.

Kod Novaka je večeras skoro sve sjajno funkcionisalo sem što se izgrešio na drugom servisu.
Ostaje briga šta je da Novakov desnim laktom koji je operisao prošlog januara, i da li su te dve stvari večeras bile u vezi.

Nadamo se da ne.
Deo odgovora ćemo dobiti za otprilike 17 sati kada krene njegov polufinalni duel protiv veoma raspoloženog Medvedeva, koji je jedan od petorice tenisera koji su ga pobedili ove godine (u četvrtfinalu Monte Karla).

Smeh

pre 4 godine

Sva nesreca srpskog naroda, smestena je u recenici iznad.
(Mikii, 17. avgust 2019 04:11)
Da li je tebi neko objasnio šta znači reč nesreća? Nego koji je tvoj razlog ostavljanja komentara u 4 sata ujutru?

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Yoloswag, 17. avgust 2019 04:41)
изванредно.
Ни Јово Марић му не би боље реко!
Свака част.

zemlja gruva

pre 4 godine

zemlja prostaka
Hajde sto ne primecuju sopstvenu opsesivnost, to je valjda uobicajeno, ali neverovatna nepismenost i odsustvo svake logike, kombinovane sa teorijama zavere e, to vec postaje nepodnosljivo. I zabrinjavajuce.

Zemlja ludaka i fanatika

pre 4 godine

@ Zemlja prostaka, Zemlja gruva

Nista oni nece razumeti. Nikada nista nisu razumeli. Zato ustaju u 4 ujutro i zato se kunu u tamo nekog tenisera.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Džaba Pulj vaserijski tenis kad je psihološki najslabiji na turu onda kad je to potrebno. Novak je odigrao dobar meč do te povrede sad vrlo verovatno nije ozbiljno a polufinale sa Medvedovim koji ima sjajnu američku turneju pred sobom gde je stizao do finala. Da li može iskorist problem koji Nole ima ili će opet pokazat tj iznać tu snagu izdić iz svega ponovo osvojit Sinsinati turnir koji mu ranije nije odgovaralo iz više razloga..na njemu ima dosta finala izgubljena nego na ostalim mastersima. Lako proverit.

Riki

pre 4 godine

(brzina, 17. avgust 2019 15:28)

Ova ti tablica ne valja nista. Npr. Monte Karlo je daleko sporiji nego Madrid. Ciccinati je naravno daleko brzi nego Australija open. Wimbldon nije sporiji od Londona. Ti ne uzimas u obzir druge faktore na terenu. Nije sve u samom terenu. Ovo sto si napisao nema veze.