Aktuelno

Subota, 10.08.2019.

15:43

Leonardo Dikaprio na odmoru sa svojom duplo mlađom devojkom Kamilom Moron uživa u đakuziju FOTO

Izvor: B92

Leonardo Dikaprio na odmoru sa svojom duplo mlaðom devojkom Kamilom Moron uživa u ðakuziju FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 4 godine

Za neupucene, devojka sa kojom je Leo trenutno i on se poznaju od njene 11. godine zivota. Znaci, cim je napunila 21 ("legal age", sto bi se reklo), odmah se naskace. Valjda ga bio strah da ga ne zovu pedofilom, pa nije hteo ranije...

Nenad

pre 4 godine

Lepa mu je devojka. Mogu samo da zamislim kakve mu poruke žene šalju na instagramu. Još je Leo i normalan pa izdrži par godina sa jednom. Kako bi vi odoleli slikama i ponudama na hiljade modela spremnih da vam se predaju na jedan vaš mig?

Lili

pre 4 godine

Dikaprio je glumčina,faca i žešći lik.Devojka,problem...Neee..mislim da mladost,pored lepote nosi i bezbrižnost,radovanje,stalni osećaj sreće koji kasnije tokom života usput pogubimo.

vlada

pre 4 godine

Sada sam cekirao ko je ova devojka iz naslova, Camila Morrone. Google mi pokazao njene slike. Ne samo sto je zgodna i ima prelepo telo, riba je bomba! Ne cudi me sto je Leo izabrao nju. Zelim im svaku srecu u vezi. A vi dusmani mozete samo da pocrkate! :D

Ja

pre 4 godine

U ostalim vestima, koga zanima. Evo ja bez devojke, a ne brckam noge ni u lavoru.
(zeljash, 10. avgust 2019 23:52)

Operi noge ponekad, mozda onda i nadjes devojku ;)

Trawk

pre 4 godine

Ovaj covjek uziva u zivotu..Zene sa kojima je viđen su uvijek prelijepe..
Drugo,nije sa klinkom od 15 god. vec sa zrelom zenom koja ima 25 god,i ne vidim u cemu je problem.

mia

pre 4 godine

Posle ovih komentara mi je jasno zasto mi je muz Francuz.
I mladji. I ima para i sve. Ali je muskarac,a ne srpski neizivljeni siledzija i kompleksas.
Sta bi njemu u Franc rekli da ima mladju devojku 20 go? Pa u oybiljnim krugovima u kojima se krece bi sa podsmehom gledali na njega. Zasto? Zato sto je vecinioybiljnih ljudi na Yapada traze partnere,a ne igracke. Holivu nije Zapad nego najjezivija slika malogradjanskih i nizih vrdnosti ove planete.
DOduse. vecina poynatih dama seta 20 godina mladje muskarce. Postoji li tu problem u glavi homo balkanikusa?

Dalibor Banja Luka

pre 4 godine

Odličan glumac, koji skoro nema lošeg filma. Najpoznatiji je po Titaniku ali pravi filmski ljubitelji znaju da ima barem 3 do 4 bolja filma. Plus je veliki boraca za zaštitu prirodne sredine, i to ne samo na riječima već i na djelima. Ni plitak ni glup. Ko hoće neka ga zaprati na instagramu. Nije kao ostale Holivudske zvijezde (Rock na primjer).

D2

pre 4 godine

Jedno vreme se suskalo da je Leonardo homoseksualac, a da su sve te devojke sa kojim ga vidjaju za potrebe slikanja placena pratnja. Uvek je to isti tip, manekenka, oko 25 god, uslikaju ih par puta i nestane. Za sledecu priliku ide druga.

Vlada

pre 4 godine

Na ne znam kako neko daje sebi za pravo da osudjuje bilo koga? 99% muskaraca od 50ak ili vise godina preferira mladje devojke, sto je u smislu izgleda sasvim razumljivo manje strija, bora, celulita.. sve zategnuto, na svom mestu. Sa druge strane mnoge(ne kazem vecina) ali bar 30%-50% devojaka preferira starije muskarce, 5-10-15 godina. Imaju vise zivotnog iskustva samim tim mnogu da budu emotivni oslonac, cesto su situirani(nr kazem bogati) ali imaju svoja 4 zida i prihode, sto znaci da one mogu da se koncentrisu na studije, zacetak karijere, jer znaju da nece trpeti gladne dok ne prodje taj period i lakse se odlucuju na osnivanje porodice sa covekom koji ima solidna i redovna primanja nego sa vrsnjakom koji tek treba da stvori nesto a potanje je da li ce. I na kraju krajeva dame izvinite ali muskarci gracioznije stare.. lepse nam stoje bore, strije, sede vlasi.. Zamislite blizance musko i zensko da su vodili zdrav zivot imali posao bez mnogo fizickog naprezanja, bavili se sportom rekreativno sve bukvalno isto samo razliciti polovi. Ko ce bolje izgledati sa 20, 30, 40, 50 i 60 god? Sa 20 i 30 je stvar ukusa, ko sta voli. Sa 40 vec pocinje znacajna prednost za muskarce. Pivski stomaci i ostalo NISU argumenti, to je do osobe da li ce se zapustiti ili ne. Ali opet znaci ko bolje izgleda muskarac, koji zivi relativno zdravo, sportista rekreativac sa izmedju 40 i 60 godbili zena koja je vodila slican zivot? Ne morate ni da odbijete farbu za kosu, sminku i ostalo cime se dame obicno bave u daleko vecem broju, a zamislite da iskljucimo i to...

milosh-nish

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.
(Holiboo, 10. avgust 2019 18:22)

koliko si ti samo promasio zivot kad su filmovi u pitanju covece...

Kas

pre 4 godine

Sta ti vredi dobra njiva kada se ne seje? Klasicno caprkanje i gubljenje vremena. Do 44. ja cu imati sestoro dece.
(Miroslav, 10. avgust 2019 22:14)

Znaci ti tvrdis da si pametni od Leonarda.?

Miro de Niro

pre 4 godine

Znam lika koji je nakon dva braka i troje djece i brdo drugih zena nakon toga, nasao se sa devojkom od 23 godine, jos uvek su skupa, niti se kriju niti mozes na njemu skontati da ima godina koliko i Leo...Niti je bogat niti preterano atraktivan...A ona san snova i mnogo sam ljubomoran.

Disko nindza

pre 4 godine

E super su komentari. I silno se pokida od sikiracije Di Kaprio! Radi šta mu odgovara. Možda je površan, možda voli piletinu, ima stomak, ona klinka, ali nista ne radi loše. Njegova stvar. Ova omladinka će sigurno dobro da prodje i da eventualno vidi i doživi stvari koje inače ne bi mogla. Dakle sve ok. Nepotrebno da mi ovde razglabamo.

Milan

pre 4 godine

Nije lud da se vuče sa babama njegovo godište, ovo još nije ništa, 22 godine je taman razlika. Sad će baš sa tolikom kintom da izlazi sa nekom svojom vršnjakinjom. Samo tako care....

ma

pre 4 godine

Imao sam mladju 15 godina, mislio da sam faca a svi mi se smejali. Jos sam bio ubedjen da su svi ljubomorni. Svi se ozenili, deca, porodica, a ja na kraju ostao sam. Sto je najgore - posle te mladje sam nasao devojku svojih godina, u krevetu je bila sto puta bolja od ove mlade... Ma nije ni za poredjenje. Zena sa celulitom ali neopterecena time, bolelo je uvo a ova mlada se tripovala iako je izgledala sto puta bolje. Kako ko voli. Ja se nisam nesto narocito proveo. Da sam sad u tim godinama, zenio bih jednu bucku koja sad ima troje dece sa drugim covekom, ne bih jurio klinku koja me je samo psihicki iscrpela sa glupim pricama. Leo, srecno covece. Ko sa decom spava, upisan se budi :)

Zohan

pre 4 godine

Covek koji voli dominaciju i da bude po njegovom bira mnogo mladje koje njega gledaju kao u boga. Takodje se oseca mladjim. Iskusnije zene su vise partneri jednakije sa muskarcem, dobar partner. Sve je to tacno, ali koliko je ukucna piletina u krevetu to on dobro zna, izgleda da je navucen.

fuj

pre 4 godine

Ni telefon ne gleda normalno,starenjem se tako čkilji na blizinu...a,tek stomacinu sto ima...tipican starkelja,za jos par godina pravi smezurani starac.Ove mladje zene su sigurno nesto pobrkane u glavi cim starkelje biraju...
*imam 23 i grozim se na ove kombinacije

Neki tamo lik

pre 4 godine

Koji kralj, lik ne seta ribe starije od 25 godina.
(zemunac, 10. avgust 2019 16:46)

Malo presle, tek registrovane.... :)

Ali kad pogledam danas nije isto kao pre, imam 35 i neki drugari koji su kao Leonardo godina, izgledaju kao da imaju 30 i fizicki i po duhu. Moj buraz od tetke ima cak 50god u sportskom je fazonu, oblaci se, ponasa i izgleda kao da ima 35. Setao devojku 20god mladju od njega mada nema nesto puno para i to, prosecnu platu. To je vec danas normalno, vazno je kako se osecas i kako te one vide, cak se niko nije ni cudio niti zna da on ima 50.

like a boss

pre 4 godine

"Al' sto se uhvatio onog telefona pored tako zgodne ribe kao pijan plota.
(gde ti zivis zatucani svete, 10. avgust 2019 17:35) "

Tamo su mu jos dve zgodne ribe, na viberu.. 😀

Slobodan

pre 4 godine

Jednom prilikom kada sam se okrenuo za dobrom zenskom jedan stariji prihatelj je rekao i ona je nekom dosadila. Tako da svaka zena brzo dosadi svakom muskarcu ako je zasnivana veza samo na strasti. Ne kazem da je to provedeno vreme lose samo da je kratkotrajno.

Ledu

pre 4 godine

E tako neka osvezavajuca vest, a ne Riki Martin sa muzem dobio cerku, Elton Dzon sa deckom otisao na veceru... bre vise!
Tako je Leonardo hvataj bato piletinu, kad mi ne mozemo, samo udri lave brate, udri i u nase ime jednom, cheers brother !:)))))

Holiboo

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.

Bravo muškarčino

pre 4 godine

Zar nije divno imati devojku mlađu od sebe bar dvadesetak godina, a može više.
Ako mu ne bude valjala posle par godina - naći će on i mlađu, i svežiju, i lepšu, i siromašniju.
S druge strane, moj bogati muš je stariji 30 godina od mene, a ja tek počinjem da uživam - imam 25, a on nekoliko staračkih bolesti...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka njemu čast.Ali iskreno.Ima milionera i milijardera koji kao kerovi i mučenici ceo život.Pvaj je jedan u milion koji zna živeti i trošiti svoj pošteno zarađen novac...

ma

pre 4 godine

Imao sam mladju 15 godina, mislio da sam faca a svi mi se smejali. Jos sam bio ubedjen da su svi ljubomorni. Svi se ozenili, deca, porodica, a ja na kraju ostao sam. Sto je najgore - posle te mladje sam nasao devojku svojih godina, u krevetu je bila sto puta bolja od ove mlade... Ma nije ni za poredjenje. Zena sa celulitom ali neopterecena time, bolelo je uvo a ova mlada se tripovala iako je izgledala sto puta bolje. Kako ko voli. Ja se nisam nesto narocito proveo. Da sam sad u tim godinama, zenio bih jednu bucku koja sad ima troje dece sa drugim covekom, ne bih jurio klinku koja me je samo psihicki iscrpela sa glupim pricama. Leo, srecno covece. Ko sa decom spava, upisan se budi :)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka njemu čast.Ali iskreno.Ima milionera i milijardera koji kao kerovi i mučenici ceo život.Pvaj je jedan u milion koji zna živeti i trošiti svoj pošteno zarađen novac...

Disko nindza

pre 4 godine

E super su komentari. I silno se pokida od sikiracije Di Kaprio! Radi šta mu odgovara. Možda je površan, možda voli piletinu, ima stomak, ona klinka, ali nista ne radi loše. Njegova stvar. Ova omladinka će sigurno dobro da prodje i da eventualno vidi i doživi stvari koje inače ne bi mogla. Dakle sve ok. Nepotrebno da mi ovde razglabamo.

Neki tamo lik

pre 4 godine

Koji kralj, lik ne seta ribe starije od 25 godina.
(zemunac, 10. avgust 2019 16:46)

Malo presle, tek registrovane.... :)

Ali kad pogledam danas nije isto kao pre, imam 35 i neki drugari koji su kao Leonardo godina, izgledaju kao da imaju 30 i fizicki i po duhu. Moj buraz od tetke ima cak 50god u sportskom je fazonu, oblaci se, ponasa i izgleda kao da ima 35. Setao devojku 20god mladju od njega mada nema nesto puno para i to, prosecnu platu. To je vec danas normalno, vazno je kako se osecas i kako te one vide, cak se niko nije ni cudio niti zna da on ima 50.

like a boss

pre 4 godine

"Al' sto se uhvatio onog telefona pored tako zgodne ribe kao pijan plota.
(gde ti zivis zatucani svete, 10. avgust 2019 17:35) "

Tamo su mu jos dve zgodne ribe, na viberu.. 😀

Ledu

pre 4 godine

E tako neka osvezavajuca vest, a ne Riki Martin sa muzem dobio cerku, Elton Dzon sa deckom otisao na veceru... bre vise!
Tako je Leonardo hvataj bato piletinu, kad mi ne mozemo, samo udri lave brate, udri i u nase ime jednom, cheers brother !:)))))

Slobodan

pre 4 godine

Jednom prilikom kada sam se okrenuo za dobrom zenskom jedan stariji prihatelj je rekao i ona je nekom dosadila. Tako da svaka zena brzo dosadi svakom muskarcu ako je zasnivana veza samo na strasti. Ne kazem da je to provedeno vreme lose samo da je kratkotrajno.

Milan

pre 4 godine

Nije lud da se vuče sa babama njegovo godište, ovo još nije ništa, 22 godine je taman razlika. Sad će baš sa tolikom kintom da izlazi sa nekom svojom vršnjakinjom. Samo tako care....

Zohan

pre 4 godine

Covek koji voli dominaciju i da bude po njegovom bira mnogo mladje koje njega gledaju kao u boga. Takodje se oseca mladjim. Iskusnije zene su vise partneri jednakije sa muskarcem, dobar partner. Sve je to tacno, ali koliko je ukucna piletina u krevetu to on dobro zna, izgleda da je navucen.

Bravo muškarčino

pre 4 godine

Zar nije divno imati devojku mlađu od sebe bar dvadesetak godina, a može više.
Ako mu ne bude valjala posle par godina - naći će on i mlađu, i svežiju, i lepšu, i siromašniju.
S druge strane, moj bogati muš je stariji 30 godina od mene, a ja tek počinjem da uživam - imam 25, a on nekoliko staračkih bolesti...

fuj

pre 4 godine

Ni telefon ne gleda normalno,starenjem se tako čkilji na blizinu...a,tek stomacinu sto ima...tipican starkelja,za jos par godina pravi smezurani starac.Ove mladje zene su sigurno nesto pobrkane u glavi cim starkelje biraju...
*imam 23 i grozim se na ove kombinacije

Holiboo

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.

mia

pre 4 godine

Posle ovih komentara mi je jasno zasto mi je muz Francuz.
I mladji. I ima para i sve. Ali je muskarac,a ne srpski neizivljeni siledzija i kompleksas.
Sta bi njemu u Franc rekli da ima mladju devojku 20 go? Pa u oybiljnim krugovima u kojima se krece bi sa podsmehom gledali na njega. Zasto? Zato sto je vecinioybiljnih ljudi na Yapada traze partnere,a ne igracke. Holivu nije Zapad nego najjezivija slika malogradjanskih i nizih vrdnosti ove planete.
DOduse. vecina poynatih dama seta 20 godina mladje muskarce. Postoji li tu problem u glavi homo balkanikusa?

Lili

pre 4 godine

Dikaprio je glumčina,faca i žešći lik.Devojka,problem...Neee..mislim da mladost,pored lepote nosi i bezbrižnost,radovanje,stalni osećaj sreće koji kasnije tokom života usput pogubimo.

Trawk

pre 4 godine

Ovaj covjek uziva u zivotu..Zene sa kojima je viđen su uvijek prelijepe..
Drugo,nije sa klinkom od 15 god. vec sa zrelom zenom koja ima 25 god,i ne vidim u cemu je problem.

vlada

pre 4 godine

Sada sam cekirao ko je ova devojka iz naslova, Camila Morrone. Google mi pokazao njene slike. Ne samo sto je zgodna i ima prelepo telo, riba je bomba! Ne cudi me sto je Leo izabrao nju. Zelim im svaku srecu u vezi. A vi dusmani mozete samo da pocrkate! :D

milosh-nish

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.
(Holiboo, 10. avgust 2019 18:22)

koliko si ti samo promasio zivot kad su filmovi u pitanju covece...

Dalibor Banja Luka

pre 4 godine

Odličan glumac, koji skoro nema lošeg filma. Najpoznatiji je po Titaniku ali pravi filmski ljubitelji znaju da ima barem 3 do 4 bolja filma. Plus je veliki boraca za zaštitu prirodne sredine, i to ne samo na riječima već i na djelima. Ni plitak ni glup. Ko hoće neka ga zaprati na instagramu. Nije kao ostale Holivudske zvijezde (Rock na primjer).

Vlada

pre 4 godine

Na ne znam kako neko daje sebi za pravo da osudjuje bilo koga? 99% muskaraca od 50ak ili vise godina preferira mladje devojke, sto je u smislu izgleda sasvim razumljivo manje strija, bora, celulita.. sve zategnuto, na svom mestu. Sa druge strane mnoge(ne kazem vecina) ali bar 30%-50% devojaka preferira starije muskarce, 5-10-15 godina. Imaju vise zivotnog iskustva samim tim mnogu da budu emotivni oslonac, cesto su situirani(nr kazem bogati) ali imaju svoja 4 zida i prihode, sto znaci da one mogu da se koncentrisu na studije, zacetak karijere, jer znaju da nece trpeti gladne dok ne prodje taj period i lakse se odlucuju na osnivanje porodice sa covekom koji ima solidna i redovna primanja nego sa vrsnjakom koji tek treba da stvori nesto a potanje je da li ce. I na kraju krajeva dame izvinite ali muskarci gracioznije stare.. lepse nam stoje bore, strije, sede vlasi.. Zamislite blizance musko i zensko da su vodili zdrav zivot imali posao bez mnogo fizickog naprezanja, bavili se sportom rekreativno sve bukvalno isto samo razliciti polovi. Ko ce bolje izgledati sa 20, 30, 40, 50 i 60 god? Sa 20 i 30 je stvar ukusa, ko sta voli. Sa 40 vec pocinje znacajna prednost za muskarce. Pivski stomaci i ostalo NISU argumenti, to je do osobe da li ce se zapustiti ili ne. Ali opet znaci ko bolje izgleda muskarac, koji zivi relativno zdravo, sportista rekreativac sa izmedju 40 i 60 godbili zena koja je vodila slican zivot? Ne morate ni da odbijete farbu za kosu, sminku i ostalo cime se dame obicno bave u daleko vecem broju, a zamislite da iskljucimo i to...

Miro de Niro

pre 4 godine

Znam lika koji je nakon dva braka i troje djece i brdo drugih zena nakon toga, nasao se sa devojkom od 23 godine, jos uvek su skupa, niti se kriju niti mozes na njemu skontati da ima godina koliko i Leo...Niti je bogat niti preterano atraktivan...A ona san snova i mnogo sam ljubomoran.

D2

pre 4 godine

Jedno vreme se suskalo da je Leonardo homoseksualac, a da su sve te devojke sa kojim ga vidjaju za potrebe slikanja placena pratnja. Uvek je to isti tip, manekenka, oko 25 god, uslikaju ih par puta i nestane. Za sledecu priliku ide druga.

Ja

pre 4 godine

U ostalim vestima, koga zanima. Evo ja bez devojke, a ne brckam noge ni u lavoru.
(zeljash, 10. avgust 2019 23:52)

Operi noge ponekad, mozda onda i nadjes devojku ;)

Kas

pre 4 godine

Sta ti vredi dobra njiva kada se ne seje? Klasicno caprkanje i gubljenje vremena. Do 44. ja cu imati sestoro dece.
(Miroslav, 10. avgust 2019 22:14)

Znaci ti tvrdis da si pametni od Leonarda.?

Nenad

pre 4 godine

Lepa mu je devojka. Mogu samo da zamislim kakve mu poruke žene šalju na instagramu. Još je Leo i normalan pa izdrži par godina sa jednom. Kako bi vi odoleli slikama i ponudama na hiljade modela spremnih da vam se predaju na jedan vaš mig?

...

pre 4 godine

Za neupucene, devojka sa kojom je Leo trenutno i on se poznaju od njene 11. godine zivota. Znaci, cim je napunila 21 ("legal age", sto bi se reklo), odmah se naskace. Valjda ga bio strah da ga ne zovu pedofilom, pa nije hteo ranije...

Holiboo

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.

Bravo muškarčino

pre 4 godine

Zar nije divno imati devojku mlađu od sebe bar dvadesetak godina, a može više.
Ako mu ne bude valjala posle par godina - naći će on i mlađu, i svežiju, i lepšu, i siromašniju.
S druge strane, moj bogati muš je stariji 30 godina od mene, a ja tek počinjem da uživam - imam 25, a on nekoliko staračkih bolesti...

fuj

pre 4 godine

Ni telefon ne gleda normalno,starenjem se tako čkilji na blizinu...a,tek stomacinu sto ima...tipican starkelja,za jos par godina pravi smezurani starac.Ove mladje zene su sigurno nesto pobrkane u glavi cim starkelje biraju...
*imam 23 i grozim se na ove kombinacije

Milan

pre 4 godine

Nije lud da se vuče sa babama njegovo godište, ovo još nije ništa, 22 godine je taman razlika. Sad će baš sa tolikom kintom da izlazi sa nekom svojom vršnjakinjom. Samo tako care....

Ledu

pre 4 godine

E tako neka osvezavajuca vest, a ne Riki Martin sa muzem dobio cerku, Elton Dzon sa deckom otisao na veceru... bre vise!
Tako je Leonardo hvataj bato piletinu, kad mi ne mozemo, samo udri lave brate, udri i u nase ime jednom, cheers brother !:)))))

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Svaka njemu čast.Ali iskreno.Ima milionera i milijardera koji kao kerovi i mučenici ceo život.Pvaj je jedan u milion koji zna živeti i trošiti svoj pošteno zarađen novac...

ma

pre 4 godine

Imao sam mladju 15 godina, mislio da sam faca a svi mi se smejali. Jos sam bio ubedjen da su svi ljubomorni. Svi se ozenili, deca, porodica, a ja na kraju ostao sam. Sto je najgore - posle te mladje sam nasao devojku svojih godina, u krevetu je bila sto puta bolja od ove mlade... Ma nije ni za poredjenje. Zena sa celulitom ali neopterecena time, bolelo je uvo a ova mlada se tripovala iako je izgledala sto puta bolje. Kako ko voli. Ja se nisam nesto narocito proveo. Da sam sad u tim godinama, zenio bih jednu bucku koja sad ima troje dece sa drugim covekom, ne bih jurio klinku koja me je samo psihicki iscrpela sa glupim pricama. Leo, srecno covece. Ko sa decom spava, upisan se budi :)

Zohan

pre 4 godine

Covek koji voli dominaciju i da bude po njegovom bira mnogo mladje koje njega gledaju kao u boga. Takodje se oseca mladjim. Iskusnije zene su vise partneri jednakije sa muskarcem, dobar partner. Sve je to tacno, ali koliko je ukucna piletina u krevetu to on dobro zna, izgleda da je navucen.

Neki tamo lik

pre 4 godine

Koji kralj, lik ne seta ribe starije od 25 godina.
(zemunac, 10. avgust 2019 16:46)

Malo presle, tek registrovane.... :)

Ali kad pogledam danas nije isto kao pre, imam 35 i neki drugari koji su kao Leonardo godina, izgledaju kao da imaju 30 i fizicki i po duhu. Moj buraz od tetke ima cak 50god u sportskom je fazonu, oblaci se, ponasa i izgleda kao da ima 35. Setao devojku 20god mladju od njega mada nema nesto puno para i to, prosecnu platu. To je vec danas normalno, vazno je kako se osecas i kako te one vide, cak se niko nije ni cudio niti zna da on ima 50.

Vlada

pre 4 godine

Na ne znam kako neko daje sebi za pravo da osudjuje bilo koga? 99% muskaraca od 50ak ili vise godina preferira mladje devojke, sto je u smislu izgleda sasvim razumljivo manje strija, bora, celulita.. sve zategnuto, na svom mestu. Sa druge strane mnoge(ne kazem vecina) ali bar 30%-50% devojaka preferira starije muskarce, 5-10-15 godina. Imaju vise zivotnog iskustva samim tim mnogu da budu emotivni oslonac, cesto su situirani(nr kazem bogati) ali imaju svoja 4 zida i prihode, sto znaci da one mogu da se koncentrisu na studije, zacetak karijere, jer znaju da nece trpeti gladne dok ne prodje taj period i lakse se odlucuju na osnivanje porodice sa covekom koji ima solidna i redovna primanja nego sa vrsnjakom koji tek treba da stvori nesto a potanje je da li ce. I na kraju krajeva dame izvinite ali muskarci gracioznije stare.. lepse nam stoje bore, strije, sede vlasi.. Zamislite blizance musko i zensko da su vodili zdrav zivot imali posao bez mnogo fizickog naprezanja, bavili se sportom rekreativno sve bukvalno isto samo razliciti polovi. Ko ce bolje izgledati sa 20, 30, 40, 50 i 60 god? Sa 20 i 30 je stvar ukusa, ko sta voli. Sa 40 vec pocinje znacajna prednost za muskarce. Pivski stomaci i ostalo NISU argumenti, to je do osobe da li ce se zapustiti ili ne. Ali opet znaci ko bolje izgleda muskarac, koji zivi relativno zdravo, sportista rekreativac sa izmedju 40 i 60 godbili zena koja je vodila slican zivot? Ne morate ni da odbijete farbu za kosu, sminku i ostalo cime se dame obicno bave u daleko vecem broju, a zamislite da iskljucimo i to...

Slobodan

pre 4 godine

Jednom prilikom kada sam se okrenuo za dobrom zenskom jedan stariji prihatelj je rekao i ona je nekom dosadila. Tako da svaka zena brzo dosadi svakom muskarcu ako je zasnivana veza samo na strasti. Ne kazem da je to provedeno vreme lose samo da je kratkotrajno.

Disko nindza

pre 4 godine

E super su komentari. I silno se pokida od sikiracije Di Kaprio! Radi šta mu odgovara. Možda je površan, možda voli piletinu, ima stomak, ona klinka, ali nista ne radi loše. Njegova stvar. Ova omladinka će sigurno dobro da prodje i da eventualno vidi i doživi stvari koje inače ne bi mogla. Dakle sve ok. Nepotrebno da mi ovde razglabamo.

Trawk

pre 4 godine

Ovaj covjek uziva u zivotu..Zene sa kojima je viđen su uvijek prelijepe..
Drugo,nije sa klinkom od 15 god. vec sa zrelom zenom koja ima 25 god,i ne vidim u cemu je problem.

vlada

pre 4 godine

Sada sam cekirao ko je ova devojka iz naslova, Camila Morrone. Google mi pokazao njene slike. Ne samo sto je zgodna i ima prelepo telo, riba je bomba! Ne cudi me sto je Leo izabrao nju. Zelim im svaku srecu u vezi. A vi dusmani mozete samo da pocrkate! :D

mia

pre 4 godine

Posle ovih komentara mi je jasno zasto mi je muz Francuz.
I mladji. I ima para i sve. Ali je muskarac,a ne srpski neizivljeni siledzija i kompleksas.
Sta bi njemu u Franc rekli da ima mladju devojku 20 go? Pa u oybiljnim krugovima u kojima se krece bi sa podsmehom gledali na njega. Zasto? Zato sto je vecinioybiljnih ljudi na Yapada traze partnere,a ne igracke. Holivu nije Zapad nego najjezivija slika malogradjanskih i nizih vrdnosti ove planete.
DOduse. vecina poynatih dama seta 20 godina mladje muskarce. Postoji li tu problem u glavi homo balkanikusa?

Dalibor Banja Luka

pre 4 godine

Odličan glumac, koji skoro nema lošeg filma. Najpoznatiji je po Titaniku ali pravi filmski ljubitelji znaju da ima barem 3 do 4 bolja filma. Plus je veliki boraca za zaštitu prirodne sredine, i to ne samo na riječima već i na djelima. Ni plitak ni glup. Ko hoće neka ga zaprati na instagramu. Nije kao ostale Holivudske zvijezde (Rock na primjer).

Ja

pre 4 godine

U ostalim vestima, koga zanima. Evo ja bez devojke, a ne brckam noge ni u lavoru.
(zeljash, 10. avgust 2019 23:52)

Operi noge ponekad, mozda onda i nadjes devojku ;)

Miro de Niro

pre 4 godine

Znam lika koji je nakon dva braka i troje djece i brdo drugih zena nakon toga, nasao se sa devojkom od 23 godine, jos uvek su skupa, niti se kriju niti mozes na njemu skontati da ima godina koliko i Leo...Niti je bogat niti preterano atraktivan...A ona san snova i mnogo sam ljubomoran.

D2

pre 4 godine

Jedno vreme se suskalo da je Leonardo homoseksualac, a da su sve te devojke sa kojim ga vidjaju za potrebe slikanja placena pratnja. Uvek je to isti tip, manekenka, oko 25 god, uslikaju ih par puta i nestane. Za sledecu priliku ide druga.

like a boss

pre 4 godine

"Al' sto se uhvatio onog telefona pored tako zgodne ribe kao pijan plota.
(gde ti zivis zatucani svete, 10. avgust 2019 17:35) "

Tamo su mu jos dve zgodne ribe, na viberu.. 😀

milosh-nish

pre 4 godine

Uzasno precenjen i isfoliran glumac , da nije bilo Titanika , ne bi imao jedan film vredan paznje , ako ne racunamo njegovo kreveljenje i izvestacenost u svakoj ulozi.
(Holiboo, 10. avgust 2019 18:22)

koliko si ti samo promasio zivot kad su filmovi u pitanju covece...

Lili

pre 4 godine

Dikaprio je glumčina,faca i žešći lik.Devojka,problem...Neee..mislim da mladost,pored lepote nosi i bezbrižnost,radovanje,stalni osećaj sreće koji kasnije tokom života usput pogubimo.

Kas

pre 4 godine

Sta ti vredi dobra njiva kada se ne seje? Klasicno caprkanje i gubljenje vremena. Do 44. ja cu imati sestoro dece.
(Miroslav, 10. avgust 2019 22:14)

Znaci ti tvrdis da si pametni od Leonarda.?

...

pre 4 godine

Za neupucene, devojka sa kojom je Leo trenutno i on se poznaju od njene 11. godine zivota. Znaci, cim je napunila 21 ("legal age", sto bi se reklo), odmah se naskace. Valjda ga bio strah da ga ne zovu pedofilom, pa nije hteo ranije...

Nenad

pre 4 godine

Lepa mu je devojka. Mogu samo da zamislim kakve mu poruke žene šalju na instagramu. Još je Leo i normalan pa izdrži par godina sa jednom. Kako bi vi odoleli slikama i ponudama na hiljade modela spremnih da vam se predaju na jedan vaš mig?