Sreda, 24.07.2019.

22:55

Skener B92: Neće gol sâm da se postigne

Crveno-beli su savladali Fince sa 2:0 u meču u kojem su mogli da urade dosta više, barem što se rezultata tiče, protiv izuzetno inferiornog rivala.

Izvor: LN

Skener B92: Neæe gol sâm da se postigne IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Žarko

pre 4 godine

"Ipak, crveno-bele je tada spasla zastavica pomoćnika"
bio dva metra u ofsajdu, o čemu pričaš?
dobro postavljena ofsajd zamka - to je odlika dobre odbrane, a ne loše, jel si gledao ti nekad fudbal ili samo partizan?

Nebojsa

pre 4 godine

Sto se rezultata tice dobar, nismo imali velike sanse ali ovo je sasvim zadovoljavajuce za ovaj period. Prvo poluvreme mnogo bolje od drugog, uplasio sam se grubih startova protivnickih igraca. Sudija je dozvolio to da rade nije ih kaznjavao vec usmeno upozoravao, dok igracima C.Zvezde davao kartone odmah posle prvog malo ostrijeg starta. Znaci nije imao isti kriterijum .
Sto se tice autora ovog skenera nisamo videli isto.
Da pocnemo od bekova Stojkovic dosta slab nije koristio sansu da se ubacu u napad kad bi Ivanic ulazio u sredinu. Takodje dosta je gresio prilikom dodavanja, ocekujem ga u boljem svetlu u narednim mecevima.
Rodic odrzao cas kako treba da igra jedan bek. Zatvorio je sve prilaze golu, ubacivao se u napadu. Posle greske Jovicica na sredini terena zrtvovao je karton,spasio je drugom poluvremenu uklizavanjem u svom sesnestercu siguran gol, odigrao odlican mec.
Stopri Milunovic i Babic nista posebno jedino sto su dobijali vazdusne duele. Neumeju da iznesu loptu do sredine terena, plase se prvog pasa da ne bi pogresili pa idu na dugacke lopte, niti dobro niti lose korektno.
E sad dolazimo do dva kljucna igraca koji ni sami ne znaju kako i zasto pocinju utakmice, a to su Jovancic i Jovicic.
Ubedljivo u timu najslabije karike,ako trazimo. Veoma cesto gube loptu gde nebi smeli a to izmedju svog sesnesterca i polovine terena,gde lagano moze da dodje di sanse protivnika. Nisu po mom ukusu za Evropu tu mora da dodje jos jedan kvalitetan igrac zadnji vezni sa kreativnim karakteristikama i ovaj Spanac kad se vrati i to je to.
Ben sest meseci van forme, neznam koji je problem. Nema potrebe da se hvata za loptu da izvodi slobodne udarce kad ni zivi zid ne moze da prebaci.
Mozda je bilo bolje dovesti novog stranca na njegovo mesto a njega prodati, tesko da ce on biti bolji samo slabiji.
Ivanic je dosta dobru partiju,bice on sve bolji i bolji, na pocetku odlicno vrsio prtisak na njihovu prvu liniju i tom prilikom su dosta lopti oduzeli. Kod prvog gola odlicno je pogodio Boacija, skoliski uradio kod one sanse nije imao srece.
Jos kad dodamo da je igrao pod temperaturom onda nista dugo nego bravo za Ivanica.
Marinova jedna od slabijih partija, previse solira drzi loptu kod sebe, mora da razigrava igrace i da bude pravovremeni pas.
Takodje juce imao mnogo netacnih dodavanja sto je iznenadjenje, zelju ima tu niko nesme da ospori.
Od igraca sa klupe dosta korektno uneli su svezinu kad su usli.
Mozda je za mene iznenadjenje da za Simica nije bilo mesto na klupi, ali to trenerova odluka.
Milojevicu bi preporucio promenu izvodjenja kornera. Ovo sa dva do tri pa i cetiri dodavanja ne donosi nista, samo moze da dodje do kontre protivnicke ekipe. Samo direktno iz ugla u sesensterac pa sta bude, ovakvi korneri ne donose nikakav efekat.

drula

pre 4 godine

Stojković pokazo koliko je bolji od Gobeljica. Ivanic katastrofa osim tog jednog centarsuta. Jevtović napokon neko da me odusevi i da radi razliku. Nadam se Pavkovu u prvih 11 i Simiću kao najbrzem igraču šansu sa klupe.

Djenka

pre 4 godine

Auuu druze sve si promasio. Gol je spasio Rodic, ne Jovancic. Jovicic odigrao odlicno, prekinuo brdo pasova. Jovancic daleko od odlicnog, upao je u neki kanal bas losa lartija, mora mnogo da se popravi. Ozbiljan je ovo sajt da izvestaj pise neko ko nije gledao mec.

Predrag

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju
(Arthas, 25. jul 2019 00:08)

Zar nisi primetio Pavkova na klupi?
Rodjace .. covek je usao sa klupe i za 20-tak minuta uspeo da zabije go, a on tebi neprimetan

na kojoj si ti to utakmici bio

pera

pre 4 godine

Po ovom analiticaru Zvezda je odigrala razocaravajucih 2:0 sa Helsinkijem koji je positgao evro gol iz ofsajda, ali ce zato Partizan da odigra fenomenalnih 1:0 sa Konas Ki Nomadsom, bice sve pohvale za neverovatnu igru Tosica i Sume i trenerske bravure Save Milosevica koji ce uspesno zatvoriti sve prilaze golu :-)

Marko Ivankovic

pre 4 godine

Da li sam ja gledao istu utakmicu? Jovancic odlican? On je bio sa Benom najlosiji. Veoma veoma los i napadu. Nije jos u formi. Onda nije Jovancic spasao Milunovica i saigrace nego Rodic. Nije Jovicic pokusavao da bude plejmeker. To mu pozicija ni dozvoljava. Veoma slaba analiza... Obicno ne komentarisem ali ovaj clanak je smesan

janko

pre 4 godine

Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci.
(Pedja, 24. jul 2019 23:19)

Pa to je i uradio, skolski podbo loptu, ali je gosa izleteo na vreme i imao odlicak refleks rukom

slaviša šmigič

pre 4 godine

jeftovič odličan mora,da dobije mesto u timu ulaskom jeftoviča polako smo digli igru i napravili pritisak na zadnju liniju što je rezurtiralo golom pavkova ben dobar mnogo trči zrtvuje svoju igru sjajnim vračanjem boači realno gol ali mnogo slabo ima brzini nikad neskoči,da dobijemo koji duel u napadu hvala bogu,da je ušao jeftoviš e sa njim smo več opasniji sredina spora jedino nas marin spašava i treba jeftovič igrati mnogo smo bolji sa jeftom u igri ulaskom je uneo pravo osvezenje u samoj igri brz i prodoran fale mu utakmice u nogama,da dobije na samopouzdanju milunovič dobar babič stvarno zalosno realno nije rodjen,da ihra fudbal tu ako je degenek u igračkoj formi moze mnogo,da donese igri zvezde

Arthas

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju (talija covek, neka), Vukanovic premalo vremena dobija ne znam sta Miloje ocekuje da svaki put uradi nesto za 5-10 minuta. Za Babica ste isto u pravu, sokantan, sta reci na ono kada stoji nepomicno dok lopta odskace i posle nesto pokusava makazicama, boze sacuvaj...

Za sve ostalo se ne slazem, Ben je mnogo daleko od Marina da bude najbolji ove sezone, Ivanic i Jevtovic pravo osvezenje jesu malo pokvarili utisak promasenim sansama ali sem toga su igrali odlicno, a Ivaniceva asistencija je fantazija. Milunovic skroz ok, imao je daleko bolji mec od Rodica i Stojkovica koje ste nahvalili. Jovancic pogubljen, Jovicic dosta dobar u odbrani ali mnogo napada upropasti dodavanjima pozadi, no on ocigledno drugacije ne ume... Sve u svemu eto Degeneka umesto Babica i bice mnogo bolje!

Zuja

pre 4 godine

Sačekajmo da vidimo pojačanja. Kanjes je mnogo dobar igrač, iskusan i dobar tehničar! Degeneka dobro poznajemo i levi bek Žander protiv Javora je pokazao koliko odskače sa loptom. Tomane odličan napadač po onome što sam gledao na you tube. Nije Zvezda prikazala sve sa čime raspolaže. Kada bude stavio iskusnog Kanjesa u sredinu to će da izgleda mnogo bolje. Onda će Marin da dobije jos jednog koji ume sa loptom pa ćete videti kolika je to razlika. Idemo korak po korak.

Dragisa

pre 4 godine

Sasvim zadovoljavajuce .Ivanic dobro odigrao ali moze on dosta bolje.Jovanca mora brze da odigrava,par puta je bas usporio napad.Sto se tice Helsinkija nisam ocekivao da ce igrati bas ovakvu bunkericu,malo je bilo prostora ali na kraju lepih 2-0

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je odigrala dobro i toliko, koliko joj je trebalo. Vec za vikend igra mec u linglong ligi, pa revans, pa posle cemo misliti o Dancima. E sada ti Danci neka se potrude da odrade skauting u nasoj ligi, i u revansu protiv Helsinkija, koji cemo verujem samo odraditi...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj pogodak Pavkova na kraju meča zlata vredi jer je sa njim Zvezda prošla u sledeći krug takmičenja.Marin fenomenalan.Prevaga u ovom meču.Mislim da bi bez njega bez obzira na dominaciju Zvezde išlo to mnogo,mnogo teže bez njega....

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ide ka boljem. Gol nam ne bi dali nikada a bili su zreli i za tri komada. Milunović se konačno vraća, vrlo rutinirano čistio, iznosio, u skoku kao toranj. Pohvale. Boćko se vraća, takođe. Trpaj Ričmonde! Zaboravlja se da se čeka Kanjas, iako Jovičić dušu daje, napadački boli koliko je limitiran. Dva pasa unapred ne može, sa prekaljenim Špancem nivo iznad u igri. Plus Degenek/Pankov umesto Babića, Gajić na beku, Tomanea nismo videli a velika je radilica i dosta se otvara i kreće.
Cigani odvalili navijanje, gorelo i grmelo iz duše, alal vera svim tribinama!
Zvezda je emocija, Zvezda šampion!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Napredujemo. Ima tu dosta stvari za ispraviti, bolji protok, otvaranja, Ben i Ivanić koji se guše ulazeći non stop u sredinu, dave Marina i slično. Nadam se da će Miloje češće ubacivati Jevtovića, koji momentalno širi i otvara teren, probijanjem 1vs1 sa svakim bekom. Mića Pavkov se već etablirao kao srpski Žiru. Nestvarno je kakav metež pravi, nosi po dvojicu na leđima, razgrće, skače i sl.

Finci razočarali, Suduva 2x smislenije igra. Osim ona dva Ganjanina trkača i malog tetovorinog Rusa koji su nešto i pipkali, gola beda. Čuka je za ove Liverpul. Pritom su prljavi, udaraju vrlo podmuklo. Rutiniramo u Helsinkiju. Idemo dalje.
Zvezda!

Pedja

pre 4 godine

Babic kao stoper ne uliva samopouzdanje, iako ima sve predispozicije, ima visinu, skocnost, brzinu, ali gresi, a pogotovo kad treba da doda. Dolaskom Degeneka, Zvezda dobija jos jedan kvalitet, a to je podizanje igre na ratnicki nivo kad zatreba. Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci. Jevtovic takodje ono mora bolje da sutira, ne mora da bude gol, ali lopta mora da bude sutnuta u okvir gola.

Bolje bez imena

pre 4 godine

Sta vi vidite u Marinu? Previse davi loptu, kasno se oslobadja lopte i veceras je imao jedno 10tak izgubljenih lopti. Ja ga veceras vidim kao jednog od losijih igraca na terenu a svi ga hvale.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj pogodak Pavkova na kraju meča zlata vredi jer je sa njim Zvezda prošla u sledeći krug takmičenja.Marin fenomenalan.Prevaga u ovom meču.Mislim da bi bez njega bez obzira na dominaciju Zvezde išlo to mnogo,mnogo teže bez njega....

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ide ka boljem. Gol nam ne bi dali nikada a bili su zreli i za tri komada. Milunović se konačno vraća, vrlo rutinirano čistio, iznosio, u skoku kao toranj. Pohvale. Boćko se vraća, takođe. Trpaj Ričmonde! Zaboravlja se da se čeka Kanjas, iako Jovičić dušu daje, napadački boli koliko je limitiran. Dva pasa unapred ne može, sa prekaljenim Špancem nivo iznad u igri. Plus Degenek/Pankov umesto Babića, Gajić na beku, Tomanea nismo videli a velika je radilica i dosta se otvara i kreće.
Cigani odvalili navijanje, gorelo i grmelo iz duše, alal vera svim tribinama!
Zvezda je emocija, Zvezda šampion!

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Napredujemo. Ima tu dosta stvari za ispraviti, bolji protok, otvaranja, Ben i Ivanić koji se guše ulazeći non stop u sredinu, dave Marina i slično. Nadam se da će Miloje češće ubacivati Jevtovića, koji momentalno širi i otvara teren, probijanjem 1vs1 sa svakim bekom. Mića Pavkov se već etablirao kao srpski Žiru. Nestvarno je kakav metež pravi, nosi po dvojicu na leđima, razgrće, skače i sl.

Finci razočarali, Suduva 2x smislenije igra. Osim ona dva Ganjanina trkača i malog tetovorinog Rusa koji su nešto i pipkali, gola beda. Čuka je za ove Liverpul. Pritom su prljavi, udaraju vrlo podmuklo. Rutiniramo u Helsinkiju. Idemo dalje.
Zvezda!

Dragisa

pre 4 godine

Sasvim zadovoljavajuce .Ivanic dobro odigrao ali moze on dosta bolje.Jovanca mora brze da odigrava,par puta je bas usporio napad.Sto se tice Helsinkija nisam ocekivao da ce igrati bas ovakvu bunkericu,malo je bilo prostora ali na kraju lepih 2-0

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je odigrala dobro i toliko, koliko joj je trebalo. Vec za vikend igra mec u linglong ligi, pa revans, pa posle cemo misliti o Dancima. E sada ti Danci neka se potrude da odrade skauting u nasoj ligi, i u revansu protiv Helsinkija, koji cemo verujem samo odraditi...

Arthas

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju (talija covek, neka), Vukanovic premalo vremena dobija ne znam sta Miloje ocekuje da svaki put uradi nesto za 5-10 minuta. Za Babica ste isto u pravu, sokantan, sta reci na ono kada stoji nepomicno dok lopta odskace i posle nesto pokusava makazicama, boze sacuvaj...

Za sve ostalo se ne slazem, Ben je mnogo daleko od Marina da bude najbolji ove sezone, Ivanic i Jevtovic pravo osvezenje jesu malo pokvarili utisak promasenim sansama ali sem toga su igrali odlicno, a Ivaniceva asistencija je fantazija. Milunovic skroz ok, imao je daleko bolji mec od Rodica i Stojkovica koje ste nahvalili. Jovancic pogubljen, Jovicic dosta dobar u odbrani ali mnogo napada upropasti dodavanjima pozadi, no on ocigledno drugacije ne ume... Sve u svemu eto Degeneka umesto Babica i bice mnogo bolje!

Marko Ivankovic

pre 4 godine

Da li sam ja gledao istu utakmicu? Jovancic odlican? On je bio sa Benom najlosiji. Veoma veoma los i napadu. Nije jos u formi. Onda nije Jovancic spasao Milunovica i saigrace nego Rodic. Nije Jovicic pokusavao da bude plejmeker. To mu pozicija ni dozvoljava. Veoma slaba analiza... Obicno ne komentarisem ali ovaj clanak je smesan

pera

pre 4 godine

Po ovom analiticaru Zvezda je odigrala razocaravajucih 2:0 sa Helsinkijem koji je positgao evro gol iz ofsajda, ali ce zato Partizan da odigra fenomenalnih 1:0 sa Konas Ki Nomadsom, bice sve pohvale za neverovatnu igru Tosica i Sume i trenerske bravure Save Milosevica koji ce uspesno zatvoriti sve prilaze golu :-)

Predrag

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju
(Arthas, 25. jul 2019 00:08)

Zar nisi primetio Pavkova na klupi?
Rodjace .. covek je usao sa klupe i za 20-tak minuta uspeo da zabije go, a on tebi neprimetan

na kojoj si ti to utakmici bio

Pedja

pre 4 godine

Babic kao stoper ne uliva samopouzdanje, iako ima sve predispozicije, ima visinu, skocnost, brzinu, ali gresi, a pogotovo kad treba da doda. Dolaskom Degeneka, Zvezda dobija jos jedan kvalitet, a to je podizanje igre na ratnicki nivo kad zatreba. Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci. Jevtovic takodje ono mora bolje da sutira, ne mora da bude gol, ali lopta mora da bude sutnuta u okvir gola.

Bolje bez imena

pre 4 godine

Sta vi vidite u Marinu? Previse davi loptu, kasno se oslobadja lopte i veceras je imao jedno 10tak izgubljenih lopti. Ja ga veceras vidim kao jednog od losijih igraca na terenu a svi ga hvale.

janko

pre 4 godine

Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci.
(Pedja, 24. jul 2019 23:19)

Pa to je i uradio, skolski podbo loptu, ali je gosa izleteo na vreme i imao odlicak refleks rukom

Zuja

pre 4 godine

Sačekajmo da vidimo pojačanja. Kanjes je mnogo dobar igrač, iskusan i dobar tehničar! Degeneka dobro poznajemo i levi bek Žander protiv Javora je pokazao koliko odskače sa loptom. Tomane odličan napadač po onome što sam gledao na you tube. Nije Zvezda prikazala sve sa čime raspolaže. Kada bude stavio iskusnog Kanjesa u sredinu to će da izgleda mnogo bolje. Onda će Marin da dobije jos jednog koji ume sa loptom pa ćete videti kolika je to razlika. Idemo korak po korak.

Djenka

pre 4 godine

Auuu druze sve si promasio. Gol je spasio Rodic, ne Jovancic. Jovicic odigrao odlicno, prekinuo brdo pasova. Jovancic daleko od odlicnog, upao je u neki kanal bas losa lartija, mora mnogo da se popravi. Ozbiljan je ovo sajt da izvestaj pise neko ko nije gledao mec.

Žarko

pre 4 godine

"Ipak, crveno-bele je tada spasla zastavica pomoćnika"
bio dva metra u ofsajdu, o čemu pričaš?
dobro postavljena ofsajd zamka - to je odlika dobre odbrane, a ne loše, jel si gledao ti nekad fudbal ili samo partizan?

slaviša šmigič

pre 4 godine

jeftovič odličan mora,da dobije mesto u timu ulaskom jeftoviča polako smo digli igru i napravili pritisak na zadnju liniju što je rezurtiralo golom pavkova ben dobar mnogo trči zrtvuje svoju igru sjajnim vračanjem boači realno gol ali mnogo slabo ima brzini nikad neskoči,da dobijemo koji duel u napadu hvala bogu,da je ušao jeftoviš e sa njim smo več opasniji sredina spora jedino nas marin spašava i treba jeftovič igrati mnogo smo bolji sa jeftom u igri ulaskom je uneo pravo osvezenje u samoj igri brz i prodoran fale mu utakmice u nogama,da dobije na samopouzdanju milunovič dobar babič stvarno zalosno realno nije rodjen,da ihra fudbal tu ako je degenek u igračkoj formi moze mnogo,da donese igri zvezde

drula

pre 4 godine

Stojković pokazo koliko je bolji od Gobeljica. Ivanic katastrofa osim tog jednog centarsuta. Jevtović napokon neko da me odusevi i da radi razliku. Nadam se Pavkovu u prvih 11 i Simiću kao najbrzem igraču šansu sa klupe.

Nebojsa

pre 4 godine

Sto se rezultata tice dobar, nismo imali velike sanse ali ovo je sasvim zadovoljavajuce za ovaj period. Prvo poluvreme mnogo bolje od drugog, uplasio sam se grubih startova protivnickih igraca. Sudija je dozvolio to da rade nije ih kaznjavao vec usmeno upozoravao, dok igracima C.Zvezde davao kartone odmah posle prvog malo ostrijeg starta. Znaci nije imao isti kriterijum .
Sto se tice autora ovog skenera nisamo videli isto.
Da pocnemo od bekova Stojkovic dosta slab nije koristio sansu da se ubacu u napad kad bi Ivanic ulazio u sredinu. Takodje dosta je gresio prilikom dodavanja, ocekujem ga u boljem svetlu u narednim mecevima.
Rodic odrzao cas kako treba da igra jedan bek. Zatvorio je sve prilaze golu, ubacivao se u napadu. Posle greske Jovicica na sredini terena zrtvovao je karton,spasio je drugom poluvremenu uklizavanjem u svom sesnestercu siguran gol, odigrao odlican mec.
Stopri Milunovic i Babic nista posebno jedino sto su dobijali vazdusne duele. Neumeju da iznesu loptu do sredine terena, plase se prvog pasa da ne bi pogresili pa idu na dugacke lopte, niti dobro niti lose korektno.
E sad dolazimo do dva kljucna igraca koji ni sami ne znaju kako i zasto pocinju utakmice, a to su Jovancic i Jovicic.
Ubedljivo u timu najslabije karike,ako trazimo. Veoma cesto gube loptu gde nebi smeli a to izmedju svog sesnesterca i polovine terena,gde lagano moze da dodje di sanse protivnika. Nisu po mom ukusu za Evropu tu mora da dodje jos jedan kvalitetan igrac zadnji vezni sa kreativnim karakteristikama i ovaj Spanac kad se vrati i to je to.
Ben sest meseci van forme, neznam koji je problem. Nema potrebe da se hvata za loptu da izvodi slobodne udarce kad ni zivi zid ne moze da prebaci.
Mozda je bilo bolje dovesti novog stranca na njegovo mesto a njega prodati, tesko da ce on biti bolji samo slabiji.
Ivanic je dosta dobru partiju,bice on sve bolji i bolji, na pocetku odlicno vrsio prtisak na njihovu prvu liniju i tom prilikom su dosta lopti oduzeli. Kod prvog gola odlicno je pogodio Boacija, skoliski uradio kod one sanse nije imao srece.
Jos kad dodamo da je igrao pod temperaturom onda nista dugo nego bravo za Ivanica.
Marinova jedna od slabijih partija, previse solira drzi loptu kod sebe, mora da razigrava igrace i da bude pravovremeni pas.
Takodje juce imao mnogo netacnih dodavanja sto je iznenadjenje, zelju ima tu niko nesme da ospori.
Od igraca sa klupe dosta korektno uneli su svezinu kad su usli.
Mozda je za mene iznenadjenje da za Simica nije bilo mesto na klupi, ali to trenerova odluka.
Milojevicu bi preporucio promenu izvodjenja kornera. Ovo sa dva do tri pa i cetiri dodavanja ne donosi nista, samo moze da dodje do kontre protivnicke ekipe. Samo direktno iz ugla u sesensterac pa sta bude, ovakvi korneri ne donose nikakav efekat.

Bolje bez imena

pre 4 godine

Sta vi vidite u Marinu? Previse davi loptu, kasno se oslobadja lopte i veceras je imao jedno 10tak izgubljenih lopti. Ja ga veceras vidim kao jednog od losijih igraca na terenu a svi ga hvale.

Pedja

pre 4 godine

Babic kao stoper ne uliva samopouzdanje, iako ima sve predispozicije, ima visinu, skocnost, brzinu, ali gresi, a pogotovo kad treba da doda. Dolaskom Degeneka, Zvezda dobija jos jedan kvalitet, a to je podizanje igre na ratnicki nivo kad zatreba. Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci. Jevtovic takodje ono mora bolje da sutira, ne mora da bude gol, ali lopta mora da bude sutnuta u okvir gola.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovaj pogodak Pavkova na kraju meča zlata vredi jer je sa njim Zvezda prošla u sledeći krug takmičenja.Marin fenomenalan.Prevaga u ovom meču.Mislim da bi bez njega bez obzira na dominaciju Zvezde išlo to mnogo,mnogo teže bez njega....

Arthas

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju (talija covek, neka), Vukanovic premalo vremena dobija ne znam sta Miloje ocekuje da svaki put uradi nesto za 5-10 minuta. Za Babica ste isto u pravu, sokantan, sta reci na ono kada stoji nepomicno dok lopta odskace i posle nesto pokusava makazicama, boze sacuvaj...

Za sve ostalo se ne slazem, Ben je mnogo daleko od Marina da bude najbolji ove sezone, Ivanic i Jevtovic pravo osvezenje jesu malo pokvarili utisak promasenim sansama ali sem toga su igrali odlicno, a Ivaniceva asistencija je fantazija. Milunovic skroz ok, imao je daleko bolji mec od Rodica i Stojkovica koje ste nahvalili. Jovancic pogubljen, Jovicic dosta dobar u odbrani ali mnogo napada upropasti dodavanjima pozadi, no on ocigledno drugacije ne ume... Sve u svemu eto Degeneka umesto Babica i bice mnogo bolje!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ide ka boljem. Gol nam ne bi dali nikada a bili su zreli i za tri komada. Milunović se konačno vraća, vrlo rutinirano čistio, iznosio, u skoku kao toranj. Pohvale. Boćko se vraća, takođe. Trpaj Ričmonde! Zaboravlja se da se čeka Kanjas, iako Jovičić dušu daje, napadački boli koliko je limitiran. Dva pasa unapred ne može, sa prekaljenim Špancem nivo iznad u igri. Plus Degenek/Pankov umesto Babića, Gajić na beku, Tomanea nismo videli a velika je radilica i dosta se otvara i kreće.
Cigani odvalili navijanje, gorelo i grmelo iz duše, alal vera svim tribinama!
Zvezda je emocija, Zvezda šampion!

direwolf

pre 4 godine

Zvezda je odigrala dobro i toliko, koliko joj je trebalo. Vec za vikend igra mec u linglong ligi, pa revans, pa posle cemo misliti o Dancima. E sada ti Danci neka se potrude da odrade skauting u nasoj ligi, i u revansu protiv Helsinkija, koji cemo verujem samo odraditi...

Dragisa

pre 4 godine

Sasvim zadovoljavajuce .Ivanic dobro odigrao ali moze on dosta bolje.Jovanca mora brze da odigrava,par puta je bas usporio napad.Sto se tice Helsinkija nisam ocekivao da ce igrati bas ovakvu bunkericu,malo je bilo prostora ali na kraju lepih 2-0

slaviša šmigič

pre 4 godine

jeftovič odličan mora,da dobije mesto u timu ulaskom jeftoviča polako smo digli igru i napravili pritisak na zadnju liniju što je rezurtiralo golom pavkova ben dobar mnogo trči zrtvuje svoju igru sjajnim vračanjem boači realno gol ali mnogo slabo ima brzini nikad neskoči,da dobijemo koji duel u napadu hvala bogu,da je ušao jeftoviš e sa njim smo več opasniji sredina spora jedino nas marin spašava i treba jeftovič igrati mnogo smo bolji sa jeftom u igri ulaskom je uneo pravo osvezenje u samoj igri brz i prodoran fale mu utakmice u nogama,da dobije na samopouzdanju milunovič dobar babič stvarno zalosno realno nije rodjen,da ihra fudbal tu ako je degenek u igračkoj formi moze mnogo,da donese igri zvezde

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Napredujemo. Ima tu dosta stvari za ispraviti, bolji protok, otvaranja, Ben i Ivanić koji se guše ulazeći non stop u sredinu, dave Marina i slično. Nadam se da će Miloje češće ubacivati Jevtovića, koji momentalno širi i otvara teren, probijanjem 1vs1 sa svakim bekom. Mića Pavkov se već etablirao kao srpski Žiru. Nestvarno je kakav metež pravi, nosi po dvojicu na leđima, razgrće, skače i sl.

Finci razočarali, Suduva 2x smislenije igra. Osim ona dva Ganjanina trkača i malog tetovorinog Rusa koji su nešto i pipkali, gola beda. Čuka je za ove Liverpul. Pritom su prljavi, udaraju vrlo podmuklo. Rutiniramo u Helsinkiju. Idemo dalje.
Zvezda!

pera

pre 4 godine

Po ovom analiticaru Zvezda je odigrala razocaravajucih 2:0 sa Helsinkijem koji je positgao evro gol iz ofsajda, ali ce zato Partizan da odigra fenomenalnih 1:0 sa Konas Ki Nomadsom, bice sve pohvale za neverovatnu igru Tosica i Sume i trenerske bravure Save Milosevica koji ce uspesno zatvoriti sve prilaze golu :-)

drula

pre 4 godine

Stojković pokazo koliko je bolji od Gobeljica. Ivanic katastrofa osim tog jednog centarsuta. Jevtović napokon neko da me odusevi i da radi razliku. Nadam se Pavkovu u prvih 11 i Simiću kao najbrzem igraču šansu sa klupe.

Nebojsa

pre 4 godine

Sto se rezultata tice dobar, nismo imali velike sanse ali ovo je sasvim zadovoljavajuce za ovaj period. Prvo poluvreme mnogo bolje od drugog, uplasio sam se grubih startova protivnickih igraca. Sudija je dozvolio to da rade nije ih kaznjavao vec usmeno upozoravao, dok igracima C.Zvezde davao kartone odmah posle prvog malo ostrijeg starta. Znaci nije imao isti kriterijum .
Sto se tice autora ovog skenera nisamo videli isto.
Da pocnemo od bekova Stojkovic dosta slab nije koristio sansu da se ubacu u napad kad bi Ivanic ulazio u sredinu. Takodje dosta je gresio prilikom dodavanja, ocekujem ga u boljem svetlu u narednim mecevima.
Rodic odrzao cas kako treba da igra jedan bek. Zatvorio je sve prilaze golu, ubacivao se u napadu. Posle greske Jovicica na sredini terena zrtvovao je karton,spasio je drugom poluvremenu uklizavanjem u svom sesnestercu siguran gol, odigrao odlican mec.
Stopri Milunovic i Babic nista posebno jedino sto su dobijali vazdusne duele. Neumeju da iznesu loptu do sredine terena, plase se prvog pasa da ne bi pogresili pa idu na dugacke lopte, niti dobro niti lose korektno.
E sad dolazimo do dva kljucna igraca koji ni sami ne znaju kako i zasto pocinju utakmice, a to su Jovancic i Jovicic.
Ubedljivo u timu najslabije karike,ako trazimo. Veoma cesto gube loptu gde nebi smeli a to izmedju svog sesnesterca i polovine terena,gde lagano moze da dodje di sanse protivnika. Nisu po mom ukusu za Evropu tu mora da dodje jos jedan kvalitetan igrac zadnji vezni sa kreativnim karakteristikama i ovaj Spanac kad se vrati i to je to.
Ben sest meseci van forme, neznam koji je problem. Nema potrebe da se hvata za loptu da izvodi slobodne udarce kad ni zivi zid ne moze da prebaci.
Mozda je bilo bolje dovesti novog stranca na njegovo mesto a njega prodati, tesko da ce on biti bolji samo slabiji.
Ivanic je dosta dobru partiju,bice on sve bolji i bolji, na pocetku odlicno vrsio prtisak na njihovu prvu liniju i tom prilikom su dosta lopti oduzeli. Kod prvog gola odlicno je pogodio Boacija, skoliski uradio kod one sanse nije imao srece.
Jos kad dodamo da je igrao pod temperaturom onda nista dugo nego bravo za Ivanica.
Marinova jedna od slabijih partija, previse solira drzi loptu kod sebe, mora da razigrava igrace i da bude pravovremeni pas.
Takodje juce imao mnogo netacnih dodavanja sto je iznenadjenje, zelju ima tu niko nesme da ospori.
Od igraca sa klupe dosta korektno uneli su svezinu kad su usli.
Mozda je za mene iznenadjenje da za Simica nije bilo mesto na klupi, ali to trenerova odluka.
Milojevicu bi preporucio promenu izvodjenja kornera. Ovo sa dva do tri pa i cetiri dodavanja ne donosi nista, samo moze da dodje do kontre protivnicke ekipe. Samo direktno iz ugla u sesensterac pa sta bude, ovakvi korneri ne donose nikakav efekat.

Predrag

pre 4 godine

Bio na utakmici i Marin jeste danas vise gresio nego inace, ali ako neko ima kredita da ponekad pogresi to je on. Boaci solidan, Pavkov neprimetan ali eto dade gol na kraju
(Arthas, 25. jul 2019 00:08)

Zar nisi primetio Pavkova na klupi?
Rodjace .. covek je usao sa klupe i za 20-tak minuta uspeo da zabije go, a on tebi neprimetan

na kojoj si ti to utakmici bio

Žarko

pre 4 godine

"Ipak, crveno-bele je tada spasla zastavica pomoćnika"
bio dva metra u ofsajdu, o čemu pričaš?
dobro postavljena ofsajd zamka - to je odlika dobre odbrane, a ne loše, jel si gledao ti nekad fudbal ili samo partizan?

Marko Ivankovic

pre 4 godine

Da li sam ja gledao istu utakmicu? Jovancic odlican? On je bio sa Benom najlosiji. Veoma veoma los i napadu. Nije jos u formi. Onda nije Jovancic spasao Milunovica i saigrace nego Rodic. Nije Jovicic pokusavao da bude plejmeker. To mu pozicija ni dozvoljava. Veoma slaba analiza... Obicno ne komentarisem ali ovaj clanak je smesan

Zuja

pre 4 godine

Sačekajmo da vidimo pojačanja. Kanjes je mnogo dobar igrač, iskusan i dobar tehničar! Degeneka dobro poznajemo i levi bek Žander protiv Javora je pokazao koliko odskače sa loptom. Tomane odličan napadač po onome što sam gledao na you tube. Nije Zvezda prikazala sve sa čime raspolaže. Kada bude stavio iskusnog Kanjesa u sredinu to će da izgleda mnogo bolje. Onda će Marin da dobije jos jednog koji ume sa loptom pa ćete videti kolika je to razlika. Idemo korak po korak.

janko

pre 4 godine

Ivanic vec drugi put dobija idealnu sansu i opet isto reaguje. Ne mogu da verujem da ne zna da se u tim situacijama dize lopta i prebacuje golman koji se baca u noge. Ne moze da sutira po zemlji i da ocekuje da ce proci.
(Pedja, 24. jul 2019 23:19)

Pa to je i uradio, skolski podbo loptu, ali je gosa izleteo na vreme i imao odlicak refleks rukom

Djenka

pre 4 godine

Auuu druze sve si promasio. Gol je spasio Rodic, ne Jovancic. Jovicic odigrao odlicno, prekinuo brdo pasova. Jovancic daleko od odlicnog, upao je u neki kanal bas losa lartija, mora mnogo da se popravi. Ozbiljan je ovo sajt da izvestaj pise neko ko nije gledao mec.