Utorak, 30.11.2004.

16:22

DSS: Tadić ne radi svoj posao

DSS optužuje predsednika Srbije Borisa Tadića da ne radi svoj posao i da vodi konfuznu politiku.

Izvor: B92

DSS: Tadiæ ne radi svoj posao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Dusan

pre 19 godina

Ovo stvarno lici na DSS-ovce, kao da neko ponovo pise ista saopstenja samo sto im verovatno fali je ono na kraju A njegova majka zna...itd. Svi se jos uvek sa jezom secaju toga.

tosa

pre 19 godina

Sacuvaj me boze kakvo saopstenje. Blamaza za DSS. Populizam na tako niskom nivou da je i radikalima smesan. Da mi je znati koji je ovo "drzavnik" napisao i za koju ciljnu grupu ako takva zna da cita.

super aleks

pre 19 godina

Meni je malo muka posle ovakve izjave! Svakom iole normalnom coveku je jasno da jedino politika Borisa Tadica ima podrsku Evrope tj ostatka sveta! Ovde u svetu se ne pravi razlika izmedju DSS-a i SRS-a (i ja licno mislim da su razlike zanemarljive). Za mrvice vlasti DSS bi sklopio koaliciju i sa crnim djavolomi. Zahvaljujuci njihovoj politici, nesaradnji sa Hagom i raspirivanju primitivnog nacionalizma svakog dana ste sve dalje i dalje od civilizovanog sveta. Mislim da je saradnja DSS, SRS i SPS nesto najljigavije sto se desilo na politickoj sceni Srbije u zadnjih 200 godina! Krajnje je vreme da G17 i SPO napuste ovu menazeriju i sacuvaju bar malo cistog obraza!

sasa

pre 19 godina

Ova beda od saopstenja je sasvim u duhu nekadasnjih SPS-ovskih proglasa za javnost! Necu analizirati politicku dimenziju ovog tekstuljka, ali bih zeleo da ukazem na upotrebu reci "nemalo"...
Onaj ko ovakve tekstove pise DSS-u morao bi da ode na dodatni kurs opismenjavanja, jer je samo funkcionalno pismen!

Vojislav YVR_BGD

pre 19 godina

Majstori su ov iz DSS-a. Ovo je saopstenje nesto is arsenala tipa "a i baba mu je bila zrikava..." Zipa samo bezobrazluka da oni nekog nazivaju "pozer". Da nije nesudjeni predsednik Marsicanin mozda ne-"pozer" na stranu sto nije bio pozer dok je bilo "kohabitacije".
Valjda je Tadic najzad shvatio da mora da krene protiv Vojislava K. ...

Degenije

pre 19 godina

E ovi su zaista opasni. Ma da ne zivim u ovoj zemlji uzivao bih u tome da gledam kako vladaju pune 4 godine. Prve nestasica nafte, a druge vec ne bismo imali struju. Inflacija cudo, ali je zvanicno oko 10%. Korupcija, kriminal, ali nema veze mi imamo Stojkovica i Jocica.
Najteze mi je da prihvatim da je Srbija sa DJindjicem bila incident u istoriji Srbije. Samo najbolje bi bilo da sledeci put pobede Ceda i beba i nastave sa sabljom i u zatvor ali na duze vreme posalju veci deo DSS-a. Nadam se da nece biti ambasadora koji ceh ih sledeci put odbraniti za brljotine u koje su umesani

Dragan

pre 19 godina

Dragi komentatori, procitajte Ustav Srbije i nadleznosti predsednika. Zatim upredite to sa onim sto g. Tadic radi u poslednjih mesec-dva pa cete videti da je raskorak prilicno veliki. Da i ne spominjemo DS koji se redovno apostrofira u svakom javnom obracanju predsednika.

Dragan Kosovska Mitrovica

pre 19 godina

Cim DSS odnosno radikali kritikuju nekoga vide u njemu opasnost, a to znaci da je taj odlican, veliko bravo za Tadica !!!

enisa

pre 19 godina

Vi sve radite samo ne za dobrobit naroda i zemlje. Da toliko prosipate lazi za opstanak Kosova mozda bi upali u oci UN. Ovako vi ste jedina kocnica za bolje sutra Srbije i Naroda. Koliko se zalazete i borite jedni protiv drugih u Vladi to ni u obdanistu nema.

Mali Đokica

pre 19 godina

Tako je, gospodo, napadnite ga, to će vas dovesti do prećutnog ili neprećutnog dogovora. Svi grešimo, pa ili ćemo svi da ćutimo ili ćemo svi da govorimo. Daleko je kraj mandata! A narod..., i on ćuti-i trpi.

Leka

pre 19 godina

:)))))
Ponasanje DSS-a je takvo da se ne moze porediti ni sa cim : nema tog vica, filma, dogadjaja ili price gde se neko tako ponasao.

Radoman Irić

pre 19 godina

Svima, koji su po bilo kom osnovu u DSS, od čistačice nekog opštiinskog odbora do Koštunice, nisu tamo slučajno. Njima je, narode srpski, tamo mesto. DSS je odavno na ovim prostorima postala - dijagnoza. Čovek ne sme ni da zamisli šta bi smo danas imali, da je, kojim slučajem, krajem osamdesetih, na vrat ovoga naroda, uzjahao Vojislav Koštunica. Dakle, u pravu su svi oni koji su i ranije tvrdili da je Slobodan Milošević amater za Vojislava Koštunicu.

joker

pre 19 godina

ova izjava DSS-a je tipicno ponasanje provincijalaca i vise odgovara "olajavanjima" po zutoj stampi,nego ozbiljnoj izjavi jedne partije,posebno sto se izjava odnosi na predsednika jedne drzave!!!za razliku od premijera kostunice koji je covek hladnog,ponekad uspavanog,"monotonog",depresivnog,lica i izraza-hvala bogu predsednik tadic je sarmantan covek,zene kazu zgodan,covek drzi do sebe,prati savremenu modu oblacenja,ima ukusa i ponasa se elokventno!!!stvarno je smesno da se DSS javlja sa ovakvim izjavama pominjuci olimpijadu,atinu i sve ostalo na sta se pozivaju, bas danas u momentu kada se njihov brod poprilicno bori sa uraganom po kome plove a i postoji velika verovatnoca brodoloma!!kostunicina vlada je apsolutno na ivici katastrofe ali to nema veze sa tadicem i ne bi trebalo da se bacaju blatom po njemu!!bolje bi im bilo da se pogledaju u ogledalo i da se malko osvrnu iza sebe!!! sta je ova vlada -citaj kostunica!!-uradila za svoga mandata!!!svadja se,ili bolje receno,ne razgovara uopste sa hagom(sto im je zakonska OBAVEZA!!!),stiti,sve ratne zlocince,od kojih se svi skrivaju bas u srbiji,po svemu sudeci "najvazniji,jedini i prevashodni zakon" koji su na najvecu brzinu izglasali,je bio o pomoci haskim optuzenicima i njihovim familijama!!!saradjuju sa radikalima,sa sps-om,a pljuju konstantno DS i gde god mogu ogradjuju se od njih,spoplicuci ih na svakom koraku!!vlada srbije na celi sa kostunicom,naravno podrzana od dss-a,sps-a,nove srbije i spo-a a u saradnji sa srs-om je glavna destabilizaciona snaga danasnjice u srbiji a buducnosti sa njima svima nam nazalost nema!!!IZBORI STO PRE!!!!!!!

Dusko

pre 19 godina

Naravno da ne radi svoj posao.Mozda bi i radio,ali ne zna.Zasto DSS ovu cinjenicu nije uvideo pre uzbora za predsednika nego su zdusno podrzali Tadicevu kandidaturu.Sad je gotovo,neka ga trpe,nemaju instrumenata da mu se suprotstave.

i vreme je

pre 19 godina

Hvala bogu da se neko seti da opomene Tadica da ne vodi stranacku politiku sa mestra predsednika drzave. On mora da zastupa sve gradjane, a on svakim danom, sa svakom svojom izjavom pravi politicki marketing za DS, i napada DSS. Umesto da radi na ujedinjavanju, on gde god stigne pokusa da razbije jedinsten stav u svemu.
TADIC uozbiljile se malo, i RADI SVOJ POSAO, a to nije da trazi poslanike kako bi rusio vladu.

zt

pre 19 godina

Cim DSS tako kaze, mora da je tako! Jel se to Mihajlov opet dohvatio pera?? 'Oce li vise ova vlada u proslost, da malo opet progledamo?

Dule - Tromsø

pre 19 godina

Interesantno je ovo saopštenje DSS-a, posebno onaj deo u kome se Tadić naziva pozerom i poziva da radi svoj posao. Pa ima li većih pozera u Srbiji od Koštunice i Jočića, da ne spominjem Maršija, koji sada valjda pozira u Švajcarskoj, jer šta bi drugo radio?

Pera Detlic

pre 19 godina

Vi, DSS, na zalost nemate ni drzavnike, ni pozere. I za jedno i drugo potrebna je pamet gospodo. A tu je vas kadar nesto slabasan.

Miroslav I

pre 19 godina

Ovo sto DSS prica moze da konkurise za vic godine. A i sto se zajedljivosti tice, tu im takodje nema premca. U svemu su u vrhu,
samo kada treba da se radi i pokazuju rezultati, tu su NULE!

Bojan Zdravic, Houston - USA

pre 19 godina

Tadicu, pred drugi krug predsednickih izbora si se izkompromitovao jednom za uvek - jer si trazio i dobio podrsku od SPS (lista Slobodan Milosevic) Kostunicine Vlade i Karica. Od takvih se ne trazi podrska, sa takvima prave demokrate ne borave pod istim krovom, ne saradjuju i ne kohabitiraju.
Vrlo prosto, sada ce te ti isti koji su te podrzali i srusiti. Predvidjam da ces vrlo brzo biti opozvan, potom ces bez uspeha zajedno sa jos vise iskompromitovanim Draskovicem pokusati da srusis Vladu - sto je nemoguce, jer stara SPS-SRS koalicija sada pojacana DSS-om nikad nije ni prestala da postoji.

Graditelj

pre 19 godina

Normalno da ne radi, kada ga izabraste za predsednika bez da se Obaveze da ce raditi za Srbiju , a ne za DS! Ne znam dali je DSS mazohisticka stranka, da je zaboravila da je DS dva puta onemogucio Kostunicu da postane predsednik Srbije, a Vi mu dadoste podrsku !!
Dok je DS bio na Vlasti, predsednik je mogao biti i pion Milutinovic i Micicka, a sada posto je Tadic iz Ds-a , predsednik treba da se mesa u Sve i da ide kontra Vlade

Saša Novak @ NL

pre 19 godina

Pa ne secam se da je DSS-ova vlada, pod vodjstvom "neobavestenog" premijera ista uspesno na delu ucinila za vreme 300 dana vladavine! Gde je ustav, saradnja sa Hagom, Partnerstvo za Mir, studija izvodljivosti uclanjenja u EU, delotvorna politika za KiM, umedju ostalom koja su dela uopste sprovedena sem revansizam nad DOS-om. Definitvno su unazadili medjunarodni ugled Srbije, vreme je za rusenje ove retrogradne vlasti u skupstini i raspisivanje novih izbora. g. Kostunica nije sposoban da aktivno rukovodi drzavom, nema ga, nigde, mozda poseti Banja Luku, ali ako je to buducnost ove drzave... Vreme je ponovo za OTPOR.

Monk The Punk

pre 19 godina

Ovo je skandalozno! DSS koji ne radi nista, kritikuje Tadica o tome sta radi, kako radi i da li uopste radi! Pa DSS nema nikakav kredibilitet da prica sta je potrebno Srbiji i Srbima, jer su upravo oni poslednja stvar koja nama treba! Bolje bi im bilo da cute...

Saša Novak @ NL

pre 19 godina

Pa ne secam se da je DSS-ova vlada, pod vodjstvom "neobavestenog" premijera ista uspesno na delu ucinila za vreme 300 dana vladavine! Gde je ustav, saradnja sa Hagom, Partnerstvo za Mir, studija izvodljivosti uclanjenja u EU, delotvorna politika za KiM, umedju ostalom koja su dela uopste sprovedena sem revansizam nad DOS-om. Definitvno su unazadili medjunarodni ugled Srbije, vreme je za rusenje ove retrogradne vlasti u skupstini i raspisivanje novih izbora. g. Kostunica nije sposoban da aktivno rukovodi drzavom, nema ga, nigde, mozda poseti Banja Luku, ali ako je to buducnost ove drzave... Vreme je ponovo za OTPOR.

Graditelj

pre 19 godina

Normalno da ne radi, kada ga izabraste za predsednika bez da se Obaveze da ce raditi za Srbiju , a ne za DS! Ne znam dali je DSS mazohisticka stranka, da je zaboravila da je DS dva puta onemogucio Kostunicu da postane predsednik Srbije, a Vi mu dadoste podrsku !!
Dok je DS bio na Vlasti, predsednik je mogao biti i pion Milutinovic i Micicka, a sada posto je Tadic iz Ds-a , predsednik treba da se mesa u Sve i da ide kontra Vlade

Monk The Punk

pre 19 godina

Ovo je skandalozno! DSS koji ne radi nista, kritikuje Tadica o tome sta radi, kako radi i da li uopste radi! Pa DSS nema nikakav kredibilitet da prica sta je potrebno Srbiji i Srbima, jer su upravo oni poslednja stvar koja nama treba! Bolje bi im bilo da cute...

Miroslav I

pre 19 godina

Ovo sto DSS prica moze da konkurise za vic godine. A i sto se zajedljivosti tice, tu im takodje nema premca. U svemu su u vrhu,
samo kada treba da se radi i pokazuju rezultati, tu su NULE!

Pera Detlic

pre 19 godina

Vi, DSS, na zalost nemate ni drzavnike, ni pozere. I za jedno i drugo potrebna je pamet gospodo. A tu je vas kadar nesto slabasan.

Bojan Zdravic, Houston - USA

pre 19 godina

Tadicu, pred drugi krug predsednickih izbora si se izkompromitovao jednom za uvek - jer si trazio i dobio podrsku od SPS (lista Slobodan Milosevic) Kostunicine Vlade i Karica. Od takvih se ne trazi podrska, sa takvima prave demokrate ne borave pod istim krovom, ne saradjuju i ne kohabitiraju.
Vrlo prosto, sada ce te ti isti koji su te podrzali i srusiti. Predvidjam da ces vrlo brzo biti opozvan, potom ces bez uspeha zajedno sa jos vise iskompromitovanim Draskovicem pokusati da srusis Vladu - sto je nemoguce, jer stara SPS-SRS koalicija sada pojacana DSS-om nikad nije ni prestala da postoji.

zt

pre 19 godina

Cim DSS tako kaze, mora da je tako! Jel se to Mihajlov opet dohvatio pera?? 'Oce li vise ova vlada u proslost, da malo opet progledamo?

Dule - Tromsø

pre 19 godina

Interesantno je ovo saopštenje DSS-a, posebno onaj deo u kome se Tadić naziva pozerom i poziva da radi svoj posao. Pa ima li većih pozera u Srbiji od Koštunice i Jočića, da ne spominjem Maršija, koji sada valjda pozira u Švajcarskoj, jer šta bi drugo radio?

Radoman Irić

pre 19 godina

Svima, koji su po bilo kom osnovu u DSS, od čistačice nekog opštiinskog odbora do Koštunice, nisu tamo slučajno. Njima je, narode srpski, tamo mesto. DSS je odavno na ovim prostorima postala - dijagnoza. Čovek ne sme ni da zamisli šta bi smo danas imali, da je, kojim slučajem, krajem osamdesetih, na vrat ovoga naroda, uzjahao Vojislav Koštunica. Dakle, u pravu su svi oni koji su i ranije tvrdili da je Slobodan Milošević amater za Vojislava Koštunicu.

Leka

pre 19 godina

:)))))
Ponasanje DSS-a je takvo da se ne moze porediti ni sa cim : nema tog vica, filma, dogadjaja ili price gde se neko tako ponasao.

joker

pre 19 godina

ova izjava DSS-a je tipicno ponasanje provincijalaca i vise odgovara "olajavanjima" po zutoj stampi,nego ozbiljnoj izjavi jedne partije,posebno sto se izjava odnosi na predsednika jedne drzave!!!za razliku od premijera kostunice koji je covek hladnog,ponekad uspavanog,"monotonog",depresivnog,lica i izraza-hvala bogu predsednik tadic je sarmantan covek,zene kazu zgodan,covek drzi do sebe,prati savremenu modu oblacenja,ima ukusa i ponasa se elokventno!!!stvarno je smesno da se DSS javlja sa ovakvim izjavama pominjuci olimpijadu,atinu i sve ostalo na sta se pozivaju, bas danas u momentu kada se njihov brod poprilicno bori sa uraganom po kome plove a i postoji velika verovatnoca brodoloma!!kostunicina vlada je apsolutno na ivici katastrofe ali to nema veze sa tadicem i ne bi trebalo da se bacaju blatom po njemu!!bolje bi im bilo da se pogledaju u ogledalo i da se malko osvrnu iza sebe!!! sta je ova vlada -citaj kostunica!!-uradila za svoga mandata!!!svadja se,ili bolje receno,ne razgovara uopste sa hagom(sto im je zakonska OBAVEZA!!!),stiti,sve ratne zlocince,od kojih se svi skrivaju bas u srbiji,po svemu sudeci "najvazniji,jedini i prevashodni zakon" koji su na najvecu brzinu izglasali,je bio o pomoci haskim optuzenicima i njihovim familijama!!!saradjuju sa radikalima,sa sps-om,a pljuju konstantno DS i gde god mogu ogradjuju se od njih,spoplicuci ih na svakom koraku!!vlada srbije na celi sa kostunicom,naravno podrzana od dss-a,sps-a,nove srbije i spo-a a u saradnji sa srs-om je glavna destabilizaciona snaga danasnjice u srbiji a buducnosti sa njima svima nam nazalost nema!!!IZBORI STO PRE!!!!!!!

Dusko

pre 19 godina

Naravno da ne radi svoj posao.Mozda bi i radio,ali ne zna.Zasto DSS ovu cinjenicu nije uvideo pre uzbora za predsednika nego su zdusno podrzali Tadicevu kandidaturu.Sad je gotovo,neka ga trpe,nemaju instrumenata da mu se suprotstave.

i vreme je

pre 19 godina

Hvala bogu da se neko seti da opomene Tadica da ne vodi stranacku politiku sa mestra predsednika drzave. On mora da zastupa sve gradjane, a on svakim danom, sa svakom svojom izjavom pravi politicki marketing za DS, i napada DSS. Umesto da radi na ujedinjavanju, on gde god stigne pokusa da razbije jedinsten stav u svemu.
TADIC uozbiljile se malo, i RADI SVOJ POSAO, a to nije da trazi poslanike kako bi rusio vladu.

Mali Đokica

pre 19 godina

Tako je, gospodo, napadnite ga, to će vas dovesti do prećutnog ili neprećutnog dogovora. Svi grešimo, pa ili ćemo svi da ćutimo ili ćemo svi da govorimo. Daleko je kraj mandata! A narod..., i on ćuti-i trpi.

Dragan Kosovska Mitrovica

pre 19 godina

Cim DSS odnosno radikali kritikuju nekoga vide u njemu opasnost, a to znaci da je taj odlican, veliko bravo za Tadica !!!

enisa

pre 19 godina

Vi sve radite samo ne za dobrobit naroda i zemlje. Da toliko prosipate lazi za opstanak Kosova mozda bi upali u oci UN. Ovako vi ste jedina kocnica za bolje sutra Srbije i Naroda. Koliko se zalazete i borite jedni protiv drugih u Vladi to ni u obdanistu nema.

Dragan

pre 19 godina

Dragi komentatori, procitajte Ustav Srbije i nadleznosti predsednika. Zatim upredite to sa onim sto g. Tadic radi u poslednjih mesec-dva pa cete videti da je raskorak prilicno veliki. Da i ne spominjemo DS koji se redovno apostrofira u svakom javnom obracanju predsednika.

Degenije

pre 19 godina

E ovi su zaista opasni. Ma da ne zivim u ovoj zemlji uzivao bih u tome da gledam kako vladaju pune 4 godine. Prve nestasica nafte, a druge vec ne bismo imali struju. Inflacija cudo, ali je zvanicno oko 10%. Korupcija, kriminal, ali nema veze mi imamo Stojkovica i Jocica.
Najteze mi je da prihvatim da je Srbija sa DJindjicem bila incident u istoriji Srbije. Samo najbolje bi bilo da sledeci put pobede Ceda i beba i nastave sa sabljom i u zatvor ali na duze vreme posalju veci deo DSS-a. Nadam se da nece biti ambasadora koji ceh ih sledeci put odbraniti za brljotine u koje su umesani

Vojislav YVR_BGD

pre 19 godina

Majstori su ov iz DSS-a. Ovo je saopstenje nesto is arsenala tipa "a i baba mu je bila zrikava..." Zipa samo bezobrazluka da oni nekog nazivaju "pozer". Da nije nesudjeni predsednik Marsicanin mozda ne-"pozer" na stranu sto nije bio pozer dok je bilo "kohabitacije".
Valjda je Tadic najzad shvatio da mora da krene protiv Vojislava K. ...

sasa

pre 19 godina

Ova beda od saopstenja je sasvim u duhu nekadasnjih SPS-ovskih proglasa za javnost! Necu analizirati politicku dimenziju ovog tekstuljka, ali bih zeleo da ukazem na upotrebu reci "nemalo"...
Onaj ko ovakve tekstove pise DSS-u morao bi da ode na dodatni kurs opismenjavanja, jer je samo funkcionalno pismen!

super aleks

pre 19 godina

Meni je malo muka posle ovakve izjave! Svakom iole normalnom coveku je jasno da jedino politika Borisa Tadica ima podrsku Evrope tj ostatka sveta! Ovde u svetu se ne pravi razlika izmedju DSS-a i SRS-a (i ja licno mislim da su razlike zanemarljive). Za mrvice vlasti DSS bi sklopio koaliciju i sa crnim djavolomi. Zahvaljujuci njihovoj politici, nesaradnji sa Hagom i raspirivanju primitivnog nacionalizma svakog dana ste sve dalje i dalje od civilizovanog sveta. Mislim da je saradnja DSS, SRS i SPS nesto najljigavije sto se desilo na politickoj sceni Srbije u zadnjih 200 godina! Krajnje je vreme da G17 i SPO napuste ovu menazeriju i sacuvaju bar malo cistog obraza!

tosa

pre 19 godina

Sacuvaj me boze kakvo saopstenje. Blamaza za DSS. Populizam na tako niskom nivou da je i radikalima smesan. Da mi je znati koji je ovo "drzavnik" napisao i za koju ciljnu grupu ako takva zna da cita.

Dusan

pre 19 godina

Ovo stvarno lici na DSS-ovce, kao da neko ponovo pise ista saopstenja samo sto im verovatno fali je ono na kraju A njegova majka zna...itd. Svi se jos uvek sa jezom secaju toga.

Saša Novak @ NL

pre 19 godina

Pa ne secam se da je DSS-ova vlada, pod vodjstvom "neobavestenog" premijera ista uspesno na delu ucinila za vreme 300 dana vladavine! Gde je ustav, saradnja sa Hagom, Partnerstvo za Mir, studija izvodljivosti uclanjenja u EU, delotvorna politika za KiM, umedju ostalom koja su dela uopste sprovedena sem revansizam nad DOS-om. Definitvno su unazadili medjunarodni ugled Srbije, vreme je za rusenje ove retrogradne vlasti u skupstini i raspisivanje novih izbora. g. Kostunica nije sposoban da aktivno rukovodi drzavom, nema ga, nigde, mozda poseti Banja Luku, ali ako je to buducnost ove drzave... Vreme je ponovo za OTPOR.

Graditelj

pre 19 godina

Normalno da ne radi, kada ga izabraste za predsednika bez da se Obaveze da ce raditi za Srbiju , a ne za DS! Ne znam dali je DSS mazohisticka stranka, da je zaboravila da je DS dva puta onemogucio Kostunicu da postane predsednik Srbije, a Vi mu dadoste podrsku !!
Dok je DS bio na Vlasti, predsednik je mogao biti i pion Milutinovic i Micicka, a sada posto je Tadic iz Ds-a , predsednik treba da se mesa u Sve i da ide kontra Vlade

Monk The Punk

pre 19 godina

Ovo je skandalozno! DSS koji ne radi nista, kritikuje Tadica o tome sta radi, kako radi i da li uopste radi! Pa DSS nema nikakav kredibilitet da prica sta je potrebno Srbiji i Srbima, jer su upravo oni poslednja stvar koja nama treba! Bolje bi im bilo da cute...

Miroslav I

pre 19 godina

Ovo sto DSS prica moze da konkurise za vic godine. A i sto se zajedljivosti tice, tu im takodje nema premca. U svemu su u vrhu,
samo kada treba da se radi i pokazuju rezultati, tu su NULE!

Pera Detlic

pre 19 godina

Vi, DSS, na zalost nemate ni drzavnike, ni pozere. I za jedno i drugo potrebna je pamet gospodo. A tu je vas kadar nesto slabasan.

Bojan Zdravic, Houston - USA

pre 19 godina

Tadicu, pred drugi krug predsednickih izbora si se izkompromitovao jednom za uvek - jer si trazio i dobio podrsku od SPS (lista Slobodan Milosevic) Kostunicine Vlade i Karica. Od takvih se ne trazi podrska, sa takvima prave demokrate ne borave pod istim krovom, ne saradjuju i ne kohabitiraju.
Vrlo prosto, sada ce te ti isti koji su te podrzali i srusiti. Predvidjam da ces vrlo brzo biti opozvan, potom ces bez uspeha zajedno sa jos vise iskompromitovanim Draskovicem pokusati da srusis Vladu - sto je nemoguce, jer stara SPS-SRS koalicija sada pojacana DSS-om nikad nije ni prestala da postoji.

zt

pre 19 godina

Cim DSS tako kaze, mora da je tako! Jel se to Mihajlov opet dohvatio pera?? 'Oce li vise ova vlada u proslost, da malo opet progledamo?

Dule - Tromsø

pre 19 godina

Interesantno je ovo saopštenje DSS-a, posebno onaj deo u kome se Tadić naziva pozerom i poziva da radi svoj posao. Pa ima li većih pozera u Srbiji od Koštunice i Jočića, da ne spominjem Maršija, koji sada valjda pozira u Švajcarskoj, jer šta bi drugo radio?

Radoman Irić

pre 19 godina

Svima, koji su po bilo kom osnovu u DSS, od čistačice nekog opštiinskog odbora do Koštunice, nisu tamo slučajno. Njima je, narode srpski, tamo mesto. DSS je odavno na ovim prostorima postala - dijagnoza. Čovek ne sme ni da zamisli šta bi smo danas imali, da je, kojim slučajem, krajem osamdesetih, na vrat ovoga naroda, uzjahao Vojislav Koštunica. Dakle, u pravu su svi oni koji su i ranije tvrdili da je Slobodan Milošević amater za Vojislava Koštunicu.

Leka

pre 19 godina

:)))))
Ponasanje DSS-a je takvo da se ne moze porediti ni sa cim : nema tog vica, filma, dogadjaja ili price gde se neko tako ponasao.

joker

pre 19 godina

ova izjava DSS-a je tipicno ponasanje provincijalaca i vise odgovara "olajavanjima" po zutoj stampi,nego ozbiljnoj izjavi jedne partije,posebno sto se izjava odnosi na predsednika jedne drzave!!!za razliku od premijera kostunice koji je covek hladnog,ponekad uspavanog,"monotonog",depresivnog,lica i izraza-hvala bogu predsednik tadic je sarmantan covek,zene kazu zgodan,covek drzi do sebe,prati savremenu modu oblacenja,ima ukusa i ponasa se elokventno!!!stvarno je smesno da se DSS javlja sa ovakvim izjavama pominjuci olimpijadu,atinu i sve ostalo na sta se pozivaju, bas danas u momentu kada se njihov brod poprilicno bori sa uraganom po kome plove a i postoji velika verovatnoca brodoloma!!kostunicina vlada je apsolutno na ivici katastrofe ali to nema veze sa tadicem i ne bi trebalo da se bacaju blatom po njemu!!bolje bi im bilo da se pogledaju u ogledalo i da se malko osvrnu iza sebe!!! sta je ova vlada -citaj kostunica!!-uradila za svoga mandata!!!svadja se,ili bolje receno,ne razgovara uopste sa hagom(sto im je zakonska OBAVEZA!!!),stiti,sve ratne zlocince,od kojih se svi skrivaju bas u srbiji,po svemu sudeci "najvazniji,jedini i prevashodni zakon" koji su na najvecu brzinu izglasali,je bio o pomoci haskim optuzenicima i njihovim familijama!!!saradjuju sa radikalima,sa sps-om,a pljuju konstantno DS i gde god mogu ogradjuju se od njih,spoplicuci ih na svakom koraku!!vlada srbije na celi sa kostunicom,naravno podrzana od dss-a,sps-a,nove srbije i spo-a a u saradnji sa srs-om je glavna destabilizaciona snaga danasnjice u srbiji a buducnosti sa njima svima nam nazalost nema!!!IZBORI STO PRE!!!!!!!

Dusko

pre 19 godina

Naravno da ne radi svoj posao.Mozda bi i radio,ali ne zna.Zasto DSS ovu cinjenicu nije uvideo pre uzbora za predsednika nego su zdusno podrzali Tadicevu kandidaturu.Sad je gotovo,neka ga trpe,nemaju instrumenata da mu se suprotstave.

i vreme je

pre 19 godina

Hvala bogu da se neko seti da opomene Tadica da ne vodi stranacku politiku sa mestra predsednika drzave. On mora da zastupa sve gradjane, a on svakim danom, sa svakom svojom izjavom pravi politicki marketing za DS, i napada DSS. Umesto da radi na ujedinjavanju, on gde god stigne pokusa da razbije jedinsten stav u svemu.
TADIC uozbiljile se malo, i RADI SVOJ POSAO, a to nije da trazi poslanike kako bi rusio vladu.

Mali Đokica

pre 19 godina

Tako je, gospodo, napadnite ga, to će vas dovesti do prećutnog ili neprećutnog dogovora. Svi grešimo, pa ili ćemo svi da ćutimo ili ćemo svi da govorimo. Daleko je kraj mandata! A narod..., i on ćuti-i trpi.

Dragan Kosovska Mitrovica

pre 19 godina

Cim DSS odnosno radikali kritikuju nekoga vide u njemu opasnost, a to znaci da je taj odlican, veliko bravo za Tadica !!!

enisa

pre 19 godina

Vi sve radite samo ne za dobrobit naroda i zemlje. Da toliko prosipate lazi za opstanak Kosova mozda bi upali u oci UN. Ovako vi ste jedina kocnica za bolje sutra Srbije i Naroda. Koliko se zalazete i borite jedni protiv drugih u Vladi to ni u obdanistu nema.

Dragan

pre 19 godina

Dragi komentatori, procitajte Ustav Srbije i nadleznosti predsednika. Zatim upredite to sa onim sto g. Tadic radi u poslednjih mesec-dva pa cete videti da je raskorak prilicno veliki. Da i ne spominjemo DS koji se redovno apostrofira u svakom javnom obracanju predsednika.

Degenije

pre 19 godina

E ovi su zaista opasni. Ma da ne zivim u ovoj zemlji uzivao bih u tome da gledam kako vladaju pune 4 godine. Prve nestasica nafte, a druge vec ne bismo imali struju. Inflacija cudo, ali je zvanicno oko 10%. Korupcija, kriminal, ali nema veze mi imamo Stojkovica i Jocica.
Najteze mi je da prihvatim da je Srbija sa DJindjicem bila incident u istoriji Srbije. Samo najbolje bi bilo da sledeci put pobede Ceda i beba i nastave sa sabljom i u zatvor ali na duze vreme posalju veci deo DSS-a. Nadam se da nece biti ambasadora koji ceh ih sledeci put odbraniti za brljotine u koje su umesani

Vojislav YVR_BGD

pre 19 godina

Majstori su ov iz DSS-a. Ovo je saopstenje nesto is arsenala tipa "a i baba mu je bila zrikava..." Zipa samo bezobrazluka da oni nekog nazivaju "pozer". Da nije nesudjeni predsednik Marsicanin mozda ne-"pozer" na stranu sto nije bio pozer dok je bilo "kohabitacije".
Valjda je Tadic najzad shvatio da mora da krene protiv Vojislava K. ...

sasa

pre 19 godina

Ova beda od saopstenja je sasvim u duhu nekadasnjih SPS-ovskih proglasa za javnost! Necu analizirati politicku dimenziju ovog tekstuljka, ali bih zeleo da ukazem na upotrebu reci "nemalo"...
Onaj ko ovakve tekstove pise DSS-u morao bi da ode na dodatni kurs opismenjavanja, jer je samo funkcionalno pismen!

super aleks

pre 19 godina

Meni je malo muka posle ovakve izjave! Svakom iole normalnom coveku je jasno da jedino politika Borisa Tadica ima podrsku Evrope tj ostatka sveta! Ovde u svetu se ne pravi razlika izmedju DSS-a i SRS-a (i ja licno mislim da su razlike zanemarljive). Za mrvice vlasti DSS bi sklopio koaliciju i sa crnim djavolomi. Zahvaljujuci njihovoj politici, nesaradnji sa Hagom i raspirivanju primitivnog nacionalizma svakog dana ste sve dalje i dalje od civilizovanog sveta. Mislim da je saradnja DSS, SRS i SPS nesto najljigavije sto se desilo na politickoj sceni Srbije u zadnjih 200 godina! Krajnje je vreme da G17 i SPO napuste ovu menazeriju i sacuvaju bar malo cistog obraza!

tosa

pre 19 godina

Sacuvaj me boze kakvo saopstenje. Blamaza za DSS. Populizam na tako niskom nivou da je i radikalima smesan. Da mi je znati koji je ovo "drzavnik" napisao i za koju ciljnu grupu ako takva zna da cita.

Dusan

pre 19 godina

Ovo stvarno lici na DSS-ovce, kao da neko ponovo pise ista saopstenja samo sto im verovatno fali je ono na kraju A njegova majka zna...itd. Svi se jos uvek sa jezom secaju toga.