Utorak, 09.07.2019.

16:06

"Denver želi titulu sledeće sezone"

Kanadski košarkaš Džamal Marej poručio je da su apetiti Denver Nagetsa porasli i da će cilj ekipe u narednoj sezoni biti osvajanje šampionske titule.

Izvor: SN

"Denver želi titulu sledeæe sezone" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Lbj

pre 4 godine

Zapitajte se zasto je Jordan 93. Napustio nba, navodno jer je odjednom hteo da igra bejzbol. Kako da ne. Ili zato sto je bio ptimoran od strane nba, koji vise nije mogao da prikriva njegov problem s kockanjem.

Milan

pre 4 godine

Jedno pitanje za ove koji Dzordana prozivaju jer je pusio cigare pred utakmicu i cirkao. Sta mislite, koliko je onda stvarno bio dobar kad je i sa tako pogubnim stilom zivota i dalje nedostizan? I koliko bi tek bio bolji da je ziveo zdravo i ulagao u svoje zdravlje kao, na primer, Dzejms? Inace, Skip Bejlis i Senon Sarp u emisiji Undisputed cesto diskutuju o tome ko je GOAT i kad su se dotakli teme ulaganja u svoje zdravlje, slozili su se da Dzejms zahvaljujuci tome ima jako dugu karijeru jer je ulozio milione u svoje zdravlje. Onda su postavili pitanje koliko je Dzordan ulozio u svoje zdravlje, na sta je Senon Sarp procenio da je to negde oko 93 dolara, ili tako neka cifra ispod 100 dolara.

Mile

pre 4 godine

Za taj cilj, Jokiću je potreban još jedan supestar u timu.
Znači, ili da neko od mladih igrača (Marej, Heris...) izraste u vrhnoskog igrača ili neki trejd i dolazak sa strane.

Bron

pre 4 godine

e vala neka si im rekao Lebron Supreme. Da se konačno kaže istina o tom slugi kapitalizma. kubnaske cigare na putu do utakmice, dupli viski posle, i to je sportista!?

TravisBickle

pre 4 godine

Та прича са величином тржишта је мало прецењена. Од величине тржишта је много битнија атрактивност града. А делом је битнија и тренутна атрактивност франшизе. Денвер је негде 18о или 19о тржиште и то није толико лоше. Два најбоља примера у вези прецењености тржишта су Мајами који је једно место испред Денвера, а трећи је град по атрактивности(5и тим), и супротан пример, Минесота, која је одмах испред Мајамија, а међу 5 је најмање привлачних градова.
Атрактивност франшизе може да помогне тиму у одређеном периоду. Џорџ је отишао у Оклахому, која је крш тржиште, али је била атрактивна последњих 7-8 година. Оклахома док не убоде неког новог Дурента или Хардена неће у скорије време моћи да потпише играча тог калибра. Донекле је пример и Сан антонио са Поповићем и 5 титула у задњих 20 година. И Спарси су међу 5 најгорих тржишта.
Што се тиче Денвера и титуле, Денвер је тренутно мало атрактивнији него иначе и то би можда могли да искористе. Као што је нпр искористила Јута и успела да доведе Конлија.
Денвер би требао да покуша да доведе Била. За Била би вероватно морали да дају Хариса, Бартона и два прва пика. И тиме би прича о титули била још озбиљнија. Или барем да покушају да доведу Игуадалу. Вероватно би могли да га добију за Бартона и Хуанча.
Спортски поздрав :)

NastyB

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno.
(CarloNS, 9. jul 2019 20:10)

Sa tim se slažem i o tome pišem od kraja sezone. Ali nije baš da nemaju nijedno krilo - Tori Kreg je krilo, ali, nažalost, jedino. Denveru su krila igrali Barton, Bizli i Haris, a oni su svi bekovi, a ne može se bolje kada te čuvaju Aminu ili Harkles koji su skoro za glavu viši i mnogo snažniji, pa je i to jedan od razloga ispadanja od Portlanda.
A koliko sam čuo, mali Porter se opet povredio tako da od njega nema ništa, pa će Džeremi Grant biti samo solidna "trojka" u timu. Za titulu bi im trebao bolji igrač kao Haris, Midlton, Kovington, kad već neke značajnije Zvezde neće u Denver.
I ne verujem da će Mareja "da udari slava u glavu zbog novog ugovora", to bi pre moglo da se desi Jokiću nego njemu (a nije), ali u NBA toga nema, ako se ne računa Peković.

Lale gator

pre 4 godine

Neozbiljna izjava igrača koji je upropastio seriju protiv Portlanda. Pa ovaj čovek nije uspeo da zadrži loptu zadnjih 20 i nešto sekundi kad je Denver imao prednost u utakmici za mnogo produžetaka. Da ne pričam da Lilarda i Mekaluma nije uspeo ni da vidi a kamoli sačuva u odlučujućim momentima. Pride još što je Portland igrao bez Bosanca. Jokić zaslužuje bolje saigrače.

Lebron Supreme

pre 4 godine

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

76er

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)
Sportska je vest, ne pravi se pametan preterano.

anti-reklamozder

pre 4 godine

Matori61

Denver ima manje od milion stanovnika ,realnije blize 800.000.
sto se ekonomije drzave tice ,tesko da igraci to gledaju kada dolaze u klub,bitno im je naravno koliko ce novca dobiti od kluba ali to veze nema sa ovim prethodnim.
mozda si mator ali si i neobavesten, denver je malo trziste a najbolji igrac u istoriji im je beze bolje pobegao u njujork i za parama kada se za to ukazala prilika.

sportski pozdrav :)

CarloNS

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno. I potrebno je da neko osim Jokića pogodi trojku (u odlučujućoj utakmici šutirali su 2/19 i te dve su bile Jokićeve). Mari sa šutom 4/18 teško da će doneti titulu. Imam neki osećaj da će posle velikog ugovora slava da mu udari u glavu, ako već nije.

Bodibond

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)

Samo ime ti kaze, to je pozdrav sportista ili ljudi iz sveta sporta.

јд123

pre 4 godine

Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.
(Vuki, 9. jul 2019 20:03)

Од куд ти то да глумац Ричард Буртон игра кошарку?

Vuki

pre 4 godine

Denver je dobio jack pot sa Bol Bolom. Fali im izraziti šuter. Jedan od Bogdanovića, ili neko sličan njima, poput onih u Houstonu, ili J. J. Redic... Jedan ekstremno precizan bek ili nisko krilo, sa Murrayem, Nikolom, Milsapom i Bolom. ŠTETA za Portera, takvo krilo im je potrebno. Mada odgovorno tvrdim da će Bol Bol biti u najužem krugu favorita za Rukija godine. Ova generacija novih igrača je BAŠ dobra, a Denver je nešto opasno uradio kad je uspeo Bola da angažuje sa pozicije u drugom krugu. Da nije bilo povrede stopala, Bol bi bio jedan od 4 prva pika. A mislim da je došao u pravu sredinu gde se zna šta je čiji posao. A posao Bola biće da odigra jaku odbranu što mu je inače jak adut, a u napadu da pogodi nešto sa distance ili uhvati loptu, što sa svojih 218cm neće biti uopšte teško. Jako zanimljiva sezona predstoji, Filadelfija je jaka, Clipersi su strašni, Lakersi dibri, Warriorsi opet jaki, Denver iskusniji i kvalitetniji, Raptorsi i bez Kawaia jaki, Sunsi i Niksi mladi i spremni da konačno ne tankuju sezonu, Buksi jski, Pelicansi strašni... Ko pogodi prvaka, svaka mu čast. Denver jedan od favorita. Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.

moje misljenje

pre 4 godine

Na zalost zaista mislim da je Denver bio cudo za jedno leto...svi su se vidno pojacali a oni ostali isti i cisto sumnjam da ce biti konkurentni za titulu...nadam se da gresim vreme ce pokazati ali...

Mirko

pre 4 godine

Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.
(Aleks, 9. jul 2019 19:34)

Generalno da, ali praktično on zapinje i to dobro, ali nije konstantan i u tom smislu mora da zapne.
Ali vraća se i Heris, ako i on pruži konstantnost i dobre igre kao pre - biće do vrlo dobro, možda za finale konferencije.

Denver mora da vidi šta će da Plamlijem koji je dobar tokom sezone ali u pleyofu je bio neupotrebljiv.
Takođe i Barton mora nešto da učini, ili da ga zamene ili da malo bude korisniji, pametniji i konstantniji.

Matori61

pre 4 godine

Pojedini komentatori stalno potenciraju da je Denver provincijski grad i kao takav ne može da se izbori sa klubovima iz većih centara. Moram primetiti da se radi o gradu sa 2 i po miliona stanovnika koji je devetnaesti u SAD. Denver je veći i ekonomski značajniji od San Antonija, Portlanda, Šolt Lejk Sitija, Milvokija, Oklahome, Orlanda... Njih sam namerno naveo jer su jedini profesionalni timovi u njima košarkaški, u Denveru ih ima četiri, na primer Bronkosi u NFL. Nagetsi mnogo obećavaju i ako vlasnici budu imali strpljenja za 2-3 godine eto njih na samom vrhu.

MPP

pre 4 godine

Logika govori da će iz god.u god. sve bolje igrati. Dakle konkurencija mnogo jača ali i Denver bolji i iskusniji. Niko opet na njih neće računati i TO JE NJIHOVA NAJVEĆA PREDNOST! A Marej nek se potrudi i bude drugi ALL STAR igrač Denvera !

Aleks

pre 4 godine

Pa ako nije titulu, a ono bar finale zapada su ove sezone izgubili zbog Bartona, i jednim delom ovog dečka iz naslova.
Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ako Jamal bude imao prosek 24/6/6 i Grant se ispostavi kao dobar igrač, onda Jokić može imati prosek 20/10/10. Tada je sve moguće... Ali, ako...

Pera

pre 4 godine

Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.
@hardaway
Potpuno si u pravu, i NBA je to shvatila: ne samo da nije bio MVP nego su cak trojicu stavili ispred njega!

aco

pre 4 godine

Мареј ће бити ол-стар играч, ако настави овако да напредује. Следеће сезоне ће тешко бити у озбиљној причи за титулу, али после те сезоне ће имати реалне шансе за титулу. Јокић, Мареј, Херис и још један добар играч (близу ол-стар нивоа) да се доведе, те ће моћи да се надају титули.

dan

pre 4 godine

Ukoliko uspiju dovesti Beal-a, onda mogu nesto napraviti. Ili eventualno Covington-a... Bez konstantnog sutera, prvi krug play the off-a

Nba fan

pre 4 godine

@Hardaway. Nije sporno ako si trol. To je tvoj odabir i ima vas sve vise.
Ali ako nisi onda si bas lupio. Portland jeste doveo igrace ali je i ostao bez trojice iz petorke (harkles i aminu otisli) i nurkic povredjen. Ostali i bez lenarda, karija. Umesto njih su dosli igraci koji nisu bolji od njih, sta vise. Tako da ne pije vodu prica :)
Najjace oruzje Denvera je ista ekipa plus izuzetan Grant.

Petar

pre 4 godine

Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...
(nikola, 9. jul 2019 17:18)

Pa ocigledno je da ti ne znas nista o kosarci.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

A ko ne zeli titulu u danasnjem svetu?? Evo Dzonbon se iskida da pokupi titulu najoplusevnijeg korisnika, ali ne ide bez Room1408 na suterskoj poziciji i Dnevne Doze na pleju. Minimum 3 All Stara pa da vidis bajo moj...

anti-reklamozder

pre 4 godine

svoju sansu su Imali ove godine...mogu cak reci I da bi denver bio bolji protivnik torontu kada se uzmu svi parametri ,jer ovakav gsw bi verovatno pao I protiv file da je prosla..
ipak upravo zavrsena sezona je kraj nba kakvog smo ga do sada znali... od dinastijskih timova,za prethodnih mesec dana dobili smo novi izgled I koncept nba I nekoliko fransiza koje ce se oslanjati na po 2 zvezde (lal,lac,hou I bn te gsw,uz izuzetak warriors-a kojima je tu I dalje kicma sa pocetka sampionskog pogona (mada je pitanje kada ce klej prikljuciti-isto vazi I za netse sto se kd tice). takodje ovaj prelazni rok je pokazao da samo velika I/ili glamurozna trzista imaju cemu da se nadaju sto se tice blokbaster trejdova, dobri primeri su gubitka svojih zvezda na taj nacin su toronto I okc pa I boston koliko god veci u svakom smislu bio od ova 2 a u korist bruklina tj njujorka)

u svakom slucaju tesko da nagetsi uprkos zeljama mogu do titule ova sezona je bila ta, al ne moze sve preko jednog raspolozenog igraca...

sportski pozdrav :)

nikola

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende)

Brajantu je trebao O`Nil ?! Sta si ti sada rekao... Sak je bio vanzemaljac u odnosu na Kobija u periodu njihovih titula. Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...

hardaway

pre 4 godine

Hjuston, Golden State, Lakersi, Clippersi, Portland, Juta su timovi koji su bolji od Denvera. Portland ih je ove godine pobedio bez pola tima, a Denver je imao prednost domaceg terena. Portland se za sledecu sezonu pojacao na svim pozicijama, i na papiru ima nikada jaci sastav. Juta se dosta pojacala, Clippersi, Lakersi, Hjuston idu na titulu, Golden State je i dalje jak, a ako se Porzingis oporavi tu je Dalas u borbi za playoff.
Denver ce ako bude imao srece da izbori neko 6-7 mesto za doigravanje, i naravno, prvi krug je max.
Razumem da ljudi navijaju za Denver, navijali smo nekada i za Sacremento, ali ne na ovaj zaslepljen nacin.
Ko god se razume u kosarku, i ko je gledao utakmice protiv San Antonia, Portlanda, mogao je videti da je Denver neozbiljna ekipa za neke vise domete.
Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.

Pera

pre 4 godine

Svakako nisu favoriti, ali imaju sansu, sigurno vecu nego sto im daju mediji koji su ih potpuno zaboravili. Pogotovo je moguce da zavrse regularni deo kao prvi na zapadu - mladi su, uigrani, dobra hemija, drugi timovi ce cekati PO, uigravati se, svadjati.
Da bi imali sanse za titulu, potrebno je nekoliko stvarcica:
- da Jokic napravi sledeci korak napred (ne sumnjamo u to)
- da Murray i drustvo ne promase opet SVE trojke u odlucujucim utakmicama
- da naprave jos nesto slicno dovodjenju Granta i / ili da Porter bude zdrav i dovoljnio dobar da bar malo unapredi tim

Sabre

pre 4 godine

Hahahaha vic godine. Tebra, da ti prvo odigras 3 utakmice za redom konstantno pa da pricamo o dobroj poziciji pred plej of. Titulu ako vidite, ja jedem svoj sesir i vadim clansku kartu kod Vucele licno za FKP 2019/20.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Denveru uz Jokica treba bar jedan veliki igrač(ol star) pa onda može da se priča o nekim stvarima.Jokić ne može sam to izneti.Taj se nije rodio koji će sam doneti titulu u najjačoj ligi svet.I Dzordanu je trebao Pipen i Rodman,i Brajantu je trebao O Nil..i da ne nabrajam...Vašerska je spoljnu linija.Tu leži problem svih problema..

TotalnoLud

pre 4 godine

Denveru fali krilo na sutu koje ce pogoditi kad tebi i Jokicu ne prodje pik and rol. A da bi dosli do titule Jokic mora biti na MVP nivou a ti moras biti na nivou Karija, Hardena i slicnih. sledece godine nemate sanse, ali one tamo kad ode Milsap a dovedete 3 dobrog igraca mozete poceti da sanjate.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Denveru uz Jokica treba bar jedan veliki igrač(ol star) pa onda može da se priča o nekim stvarima.Jokić ne može sam to izneti.Taj se nije rodio koji će sam doneti titulu u najjačoj ligi svet.I Dzordanu je trebao Pipen i Rodman,i Brajantu je trebao O Nil..i da ne nabrajam...Vašerska je spoljnu linija.Tu leži problem svih problema..

nikola

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende)

Brajantu je trebao O`Nil ?! Sta si ti sada rekao... Sak je bio vanzemaljac u odnosu na Kobija u periodu njihovih titula. Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...

TotalnoLud

pre 4 godine

Denveru fali krilo na sutu koje ce pogoditi kad tebi i Jokicu ne prodje pik and rol. A da bi dosli do titule Jokic mora biti na MVP nivou a ti moras biti na nivou Karija, Hardena i slicnih. sledece godine nemate sanse, ali one tamo kad ode Milsap a dovedete 3 dobrog igraca mozete poceti da sanjate.

Pera

pre 4 godine

Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.
@hardaway
Potpuno si u pravu, i NBA je to shvatila: ne samo da nije bio MVP nego su cak trojicu stavili ispred njega!

Sabre

pre 4 godine

Hahahaha vic godine. Tebra, da ti prvo odigras 3 utakmice za redom konstantno pa da pricamo o dobroj poziciji pred plej of. Titulu ako vidite, ja jedem svoj sesir i vadim clansku kartu kod Vucele licno za FKP 2019/20.

anti-reklamozder

pre 4 godine

svoju sansu su Imali ove godine...mogu cak reci I da bi denver bio bolji protivnik torontu kada se uzmu svi parametri ,jer ovakav gsw bi verovatno pao I protiv file da je prosla..
ipak upravo zavrsena sezona je kraj nba kakvog smo ga do sada znali... od dinastijskih timova,za prethodnih mesec dana dobili smo novi izgled I koncept nba I nekoliko fransiza koje ce se oslanjati na po 2 zvezde (lal,lac,hou I bn te gsw,uz izuzetak warriors-a kojima je tu I dalje kicma sa pocetka sampionskog pogona (mada je pitanje kada ce klej prikljuciti-isto vazi I za netse sto se kd tice). takodje ovaj prelazni rok je pokazao da samo velika I/ili glamurozna trzista imaju cemu da se nadaju sto se tice blokbaster trejdova, dobri primeri su gubitka svojih zvezda na taj nacin su toronto I okc pa I boston koliko god veci u svakom smislu bio od ova 2 a u korist bruklina tj njujorka)

u svakom slucaju tesko da nagetsi uprkos zeljama mogu do titule ova sezona je bila ta, al ne moze sve preko jednog raspolozenog igraca...

sportski pozdrav :)

Pera

pre 4 godine

Svakako nisu favoriti, ali imaju sansu, sigurno vecu nego sto im daju mediji koji su ih potpuno zaboravili. Pogotovo je moguce da zavrse regularni deo kao prvi na zapadu - mladi su, uigrani, dobra hemija, drugi timovi ce cekati PO, uigravati se, svadjati.
Da bi imali sanse za titulu, potrebno je nekoliko stvarcica:
- da Jokic napravi sledeci korak napred (ne sumnjamo u to)
- da Murray i drustvo ne promase opet SVE trojke u odlucujucim utakmicama
- da naprave jos nesto slicno dovodjenju Granta i / ili da Porter bude zdrav i dovoljnio dobar da bar malo unapredi tim

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

A ko ne zeli titulu u danasnjem svetu?? Evo Dzonbon se iskida da pokupi titulu najoplusevnijeg korisnika, ali ne ide bez Room1408 na suterskoj poziciji i Dnevne Doze na pleju. Minimum 3 All Stara pa da vidis bajo moj...

CarloNS

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno. I potrebno je da neko osim Jokića pogodi trojku (u odlučujućoj utakmici šutirali su 2/19 i te dve su bile Jokićeve). Mari sa šutom 4/18 teško da će doneti titulu. Imam neki osećaj da će posle velikog ugovora slava da mu udari u glavu, ako već nije.

Lale gator

pre 4 godine

Neozbiljna izjava igrača koji je upropastio seriju protiv Portlanda. Pa ovaj čovek nije uspeo da zadrži loptu zadnjih 20 i nešto sekundi kad je Denver imao prednost u utakmici za mnogo produžetaka. Da ne pričam da Lilarda i Mekaluma nije uspeo ni da vidi a kamoli sačuva u odlučujućim momentima. Pride još što je Portland igrao bez Bosanca. Jokić zaslužuje bolje saigrače.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ako Jamal bude imao prosek 24/6/6 i Grant se ispostavi kao dobar igrač, onda Jokić može imati prosek 20/10/10. Tada je sve moguće... Ali, ako...

dan

pre 4 godine

Ukoliko uspiju dovesti Beal-a, onda mogu nesto napraviti. Ili eventualno Covington-a... Bez konstantnog sutera, prvi krug play the off-a

Nba fan

pre 4 godine

@Hardaway. Nije sporno ako si trol. To je tvoj odabir i ima vas sve vise.
Ali ako nisi onda si bas lupio. Portland jeste doveo igrace ali je i ostao bez trojice iz petorke (harkles i aminu otisli) i nurkic povredjen. Ostali i bez lenarda, karija. Umesto njih su dosli igraci koji nisu bolji od njih, sta vise. Tako da ne pije vodu prica :)
Najjace oruzje Denvera je ista ekipa plus izuzetan Grant.

TravisBickle

pre 4 godine

Та прича са величином тржишта је мало прецењена. Од величине тржишта је много битнија атрактивност града. А делом је битнија и тренутна атрактивност франшизе. Денвер је негде 18о или 19о тржиште и то није толико лоше. Два најбоља примера у вези прецењености тржишта су Мајами који је једно место испред Денвера, а трећи је град по атрактивности(5и тим), и супротан пример, Минесота, која је одмах испред Мајамија, а међу 5 је најмање привлачних градова.
Атрактивност франшизе може да помогне тиму у одређеном периоду. Џорџ је отишао у Оклахому, која је крш тржиште, али је била атрактивна последњих 7-8 година. Оклахома док не убоде неког новог Дурента или Хардена неће у скорије време моћи да потпише играча тог калибра. Донекле је пример и Сан антонио са Поповићем и 5 титула у задњих 20 година. И Спарси су међу 5 најгорих тржишта.
Што се тиче Денвера и титуле, Денвер је тренутно мало атрактивнији него иначе и то би можда могли да искористе. Као што је нпр искористила Јута и успела да доведе Конлија.
Денвер би требао да покуша да доведе Била. За Била би вероватно морали да дају Хариса, Бартона и два прва пика. И тиме би прича о титули била још озбиљнија. Или барем да покушају да доведу Игуадалу. Вероватно би могли да га добију за Бартона и Хуанча.
Спортски поздрав :)

aco

pre 4 godine

Мареј ће бити ол-стар играч, ако настави овако да напредује. Следеће сезоне ће тешко бити у озбиљној причи за титулу, али после те сезоне ће имати реалне шансе за титулу. Јокић, Мареј, Херис и још један добар играч (близу ол-стар нивоа) да се доведе, те ће моћи да се надају титули.

MPP

pre 4 godine

Logika govori da će iz god.u god. sve bolje igrati. Dakle konkurencija mnogo jača ali i Denver bolji i iskusniji. Niko opet na njih neće računati i TO JE NJIHOVA NAJVEĆA PREDNOST! A Marej nek se potrudi i bude drugi ALL STAR igrač Denvera !

Aleks

pre 4 godine

Pa ako nije titulu, a ono bar finale zapada su ove sezone izgubili zbog Bartona, i jednim delom ovog dečka iz naslova.
Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.

Matori61

pre 4 godine

Pojedini komentatori stalno potenciraju da je Denver provincijski grad i kao takav ne može da se izbori sa klubovima iz većih centara. Moram primetiti da se radi o gradu sa 2 i po miliona stanovnika koji je devetnaesti u SAD. Denver je veći i ekonomski značajniji od San Antonija, Portlanda, Šolt Lejk Sitija, Milvokija, Oklahome, Orlanda... Njih sam namerno naveo jer su jedini profesionalni timovi u njima košarkaški, u Denveru ih ima četiri, na primer Bronkosi u NFL. Nagetsi mnogo obećavaju i ako vlasnici budu imali strpljenja za 2-3 godine eto njih na samom vrhu.

Vuki

pre 4 godine

Denver je dobio jack pot sa Bol Bolom. Fali im izraziti šuter. Jedan od Bogdanovića, ili neko sličan njima, poput onih u Houstonu, ili J. J. Redic... Jedan ekstremno precizan bek ili nisko krilo, sa Murrayem, Nikolom, Milsapom i Bolom. ŠTETA za Portera, takvo krilo im je potrebno. Mada odgovorno tvrdim da će Bol Bol biti u najužem krugu favorita za Rukija godine. Ova generacija novih igrača je BAŠ dobra, a Denver je nešto opasno uradio kad je uspeo Bola da angažuje sa pozicije u drugom krugu. Da nije bilo povrede stopala, Bol bi bio jedan od 4 prva pika. A mislim da je došao u pravu sredinu gde se zna šta je čiji posao. A posao Bola biće da odigra jaku odbranu što mu je inače jak adut, a u napadu da pogodi nešto sa distance ili uhvati loptu, što sa svojih 218cm neće biti uopšte teško. Jako zanimljiva sezona predstoji, Filadelfija je jaka, Clipersi su strašni, Lakersi dibri, Warriorsi opet jaki, Denver iskusniji i kvalitetniji, Raptorsi i bez Kawaia jaki, Sunsi i Niksi mladi i spremni da konačno ne tankuju sezonu, Buksi jski, Pelicansi strašni... Ko pogodi prvaka, svaka mu čast. Denver jedan od favorita. Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.

anti-reklamozder

pre 4 godine

Matori61

Denver ima manje od milion stanovnika ,realnije blize 800.000.
sto se ekonomije drzave tice ,tesko da igraci to gledaju kada dolaze u klub,bitno im je naravno koliko ce novca dobiti od kluba ali to veze nema sa ovim prethodnim.
mozda si mator ali si i neobavesten, denver je malo trziste a najbolji igrac u istoriji im je beze bolje pobegao u njujork i za parama kada se za to ukazala prilika.

sportski pozdrav :)

Mirko

pre 4 godine

Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.
(Aleks, 9. jul 2019 19:34)

Generalno da, ali praktično on zapinje i to dobro, ali nije konstantan i u tom smislu mora da zapne.
Ali vraća se i Heris, ako i on pruži konstantnost i dobre igre kao pre - biće do vrlo dobro, možda za finale konferencije.

Denver mora da vidi šta će da Plamlijem koji je dobar tokom sezone ali u pleyofu je bio neupotrebljiv.
Takođe i Barton mora nešto da učini, ili da ga zamene ili da malo bude korisniji, pametniji i konstantniji.

76er

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)
Sportska je vest, ne pravi se pametan preterano.

hardaway

pre 4 godine

Hjuston, Golden State, Lakersi, Clippersi, Portland, Juta su timovi koji su bolji od Denvera. Portland ih je ove godine pobedio bez pola tima, a Denver je imao prednost domaceg terena. Portland se za sledecu sezonu pojacao na svim pozicijama, i na papiru ima nikada jaci sastav. Juta se dosta pojacala, Clippersi, Lakersi, Hjuston idu na titulu, Golden State je i dalje jak, a ako se Porzingis oporavi tu je Dalas u borbi za playoff.
Denver ce ako bude imao srece da izbori neko 6-7 mesto za doigravanje, i naravno, prvi krug je max.
Razumem da ljudi navijaju za Denver, navijali smo nekada i za Sacremento, ali ne na ovaj zaslepljen nacin.
Ko god se razume u kosarku, i ko je gledao utakmice protiv San Antonia, Portlanda, mogao je videti da je Denver neozbiljna ekipa za neke vise domete.
Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.

јд123

pre 4 godine

Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.
(Vuki, 9. jul 2019 20:03)

Од куд ти то да глумац Ричард Буртон игра кошарку?

NastyB

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno.
(CarloNS, 9. jul 2019 20:10)

Sa tim se slažem i o tome pišem od kraja sezone. Ali nije baš da nemaju nijedno krilo - Tori Kreg je krilo, ali, nažalost, jedino. Denveru su krila igrali Barton, Bizli i Haris, a oni su svi bekovi, a ne može se bolje kada te čuvaju Aminu ili Harkles koji su skoro za glavu viši i mnogo snažniji, pa je i to jedan od razloga ispadanja od Portlanda.
A koliko sam čuo, mali Porter se opet povredio tako da od njega nema ništa, pa će Džeremi Grant biti samo solidna "trojka" u timu. Za titulu bi im trebao bolji igrač kao Haris, Midlton, Kovington, kad već neke značajnije Zvezde neće u Denver.
I ne verujem da će Mareja "da udari slava u glavu zbog novog ugovora", to bi pre moglo da se desi Jokiću nego njemu (a nije), ali u NBA toga nema, ako se ne računa Peković.

Bodibond

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)

Samo ime ti kaze, to je pozdrav sportista ili ljudi iz sveta sporta.

moje misljenje

pre 4 godine

Na zalost zaista mislim da je Denver bio cudo za jedno leto...svi su se vidno pojacali a oni ostali isti i cisto sumnjam da ce biti konkurentni za titulu...nadam se da gresim vreme ce pokazati ali...

Petar

pre 4 godine

Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...
(nikola, 9. jul 2019 17:18)

Pa ocigledno je da ti ne znas nista o kosarci.

Lebron Supreme

pre 4 godine

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

Bron

pre 4 godine

e vala neka si im rekao Lebron Supreme. Da se konačno kaže istina o tom slugi kapitalizma. kubnaske cigare na putu do utakmice, dupli viski posle, i to je sportista!?

Mile

pre 4 godine

Za taj cilj, Jokiću je potreban još jedan supestar u timu.
Znači, ili da neko od mladih igrača (Marej, Heris...) izraste u vrhnoskog igrača ili neki trejd i dolazak sa strane.

Milan

pre 4 godine

Jedno pitanje za ove koji Dzordana prozivaju jer je pusio cigare pred utakmicu i cirkao. Sta mislite, koliko je onda stvarno bio dobar kad je i sa tako pogubnim stilom zivota i dalje nedostizan? I koliko bi tek bio bolji da je ziveo zdravo i ulagao u svoje zdravlje kao, na primer, Dzejms? Inace, Skip Bejlis i Senon Sarp u emisiji Undisputed cesto diskutuju o tome ko je GOAT i kad su se dotakli teme ulaganja u svoje zdravlje, slozili su se da Dzejms zahvaljujuci tome ima jako dugu karijeru jer je ulozio milione u svoje zdravlje. Onda su postavili pitanje koliko je Dzordan ulozio u svoje zdravlje, na sta je Senon Sarp procenio da je to negde oko 93 dolara, ili tako neka cifra ispod 100 dolara.

Lbj

pre 4 godine

Zapitajte se zasto je Jordan 93. Napustio nba, navodno jer je odjednom hteo da igra bejzbol. Kako da ne. Ili zato sto je bio ptimoran od strane nba, koji vise nije mogao da prikriva njegov problem s kockanjem.

hardaway

pre 4 godine

Hjuston, Golden State, Lakersi, Clippersi, Portland, Juta su timovi koji su bolji od Denvera. Portland ih je ove godine pobedio bez pola tima, a Denver je imao prednost domaceg terena. Portland se za sledecu sezonu pojacao na svim pozicijama, i na papiru ima nikada jaci sastav. Juta se dosta pojacala, Clippersi, Lakersi, Hjuston idu na titulu, Golden State je i dalje jak, a ako se Porzingis oporavi tu je Dalas u borbi za playoff.
Denver ce ako bude imao srece da izbori neko 6-7 mesto za doigravanje, i naravno, prvi krug je max.
Razumem da ljudi navijaju za Denver, navijali smo nekada i za Sacremento, ali ne na ovaj zaslepljen nacin.
Ko god se razume u kosarku, i ko je gledao utakmice protiv San Antonia, Portlanda, mogao je videti da je Denver neozbiljna ekipa za neke vise domete.
Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Denveru uz Jokica treba bar jedan veliki igrač(ol star) pa onda može da se priča o nekim stvarima.Jokić ne može sam to izneti.Taj se nije rodio koji će sam doneti titulu u najjačoj ligi svet.I Dzordanu je trebao Pipen i Rodman,i Brajantu je trebao O Nil..i da ne nabrajam...Vašerska je spoljnu linija.Tu leži problem svih problema..

Lebron Supreme

pre 4 godine

Nba je promenio pravila kako bi se pomoglo napadu i Jordanu uvodjenjem tzv. ilegalne odbrane. ističu se Jordanovi skorerski proseci, medjutim jedan Wilt Chamberlain je sa promenama pravila poput offensive goaltending itd., sve kako bi se odmoglo napadaču poput njega beležio 50 poena u proseku po sezoni, uz 25 skokova, 50 posto šut iz igre. Pritom uz 48.5 minuta po meču, igrao čovek bez prestanka uključujući i produžetke. Jordan s druge strane svaki meč odmarao po deset minuta, pa posle utakmice u Atlantic City zna se zašto.

Pored toga krajnje je sumnjivo Jordanovo iznenadno povećanje mišićne mase devedesetih, praćeno ćelavošću, povećanjem glave i bezrazložnim mlaćenjem saigrača na treninzima.. Objašnjenje da je to samo usled dizanja tegova u off sezoni ne pije vodu. Otvoreno je pušio cigare, pio alkohol - pa kakav je to sportista?

nikola

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende)

Brajantu je trebao O`Nil ?! Sta si ti sada rekao... Sak je bio vanzemaljac u odnosu na Kobija u periodu njihovih titula. Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...

Petar

pre 4 godine

Sak je bio glavni to zna svako ko ima makar malo znanja o kosarci...
(nikola, 9. jul 2019 17:18)

Pa ocigledno je da ti ne znas nista o kosarci.

Bodibond

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)

Samo ime ti kaze, to je pozdrav sportista ili ljudi iz sveta sporta.

anti-reklamozder

pre 4 godine

svoju sansu su Imali ove godine...mogu cak reci I da bi denver bio bolji protivnik torontu kada se uzmu svi parametri ,jer ovakav gsw bi verovatno pao I protiv file da je prosla..
ipak upravo zavrsena sezona je kraj nba kakvog smo ga do sada znali... od dinastijskih timova,za prethodnih mesec dana dobili smo novi izgled I koncept nba I nekoliko fransiza koje ce se oslanjati na po 2 zvezde (lal,lac,hou I bn te gsw,uz izuzetak warriors-a kojima je tu I dalje kicma sa pocetka sampionskog pogona (mada je pitanje kada ce klej prikljuciti-isto vazi I za netse sto se kd tice). takodje ovaj prelazni rok je pokazao da samo velika I/ili glamurozna trzista imaju cemu da se nadaju sto se tice blokbaster trejdova, dobri primeri su gubitka svojih zvezda na taj nacin su toronto I okc pa I boston koliko god veci u svakom smislu bio od ova 2 a u korist bruklina tj njujorka)

u svakom slucaju tesko da nagetsi uprkos zeljama mogu do titule ova sezona je bila ta, al ne moze sve preko jednog raspolozenog igraca...

sportski pozdrav :)

Sabre

pre 4 godine

Hahahaha vic godine. Tebra, da ti prvo odigras 3 utakmice za redom konstantno pa da pricamo o dobroj poziciji pred plej of. Titulu ako vidite, ja jedem svoj sesir i vadim clansku kartu kod Vucele licno za FKP 2019/20.

moje misljenje

pre 4 godine

Na zalost zaista mislim da je Denver bio cudo za jedno leto...svi su se vidno pojacali a oni ostali isti i cisto sumnjam da ce biti konkurentni za titulu...nadam se da gresim vreme ce pokazati ali...

TotalnoLud

pre 4 godine

Denveru fali krilo na sutu koje ce pogoditi kad tebi i Jokicu ne prodje pik and rol. A da bi dosli do titule Jokic mora biti na MVP nivou a ti moras biti na nivou Karija, Hardena i slicnih. sledece godine nemate sanse, ali one tamo kad ode Milsap a dovedete 3 dobrog igraca mozete poceti da sanjate.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

A ko ne zeli titulu u danasnjem svetu?? Evo Dzonbon se iskida da pokupi titulu najoplusevnijeg korisnika, ali ne ide bez Room1408 na suterskoj poziciji i Dnevne Doze na pleju. Minimum 3 All Stara pa da vidis bajo moj...

Matori61

pre 4 godine

Pojedini komentatori stalno potenciraju da je Denver provincijski grad i kao takav ne može da se izbori sa klubovima iz većih centara. Moram primetiti da se radi o gradu sa 2 i po miliona stanovnika koji je devetnaesti u SAD. Denver je veći i ekonomski značajniji od San Antonija, Portlanda, Šolt Lejk Sitija, Milvokija, Oklahome, Orlanda... Njih sam namerno naveo jer su jedini profesionalni timovi u njima košarkaški, u Denveru ih ima četiri, na primer Bronkosi u NFL. Nagetsi mnogo obećavaju i ako vlasnici budu imali strpljenja za 2-3 godine eto njih na samom vrhu.

јд123

pre 4 godine

Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.
(Vuki, 9. jul 2019 20:03)

Од куд ти то да глумац Ричард Буртон игра кошарку?

76er

pre 4 godine

Sta znaci "sportski pozdrav" i po cemu se on razlikuje od klasicnog pozdrava?
(ETC, 09. jul 2019 20:24)
Sportska je vest, ne pravi se pametan preterano.

Vuki

pre 4 godine

Denver je dobio jack pot sa Bol Bolom. Fali im izraziti šuter. Jedan od Bogdanovića, ili neko sličan njima, poput onih u Houstonu, ili J. J. Redic... Jedan ekstremno precizan bek ili nisko krilo, sa Murrayem, Nikolom, Milsapom i Bolom. ŠTETA za Portera, takvo krilo im je potrebno. Mada odgovorno tvrdim da će Bol Bol biti u najužem krugu favorita za Rukija godine. Ova generacija novih igrača je BAŠ dobra, a Denver je nešto opasno uradio kad je uspeo Bola da angažuje sa pozicije u drugom krugu. Da nije bilo povrede stopala, Bol bi bio jedan od 4 prva pika. A mislim da je došao u pravu sredinu gde se zna šta je čiji posao. A posao Bola biće da odigra jaku odbranu što mu je inače jak adut, a u napadu da pogodi nešto sa distance ili uhvati loptu, što sa svojih 218cm neće biti uopšte teško. Jako zanimljiva sezona predstoji, Filadelfija je jaka, Clipersi su strašni, Lakersi dibri, Warriorsi opet jaki, Denver iskusniji i kvalitetniji, Raptorsi i bez Kawaia jaki, Sunsi i Niksi mladi i spremni da konačno ne tankuju sezonu, Buksi jski, Pelicansi strašni... Ko pogodi prvaka, svaka mu čast. Denver jedan od favorita. Da je uspeo da Burtona zameni za Bojana Bogdanovića, bili bi među prva 3 favorita.

anti-reklamozder

pre 4 godine

Matori61

Denver ima manje od milion stanovnika ,realnije blize 800.000.
sto se ekonomije drzave tice ,tesko da igraci to gledaju kada dolaze u klub,bitno im je naravno koliko ce novca dobiti od kluba ali to veze nema sa ovim prethodnim.
mozda si mator ali si i neobavesten, denver je malo trziste a najbolji igrac u istoriji im je beze bolje pobegao u njujork i za parama kada se za to ukazala prilika.

sportski pozdrav :)

Nba fan

pre 4 godine

@Hardaway. Nije sporno ako si trol. To je tvoj odabir i ima vas sve vise.
Ali ako nisi onda si bas lupio. Portland jeste doveo igrace ali je i ostao bez trojice iz petorke (harkles i aminu otisli) i nurkic povredjen. Ostali i bez lenarda, karija. Umesto njih su dosli igraci koji nisu bolji od njih, sta vise. Tako da ne pije vodu prica :)
Najjace oruzje Denvera je ista ekipa plus izuzetan Grant.

CarloNS

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno. I potrebno je da neko osim Jokića pogodi trojku (u odlučujućoj utakmici šutirali su 2/19 i te dve su bile Jokićeve). Mari sa šutom 4/18 teško da će doneti titulu. Imam neki osećaj da će posle velikog ugovora slava da mu udari u glavu, ako već nije.

Lale gator

pre 4 godine

Neozbiljna izjava igrača koji je upropastio seriju protiv Portlanda. Pa ovaj čovek nije uspeo da zadrži loptu zadnjih 20 i nešto sekundi kad je Denver imao prednost u utakmici za mnogo produžetaka. Da ne pričam da Lilarda i Mekaluma nije uspeo ni da vidi a kamoli sačuva u odlučujućim momentima. Pride još što je Portland igrao bez Bosanca. Jokić zaslužuje bolje saigrače.

Bron

pre 4 godine

e vala neka si im rekao Lebron Supreme. Da se konačno kaže istina o tom slugi kapitalizma. kubnaske cigare na putu do utakmice, dupli viski posle, i to je sportista!?

Pera

pre 4 godine

Svakako nisu favoriti, ali imaju sansu, sigurno vecu nego sto im daju mediji koji su ih potpuno zaboravili. Pogotovo je moguce da zavrse regularni deo kao prvi na zapadu - mladi su, uigrani, dobra hemija, drugi timovi ce cekati PO, uigravati se, svadjati.
Da bi imali sanse za titulu, potrebno je nekoliko stvarcica:
- da Jokic napravi sledeci korak napred (ne sumnjamo u to)
- da Murray i drustvo ne promase opet SVE trojke u odlucujucim utakmicama
- da naprave jos nesto slicno dovodjenju Granta i / ili da Porter bude zdrav i dovoljnio dobar da bar malo unapredi tim

Pera

pre 4 godine

Kada ti bivsi igrac Mege glavna zvezda u timu, o cemu onda pricamo?
Decko je inferioran u odbrani, daju svaku utakmicu 50p preko njega, dok na drugoj strani on pumpa statistiku. Nema od takve ekipe nista.
@hardaway
Potpuno si u pravu, i NBA je to shvatila: ne samo da nije bio MVP nego su cak trojicu stavili ispred njega!

NastyB

pre 4 godine

Za titulu im je potrebno krilo. Ne mora da bude čak ni prosek, samo da bude krilo jer trenutno nemaju ni jedno.
(CarloNS, 9. jul 2019 20:10)

Sa tim se slažem i o tome pišem od kraja sezone. Ali nije baš da nemaju nijedno krilo - Tori Kreg je krilo, ali, nažalost, jedino. Denveru su krila igrali Barton, Bizli i Haris, a oni su svi bekovi, a ne može se bolje kada te čuvaju Aminu ili Harkles koji su skoro za glavu viši i mnogo snažniji, pa je i to jedan od razloga ispadanja od Portlanda.
A koliko sam čuo, mali Porter se opet povredio tako da od njega nema ništa, pa će Džeremi Grant biti samo solidna "trojka" u timu. Za titulu bi im trebao bolji igrač kao Haris, Midlton, Kovington, kad već neke značajnije Zvezde neće u Denver.
I ne verujem da će Mareja "da udari slava u glavu zbog novog ugovora", to bi pre moglo da se desi Jokiću nego njemu (a nije), ali u NBA toga nema, ako se ne računa Peković.

dan

pre 4 godine

Ukoliko uspiju dovesti Beal-a, onda mogu nesto napraviti. Ili eventualno Covington-a... Bez konstantnog sutera, prvi krug play the off-a

aco

pre 4 godine

Мареј ће бити ол-стар играч, ако настави овако да напредује. Следеће сезоне ће тешко бити у озбиљној причи за титулу, али после те сезоне ће имати реалне шансе за титулу. Јокић, Мареј, Херис и још један добар играч (близу ол-стар нивоа) да се доведе, те ће моћи да се надају титули.

Aleks

pre 4 godine

Pa ako nije titulu, a ono bar finale zapada su ove sezone izgubili zbog Bartona, i jednim delom ovog dečka iz naslova.
Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.

MPP

pre 4 godine

Logika govori da će iz god.u god. sve bolje igrati. Dakle konkurencija mnogo jača ali i Denver bolji i iskusniji. Niko opet na njih neće računati i TO JE NJIHOVA NAJVEĆA PREDNOST! A Marej nek se potrudi i bude drugi ALL STAR igrač Denvera !

Mirko

pre 4 godine

Al ajde, kažu mlad. Dobro, dali mu max. ugovor, veruju u njega... Onda samo jedno ostaje: da zapne.
(Aleks, 9. jul 2019 19:34)

Generalno da, ali praktično on zapinje i to dobro, ali nije konstantan i u tom smislu mora da zapne.
Ali vraća se i Heris, ako i on pruži konstantnost i dobre igre kao pre - biće do vrlo dobro, možda za finale konferencije.

Denver mora da vidi šta će da Plamlijem koji je dobar tokom sezone ali u pleyofu je bio neupotrebljiv.
Takođe i Barton mora nešto da učini, ili da ga zamene ili da malo bude korisniji, pametniji i konstantniji.

Alija Sirotanović

pre 4 godine

Ako Jamal bude imao prosek 24/6/6 i Grant se ispostavi kao dobar igrač, onda Jokić može imati prosek 20/10/10. Tada je sve moguće... Ali, ako...

Mile

pre 4 godine

Za taj cilj, Jokiću je potreban još jedan supestar u timu.
Znači, ili da neko od mladih igrača (Marej, Heris...) izraste u vrhnoskog igrača ili neki trejd i dolazak sa strane.

Milan

pre 4 godine

Jedno pitanje za ove koji Dzordana prozivaju jer je pusio cigare pred utakmicu i cirkao. Sta mislite, koliko je onda stvarno bio dobar kad je i sa tako pogubnim stilom zivota i dalje nedostizan? I koliko bi tek bio bolji da je ziveo zdravo i ulagao u svoje zdravlje kao, na primer, Dzejms? Inace, Skip Bejlis i Senon Sarp u emisiji Undisputed cesto diskutuju o tome ko je GOAT i kad su se dotakli teme ulaganja u svoje zdravlje, slozili su se da Dzejms zahvaljujuci tome ima jako dugu karijeru jer je ulozio milione u svoje zdravlje. Onda su postavili pitanje koliko je Dzordan ulozio u svoje zdravlje, na sta je Senon Sarp procenio da je to negde oko 93 dolara, ili tako neka cifra ispod 100 dolara.

Lbj

pre 4 godine

Zapitajte se zasto je Jordan 93. Napustio nba, navodno jer je odjednom hteo da igra bejzbol. Kako da ne. Ili zato sto je bio ptimoran od strane nba, koji vise nije mogao da prikriva njegov problem s kockanjem.

TravisBickle

pre 4 godine

Та прича са величином тржишта је мало прецењена. Од величине тржишта је много битнија атрактивност града. А делом је битнија и тренутна атрактивност франшизе. Денвер је негде 18о или 19о тржиште и то није толико лоше. Два најбоља примера у вези прецењености тржишта су Мајами који је једно место испред Денвера, а трећи је град по атрактивности(5и тим), и супротан пример, Минесота, која је одмах испред Мајамија, а међу 5 је најмање привлачних градова.
Атрактивност франшизе може да помогне тиму у одређеном периоду. Џорџ је отишао у Оклахому, која је крш тржиште, али је била атрактивна последњих 7-8 година. Оклахома док не убоде неког новог Дурента или Хардена неће у скорије време моћи да потпише играча тог калибра. Донекле је пример и Сан антонио са Поповићем и 5 титула у задњих 20 година. И Спарси су међу 5 најгорих тржишта.
Што се тиче Денвера и титуле, Денвер је тренутно мало атрактивнији него иначе и то би можда могли да искористе. Као што је нпр искористила Јута и успела да доведе Конлија.
Денвер би требао да покуша да доведе Била. За Била би вероватно морали да дају Хариса, Бартона и два прва пика. И тиме би прича о титули била још озбиљнија. Или барем да покушају да доведу Игуадалу. Вероватно би могли да га добију за Бартона и Хуанча.
Спортски поздрав :)